Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Δεκέμβριος 2017

Ο ηγέτης της οικογένειας των Ιχθύων είναι ανάδρομος στο 10ο Οίκο από τις 3 έως τις 23 Δεκεμβρίου, γεγονός που υποδηλώνει κάποια παρέμβαση μεταξύ προσωπικών δεσμών και καριέρας ή μια σειρά περιστάσεων που καθιστούν την αγάπη σας γνωστή.

Μπορεί να συμμετέχετε σε μια σχέση με κάποιον υψηλότερου επιπέδου ή έχετε μια υπόθεση ως αποτέλεσμα κάποιας επαγγελματικής επαφής. Ή ίσως προχωρήσετε χάρη στην υποστήριξη του καλύτερου σας μισού.

Τα πράγματα που σχετίζονται με την αγάπη σας μπορούν να γίνουν περίπλοκα ή απροσδόκητα στο τέλος του χρόνου, αλλά - λόγω της συνάφειας του Ερμή με την Αφροδίτη - μπορείτε επίσης να έχετε ικανοποίηση.

Ο δεύτερος δεκανός του μήνα είναι ο πιο έντονος με συναισθηματικούς όρους.

Τον Δεκέμβριο του 2017, το Οίκο της ζωής των Ιχθύων διέρχεται από διάφορους πλανήτες, καθιστώντας έτσι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής φαίνεται να ενδιαφέρονται πολύ για την επαγγελματική σας ζωή .

Ο Ήλιος θέλει να βρίσκεστε στο προσκήνιο, σε ένα βάθρο ή σε μια σκηνή, να κερδίζετε αναγνώριση και να κρατάτε τις ωμοπλάτες - είτε σε μια κατάσταση που απαιτεί θαυμασμό ή σεβασμό. Η Αφροδίτη εξομαλύνει το δρόμο σας εκεί, φέρνοντας την τύχη ή τις σωστές συνδέσεις με το δρόμο σας.

Με τη σειρά του, ο Ερμής υπογραμμίζει τη διάνοια, την πληροφόρηση, την επικοινωνία και τα ταξίδια, αλλά μερικές φορές δημιουργεί επίσης επιπλοκές, επειδή είναι ανάδρομος. Το καλό είναι ότι - αφού ο Ερμής συνεχίσει την άμεση κίνηση του - θα έχετε μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα των επαγγελματικών στόχων και στρατηγικών σας.

Όταν πρόκειται για χρήματα, καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου έχετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε, το Διαδίκτυο, οι σπουδές και ο πολιτισμός θα μπορούσαν να εμπλακούν με κάποιο τρόπο.

Κατά τον πρώτο Δεκέμβριο του 2017 είστε σε μέτρια μορφή, αλλά ξεκινώντας με τη δεύτερη, ο τόνος σας είναι πολύ καλύτερος. Μπορεί να περάσετε έναν σκληρότερο χρόνο κατά τη διάρκεια των 21-22, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι μακράς διαρκείας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκανών κερδίζετε περισσότερη ενέργεια, λόγω της εγγύτητας του ενεργού Άρη με τον κυβερνήτη των Ιχθύων - Δία - αλλά θα μπορούσατε επίσης να είστε πιο απερίσκεπτοι, ανυπόμονοι, αναστατωμένοι και να εκθέτεστε τον εαυτό σας σε κίνδυνο και σύγκρουση. Θα πρέπει να είστε ισορροπημένοι και προσεκτικοί.

Πιείτε ένα επιπλέον ποτήρι σαμπάνιας! Για εσάς, το 2018 είναι πολύ καλύτερο από το 2017: απομακρύνετε την αρνητική επιρροή του Κρόνου, όπως το μεγάλο κακό, και απολαύστε τη θετική επιρροή του Δία, του Μεγαλύτερου Ευεργετήματος.

Νοέμβριος 2017

Το ωροσκόπιο των Ιχθύων του για τον Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι ξεκινάτε το μήνα με την έντονη επιθυμία να βοηθήσετε τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, μέσα στο πρώτο τριήμερο. Αυτό είναι σωστό: Θέλετε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να κάνετε τη ζωή ευκολότερη για αυτούς. Και χάρη στην έντονη διαίσθησή σας, έχετε μια αρκετά καλή αντίληψη του τι ακριβώς χρειάζονται για να περάσουν από ό,τι κι αν περνούν. Απλά μην ξεχνάτε, σε όλα αυτά, να φροντίζετε καλά και τον εαυτό σας. Μετά από όλα, εάν είστε πολύ εξαντλημένοι από την υπέροχη 4η και 5η Νοεμβρίου του 2017, τότε ίσως σημαίνει πως δεν αξιοποιήθηκε αυτό το διήμερο έτσι όπως έπρεπε.

Για εσάς τους Ιχθείς το ειδύλλιο είναι στην καρδιά, στις 9 και 10 του μήνα. Έτσι εισπνεύστε βαθιά και αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπάει. Υπάρχει ακόμη περισσότερος ρομαντισμός για εσάς, εκεί που θα το περιμένετε λιγότερο, στις 14 και 15. Ετοιμαστείτε! Με το ελαφρώς προβληματικό-αλλά και διδακτικό- διήμερο, από τις 21 έως και τις 22, φροντίστε να μάθετε από τυχόν προβλήματα που προκύπτουν. Η καλοπροαίρετη προθυμία σας να βοηθήσετε τους άλλους έχει προσελκύσει την προσοχή των ανθρώπων που βρίσκονται στην εξουσία και πρόκειται να σας το αναγνωρίσουν απ’ ό,τι φαίνεται στις 27 και 28. Πηγαίνετε μπροστά και ονειροπολείτε-όπως επιβάλλεται για τους Ιχθείς-στις 29 και 30.

Έχετε ένα αυτί για κάθε θλιβερή ιστορία αγάπης, και έναν ώμο για τους καλύτερους φίλους σας για να κλαίνε επάνω, για το πρώτο τριήμερο του μήνα. Αλλά όλες αυτές οι ιστορίες πιθανώς καταστρέφουν την πίστη σας στην ανθρωπότητα και στο ρομαντισμό. Αν ναι, φροντίστε να κάνετε ένα διάλειμμα. Πηγαίνετε για γιόγκα, μιλήστε με ένα φίλο του οποίου η σχέση λειτουργεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στην παρηγοριά των φίλων σας, διατηρώντας ταυτόχρονα τη δική σας, εξαιρετικά κρίσιμη εσωτερική ισορροπία .

Θα χρειαστείτε πράγματι την ισορροπία και την καλή ενέργεια, τελικά, για να απολαύσετε σωστά τις θαυμάσια ρομαντικές μέρες που έρχονται στο δρόμο σας, στις 4 και 5 Νοεμβρίου του 2017. Υπάρχει ακόμα περισσότερο ειδύλλιο για σας στις 9 και 10. Μην διστάσετε να βγείτε έξω και να αγοράσετε ένα βιβλίο ποιημάτων, αν βρείτε ότι σας βοηθά να καταλάβετε πόσο εκπληκτικό αισθάνεστε τώρα! Μια ερωτική επιστολή ή αγάπη, ακόμα και αν τελικά δεν την στείλετε σε κανέναν, θα σας βοηθήσει περαιτέρω να καταλάβετε τα συναισθήματά σας, στις 14 και 15. Μη φοβάστε να κάνετε λάθη στις 21 και 22. Τότε θα είναι και η ευκαιρία ίσως να αποκαλύψετε και τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας αφορά. Ρομαντισμός έντονος και ιδιαίτερος προβλέπετε για τις 27 και 28. Αφήστε τα όνειρά σας να σας καθοδηγήσουν στις 29 και 30 Νοεμβρίου του 2017.

Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της καριέρας σας κα πάλι, μέσα στο πρώτο τριήμερο του μήνα, θα επιμείνετε στο να βοηθήσετε τους ανθρώπους κοντά σας (και πάει πολύ μακριά αυτό το θέμα). Τελικά ιδανική εργασία για εσάς είναι εκείνη που θα σας φέρει μια ισχυρή αίσθηση ότι βοηθάτε τους άλλους. Έχοντας αυτό κατά νου, σχεδιάστε μερικά άλλα προγράμματα με αυτόν τον προσανατολισμό, καθώς αρχίζει ο μήνας. Είτε αυτό σημαίνει να εργάζεστε σε μια κουζίνα για απόρους ή το να αναφέρετε τη δυσχερή κατάσταση των φτωχών σε κάποια δημόσια αρχή, ξεκινήστε! Θα νιώσετε καλά και θα κάνετε πραγματικά κάτι χρήσιμο.

Τα πάντα πηγαίνουν αρκετά χαριτωμένα στις 4 και 5 Νοεμβρίου του 2017. Καλά νέα, καλή ανταπόκριση, καλές εποχές! Οι εργασίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν, άμεσα ή έμμεσα, στον ρομαντισμό στις 9 και 10. Πηγαίνετε με αυτό! Επιβιβάζεστε σε ένα νέο κύμα έμπνευσης στις 14 και 15. Μην το αφήσετε! Ετοιμαστείτε! Μάθετε από τα προβλήματα στις 21 και 22. Η εμπειρία σας θα είναι αυτή που θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο σε ό,τι διαδραματιστεί στις 27 και 28th. Τα όνειρά σας μπορούν να οδηγήσουν σε μια πραγματική αλλαγή, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να τα ακολουθήσετε στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2017

Οκτώβριος 2017

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στον Οίκο σχέσεων των Ιχθύων, κατά το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου έχετε έντονα συναισθήματα και παρορμήσεις και τείνετε να επικεντρωθείτε στην ύπαρξή σας μέσα στην σχέση σας. Αλλά οι ικανοποιήσεις δεν θα είναι ίσες με τις προσπάθειές σας, επειδή η Αφροδίτη και ο Κρόνος έπληξαν την όψη τετραγώνου με τον Κρόνο σας πλήττουν: οπισθοδρομήσεις, καθυστερήσεις και δυσάρεστοι κίνδυνοι είναι πιθανοί.

Ο Ερμής - κυβερνήτης της οικογένειας και των σχέσεων των Ιχθύων - δεν σας βοηθάει κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα, αφού είναι θύμα αμφιβολιών.

Η ατμόσφαιρα χαλαρώνει μετά τις 17 Οκτωβρίου 2017, όταν ο Ερμής αλλάζει ζώδιο . Εκτός αυτού, στις 18 Οκτωβρίου ο Ερμής πραγματοποιεί μια μαγευτική σχέση με τον Δία - τον Μεγαλύτερο Ευεργέτη - που σηματοδοτεί ένα επίτευγμα σε μια συνεργασία ή κάποιο άλλο ευτυχές γεγονός.

Η 20 του μήνα μπορεί επίσης να φέρει καλά νέα, δεδομένου ότι το Φεγγάρι - ηγεμόνας του Οίκου αγάπης των Ιχθύων - κάνει μια σύνδεση με τον Ερμή και τον Δία.

Υπάρχει πολλή αναταραχή στον Οίκο των χρημάτων για του Ιχθείς, όπου υπάρχει ο Ήλιος (μέχρι τις 20 Οκτωβρίου), ο Δίας (μέχρι τις 10), ο Ερμής (μέχρι τις 17), η Αφροδίτη (μετά τις 14) και ο Άρης.

Είναι ένας πολύ ενεργός καιρός για επιχειρήσεις, επενδύσεις, εξαγορές, αλληλεπιδράσεις με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες, εφορία, ασφάλειες κ.λπ.). Μια κληρονομία μπορεί να έρθει στο παιχνίδι, μια αντεκχώρηση, ή κάποια χρήματα ή αγαθά που έρχονται από τους άλλους.

Οι συνεργασίες ξεχωρίζουν κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του Οκτωβρίου, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστούν με τη χρήση πολλών τακτικών.

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας εισέρχεται στο 9ο σπίτι του Ιχθύ, σηματοδοτώντας την αρχή μιας περιόδου άνθησης τριών κυρίως τριμήνων, μέσα σε έναν χρόνο, η πρώτη εκ των οποίων (μέχρι το Νοέμβριο του 2018) ευνοεί κυρίως μελέτες, ταξίδια και συνδέσεις με το πολιτιστικό, νομικό και πνευματικό περιβάλλον . Οι πρώτες από αυτές τις επιτυχίες αρχίζουν να εμφανίζονται κατά το δεύτερο μέρος του μήνα.

Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου, και ακόμη περισσότερο ο πρώτος δεκανός, χαρακτηρίζεται από χαμηλότερη ζωτικότητα, τάση ανησυχίας για τα πάντα και έκθεση σε συγκρούσεις ή ατυχήματα.

Τα πράγματα βελτιώνονται μετά τις 10, όταν ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό, από όπου ασκεί ένα ωφέλιμο αποτέλεσμα προστασίας και υποστήριξης στον αυτόχθονα Ήλιο των Ιχθύων.

Η αποκατάσταση ξεκινά κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού. Πρέπει να φροντίζετε καλά τον εαυτό σας.

Σεπτέμβριος 2017

Ο Δίας, ο βασικός προστάτης του Ζωδιακού χώρου των Ιχθύων, θα πάρει μια ισχυρή, σίγουρη θέση τον Σεπτέμβριο του 2017. Γι 'αυτό σε γενικές γραμμές η έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν θα είναι απολύτως επιτυχημένη για τους Ιχθείς. Φυσικά, θα υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη για να αποφύγετε πιθανή αρνητικότητα και να έχετε το αποτέλεσμα που ικανοποιεί τις επιθυμίες σας το καλύτερο. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο της ζωής, δεν χρειάζεται να καταβάλουμε ιδιαίτερα ιδιαίτερες προσπάθειες. Στον τομέα της εργασίας, οι σημερινές πρωτοβουλίες θα αποκτήσουν την απαραίτητη εξέλιξη, θα πρέπει να κάνετε κάποια προσπάθεια, αλλά στο τέλος θα έχετε σίγουρα τα αποτελέσματα που χρειάζεστε και κατά μήκος της πορείας (και αυτό είναι πολύ σημαντικό ) Θα βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να προχωρήσουν σε αυτόν τον τομέα. Η σφαίρα των προσωπικών σχέσεων είναι απίθανο να προκαλέσει ανησυχίες, αν και κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο μπορεί να φανεί σε σας ότι όλα αναπτύσσονται με έναν εξαιρετικά επικίνδυνο τρόπο. Μην αφήσετε αυτό να σας ενοχλεί γιατί όλα σίγουρα θα λειτουργήσουν για σας. Το σημαντικό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου. Με την ευκαιρία, η εμπιστοσύνη στις δικές σας ικανότητες θα είναι ένα από τα κύρια όπλα σας. Η δυσμενή θέση του Ερμή σε συνδυασμό με την ευφάνταστα επιθετική ευθυγράμμιση της Αφροδίτης θα μπορούσε να υπονομεύσει τις θέσεις σας, αλλά ένα καθαρά αρνητικό αποτέλεσμα θα προκύψει μόνο εάν επικρατήσει έλλειψη εμπιστοσύνης ή απόκλισης.

Συνολικά, τον Σεπτέμβριο του 2017, ο χώρος εργασίας μπορεί να φαίνεται διφορούμενος στους Ιχθείς. Πιθανώς δεν θα έχει τη δυναμική που περιμένατε. Παρόλα αυτά, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η επίτευξη σημαντικής χρηματοοικονομικής ανάπτυξης είναι ρεαλιστική και όχι μόνο στο μέλλον . Απλά πρέπει να περάσετε από την αρχική περίοδο του μήνα, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ιδιαίτερα ενεργά μέτρα εδώ επειδή θα έχετε ήδη την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τους πόρους και την επιρροή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, μην ανεχτείτε τις συγκρούσεις μεταξύ των υφισταμένων σας. Αν δεν έχετε - δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη συνεργασία με συναδέλφους. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχει μια επικοινωνιακή πτυχή, διότι θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τη βέλτιστη θέση. Αν ασχολούμαστε με τους Ιχθείς που εργάζονται για κάποιον άλλο, για ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο του μήνα θα χρειαστεί απλά να κάνουν τη δουλειά τους. Στη συνέχεια, θα ήταν λογικό να δοθεί προσοχή στις εναλλακτικές λύσεις, ειδικά εάν λάβετε υπόψη το γεγονός ότι οι εξωτερικές ενέργειες δράσης καθίστανται γνωστές με τον πιο ενεργό τρόπο. Μην αποφεύγετε τις ευκαιρίες, μη αμφιβάλλετε τον εαυτό σας ή τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, αλλιώς θα ενισχύσετε τη θέση του Ερμή, όπως ήδη αναφέρθηκε, και τότε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτύχετε την επιτυχία .

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" θα είναι η πιο δυναμική πλευρά της ζωής των Ιχθύων. Η πρώτη δεκαήμερη περίοδος θα είναι στα όρια του κινδύνου, αλλά μόνο από την σαφώς προκατειλημμένη σας προοπτική την εποχή εκείνη. Αργότερα θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και θα καταλάβετε ότι η κατάσταση εξελίχθηκε με καθαρά ευνοϊκό τρόπο, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν σε μεγάλο βαθμό στις προτιμήσεις σας. Την αυγή της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου, θα είχε νόημα να ενεργοποιηθούν οι μεμονωμένοι Ιχθείς. Τα αστέρια δεν εγγυώνται καμία εξαιρετική επιτυχία, αλλά υπάρχει μια πραγματική ευκαιρία να συναντήσετε το πεπρωμένο σας. Βέβαια, από αυτή την άποψη, δεν πρέπει να περιφρονούνται σε ένα σημείο σε αναποφασιστικότητα. Πράξη, αλλά ταυτόχρονα παραμείνετε στον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε αυτή τη διάκριση, η οποία θα παίξει στα χέρια σας, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να γλιστρήσει σε υποκρισία . Οι παντρεμένοι Ιχθείς θα συναντήσουν αρκετές αβεβαιότητες αυτό το μήνα, αλλά προς το τέλος της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου, θα πάρουν το σταθερό έδαφος κάτω από τα πόδια τους που πιθανότατα λείπουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Είναι απίθανο να αντιμετωπίσουν σημαντικές συγκρούσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκονται σε χαλαρή κατάσταση. Εάν αισθάνεστε διαισθητικά ότι κάτι δεν είναι σωστό, καλό θα ήταν να κάνετε τα απαραίτητα βήματα. Μην πιστεύετε στις δικές σας ικανότητες, αγνοώντας κάποια αντανακλαστικά μηνύματα και στενοχώρια είναι όλοι οι παράγοντες που θα ενισχύσουν τη θέση των αρνητικά ευθυγραμμισμένων Μενού και του Ερμή. Θα προτιμούσατε να μην αφήσετε αυτές τις τάσεις να αναπτυχθούν, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά λυπηρό.

Αύγουστος 2017

Μπορεί να αισθάνεστε μερικές από τις παραμέτρους της ζωής σας να εναρμονίζονται θετικά αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη είναι πολύ ευγενική με την ψυχή, την καρδιά και την καριέρα σας αυτή τη στιγμή. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε για την εμφάνιση και τη φυσική σας ενέργεια . Εργάζεστε σε συνεχές όνειρο! Αυτό ισχύει και για όλες τις εκδηλώσεις σας, καθώς ο Ποσειδώνας συνεχίζει ένα υπέροχο ταξίδι στο ζώδιο του σπιτιού των Ιχθύων. Υπάρχει μια ενέργεια γύρω από το να κερδίζετε σεβασμό από κάποιον. Αυτός ο μήνας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα για εσάς, αλλά το γενικό θέμα είναι να σας συνδέσει με μια μεγαλύτερη αγάπη, και μια αγάπη που ίσως να περιμένατε για πολλά χρόνια πριν. Αφήστε τα όνειρά σας να υλοποιηθούν! Ορισμένες υγιεινές αγορές για εσάς αυτό το μήνα μπορεί να περιλαμβάνουν - ταξίδια κοντά σε πηγές νερού, πεζοπορία, εργασία στη φύση, ζωγραφική, ξυλουργική, γλυπτική, γιόγκα, διαλογισμό. Μπορείτε να εργαστείτε με τη δική σας ενέργεια με μερικά ωραία λάδια λεβάντας, πέτρες Aquamarine, Moonstones, έλαια Bergamot και Αναζωογονητικό Τσάι!

Καριέρα / Εργασία - Μπορεί να αναμειγνύεται η δουλειά σας με τα αληθινά σας πάθη αυτή τη στιγμή. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας καλούν πραγματικά να συνεχίσετε με ένα όνειρο. Μπορεί να είστε ανάμεσα σε ένα μέρος της καριέρας σας και σε ένα άλλο, ή να κάνετε ένα βήμα στο άγνωστο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας βοηθά σε καλλιτεχνικό επίπεδο και μπορεί να προσθέσετε ένα επιθυμητό ποσό δημιουργικότητας στην ημέρα σας. Αν βρίσκεστε στον τομέα των επικοινωνιών, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ως μια δύσκολη στιγμή κατά την οπισθοδρόμηση του Ερμή. Ο κύκλος του είναι απέναντι από το δικό σας ζώδιο στην Παρθένο για το δεύτερο μισό του μήνα. Τα πράγματα ενδέχεται να κινούνται πιο αργά ή να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για επεξεργασία.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Αυτή είναι μια πολύ εμπνευσμένη στιγμή για το ζώδιο σας. Θα μπορούσατε να είστε με το πρόσωπο των ονείρων σας, ή θα μπορούσατε να είστε σε μια πνευματική συνεργασία που ανοίγει το μυαλό σας. Ίσως να είστε σε μια πνευματική αναζήτηση αυτή τη στιγμή, ή να κινείστε στο δρόμο της ζωής με μια ομάδα ομοϊδεατών συντρόφων. Όποια και αν είναι η περίπτωση εδώ, βρίσκεστε σε μια πραγματική φάση αφύπνισης που θα ανοίξει το μυαλό σας προς την ομορφιά της δικής σας ζωής. Μπορεί να βρίσκεστε σε πειραματική φάση και οτιδήποτε είναι δυνατό. Οι ψυχικές και διαισθητικές δυνάμεις σας συνδέονται πολύ με τις φάσεις της ζωής και μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγές αυτό το μήνα. Είστε πάντα συνδεδεμένοι με τον ποταμό της ζωής, και τώρα η ροή γίνεται όλο και ισχυρότερη.

Αφθονία / Οικονομικά - Όσο εισάγετε στα οικονομικά σας έναν τόπο αγάπης, σεβασμού και συνδεσιμότητας, θα λάβετε αυτό που χρειάζεστε. Οι φίλοι, η οικογένεια και οι έμπιστοι σύμβουλοι είναι όλοι γύρω σας όταν χρειάζεστε βοήθεια. Θα συναντήσετε τους σωστούς ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή όποτε αμφιβάλλετε. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα αυτό το μήνα, αλλά φαινομενικά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σχεδόν στιγμιαία και μόνα τους. Κρατήστε τα βλέμματά σας στην αλήθεια και βρείτε τον εαυτό σας να λαμβάνει καθοδήγηση στους κύκλους της δεκτικότητας, της αφθονίας και της ροής ενέργειας.

Υγεία- Μπορεί να είστε λίγο ονειρικοί ή αποσυνδεδεμένοι από την ενέργεια γείωσης σας αυτό το μήνα. Ίσως χρειαστεί να επικεντρωθείτε στην δίαιτα με έναν απαλό τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα πράγματα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά, τρώτε μικρά συχνά γεύματα ή ακόμα και αντικαθιστάτε ορισμένα γεύματα με θρεπτικές ουσίες και χυμούς. Προσπαθήστε να προσέξετε την πρόσληψη ζάχαρης, καθώς ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη μπορεί να είναι πολύ δελεαστικοί στις σφαίρες των ανθυγιεινών σνακ και γλυκών. Φυσικό και βιολογικό διαιτολόγιο μπορεί να είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό. Η πρακτικότητα στις επιλογές σας είναι το καλύτερο στοίχημα!

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Μια βαθιά πληγή καθαρίζεται στην ψυχή σας. Αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία για πάνω από ένα χρόνο! Ο Χείρων, ο πληγωμένος θεραπευτής, μεταμορφώνει κάτι από το παρελθόν σας και επαναξιολογεί το παρόν σας. Αυτό μπορεί να είναι μια παιδική πληγή που έχει διαρκέσει πολύ καιρό. Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος για να έρθετε σε πλήρη επαφή με την πνευματικότητά σας ή με οποιαδήποτε θεραπευτική τροφή που πραγματικά σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Είστε υποστηριγμένοι από την Vesta στην Παρθένο, είναι ο αστεροειδής του σπιτιού και της εστίας, δίνοντάς σας μια νέα ματιά σε μια παλιά ιστορία. Ίσως μάλιστα να κοιτάξετε προς ένα καινούργιο ασφαλές μέρος για να ζήσετε ή για έναν τόπο που κάποτε φανταστήκατε, αλλά δεν είχατε καμία ιδέα ότι η διαμονή σας εκεί μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Η μετακίνηση ή η εύρεση μιας νέας κατοικίας είναι δυνατή αυτή την περίοδο.

Ιούλιος 2017

Τον Ιούλιο του 2017 το ζώδιο των Ιχθύων θα έχει τόση τύχη καθώς είναι έτοιμοι για αυτό. Στην πραγματικότητα, έχουμε να κάνουμε με μια αρκετά ευνοϊκή περίοδο, η οποία ωστόσο θα έχει αρκετές σημαντικές αποχρώσεις. Η συνδυασμένη επίδραση της Αφροδίτης και του Δία θα επιτρέψει στους Ιχθείς να ξεφύγουν από οποιαδήποτε δύσκολη σύγκρουση με τα χρώματα που φέρουν, και υπάρχει η δυνατότητα κρίσιμης επιτυχίας. Δηλαδή, στην ίδια θέση εργασίας δεν μπορείτε να πάρετε μόνο μια νέα δουλειά, αλλά ακόμη και να πηδήσετε μερικά επίπεδα ταυτόχρονα, στην μεγάλη έκπληξη των ανταγωνιστών σας. Στον τομέα των προσωπικών συναισθημάτων, οι μεμονωμένοι Ιχθείς θα μπορούσαν εύκολα να συναντήσουν τη μοίρα τους, με την πιο άμεση έννοια. Εντούτοις, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι δεν ασχολούμαστε αναγκαστικά με την αγάπη (αν και αυτό είναι επίσης δυνατό), αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι φιλία, κάποια συναισθηματική ενότητα, ιδιαίτερα η σχέση ενός μαθητή και ενός πνευματικού μέντορα . Αυτό θα είναι ένα καλό, προοδευτικό στάδιο, το οποίο θα τείνει προς μια εμπιστοσύνη, αλλά όχι βιαστική κίνηση προς τα εμπρός. Είναι αλήθεια ότι λόγω της δυσμενούς θέσης του Ερμή, ενισχυμένης από τη σκοτεινή σελήνη, θα μπορούσαν να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. Εάν δεν ορίσετε σωστά τις προτεραιότητές σας, αν αποφασίσετε ότι τα προβλήματα των εξωτερικών είναι πιο σημαντικά από τις προκλήσεις με τους αγαπημένους σας (και ακριβώς θα μπορούσαν να αναπτυχθούν τέτοιες καταστάσεις), αντί να σημειώσετε επιτυχία, μπορείτε να περιμένετε μια συνολική κατάρρευση.

Αν εξετάσουμε λεπτομερέστερα την εργασία, είναι σκόπιμο να επισημάνουμε ότι τον Ιούλιο του 2017 οι Καρκίνοι που δεν έχουν δική τους επιχείρηση θα μπορούσαν πραγματικά να ανοίξουν αυτήν την επιχείρηση. Αυτή δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για αυθόρμητα πειράματα, αλλά μια σωστά προγραμματισμένη ακολουθία δράσεων θα οδηγήσει σίγουρα σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει να διακινδυνεύσετε τώρα, εάν είχατε σκέψεις για κάτι παρόμοιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απλά μην αφήνετε τον εαυτό σας τεμπέλης. Αυτό το στάδιο θα είναι ειρηνικό και αρκετά ήρεμο, οπότε θα μπορούσατε πραγματικά να αποφασίσετε ότι είναι απαραίτητο να κινηθείτε με τον τρόπο που έχει ανατεθεί από τη διοίκηση, χωρίς να αποσπάται ιδιαίτερα από εξωτερικές δυνατότητες . Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αλλά τίποτα ιδιαίτερα καλό, για να πείτε την αλήθεια, έτσι μπορεί να έχει νόημα να επαναξιολογήσετε τις θέσεις σας. Εκείνοι που έχουν τις δικές τους επιχειρήσεις μπορούν να επικεντρωθούν στους συναδέλφους και τους επιχειρηματικούς εταίρους τους. Η εξωτερική βοήθεια δεν θα μπει στον δρόμο τώρα. Συνεργασία θα σας επιτρέψει να επιτύχετε πολύ πιο παραγωγικά αποτελέσματα. Απλά μην ξεχνάτε ότι έχετε επίσης έναν ισχυρό, αλλά παθητικό (κατά διαστήματα) εχθρό στην ουράνια ζώνη αυτό το μήνα. Η ανικανότητά σας να παίρνετε γρήγορα τις απαραίτητες αποφάσεις, να παραμείνετε σε ένα μέρος ή να είστε απροετοίμαστοι για αλλαγές θα παίξετε στα χέρια του Ερμή, και στη συνέχεια δεν μπορείτε να περιμένετε αύξηση των κερδών, αλλά μια ριζικά αντίθετη τάση.

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων τον Ιούλιο του 2017, οι Ιχθείς θα μπορούσαν να έχουν πραγματικά τυχεροί, όπως αναφέρθηκε. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, αλλά τώρα θα ήταν λογικό να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας αρέσουν προσωπικά. Λειτουργήστε με σιγουριά, αλλά μην ξεχάσετε να κοιτάξετε γύρω και να παρακολουθήσετε πού πηγαίνετε, καθώς η προσοχή και η ικανότητα προσαρμογής στην κατάσταση γρήγορα θα σας επιτρέψει να επιτύχετε αυτό που θέλετε ξεπερνώντας ορισμένους και πιθανούς αντιπάλους. Αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά κάποιου, δεν θα βρείτε καλύτερη στιγμή. Από κάθε άλλη άποψη, θα ήταν καλύτερο να μην αναγκαστούν οι εξελίξεις. Συγκεκριμένα, οι δύσκολες καταστάσεις που σχετίζονται άμεσα με το οικογενειακό περιβάλλον πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο, εάν ένα δίλημμα πρόκειται να μετατραπεί σε σύγκρουση. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα προωθήσετε το πρόβλημα μόνο, αποστέλλοντας άθελά του προς μια κατεύθυνση η οποία δεν θα οδηγήσει στην επίλυση. Σε γενικές γραμμές, οι παντρεμένοι Ιχθείς μπορούν απλά να απολαύσουν τη ζωή τώρα, χωρίς να ξεχνάνε, φυσικά, το γεγονός ότι είναι μακριά από το ενιαίο. Μην δεσμεύεστε, απαντήστε θετικά στις περισσότερες προτάσεις, επειδή πρέπει να είστε ενεργοί, διαφορετικά ο Ερμής θα αδειάσει εύκολα τις τσέπες σας και την ψυχή σας.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος είναι ισχυρός για την προσωπική σας ζωή, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες να μάθετε περισσότερα για τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας, είστε ιδιαίτερα καλοί στο να φροντίζετε αυτό το μήνα το σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές σας ανάγκες. Βελτιώσεις στις σχέσεις σας με την οικογένεια, τους συγγενείς, τα παιδιά και τα συμφέροντα της αγάπης.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι ιδιαίτερα τυχερή για την υποστήριξη ή την υποστήριξη για τα σχέδιά σας. Την 9η, η Πανσέληνος εμφανίζεται στην κορυφή του χάρτη σας, τραβώντας την προσοχή σας σε κοσμικά θέματα, επαγγελματικές συναλλαγές και ευθύνες . (Θα υπάρξει και μια άλλη τέτοια κλήση, ίσως λιγότερο ευχάριστη, γύρω στις 14-15.) Μπορεί να υπάρξει νέα φως στο θέμα της σταδιοδρομίας, στην προώθηση ή στην αποκατάσταση ενός έργου. Μπορείτε να είστε ενθουσιασμένοι για να έρθετε σε επαφή με τα αληθινά σας συναισθήματα σε ένα στόχο ή φιλοδοξία. Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα "aha!" Στιγμή που όλα φαίνεται να έρχονται μαζί, και βλέπετε το φως.

Αυτή η πανσέληνο συμβαίνει ακριβώς όπως ο Δίας φτάνει στο σταθμό του και γυρίζει κατευθείαν, και μπορεί να υπάρξει αρκετά ενθουσιασμός τώρα. Απολαμβάνετε αυξημένη εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητά σας, ιδιαίτερα σε σχέση με τα οικονομικά σας και τις στενές σχέσεις σας. Μπορεί να επιτευχθεί σημείο καμπής ή να απομακρυνθούν μπλοκ στο μονοπάτι σας σχετικά με οικονομική ή συναισθηματική υποστήριξη, καριέρα, πορεία ζωής, εκπαίδευση και μακροπρόθεσμους στόχους. Μια πτυχή της Αφροδίτης-Άρη συμβαίνει επίσης τώρα, και μπορεί να υπάρξει αυξημένο κίνητρο ή ευκαιρία να επιδιωχθεί προσωπικό ενδιαφέρον, χόμπι ή δημιουργική δραστηριότητα.

Τα 14-16 μπορούν να προκαλέσουν συγκρούσεις ή απογοητεύσεις, όταν ό, τι θέλεις να κάνεις ή οι προσωπικές σου πρωτοβουλίες γκρεμίζουν με γονείς, ανώτερα στελέχη ή ευθύνες που απλά δεν μπορείς να αποφύγεις. Οι συνέπειες αυτών των πράξεων που έχετε παραμελήσει κυλήσουν μέσα. Οι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται αδικαιολόγητα κρίσιμοι ή ασυμβίβαστοι. Τα σχέδια καθυστερούν. Στην ιδανική περίπτωση, τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα απλά αυξάνουν την ωριμότητα και την ταπεινοφροσύνη σας. Οι προσπάθειες να ενισχυθούν τα σχέδιά σας που έγιναν τώρα φέρνουν ανταμοιβές κάτω από το δρόμο.

Ενώ ο Δίας στρέφεται κατευθείαν αυτό το μήνα, ο Ποσειδώνας αναποδογυρίζει και καθώς και οι δύο πλανήτες κυβερνούν το σημάδι σας, μπορείτε να δείτε κάποια κίνηση προς τα εμπρός και εμφανή επιβράδυνση. Ενώ κερδίζετε εμπιστοσύνη και δύναμη για να κάνετε βαθιές, διαρκείς αλλαγές και βελτιώσεις, μπορεί να υπάρχει η ανάγκη να τεθεί ένα όνειρο ή ένα σχέδιο σε αναμονή, καθώς εστιάζετε σε πιο εφικτές επιχειρήσεις.

Ο 21ος φέρνει μια σφοδρή ενέργεια στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σας. Από τον 4ο, ο Άρης έχει ξυπνήσει τις επιθυμίες σας και σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε τα πάθη σας. Τώρα ο ήλιος και ο υδράργυρος σπεύδουν και ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανακατεύοντας ισχυρά κίνητρα για να γίνουν δημιουργικά ή ρομαντικά, να μοιραστούν τις ιδέες σας, να αναζητήσουν περισσότερη διασκέδαση και κανάλια για αυτο-έκφραση μέχρι σήμερα και να ακολουθήσουν ένα χόμπι, Ή δημιουργικό έργο πιο έντονα. Μπορείτε να αισθανθείτε εξαιρετικά ρομαντική ή / και αυτοπεποίθηση και μπορεί να είναι φαγούρα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, τι συμβαίνει και με τη Νέα Σελήνη και στον ίδιο τομέα του διαγράμματος, καθώς και με τον Mercury και τον Άρη, μπορεί να υπάρξει μια καθυστερημένη συζήτηση ή εισερχόμενες ειδήσεις που ανοίγουν πόρτες και ευκαιρίες. Το πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι αισθάνεστε πιεσμένοι να πείτε ναι ή να ρίξετε τον εαυτό σας σε κάτι πριν η καρδιά σας είναι έτοιμη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει check in με τα συναισθήματά σας, τα οποία δεν είναι τόσο γρήγορα όσο το μυαλό σας και αυτό το μήνα.

Παρακολουθήστε επίσης για την εξουδετέρωση ισχύος τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και μια τάση για ανυπόμονα επικοινωνίες που συναντά κανείς ως μη ευαίσθητες ή ενοχλητικές. Ψάξτε για πιθανότητες να κάνετε επανεκκίνηση ή να αρχίσετε νωπές σε μια φιλία, ρομαντισμό ή δημιουργικό έργο.

Ωστόσο, έχετε την πρόσθετη προστασία της Venus στον τομέα των επικοινωνιών σας, εξομαλύνοντας τις αλληλεπιδράσεις σας σχεδόν όλο το μήνα (από το 6ο προς τα εμπρός). Φαίνεται να ξέρετε τι να πείτε, πότε. Μπορείτε να πλαισιώσετε τα πράγματα πολύ καλά τώρα, ώστε να επωφεληθείτε και να γράψετε προωθητικά θέματα, δημιουργικά έργα, προβολές και εφαρμογές. Οι σχέσεις με τα αδέλφια, τους συμμαθητές, τους γνωστούς και τους γείτονες μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά με προσεκτική και προσεκτική προσοχή τώρα.

Μάιος 2017

Τα χρήματα, οι επιχειρήσεις ή άλλα σημαντικά πράγματα έχουν σημαντικό ρόλο στα συμφέροντα των ζευγαριών για τους Ιχθείς τον Μάιο του 2017, ιδιαίτερα κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες.

Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - βρίσκεται στο σπίτι των Σχέσεων των Ιχθύων για ολόκληρο το μήνα, και ο Ερμής - εκπρόσωπος των σχέσεων σε νοητό επίπεδο - βρίσκεται στο ίδιο σπίτι μέχρι τις 15. Έτσι, η στάση σας φαίνεται να είναι πιο ρεαλιστική από ρομαντική.

Μετά από τις 15 Μαΐου 2017, είστε πιο χαλαροί και η σημασία της επικοινωνίας στο ζευγάρι μεγαλώνει: υπάρχει πολλή συζήτηση, ανταλλαγή μηνυμάτων, ομολογία ή διακήρυξη, συζητήσεις διευκρινίζουν τα πράγματα κ.ο.κ.

Επίσης, ένα μέρος των προοπτικών του μήνα θα μπορούσε να περιλαμβάνει ρομαντικούς περιπάτους ή ταξίδια και μετακινήσεις για λόγους που σχετίζονται με ειδύλλιο.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

ΟΜάιος 2017 διαιωνίζει τις σχέσεις μεταξύ καριέρας και εισοδήματος των Ιχθύων. Η επιθυμία να κερδίσετε περισσότερα και η επιθυμία για περισσότερη επαγγελματική αναγνώριση εξακολουθούν να αλληλοσυμπληρώνονται. Εξακολουθείτε να οδηγείστε σε αυτές τις κατευθύνσεις με ενθάρρυνση από την οικογένεια ή τις ανάγκες που σχετίζονται με το σπίτι σας.

Οι ανάγκες που σχετίζονται με το σπίτι απαιτούν ενέργεια και προσπάθεια, καθώς αποτελούν δυνητική πηγή ταλαιπωρίας ταυτόχρονα (επισκευές, αναδιαμόρφωση, κατασκευή, κίνηση, άγχος που σχετίζεται με γονείς, ενοικιαστές ή ιδιοκτήτες ή οτιδήποτε παρόμοιο). Είτε έτσι είτε αλλιώς, αποδεικνύετε ότι είστε έξυπνος και δημιουργικός σε οικονομικά θέματα.

Κατά τη διάρκεια του Μαΐου του 2017, οι Ιχθείς ενδιαφέρονται για τις πνευματικές επιδιώξεις, εκείνες που σχετίζονται με τον υπολογισμό, τις διαπραγματεύσεις και τις διάφορες ανταλλαγές, τα ταξίδια και την επικοινωνία.

 

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Δεν έχετε τόση ενέργεια. Αλλά κινητοποιείτε τον εαυτό σας διανοητικά, και όταν χρειάζεστε ισχυρά κίνητρα, μπορείτε να συγκεντρώσετε τους πόρους σας και να το κάνετε.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Μαΐου 2017, θα πρέπει να αποφύγετε να το παρακάνετε και να προστατεύετε τον εαυτό σας όσο περισσότερο μπορείτε. Και οι δύο εχθρικοί πλανήτες, ο Άρης και ο Κρόνος, βρίσκονται σε τεταμένες πλευρές με τον Ήλιο, έτσι δεν μπορείτε να είστε πολύ προσεκτικοί. Πάρτε μια αισιόδοξη προοπτική για τα πράγματα, να χαλαρώσετε διαβάζοντας, να περπατάτε ή να συνομιλείτε με ανθρώπους!


Απρίλιος  2017 

 

Έχετε ένα καλό μήνα μπροστά παρά το γεγονός ότι έχετε κάποιες δύσκολες υποθέσεις να ασχοληθείτε από 19 Απριλίου και μετά. Τυχόν σημαντικά θέματα είναι καλύτερο να προγραμματιστούν πριν από την ημερομηνία αυτή. Στην πραγματικότητα η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι η καλύτερη στιγμή του μήνα, πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στις 9 Απριλίου.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 30 Μαρ-22 Απρ φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη και την πνευματική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ βαρύ σε υποχρεώσεις διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι επωφελείς, όπως μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να έχετε κανέναν αντίπαλο. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες ή υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Ο Ερμής ανάδρομος από τις 9 Απρίλη – 3 Μάη καθιστά τον μήνα πιο έντονο, περισσότερο δυναμικό από το κανονικό. Ο ανάδρομος Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία και την τεχνολογία αναλύσεις, νευρικό άγχος, ταξίδια καθυστερήσεις και χαμένα αντικείμενα. Αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα, όπως και όλα τα ζώδια, μπορεί να σας εκνευρίσουν, όμως η ανάλυση του παρελθόντος, η καθαρότητα μέσα από την οποία θα αισθανθείτε ότι ξέρετε πράγματα πριν συμβούν, θα σας αποζημιώσειι.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Απρίλη 19 - Μάη 6 δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να βρείτε τα δίκια σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις με ανθρώπους που αγαπάτε κανονικά, αλλά δεν ανέχεστε τις συμπεριφορές τους. Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως στις οικογενειακές σας δομές, με αδέλφια, γονείς και παιδιά μπορεί να σας κουράσουν. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί από αυτά τα φορτία με άσκηση, χορό ή κάποιου είδους χόμπι.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 19 Απριλίου έως τις 30 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης και γοητεία, που βοηθά στην προώθηση των ερωτικών σας επιθυμιών και στόχων. Θα πρέπει να αισθάνεστε ερωτικοί, δοτικοί και ενθουσιασμένοι. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα ερωτικά σας θέματα. Η λίμπιντο είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής σας με πολύ θετικό τρόπο.

Η εσωτερική, πνευματική ζωή υπήρξε ισχυρή για μερικά χρόνια, αλλά αυτό το μήνα είναι ιδιαίτερα έντονη - είναι πραγματικά ο κύριος τίτλος του μήνα. Με τον 12ο οίκο σας της Πνευματικότητας γίνετε ισχυρός στις 19 είστε σε ετήσια αιχμή πνευματικότητας. Πολλοί από εσάς θα έχετε «συγκινητικό λόγο» - αισθάνεστε να επιπλέετε στον αέρα. Ο αόρατος κόσμος είναι πιο πραγματικός για να σας από το λεγόμενο ορατό κόσμο. Πρόκειται για ένα μήνα με πνευματική πρόοδο και  νέες εσωτερικές πνευματικές αποκαλύψεις . Πολλοί από εσάς έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια πνευματικές διαδρομές και σεμινάρια, αλλά αυτή είναι μια θαυμάσια περίοδος κατά την οποία θα προγραμματίσετε ακόμα πιο έντονα αυτά τα πράγματα.

Ο κίνδυνος εδώ είναι ότι θα αφήσετε τον κόσμο εντελώς – δεν πρέπει όμως, οι λόγοι για τη γέννηση σας είναι δεδομένοι, δεν είστε μόνον πνεύμα όπως θα θέλατε. Πήρατε σε ένα σώμα για ένα συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάτε αυτό.

Αυτός είναι ένας από εκείνους τους μήνες, που οι κοσμικές φιλοδοξίες σας είναι ισχυρές, αλλά καθοδηγούνται από τις πνευματικές παρορμήσεις σας. Το να συνδυάσετε αυτά τα δύο πράγματα - τα οποία συχνά έχουν ριζικά διαφορετικές αξίες και ανάγκες - είναι η κύρια πρόκληση που αντιμετωπίζουν αυτό το μήνα.

Μάρτιος 2017

Ο κύκλος της έκλειψης στον χώρο των Ιχθύων διατηρεί την επιρροή της Σελήνης σε όλη την περίοδο του Μαρτίου. Δρα με μια πολύ προσωπική αίσθηση, ειδικά έτσι ώστε αν τα γενέθλιά σας συμβεί να πέφτουν γύρω στις 26 Φεβρουαρίου θα ξέρετε με ακρίβεια ποια πρέπει να είναι τα βήματά σας στην ζωή. Κοιτάζοντας πίσω γύρω από δεκαεννέα χρόνια μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς τα ευρήματα που θα έχετε. Είστε τώρα στην τελική επεξεργασία σε αυτόν τον κύκλο και θα δείτε τον εαυτό σας σε ένα νέο εξελικτικό φως.

Με τον κύκλο έκλειψης σύντομα να κινείται έξω από τον άξονα Ιχθύων, ήρθε η ώρα να επωφεληθείτε από την εμπειρία τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες και να λάβετε ό, τι είναι  χρήσιμο από αυτά. Σε μια εργασιακή κατάσταση αυτό θα ισοδυναμούσε με το τι ακριβώς αξίζετε οικονομικά σε μια σχέση αγάπης θα σήμαινε μεγάλη επίγνωση των ορίων επιρροής σας κτλ.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της έλξης, οδεύει ανάδρομα από τις 4 Μαρτίου, καθώς διέρχεται το σπίτι σας που αφορά την πρακτική αυτο-αξίας. Φωτίζει αυτό όπου αξίζει να μετράται με ενσώματα πάγια περιουσιακά στοιχεία, όπως το εισόδημα, τον πλούτο και την ασφάλεια. Υπάρχει μια επαναξιολόγηση σε ό,τι συμβαίνει εδώ.

Μπορεί να επανεξετάζετε μια σημαντική οικονομική κίνηση, ή να κάνετε εκ νέου εξέταση στις ροές εισοδήματος σας. Δεν μπορεί να υπάρξει μια πρόσθετη εστίαση στη μακροπρόθεσμη ασφάλεια σας. Αυτό συμβαίνει γιατί η Αφροδίτη είναι επίσης ο άρχοντας του σπιτιού σας για τις από κοινού κατοχές και της υποστήριξης μέσω των εταίρων – οπότε όλο αυτό το διάστημα φανερά ή όχι εξαρτάστε από τους άλλους.

Η σύνδεση της Αφροδίτης με τον ηλιακό  κυβερνήτη της συνεργασίας σας, τον Ερμή, στις 18 του Μάρτη βοηθά να διευκολυνθούν συμφωνίες ή συμβάσεις βάσει βελτίωσης της επικοινωνίας ή πληροφοριών. Η ένωση της Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 25 είναι επίσης σημαντική για την έμπνευση και για δημιουργικά δημοσιονομικά σχέδια.

Μπορεί να μην θέλετε να βάλετε όλο ας το δυναμικό σε αυτό στο παιχνίδι μέχρι τα μέσα του μηνός Απριλίο

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Από την άποψη της ερωτικής ζωής και της αγάπης, για τους Ταύρους ο Δεκέμβριος του 2017 είναι ένας ζεστός, ενεργός, και μερικές...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Ο Οίκος των σχέσεων των Δίδυμων είναι πολύ ενεργός κατά το Δεκέμβριο του 2017, οπότε μπορείτε να περιμένετε να...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Ο ηγέτης του Λέοντα, ο Ήλιος, βρίσκεται στο Οίκο της αγάπης και της σeξουαλικότητάς σας για τους πρώτους δύο δεκανούς του...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2017 ο Ερμής, ηγεμόνας της Παρθένου, βρίσκεται γύρω από την Αφροδίτη - πλανήτη της αγάπης....

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Για σας, κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2017 οι σχέσεις είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφεται το σύμπαν. Η...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Η Αφροδίτη (ο πλανήτης της αγάπης) και ο Ήλιος (κυβερνήτης του Οίκου των ζευγαριών του Υδροχόου) πλησιάζουν στον Κρόνο...