Πνευματικη Μεταφυσικη!

Πνευματικη Μεταφυσικη!
<p>Τι σημαίνει πνευματική μεταφυσική; Πολλές πτυχές του φυσικού κόσμου που κάποτε ήταν πέρα από το φάσμα της ανθρώπινης αντίληψης ονομάστηκαν μεταφυσικές. Η πνευματική μεταφυσική είναι η μελέτη των πτυχών της ανθρώπινης εμπειρίας που εξακολουθεί να θεωρείται «μη φυσική» ή «πνευματιστική» μόνο και μόνο επειδή οι φυσικές αισθήσεις μας, η η έρευνα και η τεχνολογία δεν μπορούν ακόμα να την μετρήσουν ή να την εντοπίσουν.

Η αρχαία πνευματικότητα και οι θρησκείες είναι συστήματα πεποιθήσεων που προσπαθούν να εξηγήσουν την ανθρώπινη πνευματική εμπειρία.

Όλες οι θρησκείες προκύπτουν από την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού, γιατί αυτή είναι η φύση της ανθρώπινης εμπειρίας σε φυσική μορφή.

Εμείς οι ίδιοι ζούμε ως ξεχωριστά όντα, χωριστά από κάθε άλλο, ξεχωριστά από τον "Θεό", και από το φυσικό σύμπαν. 

Είναι αδύνατο από αυτήν την άποψη του χωρισμού να αντιληφθούμε την πραγματική φύση του ποιοι πραγματικά είμαστε, της ύλης και της ενέργειας, καθώς και της δύναμης της ζωής σε όλες τις φάσεις που έχουν την ένδειξη "Θεός".

Καθώς η επιστήμη ερευνά όλο και πιο βαθύτερα τη φύση της ύλης και της ενέργειας, καθίσταται προφανές ότι ο φυσικός κόσμος είναι στην πραγματικότητα μη φυσική ή μεταφυσική. 

Η γραμμή ανάμεσα στη φυσική και την πνευματική (μη φυσική) τείνουν να διαγραφούν.

Όπως έχουμε σκάψει βαθύτερα την πραγματική φύση της «πραγματικότητας» καθίσταται σαφές ότι ο διαχωρισμός του σώματος, του μυαλού και του πνεύματος είναι μια ψευδαίσθηση. 

Όλα αυτά είναι απλά πλευρές του ίδιου πράγματος ή είναι η Πνευματική μεταφυσική που μας φέρνει πιο κοντά στην κατανόηση και την εφαρμογή των πληροφοριών στην καθημερινή μας ζωή.

Η μελέτη της σύνδεσης νου με την ψυχή και η πρακτική της μεταφυσικής του πνεύματος, εάν γίνουν ένα με την καρδιά, μπορεί να οδηγήσουν σε μια εμπειρία του νου φωτισμένη από το Πνεύμα.

Η πνευματική καρδιά είναι μια πύλη, ένα σημείο σύνδεσης, η «σκουληκότρυπα» αν θέλετε, που φέρνει την πνευματική στη φυσική εμπειρία. 

Η εσωτερική ειρήνη επιτυγχάνεται με εσωτερική καθοδήγηση

Η εσωτερική καθοδήγηση γίνεται με την πρόσβαση στο κέντρο της καρδιάς και επιτρέπει στο πνεύμα να επιλέξει τις σκέψεις σας για σας. 

Το πνεύμα είναι που αντιλαμβάνεται τι πραγματικά είστε, ως εκ τούτου, όταν έχετε πρόσβαση στην εσωτερική καθοδήγηση έχετε πρόσβαση στην πραγματικότητα στον αληθινό εαυτό σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Η αξία της Μεταφυσικής

Η αξία της Μεταφυσικής

Η αξία της Μεταφυσικής

Η Μεταφυσική, εκτός άλλων, αποτελεί και φιλοσοφικό κλάδο. Εμείς αξιοποιούμε αυτή τη στήλη για να αναπτύξουμε θέματα που μπορεί να έχουν...

Η μεταφυσική της Νέας Σελήνης

Η μεταφυσική της Νέας Σελήνης

Η μεταφυσική της Νέας Σελήνης

Καθώς έρχεται μια πολύ δυναμική αλλά δύσκολη Νέα Σελήνη, είναι ευκαιρία να δούμε την μεταφυσική αυτού του τόσο σπουδαίου φαινομένου....

Πνευματικη Αναζητηση!

Πνευματικη Αναζητηση!

Πνευματικη Αναζητηση!

Αναζητάτε μια πνευματική επαφή; Το Σύμπαν είναι γεμάτο από ενέργεια και πνευματικότητα. Για να επικοινωνήσουμε με τον πνευματικό αυτόν...

Μεταφυσικη και Ερωτας!

Μεταφυσικη και Ερωτας!

Μεταφυσικη και Ερωτας!

Υπάρχει μεταφυσική στην σεξουαλική δραστηριότητα; Η σεξουαλική ενέργεια είναι η πρωταρχική και δημιουργική ενέργεια του σύμπαντος. Όλα...

Μεταφυσικη!

Μεταφυσικη!

Μεταφυσικη!

Τι είναι η μεταφυσική; Ποιος είναι ο λόγος της και ποια είναι η σχέση της με τον άνθρωπο; Δεν είναι εύκολο να πούμε τι είναι μεταφυσική. Η...

Μοδα και μεταφυσικη

Μοδα και μεταφυσικη

Μοδα και μεταφυσικη

Τι μυστήριο κρύβει η μόδα; Η λέξη μόδα είναι ιταλική και σημαίνει τρόπος. Την χρησιμοποιούμε για κάθε τι που γίνεται συνήθεια κοινωνική...