Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάιος 2017

Ο Μάιος 2017 δεν είναι τόσο άνετος μήνας για τους Καρκίνους όσον αφορά τις σχέσεις. Ο ηγέτης της οικογένειας των ζευγαριών του Καρκίνου και εκείνος του σπιτιού της αγάπης και της σeξουαλικότητας του Καρκίνου βρίσκονται σε δύσκολα σημεία και όχι σε πολύ καλούς όρους. Το γενικό συναίσθημα μπορεί να είναι απογοήτευση ή συστολή.

Ίσως δεν συμβαίνει τίποτα σημαντικό, αλλά οι ελπίδες σας μπορεί να μην εκπληρωθούν πλήρως. Ή ίσως η σχέση σας περνάει σε δύσκολο χρόνο για αντικειμενικούς λόγους. Ή ο μεγάλος αριθμός ευθυνών (ιδιαίτερα επαγγελματικών) δεν σας αφήνει πολύ χρόνο για μια αρμονική σχέση.

Όμως, οι μέρες γύρω από την πανσέληνο (9-11 Μαΐου 2017), που είναι γεμάτες συγκίνηση και πάθος, θα μπορούσαν να φέρουν τους Καρκίνους ένα σημαντικό γεγονός από την άποψη της αγάπης ή του ερωτισμού.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Τέλος, τον Μάιο του 2017 τα πράγματα επανέρχονται στο σωστό δρόμο. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο σπίτι της καριέρας του Καρκίνου (αυτή τη φορά, με άμεση κίνηση), υποσχόμενη καλή τύχη, καλοσύνη από ψηλά, επιτυχία λόγω ταλέντων, διπλωματίας ή κάποιων ευχάριστων και χρήσιμων δεσμών, ιδιαίτερα κατά το πρώτο μέρος του μήνα.

Επίσης, στην καριέρα του Καρκίνου επαναλαμβάνει την άμεση κίνηση του, ο Ερμής, ο οποίος, μετά τις συζητήσεις κατά την οπισθοδρομική κίνηση του, φαίνεται τώρα αποφασισμένος να φέρει τις αναγκαίες ανανεώσεις που απαιτούνται για την πρόοδο.

Η πιθανότητα επιτυχίας είναι πολύ καλή τον Μάιο του 2017, αλλά οι προσπάθειες θα είναι επίσης σημαντικές. Αναμείνετε τη σκληρή δουλειά και αποφύγετε τις πιθανές μηχανορραφίες πίσω από τις σκηνές: οι εχθροί θα μπορούσαν να γίνουν ενεργοί. Οικονομικά, οι Καρκίνοι τα καταφέρνουν καλά κατά τους πρώτους δύο δεκανούς.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Με τον Άρη και τον Κρόνο στον άξονα των ιατρικών κέντρων του Καρκίνου, το Μάιο του 2017 θα μπορούσε να υπάρχουν προβλήματα υγείας. Οι παλιότερες συνθήκες ενδέχεται να επανενεργοποιηθούν ή να επιδεινωθούν. Υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων, λοιμώξεων, αιμορραγίας και διαφόρων επιπλοκών.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πιο σοβαρά κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκάνου. Φροντίστε τον εαυτό σας, μην εκθέτετε τον εαυτό σας, μην το παρακάνετε και ακολουθείτε τις εντολές του γιατρού! Εάν θέλετε να πάρετε κάτι, ενεργήστε διακριτικά και με διπλωματία!

Απρίλιος 2017

Καρκίνοι, έχετε μια πολύ καλή ενέργεια που κυκλοφορεί στο πεδίο σας ήδη από την 1η του Απρίλη 2017. Μην εκπλαγείτε αν ένα σωρό αυτής της καλής ενέργειας πλημμυρίσει το μυαλό σας. Θα πρέπει φυσικά να μην εκπλαγείτε αν το μυαλό σας, που τροφοδοτείται από όλη αυτή την καλή ενέργεια, αρχίζει να έχει ένα σωρό καλές ιδέες.

Βασική συμβουλή: κοινωνικοποίηση, κοινωνικοποίηση, κοινωνικοποίηση, ειδικά μετά τις 5 του μήνα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βγείτε έξω και να πάρετε τα μηνύματα που απορρέουν. Μόλις τα δίκτυα σας ανοίξουν, ο ουρανός είναι το όριο για το πού μπορείτε να πάτε με τις επαφές που θα δημιουργήσετε την καριέρα σας!

Η εξαιρετικά καλή πλανητική ενέργεια ανάμεσα στις 9, 1ο και 11 Απριλίου θα οδηγήσουν τα συναισθήματά σας προς τη σωστή κατεύθυνση και το ένστικτό σας θα σας πει ακριβώς τι να κάνετε. Η επιτυχία στα επαγγελματικά (και πάρα πολλά προσωπικά θέματα ρομαντισμού) είναι δική σας! Χρησιμοποιήστε με σύνεση τον χρόνο σας.

Προσέξτε λίγο το διήμερο 16 και 17 Απριλίου καθώς η διαδρομή μπορεί να είναι λίγο βραχώδης. Πρέπει πραγματικά να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, να τον φροντίσετε και η 20η του μήνα είναι μια καλή μέρα για να γίνει αυτό. Έτσι πάτε σε μια σάουνα, βρεθείτε κάτω από τον ήλιο ή κάντε ένα μασάζ . Χρησιμοποιήστε τις εντυπωσιακές πνευματικές ικανότητές σας για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος στις 25 και 26. Προσέξτε ζητήματα που θα ανοίξουν γύρω από μια μορφή εξουσίας στην 30η. Και αυτό θα περάσει, μην ανησυχείτε.

Θα νιώθετε ότι είστε στην κορυφή του κόσμου αυτόν τον μήνα. Και δεν θα πρέπει να εκπλαγείτε αν κάποιο πραγματικά σούπερ χαριτωμένο άτομο σας πλησιάσει! Στην πραγματικότητα, είναι ένας από τους πιο θετικούς μήνες του 2017 και θα πρέπει να τον αξιοποιήσετε τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά, κυρίως το δεύτερο, μιας και αυτό που χρειάζεστε για να σας απογειώσει είναι μια ερωτική περιπέτεια .

Μην συμμετέχετε σε διενέξεις στην εργασία σας στις 5 και 6 του μήνα.  Ποτέ δεν ξέρετε πού θα μπορούσε να οδηγήσει! Προσέξτε τις αντιδράσεις σας επίσης στις 13 και 14 του μηνός. Κάθε ειδύλλιο έχει ανατροπές και στροφές (αυτό είναι που κρατά το ενδιαφέρον!). Χαρίστε στον εαυτό σας κάτι όμορφο στις 20 του μήνα. Θα δώσει το καλό παράδειγμα στους άλλους για να ακολουθήσουν και να σας κανακέψουν!

Πιθανός κάποιος οικονομικός προβληματισμός την 25η ή 26η του μήνα. Πρέπει να προνοήσετε για  τις δύσκολες περιστάσεις και να κάνετε οικονομία . Ίσως χρειαστεί να σκεφτείτε για την εργασία σας και όχι τα ερωτικά σας προς το τέλος του μήνα. Θα είναι προσωρινή κατάσταση αυτό. Οι εξελίξεις θα είναι λίγο αγχωτικές αλλά κρατήστε την ψυχραιμία σας γιατί όλα θα πάνε τελικά καλά.

Όταν πρόκειται να κάνετε άλματα στην καριέρα σας, δεν υπάρχει τίποτα αρκετά σημαντικό να σας σταματήσει. Ευτυχώς, έχετε καλή ενέργεια στο μήνα αυτό. Μην ανησυχείτε για το τρέξιμο – θα δικαιωθείτε τελικά. Υπάρχουν τόσα πολλά καλά ενέργειας ώστε σχεδόν απολύτως κανένας κίνδυνος δεν θα σας αγγίξει ό,τι και να γίνει!

Να φροντίσετε να περνάτε το χρόνο σας με ανθρώπους που υποστηρίζουν πραγματικά τις φιλοδοξίες της σταδιοδρομίας σας μετά τις 6 του μήνα. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται είναι οι άνθρωποι που λένε ότι ποτέ δεν θα πετύχει κάτι το οποίο προσπαθείτε. Το καλύτερο πράγμα για σας είναι άνθρωποι που καταλαβαίνουν πόσο πιθανό είναι να καταφέρετε κάτι που έχετε εργαστεί πολύ σκληρά για αυτό! Και ακόμα περισσότερο άνθρωποι που με την αγάπη τους να σας ενθαρρύνουν ακόμα περισσότερο τις στιγμές της κόπωσης.

Όλο αυτό το μήνα και μετά από τις 10 του Απριλίου ακόμα περισσότερο θα έχετε πολλά να κάνετε και πολλά να χαρείτε. Μετά το 2ο δεκαπενθήμερο σας περιμένει μια πραγματικά καλή είδηση. Ένα σερί προβλημάτων είναι πιθανόν να σας παρουσιαστεί μετά τις 16 στα επαγγελματικά σας. θα έχετε σημαντικούς ανθρώπους στο πλευρό σας στις 25 και 26! Δεν υπάρχει πρόβλημα που δεν μπορείτε να επιλύσετε. Προσέξτε τις σχέσεις σας με ψηλότερους στην ιεραρχία στις 30.

Σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια άσκηση που θα σας φέρει σε επαφή με την φύση, η επιλέξτε να ξεκινήστε χορό αν ζείτε στην πόλη. Σίγουρα καλό είναι να τιμήσετε το σώμα σας με κάποια άσκηση. Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνει αυτή τη στιγμή θα ήταν να μην επιλέξετε κάποιου είδους εκγύμναση. Ευτυχώς, έχετε έναν τόνο καλή ενέργεια που κυκλοφορεί μέσα σας και σας επιτρέπει να είστε έτοιμοι για ένα καλό ανοιξιάτικο ξεκίνημα.

Ακούστε αυτό το μικρό τζίνι στο κεφάλι σας που σας λέει να πάρετε περισσότερες ίνες, φυλλώδη λαχανικά και φρέσκα φρούτα στη διατροφή αυτό το μήνα. Αυτή η φωνή είναι αρκετά έξυπνη! Ποιος είναι υπεύθυνος για την υγεία σας, το πεπρωμένο; Είστε εσείς! Έτσι, δεν έχει σημασία τι συμβαίνει με σας, κάνετε καλό στον ίδιο σας τον εαυτό και θα δείτε θετικά αποτελέσματα.

Κάποιος νέος και σημαντικός συνεργάτης έρχεται στην ζωή σας μετά τις 20 του μήνα. Πείτε ναι σε νέες συνεργασίες .  Έχετε εύνοια για να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους. Ένα σχέδιο που ακυρώθηκε με άσχημο τρόπο μέσα στον Μάρτιο μπορεί να σας επανέλθει στο διάβα σας με καλύτερες προοπτικές αυτήν την φορά. 

Μάρτιος 2017

Για τον Μάρτιο 2017 έχετε τον Ήλιο  στον Οίκο της χαράς, στον τομέα των ξένων πολιτισμών και της πνευματικότητας. Έτσι λοιπόν θα είστε χαρούμενοι, για τον Ήλιο εδώ να σας εμπνέει και να ωθεί τον εαυτό σας πέρα από όρια για να προχωρήσετε περισσότερο από ό, τι συνήθως. Ταξίδια θα διευρύνουν το μυαλό  σας και μπορείτε να βρείτε τον ανώτερο εαυτό σας, έχοντας χώρο για να αναπτυχθείτε. Αυτό το διάστημα περιπλάνησης διαρκεί μέχρι 20 Μαρτίου, όταν θα προσέξετε γιατί θα έχετε τάσεις για κάποιου είδους εκδίκηση . Θα πρέπει να αναζωογονηθείτε και να φορτιστείτε πλήρως. Ήρθε η ώρα να υπενθυμίσετε στους ανθρώπους ποιοι είστε, αλλά με ευγένεια.

 Δοκιμάστε να βγείτε από τα τυπικά κουτιά σας και να μιλήσετε με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων από διαφορετικά κοινωνικά στρώματα. Αυτό θα σας βοηθήσει να δώσετε μια διαφορετική προοπτική για τον κόσμο. Νέοι ορίζοντες σας δελεάζουν και θα δώσετε νέα τοπία στη ζωή σας. Αυτός είναι ο μήνας για να ασχοληθείτε με κάποιον τρόπο με την  μεταφυσική, θα έχετε ξαφνικές διαισθήσεις και οράματα πολύ σημαντικά. Μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε φίλους από το εξωτερικό ή να συνδεθείτε με έναν πνευματικό καθοδηγητή τον τύπο γκουρού αυτή τη στιγμή.

Κατά τη διάρκεια της 12 Μάρτη με την Πανσέληνο θα το βρείτε πολύ δύσκολο να επικοινωνείτε και να βάλετε τις λέξεις να εξηγήσουν τα συναισθήματά σας. Αυτή είναι μια στιγμή συναισθηματικά φορτισμένη για αλληλεπιδράσεις με τους άλλους, γιατί θα είναι δύσκολο να αλληλεπιδράτε σε ένα ρηχό επίπεδο. Η Πανσέληνος ανοίγει τα μάτια σας σε μεγάλη αίσθηση ενσυναίσθησης με όλους όσους αντιμετωπίζετε. Μπορεί να αισθάνεστε πάρα πολύ κατά καιρούς ότι τυχαία άτομα δίνουν την καρδιά τους σε εσάς από κάθε γωνιά, συμπεριλαμβανομένης της εκδοχής να έχετε πολύ έντονες σχέσεις με εντελώς άγνωστους ανθρώπους.

Θα φαίνεται σαν να έχετε μόνον υψηλές ενοράσεις σας για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι οι συνήθειες από το παρελθόν και το ασυνείδητο της παιδικής ηλικίας αιμορραγούν στην καθημερινή σας ζωή. Μπορεί να αντιδράσετε με μια ισχυρή αίσθηση μνήμης για συνήθως ασήμαντα περιστατικά, όπως ένα τραγούδι που ακούτε έξω από ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που ακολουθείται από ένα λεωφορείο που μετέφερε μια αφίσα από την πλευρά που είναι άκρως συμβολική. Συνδέσεις από το ένα πράγμα στο άλλο φαίνονται φορτωμένες με συναισθηματικό νόημα σαν να ζείτε σε ένα γαλλικό φιλμ νουάρ.

Καινοτόμες ιδέες για την επιχείρησή σας που έχουν αποκτηθεί μέσω ταξιδιωτικών εμπειριών θα σας απασχολήσουν από τις 12 του μήνα και μετά. Εάν εργάζεστε σε δημιουργικά πεδία εξωτικές επιρροές από μακρινές χώρες, θα σας εμπνεύσουν. Μπορείτε να βρείτε όσα χρειάζεστε για να ξεφύγετε από τα έργα που έχετε μέχρι τώρα κάνει για να επαναφορτίσετε τις διαδικασίες της σκέψης σας. Με τον Ερμή να αλλάζει ζώδιο στις  13, τα θέματα εργασίας σας είναι σε ζήτηση και πάλι. Αυτή είναι μια στιγμή που πραγματικά μπορείτε να διαπρέψετε. Η φήμη σας προηγείται με τους ανωτέρους σας να έχουν υψηλές προσδοκίες. Αυτή τη στιγμή, κάντε τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε απογοητεύσει τους άλλους. Έχετε ένα παράθυρο ευκαιρίας εδώ για να κάνετε φανταστική εντύπωση στους ανθρώπους και επίσης να ενισχύσετε την κατάστασή σας για το μακροπρόθεσμο μέλλον . Κέρδη από το μέσο του μήνα και μετά είναι πιθανό να διαρκέσουν μόνο αν βάλετε προσπάθεια σε ό,τι καταπιάνεστε όμως, έτσι δεν πρέπει να υποθέτετε τίποτα για δεδομένο. Το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σας ζωή. Θα έχετε μεγάλα οφέλη αν είστε έτοιμοι να εργαστείτε με αγάπη και αφοσίωση επάνω στην σχέση σας. 

Φεβρουάριος 2017

Οι πρώτες δύο εβδομάδες του μήνα απαιτούν επιπλέον υπομονή και αυτο-έλεγχο. Προσπαθήστε να αφήσει σημαντικά θέματα για πιο πίσω, τουλάχιστον έως 12 Φεβρουαρίου. Πιέζοντας πολύ σκληρά τις εξελίξεις πριν από την ημερομηνία αυτή θα καταλήξετε μόνο σε απογοήτευση. Το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου 2017 είναι το καλύτερο διάστημα αυτής της περιόδου για να πάρετε ό, τι θέλετε. Περιμένετε για μεγαλύτερες κινήσεις σας μετά την 26 Φεβ και την ηλιακή έκλειψη.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Ιαν 27 έως Φεβ 11 δημιουργεί μια συσσώρευση ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις . Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή, αν σας αναγκάσουν οι επιθυμίες σας να αντιταχθείτε σε άλλους ανθρώπους. Απελευθερώστε αυτό το καυτό δυναμικό και την ενεργειακή ανασφάλεια μέσω της άσκησης, του αθλητισμού ή με ένα νέο χόμπι.

 Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 3 έως 21 Φεβ αυξάνει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά και οποιαδήποτε υποκείμενη ένταση στην όποια σχέση μπορεί να ανέλθει στην επιφάνεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περιμένετε πάρα πολύ, χωρίς προηγουμένως να δείχνετε με σαφήνεια στον σύντροφό σας πόσο φροντίζετε για αυτόν. Σε κινήσεις πέρα από την λογική με τα χρήματα πρέπει να είστε προσεκτικοί αυτή τη στιγμή καθώς θα έχετε μια τάση να δημιουργείτε χρέη, μια υπερβολική αισιοδοξία στον οικονομικό τομέα δεν έχει ρεαλιστική βάση.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από τις 17 Φεβρουαρίου έως τις 28 φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και τους στόχους σας μπορείτε να τους επιτύχετε πιο εύκολα από ό, τι σε άλλους χρόνους. Άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, και μπορείτε να περιμένετε χάρες ή τουλάχιστον μικρότερη αντίσταση από τους άλλους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης και της ευκολίας με την οποία σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι.

Η 26η Φλεβάρη με την ηλιακή έκλειψη είναι ένα σταυροδρόμι ενεργειών απολύτως θετικών. Το ίδιο θετική είναι και η 10 Φλεβάρη με την σεληνιακή έκλειψη. Από αυτόν τον δεύτερο μήνα του χρόνου μέχρι και τον Αύγουστο του 2017 ανοίγει ένα διάστημα που μπορείτε να πείσετε εύκολα τους άλλους να συνδράμουν στα σχέδιά σας. Ατυχίες, καθυστερήσεις και κακή επικοινωνία με ανωτέρους που σας είχαν ταλαιπωρήσει τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2016 βρίσκουν τώρα την επούλωσή τους με θεαματικά αποτελέσματα τόσο στις σχέσεις σας όσο και στα επαγγελματικά σας θέματα.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από τις 25 Φεβρουαρίου έως 4, Μαρτίου σας δίνει την ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια άνοδο, μια επιτυχημένη προώθηση των σχεδίων σας. Θα κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους, έτσι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ζητήσετε μια χάρη ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή προαγωγή. Μπορείτε να διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο ως μεσολαβητής, αν υπάρχουν τυχόν δυσκολίες μεταξύ φίλων ή στην οικογένεια τον τελευταίο καιρό. Μια εξαιρετική στιγμή για σπουδές, εξετάσεις, διαπραγματεύσεις και συμβάσεις.

Ιανουάριος 2017

Για Ιανουάριο του 2017 ο Καρκίνος θα πρέπει να επικεντρωθεί στην καριέρα του, υπάρχει πολύ μεγάλη εύνοια αν κινηθείτε σωστά αυτό το μήνα. Η επαγγελματική επιτυχία για το ζώδιο του Καρκίνου θα έρθει μέσα από την αποδοχή προηγούμενων λαθών και με την καλή συνεργασία με ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν αλλά και να σας προωθήσουν σε υψηλότερες θέσεις.

Αφήστε παράμερα τις προσωπικές σας επιθυμίες και τις δράσεις που είναι επουσιώδεις αυτό το μήνα. Άλλοι άνθρωποι και οι δράσεις τους θα καθορίσουν την πορεία της ζωής σας κατά τη διάρκεια του μηνός Ιανουαρίου 2017, με τρόπους που τώρα δεν μπορείτε να τους φανταστείτε. Η τύχη και οι συμπτώσεις θα παίξουν μεγάλο ρόλο στην ζωή σας όχι μόνον τον Ιανουάριο, αλλά και όλο το 2017.

Ωστόσο, αν δεν θέλετε καμία αναταραχή, τότε πρέπει να προχωρήσετε με εξαιρετική σύνεση, και πάλι δεν θα αποφύγετε κλυδωνισμούς, που όμως με την τρέχουσα έννοια δεν είναι κακοί. Θα πρέπει να προσαρμόζετε τον εαυτό σας στην κατάσταση που θα αντιμετωπίζετε κάθε φορά. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι θα πρέπει να κρατήσετε την όποια θέληση και τη δράση σας στο παρασκήνιο κατά τη διάρκεια της περιόδου του Ιανουαρίου του 2017 που ο ανάδρομος Ερμής θα σας δίνει διάφορες προκλήσεις .

Οι πλανητικές θέσεις και η ανάλυσή τους προλέγουν ότι η ζωή σας αυτόν τον μήνα θα είναι ταραχώδης για την καριέρα και το μέτωπο των επιχειρήσεων. Θα ήταν φρόνιμο να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο για να καταφέρετε τη διατήρηση της ψυχραιμίας σας και για να είναι σοφές ως προς τα συμφέροντά σας οι ενέργειές σας. Η δεύτερη και η τρίτη εβδομάδα του μήνα είναι ευνοϊκές για την εκτέλεση μεγάλων επιχειρηματικών σχεδίων.

Ο Ιανουάριος του 2017 μιλά για το δίδυμο ευθυνών/συνεργασίας, της εργασίας σε μια ομάδα, για το πώς οι επαγγελματικές επιλογές εξαρτώνται από άλλους ή το έργο τους και για το πώς μπορείτε να (επανα) ρυθμίσετε το τοπίο της κοινωνικής σας ζωής άρα και της εργασιακής με νέες συνδέσεις.

Είναι μια στιγμή ανάλυσης, αξιολόγησης, αναθεώρησης και, ίσως, αναδιοργάνωσης, που προσπαθεί να τοποθετήσει συνεργασίες και κατανομή καθηκόντων σε μια περιοχή ορθότητας και αλήθειας.

Η σταδιοδρομία σας, Καρκίνοι, σε γενικές γραμμές, θα μπορούσε να περάσει μέσα από μια στιγμή επαναφοράς των προτεραιοτήτων, ανάλογα με την κλίμακα των ηθικών, πολιτιστικών, πνευματικών αξιών. Οικογένεια, ρίζες ή οι ιδιότητες της αφοσίωσης και της τιμής είναι επίσης ορόσημα που θα παίξουν ρόλο στην ζωή σας.

Σε όλο αυτό το πλαίσιο, ο Ιανουάριος 2017 προετοιμάζει το έδαφος για νέες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα φέρουν χρήματα και την επιτυχία.

Παρά τις πολλές και δύσκολες συγκυρίες σε παγκόσμιο επίπεδο τα οικονομικά σας θα είναι εξαιρετικά κατά τη διάρκεια του μήνα. Μπορεί επίσης να λάβετε απρόσμενη αναβάθμιση ή οικονομικό μπόνους στο χώρο εργασίας ή στην επιχείρηση. Θα πρέπει να αξιοποιήσετε τα κέρδη σας με σύνεση. Οι οικονομικές προοπτικές βελτιώνονται ραγδαία, εντυπωσιακά και απρόσμενα  προς το τέλος του μήνα. Όλα τα σχέδια εργασίας που θα έχουν κοινωνικό προσανατολισμό και θα προβλέπουν σύνδεση με μεγάλες ομάδες έχουν εύνοια. .

Το διάστημα αυτού του αισιόδοξου Ιανουαρίου για τους Καρκίνους, που αγαπούν τόσο πολύ την ασφάλεια, θα είναι εξαιρετικό και κατά τη διάρκεια του μήνα το πεδίο των σχέσεων, αν και δεν το συνηθίζετε,  θα ελέγχεται από εσάς. Ο σύντροφός σας θα είναι πάντα έτοιμος να σας ικανοποιήσει ερωτικά και διανοητικά. Οι κοινωνικές δεσμεύσεις σας όμως μπορεί να αποδειχθούν εμπόδιο στη ζωή και την αγάπη σας. Μπορεί να τεθεί θέμα εξουσίας στο ζευγάρι από την κυρίαρχη στάση του συζύγου σας. Ίσως να ενδιαφέρεστε ακόμη και για ένα μωρό.

Οι σχέσεις είναι η περιοχή στην οποία λαμβάνουν χώρα τα πολύ σημαντικά γεγονότα κατά την περίοδο Ιανουαρίου 2017. Ο Ήλιος διασχίζει το σπίτι του Καρκίνου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τον Αιγόκερω, κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκαημέρων, κάνοντας ένα συνδυασμό με τον Πλούτωνα: έντονα συναισθήματα, ψυχολογική ανησυχία, απαιτητική στάση, προσπαθείτε να ελέγξετε ή να μετατρέψετε μια κατάσταση.

Ο Ερμής μέχρι τα μέσα του μηνός σε ανάδρομη πορεία επιδιώκει να ρίξει φως σε μια σύνθετη διαδικασία, η οποία ξεκίνησε τον Νοέμβριο, αλλά με πολύ βαθύτερες ρίζες.

Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου 2017, ο Ερμής κινείται μεταξύ του σπιτιού του καρκίνου των σχέσεων και αυτού της εργασίας / υποχρεώσεων (στις 4 Ιανουαρίου) και πάλι πίσω (στις 12), οι δύο στιγμές που πλαισιώνουν την επανέναρξη της άμεσης κίνησης (στις 8 Ιανουαρίου). Είναι το βασικό όριο της περιοριστικής ή βαριάς κατάστασης, η οποία είναι παρούσα από το 2015, όταν ο Κρόνος, κυβερνήτης του σπιτιού του Καρκίνου των σχέσεων, εισήλθε στον Οίκο που ελέγχει  την εργασία και τον χώρο των υποχρεώσεων.

Η υγεία και η ψυχολογική προσωπικότητα του Καρκίνου χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα μέχρι το τέλος του μήνα. Είναι καλύτερο να αποφευχθεί μια αγχωτική ζωή στον τόπο εργασίας και στην κοινωνική ζωή. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να κρατήσετε την συναισθηματική υγεία σας σε φόρμα, εκτός από τη σωματική υγεία. Προβλήματα που σχετίζονται με τα πόδια μπορεί να σας ταλαιπωρούν αυτό το μήνα.

Δεκέμβριος 2016

Ο Άρης που είναι ο πραγματικός κυβερνήτης του ζωδίου σας από 5 έως 20 Δεκέμβρη αυξάνει την φυσική σας ενέργεια, το θάρρος και την αυτοπεποίθηση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κατακτήσετε τις επιθυμίες σας, να πάρετε αυτό που θέλετε και να επιτύχετε τους στόχους σας χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε εμπόδια. Η ελκυστική ενέργεια που εκπέμπετε σημαίνει ότι οι ερωτικές σχέσεις με έναν πιθανό σύντροφο είναι πιο ανταποδοτική. Αυτή η ισχυρή και σέξι επιρροή είναι ιδανικό δώρο και κάνει μια καλή εντύπωση.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο διάστημα 5-9 Δεκέμβρη αυξάνει την επιθυμία σας για διασκέδαση και σας χαρίζει ενθουσιασμό. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας, γιατί ό,τι θα θέλετε να επιτύχετε θα συμβεί γρήγορα και αρκετά ομαλά. Έχετε την τόλμη και το σεξαπίλ που χρειάζεστε για να κάνετε την πρώτη κίνηση με κάποιον που έχετε επιθυμία για σχέση μαζί του. Πειραματισμός και εκκεντρικότητα στις προσωπικές σας στιγμές μπορούν να αναζωογονήσουν εν τω μεταξύ μια ήδη υπάρχουσα σχέση με ρομαντισμό.

Ο Ήλιος από τις 11 Δεκεμβρίου έως τις 22 φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας ευνοούνται εν συνόλω, μπορείτε να ελπίζετε σε βοήθεια από άλλους ανθρώπους και σε επαγγελματικά και σε ερωτικά θέματα. Κάποιοι θα σταθούν στο πλάι σας ακόμα και με μυστικούς τρόπους.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τις 11 Δεκεμβρίου έως τις 14 είναι μια συναρπαστική στιγμή τη ζωής σας γιατί θα αυξηθεί η διαίσθηση και λάμψεις διορατικότητας θα σας οδηγήσουν σε αυτο-ανακάλυψη και αποκαλύψεις μεγάλου μεγέθους. Αυτές οι ιδέες σε συνδυασμό με την αυξημένη αυτοπεποίθηση σας επιτρέπουν να εκφράσετε το πιο μοναδικό εαυτό σας ή την πιο ιδιόμορφη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Μια εξαιρετική στιγμή για να αφήσετε τη ζώνη άνεσής σας και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο με μερικούς εξαιρετικούς ανθρώπους.

Η 13η Δεκέμβρη είναι σημαντική ημέρα, η Πανσέληνος φέρνει το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης της σελήνης μέχρι την 29η Δεκεμβρίου που έρχεται το νέο φεγγάρι να ξέρετε ότι θα είστε περισσότερο συναισθηματικά ευαίσθητοι ή κυκλοθυμικοί.

Ο Δίας από τις 18 Δεκεμβρίου μέχρι τα τέλη Μάρτη του 2017 σας ενθαρρύνει να πάρετε περισσότερα από τη ζωή, να γίνετε πιο διεκδικητικοί. Ταυτόχρονα όμως σας αυξάνει και την διάθεσή σας να επιβληθείτε στους άλλους με όλα τα μέσα. Αυτό μπορεί να σας φέρει εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ναι, να διεκδικήσετε τα πάντα, αλλά όχι εις βάρος ανθρώπων που σας αγαπούν.

Αυτός ο μήνας και το πλανητικό του σκηνικό αυξάνει σημαντικά την ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία και  ενθουσιασμό. Θα αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να αντιδράσετε, ή να επαναστατήσετε εναντίον οποιουδήποτε εμποδίου σας στερεί από το να έχετε διασκέδαση και να κάνετε ό, τι θέλετε. Είναι πιθανό να υπάρξει συγκεκριμένο ξαφνικό γεγονός που θα απελευθερώσει την δημιουργική σας ένταση και θα οδηγήσει σε μια σημαντική αλλαγή των περιστάσεων. Της ζωής σας.

Η Αφροδίτη από 24 Δεκέμβρη έως 4 Γενάρη αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πρόθυμοι να δείξετε την αγάπη και των έρωτά σας για κάποιον τυχερό σύντροφο. Ένας υπέροχος συνδυασμός πλανητών κάνει αυτό το διάστημα του Δεκεμβρίου ένα ιδιαίτερα τυχερό και συναρπαστικό κομμάτι της ζωής σας.

Το διάστημα του Δεκέμβρη ανάμεσα 24 - 27 είναι εκπληκτικό για σας με το χριστουγεννιάτικο σκηνικό να δίνει μεγάλη σταθερότητα και προστασία σε σχέσεις αγάπης. Πραγματική διάθεση για δέσμευση, τιμιότητα και πίστη θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τα πάντα.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει κέφι, αισιοδοξία και πολλή αγάπη. Αυτό είναι ένα από τα πιο καλά μοτίβα διελεύσεων και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους αναζητούν την αγάπη. Σας κάνει να φαίνεστε πιο ελκυστικοί, αλλά και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να εκφράσετε την πιο στοργική και φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αυτό είναι προφανώς ένα ιδανικό διάστημα για ένα πρώτο ραντεβού, αλλά και για την επιδιόρθωση τυχόν αγχωτικών σχέσεων.

Νοέμβριος 2016

Το πλανητικό σκηνικό του μήνα θα είναι πολύ ευνοϊκό για να θέσετε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Θα είστε αρκετά αποφασιστικοί και θα βλέπετε τις ευκαιρίες που έρχονται για να τις εκμεταλλευτείτε. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, έτσι διάφορα θέματα που αφορούν την καριέρα σας και γενικά τα επαγγελματικά σας σχέδια θα τα προωθήσετε με δυναμισμό. Ακόμη ζητήματα ακίνητης περιουσίας, αλλά και οικονομικά θα σας ενδιαφέρουν και θα πάρετε θαρραλέες αποφάσεις . Αισθηματικά με τον σύντροφό σας θα ανανεώσετε την σχέση σας.

Η παντοδύναμη Σελήνη όλον αυτόν τον μήνα, με σημαντικές όψεις, θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι έχετε πολλά να δώσετε στους γύρω σας, ενώ σας βάζει και σε μια πιο ταξιδιάρικη διάθεση.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Άρη από τις 13 Νοεμβρίου έως τις 18 σας δίνει  ταχύτητες αντίληψης, ανοίγει το μυαλό και βοηθά τα αντανακλαστικά σας. Θα αισθανθείτε μια έντονη αίσθηση του σκοπού και θα πάρετε την πρωτοβουλία για να πετύχετε τους στόχους σας. Μπορείτε να επιτύχετε να περαιώνετε μεγάλα ποσά δουλειάς σε σύντομο χρονικό διάστημα, με το θάρρος και τη μαχητικότητα σας να είναι πολύ αυξημένα πεδία. Η κοινωνικοποίηση και το πεδίο της αγάπης θα επωφεληθούν από επιπλέον δυναμισμό και πνευματική ελκυστικότητα. Αυτή θα είναι ήταν μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα σχέση.

Το τετράγωνο Ερμή -  Ποσειδώνα από τις 17 Νοεμβρίου έως τις 19 διαστρεβλώνει τη σκέψη σας, η οποία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και να περιπλέξει τις συζητήσεις και τις επιχειρηματικές συναλλαγές. Ακόμη οι σκέψεις σας μπορεί να υποφέρουν από την έλλειψη σαφήνειας και να δέχονται παρερμηνεία. Εάν πρέπει να ασχοληθεί με οποιαδήποτε σημαντική επιχείρηση, την γραφειοκρατία ή νομικά θέματα, να ζητήσετε καλύτερα επαγγελματικές συμβουλές ή βοήθεια από έναν έμπιστο φίλο.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου, θα μπορείτε να επιλύσετε κάθε επαγγελματικό σας πρόβλημα. Θα έχετε νέες ιδέες θα είστε εφευρετικοί και θα γίνεστε αποδεκτοί από τους ανωτέρους σας και από σημαντικά πρόσωπα . Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω θα μπορείτε να αναζωπυρώσετε το ερωτικό σας πάθος με τον σύντροφό σας και θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε αυτό που σας ταιριάζει και τον μεγάλο έρωτα, δεν θα διατάσετε να πάρετε ρίσκα και να δημιουργήσετε σχέσεις που θα σας πλουτίσουν τις εμπειρίες σας  προκειμένου να κάνετε μια νέα ρομαντική σχέση.

Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου θα είστε πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις σας και δεν θα κάνετε πράγματα πριν να τα ελέγξετε. Έτσι επαγγελματικά και οικονομικά θα σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις. Το ίδιο θα επιδιώξετε και στον αισθηματικό τομέα, έτσι θα ισορροπήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας. Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά  του Τοξότη θα είστε πολύ δημιουργικοί και εφευρετικοί, ανοίγοντας νέους δρόμους σε κάθε τομέα. 

Οκτώβριος 2016

Ο Οκτώβριος ξεκινάει εντυπωσιακά και θετικά με την Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η του μήνα να ευνοεί την οικογένειά σας με καλές ειδήσεις σε κάθε επίπεδο. Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με το ζώδιό σας έως την αρχή του 2017 επηρεάζει πιο έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του Καρκίνου. Σας επιτρέπει να ακολουθήσετε ένα πιο πνευματικό μονοπάτι και σας προφυλάσσει από κάποια κρίση στην υγεία ή από το να χάσετε το δρόμο σας. Αυτό είναι μια καλή επιρροή για τις σχέσεις και θα πρέπει να εμβαθύνετε την πνευματική σύνδεση με το ταίρι σας. Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία για να ικανοποιήσετε ένα ιδανικό συνεργάτη, μια αδελφή ψυχή που πραγματικά μπορεί να συνδεθεί μαζί σας.

Ο Δίας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας έως το τέλος του μήνα φέρνει ελπίδα και αισιοδοξία και την παρόρμηση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ο Δίας έχει την τάση να υπερβάλλει και αυτό θα ισχύει για την εμπιστοσύνη στους άλλους και το εγώ σας. Μπορείτε να είστε τυχεροί και δημοφιλείς τώρα, και είναι εντάξει να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας, αλλά είναι πάρα πολύ πιθανόν να περιμένετε  πάρα πολλά από τους άλλους – αυτή η κατάσταση μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση σας με την πραγματικότητα.

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας έως τις 13 Οκτωβρίου παρουσιάζει μια πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί προκειμένου να επιτευχθεί ένας συγκεκριμένος στόχο ή απλά να είστε ο εαυτός σας. Ο θυμός και η απογοήτευση είναι πιθανός, όπως άλλοι άνθρωποι στέκονται στο δρόμο σας ή απευθείας αντιτίθενται θέλησή σας. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για να επιτύχετε πλήρως ό, τι θέλετε, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε τις μάχες σας προσεκτικά. Εκτός εάν οι στόχοι σας είναι ευγενείς και δεν απειλούν άλλους, μια τακτική υποχώρηση μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιο σας έως τις 3  Οκτ.  μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από τους άνδρες ή αφεντικά, και τους δασκάλους κλπ – το εγώ σας είναι στη πρώτη γραμμή, δέχεται πιέσεις από τους Μια αμυντική προσέγγιση είναι η καλύτερη τώρα.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το ζώδιό σας θα βοηθήσει να ηρεμήσετε τα πράγματα λίγο. Η Αφροδίτη εξακολουθεί να προσφέρει μια βαλβίδα απελευθέρωσης για απογοητεύσεις και σας κάνει πολύ ερωτικούς.
Ένα τετράγωνο Άρη Δία, από την 1η Οκτωβρίου έως τις 10 σας δίνει την ενέργεια και την πρωτοβουλία για να ξεκινήσετε νέα έργα, και να αναλάβετε τους κινδύνους που απαιτούνται για να επιτύχει κάτι μεγάλης κλίμακας.

Ο Ερμής σε  τετράγωνο με το ζώδιό σας  έως τις 13 μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να συγχωρήσετε το χειρότερο σε όλα και όλους. Κακά ένστικτα και έλλειψη κρίσης σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε έτοιμοι για επεισόδια εσφαλμένης ερμηνείας σε ανθρώπους και καταστάσεις. Σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις πρέπει να αφεθούν για αργότερα μέσα στο μήνα. Ζητήστε επαγγελματική συμβουλή αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση.

Αποφύγετε κομπασμούς και υπερεκτίμηση για ικανότητές σας. Μπορείτε να δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα, αλλά μπορεί να χρειάζεστε βοήθεια για να ελέγξετε τις μικρότερες λεπτομέρειες. Μια τάση προς την υπερβολή, την απληστία και την λαιμαργία πρέπει να παρακολουθείται και τυχόν εξαρτήσεις θα μπορούσαν να ξεφύγουν από τον έλεγχο για αυτές τις ημέρες.

Σεπτέμβριος 2016

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας που θα ταρακουνήσει κυριολεκτικά τον κόσμο μας η Σελήνη με δύο μεγαλειώδεις και ιστορικές Εκλείψει, μία Ηλιακή ολική την 1η Σεπτεμβρίου στην Παρθένο και μία Έκλειψη Παρασκιάς της Σελήνης στους Ιχθείς στις 16 του μήνα. Η Σελήνη είναι κυβερνήτης σας και κάθε της όψη σας αφορά άμεσα. Αυτός ο μήνας κλείνει ένα διάστημα αναταράξεων 2 τουλάχιστον ετών και σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με σοβαρότητα με τους ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και με την ακίνητη περιουσία σας αι γενικά τα οικονομικά σας. σε επίπεδο ερωτικό θα σας πούμε αυτό που πάντα ακούτε οι Καρκίνοι αλλά ποτέ δεν μπορείτε να το εμπεδώσετε: αν δεν κινητοποιηθείτε και αν δεν αποδιώξετε την ανασφάλειά σας δεν θα μπορέσει να αναδυθεί ο τόσο γοητευτικός εαυτός σας, ώστε να έχετε επιτυχία. Πρέπει να διώξετε πια τους φόβους σας και ίσως η Έκλειψη στην πρώτη του μήνα να σας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση, ανατρέποντας τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα. Μια φράση που πρέπει να διώξετε επίσης από το λεξιλόγιό σας είναι το «εγώ έτσι είμαι» - το χρησιμοποιείτε ως άλλοθι και αυτό δεν είναι σωστό. Όλοι οι άνθρωποι αλλάζουν είτε το επιδιώκουν είτε όχι. Αν επιδιώξετε τις αλλαγές, αν αποδεχτείτε ότι δεν είναι σωστό να φορτώνετε και τον εαυτό σας και τους άλλους με ατέρμονους κύκλους γύρω από υποθετικά ψυχολογικά προβλήματα θα έχετε κάνει μια μίνι προσωπική επανάσταση από την οποία θα ωφεληθείτε απέραντα. Κάποιοι άνθρωποι κύρους σας έχουν ανοίξει μια φτερούγα προστασίας στα επαγγελματικά σας, μπορείτε να το εκτιμήσετε αυτό με ευγνωμοσύνη αλλά και να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα σας κάνει να είστε περισσότερο ανέμελοι και ευδιάθετοι. Θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και θα είστε πολύ επικοινωνιακοί. Έτσι θα προωθήσετε θέματα επαγγελματικά και θα κάνετε οικονομικές συμφωνίες. Αισθηματικά με τον σύντροφό σας θα είστε σε μια πού καλή σχέση και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη οι αδέσμευτοι θα έχετε μεγάλη επιτυχία στο φλερτ και ίσως να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Οικονομικά θα σας γίνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο θα μπορέσετε να αποκτήσετε σταθερότητα και ασφάλεια. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα κάνετε σημαντικές κινήσεις που δεν θα σας εκθέσουν και θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Αισθηματικά ίσως αποφασίσετε να πάτε την σχέση σας ένα βήμα παρά πέρα. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου θα σας κάνει πολύ δημιουργικούς και υπεύθυνους απέναντι σε κάθε ζήτημα που σας απασχολεί. Θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα επιλύσετε κληρονομικά ή περιουσιακά ζητήματα. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα κάνετε ένα απολογισμό της πορείας σας και θα προχωρήσετε σε αναθεώρηση των σχεδίων σας. Με τον σύντροφό σας  θα είστε κάπως αυστηροί στην κριτική σας, ωστόσο θα έχετε μια σοβαρή στάση απέναντι στα θέματα που απασχολούν την σχέση σας. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό θα είναι μια διέλευση που θα εξισορροπήσει τα αισθηματικά σας και τα οικονομικά σας. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σημαντικές και θα σας βοηθήσουν στην πορεία. 

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, με αυξημένη την κοινωνικότητά σας θα κάνετε πολλές συναντήσεις και γνωριμίες θα σας ενδιαφέρουν οι φιλικές σας σχέσεις. Θα ενδιαφερθείτε να αναζωπυρώσετε την ερωτική σχέση με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε έναν νέο έρωτα. Κάποια οικογενειακά σας θέματα και σχέσεις θα τα ρυθμίσετε. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες αφού θα έχετε σημαντική βελτίωση των εσόδων σας από διάφορες πηγές. Θα πρέπει ωστόσο να προσέξετε πολύ την τάση σας για σπατάλες. Πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα, θα είστε πολύ αισιόδοξοι και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε σε μόνιμη βάση τα έσοδά σας, θα υπάρξουν βέβαια και ευκαιρίες. Η καταναλωτική σας επιθυμία όμως μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα και να ξαναβρεθείτε με οικονομικές εκκρεμότητες. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, ίσως δοκιμαστούν οι σχέσεις σας με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο και διακόψετε κάποια συνεργασία. Θα έχετε δυσκολία στην επικοινωνία και θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις γενικά. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο, έτσι θα οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας και θα είστε αποδοτικοί. Κάποια οικογενειακά ζητήματα που α προκύψουν και θέματα σχέσεων θα μπορέσετε να τα επιλύσετε. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα πρέπει να ελέγξετε την συμπεριφορά σας και τις απαιτήσεις σας από τους συνεργάτες σας. Θα είστε πολύ απότομοι και ίσως κάνετε σημαντικά λάθη, μην βιάζεστε και προσέξτε τις κινήσεις σας. Ακούστε τις συμβουλές μεγαλύτερων και εμπειρότερων ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος. 

Ιούνιος 2016

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, θα μπορείτε να κάνετε σημαντικές επαγγελματικ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Φαίνεται ότι κατά το Μάιο του 2017, οι Ταύροι έχουν άλλες προτεραιότητες και οι σχέσεις παίρνουν πίσω. Ή ίσως δεν συμβαίνει τίποτα...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Ο Μάιος 2017 είναι ο τελευταίος μήνας μιας περιόδου κατά την οποία οι ερωτικές προσδοκίες σας είχαν ως στόχο ευρύτερους ορίζοντες...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Η Αφροδίτη, πλανήτης αγάπης και ηγεμόνας του σπιτιού των ζευγαριών του Σκορπιού, βρίσκεται στην τελευταία φάση της επιείκειας....

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Ο Μάιος 2017 είναι έντονη περίοδος όσον αφορά την ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Τοξότη. Το πρώτο μέρος του μήνα είναι υπερβολικά...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Με τον Άρη στο 5ο ηλιακό σπίτι σας, τον Μάιο του 2017 τα ένστικτά σας είναι σε πλήρη εξέλιξη, η αδρεναλίνη αντλεί και εκκρίνετε τη...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Ιχθείς Τα χρήματα, οι επιχειρήσεις ή άλλα σημαντικά πράγματα έχουν σημαντικό ρόλο στα συμφέροντα των ζευγαριών για τους Ιχθείς...