Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Ιούλιος 2017

Για τον Καρκίνο, ο Ιούλιος 2017 θα είναι ένας επιτυχημένος και ελπιδοφόρος μήνας και αν οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου επιθυμούν υπερβολικό κέρδος και θέλουν να επιτύχουν ύψη τα οποία ποτέ δεν έχουν ονειρευτεί, θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια. Ωστόσο, τουλάχιστον θα έχετε όλες τις δυνατότητες να το κάνετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι περιστάσεις θα αναπτυχθούν προς όφελός σας, οπότε θα ήταν λογικό να μην χάσετε από κοντά τους στόχους σας και να συνεχίσετε να προχωράτε στις προκαθορισμένες περιοχές. Σε γενικές γραμμές, οι καρκίνοι που έχουν ένα σχέδιο έτοιμο στην αρχή του μήνα θα κερδίσουν σίγουρα. Για πολλά σημάδια ο δεύτερος καλοκαιρινός μήνας θα αποδειχθεί αρκετά ήρεμος, αλλά όχι για τον καρκίνο! Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλά επείγοντα θέματα, πολλά από τα οποία θα βρίσκονται πολύ μακριά από τα όρια της ικανότητάς σας. Στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να εξασφαλίσετε την υποστήριξη συναδέλφων και συνεργατών, διότι θα ήταν καλύτερο να ξεπεραστούν οι επερχόμενες προκλήσεις συλλογικά και όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να ελευθερώσετε τα χέρια σας για τα επικείμενο επιτεύγματα. Όσον αφορά το "ρομαντικό μέτωπο", υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν προβλέπονται ενδοοικογενειακές συγκρούσεις . Δηλαδή, δεν θα υπάρξουν πραγματικά μαζικές συγκρούσεις, αν και φυσικά θα μπορούσαν να προκύψουν μικρές διαφωνίες. Ο Δίας, ο κύριος ουράνιος προστάτης σας, θα υποστηριχθεί από την Αφροδίτη και η θέση της "ουράνιας ιερής" είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς. Το γεγονός ότι η θέση του Κρόνου θα είναι δυσμενής θα έχει επίσης σημασία, ειδικά στο μέλλον . Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από μικρές λεπτομέρειες, να μην επιβραδύνετε την πρόοδό σας επειδή δεν είστε βέβαιοι για κάτι. Το χτύπημα θα είναι θανατηφόρο για τα σχέδιά σας.

Τον Ιούλιο του 2017, η σφαίρα των επιχειρήσεων και των οικονομικών θα προσφέρει στον Καρκίνο ριζικά νέες ευκαιρίες, αλλά δεν πρέπει απαραιτήτως να τις χρησιμοποιήσετε. Στην πραγματικότητα, στο σημερινό στάδιο θα έχετε μια αρκετά μεγάλη επιλογή ενώπιον σας και δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αρνητική πορεία δράσης, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους αγαπούν να «πειραματιστούν». Κοιτάξτε βαθιά τα προβλήματα και αποφασίστε τι σας αρέσει. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους συναδέλφους σας, αν έχετε. Η τρέχουσα περίοδος θα είναι πιθανώς ευνοϊκή για τις περιστροφές του προσωπικού. Εάν εργάζεστε μόνοι σας, τότε σκεφτείτε να αυξήσετε τα προσόντα σας. Οι καρκίνοι που δεν έχουν δική τους επιχείρηση μπορούν να επικεντρωθούν σε προσωπικές πρωτοβουλίες. Θα έχουν αρκετό χρόνο, ενέργεια και κεφάλαια που, ενώ ολοκληρώνουν τα καθήκοντά τους, θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τα δικά τους σχέδια εξίσου επιτυχώς. Σε γενικές γραμμές, αυτή τη φορά πραγματικά θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα για εσάς, και το αποτέλεσμα θα σας επιτρέψει να επιτύχετε εξαιρετικές θέσεις. Απλά μην απομακρύνεστε από τις μικρές λεπτομέρειες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλιώς επιθετικά ευθυγραμμισμένος Κρόνος θα σας ωθήσει προς λάθος συμπεράσματα και η πρόοδος θα μπορούσε να καθυστερήσει απεριόριστα.

Το "ρομαντικό μέτωπο" τον Ιούλιο του 2017 θα είναι εξίσου δυναμικό και επιτυχημένο για τον Καρκίνο όπως και κάθε άλλη σφαίρα της ζωής του. Για μεμονωμένους καρκίνους, θα είναι ένας εξαιρετικός χρόνος, πολύχρωμος και παραγωγικός από κάθε άποψη. Μπορείτε να ενεργήσετε σε διάφορα μέτωπα ταυτόχρονα, όλα θα λειτουργήσουν για σας, αλλά σκεφτείτε - πόσο δίκαιο είναι αυτό προς τους άλλους; Τα αστέρια έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για όσους είναι παντρεμένοι. Μην διστάσετε να εκφράσετε τις ιδέες σας όταν σας ζητηθεί να βοηθήσετε να οργανώσετε ένα συγκεκριμένο γεγονός. Η ενεργή συμμετοχή σας θα είναι προς όφελος όλων. Κοιτάξτε περισσότερο από τους άλλους, καθώς αυτό θα σας δώσει την απαραίτητη αντικειμενική προοπτική τώρα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απομονώσετε τον εαυτό σας από τους φίλους και τους αγαπημένους σας, μην κλείσετε τον εαυτό σας στις δικές σας σκέψεις και προβλήματα. Αν αποφασίσετε ότι η άποψή σας είναι πιο σημαντική και η θέση σας υπερισχύει έναντι των άλλων, αν προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε από την ομάδα, σας περιμένει η απογοήτευση και στο μέλλον οι θρυμματισμένες ελπίδες .

Ιούνιος 2017

Παρόλο που διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ για τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου, δεν είστε ντροπαλοί στο να επιδιώξετε τις επιθυμίες σας αυτό το μήνα. Ο Άρης βρισκόταν στο φόντο του γραφήματος, και αισθανθήκατε λίγο ότι κάτι λείπει, είτε η θέληση, το θάρρος ή η αποφασιστικότητα. Από τις 4 του μήνα όμως, όλα αυτά αλλάζουν. Ξέρετε τι και ποιον θέλετε και είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας με αυτοπεποίθηση!

Δεν βρίσκεστε στη πιο φιλική σας διάθεση αυτό το μήνα, και αυτό είναι ΟΚ αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, είναι μια υπέροχη στιγμή να διεκδικήσετε τον εαυτό σας, αν και ίσως να θέλετε να το κάνετε αυτό όταν ο Άρης είναι ευνοϊκός αυτό το μήνα, όχι τόσο όταν συζητάει με άλλα κοσμικά σώματα, όπως στις 24, όταν είστε διατεθειμένοι να ωθήσετε πάρα πολύ σκληρά τις φιλοδοξίες σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 4 είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την εξασφάλιση της ανεξαρτησίας και της ατομικότητάς σας, ειδικά επειδή μπορεί να αισθάνεστε ότι οι άλλοι (οι σύντροφοι ιδιαίτερα) συχνά είχαν το πάνω χέρι τους τελευταίους μήνες.

Είστε σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το μήνα για την ενίσχυση του εισοδήματός σας και τη διαχείριση των χρημάτων σας. Αυτό πρόκειται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τον Ιούλιο, οπότε βάζετε τώρα τις βάσεις για νέες αρχές και κερδίζετε το οικονομικό σας υπόβαθρο.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυτό το μήνα από τις 6 και μετά είναι μια λεπτή αλλά αρμονική και χρήσιμη επιρροή. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν την παρέα σας. Φιλικοί άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και οι γνωστοί σας φέρνουν θετικές εμπειρίες . Γύρω στις 9 και 24, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα ζεστές συνδέσεις.

Γύρω από την πλήρη σελήνη την 9η του Ιουνίου, αναζητήστε απαντήσεις σε προβλήματα στη ζωή σας μέσα από την εργασία, την υγεία, τις συνήθειες και τις ρουτίνες σας. Κάνετε κάτι για να βελτιώσετε αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μην ξαφνιάζεστε εντελώς κάθε φορά που φτάνει η Σελήνη σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας κάθε μήνα. Είναι μια καλή στιγμή για να δείτε τι πρέπει να αλλάξει. Με τον Δία να γυρίζει απευθείας την ίδια μέρα, μπορεί να υπάρξει ένα σημείο καμπής ή σημαντική κίνηση προς τα εμπρός σε μια οικογενειακή σχέση ή στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας. Ένα θέμα ακινήτων ή διακανονισμού διαμονής μπορεί πλέον να προχωρήσει.

Το διάστημα 14-15 είναι λίγο πιο δύσκολο. Μπορεί να υπάρξουν επιβραδύνσεις ή καθυστερήσεις σε σχέση με ταξιδιωτικά, εκπαιδευτικά ή νομικά θέματα. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε δεμένοι, βαριεστημένοι ή υπερβολικοί.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 21 είναι εξαιρετικός για ψυχική ανανέωση και αποφασιστικότητα επίσης. Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται στη συνέχεια, και αργότερα ο Ερμής και ο Άρης συγχωνεύονται, όλα συμβαίνουν στο ζώδιό σας. Πρόκειται για μια ευνοϊκή στιγμή για να παρουσιάσετε, να μοιραστείτε και να αποφασίσετε. Οι ιδέες σας συναντώνται καλά, με αυτοπεποίθηση και πνεύμα φρεσκάδας και καινοτομίας. Θα θελήσετε να λάβετε όλες τις αποφάσεις - εκτελεστικές αποφάσεις, αν θέλετε - και αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα παράπονο και ίσως να αναστατώσει κάποιον, αλλά θα πρέπει να κάνετε αυτό που νομίζετε.

Το Νέο Φεγγάρι στις 23 στο ζώδιό σας είναι ένα υψηλό σημείο για σας, και μπορείτε να οδηγήσετε στα κύματα του για αρκετές εβδομάδες. Είναι καιρός για προσωπική επανεφεύρεση. Ορίστε τις προθέσεις σας στη Νέα Σελήνη, αλλά δώστε λίγο χρόνο για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, επιχείρηση ή εμφάνιση . Ανανέωση, έρχεται από το παρασκήνιο, παίρνει την προσοχή, παίρνει αποφάσεις, τα πράγματα προχωρούν - αυτά είναι όλα ισχυρά θέματα τώρα. Μια εκκίνηση είναι δυνατή και με τον Άρη εδώ. Αυτή είναι η στιγμή για να καταλάβετε και να κάνετε εντύπωση. 

Μάιος 2017

Ο Μάιος 2017 δεν είναι τόσο άνετος μήνας για τους Καρκίνους όσον αφορά τις σχέσεις. Ο ηγέτης της οικογένειας των ζευγαριών του Καρκίνου και εκείνος του σπιτιού της αγάπης και της σeξουαλικότητας του Καρκίνου βρίσκονται σε δύσκολα σημεία και όχι σε πολύ καλούς όρους. Το γενικό συναίσθημα μπορεί να είναι απογοήτευση ή συστολή.

Ίσως δεν συμβαίνει τίποτα σημαντικό, αλλά οι ελπίδες σας μπορεί να μην εκπληρωθούν πλήρως. Ή ίσως η σχέση σας περνάει σε δύσκολο χρόνο για αντικειμενικούς λόγους. Ή ο μεγάλος αριθμός ευθυνών (ιδιαίτερα επαγγελματικών) δεν σας αφήνει πολύ χρόνο για μια αρμονική σχέση.

Όμως, οι μέρες γύρω από την πανσέληνο (9-11 Μαΐου 2017), που είναι γεμάτες συγκίνηση και πάθος, θα μπορούσαν να φέρουν τους Καρκίνους ένα σημαντικό γεγονός από την άποψη της αγάπης ή του ερωτισμού.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Τέλος, τον Μάιο του 2017 τα πράγματα επανέρχονται στο σωστό δρόμο. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι της καριέρας του Καρκίνου (αυτή τη φορά, με άμεση κίνηση), υποσχόμενη καλή τύχη, καλοσύνη από ψηλά, επιτυχία λόγω ταλέντων, διπλωματίας ή κάποιων ευχάριστων και χρήσιμων δεσμών, ιδιαίτερα κατά το πρώτο μέρος του μήνα.

Επίσης, στην καριέρα του Καρκίνου επαναλαμβάνει την άμεση κίνηση του, ο Ερμής, ο οποίος, μετά τις συζητήσεις κατά την οπισθοδρομική κίνηση του, φαίνεται τώρα αποφασισμένος να φέρει τις αναγκαίες ανανεώσεις που απαιτούνται για την πρόοδο.

Η πιθανότητα επιτυχίας είναι πολύ καλή τον Μάιο του 2017, αλλά οι προσπάθειες θα είναι επίσης σημαντικές. Αναμείνετε τη σκληρή δουλειά και αποφύγετε τις πιθανές μηχανορραφίες πίσω από τις σκηνές: οι εχθροί θα μπορούσαν να γίνουν ενεργοί. Οικονομικά, οι Καρκίνοι τα καταφέρνουν καλά κατά τους πρώτους δύο δεκανούς.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Με τον Άρη και τον Κρόνο στον άξονα των ιατρικών κέντρων του Καρκίνου, το Μάιο του 2017 θα μπορούσε να υπάρχουν προβλήματα υγείας. Οι παλιότερες συνθήκες ενδέχεται να επανενεργοποιηθούν ή να επιδεινωθούν. Υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, λοιμώξεων, αιμορραγίας και διαφόρων επιπλοκών.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο σοβαρά κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκάνου. Φροντίστε τον εαυτό σας, μην εκθέτετε τον εαυτό σας, μην το παρακάνετε και ακολουθείτε τις εντολές του γιατρού! Εάν θέλετε να πάρετε κάτι, ενεργήστε διακριτικά και με διπλωματία!

Απρίλιος 2017

Καρκίνοι, έχετε μια πολύ καλή ενέργεια που κυκλοφορεί στο πεδίο σας ήδη από την 1η του Απρίλη 2017. Μην εκπλαγείτε αν ένα σωρό αυτής της καλής ενέργειας πλημμυρίσει το μυαλό σας. Θα πρέπει φυσικά να μην εκπλαγείτε αν το μυαλό σας, που τροφοδοτείται από όλη αυτή την καλή ενέργεια, αρχίζει να έχει ένα σωρό καλές ιδέες.

Βασική συμβουλή: κοινωνικοποίηση, κοινωνικοποίηση, κοινωνικοποίηση, ειδικά μετά τις 5 του μήνα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να πάρετε τα μηνύματα που απορρέουν. Μόλις τα δίκτυα σας ανοίξουν, ο ουρανός είναι το όριο για το πού μπορείτε να πάτε με τις επαφές που θα δημιουργήσετε την καριέρα σας!

Η εξαιρετικά καλή πλανητική ενέργεια ανάμεσα στις 9, 1ο και 11 Απριλίου θα οδηγήσουν τα συναισθήματά σας προς τη σωστή κατεύθυνση και το ένστικτό σας θα σας πει ακριβώς τι να κάνετε. Η επιτυχία στα επαγγελματικά (και πάρα πολλά προσωπικά θέματα ρομαντισμού) είναι δική σας! Χρησιμοποιήστε με σύνεση τον χρόνο σας.

Προσέξτε λίγο το διήμερο 16 και 17 Απριλίου καθώς η διαδρομή μπορεί να είναι λίγο βραχώδης. Πρέπει πραγματικά να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να τον φροντίσετε και η 20η του μήνα είναι μια καλή μέρα για να γίνει αυτό. Έτσι πάτε σε μια σάουνα, βρεθείτε κάτω από τον ήλιο ή κάντε ένα μασάζ . Χρησιμοποιήστε τις εντυπωσιακές πνευματικές ικανότητές σας για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος στις 25 και 26. Προσέξτε ζητήματα που θα ανοίξουν γύρω από μια μορφή εξουσίας στην 30η. Και αυτό θα περάσει, μην ανησυχείτε.

Θα νιώθετε ότι είστε στην κορυφή του κόσμου αυτόν τον μήνα. Και δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε αν κάποιο πραγματικά σούπερ χαριτωμένο άτομο σας πλησιάσει! Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους πιο θετικούς μήνες του 2017 και θα πρέπει να τον αξιοποιήσετε τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά, κυρίως το δεύτερο, μιας και αυτό που χρειάζεστε για να σας απογειώσει είναι μια ερωτική περιπέτεια .

Μην συμμετέχετε σε διενέξεις στην εργασία σας στις 5 και 6 του μήνα.  Ποτέ δεν ξέρετε πού θα μπορούσε να οδηγήσει! Προσέξτε τις αντιδράσεις σας επίσης στις 13 και 14 του μηνός. Κάθε ειδύλλιο έχει ανατροπές και στροφές (αυτό είναι που κρατά το ενδιαφέρον!). Χαρίστε στον εαυτό σας κάτι όμορφο στις 20 του μήνα. Θα δώσει το καλό παράδειγμα στους άλλους για να ακολουθήσουν και να σας κανακέψουν!

Πιθανός κάποιος οικονομικός προβληματισμός την 25η ή 26η του μήνα. Πρέπει να προνοήσετε για  τις δύσκολες περιστάσεις και να κάνετε οικονομία . Ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε για την εργασία σας και όχι τα ερωτικά σας προς το τέλος του μήνα. Θα είναι προσωρινή κατάσταση αυτό. Οι εξελίξεις θα είναι λίγο αγχωτικές αλλά κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί όλα θα πάνε τελικά καλά.

Όταν πρόκειται να κάνετε άλματα στην καριέρα σας, δεν υπάρχει τίποτα αρκετά σημαντικό να σας σταματήσει. Ευτυχώς, έχετε καλή ενέργεια στο μήνα αυτό. Μην ανησυχείτε για το τρέξιμο – θα δικαιωθείτε τελικά. Υπάρχουν τόσα πολλά καλά ενέργειας ώστε σχεδόν απολύτως κανένας κίνδυνος δεν θα σας αγγίξει ό,τι και να γίνει!

Να φροντίσετε να περνάτε το χρόνο σας με ανθρώπους που υποστηρίζουν πραγματικά τις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας μετά τις 6 του μήνα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι οι άνθρωποι που λένε ότι ποτέ δεν θα πετύχει κάτι το οποίο προσπαθείτε. Το καλύτερο πράγμα για σας είναι άνθρωποι που καταλαβαίνουν πόσο πιθανό είναι να καταφέρετε κάτι που έχετε εργαστεί πολύ σκληρά για αυτό! Και ακόμα περισσότερο άνθρωποι που με την αγάπη τους να σας ενθαρρύνουν ακόμα περισσότερο τις στιγμές της κόπωσης.

Όλο αυτό το μήνα και μετά από τις 10 του Απριλίου ακόμα περισσότερο θα έχετε πολλά να κάνετε και πολλά να χαρείτε. Μετά το 2ο δεκαπενθήμερο σας περιμένει μια πραγματικά καλή είδηση. Ένα σερί προβλημάτων είναι πιθανόν να σας παρουσιαστεί μετά τις 16 στα επαγγελματικά σας. θα έχετε σημαντικούς ανθρώπους στο πλευρό σας στις 25 και 26! Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορείτε να επιλύσετε. Προσέξτε τις σχέσεις σας με ψηλότερους στην ιεραρχία στις 30.

Σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια άσκηση που θα σας φέρει σε επαφή με την φύση, η επιλέξτε να ξεκινήστε χορό αν ζείτε στην πόλη. Σίγουρα καλό είναι να τιμήσετε το σώμα σας με κάποια άσκηση. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνει αυτή τη στιγμή θα ήταν να μην επιλέξετε κάποιου είδους εκγύμναση. Ευτυχώς, έχετε έναν τόνο καλή ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα σας και σας επιτρέπει να είστε έτοιμοι για ένα καλό ανοιξιάτικο ξεκίνημα.

Ακούστε αυτό το μικρό τζίνι στο κεφάλι σας που σας λέει να πάρετε περισσότερες ίνες, φυλλώδη λαχανικά και φρέσκα φρούτα στη διατροφή αυτό το μήνα. Αυτή η φωνή είναι αρκετά έξυπνη! Ποιος είναι υπεύθυνος για την υγεία σας, το πεπρωμένο; Είστε εσείς! Έτσι, δεν έχει σημασία τι συμβαίνει με σας, κάνετε καλό στον ίδιο σας τον εαυτό και θα δείτε θετικά αποτελέσματα.

Κάποιος νέος και σημαντικός συνεργάτης έρχεται στην ζωή σας μετά τις 20 του μήνα. Πείτε ναι σε νέες συνεργασίες .  Έχετε εύνοια για να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους. Ένα σχέδιο που ακυρώθηκε με άσχημο τρόπο μέσα στον Μάρτιο μπορεί να σας επανέλθει στο διάβα σας με καλύτερες προοπτικές αυτήν την φορά. 

Μάρτιος 2017

Για τον Μάρτιο 2017 έχετε τον Ήλιο  στον Οίκο της χαράς, στον τομέα των ξένων πολιτισμών και της πνευματικότητας. Έτσι λοιπόν θα είστε χαρούμενοι, για τον Ήλιο εδώ να σας εμπνέει και να ωθεί τον εαυτό σας πέρα από όρια για να προχωρήσετε περισσότερο από ό, τι συνήθως. Ταξίδια θα διευρύνουν το μυαλό  σας και μπορείτε να βρείτε τον ανώτερο εαυτό σας, έχοντας χώρο για να αναπτυχθείτε. Αυτό το διάστημα περιπλάνησης διαρκεί μέχρι 20 Μαρτίου, όταν θα προσέξετε γιατί θα έχετε τάσεις για κάποιου είδους εκδίκηση . Θα πρέπει να αναζωογονηθείτε και να φορτιστείτε πλήρως. Ήρθε η ώρα να υπενθυμίσετε στους ανθρώπους ποιοι είστε, αλλά με ευγένεια.

 Δοκιμάστε να βγείτε από τα τυπικά κουτιά σας και να μιλήσετε με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να δώσετε μια διαφορετική προοπτική για τον κόσμο. Νέοι ορίζοντες σας δελεάζουν και θα δώσετε νέα τοπία στη ζωή σας. Αυτός είναι ο μήνας για να ασχοληθείτε με κάποιον τρόπο με την  μεταφυσική, θα έχετε ξαφνικές διαισθήσεις και οράματα πολύ σημαντικά. Μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε φίλους από το εξωτερικό ή να συνδεθείτε με έναν πνευματικό καθοδηγητή τον τύπο γκουρού αυτή τη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της 12 Μάρτη με την Πανσέληνο θα το βρείτε πολύ δύσκολο να επικοινωνείτε και να βάλετε τις λέξεις να εξηγήσουν τα συναισθήματά σας. Αυτή είναι μια στιγμή συναισθηματικά φορτισμένη για αλληλεπιδράσεις με τους άλλους, γιατί θα είναι δύσκολο να αλληλεπιδράτε σε ένα ρηχό επίπεδο. Η Πανσέληνος ανοίγει τα μάτια σας σε μεγάλη αίσθηση ενσυναίσθησης με όλους όσους αντιμετωπίζετε. Μπορεί να αισθάνεστε πάρα πολύ κατά καιρούς ότι τυχαία άτομα δίνουν την καρδιά τους σε εσάς από κάθε γωνιά, συμπεριλαμβανομένης της εκδοχής να έχετε πολύ έντονες σχέσεις με εντελώς άγνωστους ανθρώπους.

Θα φαίνεται σαν να έχετε μόνον υψηλές ενοράσεις σας για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι οι συνήθειες από το παρελθόν και το ασυνείδητο της παιδικής ηλικίας αιμορραγούν στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να αντιδράσετε με μια ισχυρή αίσθηση μνήμης για συνήθως ασήμαντα περιστατικά, όπως ένα τραγούδι που ακούτε έξω από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που ακολουθείται από ένα λεωφορείο που μετέφερε μια αφίσα από την πλευρά που είναι άκρως συμβολική. Συνδέσεις από το ένα πράγμα στο άλλο φαίνονται φορτωμένες με συναισθηματικό νόημα σαν να ζείτε σε ένα γαλλικό φιλμ νουάρ.

Καινοτόμες ιδέες για την επιχείρησή σας που έχουν αποκτηθεί μέσω ταξιδιωτικών εμπειριών θα σας απασχολήσουν από τις 12 του μήνα και μετά. Εάν εργάζεστε σε δημιουργικά πεδία εξωτικές επιρροές από μακρινές χώρες, θα σας εμπνεύσουν. Μπορείτε να βρείτε όσα χρειάζεστε για να ξεφύγετε από τα έργα που έχετε μέχρι τώρα κάνει για να επαναφορτίσετε τις διαδικασίες της σκέψης σας. Με τον Ερμή να αλλάζει ζώδιο στις  13, τα θέματα εργασίας σας είναι σε ζήτηση και πάλι. Αυτή είναι μια στιγμή που πραγματικά μπορείτε να διαπρέψετε. Η φήμη σας προηγείται με τους ανωτέρους σας να έχουν υψηλές προσδοκίες. Αυτή τη στιγμή, κάντε τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε απογοητεύσει τους άλλους. Έχετε ένα παράθυρο ευκαιρίας εδώ για να κάνετε φανταστική εντύπωση στους ανθρώπους και επίσης να ενισχύσετε την κατάστασή σας για το μακροπρόθεσμο μέλλον. Κέρδη από το μέσο του μήνα και μετά είναι πιθανό να διαρκέσουν μόνο αν βάλετε προσπάθεια σε ό,τι καταπιάνεστε όμως, έτσι δεν πρέπει να υποθέτετε τίποτα για δεδομένο. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Θα έχετε μεγάλα οφέλη αν είστε έτοιμοι να εργαστείτε με αγάπη και αφοσίωση επάνω στην σχέση σας. 

Φεβρουάριος 2017

Οι πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα απαιτούν επιπλέον υπομονή και αυτο-έλεγχο. Προσπαθήστε να αφήσει σημαντικά θέματα για πιο πίσω, τουλάχιστον έως 12 Φεβρουαρίου. Πιέζοντας πολύ σκληρά τις εξελίξεις πριν από την ημερομηνία αυτή θα καταλήξετε μόνο σε απογοήτευση. Το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου 2017 είναι το καλύτερο διάστημα αυτής της περιόδου για να πάρετε ό, τι θέλετε. Περιμένετε για μεγαλύτερες κινήσεις σας μετά την 26 Φεβ και την ηλιακή έκλειψη.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Ιαν 27 έως Φεβ 11 δημιουργεί μια συσσώρευση ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις. Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή, αν σας αναγκάσουν οι επιθυμίες σας να αντιταχθείτε σε άλλους ανθρώπους. Απελευθερώστε αυτό το καυτό δυναμικό και την ενεργειακή ανασφάλεια μέσω της άσκησης, του αθλητισμού ή με ένα νέο χόμπι.

 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 3 έως 21 Φεβ αυξάνει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά και οποιαδήποτε υποκείμενη ένταση στην όποια σχέση μπορεί να ανέλθει στην επιφάνεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περιμένετε πάρα πολύ, χωρίς προηγουμένως να δείχνετε με σαφήνεια στον σύντροφό σας πόσο φροντίζετε για αυτόν. Σε κινήσεις πέρα από την λογική με τα χρήματα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτή τη στιγμή καθώς θα έχετε μια τάση να δημιουργείτε χρέη, μια υπερβολική αισιοδοξία στον οικονομικό τομέα δεν έχει ρεαλιστική βάση.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 28 φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και τους στόχους σας μπορείτε να τους επιτύχετε πιο εύκολα από ό, τι σε άλλους χρόνους. Άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, και μπορείτε να περιμένετε χάρες ή τουλάχιστον μικρότερη αντίσταση από τους άλλους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης και της ευκολίας με την οποία σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Η 26η Φλεβάρη με την ηλιακή έκλειψη είναι ένα σταυροδρόμι ενεργειών απολύτως θετικών. Το ίδιο θετική είναι και η 10 Φλεβάρη με την σεληνιακή έκλειψη. Από αυτόν τον δεύτερο μήνα του χρόνου μέχρι και τον Αύγουστο του 2017 ανοίγει ένα διάστημα που μπορείτε να πείσετε εύκολα τους άλλους να συνδράμουν στα σχέδιά σας. Ατυχίες, καθυστερήσεις και κακή επικοινωνία με ανωτέρους που σας είχαν ταλαιπωρήσει τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2016 βρίσκουν τώρα την επούλωσή τους με θεαματικά αποτελέσματα τόσο στις σχέσεις σας όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από τις 25 Φεβρουαρίου έως 4, Μαρτίου σας δίνει την ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια άνοδο, μια επιτυχημένη προώθηση των σχεδίων σας. Θα κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους, έτσι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ζητήσετε μια χάρη ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή προαγωγή. Μπορείτε να διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο ως μεσολαβητής, αν υπάρχουν τυχόν δυσκολίες μεταξύ φίλων ή στην οικογένεια τον τελευταίο καιρό. Μια εξαιρετική στιγμή για σπουδές, εξετάσεις, διαπραγματεύσεις και συμβάσεις.

Ιανουάριος 2017

Για Ιανουάριο του 2017 ο Καρκίνος θα πρέπει να επικεντρωθεί στην καριέρα του, υπάρχει πολύ μεγάλη εύνοια αν κινηθείτε σωστά αυτό το μήνα. Η επαγγελματική επιτυχία για το ζώδιο του Καρκίνου θα έρθει μέσα από την αποδοχή προηγούμενων λαθών και με την καλή συνεργασία με ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν αλλά και να σας προωθήσουν σε υψηλότερες θέσεις.

Αφήστε παράμερα τις προσωπικές σας επιθυμίες και τις δράσεις που είναι επουσιώδεις αυτό το μήνα. Άλλοι άνθρωποι και οι δράσεις τους θα καθορίσουν την πορεία της ζωής σας κατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου 2017, με τρόπους που τώρα δεν μπορείτε να τους φανταστείτε. Η τύχη και οι συμπτώσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην ζωή σας όχι μόνον τον Ιανουάριο, αλλά και όλο το 2017.

Ωστόσο, αν δεν θέλετε καμία αναταραχή, τότε πρέπει να προχωρήσετε με εξαιρετική σύνεση, και πάλι δεν θα αποφύγετε κλυδωνισμούς, που όμως με την τρέχουσα έννοια δεν είναι κακοί. Θα πρέπει να προσαρμόζετε τον εαυτό σας στην κατάσταση που θα αντιμετωπίζετε κάθε φορά. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι θα πρέπει να κρατήσετε την όποια θέληση και τη δράση σας στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ιανουαρίου του 2017 που ο ανάδρομος Ερμής θα σας δίνει διάφορες προκλήσεις.

Οι πλανητικές θέσεις και η ανάλυσή τους προλέγουν ότι η ζωή σας αυτόν τον μήνα θα είναι ταραχώδης για την καριέρα και το μέτωπο των επιχειρήσεων. Θα ήταν φρόνιμο να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να καταφέρετε τη διατήρηση της ψυχραιμίας σας και για να είναι σοφές ως προς τα συμφέροντά σας οι ενέργειές σας. Η δεύτερη και η τρίτη εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκές για την εκτέλεση μεγάλων επιχειρηματικών σχεδίων.

Ο Ιανουάριος του 2017 μιλά για το δίδυμο ευθυνών/συνεργασίας, της εργασίας σε μια ομάδα, για το πώς οι επαγγελματικές επιλογές εξαρτώνται από άλλους ή το έργο τους και για το πώς μπορείτε να (επανα) ρυθμίσετε το τοπίο της κοινωνικής σας ζωής άρα και της εργασιακής με νέες συνδέσεις.

Είναι μια στιγμή ανάλυσης, αξιολόγησης, αναθεώρησης και, ίσως, αναδιοργάνωσης, που προσπαθεί να τοποθετήσει συνεργασίες και κατανομή καθηκόντων σε μια περιοχή ορθότητας και αλήθειας.

Η σταδιοδρομία σας, Καρκίνοι, σε γενικές γραμμές, θα μπορούσε να περάσει μέσα από μια στιγμή επαναφοράς των προτεραιοτήτων, ανάλογα με την κλίμακα των ηθικών, πολιτιστικών, πνευματικών αξιών. Οικογένεια, ρίζες ή οι ιδιότητες της αφοσίωσης και της τιμής είναι επίσης ορόσημα που θα παίξουν ρόλο στην ζωή σας.

Σε όλο αυτό το πλαίσιο, ο Ιανουάριος 2017 προετοιμάζει το έδαφος για νέες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα φέρουν χρήματα και την επιτυχία.

Παρά τις πολλές και δύσκολες συγκυρίες σε παγκόσμιο επίπεδο τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά κατά τη διάρκεια του μήνα. Μπορεί επίσης να λάβετε απρόσμενη αναβάθμιση ή οικονομικό μπόνους στο χώρο εργασίας ή στην επιχείρηση. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τα κέρδη σας με σύνεση. Οι οικονομικές προοπτικές βελτιώνονται ραγδαία, εντυπωσιακά και απρόσμενα  προς το τέλος του μήνα. Όλα τα σχέδια εργασίας που θα έχουν κοινωνικό προσανατολισμό και θα προβλέπουν σύνδεση με μεγάλες ομάδες έχουν εύνοια. .

Το διάστημα αυτού του αισιόδοξου Ιανουαρίου για τους Καρκίνους, που αγαπούν τόσο πολύ την ασφάλεια, θα είναι εξαιρετικό και κατά τη διάρκεια του μήνα το πεδίο των σχέσεων, αν και δεν το συνηθίζετε,  θα ελέγχεται από εσάς. Ο σύντροφός σας θα είναι πάντα έτοιμος να σας ικανοποιήσει ερωτικά και διανοητικά. Οι κοινωνικές δεσμεύσεις σας όμως μπορεί να αποδειχθούν εμπόδιο στη ζωή και την αγάπη σας. Μπορεί να τεθεί θέμα εξουσίας στο ζευγάρι από την κυρίαρχη στάση του συζύγου σας. Ίσως να ενδιαφέρεστε ακόμη και για ένα μωρό.

Οι σχέσεις είναι η περιοχή στην οποία λαμβάνουν χώρα τα πολύ σημαντικά γεγονότα κατά την περίοδο Ιανουαρίου 2017. Ο Ήλιος διασχίζει το σπίτι του Καρκίνου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τον Αιγόκερω, κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκαημέρων, κάνοντας ένα συνδυασμό με τον Πλούτωνα: έντονα συναισθήματα, ψυχολογική ανησυχία, απαιτητική στάση, προσπαθείτε να ελέγξετε ή να μετατρέψετε μια κατάσταση.

Ο Ερμής μέχρι τα μέσα του μηνός σε ανάδρομη πορεία επιδιώκει να ρίξει φως σε μια σύνθετη διαδικασία, η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο, αλλά με πολύ βαθύτερες ρίζες.

Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου 2017, ο Ερμής κινείται μεταξύ του σπιτιού του καρκίνου των σχέσεων και αυτού της εργασίας / υποχρεώσεων (στις 4 Ιανουαρίου) και πάλι πίσω (στις 12), οι δύο στιγμές που πλαισιώνουν την επανέναρξη της άμεσης κίνησης (στις 8 Ιανουαρίου). Είναι το βασικό όριο της περιοριστικής ή βαριάς κατάστασης, η οποία είναι παρούσα από το 2015, όταν ο Κρόνος, κυβερνήτης του σπιτιού του Καρκίνου των σχέσεων, εισήλθε στον Οίκο που ελέγχει  την εργασία και τον χώρο των υποχρεώσεων.

Η υγεία και η ψυχολογική προσωπικότητα του Καρκίνου χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα μέχρι το τέλος του μήνα. Είναι καλύτερο να αποφευχθεί μια αγχωτική ζωή στον τόπο εργασίας και στην κοινωνική ζωή. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε την συναισθηματική υγεία σας σε φόρμα, εκτός από τη σωματική υγεία. Προβλήματα που σχετίζονται με τα πόδια μπορεί να σας ταλαιπωρούν αυτό το μήνα.

Δεκέμβριος 2016

Ο Άρης που είναι ο πραγματικός κυβερνήτης του ζωδίου σας από 5 έως 20 Δεκέμβρη αυξάνει την φυσική σας ενέργεια, το θάρρος και την αυτοπεποίθηση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας, να πάρετε αυτό που θέλετε και να επιτύχετε τους στόχους σας χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε εμπόδια. Η ελκυστική ενέργεια που εκπέμπετε σημαίνει ότι οι ερωτικές σχέσεις με έναν πιθανό σύντροφο είναι πιο ανταποδοτική. Αυτή η ισχυρή και σέξι επιρροή είναι ιδανικό δώρο και κάνει μια καλή εντύπωση.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο διάστημα 5-9 Δεκέμβρη αυξάνει την επιθυμία σας για διασκέδαση και σας χαρίζει ενθουσιασμό. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, γιατί ό,τι θα θέλετε να επιτύχετε θα συμβεί γρήγορα και αρκετά ομαλά. Έχετε την τόλμη και το σεξαπίλ που χρειάζεστε για να κάνετε την πρώτη κίνηση με κάποιον που έχετε επιθυμία για σχέση μαζί του. Πειραματισμός και εκκεντρικότητα στις προσωπικές σας στιγμές μπορούν να αναζωογονήσουν εν τω μεταξύ μια ήδη υπάρχουσα σχέση με ρομαντισμό.

Ο Ήλιος από τις 11 Δεκεμβρίου έως τις 22 φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας ευνοούνται εν συνόλω, μπορείτε να ελπίζετε σε βοήθεια από άλλους ανθρώπους και σε επαγγελματικά και σε ερωτικά θέματα. Κάποιοι θα σταθούν στο πλάι σας ακόμα και με μυστικούς τρόπους.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 11 Δεκεμβρίου έως τις 14 είναι μια συναρπαστική στιγμή τη ζωής σας γιατί θα αυξηθεί η διαίσθηση και λάμψεις διορατικότητας θα σας οδηγήσουν σε αυτο-ανακάλυψη και αποκαλύψεις μεγάλου μεγέθους. Αυτές οι ιδέες σε συνδυασμό με την αυξημένη αυτοπεποίθηση σας επιτρέπουν να εκφράσετε το πιο μοναδικό εαυτό σας ή την πιο ιδιόμορφη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Μια εξαιρετική στιγμή για να αφήσετε τη ζώνη άνεσής σας και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με μερικούς εξαιρετικούς ανθρώπους.

Η 13η Δεκέμβρη είναι σημαντική ημέρα, η Πανσέληνος φέρνει το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της σελήνης μέχρι την 29η Δεκεμβρίου που έρχεται το νέο φεγγάρι να ξέρετε ότι θα είστε περισσότερο συναισθηματικά ευαίσθητοι ή κυκλοθυμικοί.

Ο Δίας από τις 18 Δεκεμβρίου μέχρι τα τέλη Μάρτη του 2017 σας ενθαρρύνει να πάρετε περισσότερα από τη ζωή, να γίνετε πιο διεκδικητικοί. Ταυτόχρονα όμως σας αυξάνει και την διάθεσή σας να επιβληθείτε στους άλλους με όλα τα μέσα. Αυτό μπορεί να σας φέρει εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ναι, να διεκδικήσετε τα πάντα, αλλά όχι εις βάρος ανθρώπων που σας αγαπούν.

Αυτός ο μήνας και το πλανητικό του σκηνικό αυξάνει σημαντικά την ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία και  ενθουσιασμό. Θα αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να αντιδράσετε, ή να επαναστατήσετε εναντίον οποιουδήποτε εμποδίου σας στερεί από το να έχετε διασκέδαση και να κάνετε ό, τι θέλετε. Είναι πιθανό να υπάρξει συγκεκριμένο ξαφνικό γεγονός που θα απελευθερώσει την δημιουργική σας ένταση και θα οδηγήσει σε μια σημαντική αλλαγή των περιστάσεων. Της ζωής σας.

Η Αφροδίτη από 24 Δεκέμβρη έως 4 Γενάρη αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πρόθυμοι να δείξετε την αγάπη και των έρωτά σας για κάποιον τυχερό σύντροφο. Ένας υπέροχος συνδυασμός πλανητών κάνει αυτό το διάστημα του Δεκεμβρίου ένα ιδιαίτερα τυχερό και συναρπαστικό κομμάτι της ζωής σας.

Το διάστημα του Δεκέμβρη ανάμεσα 24 - 27 είναι εκπληκτικό για σας με το χριστουγεννιάτικο σκηνικό να δίνει μεγάλη σταθερότητα και προστασία σε σχέσεις αγάπης. Πραγματική διάθεση για δέσμευση, τιμιότητα και πίστη θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει κέφι, αισιοδοξία και πολλή αγάπη. Αυτό είναι ένα από τα πιο καλά μοτίβα διελεύσεων και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους αναζητούν την αγάπη. Σας κάνει να φαίνεστε πιο ελκυστικοί, αλλά και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να εκφράσετε την πιο στοργική και φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αυτό είναι προφανώς ένα ιδανικό διάστημα για ένα πρώτο ραντεβού, αλλά και για την επιδιόρθωση τυχόν αγχωτικών σχέσεων.

Νοέμβριος 2016

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα είναι πολύ ευνοϊκό για να θέσετε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Θα είστε αρκετά αποφασιστικοί και θα βλέπετε τις ευκαιρίες που έρχονται για να τις εκμεταλλευτείτε. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, έτσι διάφορα θέματα που αφορούν την καριέρα σας και γενικά τα επαγγελματικά σας σχέδια θα τα προωθήσετε με δυναμισμό. Ακόμη ζητήματα ακίνητης περιουσίας, αλλά και οικονομικά θα σας ενδιαφέρουν και θα πάρετε θαρραλέες αποφάσεις. Αισθηματικά με τον σύντροφό σας θα ανανεώσετε την σχέση σας.

Η παντοδύναμη Σελήνη όλον αυτόν τον μήνα, με σημαντικές όψεις, θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι έχετε πολλά να δώσετε στους γύρω σας, ενώ σας βάζει και σε μια πιο ταξιδιάρικη διάθεση.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη από τις 13 Νοεμβρίου έως τις 18 σας δίνει  ταχύτητες αντίληψης, ανοίγει το μυαλό και βοηθά τα αντανακλαστικά σας. Θα αισθανθείτε μια έντονη αίσθηση του σκοπού και θα πάρετε την πρωτοβουλία για να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε να επιτύχετε να περαιώνετε μεγάλα ποσά δουλειάς σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το θάρρος και τη μαχητικότητα σας να είναι πολύ αυξημένα πεδία. Η κοινωνικοποίηση και το πεδίο της αγάπης θα επωφεληθούν από επιπλέον δυναμισμό και πνευματική ελκυστικότητα. Αυτή θα είναι ήταν μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Το τετράγωνο Ερμή -  Ποσειδώνα από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 19 διαστρεβλώνει τη σκέψη σας, η οποία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και να περιπλέξει τις συζητήσεις και τις επιχειρηματικές συναλλαγές. Ακόμη οι σκέψεις σας μπορεί να υποφέρουν από την έλλειψη σαφήνειας και να δέχονται παρερμηνεία. Εάν πρέπει να ασχοληθεί με οποιαδήποτε σημαντική επιχείρηση, την γραφειοκρατία ή νομικά θέματα, να ζητήσετε καλύτερα επαγγελματικές συμβουλές ή βοήθεια από έναν έμπιστο φίλο.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου, θα μπορείτε να επιλύσετε κάθε επαγγελματικό σας πρόβλημα. Θα έχετε νέες ιδέες θα είστε εφευρετικοί και θα γίνεστε αποδεκτοί από τους ανωτέρους σας και από σημαντικά πρόσωπα . Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω θα μπορείτε να αναζωπυρώσετε το ερωτικό σας πάθος με τον σύντροφό σας και θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε αυτό που σας ταιριάζει και τον μεγάλο έρωτα, δεν θα διατάσετε να πάρετε ρίσκα και να δημιουργήσετε σχέσεις που θα σας πλουτίσουν τις εμπειρίες σας  προκειμένου να κάνετε μια νέα ρομαντική σχέση.

Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου θα είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας και δεν θα κάνετε πράγματα πριν να τα ελέγξετε. Έτσι επαγγελματικά και οικονομικά θα σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις. Το ίδιο θα επιδιώξετε και στον αισθηματικό τομέα, έτσι θα ισορροπήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά  του Τοξότη θα είστε πολύ δημιουργικοί και εφευρετικοί, ανοίγοντας νέους δρόμους σε κάθε τομέα. 

Οκτώβριος 2016

Ο Οκτώβριος ξεκινάει εντυπωσιακά και θετικά με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η του μήνα να ευνοεί την οικογένειά σας με καλές ειδήσεις σε κάθε επίπεδο. Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με το ζώδιό σας έως την αρχή του 2017 επηρεάζει πιο έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του Καρκίνου. Σας επιτρέπει να ακολουθήσετε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι και σας προφυλάσσει από κάποια κρίση στην υγεία ή από το να χάσετε το δρόμο σας. Αυτό είναι μια καλή επιρροή για τις σχέσεις και θα πρέπει να εμβαθύνετε την πνευματική σύνδεση με το ταίρι σας. Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία για να ικανοποιήσετε ένα ιδανικό συνεργάτη, μια αδελφή ψυχή που πραγματικά μπορεί να συνδεθεί μαζί σας.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούλιος 2017 Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για την πρόοδο ή την επίτευξη των στόχων σας. Κάντε σχέδια, παρευρεθείτε στις συναντήσεις και...

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούλιος 2017 Η αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια των τελευταίων εβδομάδων συνεχίζεται στις αρχές του μήνα. Ωστόσο, η ευθυγράμμιση του...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούλιος 2017 Ο πρωταρχικός πλανητικός προστάτης του Διδύμου, ο Ερμής, θα αναλάβει μια αρκετά κερδοφόρα θέση τον Ιούλιο του 2017, η οποία,...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούλιος 2017 Τον Ιούλιο του 2017, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το Ζωδιακό σημάδι του Ζυγού μπορούν να βασίζονται σε μια αρκετά επιτυχή...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούλιος 2017 Τον Ιούλιο του 2017 οι Υδροχόοι θα έχουν την υποστήριξη των παραδοσιακών ουράνιων βοηθών τους - τον Κρόνο και τον Ερμή. Θα...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούλιος 2017 Τον Ιούλιο του 2017 το ζώδιο των Ιχθύων θα έχει τόση τύχη καθώς είναι έτοιμοι για αυτό. Στην πραγματικότητα, έχουμε να κάνουμε με...