Ωροσκόπιο

Το Ζώδιο του Μήνα: Παρθένος

Η Παρθένος θεωρείται ο τελειομανής του ζωδιακού κύκλου. Ως πρακτικό, λογικό ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή, γενικά αν είστε Παρθένος σας κάνει να προτιμάτε την καθαρότητα και την τάξη, να χαλαρώνετε τα άκρα και το χάος. Οι άνθρωποι βλέπουν μερικές φορές την ανάγκη σας για ...

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 24-8-2017

Κριός – Ο Ιεροφάντης Θα μπορούσατε να επικεντρωθείτε στα κοσμικά θέματα που έχετε φροντίσει για το αντικείμενο του έρωτά σας πρόσφατα. Αυτό μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει περισσότερη εκτίμησή προς εσας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 24-8-2017

Κριός Είναι μία στιγμή κατά την οποία μπορεί να υπάρχουν ορισμένες παρεξηγήσεις με κάποιο αγαπημένο πρόσωπο, οι οποίες όμως θα μπορέσουν να επιλυθούν σύντομα, μην έχετε άγχος.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-8-2017

Κριός Μπορεί κάποια παράπλευρα και άσχετα με εσάς ζητήματα να μπαίνουν εμπόδιο και να μην σας επιτρέπουν να κάνετε την κίνησή σας. ίσως αφορούν το περιβάλλον του ατόμου που σας αφορά.

Ερωτικά Αστρολογικά Τips 24-8-2017

Κριός Είναι η στιγμή να επιχειρήσετε αυτό που μέχρι στιγμής φοβόσασταν. Θα σας δοθούν ευκαιρίες, διασώστε την διάθεσή σας, ώστε να μην τις χάσετε. Να είστε συγκεντρωμένοι.

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Μπορεί να θέλετε ένα πράγμα και να κάνετε κάτι άλλο. Μπορεί όμως αυτό να σας οδηγεί σε κάτι καλύτερο. Αφήστε λοιπόν την ιδέα ότι υπάρχει κάποια σύγκρουση μέσα σας ή ότι τραβάτε προς δύο κατευθύνσεις. Έχετε με μία αυθεντική επιθυμία. Σκεφτείτε με αυτό για λίγο.

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Η αρχή μιας νέας φάσης της ζωής σας μπορεί να μην είναι πάντα κάτι απλό. Μπορεί να υπάρχουν ορισμένες λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε και ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε την ψυχική και συναισθηματική σας προσέγγιση στη ζωή. Κάντε το αυτό λίγο κάθε μέρα.

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Ο πιο σημαντικός παράγοντας στη ζωή σας είναι η κατάσταση του νου σας. Μόλις το ξέρετε αυτό, θα είναι πολύ πιο λογικό να παρακολουθείτε τις σκέψεις σας, τις στάσεις σας και τον τρόπο με τον οποίο ανταποκρίνεστε. Το κύριο ερώτημα είναι: έρχεστε από το παρελθόν ή γνωρίζετε το ...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Είστε λίγο παλιομοδίτικοι τώρα, και αυτό σας εξυπηρετεί καλά. Όλη αίγλη του κόσμου είναι άχρηστη. Αυτό που μετράει είναι η ευαισθησία, η νοημοσύνη και η στοχαστική προσέγγιση των σχέσεων και των σημαντικών καθηκόντων. Για το λόγο αυτό, οι παλιές ιδέες εξυπηρετούν συχνά το ...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Μπορεί να ανησυχείτε για το πώς θα χρηματοδοτήσετε τα όνειρά σας ή για το να πληρώσετε για τις ανάγκες στην αρχή μιας νέας ζωής. Εξοικονομήστε την ψυχική σας ενέργεια. Επενδύστε στην απομάκρυνση του σωρού και εστιάστε σε μερικές καλές ιδέες. Όταν έρθει η ώρα, τα οικονομικά ...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Κάποια ξεκούραση για εσάς έρχεται αστρολογικά. Πολλά πράγματα που φαίνονταν αφηρημένα ή αποσυνδεδεμένα από την πραγματικότητά σας είναι πλέον απτά και μπορείτε να τα δείτε και να τα αισθανθείτε για αυτό που είναι. Μείνετε σε επαφή με τον εαυτό σας.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Η επιθυμία είναι μια ισχυρή μορφή οραματισμού και πρέπει να ασκήσετε τη δύναμή σας συνειδητά. Κάνετε αυτό από το πιο θετικό μέρος, και αφήστε τον εαυτό σας να κινητοποιηθεί από τουλάχιστον μια λαμπρή δυνατότητα που είστε πρόθυμοι να εργάζεστε καθημερινά.

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Σε κάθε περίπτωση για την οποία έχετε ευθύνη-είτε πρόκειται για οικογένεια, για χώρο εργασίας ή για τον στενό κύκλο σας-υπάρχουν παλιά προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν. Πριν σφυρηλατήσετε μπροστά σε μια νέα επικράτεια, βεβαιωθείτε ότι έχετε αντιμετωπίσει τα ...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Μπορεί να αισθάνεστε σαν να πιέζετε προς τα εμπρός με κάποια θέματα που δεν έχουν επιλυθεί. Ωστόσο, έχετε κάνει ό,τι μπορείτε για τώρα, και θα πρέπει να αφήσετε ορισμένα πράγματα να φροντίσουν τον εαυτό τους. Ειδικά αν αφορούν κάτι που έχει μεταβιβάσει σε συνεργάτη, βοηθό ή ...

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Εάν η έννοια της πνευματικότητας σημαίνει κάτι, θα αρχίσει να βλέπει τις δικές σας ανάγκες ως σχετικές με αυτές όλων των άλλων. Αυτή είναι μια ριζοσπαστική άποψη στην παρούσα φάση. Βέβαια, υπάρχουν άνθρωποι που σας ενδιαφέρουν βαθιά, οι οποίοι πραγματικά είναι μέρος σας.

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Οι σημερινές καταστάσεις σας υπενθυμίζουν να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί στις σχέσεις σας με τους άλλους, ιδιαίτερα οικονομικά. Φαίνεται να υπάρχουν παλιές σχέσεις που πρέπει να παρακολουθήσετε, για το τι είναι σωστό και αληθινό και για καλό κάρμα. Να είστε σχολαστικοί ...

Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-8-2017

Λιγότερο ζητείται από εσάς από ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε, αν και πρέπει να είστε προσεκτικοί και ισχυροί, και να κρατάτε χώρο για την σωστή ενέργεια. Αυτό σημαίνει να ακούτε, να είστε προσεκτικοί και να λέτε το σωστό στην κατάλληλη στιγμή.

Αστρολογική  Ερωτική Ταρώ 23-8-2017

Κριός – Η Κρίση Συνειδητοποιείτε ότι τα συναισθήματά σας για έναν περιστασιακό εραστή έχουν αυξηθεί σοβαρά. Ίσως νοσταλγείτε έναν παλιό σας σύντροφο, τον οποίο θα συναντήσετε την ίδια μέρα.