Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Οκτώβριος 2017

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται στον Οίκο σχέσεων των Ιχθύων, κατά το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου έχετε έντονα συναισθήματα και παρορμήσεις και τείνετε να επικεντρωθείτε στην ύπαρξή σας μέσα στην σχέση σας. Αλλά οι ικανοποιήσεις δεν θα είναι ίσες με τις προσπάθειές σας, επειδή η Αφροδίτη και ο Κρόνος έπληξαν την όψη τετραγώνου με τον Κρόνο σας πλήττουν: οπισθοδρομήσεις, καθυστερήσεις και δυσάρεστοι κίνδυνοι είναι πιθανοί.

Ο Ερμής - κυβερνήτης της οικογένειας και των σχέσεων των Ιχθύων - δεν σας βοηθάει κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα, αφού είναι θύμα αμφιβολιών.

Η ατμόσφαιρα χαλαρώνει μετά τις 17 Οκτωβρίου 2017, όταν ο Ερμής αλλάζει ζώδιο . Εκτός αυτού, στις 18 Οκτωβρίου ο Ερμής πραγματοποιεί μια μαγευτική σχέση με τον Δία - τον Μεγαλύτερο Ευεργέτη - που σηματοδοτεί ένα επίτευγμα σε μια συνεργασία ή κάποιο άλλο ευτυχές γεγονός.

Η 20 του μήνα μπορεί επίσης να φέρει καλά νέα, δεδομένου ότι το Φεγγάρι - ηγεμόνας του Οίκου αγάπης των Ιχθύων - κάνει μια σύνδεση με τον Ερμή και τον Δία.

Υπάρχει πολλή αναταραχή στον Οίκο των χρημάτων για του Ιχθείς, όπου υπάρχει ο Ήλιος (μέχρι τις 20 Οκτωβρίου), ο Δίας (μέχρι τις 10), ο Ερμής (μέχρι τις 17), η Αφροδίτη (μετά τις 14) και ο Άρης.

Είναι ένας πολύ ενεργός καιρός για επιχειρήσεις, επενδύσεις, εξαγορές, αλληλεπιδράσεις με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα (τράπεζες, εφορία, ασφάλειες κ.λπ.). Μια κληρονομία μπορεί να έρθει στο παιχνίδι, μια αντεκχώρηση, ή κάποια χρήματα ή αγαθά που έρχονται από τους άλλους.

Οι συνεργασίες ξεχωρίζουν κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του Οκτωβρίου, αλλά πρέπει να αντιμετωπιστούν με τη χρήση πολλών τακτικών.

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας εισέρχεται στο 9ο σπίτι του Ιχθύ, σηματοδοτώντας την αρχή μιας περιόδου άνθησης τριών κυρίως τριμήνων, μέσα σε έναν χρόνο, η πρώτη εκ των οποίων (μέχρι το Νοέμβριο του 2018) ευνοεί κυρίως μελέτες, ταξίδια και συνδέσεις με το πολιτιστικό, νομικό και πνευματικό περιβάλλον . Οι πρώτες από αυτές τις επιτυχίες αρχίζουν να εμφανίζονται κατά το δεύτερο μέρος του μήνα.

Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου, και ακόμη περισσότερο ο πρώτος δεκανός, χαρακτηρίζεται από χαμηλότερη ζωτικότητα, τάση ανησυχίας για τα πάντα και έκθεση σε συγκρούσεις ή ατυχήματα.

Τα πράγματα βελτιώνονται μετά τις 10, όταν ο Δίας εισέρχεται στον Σκορπιό, από όπου ασκεί ένα ωφέλιμο αποτέλεσμα προστασίας και υποστήριξης στον αυτόχθονα Ήλιο των Ιχθύων.

Η αποκατάσταση ξεκινά κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού. Πρέπει να φροντίζετε καλά τον εαυτό σας.

Σεπτέμβριος 2017

Ο Δίας, ο βασικός προστάτης του Ζωδιακού χώρου των Ιχθύων, θα πάρει μια ισχυρή, σίγουρη θέση τον Σεπτέμβριο του 2017. Γι 'αυτό σε γενικές γραμμές η έναρξη της φθινοπωρινής σεζόν θα είναι απολύτως επιτυχημένη για τους Ιχθείς. Φυσικά, θα υπάρχουν ορισμένες αποχρώσεις που πρέπει να λάβετε υπόψη για να αποφύγετε πιθανή αρνητικότητα και να έχετε το αποτέλεσμα που ικανοποιεί τις επιθυμίες σας το καλύτερο. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο της ζωής, δεν χρειάζεται να καταβάλουμε ιδιαίτερα ιδιαίτερες προσπάθειες. Στον τομέα της εργασίας, οι σημερινές πρωτοβουλίες θα αποκτήσουν την απαραίτητη εξέλιξη, θα πρέπει να κάνετε κάποια προσπάθεια, αλλά στο τέλος θα έχετε σίγουρα τα αποτελέσματα που χρειάζεστε και κατά μήκος της πορείας (και αυτό είναι πολύ σημαντικό ) Θα βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να προχωρήσουν σε αυτόν τον τομέα. Η σφαίρα των προσωπικών σχέσεων είναι απίθανο να προκαλέσει ανησυχίες, αν και κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο μπορεί να φανεί σε σας ότι όλα αναπτύσσονται με έναν εξαιρετικά επικίνδυνο τρόπο. Μην αφήσετε αυτό να σας ενοχλεί γιατί όλα σίγουρα θα λειτουργήσουν για σας. Το σημαντικό είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου. Με την ευκαιρία, η εμπιστοσύνη στις δικές σας ικανότητες θα είναι ένα από τα κύρια όπλα σας. Η δυσμενή θέση του Ερμή σε συνδυασμό με την ευφάνταστα επιθετική ευθυγράμμιση της Αφροδίτης θα μπορούσε να υπονομεύσει τις θέσεις σας, αλλά ένα καθαρά αρνητικό αποτέλεσμα θα προκύψει μόνο εάν επικρατήσει έλλειψη εμπιστοσύνης ή απόκλισης.

Συνολικά, τον Σεπτέμβριο του 2017, ο χώρος εργασίας μπορεί να φαίνεται διφορούμενος στους Ιχθείς. Πιθανώς δεν θα έχει τη δυναμική που περιμένατε. Παρόλα αυτά, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η επίτευξη σημαντικής χρηματοοικονομικής ανάπτυξης είναι ρεαλιστική και όχι μόνο στο μέλλον . Απλά πρέπει να περάσετε από την αρχική περίοδο του μήνα, δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ιδιαίτερα ενεργά μέτρα εδώ επειδή θα έχετε ήδη την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τους πόρους και την επιρροή σας, μπορείτε να είστε σίγουροι. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, μην ανεχτείτε τις συγκρούσεις μεταξύ των υφισταμένων σας. Αν δεν έχετε - δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη συνεργασία με συναδέλφους. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να υπάρχει μια επικοινωνιακή πτυχή, διότι θα σας επιτρέψει να επιτύχετε τη βέλτιστη θέση. Αν ασχολούμαστε με τους Ιχθείς που εργάζονται για κάποιον άλλο, για ολόκληρο το πρώτο εξάμηνο του μήνα θα χρειαστεί απλά να κάνουν τη δουλειά τους. Στη συνέχεια, θα ήταν λογικό να δοθεί προσοχή στις εναλλακτικές λύσεις, ειδικά εάν λάβετε υπόψη το γεγονός ότι οι εξωτερικές ενέργειες δράσης καθίστανται γνωστές με τον πιο ενεργό τρόπο. Μην αποφεύγετε τις ευκαιρίες, μη αμφιβάλλετε τον εαυτό σας ή τους ανθρώπους που είναι κοντά σας, αλλιώς θα ενισχύσετε τη θέση του Ερμή, όπως ήδη αναφέρθηκε, και τότε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιτύχετε την επιτυχία .

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" θα είναι η πιο δυναμική πλευρά της ζωής των Ιχθύων. Η πρώτη δεκαήμερη περίοδος θα είναι στα όρια του κινδύνου, αλλά μόνο από την σαφώς προκατειλημμένη σας προοπτική την εποχή εκείνη. Αργότερα θα λάβετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και θα καταλάβετε ότι η κατάσταση εξελίχθηκε με καθαρά ευνοϊκό τρόπο, ειδικά αν ληφθεί υπόψη ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν σε μεγάλο βαθμό στις προτιμήσεις σας. Την αυγή της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου, θα είχε νόημα να ενεργοποιηθούν οι μεμονωμένοι Ιχθείς. Τα αστέρια δεν εγγυώνται καμία εξαιρετική επιτυχία, αλλά υπάρχει μια πραγματική ευκαιρία να συναντήσετε το πεπρωμένο σας. Βέβαια, από αυτή την άποψη, δεν πρέπει να περιφρονούνται σε ένα σημείο σε αναποφασιστικότητα. Πράξη, αλλά ταυτόχρονα παραμείνετε στον εαυτό σας. Είναι σημαντικό να διατηρήσετε αυτή τη διάκριση, η οποία θα παίξει στα χέρια σας, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να γλιστρήσει σε υποκρισία . Οι παντρεμένοι Ιχθείς θα συναντήσουν αρκετές αβεβαιότητες αυτό το μήνα, αλλά προς το τέλος της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου, θα πάρουν το σταθερό έδαφος κάτω από τα πόδια τους που πιθανότατα λείπουν για κάποιο χρονικό διάστημα. Είναι απίθανο να αντιμετωπίσουν σημαντικές συγκρούσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να βρίσκονται σε χαλαρή κατάσταση. Εάν αισθάνεστε διαισθητικά ότι κάτι δεν είναι σωστό, καλό θα ήταν να κάνετε τα απαραίτητα βήματα. Μην πιστεύετε στις δικές σας ικανότητες, αγνοώντας κάποια αντανακλαστικά μηνύματα και στενοχώρια είναι όλοι οι παράγοντες που θα ενισχύσουν τη θέση των αρνητικά ευθυγραμμισμένων Μενού και του Ερμή. Θα προτιμούσατε να μην αφήσετε αυτές τις τάσεις να αναπτυχθούν, διαφορετικά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά λυπηρό.

Αύγουστος 2017

Μπορεί να αισθάνεστε μερικές από τις παραμέτρους της ζωής σας να εναρμονίζονται θετικά αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη είναι πολύ ευγενική με την ψυχή, την καρδιά και την καριέρα σας αυτή τη στιγμή. Μπορείτε επίσης να εργαστείτε για την εμφάνιση και τη φυσική σας ενέργεια . Εργάζεστε σε συνεχές όνειρο! Αυτό ισχύει και για όλες τις εκδηλώσεις σας, καθώς ο Ποσειδώνας συνεχίζει ένα υπέροχο ταξίδι στο ζώδιο του σπιτιού των Ιχθύων. Υπάρχει μια ενέργεια γύρω από το να κερδίζετε σεβασμό από κάποιον. Αυτός ο μήνας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα για εσάς, αλλά το γενικό θέμα είναι να σας συνδέσει με μια μεγαλύτερη αγάπη, και μια αγάπη που ίσως να περιμένατε για πολλά χρόνια πριν. Αφήστε τα όνειρά σας να υλοποιηθούν! Ορισμένες υγιεινές αγορές για εσάς αυτό το μήνα μπορεί να περιλαμβάνουν - ταξίδια κοντά σε πηγές νερού, πεζοπορία, εργασία στη φύση, ζωγραφική, ξυλουργική, γλυπτική, γιόγκα, διαλογισμό. Μπορείτε να εργαστείτε με τη δική σας ενέργεια με μερικά ωραία λάδια λεβάντας, πέτρες Aquamarine, Moonstones, έλαια Bergamot και Αναζωογονητικό Τσάι!

Καριέρα / Εργασία - Μπορεί να αναμειγνύεται η δουλειά σας με τα αληθινά σας πάθη αυτή τη στιγμή. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας σας καλούν πραγματικά να συνεχίσετε με ένα όνειρο. Μπορεί να είστε ανάμεσα σε ένα μέρος της καριέρας σας και σε ένα άλλο, ή να κάνετε ένα βήμα στο άγνωστο. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σας βοηθά σε καλλιτεχνικό επίπεδο και μπορεί να προσθέσετε ένα επιθυμητό ποσό δημιουργικότητας στην ημέρα σας. Αν βρίσκεστε στον τομέα των επικοινωνιών, αυτό μπορεί να σας βοηθήσει ως μια δύσκολη στιγμή κατά την οπισθοδρόμηση του Ερμή. Ο κύκλος του είναι απέναντι από το δικό σας ζώδιο στην Παρθένο για το δεύτερο μισό του μήνα. Τα πράγματα ενδέχεται να κινούνται πιο αργά ή να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για επεξεργασία.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Αυτή είναι μια πολύ εμπνευσμένη στιγμή για το ζώδιο σας. Θα μπορούσατε να είστε με το πρόσωπο των ονείρων σας, ή θα μπορούσατε να είστε σε μια πνευματική συνεργασία που ανοίγει το μυαλό σας. Ίσως να είστε σε μια πνευματική αναζήτηση αυτή τη στιγμή, ή να κινείστε στο δρόμο της ζωής με μια ομάδα ομοϊδεατών συντρόφων. Όποια και αν είναι η περίπτωση εδώ, βρίσκεστε σε μια πραγματική φάση αφύπνισης που θα ανοίξει το μυαλό σας προς την ομορφιά της δικής σας ζωής. Μπορεί να βρίσκεστε σε πειραματική φάση και οτιδήποτε είναι δυνατό. Οι ψυχικές και διαισθητικές δυνάμεις σας συνδέονται πολύ με τις φάσεις της ζωής και μπορεί να οδηγήσουν σε αλλαγές αυτό το μήνα. Είστε πάντα συνδεδεμένοι με τον ποταμό της ζωής, και τώρα η ροή γίνεται όλο και ισχυρότερη.

Αφθονία / Οικονομικά - Όσο εισάγετε στα οικονομικά σας έναν τόπο αγάπης, σεβασμού και συνδεσιμότητας, θα λάβετε αυτό που χρειάζεστε. Οι φίλοι, η οικογένεια και οι έμπιστοι σύμβουλοι είναι όλοι γύρω σας όταν χρειάζεστε βοήθεια. Θα συναντήσετε τους σωστούς ανθρώπους την κατάλληλη στιγμή όποτε αμφιβάλλετε. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα αυτό το μήνα, αλλά φαινομενικά τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν σχεδόν στιγμιαία και μόνα τους. Κρατήστε τα βλέμματά σας στην αλήθεια και βρείτε τον εαυτό σας να λαμβάνει καθοδήγηση στους κύκλους της δεκτικότητας, της αφθονίας και της ροής ενέργειας.

Υγεία- Μπορεί να είστε λίγο ονειρικοί ή αποσυνδεδεμένοι από την ενέργεια γείωσης σας αυτό το μήνα. Ίσως χρειαστεί να επικεντρωθείτε στην δίαιτα με έναν απαλό τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι τα πράγματα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικά, τρώτε μικρά συχνά γεύματα ή ακόμα και αντικαθιστάτε ορισμένα γεύματα με θρεπτικές ουσίες και χυμούς. Προσπαθήστε να προσέξετε την πρόσληψη ζάχαρης, καθώς ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη μπορεί να είναι πολύ δελεαστικοί στις σφαίρες των ανθυγιεινών σνακ και γλυκών. Φυσικό και βιολογικό διαιτολόγιο μπορεί να είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι πάντα δυνατό. Η πρακτικότητα στις επιλογές σας είναι το καλύτερο στοίχημα!

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Μια βαθιά πληγή καθαρίζεται στην ψυχή σας. Αυτή είναι μια συνεχής διαδικασία για πάνω από ένα χρόνο! Ο Χείρων, ο πληγωμένος θεραπευτής, μεταμορφώνει κάτι από το παρελθόν σας και επαναξιολογεί το παρόν σας. Αυτό μπορεί να είναι μια παιδική πληγή που έχει διαρκέσει πολύ καιρό. Αυτός είναι ο τελευταίος χρόνος για να έρθετε σε πλήρη επαφή με την πνευματικότητά σας ή με οποιαδήποτε θεραπευτική τροφή που πραγματικά σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς. Είστε υποστηριγμένοι από την Vesta στην Παρθένο, είναι ο αστεροειδής του σπιτιού και της εστίας, δίνοντάς σας μια νέα ματιά σε μια παλιά ιστορία. Ίσως μάλιστα να κοιτάξετε προς ένα καινούργιο ασφαλές μέρος για να ζήσετε ή για έναν τόπο που κάποτε φανταστήκατε, αλλά δεν είχατε καμία ιδέα ότι η διαμονή σας εκεί μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Η μετακίνηση ή η εύρεση μιας νέας κατοικίας είναι δυνατή αυτή την περίοδο.

Ιούλιος 2017

Τον Ιούλιο του 2017 το ζώδιο των Ιχθύων θα έχει τόση τύχη καθώς είναι έτοιμοι για αυτό. Στην πραγματικότητα, έχουμε να κάνουμε με μια αρκετά ευνοϊκή περίοδο, η οποία ωστόσο θα έχει αρκετές σημαντικές αποχρώσεις. Η συνδυασμένη επίδραση της Αφροδίτης και του Δία θα επιτρέψει στους Ιχθείς να ξεφύγουν από οποιαδήποτε δύσκολη σύγκρουση με τα χρώματα που φέρουν, και υπάρχει η δυνατότητα κρίσιμης επιτυχίας. Δηλαδή, στην ίδια θέση εργασίας δεν μπορείτε να πάρετε μόνο μια νέα δουλειά, αλλά ακόμη και να πηδήσετε μερικά επίπεδα ταυτόχρονα, στην μεγάλη έκπληξη των ανταγωνιστών σας. Στον τομέα των προσωπικών συναισθημάτων, οι μεμονωμένοι Ιχθείς θα μπορούσαν εύκολα να συναντήσουν τη μοίρα τους, με την πιο άμεση έννοια. Εντούτοις, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι δεν ασχολούμαστε αναγκαστικά με την αγάπη (αν και αυτό είναι επίσης δυνατό), αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι φιλία, κάποια συναισθηματική ενότητα, ιδιαίτερα η σχέση ενός μαθητή και ενός πνευματικού μέντορα . Αυτό θα είναι ένα καλό, προοδευτικό στάδιο, το οποίο θα τείνει προς μια εμπιστοσύνη, αλλά όχι βιαστική κίνηση προς τα εμπρός. Είναι αλήθεια ότι λόγω της δυσμενούς θέσης του Ερμή, ενισχυμένης από τη σκοτεινή σελήνη, θα μπορούσαν να υπάρξουν σοβαρά προβλήματα . Εάν δεν ορίσετε σωστά τις προτεραιότητές σας, αν αποφασίσετε ότι τα προβλήματα των εξωτερικών είναι πιο σημαντικά από τις προκλήσεις με τους αγαπημένους σας (και ακριβώς θα μπορούσαν να αναπτυχθούν τέτοιες καταστάσεις), αντί να σημειώσετε επιτυχία, μπορείτε να περιμένετε μια συνολική κατάρρευση.

Αν εξετάσουμε λεπτομερέστερα την εργασία, είναι σκόπιμο να επισημάνουμε ότι τον Ιούλιο του 2017 οι Καρκίνοι που δεν έχουν δική τους επιχείρηση θα μπορούσαν πραγματικά να ανοίξουν αυτήν την επιχείρηση. Αυτή δεν είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή για αυθόρμητα πειράματα, αλλά μια σωστά προγραμματισμένη ακολουθία δράσεων θα οδηγήσει σίγουρα σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει να διακινδυνεύσετε τώρα, εάν είχατε σκέψεις για κάτι παρόμοιο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απλά μην αφήνετε τον εαυτό σας τεμπέλης. Αυτό το στάδιο θα είναι ειρηνικό και αρκετά ήρεμο, οπότε θα μπορούσατε πραγματικά να αποφασίσετε ότι είναι απαραίτητο να κινηθείτε με τον τρόπο που έχει ανατεθεί από τη διοίκηση, χωρίς να αποσπάται ιδιαίτερα από εξωτερικές δυνατότητες . Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αλλά τίποτα ιδιαίτερα καλό, για να πείτε την αλήθεια, έτσι μπορεί να έχει νόημα να επαναξιολογήσετε τις θέσεις σας. Εκείνοι που έχουν τις δικές τους επιχειρήσεις μπορούν να επικεντρωθούν στους συναδέλφους και τους επιχειρηματικούς εταίρους τους. Η εξωτερική βοήθεια δεν θα μπει στον δρόμο τώρα. Συνεργασία θα σας επιτρέψει να επιτύχετε πολύ πιο παραγωγικά αποτελέσματα. Απλά μην ξεχνάτε ότι έχετε επίσης έναν ισχυρό, αλλά παθητικό (κατά διαστήματα) εχθρό στην ουράνια ζώνη αυτό το μήνα. Η ανικανότητά σας να παίρνετε γρήγορα τις απαραίτητες αποφάσεις, να παραμείνετε σε ένα μέρος ή να είστε απροετοίμαστοι για αλλαγές θα παίξετε στα χέρια του Ερμή, και στη συνέχεια δεν μπορείτε να περιμένετε αύξηση των κερδών, αλλά μια ριζικά αντίθετη τάση.

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων τον Ιούλιο του 2017, οι Ιχθείς θα μπορούσαν να έχουν πραγματικά τυχεροί, όπως αναφέρθηκε. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες, αλλά τώρα θα ήταν λογικό να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας αρέσουν προσωπικά. Λειτουργήστε με σιγουριά, αλλά μην ξεχάσετε να κοιτάξετε γύρω και να παρακολουθήσετε πού πηγαίνετε, καθώς η προσοχή και η ικανότητα προσαρμογής στην κατάσταση γρήγορα θα σας επιτρέψει να επιτύχετε αυτό που θέλετε ξεπερνώντας ορισμένους και πιθανούς αντιπάλους. Αν θέλετε να κερδίσετε την καρδιά κάποιου, δεν θα βρείτε καλύτερη στιγμή. Από κάθε άλλη άποψη, θα ήταν καλύτερο να μην αναγκαστούν οι εξελίξεις. Συγκεκριμένα, οι δύσκολες καταστάσεις που σχετίζονται άμεσα με το οικογενειακό περιβάλλον πρέπει να αντιμετωπίζονται μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο, εάν ένα δίλημμα πρόκειται να μετατραπεί σε σύγκρουση. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, θα προωθήσετε το πρόβλημα μόνο, αποστέλλοντας άθελά του προς μια κατεύθυνση η οποία δεν θα οδηγήσει στην επίλυση. Σε γενικές γραμμές, οι παντρεμένοι Ιχθείς μπορούν απλά να απολαύσουν τη ζωή τώρα, χωρίς να ξεχνάνε, φυσικά, το γεγονός ότι είναι μακριά από το ενιαίο. Μην δεσμεύεστε, απαντήστε θετικά στις περισσότερες προτάσεις, επειδή πρέπει να είστε ενεργοί, διαφορετικά ο Ερμής θα αδειάσει εύκολα τις τσέπες σας και την ψυχή σας.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος είναι ισχυρός για την προσωπική σας ζωή, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες να μάθετε περισσότερα για τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας, είστε ιδιαίτερα καλοί στο να φροντίζετε αυτό το μήνα το σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές σας ανάγκες. Βελτιώσεις στις σχέσεις σας με την οικογένεια, τους συγγενείς, τα παιδιά και τα συμφέροντα της αγάπης.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι ιδιαίτερα τυχερή για την υποστήριξη ή την υποστήριξη για τα σχέδιά σας. Την 9η, η Πανσέληνος εμφανίζεται στην κορυφή του χάρτη σας, τραβώντας την προσοχή σας σε κοσμικά θέματα, επαγγελματικές συναλλαγές και ευθύνες . (Θα υπάρξει και μια άλλη τέτοια κλήση, ίσως λιγότερο ευχάριστη, γύρω στις 14-15.) Μπορεί να υπάρξει νέα φως στο θέμα της σταδιοδρομίας, στην προώθηση ή στην αποκατάσταση ενός έργου. Μπορείτε να είστε ενθουσιασμένοι για να έρθετε σε επαφή με τα αληθινά σας συναισθήματα σε ένα στόχο ή φιλοδοξία. Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα "aha!" Στιγμή που όλα φαίνεται να έρχονται μαζί, και βλέπετε το φως.

Αυτή η πανσέληνο συμβαίνει ακριβώς όπως ο Δίας φτάνει στο σταθμό του και γυρίζει κατευθείαν, και μπορεί να υπάρξει αρκετά ενθουσιασμός τώρα. Απολαμβάνετε αυξημένη εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητά σας, ιδιαίτερα σε σχέση με τα οικονομικά σας και τις στενές σχέσεις σας. Μπορεί να επιτευχθεί σημείο καμπής ή να απομακρυνθούν μπλοκ στο μονοπάτι σας σχετικά με οικονομική ή συναισθηματική υποστήριξη, καριέρα, πορεία ζωής, εκπαίδευση και μακροπρόθεσμους στόχους. Μια πτυχή της Αφροδίτης-Άρη συμβαίνει επίσης τώρα, και μπορεί να υπάρξει αυξημένο κίνητρο ή ευκαιρία να επιδιωχθεί προσωπικό ενδιαφέρον, χόμπι ή δημιουργική δραστηριότητα.

Τα 14-16 μπορούν να προκαλέσουν συγκρούσεις ή απογοητεύσεις, όταν ό, τι θέλεις να κάνεις ή οι προσωπικές σου πρωτοβουλίες γκρεμίζουν με γονείς, ανώτερα στελέχη ή ευθύνες που απλά δεν μπορείς να αποφύγεις. Οι συνέπειες αυτών των πράξεων που έχετε παραμελήσει κυλήσουν μέσα. Οι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται αδικαιολόγητα κρίσιμοι ή ασυμβίβαστοι. Τα σχέδια καθυστερούν. Στην ιδανική περίπτωση, τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα απλά αυξάνουν την ωριμότητα και την ταπεινοφροσύνη σας. Οι προσπάθειες να ενισχυθούν τα σχέδιά σας που έγιναν τώρα φέρνουν ανταμοιβές κάτω από το δρόμο.

Ενώ ο Δίας στρέφεται κατευθείαν αυτό το μήνα, ο Ποσειδώνας αναποδογυρίζει και καθώς και οι δύο πλανήτες κυβερνούν το σημάδι σας, μπορείτε να δείτε κάποια κίνηση προς τα εμπρός και εμφανή επιβράδυνση. Ενώ κερδίζετε εμπιστοσύνη και δύναμη για να κάνετε βαθιές, διαρκείς αλλαγές και βελτιώσεις, μπορεί να υπάρχει η ανάγκη να τεθεί ένα όνειρο ή ένα σχέδιο σε αναμονή, καθώς εστιάζετε σε πιο εφικτές επιχειρήσεις.

Ο 21ος φέρνει μια σφοδρή ενέργεια στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σας. Από τον 4ο, ο Άρης έχει ξυπνήσει τις επιθυμίες σας και σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε τα πάθη σας. Τώρα ο ήλιος και ο υδράργυρος σπεύδουν και ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανακατεύοντας ισχυρά κίνητρα για να γίνουν δημιουργικά ή ρομαντικά, να μοιραστούν τις ιδέες σας, να αναζητήσουν περισσότερη διασκέδαση και κανάλια για αυτο-έκφραση μέχρι σήμερα και να ακολουθήσουν ένα χόμπι, Ή δημιουργικό έργο πιο έντονα. Μπορείτε να αισθανθείτε εξαιρετικά ρομαντική ή / και αυτοπεποίθηση και μπορεί να είναι φαγούρα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, τι συμβαίνει και με τη Νέα Σελήνη και στον ίδιο τομέα του διαγράμματος, καθώς και με τον Mercury και τον Άρη, μπορεί να υπάρξει μια καθυστερημένη συζήτηση ή εισερχόμενες ειδήσεις που ανοίγουν πόρτες και ευκαιρίες. Το πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι αισθάνεστε πιεσμένοι να πείτε ναι ή να ρίξετε τον εαυτό σας σε κάτι πριν η καρδιά σας είναι έτοιμη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει check in με τα συναισθήματά σας, τα οποία δεν είναι τόσο γρήγορα όσο το μυαλό σας και αυτό το μήνα.

Παρακολουθήστε επίσης για την εξουδετέρωση ισχύος τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και μια τάση για ανυπόμονα επικοινωνίες που συναντά κανείς ως μη ευαίσθητες ή ενοχλητικές. Ψάξτε για πιθανότητες να κάνετε επανεκκίνηση ή να αρχίσετε νωπές σε μια φιλία, ρομαντισμό ή δημιουργικό έργο.

Ωστόσο, έχετε την πρόσθετη προστασία της Venus στον τομέα των επικοινωνιών σας, εξομαλύνοντας τις αλληλεπιδράσεις σας σχεδόν όλο το μήνα (από το 6ο προς τα εμπρός). Φαίνεται να ξέρετε τι να πείτε, πότε. Μπορείτε να πλαισιώσετε τα πράγματα πολύ καλά τώρα, ώστε να επωφεληθείτε και να γράψετε προωθητικά θέματα, δημιουργικά έργα, προβολές και εφαρμογές. Οι σχέσεις με τα αδέλφια, τους συμμαθητές, τους γνωστούς και τους γείτονες μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά με προσεκτική και προσεκτική προσοχή τώρα.

Μάιος 2017

Τα χρήματα, οι επιχειρήσεις ή άλλα σημαντικά πράγματα έχουν σημαντικό ρόλο στα συμφέροντα των ζευγαριών για τους Ιχθείς τον Μάιο του 2017, ιδιαίτερα κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες.

Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - βρίσκεται στο σπίτι των Σχέσεων των Ιχθύων για ολόκληρο το μήνα, και ο Ερμής - εκπρόσωπος των σχέσεων σε νοητό επίπεδο - βρίσκεται στο ίδιο σπίτι μέχρι τις 15. Έτσι, η στάση σας φαίνεται να είναι πιο ρεαλιστική από ρομαντική.

Μετά από τις 15 Μαΐου 2017, είστε πιο χαλαροί και η σημασία της επικοινωνίας στο ζευγάρι μεγαλώνει: υπάρχει πολλή συζήτηση, ανταλλαγή μηνυμάτων, ομολογία ή διακήρυξη, συζητήσεις διευκρινίζουν τα πράγματα κ.ο.κ.

Επίσης, ένα μέρος των προοπτικών του μήνα θα μπορούσε να περιλαμβάνει ρομαντικούς περιπάτους ή ταξίδια και μετακινήσεις για λόγους που σχετίζονται με ειδύλλιο .

Σταδιοδρομία και οικονομικά

ΟΜάιος 2017 διαιωνίζει τις σχέσεις μεταξύ καριέρας και εισοδήματος των Ιχθύων. Η επιθυμία να κερδίσετε περισσότερα και η επιθυμία για περισσότερη επαγγελματική αναγνώριση εξακολουθούν να αλληλοσυμπληρώνονται. Εξακολουθείτε να οδηγείστε σε αυτές τις κατευθύνσεις με ενθάρρυνση από την οικογένεια ή τις ανάγκες που σχετίζονται με το σπίτι σας.

Οι ανάγκες που σχετίζονται με το σπίτι απαιτούν ενέργεια και προσπάθεια, καθώς αποτελούν δυνητική πηγή ταλαιπωρίας ταυτόχρονα (επισκευές, αναδιαμόρφωση, κατασκευή, κίνηση, άγχος που σχετίζεται με γονείς, ενοικιαστές ή ιδιοκτήτες ή οτιδήποτε παρόμοιο). Είτε έτσι είτε αλλιώς, αποδεικνύετε ότι είστε έξυπνος και δημιουργικός σε οικονομικά θέματα.

Κατά τη διάρκεια του Μαΐου του 2017, οι Ιχθείς ενδιαφέρονται για τις πνευματικές επιδιώξεις, εκείνες που σχετίζονται με τον υπολογισμό, τις διαπραγματεύσεις και τις διάφορες ανταλλαγές, τα ταξίδια και την επικοινωνία .

 

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Δεν έχετε τόση ενέργεια. Αλλά κινητοποιείτε τον εαυτό σας διανοητικά, και όταν χρειάζεστε ισχυρά κίνητρα, μπορείτε να συγκεντρώσετε τους πόρους σας και να το κάνετε.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Μαΐου 2017, θα πρέπει να αποφύγετε να το παρακάνετε και να προστατεύετε τον εαυτό σας όσο περισσότερο μπορείτε. Και οι δύο εχθρικοί πλανήτες, ο Άρης και ο Κρόνος, βρίσκονται σε τεταμένες πλευρές με τον Ήλιο, έτσι δεν μπορείτε να είστε πολύ προσεκτικοί. Πάρτε μια αισιόδοξη προοπτική για τα πράγματα, να χαλαρώσετε διαβάζοντας, να περπατάτε ή να συνομιλείτε με ανθρώπους!


Απρίλιος  2017 

 

Έχετε ένα καλό μήνα μπροστά παρά το γεγονός ότι έχετε κάποιες δύσκολες υποθέσεις να ασχοληθείτε από 19 Απριλίου και μετά. Τυχόν σημαντικά θέματα είναι καλύτερο να προγραμματιστούν πριν από την ημερομηνία αυτή. Στην πραγματικότητα η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι η καλύτερη στιγμή του μήνα, πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στις 9 Απριλίου.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 30 Μαρ-22 Απρ φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη και την πνευματική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ βαρύ σε υποχρεώσεις διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι επωφελείς, όπως μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να έχετε κανέναν αντίπαλο. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες ή υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Ο Ερμής ανάδρομος από τις 9 Απρίλη – 3 Μάη καθιστά τον μήνα πιο έντονο, περισσότερο δυναμικό από το κανονικό. Ο ανάδρομος Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία και την τεχνολογία αναλύσεις, νευρικό άγχος, ταξίδια καθυστερήσεις και χαμένα αντικείμενα. Αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα, όπως και όλα τα ζώδια, μπορεί να σας εκνευρίσουν, όμως η ανάλυση του παρελθόντος, η καθαρότητα μέσα από την οποία θα αισθανθείτε ότι ξέρετε πράγματα πριν συμβούν, θα σας αποζημιώσειι.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Απρίλη 19 - Μάη 6 δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να βρείτε τα δίκια σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις με ανθρώπους που αγαπάτε κανονικά, αλλά δεν ανέχεστε τις συμπεριφορές τους. Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως στις οικογενειακές σας δομές, με αδέλφια, γονείς και παιδιά μπορεί να σας κουράσουν. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί από αυτά τα φορτία με άσκηση, χορό ή κάποιου είδους χόμπι.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 19 Απριλίου έως τις 30 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης και γοητεία, που βοηθά στην προώθηση των ερωτικών σας επιθυμιών και στόχων. Θα πρέπει να αισθάνεστε ερωτικοί, δοτικοί και ενθουσιασμένοι. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα ερωτικά σας θέματα. Η λίμπιντο είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής σας με πολύ θετικό τρόπο.

Η εσωτερική, πνευματική ζωή υπήρξε ισχυρή για μερικά χρόνια, αλλά αυτό το μήνα είναι ιδιαίτερα έντονη - είναι πραγματικά ο κύριος τίτλος του μήνα. Με τον 12ο οίκο σας της Πνευματικότητας γίνετε ισχυρός στις 19 είστε σε ετήσια αιχμή πνευματικότητας. Πολλοί από εσάς θα έχετε «συγκινητικό λόγο» - αισθάνεστε να επιπλέετε στον αέρα. Ο αόρατος κόσμος είναι πιο πραγματικός για να σας από το λεγόμενο ορατό κόσμο. Πρόκειται για ένα μήνα με πνευματική πρόοδο και  νέες εσωτερικές πνευματικές αποκαλύψεις . Πολλοί από εσάς έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια πνευματικές διαδρομές και σεμινάρια, αλλά αυτή είναι μια θαυμάσια περίοδος κατά την οποία θα προγραμματίσετε ακόμα πιο έντονα αυτά τα πράγματα.

Ο κίνδυνος εδώ είναι ότι θα αφήσετε τον κόσμο εντελώς – δεν πρέπει όμως, οι λόγοι για τη γέννηση σας είναι δεδομένοι, δεν είστε μόνον πνεύμα όπως θα θέλατε. Πήρατε σε ένα σώμα για ένα συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάτε αυτό.

Αυτός είναι ένας από εκείνους τους μήνες, που οι κοσμικές φιλοδοξίες σας είναι ισχυρές, αλλά καθοδηγούνται από τις πνευματικές παρορμήσεις σας. Το να συνδυάσετε αυτά τα δύο πράγματα - τα οποία συχνά έχουν ριζικά διαφορετικές αξίες και ανάγκες - είναι η κύρια πρόκληση που αντιμετωπίζουν αυτό το μήνα.

Μάρτιος 2017

Ο κύκλος της έκλειψης στον χώρο των Ιχθύων διατηρεί την επιρροή της Σελήνης σε όλη την περίοδο του Μαρτίου. Δρα με μια πολύ προσωπική αίσθηση, ειδικά έτσι ώστε αν τα γενέθλιά σας συμβεί να πέφτουν γύρω στις 26 Φεβρουαρίου θα ξέρετε με ακρίβεια ποια πρέπει να είναι τα βήματά σας στην ζωή. Κοιτάζοντας πίσω γύρω από δεκαεννέα χρόνια μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς τα ευρήματα που θα έχετε. Είστε τώρα στην τελική επεξεργασία σε αυτόν τον κύκλο και θα δείτε τον εαυτό σας σε ένα νέο εξελικτικό φως.

Με τον κύκλο έκλειψης σύντομα να κινείται έξω από τον άξονα Ιχθύων, ήρθε η ώρα να επωφεληθείτε από την εμπειρία τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες και να λάβετε ό, τι είναι  χρήσιμο από αυτά. Σε μια εργασιακή κατάσταση αυτό θα ισοδυναμούσε με το τι ακριβώς αξίζετε οικονομικά σε μια σχέση αγάπης θα σήμαινε μεγάλη επίγνωση των ορίων επιρροής σας κτλ.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της έλξης, οδεύει ανάδρομα από τις 4 Μαρτίου, καθώς διέρχεται το σπίτι σας που αφορά την πρακτική αυτο-αξίας. Φωτίζει αυτό όπου αξίζει να μετράται με ενσώματα πάγια περιουσιακά στοιχεία, όπως το εισόδημα, τον πλούτο και την ασφάλεια. Υπάρχει μια επαναξιολόγηση σε ό,τι συμβαίνει εδώ.

Μπορεί να επανεξετάζετε μια σημαντική οικονομική κίνηση, ή να κάνετε εκ νέου εξέταση στις ροές εισοδήματος σας. Δεν μπορεί να υπάρξει μια πρόσθετη εστίαση στη μακροπρόθεσμη ασφάλεια σας. Αυτό συμβαίνει γιατί η Αφροδίτη είναι επίσης ο άρχοντας του σπιτιού σας για τις από κοινού κατοχές και της υποστήριξης μέσω των εταίρων – οπότε όλο αυτό το διάστημα φανερά ή όχι εξαρτάστε από τους άλλους.

Η σύνδεση της Αφροδίτης με τον ηλιακό  κυβερνήτη της συνεργασίας σας, τον Ερμή, στις 18 του Μάρτη βοηθά να διευκολυνθούν συμφωνίες ή συμβάσεις βάσει βελτίωσης της επικοινωνίας ή πληροφοριών. Η ένωση της Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 25 είναι επίσης σημαντική για την έμπνευση και για δημιουργικά δημοσιονομικά σχέδια.

Μπορεί να μην θέλετε να βάλετε όλο ας το δυναμικό σε αυτό στο παιχνίδι μέχρι τα μέσα του μηνός Απριλίου, όταν η Αφροδίτη ηγείται πάλι προς τα εμπρός. Όπως μας λένε όλες οι ενδείξεις, να εξετάσετε την έναρξη του Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, αλλά και το 2009, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

 

Φεβρουάριος 2017

Αυτός είναι ο μήνας που θα σας επισκεφτεί ο Ήλιος – από τις 18 και μετά, αλλά είστε και το τιμώμενο ζώδιο της Έκλειψης που θα γίνει ακριβώς στον δικό σας χώρο στις 26 του μήνα, μην την φοβηθείτε, είναι άκρως θετική. Να ξέρετε ότι ο Άρης  σας από Φεβ 23 έως Μαρ 10 δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και παράλογες απαιτήσεις από τους άλλους. Προσέξτε όλον αυτόν τον μήνα τις μόνιμες σχέσεις σας αλλά και τα περιουσιακά σας στοιχεία . Αν σας ζητήσουν δανεικά προτιμείστε να αρνηθείτε ευγενικά για να μην τα κλάψετε.

Ο Φεβρουάριος γενικά είναι μια ευθεία προς τα εμπρός και μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος. Δεν υπάρχουν πολλές διελεύσεις αλλά σίγουρα είναι ισχυρές. Το όριο που δημιουργεί η 26 Φεβρουαρίου και η Ηλιακή Έκλειψη συλλαμβάνει όλη την ενέργεια και το συναίσθημα των γενεθλίων σας και εξαπλώνεται προς τα έξω κατά τη διάρκεια των επόμενων δώδεκα μηνών. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να θέσετε φιλόδοξους νέους στόχους για το επόμενο έτος.

Ο Πλούτωνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας φέτος υποστηρίζει την ανάπτυξη της ψυχής, όπου οι αλλαγές και οι νέες ευκαιρίες να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και την ικανότητα να μεταρρυθμίσει τη ζωή σας προς το καλύτερο είναι ακριβώς στο διάβα σας. Δυνάμεις που δρουν ακόμα και χωρίς εσείς να το επιδιώξετε σας βοηθούν, δείτε αυτήν την περίοδο σαν ένα δώρο από τους ουράνιους αγγέλους σας. είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάμψετε επαγγελματικά, αλλά και για να ξεκαθαρίσετε όλες σας τις σχέσεις. Φύγετε μακριά από μοτίβα που σας έχουν κουράσει και μάθετε την μαγική επίδραση που θα έχει στην ζωή σας μια λεξούλα με τρία μόνον γράμματα: «όχι». Μάθετε να λέτε όχι σε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν και απλά θεωρούν δεδομένο ότι εσείς, επειδή ως Ιχθείς έχετε τεράστια ικανότητα να απορροφάτε δυσκολίες, δεν θα πείτε όχι σε τίποτα. Πείτε όχι, θα είναι λυτρωτικό, ευχάριστο και δημιουργικό.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας από Ιανουάριο 2017 - Φεβρουάριο 2021 επηρεάζει έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου – τους Ιχθείς που έχουν κυβερνήτη τον Ποσειδώνα ακριβώς. Προσέξτε όμως, πέρα από τα δώρα που αρέσουν στους Ιχθείς, την διαίσθηση και την αισθαντική διάθεση, υπάρχουν και διαλυτικές επιρροές . Αυτή η σύγχυση και παραπλανητική επιρροή μπορεί να σας ανοίξει την καρδιά σε μια πιο πνευματική άποψη για τη ζωή και μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστική, αλλά την ίδια στιγμή να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ευάλωτοι, όπως και σαφώς μπορεί να σας κάνει να χαθείτε σε ουτοπίες. Η καθορισμένη εικόνα του εαυτού σας και τα προσωπικά όρια αρχίζουν να διαλύονται γύρω σας.

Ο Ήλιος από τις 18 Φεβρουαρίου  σημαίνει το χρόνο γενεθλίων σας . Θα το βρείτε πιο εύκολο να εκφράσει την ταυτότητά σας και να τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να σχεδιάσετε μια σίγουρη νέα αρχή.

Φυσικά στις 26 Φεβρουαρίου φιλοξενείτε στο ζώδιό σας μια σημαντική έκλειψη και πρέπει να χαίρεστε γι αυτό. Η επιτυχία και η ευτυχία που απορρέουν από αυτή την έκλειψη παραμένει ενεργή το 2017 μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας.

Ιανουάριος 2017

Οι περισσότεροι από τους πλανήτες είναι πάνω από τον ορίζοντα, και ο 10ος οίκο σας της Σταδιοδρομίας είναι ισχυρός (50 τοις εκατό των πλανητών είναι εκεί είτε κινούνται από εκεί), ενώ το 4ο οίκο σας από το σπίτι και οικογένεια είναι ως επί το πλείστον άδειο (μόνο η Σελήνη θα έρθει εκεί στις 20 και 21). Έτσι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για μεγαλύτερη εστίαση στην καριέρα. Η εξωτερική επιτυχία στον κόσμο θα οδηγήσει σε συναισθηματική αρμονία . Ευτυχώς, η οικογένεια φαίνεται υποστηρικτική της καριέρας σας και δεν είναι πιθανό να παρεμβαίνουν. Η οικογένεια ως σύνολο είναι αυξημένης σημασίας μετά τις 10 του Ιανουαρίου, ενώ ο σύντροφός σας ή ο σύζυγός σας είναι επίσης υποστηρικτική δύναμη.

Σε οικονομικό επίπεδο έχετε καλές εξελίξεις. Μπορείτε να δείτε τα οφέλη να αυξάνονται πολύ γρήγορα. Η επαγγελματική επιτυχία είναι επιθυμητή την περίοδο αυτή, όχι για τη δόξα ή για εγωιστικούς λόγους, αλλά και για τα χρηματοοικονομικά οφέλη. Με τον οικονομικό σας Πλανήτη στον επεκτατικό Τοξότη όλο το μήνα, τα κέρδη αυξάνονται. Είστε πιο γενναιόδωροι και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις σας ενδιαφέρουν. Δίνετε περισσότερο, έτσι ώστε να λαμβάνετε περισσότερα.

Η αγάπη φαίνεται υπέροχο πεδίο αυτό το μήνα. Μέχρι τις 10 οι αδέσμευτοι θα βρουν ευκαιρίες αγάπης, δεδομένου ότι ακολουθούν τους στόχους σταδιοδρομίας τους. Μετά τις 10 ο έρωτας έρχεται να σας βρει μέσω της συμμετοχής σε ομάδες και σε δραστηριότητες της ομάδας. Μια ενδιαφέρουσα σχέση μπορεί να ξεκινήσει κεραυνοβόλα.

Οι πλανητικές ροές ηλεκτρικής ενέργειας έρχονται προς το μέρος σας και όχι προς τους άλλους. Είναι καιρός να αναλάβετε τη φροντίδα του υπ 'αριθμόν ένα προσώπου της ζωής σας, του εαυτού σας. Ώρα να επικεντρωθείτε στα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους (εφ 'όσον δεν είναι καταστροφικά για τους άλλους). Ώρα να χρησιμοποιήσετε την ενισχυμένη προσωπική σας δύναμη για να δημιουργήσετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για περεταίρω εξέλιξη. Οι άλλοι άνθρωποι είναι πολύ σημαντικοί αυτό το έτος - ιδιαίτερα όσον αφορά την καριέρα σας - και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Αλλά η προσωπική σας ευτυχία είναι στο χέρι σας και δεν έχουν πολλά να πουν γι 'αυτό οι άλλοι.

Το άνω μισό του ωροσκοπίου είναι κυρίαρχο, όπως αρχίζει ο μήνας. Έτσι είστε σε μια δύσκολη περίοδο της σταδιοδρομίας, με έμφαση στην καριέρα. Σπίτι και οικογενειακά ζητήματα χρειάζονται χρόνο για να επιλυθούν – ο Ερμής, ο πλανήτης της οικογένειας, είναι ανάδρομος μέχρι τις 4 του μήνα, αλλά μετά σας αφήνει να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Η καριέρα είναι επιτυχής αυτό το μήνα, αλλά περίπλοκη. Είστε σε συνάντηση με ανθρώπους που κοινωνικά ανοίγουν τις πόρτες της σταδιοδρομίας για σας, αλλά ο Κρόνος στον 10ο οίκο σας δείχνει ότι πρέπει να κερδίζετε την επιτυχία σας με απόλυτη αξία. Κοινωνικές επαφές ναι, όπως και ανοιχτές πόρτες, αλλά, τελικά, θα πρέπει να υπάρχει και μόχθος. Μπορεί να προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά, και η ηθική πλευρά της εργασίας σας είναι αντιληπτή από τους ανωτέρους σας ανάμεσα σ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας φεύγει από τον Οίκο των σχέσεων του Κριού, μετά από μια παραμονή πάνω από ένα χρόνο. Τα πράγματα θα...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Με τον Άρη και την Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο, το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου 2017 είναι γεμάτο πάθος και ζεστό...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου 2017 δεν σας φέρνει πολύ ικανοποίηση στο τμήμα της ερωτικής ζωής. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Ο Οκτώβριος φέρνει μαζί του ένα σημαντικό γεγονός: Ο Δίας - ηγεμόνας του Οίκου του Σκορπιού της αγάπης και του ερωτισμού -...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του Οκτωβρίου 2017 η Αφροδίτη –που έχει την ηγεσία του Οίκου της αγάπης και της...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Οκτώβριος 2017 Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου του 2017 είναι μάλλον ενοχλητικό όταν πρόκειται για την αγάπη: η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης...