Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάρτιος 2018

Αισθάνεστε λίγο ευερέθιστοι τελευταία; Ίσως η υπομονή σας να μην είναι ακριβώς ό,τι ήταν με τον Άρη στο ζώδιό σας. Ελέγξτε την ψυχραιμία σας. Παρακινήστε ως προς το να ολοκληρώσετε τα έργα σας, ώστε να ξεκινήσουν νέα. Η άσκηση είναι η καλύτερη επιλογή σας για να βρείτε τώρα μία ηρεμία, για να ξεδώσετε.

Μην ξεχάσετε να ελέγξετε περισσότερο το τι μπορεί να περάσει από το χέρι σας, ώστε να αυξήσετε τα αποτελέσματα στους τομείς που σας αφορούν. Το άγχος το οποίο σας κουράζει αυτή την περίοδο μπορεί να αντιμετωπιστεί με διάφορους τρόπους, όπως είναι ο διαλογισμός. Αυτό θα σας χαρίσει την ευεξία και την χαλάρωση που επιζητείτε.

Στις 6 και 7 Μαρτίου θα βρείτε τις πιο ευνοϊκές σας ημέρες για αυτόν το μήνα. Χρησιμοποιήστε την πρόσθετη ενίσχυση της ενέργειας για να ξεκινήσετε κάτι που σας έχει σημαδέψει και το παρακολουθήσατε εδώ και πολύ καιρό, ως ζήτημα. Δεν αντιμετωπίζετε τώρα αντιστάσεις από τρίτους απέναντι στα σχέδιά σας.

Στις 14 Μαρτίου η Σεληνιακή Έκλειψη στην Παρθένο ανοίγει νέες οδούς ευκαιρίας. Το περιβάλλον του σπιτιού σας μπορεί να αλλάξει σημαντικά και ξεκινάτε γενικότερα μια νέα σταδιοδρομία. Ο Ουρανός, ο κυβερνήτης σας Ερμής και ο Ήλιος επισκέπτονται την κορυφή του γραφήματος σας σχετικά με την επαγγελματική και κοινωνική θέση. Ετοιμαστείτε για να πραγματοποιηθεί ένας μεγάλος μετασχηματισμός. Οι Εκλείψεις σας επηρεάζουν εδώ και αρκετούς μήνες και συχνά μπορούν να γίνουν αισθητές πριν από όταν θα συμβούν, για εσάς.

Φεβρουάριος 2018

Στον τομέα των εργασιακών και τν οικονομικών, καλό θα ήταν να επανελέγξετε τα πάντα αρκετές φορές, ειδικά αν εργάζεστε μόνοι σας. Τον Φεβρουάριο του 2018, η θέση του κυβερνήτη σας Ερμή δε θα παρέχει τόσο βεβαιότητα, αλλά κυρίως κάποιον δυναμισμό και ευνοούνται ιδιαίτερα οι αλλαγές, ανεξάρτητα από το τι θέλεις (ή δεν θέλεις). Όταν εισέλθει στους Ιχθείς, μπαίνετε σε ένα διαφορετικό κλίμα, που θα πρέπει να προσέξετε τα όρια μεταξύ της φαντασίας και του πραγματικού. Θα καταφέρετε όμως να είσαστε πρωτότυποι και ενθουσιώδεις, ξεπερνώντας τα καθιερωμένα και κοιτώντας πιο μπροστά. Εάν δεν εργάζεστε μόνοι σας, θα έχετε κάθε ευκαιρία να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, εδώ και τώρα. Για να γίνει αυτό, δεν πρέπει απλώς να θέλετε αλλαγές, πρέπει να τις συνειδητοποιήσετε, ενεργώντας στην κατάλληλη στιγμή και με τον σωστό τόπο. Το σημαντικό είναι να μην βιαστείτε, αφού θα έχετε αρκετό χρόνο. Σε μια ακραία περίπτωση, θα μπορούσατε πάντα να αλλάξετε τον χώρο εργασίας σας, και αν έχετε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, σημαίνει ότι γνωρίζετε τον εαυτό σας πολύ κακώς και αυτό πρέπει να το διορθώσετε. Είναι απίθανο ο κάποιος να εμπλακεί σκόπιμα ενάντια σε εσάς, αλλά σε ορισμένες στιγμές οι συνθήκες θα μπορούσαν να αποδειχθούν κάπως διαφορετικά από το αυτό που ελπίζατε. Αυτό δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα, αλλά αν δεν δώσετε προσοχή σε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, θα μπορούσατε να χάσετε κάτι σημαντικό, ίσως μία ριζοσπαστική αλλαγή. Το σημαντικό πράγμα στην τρέχουσα φάση δεν είναι να αγωνιστείτε, αλλά να εργαστείτε για να δείτε την αλλαγή που επιθυμείτε.

Όσον αφορά στον τομέα των αισθηματικών σχέσεων, ο Φεβρουάριος του 2018 θα είναι μια συγκρατημένη αλλά ενδιαφέρουσα περίοδος για το ζώδιο των Διδύμων. Είναι πιθανόν να προκύψουν συγκρούσεις και θα πρέπει να δώσετε αυξημένη προσοχή. Πρώτον, θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε αυτές τις συγκρούσεις αρκετά γρήγορα και απλά, αλλά θα σας δώσουν μια μοναδική εμπειρία. Δεύτερον, με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να ξεκινήσετε τις διαδικασίες που θα μπορούσαν τελικά να οδηγήσουν στις πιο ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Τώρα μπορείτε να περιμένετε κάποια μεγάλη ανάπτυξη. Φυσικά, θα έχετε ορισμένες φάσεις που θα συμπεριφέρεστε υπερβολικά, ίσως χωρίς να το συνειδητοποιήσετε, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και δεν πρέπει να νοιώσετε ενοχικά μετά από μία τέτοια κατάσταση. Εάν είστε πρόθυμοι να κάνετε νέες γνωριμίες, σταματήστε να μετακινείστε τόσο έντονα ως προς το ενδιαφέρον σας. Πολλοί Δίδυμοι πραγματικά θα μπορούσαν να συναντήσουν ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο που θα αλλάξει κυριολεκτικά τη ζωή τους. Αλλά ακόμα κι αν αυτό δεν συμβαίνει αμέσως, δεν πρέπει να απογοητεύεστε για το εάν κάποιος δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Μερικές φορές η απογοήτευση είναι απαραίτητη για να κατανοήσουμε μια σημαντική αλήθεια. Διαφορετικά, απλά δεν θα έχουμε την ευκαιρία να ανασυντάξουμε τον εαυτό μας, για να αντιμετωπίσουμε ριζικά νέες συνθήκες. Τα αστέρια συμβουλεύουν όσους από εσάς είναι δεσμευμένοι να ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας και να μην ξεχάσετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς.

Ιανουάριος 2018

Θα απολαύσετε το νέο σας έτος στο σπίτι μαγειρεύοντας μερικά υγιεινά γεύματα και κρατώντας χαμηλά τις επιθυμίες σας για να διατηρήσετε υγιεινές πρακτικές. Ο Ουρανός στην κορυφή του γραφήματος σας φέρνει κάποιες ιδιόμορφες και ασυνήθιστες ευκαιρίες για επιτυχία. Η ελευθερία και η αγάπη σας για την περιπέτεια χαρακτηρίζουν την επιλογή του επαγγέλματός σας. Πειραματιστείτε με πολλά νέα είδη θέσεων εργασίας ή τεχνολογίας. Στις 10 Ιανουαρίου, η Νέα Σελήνη σας επισκέπτεται τον 8ο οίκο και ενώνει τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Χείρωνα. Τα όνειρα ή οι προθέσεις από το πνεύμα είναι κοινά τώρα. Μπορείτε να μιλήσετε με τους αγαπημένους σας στα όνειρα ή με τη βοήθεια ενός μέσου. Συμβουλευτείτε τον λογιστή σας για να συζητήσετε τις διαθήκες, την κληρονομιά και άλλα σημαντικά ζητήματα που αφορούν τα χρήματα των άλλων ανθρώπων. Ελέγξτε τα αποθέματα και τις επενδυτικές ευκαιρίες καθώς και τον μεσίτη σας τώρα. Η ασφαλιστική πολιτική μπορεί επίσης να είναι για μια αλλαγή που εξοικονομεί χρήματα και χρόνο αργότερα. Οι 20 και 21 Ιανουαρίου είναι ημέρες που δεν θα ξεχάσετε σύντομα. Η Σελήνη επιστρέφει στον Ήλιο και ο Ήλιος εισέρχεται σε ένα από τα ζώδια του Αέρα, τον Υδροχόο Υδροχόος. Κρατάτε νέα θεωρία ή πνευματική διαφώτιση που δεν μπορούσατε εύκολα να συλλάβετε πριν. Υπάρχει μια πιθανότητα να αρχίσετε τη μελέτη της αστρολογίας ή να εγγραφείτε σε μαθήματα τέχνης ή δράσης. Η τεχνολογία των υπολογιστών μπορεί να είναι μια άλλη επιλογή, αλλά θα βρείτε έναν τρόπο να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας τώρα, ακόμη και αν απαιτεί κάποιους ασυνήθιστους τρόπους για να το κάνετε αυτό. Στις 25 Ιανουαρίου μια πανσέληνος ενισχύει τις επικοινωνιακές δεξιότητές σας ειδικά με τους συγγενείς ή τους φίλους σας. Μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να λύνει τα προβλήματα των χρεών που οφείλετε σε εσάς. Παρακολουθήστε κάποιο εκπαιδευτικό σεμινάριο ή εγγραφείτε σε μαθήματα κάποιου άλλου είδους τώρα. Τα χρήματα επιστρέφουν σε εσάς από απροσδόκητη πηγή. Αγνοήστε το χαρακτηριστικό ενός φίλου για να σας ελέγξει και ίσως να είστε μπροστά από το παιχνίδι. Η ανάγκη σας για ελευθερία δεν μπορεί να υπονομευθεί τώρα και θα ήταν καλύτερα να κάνατε τα πάντα για να το εκφράσετε αυτό τώρα.

Δεκέμβριος 2017

Ο Οίκος των σχέσεων των Δίδυμων είναι πολύ ενεργός κατά το Δεκέμβριο του 2017, οπότε μπορείτε να περιμένετε να πραγματοποιηθούν κάποιες σχετικές εκδηλώσεις.

Ο Ερμής - κυβερνήτης του Δίδυμου - εμπλέκεται πολύ επειδή βρίσκεται στον Οίκο των σχέσεών σας, όπου κάνει μια σύνδεση με τον Κρόνο και μια άλλη με την Αφροδίτη και όπου είναι ανάδρομος κατά τη διάρκεια των 3-23 Δεκεμβρίου.

Αυτή η διαμόρφωση υπογραμμίζει τη σημασία της αγάπης ή του γάμου στη ζωή σας και μιλάει για περιστάσεις που μπορούν να οδηγήσουν στην αντανάκλαση, την ανάλυση και τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τις ευθύνες και τα πιθανά θέματα του ανθρώπου της ζωής σας. Εκτός από αυτό, αναδεικνύουν τον σημαντικό ρόλο που έχει η καλοσύνη, η εμπιστοσύνη και η επικοινωνία στην ευτυχία σας.

Το κλίμα γίνεται λιγότερο έντονο μετά τις 20 και το τέλος του χρόνου ξετυλίγεται σε αρμονική ατμόσφαιρα.

Ο Δεκέμβριος 2017 είναι γεμάτος δυναμισμό όταν πρόκειται για την επαγγελματική σας ζωή.

Ο Δίας - που βρίσκεται στο Οίκο της δουλειάς των Δίδυμων - ενώνεται στον Δεύτερο Δεκανό με τον ενεργό Άρη. Οι κινητήρες κινούνται με μεγάλη ταχύτητα, η απόδοσή σας είναι στην καλύτερη φάση της και τα αποτελέσματα δεν είναι αργούν να φανούν.

Αλλά μην εκπλαγείτε αν συμβούν και παράξενα συμβάντα: ο Άρης έρχεται με πολλή ενέργεια, αλλά αναζητά προκλήσεις και είναι σαν ένα είδος στρατευμάτων.

Οι συνεργασίες, η εργασία, οι συμβάσεις και η πελατεία αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για την πορεία των Διδύμων κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Είναι μια περιοχή συνεχούς αλλαγής, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις και χρήσιμες πληροφορίες. Λόγω αυτού, η επικοινωνία με τους άλλους πρέπει να είναι όσο το δυνατόν σαφέστερη και οι όροι των αλληλεπιδράσεων να είναι όσο το δυνατόν πιο καθορισμένοι.

Όσον αφορά τα χρήματα, μετά τις 20 Δεκεμβρίου 2017 εισάγετε έναν νέο κύκλο που θα διαρκέσει περίπου τρία χρόνια.

Η ενέργειά σας είναι διάχυτη και το σώμα σας πρέπει να διατηρήσει μια συγκεκριμένη ισορροπία, ώστε να ανταποκριθεί στα πρότυπά σας. Το άγχος και η τάση σας να το παρακάνετε και η απροσεξία είναι οι κύριοι εχθροί σας κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Το καλό είναι ότι είναι ένας άριστος χρόνος για ιατρικές ασχολίες, και αν έχετε κάποια προβλήματα, τώρα μπορείτε να βρείτε ευκολότερες λύσεις.

Μην βιαστείτε να κρίνετε! Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

 

Νοέμβριος 2017

Οι προβλέψεις οι οποίες αφορούν τους Διδύμους για αυτόν τον μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να θέσετε τις προτεραιότητές σας όσον αφορά τα πρακτικά και συναισθηματικά σας θέματα κατά την 1η, 2η και 3η ημέρα του Νοεμβρίου, μιας και θα κληθείτε να είστε μονίμως στην καλύτερη πιθανή κατάσταση, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά. Εάν υπάρχουν καλές ιδέες, πιθανότητες αξιόλογων ρίσκων και τολμηρές πεποιθήσεις θα είστε αυτοί από τον οποίο προέρχονται. Εάν υπάρχουν εντάσεις θα είστε αυτοί που θα τις καταστείλετε, εάν υπάρχουν προβλήματα, θα είστε αυτοί που θα τα λύσουν και εάν υπάρχει κάποιος που χρειάζεται ένα χέρι βοηθείας, θα είστε αυτοί που θα το προσφέρουν. Γενικά θα είστε τα άτομα τα οποία θα είναι εκεί για όλους, ακόμη και όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, πολλές φορές χωρίς να το καταλάβετε καν!

Μπορεί να ερμηνεύσει κανείς εσφαλμένα τα λόγια σας στις 18, 19 ή 20 Νοεμβρίου. Δοκιμάστε μια καινούργια προσέγγιση για να εξηγήσετε τι πραγματικά εννοείτε. Εάν έχετε σύντροφο, υπάρχει η πιθανότητα μιας εξαιρετικά ρομαντικής βραδιάς στις 25 ή τον 26 του μήνα. Να είστε βέβαιοι να πως τα πράγματα κάποια στιγμή μέσα στον Νοέμβριο θα γίνουν απίστευτα ενθουσιώδη με το ταίρι σας.

Οι μηνιαίες προβλέψεις των Διδύμων για αυτόν τον μήνα υποδηλώνουν ότι βρίσκεστε σε ένα αρκετά κακό, πνευματικό μέρος στις 1, 2 και 3 του Νοέμβρη. Τώρα, είναι πιθανό να νιώθετε ασφαλείς από δράματα και δύσκολες καταστάσεις, αλλά αν βρεθείτε ξαφνικά σε μια πιο ρομαντική περίσταση, ίσως χρειαστεί να αφήσετε την σκληρή προσέγγισή σας πίσω, κάτι το οποίο σας ακούγεται πιο εύκολο απ' όσο πραγματικά είναι. Ακούστε την καρδιά σας. Θα σας πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και αισθανθείτε. Αν έχετε πρόβλημα να σταματήσετε τις σκέψεις διχόνοιας για το ταίρι σας και να "ρυθμίσετε" την καρδιά σας για μια καλύτερη ατμόσφαιρα, γιατί να μην απευθυνθείτε στους φίλους σας για συμβουλές στις 6 Νοεμβρίου 2017;

Οι Δίδυμοι είστε σε μια φάση της ζωής σας όπου ζητάτε την αποδοχή των άλλων και αν και γενικά αυτό δεν είναι κάτι με το οποίο θα ήταν καλό να ζείτε συνέχεια, αυτήν την περίοδο θα σας έκανε καλό η άποψη των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν. Γλυκές, εντυπωσιακές, ενθουσιώδεις και ίσως ακόμη και αισθησιακές μπορεί να είναι οι 11, 12 και 13 του μήνα αυτού. Η επικοινωνία είναι το κλειδί σχεδόν για τα πάντα και είναι σίγουρα το κλειδί για κάθε επιτυχημένη ρομαντική σχέση, οπότε φροντίστε να επικοινωνείτε νωρίς και συχνά στις 18, 19 και 20. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να αρκεστείτε σε μια πιο σκληρή προσέγγιση των συναισθημάτων σας, στην οποία δε θα αφήσετε τίποτα να σας επηρεάσει και να κάνει τη διάθεσή σας πιο τρυφερή. Πρέπει να προσέξετε πολύ τον τρόπο με τον οποίο θα διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας, εάν δεν θέλετε να είστε σκληροί αυτήν την περίοδο. Θα ήταν καλό να αφήσετε το ταίρι σας να γλυκάνει τη διάθεσή σας.

Αν πάλι θεωρείτε πως κάτι δεν μπορεί να συγχωρεθεί όσον αφορά τις φιλικές σας σχέσεις αυτήν την περίοδο, ίσως έχετε δίκιο. Είναι πιθανό κάποιο πολύ κοντινό σας πρόσωπο να σας προδώσει, ή τουλάχιστον να σας πληγώσει άθελά του. Όπως και να 'χει, θα δείξετε ένα σκληρό πρόσωπο απέναντί του, χωρίς να κάνετε εμφανή σημάδια συγχώρεσης, αν και στην πραγματικότητα θέλετε απλά να δοκιμάσετε τις αντοχές του και τα όριά του ώστε να κρατήσει την φιλία σας ζωντανή.

Οκτώβριος 2017

Τον Οκτώβριο του 2017 ο Δίας αφήνει τον Οίκο του ερωτισμού του Δίδυμου, τον οποίο χαρήκατε με την παρουσία του για περισσότερο από ένα χρόνο, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Αλλά ο Οίκος του ερωτισμού σας εξακολουθεί να εκπροσωπείται καλά αυτό το μήνα, καθώς περνάει εδώ πολλή ενέργεια από τον Ήλιο, τον Ερμή, τη Αφροδίτη και τον Άρη.

Έτσι έχετε την ίδια όρεξη για την αγάπη, το σeξ και τις νέες ερωτικές εμπειρίες. Το κλίμα είναι γεμάτο ευκαιρίες, αλλά μπορεί επίσης να είναι ασταθές ή μεταβαλλόμενο.

Προσέξτε πώς αντιμετωπίζετε τους πειρασμούς, τις παρορμήσεις και τις ευκαιρίες του Οκτωβρίου του 2017! Εάν κάνετε λάθος εκτιμήσεις, ο Κρόνος - που βρίσκεται στον Οίκο των σχέσεων των Δίδυμων (και τώρα είναι χωρίς τη στήριξη του Δία) - θα μπορούσε να δράσει μέχρι το τέλος του έτους, όταν πηγαίνει σε άλλο σπίτι και τελικά σας δίνει ειρήνη.

Αφήνοντας τον Οίκο της αγάπης του Δίδυμου, ο Δίας σας προσφέρει αποζημίωση: κατευθύνει τη φιλανθρωπία του προς τον Οίκο της εργασίας σας, ώστε να παραμείνει μέχρι τον Νοέμβριο του 2018.

Κάτω από την καθοδήγηση του Δία, η επαγγελματική ζωή των Διδύμων θα ανθίσει, θα αναπτυχθεί και θα βελτιωθεί. Θα δουλέψετε πολύ - αυτό είναι αλήθεια - αλλά με περισσότερο ενθουσιασμό και θα σας δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση.

Ορισμένα επιτεύγματα ή ευκαιρίες μπορούν να αρχίσουν να ξεκινούν, όταν ο Δίας σχηματίζει μια όμορφη σχέση με τον Ήλιο.

Οι πρώτοι δύο δεκανοίς είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί για τις καλλιτεχνικές / δημιουργικές αναζητήσεις, τον αθλητισμό και τις προσπάθειες προώθησης.

Όλος ο Οκτώβριος έχει τη γεύση της τύχης για τους Διδύμους, αλλά από οικονομική άποψη τα πράγματα πάνε καλύτερα κατά το δεύτερο μέρος του μήνα.

Κατά τον Οκτώβριο του 2017 θα πρέπει να έχετε τον καλύτερο δυνατό τόνο. Οι ταχέως μετακινούμενοι πλανήτες βρίσκονται σε ένα σπίτι που δίνει δύναμη και επίσης σχηματίζει θετικές όψεις με τον ήλιο για το διάγραμμα σας.

Εκτός αυτού, ο Δίας αρχίζει να ενδιαφέρεται για την υγεία σας και θα το κάνει θετικά για περίπου ένα χρόνο από τώρα. Στην πραγματικότητα, λύσεις για κάποια ιατρικά θέματα ή ευκαιρίες για τη βελτίωση του σχήματος ή του τρόπου ζωής σας μπορεί να αρχίσουν να εμφανίζονται από τον Οκτώβριο.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τις ευκαιρίες που σας έρχονται και αποφύγετε τις συγκρούσεις!

Σεπτέμβριος 2017

Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με το σύμβολο του Δίδυμου, όπως και για τους εκπροσώπους του στοιχείου του αέρα, το διάστημα του Σεπτέμβρη του 2017 θα είναι ένα αρκετά σταθερό στάδιο ζωής, επικεντρωμένο στην ενίσχυση των υπαρχουσών θέσεων και την απρόσκοπτη επίτευξη νέων. Από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι ο σημερινός "ουράνιος ηγέτης" του στοιχείου του αέρα, ο Ήλιος, θα συνεργαστεί με τον Κρόνο, τον πρωταρχικό βοηθό του Δίδυμου. Συνολικά, αυτός ο συνδυασμός θα δώσει ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό: για να ανατραπεί πραγματικά κάτι, δεν θα πρέπει να κάνετε τίποτα, δηλαδή, τίποτα απολύτως! Κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, εξασφαλίζετε σταθερή επιτυχία, αυτοπεποίθηση από τη μια θέση στην άλλη. Και αυτό δεν αφορά μόνο τον τομέα εργασίας, αν και η επιχειρηματική σφαίρα θα ξεχωρίσει ως ιδιαίτερα δυναμική τον πρώτο φθινοπωρινό μήνα. Δεν πρέπει να φοβάστε τις δυνατότητες, ακόμα κι αν φαίνονται μεγάλης κλίμακας. Θα αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε κατάσταση, απλά πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Δυστυχώς, υπάρχει πάντα μια δυσκολία, και αυτό τον ρόλο θα αναλάβει η Αφροδίτη, που θα αποφασίσει να καταπιέσει πολλά ζώδια. Είναι σημαντικό να ενεργήσετε με οριστικό τρόπο, να μην ανεχόσαστε αμφισημία και να μην εξαπατήσετε τους άλλους, αλλιώς θα ενεργοποιηθεί η «ουράνια ιέρεια» και τότε η επιτυχία θα είναι λιγότερο πιθανή.

Αν ασχοληθούμε λεπτομερέστερα με τη σφαίρα της εργασίας και των οικονομικών, πρέπει να επισημάνουμε τις ακόλουθες τάσεις, οι οποίες θα είναι καθοριστικές για τον Δίδυμο τον Σεπτέμβριο του 2017. Πρώτα απ 'όλα, όπως ήδη αναφέρθηκε, οι περιστάσεις θα αναπτυχθούν εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις προσδοκίες σας, Εκατό τοις εκατό του χρόνου. Από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό να μην είστε ράθυμοι, πρέπει να είστε ακόμα πιο ενεργητικοί από ό, τι σχεδιάσατε. Αυτό το είδος στρατηγικής θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τις δυνατότητες του σημερινού σταδίου στο μέγιστο. Θα συμφωνήσετε ότι είναι καλύτερο να εργαστείτε σκληρά για ένα μήνα και στη συνέχεια να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας για σχεδόν όλο το χρόνο. Ειδικά επειδή δεν θα πρέπει να ασκήσετε ιδιαίτερη προσπάθεια. Πράξτε όπως συνήθως. Αλλά όταν αντιμετωπίζετε μια επιλογή αν θα ενεργήσετε μόνοι σας ή με συνεργάτες, η τελευταία επιλογή θα είναι προτιμότερη, καθώς έτσι επιτυγχάνετε τα πιο παραγωγικά αποτελέσματα. Ωστόσο, υπάρχει ένας περιορισμός. Λόγω της δυσμενούς θέσης της Αφροδίτης, δεν πρέπει να αφιερώνετε πολύ χρόνο στην ανάλυση και τον προγραμματισμό. Κρατήστε τα πράγματα λογικά, αλλιώς, θα έχετε εμπλοκή αποφασίζοντας καθαρά θεωρητικά θέματα, και δεν θα επιτύχετε τίποτα.

Για τους Διδύμους η σφαίρα των προσωπικών σχέσεων θα είναι ο χώρος στον οποίο θα επικεντρωθεί όλη η ενέργεια τους το Σεπτέμβριο του 2017, είτε θέλουν είτε όχι. Δηλαδή, το "μέτωπο εργασίας" θα απαιτήσει φυσικά την προσοχή και θα του δώσετε αυτή την προσοχή, αλλά το μερίδιο της προσπάθειας του λέοντος θα επικεντρωθεί εδώ μέσα στα όρια της καρδιάς σας. Κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο του μήνα, θα πρέπει να ασχοληθείτε με ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα. Είναι δύσκολο να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, αλλά πιθανότατα να περιμένετε νέα που δεν θα σας αφορούν μόνο προσωπικά. Μην αποφύγετε την ευθύνη, γιατί αυτή τη στιγμή είστε αυτός που πρέπει να συμβάλλει σημαντικά στην αντιμετώπιση οικογενειακών θεμάτων. Προς τα μέσα του μήνα, τα πάντα σίγουρα θα αποκατασταθούν και θα μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε τους καρπούς της εργασίας σας. Οι αδέσμευτοι μπορούν να βασιστούν σε μια αλλαγή του status quo, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να επιβάλλετε εξελίξεις. Τώρα όλα πρέπει να συμβαίνουν φυσικά, θα πρέπει να παρεμβαίνετε μόνο στην πορεία των γεγονότων όταν υπάρχει ένας απτός προσωπικός κίνδυνος. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί μόνο προς το τέλος του μήνα. Να είστε προσεκτικοί, ειδικά στα λόγια σας. Με τυχαία προσβολή κάποιον, θα μπορούσατε να κερδίσετε έναν έντονο εχθρό. Για το λόγο αυτό, δεν πρέπει να κάνετε κάποιο λάθος εξαιτίας των ανθρώπων γύρω σας, ακόμα και εκείνων που βρίσκονται κοντά σας. Είμαστε όλοι ευάλωτοι, σε κάποιο βαθμό, και όλοι θυμόμαστε τι λένε οι άλλοι πολύ καλά αν μας προσβάλλουν. Ελέγξτε λοιπόν τον εαυτό σας, μην ανεχτείτε τις συγκρούσεις που θα μπορούσαν κυριολεκτικά να εκραγούν στον αέρα, αλλιώς, μπορείτε να περιμένετε προβλήματα.

Αύγουστος 2017

Ακούτε μια ήσυχη ορχήστρα να παίζει στο μυαλό σας; Απελευθερώστε τον εαυτό σας και στηρίξτε τις πιθανές πραγματικές δυνατότητες που σας ωθούν προς τα εμπρός. Είστε μέλος της ομάδας και σχεδιάζετε μια γλώσσα που μόνο εσείς μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε. Αφήστε τον εαυτό σας να συνεισφέρει στο δικό σας μονοπάτι μπροστά και αφήστε να φύγει εκείνο που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Αυτό το μήνα μπορεί να αποδειχθεί ότι θα προωθήσει μια σειρά δοκιμών, ειδικά μεταξύ των εκλείψεων και του Κρόνου απέναντι από το δικό σας ζώδιο. Μπορεί το μυαλό σας να είναι ένας βασικός παίκτης στο παιχνίδι της ζωής εδώ, και ίσως να είστε εδώ και να πιέσετε μέσα από ένα τείχος που χτίζεται εδώ και πολλούς αιώνες. Αφήστε τη παιχνιδιάρικη σας φύση να σας περάσει από το πέπλο του χρόνου. Υπάρχει μια πραγματική κοσμική δύναμη που σας ανοίγει, και έχετε πολλά μηνύματα για να δώσετε και να λάβετε. Κίτρινο χρώμα, μπανάνες, τζίντζερ, κουρκούμη, μάσκες αργίλου, θαλασσινό αλάτι, μέλι manuka και τσάι με σταγόνες λεμονιών είναι όλα σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Η εργασία σας δεν είναι εντελώς απλή αυτή τη στιγμή. Ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε ένα τεράστιο άλμα, και στη συνέχεια να μετανιώσετε κάποιες φορές. Μπορεί να απαλλαγείτε από μια απόφαση και να βρεθείτε μπερδεμένοι την ίδια στιγμή. Αυτό το μήνα σας προσφέρεται μια εξαιρετική ευκαιρία ή απόφαση. Πρόκειται για μια απόφαση μιας ζωής σε μια στιγμή. Μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε για δουλειά ή να είστε μεταβατικοί.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Είστε σε εξαιρετική θέση σε επίπεδο ερωτικό. Γνωρίστε ανθρώπους και κρατήστε χώρο για την αγάπη. Για όσους είναι μόνοι, μια ερώτηση, είστε ποτέ πραγματικά μόνοι; Έχετε απίστευτες φιλίες και αρμονικές σχέσεις γύρω σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον σε μια εκδήλωση. Ίσως αισθανθείτε ότι αυτό είναι το άτομο που περιμένατε. Ειδικά περιμένετε να συναντήσετε κάποιον μέσα στο μήνα. Να είστε ανοιχτοί σε αυτό, ίσως να μην είναι αυτό που νομίζετε, κάτι πρόσκαιρο, αλλά μια σύνδεση ψυχής!

Αφθονία / Οικονομικά - Είστε σε ισοπέδωση εδώ. Ναι, ο Ερμής είναι οπισθοδρομικός σε έναν συγκρουόμενο γείτονα (Παρθένος), όμως, τι σας διδάσκει καθημερινά; Έχετε προγραμματίσει τα πράγματα προσεκτικά, ή δαπανούνται χρήματα για μια ιδιοτροπία; Τι θα κάνετε σε μακροπρόθεσμη βάση; Κρέμεστε από ένα νήμα ή έχετε λάβει πρόνοιες; Η μερική έκλειψη στον Υδροχόο είναι πολύ ωφέλιμη για να κάνετε μια επιθυμητή κίνηση όταν πρόκειται για την τοποθέτηση χρημάτων και για να αφήσετε ένα έργο έξω στον κόσμο. Πρόκειται για την απελευθέρωση ενός φόβου εδώ και την αναγνώριση των δημιουργικών σας δώρων. Έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε μέσω των δικών σας επικοινωνιών, το να ζητάτε αυτό που θέλετε είναι σημαντικό. "Ζητήστε και θα σας δοθεί!" Οι νόμοι της έλξης και της αφθονίας είναι πολύ σημαντικοί στη δική σας συμπεριφορά αυτή τη στιγμή. Το κίτρινο είναι ένα σημαντικό χρώμα για εσάς.

Υγεία- Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πεπτικό σας σύστημα. Νευρικοί σπασμοί και αναστάτωση μπορεί να είναι δυνατοί αυτό το μήνα. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε σε μια δίαιτα γείωσης, κυρίως μέσω των λαχανικών (ρόκα, φύλλα πράσινα, λάχανο) και ανακατεύετε τα λαχανικά σας καθημερινά. Η πραγματοποίηση ενός πνευματικού ταξιδιού μπορεί να είναι πολύ επωφελής για το δικό σας μυαλό, σώμα και πνεύμα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη θεραπεία μέσω μιας μυστικιστικής εμπειρίας.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Οι αστεροειδείς της αγάπης είναι υπέρ σας αυτό το μήνα. Μπορεί να γιατρεύετε μια πληγή με τις δικές σας σχέσεις αυτή τη στιγμή, ή μέσω ενός φίλου, όπως ο Χείρωνας είναι ακόμα σε τετράγωνο με το δικό σας ζώδιο. Η Αφροδίτη – όχι ο πλανήτης αλλά ο  αστεροειδής – ένα σώμα που σχετίζεται με την ομορφιά, τη χάρη και την αγάπη είναι στο Ζυγό με τον πλανήτη Δία - ένα καλό σημάδι που επεκτείνει την άποψη της αγάπης! Η Ψυχή και ο Έρως ταξιδεύουν μέσω του Ζυγού, των πνευματικά συνδεδεμένων συνεργατών του Θεϊκού! Έχετε επίσης τον Άγιο Βαλεντίνο, έναν αστεροειδή που εργάζεται αρμονικά για εσάς στο ζώδιο του Υδροχόου. Η αγάπη είναι στον αέρα, παίζετε μουσική και ρυθμίζετε τους τόνους για τον εαυτό σας αυτό το μήνα. Έχετε πολλά να μάθετε για τη δική σας χρήση ενέργειας όταν πρόκειται για τη λέξη αγάπη!

Ιούλιος 2017

Ο πρωταρχικός πλανητικός προστάτης του Διδύμου, ο Ερμής, θα αναλάβει μια αρκετά κερδοφόρα θέση τον Ιούλιο του 2017, η οποία, μεταξύ άλλων, θα υποστηριχθεί από τη Αφροδίτη και τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι ο δεύτερος καλοκαιρινός μήνας θα ξεχωρίσει για το ζώδιό σας ως πολύχρωμος και ελπιδοφόρος, αν και η δυναμική των εξελίξεων που συμβαίνουν γύρω σας θα αποδειχθεί λίγο μικρότερη από ό, τι σε άλλες περιόδους.

Φυσικά, θα ήταν λογικό να επιδιώκετε να σημειώσετε πρόοδο, αλλά πρέπει να ενεργήσετε με τρόπο υπολογίσιμο και να μην βιαστείτε στα συμπεράσματα. Οι περιστάσεις θα είναι στο πλευρό σας ολόψυχα, αλλά αυτό δεν εξαλείφει το γεγονός ότι οι ανταγωνιστές σας είναι ενεργοί και τα δικά σας λάθη, που οφείλονται σε ανεπαρκή πληροφόρηση, είναι επίσης πολύ πιθανά. Στον τομέα της εργασίας, τα αστέρια σας συμβουλεύουν να δράτε ήρεμα και με αυτοπεποίθηση. Πρέπει να προβλέψετε σαφώς αυτό που θέλετε και τότε οι συνθήκες θα εξελιχθούν με αξιοπρεπή τρόπο.

Όταν πρόκειται για προσωπικές σχέσεις, είναι δυνατές ασαφείς καταστάσεις, αλλά είναι απίθανο να σας προκαλέσουν αγωνία. Θα είναι αρκετό να γίνει σαφής η θέση σας. Γενικά και συνολικά, θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος, η οποία θα επιτρέψει στο ζώδιό σας να επιτύχει σημαντική ανάπτυξη.

Υπάρχει μια πιθανότητα να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση εργασίας ή να δημιουργήσετε νέες "παραγωγικές" σχέσεις. Είναι αλήθεια ότι θα υπάρξει μία αλλαγή. Ο συνδυασμός του Άρη και του Δία θα αποδειχθεί εξαιρετικά καταστροφικός, πράγμα που υποδηλώνει ότι θα υπάρξουν ορισμένες δυσκολίες. Μην επιτρέπετε να δημιουργήσετε προβλήματα, να τα αντιμετωπίσετε γρήγορα και έγκαιρα, διαφορετικά θα κολλήσετε σε μια διαδρομή και δεν θα είστε σε θέση να ενεργήσετε αποτελεσματικά.

Εάν ασχοληθείτε λεπτομερέστερα με τη σφαίρα των επιχειρήσεων και των οικονομικών, αξίζει να επισημανθεί ότι τον Ιούλιο του 2017 όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο σας θα πρέπει να βιώσουν αρκετές ενδιαφέρουσες στιγμές. Το πρώτο, κατά πάσα πιθανότητα, αναγγέλλεται κατά τη διάρκεια της πρώτης δεκαήμερης περιόδου του μήνα, το δεύτερο λίγο αργότερα - στο τέλος της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου. Θα μπορούσε να είναι κάτι που σχετίζεται με την εταιρία ή κάτι παρόμοιο, γενικά αυτό θα περιλαμβάνει τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή εάν δεν εργάζεστε μόνοι σας σε μεγάλο βαθμό με τη διοίκηση. Να είστε σεμνοί και να κάνετε μια προσπάθεια να αντιληφθούν τα πάντα με θετικό τρόπο. Κανείς δεν σκοπεύει να σας κάνει κακό και, επιπλέον, μια πτυχή που ίσως δεν σας φαίνεται ιδιαίτερα καθησυχαστική, θα σας ανοίξει τελικά πολλά υποσχόμενες νέες προοπτικές. Συνεπώς, κρατήστε τα μάτια σας χαλαρά και χαμογελάστε λίγο περισσότερο. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε για την επέκτασή της, αλλά μην βιαστείτε να φέρετε τα σχέδιά σας στο φως. Ο Άρης θα μπορούσε να φράξει το δρόμο σας αν δεν τα προβλέψετε όλα. Μην επιτρέπετε ασάφεια, μην παρουσιάζετε την αδυναμία σας σε κανέναν, ακόμα και σε συμμάχους, διαφορετικά υπάρχει υψηλός κίνδυνος να χάσετε την πρωτοβουλία.

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων τον Ιούλιο του 2017, οι Δίδυμοι θα πρέπει να επικεντρωθούν στους "σημαντικούς άλλους" τους, αν έχουν κάποιον. Τώρα είναι πολύ σημαντικό, ακόμα και από τις πρώτες μέρες του μήνα, να δημιουργήσετε σχέσεις, εάν υπάρχουν δυσκολίες στον τομέα αυτό. Μην διστάσετε να πείτε την αλήθεια, μην εμπλουτίζετε τα γεγονότα, καθώς η αντικειμενική προσέγγιση είναι η μόνη σωστή μέθοδος. Και μην φοβάστε ότι κάποιος κοντά σας είναι πολύ συναισθηματικός (κατά τη γνώμη σας). Πρόκειται για μια θετική πτυχή, αν και τα πλεονεκτήματά της στο σημερινό στάδιο μπορεί να μην είναι προφανή. Λειτουργείτε σύμφωνα με τις δικές σας ηθικές αρχές και δεν ευθυγραμμίζεστε με άλλους. Μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον δεν θα υπάρξουν συγκρούσεις - αντίθετα, μπορείτε να περιμένετε μια ενίσχυση των σχέσεων και η ηρεμία μαζί τα σαββατοκύριακα θα προσθέσουν μόνο ζεστασιά και τρυφερότητα κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Απλά μην πάτε στη θάλασσα, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προσπαθήσετε να λύσετε ένα θέμα με εξαπάτηση, ακόμα κι αν αυτό είναι ένα "λευκό ψέμα". Τέτοιες ενέργειες θα ενισχύσουν μόνο την ασάφεια της κατάστασης, και θα χάσετε την εμπιστοσύνη των γύρω σας.

Ιούνιος 2017

Η προσωπική σας παρουσία είναι μεγάλη μέχρι τις 21 του μήνα, και η φωνή σας είναι ιδιαίτερα δυνατή από τις 6-21. Είστε σε μια υπέροχη θέση με αποφασιστικότητα και πιστότητα. Αυτός είναι ένας μήνας για να φτιάξετε ένα καλό προφίλ και να αφήσετε εντύπωση! Αν και με πολλούς τρόπους ο μήνας είναι για εσάς και τις προσωπικές σας ανάγκες εξαιρετικός, είναι αρκετά ισχυρός και για τις σχέσεις, ιδιαίτερα με την οικογένεια ή τους συνεργάτες σας, παρά κάποιους περίεργους τονισμούς. Είστε υπερήφανοι για την ικανότητά σας να υποστηρίζετε τους άλλους, και αυτό το χαρακτηριστικό αναπτύσσεται κι άλλο.

Είστε σε καλή θέση να παρουσιάσετε τα δημιουργικά σας έργα όλο το μήνα και αισθάνεστε επίσης πολύ πιο δημιουργικοί, μπορείτε να επιδιώξετε τα χόμπι και την καλλιτεχνική έκφραση.

Στις 3 Ιουνίου είναι ιδανικό διάστημα για προσωπική γοητεία, μαγνητισμό και αισιοδοξία, με τον Ήλιο να εναρμονίζεται με τον Δία στον δημιουργικό σας τομέα. Βλέπετε και αξιοποιείτε ευκαιρίες. Επίσης, ο Δίας στρέφεται κατευθείαν λίγο αργότερα - το νιώθετε και πάλι! Βάζετε τις δημιουργικές καταστροφές πίσω σας. Το αναδρομικό ταξίδι του Ποσειδώνα είναι λίγο διαφορετικό. Ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε όταν πρόκειται για θέματα σταδιοδρομίας.

Η άμεση κίνηση του Δία στις 9 υποστηρίζει την κίνηση προς τα εμπρός σε μια ρομαντική ή δημιουργική αναζήτηση και μια αίσθηση διασκέδασης και παιχνιδιού. Επαναφέρετε τον ενθουσιασμό για τα πάθη σας, τα ραντεβού και τα χόμπι. Η πανσέληνος την ίδια ημέρα φωτίζει ένα θέμα συνεργασίας - μπορείτε να δείτε το φως, όπως λέμε, όταν πρόκειται για την κατάσταση μιας σχέσης ή για τα συναισθήματα κάποιου για εσάς. Η Αφροδίτη που κρύβεται μακριά στον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής από την 4η του μηνός και μετά, ωστόσο, δείχνει κάποια μορφή θυσίας ή αφήνει περιθώρια προσδοκιών, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να αγαπάτε τον Ιούλιο. Έτσι, ενώ προχωράτε με πολλούς τρόπους, χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείτε τα πράγματα και να κατανοήσετε τις ανάγκες σας καλύτερα πριν μπείτε σε μια σχέση.

Μπορεί να επαναπροσδιορίσετε ορισμένες φιλίες ή να δείτε φίλους σε ένα ριζικά διαφορετικό φως τώρα. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως αρνητικό, αλλά εκπληκτικό, και μπορεί να κρατήσει το μυαλό σας απασχολημένο αρκετά τον Ιούνιο. Μπορείτε να είστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, μελετών και προσωπικών ενδιαφερόντων αυτό το μήνα - βάζοντας περισσότερες προσπάθειες από το συνηθισμένο και κερδίζοντας τις ανταμοιβές.

Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 21 Απριλίου δεν ήταν πολύ συμφιλιωτικός. Στην πραγματικότητα, οι σχέσεις ίσως ήταν λίγο βραχώδεις. Από τις 4 του μήνα αυτό αλλάζει - τα θέματα του εγώ πέφτουν μακριά καθώς ο Άρης κινείται εκτός σημείου. Μερικοί από σας θα επιδιώξουν ενεργά περισσότερους τρόπους να κερδίσουν χρήματα ή να αυξήσουν το εισόδημά τους. Άλλοι μπορεί να αγωνίζονται πιο ενεργά ή να υπερασπίζονται την αξία τους και να εγκαλούν εκείνους που δεν τους περιθάλπουν με τον σεβασμό που τους αξίζει.

Ο Ερμής στο σπίτι του εισοδήματός σας από την 21η και μετά είναι καλός οιωνός για ένα ανοιχτό μυαλό, καθώς και για τη σκέψη που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις. Έχετε καλή λογική για χρήματα τώρα. Οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Η 28η είναι μεγάλη μέρα για να πουλήσει μια ιδέα ή να την θέσετε σε κίνηση. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία για ορισμένους από εσάς.

Το  Νέο Φεγγάρι στις 23 στον Καρκίνο είναι καλό για την ανάληψη του εισοδήματος, των προσωπικών σας περιουσιακών στοιχείων, των τιμαλφών και των πρακτικών υποθέσεων. Μάιος 2017

Το Μάιο του 2017 ετοιμαστείτε για ένα διάστημα που είναι γεμάτο πάθος, που μπορεί εύκολα να φτάσει σε ένα μπλοκάρισμα ή σύγκρουση.

Στο σπίτι του Δίδυμου της αγάπης και του ερωτισμού είναι ο Δίας, γεμάτος πόρους και προθυμία. Αλλά ο Δίας δεν μπορεί να πάει τόσο σταθερά τα πράγματα όσο θα ήθελε. Ή, αν συμβαίνει να έχετε καλές γενέθλιες επιδράσεις Δία, χτυπά έναν τοίχο, γιατί είναι σε κακές συνθήκες με τον κυβερνήτη του σπιτιού που τον φιλοξενεί - την Αφροδίτη.

Στους Διδύμους είναι ο παθιασμένος Άρης, γεμάτος από επιθυμίες και φρενήρη πάθη. Δυστυχώς, όμως, ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον νεφελώδη Ποσειδώνα αυτό το μήνα, μια διαμόρφωση που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε συγκεχυμένες ή απογοητευτικές καταστάσεις. Και μια αντίθεση με τον άκαμπτο Κρόνο, που βρίσκεται στο σπίτι των ζευγαριών των Δίδυμων.

Έτσι, για να έχετε μια ερωτική ζωή με όσο το δυνατόν λιγότερες επιπλοκές, πρέπει να πλοηγηθείτε επιδέξια μέσα από πειρασμούς, παγίδες και εμπόδια.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Ο Ερμής, κυβερνήτης του Δίδυμου, συνεχίζει την άμεση κίνηση του στις 3 Μαΐου 2017, ώστε μπορείτε να περιμένετε αυξημένη αποτελεσματικότητα.

Ο Επιχειρηματικός Άρης είναι σε σας, γεμάτος πρωτοβουλία και οδήγηση. Συνήθως, ο Άρης δίνει ένα θαρραλέο, αποφασιστικό και μαχητικό πνεύμα. Μπορεί να κάνει κάποια πράγματα να κινηθούν, ίσως θα σας βοηθήσει να διευκρινίσετε ορισμένους στόχους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, φαίνεται ότι πρέπει να αγωνιστείτε για κάτι, να κάνετε περισσότερη προσπάθεια ή να εμπλακείτε περισσότερο απ 'ό, τι συνήθως.

Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, γιατί τα πράγματα θα εγκατασταθούν όπως θέλετε μόνο μετά από κάποια προσπάθεια και επιμονή.

Το εισόδημα των Διδύμων ικανοποιεί τον Μάιο του 2017, αλλά τα έξοδα θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερα από το συνηθισμένο.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Είναι καλό που ο Ερμής, κυβερνήτης του Διδύμου, συνεχίζει την άμεση του κίνηση. Φαίνεται να αισθάνεστε περισσότερο σαν τον εαυτό σας.

Στη συνέχεια, η παρουσία του Άρη στο Δίδυμο σας δίνει άφθονη ενέργεια και κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού αποκτάτε ζωτικότητα από τον Ήλιο, που μπαίνει στο ζώδιό σας σας στις 20 Μαΐου 2017.

Αλλά όλα αυτά δεν σημαίνει ότι είστε ανέμελοι. Η υγεία σας μπορεί να σας προκαλέσει απροσδόκητο πρόβλημα και υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων ή τραυματισμών. Προσεκτικοί να είστε! Πρέπει να αποφύγετε καταστάσεις με πιθανότητα σύγκρουσης, κινδύνου ή βίας. Μην χάσετε την ηρεμία ή την αίσθηση του χιούμορ σας!

Απρίλιος 2017

Θέλετε να ξέρετε τους τρόπους για το πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αυτόν τον μήνα; Προχωρήστε και χρησιμοποιήστε την φαντασία σας, Δίδυμοι. Αλλά να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή: τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει για εσάς τον κόσμο να μοιάζει ιδανικός; Και πώς θα μπορούσατε να αλλάξετε τις πραγματικές συνθήκες για να προσεγγίσετε περισσότερο το ιδανικό σας; Εάν δίνετε προσοχή, εάν μείνετε θετικοί και να αποφασισμένοι να θεσπίσετε αλλαγές, οι φαντασιώσεις μπορεί να είναι πολύ, πολύ υγιεινό πράγμα και πολύ ωφέλιμο.

Οι μηνιαίες προβλέψεις δείχνουν ότι θα σας προσεγγίσει ένα εμπόδιο ως τρόπος εκμάθησης σε κάτι νέο μετά τις 5 του μήνα. Στο κάτω – κάτω, αν όλα στην ζωή ήταν πάντα ομαλή ιστιοπλοΐα, θα υπήρχε ενδιαφέρον; Θα ακολουθήσετε έναν δρόμο με κάποια εμπόδια αυτόν τον μήνα που θα σας φέρουν όμως σε κατάσταση πρωταθλητή μετά τις 8 του μήνα και θα έχετε πολλές ανταμοιβές. Υπέροχο!

Επίσης κάποια σημαντική πρόκληση προκύπτει ανάμεσα 12 και 13 του μήνα, βάζετε το μυαλό σας σε δοκιμασία και θα βγει νικητής. Διασκεδάζετε στο σπίτι με αγαπημένους ανθρώπους στις 16 και 17 και επίσης είστε πολύ κοινωνικοί. Θα πρέπει να βάλετε τεράστιες κοινωνικές δυνατότητές σας και την ενέργειά σας σε καλή χρήση!

Η 20η και η 21η είναι καλές ημέρες για μια «καρδιά με καρδιά» συντροφική σχέση. Συζητήστε με το σύντροφό σας, τον αδελφό ή τον καλύτερο φίλο για ό, τι έχετε στο μυαλό σας. Μην αφήνετε μια πάλη για εξουσία να σας διαταράξει στην 25η ή την 26η. Είναι ανόητο και απλά δεν αξίζει τον κόπο. Ολοκληρώστε το μήνα, στις 30, εκφράζοντας μερικές από τις αγαπημένες ελπίδες και τα όνειρά σας με τον κόσμο!

Ερωτικά τα πράγματα θα είναι παράξενα

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2018 Δεν καταφέρατε να χαλαρώσετε όσο θα θέλατε τους τελευταίους μήνες. Τώρα όμως θα αισθανθείτε λιγότερη ένταση και θυμό και θα...

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2018 Μπορείτε να αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι για να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας....

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μηνιαίες Προβλέψεις Μάρτιος 2018 Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας στις 2 Μαρτίου είναι σίγουρο ότι θα φέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2018 Λαμβάνετε ένα παρηγορητικό μήνυμα είτε μέσω κάποιου ονείρου ή μέσω διαλογιστικής άσκησης. Αυτή είναι μια αξέχαστη περίοδος...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2018 Εάν παρατηρήσατε ένα ανταγωνιστικό συναίσθημα που ανακύπτει τελευταία, μπορεί να συμβαίνει λόγω του γεγονότος ότι ο Άρης...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2018 Οι πρακτικές οδηγίες κάνουν εμφανή την καλύτερη πιθανή πορεία προς την επιτυχία, καθώς ενεργοποιούνται τα οι οίκοι στο χάρτη...