Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάρτιος 2017

Αυτός ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό αλλά και από την βαθιά πνευματική σας προσωπικότητα. Θετικές οι πλανητικές ενέργειες γενικά φέρνουν όμως δοκιμές και προκλήσεις στο ζώδιό σας. Όπως είπαμε και τον περασμένο μήνα, οι προκλήσεις αυτές θα σας αναγκάσουν να εργαστείτε σκληρότερα και να ξεπεράσετε τις αντιξοότητες. Μια υπέροχη σειρά από χρήσιμες διελεύσεις αυτό το μήνα σας επιτρέπουν να επιλύσετε οποιαδήποτε προβλήματα προτού να πάρουν και πιο δύσκολο δρόμο.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Φεβ 25-Μαρ 4 μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να αναγνωρίζετε μεν το χειρότερο σε όλα και όλους, αλλά να αψηφάτε την τάση για εκδίκηση . Κακή ενέργεια και έλλειψη κρίσης μπορεί να σας οδηγήσει σε μονοπάτια εσφαλμένης ερμηνείας για ανθρώπους και καταστάσεις. Σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν για αργότερα μέσα στο μήνα. Ζητήστε επαγγελματική συμβουλή από κάποιον πολύ πεπειραμένο νομικό αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση αυτό το διάστημα.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 13 Μαρτίου έως τις 19 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και σας επιτρέπει να επιτύχετε τα πάντα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερωτικό επίπεδο. Θα είστε παντοδύναμοι στο θέμα του λόγου, κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να δώσετε επιτυχημένα εξετάσεις, να δώσετε μια τέλεια συνέντευξη για μια θέση εργασίας αλλά και να βρείτε την θέση σας στην καρδιά ενός ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, με όπλο σας τα όμορφα λόγια.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 13 Μάρ-5 Απρ σας δίνει εξαιρετικές κοινωνικές δεξιότητες, έτσι που το να φλερτάρετε και το να κάνετε νέους φίλους ευνοείται. Άλλοι άνθρωποι θα εκτιμήσουν πραγματικά την γνήσια και φιλική στάση σας. Φιλοφρονήσεις, δώρα και εύνοιες κάθε είδους σας περιμένουν και ακόμα και σε οικονομικό επίπεδο είναι δυνατόν, ζητώντας κάποια βοήθεια ή οικονομική συνδρομή να έχετε επιτυχία . Μπορείτε να περάσετε λίγο επιπλέον χρόνο για ξεκούραση και διασκεδάσεις. Η Αφροδίτη ανάδρομη κάνει αυτή τη κατάσταση ακόμα πιο απολαυστική και σε μεγαλύτερη διάρκεια.

Ο Ερμής σε σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 17 Μαρτίου έως 19 είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον ότι τον αγαπάτε και να έχετε θετική ανταπόκριση. Είστε σε επαφή με το βάθος της ψυχής σας και μπορείτε να είστε πρωτότυποι στο φλερτ. Μπορεί επίσης να σας δείξει κάποιος ιεραρχικά ανώτερος την εκτίμησή του, γεγονός που θα οδηγήσει σε αύξηση του κύρους σας και οικονομικές ανταμοιβές.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 19 Μαρτίου έως τις 31 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Μπορείτε να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις, να έχετε παραπάνω καλή σχέση με τον εαυτό σας, να πείθετε πιο εύκολα τους άλλους για το τι πρέπει να γίνει σε θέματα που αγγίζουν ένα ευρύ πλαίσιο και φάσμα δραστηριοτήτων, όπως ερωτικά ζητήματα και ζητήματα σχέσεων, αλλά και θέματα αγοραπωλησιών, εργασίας, παιδείας.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 24 Μαρτίου έως τις 26 λάμπει με τρόπου πρωτότυπους και δημιουργικούς επάνω στην ζωή σς. Είστε πιο έτοιμοι από ποτέ να δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας βγάλουν έξω από τα σύνορα της ρουτίνας σας αλλά και να σας πάνε και κυριολεκτικά μακριά, μιας και ανοίγονται ευκαιρίες εκτός ορίων με το εξωτερικό.

Η Νέα Σελήνη στις 27 Μαρτίου θα σας φέρει πολλές αλλαγές που σχετίζονται κυρίως με θέματα οραμάτων, επίτευξης στόχων μέσα από μεγάλες ομάδες και συλλόγους. Ίσως έχει έρθει ο καιρό σαν δείτε σοβαρά μια διαβίωση εκτός συνόρων, ίσως σας γίνει μια πολύ δυναμική πρόταση για να φύγετε από την χώρα ακολουθώντας είτε δημιουργικούς επαγγελματικούς δρόμους είτε μια μεγάλη αγάπη που θα σας ξεσηκώσει και θα σας αλλάξει ρότα. Σε κάθε περίπτωση τέτοιες δραστικές αποφάσεις για μεγάλες αλλαγές θα έχουν ιδιαίτερη εύνοια. 

Φεβρουάριος 2017

Ο Φεβρουάριος έχει να σας δώσει πολλά δώρα, παρά το γεγονός ότι ο Δίας βγαίνει ανάδρομος στον φιλικό σας Ζυγό. Είναι ένας μήνας δύο απανωτών εκλείψεων, μία σεληνιακή στις 10 του μήνα και μία ηλιακή στις 26 οι οποίες δημιουργούν ένα σύστημα και θα πρέπει να ειδωθούν σαν η λύτρωση πολύχρονων κόπων.

Ο μήνας ξεκινάει με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ουρανό και αυτό φρενάρει τις επιδιώξεις σας για κάποιο ταξίδι, που ίσως να έχει να κάνει και με τα επαγγελματικά σας, αλλά αυτό στην ουσία θα σας επιτρέψει να έχετε καλύτερες εξελίξεις και πιο ώριμες αργότερα.

Στις 2 του μήνα το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία από τον Ζυγό σας προβληματίζει σε θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας.

Στις 6 του μήνα που ο Δίας βγαίνει ανάδρομος στον Ζυγό θα έχετε την ευκαιρία να δείτε με καθαρότητα θέματα που σχετίζονται με την κοινωνική σας ζωή, να βρείτε φίλους ή παλιού συντρόφους. Αυτό το καλό σερί θα κρατήσει μέχρι τις 9 Ιουνίου, μια περίοδος πλούσια σε εμπειρίες που θα σας επιτρέψουν να κλείσετε κύκλους στην ζωή σας.

Από τις 7 του μήνα που εισέρχεται ο Ερμής στον Υδροχόο αρχίζει για εσάς μια σημαντική και ταξιδιάρικη εποχή, με πολύ φλερτ αλλά και πολλές δυνατότητες να αναπτύξετε τις δυνάμεις σας σε διανοητικό επίπεδο.

Στις 10 Φεβρουαρίου το εξάγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με την Αφροδίτη από τον Κριό σηματοδοτεί μια περίοδο μεγάλης δημοτικότητας, τύχης, εμπορικών δυνατοτήτων και βέβαια άφθονο φλερτ που θα το ευχαριστηθείτε.

Το εξάγωνο Ερμής – Άρη στις 16 του μήνα είναι θαυμάσια ευκαιρία για να δείτε με σοβαρότητα μια σειρά από θέματα όπως είναι μια πρόταση να σχετιστείτε με τα κοινά, ενώ η καλή σας διάθεση σας φέρνει κοντά σε ανθρώπους που γοητεύονται από την προσωπικότητά σας.  

Στις 18 η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς εγκαινιάζει τον μήνα που θα έχετε πολλά να κάνετε σε σχέση με το ξάνοιγμα των οριζόντων σας. Θα είστε δημιουργικοί και ανοιχτοί σε νέες προτάσεις, θα θελήσετε να αυξήσετε τις γνώσεις σας σε διάφορους τομείς, ενώ σας έλκουν άνθρωποι που έχουν μια ευρύτητα σκέψης και πολλές γνώσεις.

Στις 21 ο Ερμής σας κάνει δώρο ένα εξάγωνο με τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον ανάδρομο Δία που θα έχουν ως αποτέλεσμα να πάρει φωτιά η ερωτική σας ζωή, πιθανόν να έχετε μια πολύ σημαντική επανασύνδεση .

Στις 23 Φλεβάρη ο Ερμής και ο Κρόνος σε Εξάγωνο μιλούν για ευκαιρίες νέων συνεργασιών αλλά ακόμα και για την απόφαση για έναν γάμο, ενώ η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς στις 25 του μήνα αυξάνει ακαριαία την διαίσθησή σας. 

Ιανουάριος 2017

Οι Δίδυμοι για τον Ιανουάριο του 2017 θα επικεντρωθούν στην καριέρα τους, είναι πιο ισχυρό αυτό το κομμάτι από τον έρωτα, από το σπίτι και τα θέματα της οικογένειας. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στην καριέρα σας και τους επαγγελματικούς στόχους και να αφήσετε τις οικογενειακές ανησυχίες στο πίσω μέρος του μυαλού σας για την ώρα. Θα επιτύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα, καθώς οι περισσότεροι από τους πλανήτες βρίσκονται σε ορμή προς τα εμπρός τον Ιανουάριο του 2017.

Να ξέρετε ότι θα πρέπει να υποκύψετε στις επιθυμίες των άλλων ανθρώπων σε γενικές γραμμές. η ανεξαρτησία και η αποφασιστικότητά σας θα πρέπει να αναχαιτιστούν τον Ιανουάριο του 2017. Θα πρέπει να συμβιβαστείτε και να λάβετε τη γνώμη των άλλων ανθρώπων υπόψη κατά την ανάληψη όποιας δράσης. Η ευελιξία και η αρμονία είναι οι λέξεις κλειδιά κατά τον Ιανουάριο του 2017 και για το ζώδιο των Διδύμων.

Για εσάς τους Διδύμους, θα είναι κάπως δύσκολος αυτός ο μήνας, ενώ την ανάληψη δράσης να την τοποθετήσετε για μετά, προς τον Φεβρουάριο. Τότε θα είναι ιδιαίτερα θετικό το κλίμα και θα λαμβάνετε σωστές ενέργειες εγκαίρως για να επιτύχετε τους στόχους σας στη ζωή.

Ο Ερμής, κυβερνήτης των Διδύμων, από το Νοέμβριο του συνεχίζει να πηγαίνει ανάδρομος μεταξύ Τοξότη και ο Αιγόκερου, συνεχίζει την άμεση κίνηση του στις 8 Ιανουαρίου 2017 στον Οίκο του Τοξότη που για τους  Δίδυμους είναι ο Οίκος των συνεργασιών, και στις 12 Ιανουαρίου μπαίνει στον Οίκο που αφορά τα οικονομικά σας κατά πολλές έννοιες.

Ως αποτέλεσμα αυτών των κινήσεων του Ερμή, θα πρέπει να αποσαφηνιστεί μια σύμβαση, σχέση ή διαφορά με αντίκτυπο σε χρήματα. Είναι επίσης πιθανό ότι ένας συγγενής ή ίσως ακόμη και ο σύντροφός σας θα ανακάμψει οικονομικά, ή κάποια εκδήλωση να λάβει χώρα η οποία έχει σχέση με τα χρήματα που μοιράζεστε με κάποιον ή που εξαρτώνται από τους άλλους.

Άλλοι άνθρωποι έχουν θετικό αντίκτυπο στην καριέρα σας, θα σας παρακινήσουν, θα σας εμπνεύσουν, θα δώσει μια ώθηση προς τη φιλοδοξία και την πρωτοβουλία σας - που εκδηλώνονται πλήρως ούτως ή άλλως αυτόν τον μήνα.

Ως γενική σημείωση, οι δράσεις των Διδύμων πρέπει στα οικονομικά να γίνουν πιο συνεκτικές και ισορροπημένες μετά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Να είστε υπερβολικά προσεκτικοί στο θέμα δανεισμού χρημάτων, γιατί προβλέπεται μεγάλη αλληλεξάρτηση και εμπλοκή με άλλους ανθρώπους. Αν δεν θέλετε αυτή τη εμπλοκή να είναι ενοχλητική, κρατήστε χαμηλό προφίλ και μην δίνεται δικαιώματα σε άλλους να θεωρήσουν ότι είστε τόσο καλά οικονομικά που να πάρουν το θάρρος να σας ζητήσουν δανεικά, γιατί πιθανόν να μην σας επιστραφούν. Μπορεί να χρειαστεί να αναλύσετε ένα περίπλοκο θέμα, να λύσετε ένα μυστήριο, κάνετε το καλύτερό σας για να αποκτήσετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε έξυπνα και πρωτοποριακά στα οικονομικά σας!

Κατά τη διάρκεια του Γενάρη 2017 ο έρωτα της ζωής σας εξισορροπείται αρκετά για να επιτρέψει την αγάπη, την αρμονία, και την επιδίωξη από κοινού με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ή με τον σύντροφό σας κοινών επιτευγμάτων. Και αυτό γιατί η σταθερή και συνετή επίδραση του Κρόνου, που βρίσκεται στον Οίκο των σχέσεών σας, συνεργάζεται άριστα με τον Δία, που είναι κυβερνήτης ακριβώς αυτού του Οίκου, του Τοξότη δηλαδή, και η εύνοια και η σταθερότητα που λαμβάνετε είναι πολύ μεγάλη!

Συναισθηματικές δεσμεύσεις και κοινωνικές ευθύνες ευθυγραμμίζονται με την ερωτική, συναισθηματική, αλλά και ρομαντική πλευρά της σχέσης σας.

Η Αφροδίτη διασχίζει το υψηλότερο σημείο του ηλιακού χάρτη σας, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πιθανό να υπάρχει αλληλεπίδραση μεταξύ των σχέσεών σας  και της καριέρας σας  ή μεταξύ του ζευγαριού και της δημόσιας προβολής.

Θα μπορούσε επίσης να κάνετε βήματα με τον σύντροφό σας για κάποια κοινά σχέδια που είναι πιο φιλόδοξα, ή να αποτελείτε αυξημένο πόλο έλξης για ανθρώπους που ξεχωρίζουν, είναι δυναμικοί και έχουν καλή φήμη.

Με τον Ήλιο και στη συνέχεια με τον Ερμή στο 8ο ηλιακό σπίτι σας, κατά τη διάρκεια του Γενάρη του 2017 θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί, αλλά μπορεί τελικά να ξοδευτείτε και να πάθετε κάποιου είδους υπερκόπωση.

Το αστρικό σκηνικό του μήνα δεν σας αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, όχι γιατί κάτι πάει στραβά, αλλά γιατί έχετε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες.  Αντιθέτως, θα μπορούσε να προκαλέσει διάφορες ανησυχίες και τις προβληματισμούς, ακόμη και χωρίς αιτία. Κάντε μια όσο γίνεται ομαλή ζωή, επικεντρωθείτε στις προτεραιότητες, και να μην ανησυχείτε για ασήμαντα πράγματα.

Δεκέμβριος 2016

Είναι πολύ θετικός αυτός ο μήνας για τους Διδύμους. Ο Ουρανός σε καλή σχέση με το ζώδιό σας έως τον Μάρτιο του 2019 δίνει μια ισχυρή ώθηση για να εκφράσετε τον εαυτό σας με νέους τρόπους. Είστε περισσότερο σε αρμονία, έχετε μεγαλύτερη επίγνωση της αληθινής φύσης σας, η οποία μπορεί να είναι αρκετά διαφορετική από την παλιά σας, έχετε μεταλλαγές. Οι εσωτερικές αλλαγές που θα έρθουν σε αυτόν τον μήνα μπορεί να εκδηλωθούν προς τα έξω, θα έχετε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και στη δουλειά και στο σπίτι και στις σχέσεις.
Ο Κρόνος σε καλή σχέση με το ζώδιό σας από Δεκέμβριο του 2016 έως τον Δεκέμβριο του 2017 αντιπροσωπεύει μια στιγμή σταθερής προόδου, όπου η επιπλέον υπομονή, η αποφασιστικότητα και μια ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος επιτρέπουν μεγάλα επιτεύγματα. Θα είστε ισορροπημένοι και εστιασμένοι και δεν θα αποσπάται η προσοχή από τους στόχους και τα σχέδιά σας.

Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τον Ουρανό από τα μέσα Δεκεμβρίου 2016 έως τα μέσα του Γενάρη του 2017 κορυφώνεται στις 24 Δεκεμβρίου. Η μετάβαση αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας, γιατί θα έχετε σταθερότητα και ομαλότητα. Θα παραμείνετε ήρεμοι και υπομονετικοί, σχεδιάζοντας κάθε βήμα μεθοδικά. Μπορείτε να βρείτε νέους τρόπους για να λύσετε παλιά προβλήματα.

Ο Ερμής σε καλή σχέση με το ζώδιό σας από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκέμβρη σας δίνει την ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σας, στην επιχείρηση ή στην εργασία και στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους, έτσι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ζητήσετε οποιαδήποτε χάρη ή για να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή προαγωγή. Μπορείτε να διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο ως μεσολαβητές, αν υπήρξαν τυχόν δυσκολίες μεταξύ φίλων ή με την οικογένεια τον τελευταίο καιρό. Μια εξαιρετική στιγμή για σπουδές, εξετάσεις, διαπραγματεύσεις και συμβάσεις.

Η Αφροδίτη από τις 28 Νοεμβρίου έως 8, Δεκεμβρίου αυξάνει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά και οποιαδήποτε υποκείμενη ένταση στην σχέση σας μπορεί να ανέλθει στην επιφάνεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περιμένετε πάρα πολύ καιρό να σας αποδείξουν οι άλλοι την αγάπη τους. Το να βρείτε κίνητρα για εργασία μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση γιατί θα προτιμούσατε να έχετε στιγμές ανεμελιάς απολαμβάνοντας τον εαυτό σας. Αποφύγετε υπερβολικές δαπάνες και σπατάλες με το φαγητό ή το ποτό. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 28 Νοέμβρη έως 2 Δεκέμβρη μπορεί να αμφισβητήσει την σταθερότητα της αγάπης στο θέμα των σχέσεων μέσω απροσδόκητων παρορμήσεων ή γεγονότων. Η αυξημένη ανάγκη για ελευθερία και ο ενθουσιασμός μπορεί να δοκιμάσει την υπομονή σας στην αγάπη. Αν έχετε αισθανθεί πνιγμένοι, περιορισμένοι ή αν έχετε πέσει σε ρουτίνα, τότε μπορεί να έχετε κάπως καταστροφική συμπεριφορά .

Νοέμβριος 2016

Με τις θετικές όψεις που θα έχουν οι πλανήτες για τον μήνα αυτό και τις σημαντικές διελεύσεις δεν θα έχετε τίποτε που να σας εμποδίσει να αναδομήσετε την ζωή σας, θα περάσετε πολύ όμορφες και σημαντικές στιγμές. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα αλλάξουν την επαγγελματική σας πορεία και θα την κάνουν πολύ δυναμική. Ακόμη αισθηματικά θα προχωρήσετε με τον σύντροφό σας σε μια ανανέωση της σχέσης σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μάλλον μια νέα σχέση.

Μπορείτε να λάβετε μια ευπρόσδεκτη ώθηση ενέργειας αυτό το μήνα αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και κάποιες αντίθετες δυνάμεις. Η εμπιστοσύνη και η ενίσχυση της ενεργειακής σας αύρας έρχεται ακριβώς την κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσετε  μια αύξηση στην εξαπάτηση και σύγχυση που θα υπάρξει στο περιβάλλον σας αυτόν τον μήνα. 

Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Σεπτέμβρη 2016-Ιανουάριο 2017 επηρεάζει πιο έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του ζωδίου σας, λόγω του Ποσειδώνα οπισθοδρόμησης. Αυτό το τετράγωνο  τείνει να ροκανίσει την αυτοπεποίθησή σας, ή να φέρει διάλυση της αίσθησης του εαυτού η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως μια εξασθένηση του εγώ σας. Ο Ποσειδώνας έχει την τάση να σέρνεται επάνω  σας, με ύπουλο τρόπο,  αυτό είναι μια σταδιακή διαδικασία, αλλά σε κάποια φάση θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να έχετε μια παθητική στάση στην ζωή και θα αναλάβετε δράση . .

Ο Άρης σε εξάγωνο με το ζώδιο σας από 8 έως 23 Νοέμβρη αυξάνει την φυσική ενέργεια, το θάρρος και την αυτοπεποίθηση. Ταυτόχρονα ο Ερμής από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 19 φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη και περισσότερη αλληλεπίδραση και επικοινωνία με τους ανθρώπους. Μια ορθολογική σκέψη σας επιτρέπει να μιλήσετε καθαρά και εύκολα και να εξηγήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων. Αυτό το διάστημα θα είναι γενικά μια ευνοϊκή στιγμή για την παρουσία σημαντικών συσκέψεων, συναντήσεων και για επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις. Μελέτες, έρευνες και εξετάσεις θα πάνε πολύ καλά και είναι ιδανική περίοδος για να αιτηθείτε μια εργασία ή να δώσετε μια συνέντευξη. 

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου, θα είστε πολύ κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, έτσι θα κάνετε και ένα ξεκαθάρισμα μεταξύ των ατόμων που σας περιβάλλουν. Θα προχωρήσετε σε αλλαγές οι οποίες θα σας διευκολύνουν περισσότερο στην προώθηση των σχεδίων σας και θα έχετε τα πράγματα υπό έλεγχο. Αισθηματικά οι αδέσμευτοι θα προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα ξεκινήσετε μια ονειρική σχέση. Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, έτσι θα προσέξετε τα οικονομικά σας ζητήματα και θα βελτιώσετε τα έσοδά σας, θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας και θα δημιουργήσετε σταθερότητα. Με τον σύντροφό σας θα υπάρχει ισορροπία .

Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου θα είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σας κίνηση και δεν θα κάνετε τίποτε αν προηγουμένως δεν το εξετάσετε λεπτομερώς. Οι αποφάσεις θα παίξουν ρόλο στο μέλλον σας. Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά  του Τοξότη θα ξεκαθαρίσετε τόσο τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, όσο και με τον σύντροφό σας. 

Οκτώβριος 2016

Αν και αυτός είναι ένας μήνας μικτής ευλογίας και προκλήσεων η ζυγαριά σίγουρα θα γείρει υπέρ σας. Το πρώτο μισό του μήνα είναι η καλύτερη στιγμή για να δείτε το σημαντικό έργο που επιτέλεσε ο Δίας, θα κάνει να λάμπει η καλή τύχη πάνω σας. Υπάρχουν μόνο λίγες μέρες προς το τέλος του Οκτώβρη 2016, όπου χρειάζεται κάποια επιπλέον προσοχή για να αποφευχθεί ένα σκάνδαλο ή δόλος.

Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας έως τον Ιανουάριο 2017 είναι που έντονα επηρεάζει όσους γεννήθηκαν αργά στους Διδύμους λόγω του Ποσειδώνα σε κατάσταση οπισθοδρόμησης. Αυτό τείνει να ροκανίσει το εγώ σας ως επιρροή, φέρνει μια διάλυση αίσθησης του εαυτού η οποία μπορεί να θεωρηθεί ως μια εξασθένηση του εγώ σας. Ο Ποσειδώνας έχει την τάση να σέρνεται επάνω σε σας, έτσι αυτό είναι μια σταδιακή διαδικασία, αλλά σε κάποια φάση θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να έχετε μια πολύ έντονη ενέργεια, όπως είχατε ένα χρόνο πριν.

Ο Δίας σε τρίγωνο με το ζώδιό σας έως τις 29 Οκτ είναι μια επιρροή με καλά συναισθήματα και φέρνει ευημερία. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε ένα δυνατό ξεκίνημα ενώ υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητες ή προκλήσεις. Οι προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να εμπλουτιστούν με θετική στάση και αυξάνετε την κοινωνικότητα σας, καθώς και τη δική σας προσωπική ανάπτυξη και την αυτοεκτίμηση. Η Θεά τύχη είναι με το μέρος σας.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας στις 3 Οκτ.  προβλέπει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και οι στόχοι σας μπορεί να επιτευχθούν πιο εύκολα από ό, τι σε άλλους χρόνους. Άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, και μπορείτε να περιμένετε χάρες ή τουλάχιστον μικρότερη αντίσταση από τους άλλους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης και της ευκολίας με την οποία πείθετε τους άλλους..

Η επίδραση της Νέας Σελήνης στον φιλικό σας Ζυγό, που θα γίνει την 1η Οκτωβρίου, θα σας συνοδεύσει όλον τον μήνα.. Όνειρα αγάπης και φιλοδοξίες για χρήματα μπορούν να έρθουν και θα έχετε πολλές ελπίδες να τα κατακτήσετε όλα, ο πόθος σας θα είναι αληθινός σε αυτό το μήνα, χαρούμενος και αισιόδοξος. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα με νέες εκκινήσεις σας που θα βρουν την εκπλήρωσή τους  τις 16 του Οκτώβρη με την Πανσέληνο.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με το ζώδιο σας από τις 6 Οκτωβρίου έως 13 είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής, στην επιχείρηση ή στην εργασία και στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους, έτσι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ζητήσετε μια χάρη ή να υποβάλλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή προαγωγή. Μπορείτε να διαδραματίσετε σημαντικό ρόλο ως μεσολαβητής, αν υπήρξαν τυχόν δυσκολίες μεταξύ φίλων ή τμε ην οικογένεια τον τελευταίο καιρό. Μια εξαιρετική στιγμή για μελέτες και εξετάσεις.

Σεπτέμβριος 2016

Πάρα πολύ σημαντικός αυτός ο Σεπτέμβριος για τους Διδύμους. Ειδικά οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου σας την πρώτη Σεπτεμβρίου θα ζήσετε μια συνταρακτική Έκλειψη Ηλίου που αφορά γενικά τον 3ο Οίκο σας του εμπορίου και της προβολής, αλλά και των φίλων σας και των ευρύτερων συγγενικών σας σχέσεων. Να είστε σε ετοιμότητα και να μην σπαταλάτε δυνάμεις σε σχέδια που μπορεί να αποδειχτούν ανέφικτα, ενώ σε επίπεδο φιλίας μπορεί να έχετε απρόσμενες αποκαλύψεις που δεν θα σας αρέσουν. Ο Ερμής ανάδρομος μέχρι τις 21 του μήνα και με πλειάδα δύσκολων όψεων θα σας ζορίσει αρκετά και θα σας υποχρεώσει να δείτε τις προτεραιότητές σας με αυστηρότητα. Στις 16 του μήνα μια δεύτερη Έκλειψη, σεληνιακή αυτήν την φορά, αφορά κυρίως τους γεννημένους του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας και σας υπόσχεται ότι θα δονήσει τον χώρο των επαγγελματικών σας θεμάτων. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα. Το πέρασμα του Δία στις 9 Σεπτεμβρίου στον φιλικό σας Ζυγό θα έρθει να ευνοήσει για έναν ολόκληρο χρόνο τον γενικό σας Οίκο των κοινωνικών αλλά και ερωτικών σχέσεων, αφήνοντάς σας ανοιχτό το πεδίο για να συναντήσετε τον έρωτα της ζωής σας ή για να μπορέσετε να διορθώσετε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας. το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 23 Σεπτεμβρίου θα δονήσει θετικά τον χώρο των υπηρεσιών του δημοσίου, δίνοντάς σας την ευκαιρία να λύσετε παλιά σας προβλήματα, ενώ και η υγεία σας θα έχει αισθητή βελτίωση . Θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με κάποιο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής για να ανανεωθείτε, αλλά και για να ευνοήσετε την υγεία σας σε όλα τα επίπεδα.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα το κέφι και η διασκέδαση θα είναι απαραίτητα στοιχεία για να νοιώσετε όμορφα αυτό το καλοκαίρι και θα μπορέσετε να τα έχετε. Με τον σύντροφό σας θα περάσετε πολύ όμορφες βραδιές και θα ανανεώσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα ισορροπήσετε τα πράγματα. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη έτσι η διάθεσή σας θα γίνει περισσότερο δυναμική. Θα κάνετε ένα ταξίδι που θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Κάποια οικονομικά θέματα θα τακτοποιηθούν. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και θα έχετε την τάση να ρυθμίσετε κάθε υποχρέωση σας για να αισθανθείτε άνετα. Αισθηματικά θα είστε πολύ λογικοί και θα θέλετε να προχωρήσετε την σχέση με τον σύντροφό σας σε ένα σταθερότερο και μονιμότερο επίπεδο. Θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα και θα ανανεώσετε τα σχέδιά σας, ενώ στον οικονομικό τομέα θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Σε κοινωνικό επίπεδο θα κάνετε κάποιες σημαντικές γνωριμίες που θα παίξουν ρόλο στην καριέρα σας. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου έτσι θα έχετε πρωτότυπες ιδέες και θα αναθεωρήσετε παλιότερες στρατηγικές σας. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ωστόσο εσείς θα γυρίσετε κατά κάποιο τρόπο στην ορθή αφού θα βάλετε στόχους και θα δημιουργήσετε τις συνθήκες για να τις προωθήσετε.  Αισθηματικά θα δείτε με σοβαρότητα τη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι πιθανόν να ξεκινήσετε ένα νέο δεσμό. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα παίξει ρόλο στις προσωπικές σας εξελίξεις.

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και κληρονομικές εκκρεμότητες θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε πιθανόν με την βοήθεια ατόμου του στενού σας κύκλου. Ακόμη και διάφορα θέματα οικονομικά θα τα ρυθμίσετε και θα οργανώσετε τις κινήσεις σας. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα, θα είστε πολύ ευδιάθετοι και θα μπορείτε να προχωρήσετε σε κάποιες νέες κινήσεις που αφορούν τα οικονομικά σας. θα κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ευχαριστήσει και θα έχετε νέες γνωριμίες. Αισθηματικά θα υπάρχει ισορροπία με το ταίρι σας, οι αδέσμευτοι θα κάνετε διάφορες γνωριμίες. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα θα είστε πολύ ευδιάθετοι και κοινωνικοί. Νέες γνωριμίες φιλικές και ερωτικές και πολλές συναντήσεις θα υπάρχουν στο πρόγραμμά σας, όπως και μετακινήσεις. Με τον σύντροφό σας θα ανανεώσετε την σχέση σας. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας. Θα οργανωθείτε καλύτερα και θα μπορέσετε να επιλύσετε προβλήματα, αν και θα χρειαστεί προσπάθεια. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφό σας, οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια γνωριμία που θα σας συναρπάσει. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο θα κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας ή και στον εργασιακό σας χώρο. Αισθηματικά θα είστε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και θα προχωρήσετε την σχέση σας σε ένα επόμενο βήμα. Οι αδέσμευτοι ίσως με κάποιο πρόσωπο που γνωρίσατε τελευταία να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποιες από τις επαγγελματικές και φιλικές σας σχέσεις. Προσέξτε όμως κάθε κίνησή σας και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε. 

Ιούνιος 2016

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 5 Ιουνίου, πολλές και θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν στην προσωπική σας και κοινωνική σας ζωή. Με τον σύντροφό σας θα ανανεώσετε την σχέση σας θα νοιώσετε πολύ κοντά μεταξύ σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας ή θα έχετε ποικιλία σχέσεων. Η γνωριμία σας με ένα πρόσωπο θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικά ζητήματα. Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας που είναι και κυβερνήτης σας, ίσως όσοι είστε σε μακρόχρονη σχέση να σκεφτείτε την συγκατοίκηση ή τον γάμο. Οι αδέσμευτοι θα έχετε την δυνατότητα να φλερτάρετε και να κάνετε πολλές νέες γνωριμίες. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει ισορροπία. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου, θα έχετε την υποστήριξη των συνεργατών σας και θα προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι σχέσεις σας με τα οικεία σας πρόσωπα και τον σύντροφό σας θα είναι αρμονικές και υποστηρικτικές. Οι αδέσμευτοι ίσως να κάνετε μια γνωριμία που θα εξελιχθεί σε σχέση. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα πρέπει να ελέγξετε την συμπεριφορά σας, αφού θα είστε νευρικοί και εγωιστές. Θα έχετε την τάση κάθε πρόβλημα να το φορτώνεται σε αβλεψίες των άλλων. Προσέξτε επίσης την σχέση με τον σύντροφό σας, αποφύγετε τις σκηνές ζηλοτυπίας και μην είστε πολύ κτητικοί. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου θα έχετε αυξημένη διορατικότητα και θα μπορείτε να κάνετε ενδιαφέρουσες κινήσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Κάποιες υποθέσεις σας που εκκρεμούν θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε, αλλά θα πρέπει να ελέγχετε τα έξοδά σας και την τάση σας για σπατάλες. Ακόμη στις 30 Ιουνίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και αύξηση των εσόδων σας. Τα σχέδιά σας θα έχουν επιτυχία. 


Μάιος 2016

Η Αφροδίτη και ο Άρης διατηρούν την εστίαση στις σχέσεις τον Μάιο του 2016, όπως συνέβη τον περασμένο μήνα. Η πλανητική ενέργειά σας κορυφώνεται με την πανσέληνο, που δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις. Η πανσέληνος σε σχέση με τον Άρη σημαίνει επιπλέον υπομονή που χρειάζεται να δείξετε αυτό το μήνα.

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας από Μάρτιο 4 – έως Μάιο 28 παρουσιάζει μια πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί προκειμένου να επιτευχθεί ένας συγκεκριμένος στόχος ή απλά να είστε ο εαυτός σας. Ο θυμός και η απογοήτευση είναι πιθανοί, καθώς άλλοι άνθρωποι στέκονται στο δρόμο σας ή απευθείας αντιτίθενται στην θέλησή σας. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για να επιτευχθεί πλήρως ό, τι θέλετε, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε τις μάχες σας προσεκτικά. Εκτός εάν οι στόχοι σας είναι ευγενείς και δεν απειλούν τους άλλους, μια τακτική υποχώρηση μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Ο Άρης ανάδρομος από Απρίλιο 17 - Ιούνιο 29 είναι ο λόγος που η επιβαρυντική διέλευση διαρκεί τόσο πολύ περισσότερο από ό, τι συνήθως. Υπάρχουν καρμικοί λόγοι πίσω από αυτές τις απογοητευτικές συνθήκες. Επιπλέον εργασία για να αντιμετωπιστούν ορισμένες περιοχές της προσωπικότητάς σας που αφορούν την υπομονή ή τη διαχείριση θυμού είναι απαραίτητη. Ο Ήλιος από τις 20 Μαΐου σημαίνει το χρόνο γενεθλίων. Θα το βρείτε πιο εύκολο να εκφράσετε την ταυτότητά σας και να τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να σχεδιάσετε μια γραμμή κάτω από το προηγούμενο έτος και να κάνετε μια σίγουρη νέα αρχή. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για τον καθορισμό νέων στόχων. Αυτή είναι και η πιο σημαντική πλανητική επιρροή για τους Διδύμους επειδή αντιμετωπίζετε ηλιακό διάγραμμα επιστροφή σας, που σημαίνει ότι οι πλανητικές όψεις αυτή τη στιγμή θα διαρκέσουν άλλους δώδεκα μήνες.

Η Πανσέληνος την 21η Μαΐου εκτείνεται σας επηρεάζει τουλάχιστον μέχρι την 4η του Ιούνη  και την Νέα Σελήνη. Όσο πιο κοντά στα γενέθλιά σας, τόσο περισσότερο θα διαρκέσει εξαιτίας της ηλιακής επιστροφής σας. Μπορείτε να αναμένετε να είστε περισσότερο απασχολημένοι με το σπίτι και την οικογένειά σας και να αισθάνεστε πιο συναισθηματικά ευαίσθητοι απ 'ότι συνήθως. Οι πιο προσωπικές σας σχέσεις θα είναι στο επίκεντρο και να έχουν μεγαλύτερη επιρροή στην ευεξία σας. Μερικοί διαβόητοι απλανείς αστέρες ενεργοποιούνται από την πανσέληνο, κάτι που υποδηλώνει κίνδυνο όταν ενεργείτε παρορμητικά.

Απρίλιος 2016

Θα έχετε ομαδικό πνεύμα και θα ευνοούνται οι συνεργασίες σας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό στις 5 Απριλίου. Αισθηματικά θα κάνετε πολύ παθιασμένες ερωτικές σχέσεις και θα αναζωπυρώσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Οικονομικά θα βελτιωθούν τα έσοδά σας. Στις 6 Απριλίου που ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο, θα είστε περισσότερο συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας και θα θέλετε να οργανώσετε τα επόμενά σας βήματα. Στις 7 του μηνός και με την Νέα Σελήνη στον Κριό, θα είστε πολύ δραστήριοι και κοινωνικοί. Πιθανόν να βρεθείτε με άτομα που είχατε καιρό να συναντηθείτε ή να κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Από τις 17 Απριλίου ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη, έτσι θα υπάρχει κίνδυνος; Να περάσουν κρίση οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσέξτε τα αισθηματικά σας για να μην φτάσετε στα άκρα. Θα έχετε συναντήσεις ή και επανασυνδέσεις με παλιούς σας έρωτες . Από τις 18 το μηνός ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα είστε περισσότερο εσωστρεφείς και προσεκτικοί και θα ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου, πιθανόν να σας φέρει στην επιφάνεια παλιά επαγγελματικά ζητήματα, προσέξτε τις αντιδράσεις σας για να μην εκτεθείτε. Από τις 28 του μήνα όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο, μάλλον θα πρέπει να ελέγξετε την υγεία σας και να χαλαρώσετε. Θα νοιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι και θα είστε απόμακροι. Ωστόσο θα μπορέσετε να βάλετε κάποιο πρόγραμμα στα σχέδιά σας. Στις 30 Απριλίου και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο, θα αναθεωρήσετε πολλά ζητήματα και θα μοιάζουν οι κινήσεις σας με ένα νέο ξεκίνημα, τόσο στην καθημερινή σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική, αλλά και στην αισθηματική.

Μάρτιος 2016

Δοκιμές και προκλήσεις που συνδέονται με την 22α Φεβρουαρίου και την πανσέληνο πιθανότατα θα συνεχιστούν μέχρι την 8η Μάρτη και την ηλιακή έκλειψη στις 9 του μήνα. Η γεύση της σύγχυσης και της παραπλάνησης που έχετε βιώσει τις τελευταίες μέρες του Φλεβάρη 2016 μοιάζει να δέχεται εντατικοποίηση κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου 2016. Παρά την κάποια παρατεταμένη  πίεση για λίγες ημέρες μετά, η ηλιακή έκλειψη θα βάλει τέλος στα τελευταία δράματα και θα θέσει ένα πιο φιλικό και αρμονικό τέλος στο μήνα. Ο Ποσειδώνας συνεχίζει να περιπλέκει τα πράγματα κατά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου 2016. Η φύση των πλανητών και των πτυχών που εμπλέκονται με το ζώδιό σας παρακάτω σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσετε πιθανούς εχθρούς σας, κάντε αναζήτηση για τα αδύναμα σημεία στην πανοπλίας τους. Αν έχετε εχθρούς, θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν βλάβη στην κοινωνική θέση σας ή την επαγγελματική σας φήμη. Ο Άρης από Μάρτιο 4 – έως Μάιο 28 παρουσιάζει μια πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί προκειμένου να επιτευχθεί ένας συγκεκριμένος στόχος ή απλά να για να είστε ο εαυτός σας. Ο θυμός και η απογοήτευση είναι πιθανά προβλήματα, μιας και κάποιοι  άνθρωποι στέκονται στο δρόμο σας ή απευθείας αντιτίθενται στην θέλησή σας. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για να επιτευχθεί πλήρως ό, τι θέλετε, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε τις μάχες σας προσεκτικά. Εκτός εάν οι στόχοι σας είναι ευγενείς και δεν απειλούν άλλους, μια τακτική υποχώρηση μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλύτερα. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν καρμικοί λόγοι πίσω από αυτές τις απογοητευτικές συνθήκες. Επιπλέον εργασία θα πρέπει να καταβάλετε για να αντιμετωπιστούν ορισμένες περιοχές της προσωπικότητάς σας που αφορούν την υπομονή ή τη διαχείριση θυμού. Ο Ερμής  από τις 4 Μαρτίου έως τις 11θα αυξήσει τις  νοητικές δραστηριότητας και τον τομέα των επικοινωνιών, αλλά προσθέτει επίσης τριβή και ένταση σε αυτές τις περιοχές. Μπορεί να είστε νευρικοί ή βιαστικοί, μπορεί να πείτε παραπάνω λόγια από αυτά που είναι απαραίτητα. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να οδηγήσει άλλους ανθρώπους στη λανθασμένη ιδέα ότι είστε αφελείς ή πρόχειροι στην σκέψη σας.

Φεβρουάριος 2016

Ιδιαίτερα θετική και αισιόδοξη διάθεση θα έχετε στις 8 Φεβρουαρίου που θα έχουμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Δεν θα είναι εύκολο να πέσει η ψυχολογία σας. έχετε μεγαλεπήβολους στόχους και είστε αποφασισμένοι να τους πετύχετε. Υποστηρικτές θα φανούν στο προσκήνιο από άτομα που πιθανώς δεν υπολογίζατε μέχρι τώρα. ταυτόχρονα, θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα, χρησιμοποιήστε την κατάλληλα σε συναντήσεις με άτομα που φαίνεται να έχουν δείξει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σας. Στις 14 του μήνα θα έχουμε τον Ερμή στον Υδροχόο και αυτό σηματοδοτεί μία αρχή για την ολοκλήρωση υποχρεώσεων που σχετίζονται με το παρελθόν ή την επίτευξη πολύ καλών ρυθμίσεων. Κυρίως σε ζητήματα οικονομικά και νομικά προβλέπεται να καταφέρτε καλές συμφωνίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε κάποια ανάσα και οπωσδήποτε να αποβάλετε το άγχος σας για το επόμενο διάστημα. Ταυτόχρονα, θα εμφανιστούν πιθανώς ορισμένες ενδιαφέρουσες επαγγελματικές ευκαιρίες. Στις 17 του μήνα θα έχουμε την Αφροδίτη στον Υδροχόο και εσείς, απελευθερώνοντας τα δημιουργικά στοιχεία της προσωπικότητάς σας, θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τα γενικότερα ενδιαφέροντά σας. θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε και να αποφορτιστείτε από τις επαγγελματικές πιέσεις . Δώστε χρόνο στον εαυτό σας, κάντε πράγματα που δεν σας δόθηκε νωρίτερα η ευκαιρία. Θα ήταν καλύτερο να μην ασχοληθείτε τόσο με εργασιακά ζητήματα, προτιμήστε να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Στις 22 του μήνα θα έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο και είναι πιθανόν να έχετε εξαντληθεί κάπως από το βάρος των υποχρεώσεών σας, διότι θα έχετε μάλλον αναλάβει εργασίες που απαιτούν να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο από όσον διαθέτετε. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε κα να μην στραφείτε ενάντια σε αγαπημένα πρόσωπα.

Ιανουάριος 2016

Στις 3 Ιανουαρίου εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό και πρέπει να είσασ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Ένα καταπληκτικό σερί πλανητών για τα γενέθλιά σας σηματοδοτεί μια πολυάσχολη αλλά επιτυχημένη περίοδο. Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο...

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη θα σας δώσει άφθονη ενέργεια και τον ενθουσιασμό για το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου του 2017. Τα...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Η ενέργεια της προηγηθείσας έκλειψης, επικρατεί επίσης για τον Μάρτιο, και φέρνει πιο βαθιά συναισθήματα στην επιφάνεια....

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Αυτός ο μήνας της άνοιξης και ο κύκλος έκλειψης τονίζει τον Οίκο που αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις σας. η εμπειρία της...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Ο Μάρτιος παραδοσιακά για εσάς αντιστοιχεί στον μήνα που φωτίζονται οι σχέσεις σας μέσω του πολικού σας Κριού. Ταυτόχρονα...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Έχετε μεγάλα αστέρια αυτό το μήνα να φροντίζουν και να φωτίζουν την κοινωνικοποίηση και την εργασία προς τους στόχους σας....