Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Νοέμβριος 2017

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Ζυγού για αυτόν τον μήνα   προβλέπει ότι η διασκέδαση και ο ρομαντισμός πάνε χέρι-χέρι. Έχετε πεταλούδες στο στομάχι σας και μια ιδιαίτερη λάμψη στα μάτια σας, όπως και μια ωραία ζεστή παλάμη που στηρίζεται στην δική σας. Αυτό δεν είναι μόνο ρομαντικό, αλλά πρόκειται και για διασκέδαση! Έτσι παραλείψτε λίγο και βουητό και ακούστε μια μελωδία κάτω από την αναπνοή σας και να κάνετε τα πάντα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν το μήνα, καθώς σας πάει μακριά σε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Στις 8 Νοεμβρίου 2017, ήρθε η ώρα για κάποιο σοβαρό ορισμό της σχέσης σας. Θα πρέπει να μιλήσετε για το τι θέλετε και για το γιατί το θέλετε.

Αν αισθάνεστε λίγο κολλημένοι όταν πρόκειται για τις μεγάλες ερωτήσεις στις 14 και 15 του μήνα, τότε εστιάστε στην άπιαστη ομορφιά όλων των μικρών πραγμάτων: Πώς φαίνεται μια νιφάδα χιονιού καθώς πέφτει, πώς ο άνεμος σκίζει μέσα από τα δέντρα; Και τώρα αρχόμαστε στην 21η και 22η του μηνός. Εδώ ευνοήστε περισσότερο να αναλάβετε ρίσκα και ορισμένες αποφάσεις . Αισθήματα αναπτύσσονται έντονα στις 28. Επιλέξτε ένα διάλλειμα και επιπλέον ξεκούραση. Αυξάνετε τώρα τον ρομαντισμό  σας έως και τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Το πρώτο τριήμερο του μήνα είναι στη διάθεσή σας για να ζήσετε τον έρωτα, αλλά και για να διασκεδάσετε. Όμως, φτάνουμε τώρα στην 8η του μήνα και ήρθε η ώρα να γίνουμε σοβαροί. Θα ακούσετε προτάσεις ή θα τις εκφράσετε εσείς, πάντως χρειάζεται μία άλλη αντιμετώπιση.

 Μπορείτε σε αυτόν τον μήνα να δώσετε περισσότερη προσοχή στην φυσική σας κατάσταση, πηγαίνετε στο γυμναστήριο, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι ότι αισθάνεστε πραγματικά την ανάγκη, και θα είστε σε καλή κατάσταση για να εκτιμήσετε όλα τα μικρά πράγματα που κάνουν πραγματικά όμορφη τη ζωή στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2017. Τα πράγματα μεταξύ των δύο συντρόφων απλά δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα στις 21 και 22. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αντισταθμιστεί μια περίεργη διάθεση στις 28; Πάρτε έναν υπνάκο, πηγαίνετε στο γυμναστήριο και περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια ή δύο ώρες ειρήνης και ηρεμίας με ένα φλιτζάνι τσάι και ένα καλό βιβλίο. Ζητάτε περισσότερο ρομαντισμό; Οκ, αυτό είναι δυνατό στις 30.

Πώς λοιπόν να δείξετε το εργατικό σας πρόσωπο μέσα στο πρώτο τριήμερο; Ωστόσο, φαίνεται ότι το αφεντικό σας είναι έτοιμο για να σας βάλει στη δουλειά. Τι να κάνετε; Τι γίνεται με τον καλύτερο δυνατό για να συνδυάσετε αυτά τα δύο πράγματα - διασκέδαση και δουλειά - και να διασκεδάσετε στην δουλειά; Αν προσπαθήσετε να απαντήσετε αυτό το ερώτημα, θα διαχειριστείτε την κατάσταση απόλυτα. Αυτό θα μπορούσε μάλιστα να αποδειχθεί μια άσκηση που έχει μακροπρόθεσμα οφέλη! Στις 9 και 10, βρίσκεστε πλέον χαμένοι στα όνειρά σας και την φαντασία σας. Και πάλι, ίσως χρειαστεί να βάλετε αυτά τα πράγματα στην άκρη και να δουλέψετε.

Ζυγοί, μην ανησυχείτε: Είστε εντελώς ευπρόσδεκτοι να πάτε τη βραδιά μακριά στις 16 και 17. Οι φίλοι σας θέλουν να σας δουν στις 21 και 22. Μέχρι τις 23 Νοεμβρίου του 2017, σκέφτεστε τα οικονομικά σας (και αυτό είναι πολύ θετικό). Επιλέξτε κάποια επιπλέον ξεκούραση και χαλάρωση στις 27 και 28. Έχετε δουλέψει σκληρά αυτό το μήνα! Και αφήστε λίγο ρομαντισμό στη ζωή σας στις 30. Είτε εργαστείτε έντονα, είτε όχι, αξίζετε να διασκεδάσετε! Και τι θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστική από μια σπουδαία σχέση; Στο τέλος, η προσωπική ικανοποίηση θα βοηθήσει μόνο την επαγγελματική σας ζωή.

Οκτώβριος 2017

Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου 2017 δεν σας φέρνει πολύ ικανοποίηση στο τμήμα της ερωτικής ζωής. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - και ο Άρης ο κυβερνήτης των σχέσεων του Ζυγού - βρίσκονται σε αδρανή περιοχή του γραφήματος σας, κάτι που είναι δύσκολο και μπορεί μερικές φορές να είναι παραπλανητικό.

Δεν θα ήταν εκπληκτικό να βρεθείτε με κάποιο λόγο για να σας ενοχλήσει κάτι ή να απογοητευτείτε, αλλά δεν θα ήταν παράξενο επίσης να βιώσετε μια μυστική αγάπη, μυστηριώδη ή ακόμα και απαγορευμένη.

Αρχίζοντας με περίπου το μεσαίο σημείο του μήνα τα πράγματα αλλάζουν. Στις 14 Οκτωβρίου 2017 η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, αντανακλώντας τη χάρη της σε σας, αυξάνοντας τη γοητεία σας και την δύναμη της αποπλάνησης, γλιστρώντας τα πράγματα γύρω σας, καθιστώντας τα πιο αρμονικά και αισθησιακά.

Στις 22 Οκτωβρίου ο Άρης εισέρχεται επίσης στο Ζυγό, οπότε οι τελευταίες ημέρες του μήνα γίνονται πραγματικά ευνοϊκές για την αγάπη και το πάθος .

Ο Οκτώβριος 2017 είναι ένας πολύ ενεργός μήνας. Μέσω του Ζυγού περνούν με τη σειρά τους (και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ταυτόχρονα!) Ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης.

Ο Ήλιος και ο Άρης είναι γεμάτοι ενέργεια, πρωτοβουλία και φιλοδοξία. Η Αφροδίτη φέρνει την τύχη και είναι ειδική σε συνεργασίες και δημόσιες σχέσεις. Ο Ερμής οξύνει το μυαλό, είναι εφευρετικός και γεμάτος από ιδέες, άριστες για επικοινωνία, μάρκετινγκ, υπολογισμούς και απαιτήσεις για ταξίδια.

Ο Δίας μένει στο Ζυγό μόνο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 και μετά πηγαίνει στον Σκορπιό. Τα πράγματα θα επανέλθουν κανονικά, και η αναταραχή εγκαταλείπει. Αλλά η θέση του Δία στο Σκορπιό είναι υποσχόμενη για τα οικονομικά του Ζυγού κατά τους επόμενους δεκατρείς μήνες.

Το πρώτο μέρος του μήνα θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια προβλήματα υγείας στους Ζυγούς. Η παρουσία της Αφροδίτης - ηγεμόνα του Ζυγού - στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι σας εξασθενεί, μειώνει την ασυλία σας και δίνει τον άνεμο στα πανιά χρόνιας ασθένειας και κρυμμένων κινδύνων. Επίσης, ο Άρης τονίζει αυτές τις τάσεις.

Η θέση του Ήλιου στο Ζυγό θα μπορούσε να αντισταθμίσει αυτή την αδυναμία σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν μπορεί να σας κρατήσει ασφαλείς από τον κίνδυνο. Έτσι πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Δώστε προσοχή στις οικονομικές αποφάσεις - περισσότερο κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών!

Σεπτέμβριος 2017

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το Ζωδιακό σύμβολο του Ζυγού συνιστάται να ενεργεί επίμονα, αλλά προσεκτικά. Οι κύριοι ουράνιοι ευεργέτες σας, η Αφροδίτη και ο Κρόνος, θα σας υποστηρίξουν ολόκληρο τον μήνα, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι οι θέσεις τους θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Σε γενικές γραμμές, αυτή τη στιγμή θα αναπτυχθεί μια αρκετά τυποποιημένη θέση γύρω σας, δηλαδή, δεν θα είναι αποτελεσματικά τα αστέρια ή οιοσδήποτε πλανητικός συνδυασμός που επηρεάζει τη ζωή σας τώρα, αλλά εσείς οι ίδιοι. Εντούτοις, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι περιστάσεις θα έχουν σημαντικό ρόλο, αλλά θα είστε σε θέση να μετατρέψετε ακόμα και τους πιο δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες προς όφελός σας ή τουλάχιστον να τους πλησιάσετε. Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, αυτή θα αποδειχθεί μια αρκετά ήρεμη περίοδος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε θεμελιώδη προβλήματα. Η σφαίρα της εργασίας και των οικονομικών θα απαιτήσει ένα ορισμένο επίπεδο συγκέντρωσης, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απλά απίστευτο. Εντούτοις, θα ήταν σκόπιμο να θυμηθούμε τον Άρη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ενισχυθεί από τη θέση του επιθετικά ευθυγραμμισμένου Ουρανού. Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με τα πράγματα έντονα, αλλά δεν πρέπει να επιβραδύνετε πάρα πολύ. Αν κάνετε κάτι από αυτά, ο κόκκινος πλανήτης θα περιπλέξει σοβαρά τη ζωή σας.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "μέτωπο εργασίας" θα μπορούσε να φαίνεται αρκετά αδρανές, αλλά αυτό θα είναι μόνο στην αρχή, κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο του μήνα. Προς την έναρξη της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου, θα εκπλαγείτε να παρατηρήσετε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει δραστικά. Αντί για ειρήνη και ηρεμία, μπορείτε να περιμένετε τρελή δυναμική, και δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε αυτό το στάδιο. Φυσικά, δεν χρειάζεται να παρακάμψετε τίποτα από αυτή την άποψη, γιατί αυτό θα είναι ένας εξαιρετικά ελπιδοφόρος χρόνος . Τα αστέρια συμβουλεύουν τους Ζυγούς που έχουν τη δική τους επιχείρηση να εξετάσουν σοβαρά την αναβάθμιση της παραγωγής αυτόν τον μήνα. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε σημαντικά τους πόρους, αλλά ακόμα, να αποκτήσετε αξιοπρεπείς θέσεις. Αν δεν έχετε ακόμα τη δική σας επιχείρηση, θα ήταν λογικό να αρχίσετε να σκέφτεστε ένα τέτοιο βήμα. Τουλάχιστον, προσπαθήστε να εφαρμόσετε τις πρωτοβουλίες σας, γιατί αυτή είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή για αυτό. Μη διστάσετε να πάτε κατά της άποψης των διαχειριστών σας, επειδή τα επιτεύγματά σας θα μιλήσουν πιο δυνατά από τα λόγια. Αλλά μην ξεχνάτε ότι στην ουράνια ζώνη έχετε και εχθρούς. Εάν μιλάτε πάρα πολύ, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες σε ανθρώπους που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε, η θέση του Άρη θα ενισχυθεί και τότε κανείς δεν θα σας εγγυηθεί θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τη σφαίρα των συναισθημάτων και των προσωπικών σχέσεων, από την άποψη αυτή,  όπως ήδη αναφέρθηκε, θα πρέπει να βιώσουν οι Ζυγοί μια από τις πιο ειρηνικές και ευνοϊκές περιόδους σε ολόκληρο τον κύκλο του 2017. Στην αρχή του μήνα, θα μπορούσατε ήδη να καθορίσετε τις βασικές τάσεις που θα αναπτυχθούν αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι εάν προκύψουν κάποια διλήμματα, θα ήταν λογικό να τα αντιμετωπίσετε αμέσως, παρά το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εξελιχθούν σε πλήρεις συγκρούσεις ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα. Αλλά γιατί θα έπρεπε να ζυγίζετε τον εαυτό σας με επιπλέον ανησυχίες; Αν είστε μόνοι, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα σας επιτρέψει πιθανώς να επανεκτιμήσετε σημαντικά τις προοπτικές σας στη ζωή. Αυτή θα είναι μια περίοδος περισυλλογής, η οποία θα φέρει μια μοναδική εμπειρία στη ζωή σας. Ο δεσμευμένοι θα είναι ευτυχισμένοι και από αυτή την άποψη, ακόμη και μια έμμεση ασάφεια θα είναι απαράδεκτη. Θα πρέπει, ωστόσο, να επισημανθεί ότι λόγω της δυσμενούς ευθυγράμμισης του Άρη, θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε αρκετά προβλήματα. Μην είστε ράθυμοι - αν υπάρχει πραγματική ανάγκη, καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας (ακόμα και αν έχετε να συζητήσετε με μακρινούς συγγενείς, με τους οποίους δεν έχετε ποτέ επαφή). Σε αντίθετη περίπτωση, θα διακινδυνεύσετε τη σταθερότητα της θέσης σας.

Αύγουστος 2017

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να παραμείνετε τελείως σε ισορροπία, αλλά κάθε φορά που φτάνετε εκεί, ένα νέο κύμα ενέργειας ή απορίας παρεμποδίζει την ανάπαυση! Ο Δίας είναι στο ζώδιο σας και θα έχει μια σειρά προκλήσεων ενέργειας αυτό το μήνα. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με τη σύνδεσή σας με την πνευματική πλευρά της ζωής. Συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας με εντελώς άλλο τρόπο. Μπορεί να δοκιμάσετε νέα πράγματα ή να μετακινηθείτε εντελώς σε άλλο μέρος για να επιτρέψετε τη δημιουργία νέας ενέργειας. Η πανσέληνος θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη δική σας πνευματική ανάπτυξη αυτό το μήνα. Πάρτε χρόνο για να πάτε σε ένα ταξίδι, ταξίδι στο εξωτερικό, ει δυνατόν. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα διαλογιστικό έργο. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας εδώ, ακόμα κι αν δεν φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν νόημα τώρα. Ανοίγετε το τρίτο σας μάτι και αισθάνεστε λίγο πιο συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες ερωτήσεις στη ζωή. Μπορεί να βρεθείτε να επεκτείνετε τον μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή σας. Ίσως βρεθείτε να ταξιδεύετε στα αστρικά πεδία αυτή τη στιγμή. Ανεξήγητες εμπειρίες είναι μια πιθανότητα για σας, ή σύνδεση με την ψυχεδέλεια. Μωβ, δαμάσκηνα, αμέθυστος, ζαφείρια, σκούρο μπλε, αγγελική δουλειά, ωκεανοί, ψάρεμα, κολύμβηση μπορεί να είναι σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Μπορεί να συνδεθείτε με την εργασία σας σε άλλο επίπεδο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να ταξιδέψετε για την εργασία σας ή να ζητήσετε να συμμετάσχετε σε μια διεθνή ομάδα. Τα πεδία της εκπαίδευσης, της φιλοσοφίας, της έρευνας και της μουσικής είναι όλα σημαντικά αυτή τη στιγμή. Έχετε ένα άνοιγμα της καρδιάς σας όταν πρόκειται για το πάθος της ζωής σας και ίσως να δημιουργήσετε μια καριέρα μόνο για σας αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν όρια ή μια καθορισμένη επιλογή αυτή τη στιγμή! Οι ευκαιρίες κοινωνικής προόδου μπορεί να σας ανοίξουν ή να εμπλακείτε σε μια σταδιοδρομία που απαιτεί να συνδυάσετε κοινωνικές εκδηλώσεις με εμπειρίες σχετικές με τη σταδιοδρομία.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Οι σχέσεις μπορούν να γίνουν μέσω ταξιδιών στο εξωτερικό ή μέσω ταξιδιού γενικότερα. Μπορεί να συνδέεστε με κάποιον αγαπημένο πρόσωπο για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτή μπορεί να είναι η περίοδος κατά την οποία οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων μπορούν να ανθίσουν. Αυτός ο μήνας μπορεί να σας φέρει νέες ερωτήσεις και ίσως να έχετε μια φανταστική φιλία και βαθιές συνομιλίες σχετικά με τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό! Η δικτύωση και οι εκδηλώσεις της κοινότητας μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη ανακάλυψη για τον εαυτό σας! Εργάζεστε πραγματικά με το τρίτο μάτι σας αυτό το μήνα, οπότε ίσως αισθανθείτε ένα θόρυβο γύρω σας. Εκτιμήστε τυχόν ιδέες που φαίνεται να έρχονται από το πουθενά! Η μουσική και ο πειραματισμός θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ευθυγράμμιση με τις δικές σας πραγματικές ενέργειες αυτή τη στιγμή.

Αφθονία / Οικονομικά - Υπάρχει μια έντονη ενέργεια στις αρχές του μήνα που θέτει τον τόνο για τον υπόλοιπο Αύγουστο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7του μήνα μπορεί να σας φέρει λίγη αστάθεια, και πραγματικά να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είναι ένας χρόνος δίνης και δεινών για σας. Πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή, αλλά όλα θα ευθυγραμμιστούν αρκετά σύντομα. Μπορεί να υπάρχουν δώρα που σας δίνονται αυτό το μήνα στον χρηματοπιστωτικό τομέα του ζωδίου σας, ή ίσως να ζείτε με ένα χρηματικό ποσό που εξοικονομείται από μια προηγούμενη επένδυση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, απολαύστε αυτόν τον κύκλο για τη μαθησιακή εμπειρία!

Υγεία- Έχετε καλή υγεία για αυτό το μήνα. Ο διαλογισμός, η γιόγκα, η ποδηλασία, το περπάτημα και η πεζοπορία είναι εξαιρετικοί τρόποι να κινηθείτε. Για πολλούς από εσάς, μπορεί να υπάρχει μεγάλος πόνος στις αρθρώσεις ή πόνος στο ισχίο. Η υγεία σας μπορεί να επιβαρυνθεί από συναισθηματική κατανάλωση ή υπερβολική κατανάλωση ενέργειας. Η προσοχή στην πρόσληψη γλυκών και αλκοολούχων ποτών είναι σημαντική αυτή τη στιγμή.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Μια ένδοξη ιστορία του Έρωτα και της ψυχής τρέχει μέσω του ζωδίου σας αυτό το μήνα. Ο Έρως επικεντρώνεται στην παθιασμένη αγάπη με μια όμορφη ενέργεια. Μια βαθιά σύνδεση τρέχει βαθύτερα από την ψυχή σας. Μπορεί να αισθάνεται σαν να καλέσετε πολλές ζωές. Πολλοί μπορεί να βρίσκονται σε ψυχικές συνδέσεις και δεσμούς αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι μέσα στην οποιαδήποτε σχέση σας η αίσθηση ότι κάποιο άτομο το ξέρετε εδώ και πολλές ζωές. Τα συναισθήματα επεκτείνουν το μυαλό σας και μπορείτε να επιλέξετε την αγάπη όπως ο Amor κινείται μαζί με τον Δία αυτό το μήνα. Η αγάπη που επεκτείνεται στο μυαλό εδώ είναι η εστίαση! Θα μπορούσατε να ερωτευτείτε με κάποιον εντελώς αντίθετο από τον δικό σας κοινωνικό κύκλο! Μπορεί να συναντήσετε κάποιον στο εξωτερικό!

Ιούλιος 2017

Τον Ιούλιο του 2017, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το Ζωδιακό σημάδι του Ζυγού μπορούν να βασίζονται σε μια αρκετά επιτυχή επίλυση όλων των δύσκολων καταστάσεων. Το θέμα είναι ότι ο Ζυγός θα υποστηριχθεί τώρα από πολλά αντικείμενα του ηλιακού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του κυρίου των ουράνιων σωμάτων, και της Αφροδίτης. Ως αποτέλεσμα, η πλήρης επιτυχία είναι πιθανή τόσο στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, όσο και στο μέτωπο εργασίας. Σε καταστάσεις όπου είστε μόλις ένα βήμα μακριά από ένα νικηφόρο τέλος, οι πλανητικοί σας βοηθοί σίγουρα θα σας δώσουν την απαραίτητη ώθηση. Αν οι περιστάσεις ξαφνικά αρχίσουν να ξετυλίγονται με κακό τρόπο, σίγουρα θα βρείτε μια διέξοδο από την κατάσταση, μόλις λάβετε σαφή ή έμμεση καθοδήγηση. Με άλλα λόγια, στο σημερινό στάδιο της ζωής δεν πρέπει να υπολογίζετε σε πλήρη "freebies", αλλά πρώτα απ 'όλα, δεν προβλέπονται εδώ πραγματικά κρίσιμες καταστάσεις και, δεύτερον, με τόσο ισχυρούς προστάτες δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Φυσικά, σε ορισμένες περιπτώσεις θα ήταν λογικό να είσαι προσεκτικός, δεδομένου ότι η θέση του Άρη σε σχέση με το σημάδι σου δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απροκάλυπτα μεθόδους στη διαδικασία επίτευξης των στόχων σας. Μην εμπλακείτε σε οποιαδήποτε επιχείρηση κινδύνου, ειδικά οικονομικά - ενεργήστε άμεσα και δίκαια, διαφορετικά θα λυπάσαι.

Στον τομέα της εργασίας, τον Ιούλιο του 2017, οι Ζυγοί θα έχουν κάθε ευκαιρία να αποκτήσουν μια νέα θέση, να εφαρμόσουν ένα τεράστιο έργο, να βρουν νέα δουλειά - γενικά, να δημιουργήσουν μια καριέρα για τον εαυτό τους. Εστιάστε σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Εάν ο στόχος σας είναι αποκλειστικά έσοδα (και δεν υπάρχει τίποτα κακό για ένα τέτοιο στόχο), αυτό είναι ένα πράγμα, αλλά αν είναι σημαντικό για σας να κάνετε κάτι πραγματικά χρήσιμο, τότε θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά γι 'αυτό. Αλλά ο καθορισμός πιο δύσκολων στόχων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός επιτυχημένου ατόμου και ο δεύτερος θερινός μήνας θα σας το αποδείξει με συγκεκριμένα παραδείγματα. Αν εργάζεστε για τον εαυτό σας, θα ήταν λογικό να επικεντρωθείτε σε εκτεταμένη και ευρεία πρόοδο. Δηλαδή, μπορείτε να ξεκινήσετε να προχωράτε προς τη μία κατεύθυνση, αλλά πολύ γρήγορα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όλες τις διαθέσιμες περιοχές. Αν ασχολούμαστε με τους Ζυγούς που εργάζονται για κάποιον άλλο, γι 'αυτούς η πιο παραγωγική στρατηγική θα είναι να επικεντρωθεί στα τρέχοντα καθήκοντα, λαμβάνοντας υπόψη αυτά που έχουν ήδη εφαρμοστεί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί τώρα η εμπειρία θα σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Και περισσότερο - σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να κάνετε λάθος, όχι τώρα. Λειτουργήστε προσεκτικά, σταθερά και ειλικρινά, αλλιώς θα ενισχύσετε μόνο τη θέση του Άρη και ένα καλό αποτέλεσμα θα απειληθεί.

Τον Ιούλιο, το "ρομαντικό μέτωπο" δεν θα αφήσει τους Ζυγούς να βαρεθούν. Για όσους στην αρχή του μήνα είναι ήδη ευτυχείς να έχουν ένα "σημαντικό άλλο", η κατάσταση θα εξελιχθεί αρκετά εξαιρετικά. Κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο, η εμφάνιση δύσκολων καταστάσεων είναι πιθανή, αλλά θα περάσετε μέσα από αυτά με πτητικά χρώματα, χωρίς απώλειες από την πλευρά σας. Η δεύτερη και η τρίτη δεκαήμερη περίοδος θα είναι ειρηνική, σταθερή και κυρίως - ευτυχισμένη. Για τους single Ζυγούς η αυγή της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι ένα πραγματικό δώρο, γιατί θα πρέπει να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων. Φυσικά, όλα εδώ θα βασίζονται στις δικές σας επιθυμίες. Αν θέλετε να ζήσετε ως επαναπατρισμός, κρατώντας την επικοινωνία με τους γύρω σας στο ελάχιστο - είναι το δικαίωμά σας να το κάνετε αυτό, αλλά στην περίπτωση αυτή θα ήταν ανόητο να περιμένετε την ευτυχία . Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να βγείτε από τις σιδηροτροχιές. Ο συντονισμός και η υγιής φιλοδοξία στην επικοινωνία αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας. Λόγω της δυσμενούς θέσης του Άρη, οι τολμηροί Ζυγοί μπορεί να μην έχουν το πιο ευτυχισμένο τέλος. Περιορίστε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας, διαφορετικά δεν έχετε την ευκαιρία να έχετε καλές, ειλικρινείς σχέσεις.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος υποστηρίζει τη μάθηση, τα ταξίδια, τις εξωσχολικές δραστηριότητες, την καριέρα, τη φήμη και τις οικείες σχέσεις. Έχετε ιδιαίτερα καλή φόρμα όταν πρόκειται να αποκτήσετε νέες γνώσεις και να προωθήσετε στόχους εργασίας ή τρόπους ζωής. Έχετε μια ώθηση της σαφήνειας και του θάρρους από την πλευρά σας τον Ιούνιο!

Το 2-3 είναι ισχυρό για τη δραστηριότητα των σχέσεων και τις κοινωνικές, πολιτιστικές ή εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Ο 5ος είναι μια ιδιαίτερα κατάλληλη στιγμή για επικοινωνίες: μάθηση, μελέτες, σύνδεση, μετακίνηση και κοινή χρήση των ιδεών σας.

Από την 9η, η εμπιστοσύνη σας ανυψώνεται και η αισιοδοξία σας παίρνει ώθηση. Σχέδια που έχουν σταματήσει ή που έχετε θέσει προσωρινά στο πλάι ή χάσατε το ενδιαφέρον να αρχίσετε να προχωράτε τώρα. Ένα σημείο καμπής σε μια προσπάθεια εκμάθησης ή προσωπικό ενδιαφέρον μπορεί να επιτευχθεί γύρω από το 9ο επίσης. Αυτός ο Τοξότης Πλήρης Σελήνη μπορεί να φέρει μεγάλες ειδήσεις ή ιδέες στον κόσμο σας που είναι ικανές να αλλάξουν την κατεύθυνση σας. Μπορεί να είναι η αρχή κάτι νέο και συναρπαστικό. Αποκτάτε περισσότερη σαφήνεια σχετικά με το τι θέλετε να βελτιώσετε και να αλλάξετε, και νιώθετε πιο εξοπλισμένο και κίνητρο να αναλάβετε τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Τα 14-15 απαιτούν κάποια back-stepping, αυτοπειθαρχία και ωριμότητα, καθώς ένας έλεγχος πραγματικότητας είναι πιθανός. Εάν έχετε πιέσει λίγο πολύ με προσωπικά ενδιαφέροντα και σχέδια, τότε σας υπενθυμίζουμε τα όρια του χρόνου και της ενέργειας τώρα. Οι ευθύνες χρειάζονται προσοχή προτού μπορέσετε να αισθανθείτε αρκετά ελεύθεροι για να εξερευνήσετε και να επεκτείνετε τις εμπειρίες σας. Ο αναδρομικός Ποσειδώνα στις 16 η μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να θέσει προς το παρόν κάποιες μικρότερες θέσεις εργασίας ή πρωτοβουλίες υγείας ή στόχους στον οπίσθιο καυστήρα για να δημιουργηθεί χώρος για τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας.

Σε γενικές γραμμές, καθώς ο μήνας προχωράει, επενδύετε ολοένα και περισσότερο στην επαγγελματική σας ζωή, τις ευθύνες και την εικόνα. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα πράγματα να συμβούν, και να φέρει περισσότερους μυς καθώς και ευφυΐα στο έργο σας. Παρατηρείτε, ιδιαίτερα από την 21η θέση, τις προσπάθειές σας, τις δεξιότητές σας και τη φωνή σας. Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε για αυτό που θέλετε, αν και είναι πιο πιθανό να πάρει τη μορφή της σκληρής δουλειάς για να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές σας ή την δική σας προσωπική καλύτερη αντί να ξεπεράσετε τη σύγκρουση. Επωφεληθείτε από το κίνητρο και το θάρρος να πάτε μετά από αυτό που θέλετε και αξίζετε, αλλά προσέξτε για ανυπομονησία και ανεπιθύμητες συγκρούσεις με άλλους.

Επίσης, η φωνή σας είναι ισχυρή αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα γύρω από την 21η και την 28η, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε την καλά! Τα υπερβολικά γρήγορα συμπεράσματα, οι επικρίσεις και οι παρατηρήσεις, ιδιαίτερα όταν μοιράζονται, μπορεί να προκαλέσουν μεταγενέστερη λύπη. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ισχυρότερη παρουσία σας δημιουργικά και για αιτίες που θέλετε πραγματικά να περάσετε πίσω.

Είστε ιδιαίτερα καλοί με κοινά μέσα, όπως τα χρήματα και τα ακίνητα, τα δάνεια και την υποστήριξη από την 6η θέση και ιδιαίτερα την 9η και 23η θέση. Είναι ευνοϊκή στιγμή να ζητήσετε βοήθεια αν το χρειάζεστε.

Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας και προχωρήστε σκληρά με τις σπουδές σας αυτό το μήνα για καλά αποτελέσματα. Οι ιδέες για νέες κατευθύνσεις σταδιοδρομίας ή ζωής μπορούν να είναι θαυμάσιες γύρω από την 21η και η Νέα Σελήνη στις 23 παρέχει μια υποστηρικτική ώθηση για την επίτευξη των στόχων σας.

Μάιος 2017

Η Αφροδίτη, βασιλιάς του Ζυγού, βγαίνει στο σπίτι των ζευγαριών του Ζυγού, λαμβάνοντας υπόψη ολόκληρο τον οπισθοδρομικό κύκλο (κύκλος που ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου με την είσοδό της στους Ιχθείς και τελειώνει στις 6 Ιουνίου με την έξοδο της από τον Κριό). Η πραγματική ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης συνέβη μεταξύ 4 Μαρτίου και 15 Απριλίου και αφορούσε και τα δύο ζώδια . Έτσι κατά τη διάρκεια αυτού του καιρού ασχολείστε με ορισμένα ζητήματα, λόγω των οποίων τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

Η Αφροδίτη κάνει μια δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα (19 Μαΐου), μια αντίθεση με τον Κρόνο (25 Μαΐου) και κατευθύνεται προς ένα τρίγωνο με τον Κρόνο (1 Ιουνίου) και μια σύνοδο με τον Ουρανό (3 Ιουνίου). Έτσι περνάτε από μια σειρά προκλήσεων που τείνουν να θέσουν τα πράγματα στο σωστό δρόμο, όλα αυτά που αφορούν κάτι καινούργιο ή μια αλλαγή.

Αλλά η διαδικασία δεν γίνεται, επειδή ο Άρης - αρχηγός του ζευγαριού των ζευγαριών του Ζυγού - πρέπει να περάσει από τις δικές του προκλήσεις, μέχρι τον Ιούλιο.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Με τον Ήλιο που βρίσκεται σε ένα από τα οικονομικά σπίτια του Ζυγού και με την πανσέληνο στο άλλο χρηματοοικονομικό σπίτι, το Μάιο του 2017 τα υλικά κίνητρα του Ζυγού είναι πολύ ισχυρά.

Επειδή η Σελήνη είναι ο ηγεμόνας της καριέρας του Ζυγού, οι επαγγελματικοί στόχοι εξακολουθούν να βασίζονται σε υλικούς λόγους. Μεταξύ άλλων, φαίνεται ότι πρέπει να πραγματοποιήσετε κάποια επένδυση σε ακίνητα ή σε αγαθά μακράς διάρκειας.

Ο Άρης ζωντανεύει το ενδιαφέρον σας για σπουδές, πολιτισμό, ταξίδια, Διαδίκτυο και συνεργασίες μεγάλων αποστάσεων - ενδιαφέρον που επισημαίνεται από την περιοχή στην οποία συμβαίνει η Νέα Σελήνη. Οι συνεργασίες, οι συμμαχίες, η εξυπηρέτηση πελατών ή η παροχή συμβουλών μπορούν να περάσουν από μετασχηματισμό ή επαναξιολόγηση.

Θα μπορούσατε επίσης να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό, την αντιπαλότητα ή να περάσετε διαφορές, αλλά η τύχη του νικητή είναι στο πλευρό σας.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Τα πράγματα παραμένουν αγχωτικά και τεταμένα και αυτό τονίζεται το δεύτερο μέρος του Μαΐου του 2017, όταν η Αφροδίτη - άρχοντας του Ζυγού - ξεκινά μια σύγκρουση με τον κυβερνήτη του σπιτιού της υγείας του Ζυγού (και όχι μόνο με αυτό) δημιουργώντας εντάσεις που θα μπορούσαν να αντανακλούν σωματικά .

Θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολή, και να οδηγήσετε μια καλά οργανωμένη ζωή. Είστε πολύ τεταμένοι. Προσπαθήστε να είστε πιο χαλαροί! Μην ανησυχείτε, είστε ευτυχισμένοι!

Απρίλιος 2017

Μερικές φορές, είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή τόσο πολύ να αξίζει τον κόπο: το χαμόγελο ενός μωρού, το γέλιο που σας χαρίζει ο καλύτερος φίλος σας, τα λουλούδια που κρυφοκοιτάζετε έξω στην άκρη του κήπου. Είναι πάντα τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή τόσο φωτεινή. Αλλά μερικές φορές, αυτόν τον μήνα, θα είστε τόσο απασχολημένοι με τα σκαμπανεβάσματα και ins και outs της καθημερινής σας ρουτίνας που (κυριολεκτικά) θα ξεχάσετε να σταματήσετε και να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα. Έτσι, αν κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα η ρουτίνα σας διαταράσσεται, να χαρείτε.  Σας δίνει το σύμπαν την ευκαιρία να επιβραδύνετε και να δείτε τι πραγματικά έχει σημασία.

Τον Απρίλη του 2017 να χρησιμοποιήσετε τις εξαιρετικές διπλωματικές ικανότητές σας για να διασώσετε μια δύσκολη κατάσταση γύρω στις 5 του μήνα. Μετά τις 13 του μήνα θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή να μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε επαγγελματική δραστηριότητα με εξαιρετικές προοπτικές.

Η  παρόρμηση να φλερτάρετε είναι η πρώτη σας προτεραιότητα μετά τις 17 του μήνα, και είστε σχεδόν ανήμποροι να αντισταθείτε! Αλλά, γιατί να αντισταθείτε, αφεθείτε στην ενέργεια αυτή. Πάρτε κάποιο επιπλέον ύπνο στις 22 και 23. Επιβράδυνση και πάλι στις 27 και 28, καθώς και από τη στιγμή που βγαίνει στις 30 ο μήνας, μετά με πιο φρέσκια διάθεση θα είστε έτοιμοι για κάποια βήματα στις σχέσεις σας.

Μετά από μια κουραστική περίοδο του Μαρτίου, η προσοχή στρέφεται περισσότερο σε συνεργασίες αυτό το μήνα. Η κοινωνικοποίηση μοιάζει με μια καλή επιλογή, αλλά καλύτερα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου του 2017. Μέχρι τότε, η Αφροδίτη θα είναι σε περίεργη φάση, αλλά  ο Άρης θα σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε πιο ελκυστικοί απ 'ό,τι συνήθως.

Η 27η Μαρτίου και το νέο φεγγάρι εκτείνει κάποιες συνθήκες ανταγωνισμού έως 26 Απριλίου και την φάση νέας σελήνης. Οι παλιές συνήθειες, οι  συμπεριφορές και οι πεποιθήσεις μπορεί να μην σας καλύπτουν πια. Σε θέματα σχέσεων μπορεί να μην έχετε πια την παροιμιώδη διπλωματικότητά σας. Ειδικά όσες σχέσεις έχουν φθαρεί από συνεχείς υποχωρήσεις θα αντιμετωπίσουν είτε μια ανανέωση είτε μια διακοπή. Δεν ανέχεστε άλλο να κάνετε υποχωρήσεις χωρίς αντίκρισμα.

Η Αφροδίτη από Μάρτιο 13-Απρίλιο 5 αυξάνει τις επιθυμίες σας για αγάπη και στοργή, αλλά μπορεί να προκύψουν προβλήματα, αν έχετε χαμηλώσει τα πρότυπα. Θα μπορούσατε να εισέλθετε σε μια νέα σχέση που δεν είναι πραγματικά προς το συμφέρον σας. Η έλλειψη πειθαρχίας και η υπερβολική μέθη από πρόσκαιρες απολαύσεις είναι άλλα πράγματα που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη της αυτή τη στιγμή, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε σε ένα ξεφάντωμα δαπανών ή να ζητήσετε χάρες, ειδικά το δανεισμό χρημάτων.

Η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 4 Μαρ - Απρ, 15 σας προκαλεί να λύσετε όλα τα θέματα σχέσεων που σας ταλαιπωρούν την τελευταία οκταετία, καθώς αυτή είναι η σημαντικότερη – τελευταία στον κύκλο αυτό -αναδρομή του πλανήτη που είναι κυβερνήτης σας. Να είστε όσο γίνεται περισσότερο ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να δείτε το πραγματικό σας συμφέρον, ακόμα κι αν πρέπει να βιώσετε μια περίοδο μοναξιάς ή μεταβατικής κατάστασης.

Το διάστημα μετά τις 11 Απρίλη και την πανσέληνο θα φέρει στο προσκήνιο ακριβώς το θέμα των σχέσεων. Προσέξτε πολύ, είστε ένα ζώδιο που οι σχέσεις σας καθορίζουν απόλυτα την συμπεριφορά σας και τελικά την μοίρα σας. μην αφεθείτε σε σχέσεις που δεν σας αξίζουν ή δεν σας ικανοποιούν πια μόνο και μόνο για χάρη μιας υποτιθέμενης ισορροπίας. Επίσης μην κάνετε μια νέα σχέση ως εκδίκηση για μια προηγούμενη που δεν πήγε καλά γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι καθόλου καλά.

Ο Άρης από Απρίλιο 19-Μάιο 6 δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και σeξουαλική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική για τους άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια πιο ευνοϊκή στιγμή για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας. Σε όλες τις σχέσεις σας, την αγάπη και την επαγγελματική ζωή, οι άνθρωποι είναι θερμοί απέναντί σας και να θαυμάζουν την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη σας.

Η Αφροδίτη απέναντι σας και πάλι από 27 Απρίλη έως 15 Μάη παρουσιάζεται εξαιτίας της Αφροδίτης σε φάση οπισθοδρόμησης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Η προηγούμενη ανάδρομος διέλευση ήταν ένας καλός χρόνος για ενδοσκόπηση και την επαναξιολόγηση. Τώρα που η Αφροδίτη κινείται απέναντί σας θα σας δονήσει βαθιά και θα σας ανανεώσει.

Σε γενικές γραμμές, ο Απρίλιος του 2017 οι πλανήτες δείχνουν ότι θα είναι ένας θαυμάσιος μήνας για ρομαντική σχέση, για την ομορφιά και τον αισθησιασμό. Να επωφεληθείτε πλήρως από την εποχή και να βρείτε τρόπους για να απολαύσετε τον εαυτό σας κάθε μέρα.

Μάρτιος 2017

Ο Μάρτιος παραδοσιακά για εσάς αντιστοιχεί στον μήνα που φωτίζονται οι σχέσεις σας μέσω του πολικού σας Κριού. Ταυτόχρονα αυτήν την περίοδο έχουμε έντονες επιρροές από την έκλειψη που έχει προηγηθεί μέσα στον Φλεβάρη. Όταν ένας κύκλος έκλειψης ρίχνει  προβολείς στον χώρο που αντιστοιχεί στο «σπίτι της συνήθειας» σας, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αλλαγές έρχονται στα δρομολόγια ή ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε εκ νέου τις προτεραιότητές σας. Εάν έχετε τα μικρά πράγματα της ζωής σωστά τοποθετημένα, όπως τα ημερήσια προγράμματά σας, όλα τα άλλα ρέουν σωστά από εκεί. Γι 'αυτό είναι η καλύτερη ώρα για μια αλλαγή της συνήθειας.

Και αυτό θα είναι ακόμη πιο σημαντικό εάν οι επιπτώσεις της αλλαγής αφεθούν να επιδράσουν θετικά σε τομείς που επηρεάζουν την υγεία σας. Επειδή για εσάς ο κύκλος μέρα σε μέρα λειτουργίας είναι περίπου τόσο ρουτίνα και επαναλαμβανόμενες όσο παίρνει, πάντα κουράζεστε με τις συνήθειες. Μην σας πειράζει η ρουτίνα στην παρούσα φάση. Αυτό είναι επίσης ένα ιδανικό διάστημα για τη δημιουργική σας φύση και για να ασκηθείτε ακονίζοντας τα ταλέντα σας και στην τεχνική που μας λέει «η πρακτική σε κάνει τέλειο».

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας Αφροδίτη θα βγει ανάδρομη από το Μάρτιο στις 4. Θα κινηθεί πίσω σε μια θέση που κατείχε στις αρχές Φεβρουαρίου. Και ακόμα κι αν αυτό δεν κάνει μια πολύ άμεση αίσθηση, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για αλλαγές μέσα στον μήνα, θέλετε να κάνετε μια στάση στο χρόνο. Πρώτον η Αφροδίτη είναι αντίθετη, πολική στο ζώδιό σας και καθώς τα αντίθετα έλκονται θα σας επηρεάζει μέσω της ανάδρομης πορείας της στις σχέσεις σας.

Ο πλανήτης αυτός κυβερνά επίσης το σπίτι σας που αφορά τις κοινές αξίες, έτσι αυτός ο μήνας μπορεί να έχει οικονομική χροιά. Οι δράσεις, οι συζητήσεις, ή οι ιδέες των άλλων μπορεί να επηρεάζουν την αίσθηση της ασφάλειας σας. Σημειώστε τις ενέργειες πάνω και γύρω από τις 18 του μήνα, η Αφροδίτη συναντά τον ομιλητικό Ερμή και την 25η, ενώνεται με τον Ήλιο και αυτές οι ημερομηνίες ξεχωρίζουν για την εκπληκτική δυναμική τους σε φλερτ και επικοινωνία.

Αν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια νέα σχέση, ή σχεδιάζεται να πάτε την ήδη υπάρχουσα σε στο επόμενο επίπεδο, αυτό μπορεί να είναι το διάστημα που θα είναι όλα πιθανά. Μερικές φορές είναι επίσης χρήσιμο να κοιτάξετε πίσω και οκτώ χρόνια πριν, όταν η Αφροδίτη επαναλαμβάνεται με την ίδια ανάδρομη κίνηση. Αυτόν τον μήνα και πολύ πιο δυνατά από τις 15 Απριλίου που θα γυρίσει η Αφροδίτη ορθή θα λύσετε προβλήματα της τελευταίας περιόδου των 8 χρόνων που έχουν προηγηθεί.

Η Πανσέληνος στις 12 Μαρτίου ρίχνει φως στα κρυμμένα στοιχεία της ζωής σας. θα καταλήξετε για πρώτη ίσως φορά στην ζωή σας να είστε μυστικοπαθείς μυστικοπαθείς, και συχνά το πνεύμα σας θα γυρνάει σε θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν και το δωδέκατο ηλιακό σπίτι. Απαντήσεις που αφορούν το σύνολο της ζωής σας βρίσκονται έξω από το mainstream, σε δρόμους αντισυμβατικούς. Μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη ανάγκη για εμπιστευτικότητα στην περίοδο γύρω στα μέσα του Μαρτίου.

Μπορείτε να αντιληφθείτε πιο εύκολα τα πάντα -  προηγουμένως κρυμμένες πτυχές της ζωής σας ή άγνωστα στοιχεία σας κρατούσαν στο σκοτάδι . Τώρα όλα γίνονται προφανή σε σας. Ώρα να δώσετε προσοχή στην μεγαλύτερη διαίσθησή σας.

Η ενέργεια της Σελήνης ενώνει την καρδιά και το πνεύμα σας και σας χαρίζει μεγάλες ερωτικές στιγμές από τα μέσα της 4ης του μήνα και  ολόκληρη την 5η και 6η, το απόγευμα στις 13 και κατά τη διάρκεια της 14ης και 15ης του μήνα και στις αρχές της 23ης  μέχρι αργά το βράδυ της 25ης Μαρτίου.

Φεβρουάριος 2017

Ο Ερμής και ο Δίας θα σας προβληματίσουν πολύ από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 26 – έχετε μπροστά σας μια περίοδο που φέρνει συγκρούσεις και εντάσεις σε αυτή την πολυσύχναστη στιγμή της ζωής σας. Οι επικοινωνίες και η πνευματική δραστηριότητα διευρύνονται  τώρα έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να αποφευχθεί μια ένταση τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους γύρω σας.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 22 φέρνει συναρπαστικές ειδήσεις και τόνωση σε επαγγελματικές συνομιλίες. Η καθημερινή ρουτίνα σας μπορεί να κάνει μια παράκαμψη σε νέες και απροσδόκητες κατευθύνσεις. Στην πορεία θα μάθετε νέα πράγματα και θα συναντήσετε νέους ανθρώπους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε φίλους από διαφορετικά υπόβαθρα από το δικό σας. Η κοινωνικοποίηση ευνοείται λόγω των ιδεών σας που γίνονται τολμηρές σας και την αίσθηση του χιούμορ που γίνεται περισσότερο kinky.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 22 φέρνει αισιοδοξία και καλά νέα. Έρευνα, μελέτη και κοινωνικοποίηση ευνοούνται, και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του μήνα για τους Ζυγούς για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας λόγω του καλού ενστίκτου σας.

Είναι πιθανό να έχετε πολλές ερωτικές εκπλήξεις τον Φεβρουάριο του 2017. Και οι δύο πλανήτες σχέσεων, η Αφροδίτη και ο Άρης  δημιουργούν υποδαύλιση συγκρούσεων και προσθέτουν άγχος στον τομέα της αγάπης σας. το διάστημα Φεβρουάριος 8 - 12 είναι οι καλύτερες μέρες του μήνα, όπου μπορούν να διευθετηθούν οι διαφορές. Η σεληνιακή έκλειψη και η ηλιακή, στη συνέχεια, να σας επιτρέψουν να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να κάνει μια νέα αρχή.

Η προηγηθείσα στις 28 Ιανουαρίου Νέα Σελήνη εκτείνει την δράση της  μέχρι την 26η Φεβ και την ηλιακή έκλειψη. Αυτή η νέα ώθηση της ενέργειας είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Η καλύτερη χρονική στιγμή για την έναρξη του νέου σας έργου είναι από τις 28 Ιανουαρίου έως 10 του Φεβ και την Σεληνιακή έκλειψη. Σε αυτό το διάστημα το φεγγάρι βάζει την εστίαση σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη ζωή και στην αγάπη σας ενώ λύνει με τον καλύτερο τρόπο νομικά θέματα που σας απασχόλησαν για καιρό. Βέβαια μην επαναπαυθείτε, δεν θα είναι όλα ρόδινα. π να πολεμήσετε την αναβλητικότητά σας.

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας από 27 Ιαν-11 Φεβ παρουσιάζει μια πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί προκειμένου να επιτευχθεί ένας συγκεκριμένος στόχος ή ακόμα και απλά να είστε ο εαυτός σας. Ο θυμός και η απογοήτευση είναι πιθανό ενδεχόμενο, καθώς άλλοι άνθρωποι

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Νοέμβριο προβλέπουν ότι πριν εμπλακείτε σε αυτόν τον μεγάλο και κάποιες φορές άσχημο αγώνα...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Οι προβλέψεις οι οποίες αφορούν τους Διδύμους για αυτόν τον μήνα δείχνουν ότι θα πρέπει να θέσετε τις προτεραιότητές σας...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Παρθένους για το Νοέμβριο του 2017 δείχνουν ότι ίσως χρειαστεί να βρείτε έναν ολοκαίνουργιο...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Τοξότη για τον Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι αν ξαφνικά έχετε την ώθηση στις 1, 2 και 3εις του μήνα να...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Αιγόκερω κατά τον μήνα Νοέμβριο του 2017 δείχνουν ότι φαίνεται ότι θα ήταν ίσως καιρός να...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Νοέμβριος 2017 Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Νοεμβρίου του 2017 για τον Υδροχόο προβλέπει ότι θα πρέπει να ετοιμαστείτε για έναν πραγματικά...