Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Νοέμβριος 2017

Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τον Καρκίνο το Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι στην 1η, 2η και 3η ημέρα του μήνα, ίσως κάνετε μια ανασκόπηση των πράξεών σας και μια ανάγνωση των κινήτρων πίσω από αυτές. Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβουμε αν είμαστε πραγματικά καλοί, ή αγνοί, δεν είναι να θυμηθούμε τις φορές που φερθήκαμε άσχημα, αλλά να καταλάβουμε τα κίνητρα των φορών που φερθήκαμε όμορφα προς κάποιον. Με άλλα λόγια μπορεί οι πράξεις μας να είναι καλές, αλλά τα κίνητρά μας να είναι εγωιστικά. Αυτήν ακριβώς την διαδικασία φαίνεται πως θα κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ώστε να είστε σίγουροι για το ποιόν σας και για να βρείτε τρόπους να κάνετε τον εαυτό σας καλύτερο.

Ο καρκίνος στις 7 του μήνα, κάνει τους ρυθμούς λίγο πιο αργούς για τον εαυτό του, ώστε να αξιοποιήσει λίγο από τον ελεύθερό του χρόνο ώστε να κάνει μια πνευματική αναζήτηση . Στις 13 Νοεμβρίου, έρχεστε σε επαφή με κάποιους φίλους. Αυτό είναι σημαντικό για την συναισθηματική σας υγεία σας. Στις 17, αισθάνεστε απλά υπέροχα, μιας και έχετε πλέον περάσει τον κοινωνικό χρόνο που χρειάζεστε. Η 22η και 23η είναι καλές ημέρες για να περάσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε (ο εγκέφαλός σας παίζει σημαντικό ρόλο στη φροντίδα του σώματός σας, άλλωστε). Στις 24, δώστε στον εαυτό σας μια μεγάλη ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά σας φέτος. Στις 29 και 30, φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να χαλαρώσετε και να ερμηνεύσετε τις πρόσφατες εξελίξεις.

Το ζώδιό σας για τον Νοέμβριο, δείχνει ότι αν συμβεί κάποιο σφάλμα στην επικοινωνία σας με τον σύντροφο σας (ή με το μελλοντικό σας ταίρι) κατά την 1η, 2η ή 3η ημέρα του μήνα, θα κάνετε ό,τι είναι δυνατό για να εξηγήσετε τα συναισθήματά σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να αποφύγετε περεταίρω παρεξηγήσεις . Θα κάνατε επίσης καλά να μην προσποιείστε πως όλα πάνε καλά, αν αισθανθείτε ότι κάτι μπορεί γίνεται όλο και πιο δύσκολο αυτήν την περίοδο. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε όλες τις παρεξηγήσεις, γρήγορα, πριν μετατραπούν σε μεγαλύτερες παρανοήσεις. Ο Καρκίνος αντιμετωπίζει αυτό όχι ως πρόβλημα, αλλά ως ευκαιρία να μάθει περισσότερα για τον τρόπο επικοινωνίας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου.

Γιατί να μην δοκιμάσετε μια ολοκαίνουργια προσέγγιση για την εμφάνιση ζητημάτων στις 8 Νοεμβρίου 2017; Εξάλλου, δεν υπάρχει λόγος να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο όταν υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα που θα μπορούσατε να περπατήσετε. Η δημιουργικότητά σας είναι ο τομέας της νόησής σας ο οποίος φαίνεται να ανθίζει περισσότερο από ποτέ, με μερικές εξαιρετικές, φρέσκιες, ωστόσο ρεαλιστικές ιδέες να κάνουν την εμφάνισή τους στις 14 και 15 του μήνα, κάτι το οποίο μπορεί να εντυπωσιάσει όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Με το ταίρι σας, ή με κα΄ποιο φιλικό σας πρόσωπο, θα συνδεθείτε ακόμη περισσότερο, αν αυτό είναι δυνατό, στις 18, 19 και 20. Προσέξτε να ακολουθήσετε την ρουτίνα που μπορεί να σας επιβάλλει η υγεία σας στις 25 ή 26.

Στις 14 και 15, σιγουρευτείτε ότι θα γελάτε! Θα είστε εξαιρετικά παραγωγικοί. Η καλή ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πετύχετε πολλά, να εργαστείτε ή να τη χρησιμοποιήσετε για να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε. Η επιλογή είναι δική σας όσον αφορά τα συναισθηματικά σας θέματα στις 18, 19 και 20 (δεν μπορείτε να κάνετε λάθος σε σχέση με αυτό). Υπάρχει η περίπτωση να αισθανθείτε πως φθείρεστε στις 25 ή 26, ωστόσο θα είναι μια απλή αίσθηση, η οποία δε θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οκτώβριος 2017

Χαρά, ω, χαρά! Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας - ο ευεργέτης - εισέρχεται στο πέμπτον Οίκο του Καρκίνου, εκείνο που λέει " αγάπη " και όπου μένει για ένα χρόνο και ένα μήνα. Αυτός είναι ο Οίκος των απολαύσεων, του πάθους, της περιπέτειας και της αδρεναλίνης.

Η σeξουαλική σας δύναμη φτάνει σε νέα ύψη και η καρδιά σας είναι γεμάτη από ρομαντική κίνηση. Η διάθεση στρέφεται προς την αγάπη και τα αστέρια ευθυγραμμίζονται για να την φέρουν στο δρόμο σας.

Όλοι όσοι έχουν χώρο στην καρδιά τους για αγάπη θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης υπό την επίδραση αυτής της διέλευσης. Ο πέμπτος Οίκος μιλά για ελεύθερη αγάπη που απελευθερώνεται από κάθε ευθύνη, την απελευθερωμένη εκδήλωση συναισθημάτων και ερωτισμό.

Η διαμόρφωση γίνεται πολύ ενεργή, χάρη στην υπέροχη σχέση Ήλιου-Δία.

Με τον Δία στον 5ο οίκο που αρχίζει με τις 10 Οκτωβρίου του 2017, για περισσότερο από ένα χρόνο ο Ήλιος των Καρκίνων θα έχει μεγάλη υποστήριξη και θα τροφοδοτείται από δύναμη, τύχη και ευκαιρίες.

Ο Ήλιος είναι από μόνος του σύμβολο της κατάστασης και της φήμης και για τους Καρκίνους κυβερνά επίσης τον Οίκο των χρημάτων και είναι ουσιαστικά ενεργόςς στον Οίκο της σταδιοδρομίας («εξύψωση»). Ο Δίας, με τη σειρά του, είναι ο ηγέτης του οίκου εργασίας του Καρκίνου. Έτσι υπάρχουν καλά μηνύματα για το επόμενο έτος.

Ο Οκτώβριος είναι ένας μεικτός μήνας. Θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια επαγγελματικά ζητήματα κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών, λόγω της έντασης μεταξύ του Άρη και του Κρόνου που βρίσκεται στον Οίκο εργασίας σας.

Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού η σύνοδος Ήλιου - Δία υπόσχεται δημιουργικότητα, ευνοϊκές συνθήκες, επιτυχία και χρήματα.

Οι εντάσεις είναι υψηλές κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών του Οκτωβρίου 2017 και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ευερεθιστότητα, βιασύνη, τάσεις που επικεντρώνονται στις συγκρούσεις ή κίνδυνους ατυχημάτων.

Η όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου επηρεάζει ένα από τα ιατρικά σπίτια του Καρκίνου, οπότε τα πράγματα που σχετίζονται με την υγεία πρέπει να αντιμετωπίζονται με περισσότερη προσοχή. Πρέπει να αποφύγετε το άγχος και να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Περάστε περισσότερο χρόνο κάνοντας κάτι δημιουργικό ή με χόμπι!

Σεπτέμβριος 2017

Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα είναι παραγωγικός χρόνος, επικεντρωμένος στα νέα επιτεύγματα. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η Σελήνη, ο πρωταρχικός προστάτης του Καρκίνου, θα αναλάβει τώρα μια εξαιρετικά ευνοϊκή και ισχυρή θέση, η οποία εγγυάται μια εξαιρετικά ευνοϊκή συρροή περιστάσεων. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να κάνετε τίποτα. Τα λάθη είναι πιθανά και μερικά θα μπορούσαν να είναι θανατηφόρα, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες. Συνολικά, μιλάμε για ένα μήνα που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Για ορισμένους, αυτό θα περιλαμβάνει μια νέα δουλειά, άλλοι πιθανότατα θα κάνουν το κατάλληλο βήμα και θα αποφασίσουν να παντρευτούν, ενώ άλλοι θα πρέπει να σκεφτούν την "αιωνιότητα" και να καταλήξουν σε ένα σημαντικό συμπέρασμα. Σε κάθε περίπτωση, θα επιτύχετε κάποιο συγκεκριμένο τελικό αποτέλεσμα και δεν πρέπει να στεναχωρηθείτε εάν το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις προθέσεις σας. Για τον Καρκίνο, η αρχή της φθινοπωρινής εποχής παράγει παραδοσιακά πολλές εκπληκτικές πτυχές, αλλά από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τη δυσμενή ευθυγράμμιση του Κρόνου. Εάν η θέση σας είναι εύθραυστη, εάν χάσετε την αυτοπεποίθησή σας και αρχίσετε να αλλάζετε τη γνώμη σας άγρια, τότε ο άρχοντας των ποταμών του χρόνου θα μπορούσε να σας προκαλέσει σοβαρή ζημιά.

Εάν ασχοληθούμε λεπτομερέστερα με τον τομέα της εργασίας, πρέπει να επισημάνουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 η προαναφερθείσα ευνοϊκή θέση της Σελήνης θα επιτρέψει στον Καρκίνο να ενεργήσει με έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο. Αυτό θα είναι μια καλή τάση, δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος. Πάρτε πρωτότυπες αποφάσεις, ακόμη και αντίθετες με εκείνων που βρίσκονται γύρω σας. Μερικοί άνθρωποι θα σας υποστηρίξουν, με κάθε τρόπο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα μείνετε μόνοι σας. Τώρα θα ήταν λογικό να αναλάβετε κινδύνους επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσετε μια νέα θέση εργασίας ή να αυξήσετε σημαντικά το εισόδημά σας. Για τους ανθρώπους που εργάζονται για τον εαυτό τους, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ακόμα πιο ενδιαφέρων μήνας, διότι σε μια συγκεκριμένη στιγμή (ίσως στην αρχή της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου) θα σας προσφερθεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον έργο, το οποίο θα πρέπει σίγουρα να πάρετε. Αν αυτό δεν συμβεί, δεν είναι μεγάλη απογοήτευση . Ακριβώς ενεργήστε σύμφωνα με τα δικά σας σχέδια, και μην ακούτε κανέναν όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε με τη δική σας δύναμη. Αν είστε διχασμένοι μεταξύ δύο απόψεων, και κυριολεκτικά χάσετε τον έλεγχο, τότε ο Κρόνος θα επηρεάσει σίγουρα τη ζωή σας και το αποτέλεσμα δεν θα είναι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" θα είναι μια αρκετά ειρηνική περιοχή ζωής για τον Καρκίνο, αλλά όχι χωρίς λίγη πρωτοτυπία και καινοτομία. Πρώτα απ 'όλα, αυτό θα αφορά τις σχέσεις σας με συγγενείς. Ίσως να συναντήσετε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να συνεργαστείτε με ανθρώπους στους οποίους κανονικά δεν επιθυμείτε να συνεργαστείτε. Ωστόσο, θα πρέπει να το κάνετε αυτό και πιστέψτε μας, στο τέλος σίγουρα θα φτάσετε σε απίστευτα συμπεράσματα, πολλά πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν για σας από αυτή την άποψη. Σε γενικές γραμμές, για τους παντρεμένους καρκίνους, ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας θα μπορούσε να είναι ένας ειρηνικός χρόνος, ο οποίος θα είναι γεμάτος ευτυχία και ειλικρίνεια . Οι αδέσμευτοι, από την άλλη πλευρά, μπορούν να μπουν σε περιπέτειες, αν, βεβαίως, δεν λυγίζουν ή δεν κρύβονται μακριά στα κοχύλια τους. Συνιστάται να κινούνται συνεχώς και να σχεδιάζουν κάτι. Η σχέση σας με τους φίλους σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αρνηθείτε να βοηθήσετε, ακόμα κι αν δεν σας ζητηθεί άμεσα. Απλά μην ξεχάσετε τη θέση του Κρόνου: αν θέλετε να αντιμετωπίσετε όλα τα προβλήματα με δική σας μόνο δύναμη, δεν θα υπάρξει καμία επιτυχία για σας. Να είστε πρόθυμοι να προσαρμοστείτε, αλλά μην αποσύρεστε στον εαυτό σας, αλλιώς, ο επιθετικά ευθυγραμμισμένος άρχοντας του χρόνου θα κάνει σημαντική ζημιά στα σχέδιά σας.

Αύγουστος 2017

Αυτός ο μήνας θα σας φέρει προσεκτικό σχεδιασμό και ισχυρή θέληση . Μπορεί να συμμετέχετε σε μια καλλιτεχνική επιδίωξη ή μια ερωτική συνεργασία που αλλάζει τις προοπτικές σας στη ζωή. Ίσως να αισθανθείτε σαν ένα δεντράκι που καλλιεργείται με τρομερή προστασία . Ίσως να βλέπετε τον εαυτό σας ως καμβά αυτή τη στιγμή. Ενδεχομένως να βρίσκεστε σε φάση επώασης, μεταμορφώνοντας πλήρως την ψυχή σας σε ανώτερη δομή. Αφήστε τη μετατόπιση να λάβει χώρα στην ψυχή σας. Αφήστε αυτή τη φορά να δείτε τις συναισθηματικές δυνατότητες του δικού σας μυαλού. Παρακολουθήστε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα κόκκινα και τα μπλε είναι σημαντικά χρώματα αυτή τη στιγμή. Τα κοχύλια, τα βακκίνια, το γάλα αμυγδάλου, το πράσινο τσάι, ο κισσός, η Lily και τα δαμάσκηνα είναι όλα σημαντικά αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Μπορεί να είστε σε εξέλιξη προς τους πραγματικούς σας στόχους. Οι εργασίες που σχετίζονται με την αληθινή καρδιά σας είναι πολύ σημαντικές αυτό το μήνα, καθώς η Αφροδίτη μετακινείται μέσω του ζωδίου σας για το καλύτερο μέρος του Αυγούστου. Η Αφροδίτη σας μετασχηματίζει και σας ζητά να πάτε προς το φως σας. Εφόσον η πηγή σας είναι σε ροή, κατευθύνεστε προς τη σωστή κατεύθυνση . Αυτό μπορεί να σημαίνει κάποιες δύσκολες και δραστικές αποφάσεις για τον εαυτό σας. Ίσως χρειαστεί να επιλέξετε τον αληθινό σας εαυτό αντί τις ανάγκες των άλλων. Προσέξτε να μην κάνετε μια επιλογή με βάση τις απαιτήσεις άλλων ή με ενοχή. Πρόκειται για την πορεία και την επιθυμία της καρδιάς σας!

Αγάπη / Πνευματικότητα - Η Αφροδίτη προσπαθεί να σας ξεφλουδίσει σαν κρεμμύδι αυτή τη στιγμή. Είναι απέναντι στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο οποίος έχει να κάνει με τη μετάβαση, τον μετασχηματισμό και την εξέλιξη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο αριθμός τρία ή ο κύκλος δημιουργικών σχέσεων είναι πολύ σημαντικός για τις ερωτικές / πνευματικές σας σχέσεις αυτή τη στιγμή. Αυτό έχει ως στόχο να ξεδιπλώσει κάτι που ποτέ δεν έχετε πραγματικά θεωρήσει για τον εαυτό σας πριν. Υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Οι καταχρηστικές σχέσεις δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό, είτε πρόκειται για καταχρηστική είτε για άλλη ... επομένως φυλαχτείτε! Υπάρχει μια ψυχολογική προοπτική εδώ που μπορεί να είναι ένας υποκείμενος παράγοντας στην αγάπη σας. Η θεραπευτική ανάλυση του παρελθόντος μπορεί να είναι ο καλύτερος οδηγός και να οδηγήσει σε ανακαλύψεις αυτή τη στιγμή.

Αφθονία / Οικονομικά - Είστε σε θέση να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο αυτό το μήνα με πολλούς τρόπους. Η πλανητική ενέργεια σχετίζεται με το τι είστε πρόθυμοι να κάνετε για τον εαυτό σας. Πολλή ενέργεια του χρόνου αυτού έχει μπλοκαριστεί από υπερβολική φόρτωση του εαυτού σας. Ίσως να έχετε πιέσει τον εαυτό σας στο όριο του στο παρελθόν, και αυτό είναι το επίκεντρο. Πώς μπορείτε να παίξετε πιο έξυπνα και όχι σκληρότερα; Αυτό μπορεί να χρειαστεί μια επανευθυγράμμιση αυτό το μήνα. Έχετε ακραία ενέργεια για κερδοφορία για την επιχείρησή σας ή στην εργασία σας. Μπορεί να χρειαστεί να είστε πιο δυναμικοί αυτό το μήνα ή να αλλάξετε εντελώς τις επιλογές σταδιοδρομίας σας αυτή τη στιγμή!

Υγεία- Μπορεί να βρίσκεστε στη μέση μιας δραστικής μετάβασης. Έχετε συνταγογραφήσει στις "προσδοκίες" του τι κρίνει η κοινωνία ότι πρέπει να κάνετε; Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι στο δικό σας ζώδιο, μπορεί να βρείτε το σώμα σας ταχέως μεταβαλλόμενο και ίσως να είστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι μια αλλαγή τρόπου ζωής για πολλούς, καθώς μπορεί να υπάρχει μια σύσταση από έναν επαγγελματία υγείας που πρέπει να ληφθεί αρκετά σοβαρά αυτό το μήνα ή μπορεί να βρείτε νέες πηγές διατροφής. Καλύτερες πηγές πρωτεϊνών είναι πολύ σημαντικές για τη διατροφή σας αυτή τη στιγμή.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Η Αφροδίτη και η Δήμητρα δουλεύουν χέρι-χέρι αυτό το μήνα στο ζώδιό σας. Η Δήμητρα θέλει να σας καλλιεργήσει και να σας θεραπεύσει με πολλούς τρόπους. Ίσως εστιάζετε στην υγεία και τη διατροφή σας με μεγάλη χαρά. Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε τις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις για την πραγματική φροντίδα. Λαμβάνετε την καλύτερη φροντίδα του εαυτού σας; Τι έχετε δώσει στους άλλους με τα χρόνια; Το Amor είναι ο αστεροειδής της αγάπης, που κινείται μέσα από τον Σκορπιό, σε τρίγωνο με το ζώδιό σας. Τι είδους αγάπης είναι πραγματικά υγιής για εσάς μακροπρόθεσμα; Πώς συνεργάζεστε με ερωτικές σχέσεις από μια νέα οπτική γωνία; Ήταν μια παρελθούσα συμπεριφορά επιζήμια για τον εαυτό σας και τους άλλους;

Ιούλιος 2017

Για τον Καρκίνο, ο Ιούλιος 2017 θα είναι ένας επιτυχημένος και ελπιδοφόρος μήνας και αν οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου επιθυμούν υπερβολικό κέρδος και θέλουν να επιτύχουν ύψη τα οποία ποτέ δεν έχουν ονειρευτεί, θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια. Ωστόσο, τουλάχιστον θα έχετε όλες τις δυνατότητες να το κάνετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι περιστάσεις θα αναπτυχθούν προς όφελός σας, οπότε θα ήταν λογικό να μην χάσετε από κοντά τους στόχους σας και να συνεχίσετε να προχωράτε στις προκαθορισμένες περιοχές. Σε γενικές γραμμές, οι καρκίνοι που έχουν ένα σχέδιο έτοιμο στην αρχή του μήνα θα κερδίσουν σίγουρα. Για πολλά σημάδια ο δεύτερος καλοκαιρινός μήνας θα αποδειχθεί αρκετά ήρεμος, αλλά όχι για τον καρκίνο! Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλά επείγοντα θέματα, πολλά από τα οποία θα βρίσκονται πολύ μακριά από τα όρια της ικανότητάς σας. Στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να εξασφαλίσετε την υποστήριξη συναδέλφων και συνεργατών, διότι θα ήταν καλύτερο να ξεπεραστούν οι επερχόμενες προκλήσεις συλλογικά και όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να ελευθερώσετε τα χέρια σας για τα επικείμενο επιτεύγματα. Όσον αφορά το "ρομαντικό μέτωπο", υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν προβλέπονται ενδοοικογενειακές συγκρούσεις. Δηλαδή, δεν θα υπάρξουν πραγματικά μαζικές συγκρούσεις, αν και φυσικά θα μπορούσαν να προκύψουν μικρές διαφωνίες. Ο Δίας, ο κύριος ουράνιος προστάτης σας, θα υποστηριχθεί από την Αφροδίτη και η θέση της "ουράνιας ιερής" είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς. Το γεγονός ότι η θέση του Κρόνου θα είναι δυσμενής θα έχει επίσης σημασία, ειδικά στο μέλλον . Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από μικρές λεπτομέρειες, να μην επιβραδύνετε την πρόοδό σας επειδή δεν είστε βέβαιοι για κάτι. Το χτύπημα θα είναι θανατηφόρο για τα σχέδιά σας.

Τον Ιούλιο του 2017, η σφαίρα των επιχειρήσεων και των οικονομικών θα προσφέρει στον Καρκίνο ριζικά νέες ευκαιρίες, αλλά δεν πρέπει απαραιτήτως να τις χρησιμοποιήσετε. Στην πραγματικότητα, στο σημερινό στάδιο θα έχετε μια αρκετά μεγάλη επιλογή ενώπιον σας και δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αρνητική πορεία δράσης, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους αγαπούν να «πειραματιστούν». Κοιτάξτε βαθιά τα προβλήματα και αποφασίστε τι σας αρέσει. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους συναδέλφους σας, αν έχετε. Η τρέχουσα περίοδος θα είναι πιθανώς ευνοϊκή για τις περιστροφές του προσωπικού. Εάν εργάζεστε μόνοι σας, τότε σκεφτείτε να αυξήσετε τα προσόντα σας. Οι καρκίνοι που δεν έχουν δική τους επιχείρηση μπορούν να επικεντρωθούν σε προσωπικές πρωτοβουλίες. Θα έχουν αρκετό χρόνο, ενέργεια και κεφάλαια που, ενώ ολοκληρώνουν τα καθήκοντά τους, θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τα δικά τους σχέδια εξίσου επιτυχώς. Σε γενικές γραμμές, αυτή τη φορά πραγματικά θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα για εσάς, και το αποτέλεσμα θα σας επιτρέψει να επιτύχετε εξαιρετικές θέσεις. Απλά μην απομακρύνεστε από τις μικρές λεπτομέρειες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλιώς επιθετικά ευθυγραμμισμένος Κρόνος θα σας ωθήσει προς λάθος συμπεράσματα και η πρόοδος θα μπορούσε να καθυστερήσει απεριόριστα.

Το "ρομαντικό μέτωπο" τον Ιούλιο του 2017 θα είναι εξίσου δυναμικό και επιτυχημένο για τον Καρκίνο όπως και κάθε άλλη σφαίρα της ζωής του. Για μεμονωμένους καρκίνους, θα είναι ένας εξαιρετικός χρόνος, πολύχρωμος και παραγωγικός από κάθε άποψη. Μπορείτε να ενεργήσετε σε διάφορα μέτωπα ταυτόχρονα, όλα θα λειτουργήσουν για σας, αλλά σκεφτείτε - πόσο δίκαιο είναι αυτό προς τους άλλους; Τα αστέρια έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για όσους είναι παντρεμένοι. Μην διστάσετε να εκφράσετε τις ιδέες σας όταν σας ζητηθεί να βοηθήσετε να οργανώσετε ένα συγκεκριμένο γεγονός. Η ενεργή συμμετοχή σας θα είναι προς όφελος όλων. Κοιτάξτε περισσότερο από τους άλλους, καθώς αυτό θα σας δώσει την απαραίτητη αντικειμενική προοπτική τώρα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απομονώσετε τον εαυτό σας από τους φίλους και τους αγαπημένους σας, μην κλείσετε τον εαυτό σας στις δικές σας σκέψεις και προβλήματα. Αν αποφασίσετε ότι η άποψή σας είναι πιο σημαντική και η θέση σας υπερισχύει έναντι των άλλων, αν προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε από την ομάδα, σας περιμένει η απογοήτευση και στο μέλλον οι θρυμματισμένες ελπίδες .

Ιούνιος 2017

Παρόλο που διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ για τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου, δεν είστε ντροπαλοί στο να επιδιώξετε τις επιθυμίες σας αυτό το μήνα. Ο Άρης βρισκόταν στο φόντο του γραφήματος, και αισθανθήκατε λίγο ότι κάτι λείπει, είτε η θέληση, το θάρρος ή η αποφασιστικότητα. Από τις 4 του μήνα όμως, όλα αυτά αλλάζουν. Ξέρετε τι και ποιον θέλετε και είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας με αυτοπεποίθηση!

Δεν βρίσκεστε στη πιο φιλική σας διάθεση αυτό το μήνα, και αυτό είναι ΟΚ αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, είναι μια υπέροχη στιγμή να διεκδικήσετε τον εαυτό σας, αν και ίσως να θέλετε να το κάνετε αυτό όταν ο Άρης είναι ευνοϊκός αυτό το μήνα, όχι τόσο όταν συζητάει με άλλα κοσμικά σώματα, όπως στις 24, όταν είστε διατεθειμένοι να ωθήσετε πάρα πολύ σκληρά τις φιλοδοξίες σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 4 είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την εξασφάλιση της ανεξαρτησίας και της ατομικότητάς σας, ειδικά επειδή μπορεί να αισθάνεστε ότι οι άλλοι (οι σύντροφοι ιδιαίτερα) συχνά είχαν το πάνω χέρι τους τελευταίους μήνες.

Είστε σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το μήνα για την ενίσχυση του εισοδήματός σας και τη διαχείριση των χρημάτων σας. Αυτό πρόκειται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τον Ιούλιο, οπότε βάζετε τώρα τις βάσεις για νέες αρχές και κερδίζετε το οικονομικό σας υπόβαθρο.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυτό το μήνα από τις 6 και μετά είναι μια λεπτή αλλά αρμονική και χρήσιμη επιρροή. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν την παρέα σας. Φιλικοί άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και οι γνωστοί σας φέρνουν θετικές εμπειρίες . Γύρω στις 9 και 24, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα ζεστές συνδέσεις.

Γύρω από την πλήρη σελήνη την 9η του Ιουνίου, αναζητήστε απαντήσεις σε προβλήματα στη ζωή σας μέσα από την εργασία, την υγεία, τις συνήθειες και τις ρουτίνες σας. Κάνετε κάτι για να βελτιώσετε αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μην ξαφνιάζεστε εντελώς κάθε φορά που φτάνει η Σελήνη σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας κάθε μήνα. Είναι μια καλή στιγμή για να δείτε τι πρέπει να αλλάξει. Με τον Δία να γυρίζει απευθείας την ίδια μέρα, μπορεί να υπάρξει ένα σημείο καμπής ή σημαντική κίνηση προς τα εμπρός σε μια οικογενειακή σχέση ή στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας. Ένα θέμα ακινήτων ή διακανονισμού διαμονής μπορεί πλέον να προχωρήσει.

Το διάστημα 14-15 είναι λίγο πιο δύσκολο. Μπορεί να υπάρξουν επιβραδύνσεις ή καθυστερήσεις σε σχέση με ταξιδιωτικά, εκπαιδευτικά ή νομικά θέματα. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε δεμένοι, βαριεστημένοι ή υπερβολικοί.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 21 είναι εξαιρετικός για ψυχική ανανέωση και αποφασιστικότητα επίσης. Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται στη συνέχεια, και αργότερα ο Ερμής και ο Άρης συγχωνεύονται, όλα συμβαίνουν στο ζώδιό σας. Πρόκειται για μια ευνοϊκή στιγμή για να παρουσιάσετε, να μοιραστείτε και να αποφασίσετε. Οι ιδέες σας συναντώνται καλά, με αυτοπεποίθηση και πνεύμα φρεσκάδας και καινοτομίας. Θα θελήσετε να λάβετε όλες τις αποφάσεις - εκτελεστικές αποφάσεις, αν θέλετε - και αυτό μπορεί να προκαλέσει ένα παράπονο και ίσως να αναστατώσει κάποιον, αλλά θα πρέπει να κάνετε αυτό που νομίζετε.

Το Νέο Φεγγάρι στις 23 στο ζώδιό σας είναι ένα υψηλό σημείο για σας, και μπορείτε να οδηγήσετε στα κύματα του για αρκετές εβδομάδες. Είναι καιρός για προσωπική επανεφεύρεση. Ορίστε τις προθέσεις σας στη Νέα Σελήνη, αλλά δώστε λίγο χρόνο για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο, επιχείρηση ή εμφάνιση. Ανανέωση, έρχεται από το παρασκήνιο, παίρνει την προσοχή, παίρνει αποφάσεις, τα πράγματα προχωρούν - αυτά είναι όλα ισχυρά θέματα τώρα. Μια εκκίνηση είναι δυνατή και με τον Άρη εδώ. Αυτή είναι η στιγμή για να καταλάβετε και να κάνετε εντύπωση. 

Μάιος 2017

Ο Μάιος 2017 δεν είναι τόσο άνετος μήνας για τους Καρκίνους όσον αφορά τις σχέσεις. Ο ηγέτης της οικογένειας των ζευγαριών του Καρκίνου και εκείνος του σπιτιού της αγάπης και της σeξουαλικότητας του Καρκίνου βρίσκονται σε δύσκολα σημεία και όχι σε πολύ καλούς όρους. Το γενικό συναίσθημα μπορεί να είναι απογοήτευση ή συστολή.

Ίσως δεν συμβαίνει τίποτα σημαντικό, αλλά οι ελπίδες σας μπορεί να μην εκπληρωθούν πλήρως. Ή ίσως η σχέση σας περνάει σε δύσκολο χρόνο για αντικειμενικούς λόγους. Ή ο μεγάλος αριθμός ευθυνών (ιδιαίτερα επαγγελματικών) δεν σας αφήνει πολύ χρόνο για μια αρμονική σχέση.

Όμως, οι μέρες γύρω από την πανσέληνο (9-11 Μαΐου 2017), που είναι γεμάτες συγκίνηση και πάθος, θα μπορούσαν να φέρουν τους Καρκίνους ένα σημαντικό γεγονός από την άποψη της αγάπης ή του ερωτισμού.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Τέλος, τον Μάιο του 2017 τα πράγματα επανέρχονται στο σωστό δρόμο. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι της καριέρας του Καρκίνου (αυτή τη φορά, με άμεση κίνηση), υποσχόμενη καλή τύχη, καλοσύνη από ψηλά, επιτυχία λόγω ταλέντων, διπλωματίας ή κάποιων ευχάριστων και χρήσιμων δεσμών, ιδιαίτερα κατά το πρώτο μέρος του μήνα.

Επίσης, στην καριέρα του Καρκίνου επαναλαμβάνει την άμεση κίνηση του, ο Ερμής, ο οποίος, μετά τις συζητήσεις κατά την οπισθοδρομική κίνηση του, φαίνεται τώρα αποφασισμένος να φέρει τις αναγκαίες ανανεώσεις που απαιτούνται για την πρόοδο.

Η πιθανότητα επιτυχίας είναι πολύ καλή τον Μάιο του 2017, αλλά οι προσπάθειες θα είναι επίσης σημαντικές. Αναμείνετε τη σκληρή δουλειά και αποφύγετε τις πιθανές μηχανορραφίες πίσω από τις σκηνές: οι εχθροί θα μπορούσαν να γίνουν ενεργοί. Οικονομικά, οι Καρκίνοι τα καταφέρνουν καλά κατά τους πρώτους δύο δεκανούς.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Με τον Άρη και τον Κρόνο στον άξονα των ιατρικών κέντρων του Καρκίνου, το Μάιο του 2017 θα μπορούσε να υπάρχουν προβλήματα υγείας. Οι παλιότερες συνθήκες ενδέχεται να επανενεργοποιηθούν ή να επιδεινωθούν. Υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, λοιμώξεων, αιμορραγίας και διαφόρων επιπλοκών.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο σοβαρά κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκάνου. Φροντίστε τον εαυτό σας, μην εκθέτετε τον εαυτό σας, μην το παρακάνετε και ακολουθείτε τις εντολές του γιατρού! Εάν θέλετε να πάρετε κάτι, ενεργήστε διακριτικά και με διπλωματία!

Απρίλιος 2017

Καρκίνοι, έχετε μια πολύ καλή ενέργεια που κυκλοφορεί στο πεδίο σας ήδη από την 1η του Απρίλη 2017. Μην εκπλαγείτε αν ένα σωρό αυτής της καλής ενέργειας πλημμυρίσει το μυαλό σας. Θα πρέπει φυσικά να μην εκπλαγείτε αν το μυαλό σας, που τροφοδοτείται από όλη αυτή την καλή ενέργεια, αρχίζει να έχει ένα σωρό καλές ιδέες.

Βασική συμβουλή: κοινωνικοποίηση, κοινωνικοποίηση, κοινωνικοποίηση, ειδικά μετά τις 5 του μήνα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να πάρετε τα μηνύματα που απορρέουν. Μόλις τα δίκτυα σας ανοίξουν, ο ουρανός είναι το όριο για το πού μπορείτε να πάτε με τις επαφές που θα δημιουργήσετε την καριέρα σας!

Η εξαιρετικά καλή πλανητική ενέργεια ανάμεσα στις 9, 1ο και 11 Απριλίου θα οδηγήσουν τα συναισθήματά σας προς τη σωστή κατεύθυνση και το ένστικτό σας θα σας πει ακριβώς τι να κάνετε. Η επιτυχία στα επαγγελματικά (και πάρα πολλά προσωπικά θέματα ρομαντισμού) είναι δική σας! Χρησιμοποιήστε με σύνεση τον χρόνο σας.

Προσέξτε λίγο το διήμερο 16 και 17 Απριλίου καθώς η διαδρομή μπορεί να είναι λίγο βραχώδης. Πρέπει πραγματικά να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να τον φροντίσετε και η 20η του μήνα είναι μια καλή μέρα για να γίνει αυτό. Έτσι πάτε σε μια σάουνα, βρεθείτε κάτω από τον ήλιο ή κάντε ένα μασάζ . Χρησιμοποιήστε τις εντυπωσιακές πνευματικές ικανότητές σας για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος στις 25 και 26. Προσέξτε ζητήματα που θα ανοίξουν γύρω από μια μορφή εξουσίας στην 30η. Και αυτό θα περάσει, μην ανησυχείτε.

Θα νιώθετε ότι είστε στην κορυφή του κόσμου αυτόν τον μήνα. Και δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε αν κάποιο πραγματικά σούπερ χαριτωμένο άτομο σας πλησιάσει! Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους πιο θετικούς μήνες του 2017 και θα πρέπει να τον αξιοποιήσετε τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά, κυρίως το δεύτερο, μιας και αυτό που χρειάζεστε για να σας απογειώσει είναι μια ερωτική περιπέτεια .

Μην συμμετέχετε σε διενέξεις στην εργασία σας στις 5 και 6 του μήνα.  Ποτέ δεν ξέρετε πού θα μπορούσε να οδηγήσει! Προσέξτε τις αντιδράσεις σας επίσης στις 13 και 14 του μηνός. Κάθε ειδύλλιο έχει ανατροπές και στροφές (αυτό είναι που κρατά το ενδιαφέρον!). Χαρίστε στον εαυτό σας κάτι όμορφο στις 20 του μήνα. Θα δώσει το καλό παράδειγμα στους άλλους για να ακολουθήσουν και να σας κανακέψουν!

Πιθανός κάποιος οικονομικός προβληματισμός την 25η ή 26η του μήνα. Πρέπει να προνοήσετε για  τις δύσκολες περιστάσεις και να κάνετε οικονομία . Ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε για την εργασία σας και όχι τα ερωτικά σας προς το τέλος του μήνα. Θα είναι προσωρινή κατάσταση αυτό. Οι εξελίξεις θα είναι λίγο αγχωτικές αλλά κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί όλα θα πάνε τελικά καλά.

Όταν πρόκειται να κάνετε άλματα στην καριέρα σας, δεν υπάρχει τίποτα αρκετά σημαντικό να σας σταματήσει. Ευτυχώς, έχετε καλή ενέργεια στο μήνα αυτό. Μην ανησυχείτε για το τρέξιμο – θα δικαιωθείτε τελικά. Υπάρχουν τόσα πολλά καλά ενέργειας ώστε σχεδόν απολύτως κανένας κίνδυνος δεν θα σας αγγίξει ό,τι και να γίνει!

Να φροντίσετε να περνάτε το χρόνο σας με ανθρώπους που υποστηρίζουν πραγματικά τις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας μετά τις 6 του μήνα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι οι άνθρωποι που λένε ότι ποτέ δεν θα πετύχει κάτι το οποίο προσπαθείτε. Το καλύτερο πράγμα για σας είναι άνθρωποι που καταλαβαίνουν πόσο πιθανό είναι να καταφέρετε κάτι που έχετε εργαστεί πολύ σκληρά για αυτό! Και ακόμα περισσότερο άνθρωποι που με την αγάπη τους να σας ενθαρρύνουν ακόμα περισσότερο τις στιγμές της κόπωσης.

Όλο αυτό το μήνα και μετά από τις 10 του Απριλίου ακόμα περισσότερο θα έχετε πολλά να κάνετε και πολλά να χαρείτε. Μετά το 2ο δεκαπενθήμερο σας περιμένει μια πραγματικά καλή είδηση. Ένα σερί προβλημάτων είναι πιθανόν να σας παρουσιαστεί μετά τις 16 στα επαγγελματικά σας. θα έχετε σημαντικούς ανθρώπους στο πλευρό σας στις 25 και 26! Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορείτε να επιλύσετε. Προσέξτε τις σχέσεις σας με ψηλότερους στην ιεραρχία στις 30.

Σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια άσκηση που θα σας φέρει σε επαφή με την φύση, η επιλέξτε να ξεκινήστε χορό αν ζείτε στην πόλη. Σίγουρα καλό είναι να τιμήσετε το σώμα σας με κάποια άσκηση. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνει αυτή τη στιγμή θα ήταν να μην επιλέξετε κάποιου είδους εκγύμναση. Ευτυχώς, έχετε έναν τόνο καλή ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα σας και σας επιτρέπει να είστε έτοιμοι για ένα καλό ανοιξιάτικο ξεκίνημα.

Ακούστε αυτό το μικρό τζίνι στο κεφάλι σας που σας λέει να πάρετε περισσότερες ίνες, φυλλώδη λαχανικά και φρέσκα φρούτα στη διατροφή αυτό το μήνα. Αυτή η φωνή είναι αρκετά έξυπνη! Ποιος είναι υπεύθυνος για την υγεία σας, το πεπρωμένο; Είστε εσείς! Έτσι, δεν έχει σημασία τι συμβαίνει με σας, κάνετε καλό στον ίδιο σας τον εαυτό και θα δείτε θετικά αποτελέσματα.

Κάποιος νέος και σημαντικός συνεργάτης έρχεται στην ζωή σας μετά τις 20 του μήνα. Πείτε ναι σε νέες συνεργασίες .  Έχετε εύνοια για να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους. Ένα σχέδιο που ακυρώθηκε με άσχημο τρόπο μέσα στον Μάρτιο μπορεί να σας επανέλθει στο διάβα σας με καλύτερες προοπτικές αυτήν την φορά. 

Μάρτιος 2017

Για τον Μάρτιο 2017 έχετε τον Ήλιο  στον Οίκο της χαράς, στον τομέα των ξένων πολιτισμών και της πνευματικότητας. Έτσι λοιπόν θα είστε χαρούμενοι, για τον Ήλιο εδώ να σας εμπνέει και να ωθεί τον εαυτό σας πέρα από όρια για να προχωρήσετε περισσότερο από ό, τι συνήθως. Ταξίδια θα διευρύνουν το μυαλό  σας και μπορείτε να βρείτε τον ανώτερο εαυτό σας, έχοντας χώρο για να αναπτυχθείτε. Αυτό το διάστημα περιπλάνησης διαρκεί μέχρι 20 Μαρτίου, όταν θα προσέξετε γιατί θα έχετε τάσεις για κάποιου είδους εκδίκηση . Θα πρέπει να αναζωογονηθείτε και να φορτιστείτε πλήρως. Ήρθε η ώρα να υπενθυμίσετε στους ανθρώπους ποιοι είστε, αλλά με ευγένεια.

 Δοκιμάστε να βγείτε από τα τυπικά κουτιά σας και να μιλήσετε με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να δώσετε μια διαφορετική προοπτική για τον κόσμο. Νέοι ορίζοντες σας δελεάζουν και θα δώσετε νέα τοπία στη ζωή σας. Αυτός είναι ο μήνας για να ασχοληθείτε με κάποιον τρόπο με την  μεταφυσική, θα έχετε ξαφνικές διαισθήσεις και οράματα πολύ σημαντικά. Μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε φίλους από το εξωτερικό ή να συνδεθείτε με έναν πνευματικό καθοδηγητή τον τύπο γκουρού αυτή τη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της 12 Μάρτη με την Πανσέληνο θα το βρείτε πολύ δύσκολο να επικοινωνείτε και να βάλετε τις λέξεις να εξηγήσουν τα συναισθήματά σας. Αυτή είναι μια στιγμή συναισθηματικά φορτισμένη για αλληλεπιδράσεις με τους άλλους, γιατί θα είναι δύσκολο να αλληλεπιδράτε σε ένα ρηχό επίπεδο. Η Πανσέληνος ανοίγει τα μάτια σας σε μεγάλη αίσθηση ενσυναίσθησης με όλους όσους αντιμετωπίζετε. Μπορεί να αισθάνεστε πάρα πολύ κατά καιρούς ότι τυχαία άτομα δίνουν την καρδιά τους σε εσάς από κάθε γωνιά, συμπεριλαμβανομένης της εκδοχής να έχετε πολύ έντονες σχέσεις με εντελώς άγνωστους ανθρώπους.

Θα φαίνεται σαν να έχετε μόνον υψηλές ενοράσεις σας για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι οι συνήθειες από το παρελθόν και το ασυνείδητο της παιδικής ηλικίας αιμορραγούν στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να αντιδράσετε με μια ισχυρή αίσθηση μνήμης για συνήθως ασήμαντα περιστατικά, όπως ένα τραγούδι που ακούτε έξω από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που ακολουθείται από ένα λεωφορείο που μετέφερε μια αφίσα από την πλευρά που είναι άκρως συμβολική. Συνδέσεις από το ένα πράγμα στο άλλο φαίνονται φορτωμένες με συναισθηματικό νόημα σαν να ζείτε σε ένα γαλλικό φιλμ νουάρ.

Καινοτόμες ιδέες για την επιχείρησή σας που έχουν αποκτηθεί μέσω ταξιδιωτικών εμπειριών θα σας απασχολήσουν από τις 12 του μήνα και μετά. Εάν εργάζεστε σε δημιουργικά πεδία εξωτικές επιρροές από μακρινές χώρες, θα σας εμπνεύσουν. Μπορείτε να βρείτε όσα χρειάζεστε για να ξεφύγετε από τα έργα που έχετε μέχρι τώρα κάνει για να επαναφορτίσετε τις διαδικασίες της σκέψης σας. Με τον Ερμή να αλλάζει ζώδιο στις  13, τα θέματα εργασίας σας είναι σε ζήτηση και πάλι. Αυτή είναι μια στιγμή που πραγματικά μπορείτε να διαπρέψετε. Η φήμη σας προηγείται με τους ανωτέρους σας να έχουν υψηλές προσδοκίες. Αυτή τη στιγμή, κάντε τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε απογοητεύσει τους άλλους. Έχετε ένα παράθυρο ευκαιρίας εδώ για να κάνετε φανταστική εντύπωση στους ανθρώπους και επίσης να ενισχύσετε την κατάστασή σας για το μακροπρόθεσμο μέλλον. Κέρδη από το μέσο του μήνα και μετά είναι πιθανό να διαρκέσουν μόνο αν βάλετε προσπάθεια σε ό,τι καταπιάνεστε όμως, έτσι δεν πρέπει να υποθέτετε τίποτα για δεδομένο. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Θα έχετε μεγάλα οφέλη αν είστε έτοιμοι να εργαστείτε με αγάπη και αφοσίωση επάνω στην σχέση σας. 

Φεβρουάριος 2017

Οι πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα απαιτούν επιπλέον υπομονή και αυτο-έλεγχο. Προσπαθήστε να αφήσει σημαντικά θέματα για πιο πίσω, τουλάχιστον έως 12 Φεβρουαρίου. Πιέζοντας πολύ σκληρά τις εξελίξεις πριν από την ημερομηνία αυτή θα καταλήξετε μόνο σε απογοήτευση. Το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου 2017 είναι το καλύτερο διάστημα αυτής της περιόδου για να πάρετε ό, τι θέλετε. Περιμένετε για μεγαλύτερες κινήσεις σας μετά την 26 Φεβ και την ηλιακή έκλειψη.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Ιαν 27 έως Φεβ 11 δημιουργεί μια συσσώρευση ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις. Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή, αν σας αναγκάσουν οι επιθυμίες σας να αντιταχθείτε σε άλλους ανθρώπους. Απελευθερώστε αυτό το καυτό δυναμικό και την ενεργειακή ανασφάλεια μέσω της άσκησης, του αθλητισμού ή με ένα νέο χόμπι.

 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 3 έως 21 Φεβ αυξάνει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά και οποιαδήποτε υποκείμενη ένταση στην όποια σχέση μπορεί να ανέλθει στην επιφάνεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περιμένετε πάρα πολύ, χωρίς προηγουμένως να δείχνετε με σαφήνεια στον σύντροφό σας πόσο φροντίζετε για αυτόν. Σε κινήσεις πέρα από την λογική με τα χρήματα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτή τη στιγμή καθώς θα έχετε μια τάση να δημιουργείτε χρέη, μια υπερβολική αισιοδοξία στον οικονομικό τομέα δεν έχει ρεαλιστική βάση.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 28 φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και τους στόχους σας μπορείτε να τους επιτύχετε πιο εύκολα από ό, τι σε άλλους χρόνους. Άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, και μπορείτε να περιμένετε χάρες ή τουλάχιστον μικρότερη αντίσταση από τους άλλους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης και της ευκολίας με την οποία σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Η 26η Φλεβάρη μ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Νοέμβριο προβλέπουν ότι πριν εμπλακείτε σε αυτόν τον μεγάλο και κάποιες φορές άσχημο αγώνα...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Οι προβλέψεις οι οποίες αφορούν τους Διδύμους για αυτόν τον μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να θέσετε τις προτεραιότητές σας...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τον Λέοντα το Νοεμβρίου του 2017 προβλέπει ότι θα πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, ώστε να...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Παρθένους για το Νοέμβριο του 2017 δείχνουν ότι ίσως χρειαστεί να βρείτε έναν ολοκαίνουργιο...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω κατά τον μήνα Νοέμβριο του 2017 δείχνουν ότι φαίνεται ότι θα ήταν ίσως καιρός να...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Νοεμβρίου του 2017 για τον Υδροχόο προβλέπει ότι θα πρέπει να ετοιμαστείτε για έναν πραγματικά...