Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Ιούνιος 2018

Για εσάς τους Ιχθύες, ο Ιούνιος μπαίνει ιδανικά, από την άποψη ότι θα είναι ένας αρκετά «ρομαντικός» και «ιδεαλιστικός» μήνας, δίνοντάς σας αυτήν την αντιμετώπιση σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Ο τομέας των επαγγελματικών σας πηγαίνει εξαιρετικά, με πολλές ευκαιρίες ανόδου ή εξέλιξης και θα διαπιστώσετε πως ακόμα και να συναντάτε δυσκολίες και εμπόδια, αυτό τελικά θα λειτουργήσει προς όφελός σας, καθώς θα αποκαλυφθούν «παγίδες» και άνθρωποι που δε θέλουν απαραίτητα την επιτυχία σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε και να ανεβείτε χωρίς περιττά «βάρη». Ο δρόμος δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα, καθώς θα υπάρχουν συγκρούσεις που θα τροφοδοτούνται από τη δυσαρέσκεια και τον ανταγωνισμό, ωστόσο αυτό δε θα πρέπει να σας πτοήσει καθόλου. Αντίθετα, θα πρέπει να σας δώσει την απαραίτητη ώθηση, ώστε να δώσετε το 100% προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει. Τα οικονομικά σας, μέσω της σκληρής δουλειάς, βαίνουν πολύ καλώς, ωστόσο προσοχή στις αλόγιστες σπατάλες. Όσον αφορά στα αισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι προς τα μέσα του μήνα θα πρέπει να προσέξετε την έλλειψη επικοινωνίας που μπορεί να παρατηρήσετε και να είστε ανοιχτοί στο διάλογο με το/τη σύντροφό σας, προκειμένου να παρέλθει το διάστημα αυτό χωρίς σοβαρές συνέπειες. Αν χειριστείτε τα πράγματα με ψυχραιμία και σύνεση, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Οι ελεύθεροι, στην αρχή του μήνα, έχετε ανοιχτά τα μάτια και αυτιά σας γιατί λόγω της προσήλωσής σας στην καριέρα σας, μπορεί να μην αντιληφθείτε το ενδιαφέρον που υπάρχει για εσάς. Στα μέσα του μήνα, βέβαια, αποφασίζετε πιο συνειδητά να ασχοληθείτε με αυτό, κάτι που δεν αποκλείεται να οδηγήσει και στο ξεκίνημα μιας σχέσης.Μάϊος 2018

ΓΕΝΙΚΑ: Ριζικές αλλαγές αναμένεται να δεχτεί η καθημερινότητά σας,ενώ είναι πιθανό να αλλάξει ακόμα και η συμπεριφορά σας. Είναι για εσάς μια περίοδος, όπου θα έρχονται στην επιφάνεια παρασκηνιακές κινήσεις ανθρώπων που δρούσαν σε βάρος της ιδιωτικής σας ζωής ή της οικογένειας σας. Οι μετακινήσεις σας πολλαπλασιάζονται, ενδεχομένως και με τη μορφή ταξιδιών που έχουν, όμως, κάποιον στόχο. Υπάρχει η πιθανότητα επίσης, να αλλάξετε το μεταφορικό σας μέσο ή να αναβαθμίσετε τεχνολογικές συσκευές, βελτιώνοντας έτσι τις μετακινήσεις σας και τις επικοινωνίες σας. Θα διαπιστώσετε πως οι αλλαγές που γίνονται θα είναι ραγδαίες και απρόβλεπτες, όμως να θυμάστε πως γίνονται για τη βελτίωση της καθημερινότητά σας, αλλά και της κοινωνικότητας σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με εξάρσεις ζήλιας και καχυποψία ξεκινάει για εσάς ο μήνας, ενδεχομένως και με αιφνιδιαστικούς ελέγχους, που σας προκαλούν εκνευρισμό. Η κατάσταση αυτή θα έχει και κορύφωση, καθώς κοντά στις 12 του μήνα είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Καλό θα ήταν να συγκρατήσετε το θυμό σας, και να κάνετε μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης απο τις 20 Μαΐου και μετά με τον- την σύντροφό σας, με ψυχραιμία και καθαρό μυαλό. Για τους ελεύθερους, το πρώτο 20ήμερο του μήνα δεν ευνοεί καινούργιες γνωριμίες ή ξεκινήματα σχέσεων. Η κατάσταση καλυτερεύει απο τις 20/5 και μετά, ενώ δεν αποκλείεται να σας προσεγγίσει άτομο απο το παρελθόν ή απο το εξωτερικό. 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Επαγγελματικά καταξιώνεστε μέρα με τη μέρα, απολαμβάνοντας την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των ανωτέρων σας ή/και των συνεργατών σας. Είναι πιθανό, το μήνα αυτό να αυξηθεί ο όγκος της εργασίας και των ευθυνών σας, και ενδεχομένως απο τις 20 έως 29 Μαΐου να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο ο ρόλος σας στο χώρο εργασίας, ως επιβράβευση των πολύ καλών υπηρεσιών που προσφέρετε. Αντίθετα, στα οικονομικά αντιμετωπίζετε δυσκολίες, εξαιτίας της κακής οικονομικής διαχείρισης που κάνετε ή λόγω κάποιων εξόδων που δεν είχατε συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό σας. Αποφύγετε να εκδηλώσετε τον εκνευρισμό σας στο περιβάλλον σας, δεδομένου ότι αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή και απο τις 20 του μήνα και μετά το κλίμα αντιστρέφεται.


Απρίλιος 2018

Γενικά: Οι φιλίες και η κοινωνική σας ζωή είναι αυτό που θα σας προβληματίσει τώρα. Αν ανήκετε σας κάποια εταιρεία ή όμιλο ή φιλανθρωπική οργάνωση, να είστε προετοιμασμένοι για μεγάλες τροποποιήσεις και πιθανή σύγκρουση με νόμο. Στον τομέα των γνωριμιών σας, θα παρουσιαστεί ανάγκη να διακόψετε “διπλωματικές” σχέσεις. Επίσης, κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα έρθουν στο φως και έχουν σχέση με περιουσιακό στοιχείο, φαίνεται να σας προβληματίσει έντονα. Ενδεχομένως να χρειαστεί να τρέξετε για κάποια έγγραφα, σχετικά με το δημόσιο, όπου θα είναι ιδιαίτερα κουραστικό και θα σας ανατρέπει τα σχέδια.

Αισθηματικά: Μην αφήσετε μία παρεξήγηση που θα προκύψει στις αρχές του μήνα, να ταράξει τη σχέση με τον- την σύντροφό σας. Το κλίμα της καχυποψίας δεν είναι καθόλου ευνοϊκό για τα δικό σας χαρακτήρα. Το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι κολλάτε σε λάθη του παρελθόντος. Αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ευάλωτους και καθόλου ψύχραιμους. Κάντε, λοιπόν έναν ήπιο διάλογο, προκειμένου να δοθούν λύσεις. Μην ξεχνάτε, ότι ο Ποσειδώνας στο ζώδιο σας, σας προκαλεί χάος και παρεξηγήσεις. Οι γονείς να προσέξουν να μην περνάνε τις ανασφάλειες τους στα παιδιά τους, δεδομένου ότι θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, μία ψύχραιμη συμπεριφορά είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Επαγγελματικά: Είστε πάρα πολύ κουρασμένο απο σοβαρές ευθύνες στη δουλειά σας, κι αυτό θα σας βγάλει νεύρα. Να ξέρετε πως ο μήνας αυτός θα είναι πρακτικά δύσκολος για τους επαγγελματικούς σας στόχους. Όμως, η εύνοια του Δία για μία ακόμη φορά θα δώσει λύση στο πρόβλημά σας, έστω και καθυστερημένα. Στην υγεία προστατέψτε τον εαυτό σας απο την έντονη αρτηριακή πίεση και απο πιθανές ενοχλήσεις στο θώρακα. Στα οικονομικά, μετά απο ένα διάστημα επίπονο για την τσέπη σας, φαίνεται να “αγριεύετε” πολύ και να απαιτείτε αυτά που δικαιούστε.


Μάρτιος 2018

Είστε αναμφίβολα δημοφιλείς καθώς ο ανάδρομος Ερμής ο Ήλιος και ο Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον κυβερνήτη σας. Συνεχίστε να διατηρείτε το χαρούμενο και γοητευτικό πρόσωπο που τόσο έχουμε αγαπήσει να ανακαλύπτουμε σε εσάς. Δεν θα σας είναι δύσκολο άλλωστε, ειδικά αν η δουλειά σας περιστρέφεται γύρω επαγγέλματα τα οποία έχουν σχέση με τη φροντίδα. Ο πλανητικός σας κυβερνήτης, ο Ποσειδώνας σας χαρίζει μια πληθώρα πληροφοριών στα όνειρά σας και η διαίσθησή σας δεν ήταν ποτέ τόσο έντονη. Ακούστε τις σκέψεις σας και τις πληροφορίες που σας παρέχει και θα είστε έτοιμοι όταν θα σημειωθούν ξαφνικές αλλαγές.

Ο Δίας στον 9ο οίκο σας προσφέρει μια εκπαιδευτική ευκαιρία και πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Επωφεληθείτε από αυτό όσο μπορείτε. Η μυστικιστική θεωρία και οι απόκρυφες διδασκαλίες αποτελούν πρωταρχικό παράδειγμα του τι μπορεί να σας κινήσει το ενδιαφέρον, καθώς ο Δίας θα βρίσκεται στον Σκορπιό. Οι εγκληματολογικές επιστήμες και τα μυστήρια έχουν ένα συναρπαστικό πλεονέκτημα το οποίο θεωρείτε ενδιαφέρον.

Ο Άρης στον οικιακό σας τομέα θα μπορούσε να κάνει την κατασκευή καθημερινό κομμάτι της ζωής σας καθώς οι βελτιώσεις αρχίζουν από το σπίτι σας. Προσπαθήστε να μην κάνετε πάρα πολλά έργα ταυτόχρονα καθώς ο Άρης στον Δίδυμο μπορεί να σας κουράσει. Ολοκληρώστε το ένα πράγμα πριν αποφασίσετε να προσχωρήσετε στο επόμενο.

Φεβρουάριος 2018

Υπάρχει μια ασυνήθιστα ισχυρή εμφάνιση πλανητών, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων βαρών σωμάτων όπως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, στον τομέα των φίλων και των σχέσεων στον ηλιακό σας χάρτη, υποδηλώνοντας μια σημαντική νέα αρχή ή έμφαση σε οποιοδήποτε (ή πολλά) από αυτά τα θέματα που αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για την ταξινόμηση της κοινωνικής σας ζωής ή της θέσης σας με φίλους, ομάδες και δίκτυα, καθώς και για τη λήψη σταθερών σχεδίων. Η εστίασή σας μπορεί να αφορά περισσότερο την αυθεντικότητα και την γνησιότητα είτε των σχέσεων είτε των έργων από ό, τι υπήρξε ποτέ με τις Νέες Σελήνες σε αυτόν τον τομέα του διαγράμματος. Αυτή η έμφαση εμφανίζεται στο ζώδιο του Αιγόκερω, μετά από όλα - ένα ζώδιο που έχει τα μάτια του για το τι έχει σημασία μακροπρόθεσμα - και για να καρπωθείτε τις ανταμοιβές σας, θα πρέπει λίγο να σκεφτείτε σαν Αιγόκερως σχετικά με την κοινωνική σας ζωή και τις επιθυμίες ευτυχίας . Να είστε πρακτικοί, ρεαλιστικοί και σωστοί.

Θετικοί για τους στόχους σας είναι ο Άρης και ο Δίας στην περιπέτεια, το πνεύμα και τον τομέα μάθησης. Μπορείτε να απολαύσετε ευκαιρίες για να επεκτείνετε τις εμπειρίες σας και να εντυπωσιάσετε τους άλλους την ίδια στιγμή, και αυτό το θέμα θα κολλήσει μαζί σας με μια γενική έννοια για πολλούς μήνες μπροστά. Αυτή είναι μια όμορφη στιγμή για να κάνετε τις τελευταίες συνδέσεις και που υποστηρίζουν τα ενδιαφέροντά σας για εκκίνηση. Η προοπτική σας μετατοπίζεται με ισχυρούς, θετικούς τρόπους και είναι πιθανό να θέλετε να μοιραστείτε τις ιδέες και τις αιτίες σας με άλλους. Ευτυχία και εκπλήρωση μέσα από την επέκταση του μυαλού σας, διευρύνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο, τα ταξίδια και τις συνδέσεις με ανθρώπους διαφορετικού πολιτισμικού υποβάθρου από ό, τι υποδεικνύεται.

Τα προβλήματα ή τα εμπόδια που σχετίζονται με τα οικονομικά ή τα θέματα εικόνας, καθώς ο Ουρανός στο ηλιακό δεύτερο σπίτι σας συγκρούεται με όλους αυτούς τους πλανήτες στον τομέα φιλίας. Οι αβεβαιότητες σχετικά με το εισόδημα, τους πόρους σας ή ακόμα και τη δική σας αξία, όπως άλλοι βλέπουν, μερικές φορές παρεμποδίζουν τους στόχους σας, αλλά υπάρχουν λύσεις. Το να είστε κτητικοί ή να επιμένετε πεισματικά στις διαδρομές σας μπορεί, στην πραγματικότητα, να περιορίσει τις ευκαιρίες που έρχονται από τους άλλους, γι 'αυτό παρακολουθήστε αυτά τα σαμποτάζ συμπεριφοράς τον μήνα αυτό.

Ιανουάριος 2018

Με πέντε πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια, όπως εσείς, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν λίγο ταραχώδη τώρα. Οργανώστε την προετοιμασία για το 2018 απελευθερώνοντας το άγχος. Δοκιμάστε το χορό ή τη θεραπεία για την ανακούφιση. Με τον Ερμή που ενώνει τον Πλούτωνα στο μέσον του μήκους σας μπορεί να υπάρχουν συνομιλίες για αλλαγή καθεστώτος. Μπορεί να προκύψει ζήτημα αξιοπιστίας. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικά ανυπόμονοι ή διαφωνικοί όταν αυτό συμβεί. Το νέο φεγγάρι μπορεί να προσφέρει χρήσιμη υποστήριξη ομάδας όταν το 11ο σπίτι πραγματοποιείται με διέλευση από Αιγόκερω. Τον Ιούνιο αργά υπόσχεται να είναι ένας πολύ καλός χρόνος για να διαμορφώσετε στόχους και να καθορίσετε τι επιθυμείτε περισσότερο από τη ζωή. Το κρυστάλλινο βλέμμα μπορεί να φέρει διορατικότητα. Μια ανανεωμένη σταθερότητα σας διευκολύνει καθώς προσεγγίζει το Φεβρουάριο. Ο Ποσειδώνα στον κυβερνώντα πλανήτη σας σε αντίθεση με το 6ο σπίτι της υγείας σας δίνει έμφαση στη σημασία της εναρμόνισης με τον εαυτό σας. Αναλύστε ποια τρόφιμα και προγράμματα ζωής και άσκησης είναι κατάλληλα. Νέοι φίλοι και επαφές έρχονται στο δρόμο σας με τη Νέα Σελήνη στις 10 Ιανουαρίου. Μπορούν να σας βοηθήσουν στη διαμόρφωση ορισμένων νέων στόχων που έχετε για το μέλλον. Μπορείτε να αποφασίσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτό γύρω από την εποχή της Πανσέληνος στις 25 Ιανουαρίου. Μια επίσκεψη στο νοσοκομείο ή σε άλλο ινστιτούτο μπορεί να ενισχύσει τις προηγούμενες αντιλήψεις σας για το τι είναι σημαντικό στη ζωή. Προσπαθήστε να παραμείνει αισιόδοξος και αισιόδοξος όταν περιβάλλεται από μια κατά τα άλλα ζοφερή κατάσταση. Ο Ποσειδώνας σας ανυψώνει πάνω απ 'όλα αυτά για να σας βοηθήσει να καταλάβετε καλύτερα πράγματα που είναι αιθέρια και όχι αυτού του κόσμου. Η ικανότητα να μιλάτε στο πνεύμα ενισχύεται και μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας έχοντας ζωντανά όνειρα και αναμνήσεις από αυτά τα επεισόδια. Προσέξτε να φροντίζετε τη δική σας αγαπημένη καρδιά όταν η πανσέληνος ρίχνει φως σε αυτόν τον τομέα. Βελτιώστε την κυκλοφορία κάνοντας μεγάλους περιπάτους. Μιλήστε στο σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας και βελτιώστε τους δεσμούς που σας κρατούν. Μια υγιής σχέση είναι πιο ισχυρή για τη βελτίωση της υγείας σας από οποιοδήποτε άλλο πράγμα τώρα.

Δεκέμβριος 2017

Ο ηγέτης της οικογένειας των Ιχθύων είναι ανάδρομος στο 10ο Οίκο από τις 3 έως τις 23 Δεκεμβρίου, γεγονός που υποδηλώνει κάποια παρέμβαση μεταξύ προσωπικών δεσμών και καριέρας ή μια σειρά περιστάσεων που καθιστούν την αγάπη σας γνωστή.

Μπορεί να συμμετέχετε σε μια σχέση με κάποιον υψηλότερου επιπέδου ή έχετε μια υπόθεση ως αποτέλεσμα κάποιας επαγγελματικής επαφής. Ή ίσως προχωρήσετε χάρη στην υποστήριξη του καλύτερου σας μισού.

Τα πράγματα που σχετίζονται με την αγάπη σας μπορούν να γίνουν περίπλοκα ή απροσδόκητα στο τέλος του χρόνου, αλλά - λόγω της συνάφειας του Ερμή με την Αφροδίτη - μπορείτε επίσης να έχετε ικανοποίηση.

Ο δεύτερος δεκανός του μήνα είναι ο πιο έντονος με συναισθηματικούς όρους.

Τον Δεκέμβριο του 2017, το Οίκο της ζωής των Ιχθύων διέρχεται από διάφορους πλανήτες, καθιστώντας έτσι ιδιαίτερα σημαντικό. Ο Ήλιος, η Αφροδίτη και ο Ερμής φαίνεται να ενδιαφέρονται πολύ για την επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ήλιος θέλει να βρίσκεστε στο προσκήνιο, σε ένα βάθρο ή σε μια σκηνή, να κερδίζετε αναγνώριση και να κρατάτε τις ωμοπλάτες - είτε σε μια κατάσταση που απαιτεί θαυμασμό ή σεβασμό. Η Αφροδίτη εξομαλύνει το δρόμο σας εκεί, φέρνοντας την τύχη ή τις σωστές συνδέσεις με το δρόμο σας.

Με τη σειρά του, ο Ερμής υπογραμμίζει τη διάνοια, την πληροφόρηση, την επικοινωνία και τα ταξίδια, αλλά μερικές φορές δημιουργεί επίσης επιπλοκές, επειδή είναι ανάδρομος. Το καλό είναι ότι - αφού ο Ερμής συνεχίσει την άμεση κίνηση του - θα έχετε μια πολύ πιο ξεκάθαρη εικόνα των επαγγελματικών στόχων και στρατηγικών σας.

Όταν πρόκειται για χρήματα, καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου έχετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε, το Διαδίκτυο, οι σπουδές και ο πολιτισμός θα μπορούσαν να εμπλακούν με κάποιο τρόπο.

Κατά τον πρώτο Δεκέμβριο του 2017 είστε σε μέτρια μορφή, αλλά ξεκινώντας με τη δεύτερη, ο τόνος σας είναι πολύ καλύτερος. Μπορεί να περάσετε έναν σκληρότερο χρόνο κατά τη διάρκεια των 21-22, αλλά δεν φαίνεται να είναι κάτι μακράς διαρκείας.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο δεκανών κερδίζετε περισσότερη ενέργεια, λόγω της εγγύτητας του ενεργού Άρη με τον κυβερνήτη των Ιχθύων - Δία - αλλά θα μπορούσατε επίσης να είστε πιο απερίσκεπτοι, ανυπόμονοι, αναστατωμένοι και να εκθέτεστε τον εαυτό σας σε κίνδυνο και σύγκρουση. Θα πρέπει να είστε ισορροπημένοι και προσεκτικοί.

Πιείτε ένα επιπλέον ποτήρι σαμπάνιας! Για εσάς, το 2018 είναι πολύ καλύτερο από το 2017: απομακρύνετε την αρνητική επιρροή του Κρόνου, όπως το μεγάλο κακό, και απολαύστε τη θετική επιρροή του Δία, του Μεγαλύτερου Ευεργετήματος.

Νοέμβριος 2017

Το ωροσκόπιο των Ιχθύων του για τον Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι ξεκινάτε το μήνα με την έντονη επιθυμία να βοηθήσετε τους ανθρώπους του κοντινού σας περιβάλλοντος, μέσα στο πρώτο τριήμερο. Αυτό είναι σωστό: Θέλετε να κάνετε ό, τι μπορείτε για να κάνετε τη ζωή ευκολότερη για αυτούς. Και χάρη στην έντονη διαίσθησή σας, έχετε μια αρκετά καλή αντίληψη του τι ακριβώς χρειάζονται για να περάσουν από ό,τι κι αν περνούν. Απλά μην ξεχνάτε, σε όλα αυτά, να φροντίζετε καλά και τον εαυτό σας. Μετά από όλα, εάν είστε πολύ εξαντλημένοι από την υπέροχη 4η και 5η Νοεμβρίου του 2017, τότε ίσως σημαίνει πως δεν αξιοποιήθηκε αυτό το διήμερο έτσι όπως έπρεπε.

Για εσάς τους Ιχθείς το ειδύλλιο είναι στην καρδιά, στις 9 και 10 του μήνα. Έτσι εισπνεύστε βαθιά και αισθανθείτε την καρδιά σας να χτυπάει. Υπάρχει ακόμη περισσότερος ρομαντισμός για εσάς, εκεί που θα το περιμένετε λιγότερο, στις 14 και 15. Ετοιμαστείτε! Με το ελαφρώς προβληματικό-αλλά και διδακτικό- διήμερο, από τις 21 έως και τις 22, φροντίστε να μάθετε από τυχόν προβλήματα που προκύπτουν. Η καλοπροαίρετη προθυμία σας να βοηθήσετε τους άλλους έχει προσελκύσει την προσοχή των ανθρώπων που βρίσκονται στην εξουσία και πρόκειται να σας το αναγνωρίσουν απ’ ό,τι φαίνεται στις 27 και 28. Πηγαίνετε μπροστά και ονειροπολείτε-όπως επιβάλλεται για τους Ιχθείς-στις 29 και 30.

Έχετε ένα αυτί για κάθε θλιβερή ιστορία αγάπης, και έναν ώμο για τους καλύτερους φίλους σας για να κλαίνε επάνω, για το πρώτο τριήμερο του μήνα. Αλλά όλες αυτές οι ιστορίες πιθανώς καταστρέφουν την πίστη σας στην ανθρωπότητα και στο ρομαντισμό. Αν ναι, φροντίστε να κάνετε ένα διάλειμμα. Πηγαίνετε για γιόγκα, μιλήστε με ένα φίλο του οποίου η σχέση λειτουργεί. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιστρέψετε στην παρηγοριά των φίλων σας, διατηρώντας ταυτόχρονα τη δική σας, εξαιρετικά κρίσιμη εσωτερική ισορροπία.

Θα χρειαστείτε πράγματι την ισορροπία και την καλή ενέργεια, τελικά, για να απολαύσετε σωστά τις θαυμάσια ρομαντικές μέρες που έρχονται στο δρόμο σας, στις 4 και 5 Νοεμβρίου του 2017. Υπάρχει ακόμα περισσότερο ειδύλλιο για σας στις 9 και 10. Μην διστάσετε να βγείτε έξω και να αγοράσετε ένα βιβλίο ποιημάτων, αν βρείτε ότι σας βοηθά να καταλάβετε πόσο εκπληκτικό αισθάνεστε τώρα! Μια ερωτική επιστολή ή αγάπη, ακόμα και αν τελικά δεν την στείλετε σε κανέναν, θα σας βοηθήσει περαιτέρω να καταλάβετε τα συναισθήματά σας, στις 14 και 15. Μη φοβάστε να κάνετε λάθη στις 21 και 22. Τότε θα είναι και η ευκαιρία ίσως να αποκαλύψετε και τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας αφορά. Ρομαντισμός έντονος και ιδιαίτερος προβλέπετε για τις 27 και 28. Αφήστε τα όνειρά σας να σας καθοδηγήσουν στις 29 και 30 Νοεμβρίου του 2017.

Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα της καριέρας σας κα πάλι, μέσα στο πρώτο τριήμερο του μήνα, θα επιμείνετε στο να βοηθήσετε τους ανθρώπους κοντά σας (και πάει πολύ μακριά αυτό το θέμα). Τελικά ιδανική εργασία για εσάς είναι εκείνη που θα σας φέρει μια ισχυρή αίσθηση ότι βοηθάτε τους άλλους. Έχοντας αυτό κατά νου, σχεδιάστε μερικά άλλα προγράμματα με αυτόν τον προσανατολισμό, καθώς αρχίζει ο μήνας. Είτε αυτό σημαίνει να εργάζεστε σε μια κουζίνα για απόρους ή το να αναφέρετε τη δυσχερή κατάσταση των φτωχών σε κάποια δημόσια αρχή, ξεκινήστε! Θα νιώσετε καλά και θα κάνετε πραγματικά κάτι χρήσιμο.

Τα πάντα πηγαίνουν αρκετά χαριτωμένα στις 4 και 5 Νοεμβρίου του 2017. Καλά νέα, καλή ανταπόκριση, καλές εποχές! Οι εργασίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν, άμεσα ή έμμεσα, στον ρομαντισμό στις 9 και 10. Πηγαίνετε με αυτό! Επιβιβάζεστε σε ένα νέο κύμα έμπνευσης στις 14 και 15. Μην το αφήσετε! Ετοιμαστείτε! Μάθετε από τα προβλήματα στις 21 και 22. Η εμπειρία σας θα είναι αυτή που θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο σε ό,τι διαδραματιστεί στις 27 και 28th. Τα όνειρά σας μπορούν να οδηγήσουν σε μια πραγματική αλλαγή, γι’ αυτό μην φοβηθείτε να τα ακολουθήσετε στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2017

Οκτώβριος 2017

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στον Οίκο σχέσεων των Ιχθύων, κατά το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου έχετε έντονα συναισθήματα και παρορμήσεις και τείνετε να επικεντρωθείτε στην ύπαρξή σας μέσα στην σχέση σας. Αλλά οι ικανοποιήσεις δεν θα είναι ίσες με τις προσπάθειές σας, επειδή η Αφροδίτη και ο Κρόνος έπληξαν την όψη τετραγώνου με τον Κρόνο σας πλήττουν: οπισθοδρομήσεις, καθυστερήσεις και δυσάρεστοι κίνδυνοι είναι πιθανοί.

Ο Ερμής - κυβερνήτης της οικογένειας και των σχέσεων των Ιχθύων - δεν σας βοηθάει κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα, αφού είναι θύμα αμφιβολιών.

Η ατμόσφαιρα χαλαρώνει μετά τις 17 Οκτωβρίου 2017, όταν ο Ερμής αλλάζει ζώδιο. Εκτός αυτού, στις 18 Οκτωβρίου ο Ερμής πραγματοποιεί μια μαγευτική σχέση με τον Δία - τον Μεγαλύτερο Ευεργέτη - που σηματοδοτεί ένα επίτευγμα σε μια συνεργασία ή κάποιο άλλο ευτυχές γεγονός.

Η 20 του μήνα μπορεί επίσης να φέρει καλά νέα, δεδομένου ότι το Φεγγάρι - ηγεμόνας του Οίκου αγάπης των Ιχθύων - κάνει μια σύνδεση με τον Ερμή και τον Δία.

Υπάρχει πολλή αναταραχή στον Οίκο των χρημάτων για του Ιχθείς, όπου υπάρχει ο Ήλιος (μέχρι τις 20 Οκτωβρίου), ο Δίας (μέχρι τις 10), ο Ερμής (μέχρι τις 17), η Αφροδίτη (μετά τις 14) και ο Άρης.

Είναι ένας πολύ ενεργός καιρός για επιχειρήσεις, επενδύσεις, εξαγορές, αλληλεπιδράσεις με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες, εφορία, ασφάλειες κ.λπ.). Μια κληρονομία μπορεί να έρθει στο παιχνίδι, μια αντεκχώρηση, ή κάποια χρήματα ή αγαθά που έρχονται από τους άλλους.

Οι συνεργασίες ξεχωρίζουν κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του Οκτωβρίου, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστούν με τη χρήση πολλών τακτικών.

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας εισέρχεται στο 9ο σπίτι του Ιχθύ, σηματοδοτώντας την αρχή μιας περιόδου άνθησης τριών κυρίως τριμήνων, μέσα σε έναν χρόνο, η πρώτη εκ των οποίων (μέχρι το Νοέμβριο του 2018) ευνοεί κυρίως μελέτες, ταξίδια και συνδέσεις με το πολιτιστικό, νομικό και πνευματικό περιβάλλον . Οι πρώτες από αυτές τις επιτυχίες αρχίζουν να εμφανίζονται κατά το δεύτερο μέρος του μήνα.

Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου, και ακόμη περισσότερο ο πρώτος δεκανός, χαρακτηρίζεται από χαμηλότερη ζωτικότητα, τάση ανησυχίας για τα πάντα και έκθεση σε συγκρούσεις ή ατυχήματα.

Τα πράγματα βελτιώνονται μετά τις 10, όταν ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό, από όπου ασκεί ένα ωφέλιμο αποτέλεσμα προστασίας και υποστήριξης στον αυτόχθονα Ήλιο των Ιχθύων.

Η αποκατάσταση ξεκινά κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού. Πρέπει να φροντίζετε καλά τον εαυτό σας.

Σεπτέμβριος 2017

Ο Δίας, ο βασικός προστάτης του Ζωδιακού χώρου των Ιχθύων, θα πάρει μια ισχυρή, σίγουρη θέση τον Σεπτέμβριο του 2017. Γι 'αυτό σε γενικές γραμμές η έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν θα είναι απολύτως επιτυχημένη για τους Ιχθείς. Φυσικά, θα υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη για να αποφύγετε πιθανή αρνητικότητα και να έχετε το αποτέλεσμα που ικανοποιεί τις επιθυμίες σας το καλύτερο. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο της ζωής, δεν χρειάζεται να καταβάλουμε ιδιαίτερα ιδιαίτερες προσπάθειες. Στον τομέα της εργασίας, οι σημερινές πρωτοβουλίες θα αποκτήσουν την απαραίτητη εξέλιξη, θα πρέπει να κάνετε κάποια προσπάθεια, αλλά στο τέλος θα έχετε σίγουρα τα αποτελέσματα που χρειάζεστε και κατά μήκος της πορείας (και αυτό είναι πολύ σημαντικό ) Θα βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να προχωρήσουν σε αυτόν τον τομέα. Η σφαίρα των προσωπικών σχέσεων είναι απίθανο να προκαλέσει ανησυχίες, αν και κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο μπορεί να φανεί σε σας ότι όλα αναπτύσσονται με έναν εξαιρετικά επικίνδυνο τρόπο. Μην αφήσετε αυτό να σας ενοχλεί γιατί όλα σίγουρα θα λειτουργήσουν για σας. Το σημαντικό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου. Με την ευκαιρία, η εμπιστοσύνη στις δικές σας ικανότητες θα είναι ένα από τα κύρια όπλα σας. Η δυσμενή θέση του Ερμή σε συνδυασμό με την ευφάνταστα επιθετική ευθυγράμμιση της Αφροδίτης θα μπορούσε να υπονομεύσει τις θέσεις σας, αλλά ένα καθαρά αρνητικό αποτέλεσμα θα προκύψει μόνο εάν επικρατήσει έλλειψη εμπιστοσύνης ή απόκλισης.

Συνολικά, τον Σεπτέμβριο του 2017, ο χώρος εργασίας μπορεί να φαίνεται διφορούμενος στους Ιχθείς. Πιθανώς δεν θα έχει τη δυναμική που περιμένατε. Παρόλα αυτά, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η επίτευξη σημαντικής χρηματοοικονομικής ανάπτυξης είναι ρεαλιστική και όχι μόνο στο μέλλον. Απλά πρέπει να περάσετε από την αρχική περίοδο του μήνα, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ιδιαίτερα ενεργά μέτρα εδώ επειδή θα έχετε ήδη την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τους πόρους και την επιρροή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, μην ανεχτείτε τις συγκρούσεις μεταξύ των υφισταμένων σας. Αν δεν έχετε - δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη συνεργασία με συναδέλφους. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχει μια επικοινωνιακή πτυχή, διότι θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τη βέλτιστη θέση. Αν ασχολούμαστε με τους Ιχθείς που εργάζονται για κάποιον άλλο, για ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο του μήνα θα χρειαστεί απλά να κάνουν τη δουλειά τους. Στη συνέχεια, θα ήταν λογικό να δοθεί προσοχή στις εναλλακτικές λύσεις, ειδικά εάν λάβετε υπόψη το γεγονός ότι οι εξωτερικές ενέργειες δράσης καθίστανται γνωστές με τον πιο ενεργό τρόπο. Μην αποφεύγετε τις ευκαιρίες, μη αμφιβάλλετε τον εαυτό σας ή τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, αλλιώς θα ενισχύσετε τη θέση του Ερμή, όπως ήδη αναφέρθηκε, και τότε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτύχετε την επιτυχία.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" θα είναι η πιο δυναμική πλευρά της ζωής των Ιχθύων. Η πρώτη δεκαήμερη περίοδος θα είναι στα όρια του κινδύνου, αλλά μόνο από την σαφώς προκατειλημμένη σας προοπτική την εποχή εκείνη. Αργότερα θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και θα καταλάβετε ότι η κατάσταση εξελίχθηκε με καθαρά ευνοϊκό τρόπο, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν σε μεγάλο βαθμό στις προτιμήσεις σας. Την αυγή της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου, θα είχε νόημα να ενεργοποιηθούν οι μεμονωμένοι Ιχθείς. Τα αστέρια δεν εγγυώνται καμία εξαιρετική επιτυχία, αλλά υπάρχει μια πραγματική ευκαιρία να συναντήσετε το πεπρωμένο σας. Βέβαια, από αυτή την άποψη, δεν πρέπει να περιφρονούνται σε ένα σημείο σε αναποφασιστικότητα. Πράξη, αλλά ταυτόχρονα παραμείνετε στον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε αυτή τη διάκριση, η οποία θα παίξει στα χέρια σας, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να γλιστρήσει σε υποκρισία. Οι παντρεμένοι Ιχθείς θα συναντήσουν αρκετές αβεβαιότητες αυτό το μήνα, αλλά προς το τέλος της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου, θα πάρουν το σταθερό έδαφος κάτω από τα πόδια τους που πιθανότατα λείπουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Είναι απίθανο να αντιμετωπίσουν σημαντικές συγκρούσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκονται σε χαλαρή κατάσταση. Εάν αισθάνεστε διαισθητικά ότι κάτι δεν είναι σωστό, καλό θα ήταν να κάνετε τα απαραίτητα βήματα. Μην πιστεύετε στις δικές σας ικανότητες, αγνοώντας κάποια αντανακλαστικά μηνύματα και στενοχώρια είναι όλοι οι παράγοντες που θα ενισχύσουν τη θέση των αρνητικά ευθυγραμμισμένων Μενού και του Ερμή. Θα προτιμούσατε να μην αφήσετε αυτές τις τάσεις να αναπτυχθούν, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά λυπηρό.

Αύγουστος 2017

Μπορεί να αισθάνεστε μερικές από τις παραμέτρους της ζωής σας να εναρμονίζονται θετικά αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη είναι πολύ ευγενική με την ψυχή, την καρδιά και την καριέρα σας αυτή τη στιγμή. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε για την εμφάνιση και τη φυσική σας ενέργεια. Εργάζεστε σε συνεχές όνειρο! Αυτό ισχύει και για όλες τις εκδηλώσεις σας, καθώς ο Ποσειδώνας συνεχίζει ένα υπέροχο ταξίδι στο ζώδιο του σπιτιού των Ιχθύων. Υπάρχει μια ενέργεια γύρω από το να κερδίζετε σεβασμό από κάποιον. Αυτός ο μήνας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα για εσάς, αλλά το γενικό θέμα είναι να σας συνδέσει με μια μεγαλύτερη αγάπη, και μια αγάπη που ίσως να περιμένατε για πολλά χρόνια πριν. Αφήστε τα όνειρά σας να υλοποιηθούν! Ορισμένες υγιεινές αγορές για εσάς αυτό το μήνα μπορεί να περιλαμβάνουν - ταξίδια κοντά σε πηγές νερού, πεζοπορία, εργασία στη φύση, ζωγραφική, ξυλουργική, γλυπτική, γιόγκα, διαλογισμό. Μπορείτε να εργαστείτε με τη δική σας ενέργεια με μερικά ωραία λάδια λεβάντας, πέτρες Aquamarine, Moonstones, έλαια Bergamot και Αναζωογονητικό Τσάι!

Καριέρα / Εργασία - Μπορεί να αναμειγνύεται η δουλειά σας με τα αληθινά σας πάθη αυτή τη στιγμή. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας καλούν πραγματικά να συνεχίσετε με ένα όνειρο. Μπορεί να είστε ανάμεσα σε ένα μέρος της καριέρας σας και σε ένα άλλο, ή να κάνετε ένα βήμα στο άγνωστο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας βοηθά σε καλλιτεχνικό επίπεδο και μπορεί να προσθέσετε ένα επιθυμητό ποσό δημιουργικότητας στην ημέρα σας. Αν βρίσκεστε στον τομέα των επικοινωνιών, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ως μια δύσκολη στιγμή κατά την οπισθοδρόμηση του Ερμή. Ο κύκλος του είναι απέναντι από το δικό σας ζώδιο στην Παρθένο για το δεύτερο μισό του μήνα. Τα πράγματα ενδέχεται να κινούνται πιο αργά ή να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για επεξεργασία.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Αυτή είναι μια πολύ εμπνευσμένη στιγμή για το ζώδιο σας. Θα μπορούσατε να είστε με το πρόσωπο των ονείρων σας, ή θα μπορούσατε να είστε σε μια πνευματική συνεργασία που ανοίγει το μυαλό σας. Ίσως να είστε σε μια πνευματική αναζήτηση αυτή τη στιγμή, ή να κινείστε στο δρόμο της ζωής με μια ομάδα ομοϊδεατών συντρόφων. Όποια και αν είναι η περίπτωση εδώ, βρίσκεστε σε μια πραγματική φάση αφύπνισης που θα ανοίξει το μυαλό σας προς την ομορφιά της δικής σας ζωής. Μπορεί να βρίσκεστε σε πειραματική φάση και οτιδήποτε είναι δυνατό. Οι ψυχικές και διαισθητικές δυνάμεις σας συνδέονται πολύ με τις φάσεις της ζωής και μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγές αυτό το μήνα. Είστε πάντα συνδεδεμένοι με τον ποταμό της ζωής, και τώρα η ροή γίνεται όλο και ισχυρότερη.

Αφθονία / Οικονομικά - Όσο εισάγετε στα οικονομικά σας έναν τόπο αγάπης, σεβασμού και συνδεσιμότητας, θα λάβετε αυτό που χρειάζεστε. Οι φίλοι, η οικογένεια και οι έμπιστοι σύμβουλοι είναι όλοι γύρω σας όταν χρειάζεστε βοήθεια. Θα συναντήσετε τους σωστούς ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή όποτε αμφιβάλλετε. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα αυτό το μήνα, αλλά φαινομενικά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σχεδόν στιγμιαία και μόνα τους. Κρατήστε τα βλέμματά σας στην αλήθεια και βρείτε τον εαυτό σας να λαμβάνει καθοδήγηση στους κύκλους της δεκτικότητας, της αφθονίας και της ροής ενέργειας.

Υγεία- Μπορεί να είστε λίγο ονειρικοί ή αποσυνδεδεμένοι από την ενέργεια γείωσης σας αυτό το μήνα. Ίσως χρειαστεί να επικεντρωθείτε στην δίαιτα με έναν απαλό τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα πράγματα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά, τρώτε μικρά συχνά γεύματα ή ακόμα και αντικαθιστάτε ορισμένα γεύματα με θρεπτικές ουσίες και χυμούς. Προσπαθήστε να προσέξετε την πρόσληψη ζάχαρης, καθώς ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη μπορεί να είναι πολύ δελεαστικοί στις σφαίρες των ανθυγιεινών σνακ και γλυκών. Φυσικό και βιολογικό διαιτολόγιο μπορεί να είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό. Η πρακτικότητα στις επιλογές σας είναι το καλύτερο στοίχημα!

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Μια βαθιά πληγή καθαρίζεται στην ψυχή σας. Αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία για πάνω από ένα χρόνο! Ο Χείρων, ο πληγωμένος θεραπευτής, μεταμορφώνει κάτι από το παρελθόν σας και επαναξιολογεί το παρόν σας. Αυτό μπορεί να είναι μια παιδική πληγή που έχει διαρκέσει πολύ καιρό. Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος για να έρθετε σε πλήρη επαφή με την πνευματικότητά σας ή με οποιαδήποτε θεραπευτική τροφή που πραγματικά σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Είστε υποστηριγμένοι από την Vesta στην Παρθένο, είναι ο αστεροειδής του σπιτιού και της εστίας, δίνοντάς σας μια νέα ματιά σε μια παλιά ιστορία. Ίσως μάλιστα να κοιτάξετε προς ένα καινούργιο ασφαλές μέρος για να ζήσετε ή για έναν τόπο που κάποτε φανταστήκατε, αλλά δεν είχατε καμία ιδέα ότι η διαμονή σας εκεί μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Η μετακίνηση ή η εύρεση μιας νέας κατοικίας είναι δυνατή αυτή την περίοδο.

Ιούλιος 2017

Τον Ιούλιο του 2017 το ζώδιο των Ιχθύων θα έχει τόση τύχη καθώς είναι έτοιμοι για αυτό. Στην πραγματικότητα, έχουμε να κάνουμε με μια αρκετά ευνοϊκή περίοδο, η οποία ωστόσο θα έχει αρκετές σημαντικές αποχρώσεις. Η συνδυασμένη επίδραση της Αφροδίτης και του Δία θα επιτρέψει στους Ιχθείς να ξεφύγουν από οποιαδήποτε δύσκολη σύγκρουση με τα χρώματα που φέρουν, και υπάρχει η δυνατότητα κρίσιμης επιτυχίας. Δηλαδή, στην ίδια θέση εργασίας δεν μπορείτε να πάρετε μόνο μια νέα δουλειά, αλλά ακόμη και να πηδήσετε μερικά επίπεδα ταυτόχρονα, στην μεγάλη έκπληξη των ανταγωνιστών σας. Στον τομέα των προσωπικών συναισθημάτων, οι μεμονωμένοι Ιχθείς θα μπορούσαν εύκολα να συναντήσουν τη μοίρα τους, με την πιο άμεση έννοια. Εντούτοις, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι δεν ασχολούμαστε αναγκαστικά με την αγάπη (αν και αυτό είναι επίσης δυνατό), αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι φιλία, κάποια συναισθηματική ενότητα, ιδιαίτερα η σχέση ενός μαθητή και ενός πνευματικού μέντορα . Αυτό θα είναι ένα καλό, προοδευτικό στάδιο, το οποίο θα τείνει προς μια εμπιστοσύνη, αλλά όχι βιαστική κίνηση προς τα εμπρός. Είναι αλήθεια ότι λόγω της δυσμενούς θέσης του Ερμή, ενισχυμένης από τη σκοτεινή σελήνη, θα μπορούσαν να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. Εάν δεν ορίσετε σωστά τις προτεραιότητές σας, αν αποφασίσετε ότι τα προβλήματα των εξωτερικών είναι πιο σημαντικά από τις προκλήσεις με τους αγαπημένους σας (και ακριβώς θα μπορούσαν να αναπτυχθούν τέτοιες καταστάσεις), αντί να σημειώσετε επιτυχία, μπορείτε να περιμένετε μια συνολική κατάρρευση.

Αν εξετάσουμε λεπτομερέστερα την εργασία, είναι σκόπιμο να επισημάνουμε ότι τον Ιούλιο του 2017 οι Καρκίνοι που δεν έχουν δική τους επιχείρηση θα μπορούσαν πραγματικά να ανοίξουν αυτήν την επιχείρηση. Αυτή δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για αυθόρμητα πειράματα, αλλά μια σωστά προγραμματισμένη ακολουθία δράσεων θα οδηγήσει σίγουρα σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει να διακινδυνεύσετε τώρα, εάν είχατε σκέψεις για κάτι παρόμοιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απλά μην αφήνετε τον εαυτό σας τεμπέλης. Αυτό το στάδιο θα είναι ειρηνικό και αρκετά ήρεμο, οπότε θα μπορούσατε πραγματικά να αποφασίσετε ότι είναι απαραίτητο να κινηθείτε με τον τρόπο που έχει ανατεθεί από τη διοίκηση, χωρίς να αποσπάται ιδιαίτερα από εξωτερικές δυνατότητες. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αλλά τίποτα ιδιαίτερα καλό, για να πείτε την αλήθεια, έτσι μπορεί να έχει νόημα να επαναξιολογήσετε τις θέσεις σας. Εκείνοι που έχουν τις δικές τους επιχειρήσεις μπορούν να επικεντρωθούν στους συναδέλφους και τους επιχειρηματικούς εταίρους τους. Η εξωτερική βοήθεια δεν θα μπει στον δρόμο τώρα. Συνεργασία θα σας επιτρέψει να επιτύχετε πολύ πιο παραγωγικά αποτελέσματα. Απλά μην ξεχνάτε ότι έχετε επίσης έναν ισχυρό, αλλά παθητικό (κατά διαστήματα) εχθρό στην ουράνια ζώνη αυτό το μήνα. Η ανικανότητά σας να παίρνετε γρήγορα τις απαραίτητες αποφάσεις, να παραμείνετε σε ένα μέρος ή να είστε απροετοίμαστοι για αλλαγές θα παίξετε στα χέρια του Ερμή, και στη συνέχεια δεν μπορείτε να περιμένετε αύξηση των κερδών, αλλά μια ριζικά αντίθετη τάση.

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων τον Ιούλιο του 2017, οι Ιχθείς θα μπορούσαν να έχουν πραγματικά τυχεροί, όπως αναφέρθηκε. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, αλλά τώρα θα ήταν λογικό να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας αρέσουν προσωπικά. Λειτουργήστε με σιγουριά, αλλά μην ξεχάσετε να κοιτάξετε γύρω και να παρακολουθήσετε πού πηγαίνετε, καθώς η προσοχή και η ικανότητα προσαρμογής στην κατάσταση γρήγορα θα σας επιτρέψει να επιτύχετε αυτό που θέλετε ξεπερνώντας ορισμένους και πιθανούς αντιπάλους. Αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά κάποιου, δεν θα βρείτε καλύτερη στιγμή. Από κάθε άλλη άποψη, θα ήταν καλύτερο να μην αναγκαστούν οι εξελίξεις. Συγκεκριμένα, οι δύσκολες καταστάσεις που σχετίζονται άμεσα με το οικογενειακό περιβάλλον πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο, εάν ένα δίλημμα πρόκειται να μετατραπεί σε σύγκρουση. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα προωθήσετε το πρόβλημα μόνο, αποστέλλοντας άθελά του προς μια κατεύθυνση η οποία δεν θα οδηγήσει στην επίλυση. Σε γενικές γραμμές, οι παντρεμένοι Ιχθείς μπορούν απλά να απολαύσουν τη ζωή τώρα, χωρίς να ξεχνάνε, φυσικά, το γεγονός ότι είναι μακριά από το ενιαίο. Μην δεσμεύεστε, απαντήστε θετικά στις περισσότερες προτάσεις, επειδή πρέπει να είστε ενεργοί, διαφορετικά ο Ερμής θα αδειάσει εύκολα τις τσέπες σας και την ψυχή σας.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος είναι ισχυρός για την προσωπική σας ζωή, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες να μάθετε περισσότερα για τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας, είστε ιδιαίτερα καλοί στο να φροντίζετε αυτό το μήνα το σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές σας ανάγκες. Βελτιώσεις στις σχέσεις σας με την οικογένεια, τους συγγενείς, τα παιδιά και τα συμφέρον

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Η παρουσία του Ουρανού έχει ήδη αρχίσει να φέρνει αλλαγές, αλλά και μια εσωτερική ανησυχία. Βέβαια, βρίσκεται ακόμη στις...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Ο χώρος της καριέρας σας πρόκειται να σας απασχολήσει τον τρέχοντα μήνα. Με δυναμικές πρωτοβουλίες επικεντρώνεστε στον...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Σε γενικές γραμμές είναι ένας βατός μήνας, χωρίς πολλές και μεγάλες σε διάρκεια δυσμενείς όψεις. Έτσι ο Ιούνιος δημιουργεί...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Ο Ιούνιος θα είναι για εσάς ένας μήνας γεμάτος σκαμπανεβάσματα και το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα σας επιτρέψει να...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Είναι γνωστό πως δε φοβάστε τις ευθύνες και αγαπάτε να αναλαμβάνετε συνεχώς περισσότερες, δεδομένου ότι λειτουργούν για...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Ο Ιούνιος φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δραστήριος μήνας για εσάς, καθώς υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε όλους τους τομείς της...