Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος είναι ισχυρός για την προσωπική σας ζωή, ενώ υπάρχουν ευκαιρίες να μάθετε περισσότερα για τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας, είστε ιδιαίτερα καλοί στο να φροντίζετε αυτό το μήνα το σπίτι, την οικογένεια και τις προσωπικές σας ανάγκες. Βελτιώσεις στις σχέσεις σας με την οικογένεια, τους συγγενείς, τα παιδιά και τα συμφέροντα της αγάπης.

Η πρώτη εβδομάδα του μήνα είναι ιδιαίτερα τυχερή για την υποστήριξη ή την υποστήριξη για τα σχέδιά σας. Την 9η, η Πανσέληνος εμφανίζεται στην κορυφή του χάρτη σας, τραβώντας την προσοχή σας σε κοσμικά θέματα, επαγγελματικές συναλλαγές και ευθύνες . (Θα υπάρξει και μια άλλη τέτοια κλήση, ίσως λιγότερο ευχάριστη, γύρω στις 14-15.) Μπορεί να υπάρξει νέα φως στο θέμα της σταδιοδρομίας, στην προώθηση ή στην αποκατάσταση ενός έργου. Μπορείτε να είστε ενθουσιασμένοι για να έρθετε σε επαφή με τα αληθινά σας συναισθήματα σε ένα στόχο ή φιλοδοξία. Μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα "aha!" Στιγμή που όλα φαίνεται να έρχονται μαζί, και βλέπετε το φως.

Αυτή η πανσέληνο συμβαίνει ακριβώς όπως ο Δίας φτάνει στο σταθμό του και γυρίζει κατευθείαν, και μπορεί να υπάρξει αρκετά ενθουσιασμός τώρα. Απολαμβάνετε αυξημένη εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητά σας, ιδιαίτερα σε σχέση με τα οικονομικά σας και τις στενές σχέσεις σας. Μπορεί να επιτευχθεί σημείο καμπής ή να απομακρυνθούν μπλοκ στο μονοπάτι σας σχετικά με οικονομική ή συναισθηματική υποστήριξη, καριέρα, πορεία ζωής, εκπαίδευση και μακροπρόθεσμους στόχους. Μια πτυχή της Αφροδίτης-Άρη συμβαίνει επίσης τώρα, και μπορεί να υπάρξει αυξημένο κίνητρο ή ευκαιρία να επιδιωχθεί προσωπικό ενδιαφέρον, χόμπι ή δημιουργική δραστηριότητα.

Τα 14-16 μπορούν να προκαλέσουν συγκρούσεις ή απογοητεύσεις, όταν ό, τι θέλεις να κάνεις ή οι προσωπικές σου πρωτοβουλίες γκρεμίζουν με γονείς, ανώτερα στελέχη ή ευθύνες που απλά δεν μπορείς να αποφύγεις. Οι συνέπειες αυτών των πράξεων που έχετε παραμελήσει κυλήσουν μέσα. Οι άνθρωποι μπορεί να φαίνονται αδικαιολόγητα κρίσιμοι ή ασυμβίβαστοι. Τα σχέδια καθυστερούν. Στην ιδανική περίπτωση, τα γεγονότα που συμβαίνουν τώρα απλά αυξάνουν την ωριμότητα και την ταπεινοφροσύνη σας. Οι προσπάθειες να ενισχυθούν τα σχέδιά σας που έγιναν τώρα φέρνουν ανταμοιβές κάτω από το δρόμο.

Ενώ ο Δίας στρέφεται κατευθείαν αυτό το μήνα, ο Ποσειδώνας αναποδογυρίζει και καθώς και οι δύο πλανήτες κυβερνούν το σημάδι σας, μπορείτε να δείτε κάποια κίνηση προς τα εμπρός και εμφανή επιβράδυνση. Ενώ κερδίζετε εμπιστοσύνη και δύναμη για να κάνετε βαθιές, διαρκείς αλλαγές και βελτιώσεις, μπορεί να υπάρχει η ανάγκη να τεθεί ένα όνειρο ή ένα σχέδιο σε αναμονή, καθώς εστιάζετε σε πιο εφικτές επιχειρήσεις .

Ο 21ος φέρνει μια σφοδρή ενέργεια στον τομέα του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σας. Από τον 4ο, ο Άρης έχει ξυπνήσει τις επιθυμίες σας και σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε τα πάθη σας. Τώρα ο ήλιος και ο υδράργυρος σπεύδουν και ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανακατεύοντας ισχυρά κίνητρα για να γίνουν δημιουργικά ή ρομαντικά, να μοιραστούν τις ιδέες σας, να αναζητήσουν περισσότερη διασκέδαση και κανάλια για αυτο-έκφραση μέχρι σήμερα και να ακολουθήσουν ένα χόμπι, Ή δημιουργικό έργο πιο έντονα. Μπορείτε να αισθανθείτε εξαιρετικά ρομαντική ή / και αυτοπεποίθηση και μπορεί να είναι φαγούρα για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, τι συμβαίνει και με τη Νέα Σελήνη και στον ίδιο τομέα του διαγράμματος, καθώς και με τον Mercury και τον Άρη, μπορεί να υπάρξει μια καθυστερημένη συζήτηση ή εισερχόμενες ειδήσεις που ανοίγουν πόρτες και ευκαιρίες. Το πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ότι αισθάνεστε πιεσμένοι να πείτε ναι ή να ρίξετε τον εαυτό σας σε κάτι πριν η καρδιά σας είναι έτοιμη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει check in με τα συναισθήματά σας, τα οποία δεν είναι τόσο γρήγορα όσο το μυαλό σας και αυτό το μήνα.

Παρακολουθήστε επίσης για την εξουδετέρωση ισχύος τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και μια τάση για ανυπόμονα επικοινωνίες που συναντά κανείς ως μη ευαίσθητες ή ενοχλητικές. Ψάξτε για πιθανότητες να κάνετε επανεκκίνηση ή να αρχίσετε νωπές σε μια φιλία, ρομαντισμό ή δημιουργικό έργο.

Ωστόσο, έχετε την πρόσθετη προστασία της Venus στον τομέα των επικοινωνιών σας, εξομαλύνοντας τις αλληλεπιδράσεις σας σχεδόν όλο το μήνα (από το 6ο προς τα εμπρός). Φαίνεται να ξέρετε τι να πείτε, πότε. Μπορείτε να πλαισιώσετε τα πράγματα πολύ καλά τώρα, ώστε να επωφεληθείτε και να γράψετε προωθητικά θέματα, δημιουργικά έργα, προβολές και εφαρμογές. Οι σχέσεις με τα αδέλφια, τους συμμαθητές, τους γνωστούς και τους γείτονες μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά με προσεκτική και προσεκτική προσοχή τώρα.

Μάιος 2017

Τα χρήματα, οι επιχειρήσεις ή άλλα σημαντικά πράγματα έχουν σημαντικό ρόλο στα συμφέροντα των ζευγαριών για τους Ιχθείς τον Μάιο του 2017, ιδιαίτερα κατά τις δύο πρώτες εβδομάδες.

Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - βρίσκεται στο σπίτι των Σχέσεων των Ιχθύων για ολόκληρο το μήνα, και ο Ερμής - εκπρόσωπος των σχέσεων σε νοητό επίπεδο - βρίσκεται στο ίδιο σπίτι μέχρι τις 15. Έτσι, η στάση σας φαίνεται να είναι πιο ρεαλιστική από ρομαντική.

Μετά από τις 15 Μαΐου 2017, είστε πιο χαλαροί και η σημασία της επικοινωνίας στο ζευγάρι μεγαλώνει: υπάρχει πολλή συζήτηση, ανταλλαγή μηνυμάτων, ομολογία ή διακήρυξη, συζητήσεις διευκρινίζουν τα πράγματα κ.ο.κ.

Επίσης, ένα μέρος των προοπτικών του μήνα θα μπορούσε να περιλαμβάνει ρομαντικούς περιπάτους ή ταξίδια και μετακινήσεις για λόγους που σχετίζονται με ειδύλλιο .

Σταδιοδρομία και οικονομικά

ΟΜάιος 2017 διαιωνίζει τις σχέσεις μεταξύ καριέρας και εισοδήματος των Ιχθύων. Η επιθυμία να κερδίσετε περισσότερα και η επιθυμία για περισσότερη επαγγελματική αναγνώριση εξακολουθούν να αλληλοσυμπληρώνονται. Εξακολουθείτε να οδηγείστε σε αυτές τις κατευθύνσεις με ενθάρρυνση από την οικογένεια ή τις ανάγκες που σχετίζονται με το σπίτι σας.

Οι ανάγκες που σχετίζονται με το σπίτι απαιτούν ενέργεια και προσπάθεια, καθώς αποτελούν δυνητική πηγή ταλαιπωρίας ταυτόχρονα (επισκευές, αναδιαμόρφωση, κατασκευή, κίνηση, άγχος που σχετίζεται με γονείς, ενοικιαστές ή ιδιοκτήτες ή οτιδήποτε παρόμοιο). Είτε έτσι είτε αλλιώς, αποδεικνύετε ότι είστε έξυπνος και δημιουργικός σε οικονομικά θέματα.

Κατά τη διάρκεια του Μαΐου του 2017, οι Ιχθείς ενδιαφέρονται για τις πνευματικές επιδιώξεις, εκείνες που σχετίζονται με τον υπολογισμό, τις διαπραγματεύσεις και τις διάφορες ανταλλαγές, τα ταξίδια και την επικοινωνία .

 

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Δεν έχετε τόση ενέργεια. Αλλά κινητοποιείτε τον εαυτό σας διανοητικά, και όταν χρειάζεστε ισχυρά κίνητρα, μπορείτε να συγκεντρώσετε τους πόρους σας και να το κάνετε.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Μαΐου 2017, θα πρέπει να αποφύγετε να το παρακάνετε και να προστατεύετε τον εαυτό σας όσο περισσότερο μπορείτε. Και οι δύο εχθρικοί πλανήτες, ο Άρης και ο Κρόνος, βρίσκονται σε τεταμένες πλευρές με τον Ήλιο, έτσι δεν μπορείτε να είστε πολύ προσεκτικοί. Πάρτε μια αισιόδοξη προοπτική για τα πράγματα, να χαλαρώσετε διαβάζοντας, να περπατάτε ή να συνομιλείτε με ανθρώπους!


Απρίλιος  2017 

 

Έχετε ένα καλό μήνα μπροστά παρά το γεγονός ότι έχετε κάποιες δύσκολες υποθέσεις να ασχοληθείτε από 19 Απριλίου και μετά. Τυχόν σημαντικά θέματα είναι καλύτερο να προγραμματιστούν πριν από την ημερομηνία αυτή. Στην πραγματικότητα η πρώτη εβδομάδα του Απριλίου είναι η καλύτερη στιγμή του μήνα, πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στις 9 Απριλίου.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 30 Μαρ-22 Απρ φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη και την πνευματική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ βαρύ σε υποχρεώσεις διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι επωφελείς, όπως μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να έχετε κανέναν αντίπαλο. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες ή υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Ο Ερμής ανάδρομος από τις 9 Απρίλη – 3 Μάη καθιστά τον μήνα πιο έντονο, περισσότερο δυναμικό από το κανονικό. Ο ανάδρομος Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία και την τεχνολογία αναλύσεις, νευρικό άγχος, ταξίδια καθυστερήσεις και χαμένα αντικείμενα. Αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα, όπως και όλα τα ζώδια, μπορεί να σας εκνευρίσουν, όμως η ανάλυση του παρελθόντος, η καθαρότητα μέσα από την οποία θα αισθανθείτε ότι ξέρετε πράγματα πριν συμβούν, θα σας αποζημιώσειι.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Απρίλη 19 - Μάη 6 δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να βρείτε τα δίκια σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις με ανθρώπους που αγαπάτε κανονικά, αλλά δεν ανέχεστε τις συμπεριφορές τους. Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως στις οικογενειακές σας δομές, με αδέλφια, γονείς και παιδιά μπορεί να σας κουράσουν. Αφήστε τον εαυτό σας να ξεκουραστεί από αυτά τα φορτία με άσκηση, χορό ή κάποιου είδους χόμπι.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 19 Απριλίου έως τις 30 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης και γοητεία, που βοηθά στην προώθηση των ερωτικών σας επιθυμιών και στόχων. Θα πρέπει να αισθάνεστε ερωτικοί, δοτικοί και ενθουσιασμένοι. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα ερωτικά σας θέματα. Η λίμπιντο είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής σας με πολύ θετικό τρόπο.

Η εσωτερική, πνευματική ζωή υπήρξε ισχυρή για μερικά χρόνια, αλλά αυτό το μήνα είναι ιδιαίτερα έντονη - είναι πραγματικά ο κύριος τίτλος του μήνα. Με τον 12ο οίκο σας της Πνευματικότητας γίνετε ισχυρός στις 19 είστε σε ετήσια αιχμή πνευματικότητας. Πολλοί από εσάς θα έχετε «συγκινητικό λόγο» - αισθάνεστε να επιπλέετε στον αέρα. Ο αόρατος κόσμος είναι πιο πραγματικός για να σας από το λεγόμενο ορατό κόσμο. Πρόκειται για ένα μήνα με πνευματική πρόοδο και  νέες εσωτερικές πνευματικές αποκαλύψεις . Πολλοί από εσάς έχουν αρχίσει εδώ και χρόνια πνευματικές διαδρομές και σεμινάρια, αλλά αυτή είναι μια θαυμάσια περίοδος κατά την οποία θα προγραμματίσετε ακόμα πιο έντονα αυτά τα πράγματα.

Ο κίνδυνος εδώ είναι ότι θα αφήσετε τον κόσμο εντελώς – δεν πρέπει όμως, οι λόγοι για τη γέννηση σας είναι δεδομένοι, δεν είστε μόνον πνεύμα όπως θα θέλατε. Πήρατε σε ένα σώμα για ένα συγκεκριμένο σκοπό και δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάτε αυτό.

Αυτός είναι ένας από εκείνους τους μήνες, που οι κοσμικές φιλοδοξίες σας είναι ισχυρές, αλλά καθοδηγούνται από τις πνευματικές παρορμήσεις σας. Το να συνδυάσετε αυτά τα δύο πράγματα - τα οποία συχνά έχουν ριζικά διαφορετικές αξίες και ανάγκες - είναι η κύρια πρόκληση που αντιμετωπίζουν αυτό το μήνα.

Μάρτιος 2017

Ο κύκλος της έκλειψης στον χώρο των Ιχθύων διατηρεί την επιρροή της Σελήνης σε όλη την περίοδο του Μαρτίου. Δρα με μια πολύ προσωπική αίσθηση, ειδικά έτσι ώστε αν τα γενέθλιά σας συμβεί να πέφτουν γύρω στις 26 Φεβρουαρίου θα ξέρετε με ακρίβεια ποια πρέπει να είναι τα βήματά σας στην ζωή. Κοιτάζοντας πίσω γύρω από δεκαεννέα χρόνια μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντικά για εσάς τα ευρήματα που θα έχετε. Είστε τώρα στην τελική επεξεργασία σε αυτόν τον κύκλο και θα δείτε τον εαυτό σας σε ένα νέο εξελικτικό φως.

Με τον κύκλο έκλειψης σύντομα να κινείται έξω από τον άξονα Ιχθύων, ήρθε η ώρα να επωφεληθείτε από την εμπειρία τους τελευταίους δεκαοκτώ μήνες και να λάβετε ό, τι είναι  χρήσιμο από αυτά. Σε μια εργασιακή κατάσταση αυτό θα ισοδυναμούσε με το τι ακριβώς αξίζετε οικονομικά σε μια σχέση αγάπης θα σήμαινε μεγάλη επίγνωση των ορίων επιρροής σας κτλ.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της έλξης, οδεύει ανάδρομα από τις 4 Μαρτίου, καθώς διέρχεται το σπίτι σας που αφορά την πρακτική αυτο-αξίας. Φωτίζει αυτό όπου αξίζει να μετράται με ενσώματα πάγια περιουσιακά στοιχεία, όπως το εισόδημα, τον πλούτο και την ασφάλεια. Υπάρχει μια επαναξιολόγηση σε ό,τι συμβαίνει εδώ.

Μπορεί να επανεξετάζετε μια σημαντική οικονομική κίνηση, ή να κάνετε εκ νέου εξέταση στις ροές εισοδήματος σας. Δεν μπορεί να υπάρξει μια πρόσθετη εστίαση στη μακροπρόθεσμη ασφάλεια σας. Αυτό συμβαίνει γιατί η Αφροδίτη είναι επίσης ο άρχοντας του σπιτιού σας για τις από κοινού κατοχές και της υποστήριξης μέσω των εταίρων – οπότε όλο αυτό το διάστημα φανερά ή όχι εξαρτάστε από τους άλλους.

Η σύνδεση της Αφροδίτης με τον ηλιακό  κυβερνήτη της συνεργασίας σας, τον Ερμή, στις 18 του Μάρτη βοηθά να διευκολυνθούν συμφωνίες ή συμβάσεις βάσει βελτίωσης της επικοινωνίας ή πληροφοριών. Η ένωση της Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 25 είναι επίσης σημαντική για την έμπνευση και για δημιουργικά δημοσιονομικά σχέδια.

Μπορεί να μην θέλετε να βάλετε όλο ας το δυναμικό σε αυτό στο παιχνίδι μέχρι τα μέσα του μηνός Απριλίου, όταν η Αφροδίτη ηγείται πάλι προς τα εμπρός. Όπως μας λένε όλες οι ενδείξεις, να εξετάσετε την έναρξη του Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, αλλά και το 2009, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

 

Φεβρουάριος 2017

Αυτός είναι ο μήνας που θα σας επισκεφτεί ο Ήλιος – από τις 18 και μετά, αλλά είστε και το τιμώμενο ζώδιο της Έκλειψης που θα γίνει ακριβώς στον δικό σας χώρο στις 26 του μήνα, μην την φοβηθείτε, είναι άκρως θετική. Να ξέρετε ότι ο Άρης  σας από Φεβ 23 έως Μαρ 10 δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και παράλογες απαιτήσεις από τους άλλους. Προσέξτε όλον αυτόν τον μήνα τις μόνιμες σχέσεις σας αλλά και τα περιουσιακά σας στοιχεία . Αν σας ζητήσουν δανεικά προτιμείστε να αρνηθείτε ευγενικά για να μην τα κλάψετε.

Ο Φεβρουάριος γενικά είναι μια ευθεία προς τα εμπρός και μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος. Δεν υπάρχουν πολλές διελεύσεις αλλά σίγουρα είναι ισχυρές. Το όριο που δημιουργεί η 26 Φεβρουαρίου και η Ηλιακή Έκλειψη συλλαμβάνει όλη την ενέργεια και το συναίσθημα των γενεθλίων σας και εξαπλώνεται προς τα έξω κατά τη διάρκεια των επόμενων δώδεκα μηνών. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να θέσετε φιλόδοξους νέους στόχους για το επόμενο έτος.

Ο Πλούτωνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας φέτος υποστηρίζει την ανάπτυξη της ψυχής, όπου οι αλλαγές και οι νέες ευκαιρίες να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και την ικανότητα να μεταρρυθμίσει τη ζωή σας προς το καλύτερο είναι ακριβώς στο διάβα σας. Δυνάμεις που δρουν ακόμα και χωρίς εσείς να το επιδιώξετε σας βοηθούν, δείτε αυτήν την περίοδο σαν ένα δώρο από τους ουράνιους αγγέλους σας. είναι η κατάλληλη στιγμή για να λάμψετε επαγγελματικά, αλλά και για να ξεκαθαρίσετε όλες σας τις σχέσεις. Φύγετε μακριά από μοτίβα που σας έχουν κουράσει και μάθετε την μαγική επίδραση που θα έχει στην ζωή σας μια λεξούλα με τρία μόνον γράμματα: «όχι». Μάθετε να λέτε όχι σε ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν και απλά θεωρούν δεδομένο ότι εσείς, επειδή ως Ιχθείς έχετε τεράστια ικανότητα να απορροφάτε δυσκολίες, δεν θα πείτε όχι σε τίποτα. Πείτε όχι, θα είναι λυτρωτικό, ευχάριστο και δημιουργικό.

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας από Ιανουάριο 2017 - Φεβρουάριο 2021 επηρεάζει έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου – τους Ιχθείς που έχουν κυβερνήτη τον Ποσειδώνα ακριβώς. Προσέξτε όμως, πέρα από τα δώρα που αρέσουν στους Ιχθείς, την διαίσθηση και την αισθαντική διάθεση, υπάρχουν και διαλυτικές επιρροές . Αυτή η σύγχυση και παραπλανητική επιρροή μπορεί να σας ανοίξει την καρδιά σε μια πιο πνευματική άποψη για τη ζωή και μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστική, αλλά την ίδια στιγμή να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ευάλωτοι, όπως και σαφώς μπορεί να σας κάνει να χαθείτε σε ουτοπίες. Η καθορισμένη εικόνα του εαυτού σας και τα προσωπικά όρια αρχίζουν να διαλύονται γύρω σας.

Ο Ήλιος από τις 18 Φεβρουαρίου  σημαίνει το χρόνο γενεθλίων σας . Θα το βρείτε πιο εύκολο να εκφράσει την ταυτότητά σας και να τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να σχεδιάσετε μια σίγουρη νέα αρχή.

Φυσικά στις 26 Φεβρουαρίου φιλοξενείτε στο ζώδιό σας μια σημαντική έκλειψη και πρέπει να χαίρεστε γι αυτό. Η επιτυχία και η ευτυχία που απορρέουν από αυτή την έκλειψη παραμένει ενεργή το 2017 μέχρι τα επόμενα γενέθλιά σας.

Ιανουάριος 2017

Οι περισσότεροι από τους πλανήτες είναι πάνω από τον ορίζοντα, και ο 10ος οίκο σας της Σταδιοδρομίας είναι ισχυρός (50 τοις εκατό των πλανητών είναι εκεί είτε κινούνται από εκεί), ενώ το 4ο οίκο σας από το σπίτι και οικογένεια είναι ως επί το πλείστον άδειο (μόνο η Σελήνη θα έρθει εκεί στις 20 και 21). Έτσι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για μεγαλύτερη εστίαση στην καριέρα . Η εξωτερική επιτυχία στον κόσμο θα οδηγήσει σε συναισθηματική αρμονία . Ευτυχώς, η οικογένεια φαίνεται υποστηρικτική της καριέρας σας και δεν είναι πιθανό να παρεμβαίνουν. Η οικογένεια ως σύνολο είναι αυξημένης σημασίας μετά τις 10 του Ιανουαρίου, ενώ ο σύντροφός σας ή ο σύζυγός σας είναι επίσης υποστηρικτική δύναμη.

Σε οικονομικό επίπεδο έχετε καλές εξελίξεις. Μπορείτε να δείτε τα οφέλη να αυξάνονται πολύ γρήγορα. Η επαγγελματική επιτυχία είναι επιθυμητή την περίοδο αυτή, όχι για τη δόξα ή για εγωιστικούς λόγους, αλλά και για τα χρηματοοικονομικά οφέλη. Με τον οικονομικό σας Πλανήτη στον επεκτατικό Τοξότη όλο το μήνα, τα κέρδη αυξάνονται. Είστε πιο γενναιόδωροι και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις σας ενδιαφέρουν. Δίνετε περισσότερο, έτσι ώστε να λαμβάνετε περισσότερα.

Η αγάπη φαίνεται υπέροχο πεδίο αυτό το μήνα. Μέχρι τις 10 οι αδέσμευτοι θα βρουν ευκαιρίες αγάπης, δεδομένου ότι ακολουθούν τους στόχους σταδιοδρομίας τους. Μετά τις 10 ο έρωτας έρχεται να σας βρει μέσω της συμμετοχής σε ομάδες και σε δραστηριότητες της ομάδας. Μια ενδιαφέρουσα σχέση μπορεί να ξεκινήσει κεραυνοβόλα.

Οι πλανητικές ροές ηλεκτρικής ενέργειας έρχονται προς το μέρος σας και όχι προς τους άλλους. Είναι καιρός να αναλάβετε τη φροντίδα του υπ 'αριθμόν ένα προσώπου της ζωής σας, του εαυτού σας. Ώρα να επικεντρωθείτε στα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους (εφ 'όσον δεν είναι καταστροφικά για τους άλλους). Ώρα να χρησιμοποιήσετε την ενισχυμένη προσωπική σας δύναμη για να δημιουργήσετε τις απαραίτητες προϋποθέσεις για περεταίρω εξέλιξη. Οι άλλοι άνθρωποι είναι πολύ σημαντικοί αυτό το έτος - ιδιαίτερα όσον αφορά την καριέρα σας - και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Αλλά η προσωπική σας ευτυχία είναι στο χέρι σας και δεν έχουν πολλά να πουν γι 'αυτό οι άλλοι.

Το άνω μισό του ωροσκοπίου είναι κυρίαρχο, όπως αρχίζει ο μήνας. Έτσι είστε σε μια δύσκολη περίοδο της σταδιοδρομίας, με έμφαση στην καριέρα. Σπίτι και οικογενειακά ζητήματα χρειάζονται χρόνο για να επιλυθούν – ο Ερμής, ο πλανήτης της οικογένειας, είναι ανάδρομος μέχρι τις 4 του μήνα, αλλά μετά σας αφήνει να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Η καριέρα είναι επιτυχής αυτό το μήνα, αλλά περίπλοκη. Είστε σε συνάντηση με ανθρώπους που κοινωνικά ανοίγουν τις πόρτες της σταδιοδρομίας για σας, αλλά ο Κρόνος στον 10ο οίκο σας δείχνει ότι πρέπει να κερδίζετε την επιτυχία σας με απόλυτη αξία. Κοινωνικές επαφές ναι, όπως και ανοιχτές πόρτες, αλλά, τελικά, θα πρέπει να υπάρχει και μόχθος. Μπορεί να προσπαθείτε πάρα πολύ σκληρά, και η ηθική πλευρά της εργασίας σας είναι αντιληπτή από τους ανωτέρους σας ανάμεσα στις 13 και 14 Ιανουαρίου. Ο πλανήτης της καριέρα σας ο Δίας μπαίνει σε ανάδρομη κίνηση στον 9ο Οίκο σας. Αυτό υποδηλώνει μια μεθοδική βήμα-βήμα  ανάπτυξη της σταδιοδρομίας - αργά και σταθερά. Για τους επόμενους μήνες, ενώ ο Δίας συνεχίζει να ταξιδεύει προς τα πίσω, θα πρέπει να έχετε κάποιες σαφείς ιδέες για την κατεύθυνση της σταδιοδρομίας σας. Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσετε προς τα πίσω για να προχωρήσετε ουσιαστικά μπροστά.

Η ευημερία φαίνεται εξαιρετική αυτό το μήνα. Την 4η του μήνα ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό και κάνει ευχάριστες πτυχές με τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη του Ωροσκοπίου σας. Τα χρήματα θα έρχονται με έναν άνετο τρόπο. Ο Άρης στο Σκορπιό υποδηλώνει την ανάγκη να απαλλαγείτε από ανώφελες κατοχές - για να απαλλαγείτε από τα απόβλητα ή στην οικονομική ζωή.

Η ερωτική ζωή είναι χαρούμενη, αλλά και περίπλοκη. Ο Δίας ήταν στον 7ο οίκο σας για πολλούς μήνες τώρα και ο ίδιος φέρνει την αγάπη και νέες φιλίες στη ζωή σας. Παρ 'όλα αυτά, πολλές προσωπικές υποχωρήσεις απαιτούνται. Η αγάπη μπορεί να λειτουργήσει εάν είστε σε θέση να γεφυρώσετε τις διαφορές σας. Υπάρχουν ρομαντικές ευκαιρίες με ανθρώπους υψηλού κύρους και θέσης. 

Δεκέμβριος 2016

Εάν έχετε αισθανθεί ότι έχετε επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρό, τότε θα αισθάνεστε όλο και πιο άβολα, μέχρι να βρείτε την αιτία. Στις αρχές αυτού του μήνα θα πρέπει να αναλάβετε την ευθύνη, να πληρώσετε τα χρέη σας και το δικό σας μερτικό από λάθη . Το πλαίσιο του μυαλού σας θα βελτιωθεί καθώς κάθε μέρα που περνάει θα κινείται η λογική σας προς τη σωστή κατεύθυνση για το νέο έτος.

Ο Πλούτωνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας φέτος υποστηρίζει την ανάπτυξη της ψυχής, όπου οι αλλαγές και οι νέες ευκαιρίες θα αυξήσουν την προσωπική σας δύναμη και την ικανότητα να μεταρρυθμίσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Δυνάμεις που δρουν πίσω από τις σκηνές, στο παρασκήνιο, σας βοηθούν, κάτι που θα μπορούσε να εκδηλωθεί ως βοήθεια από τα αφεντικά, άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, επιχειρήσεις ή κρατικούς φορείς. Η αυτοπεποίθηση πρέπει να είναι πολύ υψηλή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να αισθάνεστε αυξημένη δύναμη επάνω στους άλλους και αυξημένη προσωπική γοητεία .

Ο Κρόνος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας αυτό το διάστημα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια αναγκαστική καμπή όπου αισθάνεστε πιεσμένοι και επιβαρύνονται τα αισθήματά σας. Μπορεί να νιώθετε σαν τα πάντα και όλοι είναι εναντίον σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα απομόνωσης και αποθάρρυνσης. Η αίσθηση του σκοπού και των στόχων σας θα αμφισβητηθεί από τον Κρόνο με τη μορφή των αφεντικών, τους δασκάλους, τους γονείς ή την κυβέρνηση.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιο σας από την 1η Δεκεμβρίου έως τις 12 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους.

Με την Αφροδίτη στον 12ο οίκο, ο Δεκέμβριος 2016 δεν είναι η πιο ευτυχισμένη περίοδος για την ερωτική ζωή σας. Μπορεί να αισθάνεστε σε διάσταση με όλους ή απογοητευμένοι.

Μια άλλη δυνατότητα που θα μπορούσε να έρθει είναι το να απολαμβάνετε ένα μυστικό ή απαγορευμένο έρωτα. Αλλά αυτά τα είδη της αγάπης έρχονται με απογοητεύσεις, ανεξάρτητα από τις επιθυμίες σας ...

Αν είστε σε μια δεσμευτική σχέση, μπορεί να υπάρχουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με ένα κοινό σχέδιο ή ίσως ένα παλαιότερο έργο μπορεί να επανέλθει στο προσκήνιο, επειδή ο Ερμής - κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων των Ιχθύων - είναι ανάδρομος σε έναν Οίκο που έχει να κάνει με τις ελπίδες και τα σχέδια για το μέλλον .

Κοιτάζοντας τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά, ίσως να ανανεώσετε μια σχέση με τη βοήθεια των φίλων σας ή με ενέργειες από συμβούλους, ή να συναντηθείτε και πάλι με έναν πρώην σύντροφο χάρη σε κάποια συλλογική εκδήλωση.

Κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη 2016 ο τομέας της επαγγελματικής ζωής λαμβάνει μια ώθηση: ο ήλιος περνά μέσα από τον Οίκο των Ιχθύων που σχετίζεται με την καριέρα, και ο κυβερνήτης του σπιτιού της καριέρας - Δίας - είναι σε καλή όψη με τον Άρη (πρωτοβουλία, δράση) και η Αφροδίτη (τύχη, ευκαιρία ).

Κάτι που σχετίζεται με μια συνεργασία ή μια σύμβαση μπορεί να σας καθορίσει το μέλλον και θα θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή. Είτε έτσι είτε αλλιώς, φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2016 θα πρέπει να λάβετε μια απόφαση.

Μπορεί να συνεχίσετε ή εκ νέου να εξετάσετε ένα παλαιότερο σχέδιο συνεργασίας, ή επαναξιολογήσετε κάποια πρόθεση που είχε εγκαταλειφθεί ή τεθεί σε αναμονή στο παρελθόν .

Συλλογικότητες και ομάδες ανθρώπων οδηγούνται από τα ίδια ενδιαφέροντα ή τα πάθη παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική ζωή σας όλον αυτόν τον μήνα. Οικονομικά, αν και δεν είναι εύκολο, μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τα χρήματα που σας έρχονται.

Νοέμβριος 2016

Σημαντικές αλλαγές θα σας συμβούν κατά την περίοδο αυτή, θα μπορείτε να έχετε μια πολύ καλή εξέλιξη σε προσωπικά και επαγγελματικά ζητήματα. Κάποια θέματα που θεωρούσατε αξεπέραστα τώρα θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε ή και να απαλλαγείτε από αυτά. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, έτσι θα φροντίσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα είστε πολύ αποφασιστικοί και θα κάνετε σημαντικές κινήσεις. Ακόμη θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας και ανθρώπων που δεν το περιμένατε.

Ο Ποσειδώνας από Σεπτέμβριο 2016 - Ιανουάριος2017 είναι πιο ενεργός για τους Ιχθείς, αλλά και πιο παράξενος. Αυτή η σύγχυση και η παραπλανητική επιρροή μπορεί να σας ανοίξει δρόμους σε μια πιο πνευματική άποψη για τη ζωή που μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστική, αλλά την ίδια στιγμή να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ευάλωτοι, όπως και να σας κάνει να χάσετε μια σαφώς καθορισμένη εικόνα του εαυτού σας - τα προσωπικά όρια αρχίζουν να διαλύονται γύρω σας.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 22 Οκτ - 12 Νοεμ φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού καλού ρεύματος και μιας αίσθησης ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα λειτουργούν καλά και οι στόχοι σας μπορεί να επιτευχθούν πιο εύκολα από ό, τι σε άλλους χρόνους. Άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, και μπορείτε να περιμένετε χάρες ή τουλάχιστον μικρότερη αντίσταση από τους άλλους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης και της ευκολίας με την οποία προσεγγίζετε τους άλλους.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από Οκτώβριο 31 - Νοέμβριο 2 αυξάνει την ευαισθησία σας για το περιβάλλον σας και σας δημιουργεί και μια άκρως ερωτική διάθεση. Μόνο που αυτή σας η ερωτική έκρηξη δεν είναι σαφώς προσανατολισμένη σε ένα άτομο. Έχετε πολλές ευκαιρίες, πολλούς πειρασμούς και δεν είναι ξεκάθαρο μέσα σας αν θα αντιμετωπίσετε μια επανασύνδεση ή αν αντίθετα θα ξεφύγετε εντελώς από το παρελθόν επιδιώκοντας μια νέα σχέση.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 11 έως 21 Νοεμ αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πρόθυμοι να μπείτε σε κάποιου νέου είδους έρευνα, ειδικά με άλλους ανθρώπους, σε μια ομάδα ή σε μια εθελοντική προσπάθεια που θα σας φέρει κοντά με ενδιαφέροντα άτομα.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου και διάφορα ζητήματα που εκκρεμούσαν θα τα τακτοποιήσετε. Ακόμη θα υπάρξει πρόοδος ή και σημαντική αλλαγή στην καριέρα σας και θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας. Γενικά στον επαγγελματικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές. Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με άτομα του στενού σας κύκλου και θα κάνετε νέες γνωριμίες τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Με τον σύντροφό σας θα σταθεροποιήσετε την σχέση σας.

Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου, έτσι θα ασχοληθείτε με την πορεία των σχεδίων σας και θα κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων, στον επαγγελματικό σας χώρο. Ακόμη θέματα προσωπικά και αισθηματικά θα σας απασχολήσουν και θα τα σκεφτείτε με σοβαρότητα.

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά του Τοξότη θα ανοίξουν νέοι δρόμοι κυρίως στα επαγγελματικά σας. Κάποια νέα συνεργασία θα σας προταθεί και θα σημαίνει πολλά για την καριέρα σας ή θα βελτιωθεί η ήδη υπάρχουσα θέση σας. Ακόμη θα έχετε σημαντική αύξηση των εσόδων σας. Θα αναδείξετε τις δεξιότητές σας και θα είστε πολύ κοινωνικοί και δημοφιλείς.

Οκτώβριος 2016

Ένας  πιο ενεργός και πιο φιλικός μήνας αναμένεται να είναι ο Οκτώβριος σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο του 2016. Με τόσα πολλά θετικά πλανητικά γεγονότα θα παρατηρήσετε αύξηση των καλών ειδήσεων στην ζωή σας. Το κυριότερο, η ελπιδοφόρα και ονειρική πλευρά του Ποσειδώνα θα επικρατήσει τον Οκτώβριο του 2016.

Ο Ποσειδώνας από τον Σεπτέμβριο 2016 - Ιανουάριο 2017 είναι πιο επηρεάζει έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα νερά των Ιχθύων, λόγω του Ποσειδώνα σε πορεία οπισθοδρόμησης. Αυτή η σύγχυση και η παραπλανητική επιρροή μπορεί να σας ανοίξει το μυαλό σε μια πιο πνευματική άποψη για τη ζωή που μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστική, αλλά την ίδια στιγμή να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ευάλωτοι, όπως οι σαφώς καθορισμένες εικόνες του εαυτού σας και τα προσωπικά όρια αρχίζουν να διαλύονται γύρω σας.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το ζώδιό σας έως τις 2 Οκτωβρίου σας δώσει το συναίσθημα ότι όλα είναι δυνατά, κυρίως στον έρωτα. Αυτή είναι μια εποχή χαμηλού άγχος με την ζωή να ρέει ομαλά με λίγες φροντίδες ή ανησυχίες . Αγαπώντας τη στάση του ίδιου σας το εαυτού σημαίνει ότι οι άνθρωποι ανταποκρίνονται με καλοσύνη και αγάπη σε αυτό που εσείς προβάλλετε. Η κατευναστική επιρροή σας κερδίζει το θαυμασμό και τη δημοτικότητα. Η αυξημένη προσωπική ομορφιά κάνει αυτό το διάστημα μια μεγάλη στιγμή για νέα ραντεβού, ενώ ουσιαστικά στον έρωτα είστε ακαταμάχητοι. Αλλά και οικονομικά βελτιώνονται τα πράγματα.
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, από την 1η Οκτωβρίου έως 3 είναι απλά τέλειο πρίσμα για χαλάρωση και αυτοβελτίωση. Δείτε αν μπορείτε την πιθανότητα να ασχοληθείτε με ένα νέο επίπεδο εργασίας που να έχει αντικείμενο κάτι σχετικό με την θηλυκότητα, όπως αρώματα, ρούχα, μακιγιάζ .

Ο Άρης σε εξάγωνο με το ζώδιό σας αυξάνει την φυσική ενέργεια, το θάρρος και την αυτοπεποίθηση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με επιθυμίες σας, για να πάρετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Η ελκυστική ενέργεια που εκπέμπει ο Άρης επάνω σας θα σας κάνει να είστε ακαταμάχητοι σε όλα τα επίπεδα.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σας χαρίζει εξαιρετικό δυναμισμό, αλλά και μια καλή σχέση με την λίμπιντο, που θα εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους και κυρίως μέσα από την ερωτική επαφή αλλά και μια συνολική δημιουργικότητα με ρεαλιστικό πρόσημο.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας φέρνει αρμονικές σχέσεις και εξέλιξη της σταδιοδρομίας που ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης που σας δείχνουν οι άλλοι. Θα σας είναι πολύ εύκολο αυτή τη στιγμή να πείσετε άλλους να σας εμπιστευθούν και να σας δώσουν τη θέση που αξίζετε.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 27 μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα ανασφάλειας για τον εαυτό σας και πώς σας βλέπει κανείς. Μια κακή εικόνα του εαυτού αυτή τη στιγμή μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες στις σχέσεις. Η σύγχυση φύση αυτής της πτυχής μπορεί να μειωθεί σε κάποιο βαθμό, δεδομένου ότι έρχεται κατά την ίδια χρονική στιγμή με την πιο ορθολογική όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ερμή, που θα βρεθούν σε σύνοδο. 

Σεπτέμβριος 2016

Έχετε κάνει ποτέ πατινάζ; Αν ναι, θα θυμάστε την απέραντη φοβία στην αρχή των μαθημάτων, όταν δεν ξέρατε ισορροπία . Ο Σεπτέμβριος θα σας φέρει πάλι αυτήν την ενοχλητική αίσθηση ότι ενώ είστε αναγκασμένοι να είστε στο πεδίο δράσης, δεν έχετε γνώση της ισορροπίας. Η Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο στην 1η Σεπτεμβρίου αφορά άμεσα το ζώδιό σας, μιας και ο Ποσειδώνας συμμετέχει στο φαινόμενο με όψη αντίθεσης και δονείται για όλον τον μήνα ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας. θα πρέπει να λύσετε τα μάγια που οι ίδιοι έχετε βάλει στον εαυτό σας, με τα ουτοπικά σας σχέδια, που τώρα πια αρχίζει να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν, οπότε καιρός να στραφείτε σε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Η Έκλειψη Παρασκιάς της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο στις 16 του μήνα θα σας δώσει μια πικρή γεύση εγκατάλειψης, ίσως και κατάθλιψης και παραίτησης που θα πρέπει να την πολεμήσετε με δυναμισμό. Είναι αλήθεια ότι και ο ερωτικός τομέας δεν σας βοηθάει, ειδικά όσοι είστε αδέσμευτοι ή σε διάσταση νιώθετε πολύ αδικημένοι. Θα πρέπει και στον ερωτικό σας τομέα να επικρατήσει ο ρεαλισμός, αλλά και ο αυτοσεβασμός. Δεν έχει νόημα να σκορπιέστε από εδώ και από εκεί μόνον και μόνον για να μην είστε μόνοι σας. Καλύτερο είναι να αποδεχτείτε μια περίοδο συνειδητής μοναξιάς, όπου θα είστε κυρίαρχοι των συναισθημάτων σας, αλλά θα κάνετε και αποτοξίνωση από ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό. Η στιγμή αυτή, ο μήνας Σεπτέμβριος, είναι η τέλεια ευκαιρία για να αναπτύξετε μια καλύτερη σχέση με το σώμα σας, να βάλετε κάποιους περιορισμούς στις απολαύσεις, που όμως θα ευνοήσουν την σιλουέτα και την υγεία σας. Προσοχή σε διενέξεις, μπορεί να γίνουν εκρηκτικές. 

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και αυτό για εσάς σημαίνει πως θα βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε, θα βρεθείτε με φίλους και θα αποφορτιστείτε. Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει να περάσετε προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος και δεν είναι απίθανο για τους αδέσμευτους να έχετε μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη και είναι πιθανόν να αποφασίσετε να κάνετε κάποιο ταξίδι, για προσωπικούς ή και επαγγελματικούς λόγους. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία, καθώς αυτές οι στιγμές χαλάρωσης θα σας δώσουν δύναμη για το επόμενο διάστημα. Ταυτόχρονα θα έχετε έναν δυναμισμό που πρέπει να τον αφήσετε να σας καθοδηγήσει, αποφεύγοντας βέβαια παράτολμες υπερβολές. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και η επικοινωνία με τον σύντροφό σας είναι πολύ καλή. Θα προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί και να μοιραστείτε στιγμές. Οικονομικά είσαστε σε μία φάση ισορροπίας, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε σπατάλες. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου και ο δημιουργικός σας χαρακτήρας έρχεται στην επιφάνεια. Γεμίζετε με φρέσκιες ιδέες, καθοδηγηθείτε από την διαίσθησή σας για να τις εφαρμόσετε. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και εσείς έχετε την τάση να κοιτάτε στο παρελθόν με μία κριτική ματιά. Η μέρα θα είναι πολύ σημαντική, καθώς θα επαναξιολογήσετε τις κινήσεις σας και θα αποφύγετε να επαναλάβετε λάθη που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και θα πρέπει να δείξετε το εργατικό σας πρόσωπο, καθώς θα φανούν νέες ευκαιρίες στον εργασιακό σας τομέα, δεν θέλετε να αφήσετε πίσω τις δυνατότητες της ημέρας.

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα έχετε μια ονειροπόλα διάθεση και η αισθηματική σας σχέση θα παίξει σημαντικό ρόλο, έτσι θα κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι θα συναντήσετε ένα πρόσωπο με το οποίο θα θέλετε να προχωρήσετε σε σχέση και θα είστε γοητευμένοι, πιθανόν όμως να μην είναι αυτό που αναζητάτε. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα, έτσι θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την καθημερινότητά σας και θα θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Επαγγελματικά θα είστε πολύ παραγωγικοί και θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία με πρόσωπο από τον εργασιακό σας χώρο. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα, θα έχετε διάφορες ευκαιρίες για να τις εκμεταλλευτείτε επαγγελματικά, ακόμη οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα είναι πολύ αρμονικές. Οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση των εσόδων σας και θα τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, θα σας κάνει κάπως ανυπόμονους και θα προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα σχετικά με άτομα από το στενό σας περιβάλλον, θα έχετε ανάγκη από ξεκούραση και ψυχική ισορροπία. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο θα έχετε μια σημαντική πρόταση για μια νέα επαγγελματική συνεργασία, όπως επίσης και για προώθηση μιας παλιάς σας ιδέας. Αισθηματικά θα είστε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα σκέφτεστε να προχωρήσετε την σχέση σας ένα επόμενο βήμ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Η προσωπική σας ζωή παίρνει κορυφαία στροφή Κριοί αυτό το μήνα, αλλά είναι απίθανο να έχετε πολύ χαλάρωση. Είναι ένας...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Η προσωπική σας παρουσία είναι μεγάλη μέχρι τις 21 του μήνα, και η φωνή σας είναι ιδιαίτερα δυνατή από τις 6-21. Είστε σε μια...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Δύο μεγάλα θέματα για σας τον Ιούνιο φαίνεται να έρχονται σε σύγκρουση, αλλά με εκπληκτικό τρόπο τελικά έχετε ισορροπία:...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Ο Ιούνιος υποστηρίζει τη μάθηση, τα ταξίδια, τις εξωσχολικές δραστηριότητες, την καριέρα, τη φήμη και τις οικείες σχέσεις....

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Ο Ιούνιος είναι ένας δυνητικά όμορφος μήνας για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε έργα πάθους, μάθησης και...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Θα απολαύσετε εξαιρετική βελτίωση την καθημερινή σας ζωή, τις ρουτίνες, και την εργασία για αυτό το μήνα. Παρόλο που...