προϊόντα -

Ωροσκόπος Αιγόκερως – Η πολιορκία της Δόξας

Ωροσκόπος Αιγόκερως – Η πολιορκία της Δόξας

Με Ωροσκόπο Αιγόκερω, υπάρχει συχνά ένας δυαδικός συνδυασμός ενός ατόμου που από τη μία πλευρά είναι σοβαρός, οργανωμένος και ικανός, και από την άλλη, αβέβαιος για την ικανότητά του να πετύχει όλα αυτά που θέλει. Τα χαρακτηριστικά του  Κρόνου, του κυβερνήτη του Αιγόκερω, αποκτούν έμφαση εδώ, χαρίζοντας εκτελεστική ικανότητα, υπομονή καθώς και την ικανότητα επιτυχίας σε δύσκολα ζητήματα, ενώ την ίδια στιγμή, αναπαράγεται φόβος, δύσκολη θέση και αβεβαιότητα για αυτά που θέλει να βιώσει και να εκφράσει για τον εαυτό του. Η φιλοδοξία είναι συχνά ισχυρή, όπως επίσης και η αμφιβολία για την ικανότητα να πετύχει αυτό που βάζει στόχο.

Είναι ένας περίεργος συνδυασμός ικανότητας και προσοχής, η οποία κάποια στιγμή βρίσκει ισορροπία . Από τη μία πλευρά υπάρχει έντονο αίσθημα καθήκοντος και συντηρητικότητας που ευθυγραμμίζεται με τη σοβαρότητα απέναντι στις φιλοδοξίες. Αυτό συνήθως συνοδεύεται από ανεπτυγμένο αισθησιασμό και την εκτίμηση των απολαύσεων της ζωής.

Συχνά, με αυτό τον Ωροσκόπο, υπάρχει η φυσική τάση το άτομο να γίνεται αυστηρό, εξουσιαστικό, σοβαρό και απόλυτο ειδικά με τον εαυτό του. Η τελειοποίηση των υλικών πηγών είναι το πρωταρχικό του ενδιαφέρον . Αυτός ο σοβαρός τόνος συχνά είναι εσωτερικός. Έτσι, γίνονται σκληρότεροι με τον εαυτό τους παρά με τους γύρω τους. Οι άλλοι άνθρωποι τους θεωρούν σκληρά άτομα που ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες ή ικανούς αρχηγούς, ενώ ταυτόχρονα τους σέβονται για τη σκληρή δουλειά τους, τη σοβαρότητά τους και την παρατεταμένη συγκέντρωσή τους. Αυτό που μπορεί να σας βοηθήσει αν έχετε Ωροσκόπο Αιγόκερω είναι να φερθείτε στον εαυτό σας σαν μέλος μιας ομάδας. Θα τιμωρούσατε και θα κατακρίνατε τους άλλους τόσο σκληρά όσο τον εαυτό σας; Κατά τη διάρκεια της μέρας, σε περίπτωση που αναλάβετε να κάνετε δέκα πράγματα, τα 8 θα είναι άριστα. Όμως, στο τέλος της ημέρας τα δύο πράγματα που δεν καταφέρατε, τα δύο πράγματα που έφτασαν σε επίπεδο μικρότερο από το τέλειο, μένουν στο μυαλό σας και αποτελούν λόγο για να τιμωρήσετε τον εαυτό σας.

Πρέπει να βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε πρακτικά και παραγωγικά τις πηγές που έχετε, και στο τέλος να κυριαρχήσετε στον κόσμο σας. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά και να δομήσετε τη προσέγγισή σας απέναντι στη ζωή, έτσι ώστε να φτάσετε τις απαιτήσεις της φωνής μέσα σας, η οποία σας ωθεί να πετύχετε.

Η επιτυχία θα έρθει αργά αλλά σίγουρα, χάρη στην προσοχή, τον μεθοδικό σχεδιασμό και την εξάσκηση. Ο Κρόνος, ο κυβερνήτης, είναι γνωστός σαν Πατέρας Χρόνος, και διδάσκει τα πολύτιμα μαθήματά του μέσω της υπομονής, της δέσμευσης και της αντοχής. Οι δυσκολίες και η απογοήτευση διδάσκουν μαθήματα για το πώς να λυγίζετε τη θέλησή σας, έτσι ώστε να εξυπηρετήσετε έναν ανώτερο σκοπό. Σας διδάσκουν πώς να εκλεπτύνετε τις φιλοδοξίες σας και ταυτόχρονα να αναπτύξετε μακροχρόνια και μόνιμη δύναμη . Έτσι τα όρια, οι κανόνες και οι νόμοι πρέπει να αναγνωριστούν και να τηρηθούν.

Δημόσια, υπάρχει έντονος συντηρητισμός, ευπρέπεια και εκτίμηση του κοινωνικού κώδικα, αλλά πίσω από κλειστές πόρτες, εξελίσσεται μία διαφορετική ιστορία που αφήνει πίσω της την σοβαρή πλευρά σας. Εδώ, συναντάμε τις αρχές του Κρόνου, του Θεού του Χρόνου, των ορίων και της δομής, μαζί με τη πλευρά του Αιγόκερω, του Θεού των γήινων απολαύσεων. Ο Ωροσκόπος Αιγόκερως στους ανθρώπους βρίσκει νόημα, σκοπό και εσωτερική ισορροπία, μέσα από την ανάπτυξη και των δύο πλευρών αυτής της φύσης, και την υπενθύμιση πως είναι περισσότερο ικανοί από όσο πιστεύουν.

Η πιθανότητα να απολαύσουν βαθιά τις αισθήσεις και το σώμα είναι παρούσα. Όσοι έχουν Ωροσκόπο Αιγόκερω πρέπει να αφήσουν τον εαυτό τους να εξερευνήσει το σώμα τους, και τις πιθανότητες για αισθησιακή απόλαυση. Ευτυχώς, αυτό επιτυγχάνεται εύκολα, μόλις τα λάθος όρια της ενοχής και της καταπίεσης απομακρυνθούν. Αυτός ο Ωροσκόπος, φέρνει επίσης ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά στη καρδιά τους, και ο ιδανικός σύντροφος για αυτούς είναι κάποιος με αρκετή στοργή η οποία θα δουλέψει σαν ισορροπία για την εμφανή σκληρότητα και άμυνα της ικανής μάσκας που φοράει ο Αιγόκερως.

Μερικές φορές η αρχική προσδοκία πως η ζωή είναι σκληρή κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα από ότι είναι στην πραγματικότητα. Συναντάμε αυτά που προσδοκούμε στο κόσμο, και τα άτομα με Ωροσκόπο Αιγόκερω συχνά περιμένουν εμπόδια και όρια σε κάθε στροφή τους. Αυτά τα πιστεύω μπορεί να οδηγήσουν σε δυσκολία όσον αφορά την συνειδητοποίηση των στόχων τους, καθώς η πίστη πως η ζωή είναι δύσκολη την κάνει πραγματικά δύσκολη! Μάθετε να αναγνωρίζετε την ανάγκη σας για σκληρή δουλειά και πειθαρχία, χωρίς να φαντάζεστε τον εαυτό σας κάτω από το χέρι της σκληρής μοίρας. 

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444!!

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 900 19 444 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Ωροσκόπος Ταύρος - Ο Βασιλιάς των Αισθήσεων
Με τον συγκεκριμένο Ωροσκόπο, το πιθανότερο είναι να έχετε μία αργή και σταθερή προσέγγιση απέναντι στη ζωή. Προτιμάτε να...
Ωροσκόπος Δίδυμος - Εκρηκτική ευστροφία
Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Δίδυμοι συχνά προσεγγίζουν τη ζωή με μία πραγματική αίσθηση περιέργειας. Έχουν την ακατανίκητη επιθυμία και...
Ωροσκόπος Τοξότης – Ο δρόμος για τη σοφία
Τα άτομα που γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Τοξότη βιώνουν τη ζωή σαν πρόκληση, σαν έρευνα, ή σαν αναζήτηση για περιπέτεια, που το βραβείο είναι η...
Ωροσκόπος Ιχθύς – Η θυσία του εαυτού
Σε περίπτωση που έχετε Ωροσκόπο Ιχθύ, υπάρχει μία έμφυτη πρόκληση να μάθετε πώς να προβάλετε τον εαυτό σας προς τα έξω. Η ανάγκη να...
Αθλητική Αστρολογία
Ο Πράσινος Καλτσάς
Ένας δυναμικός Ταύρος έρχεται να ενταχθεί στην ομάδα ...
Ο Ταύρος ΠΑΟΚ
Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ στο ζώδιο είναι Ταύρος, ένα ...
Ο Κριός Κύριος Μίτσελ
Η περίεργη αποχώρηση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό, εν ...
Αντρέ Σιμόες: Γερό Υλικό
Το γεγονός ότι ο Πορτογάλος άσσος θα βρεθεί να φοράει ...
Ο Αφοσιωμένος Αλέξανδρος
Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ένας από τους πιο αφοσιωμένους ...
Celebrities
Εβελίνα Παπούλια: «Μου έχει ...
Για την κόρη της, Αφροδίτη και όλα όσα της λέει όταν την ...
Η σύζυγος του Patrick Dempsey τον ...
Ένα ακόμη διαζύγιο στο μακρινό Hollywood Το 2014 ...
Αντώνης Σρόιτερ: «Όταν ...
Ως πατέρας ο Αντώνης Σρόιτερ αισθάνεται μεγαλύτερη ...
Το ζεϊμπέκικο του Μιχάλη ...
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είναι πολυτάλαντος. ...
Υγεία
Ροδέλαιο: Η Άνοιξη στην ...
Το μυστικό και πανέμορφο τριαντάφυλλο, αυτό το σύμβολο ...
Bi-Aura: Μια Εξελιγμένη ...
Σε μια εποχή με πολλά προβλήματα και άγχος, αρχίζει να ...
Πνευματικότητα και Ομορφιά
Η ομορφιά είναι ένα στοιχείο που οι άνθρωποι το ...
Μικρά τρικ Ομορφιάς
Η περίοδος που περνάμε από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου