Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Ιούνιος 2018

Επαφές με φιλικό κύκλο και έξοδοι με έντονη κοινωνικότητα, είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο του Ιουνίου για τα Λιονταράκια. Για 20 περίπου μέρες, πρέπει να μπείτε σε γρήγορους ρυθμούς και να παραστείτε σε εκδηλώσεις, στις οποίες έχετε μια υποχρέωση. Μια γιορτή, γενέθλια, βάφτιση, γάμος, είναι από τα συνηθισμένα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα αυτόν τον καιρό. Ακόμη, ενδέχεται να υποχρεωθείτε να κάνετε κι εσείς κάτι ανάλογο-μια μάζωξη φίλων και συγγενών- ή να ασχοληθείτε με την διακόσμηση ή την ανανέωση του σπιτιού σας. Κάποιοι από εσάς, μπαίνουν στο τριπάκι να σκεφτούν σοβαρά την εκδοχή της μετακόμισης ή την αγορά σπιτιού.

Η ερωτική σας ζωή έχει αποκτήσει ενδιαφέρον, αφού ο Δίας, ο πλανήτης του αισθηματικού σας τομέα, έχει αρμονική όψη με το Ποσειδώνα. Κι αυτό λειτουργεί για πολλούς, χαρίζοντας στιγμές ομορφιάς, ρομαντισμού και αγάπης. Υπάρχει όμως κι ο αντίλογος. Ο Άρης που βρίσκεται απέναντι σας-αυτό αφορά τους Λέοντες των πρώτων ημερών- φέρνει αντιθέσεις κι επιθετικότητα από το πρόσωπο που συνδέεστε. Σε αυτή την περίπτωση, διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί ο πλανήτης θα βρίσκεται απέναντι στο ζώδιο σας μέχρι τον Νοέμβριο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν, έχοντας ανταπόκριση από το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

Το βάρος της ευθύνης στην δουλειά, σας κουράζει πολύ. Είναι στιγμές που σκέφτεστε να τα παρατήσετε όλα. Η αλήθεια είναι πως οι συνθήκες γίνονται μερικές φορές δύσκολες και ασήκωτες. Μάλιστα, η μειωμένη ζωτικότητα και η ατονία, μοιάζουν με ασθένεια. Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειάζεστε μια πιο προσεγμένη διατροφή και βιταμίνες. Μια επίσκεψη σε έναν ειδικό, δεν θα ήταν κακή ιδέα. Στα χρήματα σας παρουσιάζονται εισοδήματα από παραπάνω από μια πηγή. Η δράση για κέρδος, σας δίνει τεράστιο κουράγιο να συνεχίσετε.

 Μάϊος 2018

ΓΕΝΙΚΑ: Η διέλευση του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόβλεπτες αλλαγές τόσο στην κοινωνική, όσο και στην επαγγελματική σας ζωή. Κάποιες από αυτές τις προκαλούν τρίτοι, ενώ είναι πολύ πιθανό να επιδιώξετε κι εσείς οι ίδιοι να κάνετε ριζικές αλλαγές στην εμφάνισή σας, στην καριέρα σας, ή ακόμα και σε κάποια προσωπική σας σχέση ή γάμο. Δεν αποκλείεται, κατά αυτό το διάστημα, να τερματίσετε συνεργασίες ή να πάρετε απόφαση να αλλάξετε ακόμα και καριέρα. Ενώ σχέσεις και γάμοι, οι οποίοι έχουν φθαρεί από την καθημερινότητα είναι πιθανό είτε να ανανεωθούν πλήρως, είτε να λήξουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ:  Υπάρχουν κόντρες οι οποίες επηρεάζουν τόσο εσάς όσο και το ταίρι σας. Προκαλούν εκνευρισμό, ο οποίος φαίνεται να είναι υπεύθυνος για μία αποκάλυψη που πρόκειται να γίνει κοντά στις 13 Μαΐου.  Είναι πιθανό να αυτή η αποκάλυψη να προξενήσει εκρηκτικούς καυγάδες, που αν τους αφήσετε να εξελιχθούν, θα μπορεί να οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα. Αποφύγετε, λοιπόν, από τις 13/5 έως τις 19/5 να εξωτερικεύσετε το θυμό σας και αναβάλετε συζητήσεις που αφορούν στη σχέση σας για τις 20 του μήνα και μετά. Οι καινούργιες γνωριμίες και οι νέες σχέσεις δεν ευνοούνται, τουλάχιστον μέχρι τις 19 του μήνα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ο μήνας ξεκινά με εντάσεις, οι οποίες όμως δεν έχουν ισχύ ούτε διάρκεια. Κοντά στις 13 του μήνα σάς γίνεται μία αποκάλυψη σχετικά με την εξέλιξή σας. Τα νέα είναι καλά, καθώς η αξία σας και η προσφορά σας αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται είτε με τη μορφή προαγωγής, είτε με τη μορφή αύξησης. Ανάλογη είναι η εικόνα και στα οικονομικά σας, όπου τις δύο πρώτες εβδομάδες φαίνεται να υπάρχουν μικροεντάσεις, εξαιτίας απώλειας χρηματικού ποσού είτε από απροσεξία, είτε από κάποιο έξοδο που δεν υπολογίζατε. Παρ' όλα αυτά, από τις 19 του μήνα και μετά, σας εμφανίζεται ένα έσοδο που του δικαιούστε αλλά δεν το είχατε φανταστεί.


Απρίλιος 2018

Γενικά: Με τεράστιες ευθύνες και πολύ κούραση ξεκινάει ο Απρίλιος. Οι απαιτήσεις της δουλειάς, θα αγγίζουν τα όρια της υπερβολής, ενώ η ζωτικότητα σας θα είναι περιορισμένη. Η διάθεση σας δεν είναι η καλύτερη, καθώς η ατμόσφαιρα θα θυμίζει πεδίο μάχης, με διαφωνίες και εντάσεις, μέχρι περίπου τις 15/4. Πιθανόν να δεχτείτε άσχημη κριτική, κάτι που δεν αρέσει και πολύ ειδικά στον Λέοντα. Προσπεράστε το χωρίς γκρίνια και μην δώσετε συνέχεια. Μερικοί στόχοι σας, θα αναβληθούν με άγνωστη ημερομηνία. Σε ακραίες περιπτώσεις, απώλεια εργασίας. Στην υγεία, ενοχλήσεις στο έντερο, κρυολογήματα και πόνοι σε οστά.

Αισθηματικά: Στον τομέα των αισθηματικών σας σχέσεων, γίνονται κάποιες “ζυμώσεις”. Τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά αργά με αποτέλεσμα να μην σας αφήνουν περιθώρια να χαρείτε ή να ελπίζετε. Είναι σοφό να φερθείτε έξυπνα, με υπομονή, εγκράτεια και αναμονή. Προφανώς το πρόσωπο που συνδέεστε, έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προσωπικά θέματα και δεν έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με την σχέση σας, τουλάχιστον όχι στον βαθμό που σας ικανοποιεί. Η ψυχραιμία είναι πολύτιμος οδηγός, με στάνταρ επιτυχημένες εξελίξεις. Οι γονείς θα δουν στα παιδιά τους μια ανησυχία και πεσμένη ψυχολογία.

Επαγγελματικά: Οι πρώτες ημέρες θα είναι πολύ έντονες. Τόσο από απαιτήσεις, όσο και από ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις. Το καλό θα είναι να μην αφεθείτε και δώσετε συνέχεια, προκειμένου να μην πάρουν έκταση τα γεγονότα. Ένα ατύχημα σε χώρο εργασίας είναι πολύ πιθανόν να συμβεί. Γι αυτό μείνετε συγκεντρωμένοι, κυρίως όσοι κάνετε χειρωνακτικές δουλειές. Τα κρυολογήματα, φλεγμονές, ενοχλήσεις σε δόντια, αυτιά, επιδερμίδα, είναι μερικά από τα προβλήματα που προκαλεί ο Άρης-Κρόνος. Γι αυτό, προστατευτείτε από παρόμοιες καταστάσεις, μέχρι τις 15/4. Οικονομικά ζητήματα είναι σε κάποια καθυστέρηση, χωρίς να σημαίνει κάτι αρνητικό. Γύρω στις 25/4 να είστε προσεκτικοί για πιθανή απώλεια χρημάτων, πολύτιμων αντικειμένων και κατοικιδίων ζώων.


Μάρτιος 2018

Αυτό που κρατάτε ως αξία στη ζωή είναι αυτό το μήνα ο δυναμισμός σας, καθώς η Έκλειψη Σελήνης σας επηρεάζει. Όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον τρόπο με τον οποίο ασχολείστε επάνω στα οικονομικά σας, είναι τομείς που τώρα εφιστούν την προσοχή σας. Μπορεί να κάνετε κάποια ανάλυση των σημερινών πόρων σας με υπερβολική ακρίβεια.

Η πηγή των εσόδων σας μπορεί να αλλάξει ξαφνικά λόγω έκτακτων εξελίξεων. Η ξαφνική έκπληξη μπορεί να σας τροφοδοτεί με καλή τύχη. Κοιτάτε πλέον τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Είναι ένας κρίσιμος χρόνος στη ζωή σας όπου αξιολογείται και αναθεωρείται αυτό που κατέχετε ως πιο πολύτιμο καθώς και το πώς σκοπεύετε να διευρύνετε τους στόχους σας.

Ορίστε την σκέψη σας και συγκεντρωθείτε ώστε να αντιληφθείτε καλύτερα τις κινήσεις που απαιτούνται. Χρειάζεται να κάνετε και την απαιτούμενη λογική ανάλυση που θα σας δώσει την δυνατότητα να προχωρήσετε επάνω στους στόχους σας. Με τον Ερμή ανάδρομο στον 8ο Οίκο σας, έχετε επιπλέον χρόνο για να βελτιώσετε την στρατηγική σας και να αναλογιστείτε τις καταστάσεις.

Οι σχέσεις βελτιώνονται καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας ενώνουν τις δυνάμεις τους υπέρ σας, στον 7ο Οίκο σας. Μπορείτε να συζητήσετε για παρελθόν, τις λάθος επιλογές, τα πράγματα που μπορείτε τώρα να αλλάξετε και να καταλήξετε τελικά σε ένα λογικό συμπέρασμα για το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα. Οι φίλοι ίσως φανούν κάπως κατακριτικοί απέναντι σε ορισμένες σας επιλογές, την ίδια στιγμή που ο Άρης επισκέπτεται τον 11ο Οίκο σας. Όμως, μπορούν επίσης να παρέχουν τη δύναμη και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε για να ακολουθήσετε έναν στόχο ζωής.

Φεβρουάριος 2018

Στον τομέα της εργασίας, ο Λέων σίγουρα θα έχει κάτι να τον κρατήσει απασχολημένο αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2018 δεν πρέπει να περιμένετε να κάνετε οποιεσδήποτε επικές επιτεύξεις. Από την άλλη πλευρά, όλα είναι στα χέρια σας και η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να καταβάλλετε τις κατάλληλες προσπάθειες για να επιτύχετε κάθε είδους σημαντική ανάπτυξη. Σε γενικές γραμμές, ο φορέας χρηματοδότησης θα είναι σταθερός ή θα αυξηθεί σταδιακά, αλλά δεν προβλέπεται κρίση. Ωστόσο, τώρα θα προτιμούσατε να καθυστερήσετε να πραγματοποιήσετε σημαντικές αγορές. Επιπλέον, προσπαθήστε να σχεδιάσετε τις ενέργειές σας όσο το δυνατόν πιο σταθερά, γιατί αντικειμενικά μπορεί να μην έχετε αρκετούς πόρους για τα πάντα. Οι Λέοντες που έχουν τις δικές τους επιχειρήσεις συμβουλεύονται από τα αστέρια να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά, γιατί επί του παρόντος ορισμένες περιστάσεις μπορεί να αρχίσουν να ζητούν την προσοχή σας. Όσοι εργάζονται σε υπαλληλικές θέσεις δεν πρέπει να κάνουν απότομες κινήσεις. Αυτή τη στιγμή οι συνάδελφοί σας θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Αυτό σίγουρα δεν σημαίνει ότι θα είχε νόημα να κρατάτε για τον εαυτό σας όλα όσα έχετε στη σκέψη σας. Απλώς προσπαθήστε να επιλέξετε πιο προσεκτικές και ουδέτερες λέξεις, δεν είναι δύσκολο, γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε πιθανά προβλήματα
Για τον Λέοντα, σε αυτή την περίοδο ο αισθηματικός τομέας θα είναι πολύ πιο δυναμικό και σημαντικό μέρος, από τον χώρο εργασίας. Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο τομέας της ζωής σας θα μπορούσε να γίνει ιδιαίτερα σημαντικός. Τον Φεβρουάριο του 2018, η ευθυγράμμιση των πλανητών σας θα διευκολύνει την αντιμετώπιση των οικογενειακών προβλημάτων. Μην αποφύγετε λοιπόν τις καταστάσεις, αντιμετωπίστε τες. Οι αδέσμευτοι Λέοντες μπορεί απλά να απολαύσουν τη ζωή και να συνοδεύσουν τις περιπέτειες των φίλων τους. Αν και πρέπει να βρείτε μία ισορροπία μεταξύ του παρορμητικού στοιχείου σας και της λογικής, μην ξεχνάτε την αξία του αυθορμητισμού σας. Συμβουλεύεστε να μην αρνηθείτε στον εαυτό σας να περάσετε όμορφα, αλλά αποφύγετε να δράσετε με έναν τόσο απερίσκεπτο τρόπο, που καταλήγει αυτοκαταστροφικός. Για τους δεσμευμένους Λέοντες, αυτή η περίοδος θα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα, γιατί μπορείτε να περιμένετε μερικά σημαντικά νέα. Δεν θα σας απασχολήσει άμεσα, αλλά η συμμετοχή σας σε ορισμένα πιθανά γεγονότα θα είναι τελικά σημαντική για το μέλλον σας. προσπαθήστε να δείξετε ένα ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον σύντροφό σας. Μην αφήνετε πίσω της ανάγκες του, αν και πιθανότατα θα έχετε μία τέτοια τάση, καθώς προσπαθείτε να ζήσετε προσωπικές εμπειρίες. Και ένα άλλο πράγμα: να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε νέους φίλους.

Ιανουάριος 2018

Ισχυρά αξιοθέατα και συνήθειες μπορεί να σας ωθήσουν πέρα από το συνηθισμένο. Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε τα πράγματα που επηρεάζουν άμεσα την υγεία σας προτού σας μεταμορφώσουν αυτά. Η Νέα Σελήνη δίνει έμφαση στην υγεία σας αυτό το μήνα, παρέχοντας μια ακόμα ευκαιρία για να ξεκινήσετε πάλι την καθημερινότητά σας. Διατηρήστε υποσχέσεις σχετικά με τη διατροφή και την άσκηση και μην αφήσετε την παρεξήγηση από το παρελθόν να σας προκαλέσει να υποχωρήσετε από τους στόχους που έχετε θέσει. Γίνεται πολύ φανερό πως οι συνθήκες άγχους και απασχόλησης επηρεάζουν την ψυχή σας και τη σωματική σας υγεία. Τελειώστε με οποιαδήποτε δημιουργικά έργα που μπορεί να έχετε διασκεδάσει τις τελευταίες εβδομάδες και να προχωρήσετε σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα. Μπορεί να βρεθείτε σε ένα νέο περιβάλλον εργασίας με νέους και ενδιαφέροντες συνεργάτες που προσφέρουν τη βοήθειά τους. Η 11η και 12η ημέρα του Ιανουαρίου μπορεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολες μέρες όπου προτιμάτε πολύ να αφαιρέσετε το χρόνο αν είναι δυνατόν. Το φεγγάρι στο αντίθετο ζώδιό σας μπορεί να αρπάξει την αντοχή σας και να κάνετε κάθε βήμα όλο και πιο δύσκολο. Αλλά αυτό είναι έτοιμο να αλλάξει τώρα με την πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 25. Είναι πιο εύκολο να καθορίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς τώρα. Αποφύγετε τη λήψη περιττών κινδύνων. Ειδικά όταν χρησιμοποιείτε συμβουλές κάποιου άλλου παρά το γεγονός ότι σας ευνοούν κάποιες φορές. Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια της Πανσελήνου για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να προχωρήσετε ξανά με μια νέα προσέγγιση. Είστε έτοιμοι να αρχίσετε το ταξίδι προς τα πάνω και πάλι καθώς κατευθύνεστε προς το μήνα της γέννησής σας σε 6 μήνες από τώρα. Ήταν ένα μακρύ και μερικές φορές επίπονο ταξίδι μέχρι αυτήν την στιγμή. Το φως στο τέλος ωστόσο είναι έντονο. Κρατήστε την πίστη σας στη διακριτικότητα.

Δεκέμβριος 2017

Ο ηγέτης του Λέοντα, ο Ήλιος, βρίσκεται στο Οίκο της αγάπης και της σeξουαλικότητάς σας για τους πρώτους δύο δεκανούς του Δεκεμβρίου 2017, δείχνοντας σαφώς το γεγονός ότι αυτές είναι οι προτεραιότητες για αυτόν τον χρόνο. Η Αφροδίτη διασχίζει το ίδιο Οίκο μέχρι τις 25 και ο Ερμής επίσης τον τιμά με την παρουσία του και, επιπλέον, με μια οπισθοδρομική κίνηση, που διαρκεί μεταξύ 3 και 23 Δεκεμβρίου.

Έτσι στην εικόνα του Δεκέμβρη είναι τόσο τα έντονα συναισθήματα και η ανάγκη για νέες εμπειρίες, αλλά και αναποφασιστικότητα, σύγχυση και αντιφάσεις.

Οι προσπάθειές σας να αναλύσετε καταστάσεις μέσω λογικής θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκαετία. Αλλά μέχρι τότε, απολαύστε αυτό που είναι καλύτερο και πιο όμορφο για αυτές τις ζεστές, παθιασμένες εβδομάδες, γεμάτες εκπλήξεις και περιπέτειες!

Η δημιουργικότητα είναι το καλύτερο πλεονέκτημα του Λέοντα κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2017.

Τώρα μπορείτε να αναπτύξετε ικανότητες, να δείξετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα ταλέντα, τη δύναμη έκφρασης, την ικανότητά σας να εκπροσωπείτε και να προωθήσετε. Οι περιοχές με τις μεγαλύτερες δυνατότητες είναι η τέχνη, η ψυχαγωγία, η βιομηχανία παιχνιδιών, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και τα χόμπι, αλλά οι ευκαιρίες μπορούν να προέλθουν και από οποιαδήποτε άλλη περιοχή.

Ενδιαφέρεστε επίσης για τα ακίνητά σας και όλα όσα σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία και την οικιακή άνεση, οδηγώντας σε ενεργητικές πρωτοβουλίες και δράσεις.

Όσον αφορά τα χρήματα, το εισόδημα θα μπορούσε να αναπτυχθεί με τύχη ή ευφυΐα, αλλά η κερδοσκοπία, τα τυχερά παιχνίδια και οι συμφωνίες θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν απώλεια.

Κατά τους πρώτους δύο δεκανούς του Δεκέμβρη του 2017 είστε σε καλή κατάσταση και το ηθικό σας είναι πλούσιο.

Μπορεί να έχετε κάποιες λάμψεις φιλοσοφικών σκέψεων ή σοβαρών συμφερόντων κατά τη διάρκεια της περιόδου 21-22 Δεκεμβρίου και κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού μπορεί να αντιμετωπίσετε έναν όχι τόσο καλό αέρα στα πανιά σας.

Έτσι, δεν πρέπει να το παρακάνετε πέρα από τις διακοπές και να μην κουράζετε τον εαυτό σας τόσο πολύ. Θα ήταν καλύτερο να βρείτε κάποιον που να μπορεί να σας βοηθήσει με τον κατάλογο υποχρεώσεων της σεζόν  ή να κάνετε μίνι διακοπές.

Προσπαθήστε να μην ξοδεύετε πάρα πολλά σε δώρα και διασκέδαση!

Νοέμβριος 2017

Το μηνιαίο ωροσκόπιο για τον Λέοντα το Νοεμβρίου του 2017 προβλέπει ότι θα πρέπει να κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, ώστε να παραμείνετε γλυκοί ενάντια στις αντιξοότητες ή την ενόχληση της κούρασης, είτε λόγω κάποιας δουλειάς, ή κάποιας υποχρέωσης, είτε λόγω του συναισθηματικού φόρτου που μπορεί να υποστείτε στις 1, 2 και 3 του μήνα. Αυτές θα ήταν καλές ημερομηνίες για να ζητήσετε τη βοήθεια των κοντινών σας ανθρώπων, όπως φίλοι, οικογένεια, ή τον σύντροφό σας. Δεν υπάρχει λόγος να περάσετε τις δυσκολίες αυτές μόνοι σας. Εάν ζητήσετε την πρακτική, ή συναισθηματική βοήθεια των ατόμων που αγαπάτε, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ πιο εύκολα, τόσο για εσάς, όσο και για τους ανθρώπου γύρω σας, οι οποίοι θα ανακουφιστούν, βλέποντας πως καταφέρνετε με ευκολία να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια προκύψουν.

Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι και να κινηθείτε έχοντας υπόψιν τις περιστάσεις και όχι απλά και μόνο τα συναισθήματά σας. Είναι πολύ καλό να σκέφτεστε τον εαυτό σας και τις αντιδράσεις που θα έχετε σε κάθε κατάσταση που μπορεί να προκύψει, ωστόσο αυτό δεν θα είναι αρκετό ώστε να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις που είναι πιθανό να προκύψουν αυτόν τον μήνα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως το μόνο που θα βιώσετε το Νοέμβριο θα είναι δυσκολίες και εμπόδια. Θα έχετε ταυτόχρονα την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον ελεύθερό σας χρόνο με τους φίλους, την οικογένεια και το ταίρι σας, ενώ εάν είστε ελεύθεροι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρείτε αυτό που ψάχνετε, καθώς βαδίζετε προς το τέλος του Νοεμβρίου.

Οι προβλέψεις για το Νοέμβριο προβλέπουν τον καλύτερο τρόπος για να ενθαρρύνετε περισσότερο το ρομαντισμό και να αποθαρρύνετε τη δυσαρέσκεια στις 1, 2 και 3 του μήνα. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το να είστε συμπαθητικοί, ρίξτε μια μακρά σκληρή και ειλικρινή ματιά στον εαυτό σας. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας κρατά μακριά από το να απολαύσετε την στοργή και την αγάπη των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Ποιο είναι το άγχος το οποίο σας απασχολεί περισσότερο αυτήν την περίοδο και πως μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα τα οποία σας απομακρύνουν περισσότερο από το ταίρι σας, ή κάποιο άτομο το οποίο σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εάν κάνετε μια τέτοια ανασκόπηση, θα καταφέρετε να βρείτε μια λύση για τα προβλήματα τα οποία σας απασχολούν και σας εμποδίσουν από το να επιτύχετε την απόλυτη ευτυχία που θα έπρεπε να αισθάνεστε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές.

Το Ωροσκόπιο Λέοντος για το μήνα αυτό προβλέπει ότι αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα στην επαγγελματική σας καριέρα, μπορείτε να αντιδράσετε με έναν από τους δύο τρόπους: Είτε θυμώνετε, κάνοντας παρορμητικές κινήσεις, οι οποίες προκαλούν την αξιοπιστία που τρέφουν οι ανώτεροί σας προς το πρόσωπό σας, είτε προσεγγίζετε το θέμα με κατανόηση, ωριμότητα και στρατηγική ούτως ώστε να λύσετε τελικά το πρόβλημα το οποίο έχει προκύψει. Μαντέψτε ποια στάση θα σας φέρει πιο γρήγορα, προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η κούρασή σας φυσικά μπορεί να είναι μια πηγή θυμού την οποία δε θα μπορέσετε να εξαφανίσετε εντελώς, αλλά θα μπορέσετε τουλάχιστον να την κατευνάσετε, με αποτέλεσμα τον καλύτερο χειρισμό της κάθε περίπτωσης. Έχετε το δικαίωμα να είστε λιγότερο παραγωγικοί και εύθυμοι κατά καιρούς, ωστόσο η συνολική σας εικόνα, φαίνεται να είναι εξαιρετικά θετική και δημιουργική. Υπάρχει περίπτωση λαθών, αλλά υπάρχει και περιθώριο για μικρές αναποδιές, αρκεί να προλάβετε να βρείτε μια λύση στα προβλήματα αυτά.

Οκτώβριος 2017

Η αγάπη δεν είναι μια ιδιαίτερη δύναμη του Λέοντα κατά τον Οκτώβριο του 2017, και λιγότερο τόσο κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών του.

Ο κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων του Λέοντα - Κρόνος - κάνει μια δυσμενή όψη με τον Άρη - πλανήτη πάθους και συγκρούσεων με διάφορα περιστατικά. Έτσι, τα πράγματα δεν πάνε πάντοτε όπως ίσως θέλετε, και αν πιέσετε ή προσπαθήσετε να βιάσετε την κατάσταση, ίσως ακόμη και να χειροτερέψετε.

Ορισμένα θέματα ίσως σχετίζονται με χρήματα ή άλλα τιμαλφή ή, ίσως, με παιδιά. Θα ήταν καλύτερο να περιορίσετε κάποιο από το εγώ σας και να μάθετε πώς να διαπραγματευτείτε, ώστε να μπορείτε να βρείτε το μεσαίο έδαφος, την καλύτερη λύση και για τα δύο μέρη.

Τον Οκτώβριο του 2017, το καλύτερο πλεονέκτημά σας είναι ο διάλογος.

Η εξουσία του πνεύματος και της λέξης βασιλεύει σε όλο τον Οκτώβριο του 2017, διότι μέσω του 3ου Οίκου του Λέοντα περνάει ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης.

Η διάνοια του Λέοντα είναι ζωντανή κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, εξαιρετικά προικισμένη για δημιουργική δουλειά, για να ανακαλύψει, να αφομοιώσει, να συνεργαστεί ή να μεταφέρει πληροφορίες, υπολογισμούς, γραφή, καινοτομία κ.ο.κ.

Η ευγλωττία είναι επίσης ένα μεγάλο πλεονέκτημα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα: οι επικοινωνιακές ικανότητες του Λέοντα τονίζονται πολύ καλά και η πειστικότητα τους είναι απαράμιλλη. Κάνετε τόσο καλή δουλειά για να εκφράσετε τον εαυτό σας μέσω της ομιλίας καθώς και μέσω της γραφής.

Τα χρήματα είναι μια πρόκληση τον Οκτώβριο του 2017. Φαίνεται ότι δουλεύετε πολύ για να τα συσσωρεύσετε, αλλά μπορείτε επίσης εύκολα να τα χάσετε ή να τα σπαταλήσετε. Θα πρέπει να δείξετε λίγο περισσότερη συγκράτηση και να σκεφτείτε τα πράγματα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, οι φυσικές ικανότητες του Λέοντα δεν είναι στην καλύτερη φόρμα. Οι πόροι είναι κάπως περιορισμένοι, οπότε δεν πρέπει να καταβάλλετε υπερβολική προσπάθεια ή να κάνετε υπερβολές.

Το κλειδί για την ευημερία του Λέοντα κατά τον Οκτώβριο του 2017 είναι η ισορροπία. Εάν ισορροπήσετε την προσπάθεια και ξεκουραστείτε, δράστε και χαλαρώστε, εάν έχετε καθαρό τρόπο ζωής, θα νιώσετε καλύτερα όλο το μήνα.

Επενδύστε σε κάτι όμορφο ή χρήσιμο για σας κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού του μήνα!

Σεπτέμβριος 2017

Τον Σεπτέμβριο του 2017, οι Λέοντες μπορείτε να βασιστείτε σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή ευθυγράμμιση των πρωταρχικών ουράνιων προστατών σας - τον Ήλιο και τον Πλούτωνα. Επί του παρόντος, κανένας από αυτούς τους πλανήτες δεν θα αναλάβει δεσπόζουσα θέση στην ουράνια ζώνη, αλλά ο συνδυασμός τους θα είναι αρκετά ισχυρός και, κυρίως, παραγωγικός. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα έχει μια ολόκληρη σειρά χαρακτηριστικών αποχρώσεων για τον Λέοντα. Συγκεκριμένα, θα ήταν λογικό να επικεντρωθούμε στη συνολική δυναμική. Με άλλα λόγια, εάν ένα πρόβλημα βρίσκεται μπροστά σας, δεν πρέπει να το αντιμετωπίζετε στατικά, αλλά με τη μετάβαση, για παράδειγμα, στη μετάβαση σε γεγονότα ή την οργάνωση συναντήσεων με ανθρώπους θα μπορούσατε να ρίξετε λίγο φως στην κατάσταση. Είναι δύσκολο να πούμε κάτι πιο συγκεκριμένο από την άποψη αυτή, διότι έχουμε να κάνουμε με εξαιρετικά μοναδικές πτυχές. Αυτό αφορά τη σφαίρα των προσωπικών σχέσεων και την σφαίρα εργασίας εξίσου. Στο σημερινό στάδιο της ζωής, δεν θα είχε νόημα να διαχωρίζουμε με σαφήνεια αυτές τις δύο σφαίρες, διότι θα είναι αλληλένδετες όπως ποτέ άλλοτε. Απλά πρέπει να κάνετε μια σημείωση για τη δυσμενή ευθυγράμμιση του Ουρανού. Αυτός ο πλανήτης θα είναι απίστευτα ισχυρός αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα κινηθεί από τη θέση του εάν δεν τον ωθήσετε προς το σκοπό αυτό. Μπορείτε να τραβήξετε τη σκανδάλη με το δικό σας εγωισμό ή να απολαύσετε τα φανερά εγωιστικά σας συμφέροντα.

Η κερδοσκοπική σφαίρα δεν θα ανθίσει με νέες δυνατότητες για τον Λέοντα τον Σεπτέμβριο του 2017, αλλά σίγουρα θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την οικονομική σας κατάσταση. Εάν έχετε προγραμματίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση ή αν θέλετε να επικεντρωθείτε σε πρόσθετα μέσα, δεν θα βρείτε και τον καλύτερο χρόνο για να ζωντανέψετε αυτές τις ιδέες. Αλλά πρέπει να ενεργήσετε προσεκτικά. Όχι γιατί οι ανταγωνιστές σας θα είναι πιο ισχυροί ή πιο σκληροί τώρα. Αντίθετα, δεν θα έχετε κανέναν κίνδυνο από το εξωτερικό. Θα είχε νόημα να είστε λίγο πιο επιφυλακτικοί μόνο επειδή θα μπορούσατε να κάνετε κάποια ζημιά στον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Μην πιέζετε τις εξελίξεις, προχωρήστε με εμπιστοσύνη, ακόμη και με τόλμη μερικές φορές. Πάρτε μια ευρύτερη ματιά στον κόσμο γύρω σας και προσπαθήστε να αποφύγετε τα στερεότυπα. Σε μια συγκεκριμένη κατάσταση τώρα θα χρειαστείτε όλη την πρωτοτυπία σας, όλη τη δημιουργική σας σκέψη, που δεν περιορίζεται από οποιοδήποτε συμβατικό πλαίσιο. Απλά θυμηθείτε ότι τα εμπόδια θα μπορούσαν να εμφανιστούν στο δρόμο σας τώρα με τη μορφή της δράσης του Ουρανού. Μπορείτε να περιμένετε επιτυχία μόνο εάν δεν αποφασίσετε να δώσετε προτεραιότητα στην επίτευξη των στόχων με κάθε κόστος. Αδέλφια και σκληρότητα, δεσποτισμός και αδυναμία θα πυροδοτήσουν τις απόψεις των άλλων - αυτές είναι πέτρες που θα μπορούσαν να ανοίξουν το δρόμο για τον Ουρανό, ο οποίος θα εξαλείψει εντελώς την επιτυχία από όλα τα σχέδιά σας.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" θα μπορούσε να είναι μια πραγματικά διφορούμενη εποχή για τον Λέοντα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρξει επιτυχία. Μιλάμε για μόνιμη επιτυχία, δηλαδή πρέπει να επικεντρωθείτε σε έργα που κατευθύνονται προς το μέλλον. Εάν, για παράδειγμα, έχετε παρατηρήσει ένα νέο "αντικείμενο της αγάπης", δεν πρέπει να ενεργείτε πολύ επιθετικά, επειδή δεν θα επιτύχετε τίποτα με αυτόν τον τρόπο. Μην εστιάζετε μόνον  στις δικές σας επιθυμίες. Τα αστέρια δεν σας ενθαρρύνουν να χειραγωγήσετε τους ανθρώπους, αλλά να σας ωθούν προς μια αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Αυτό αφορά ιδιαίτερα τον Λέοντα, ο οποίος δεν είχε την καλύτερη σχέση με τα μέλη της οικογένειάς του πρόσφατα. Ήρθε η ώρα να αλλάξετε την κατάσταση με έναν ριζοσπαστικό τρόπο. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να το θέλετε ειλικρινά. Θυμηθείτε ότι τώρα είναι η αλήθεια που θα ενισχύσει τη θέση της Ουρανού. Εάν αισθάνεστε λάθος, να προτιμήσατε να επιβραδύνετε, διαφορετικά, ο πλανητικός σας ανταγωνιστής θα χτυπήσει έναν ολόκληρο γαλαξία προβλημάτων στο κεφάλι σας.

Αύγουστος 2017

Συνδέεστε σε μια μεγαλύτερη πηγή αυτόν τον μήνα. Η καριέρα σας πηγαίνει σε ένα πνευματικό επίπεδο. Μπορεί να βρεθείτε σε μια κοινωνική δραστηριότητα που θα σας οδηγήσει στην πραγματική πορεία και το σκοπό της ζωής σας. Αυτός είναι ένας από τους πιο πικρούς χρόνους για σας, καθώς οι κόμβοι της μοίρας οι Δεσμοί της Σελήνης δηλαδή,  εργάζονται για να μεταμορφώσουν την ψυχή σας και να σας ταξιδέψουν κατά μήκος ενός πραγματικά πνευματικού μονοπατιού. Υπάρχει ένα σχεδόν συνεχές Μεγάλο Τρίγωνο της Φωτιάς κατά τη διάρκεια ολόκληρου του μήνα μεταξύ του Βόρειου Κόμβου της Τύχης (Άρης και Ήλιος προς το τέλος του Μήνα) / Κρόνου στον Τοξότη / Ουρανού στον Κριό (ο οποίος βρίσκεται σε έναν οπισθοδρομικό κύκλο. Από πολλές απόψεις σας ζητείται να συνδεθείτε πραγματικά σε ένα μονοπάτι και να κολλήσετε με αυτό. Μπορεί να έχετε κάποια βελτίωση με τον ανάδρομο Ερμή, αλλά όλα αυτά είναι τα μικρά στοιχεία που διαλέγετε. Έχετε ήδη ένα γενικό όραμα εδώ. Προσέξτε να ακούσετε όλους τους ανθρώπους αυτή τη στιγμή. Μικρά καυγαδάκια δεν θα σας κάνουν καλό. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο καμπής για πολλούς από σας! Αγκαλιάστε την εσωτερική καθοδήγηση, τη σοφία σας και, φυσικά, τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΔΙΑ! Ορισμένες χρήσιμες θεραπείες για αυτό το μήνα περιλαμβάνουν - Ηλιέλαιο, Τριαντάφυλλα (και οποιοδήποτε είδος λουλουδιών), Πικραλίδα Τσάι, Μπρόκολο και το χρώμα ΚΟΚΚΙΝΟ!

Καριέρα / Εργασία - Οδηγείτε και εμπνέετε τη ζωή σας, τα λόγια σας, την δουλειά σας και την άκρατη ενέργεια σας! Η χαρούμενη προσέγγιση σας προς τη ζωή είναι η δουλειά σας εδώ, απλά αποφασίζετε τι κάνετε για τον εαυτό σας. Όσο κρατάτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, κάνετε την εργασία σας δυναμική. Τώρα, όταν πρόκειται για τον σκοπό της ζωής, αυτό είναι που η Ηλιακή Έκλειψη του μήνα εργάζεται μαζί σας. Είναι το αποκορύφωμα του έτους, και ίσως να έχετε ένα σημαντικό δώρο που θα σας δοθεί αυτό το μήνα.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Τίποτα δεν μπορεί πραγματικά να σας σταματήσει αυτό το μήνα. Εάν επιλέξετε ΑΓΑΠΗ και ΚΑΡΔΙΑ είστε σε υψηλότερο επίπεδο από ο, τιδήποτε ή οποιονδήποτε άλλο. Είστε ο ηγέτης αυτής της ιδιότητας. Είστε δοκιμασμένοι στη σφαίρα της ηγεσίας και της εμπειρίας σας. Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία συνειδητοποιείτε ότι όσοι σας υποστηρίζουν, οι περισσότεροι ήταν πάντα εδώ για σας. Είστε πιθανώς σε μια διπλή ερωτική σχέση αυτή τη στιγμή, ή στα πρόθυρα να συναντήσετε αυτόν τον άνθρωπο που θα σας συναρπάσει. Δεν πρόκειται για casual ραντεβού αυτή τη στιγμή, είναι για να βιώσετε ολόκληρη την καρδιά σας. Αυτό είναι ένα από τα βασικά στρώματα εστίασης για το ζώδιό σας αυτό το μήνα. Αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει με την αλήθεια και θα βρείτε τα μεγαλύτερα δώρα που έρχονται στη ζωή σας σε καθημερινή βάση!

Αφθονία / Οικονομικά - Δεν πρόκειται για απλά "χρήματα" αυτή τη στιγμή. Πρόκειται για το συναίσθημα ή τη σχέση με τα πραγματικά χρήματα. Υπάρχει μια θεμελιώδης και πνευματική αφύπνιση στον τομέα αυτό. Μπορείτε να δείτε πραγματικά πόσο η ΑΓΑΠΗ που βάζετε στον κόσμο επιστρέφει ευκαιρίες στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της δεκτικότητας της ζωής σας. Το χρώμα Πορτοκαλί και Κόκκινο είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή. Το μάτι της Τίγρης και το Clear Crystal Quartz είναι το κρύσταλλο που θα λειτουργήσει καλά για εσάς.

Υγεία- Η σύνδεση με το σπίτι σας είναι πολύ σημαντική για την υγεία σας κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο σε ταξίδια ή δικτύωση, αλλά να βρείτε ένα κοινό "χώρο" για τον εαυτό σας. Η δουλειά σας μέσα σε μια κοινότητα μπορεί να σας φέρει προς ένα συνολικό καλό. Η διαμεσολάβηση, η γιόγκα ή το ρεϊκι μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε για αυτό το μήνα. Εξετάστε επίσης το κολύμπι ή κάθε είδους εργασία με νερό (μπανιέρες, θερμά λουτρά, δεξαμενές επιπλεύσεως).

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Υπάρχουν πολλά σταθερά αστέρια στο δικό σας ζώδιο που προκαλούνται από τις αστρολογικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα αυτό το μήνα. Ο Regulus σας ζητάει να αποκτήσετε τις αληθινές σας ηγετικές ικανότητες. Έχετε πολλές επιπλέον ευθύνες, γιατί τις κερδίσατε πραγματικά. Έχετε προετοιμάσει γι 'αυτό τον εαυτό σας όλη τη ζωή σας, και όσοι είναι έτοιμοι θα πάρουν ένα μεγάλο μάθημα της έκτασης της δικής τους προεξέχουσας θέσης. Δεν είναι καιρός να αφήσετε τον εγωισμό όμως να πάρει κεφάλι, πρέπει να αγαπάτε τους οικογενειακούς δεσμούς σας και την επιρροή της κοινότητας. Εάν διαθέτετε την καρδιά σας από την υψηλότερη προοπτική, θα δείτε όλα τα χαμογελαστά δώρα γύρω σας.

Ιούλιος 2017

Η ευνοϊκή θέση του Πλούτωνα, ενισχυμένη από τη θέση του Ήλιου και της Αφροδίτης, θα εγγυηθεί στους εκπροσώπους του Ζωδιακού σημείου του Λέοντα σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών τον Ιούλιο του 2017. Γενικά, σε όλα τα μέτωπα χωρίς εξαίρεση, θα έχετε τώρα την ευκαιρία να επιτύχετε Τα αποτελέσματα που θέλετε. Φυσικά, τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα ανάλογα με το ποσό της προσπάθειας που δαπανήθηκε, αλλά όλα τα άλλα πράγματα είναι ίσα, θα είναι πραγματικά πιο εύκολο για εσάς από κάτω από οποιεσδήποτε άλλες συνθήκες. Στον τομέα της εργασίας είναι πιθανό να προκύψουν καταστάσεις που είναι εξαιρετικά ευνοϊκές για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, για τη δημιουργία μιας ριζικά νέας, ισχυρής βάσης. Η τύχη θα είναι στο πλευρό σας, αλλά αυτό δεν εξαλείφει την ανάγκη για αυξημένη συγκέντρωση, προσοχή και προσαρμοστικότητα. Η ικανότητα προσαρμογής στις μεταβαλλόμενες συνθήκες θα είναι εξαιρετικά σημαντική από αυτή την άποψη, διότι η δυναμική της σκηνής συνεπάγεται μόνιμη αλλαγή στη θέση και την κατεύθυνση. Στη σφαίρα των προσωπικών σχέσεων, σχεδόν όλα θα πάνε σύμφωνα με τα σχέδιά σας, αν και είναι πιθανές αποκλίσεις από τον αρχικό άξονα, αλλά θα το συζητήσουμε λεπτομερέστερα παρακάτω. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε τώρα το γεγονός ότι έχετε και εχθρούς στην ουράνια ζώνη. Για παράδειγμα, η θέση του Ποσειδώνα υπονοεί τη δυνατότητα απόλυτης σύγκρουσης. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να συμβεί αυτό είναι να ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί και να αφήσετε τα εγωιστικά κίνητρα να πάρουν το πάνω χέρι.

Το μέτωπο εργασίας τον Ιούλιο του 2017 θα είναι επιτυχές για τον Λέοντα, τουλάχιστον επειδή οι ουράνιοι σας προστάτες δεν θα σας επιτρέψουν να κάνετε πραγματικά κρίσιμα λάθη. Δηλαδή, θα μπορούσατε φυσικά να γλιστρήσετε, να επιδοθείτε σε ευσεβείς σκέψεις, αλλά η μεγαλύτερη ζημιά που θα μπορούσε να συμβεί θα ήταν μια αποτυχία στις προηγούμενες θέσεις σας. Και αυτό είναι ένα καλό ασφαλές, ιδίως αν καταλάβετε τι σημαίνει αυτό! Από την άλλη πλευρά, μην βιαστείτε να αναλάβετε κινδύνους χωρίς επαρκή λόγο, να θυμάστε ότι η τύχη ευνοεί τα προετοιμασμένα. Την πρώτη δεκαήμερη περίοδο του μήνα - να κάνετε σχέδια, στη δεύτερη - και στην τρίτη - να αποκομίσετε τα οφέλη της δραστηριότητάς σας. Πρόκειται για μια αρκετά ασαφή κατευθυντήρια γραμμή και το προσωρινό πλαίσιο μπορεί να κινηθεί σημαντικά. Ωστόσο, κάθε μεμονωμένη τάση θα αντικατοπτρίζει τη γενική πρόβλεψη. Για εκείνους που εργάζονται για τον εαυτό τους, η επικοινωνία θα αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία. Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού θα είναι ευνοϊκός για νέες συμμαχίες και συμφωνίες. Αν δεν έχετε τη δική σας επιχείρηση, ενεργήστε όπως βλέπετε, αλλά μην ξεχνάτε τη θέση του Ποσειδώνα. Μην αφήνετε τις περιστάσεις να πάρουν το πάνω χέρι, μην αφήνετε τα διλήμματα και τις δυσκολίες που ξαφνικά εμφανίζονται να πάρουν όλο το χρόνο σας, αλλιώς θα διακινδυνεύσετε να χάσετε τα επιτεύγματα που έχετε ήδη.

Όσον αφορά θέματα προσωπικής φύσης, τον Ιούλιο του 2017 ο καλύτερος σύμβουλος του Λέοντα θα είναι ο δικός του νους. Ναι, ακριβώς αυτό είναι σωστό τώρα να δώσουμε προτεραιότητα στη λογική και όχι στις επιταγές της καρδιάς. Για πολλούς αυτό θα είναι μια πραγματική πρόκληση, αλλά μην πάρετε τα πάντα στην καρδιά. Δεν προβλέπονται μαζικά προβλήματα, αν και μια σοβαρή σύγκρουση θα μπορούσε να ξεσπάσει ανάμεσα σε εσένα και σε έναν από τους αγαπημένους σου τώρα. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, μην βιαστείτε να δράσετε απερίσκεπτα - βρείτε έναν τρόπο να το πετύχετε, αφού μια "μετωπική επίθεση" δεν θα επιφέρει το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Θα ήταν λογικό να αναζητήσουμε υποστήριξη από την παλαιότερη γενιά. Συνολικά, αυτό θα είναι ένας ευνοϊκός χρόνος, ειδικά για την έναρξη και την ανάπτυξη νέων σχέσεων. Είναι πιθανό πολλοί Leos να σχεδιάσουν έναν γάμο για αυτόν τον ακριβή μήνα, ο οποίος είναι πολύ καλός. Απλά μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη τις επιθυμίες των άλλων παράλληλα με τις δικές σας, αλλιώς μια τέτοια αδυναμία θα δώσει στον Ερμή την ευκαιρία να είναι πιο ενεργός. Το αποτέλεσμα δεν θα είναι για σας, και γι 'αυτό θα ήταν καλύτερα να κρύψετε τυχόν υπαινιγμούς του εγωισμού και να σκεφτείτε τις απαραίτητες αλλαγές.

Ιούνιος 2017

Δύο μεγάλα θέματα για σας τον Ιούνιο φαίνεται να έρχονται σε σύγκρουση, αλλά με εκπληκτικό τρόπο τελικά έχετε ισορροπία: αναζητάτε όλο και περισσότερο προσωπικό χρόνο αλλά είστε σε εξαιρετική θέση για να λάμψετε σε επαγγελματικό και δημόσιο επίπεδο. Με κάποιο τρόπο, οι επαγγελματικές και προσωπικές φιλοδοξίες σας συνεργάζονται για το μεγαλύτερο μέρος του Ιουνίου και μπορείτε να εξασφαλίσετε μια ισχυρή θέση στη δουλειά σας και να πάρετε ποιοτικό χρόνο καθώς εργάζεστε στα έργα σας ανεξάρτητα.

Στους 2-3, οι άνθρωποι προσελκύονται από τις ιδέες σας, από την πλευρά τους, την μοναδικότητα και την απόλυτα πρωτότυπη προοπτική. Στην πραγματικότητα, αυτό συμβαίνει συχνά αυτές τις μέρες - είναι απλώς σε μια ισχυρότερη εστίαση σε αυτές τις μέρες.

Ο υδράργυρος στο Δίδυμο από τους 6-21 είναι πολύτιμος για τη δικτύωση. Ο υδράργυρος αποδίδει καλά σε αυτόν τον τομέα του γραφήματος και οι σχέσεις σας με άλλους ενισχύουν. Λαμβάνετε καλές ιδέες σαν σφουγγάρι αυτή τη στιγμή. Είναι επίσης μια μεγάλη περίοδος για οικονομικές ή επιχειρηματικές επιχειρήσεις.

Ο χρόνος για τον εαυτό σας εκτιμάται όλο και περισσότερο αυτό το μήνα, τι με τον Άρη να κινείται στον τομέα της ιδιωτικής ζωής σας τον 4ο και στη συνέχεια τόσο ο ήλιος και ο υδράργυρος που ακολουθούν το κοστούμι στο 21ο. Ο Άρης σε αυτό το σπίτι τον Ιούνιο προτείνει ένα πιο υποτονικό «εσύ», το οποίο είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό για τον καλλιτεχνικό Λέοντα και εκείνους που χρειάζονται ένα μικρό διάλειμμα.

Ακόμα κι έτσι, η δημόσια ή επαγγελματική εικόνα σας μπορεί να αυξηθεί σε άλματα και ορίων με την Αφροδίτη στην κορυφή του ηλιακού σας διαγράμματος από το 6ο μπροστά. Ο 9ος και ο 24ος είναι ιδιαίτερα ισχυροί για ευχάριστη αναγνώριση ή αύξηση της δημοτικότητας.

Η πανσέληνος στην 9η συναυλία με τον Πυρκαγιά, ο Τοξότης, είναι μια κλήση αφύπνισης - μια ευχάριστη κλήση - για να φρ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 ΚΡΙΟΣ Η ευνοϊκή παρουσία του τριγώνου Δία-Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενισχύει θετικά την τακτοποίηση περιουσιακών ζητημάτων, με...

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Η παρουσία του Ουρανού έχει ήδη αρχίσει να φέρνει αλλαγές, αλλά και μια εσωτερική ανησυχία. Βέβαια, βρίσκεται ακόμη στις...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Φίλοι μου Δίδυμοι, ο Ιούνιος είναι ο μήνας σας, κανονικά και με το νόμο. Η συμμετοχή του Άρη από τον Υδροχόο, θα ενισχύσει...

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Μερικές μυστικές συνομιλίες, ή ένα είδος “κρυφής” ζωής, είναι σε επικαιρότητα. Πρόκειται για οικονομικές συζητήσεις που...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Ο χώρος της καριέρας σας πρόκειται να σας απασχολήσει τον τρέχοντα μήνα. Με δυναμικές πρωτοβουλίες επικεντρώνεστε στον...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Ο Ιούνιος φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δραστήριος μήνας για εσάς, καθώς υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε όλους τους τομείς της...