Ωροσκόπιο

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 24-10-2017

Κριός – Δύο των Κυπέλλων Η επικοινωνία με το ταίρι σας θα αρχίσει να γίνεται όλο και πιο δυνατή κατά τη διάρκεια της ημέρας, κάτι το οποίο θα οδηγήσει εσάς και το ταίρι σας σε μια έκρηξη στοργής και συναισθημάτων.

Αστρολογικά Ερωτικά Tips 24-10-2017

Κριός Κρατάτε γερά τώρα, διότι αν και βρισκόσασταν σε μία καλή διάθεση και είχατε όρεξη να κάνετε πράγματα, τώρα ίσως νοιώσετε κάπως πιο κουρασμένοι, αυτό όμως είναι λογικό.

Επανασυνδέσεις Ζωδίων 24-10-2017

Κριός Η διάθεση σας μπορεί αν είναι διαφορετική ακόμα και από αυτό το οποίο θα θέλατε εσείς οι ίδιοι. Ίσως μελαγχολείτε, αλλά όλα αυτά ιδίως σήμερα είναι απολύτως λογικά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 24-10-2017

Κριός Θα σας είναι δύσκολο να καταφέρετε για σήμερα να δείτε τα πράγματα με τον ίδιο δυναμισμό του τελευταίου διαστήματος. Μην ανησυχείτε, όλοι περνάμε τις φάσεις που θέλουμε κάποια ξεκούραση.

Κριός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Αναμφισβήτητα, έχετε παρατηρήσει μια αλλαγή στις σχέσεις σας τις τελευταίες εβδομάδες: ίσως βαθύτερη συναισθηματική επαφή, μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους συνεργάτες και τους φίλου, μεγαλύτερη σύνδεση με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Καθώς ο Ήλιος μετακινείται από το Ζυγό ...

Ταύρος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Αν και ο Ταύρος είναι ένα από τα πιο αποφασιστικά και αφοσιωμένα ζώδια του κύκλου των αστερισμών, η αλήθεια είναι ότι είστε ελεύθερο πνεύμα. Το ξέρετε αυτό, παρόλο που είστε επίσης πρόθυμοι να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας και να εμφανιστείτε όταν τα πράγματα είναι δύσκολα.

Δίδυμοι Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Πρόκειται να βιώσετε μια στροφή που σας φέρνει δημιουργικά σε υπερβολικές ταχύτητες. Δεν χρειάζεται να είστε καλλιτέχνης ή ηθοποιός του Μπρόντγουεϊ για να το αξιοποιήσετε καλύτερα αυτό. Πολλές όψεις της ζωής σας θα επωφεληθούν από την πρωτοτυπία, την ενέργεια και την ...

Καρκίνος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Έρχεται τώρα μία αυξανόμενη παλίρροια που θα επιπλεύσει όλα τα πλοία σας. Ό,τι και αν σας αφορά αυτή τη στιγμή από άποψη της εργασίας ή των γενικότερων ενασχολήσεών σας, αυτή θα είναι μία πλούσια και παραγωγική περίοδος. Αναλάβετε την επίλυση των προβλημάτων σας και κάνετε ...

Λέων Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Μπορεί να ασχολείστε αυτή τη στιγμή με ορισμένα αρκετά προσωπικά ζητήματα, την κατασκευή ενός σπιτιού, τη φροντίδα της οικογένειάς σας και την αίσθηση του χώρου σας. Ξεκινήστε με τη φροντίδα του εαυτού σας. Επωφεληθείτε της ευκαιρίας για να περάσετε λίγο και μόνοι σας, να ...

Παρθένος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Θα είναι ευκολότερο να συναντήσετε ορισμένους ανθρώπους με τους οποίους μπορείτε να κλείσετε κάποιαν συνεργασία ή ακόμα και να έχετε μία απλή κοινωνική συνάντηση και να είστε πιο ευχάριστοι και ευδιάθετοι. Νοιώστε πιο ελεύθεροι με τον εαυτό σας.

Ζυγός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Ο Άρης έχει εισέλθει στο ζώδιό σας, για τα καλά, κάτι το οποίο μπορεί να είναι η αιτία κάποιων πρόσφατων επιθέσεων άγχους ή κάποιας αϋπνίας που ίσως έχετε. Σύντομα όμως θα βγείτε από αυτή την φάση και θα προχωρήσετε στο να αναζητήσετε τον εαυτό σας.

Σκορπιός Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Ο Ήλιος έχει πλέον εισέλθει στο ζώδιό σας και μπαίνετε σε μία περίοδο που θα ανακαλύψετε πόσο καλή είναι η ζωή σας. Όλοι έχουν προβλήματα. Τα δικά σας φαίνεται πως αυτή τη στιγμή ανήκουν το είδος που μπορούν πραγματικά να λυθούν. Να είστε λοιπόν έτοιμοι για ευχάριστες ...

Τοξότης Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Οι πλανήτες αλλάζουν τα ζώδια το ένα μετά το άλλο, με την Σελήνη να τονίζει τώρα τον Τοξότη. Ο τρόπος που αυτό εκδηλώνεται για σας είναι η ορμή. Ένα όμορφο μείγμα από τον Άρη και τον κυβερνήτη πλανήτη σας, δηλαδή τον Δίας, θα σας ωθήσει προς τα εμπρός όπως ο άνεμος.

Αιγόκερως Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Οι ισχυρές δυνάμεις λειτουργούν στη ζωή σας και οι πλανήτες σας συμβουλεύουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πτυχές που αναπτύσσονται. Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για τον εαυτό σας είναι να επιλέξετε τον αγαπημένο σας στόχο και να τον προσεγγίσετε με ...

Υδροχόος Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Οι πλανήτες στοιβάζονται στην καριέρα σας. Αισθάνεστε οδηγημένοι με τρόπο που εδώ και πολύ καιρό έχετε να αισθανθείτε. Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε το μυαλό σας. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε με τα συναισθήματά σας, αν και η διαίσθησή σας τρέχει ψηλά και μπορεί να παίξει ...

Ιχθείς Ημερήσιο Ωροσκόπιο 23-10-2017

Οι πλανητικές διαβάσεις έρχονται σαν τα λεωφορεία. Ενώ μπορείτε να οδηγήσετε μόνο ένα λεωφορείο κάθε φορά, μπορείτε να οδηγήσετε σε πολλούς πλανήτες, και αυτό θα ζωντανεύει τη ζωή σας. Πάρτε το χρόνο σας για να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που διαφορετικά θα χάσετε.

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 23-10-2017

Κριός –Πέντε των Σπαθιών Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μια εξάντληση κατά τη διάρκεια της ημέρας και γι αυτό θα στραφείτε προς το σύντροφός σας, ο οποίος θα είναι πρόθυμος να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις Ωροσκόπου 23-10-2017

Κριός Μπορείτε να επενδύσετε σήμερα στον έρωτα όλη την δύναμή σας, η οποία, εάν δεν της επιτρέψετε να εξωτερικευτεί, θα οδηγηθεί από μόνη της σε έξοδο, σαν ένα υπερβολικά γεμάτο από νερό μπαλόνι.