Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Αύγουστος 2017

Ακούτε μια ήσυχη ορχήστρα να παίζει στο μυαλό σας; Απελευθερώστε τον εαυτό σας και στηρίξτε τις πιθανές πραγματικές δυνατότητες που σας ωθούν προς τα εμπρός. Είστε μέλος της ομάδας και σχεδιάζετε μια γλώσσα που μόνο εσείς μπορείτε να αποκωδικοποιήσετε. Αφήστε τον εαυτό σας να συνεισφέρει στο δικό σας μονοπάτι μπροστά και αφήστε να φύγει εκείνο που δεν σας εξυπηρετεί πλέον. Αυτό το μήνα μπορεί να αποδειχθεί ότι θα προωθήσει μια σειρά δοκιμών, ειδικά μεταξύ των εκλείψεων και του Κρόνου απέναντι από το δικό σας ζώδιο . Μπορεί το μυαλό σας να είναι ένας βασικός παίκτης στο παιχνίδι της ζωής εδώ, και ίσως να είστε εδώ και να πιέσετε μέσα από ένα τείχος που χτίζεται εδώ και πολλούς αιώνες. Αφήστε τη παιχνιδιάρικη σας φύση να σας περάσει από το πέπλο του χρόνου. Υπάρχει μια πραγματική κοσμική δύναμη που σας ανοίγει, και έχετε πολλά μηνύματα για να δώσετε και να λάβετε. Κίτρινο χρώμα, μπανάνες, τζίντζερ, κουρκούμη, μάσκες αργίλου, θαλασσινό αλάτι, μέλι manuka και τσάι με σταγόνες λεμονιών είναι όλα σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Η εργασία σας δεν είναι εντελώς απλή αυτή τη στιγμή. Ίσως αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε ένα τεράστιο άλμα, και στη συνέχεια να μετανιώσετε κάποιες φορές. Μπορεί να απαλλαγείτε από μια απόφαση και να βρεθείτε μπερδεμένοι την ίδια στιγμή. Αυτό το μήνα σας προσφέρεται μια εξαιρετική ευκαιρία ή απόφαση. Πρόκειται για μια απόφαση μιας ζωής σε μια στιγμή. Μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθείτε για δουλειά ή να είστε μεταβατικοί.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Είστε σε εξαιρετική θέση σε επίπεδο ερωτικό. Γνωρίστε ανθρώπους και κρατήστε χώρο για την αγάπη . Για όσους είναι μόνοι, μια ερώτηση, είστε ποτέ πραγματικά μόνοι; Έχετε απίστευτες φιλίες και αρμονικές σχέσεις γύρω σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποιον σε μια εκδήλωση. Ίσως αισθανθείτε ότι αυτό είναι το άτομο που περιμένατε. Ειδικά περιμένετε να συναντήσετε κάποιον μέσα στο μήνα. Να είστε ανοιχτοί σε αυτό, ίσως να μην είναι αυτό που νομίζετε, κάτι πρόσκαιρο, αλλά μια σύνδεση ψυχής!

Αφθονία / Οικονομικά - Είστε σε ισοπέδωση εδώ. Ναι, ο Ερμής είναι οπισθοδρομικός σε έναν συγκρουόμενο γείτονα (Παρθένος), όμως, τι σας διδάσκει καθημερινά; Έχετε προγραμματίσει τα πράγματα προσεκτικά, ή δαπανούνται χρήματα για μια ιδιοτροπία; Τι θα κάνετε σε μακροπρόθεσμη βάση; Κρέμεστε από ένα νήμα ή έχετε λάβει πρόνοιες; Η μερική έκλειψη στον Υδροχόο είναι πολύ ωφέλιμη για να κάνετε μια επιθυμητή κίνηση όταν πρόκειται για την τοποθέτηση χρημάτων και για να αφήσετε ένα έργο έξω στον κόσμο. Πρόκειται για την απελευθέρωση ενός φόβου εδώ και την αναγνώριση των δημιουργικών σας δώρων. Έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε μέσω των δικών σας επικοινωνιών, το να ζητάτε αυτό που θέλετε είναι σημαντικό. "Ζητήστε και θα σας δοθεί!" Οι νόμοι της έλξης και της αφθονίας είναι πολύ σημαντικοί στη δική σας συμπεριφορά αυτή τη στιγμή. Το κίτρινο είναι ένα σημαντικό χρώμα για εσάς.

Υγεία- Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο πεπτικό σας σύστημα . Νευρικοί σπασμοί και αναστάτωση μπορεί να είναι δυνατοί αυτό το μήνα. Είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε σε μια δίαιτα γείωσης, κυρίως μέσω των λαχανικών (ρόκα, φύλλα πράσινα, λάχανο) και ανακατεύετε τα λαχανικά σας καθημερινά. Η πραγματοποίηση ενός πνευματικού ταξιδιού μπορεί να είναι πολύ επωφελής για το δικό σας μυαλό, σώμα και πνεύμα . Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη θεραπεία μέσω μιας μυστικιστικής εμπειρίας.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Οι αστεροειδείς της αγάπης είναι υπέρ σας αυτό το μήνα. Μπορεί να γιατρεύετε μια πληγή με τις δικές σας σχέσεις αυτή τη στιγμή, ή μέσω ενός φίλου, όπως ο Χείρωνας είναι ακόμα σε τετράγωνο με το δικό σας ζώδιο. Η Αφροδίτη – όχι ο πλανήτης αλλά ο  αστεροειδής – ένα σώμα που σχετίζεται με την ομορφιά, τη χάρη και την αγάπη είναι στο Ζυγό με τον πλανήτη Δία - ένα καλό σημάδι που επεκτείνει την άποψη της αγάπης! Η Ψυχή και ο Έρως ταξιδεύουν μέσω του Ζυγού, των πνευματικά συνδεδεμένων συνεργατών του Θεϊκού! Έχετε επίσης τον Άγιο Βαλεντίνο, έναν αστεροειδή που εργάζεται αρμονικά για εσάς στο ζώδιο του Υδροχόου. Η αγάπη είναι στον αέρα, παίζετε μουσική και ρυθμίζετε τους τόνους για τον εαυτό σας αυτό το μήνα. Έχετε πολλά να μάθετε για τη δική σας χρήση ενέργειας όταν πρόκειται για τη λέξη αγάπη!

Ιούλιος 2017

Ο πρωταρχικός πλανητικός προστάτης του Διδύμου, ο Ερμής, θα αναλάβει μια αρκετά κερδοφόρα θέση τον Ιούλιο του 2017, η οποία, μεταξύ άλλων, θα υποστηριχθεί από τη Αφροδίτη και τον Ουρανό. Αυτό σημαίνει ότι ο δεύτερος καλοκαιρινός μήνας θα ξεχωρίσει για το ζώδιό σας ως πολύχρωμος και ελπιδοφόρος, αν και η δυναμική των εξελίξεων που συμβαίνουν γύρω σας θα αποδειχθεί λίγο μικρότερη από ό, τι σε άλλες περιόδους.

Φυσικά, θα ήταν λογικό να επιδιώκετε να σημειώσετε πρόοδο, αλλά πρέπει να ενεργήσετε με τρόπο υπολογίσιμο και να μην βιαστείτε στα συμπεράσματα. Οι περιστάσεις θα είναι στο πλευρό σας ολόψυχα, αλλά αυτό δεν εξαλείφει το γεγονός ότι οι ανταγωνιστές σας είναι ενεργοί και τα δικά σας λάθη, που οφείλονται σε ανεπαρκή πληροφόρηση, είναι επίσης πολύ πιθανά. Στον τομέα της εργασίας, τα αστέρια σας συμβουλεύουν να δράτε ήρεμα και με αυτοπεποίθηση. Πρέπει να προβλέψετε σαφώς αυτό που θέλετε και τότε οι συνθήκες θα εξελιχθούν με αξιοπρεπή τρόπο.

Όταν πρόκειται για προσωπικές σχέσεις, είναι δυνατές ασαφείς καταστάσεις, αλλά είναι απίθανο να σας προκαλέσουν αγωνία . Θα είναι αρκετό να γίνει σαφής η θέση σας. Γενικά και συνολικά, θα είναι μια ευνοϊκή περίοδος, η οποία θα επιτρέψει στο ζώδιό σας να επιτύχει σημαντική ανάπτυξη .

Υπάρχει μια πιθανότητα να μετακινηθείτε σε μια νέα θέση εργασίας ή να δημιουργήσετε νέες "παραγωγικές" σχέσεις. Είναι αλήθεια ότι θα υπάρξει μία αλλαγή. Ο συνδυασμός του Άρη και του Δία θα αποδειχθεί εξαιρετικά καταστροφικός, πράγμα που υποδηλώνει ότι θα υπάρξουν ορισμένες δυσκολίες. Μην επιτρέπετε να δημιουργήσετε προβλήματα, να τα αντιμετωπίσετε γρήγορα και έγκαιρα, διαφορετικά θα κολλήσετε σε μια διαδρομή και δεν θα είστε σε θέση να ενεργήσετε αποτελεσματικά.

Εάν ασχοληθείτε λεπτομερέστερα με τη σφαίρα των επιχειρήσεων και των οικονομικών, αξίζει να επισημανθεί ότι τον Ιούλιο του 2017 όσοι έχουν γεννηθεί κάτω από το ζώδιο σας θα πρέπει να βιώσουν αρκετές ενδιαφέρουσες στιγμές. Το πρώτο, κατά πάσα πιθανότητα, αναγγέλλεται κατά τη διάρκεια της πρώτης δεκαήμερης περιόδου του μήνα, το δεύτερο λίγο αργότερα - στο τέλος της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου. Θα μπορούσε να είναι κάτι που σχετίζεται με την εταιρία ή κάτι παρόμοιο, γενικά αυτό θα περιλαμβάνει τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή εάν δεν εργάζεστε μόνοι σας σε μεγάλο βαθμό με τη διοίκηση. Να είστε σεμνοί και να κάνετε μια προσπάθεια να αντιληφθούν τα πάντα με θετικό τρόπο. Κανείς δεν σκοπεύει να σας κάνει κακό και, επιπλέον, μια πτυχή που ίσως δεν σας φαίνεται ιδιαίτερα καθησυχαστική, θα σας ανοίξει τελικά πολλά υποσχόμενες νέες προοπτικές . Συνεπώς, κρατήστε τα μάτια σας χαλαρά και χαμογελάστε λίγο περισσότερο. Αν έχετε τη δική σας επιχείρηση, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε για την επέκτασή της, αλλά μην βιαστείτε να φέρετε τα σχέδιά σας στο φως. Ο Άρης θα μπορούσε να φράξει το δρόμο σας αν δεν τα προβλέψετε όλα. Μην επιτρέπετε ασάφεια, μην παρουσιάζετε την αδυναμία σας σε κανέναν, ακόμα και σε συμμάχους, διαφορετικά υπάρχει υψηλός κίνδυνος να χάσετε την πρωτοβουλία.

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων τον Ιούλιο του 2017, οι Δίδυμοι θα πρέπει να επικεντρωθούν στους "σημαντικούς άλλους" τους, αν έχουν κάποιον. Τώρα είναι πολύ σημαντικό, ακόμα και από τις πρώτες μέρες του μήνα, να δημιουργήσετε σχέσεις, εάν υπάρχουν δυσκολίες στον τομέα αυτό. Μην διστάσετε να πείτε την αλήθεια, μην εμπλουτίζετε τα γεγονότα, καθώς η αντικειμενική προσέγγιση είναι η μόνη σωστή μέθοδος. Και μην φοβάστε ότι κάποιος κοντά σας είναι πολύ συναισθηματικός (κατά τη γνώμη σας). Πρόκειται για μια θετική πτυχή, αν και τα πλεονεκτήματά της στο σημερινό στάδιο μπορεί να μην είναι προφανή. Λειτουργείτε σύμφωνα με τις δικές σας ηθικές αρχές και δεν ευθυγραμμίζεστε με άλλους. Μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον δεν θα υπάρξουν συγκρούσεις - αντίθετα, μπορείτε να περιμένετε μια ενίσχυση των σχέσεων και η ηρεμία μαζί τα σαββατοκύριακα θα προσθέσουν μόνο ζεστασιά και τρυφερότητα κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου. Απλά μην πάτε στη θάλασσα, και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προσπαθήσετε να λύσετε ένα θέμα με εξαπάτηση, ακόμα κι αν αυτό είναι ένα "λευκό ψέμα". Τέτοιες ενέργειες θα ενισχύσουν μόνο την ασάφεια της κατάστασης, και θα χάσετε την εμπιστοσύνη των γύρω σας.

Ιούνιος 2017

Η προσωπική σας παρουσία είναι μεγάλη μέχρι τις 21 του μήνα, και η φωνή σας είναι ιδιαίτερα δυνατή από τις 6-21. Είστε σε μια υπέροχη θέση με αποφασιστικότητα και πιστότητα. Αυτός είναι ένας μήνας για να φτιάξετε ένα καλό προφίλ και να αφήσετε εντύπωση! Αν και με πολλούς τρόπους ο μήνας είναι για εσάς και τις προσωπικές σας ανάγκες εξαιρετικός, είναι αρκετά ισχυρός και για τις σχέσεις, ιδιαίτερα με την οικογένεια ή τους συνεργάτες σας, παρά κάποιους περίεργους τονισμούς. Είστε υπερήφανοι για την ικανότητά σας να υποστηρίζετε τους άλλους, και αυτό το χαρακτηριστικό αναπτύσσεται κι άλλο.

Είστε σε καλή θέση να παρουσιάσετε τα δημιουργικά σας έργα όλο το μήνα και αισθάνεστε επίσης πολύ πιο δημιουργικοί, μπορείτε να επιδιώξετε τα χόμπι και την καλλιτεχνική έκφραση .

Στις 3 Ιουνίου είναι ιδανικό διάστημα για προσωπική γοητεία, μαγνητισμό και αισιοδοξία, με τον Ήλιο να εναρμονίζεται με τον Δία στον δημιουργικό σας τομέα. Βλέπετε και αξιοποιείτε ευκαιρίες. Επίσης, ο Δίας στρέφεται κατευθείαν λίγο αργότερα - το νιώθετε και πάλι! Βάζετε τις δημιουργικές καταστροφές πίσω σας. Το αναδρομικό ταξίδι του Ποσειδώνα είναι λίγο διαφορετικό. Ίσως χρειαστεί να επιβραδύνετε όταν πρόκειται για θέματα σταδιοδρομίας.

Η άμεση κίνηση του Δία στις 9 υποστηρίζει την κίνηση προς τα εμπρός σε μια ρομαντική ή δημιουργική αναζήτηση και μια αίσθηση διασκέδασης και παιχνιδιού. Επαναφέρετε τον ενθουσιασμό για τα πάθη σας, τα ραντεβού και τα χόμπι. Η πανσέληνος την ίδια ημέρα φωτίζει ένα θέμα συνεργασίας - μπορείτε να δείτε το φως, όπως λέμε, όταν πρόκειται για την κατάσταση μιας σχέσης ή για τα συναισθήματα κάποιου για εσάς. Η Αφροδίτη που κρύβεται μακριά στον τομέα της ιδιωτικής σας ζωής από την 4η του μηνός και μετά, ωστόσο, δείχνει κάποια μορφή θυσίας ή αφήνει περιθώρια προσδοκιών, ώστε να μπορείτε να αρχίσετε να αγαπάτε τον Ιούλιο. Έτσι, ενώ προχωράτε με πολλούς τρόπους, χρειάζεστε λίγο περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστείτε τα πράγματα και να κατανοήσετε τις ανάγκες σας καλύτερα πριν μπείτε σε μια σχέση.

Μπορεί να επαναπροσδιορίσετε ορισμένες φιλίες ή να δείτε φίλους σε ένα ριζικά διαφορετικό φως τώρα. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως αρνητικό, αλλά εκπληκτικό, και μπορεί να κρατήσει το μυαλό σας απασχολημένο αρκετά τον Ιούνιο. Μπορείτε να είστε ιδιαίτερα αφοσιωμένοι στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, μελετών και προσωπικών ενδιαφερόντων αυτό το μήνα - βάζοντας περισσότερες προσπάθειες από το συνηθισμένο και κερδίζοντας τις ανταμοιβές.

Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 21 Απριλίου δεν ήταν πολύ συμφιλιωτικός. Στην πραγματικότητα, οι σχέσεις ίσως ήταν λίγο βραχώδεις. Από τις 4 του μήνα αυτό αλλάζει - τα θέματα του εγώ πέφτουν μακριά καθώς ο Άρης κινείται εκτός σημείου. Μερικοί από σας θα επιδιώξουν ενεργά περισσότερους τρόπους να κερδίσουν χρήματα ή να αυξήσουν το εισόδημά τους. Άλλοι μπορεί να αγωνίζονται πιο ενεργά ή να υπερασπίζονται την αξία τους και να εγκαλούν εκείνους που δεν τους περιθάλπουν με τον σεβασμό που τους αξίζει.

Ο Ερμής στο σπίτι του εισοδήματός σας από την 21η και μετά είναι καλός οιωνός για ένα ανοιχτό μυαλό, καθώς και για τη σκέψη που σχετίζεται με τις επιχειρήσεις . Έχετε καλή λογική για χρήματα τώρα. Οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Η 28η είναι μεγάλη μέρα για να πουλήσει μια ιδέα ή να την θέσετε σε κίνηση. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία για ορισμένους από εσάς.

Το  Νέο Φεγγάρι στις 23 στον Καρκίνο είναι καλό για την ανάληψη του εισοδήματος, των προσωπικών σας περιουσιακών στοιχείων, των τιμαλφών και των πρακτικών υποθέσεων. Μάιος 2017

Το Μάιο του 2017 ετοιμαστείτε για ένα διάστημα που είναι γεμάτο πάθος, που μπορεί εύκολα να φτάσει σε ένα μπλοκάρισμα ή σύγκρουση.

Στο σπίτι του Δίδυμου της αγάπης και του ερωτισμού είναι ο Δίας, γεμάτος πόρους και προθυμία. Αλλά ο Δίας δεν μπορεί να πάει τόσο σταθερά τα πράγματα όσο θα ήθελε. Ή, αν συμβαίνει να έχετε καλές γενέθλιες επιδράσεις Δία, χτυπά έναν τοίχο, γιατί είναι σε κακές συνθήκες με τον κυβερνήτη του σπιτιού που τον φιλοξενεί - την Αφροδίτη.

Στους Διδύμους είναι ο παθιασμένος Άρης, γεμάτος από επιθυμίες και φρενήρη πάθη. Δυστυχώς, όμως, ο Άρης σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον νεφελώδη Ποσειδώνα αυτό το μήνα, μια διαμόρφωση που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε συγκεχυμένες ή απογοητευτικές καταστάσεις. Και μια αντίθεση με τον άκαμπτο Κρόνο, που βρίσκεται στο σπίτι των ζευγαριών των Δίδυμων.

Έτσι, για να έχετε μια ερωτική ζωή με όσο το δυνατόν λιγότερες επιπλοκές, πρέπει να πλοηγηθείτε επιδέξια μέσα από πειρασμούς, παγίδες και εμπόδια.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Ο Ερμής, κυβερνήτης του Δίδυμου, συνεχίζει την άμεση κίνηση του στις 3 Μαΐου 2017, ώστε μπορείτε να περιμένετε αυξημένη αποτελεσματικότητα.

Ο Επιχειρηματικός Άρης είναι σε σας, γεμάτος πρωτοβουλία και οδήγηση. Συνήθως, ο Άρης δίνει ένα θαρραλέο, αποφασιστικό και μαχητικό πνεύμα. Μπορεί να κάνει κάποια πράγματα να κινηθούν, ίσως θα σας βοηθήσει να διευκρινίσετε ορισμένους στόχους. Είτε έτσι είτε αλλιώς, φαίνεται ότι πρέπει να αγωνιστείτε για κάτι, να κάνετε περισσότερη προσπάθεια ή να εμπλακείτε περισσότερο απ 'ό, τι συνήθως.

Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, γιατί τα πράγματα θα εγκατασταθούν όπως θέλετε μόνο μετά από κάποια προσπάθεια και επιμονή.

Το εισόδημα των Διδύμων ικανοποιεί τον Μάιο του 2017, αλλά τα έξοδα θα μπορούσαν να είναι μεγαλύτερα από το συνηθισμένο.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Είναι καλό που ο Ερμής, κυβερνήτης του Διδύμου, συνεχίζει την άμεση του κίνηση. Φαίνεται να αισθάνεστε περισσότερο σαν τον εαυτό σας.

Στη συνέχεια, η παρουσία του Άρη στο Δίδυμο σας δίνει άφθονη ενέργεια και κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού αποκτάτε ζωτικότητα από τον Ήλιο, που μπαίνει στο ζώδιό σας σας στις 20 Μαΐου 2017.

Αλλά όλα αυτά δεν σημαίνει ότι είστε ανέμελοι. Η υγεία σας μπορεί να σας προκαλέσει απροσδόκητο πρόβλημα και υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων ή τραυματισμών. Προσεκτικοί να είστε! Πρέπει να αποφύγετε καταστάσεις με πιθανότητα σύγκρουσης, κινδύνου ή βίας. Μην χάσετε την ηρεμία ή την αίσθηση του χιούμορ σας!

Απρίλιος 2017

Θέλετε να ξέρετε τους τρόπους για το πώς τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αυτόν τον μήνα; Προχωρήστε και χρησιμοποιήστε την φαντασία σας, Δίδυμοι. Αλλά να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή: τι ακριβώς είναι αυτό που κάνει για εσάς τον κόσμο να μοιάζει ιδανικός; Και πώς θα μπορούσατε να αλλάξετε τις πραγματικές συνθήκες για να προσεγγίσετε περισσότερο το ιδανικό σας; Εάν δίνετε προσοχή, εάν μείνετε θετικοί και να αποφασισμένοι να θεσπίσετε αλλαγές, οι φαντασιώσεις μπορεί να είναι πολύ, πολύ υγιεινό πράγμα και πολύ ωφέλιμο.

Οι μηνιαίες προβλέψεις δείχνουν ότι θα σας προσεγγίσει ένα εμπόδιο ως τρόπος εκμάθησης σε κάτι νέο μετά τις 5 του μήνα. Στο κάτω – κάτω, αν όλα στην ζωή ήταν πάντα ομαλή ιστιοπλοΐα, θα υπήρχε ενδιαφέρον; Θα ακολουθήσετε έναν δρόμο με κάποια εμπόδια αυτόν τον μήνα που θα σας φέρουν όμως σε κατάσταση πρωταθλητή μετά τις 8 του μήνα και θα έχετε πολλές ανταμοιβές. Υπέροχο!

Επίσης κάποια σημαντική πρόκληση προκύπτει ανάμεσα 12 και 13 του μήνα, βάζετε το μυαλό σας σε δοκιμασία και θα βγει νικητής. Διασκεδάζετε στο σπίτι με αγαπημένους ανθρώπους στις 16 και 17 και επίσης είστε πολύ κοινωνικοί. Θα πρέπει να βάλετε τεράστιες κοινωνικές δυνατότητές σας και την ενέργειά σας σε καλή χρήση!

Η 20η και η 21η είναι καλές ημέρες για μια «καρδιά με καρδιά» συντροφική σχέση. Συζητήστε με το σύντροφό σας, τον αδελφό ή τον καλύτερο φίλο για ό, τι έχετε στο μυαλό σας. Μην αφήνετε μια πάλη για εξουσία να σας διαταράξει στην 25η ή την 26η. Είναι ανόητο και απλά δεν αξίζει τον κόπο. Ολοκληρώστε το μήνα, στις 30, εκφράζοντας μερικές από τις αγαπημένες ελπίδες και τα όνειρά σας με τον κόσμο!

Ερωτικά τα πράγματα θα είναι παράξενα με τον ανάδρομο Ερμή. Φαντασία . Πραγματικότητα. Τι από τα δύο σας συμβαίνει, θα αναρωτηθείτε, όταν πρόκειται για ειδύλλιο; Αν δεν τα ξεχωρίσετε θα το μετανιώσετε. Είναι εντελώς εντάξει, ξέρετε, να φαντασιώνεστε. Αλλά σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να σταματήσετε να ονειρευόσαστε και να αρχίσετε να κάνετε πράγματα στην πραγματική ζωή. Μόλις έχετε ερωτικά μια αρκετά καλή ιδέα (χάρη στις φαντασιώσεις σας), μόλις σχηματοποιήσετε  αυτό που θα θέλατε πραγματικά σε μια σχέση, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση . Και ναι, Δίδυμοι, πάντα θα υπάρχουν εμπόδια! Εάν αντιμετωπίζετε ένα γύρω στις 5 του μήνα, πάρτε ένα καλό σημάδι διαίσθησης και αλλάξτε τακτική. Για σκεφτείτε, αν όλα ήταν εύκολα στον έρωτα, κάτι πάει λάθος! Η πραγματική ζωή είναι λίγο βραχώδης. Και πραγματική αγάπη είναι σαν την πραγματική ζωή: πιο ενδιαφέρουσα από ό,τι η φαντασία.

Τον Απρίλιο αυτόν θα έχετε παρά τον ανάδρομο Ερμή καλές ειδήσεις σε όλους τους τομείς ανάμεσα στις 7 και 8 του μήνα. Καλή δουλειά! Συναισθηματική, παρά πνευματική, εξυπνάδα είναι αυτό που πρόκειται να σας φανεί χρήσιμο όπλο στις 12 και 13. Μαγειρέψτε ένα δείπνο γι αγαπημένους ανθρώπους στις 17 του μήνα, θα είναι μια πολύ πολύτιμη επαφή που θα ξεκινήσει διεργασίες χρήσιμες για να λύσετε προβλήματα που χρονίζουν.

Δίδυμοι, θα έχετε την τάση να διυλίζετε τα πάντα συναισθηματικά στις 21 – 22 του μήνα. Καμία σχέση δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια μικρή μάχη, οπότε μείνετε θετικοί στις 25 και 26. Δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Ολοκληρώστε το μήνα, στις 30, εκφράζοντας τον εαυτό σας. Πρέπει να ξέρουν οι άλλοι πώς αισθάνεστε!

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη της φαντασίας. Αν βρείτε τον εαυτό σας αφηρημένο κατά την εργασία πιο συχνά από ό, τι τον βρίσκετε προσηλωμένο στην επίτευξη κ των στόχων σας αυτόν τον μήνα, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι δεν είστε σούπερ ολοκληρωμένοι από την εργασία ή τις ασχολίες σας. Έτσι το μυαλό σας πετάει μακριά από αυτό που του φαίνεται ανολοκλήρωτο και γκρίζο ή χωρίς προοπτικές. Χρειάζεστε ξαφνικά μια απόδραση φαντασίας. Είσαστε στο μυαλό σας ένας εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι στις τροπικές περιοχές; Ένας εκπρόσωπος στα Ηνωμένα Έθνη; Μια τηλεοπτική σταρ; Θα πρέπει σίγουρα να λάβετε ένα μήνυμα από τις φαντασιώσεις σας και να ξεκινήσετε ενέργειες ανακατεύθυνσης στην καριέρα σας. Και μην αφήνετε το πρώτο εμπόδιο (που μπορεί να συναντήσετε αυτό το μήνα) να σας αποτρέψει. Μήπως νομίζετε ότι όλοι οι άλλοι πετυχαίνουν τα όνειρά τους με την πρώτη;

Να μην το βάλετε κάτω μέσα από τα πρώτα εμπόδια στις 7 και 8 του μήνα. Το μυαλό σας είναι το καλύτερο όπλο σας στις 12 και 13. Χρησιμοποιήστε τα δίκτυά σας στις 16 και 17 και δεχτείτε βοήθεια από ανθρώπους που έχουν κύρος και μπορούν να σας κάνουν γενικά καλό.

Η 20η και η 21η είναι καλές ημέρες για να μιλήσετε με ανθρώπους ιεραρχικά ανώτερους που θα σας βοηθήσουν στην καριέρα σας.  

Η υγεία σας και η φυσική σας κατάσταση καλό είναι να σας απασχολήσουν αυτόν τον μήνα. Ασχοληθείτε με το ιδανικό επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Φανταστείτε πώς θα αισθάνεστε: οι μύες σας μπορεί να είναι λίγο στρεσαρισμένοι, αλλά αν πάρετε απόφαση να γυμναστείτε, τότε θα αισθάνεστε λίγο πιο ελαφροί κάθε μέρα, θα έχετε περισσότερες get-up-and-go ημέρες. Θα έχετε ένα ελατήριο στο βήμα σας. Θα Πραγματικά κάνετε το καλύτερό σας για να φανταστείτε πώς θα αισθάνεστε. Πάνω  από όλα, η δύναμη της απεικόνισης, δεν πρέπει να υποτιμάται!

Θα είστε εξαιρετικά ενεργοί και πνευματικά διαυγείς στο δεύτερο μισό του μήνα. Προσκαλέστε τους φίλους σας και μοιραστείτε πραγματικές στιγμές με πραγματικούς ανθρώπους, όχι μέσα από τον υπολογιστή. Η κοινωνική ενέργεια είναι εξαιρετικά υγιεινή! Σκεφτείτε την υγεία της καρδιάς σας στις 20 και 21. Τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Πηγαίνετε στο γυμναστήριο, ακόμη και αν αισθάνεστε τεμπέλικα στις 25 ή 26. Ολοκληρώστε το μήνα, στις 30, εκφράζοντας τον εαυτό σας μέσα από πράξεις που σας συνδέουν με ευρύτερα σύνολα!

Μάρτιος 2017

Αυτός ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό αλλά και από την βαθιά πνευματική σας προσωπικότητα. Θετικές οι πλανητικές ενέργειες γενικά φέρνουν όμως δοκιμές και προκλήσεις στο ζώδιό σας. Όπως είπαμε και τον περασμένο μήνα, οι προκλήσεις αυτές θα σας αναγκάσουν να εργαστείτε σκληρότερα και να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες. Μια υπέροχη σειρά από χρήσιμες διελεύσεις αυτό το μήνα σας επιτρέπουν να επιλύσετε οποιαδήποτε προβλήματα προτού να πάρουν και πιο δύσκολο δρόμο.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Φεβ 25-Μαρ 4 μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να αναγνωρίζετε μεν το χειρότερο σε όλα και όλους, αλλά να αψηφάτε την τάση για εκδίκηση . Κακή ενέργεια και έλλειψη κρίσης μπορεί να σας οδηγήσει σε μονοπάτια εσφαλμένης ερμηνείας για ανθρώπους και καταστάσεις. Σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν για αργότερα μέσα στο μήνα. Ζητήστε επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πολύ πεπειραμένο νομικό αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση αυτό το διάστημα.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 13 Μαρτίου έως τις 19 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και σας επιτρέπει να επιτύχετε τα πάντα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Θα είστε παντοδύναμοι στο θέμα του λόγου, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να δώσετε επιτυχημένα εξετάσεις, να δώσετε μια τέλεια συνέντευξη για μια θέση εργασίας αλλά και να βρείτε την θέση σας στην καρδιά ενός ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, με όπλο σας τα όμορφα λόγια.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 13 Μάρ-5 Απρ σας δίνει εξαιρετικές κοινωνικές δεξιότητες, έτσι που το να φλερτάρετε και το να κάνετε νέους φίλους ευνοείται. Άλλοι άνθρωποι θα εκτιμήσουν πραγματικά την γνήσια και φιλική στάση σας. Φιλοφρονήσεις, δώρα και εύνοιες κάθε είδους σας περιμένουν και ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο είναι δυνατόν, ζητώντας κάποια βοήθεια ή οικονομική συνδρομή να έχετε επιτυχία . Μπορείτε να περάσετε λίγο επιπλέον χρόνο για ξεκούραση και διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη ανάδρομη κάνει αυτή τη κατάσταση ακόμα πιο απολαυστική και σε μεγαλύτερη διάρκεια.

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 17 Μαρτίου έως 19 είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε και να έχετε θετική ανταπόκριση. Είστε σε επαφή με το βάθος της ψυχής σας και μπορείτε να είστε πρωτότυποι στο φλερτ. Μπορεί επίσης να σας δείξει κάποιος ιεραρχικά ανώτερος την εκτίμησή του, γεγονός που θα οδηγήσει σε αύξηση του κύρους σας και οικονομικές ανταμοιβές.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 19 Μαρτίου έως τις 31 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Μπορείτε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις, να έχετε παραπάνω καλή σχέση με τον εαυτό σας, να πείθετε πιο εύκολα τους άλλους για το τι πρέπει να γίνει σε θέματα που αγγίζουν ένα ευρύ πλαίσιο και φάσμα δραστηριοτήτων, όπως ερωτικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων, αλλά και θέματα αγοραπωλησιών, εργασίας, παιδείας.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 24 Μαρτίου έως τις 26 λάμπει με τρόπου πρωτότυπους και δημιουργικούς επάνω στην ζωή σς. Είστε πιο έτοιμοι από ποτέ να δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας βγάλουν έξω από τα σύνορα της ρουτίνας σας αλλά και να σας πάνε και κυριολεκτικά μακριά, μιας και ανοίγονται ευκαιρίες εκτός ορίων με το εξωτερικό.

Η Νέα Σελήνη στις 27 Μαρτίου θα σας φέρει πολλές αλλαγές που σχετίζονται κυρίως με θέματα οραμάτων, επίτευξης στόχων μέσα από μεγάλες ομάδες και συλλόγους. Ίσως έχει έρθει ο καιρό σαν δείτε σοβαρά μια διαβίωση εκτός συνόρων, ίσως σας γίνει μια πολύ δυναμική πρόταση για να φύγετε από την χώρα ακολουθώντας είτε δημιουργικούς επαγγελματικούς δρόμους είτε μια μεγάλη αγάπη που θα σας ξεσηκώσει και θα σας αλλάξει ρότα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιες δραστικές αποφάσεις για μεγάλες αλλαγές θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια. 

Φεβρουάριος 2017

Ο Φεβρουάριος έχει να σας δώσει πολλά δώρα, παρά το γεγονός ότι ο Δίας βγαίνει ανάδρομος στον φιλικό σας Ζυγό. Είναι ένας μήνας δύο απανωτών εκλείψεων, μία σεληνιακή στις 10 του μήνα και μία ηλιακή στις 26 οι οποίες δημιουργούν ένα σύστημα και θα πρέπει να ειδωθούν σαν η λύτρωση πολύχρονων κόπων.

Ο μήνας ξεκινάει με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αυτό φρενάρει τις επιδιώξεις σας για κάποιο ταξίδι, που ίσως να έχει να κάνει και με τα επαγγελματικά σας, αλλά αυτό στην ουσία θα σας επιτρέψει να έχετε καλύτερες εξελίξεις και πιο ώριμες αργότερα.

Στις 2 του μήνα το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία από τον Ζυγό σας προβληματίζει σε θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας.

Στις 6 του μήνα που ο Δίας βγαίνει ανάδρομος στον Ζυγό θα έχετε την ευκαιρία να δείτε με καθαρότητα θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική σας ζωή, να βρείτε φίλους ή παλιού συντρόφους. Αυτό το καλό σερί θα κρατήσει μέχρι τις 9 Ιουνίου, μια περίοδος πλούσια σε εμπειρίες που θα σας επιτρέψουν να κλείσετε κύκλους στην ζωή σας.

Από τις 7 του μήνα που εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο αρχίζει για εσάς μια σημαντική και ταξιδιάρικη εποχή, με πολύ φλερτ αλλά και πολλές δυνατότητες να αναπτύξετε τις δυνάμεις σας σε διανοητικό επίπεδο.

Στις 10 Φεβρουαρίου το εξάγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τον Κριό σηματοδοτεί μια περίοδο μεγάλης δημοτικότητας, τύχης, εμπορικών δυνατοτήτων και βέβαια άφθονο φλερτ που θα το ευχαριστηθείτε.

Το εξάγωνο Ερμής – Άρη στις 16 του μήνα είναι θαυμάσια ευκαιρία για να δείτε με σοβαρότητα μια σειρά από θέματα όπως είναι μια πρόταση να σχετιστείτε με τα κοινά, ενώ η καλή σας διάθεση σας φέρνει κοντά σε ανθρώπους που γοητεύονται από την προσωπικότητά σας.  

Στις 18 η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς εγκαινιάζει τον μήνα που θα έχετε πολλά να κάνετε σε σχέση με το ξάνοιγμα των οριζόντων σας. Θα είστε δημιουργικοί και ανοιχτοί σε νέες προτάσεις, θα θελήσετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας σε διάφορους τομείς, ενώ σας έλκουν άνθρωποι που έχουν μια ευρύτητα σκέψης και πολλές γνώσεις.

Στις 21 ο Ερμής σας κάνει δώρο ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία που θα έχουν ως αποτέλεσμα να πάρει φωτιά η ερωτική σας ζωή, πιθανόν να έχετε μια πολύ σημαντική επανασύνδεση .

Στις 23 Φλεβάρη ο Ερμής και ο Κρόνος σε Εξάγωνο μιλούν για ευκαιρίες νέων συνεργασιών αλλά ακόμα και για την απόφαση για έναν γάμο, ενώ η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς στις 25 του μήνα αυξάνει ακαριαία την διαίσθησή σας. 

Ιανουάριος 2017

Οι Δίδυμοι για τον Ιανουάριο του 2017 θα επικεντρωθούν στην καριέρα τους, είναι πιο ισχυρό αυτό το κομμάτι από τον έρωτα, από το σπίτι και τα θέματα της οικογένειας. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας και τους επαγγελματικούς στόχους και να αφήσετε τις οικογενειακές ανησυχίες στο πίσω μέρος του μυαλού σας για την ώρα. Θα επιτύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα, καθώς οι περισσότεροι από τους πλανήτες βρίσκονται σε ορμή προς τα εμπρός τον Ιανουάριο του 2017.

Να ξέρετε ότι θα πρέπει να υποκύψετε στις επιθυμίες των άλλων ανθρώπων σε γενικές γραμμές. η ανεξαρτησία και η αποφασιστικότητά σας θα πρέπει να αναχαιτιστούν τον Ιανουάριο του 2017. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε και να λάβετε τη γνώμη των άλλων ανθρώπων υπόψη κατά την ανάληψη όποιας δράσης. Η ευελιξία και η αρμονία είναι οι λέξεις κλειδιά κατά τον Ιανουάριο του 2017 και για το ζώδιο των Διδύμων.

Για εσάς τους Διδύμους, θα είναι κάπως δύσκολος αυτός ο μήνας, ενώ την ανάληψη δράσης να την τοποθετήσετε για μετά, προς τον Φεβρουάριο. Τότε θα είναι ιδιαίτερα θετικό το κλίμα και θα λαμβάνετε σωστές ενέργειες εγκαίρως για να επιτύχετε τους στόχους σας στη ζωή.

Ο Ερμής, κυβερνήτης των Διδύμων, από το Νοέμβριο του συνεχίζει να πηγαίνει ανάδρομος μεταξύ Τοξότη και ο Αιγόκερου, συνεχίζει την άμεση κίνηση του στις 8 Ιανουαρίου 2017 στον Οίκο του Τοξότη που για τους  Δίδυμους είναι ο Οίκος των συνεργασιών, και στις 12 Ιανουαρίου μπαίνει στον Οίκο που αφορά τα οικονομικά σας κατά πολλές έννοιες.

Ως αποτέλεσμα αυτών των κινήσεων του Ερμή, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί μια σύμβαση, σχέση ή διαφορά με αντίκτυπο σε χρήματα. Είναι επίσης πιθανό ότι ένας συγγενής ή ίσως ακόμη και ο σύντροφός σας θα ανακάμψει οικονομικά, ή κάποια εκδήλωση να λάβει χώρα η οποία έχει σχέση με τα χρήματα που μοιράζεστε με κάποιον ή που εξαρτώνται από τους άλλους.

Άλλοι άνθρωποι έχουν θετικό αντίκτυπο στην καριέρα σας, θα σας παρακινήσουν, θα σας εμπνεύσουν, θα δώσει μια ώθηση προς τη φιλοδοξία και την πρωτοβουλία σας - που εκδηλώνονται πλήρως ούτως ή άλλως αυτόν τον μήνα.

Ως γενική σημείωση, οι δράσεις των Διδύμων πρέπει στα οικονομικά να γίνουν πιο συνεκτικές και ισορροπημένες μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Να είστε υπερβολικά προσεκτικοί στο θέμα δανεισμού χρημάτων, γιατί προβλέπεται μεγάλη αλληλεξάρτηση και εμπλοκή με άλλους ανθρώπους. Αν δεν θέλετε αυτή τη εμπλοκή να είναι ενοχλητική, κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην δίνεται δικαιώματα σε άλλους να θεωρήσουν ότι είστε τόσο καλά οικονομικά που να πάρουν το θάρρος να σας ζητήσουν δανεικά, γιατί πιθανόν να μην σας επιστραφούν. Μπορεί να χρειαστεί να αναλύσετε ένα περίπλοκο θέμα, να λύσετε ένα μυστήριο, κάνετε το καλύτερό σας για να αποκτήσετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε έξυπνα και πρωτοποριακά στα οικονομικά σας!

Κατά τη διάρκεια του Γενάρη 2017 ο έρωτα της ζωής σας εξισορροπείται αρκετά για να επιτρέψει την αγάπη, την αρμονία, και την επιδίωξη από κοινού με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή με τον σύντροφό σας κοινών επιτευγμάτων. Και αυτό γιατί η σταθερή και συνετή επίδραση του Κρόνου, που βρίσκεται στον Οίκο των σχέσεών σας, συνεργάζεται άριστα με τον Δία, που είναι κυβερνήτης ακριβώς αυτού του Οίκου, του Τοξότη δηλαδή, και η εύνοια και η σταθερότητα που λαμβάνετε είναι πολύ μεγάλη!

Συναισθηματικές δεσμεύσεις και κοινωνικές ευθύνες ευθυγραμμίζονται με την ερωτική, συναισθηματική, αλλά και ρομαντική πλευρά της σχέσης σας.

Η Αφροδίτη διασχίζει το υψηλότερο σημείο του ηλιακού χάρτη σας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ των σχέσεών σας  και της καριέρας σας  ή μεταξύ του ζευγαριού και της δημόσιας προβολής.

Θα μπορούσε επίσης να κάνετε βήματα με τον σύντροφό σας για κάποια κοινά σχέδια που είναι πιο φιλόδοξα, ή να αποτελείτε αυξημένο πόλο έλξης για ανθρώπους που ξεχωρίζουν, είναι δυναμικοί και έχουν καλή φήμη.

Με τον Ήλιο και στη συνέχεια με τον Ερμή στο 8ο ηλιακό σπίτι σας, κατά τη διάρκεια του Γενάρη του 2017 θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί, αλλά μπορεί τελικά να ξοδευτείτε και να πάθετε κάποιου είδους υπερκόπωση.

Το αστρικό σκηνικό του μήνα δεν σας αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, όχι γιατί κάτι πάει στραβά, αλλά γιατί έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες.  Αντιθέτως, θα μπορούσε να προκαλέσει διάφορες ανησυχίες και τις προβληματισμούς, ακόμη και χωρίς αιτία. Κάντε μια όσο γίνεται ομαλή ζωή, επικεντρωθείτε στις προτεραιότητες, και να μην ανησυχείτε για ασήμαντα πράγματα.

Δεκέμβριος 2016

Είναι πολύ θετικός αυτός ο μήνας για τους Διδύμους. Ο Ουρανός σε καλή σχέση με το ζώδιό σας έως τον Μάρτιο του 2019 δίνει μια ισχυρή ώθηση για να εκφράσετε τον εαυτό σας με νέους τρόπους. Είστε περισσότερο σε αρμονία, έχετε μεγαλύτερη επίγνωση της αληθινής φύσης σας, η οποία μπορεί να είναι αρκετά διαφορετική από την παλιά σας, έχετε μεταλλαγές. Οι εσωτερικές αλλαγές που θα έρθουν σε αυτόν τον μήνα μπορεί να εκδηλωθούν προς τα έξω, θα έχετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και στη δουλειά και στο σπίτι και στις σχέσεις.
Ο Κρόνος σε καλή σχέση με το ζώδιό σας από Δεκέμβριο του 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2017 αντιπροσωπεύει μια στιγμή σταθερής προόδου, όπου η επιπλέον υπομονή, η αποφασιστικότητα και μια ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος επιτρέπουν μεγάλα επιτεύγματα. Θα είστε ισορροπημένοι και εστιασμένοι και δεν θα αποσπάται η προσοχή από τους στόχους και τα σχέδιά σας.

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τα μέσα Δεκεμβρίου 2016 έως τα μέσα του Γενάρη του 2017 κορυφώνεται στις 24 Δεκεμβρίου. Η μετάβαση αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, γιατί θα έχετε σταθερότητα και ομαλότητα. Θα παραμείνετε ήρεμοι και υπομονετικοί, σχεδιάζοντας κάθε βήμα μεθοδικά. Μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους για να λύσετε παλιά προβλήματα.

Ο Ερμής σε καλή σχέση με το ζώδιό σας από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκέμβρη σας δίνει την ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας, στην επιχείρηση ή στην εργασία και στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους, έτσι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ζητήσετε οποιαδήποτε χάρη ή για να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή προαγωγή. Μπορείτε να διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο ως μεσολαβητές, αν υπήρξαν τυχόν δυσκολίες μεταξύ φίλων ή με την οικογένεια τον τελευταίο καιρό. Μια εξαιρετική στιγμή για σπουδές, εξετάσεις, διαπραγματεύσεις και συμβάσεις.

Η Αφροδίτη από τις 28 Νοεμβρίου έως 8, Δεκεμβρίου αυξάνει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά και οποιαδήποτε υποκείμενη ένταση στην σχέση σας μπορεί να ανέλθει στην επιφάνεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περιμένετε πάρα πολύ καιρό να σας αποδείξουν οι άλλοι την αγάπη τους. Το να βρείτε κίνητρα για εργασία μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση γιατί θα προτιμούσατε να έχετε στιγμές ανεμελιάς απολαμβάνοντας τον εαυτό σας. Αποφύγετε υπερβολικές δαπάνες και σπατάλες με το φαγητό ή το ποτό. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 28 Νοέμβρη έως 2 Δεκέμβρη μπορεί να αμφισβητήσει την σταθερότητα της αγάπης στο θέμα των σχέσεων μέσω απροσδόκητων παρορμήσεων ή γεγονότων. Η αυξημένη ανάγκη για ελευθερία και ο ενθουσιασμός μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας στην αγάπη. Αν έχετε αισθανθεί πνιγμένοι, περιορισμένοι ή αν έχετε πέσει σε ρουτίνα, τότε μπορεί να έχετε κάπως καταστροφική συμπεριφορά.

Νοέμβριος 2016

Με τις θετικές όψεις που θα έχουν οι πλανήτες για τον μήνα αυτό και τις σημαντικές διελεύσεις δεν θα έχετε τίποτε που να σας εμποδίσει να αναδομήσετε την ζωή σας, θα περάσετε πολύ όμορφες και σημαντικές στιγμές. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα αλλάξουν την επαγγελματική σας πορεία και θα την κάνουν πολύ δυναμική. Ακόμη αισθηματικά θα προχωρήσετε με τον σύντροφό σας σε μια ανανέωση της σχέσης σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μάλλον μια νέα σχέση.

Μπορείτε να λάβετε μια ευπρόσδεκτη ώθηση ενέργειας αυτό το μήνα αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και κάποιες αντίθετες δυνάμεις. Η εμπιστοσύνη και η ενίσχυση της ενεργειακής σας αύρας έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσετε  μια αύξηση στην εξαπάτηση και σύγχυση που θα υπάρξει στο περιβάλλον σας αυτόν τον μήνα. 

Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Σεπτέμβρη 2016-Ιανουάριο 2017 επηρεάζει πιο έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του ζωδίου σας, λόγω του Ποσειδώνα οπισθοδρόμησης. Αυτό το τετράγωνο  τείνει να ροκανίσει την αυτοπεποίθησή σας, ή να φέρει διάλυση της αίσθησης του εαυτού η οποία μπορε

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Αυτός ο μήνας θα σας φέρει προσεκτικό σχεδιασμό και ισχυρή θέληση. Μπορεί να συμμετέχετε σε μια καλλιτεχνική επιδίωξη ή...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Συνδέεστε σε μια μεγαλύτερη πηγή αυτόν τον μήνα. Η καριέρα σας πηγαίνει σε ένα πνευματικό επίπεδο. Μπορεί να βρεθείτε σε...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να παραμείνετε τελείως σε ισορροπία, αλλά κάθε φορά που φτάνετε εκεί, ένα νέο κύμα...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Μπορεί να αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας αυτή τη στιγμή. Ναι, υπάρχουν πολλές όψεις που δουλεύουν αυτό το μήνα,...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούλιος 2017 Αύγουστος 2017 Οι εκλείψεις ανοίγουν το μυαλό σας σε πολλές νέες δυνατότητες στη ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να δώσετε προσοχή στην...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Μπορεί να αισθάνεστε μερικές από τις παραμέτρους της ζωής σας να εναρμονίζονται θετικά αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη είναι...