Δίδυμος με Δίδυμο


Δύο Δίδυμοι κάτω από την ίδια στέγη;

Πρόκειται να ζήσουν μία ζωή μονίμως σε γρήγορη κίνηση, και σε απίστευτη ταχύτητα.

Και οι δύο απλώνεστε παντού, δουλεύετε υπερβολικά και έχετε πολύ λίγο χρόνο.

Μπορείτε να κανονίσετε συναντήσεις κατά τη διάρκεια της μέρας; Αυτή η σχέση μπορεί να είναι παραγωγική, αλλά είναι ρομαντική;

Ας κοιτάξουμε τα στοιχεία εδώ. Και οι δύο είστε μεταβλητά ζώδια, έτσι μπορείτε να κάνετε αυτή τη σχέση να δουλέψει.

Και οι δύο λατρεύετε να διαβάζετε και να γράφετε, έτσι ίσως να έχετε δύο υπολογιστές στο ίδιο δωμάτιο.

Έχετε την ανάγκη να κοιτάτε τα νέα αρκετές φορές μέσα στη μέρα (ένας Δίδυμος σπάνια μένει πίσω) καθώς και την τάση να απορροφάστε τόσο πολύ από αυτά που να εξαντλήστε.

Είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από την υπερβολική δόση αδρεναλίνης που έχετε μέσα σας, αλλά και πάλι το βρίσκετε διασκεδαστικό.

Σημασία έχει το γεγονός ότι ο ένας καταλαβαίνει απόλυτα τον άλλον.

Στο κρεβάτι, είστε τόσο ταλαντούχοι, ομιλητικοί και ιδιαίτερα ικανοί με τα χέρια σας, έτσι θα μπορέσετε να διατηρήσετε ο ένας το ενδιαφέρον του άλλου για χρόνια.

Είστε πνευματώδεις, έξυπνοι, και συνήθως μικροδείχνετε όσο χρονών και αν είστε. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά δημιουργούν απίστευτη και χαρισματική έλξη μεταξύ σας.

Καθώς είστε και οι δύο ζώδιο του Αέρα, επικοινωνείτε πάρα πολύ καλά μεταξύ ας –ένα μεγάλο θετικό στοιχείο για μία υγιή σχέση.

Οι σύμβουλοι γάμου προτείνουν πως η συνεχής ανταλλαγή σκέψεων και συναισθημάτων είναι το πιο σημαντικό συστατικό για μία επιτυχημένη σχέση.

Όμως, δεν υπάρχει καθόλου νερό σε αυτό το συνδυασμό, έτσι κανείς από τους δύο δεν νιώθει τα συναισθήματα πίσω από όλες τις έξυπνες θεωρίες.

Τελικά, ο έρωτάς σας βρίσκεται στη καρδιά ή στο κεφάλι σας;

Το ζώδιό σας δεν έχει ιδιαίτερα συναισθηματικά ένστικτα.

Όμως, σε ένα συνδυασμό ανάμεσα σε Διδύμους, είναι απαραίτητο να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας σε περίπτωση που αποφασίσετε να διατηρήσετε αυτή τη σχέση για πολύ καιρό.

Ταυτόχρονα δεν πρέπει να πέσετε θύματα της ψυχρής σας αντικειμενικότητας.
Το συνδυασμένο υψηλό σας δεν θα μπορέσει να κάνει όλη τη δουλειά εδώ.

Καθώς κανένας από τους δύο δεν τρελαίνεται για ρομαντισμό, θα χρειαστεί να προσπαθήσετε περισσότερο για να κάνετε τον έρωτα και τον ρομαντισμό μέρος της κοινής σας ζωής.

Το θετικό σε αυτή τη κατάσταση, είναι πως ένας Δίδυμος δεν μπορεί να ερωτευτεί κάποιον αν δεν σέβεται πρώτα από όλα το μυαλό του, και είναι σίγουρο πως θα βρίσκετε ο ένας τον άλλον συναρπαστικό.

Μπορείτε να συζητήσετε για μία ποικιλία θεμάτων και για αρκετά πράγματα που βρίσκετε ενδιαφέροντα.

Πιθανότητα να στέλνετε ερωτικά γράμματα ο ένας στον άλλον, αλλά και αποκόμματα από εφημερίδες όταν βρείτε κάποιο ενδιαφέρον άρθρο και θελήσετε να το μοιραστείτε με το σύντροφό σας.

Είστε αρκετά καλοί στο να μοιράζεστε πράγματα και λατρεύετε τα ταξίδια. Το αίσθημα της διασκέδασης σας ενώνει, με μικρά ανέκδοτα και φάρσες να αποτελούν ένα συνηθισμένο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.

Κανείς από τους δύο δεν έχει ιδιαίτερη ανάγκη για δημιουργία οικογενειακής ζωής, έτσι ίσως χρειαστεί να προσλάβετε κάποιον να καθαρίζει το σπίτι σας.

Επίσης κανένας από τους δύο δεν είναι ιδιαίτερα πρακτικός.

Άλλο ένα πρόβλημα καθώς θα το έχετε σε διπλή δόση. Για αυτό προσλάβετε ένα λογιστή και κάντε αυτό που σας λέει!

Λένε πως τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων ψάχνουν για το χαμένο τους Δίδυμο –το άλλο τους μισό με τη συμπαντική έννοια.

Ίσως να βρήκατε την αδερφή ψυχή σας, έτσι αν είστε ευτυχισμένοι φροντίστε να το απολαύσετε. Μπορείτε να κάνετε αυτή τη σχέση να λειτουργήσει αν προσπαθήσετε.



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!