Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάϊος 2018

ΓΕΝΙΚΑ: Είστε απο τους τυχερούς του ζωδιακού, καθώς με την είσοδο του Ουρανού στο -φιλικό για εσάς- Ταύρο, οι αλλαγές που έρχονται στη ζωή σας είναι σαφώς ηπιότερες, αλλά και θετικότερες. Τη μακρά περίοδο που ακολουθεί, θα σας απασχολήσουν θέματα που αφορούν στις φιλίες σας και σε ομαδικές δραστηριότητες. Επανεξετάζετε τους φίλους σας, έναν προς έναν, δοκιμάζετε την αφοσίωσή τους και είτε κατεδαφίζετε σχέσεις που δεν τολμήσατε στο παρελθόν, είτε ανοικοδομείτε υπάρχουσες και νέες σχέσεις που είχατε αφήσει στην αναμονή το περασμένο διάστημα. Είναι, επίσης, πιθανό να δραστηριοποιηθείτε αθλητικά, κοινωνικά, ακόμα και πολιτικά, συμμετέχοντας σε συλλόγους, οργανώσεις ή πολιτικές παρατάξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις αρχές του μήνα, δε θα λείψουν απο τη σχέση σας οι καχυποψίες, οι ζήλιες και η κτητικότητα, με αποτέλεσμα να αναπτύξετε και οι δύο ειρωνική και δηκτική συμπεριφορά. Φυσικά, αυτό δε θα κρατήσει πολύ, καθώς απο τις 10/5 και μετά ηρεμεί η ατμόσφαιρα μεταξύ σας, φέρνοντας, μάλιστα, στην επιφάνεια τη διάθεση για οποιασδήποτε μορφής επισημοποίηση. Καλό θα ήταν, ωστόσο, όποια συζήτηση κι αν κάνετε ή όποια απόφαση κι αν πάρετε, να γίνει από τις 20 του μήνα και μετά. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε γνωριμίες ή θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε σε μία σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, όμως αν θέλετε αυτό που δημιουργείτε να έχει διάρκεια, το καταλληλότερο διάστημα είναι μετά τις 20/5.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν σοκ και εντάσεις, ξεκινάει για εσάς ο Μάιος, οι οποίες δεν αποκλείεται, απο τις 13 έως τις 19/5, να ξεφύγουν από κάθε έλεγχο. Εάν δε σας αφορά άμεσα κάτι στα όσα θα διαδραματιστούν, μείνετε αμέτοχοι. Αν ωστόσο, βρεθείτε μπλεγμένοι σε μία συγκρουσιακή κατάσταση, προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους, και -αν είναι εφικτό- να αναβάλετε τα “ξεκαθαρίσματα” με τους άλλους για μετά τις 20 του μήνα, που είναι καλύτερες και ευνοϊκότερες για εσάς οι όψεις. Ευτυχώς, αυτή η κατάσταση δεν επηρεάζει άμεσα τα οικονομικά σας, τα οποία θα δείτε να καλυτερεύουν, κυρίως μέσω της σκληρής δουλειάς.     Απρίλιος 2018

Γενικά: Στον 7ο οίκο σας, βρίσκεται ο Κρόνος, ο Άρης και ο Πλούτωνας. Σχέσεις, γάμοι, συνεργασίες, βρίσκονται σε μια σοβαρή καμπή, αν όχι καθοριστική. Είναι μια περίοδος, κατά την οποία θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που θα χειριστείτε το θέμα που προκύπτει. Η ζυγαριά πάντως, γέρνει περισσότερο σε υποθέσεις καριέρας και συνεργασιών, που σημαίνει πως η ηρεμία, η υπομονή, η ευθύνη και η σοβαρότητα, είναι οι μοναδικοί σας σύμμαχοι. Το καλό σας προφίλ, θα εξαρτηθεί από την διαλλακτικότητα που πρέπει να δείξετε, στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα. Σε μερικές περιπτώσεις, η όψη Άρης-Κρόνος, αναφέρεται και σε κλοπές, γι αυτό ασφαλιστείτε και ασφαλίστε περιουσιακά στοιχεία.

Αισθηματικά: Ο Δίας στον οίκο της αγάπης, είναι σαν να λέμε “προστασία”στα ερωτικά ζητήματα. Έτσι, όσοι είστε σε μια αισθηματική ιστορία, θα έχετε ευνοϊκές μέρες, ενώ οι ελεύθεροι, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με καλές προοπτικές. Ένα είδος επισημοποίησης(μνηστεία, αρραβώνας) είναι μέσα στα γεγονότα που φέρνει ο Δίας στον 5ο οίκο. Ακόμη ο ερχομός διαδόχου για τους νέους γονείς, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Όσοι έχετε μεγαλύτερα παιδιά, ενδεχομένως να ασχοληθείτε με θέματα σπουδών τους ή με τον γάμο τους. Φυσικά όλα αυτά θα κινηθούν καλύτερα, από τις 15/4 και μετά.

Επαγγελματικά: Υπάρχουν καθυστερήσεις και αναβολές. Σαφώς οι προτάσεις και οι ευκαιρίες κάνουν την παρουσία τους, αλλά περισσότερο στο ερευνητικό πεδίο. Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως προετοιμασία, για την περίοδο που ο Δίας θα περάσει στον 6ο οίκο σας, δηλαδή τον τομέα της δουλειάς σας. Ωστόσο, στις 24 & 25/4, κάποια σημαντική πρόταση, έρχεται να σας δώσει ανάσες. Στα οικονομικά, θα γίνετε πιο φειδωλοί, αφού θα παρουσιαστούν δυσκολίες, καθ' όλη την διάρκεια του μήνα. Ιδιαίτερη προσοχή στις 17/4, μια ημέρα ακραίας σπατάλης.

 


Μάρτιος 2018

Μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι για να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Προηγμένες μελέτες ευνοούνται με την παρατεταμένη παραμονή του Ερμή στον 9ο Οίκο σας. 8 και 9 Μαρτίου είναι ημέρες που θα λάμπουν και θα μπορείτε να χειριστείτε κάθε πράγμα που έρχεται στο δρόμο σας με δύναμη και σθένος. Αυτές είναι οι μέρες που η ιδιαίτερη γοητεία σας μπορεί να αγγίξει τις καρδιές πολλών με τις ιδιαίτερες ικανότητες γραφής και ομιλίας σας.

Έχετε μεγαλύτερη έφεση στην επικοινωνία με την Έκλειψη της Σελήνης στην Παρθένο στις 14 Μαρτίου. Απλά και μόνο επειδή πέφτει στον 3ο Οίκο, της επικοινωνίας σας, θα μπορούσατε επίσης να βρείτε τον εαυτό σας να ταξιδεύει περισσότερο από το συνηθισμένο τώρα και να επισκεφτείτε μέλη της οικογένειάς σας ή φίλους. Επίσης, είναι μία εξαιρετική στιγμή για ρομαντισμό. Η δημιουργικότητα είναι το καλύτερό σημείο σας τώρα.

Απλά, παρακολουθήστε τα οικονομικά σας και γενικότερα τις υποχρεώσεις σας και το πώς τις μοιράζετε, καθώς ο Κρόνος εξακολουθεί να βρίσκεται στον Οίκο των οικονομικών σας. Ειδικά αυτό το μήνα, έχετε την δυνατότητα να κάνετε κινήσεις, ώστε μια επιθυμία να γίνει πραγματικότητα. Η αύξηση των οικονομικών που μπορείτε να λαμβάνετε τώρα έρχεται με περισσότερους τρόπους από έναν. Μπορεί να υπάρχει πληθώρα πληροφοριών σε αυτή τη φάση. Αυτό το ιδιαίτερο στοιχείο που έχετε σας οδηγεί στο να παίρνετε και κάποιες αποφάσεις εκτός των συνηθισμένων, έως το τέλος του μήνα, κάνοντας έτσι τη διαφορά. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για νέες ευκαιρίες επειδή με τον Κρόνο στον 7ο Οίκο σας, μόνο μέσα από σκληρή δουλειά μπορείτε να κερδίσετε έδαφος σε αυτά που επιθυμείτε.

Φεβρουάριος 2018

Υπολογίζοντας λεπτομερέστερα τη σφαίρα των οικονομικών, πρέπει να αναφερθεί ότι τον Φεβρουάριο του 2018 μπορεί να μην δούμε τόσο σημαντικές κινήσεις για τον Καρκίνο. Δηλαδή, σε μεγάλο βαθμό η προσοχή των αστρολογικών καταστάσεων που αφορούν τον Καρκίνο θα επικεντρωθεί ειδικά στον τομέα των προσωπικών σχέσεων και εκεί θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μερικούς άσσους από το μανίκι σας και να πάρετε πρωτότυπες αποφάσεις. Στον τομέα της εργασίας, εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, δεν θα συμβεί τίποτα ασυνήθιστο. Απλώς προχωρήστε στην περιοχή που ορίσατε εσείς στις προηγούμενες φάσεις. Σας έχει ανατεθεί ένα προοδευτικό διάνυσμα, το οποίο εύκολα θα είστε σε θέση να διατηρήσετε ολόκληρο το μήνα, να είστε προσεκτικοί όμως και να μην ξεφεύγετε από κάποια όρια. Αυτοί οι Καρκίνοι που δεν έχουν δική τους επιχείρηση, συμβουλεύονται από τα αστέρια να αλλάξουν κάτι στη γύρω περιοχή. Ναι, αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τις πιο ριζικές αλλαγές. Είναι πιθανόν ο Φεβρουάριος να γίνει ο ιδανικός χρόνος για την αλλαγή θέσεων εργασίας. Από την άλλη πλευρά, χωρίς τη δική σας επιθυμία και αποφασιστικότητα, δεν θα υπάρχουν εγγυήσεις, οπότε πρώτα αποφασίστε τι θέλετε και στη συνέχεια ενεργήστε. Στο σημερινό στάδιο, όπως και για τα περισσότερα ζώδια, ο χρόνος θα είναι στο πλευρό σας, και αυτό είναι ένα εξαιρετικό στήριγμα, το οποίο, μεταξύ άλλων, θα σας δώσει την ευκαιρία να προετοιμαστείτε για την κατάσταση. Δηλαδή, μην αντιδράσετε αμέσως, ακόμα και αν προκληθείτε, ώστε να φανείτε αργότερα πιο έτοιμοι.

Το «ρομαντικό μέτωπο» του Καρκίνου είπαμε ήδη πως θα έχει ιδιαίτερη σημασία για τον Φεβρουάριο του 2018. Όσοι είναι εργένηδες θα μπορούσαν εύκολα να προσδιορίσουν τη μοίρα τους αυτή τη στιγμή. Αυτός ο ισχυρισμός ισχύει επίσης και για τους δεσμευμένους Καρκίνους, αλλά με διαφορετική έννοια. Εδώ, όπως και στον τομέα της εργασίας, σίγουρα δεν πρέπει να βιαστείτε, αλλά αρκετές καταστάσεις δεν θα σας επιτρέψουν να καθυστερήσετε, θα το καταλάβετε αυτό και μόνοι σας. Μην επιπλήξετε κανέναν, μην κάνετε σχέδια πίσω από τις πλάτες των άλλων ανθρώπων, ούτε καν στον χειρότερο εχθρό σας. Διατηρήστε την αξιοπρέπεια σας, αυτό είναι απαραίτητο για κάθε κατάσταση. Αυτή τη στιγμή είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην χαλαρώνετε τα συναισθήματά σας. Ακόμα κι αν γύρω σας υπάρχει μια πραγματική φωτιά που καίει, προσέξτε για το εάν υπάρχει ένας αντικειμενικός τρόπος, ώστε να μην παρεμβαίνετε στην πορεία των γεγονότων. Αλλά αν είστε απολύτως απαραίτητοι, τότε ενεργήστε προσεκτικά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προχωρήσετε τυφλά, ακόμα κι αν είστε εκτός χρόνου. Οι αποφάσεις που λαμβάνετε σε αυτό το στάδιο είναι πολύ πιο σημαντικές από ό,τι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Και μια ακόμη συμβουλή από τον Άρη: μην βιαστείτε να πάρετε προσωπικά τα πράγματα. Θα μπορούσατε να είστε υπερβολικά συναισθηματικοί τώρα και παρόλο που η μέθοδος «ωμής αντιμετώπισης» μπορεί να φανεί ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης των προβλημάτων, κρατήστε την δράση αυτή για την τελευταία στιγμή. 

Ιανουάριος 2018

Η καλοσύνη σας μπορεί να σας βοηθήσει τόσο κατά τη διάρκεια δύσκολων, όσο και εύκολων και ευχάριστων στιγμών. Η υγεία και οι συνθήκες εργασίας εξελίσσονται επίσης μέσω ενός μετασχηματισμού που σας καθιστά τώρα αντικείμενο πιθανών αγωγών ή άλλης νομικά δεσμευτικής σύμβασης αργότερα αυτό το μήνα. Η Νέα Σελήνη στις 10 Ιανουαρίου φέρνει στην αντίληψή σας ένα νομικό θέμα. Επιτρέψτε στον σύντροφό σας να κάνει κάποια πρόταση και ακούστε καλά τη συμβουλή του. Ίσως χρειαστεί να προσαρμόσετε τις τιμές σας λίγο για να είστε πιο συνεπείς με τους άλλους. Αφήστε τους άλλους να αναλάβουν το προβάδισμα, ενώ εσείς ακονίζετε τις δεξιότητές σας. Οι 22 και 25 Ιανουαρίου είναι ημέρες που μπορείτε να εφαρμόσετε νέες λύσεις σε ένα περίπλοκο πρόβλημα και να προχωρήσετε μπροστά. Αυτές είναι οι προσωπικές σας ημέρες που σας επιτρέπουν να λάμψετε και να παρατηρήσετε τα λάθη σας.

Επωφεληθείτε από τις ημέρες που η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιό σας. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την επιτυχία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελός σας. Ενδιαφέρουσες μέθοδοι για να κερδίσετε χρήματα εμφανίζονται σε αυτή την Πανσέληνο. Είστε πάντα στα καλύτερά σας στην πανσέληνο και αυτή η φορά δε θα διαφέρει. Ελαφρά όνειρα σας θυμίζουν ανθρώπους από το παρελθόν σας. Η συναισθηματική σας εμπλοκή με πράγματα αξίας είναι σημαντική τώρα και θα πρέπει να συζητηθεί. Υπάρχει ένα μήνυμα που πηγάζει απευθείας από την καρδιά σας που πρέπει να εκφραστεί. Τίποτα επιφανειακό δεν συμβαίνει τώρα. Τα οικονομικά ενός άλλου σας εμπλέκουν σημαντικά τώρα. Ίσως να μπορείτε να δείτε το φως στο τέλος του τούνελ σε αυτή τη μακρά μάχη για τον έλεγχο μιας οικονομικής κατάστασης. Λάβετε υπόψη ότι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σας τώρα. Εμφανίζεται μια ξαφνική ευκαιρία που σας επιτρέπει να ταξιδέψετε. Η αεροπορική διαδρομή είναι πιθανή και μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να φέρετε τον εαυτό σας σε ένα σταθερό συναισθηματικό επίπεδο, μιας και αυτό είναι ένα σημαντικό διάλειμμα για εσάς. Ο Άρης με τον Πλούτωνα στον τομέα της υγείας σας υπενθυμίζει να συνεχίσετε τη θαυματουργή ανάκαμψη που έχετε κάνει. Θα είναι δύσκολο να μην μοιραστείτε τη χαρά σας με τους φίλους και την οικογένειά σας στις 30 και 31 Ιανουαρίου όταν η Σελήνη συναντά τον Δία στον οικιακό σας τομέα.

Δεκέμβριος 2017

Κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2017, η αγάπη για τους Καρκίνους χαρακτηρίζεται από ευθύνες ή διασταυρώνεται με την επαγγελματική ζωή.

Ίσως εσείς και το άλλο μισό σας να αναλάβετε μια κοινή ευθύνη, κάτι που δεν είναι εύκολο να το κάνετε, αλλά αυτό μπορεί να σας προσφέρει ικανοποίηση μακροπρόθεσμα. Ή έχετε μια σχέση με κάποιον που συναντάτε μέσω επαγγελματικής ζωής.

Αυτές οι τάσεις οφείλονται στο γεγονός ότι η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - βρίσκεται στον εργασιακό χώρο του Καρκίνου, ενώ ο άρχοντας του Οίκου της εργασίας βρίσκεται στο Οίκο της αγάπης του Καρκίνου.

Από την άλλη μεριά, ο Άρης και ο Δίας ενισχύουν τη σeξουαλική σας ζωή, σας δώσουν ένα φλογερό είδος ρομαντισμού και διευκολύνουν την πορεία του πάθους ή την κλιμάκωση της ερωτικής σας ζωής. Έτσι μπορείτε να περιμένετε ένα συναρπαστικό Δεκέμβριο.

Είναι ένας έντονος μήνας, πολύ γεμάτος από όλα τα παράξενα πράγματα από επαγγελματική άποψη.

Τον Δεκέμβριο του 2017 ο Ήλιος διασχίζει τον Οίκο εργασίας του Καρκίνου, όπου υπάρχει ήδη ο Κρόνος, η Αφροδίτη και ο Ερμής έρχονται ένας κάθε φορά και ο Ερμής είναι επίσης ανάδρομος κατά τη διάρκεια της θητείας του 3-23 Δεκεμβρίου. Έτσι έχετε πολλά να κάνετε, πολύπλοκα ζητήματα για την επίλυση και ίσως μερικές φορές νιώθεις ότι τα πράγματα κινούνται αργά. Αλλά υπάρχουν και ικανοποιήσεις, στιγμές δόξας ή τύχης.

Μπορείτε να περάσετε από μια ποικιλία καταστάσεων που, στην πραγματικότητα, έχουν σκοπό να σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πώς στέκεστε, τι μπορείτε να κάνετε και τι θέλετε να κάνετε, και στη συνέχεια μπορείτε να συντάξετε τα συμπεράσματά σας και να λάβετε αποφάσεις.

Έτσι μπορείτε να αναμένετε ένα ενδιαφέρον τέλος του έτους που θα μπορούσε να αλλάξει την κατάστασή σας με ευνοϊκό τρόπο.

Όσον αφορά τα χρήματα των Καρκίνων, προέρχονται κυρίως από την εργασία - αλλά έως και άφθονα έρχονται στο δρόμο σας.

Ο τομέας της υγείας του Καρκίνου τονίζεται τον Δεκέμβριο του 2017. Κάποια δυσάρεστη κατάσταση μπορεί να έρθει στο δρόμο σας, αλλά ίσως να σας κάνει να ενδιαφέρεστε πολύ για θεραπείες, δίαιτες ή φυσική διατροφή.

Θα ήταν μια καλή στιγμή να προσαρμόσετε τον τρόπο ζωής σας ή να φροντίσετε παλαιότερα θέματα που έχουν παραμεληθεί.

Ο Άρης και ο Δίας σου δίνουν ένα πλεόνασμα ενέργειας που πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να είστε ενεργοί.

Καθαρίστε τις ντουλάπες, τα συρτάρια ή τον χώρο σας, πάρτε τα παλιά σας εργαλεία και μαστορέψτε.

Νοέμβριος 2017

Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τον Καρκίνο το Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι στην 1η, 2η και 3η ημέρα του μήνα, ίσως κάνετε μια ανασκόπηση των πράξεών σας και μια ανάγνωση των κινήτρων πίσω από αυτές. Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβουμε αν είμαστε πραγματικά καλοί, ή αγνοί, δεν είναι να θυμηθούμε τις φορές που φερθήκαμε άσχημα, αλλά να καταλάβουμε τα κίνητρα των φορών που φερθήκαμε όμορφα προς κάποιον. Με άλλα λόγια μπορεί οι πράξεις μας να είναι καλές, αλλά τα κίνητρά μας να είναι εγωιστικά. Αυτήν ακριβώς την διαδικασία φαίνεται πως θα κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ώστε να είστε σίγουροι για το ποιόν σας και για να βρείτε τρόπους να κάνετε τον εαυτό σας καλύτερο.

Ο καρκίνος στις 7 του μήνα, κάνει τους ρυθμούς λίγο πιο αργούς για τον εαυτό του, ώστε να αξιοποιήσει λίγο από τον ελεύθερό του χρόνο ώστε να κάνει μια πνευματική αναζήτηση. Στις 13 Νοεμβρίου, έρχεστε σε επαφή με κάποιους φίλους. Αυτό είναι σημαντικό για την συναισθηματική σας υγεία σας. Στις 17, αισθάνεστε απλά υπέροχα, μιας και έχετε πλέον περάσει τον κοινωνικό χρόνο που χρειάζεστε. Η 22η και 23η είναι καλές ημέρες για να περάσετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε (ο εγκέφαλός σας παίζει σημαντικό ρόλο στη φροντίδα του σώματός σας, άλλωστε). Στις 24, δώστε στον εαυτό σας μια μεγάλη ανταμοιβή για όλη τη σκληρή δουλειά σας φέτος. Στις 29 και 30, φροντίστε να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο να χαλαρώσετε και να ερμηνεύσετε τις πρόσφατες εξελίξεις.

Το ζώδιό σας για τον Νοέμβριο, δείχνει ότι αν συμβεί κάποιο σφάλμα στην επικοινωνία σας με τον σύντροφο σας (ή με το μελλοντικό σας ταίρι) κατά την 1η, 2η ή 3η ημέρα του μήνα, θα κάνετε ό,τι είναι δυνατό για να εξηγήσετε τα συναισθήματά σας όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε να αποφύγετε περεταίρω παρεξηγήσεις. Θα κάνατε επίσης καλά να μην προσποιείστε πως όλα πάνε καλά, αν αισθανθείτε ότι κάτι μπορεί γίνεται όλο και πιο δύσκολο αυτήν την περίοδο. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε όλες τις παρεξηγήσεις, γρήγορα, πριν μετατραπούν σε μεγαλύτερες παρανοήσεις. Ο Καρκίνος αντιμετωπίζει αυτό όχι ως πρόβλημα, αλλά ως ευκαιρία να μάθει περισσότερα για τον τρόπο επικοινωνίας, τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου.

Γιατί να μην δοκιμάσετε μια ολοκαίνουργια προσέγγιση για την εμφάνιση ζητημάτων στις 8 Νοεμβρίου 2017; Εξάλλου, δεν υπάρχει λόγος να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο όταν υπάρχει μια ανοιχτή πόρτα που θα μπορούσατε να περπατήσετε. Η δημιουργικότητά σας είναι ο τομέας της νόησής σας ο οποίος φαίνεται να ανθίζει περισσότερο από ποτέ, με μερικές εξαιρετικές, φρέσκιες, ωστόσο ρεαλιστικές ιδέες να κάνουν την εμφάνισή τους στις 14 και 15 του μήνα, κάτι το οποίο μπορεί να εντυπωσιάσει όσον αφορά τον επαγγελματικό τομέα. Με το ταίρι σας, ή με κα΄ποιο φιλικό σας πρόσωπο, θα συνδεθείτε ακόμη περισσότερο, αν αυτό είναι δυνατό, στις 18, 19 και 20. Προσέξτε να ακολουθήσετε την ρουτίνα που μπορεί να σας επιβάλλει η υγεία σας στις 25 ή 26.

Στις 14 και 15, σιγουρευτείτε ότι θα γελάτε! Θα είστε εξαιρετικά παραγωγικοί. Η καλή ενέργεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πετύχετε πολλά, να εργαστείτε ή να τη χρησιμοποιήσετε για να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε. Η επιλογή είναι δική σας όσον αφορά τα συναισθηματικά σας θέματα στις 18, 19 και 20 (δεν μπορείτε να κάνετε λάθος σε σχέση με αυτό). Υπάρχει η περίπτωση να αισθανθείτε πως φθείρεστε στις 25 ή 26, ωστόσο θα είναι μια απλή αίσθηση, η οποία δε θα έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Οκτώβριος 2017

Χαρά, ω, χαρά! Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας - ο ευεργέτης - εισέρχεται στο πέμπτον Οίκο του Καρκίνου, εκείνο που λέει "αγάπη" και όπου μένει για ένα χρόνο και ένα μήνα. Αυτός είναι ο Οίκος των απολαύσεων, του πάθους, της περιπέτειας και της αδρεναλίνης.

Η σeξουαλική σας δύναμη φτάνει σε νέα ύψη και η καρδιά σας είναι γεμάτη από ρομαντική κίνηση. Η διάθεση στρέφεται προς την αγάπη και τα αστέρια ευθυγραμμίζονται για να την φέρουν στο δρόμο σας.

Όλοι όσοι έχουν χώρο στην καρδιά τους για αγάπη θα ζήσουν μια ιστορία αγάπης υπό την επίδραση αυτής της διέλευσης. Ο πέμπτος Οίκος μιλά για ελεύθερη αγάπη που απελευθερώνεται από κάθε ευθύνη, την απελευθερωμένη εκδήλωση συναισθημάτων και ερωτισμό.

Η διαμόρφωση γίνεται πολύ ενεργή, χάρη στην υπέροχη σχέση Ήλιου-Δία.

Με τον Δία στον 5ο οίκο που αρχίζει με τις 10 Οκτωβρίου του 2017, για περισσότερο από ένα χρόνο ο Ήλιος των Καρκίνων θα έχει μεγάλη υποστήριξη και θα τροφοδοτείται από δύναμη, τύχη και ευκαιρίες.

Ο Ήλιος είναι από μόνος του σύμβολο της κατάστασης και της φήμης και για τους Καρκίνους κυβερνά επίσης τον Οίκο των χρημάτων και είναι ουσιαστικά ενεργόςς στον Οίκο της σταδιοδρομίας («εξύψωση»). Ο Δίας, με τη σειρά του, είναι ο ηγέτης του οίκου εργασίας του Καρκίνου. Έτσι υπάρχουν καλά μηνύματα για το επόμενο έτος.

Ο Οκτώβριος είναι ένας μεικτός μήνας. Θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια επαγγελματικά ζητήματα κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών, λόγω της έντασης μεταξύ του Άρη και του Κρόνου που βρίσκεται στον Οίκο εργασίας σας.

Από την άλλη πλευρά, κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού η σύνοδος Ήλιου - Δία υπόσχεται δημιουργικότητα, ευνοϊκές συνθήκες, επιτυχία και χρήματα.

Οι εντάσεις είναι υψηλές κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών του Οκτωβρίου 2017 και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ευερεθιστότητα, βιασύνη, τάσεις που επικεντρώνονται στις συγκρούσεις ή κίνδυνους ατυχημάτων.

Η όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου επηρεάζει ένα από τα ιατρικά σπίτια του Καρκίνου, οπότε τα πράγματα που σχετίζονται με την υγεία πρέπει να αντιμετωπίζονται με περισσότερη προσοχή. Πρέπει να αποφύγετε το άγχος και να φροντίζετε τον εαυτό σας.

Περάστε περισσότερο χρόνο κάνοντας κάτι δημιουργικό ή με χόμπι!

Σεπτέμβριος 2017

Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα είναι παραγωγικός χρόνος, επικεντρωμένος στα νέα επιτεύγματα. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η Σελήνη, ο πρωταρχικός προστάτης του Καρκίνου, θα αναλάβει τώρα μια εξαιρετικά ευνοϊκή και ισχυρή θέση, η οποία εγγυάται μια εξαιρετικά ευνοϊκή συρροή περιστάσεων. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να κάνετε τίποτα. Τα λάθη είναι πιθανά και μερικά θα μπορούσαν να είναι θανατηφόρα, αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες. Συνολικά, μιλάμε για ένα μήνα που θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Για ορισμένους, αυτό θα περιλαμβάνει μια νέα δουλειά, άλλοι πιθανότατα θα κάνουν το κατάλληλο βήμα και θα αποφασίσουν να παντρευτούν, ενώ άλλοι θα πρέπει να σκεφτούν την "αιωνιότητα" και να καταλήξουν σε ένα σημαντικό συμπέρασμα. Σε κάθε περίπτωση, θα επιτύχετε κάποιο συγκεκριμένο τελικό αποτέλεσμα και δεν πρέπει να στεναχωρηθείτε εάν το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται πλήρως στις προθέσεις σας. Για τον Καρκίνο, η αρχή της φθινοπωρινής εποχής παράγει παραδοσιακά πολλές εκπληκτικές πτυχές, αλλά από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τη δυσμενή ευθυγράμμιση του Κρόνου. Εάν η θέση σας είναι εύθραυστη, εάν χάσετε την αυτοπεποίθησή σας και αρχίσετε να αλλάζετε τη γνώμη σας άγρια, τότε ο άρχοντας των ποταμών του χρόνου θα μπορούσε να σας προκαλέσει σοβαρή ζημιά.

Εάν ασχοληθούμε λεπτομερέστερα με τον τομέα της εργασίας, πρέπει να επισημάνουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2017 η προαναφερθείσα ευνοϊκή θέση της Σελήνης θα επιτρέψει στον Καρκίνο να ενεργήσει με έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο. Αυτό θα είναι μια καλή τάση, δεν έχει σημασία τι λέει κάποιος. Πάρτε πρωτότυπες αποφάσεις, ακόμη και αντίθετες με εκείνων που βρίσκονται γύρω σας. Μερικοί άνθρωποι θα σας υποστηρίξουν, με κάθε τρόπο, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα μείνετε μόνοι σας. Τώρα θα ήταν λογικό να αναλάβετε κινδύνους επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσετε μια νέα θέση εργασίας ή να αυξήσετε σημαντικά το εισόδημά σας. Για τους ανθρώπους που εργάζονται για τον εαυτό τους, ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας ακόμα πιο ενδιαφέρων μήνας, διότι σε μια συγκεκριμένη στιγμή (ίσως στην αρχή της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου) θα σας προσφερθεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον έργο, το οποίο θα πρέπει σίγουρα να πάρετε. Αν αυτό δεν συμβεί, δεν είναι μεγάλη απογοήτευση. Ακριβώς ενεργήστε σύμφωνα με τα δικά σας σχέδια, και μην ακούτε κανέναν όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Θα είστε σε θέση να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε με τη δική σας δύναμη. Αν είστε διχασμένοι μεταξύ δύο απόψεων, και κυριολεκτικά χάσετε τον έλεγχο, τότε ο Κρόνος θα επηρεάσει σίγουρα τη ζωή σας και το αποτέλεσμα δεν θα είναι σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" θα είναι μια αρκετά ειρηνική περιοχή ζωής για τον Καρκίνο, αλλά όχι χωρίς λίγη πρωτοτυπία και καινοτομία. Πρώτα απ 'όλα, αυτό θα αφορά τις σχέσεις σας με συγγενείς. Ίσως να συναντήσετε μια κατάσταση όπου θα πρέπει να συνεργαστείτε με ανθρώπους στους οποίους κανονικά δεν επιθυμείτε να συνεργαστείτε. Ωστόσο, θα πρέπει να το κάνετε αυτό και πιστέψτε μας, στο τέλος σίγουρα θα φτάσετε σε απίστευτα συμπεράσματα, πολλά πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν για σας από αυτή την άποψη. Σε γενικές γραμμές, για τους παντρεμένους καρκίνους, ο πρώτος φθινοπωρινός μήνας θα μπορούσε να είναι ένας ειρηνικός χρόνος, ο οποίος θα είναι γεμάτος ευτυχία και ειλικρίνεια. Οι αδέσμευτοι, από την άλλη πλευρά, μπορούν να μπουν σε περιπέτειες, αν, βεβαίως, δεν λυγίζουν ή δεν κρύβονται μακριά στα κοχύλια τους. Συνιστάται να κινούνται συνεχώς και να σχεδιάζουν κάτι. Η σχέση σας με τους φίλους σας θα είναι ιδιαίτερα σημαντική και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αρνηθείτε να βοηθήσετε, ακόμα κι αν δεν σας ζητηθεί άμεσα. Απλά μην ξεχάσετε τη θέση του Κρόνου: αν θέλετε να αντιμετωπίσετε όλα τα προβλήματα με δική σας μόνο δύναμη, δεν θα υπάρξει καμία επιτυχία για σας. Να είστε πρόθυμοι να προσαρμοστείτε, αλλά μην αποσύρεστε στον εαυτό σας, αλλιώς, ο επιθετικά ευθυγραμμισμένος άρχοντας του χρόνου θα κάνει σημαντική ζημιά στα σχέδιά σας.

Αύγουστος 2017

Αυτός ο μήνας θα σας φέρει προσεκτικό σχεδιασμό και ισχυρή θέληση. Μπορεί να συμμετέχετε σε μια καλλιτεχνική επιδίωξη ή μια ερωτική συνεργασία που αλλάζει τις προοπτικές σας στη ζωή. Ίσως να αισθανθείτε σαν ένα δεντράκι που καλλιεργείται με τρομερή προστασία. Ίσως να βλέπετε τον εαυτό σας ως καμβά αυτή τη στιγμή. Ενδεχομένως να βρίσκεστε σε φάση επώασης, μεταμορφώνοντας πλήρως την ψυχή σας σε ανώτερη δομή. Αφήστε τη μετατόπιση να λάβει χώρα στην ψυχή σας. Αφήστε αυτή τη φορά να δείτε τις συναισθηματικές δυνατότητες του δικού σας μυαλού. Παρακολουθήστε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα κόκκινα και τα μπλε είναι σημαντικά χρώματα αυτή τη στιγμή. Τα κοχύλια, τα βακκίνια, το γάλα αμυγδάλου, το πράσινο τσάι, ο κισσός, η Lily και τα δαμάσκηνα είναι όλα σημαντικά αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Μπορεί να είστε σε εξέλιξη προς τους πραγματικούς σας στόχους. Οι εργασίες που σχετίζονται με την αληθινή καρδιά σας είναι πολύ σημαντικές αυτό το μήνα, καθώς η Αφροδίτη μετακινείται μέσω του ζωδίου σας για το καλύτερο μέρος του Αυγούστου. Η Αφροδίτη σας μετασχηματίζει και σας ζητά να πάτε προς το φως σας. Εφόσον η πηγή σας είναι σε ροή, κατευθύνεστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτό μπορεί να σημαίνει κάποιες δύσκολες και δραστικές αποφάσεις για τον εαυτό σας. Ίσως χρειαστεί να επιλέξετε τον αληθινό σας εαυτό αντί τις ανάγκες των άλλων. Προσέξτε να μην κάνετε μια επιλογή με βάση τις απαιτήσεις άλλων ή με ενοχή. Πρόκειται για την πορεία και την επιθυμία της καρδιάς σας!

Αγάπη / Πνευματικότητα - Η Αφροδίτη προσπαθεί να σας ξεφλουδίσει σαν κρεμμύδι αυτή τη στιγμή. Είναι απέναντι στον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο οποίος έχει να κάνει με τη μετάβαση, τον μετασχηματισμό και την εξέλιξη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο αριθμός τρία ή ο κύκλος δημιουργικών σχέσεων είναι πολύ σημαντικός για τις ερωτικές / πνευματικές σας σχέσεις αυτή τη στιγμή. Αυτό έχει ως στόχο να ξεδιπλώσει κάτι που ποτέ δεν έχετε πραγματικά θεωρήσει για τον εαυτό σας πριν. Υπάρχουν πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Οι καταχρηστικές σχέσεις δεν εξυπηρετούν κανέναν σκοπό, είτε πρόκειται για καταχρηστική είτε για άλλη ... επομένως φυλαχτείτε! Υπάρχει μια ψυχολογική προοπτική εδώ που μπορεί να είναι ένας υποκείμενος παράγοντας στην αγάπη σας. Η θεραπευτική ανάλυση του παρελθόντος μπορεί να είναι ο καλύτερος οδηγός και να οδηγήσει σε ανακαλύψεις αυτή τη στιγμή.

Αφθονία / Οικονομικά - Είστε σε θέση να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο αυτό το μήνα με πολλούς τρόπους. Η πλανητική ενέργεια σχετίζεται με το τι είστε πρόθυμοι να κάνετε για τον εαυτό σας. Πολλή ενέργεια του χρόνου αυτού έχει μπλοκαριστεί από υπερβολική φόρτωση του εαυτού σας. Ίσως να έχετε πιέσει τον εαυτό σας στο όριο του στο παρελθόν, και αυτό είναι το επίκεντρο. Πώς μπορείτε να παίξετε πιο έξυπνα και όχι σκληρότερα; Αυτό μπορεί να χρειαστεί μια επανευθυγράμμιση αυτό το μήνα. Έχετε ακραία ενέργεια για κερδοφορία για την επιχείρησή σας ή στην εργασία σας. Μπορεί να χρειαστεί να είστε πιο δυναμικοί αυτό το μήνα ή να αλλάξετε εντελώς τις επιλογές σταδιοδρομίας σας αυτή τη στιγμή!

Υγεία- Μπορεί να βρίσκεστε στη μέση μιας δραστικής μετάβασης. Έχετε συνταγογραφήσει στις "προσδοκίες" του τι κρίνει η κοινωνία ότι πρέπει να κάνετε; Δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι στο δικό σας ζώδιο, μπορεί να βρείτε το σώμα σας ταχέως μεταβαλλόμενο και ίσως να είστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι μια αλλαγή τρόπου ζωής για πολλούς, καθώς μπορεί να υπάρχει μια σύσταση από έναν επαγγελματία υγείας που πρέπει να ληφθεί αρκετά σοβαρά αυτό το μήνα ή μπορεί να βρείτε νέες πηγές διατροφής. Καλύτερες πηγές πρωτεϊνών είναι πολύ σημαντικές για τη διατροφή σας αυτή τη στιγμή.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Η Αφροδίτη και η Δήμητρα δουλεύουν χέρι-χέρι αυτό το μήνα στο ζώδιό σας. Η Δήμητρα θέλει να σας καλλιεργήσει και να σας θεραπεύσει με πολλούς τρόπους. Ίσως εστιάζετε στην υγεία και τη διατροφή σας με μεγάλη χαρά. Ίσως χρειαστεί να επανεκτιμήσετε τις δικές σας προσωπικές απαιτήσεις για την πραγματική φροντίδα. Λαμβάνετε την καλύτερη φροντίδα του εαυτού σας; Τι έχετε δώσει στους άλλους με τα χρόνια; Το Amor είναι ο αστεροειδής της αγάπης, που κινείται μέσα από τον Σκορπιό, σε τρίγωνο με το ζώδιό σας. Τι είδους αγάπης είναι πραγματικά υγιής για εσάς μακροπρόθεσμα; Πώς συνεργάζεστε με ερωτικές σχέσεις από μια νέα οπτική γωνία; Ήταν μια παρελθούσα συμπεριφορά επιζήμια για τον εαυτό σας και τους άλλους;

Ιούλιος 2017

Για τον Καρκίνο, ο Ιούλιος 2017 θα είναι ένας επιτυχημένος και ελπιδοφόρος μήνας και αν οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου επιθυμούν υπερβολικό κέρδος και θέλουν να επιτύχουν ύψη τα οποία ποτέ δεν έχουν ονειρευτεί, θα πρέπει να καταβάλουν προσπάθεια. Ωστόσο, τουλάχιστον θα έχετε όλες τις δυνατότητες να το κάνετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι περιστάσεις θα αναπτυχθούν προς όφελός σας, οπότε θα ήταν λογικό να μην χάσετε από κοντά τους στόχους σας και να συνεχίσετε να προχωράτε στις προκαθορισμένες περιοχές. Σε γενικές γραμμές, οι καρκίνοι που έχουν ένα σχέδιο έτοιμο στην αρχή του μήνα θα κερδίσουν σίγουρα. Για πολλά σημάδια ο δεύτερος καλοκαιρινός μήνας θα αποδειχθεί αρκετά ήρεμος, αλλά όχι για τον καρκίνο! Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε πολλά επείγοντα θέματα, πολλά από τα οποία θα βρίσκονται πολύ μακριά από τα όρια της ικανότητάς σας. Στον τομέα της εργασίας, θα πρέπει να εξασφαλίσετε την υποστήριξη συναδέλφων και συνεργατών, διότι θα ήταν καλύτερο να ξεπεραστούν οι επερχόμενες προκλήσεις συλλογικά και όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να ελευθερώσετε τα χέρια σας για τα επικείμενο επιτεύγματα. Όσον αφορά το "ρομαντικό μέτωπο", υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι δεν προβλέπονται ενδοοικογενειακές συγκρούσεις. Δηλαδή, δεν θα υπάρξουν πραγματικά μαζικές συγκρούσεις, αν και φυσικά θα μπορούσαν να προκύψουν μικρές διαφωνίες. Ο Δίας, ο κύριος ουράνιος προστάτης σας, θα υποστηριχθεί από την Αφροδίτη και η θέση της "ουράνιας ιερής" είναι εξαιρετικά σημαντική για εσάς. Το γεγονός ότι η θέση του Κρόνου θα είναι δυσμενής θα έχει επίσης σημασία, ειδικά στο μέλλον. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να αποστασιοποιηθείτε από μικρές λεπτομέρειες, να μην επιβραδύνετε την πρόοδό σας επειδή δεν είστε βέβαιοι για κάτι. Το χτύπημα θα είναι θανατηφόρο για τα σχέδιά σας.

Τον Ιούλιο του 2017, η σφαίρα των επιχειρήσεων και των οικονομικών θα προσφέρει στον Καρκίνο ριζικά νέες ευκαιρίες, αλλά δεν πρέπει απαραιτήτως να τις χρησιμοποιήσετε. Στην πραγματικότητα, στο σημερινό στάδιο θα έχετε μια αρκετά μεγάλη επιλογή ενώπιον σας και δεν θα υπάρξει καμία απολύτως αρνητική πορεία δράσης, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική για όσους αγαπούν να «πειραματιστούν». Κοιτάξτε βαθιά τα προβλήματα και αποφασίστε τι σας αρέσει. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους συναδέλφους σας, αν έχετε. Η τρέχουσα περίοδος θα είναι πιθανώς ευνοϊκή για τις περιστροφές του προσωπικού. Εάν εργάζεστε μόνοι σας, τότε σκεφτείτε να αυξήσετε τα προσόντα σας. Οι καρκίνοι που δεν έχουν δική τους επιχείρηση μπορούν να επικεντρωθούν σε προσωπικές πρωτοβουλίες. Θα έχουν αρκετό χρόνο, ενέργεια και κεφάλαια που, ενώ ολοκληρώνουν τα καθήκοντά τους, θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τα δικά τους σχέδια εξίσου επιτυχώς. Σε γενικές γραμμές, αυτή τη φορά πραγματικά θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα για εσάς, και το αποτέλεσμα θα σας επιτρέψει να επιτύχετε εξαιρετικές θέσεις. Απλά μην απομακρύνεστε από τις μικρές λεπτομέρειες κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, αλλιώς επιθετικά ευθυγραμμισμένος Κρόνος θα σας ωθήσει προς λάθος συμπεράσματα και η πρόοδος θα μπορούσε να καθυστερήσει απεριόριστα.

Το "ρομαντικό μέτωπο" τον Ιούλιο του 2017 θα είναι εξίσου δυναμικό και επιτυχημένο για τον Καρκίνο όπως και κάθε άλλη σφαίρα της ζωής του. Για μεμονωμένους καρκίνους, θα είναι ένας εξαιρετικός χρόνος, πολύχρωμος και παραγωγικός από κάθε άποψη. Μπορείτε να ενεργήσετε σε διάφορα μέτωπα ταυτόχρονα, όλα θα λειτουργήσουν για σας, αλλά σκεφτείτε - πόσο δίκαιο είναι αυτό προς τους άλλους; Τα αστέρια έχουν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για όσους είναι παντρεμένοι. Μην διστάσετε να εκφράσετε τις ιδέες σας όταν σας ζητηθεί να βοηθήσετε να οργανώσετε ένα συγκεκριμένο γεγονός. Η ενεργή συμμετοχή σας θα είναι προς όφελος όλων. Κοιτάξτε περισσότερο από τους άλλους, καθώς αυτό θα σας δώσει την απαραίτητη αντικειμενική προοπτική τώρα. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απομονώσετε τον εαυτό σας από τους φίλους και τους αγαπημένους σας, μην κλείσετε τον εαυτό σας στις δικές σας σκέψεις και προβλήματα. Αν αποφασίσετε ότι η άποψή σας είναι πιο σημαντική και η θέση σας υπερισχύει έναντι των άλλων, αν προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε από την ομάδα, σας περιμένει η απογοήτευση και στο μέλλον οι θρυμματισμένες ελπίδες.

Ιούνιος 2017

Παρόλο που διατηρείτε ένα χαμηλό προφίλ για τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιουνίου, δεν είστε ντροπαλοί στο να επιδιώξετε τις επιθυμίες σας αυτό το μήνα. Ο Άρης βρισκόταν στο φόντο του γραφήματος, και αισθανθήκατε λίγο ότι κάτι λείπει, είτε η θέληση, το θάρρος ή η αποφασιστικότητα. Από τις 4 του μήνα όμως, όλα αυτά αλλάζουν. Ξέρετε τι και ποιον θέλετε και είστε έτοιμοι να ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας με αυτοπεποίθηση!

Δεν βρίσκεστε στη πιο φιλική σας διάθεση αυτό το μήνα, και αυτό είναι ΟΚ αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, είναι μια υπέροχη στιγμή να διεκδικήσετε τον εαυτό σας, αν και ίσως να θέλετε να το κάνετε αυτό όταν ο Άρης είναι ευνοϊκός αυτό το μήνα, όχι τόσο όταν συζητάει με άλλα κοσμικά σώματα, όπως στις 24, όταν είστε διατεθειμένοι να ωθήσετε πάρα πολύ σκληρά τις φιλοδοξίες σας. Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 4 είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για την εξασφάλιση της ανεξαρτησίας και της ατομικότητάς σας, ειδικά επειδή μπορεί να αισθάνεστε ότι οι άλλοι (οι σύντροφοι ιδιαίτερα) συχνά είχαν το πάνω χέρι τους τελευταίους μήνες.

Είστε σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το μήνα για την ενίσχυση του εισοδήματός σας και τη διαχείριση των χρημάτων σας. Αυτό πρόκειται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο τον Ιούλιο, οπότε βάζετε τώρα τις βάσεις για νέες αρχές και κερδίζετε το οικονομικό σας υπόβαθρο.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αυτό το μήνα από τις 6 και μετά είναι μια λεπτή αλλά αρμονική και χρήσιμη επιρροή. Οι άνθρωποι απολαμβάνουν την παρέα σας. Φιλικοί άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας και οι γνωστοί σας φέρνουν θετικές εμπειρίες. Γύρω στις 9 και 24, μπορούν να γίνουν ιδιαίτερα ζεστές συνδέσεις.

Γύρω από την πλήρη σελήνη την 9η του Ιουνίου, αναζητήστε απαντήσεις σε προβλήματα στη ζωή σας μέσα από την εργασία, την υγεία, τις συνήθειες και τις ρουτίνες σας. Κάνετε κάτι για να βελτιώσετε αυτά τα πράγματα, έτσι ώστε να μην ξαφνιάζεστε εντελώς κάθε φορά που φτάνει η Σελήνη σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας κάθε μήνα. Είναι μια καλή στιγμή για να δείτε τι πρέπει να αλλάξει. Με τον Δία να γυρίζει απευθείας την ίδια μέρα, μπορεί να υπάρξει ένα σημείο καμπής ή σημαντική κίνηση προς τα εμπρός σε μια οικογενειακή σχέση ή στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας. Ένα θέμα ακινήτων ή διακανονισμού διαμονής μπορεί πλέον να προχωρήσει.

Το διάστημα 14-15 είναι λίγο πιο δύσκολο. Μπορεί να υπάρξουν επιβραδύνσεις ή καθυστερήσεις σε σχέση με ταξιδιωτικά, εκπαιδευτικά ή νομικά θέματα. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που αισθάνεστε δεμένοι, βαριεστημένοι ή υπερβολικοί.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 21 είναι εξαιρετικός για ψυχική ανανέωση και αποφασιστικότητα επίσης. Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται στη συνέχεια, και αργότερα ο Ερμής και ο Άρης

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Τα τελευταία 8 χρόνια ήρθατε αντιμέτωποι με δραματικές αλλαγές στη ζωή σας, ανεξαρτήτως τομέα. Ο Ουρανός, που βρισκόταν...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η διέλευση του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόβλεπτες αλλαγές τόσο στην κοινωνική, όσο και στην...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάίος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η διέλευση του Ουρανού απο τον έβδομο οίκο σας φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακές διαφορές, που αφορούν κυρίως σε...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει αλλαγές, κυρίως στον εργασιακό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται, κατά την περίοδο...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας αλλαγές, κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον,...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ριζικές αλλαγές αναμένεται να δεχτεί η καθημερινότητά σας,ενώ είναι πιθανό να αλλάξει ακόμα και η συμπεριφορά σας....