Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάιος 2017

Ο Μάιος 2017 είναι ο τελευταίος μήνας μιας περιόδου κατά την οποία οι ερωτικές προσδοκίες σας είχαν ως στόχο ευρύτερους ορίζοντες - ίσως από γεωγραφική άποψη, πολιτιστικούς ή πνευματικούς.

Εάν δεν έχει καθοριστεί ακόμη, είναι πιθανό ότι κατά τις επόμενες εβδομάδες (Μάιος 2017 και πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου) θα γίνει σαφέστερο ότι ο αγαπημένος σας δεν πρέπει να είναι μόνο θέμα ερωτικής επιθυμίας ή κάποιος που να μοιράζεται ευθύνες με σας, αλλά και σύντροφό σας για ένα καταπληκτικό ταξίδι της παγκόσμιας ανακάλυψης, από τόπους και πολιτισμούς σε ιδέες και αρχές.

Τα συστατικά που μπορούν να ενισχύσουν μια ήδη υπάρχουσα σχέση είναι η επικοινωνία και η ανταλλαγή πληροφοριών και σκέψεων σε ένα επίπεδο πέρα από την καθημερινή ζωή .

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Επειδή ο Ήλιος, κυβερνήτης του Λέοντα, είναι στο σπίτι της καριέρας του Λέοντα, τον Μάιο του 2017 έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερη εξουσία, να ανεβείτε στην ιεραρχική σκάλα, να ξεχωρίσετε και να πετύχετε τις επιθυμίες σας.

Ο επαγγελματικός χώρος του Λέοντα ζωντανεύει κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα από ένα νέο, ανανεωτικό κύμα. Η επιτυχία έχει να κάνει με το επιστημονικό ή πολιτιστικό περιβάλλον, τις σπουδές, τα ταξίδια ή τη συνεργασία σε μεγάλες αποστάσεις.

Ο Άρης αυξάνει τις αλληλεπιδράσεις σας με τις συλλογικότητες, ωθώντας σας να εμπλακείτε ενεργητικά σε ένα ομαδικό έργο στο οποίο πιθανότατα θα παίξετε τον ρόλο του ηγέτη. Δεν είναι πάντα ομαλή ιστιοπλοΐα, υπάρχουν εμπόδια που μπορείτε να ξεπεράσετε με υπομονή και διπλωματία.

Οικονομικά, παίρνετε πίσω χρήματα, αλλά και μπορεί να αντιμετωπίσετε εκπλήξεις, πιθανότατα από την ευχάριστη ποικιλία.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Σε όλο τον Μάιο του 2017 είστε σε έντονο σχήμα ψυχολογικά και έχετε μια αισιόδοξη προοπτική. Είστε περισσότερο ή λιγότερο σε κανονικές γραμμές όταν πρόκειται για το σχήμα και τη σθένος σας.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο κυβερνήτης της υγείας του Λέοντα βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη, θα ήταν πιο συνετό να προστατεύσετε τον εαυτό σας, ιδιαίτερα κατά τον τελευταίο δεκαήμερο, όταν υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος οξείας νόσου, κρίσεων, λοιμώξεων, αιμορραγιών, τραυματισμών και Ατυχήματα. Διαβάστε ένα καλό βιβλίο, πάρτε μια τάξη, επισκεφθείτε ένα μουσείο, πηγαίνετε σε ένα ταξίδι!

Απρίλιος 2017

Οι θετικές συνθήκες στα τέλη του περασμένου μήνα θα συνεχιστούν για όλους τους Λέοντες τον Απρίλιο. Η καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσετε νέα έργα είναι μέχρι τις 11. Εάν δεν είστε έτοιμοι, δοκιμάστε τις δύο πρώτες εβδομάδες μετά την 26η Απρίλη και το νέο φεγγάρι . Η αγάπη είναι ένα μεγάλο θέμα αυτό το μήνα με την Αφροδίτη ανάδρομη μέχρι τις 15 Απριλίου.

Η 27η Μαρτίου και το νέο φεγγάρι προσθέτει αρμονία και ευκολία μέχρι την επίδραση της νέας σελήνης στις 26 Απριλίου. Οι παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν, καθώς κάνετε αναζήτηση για νέους και εφευρετικούς τρόπους για την επίτευξη προόδου. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να γράψετε μια λίστα to-do. Νέα έργα είναι καλύτερο να αρχίσουν κατά τη φάση της σελήνης στο διάστημα από τις 27 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου με την πανσέληνο.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από Μάρτιο 13-Απρίλιος 5 θα σας επιτρέπει να έχετε το αίσθημα ότι αξίζετε το καλύτερο, ειδικά στην αγάπη. Αυτή είναι μια εποχή χαμηλού άγχους και η ζωή ρέει ομαλά με λίγες φροντίδες ή ανησυχίες . Μια μεγάλη στιγμή για να ξεκινήσετε τις διακοπές ή να απολαύσετε περιποίηση στον εαυτό σας με μια θεραπεία ομορφιάς. Η αυξημένη προσωπική ομορφιά κάνει αυτό το διάστημα μια μεγάλη στιγμή για νέα ραντεβού ή για να αφιερώσετε ποιοτικό χρόνο με ένα αγαπημένο πρόσωπο.

Η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 4 Μαρ - Απρ, 15 κάνει τις ενέργειες της Αφροδίτης να διαρκούν περισσότερο από το κανονικό. Σημαίνει, επίσης, ότι έχετε την ίδια τη διαμετακόμιση και πάλι αργότερα αυτό το μήνα. Κατά τη διάρκεια της Αφροδίτης σε ανάδρομη πορεία τα θέματα που αφορούν τη ζωή και την αγάπη σας εισέρχονται  σε μια μοιραία περίοδο. Δίνοντας και παίρνοντας αγάπη και στοργή ενώ θα έπρεπε να νιώθετε πληρότητα, κάτι δεν πάει καλά, γίνεται όλο και πιο δύσκολη η επαφή με τους αγαπημένους σας. Παλιοί φίλοι ή εραστές μπορεί να επανεμφανιστούν ή μπορείτε να ξαναζήσετε τις εμπειρίες του παρελθόντος της ζωής, για να λύσετε καρμικά ζητήματα.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Μαρ 30-Απρ 22 μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να βρίσκετε σε όλα τα θέματα λύσεις που να σας συμφέρουν, αλλά να μην βλάπτουν άλλους. Κακή ένστικτα και έλλειψη κρίσης θα σας οδηγήσουν αν δεν προσέξετε σε εσφαλμένη ανάγνωση για ανθρώπους και καταστάσεις. Σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις που θα πρέπει να προγραμματιστεί για αργότερα μέσα στο μήνα. Ζητήστε επαγγελματική συμβουλή η προτιμήστε να πάρετε την συμβουλή ενός μεγαλύτερου σε ηλικία ανθρώπου αν πρόκειται να κάνετε σημαντικές τομές στην επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ερμής ανάδρομος από τις 9 Απρίλη – 3 Μάη  καθιστά τον Ερμή ένα φαινόμενο που διαρκεί περισσότερο από το κανονικό. Σημαίνει, επίσης, ότι έχετε την ίδια τη διαμετακόμιση και πάλι κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2017. Ο ανάδρομος Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία και την τεχνολογία, τις  αναλύσεις, νευρικό άγχος, καθυστερήσεις σε ταξίδια και χαμένα αντικείμενα. Μπορείτε επίσης να περιμένετε με νοσταλγία να  αποκτήσετε πράγματα που έχετε χάσει, να αναπολείτε το παρελθόν, ή απροσδόκητα να συναντηθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν σας.

Ο Άρης σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Απρίλιο 19-Μάιο 6 αυξάνει τη φυσική ενέργειά σας, το θάρρος και την αυτοπεποίθηση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα ακολουθήσετε τις επιθυμίες σας, για να πάρετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε μεγάλα προβλήματα από τους γύρω σας. Η ελκυστική ενέργεια που εκπέμπετε σημαίνει ότι οι σeξουαλικές σχέσεις με έναν σύντροφο είναι πιο ικανοποιητικές. Αυτή η ισχυρή και σέξι επιρροή είναι ιδανικό έδαφος για νέες γνωριμίες.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από τις 19 Απριλίου έως τις 30 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από τους άνδρες ή αφεντικά, και τους δασκάλους κλπ – το εγώ σας είναι σε άμυνα, δέχεστε πιέσεις από τους άλλους μέσα από διαφωνίες ή από έντονες αντιπαραθέσεις που εσείς τις θεωρείτε άσκοπες. Η ισχυρή και σίγουρη επιρροή του Άρη θα μειώσει το μεγαλύτερο μέρος της σύγκρουσης από τον Ήλιο

Το διάστημα μετά την 26 Απριλίου και η ενέργεια της νέας σελήνης εκτείνεται έως Μαΐου 25 και την επόμενη νέα σελήνη . Αυτό το ενεργειακό δυναμικό καθιστά εύκολο να εντοπίσετε και να κατανοήσετε την εσωτερική σκοτεινή πλευρά σας. Μεγαλύτερη διαφάνεια στη σκοτεινή πλευρά σας μπορεί να οδηγήσει σε ένα θετικό μετασχηματισμό και την απελευθέρωση από την ενοχή, το φόβο και την ντροπή. Οι παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν, καθώς κάνετε αναζήτηση για νέους και εφευρετικούς τρόπους για την επίτευξη προόδου. Νέα έργα είναι καλύτερο να αρχίσουν κατά τη φάση της σελήνης από τις 26 Απριλίου έως τις 10 του Μαΐου και την επόμενη πανσέληνο.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το ζώδιό σας και πάλι από 27 Απρίλη έως 15 Μάη παρουσιάζεται εξαιτίας της Αφροδίτης σε φάση οπισθοδρόμησης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Η προηγούμενη ανάδρομη διέλευση ήταν ένας καλός χρόνος για ενδοσκόπηση και επαναξιολόγηση. Τώρα που η Αφροδίτη σας κατευθύνει με μεγαλύτερη σιγουριά να κάνετε την κίνησή σας. Θέματα που αφορούν τη ζωή την αγάπη και τα οικονομικά σας θα πρέπει να είναι πιο απλά. Πηγαίνετε για μια ωραία μεγάλη βόλτα, αν δεν αισθάνεστε ότι έχετε καλή στόχευση στα θέματα που σας απασχολούν μετά τις 5 του μήνα. Απολαύστε τη θαυμάσια φύση της άνοιξης και χαρείτε την φλόγα της ζωής, όλα τα άλλα θα λυθούν, αρκεί να είστε εσωτερικά και εξωτερικά καλά.  

Η πραγματική αλλαγή συμβαίνει αργά και παίρνει πολύ χρόνο, οπότε δεν πρέπει να αποθαρρύνεστε από την 16η του μήνα και μετά που θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες. Μια φυσική εξέλιξη των πραγμάτων και μια πιο ηγετική αντιμετώπιση θα έρθουν μετά τις 21 του μήνα. Θα ξέρετε τι θέλετε και πώς να οργανώσετε τις μάχες σας μετά τις 28 Απριλίου. Στο μεταξύ, φάτε καλά. Απολαύστε ύπνο και λίγη πολυτέλεια, θα σας κάνει καλό. 

Μάρτιος 2017

Η ενέργεια της προηγηθείσας έκλειψης, επικρατεί επίσης για τον Μάρτιο, και φέρνει πιο βαθιά συναισθήματα στην επιφάνεια. Μπορεί να περιλαμβάνει μια επανεκτίμηση των συντρόφων και των συστημάτων υποστήριξης. Μπορεί να συνοδεύσει πιο μόνιμες δεσμεύσεις. Μπορεί επίσης να εκθέσει τις διαφορές με ανθρώπους που αγαπάτε που πρέπει να εργαστείτε από κοινού για να τις λύσετε μέσω αγάπης και σεβασμού.

Όπως σας αρέσει να παρομοιάζετε τον εαυτό σας με βασιλιά, αυτόν τον μήνα μοιάζετε με τον Καίσαρα που διασχίζει τον Ρουβίκωνα, μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση ότι δεν μπορείτε να κάνετε καμία στροφή πίσω, καθώς οι εμπειρίες σας αντανακλούν το πιο μαύρο και άσπρο χρώμα επάνω σε όλες τις πραγματικότητες. Θα δείτε ότι σας ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθείτε με εντελώς νέους τρόπους με παλιά προβλήματα και να λύσετε μια για πάντα δεσμούς, χωρίς να σας νοιάζει κανενός είδους συνέπεια και συνέχεια.

Η Αφροδίτη είναι ανάδρομη από τις 4 του μήνα, αλλά σε μια πολύ θετική γωνία με το ζώδιό σας. Επηρεάζει  τομείς που σχετίζονται με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, μακρινά ταξίδια και την επέκταση της πολιτιστικής συνείδησης. Με λίγα λόγια αυτό είναι ένα διάστημα απολύτως κατάλληλο για την έναρξη σε ένα φιλόδοξο σχέδιο ή για μεγάλα οφέλη που σχετίζονται και με το παρελθόν.

Τομείς όπως η δημοσίευση και η διδασκαλία θα πρέπει τελικά να ενισχυθούν με αυτή τη φάση που κομίζει στην ζωή σας η Αφροδίτη. Η ανάδρομη φάση θα σας συνδέσει με γεγονότα από τις αρχές Φεβρουαρίου. Στις 18 του μήνα, όπως η Αφροδίτη έρχεται σε επαφή με τον ενημερωτικό Ερμή και στις 25, όταν συναντά ο κυβερνήτης σας, ο ήλιος, την Αφροδίτη με σύνοδο μπορεί να είναι σημαντική η βελτίωση των οικονομικών σας αλλά και να πάρει ώθηση η ερωτική σας ζωή.

Η Αφροδίτη είναι επίσης ο κυβερνήτης του τρίτου σας ηλιακού Οίκοι της επικοινωνίας και δέκατου επίσης που σχετίζεται με το δημόσιο προφίλ . Αυτό τείνει να συνδέει μεταξύ τους τομείς που έχουν να κάνουν με την πληροφορική εργασία, ενώ επίσης μπορεί να διευκολύνει προγράμματα επανακατάρτισης, ανάληψη ευθύνης ή την επιστροφή σε μια πορεία μελέτης.

Να έχετε υπομονή, όπως η Αφροδίτη δεν κινείται προς τα εμπρός και πάλι μέχρι τον Απρίλιο στις 15. Μετά από εκείνη τη στιγμή μπορείτε να αρχίσετε να βλέπετε το όφελος των προτέρων από τις προσπάθειές σας. Η ουσιαστική συμβουλή είναι να ψάχνετε τη μεγάλη εικόνα σε κάθε τι που σας συμβαίνει.

Η Πανσέληνος της 12ης Μαρτίου αναδεικνύει τον Οίκο σας του εισοδήματος, των περιουσιακών στοιχείων και της δημιουργίας πλούτου. Αυτό το μήνα μπορεί να εστιάσετε την προσοχή σας περισσότερο προς την καθαρά πρακτική πλευρά της ζωής σας.

Είναι μια καλή στιγμή για να εξισορροπήσετε τα θέματά σας εδώ, να κρατήσετε ένα άγρυπνο μάτι για τον προϋπολογισμό του σπιτιού σας και να εξερευνήσετε νέες ροές εισοδήματος, όπου είναι δυνατόν. Οι εσωτερικές αξίες σας μπορεί επίσης να αλλάξουν κάτι που θα αντικατοπτρίζει προφανώς σε εξωτερικό επίπεδο τα υπάρχοντά σας σε ψυχολογική βάση. Μια προσωρινή έμφαση στην αλληλεγγύη, την ασφάλεια και την εξεύρεση του τι είναι αλήθεια πέρα από την επιφάνεια αξίζει να σας απασχολήσει.

Η δυναμική της Σελήνης ενδυναμώνει τη συναισθηματική σας ζωή  μέσα στον Μάρτιο από την 1η μέχρι νωρίς το απόγευμα της 2ης, από την 9η μέχρι τα μέσα του το πρωί της 11ης, από νωρίς το απόγευμα στις 18 και 19 και 20 και πάλι για το διάστημα του διημέρου 28 και 29.

Φεβρουάριος 2017

Ο Φεβρουάριος θα είναι για εσάς ένας σημαντικός μήνας αλλαγών και ανακατατάξεων. Καθώς περικλείει δύο Εκλείψεις – και η Έκλειψη πάντα αφορά με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο τον Ήλιο που είναι κυβερνήτης σας – θα σας επιτρέψει να τελειώνετε με θέματα που βάλτωσαν κάπου στον Σεπτέμβριο του 2016. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 10 Φεβρουαρίου συμβαίνει στο ζώδιό σας και φέρνει στην επιφάνεια όλο τον δυναμισμό σας, αλλά ίσως με λάθος και εγωιστικό τρόπο. Η Έκλειψη στις 26 είναι Ηλιακή και συμβαίνει στους Ιχθείς, επηρεάζοντας τον ερωτισμό σας και φέρνοντας ανασφάλειες σε όλες τις ερωτικές σχέσεις.

Η αύξηση της αυτοπεποίθησης που ξεκίνησε τον περασμένο μήνα συνεχίζετε στο διάστημα του Φεβρουαρίου 2017. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι ιδανικό για ρομαντική σχέση, κοινωνικοποίηση και διασκέδαση. Το μόνο δύσκολο σημείο έρχεται κατά τη διάρκεια της δεύτερης εβδομάδας. Καθαρή σκέψη και φιλικές συνθήκες θα επιστρέψουν μετά από αυτό το όριο και θα παραμείνουν για το υπόλοιπο του Φεβρουαρίου 2017.

Η 28η Ιανουαρίου με την Νέα Σελήνη επεκτείνει την ανταγωνιστική κατάσταση των τελών Ιανουαρίου μέχρι την 26η Φεβρουαρίου και την ηλιακή έκλειψη. Αυτό μπορεί να προσθέσει στην πίεση που αισθάνεστε στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Αν είστε αναγκασμένοι να κάνετε αλλαγές ή να αφήσετε στην άκρη ένα σχέδιο που δεν σας βγήκε, τότε η καλύτερη στιγμή για να γίνει αυτό είναι έως 10 Φεβρουαρίου Σεληνιακή έκλειψη. Μια αίσθηση ότι κουράζεστε πολύ χωρίς να απολαμβάνετε και ανάλογες αποδοχές οικονομικά θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι να αναλάβετε κάποια αποφασιστική δράση για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ο Άρης σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 27 Ιαν-11 Φεβ δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και  σεξουαλική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική σε άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια πιο ευνοϊκή στιγμή για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας και να αδράξετε τους στόχους σας. Σε όλες τις σχέσεις σας, στην αγάπη και την επαγγελματική ζωή, οι άνθρωποι είναι θερμοί και θαυμάζουν την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη σας.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από Φεβ 3 έως 21 θα σας δώσει την ανάγκη να κυνηγήσετε το συναίσθημα και να αναζητήσετε μια  καλύτερη ερωτική ζωή για εσάς και το ταίρι σας. Αυτή είναι μια εποχή χαμηλού άγχους και η ζωή ρέει ομαλά με λίγες φροντίδες ή ανησυχίες. Μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε διακοπές ή να απολαύσετε περιποίηση για τον εαυτό σας με μια κούρα ομορφιάς. Η αυξημένη προσωπική ομορφιά θα σας δώσει αυτοπεποίθηση, σημαντικό θέμα αν είστε αδέσμευτοι.

Ο Ερμής σε αντίθεση με το ζώδιό σας από 6 έως 14 Φεβρουαρίου φέρνει συγκρούσεις και εντάσεις σε αυτή την πολυσύχναστη περίοδο. Οι επικοινωνίες και η πνευματική δραστηριότητα τονώνονται τώρα έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να αποφευχθούν όμως κάποιες εντάσεις. Εσείς είστε που πρέπει να σκεφτείτε τους άλλους και να αναζητήσετε μια συμβιβαστική λύση, τουλάχιστον για να εξισορροπηθούν τα πράγματα, πριν να ωθήσετε τα σχέδιά σας και να φορτώσετε την ατζέντα σας. Σημαντικές αποφάσεις και διαπραγματεύσεις θα πρέπει να τις αποφεύγετε, αυτή είναι μια κακή στιγμή για διαπραγματεύσεις, επιχειρηματικές συναλλαγές ή υπογραφή των συμβάσεων.

Το πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθείς στις 18 του μήνα φέρνει στο προσκήνιο για ένα διάστημα 30 ημερών την λίμπιντο . Θα πρέπει να προσέξτε πιθανά χρέη που έχετε δημιουργήσει ή μυστικά που θέλετε να παραμείνουν μυστικά, ξεκινά για εσάς μια περίοδος αλήθειας και αποκαλύψεων. Αυτό συνήθως είναι καλό και λυτρωτικό, αλλά λόγω των απανωτών Εκλείψεων καλό είναι να αποφύγετε περισσότερα αισθηματικά ή οικονομικά προβλήματα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε. 

Ιανουάριος 2017

Τον Ιανουάριο του 2017 ο Λέων δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το επάγγελμα και τη σταδιοδρομία – οι ανησυχίες αυτές είναι για τον πρώτο μήνα του έτους στο πίσω μέρος του μυαλού σας, καθώς άλλα είναι τα θέματα που σας απασχολούν. Αλλά η οικογένεια και τα συναισθηματικά θέματα θα είναι σημαντική σφαίρα . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία για το σχεδιασμό των μελλοντικών σας σχέσεων και να κάνετε τυχόν διορθώσεις πορείας στο υπάρχον σχέδιο σας. Η πλανητική δύναμη θα κινηθεί αργά προς το βόρειο τομέα του γενέθλιου χάρτη σας μέχρι το τέλος του μήνα μετά την ερμιακή παλίνδρομη κίνηση.

Θα ήταν φρονιμότερο να είστε ευέλικτοι και να ακούτε τους άλλους με υπομονή. Δεν είναι ώρα τώρα για εγωισμούς, αν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας και στην αγάπη και στον επαγγελματικό τομέα.

Θα μπορούσε να έχετε μια πολύ έντονη διαφορά απόψεων σχετικά με την εργασία σας με κάποιον συνάδελφό σας ανάμεσα στην 5η και 6η του μηνός. Πώς θα το επιλύσετε αυτό; Η απάντηση δεν μπορεί να είναι απολύτως σαφής, πρέπει να δώσετε στο πρόβλημα την πλήρη και αμέριστη προσοχή σας.

Μάθετε κάθε τι νέο, έχετε έφεση στις γλώσσες αυτόν τον καιρό και μπορείτε να φορτώσετε το μυαλό σας με νέες γλώσσες και γενικά νέες γνώσεις.

Αν σκοπεύετε να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στην ζωή σας μπορείτε να τολμήσετε μια νέα συνεργασία μετά την 20η του Ιανουαρίου, που ο Ήλιος εισέρχεται ακριβώς στην θέση των συνεργασιών. Έρχεται η στιγμή που πρέπει και μπορείτε να κάνετε μεγάλες τομές. Είστε πολύ πιο συνεργατικοί, έχετε βρει τα κλειδιά της επιτυχίας και σας λείπει η κλειδαριά. Μόλις παρουσιαστεί η ευκαιρία – η κλειδαριά δηλαδή – θα είστε σε θέση να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το πλανητικό σκηνικό θα σας κάνει δώρο την δυνατότητα να έλξετε δίπλα σας ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας σε επίπεδο καριέρας καθώς δομούνται νέες σχέσεις συνεργασίες κι εσείς, όπως είστε ευέλικτοι, μπορείτε να φανείτε πολύτιμοι σε νένα σχέδια και νέους τρόπους.

Μπορεί να είστε σε θέση να κερδίσετε κάποια λαχειοφόρο αγορά / στοιχήματα/τυχερά παιχνίδια. Είναι ένας άνετος χρόνος για να θέσετε με τις ειλικρινείς προσπάθειές σας τις ικανότητές σας στον οικονομικό τομέα αλλά και για να δείξετε τις ικανότητες σας σε μια καριέρα ανωτέρου επιπέδου. Νέες ευκαιρίες μπορεί να σας δώσουν ακραία ευχαρίστηση και ευτυχία . Θα δείτε τη σταθερότητα στην χρηματοδότηση και την καλή ροή χρημάτων να συμβαίνει αλλάζοντας την τύχη  της ζωής σας. Μπορεί να έχετε αυξημένο εισόδημα και, επίσης, θα υπάρξει μια καλή ροή του χρήματος οπότε και θα βρείτε λύσεις για οικονομικά θέματα σας. Το προσωπικό των επιχειρήσεων, οι Λέοντες που είναι υπάλληλοι,  μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους τώρα. Εάν σχεδιάζετε κάποια επικίνδυνα βήματα, κάντε την κίνησή σας και στη συνέχεια προχωρήστε με τα σχέδιά σας, καθώς αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να έχετε επιτυχία. Οι παίκτες και οι κτηματομεσίτες θα έχουν μια καλή στιγμή για να έχουν επιτυχία. Γενικά ο Ιανουάριος θα είναι πολύ υποστηρικτικός για τα σχέδιά σας.

Ο ρομαντισμός σας θα έλξει τον ρομαντισμό κάποιου πολύ αξιόλογου ανθρώπου, απαλά θα βγείτε στο ρέμα του έρωτα αυτόν τον μήνα! Ωστόσο θα πρέπει να ελέγξετε την ευερεθιστότητα που έχετε καθώς και τις εγωιστικές σας τάσεις. Το γεγονός ότι θα σας απασχολήσει πολύ το ζήτημα της καριέρας σας και της εξέλιξής σας σε οικονομικό επίπεδο, χώροι που θα έχετε επιτυχία, μπορεί να σας κάνει να φανείτε στο ταίρι σας ή γενικά στους ανθρώπους που είναι γύρω σας ως αλαζόνες. Καλή είναι η αυτοπεποίθηση, αλλά προσέξτε να μην κάψετε τις σχέσεις σας στην φλόγα της προσωπικότητάς σας.

Να είστε πολύ προσεκτικοί με την υγεία σας. το γεγονός ότι θα έχετε πολλές εργασίες να αντιμετωπίσετε, πολύ κουραστικά ωράρια και έντονη κοινωνική ζωή, θα σας εκθέσει στην υπερκόπωση και σε εποχιακές ιώσεις. Μην υπερβάλετε με τις δυνατότητές σας, είστε μεν Λέοντες, αλλά είστε και άνθρωποι. Οπότε δεν είναι κακό να φυλαχτείτε από το κρύο, δεν θα ρίξει καθόλου την εικόνα σας και την γοητεία σας το να προσέξετε τον εαυτό σας. Έχετε μια τάση να παριστάνετε τους άτρωτους αυτόν τον μήνα, καλό είναι να την πολεμήσετε για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. 

Δεκέμβριος 2016

Ένας εκπληκτικός μήνας, πολύ όμορφος και πολύ θετικός θα είναι αυτός ο Δεκέμβριος για τους Λέοντες. Η Αφροδίτη εξάγωνο με τον Κρόνο αυξάνει την ανάγκη σας για συντροφικότητα . Θέλετε να αισθάνεστε ότι σας αγαπούν και σας σέβονται, έχετε ανάγκη από μια σοβαρή και αληθινή αγάπη. Με ένα υπάρχοντα σύντροφό σας θα αναζητήσετε διαβεβαίωση ή μεγαλύτερη δέσμευση, αλλά θα είστε επίσης υπάκουοι κι εσείς με τον τρόπο σας, αφοσιωμένοι στον έρωτα.  Επίσης η επιχειρηματική δραστηριότητα ευνοείται στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Η επένδυση σε μετοχές blue chip, ακίνητα ή έργα τέχνης προτιμώνται.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό διεγείρει την ανάγκη για διασκέδαση και τον ενθουσιασμό στην κοινωνική και την ερωτική σας ζωή. Θα νιώθετε όλο τον Δεκέμβριο αυξημένη την επιθυμία σας για κάτι νέο και λαμπερό στη ζωή σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε νέους φίλους και ή να βρείτε έναν δυνατό έρωτα όσοι είστε αδέσμευτοι.

Οι φιλικές συνθήκες των πλανητών που ξεκίνησαν τέλη Νοεμβρίου θα πρέπει να μείνουν μαζί σας για την πλειοψηφία των ημερών τον  Δεκέμβριο του 2016, χάρη σε ένα ισχυρό νέο φεγγάρι. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά τον εορτασμό του νέου έτους, λόγω της αυξημένης ευαισθησίας στις τοξίνες. Κρατώντας αυτό κατά νου μπορείτε να έχετε άφθονη διασκέδαση και ρομαντικές συναντήσεις.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 21 Νοεμβρίου έως 2 Δεκ φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού σωστού ρυθμού. Άνθρωποι με κύρος θα δεχτούν εύκολα να σας κάνουν χάρες, να είστε διεκδικητικοί και να φροντίσετε να εξασφαλίσετε εύνοια από ανωτέρους, γεγονός που θα σας επιτρέψει να έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας.

Το νέο φεγγάρι στο τέλος του Νοέμβρη εκτείνει την αυτοπεποίθηση σας για 28 ημέρες μέχρι την 29η του Δεκέμβρη και το επόμενο νέο φεγγάρι. Η περίοδος στις δύο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου είναι καλύτερη για την έναρξη νέων έργων, μέχρι την Πανσέληνο του Δεκεμβρίου στις 13 του μήνα. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για τον καθορισμό στόχων και θα εργαστείτε σκληρά για τα σχέδιά σας, ειδικά στην εργασία ή σε έργα που προωθούν την δημόσια εικόνα σας και βελτιώνουν την αυτοπεποίθησή σας.

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας τον Δεκέμβριο από 7 έως 16 αυξάνει τις επιθυμίες σας για την αγάπη και στοργή αλλά σας φέρνει και προβλήματα, αν έχετε χαμηλότερα πρότυπα για τον εαυτό σας. Θα μπορούσατε να εισέλθετε σε μια νέα σχέση που δεν είναι πραγματικά προς το συμφέρον σας. Θα μπορούσατε επίσης να είστε διατεθειμένοι να πιέσετε πάρα πολύ σκληρά τον εαυτό σας, με αποτέλεσμα την απογοήτευση από την χωρίς ανταπόκριση αγάπη. Αποφύγετε την έλλειψη πειθαρχίας, έλλειψη σεβασμού και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας καταστάσεις υπερβολικής μέθης. Αυτή δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να αφεθείτε σε ένα ξεφάντωμα δαπανών ή να για να ζητήσετε χάρες, ειδικά στο δανεισμό των χρημάτων.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από Δεκ 29 - Ιαν 3 μπορεί να κάνει τις σχέσεις σας παράξενες και παραληρητικές. Πώς θα χειριστείτε αυτό το παράξενο ποσό ενέργειας εξαρτάται από το πόσο ο Άρης και ο Ποσειδώνας είναι καλά τοποθετημένοι στον χάρτη σας. Αν είστε πολύ ευαίσθητοι και τρομάζετε εύκολα τότε θα πρέπει να λάβετε προφυλάξεις. Εάν είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση ή θεωρείτε τον εαυτό σας ότι είναι κάτοχος αυτο-επίγνωσης θα πρέπει να απολαύσετε αυτή την πνευματική περιπέτεια .

Η  ημέρα της 29ης Δεκεμβρίου με την Νέα Σελήνη σας επιτρέπει να επανεκκινήσετε ή να επαναφέρετε τους στόχους σας. Αυτή η φάση της σελήνης διαρκεί μέχρι την 27 Ιανουαρίου και το νέο φεγγάρι, αλλά η καλύτερη στιγμή για την έναρξη πραγμάτων είναι στις πρώτες 2 εβδομάδες του μήνα. Αυτή η φάση της σελήνης διαρκεί μέχρι την 12η Ιαν που έχουμε την επόμενη Πανσέληνο.

Νοέμβριος 2016

Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ δημιουργική και θα μπορέσετε να κάνετε πολλά και σημαντικά πράγματα. Θα είστε κυρίως εξωστρεφείς και ενθουσιώδεις θα αποκτήσετε νέους φίλους και θα υλοποιήσετε κάποια από τα όνειρά σας. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, θα κάνετε κάποια σημαντικά ξεκαθαρίσματα στο περιβάλλον σας και θα προσπαθήσετε να προβάλλετε την δημόσια εικόνα σας. Κάποιες νέες γνωριμίες θα εξελιχθούν σε σημαντικές φιλίες και θα έχετε πολλά να ωφεληθείτε.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου, έτσι αναμένεται να κάνετε μια σημαντική γνωριμία με άτομο κύρους που θα σας βοηθήσει επαγγελματικά και στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Πιθανόν να κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μια περίεργη σχέση. Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα είστε πολύ ενθουσιώδεις και δυναμικοί, θα έχετε επαγγελματικές επιτυχίες και οικονομική βελτίωση. Αισθηματικά θα οι αδέσμευτοι θα είστε γοητευτικοί και θα σας φλερτάρουν, όσοι δεν προχωρήσετε σε σχέση θα έχετε εφήμερες εμπειρίες. Με τον σύντροφό σας ίσως κάνετε ένα ταξίδι για να ανανεώσετε την σχέση σας.

Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου θα υπάρξουν πολύ σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες και θα μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε, θα μπορείτε επίσης να αυξήσετε τα έσοδά σας. Ακόμη θα έχετε πολύ θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας.

Ο Ήλιος στον φιλικό σας Τοξότη από τις 23 Νοεμβρίου σημαίνει πολλά για εσάς και ανοίγει τους ορίζοντές σας. Θα  βρείτε πιο εύκολο να εκφράσει την ταυτότητά σας και να τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να τραβήξετε μια γραμμή κάτω από το προηγούμενο έτος και να κάνετε μια σίγουρη νέα αρχή. Η ατομικότητα και η φιλοδοξία σας βρίσκονται σε εστίαση. Η επιπλέον ενέργεια τίθεται σε καλύτερη χρήση εκφράζοντας ό, τι θέλετε, ποιοι είναι οι στόχοι σας, πώς μπορείτε να τους επιτύχετε. Ο Νοέμβριος, ειδικά από την στιγμή που ο Ήλιος θα μπει στον Τοξότη, στις 23 του μήνα, είναι η καλύτερη εποχή για τον καθορισμό νέων στόχων.

Το τετράγωνο Ήλιος/ Ποσειδώνας από τις 28 Νοεμβρίου έως 2η Δεκέμβρη έχει μια επίδραση εξασθένησης για τη ζωτικότητά σας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να έχετε κίνητρα ή να είστε ενθουσιώδεις στην ζωή σας, ειδικά η σκληρή δουλειά δεν θα σας ταιριάζει καθόλου. Όπως θα είστε αλλεργικοί στην εργασία, θα είστε επίσης πιο ευπαθείς σε ορισμένα ψυχολογικά θέματα και θέματα υγείας. Γεγονότα ή άλλοι άνθρωποι μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και απογοήτευση, η οποία μπορεί να σας αναγκάσει να παλέψετε ενάντια στις πεποιθήσεις σας. Είναι φυσιολογικό κάτω από αυτή την επιρροή για να αισθάνεστε ανασφαλείς, ένοχοι και απολογητικοί.

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά  του Τοξότη θα ασχοληθείτε με ενθουσιασμό με την σχέση σας, ο σύντροφός σας θα γίνει το επίκεντρο της ζωής σας και μάλλον θα κάνετε το επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και θα έχετε πολλές εφήμερες σχέσεις, ακόμη θα ταξιδέψετε και θα κάνετε σχέσεις με άτομα από μακριά. 

Οκτώβριος 2016

Ο Ήλιος που είναι κυβερνήτης σας και θα σας χαρίσει μια πολύ όμορφη Νέα Σελήνη από την πρώτη ημέρα του μήνα, η οποία φέρνει κέρδη και εμπορικές συμφωνίες αλλά και καλή σχέση με τους φίλους σας και τα αδέρφια σας, αλλά και έως  2 Νοέμβριου φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού δείκτη ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και οι στόχοι σας μπορεί να επιτευχθούν πιο εύκολα από ό, τι πριν.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 30 εστιάζει στον τρόπο σκέψης και στις επικοινωνίες σας, καθιστώντας αυτά τα πεδία πιο ταραχώδη στο διάστημα του μήνα. Το μυαλό σας θα κρατηθεί απασχολημένο με πολλές αλληλεπιδράσεις, προχωράτε σε κινήσεις εκκαθάρισης γραφειοκρατίας και λογαριασμών, αποστολή επιστολών και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και σύντομα ταξίδια γύρω από την πόλη. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για συμβάσεις αγοράς, πώλησης και υπογραφές.

Ο Ερμής έως τις 31 Οκτωβρίου διεγείρει τη δημιουργικότητά σας, τη φαντασία, την ευαισθησία και την πνευματικότητα . Όλα οι δεξιότητες επικοινωνίας σας να επωφεληθούν από μια μη απειλητική φροντίδα και απαλή επιρροή. Οι άνθρωποι θα θέλουν να ακούσουν τη γνώμη σας, ειδικά αν φλερτάρετε αυτό το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας σέβεται και βαθιά. Τυχόν ψυχικές ικανότητες θα ενισχυθούν και η διαίσθηση θα είναι ισχυρή και ακριβής.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο τέλος του μήνα αυξάνει την ευαισθησία σας για το περιβάλλον  και την συμπάθεια σας για τους άλλους. Υπάρχουσες σχέσεις, θα απολαύσετε περισσότερο πνευματική εγγύτητα και προσκόλληση, τρυφερότητα και αγάπη. 

Σεπτέμβριος 2016

Εξαιρετικά σημαντικός μήνας για τους Λέοντες. Ο Σεπτέμβριος ξεκινάει με μία δραματική θα λέγαμε και καρμική Ηλιακή Δακτυλιοειδή Έκλειψη στην Παρθένο, που για εσάς είναι ο γενικός δεύτερος Οίκος σας των αποκτημάτων, της περιουσίας και των μόνιμων σχέσεων. Η εκρηκτική συμμετοχή του Κρόνου και του Άρη στο φαινόμενο, αλλά και η στάση του Ήλιου γενικότερα αυτήν την περίοδο, με την αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα, θα σας φέρει μπροστά σε σοβαρά διλλήματα. Ως γενική αρχή θα σας λέγαμε κάτω από την επήρεια της πρώτης αυτής Έκλειψης, αλλά και της Έκλειψης παρασκιάς που θα ακολουθήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς, καλό είναι να μην υπογράψετε χαρτιά, ειδικά αν αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων και γενικά σημαντικών περιουσιακών στοιχείων. Βέβαια το πέρασμα του Δία στον Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου ανοίγει την αυλαία ενός ολόκληρου χρόνου που θα έχετε πολλές ευκαιρίες για κέρδη, ειδικά μέσα από την διαφήμιση, το εμπόριο και την προβολή του εαυτού σας, αλλά το ξέρετε ότι οι καιροί που ζούμε δεν σηκώνουν μεγάλα ρίσκα. Ο μέγας Δίας θα ευνοήσει πολύ την δημοτικότητά σας και πιθανόν να ανοίξει και την ερωτική σας κατάσταση σε νέο και φρέσκο αεράκι, κάτι που το έχετε πολύ ανάγκη, ειδικά οι αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι προσέξτε τις εκρήξεις θυμού σας, όπως πρέπει να προσέχετε πολύ και για θέματα κοινών περιουσιακών σας στοιχείων που έχετε με το ταίρι σας. αν έχετε κάποια τέτοια περιουσιακά θέματα φροντίστε να μην είστε απότομοι στις διεκδικήσεις σας για να μην στραφεί αυτό αργότερα εναντίον σας. ο Σεπτέμβριος θα δονήσει όλους τους τομείς της οικονομικής ζωής σε παγκόσμιο επίπεδο, φροντίστε να είστε οχυρωμένοι.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας έτσι λοιπόν θα νοιώθετε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και όχι άδικα. Θα είστε πολύ ευδιάθετοι και ενθουσιώδεις και δημιουργικοί, θα κάνετε κινήσεις που θα ενισχύσουν την θέση σας στη ζωή, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Αισθηματικά θα έχετε την δυνατότητα να αναθερμάνετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας και να περάσετε πολύ όμορφα. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη έτσι οι αδέσμευτοι κυρίως μπορεί να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Επαγγελματικά οι κινήσεις σας θα είναι αποφασιστικές και θα κάνετε πολύ σημαντικές αλλαγές στα σχέδιά σας. Ακόμη οικονομικά θα κάνετε συγκεκριμένες συμφωνίες που θα είναι αποδοτικές. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και θα είστε περισσότερο προσεκτικοί και λιγότερο αυθόρμητοι, έτσι θα διορθώσετε παλαιότερά σας λάθη . Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου θα κάνετε πρωτότυπες κινήσεις αλλά θα πρέπει να προσέξετε γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος δρόμους. Προσέξτε την σχέση με τον σύντροφό σας και την συμπεριφορά σας. Ο εγωισμό σας θα σας οδηγήσει σε περιπέτειες. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ίσως κάνατε λάθη στις οικονομικές σας επιλογές, η κατάσταση αλλάζει και τα πράγματα θα μπορούν να διορθωθούν. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό θα υπάρξει μια σημαντική πρόοδος στον επαγγελματικό σας τομέα. Ακόμη νομικές εκκρεμότητες ή άλλες διαφορές θα μπορέσουν πολύ εύκολα να επιλυθούν και να έχετε πολύ θετικά αποτελέσματα. Αισθηματικά η σχέση με τον σύντροφό σας θα γίνει ουσιαστική ή θα υπάρξουν εξελίξεις και θα δρομολογήσετε μια νέα πορεία. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για μια πιθανή σχέση.

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα ασχοληθείτε με θέματα επαγγελματικά και θα φροντίσετε να τα τακτοποιήσετε βάζοντας προτεραιότητες. Αισθηματικά θα προσπαθήσετε να ανανεώσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι ίσως να σκεφτείτε να ξεκινήσετε μια νέα σχέση με ένα άτομο που γνωριστήκατε τελευταία. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας θα είστε πολύ κοινωνικοί και γοητευτικοί, έτσι θα κάνετε νέες φιλίες θα συναντηθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα είναι αρμονική. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και γνωριμίες. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή επίσης στο ζώδιό σας θα είστε ενθουσιώδεις και πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ξεκουράσει. Οι επαγγελματικές σας σχέσεις θα είναι σημαντικές και υποστηρικτικές. Αισθηματικά με τον σύντροφό σας ίσως να κάνετε σχέδια για ένα επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας προς τους συνεργάτες σας. Θα έχετε φόρτο εργασίας και θα πρέπει να οργανώσετε τον χρόνο σας. Προσέξτε την υγεία σας και βρείτε ευκαιρίες χαλάρωσης. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο ίσως να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα έχει επιτυχία ή αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Οικονομικά θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας. Αισθηματικά θα είστε σε αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα αναζητήσετε ένα σημαντικό έρωτα. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, πιθανόν να θέλετε να κάνετε ένα σημαντικό επαγγελματικό ταξίδι και να υπάρξουν εμπόδια. Γενικά θα κάνετε πολλές αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια και στην καριέρα σας. 

Ιούνιος 2016

Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλοκαιρινή και θα θέλετε να διασκεδάσετε με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και ενθουσιώδεις, έτσι θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα έχετε ερωτικές περιπέτειες. Στον επαγγελματικό τομέα οι ιδέες σας θα είναι πρωτότυπες και θα μπορέσετε να τις προωθήσετε. Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στους Διδύμους που είναι και κυβερνήτης τους, θα μπορέσετε να προχωρήσετε τόσο επαγγελματικά όσο και σε επίπεδο καριέρας με την υποστήριξη σημαντικών προσώπων. Αισθηματικά θα υπάρχει πολύ αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου, πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα για την αισθηματική σας σχέση και να είστε λιγότερο κτητικοί. Γενικότερα μπορεί να υπάρξει κάποιο ζήτημα με άτομα του στενού σας κύκλου και να χρειαστούν την υποστήριξή σας. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη μάλλον θα είστε ανασφαλείς και θα γίνετε ίσως πιεστικοί στον στενό σας κύκλο ή στον σύντροφό σας. φροντίστε να μην κάνετε υπερβολές και αποφύγετε επαγγελματικές συζητήσεις με άγνωστα πρόσωπα. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου επαγγελματικά θα πρέπει να είστε περισσότερο οργανωτικοί για να πετύχετε τους στόχους σας. Αισθηματικά θα είστε πολύ κτητικοί προς τον σύντροφό σας και ίσως κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αδέσμευτοι θα είστε απόμακροι. Ακόμη στις 30 Ιουνίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό και θα ασχοληθείτε με εκκρεμότητες σχετικές με την ακίνητη περιουσία σας ή κληρονομικά ζητήματα και θα τα τακτοποιήσετε. Επίσης διάφορες οικογενειακές υποθέσεις θα μπορέσετε να τις ρυθμίσετε και θα ισορροπήσετε τις σχέσεις σας. Με άτομα του κοινωνικού σας χώρου προσέξτε την συμπεριφορά σας. 

Μάιος 2016

Τυχόν περιοριστικές καταστάσεις μετά την Πανσέληνο στις 22 Απριλίου είναι πιθανό να συνεχιστούν μέχρι την 6η Μάη και την Νέα Σελήνη. Τα πράγματα μετά βελτιώνονται ραγδαία και η πρωτοβουλία σας, η τάση σας να παίρνετε τα ηνία, επανέρχεται. Ο Άρης σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από Μάρτιο 4 – έως Μάιο 28 δίνει μια αύξηση των επιπέδω

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Η αγάπη και η ζωή είναι ζευγάρι και ο Μάιος του 2017 είναι ο μήνας των σχέσεων εκκαθάρισης. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - που...

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Φαίνεται ότι κατά το Μάιο του 2017, οι Ταύροι έχουν άλλες προτεραιότητες και οι σχέσεις παίρνουν πίσω. Ή ίσως δεν συμβαίνει τίποτα...

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Ο Μάιος 2017 δεν είναι τόσο άνετος μήνας για τους Καρκίνους όσον αφορά τις σχέσεις. Ο ηγέτης της οικογένειας των ζευγαριών του...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Ο Μάιος 2017 είναι έντονη περίοδος όσον αφορά την ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Τοξότη. Το πρώτο μέρος του μήνα είναι υπερβολικά...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Με τον Άρη στο 5ο ηλιακό σπίτι σας, τον Μάιο του 2017 τα ένστικτά σας είναι σε πλήρη εξέλιξη, η αδρεναλίνη αντλεί και εκκρίνετε τη...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Ιχθείς Τα χρήματα, οι επιχειρήσεις ή άλλα σημαντικά πράγματα έχουν σημαντικό ρόλο στα συμφέροντα των ζευγαριών για τους Ιχθείς...