Μια δουλεια ονειρο

Μια δουλεια ονειρο
<p>Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως η δουλειά που κάνουν δεν τους ταιριάζει, έτσι είναι μελαγχολικοί και νοιώθουν καταπιεσμένοι. Επίσης δεν προσπαθούν να εργαστούν με τον απαιτούμενο ζήλο παρά μένουν ως διεκπεραιωτές, των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η άποψή τους αυτή τους οδηγεί σε στασιμότητα επαγγελματική, ψυχολογική και κοινωνική. Το ζήτημα της αδιαφορίας για μια καριέρα στη δουλειά που έχω, είναι αυτοκαταστροφικό. Στην πραγματικότητα, αν τυχόν αλλάξουν εργασιακό αντικείμενο και περιβάλλουν η εντύπωση αυτή του κάτι διαφορετικού θα αλλάξει σύντομα, αφού μετά από κάποιο διάστημα θα ξεθωριάσει ο πρώτος ενθουσιασμός και όλα θα φαίνονται όπως και στην προηγούμενη δουλειά. Έτσι το όνειρο της ευτυχίας παραμένει άπιαστο και πάλι.

Αν κάποια στιγμή ο καθένας σκεφτεί τη ζωή του σε τελείως διαφορετικές συνθήκες και βρει πως έτσι θα έπρεπε να είναι τότε κάνει τραγικό λάθος. Ο λόγος είναι πως η φανταστική ιστορία του μυαλού μας ήταν ένα μυθικό κατασκεύασμα, μάλιστα μπορεί να μας βγάλει τόσο πολύ από την πραγματικότητα που οι επιπτώσεις να είναι ιδιαίτερα άσχημες.

Αυτό που πρέπει κάποιος να κάνει στη δουλειά του, όταν του δημιουργούνται προβλήματα είναι να ψάχνει τις αιτίες τους και να προσπαθεί να διορθώσει ή να τροποποιήσει όσα μπορεί.

Ο συνήθης μύθος η ανάγκη της επιβίωσης με ανάγκασε να είμαι σ’ αυτή τη δουλειά είναι αιτία πολλών προβλημάτων.

Η κάθε δουλειά, όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει από τη στήλη, έχει αξία και προσφορά για το κοινωνικό σύνολο, όπως και οποιαδήποτε τίμια δουλειά αποφέρει χρήματα στον εργαζόμενο είναι καλή και για τον ίδιο και για τους άλλους.

Αν υπάρξει η ευκαιρία και βρεθείτε στον επαγγελματικό χώρο που ονειρευόσαστε, τότε δοκιμάστε να ρωτήσετε τους συναδέλφους σας πως αισθάνονται, σίγουρα θα ανακαλύψετε κάποιους που θα σας θυμίζουν τον παλιό σας εαυτό.

Ο λόγος δεν είναι πως δεν είναι μια δουλειά ταιριαστή για κάποιον ή όχι αλλά η αντίληψη πως εγώ ανήκω αλλού ή κάνω για άλλα πράγματα.

Αυτό θα το διαπιστώσετε το πολύ σε δύο μήνες, η δουλειά θα σας φαίνεται κουραστική ανιαρή και εσείς και πάλι δεν θα αποδίδεται όπως και πριν και θα συνεχίζεται τα παράπονα προς τον εαυτό σας και κάθε φορά που θα φτάνετε έξω από την πόρτα της δουλειά σας, θα θέλετε να το βάλετε στα πόδια.

Θα σας έκανε πιθανόν καλό κάποια μέρα πράγματι να το βάζατε στα πόδια και από μια πολυθρόνα να μετρούσατε τις εργασίες που κάνατε μέσα στο εργασιακό σας χρόνο.

Δηλαδή πόσες φορές θα κάνατε την α ή β εργασία και πόσο χρόνο θα διαρκούσε.

Αν θα εισπράττατε κάποιο χαμόγελο ευχαρίστησης η κάποιο παράπονο, πόση ώρα θα κρατούσε το διάλλειμά σας και πόσες φορές θα πηγαίνατε τουαλέτα, πόση ώρα θα έκανε το ραντεβού με τον διευθυντή σας.

Αν κάνατε αυτόν τον απολογισμό, από μια πολυθρόνα κοιτάζοντας τη θάλασσα, ακριβώς τις ίδιες ώρες με τη δουλειά σας θα είχατε καταλήξει σε ένα πολύ συγκεκριμένο συμπέρασμα, θα βρίσκατε πόσα λάθη κάνετε εσείς και πόσα οι άλλοι.

Τα συμπεράσματά σας θα μπορούσατε να τα τακτοποιήσετε και τελικά να τα κωδικοποιήσετε και να φροντίσετε για την καριέρα σας χωρίς παράπονα και απροθυμία.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Στην Νεα Δουλεια!

Στην Νεα Δουλεια!

Στην Νεα Δουλεια!

Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξετε στη νέα σας δουλειά; Θα σας προτείνουμε να αποφύγετε τα τέσσερα βασικά λάθη που ενοχλούν και...

Μυστικα επιτυχιας

Μυστικα επιτυχιας

Μυστικα επιτυχιας

Ποια είναι τα μυστικά των επιτυχημένων; Πως μπορώ να πετύχω στη δουλειά μου; Είναι ερωτήματα συχνά που πάντα διατύπωναν οι άνθρωποι....

Ο καλος συναδελφος

Ο καλος συναδελφος

Ο καλος συναδελφος

Υπάρχει περίπτωση να πάθουμε ζημιά, από τους συναδέλφους; Στην δουλειά μας πάντοτε αναζητούμε έναν φίλο. Πάντοτε στο επαγγελματικό...

Βρες δουλεια

Βρες δουλεια

Βρες δουλεια

Μην μένουμε άλλο αδρανείς! Πρέπει να βρεις δουλειά! Τώρα! Μάλλον, για την ακρίβεια, εργασία. Αυτή είναι το «καλό κομμάτι», εκείνο που...

Σιγουρη δουλεια

Σιγουρη δουλεια

Σιγουρη δουλεια

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως η δουλειά τους πρέπει και οφείλει να τους δώσει την βεβαιότητα στη ζωή τους. Όσο μάλιστα δεν το...

Εργασία και γόητρο

Εργασία και γόητρο

Εργασία και γόητρο

Η δουλειά μου, με κάνει ξεχωριστό άτομο μέσα στην κοινωνία. Εγώ δεν είμαι οποιοσδήποτε, το αποδεικνύει η δουλειά που κάνω. Και άλλες...