προϊόντα -

Μια δουλεια ονειρο

Μια δουλεια ονειρο

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως η δουλειά που κάνουν δεν τους ταιριάζει, έτσι είναι μελαγχολικοί και νοιώθουν καταπιεσμένοι. Επίσης δεν προσπαθούν να εργαστούν με τον απαιτούμενο ζήλο παρά μένουν ως διεκπεραιωτές, των επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Η άποψή τους αυτή τους οδηγεί σε στασιμότητα επαγγελματική, ψυχολογική και κοινωνική. Το ζήτημα της αδιαφορίας για μια καριέρα στη δουλειά που έχω, είναι αυτοκαταστροφικό. Στην πραγματικότητα, αν τυχόν αλλάξουν εργασιακό αντικείμενο και περιβάλλουν η εντύπωση αυτή του κάτι διαφορετικού θα αλλάξει σύντομα, αφού μετά από κάποιο διάστημα θα ξεθωριάσει ο πρώτος ενθουσιασμός και όλα θα φαίνονται όπως και στην προηγούμενη δουλειά. Έτσι το όνειρο της ευτυχίας παραμένει άπιαστο και πάλι.

Αν κάποια στιγμή ο καθένας σκεφτεί τη ζωή του σε τελείως διαφορετικές συνθήκες και βρει πως έτσι θα έπρεπε να είναι τότε κάνει τραγικό λάθος. Ο λόγος είναι πως η φανταστική ιστορία του μυαλού μας ήταν ένα μυθικό κατασκεύασμα, μάλιστα μπορεί να μας βγάλει τόσο πολύ από την πραγματικότητα που οι επιπτώσεις να είναι ιδιαίτερα άσχημες.

Αυτό που πρέπει κάποιος να κάνει στη δουλειά του, όταν του δημιουργούνται προβλήματα είναι να ψάχνει τις αιτίες τους και να προσπαθεί να διορθώσει ή να τροποποιήσει όσα μπορεί.

Ο συνήθης μύθος η ανάγκη της επιβίωσης με ανάγκασε να είμαι σ’ αυτή τη δουλειά είναι αιτία πολλών προβλημάτων.

Η κάθε δουλειά, όπως επανειλημμένα έχουμε αναφέρει από τη στήλη, έχει αξία και προσφορά για το κοινωνικό σύνολο, όπως και οποιαδήποτε τίμια δουλειά αποφέρει χρήματα στον εργαζόμενο είναι καλή και για τον ίδιο και για τους άλλους.

Αν υπάρξει η ευκαιρία και βρεθείτε στον επαγγελματικό χώρο που ονειρευόσαστε, τότε δοκιμάστε να ρωτήσετε τους συναδέλφους σας πως αισθάνονται, σίγουρα θα ανακαλύψετε κάποιους που θα σας θυμίζουν τον παλιό σας εαυτό.

Ο λόγος δεν είναι πως δεν είναι μια δουλειά ταιριαστή για κάποιον ή όχι αλλά η αντίληψη πως εγώ ανήκω αλλού ή κάνω για άλλα πράγματα.

Αυτό θα το διαπιστώσετε το πολύ σε δύο μήνες, η δουλειά θα σας φαίνεται κουραστική ανιαρή και εσείς και πάλι δεν θα αποδίδεται όπως και πριν και θα συνεχίζεται τα παράπονα προς τον εαυτό σας και κάθε φορά που θα φτάνετε έξω από την πόρτα της δουλειά σας, θα θέλετε να το βάλετε στα πόδια.

Θα σας έκανε πιθανόν καλό κάποια μέρα πράγματι να το βάζατε στα πόδια και από μια πολυθρόνα να μετρούσατε τις εργασίες που κάνατε μέσα στο εργασιακό σας χρόνο.

Δηλαδή πόσες φορές θα κάνατε την α ή β εργασία και πόσο χρόνο θα διαρκούσε.

Αν θα εισπράττατε κάποιο χαμόγελο ευχαρίστησης η κάποιο παράπονο, πόση ώρα θα κρατούσε το διάλλειμά σας και πόσες φορές θα πηγαίνατε τουαλέτα, πόση ώρα θα έκανε το ραντεβού με τον διευθυντή σας.

Αν κάνατε αυτόν τον απολογισμό, από μια πολυθρόνα κοιτάζοντας τη θάλασσα, ακριβώς τις ίδιες ώρες με τη δουλειά σας θα είχατε καταλήξει σε ένα πολύ συγκεκριμένο συμπέρασμα, θα βρίσκατε πόσα λάθη κάνετε εσείς και πόσα οι άλλοι.

Τα συμπεράσματά σας θα μπορούσατε να τα τακτοποιήσετε και τελικά να τα κωδικοποιήσετε και να φροντίσετε για την καριέρα σας χωρίς παράπονα και απροθυμία.

 

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444!!

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 900 19 444 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Στην Νεα Δουλεια!
Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να προσέξετε στη νέα σας δουλειά; Θα σας προτείνουμε να αποφύγετε τα τέσσερα βασικά λάθη που ενοχλούν και...
Ο καλος συναδελφος
Υπάρχει περίπτωση να πάθουμε ζημιά, από τους συναδέλφους; Στην δουλειά μας πάντοτε αναζητούμε έναν φίλο. Πάντοτε στο επαγγελματικό...
Βρες δουλεια
Μην μένουμε άλλο αδρανείς! Πρέπει να βρεις δουλειά! Τώρα! Μάλλον, για την ακρίβεια, εργασία. Αυτή είναι το «καλό κομμάτι», εκείνο που...
Εργασία και γόητρο
Η δουλειά μου, με κάνει ξεχωριστό άτομο μέσα στην κοινωνία. Εγώ δεν είμαι οποιοσδήποτε, το αποδεικνύει η δουλειά που κάνω. Και άλλες...
Αθλητική Αστρολογία
Ντέρμπι Αιωνίων
Το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ...
Σέρχιο Μαρκαριάν: Και όμως, ...
Ένας Σκορπιός στο τιμόνι της Εθνικής Ελλάδος; Και ...
Τούμπα: Η Μητέρα Όλων Των ...
Τα τελευταία χρόνια όπως θα έχετε παρατηρήσει, το ...
Ροκ Σαντάνα στον Ολυμπιακό!
Αν κάποιος αγαπάει την ροκ μουσική – και είναι πολλοί ...
Ο Πράσινος Καλτσάς
Ένας δυναμικός Ταύρος έρχεται να ενταχθεί στην ομάδα ...
Celebrities
Βασιλική Τρουφάκου: «Όταν ...
Η Βασιλική Τρουφάκου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ...
Αντωνία Καλλιμούκου: «Με ...
Η Αντωνία Καλλιμούκου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ...
Χαριτόπουλος: Ο πρώην της ...
Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος ήταν μαζί ...
Καραμπέτη – Ραντάνοφ: ...
Χωρίζουν τα... τσανάκια τους η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη ...
Υγεία
Ανανέωση με Υδροθεραπεία
Η Υδροθεραπεία θεωρείται μία από τις πανάρχαιες ...
Ροδέλαιο: Η Άνοιξη στην ...
Το μυστικό και πανέμορφο τριαντάφυλλο, αυτό το σύμβολο ...
Bi-Aura: Μια Εξελιγμένη ...
Σε μια εποχή με πολλά προβλήματα και άγχος, αρχίζει να ...
Πνευματικότητα και Ομορφιά
Η ομορφιά είναι ένα στοιχείο που οι άνθρωποι το ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου