Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017

Αυτός είναι ο μήνας που θα σας επισκεφτεί ο Ήλιος – από τις 18 και μετά, αλλά είστε και το τιμώμενο ζώδιο της Έκλειψης που θα γίνει ακριβώς στον δικό σας χώρο στις 26 του μήνα, μην την φοβηθείτε, είναι άκρως θετική. Να ξέρετε ότι ο Άρης  σας από Φεβ 23 έως Μαρ 10 δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και παράλογες απαιτήσεις από τους άλλους. Προσέξτε όλον αυτόν τον μήνα τις μόνιμες σχέσεις σας αλλά και τα περιουσιακά σας στοιχεία . Αν σας ζητήσουν δανεικά προτιμείστε να αρνηθείτε ευγενικά για να μην τα κλάψετε.

Ο Φεβρουάριος γενικά είναι μια ευθεία προς τα εμπρός και μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος. Δεν υπάρχουν πολλές διελεύσεις αλλά σίγουρα είναι ισχυρές. Το όριο που δημιουργεί η 26 Φεβρουαρίου και η Ηλιακή Έκλειψη συλλαμβάνει όλη την ενέργεια και το συναίσθημα των γενεθλίων σας και εξαπλώνεται προς τα έξω κατά τη διάρκεια των επόμενων δώδεκα μηνών. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να θέσετε φιλόδοξους νέους στόχους για το επόμενο έτος.

Ο Πλούτωνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας φέτος υποστηρίζει την ανάπτυξη της ψυχής, όπου οι αλλαγές και οι νέες ευκαιρίες να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και την ικανότητα να μεταρρυθμίσει τη ζωή σας προς το καλύτερο είναι ακριβώς στο διάβα σας. Δυνάμεις που δρουν ακόμα και χωρίς εσείς να το επιδιώξετε σας βοηθούν, δείτε αυτήν την περίοδο σαν ένα δώρο από τους ουράνιους αγγέλους σας. είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάμψετε επαγγελματικά, αλλά και για να ξεκαθαρίσετε όλες σας τις σχέσεις. Φύγετε μακριά από μοτίβα που σας έχουν κουράσει και μάθετε την μαγική επίδραση που θα έχει στην ζωή σας μια λεξούλα με τρία μόνον γράμματα: «όχι». Μάθετε να λέτε όχι σε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν και απλά θεωρούν δεδομένο ότι εσείς, επειδή ως Ιχθείς έχετε τεράστια ικανότητα να απορροφάτε δυσκολίες, δεν θα πείτε όχι σε τίποτα. Πείτε όχι, θα είναι λυτρωτικό, ευχάριστο και δημιουργικό.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας από Ιανουάριο 2017 - Φεβρουάριο 2021 επηρεάζει έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου – τους Ιχθείς που έχουν κυβερνήτη τον Ποσειδώνα ακριβώς. Προσέξτε όμως, πέρα από τα δώρα που αρέσουν στους Ιχθείς, την διαίσθηση και την αισθαντική διάθεση, υπάρχουν και διαλυτικές επιρροές . Αυτή η σύγχυση και παραπλανητική επιρροή μπορεί να σας ανοίξει την καρδιά σε μια πιο πνευματική άποψη για τη ζωή και μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστική, αλλά την ίδια στιγμή να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ευάλωτοι, όπως και σαφώς μπορεί να σας κάνει να χαθείτε σε ουτοπίες. Η καθορισμένη εικόνα του εαυτού σας και τα προσωπικά όρια αρχίζουν να διαλύονται γύρω σας.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη από τις 14 Φεβρουαρίου έως τις 18 σας δίνει υψηλές ταχύτητες στο μυαλό και τα αντανακλαστικά σας. Θα αισθανθείτε ότι η ψυχή σας οδηγείται για να πετύχει κάτι με έντονη αίσθηση του σκοπού και με αυξημένη την προσωπική  πρωτοβουλία σας. Μπορείτε να επιτύχετε πολλή δουλειά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το θάρρος και τη μαχητικότητα να σας βοηθούν. Ακόμα και χειρωνακτική εργασία, αλλά και επιχειρηματικά θέματα και διαπραγματεύσεις ευνοούνται, θα πετύχετε σε οτιδήποτε απαιτεί μια μικρή επιπλέον προσπάθεια.

Ο Ήλιος από τις 18 Φεβρουαρίου  σημαίνει το χρόνο γενεθλίων σας . Θα το βρείτε πιο εύκολο να εκφράσει την ταυτότητά σας και να τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να σχεδιάσετε μια σίγουρη νέα αρχή.

Φυσικά στις 26 Φεβρουαρίου φιλοξενείτε στο ζώδιό σας μια σημαντική έκλειψη και πρέπει να χαίρεστε γι αυτό. Η επιτυχία και η ευτυχία που απορρέουν από αυτή την έκλειψη παραμένει ενεργή το 2017 μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας.

Ιανουάριος 2017

Η εσωτερική, πνευματική ζωή υπήρξε ισχυρή για μερικά χρόνια, αλλά αυτό το μήνα είναι ιδιαίτερα έντονη - είναι πραγματικά ο κύριος τίτλος του μήνα. Με τον 12ο οίκο σας της Πνευματικότητας γίνετε ισχυρός στις 19 είστε σε ετήσια αιχμή πνευματικότητας. Πολλοί από εσάς θα έχετε «συγκινητικό λόγο» - αισθάνεστε να επιπλέετε στον αέρα. Ο αόρατος κόσμος είναι πιο πραγματικός για να σας από το λεγόμενο ορατό κόσμο. Πρόκειται για ένα μήνα με πνευματική πρόοδο και  νέες εσωτερικές πνευματικές αποκαλύψεις . Πολλοί από εσάς έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια πνευματικές διαδρομές και σεμινάρια, αλλά αυτή είναι μια θαυμάσια περίοδος κατά την οποία θα προγραμματίσετε ακόμα πιο έντονα αυτά τα πράγματα.

Ο κίνδυνος εδώ είναι ότι θα αφήσετε τον κόσμο εντελώς – δεν πρέπει όμως, οι λόγοι για τη γέννηση σας είναι δεδομένοι, δεν είστε μόνον πνεύμα όπως θα θέλατε. Πήρατε σε ένα σώμα για ένα συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάτε αυτό.

Αυτός είναι ένας από εκείνους τους μήνες, που οι κοσμικές φιλοδοξίες σας είναι ισχυρές, αλλά καθοδηγούνται από τις πνευματικές παρορμήσεις σας. Το να συνδυάσετε αυτά τα δύο πράγματα - τα οποία συχνά έχουν ριζικά διαφορετικές αξίες και ανάγκες - είναι η κύρια πρόκληση που αντιμετωπίζουν αυτό το μήνα.

Οι περισσότεροι από τους πλανήτες είναι πάνω από τον ορίζοντα, και ο 10ος οίκο σας της Σταδιοδρομίας είναι ισχυρός (50 τοις εκατό των πλανητών είναι εκεί είτε κινούνται από εκεί), ενώ το 4ο οίκο σας από το σπίτι και οικογένεια είναι ως επί το πλείστον άδειο (μόνο η Σελήνη θα έρθει εκεί στις 20 και 21). Έτσι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για μεγαλύτερη εστίαση στην καριέρα . Η εξωτερική επιτυχία στον κόσμο θα οδηγήσει σε συναισθηματική αρμονία . Ευτυχώς, η οικογένεια φαίνεται υποστηρικτική της καριέρας σας και δεν είναι πιθανό να παρεμβαίνουν. Η οικογένεια ως σύνολο είναι αυξημένης σημασίας μετά τις 10 του Ιανουαρίου, ενώ ο σύντροφός σας ή ο σύζυγός σας είναι επίσης υποστηρικτική δύναμη.

Σε οικονομικό επίπεδο έχετε καλές εξελίξεις. Μπορείτε να δείτε τα οφέλη να αυξάνονται πολύ γρήγορα. Η επαγγελματική επιτυχία είναι επιθυμητή την περίοδο αυτή, όχι για τη δόξα ή για εγωιστικούς λόγους, αλλά και για τα χρηματοοικονομικά οφέλη. Με τον οικονομικό σας Πλανήτη στον επεκτατικό Τοξότη όλο το μήνα, τα κέρδη αυξάνονται. Είστε πιο γενναιόδωροι και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις σας ενδιαφέρουν. Δίνετε περισσότερο, έτσι ώστε να λαμβάνετε περισσότερα.

Η αγάπη φαίνεται υπέροχο πεδίο αυτό το μήνα. Μέχρι τις 10 οι αδέσμευτοι θα βρουν ευκαιρίες αγάπης, δεδομένου ότι ακολουθούν τους στόχους σταδιοδρομίας τους. Μετά τις 10 ο έρωτας έρχεται να σας βρει μέσω της συμμετοχής σε ομάδες και σε δραστηριότητες της ομάδας. Μια ενδιαφέρουσα σχέση μπορεί να ξεκινήσει κεραυνοβόλα.

Οι πλανητικές ροές ηλεκτρικής ενέργειας έρχονται προς το μέρος σας και όχι προς τους άλλους. Είναι καιρός να αναλάβετε τη φροντίδα του υπ 'αριθμόν ένα προσώπου της ζωής σας, του εαυτού σας. Ώρα να επικεντρωθείτε στα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους (εφ 'όσον δεν είναι καταστροφικά για τους άλλους). Ώρα να χρησιμοποιήσετε την ενισχυμένη προσωπική σας δύναμη για να δημιουργήσετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για περεταίρω εξέλιξη. Οι άλλοι άνθρωποι είναι πολύ σημαντικοί αυτό το έτος - ιδιαίτερα όσον αφορά την καριέρα σας - και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Αλλά η προσωπική σας ευτυχία είναι στο χέρι σας και δεν έχουν πολλά να πουν γι 'αυτό οι άλλοι.

Το άνω μισό του ωροσκοπίου είναι κυρίαρχο, όπως αρχίζει ο μήνας. Έτσι είστε σε μια δύσκολη περίοδο της σταδιοδρομίας, με έμφαση στην καριέρα. Σπίτι και οικογενειακά ζητήματα χρειάζονται χρόνο για να επιλυθούν – ο Ερμής, ο πλανήτης της οικογένειας, είναι ανάδρομος μέχρι τις 4 του μήνα, αλλά μετά σας αφήνει να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Η καριέρα είναι επιτυχής αυτό το μήνα, αλλά περίπλοκη. Είστε σε συνάντηση με ανθρώπους που κοινωνικά ανοίγουν τις πόρτες της σταδιοδρομίας για σας, αλλά ο Κρόνος στον 10ο οίκο σας δείχνει ότι πρέπει να κερδίζετε την επιτυχία σας με απόλυτη αξία. Κοινωνικές επαφές ναι, όπως και ανοιχτές πόρτες, αλλά, τελικά, θα πρέπει να υπάρχει και μόχθος. Μπορεί να προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά, και η ηθική πλευρά της εργασίας σας είναι αντιληπτή από τους ανωτέρους σας ανάμεσα στις 13 και 14 Ιανουαρίου. Ο πλανήτης της καριέρα σας ο Δίας μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση στον 9ο Οίκο σας. Αυτό υποδηλώνει μια μεθοδική βήμα-βήμα  ανάπτυξη της σταδιοδρομίας - αργά και σταθερά. Για τους επόμενους μήνες, ενώ ο Δίας συνεχίζει να ταξιδεύει προς τα πίσω, θα πρέπει να έχετε κάποιες σαφείς ιδέες για την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας σας. Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσετε προς τα πίσω για να προχωρήσετε ουσιαστικά μπροστά.

Η ευημερία φαίνεται εξαιρετική αυτό το μήνα. Την 4η του μήνα ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και κάνει ευχάριστες πτυχές με τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη του Ωροσκοπίου σας. Τα χρήματα θα έρχονται με έναν άνετο τρόπο. Ο Άρης στο Σκορπιό υποδηλώνει την ανάγκη να απαλλαγείτε από ανώφελες κατοχές - για να απαλλαγείτε από τα απόβλητα ή στην οικονομική ζωή.

Η ερωτική ζωή είναι χαρούμενη, αλλά και περίπλοκη. Ο Δίας ήταν στον 7ο οίκο σας για πολλούς μήνες τώρα και ο ίδιος φέρνει την αγάπη και νέες φιλίες στη ζωή σας. Παρ 'όλα αυτά, πολλές προσωπικές υποχωρήσεις απαιτούνται. Η αγάπη μπορεί να λειτουργήσει εάν είστε σε θέση να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Υπάρχουν ρομαντικές ευκαιρίες με ανθρώπους υψηλού κύρους και θέσης. 

Δεκέμβριος 2016

Εάν έχετε αισθανθεί ότι έχετε επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρό, τότε θα αισθάνεστε όλο και πιο άβολα, μέχρι να βρείτε την αιτία. Στις αρχές αυτού του μήνα θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη, να πληρώσετε τα χρέη σας και το δικό σας μερτικό από λάθη . Το πλαίσιο του μυαλού σας θα βελτιωθεί καθώς κάθε μέρα που περνάει θα κινείται η λογική σας προς τη σωστή κατεύθυνση για το νέο έτος.

Ο Πλούτωνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας φέτος υποστηρίζει την ανάπτυξη της ψυχής, όπου οι αλλαγές και οι νέες ευκαιρίες θα αυξήσουν την προσωπική σας δύναμη και την ικανότητα να μεταρρυθμίσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Δυνάμεις που δρουν πίσω από τις σκηνές, στο παρασκήνιο, σας βοηθούν, κάτι που θα μπορούσε να εκδηλωθεί ως βοήθεια από τα αφεντικά, άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, επιχειρήσεις ή κρατικούς φορείς. Η αυτοπεποίθηση πρέπει να είναι πολύ υψηλή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να αισθάνεστε αυξημένη δύναμη επάνω στους άλλους και αυξημένη προσωπική γοητεία .

Ο Κρόνος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας αυτό το διάστημα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια αναγκαστική καμπή όπου αισθάνεστε πιεσμένοι και επιβαρύνονται τα αισθήματά σας. Μπορεί να νιώθετε σαν τα πάντα και όλοι είναι εναντίον σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα απομόνωσης και αποθάρρυνσης. Η αίσθηση του σκοπού και των στόχων σας θα αμφισβητηθεί από τον Κρόνο με τη μορφή των αφεντικών, τους δασκάλους, τους γονείς ή την κυβέρνηση.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιο σας από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 12 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους.

Με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο, ο Δεκέμβριος 2016 δεν είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος για την ερωτική ζωή σας. Μπορεί να αισθάνεστε σε διάσταση με όλους ή απογοητευμένοι.

Μια άλλη δυνατότητα που θα μπορούσε να έρθει είναι το να απολαμβάνετε ένα μυστικό ή απαγορευμένο έρωτα. Αλλά αυτά τα είδη της αγάπης έρχονται με απογοητεύσεις, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες σας ...

Αν είστε σε μια δεσμευτική σχέση, μπορεί να υπάρχουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με ένα κοινό σχέδιο ή ίσως ένα παλαιότερο έργο μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο, επειδή ο Ερμής - κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων των Ιχθύων - είναι ανάδρομος σε έναν Οίκο που έχει να κάνει με τις ελπίδες και τα σχέδια για το μέλλον .

Κοιτάζοντας τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά, ίσως να ανανεώσετε μια σχέση με τη βοήθεια των φίλων σας ή με ενέργειες από συμβούλους, ή να συναντηθείτε και πάλι με έναν πρώην σύντροφο χάρη σε κάποια συλλογική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη 2016 ο τομέας της επαγγελματικής ζωής λαμβάνει μια ώθηση: ο ήλιος περνά μέσα από τον Οίκο των Ιχθύων που σχετίζεται με την καριέρα, και ο κυβερνήτης του σπιτιού της καριέρας - Δίας - είναι σε καλή όψη με τον Άρη (πρωτοβουλία, δράση) και η Αφροδίτη (τύχη, ευκαιρία ).

Κάτι που σχετίζεται με μια συνεργασία ή μια σύμβαση μπορεί να σας καθορίσει το μέλλον και θα θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2016 θα πρέπει να λάβετε μια απόφαση.

Μπορεί να συνεχίσετε ή εκ νέου να εξετάσετε ένα παλαιότερο σχέδιο συνεργασίας, ή επαναξιολογήσετε κάποια πρόθεση που είχε εγκαταλειφθεί ή τεθεί σε αναμονή στο παρελθόν .

Συλλογικότητες και ομάδες ανθρώπων οδηγούνται από τα ίδια ενδιαφέροντα ή τα πάθη παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική ζωή σας όλον αυτόν τον μήνα. Οικονομικά, αν και δεν είναι εύκολο, μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τα χρήματα που σας έρχονται.

Νοέμβριος 2016

Σημαντικές αλλαγές θα σας συμβούν κατά την περίοδο αυτή, θα μπορείτε να έχετε μια πολύ καλή εξέλιξη σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Κάποια θέματα που θεωρούσατε αξεπέραστα τώρα θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε ή και να απαλλαγείτε από αυτά. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, έτσι θα φροντίσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα είστε πολύ αποφασιστικοί και θα κάνετε σημαντικές κινήσεις. Ακόμη θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας και ανθρώπων που δεν το περιμένατε.

Ο Ποσειδώνας από Σεπτέμβριο 2016 - Ιανουάριος2017 είναι πιο ενεργός για τους Ιχθείς, αλλά και πιο παράξενος. Αυτή η σύγχυση και η παραπλανητική επιρροή μπορεί να σας ανοίξει δρόμους σε μια πιο πνευματική άποψη για τη ζωή που μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστική, αλλά την ίδια στιγμή να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ευάλωτοι, όπως και να σας κάνει να χάσετε μια σαφώς καθορισμένη εικόνα του εαυτού σας - τα προσωπικά όρια αρχίζουν να διαλύονται γύρω σας.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 22 Οκτ - 12 Νοεμ φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού καλού ρεύματος και μιας αίσθησης ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα λειτουργούν καλά και οι στόχοι σας μπορεί να επιτευχθούν πιο εύκολα από ό, τι σε άλλους χρόνους. Άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, και μπορείτε να περιμένετε χάρες ή τουλάχιστον μικρότερη αντίσταση από τους άλλους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης και της ευκολίας με την οποία προσεγγίζετε τους άλλους.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από Οκτώβριο 31 - Νοέμβριο 2 αυξάνει την ευαισθησία σας για το περιβάλλον σας και σας δημιουργεί και μια άκρως ερωτική διάθεση. Μόνο που αυτή σας η ερωτική έκρηξη δεν είναι σαφώς προσανατολισμένη σε ένα άτομο. Έχετε πολλές ευκαιρίες, πολλούς πειρασμούς και δεν είναι ξεκάθαρο μέσα σας αν θα αντιμετωπίσετε μια επανασύνδεση ή αν αντίθετα θα ξεφύγετε εντελώς από το παρελθόν επιδιώκοντας μια νέα σχέση.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 11 έως 21 Νοεμ αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πρόθυμοι να μπείτε σε κάποιου νέου είδους έρευνα, ειδικά με άλλους ανθρώπους, σε μια ομάδα ή σε μια εθελοντική προσπάθεια που θα σας φέρει κοντά με ενδιαφέροντα άτομα.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου και διάφορα ζητήματα που εκκρεμούσαν θα τα τακτοποιήσετε. Ακόμη θα υπάρξει πρόοδος ή και σημαντική αλλαγή στην καριέρα σας και θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας. Γενικά στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με άτομα του στενού σας κύκλου και θα κάνετε νέες γνωριμίες τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Με τον σύντροφό σας θα σταθεροποιήσετε την σχέση σας.

Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου, έτσι θα ασχοληθείτε με την πορεία των σχεδίων σας και θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων, στον επαγγελματικό σας χώρο. Ακόμη θέματα προσωπικά και αισθηματικά θα σας απασχολήσουν και θα τα σκεφτείτε με σοβαρότητα.

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά του Τοξότη θα ανοίξουν νέοι δρόμοι κυρίως στα επαγγελματικά σας. Κάποια νέα συνεργασία θα σας προταθεί και θα σημαίνει πολλά για την καριέρα σας ή θα βελτιωθεί η ήδη υπάρχουσα θέση σας. Ακόμη θα έχετε σημαντική αύξηση των εσόδων σας. Θα αναδείξετε τις δεξιότητές σας και θα είστε πολύ κοινωνικοί και δημοφιλείς.

Οκτώβριος 2016

Ένας  πιο ενεργός και πιο φιλικός μήνας αναμένεται να είναι ο Οκτώβριος σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο του 2016. Με τόσα πολλά θετικά πλανητικά γεγονότα θα παρατηρήσετε αύξηση των καλών ειδήσεων στην ζωή σας. Το κυριότερο, η ελπιδοφόρα και ονειρική πλευρά του Ποσειδώνα θα επικρατήσει τον Οκτώβριο του 2016.

Ο Ποσειδώνας από τον Σεπτέμβριο 2016 - Ιανουάριο 2017 είναι πιο επηρεάζει έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα νερά των Ιχθύων, λόγω του Ποσειδώνα σε πορεία οπισθοδρόμησης. Αυτή η σύγχυση και η παραπλανητική επιρροή μπορεί να σας ανοίξει το μυαλό σε μια πιο πνευματική άποψη για τη ζωή που μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστική, αλλά την ίδια στιγμή να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ευάλωτοι, όπως οι σαφώς καθορισμένες εικόνες του εαυτού σας και τα προσωπικά όρια αρχίζουν να διαλύονται γύρω σας.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το ζώδιό σας έως τις 2 Οκτωβρίου σας δώσει το συναίσθημα ότι όλα είναι δυνατά, κυρίως στον έρωτα. Αυτή είναι μια εποχή χαμηλού άγχος με την ζωή να ρέει ομαλά με λίγες φροντίδες ή ανησυχίες . Αγαπώντας τη στάση του ίδιου σας το εαυτού σημαίνει ότι οι άνθρωποι ανταποκρίνονται με καλοσύνη και αγάπη σε αυτό που εσείς προβάλλετε. Η κατευναστική επιρροή σας κερδίζει το θαυμασμό και τη δημοτικότητα. Η αυξημένη προσωπική ομορφιά κάνει αυτό το διάστημα μια μεγάλη στιγμή για νέα ραντεβού, ενώ ουσιαστικά στον έρωτα είστε ακαταμάχητοι. Αλλά και οικονομικά βελτιώνονται τα πράγματα.
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, από την 1η Οκτωβρίου έως 3 είναι απλά τέλειο πρίσμα για χαλάρωση και αυτοβελτίωση. Δείτε αν μπορείτε την πιθανότητα να ασχοληθείτε με ένα νέο επίπεδο εργασίας που να έχει αντικείμενο κάτι σχετικό με την θηλυκότητα, όπως αρώματα, ρούχα, μακιγιάζ .

Ο Άρης σε εξάγωνο με το ζώδιό σας αυξάνει την φυσική ενέργεια, το θάρρος και την αυτοπεποίθηση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με επιθυμίες σας, για να πάρετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Η ελκυστική ενέργεια που εκπέμπει ο Άρης επάνω σας θα σας κάνει να είστε ακαταμάχητοι σε όλα τα επίπεδα.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σας χαρίζει εξαιρετικό δυναμισμό, αλλά και μια καλή σχέση με την λίμπιντο, που θα εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους και κυρίως μέσα από την ερωτική επαφή αλλά και μια συνολική δημιουργικότητα με ρεαλιστικό πρόσημο.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας φέρνει αρμονικές σχέσεις και εξέλιξη της σταδιοδρομίας που ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης που σας δείχνουν οι άλλοι. Θα σας είναι πολύ εύκολο αυτή τη στιγμή να πείσετε άλλους να σας εμπιστευθούν και να σας δώσουν τη θέση που αξίζετε.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 27 μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα ανασφάλειας για τον εαυτό σας και πώς σας βλέπει κανείς. Μια κακή εικόνα του εαυτού αυτή τη στιγμή μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες στις σχέσεις. Η σύγχυση φύση αυτής της πτυχής μπορεί να μειωθεί σε κάποιο βαθμό, δεδομένου ότι έρχεται κατά την ίδια χρονική στιγμή με την πιο ορθολογική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ερμή, που θα βρεθούν σε σύνοδο. 

Σεπτέμβριος 2016

Έχετε κάνει ποτέ πατινάζ; Αν ναι, θα θυμάστε την απέραντη φοβία στην αρχή των μαθημάτων, όταν δεν ξέρατε ισορροπία . Ο Σεπτέμβριος θα σας φέρει πάλι αυτήν την ενοχλητική αίσθηση ότι ενώ είστε αναγκασμένοι να είστε στο πεδίο δράσης, δεν έχετε γνώση της ισορροπίας. Η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο στην 1η Σεπτεμβρίου αφορά άμεσα το ζώδιό σας, μιας και ο Ποσειδώνας συμμετέχει στο φαινόμενο με όψη αντίθεσης και δονείται για όλον τον μήνα ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας. θα πρέπει να λύσετε τα μάγια που οι ίδιοι έχετε βάλει στον εαυτό σας, με τα ουτοπικά σας σχέδια, που τώρα πια αρχίζει να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν, οπότε καιρός να στραφείτε σε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Η Έκλειψη Παρασκιάς της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο στις 16 του μήνα θα σας δώσει μια πικρή γεύση εγκατάλειψης, ίσως και κατάθλιψης και παραίτησης που θα πρέπει να την πολεμήσετε με δυναμισμό. Είναι αλήθεια ότι και ο ερωτικός τομέας δεν σας βοηθάει, ειδικά όσοι είστε αδέσμευτοι ή σε διάσταση νιώθετε πολύ αδικημένοι. Θα πρέπει και στον ερωτικό σας τομέα να επικρατήσει ο ρεαλισμός, αλλά και ο αυτοσεβασμός. Δεν έχει νόημα να σκορπιέστε από εδώ και από εκεί μόνον και μόνον για να μην είστε μόνοι σας. Καλύτερο είναι να αποδεχτείτε μια περίοδο συνειδητής μοναξιάς, όπου θα είστε κυρίαρχοι των συναισθημάτων σας, αλλά θα κάνετε και αποτοξίνωση από ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό. Η στιγμή αυτή, ο μήνας Σεπτέμβριος, είναι η τέλεια ευκαιρία για να αναπτύξετε μια καλύτερη σχέση με το σώμα σας, να βάλετε κάποιους περιορισμούς στις απολαύσεις, που όμως θα ευνοήσουν την σιλουέτα και την υγεία σας. Προσοχή σε διενέξεις, μπορεί να γίνουν εκρηκτικές. 

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό για εσάς σημαίνει πως θα βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε, θα βρεθείτε με φίλους και θα αποφορτιστείτε. Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να περάσετε προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος και δεν είναι απίθανο για τους αδέσμευτους να έχετε μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη και είναι πιθανόν να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι, για προσωπικούς ή και επαγγελματικούς λόγους. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, καθώς αυτές οι στιγμές χαλάρωσης θα σας δώσουν δύναμη για το επόμενο διάστημα. Ταυτόχρονα θα έχετε έναν δυναμισμό που πρέπει να τον αφήσετε να σας καθοδηγήσει, αποφεύγοντας βέβαια παράτολμες υπερβολές. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και η επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι πολύ καλή. Θα προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί και να μοιραστείτε στιγμές. Οικονομικά είσαστε σε μία φάση ισορροπίας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε σπατάλες. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου και ο δημιουργικός σας χαρακτήρας έρχεται στην επιφάνεια. Γεμίζετε με φρέσκιες ιδέες, καθοδηγηθείτε από την διαίσθησή σας για να τις εφαρμόσετε. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και εσείς έχετε την τάση να κοιτάτε στο παρελθόν με μία κριτική ματιά. Η μέρα θα είναι πολύ σημαντική, καθώς θα επαναξιολογήσετε τις κινήσεις σας και θα αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και θα πρέπει να δείξετε το εργατικό σας πρόσωπο, καθώς θα φανούν νέες ευκαιρίες στον εργασιακό σας τομέα, δεν θέλετε να αφήσετε πίσω τις δυνατότητες της ημέρας.

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα έχετε μια ονειροπόλα διάθεση και η αισθηματική σας σχέση θα παίξει σημαντικό ρόλο, έτσι θα κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι θα συναντήσετε ένα πρόσωπο με το οποίο θα θέλετε να προχωρήσετε σε σχέση και θα είστε γοητευμένοι, πιθανόν όμως να μην είναι αυτό που αναζητάτε. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα, έτσι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας και θα θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Επαγγελματικά θα είστε πολύ παραγωγικοί και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα, θα έχετε διάφορες ευκαιρίες για να τις εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά, ακόμη οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα είναι πολύ αρμονικές. Οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση των εσόδων σας και θα τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, θα σας κάνει κάπως ανυπόμονους και θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα σχετικά με άτομα από το στενό σας περιβάλλον, θα έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ψυχική ισορροπία. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο θα έχετε μια σημαντική πρόταση για μια νέα επαγγελματική συνεργασία, όπως επίσης και για προώθηση μιας παλιάς σας ιδέας. Αισθηματικά θα είστε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα σκέφτεστε να προχωρήσετε την σχέση σας ένα επόμενο βήμα. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις αποφάσεις σας και κυρίως τις οικονομικές αφού θα είστε βιαστικοί και υπάρχει περίπτωση να κάνετε λάθος επιλογές. 

Ιούνιος 2016

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, θα ασχοληθείτε με ζητήματα της ακίνητης περιουσίας σας ή με κάποια αγοραπωλησία. Κάποιοι ίσως αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας. Στον επαγγελματικές τομέα θα προχωρήσετε σε κάποιες σημαντικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα. Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στους Διδύμους που είναι και κυβερνήτης τους, θα είστε πολύ εκφραστικοί με τα αισθήματά σας προς τον σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι θα σκεφτείτε να προχωρήσετε σε σχέση με ένα άτομο από το ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον. Κάποια θέματα κληρονομικά θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου, θα αναζωπυρώσετε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας και θα σκέφτεστε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες, όμως ίσως να γνωρίσετε το άλλο σας μισό και να προχωρήσετε σε μια νέα θυελλώδη ερωτικά σχέση. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την επαγγελματική και οικονομική σας θέση. Διάφορες εκκρεμότητες θα τις τακτοποιήσετε και θα κάνετε κινήσεις που θα σας κάνουν περισσότερο δημοφιλείς στους συνεργάτες και τους συναδέλφους σας. Ακόμη θέματα που καθυστερούσαν θα ρυθμιστούν, όπως γραφειοκρατικές και νομικές υποθέσεις σας. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου και θα σας ενδιαφέρει η ανανέωση του χώρου σας, επίσης με τον σύντροφό σας θα ζήσετε πολύ ρομαντικές στιγμές και οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε έναν νέο δεσμό που δυνατό. Ακόμη στις 30 Ιουνίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα ασχοληθείτε με εκκρεμότητες νομικές ή γραφειοκρατικές, αλλά και οικονομικές και θα μπορέσετε να τις ρυθμίσετε. Θα προσπαθήσετε να προβάλλετε την δημόσια εικόνα σας και να προωθήσετε τα επαγγελματικά σα σχέδια με αρκετά μεγάλη επιτυχία.

Μάιος 2016

Ένα χαλαρωτικό συναίσθημα και μια αρμονική επιρροή από την Πανσέληνο στις 22 Απριλίου θα συνεχιστεί μέχρι την 6η Μαΐου και την Νέα Σελήνη. Αυτό, σε συνδυασμό με την διέλευση της Αφροδίτης κάνει την πρώτη εβδομάδα του Μάη του 2016 καλό διάστημα για την κοινωνικοποίηση και την οικειότητα . Το υπόλοιπο του μήνα είναι πιο ενοχλητικό καθώς θα σας παρενοχλεί ο Άρης από τον Σκορπιό. Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας Μάρτιο 4 –έως Μάη 28 δημιουργεί μια συσσώρευση ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσει τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις . Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή, αν σας αναγκάσουν οι επιθυμίες σας να αντιπαρατεθείτε σε άλλους ανθρώπους. Ο Άρης ανάδρομος από Απρίλιο 17 – έως Ιούνιο 29 είναι ο λόγος που θα νιώθετε μεγάλη ένταση . Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Απρίλιο 29 - Μάη 8 αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο πρόθυμοι να δείξετε την αγάπη σας. Σε κοινωνικές καταστάσεις μπορεί να κάνετε μια πραγματική προσπάθεια για να ευχαριστήσετε τους άλλους και να μοιράζεστε ζεστά συναισθήματα. Έχετε ιδιαίτερα καλές κοινωνικές δεξιότητες τώρα, ώστε να κάνετε νέους φίλους καθώς οι άνθρωποι εκτιμούν φιλική την διάθεση και την έντονη προσωπικότητά σας. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από τις 20 Μαΐου έως τις 31 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από  άνδρες ή αφεντικά, θα πρέπει να είστε γενικά ψύχραιμοι στις διεκδικήσεις σας. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από τις 23 Μαΐου  - έως τις 2 Ιουνίου 2 δεν αυξάνει την ανάγκη για αγάπη και στοργή .  Η Αφροδίτη απέναντι από τον Άρη από 23 έως 25 του μήνα αυξάνει την αίσθηση ότι η λίμπιντο πρέπει να μιλήσει. Έχετε την τάση να κάνετε σχέσεις με ανθρώπους που δεν είναι συμβατοί με την προσωπικότητά σας.  

Απρίλιος 2016

Μια σημαντική οικονομική επιτυχία θα έχετε με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό στις 5 Απριλίου όπου θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε και να μην την ξοδέψετε. Ακόμη κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις θα μπορούσατε να τις ρυθμίσετε. Στις 6 Απριλίου που ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο θα μπορέσετε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα έχετε την υποστήριξη ατόμων κύρους. Ακόμη θα μπορείτε να κάνετε νέες συμφωνίες και να έχετε επιτυχία. Στις 7 του μηνός και με την Νέα Σελήνη στον Κριό, θα υπάρξουν οικονομικά οφέλη από μια παλιότερή σας συμφωνία . Ωστόσο μπορεί να κάνετε αδέξιες κινήσεις και να χαθούν όλα. Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχουν επιτυχία και υποστήριξη. Από τις 17 Απριλίου ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη, θα ήταν καλό να μην βιάζεστε και να μην είστε επίμονοι, συμβουλευτείτε άτομα με πείρα που έχετε εμπιστοσύνη . Από τις 18 το μηνός ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα κάνετε αρκετά ξεκαθαρίσματα με άτομα που σχετίζεστε κυρίως στον κοινωνικό σας χώρο, ωστόσο προσέξτε την συμπεριφορά σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου, θα ασχοληθείτε με την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων, φροντίστε να είστε καλά οργανωμένοι για να μπορέσετε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Από τις 28 του μήνα όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο θα σας δημιουργήσει εσωτερική ένταση και δεν θα έχετε καθαρή κρίση, προσέξτε τις απαιτήσεις σας, αλλά και τις σχέσεις σας με τους γύρω σας και κυρίως με το άμεσο περιβάλλον σας. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σας και στην οδήγηση. Στις 30 Απριλίου και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο, θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και θα κλείσετε νέες συμφωνίες, ακόμη μπορεί να κάνετε μια νέα συνεργασία. Αισθηματικά μια νέα γνωριμία θα σας συναρπάσει. 

Μάρτιος 2016

Η διαχείριση θυμού μπορεί να γίνει ένα πρόβλημα για σας με την έναρξη ενός εκτεταμένου σκηνικού με τον Άρη – προσοχή για τους επόμενους μήνες. Κάθε συναισθηματικό δράμα που έχετε βιώσει από την 22η Φεβρουαρίου με την πανσέληνο είναι πιθανό να συνεχιστεί μέχρι την 9η Μάρτη και την ηλιακή έκλειψη. Αν και αυτή η έκλειψη δεν κάνει καμία σημαντική πτυχή για εσάς θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε τις επιπτώσεις της. Ο Άρης από Μάρτιο 4 – έως τον Μάη 28 δημιουργεί μια συσσώρευση προβλημάτων, κυρίως για θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Επιπλέον εργασία είναι πολύ πιθανόν να πέσει στους ώμους σας, ενώ εσείς δεν θα είστε πρόθυμοι να κάνετε αυτήν την έξτρα προσπάθεια. Ο Ερμής από τις 4 Μαρτίου έως τις 11 ενισχύει την ικανότητά σας να θέσετε στόχους, λόγω της αυξημένης νοητικής δραστηριότητας. Εξαιρετική περίοδος για τηλέφωνα και ζωντανή επικοινωνία με στόχο την προώθηση της καριέρας σας. προσέξτε μόνο το τετράγωνο Άρη – Ερμή από τις 3 Μαρτίου έως τις 6 που οδηγεί σε ταχύτητα  σκέψης που μπορεί να σας κάνει όμως να είστε εχθρικοί απέναντι σε όσους δεν είναι τόσο γρήγοροι όσο εσείς. Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα από τις 9 Μαρτίου έως 12 μπορεί να αποδειχθεί είτε θετική είτε αρνητική, ανάλογα με το πλαίσιο του μυαλού σας. σίγουρα θέλει προσοχή. Η τρέχουσα επιρροή του Άρη μπορεί να γείρει τη ζυγαριά προς το αρνητικό, ειδικά αν έχετε κάνει εχθρούς πρόσφατα. Αυτό θα μπορούσε στη συνέχεια να οδηγήσει σε απάτη, σε προδοσία, ψέματα, και σε κάποιου είδους ύπουλη τακτική. Ο Ποσειδώνας αυτό το μήνα μπορεί να οδηγήσει σε πνευματική φώτιση, αλλά και να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ευάλωτοι, σας παραμονεύει κάποια σύγχυση. Η Αφροδίτη από τις 11 Μαρτίου έως τις 21 επιτρέπει την πλήρη έκφραση της αγάπης, της φύσης και της δημιουργικότητάς σας. Νιώθετε όμορφα και αυτό ακτινοβολείται ώστε να προσελκύσει όμορφους ανθρώπους και πράγματα. Μια εξαιρετική στιγμή για την παροχή και λήψη αγάπης και στοργής, ξοδεύοντας χρόνο με τους αγαπημένους και με τους φίλους. Η καλύτερη στιγμή του μήνα για ένα ερωτικό ραντεβού .

Φεβρουάριος 2016

Μία αισιόδοξη ημέρα αρχίζει στις 8 Φεβρουαρίου που θα έχουμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και είναι πολύ πιθανόν αυτή η ημερομηνία να σηματοδοτήσει μία νέα εποχή για τα επαγγελματικά σας. Κοιτάτε μπροστά, χωρίς να επιβαρύνετε το κλίμα με άγχη που, αν και αυτή τη στιγμή μπορεί να ας πιέζουν, εσείς προτιμάτε να κάνετε ενέργειες έτσι ώστε να απαλλαγείτε από αυτά. Ταυτόχρονα, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις, τις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά. Στις 14 του μήνα θα έχουμε τον Ερμή στον Υδροχόο και εσείς θα νοιώσετε την ανάγκη να μιλήσετε ειλικρινά, εκθέτοντας ιδέες και σκέψεις που έχετε εδώ και αρκετό καιρό, που όμως διστάζατε να αποκαλύψετε. Αυτό θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα σε εσάς και μπορεί να είναι μία κίνηση με πολύ θετικά αποτελέσματα. Ταυτόχρονα είναι πιθανόν να αποφασίσετε να συζητήσετε μαζί με τον σύντροφό σας για το μέλλον της σχέσης σας, λύνοντας παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Στις 17 του μήνα θα έχουμε την Αφροδίτη στον Υδροχόο και θα κάνετε ενέργειες για να αναθερμάνετε την σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα προσεγγίσετε πιο τολμηρά το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα περάσετε μια όμορφη ημέρα, μακριά από έγνοιες που σας απασχολούν, θα αφήσετε τις πιέσεις του επαγγελματικού τομέα, περνώντας όμορφα με την παρέα σας και γενικότερα με αγαπημένα πρόσωπα . Θα ήταν καλό αν αποφασίζατε να κάνετε μία μικρή εκδρομή με τον σύντροφό σας. Στις 22 του μήνα θα έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο και εσείς εμφανίζετε κάπως διστακτικοί απέναντι σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Είναι πιθανόν να αμφιβάλετε για κάποιους ανθρώπους που θεωρούσατε έμπιστους, προσέξτε όμως τις αντιδράσεις σας, καθώς είναι πιθανόν να κάνετε λάθος εκτιμήσεις, μην κάνετε ενέργειες για τις οποίες δεν είσαστε σίγουροι

Ιανουάριος 2016

Εκκρεμότητες που σας απασχολούν και υποθέσεις που δε λένε να κλείσουν ήρθε η ώρα να αρχίζουν να μπαίνουν σε μία σειρά στις 3 Ιανουαρίου που εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Θα κάνετε συναντήσεις και θα είσαστε αποφασισμένοι απέναντι σε οικονομικά και νομικά ζητήματα. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα έχουμε τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο και αρχίζει μία περίοδος αναστοχασμών επάνω σε αστοχίες που κάνατε το προηγούμενο διάστημα και μάλλον θα φανείτε αυστηροί με τον εαυτό σας. Από τις 8 έως τις 25 του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω και αυτό το διάστημα δεν θα έχετε την ψυχραιμία να φέρεστε διπλωματικά και η σύναψη συνεργασιών θα είναι πολύ δύσκολη. Στις 10 του μήνα έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα αποφασίσετε να αφήσετε πίσω άτομα που θεωρείτε εμπόδια στους σκοπούς σας και θα μιλήσετε ειλικρινά με κοντινά σας πρόσωπα. Πρόσωπα που δεν περιμένατε να είναι κοντά σας εκφράζουν την στήριξη απέναντί σας στις 23 του μήνα που έχουμε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και αυτό θα πρέπει να το χρησιμοποιήσετε για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια που έχετε ήδη βάλει σε εφαρμογή. Στον αισθηματικό τομέα, οι αδέσμευτοι έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί κάποια άτομα δεν θα κρύψουν το ενδιαφέρον τους για εσάς. Η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον Λέοντα στις 24 του μήνα και θα μπορέσετε να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες. Θα καταφέρετε αν βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας, αλλά πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας. Από τις 25 του μήνα ο Ερμής ακολουθεί ορθόδρομη πορεία στον Αιγόκερω και θα καταφέρετε να λύσετε

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουάριου του 2017 απαιτεί μια συντηρητική προσέγγιση σε όλους τους τομείς, λόγω της αυξημένης...

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2017 Φεβρουάριος 2017 Οι πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα απαιτούν επιπλέον υπομονή και αυτο-έλεγχο. Προσπαθήστε να αφήσει...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Ο Φεβρουάριος θα είναι για εσάς ένας σημαντικός μήνας αλλαγών και ανακατατάξεων. Καθώς περικλείει δύο Εκλείψεις – και η...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το μήνα σε μια πιο σκοτεινή διάθεση από το συνηθισμένο. Κάθε κατήφεια θα ενισχύεται μόνο μέχρι...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Η αναδρομή του Δία από τις 6 Φεβρουαρίου στον Ζυγό είναι το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός για τους Τοξότες και...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Οποιαδήποτε ένταση και πάθος εμφανίστηκε τον Ιανουάριο είναι πιθανό να επιστρέψει αυτό το μήνα. Ωστόσο, ακραίες...