Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάρτιος 2017

Η ενέργεια της προηγηθείσας έκλειψης, επικρατεί επίσης για τον Μάρτιο, και φέρνει πιο βαθιά συναισθήματα στην επιφάνεια. Μπορεί να περιλαμβάνει μια επανεκτίμηση των συντρόφων και των συστημάτων υποστήριξης. Μπορεί να συνοδεύσει πιο μόνιμες δεσμεύσεις. Μπορεί επίσης να εκθέσει τις διαφορές με ανθρώπους που αγαπάτε που πρέπει να εργαστείτε από κοινού για να τις λύσετε μέσω αγάπης και σεβασμού.

Όπως σας αρέσει να παρομοιάζετε τον εαυτό σας με βασιλιά, αυτόν τον μήνα μοιάζετε με τον Καίσαρα που διασχίζει τον Ρουβίκωνα, μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση ότι δεν μπορείτε να κάνετε καμία στροφή πίσω, καθώς οι εμπειρίες σας αντανακλούν το πιο μαύρο και άσπρο χρώμα επάνω σε όλες τις πραγματικότητες. Θα δείτε ότι σας ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθείτε με εντελώς νέους τρόπους με παλιά προβλήματα και να λύσετε μια για πάντα δεσμούς, χωρίς να σας νοιάζει κανενός είδους συνέπεια και συνέχεια.

Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη από τις 4 του μήνα, αλλά σε μια πολύ θετική γωνία με το ζώδιό σας. Επηρεάζει  τομείς που σχετίζονται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, μακρινά ταξίδια και την επέκταση της πολιτιστικής συνείδησης. Με λίγα λόγια αυτό είναι ένα διάστημα απολύτως κατάλληλο για την έναρξη σε ένα φιλόδοξο σχέδιο ή για μεγάλα οφέλη που σχετίζονται και με το παρελθόν .

Τομείς όπως η δημοσίευση και η διδασκαλία θα πρέπει τελικά να ενισχυθούν με αυτή τη φάση που κομίζει στην ζωή σας η Αφροδίτη. Η ανάδρομη φάση θα σας συνδέσει με γεγονότα από τις αρχές Φεβρουαρίου. Στις 18 του μήνα, όπως η Αφροδίτη έρχεται σε επαφή με τον ενημερωτικό Ερμή και στις 25, όταν συναντά ο κυβερνήτης σας, ο ήλιος, την Αφροδίτη με σύνοδο μπορεί να είναι σημαντική η βελτίωση των οικονομικών σας αλλά και να πάρει ώθηση η ερωτική σας ζωή.

Η Αφροδίτη είναι επίσης ο κυβερνήτης του τρίτου σας ηλιακού Οίκοι της επικοινωνίας και δέκατου επίσης που σχετίζεται με το δημόσιο προφίλ . Αυτό τείνει να συνδέει μεταξύ τους τομείς που έχουν να κάνουν με την πληροφορική εργασία, ενώ επίσης μπορεί να διευκολύνει προγράμματα επανακατάρτισης, ανάληψη ευθύνης ή την επιστροφή σε μια πορεία μελέτης.

Να έχετε υπομονή, όπως η Αφροδίτη δεν κινείται προς τα εμπρός και πάλι μέχρι τον Απρίλιο στις 15. Μετά από εκείνη τη στιγμή μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε το όφελος των προτέρων από τις προσπάθειές σας. Η ουσιαστική συμβουλή είναι να ψάχνετε τη μεγάλη εικόνα σε κάθε τι που σας συμβαίνει.

Η Πανσέληνος της 12ης Μαρτίου αναδεικνύει τον Οίκο σας του εισοδήματος, των περιουσιακών στοιχείων και της δημιουργίας πλούτου. Αυτό το μήνα μπορεί να εστιάσετε την προσοχή σας περισσότερο προς την καθαρά πρακτική πλευρά της ζωής σας.

Είναι μια καλή στιγμή για να εξισορροπήσετε τα θέματά σας εδώ, να κρατήσετε ένα άγρυπνο μάτι για τον προϋπολογισμό του σπιτιού σας και να εξερευνήσετε νέες ροές εισοδήματος, όπου είναι δυνατόν. Οι εσωτερικές αξίες σας μπορεί επίσης να αλλάξουν κάτι που θα αντικατοπτρίζει προφανώς σε εξωτερικό επίπεδο τα υπάρχοντά σας σε ψυχολογική βάση. Μια προσωρινή έμφαση στην αλληλεγγύη, την ασφάλεια και την εξεύρεση του τι είναι αλήθεια πέρα από την επιφάνεια αξίζει να σας απασχολήσει.

Η δυναμική της Σελήνης ενδυναμώνει τη συναισθηματική σας ζωή  μέσα στον Μάρτιο από την 1η μέχρι νωρίς το απόγευμα της 2ης, από την 9η μέχρι τα μέσα του το πρωί της 11ης, από νωρίς το απόγευμα στις 18 και 19 και 20 και πάλι για το διάστημα του διημέρου 28 και 29.

Φεβρουάριος 2017

Ο Φεβρουάριος θα είναι για εσάς ένας σημαντικός μήνας αλλαγών και ανακατατάξεων. Καθώς περικλείει δύο Εκλείψεις – και η Έκλειψη πάντα αφορά με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τον Ήλιο που είναι κυβερνήτης σας – θα σας επιτρέψει να τελειώνετε με θέματα που βάλτωσαν κάπου στον Σεπτέμβριο του 2016. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 10 Φεβρουαρίου συμβαίνει στο ζώδιό σας και φέρνει στην επιφάνεια όλο τον δυναμισμό σας, αλλά ίσως με λάθος και εγωιστικό τρόπο. Η Έκλειψη στις 26 είναι Ηλιακή και συμβαίνει στους Ιχθείς, επηρεάζοντας τον ερωτισμό σας και φέρνοντας ανασφάλειες σε όλες τις ερωτικές σχέσεις.

Η αύξηση της αυτοπεποίθησης που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα συνεχίζετε στο διάστημα του Φεβρουαρίου 2017. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι ιδανικό για ρομαντική σχέση, κοινωνικοποίηση και διασκέδαση. Το μόνο δύσκολο σημείο έρχεται κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας. Καθαρή σκέψη και φιλικές συνθήκες θα επιστρέψουν μετά από αυτό το όριο και θα παραμείνουν για το υπόλοιπο του Φεβρουαρίου 2017.

Η 28η Ιανουαρίου με την Νέα Σελήνη επεκτείνει την ανταγωνιστική κατάσταση των τελών Ιανουαρίου μέχρι την 26η Φεβρουαρίου και την ηλιακή έκλειψη. Αυτό μπορεί να προσθέσει στην πίεση που αισθάνεστε στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Αν είστε αναγκασμένοι να κάνετε αλλαγές ή να αφήσετε στην άκρη ένα σχέδιο που δεν σας βγήκε, τότε η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό είναι έως 10 Φεβρουαρίου Σεληνιακή έκλειψη. Μια αίσθηση ότι κουράζεστε πολύ χωρίς να απολαμβάνετε και ανάλογες αποδοχές οικονομικά θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι να αναλάβετε κάποια αποφασιστική δράση για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ο Άρης σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 27 Ιαν-11 Φεβ δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και  σεξουαλική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική σε άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια πιο ευνοϊκή στιγμή για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας και να αδράξετε τους στόχους σας. Σε όλες τις σχέσεις σας, στην αγάπη και την επαγγελματική ζωή, οι άνθρωποι είναι θερμοί και θαυμάζουν την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη σας.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από Φεβ 3 έως 21 θα σας δώσει την ανάγκη να κυνηγήσετε το συναίσθημα και να αναζητήσετε μια  καλύτερη ερωτική ζωή για εσάς και το ταίρι σας. Αυτή είναι μια εποχή χαμηλού άγχους και η ζωή ρέει ομαλά με λίγες φροντίδες ή ανησυχίες . Μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε διακοπές ή να απολαύσετε περιποίηση για τον εαυτό σας με μια κούρα ομορφιάς. Η αυξημένη προσωπική ομορφιά θα σας δώσει αυτοπεποίθηση, σημαντικό θέμα αν είστε αδέσμευτοι.

Ο Ερμής σε αντίθεση με το ζώδιό σας από 6 έως 14 Φεβρουαρίου φέρνει συγκρούσεις και εντάσεις σε αυτή την πολυσύχναστη περίοδο. Οι επικοινωνίες και η πνευματική δραστηριότητα τονώνονται τώρα έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να αποφευχθούν όμως κάποιες εντάσεις. Εσείς είστε που πρέπει να σκεφτείτε τους άλλους και να αναζητήσετε μια συμβιβαστική λύση, τουλάχιστον για να εξισορροπηθούν τα πράγματα, πριν να ωθήσετε τα σχέδιά σας και να φορτώσετε την ατζέντα σας. Σημαντικές αποφάσεις και διαπραγματεύσεις θα πρέπει να τις αποφεύγετε, αυτή είναι μια κακή στιγμή για διαπραγματεύσεις, επιχειρηματικές συναλλαγές ή υπογραφή των συμβάσεων.

Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς στις 18 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο για ένα διάστημα 30 ημερών την λίμπιντο . Θα πρέπει να προσέξτε πιθανά χρέη που έχετε δημιουργήσει ή μυστικά που θέλετε να παραμείνουν μυστικά, ξεκινά για εσάς μια περίοδος αλήθειας και αποκαλύψεων. Αυτό συνήθως είναι καλό και λυτρωτικό, αλλά λόγω των απανωτών Εκλείψεων καλό είναι να αποφύγετε περισσότερα αισθηματικά ή οικονομικά προβλήματα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε. 

Ιανουάριος 2017

Τον Ιανουάριο του 2017 ο Λέων δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το επάγγελμα και τη σταδιοδρομία – οι ανησυχίες αυτές είναι για τον πρώτο μήνα του έτους στο πίσω μέρος του μυαλού σας, καθώς άλλα είναι τα θέματα που σας απασχολούν. Αλλά η οικογένεια και τα συναισθηματικά θέματα θα είναι σημαντική σφαίρα . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία για το σχεδιασμό των μελλοντικών σας σχέσεων και να κάνετε τυχόν διορθώσεις πορείας στο υπάρχον σχέδιο σας. Η πλανητική δύναμη θα κινηθεί αργά προς το βόρειο τομέα του γενέθλιου χάρτη σας μέχρι το τέλος του μήνα μετά την ερμιακή παλίνδρομη κίνηση.

Θα ήταν φρονιμότερο να είστε ευέλικτοι και να ακούτε τους άλλους με υπομονή . Δεν είναι ώρα τώρα για εγωισμούς, αν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας και στην αγάπη και στον επαγγελματικό τομέα.

Θα μπορούσε να έχετε μια πολύ έντονη διαφορά απόψεων σχετικά με την εργασία σας με κάποιον συνάδελφό σας ανάμεσα στην 5η και 6η του μηνός. Πώς θα το επιλύσετε αυτό; Η απάντηση δεν μπορεί να είναι απολύτως σαφής, πρέπει να δώσετε στο πρόβλημα την πλήρη και αμέριστη προσοχή σας.

Μάθετε κάθε τι νέο, έχετε έφεση στις γλώσσες αυτόν τον καιρό και μπορείτε να φορτώσετε το μυαλό σας με νέες γλώσσες και γενικά νέες γνώσεις.

Αν σκοπεύετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή σας μπορείτε να τολμήσετε μια νέα συνεργασία μετά την 20η του Ιανουαρίου, που ο Ήλιος εισέρχεται ακριβώς στην θέση των συνεργασιών. Έρχεται η στιγμή που πρέπει και μπορείτε να κάνετε μεγάλες τομές. Είστε πολύ πιο συνεργατικοί, έχετε βρει τα κλειδιά της επιτυχίας και σας λείπει η κλειδαριά. Μόλις παρουσιαστεί η ευκαιρία – η κλειδαριά δηλαδή – θα είστε σε θέση να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει δώρο την δυνατότητα να έλξετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας σε επίπεδο καριέρας καθώς δομούνται νέες σχέσεις συνεργασίες κι εσείς, όπως είστε ευέλικτοι, μπορείτε να φανείτε πολύτιμοι σε νένα σχέδια και νέους τρόπους.

Μπορεί να είστε σε θέση να κερδίσετε κάποια λαχειοφόρο αγορά / στοιχήματα/τυχερά παιχνίδια. Είναι ένας άνετος χρόνος για να θέσετε με τις ειλικρινείς προσπάθειές σας τις ικανότητές σας στον οικονομικό τομέα αλλά και για να δείξετε τις ικανότητες σας σε μια καριέρα ανωτέρου επιπέδου. Νέες ευκαιρίες μπορεί να σας δώσουν ακραία ευχαρίστηση και ευτυχία . Θα δείτε τη σταθερότητα στην χρηματοδότηση και την καλή ροή χρημάτων να συμβαίνει αλλάζοντας την τύχη  της ζωής σας. Μπορεί να έχετε αυξημένο εισόδημα και, επίσης, θα υπάρξει μια καλή ροή του χρήματος οπότε και θα βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα σας. Το προσωπικό των επιχειρήσεων, οι Λέοντες που είναι υπάλληλοι,  μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους τώρα. Εάν σχεδιάζετε κάποια επικίνδυνα βήματα, κάντε την κίνησή σας και στη συνέχεια προχωρήστε με τα σχέδιά σας, καθώς αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να έχετε επιτυχία . Οι παίκτες και οι κτηματομεσίτες θα έχουν μια καλή στιγμή για να έχουν επιτυχία. Γενικά ο Ιανουάριος θα είναι πολύ υποστηρικτικός για τα σχέδιά σας.

Ο ρομαντισμός σας θα έλξει τον ρομαντισμό κάποιου πολύ αξιόλογου ανθρώπου, απαλά θα βγείτε στο ρέμα του έρωτα αυτόν τον μήνα! Ωστόσο θα πρέπει να ελέγξετε την ευερεθιστότητα που έχετε καθώς και τις εγωιστικές σας τάσεις. Το γεγονός ότι θα σας απασχολήσει πολύ το ζήτημα της καριέρας σας και της εξέλιξής σας σε οικονομικό επίπεδο, χώροι που θα έχετε επιτυχία, μπορεί να σας κάνει να φανείτε στο ταίρι σας ή γενικά στους ανθρώπους που είναι γύρω σας ως αλαζόνες. Καλή είναι η αυτοπεποίθηση, αλλά προσέξτε να μην κάψετε τις σχέσεις σας στην φλόγα της προσωπικότητάς σας.

Να είστε πολύ προσεκτικοί με την υγεία σας. το γεγονός ότι θα έχετε πολλές εργασίες να αντιμετωπίσετε, πολύ κουραστικά ωράρια και έντονη κοινωνική ζωή, θα σας εκθέσει στην υπερκόπωση και σε εποχιακές ιώσεις. Μην υπερβάλετε με τις δυνατότητές σας, είστε μεν Λέοντες, αλλά είστε και άνθρωποι. Οπότε δεν είναι κακό να φυλαχτείτε από το κρύο, δεν θα ρίξει καθόλου την εικόνα σας και την γοητεία σας το να προσέξετε τον εαυτό σας. Έχετε μια τάση να παριστάνετε τους άτρωτους αυτόν τον μήνα, καλό είναι να την πολεμήσετε για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. 

Δεκέμβριος 2016

Ένας εκπληκτικός μήνας, πολύ όμορφος και πολύ θετικός θα είναι αυτός ο Δεκέμβριος για τους Λέοντες. Η Αφροδίτη εξάγωνο με τον Κρόνο αυξάνει την ανάγκη σας για συντροφικότητα . Θέλετε να αισθάνεστε ότι σας αγαπούν και σας σέβονται, έχετε ανάγκη από μια σοβαρή και αληθινή αγάπη. Με ένα υπάρχοντα σύντροφό σας θα αναζητήσετε διαβεβαίωση ή μεγαλύτερη δέσμευση, αλλά θα είστε επίσης υπάκουοι κι εσείς με τον τρόπο σας, αφοσιωμένοι στον έρωτα.  Επίσης η επιχειρηματική δραστηριότητα ευνοείται στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Η επένδυση σε μετοχές blue chip, ακίνητα ή έργα τέχνης προτιμώνται.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό διεγείρει την ανάγκη για διασκέδαση και τον ενθουσιασμό στην κοινωνική και την ερωτική σας ζωή. Θα νιώθετε όλο τον Δεκέμβριο αυξημένη την επιθυμία σας για κάτι νέο και λαμπερό στη ζωή σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε νέους φίλους και ή να βρείτε έναν δυνατό έρωτα όσοι είστε αδέσμευτοι.

Οι φιλικές συνθήκες των πλανητών που ξεκίνησαν τέλη Νοεμβρίου θα πρέπει να μείνουν μαζί σας για την πλειοψηφία των ημερών τον  Δεκέμβριο του 2016, χάρη σε ένα ισχυρό νέο φεγγάρι . Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά τον εορτασμό του νέου έτους, λόγω της αυξημένης ευαισθησίας στις τοξίνες. Κρατώντας αυτό κατά νου μπορείτε να έχετε άφθονη διασκέδαση και ρομαντικές συναντήσεις.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 21 Νοεμβρίου έως 2 Δεκ φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού σωστού ρυθμού. Άνθρωποι με κύρος θα δεχτούν εύκολα να σας κάνουν χάρες, να είστε διεκδικητικοί και να φροντίσετε να εξασφαλίσετε εύνοια από ανωτέρους, γεγονός που θα σας επιτρέψει να έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας.

Το νέο φεγγάρι στο τέλος του Νοέμβρη εκτείνει την αυτοπεποίθηση σας για 28 ημέρες μέχρι την 29η του Δεκέμβρη και το επόμενο νέο φεγγάρι. Η περίοδος στις δύο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου είναι καλύτερη για την έναρξη νέων έργων, μέχρι την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου στις 13 του μήνα. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για τον καθορισμό στόχων και θα εργαστείτε σκληρά για τα σχέδιά σας, ειδικά στην εργασία ή σε έργα που προωθούν την δημόσια εικόνα σας και βελτιώνουν την αυτοπεποίθησή σας.

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας τον Δεκέμβριο από 7 έως 16 αυξάνει τις επιθυμίες σας για την αγάπη και στοργή αλλά σας φέρνει και προβλήματα, αν έχετε χαμηλότερα πρότυπα για τον εαυτό σας. Θα μπορούσατε να εισέλθετε σε μια νέα σχέση που δεν είναι πραγματικά προς το συμφέρον σας. Θα μπορούσατε επίσης να είστε διατεθειμένοι να πιέσετε πάρα πολύ σκληρά τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα την απογοήτευση από την χωρίς ανταπόκριση αγάπη. Αποφύγετε την έλλειψη πειθαρχίας, έλλειψη σεβασμού και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας καταστάσεις υπερβολικής μέθης. Αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αφεθείτε σε ένα ξεφάντωμα δαπανών ή να για να ζητήσετε χάρες, ειδικά στο δανεισμό των χρημάτων.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από Δεκ 29 - Ιαν 3 μπορεί να κάνει τις σχέσεις σας παράξενες και παραληρητικές. Πώς θα χειριστείτε αυτό το παράξενο ποσό ενέργειας εξαρτάται από το πόσο ο Άρης και ο Ποσειδώνας είναι καλά τοποθετημένοι στον χάρτη σας. Αν είστε πολύ ευαίσθητοι και τρομάζετε εύκολα τότε θα πρέπει να λάβετε προφυλάξεις. Εάν είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση ή θεωρείτε τον εαυτό σας ότι είναι κάτοχος αυτο-επίγνωσης θα πρέπει να απολαύσετε αυτή την πνευματική περιπέτεια .

Η  ημέρα της 29ης Δεκεμβρίου με την Νέα Σελήνη σας επιτρέπει να επανεκκινήσετε ή να επαναφέρετε τους στόχους σας. Αυτή η φάση της σελήνης διαρκεί μέχρι την 27 Ιανουαρίου και το νέο φεγγάρι, αλλά η καλύτερη στιγμή για την έναρξη πραγμάτων είναι στις πρώτες 2 εβδομάδες του μήνα. Αυτή η φάση της σελήνης διαρκεί μέχρι την 12η Ιαν που έχουμε την επόμενη Πανσέληνο.

Νοέμβριος 2016

Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ δημιουργική και θα μπορέσετε να κάνετε πολλά και σημαντικά πράγματα. Θα είστε κυρίως εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις θα αποκτήσετε νέους φίλους και θα υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, θα κάνετε κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα στο περιβάλλον σας και θα προσπαθήσετε να προβάλλετε την δημόσια εικόνα σας. Κάποιες νέες γνωριμίες θα εξελιχθούν σε σημαντικές φιλίες και θα έχετε πολλά να ωφεληθείτε.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου, έτσι αναμένεται να κάνετε μια σημαντική γνωριμία με άτομο κύρους που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά και στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Πιθανόν να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μια περίεργη σχέση. Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα είστε πολύ ενθουσιώδεις και δυναμικοί, θα έχετε επαγγελματικές επιτυχίες και οικονομική βελτίωση. Αισθηματικά θα οι αδέσμευτοι θα είστε γοητευτικοί και θα σας φλερτάρουν, όσοι δεν προχωρήσετε σε σχέση θα έχετε εφήμερες εμπειρίες. Με τον σύντροφό σας ίσως κάνετε ένα ταξίδι για να ανανεώσετε την σχέση σας.

Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου θα υπάρξουν πολύ σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες και θα μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε, θα μπορείτε επίσης να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ακόμη θα έχετε πολύ θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας.

Ο Ήλιος στον φιλικό σας Τοξότη από τις 23 Νοεμβρίου σημαίνει πολλά για εσάς και ανοίγει τους ορίζοντές σας. Θα  βρείτε πιο εύκολο να εκφράσει την ταυτότητά σας και να τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να τραβήξετε μια γραμμή κάτω από το προηγούμενο έτος και να κάνετε μια σίγουρη νέα αρχή. Η ατομικότητα και η φιλοδοξία σας βρίσκονται σε εστίαση. Η επιπλέον ενέργεια τίθεται σε καλύτερη χρήση εκφράζοντας ό, τι θέλετε, ποιοι είναι οι στόχοι σας, πώς μπορείτε να τους επιτύχετε. Ο Νοέμβριος, ειδικά από την στιγμή που ο Ήλιος θα μπει στον Τοξότη, στις 23 του μήνα, είναι η καλύτερη εποχή για τον καθορισμό νέων στόχων.

Το τετράγωνο Ήλιος/ Ποσειδώνας από τις 28 Νοεμβρίου έως 2η Δεκέμβρη έχει μια επίδραση εξασθένησης για τη ζωτικότητά σας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να έχετε κίνητρα ή να είστε ενθουσιώδεις στην ζωή σας, ειδικά η σκληρή δουλειά δεν θα σας ταιριάζει καθόλου. Όπως θα είστε αλλεργικοί στην εργασία, θα είστε επίσης πιο ευπαθείς σε ορισμένα ψυχολογικά θέματα και θέματα υγείας. Γεγονότα ή άλλοι άνθρωποι μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και απογοήτευση, η οποία μπορεί να σας αναγκάσει να παλέψετε ενάντια στις πεποιθήσεις σας. Είναι φυσιολογικό κάτω από αυτή την επιρροή για να αισθάνεστε ανασφαλείς, ένοχοι και απολογητικοί.

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά  του Τοξότη θα ασχοληθείτε με ενθουσιασμό με την σχέση σας, ο σύντροφός σας θα γίνει το επίκεντρο της ζωής σας και μάλλον θα κάνετε το επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και θα έχετε πολλές εφήμερες σχέσεις, ακόμη θα ταξιδέψετε και θα κάνετε σχέσεις με άτομα από μακριά. 

Οκτώβριος 2016

Ο Ήλιος που είναι κυβερνήτης σας και θα σας χαρίσει μια πολύ όμορφη Νέα Σελήνη από την πρώτη ημέρα του μήνα, η οποία φέρνει κέρδη και εμπορικές συμφωνίες αλλά και καλή σχέση με τους φίλους σας και τα αδέρφια σας, αλλά και έως  2 Νοέμβριου φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού δείκτη ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και οι στόχοι σας μπορεί να επιτευχθούν πιο εύκολα από ό, τι πριν.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 30 εστιάζει στον τρόπο σκέψης και στις επικοινωνίες σας, καθιστώντας αυτά τα πεδία πιο ταραχώδη στο διάστημα του μήνα. Το μυαλό σας θα κρατηθεί απασχολημένο με πολλές αλληλεπιδράσεις, προχωράτε σε κινήσεις εκκαθάρισης γραφειοκρατίας και λογαριασμών, αποστολή επιστολών και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και σύντομα ταξίδια γύρω από την πόλη. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για συμβάσεις αγοράς, πώλησης και υπογραφές.

Ο Ερμής έως τις 31 Οκτωβρίου διεγείρει τη δημιουργικότητά σας, τη φαντασία, την ευαισθησία και την πνευματικότητα . Όλα οι δεξιότητες επικοινωνίας σας να επωφεληθούν από μια μη απειλητική φροντίδα και απαλή επιρροή. Οι άνθρωποι θα θέλουν να ακούσουν τη γνώμη σας, ειδικά αν φλερτάρετε αυτό το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας σέβεται και βαθιά. Τυχόν ψυχικές ικανότητες θα ενισχυθούν και η διαίσθηση θα είναι ισχυρή και ακριβής.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο τέλος του μήνα αυξάνει την ευαισθησία σας για το περιβάλλον  και την συμπάθεια σας για τους άλλους. Υπάρχουσες σχέσεις, θα απολαύσετε περισσότερο πνευματική εγγύτητα και προσκόλληση, τρυφερότητα και αγάπη. 

Σεπτέμβριος 2016

Εξαιρετικά σημαντικός μήνας για τους Λέοντες. Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με μία δραματική θα λέγαμε και καρμική Ηλιακή Δακτυλιοειδή Έκλειψη στην Παρθένο, που για εσάς είναι ο γενικός δεύτερος Οίκος σας των αποκτημάτων, της περιουσίας και των μόνιμων σχέσεων. Η εκρηκτική συμμετοχή του Κρόνου και του Άρη στο φαινόμενο, αλλά και η στάση του Ήλιου γενικότερα αυτήν την περίοδο, με την αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα, θα σας φέρει μπροστά σε σοβαρά διλλήματα. Ως γενική αρχή θα σας λέγαμε κάτω από την επήρεια της πρώτης αυτής Έκλειψης, αλλά και της Έκλειψης παρασκιάς που θα ακολουθήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς, καλό είναι να μην υπογράψετε χαρτιά, ειδικά αν αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων και γενικά σημαντικών περιουσιακών στοιχείων. Βέβαια το πέρασμα του Δία στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου ανοίγει την αυλαία ενός ολόκληρου χρόνου που θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κέρδη, ειδικά μέσα από την διαφήμιση, το εμπόριο και την προβολή του εαυτού σας, αλλά το ξέρετε ότι οι καιροί που ζούμε δεν σηκώνουν μεγάλα ρίσκα. Ο μέγας Δίας θα ευνοήσει πολύ την δημοτικότητά σας και πιθανόν να ανοίξει και την ερωτική σας κατάσταση σε νέο και φρέσκο αεράκι, κάτι που το έχετε πολύ ανάγκη, ειδικά οι αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι προσέξτε τις εκρήξεις θυμού σας, όπως πρέπει να προσέχετε πολύ και για θέματα κοινών περιουσιακών σας στοιχείων που έχετε με το ταίρι σας. αν έχετε κάποια τέτοια περιουσιακά θέματα φροντίστε να μην είστε απότομοι στις διεκδικήσεις σας για να μην στραφεί αυτό αργότερα εναντίον σας. ο Σεπτέμβριος θα δονήσει όλους τους τομείς της οικονομικής ζωής σε παγκόσμιο επίπεδο, φροντίστε να είστε οχυρωμένοι.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας έτσι λοιπόν θα νοιώθετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και όχι άδικα. Θα είστε πολύ ευδιάθετοι και ενθουσιώδεις και δημιουργικοί, θα κάνετε κινήσεις που θα ενισχύσουν την θέση σας στη ζωή, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Αισθηματικά θα έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας και να περάσετε πολύ όμορφα. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη έτσι οι αδέσμευτοι κυρίως μπορεί να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Επαγγελματικά οι κινήσεις σας θα είναι αποφασιστικές και θα κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές στα σχέδιά σας. Ακόμη οικονομικά θα κάνετε συγκεκριμένες συμφωνίες που θα είναι αποδοτικές. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και θα είστε περισσότερο προσεκτικοί και λιγότερο αυθόρμητοι, έτσι θα διορθώσετε παλαιότερά σας λάθη . Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου θα κάνετε πρωτότυπες κινήσεις αλλά θα πρέπει να προσέξετε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος δρόμους. Προσέξτε την σχέση με τον σύντροφό σας και την συμπεριφορά σας. Ο εγωισμό σας θα σας οδηγήσει σε περιπέτειες. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως κάνατε λάθη στις οικονομικές σας επιλογές, η κατάσταση αλλάζει και τα πράγματα θα μπορούν να διορθωθούν. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό θα υπάρξει μια σημαντική πρόοδος στον επαγγελματικό σας τομέα. Ακόμη νομικές εκκρεμότητες ή άλλες διαφορές θα μπορέσουν πολύ εύκολα να επιλυθούν και να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Αισθηματικά η σχέση με τον σύντροφό σας θα γίνει ουσιαστική ή θα υπάρξουν εξελίξεις και θα δρομολογήσετε μια νέα πορεία. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για μια πιθανή σχέση.

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα ασχοληθείτε με θέματα επαγγελματικά και θα φροντίσετε να τα τακτοποιήσετε βάζοντας προτεραιότητες. Αισθηματικά θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με ένα άτομο που γνωριστήκατε τελευταία. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας θα είστε πολύ κοινωνικοί και γοητευτικοί, έτσι θα κάνετε νέες φιλίες θα συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα είναι αρμονική. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή επίσης στο ζώδιό σας θα είστε ενθουσιώδεις και πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ξεκουράσει. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι σημαντικές και υποστηρικτικές. Αισθηματικά με τον σύντροφό σας ίσως να κάνετε σχέδια για ένα επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας προς τους συνεργάτες σας. Θα έχετε φόρτο εργασίας και θα πρέπει να οργανώσετε τον χρόνο σας. Προσέξτε την υγεία σας και βρείτε ευκαιρίες χαλάρωσης. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο ίσως να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα έχει επιτυχία ή αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Οικονομικά θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας. Αισθηματικά θα είστε σε αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε ένα σημαντικό έρωτα. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, πιθανόν να θέλετε να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι και να υπάρξουν εμπόδια. Γενικά θα κάνετε πολλές αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια και στην καριέρα σας. 

Ιούνιος 2016

Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλοκαιρινή και θα θέλετε να διασκεδάσετε με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και ενθουσιώδεις, έτσι θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα έχετε ερωτικές περιπέτειες. Στον επαγγελματικό τομέα οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες και θα μπορέσετε να τις προωθήσετε. Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στους Διδύμους που είναι και κυβερνήτης τους, θα μπορέσετε να προχωρήσετε τόσο επαγγελματικά όσο και σε επίπεδο καριέρας με την υποστήριξη σημαντικών προσώπων. Αισθηματικά θα υπάρχει πολύ αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου, πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα για την αισθηματική σας σχέση και να είστε λιγότερο κτητικοί. Γενικότερα μπορεί να υπάρξει κάποιο ζήτημα με άτομα του στενού σας κύκλου και να χρειαστούν την υποστήριξή σας. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη μάλλον θα είστε ανασφαλείς και θα γίνετε ίσως πιεστικοί στον στενό σας κύκλο ή στον σύντροφό σας. φροντίστε να μην κάνετε υπερβολές και αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις με άγνωστα πρόσωπα. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου επαγγελματικά θα πρέπει να είστε περισσότερο οργανωτικοί για να πετύχετε τους στόχους σας. Αισθηματικά θα είστε πολύ κτητικοί προς τον σύντροφό σας και ίσως κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αδέσμευτοι θα είστε απόμακροι. Ακόμη στις 30 Ιουνίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό και θα ασχοληθείτε με εκκρεμότητες σχετικές με την ακίνητη περιουσία σας ή κληρονομικά ζητήματα και θα τα τακτοποιήσετε. Επίσης διάφορες οικογενειακές υποθέσεις θα μπορέσετε να τις ρυθμίσετε και θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας. Με άτομα του κοινωνικού σας χώρου προσέξτε την συμπεριφορά σας. 

Μάιος 2016

Τυχόν περιοριστικές καταστάσεις μετά την Πανσέληνο στις 22 Απριλίου είναι πιθανό να συνεχιστούν μέχρι την 6η Μάη και την Νέα Σελήνη. Τα πράγματα μετά βελτιώνονται ραγδαία και η πρωτοβουλία σας, η τάση σας να παίρνετε τα ηνία, επανέρχεται. Ο Άρης σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από Μάρτιο 4 – έως Μάιο 28 δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και δυναμική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική σε άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για την έναρξη νέων έργων στην προσωπική ζωή και την καριέρα σας ενώ η ελκυστικότητα φουντώνει τις υφιστάμενες σχέσεις αγάπης, ή κάνει την εύρεση μιας νέας αγάπης πιο εύκολο θέμα  τώρα από ό, τι παλαιότερα. Ο Άρης ανάδρομος από Απρίλιο 17 – έως Ιούνιο 29 είναι ο λόγος που νιώθετε τέτοια ένταση . Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας στο διάστημα  Απρίλιος 29 - Μάιος 8 δεν αυξάνει την ανάγκη για αγάπη και στοργή και δημιουργεί προβλήματα στις σχέσεις σας. Αν πρέπει να κάνετε κάποια σοβαρή  δουλειά μπορεί να είναι δύσκολο να μπείτε στο αυλάκι, γιατί θα προτιμούσατε να έχετε μια κατάσταση ανεμελιάς γύρω απολαμβάνοντας τον εαυτό σας. Αποφύγετε την υπερβολική σπατάλη καθώς τα χρήματα μπορεί να είναι δυσεύρετα, αλλά και να αποφευχθεί η υπερβολική κατανάλωση στο φαγητό ή το ποτό. Πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις θα έχετε σε αφθονία, φτάνει να ενεργείτε με μετριοπάθεια. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 20 Μαΐου έως τις 31 δίνει δύναμη της προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Θα πρέπει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς, την εργασία, τις σχέσεις και την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Απρίλιος 2016

Θα είστε πολύ δραστήριοι και οξυδερκείς με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό στις 5 Απριλίου. Διάφορες εκκρεμότητες θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Στις 6 Απριλίου που ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο θα μπορέσετε να αναδιαρθρώσετε τα σχέδιά σας και να έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Επίσης η καριέρα σας θα έχει θετική εξέλιξη και θα έχετε την υποστήριξη ατόμων κύρους. Στις 7 του μηνός και με την Νέα Σελήνη στον Κριό, θα μπορέσετε να υλοποιήσετε κάποιες από τις φιλοδοξίες σας, θα ανοιχθούν νέοι δρόμοι σε ζητήματα επαγγελματικά και θα μπορείτε να προβάλλετε τις ικανότητές σας. Από τις 17 Απριλίου ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη, θα είστε αρκετά ανήσυχοι και επίμονοι σε θέματα που σας ενδιαφέρουν, όμως ο χειρισμός σας μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με άτομα που σας υποστήριζαν. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει περίπτωση να συγκρουστείτε με τον σύντροφό σας ή να τελειώσετε με μια νέα σχέση. Από τις 18 το μηνός ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα ήταν καλό να προσέξετε την υγεία σας. Διάφορα θέματα επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα θα μπορούσατε να τα τακτοποιήσετε αν είστε ψύχραιμοι. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου, θα προκύψουν κάποια ζητήματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας ή με κληρονομικά ή και με την οικογένειά σας. Στον αισθηματικό τομέα οι σχέσεις σας θα είναι τεταμένες και θα πρέπει να τις ισορροπήσετε και να μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά . Από τις 28 του μήνα όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο διάφορες αναβολές, αλλά και καθυστερήσεις θα σας δημιουργήσουν προβλήματα στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες . Προσέξτε πολύ τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους. Στις 30 Απριλίου και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο, θα μπορέσετε να επιλύσετε τα επαγγελματικά σας θέματα και να αναθεωρήσετε κάποια από τα σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας. 

Μάρτιος 2016

Ο Μάρτιος είναι μια πλήρης μεταστροφή σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Όλες οι  διελεύσεις σας είναι πολύ καλές και υπάρχουν πολλά θετικά σημεία από αστρολογική άποψη. Αυτός είναι ένα υψηλής ενέργειας μήνα, όπου θα είστε σε θέση να επιτύχετε πολλά και να πάρετε αυτό που θέλετε. Ο Άρης από Μάρτιο 4 – έως Μάιο 28 δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, και μπορείτε να περιμένετε χάρες ή τουλάχιστον μικρότερη αντίσταση από τους άλλους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης και της ευκολίας προσέγγισης των γύρω σας. Ο Ερμής από τις 21 Μαρτίου έως 27 σας δίνει την ιδανική περίοδο για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής, στην επιχείρηση ή στην εργασία και στις προσωπικές σας σχέσεις.

Επειδή σκέφτεστε και εκφράζετε τον εαυτό σας με σαφήνεια, αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να κάνετε σχέδια και να ξεκινήσετε επιχειρηματικές συμφωνίες, αγοραπωλησίες, είναι η τέλεια στιγμή για κάθε είδους εμπορική δραστηριότητα και συναλλαγή . Η σεληνιακή έκλειψη στις 23 Μαρτίου ενισχύει και επεκτείνει την αρμονική σας εξέλιξη μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου 2016. Μπορεί να είστε πιο συναισθηματικά ευαίσθητοι και περισσότερο ασχολείστε με το σπίτι και την οικογένειά σας. Στενές σχέσεις κυρίως είναι πιθανό να καταλαμβάνουν περισσότερο από το χρόνο και την ενέργειά σας. Ο Ήλιος από τις 23 Μαρτίου έως τις 29 δίνει μια ώθηση στην αυτοπεποίθηση και τον ενθουσιασμό καθιστώντας το διάστημα αυτό μια ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εντυπωσιάσετε κάποιον, ειδικά κάποιον ανώτερο στην εργασία ή κάποιον ειδικό στην ιδιωτική ζωή σας. Αυξημένη ερωτική ορμή συνοδεύεται από αυξημένο χάρισμα και μαγνητική γοητεία. Ακόμα και οι πιο παθιασμένες επιθυμίες σας πληρούνται. Ο Ερμής από τις 23 Μαρτίου έως τις 25 παρέχει αυξημένη διανοητική ενέργεια και συγκέντρωση . Είναι αυτό το διάστημα μια ιδανική στιγμή για να πάτε μπροστά στην εργασία, σε σπουδές ή την εκκαθάριση σχέσεων. Γρήγορη σκέψη και αποφασιστικότητα σημαίνει ότι κάνετε σχέδια που πραγματοποιούνται, γίνεστε πιο τολμηροί και δέχεστε την ανάληψη κινδύνων, αυτή η τάση σας για ρίσκο πρέπει να οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα. 

Φεβρουάριος 2016

Στις 8 Φεβρουαρίου θα έχουμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και εσείς προβλέπεται να κάνετε μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή, θα δείτε πολλά πράγματα με πιο ανοιχτό μυαλό και πιθανώς να έρθετε σε επαφή με νέα πρόσωπα. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση θα αποφασίσετε να κάνετε διάφορες ενέργειες που θα μπορέσουν να ανανεώσουν την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα εκπέμπετε ιδιαίτερη γοητεία και μάλλον θα αποφασίσετε να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που ήδη έχετε αρχίσει να προσεγγίζετε. Στις 14 του μήνα θα έχουμε τον Ερμή στον Υδροχόο και θα είναι μία πολύ καλή στιγμή για να κάνετε ένα διάλλειμα από το βάρος των υποχρεώσεών σας. δεν είσαστε σε θέση να αναλάβετε εργασίες που απαιτούν ιδιαίτερη προσήλωση, αν και είσαστε αρκετά δημιουργικοί, καλύτερα λοιπόν να επενδύσετε αυτή σας τη διάθεση σε ασχολίες που είναι πιο κοντά σε αυτό που θέλετε. Ταυτόχρονα, μπορείτε να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, είσαστε κοινωνικοί και ευδιάθετοι. 13 Στις 17 του μήνα θα έχουμε την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα προσπαθήσετε να κλέψετε χρόνο από τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις για να μείνετε περισσότερο με τον σύντροφό σας. Έχετε πρωτότυπες ιδέες που μπορούν να εκπλήξουν την παρέα σας, ζητήστε την συμβουλή κοντινών σας προσώπων, αλλά μην κάνετε απότομες ενέργειες, πάρτε τον χρόνο σας. σας αξίζει ένα διάλλειμα από τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Στις 22 του μήνα θα έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο 19 και το καλύτερο που θα έχετε να κάνετε είναι το να αφιερώσετε χρόνο στην κατάρτιση ενός καλού και αποτελεσματικού προγράμματος για την προώθηση των σχεδίων σας. μπορεί να μην είναι όμως μία καλή ημέρα για να κάνετε ενέργειες για τα επαγγελματικά σας, εφόσον θα υπάρξει μία αρνητικά φορτισμένη ατμόσφαιρα .

Ιανουάριος 2016

Κάποια νέα προβλέπεται να σας προβληματίσουν στις 3 Ιανουαρίου εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό και θα αφορούν μάλλον κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας. Ίσως να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα προκαλέσουν κάποιες εντάσεις μέσα στην οικογένειά σας. Μην χάνετε τον αυτοέλεγχό σας. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα έχουμε τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο θα διανύετε μία περίοδο που η συμπεριφορά σας απέναντι στον σύντροφό σας θα είναι απότομοι και το κλίμα θα είναι κάπως τεταμένο., ενώ θα έχετε αδυναμία να συγκρατήσετε τον εκνευρισμό σας μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Από τις 8 έως τις 25 του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω αποφύγετε να κλίσετε σημαντικές συμφωνίες, θα δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε, προκαλώντας τριβές και διαφωνίες για το παραμικρό. Στις 10 του μήνα όμως έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και θα υπάρξει ένα διάλλειμα από τις δυσκολίες αυτού του δια

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Ένα καταπληκτικό σερί πλανητών για τα γενέθλιά σας σηματοδοτεί μια πολυάσχολη αλλά επιτυχημένη περίοδο. Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Αυτός ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό αλλά και από την...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Αυτός ο μήνας της άνοιξης και ο κύκλος έκλειψης τονίζει τον Οίκο που αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις σας. η εμπειρία της...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Ο Μάρτιος παραδοσιακά για εσάς αντιστοιχεί στον μήνα που φωτίζονται οι σχέσεις σας μέσω του πολικού σας Κριού. Ταυτόχρονα...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Καθώς ο Ήλιος θα κινηθεί από τους Ιχθείς προς τον Κριό θα έχετε μια αίσθηση ανανέωσης αυτόν τον μήνα. Ο κύκλος έκλειψης που...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Έχετε μεγάλα αστέρια αυτό το μήνα να φροντίζουν και να φωτίζουν την κοινωνικοποίηση και την εργασία προς τους στόχους σας....