Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Σεπτέμβριος 2017

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το Ζωδιακό σύμβολο του Ζυγού συνιστάται να ενεργεί επίμονα, αλλά προσεκτικά. Οι κύριοι ουράνιοι ευεργέτες σας, η Αφροδίτη και ο Κρόνος, θα σας υποστηρίξουν ολόκληρο τον μήνα, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι οι θέσεις τους θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Σε γενικές γραμμές, αυτή τη στιγμή θα αναπτυχθεί μια αρκετά τυποποιημένη θέση γύρω σας, δηλαδή, δεν θα είναι αποτελεσματικά τα αστέρια ή οιοσδήποτε πλανητικός συνδυασμός που επηρεάζει τη ζωή σας τώρα, αλλά εσείς οι ίδιοι. Εντούτοις, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι περιστάσεις θα έχουν σημαντικό ρόλο, αλλά θα είστε σε θέση να μετατρέψετε ακόμα και τους πιο δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες προς όφελός σας ή τουλάχιστον να τους πλησιάσετε. Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, αυτή θα αποδειχθεί μια αρκετά ήρεμη περίοδος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε θεμελιώδη προβλήματα . Η σφαίρα της εργασίας και των οικονομικών θα απαιτήσει ένα ορισμένο επίπεδο συγκέντρωσης, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απλά απίστευτο. Εντούτοις, θα ήταν σκόπιμο να θυμηθούμε τον Άρη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ενισχυθεί από τη θέση του επιθετικά ευθυγραμμισμένου Ουρανού. Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με τα πράγματα έντονα, αλλά δεν πρέπει να επιβραδύνετε πάρα πολύ. Αν κάνετε κάτι από αυτά, ο κόκκινος πλανήτης θα περιπλέξει σοβαρά τη ζωή σας.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "μέτωπο εργασίας" θα μπορούσε να φαίνεται αρκετά αδρανές, αλλά αυτό θα είναι μόνο στην αρχή, κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο του μήνα. Προς την έναρξη της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου, θα εκπλαγείτε να παρατηρήσετε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει δραστικά. Αντί για ειρήνη και ηρεμία, μπορείτε να περιμένετε τρελή δυναμική, και δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε αυτό το στάδιο. Φυσικά, δεν χρειάζεται να παρακάμψετε τίποτα από αυτή την άποψη, γιατί αυτό θα είναι ένας εξαιρετικά ελπιδοφόρος χρόνος . Τα αστέρια συμβουλεύουν τους Ζυγούς που έχουν τη δική τους επιχείρηση να εξετάσουν σοβαρά την αναβάθμιση της παραγωγής αυτόν τον μήνα. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε σημαντικά τους πόρους, αλλά ακόμα, να αποκτήσετε αξιοπρεπείς θέσεις. Αν δεν έχετε ακόμα τη δική σας επιχείρηση, θα ήταν λογικό να αρχίσετε να σκέφτεστε ένα τέτοιο βήμα. Τουλάχιστον, προσπαθήστε να εφαρμόσετε τις πρωτοβουλίες σας, γιατί αυτή είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή για αυτό. Μη διστάσετε να πάτε κατά της άποψης των διαχειριστών σας, επειδή τα επιτεύγματά σας θα μιλήσουν πιο δυνατά από τα λόγια. Αλλά μην ξεχνάτε ότι στην ουράνια ζώνη έχετε και εχθρούς. Εάν μιλάτε πάρα πολύ, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες σε ανθρώπους που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε, η θέση του Άρη θα ενισχυθεί και τότε κανείς δεν θα σας εγγυηθεί θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τη σφαίρα των συναισθημάτων και των προσωπικών σχέσεων, από την άποψη αυτή,  όπως ήδη αναφέρθηκε, θα πρέπει να βιώσουν οι Ζυγοί μια από τις πιο ειρηνικές και ευνοϊκές περιόδους σε ολόκληρο τον κύκλο του 2017. Στην αρχή του μήνα, θα μπορούσατε ήδη να καθορίσετε τις βασικές τάσεις που θα αναπτυχθούν αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι εάν προκύψουν κάποια διλήμματα, θα ήταν λογικό να τα αντιμετωπίσετε αμέσως, παρά το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εξελιχθούν σε πλήρεις συγκρούσεις ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα. Αλλά γιατί θα έπρεπε να ζυγίζετε τον εαυτό σας με επιπλέον ανησυχίες; Αν είστε μόνοι, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα σας επιτρέψει πιθανώς να επανεκτιμήσετε σημαντικά τις προοπτικές σας στη ζωή. Αυτή θα είναι μια περίοδος περισυλλογής, η οποία θα φέρει μια μοναδική εμπειρία στη ζωή σας. Ο δεσμευμένοι θα είναι ευτυχισμένοι και από αυτή την άποψη, ακόμη και μια έμμεση ασάφεια θα είναι απαράδεκτη. Θα πρέπει, ωστόσο, να επισημανθεί ότι λόγω της δυσμενούς ευθυγράμμισης του Άρη, θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε αρκετά προβλήματα. Μην είστε ράθυμοι - αν υπάρχει πραγματική ανάγκη, καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας (ακόμα και αν έχετε να συζητήσετε με μακρινούς συγγενείς, με τους οποίους δεν έχετε ποτέ επαφή). Σε αντίθετη περίπτωση, θα διακινδυνεύσετε τη σταθερότητα της θέσης σας.

Αύγουστος 2017

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να παραμείνετε τελείως σε ισορροπία, αλλά κάθε φορά που φτάνετε εκεί, ένα νέο κύμα ενέργειας ή απορίας παρεμποδίζει την ανάπαυση! Ο Δίας είναι στο ζώδιο σας και θα έχει μια σειρά προκλήσεων ενέργειας αυτό το μήνα. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με τη σύνδεσή σας με την πνευματική πλευρά της ζωής. Συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας με εντελώς άλλο τρόπο. Μπορεί να δοκιμάσετε νέα πράγματα ή να μετακινηθείτε εντελώς σε άλλο μέρος για να επιτρέψετε τη δημιουργία νέας ενέργειας. Η πανσέληνος θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη δική σας πνευματική ανάπτυξη αυτό το μήνα. Πάρτε χρόνο για να πάτε σε ένα ταξίδι, ταξίδι στο εξωτερικό, ει δυνατόν. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα διαλογιστικό έργο. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας εδώ, ακόμα κι αν δεν φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν νόημα τώρα. Ανοίγετε το τρίτο σας μάτι και αισθάνεστε λίγο πιο συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες ερωτήσεις στη ζωή. Μπορεί να βρεθείτε να επεκτείνετε τον μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή σας. Ίσως βρεθείτε να ταξιδεύετε στα αστρικά πεδία αυτή τη στιγμή. Ανεξήγητες εμπειρίες είναι μια πιθανότητα για σας, ή σύνδεση με την ψυχεδέλεια. Μωβ, δαμάσκηνα, αμέθυστος, ζαφείρια, σκούρο μπλε, αγγελική δουλειά, ωκεανοί, ψάρεμα, κολύμβηση μπορεί να είναι σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Μπορεί να συνδεθείτε με την εργασία σας σε άλλο επίπεδο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να ταξιδέψετε για την εργασία σας ή να ζητήσετε να συμμετάσχετε σε μια διεθνή ομάδα. Τα πεδία της εκπαίδευσης, της φιλοσοφίας, της έρευνας και της μουσικής είναι όλα σημαντικά αυτή τη στιγμή. Έχετε ένα άνοιγμα της καρδιάς σας όταν πρόκειται για το πάθος της ζωής σας και ίσως να δημιουργήσετε μια καριέρα μόνο για σας αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν όρια ή μια καθορισμένη επιλογή αυτή τη στιγμή! Οι ευκαιρίες κοινωνικής προόδου μπορεί να σας ανοίξουν ή να εμπλακείτε σε μια σταδιοδρομία που απαιτεί να συνδυάσετε κοινωνικές εκδηλώσεις με εμπειρίες σχετικές με τη σταδιοδρομία.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Οι σχέσεις μπορούν να γίνουν μέσω ταξιδιών στο εξωτερικό ή μέσω ταξιδιού γενικότερα. Μπορεί να συνδέεστε με κάποιον αγαπημένο πρόσωπο για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτή μπορεί να είναι η περίοδος κατά την οποία οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων μπορούν να ανθίσουν. Αυτός ο μήνας μπορεί να σας φέρει νέες ερωτήσεις και ίσως να έχετε μια φανταστική φιλία και βαθιές συνομιλίες σχετικά με τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό! Η δικτύωση και οι εκδηλώσεις της κοινότητας μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη ανακάλυψη για τον εαυτό σας! Εργάζεστε πραγματικά με το τρίτο μάτι σας αυτό το μήνα, οπότε ίσως αισθανθείτε ένα θόρυβο γύρω σας. Εκτιμήστε τυχόν ιδέες που φαίνεται να έρχονται από το πουθενά! Η μουσική και ο πειραματισμός θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ευθυγράμμιση με τις δικές σας πραγματικές ενέργειες αυτή τη στιγμή.

Αφθονία / Οικονομικά - Υπάρχει μια έντονη ενέργεια στις αρχές του μήνα που θέτει τον τόνο για τον υπόλοιπο Αύγουστο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7του μήνα μπορεί να σας φέρει λίγη αστάθεια, και πραγματικά να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είναι ένας χρόνος δίνης και δεινών για σας. Πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή, αλλά όλα θα ευθυγραμμιστούν αρκετά σύντομα. Μπορεί να υπάρχουν δώρα που σας δίνονται αυτό το μήνα στον χρηματοπιστωτικό τομέα του ζωδίου σας, ή ίσως να ζείτε με ένα χρηματικό ποσό που εξοικονομείται από μια προηγούμενη επένδυση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, απολαύστε αυτόν τον κύκλο για τη μαθησιακή εμπειρία!

Υγεία- Έχετε καλή υγεία για αυτό το μήνα. Ο διαλογισμός, η γιόγκα, η ποδηλασία, το περπάτημα και η πεζοπορία είναι εξαιρετικοί τρόποι να κινηθείτε. Για πολλούς από εσάς, μπορεί να υπάρχει μεγάλος πόνος στις αρθρώσεις ή πόνος στο ισχίο. Η υγεία σας μπορεί να επιβαρυνθεί από συναισθηματική κατανάλωση ή υπερβολική κατανάλωση ενέργειας. Η προσοχή στην πρόσληψη γλυκών και αλκοολούχων ποτών είναι σημαντική αυτή τη στιγμή.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Μια ένδοξη ιστορία του Έρωτα και της ψυχής τρέχει μέσω του ζωδίου σας αυτό το μήνα. Ο Έρως επικεντρώνεται στην παθιασμένη αγάπη με μια όμορφη ενέργεια. Μια βαθιά σύνδεση τρέχει βαθύτερα από την ψυχή σας. Μπορεί να αισθάνεται σαν να καλέσετε πολλές ζωές. Πολλοί μπορεί να βρίσκονται σε ψυχικές συνδέσεις και δεσμούς αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι μέσα στην οποιαδήποτε σχέση σας η αίσθηση ότι κάποιο άτομο το ξέρετε εδώ και πολλές ζωές. Τα συναισθήματα επεκτείνουν το μυαλό σας και μπορείτε να επιλέξετε την αγάπη όπως ο Amor κινείται μαζί με τον Δία αυτό το μήνα. Η αγάπη που επεκτείνεται στο μυαλό εδώ είναι η εστίαση! Θα μπορούσατε να ερωτευτείτε με κάποιον εντελώς αντίθετο από τον δικό σας κοινωνικό κύκλο! Μπορεί να συναντήσετε κάποιον στο εξωτερικό!

Ιούλιος 2017

Τον Ιούλιο του 2017, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το Ζωδιακό σημάδι του Ζυγού μπορούν να βασίζονται σε μια αρκετά επιτυχή επίλυση όλων των δύσκολων καταστάσεων. Το θέμα είναι ότι ο Ζυγός θα υποστηριχθεί τώρα από πολλά αντικείμενα του ηλιακού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του κυρίου των ουράνιων σωμάτων, και της Αφροδίτης. Ως αποτέλεσμα, η πλήρης επιτυχία είναι πιθανή τόσο στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, όσο και στο μέτωπο εργασίας. Σε καταστάσεις όπου είστε μόλις ένα βήμα μακριά από ένα νικηφόρο τέλος, οι πλανητικοί σας βοηθοί σίγουρα θα σας δώσουν την απαραίτητη ώθηση. Αν οι περιστάσεις ξαφνικά αρχίσουν να ξετυλίγονται με κακό τρόπο, σίγουρα θα βρείτε μια διέξοδο από την κατάσταση, μόλις λάβετε σαφή ή έμμεση καθοδήγηση. Με άλλα λόγια, στο σημερινό στάδιο της ζωής δεν πρέπει να υπολογίζετε σε πλήρη "freebies", αλλά πρώτα απ 'όλα, δεν προβλέπονται εδώ πραγματικά κρίσιμες καταστάσεις και, δεύτερον, με τόσο ισχυρούς προστάτες δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Φυσικά, σε ορισμένες περιπτώσεις θα ήταν λογικό να είσαι προσεκτικός, δεδομένου ότι η θέση του Άρη σε σχέση με το σημάδι σου δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απροκάλυπτα μεθόδους στη διαδικασία επίτευξης των στόχων σας. Μην εμπλακείτε σε οποιαδήποτε επιχείρηση κινδύνου, ειδικά οικονομικά - ενεργήστε άμεσα και δίκαια, διαφορετικά θα λυπάσαι.

Στον τομέα της εργασίας, τον Ιούλιο του 2017, οι Ζυγοί θα έχουν κάθε ευκαιρία να αποκτήσουν μια νέα θέση, να εφαρμόσουν ένα τεράστιο έργο, να βρουν νέα δουλειά - γενικά, να δημιουργήσουν μια καριέρα για τον εαυτό τους. Εστιάστε σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Εάν ο στόχος σας είναι αποκλειστικά έσοδα (και δεν υπάρχει τίποτα κακό για ένα τέτοιο στόχο), αυτό είναι ένα πράγμα, αλλά αν είναι σημαντικό για σας να κάνετε κάτι πραγματικά χρήσιμο, τότε θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά γι 'αυτό. Αλλά ο καθορισμός πιο δύσκολων στόχων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός επιτυχημένου ατόμου και ο δεύτερος θερινός μήνας θα σας το αποδείξει με συγκεκριμένα παραδείγματα. Αν εργάζεστε για τον εαυτό σας, θα ήταν λογικό να επικεντρωθείτε σε εκτεταμένη και ευρεία πρόοδο. Δηλαδή, μπορείτε να ξεκινήσετε να προχωράτε προς τη μία κατεύθυνση, αλλά πολύ γρήγορα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όλες τις διαθέσιμες περιοχές. Αν ασχολούμαστε με τους Ζυγούς που εργάζονται για κάποιον άλλο, γι 'αυτούς η πιο παραγωγική στρατηγική θα είναι να επικεντρωθεί στα τρέχοντα καθήκοντα, λαμβάνοντας υπόψη αυτά που έχουν ήδη εφαρμοστεί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί τώρα η εμπειρία θα σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Και περισσότερο - σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να κάνετε λάθος, όχι τώρα. Λειτουργήστε προσεκτικά, σταθερά και ειλικρινά, αλλιώς θα ενισχύσετε μόνο τη θέση του Άρη και ένα καλό αποτέλεσμα θα απειληθεί.

Τον Ιούλιο, το "ρομαντικό μέτωπο" δεν θα αφήσει τους Ζυγούς να βαρεθούν. Για όσους στην αρχή του μήνα είναι ήδη ευτυχείς να έχουν ένα "σημαντικό άλλο", η κατάσταση θα εξελιχθεί αρκετά εξαιρετικά. Κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο, η εμφάνιση δύσκολων καταστάσεων είναι πιθανή, αλλά θα περάσετε μέσα από αυτά με πτητικά χρώματα, χωρίς απώλειες από την πλευρά σας. Η δεύτερη και η τρίτη δεκαήμερη περίοδος θα είναι ειρηνική, σταθερή και κυρίως - ευτυχισμένη. Για τους single Ζυγούς η αυγή της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι ένα πραγματικό δώρο, γιατί θα πρέπει να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων. Φυσικά, όλα εδώ θα βασίζονται στις δικές σας επιθυμίες. Αν θέλετε να ζήσετε ως επαναπατρισμός, κρατώντας την επικοινωνία με τους γύρω σας στο ελάχιστο - είναι το δικαίωμά σας να το κάνετε αυτό, αλλά στην περίπτωση αυτή θα ήταν ανόητο να περιμένετε την ευτυχία . Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να βγείτε από τις σιδηροτροχιές. Ο συντονισμός και η υγιής φιλοδοξία στην επικοινωνία αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας. Λόγω της δυσμενούς θέσης του Άρη, οι τολμηροί Ζυγοί μπορεί να μην έχουν το πιο ευτυχισμένο τέλος. Περιορίστε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας, διαφορετικά δεν έχετε την ευκαιρία να έχετε καλές, ειλικρινείς σχέσεις.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος υποστηρίζει τη μάθηση, τα ταξίδια, τις εξωσχολικές δραστηριότητες, την καριέρα, τη φήμη και τις οικείες σχέσεις. Έχετε ιδιαίτερα καλή φόρμα όταν πρόκειται να αποκτήσετε νέες γνώσεις και να προωθήσετε στόχους εργασίας ή τρόπους ζωής. Έχετε μια ώθηση της σαφήνειας και του θάρρους από την πλευρά σας τον Ιούνιο!

Το 2-3 είναι ισχυρό για τη δραστηριότητα των σχέσεων και τις κοινωνικές, πολιτιστικές ή εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Ο 5ος είναι μια ιδιαίτερα κατάλληλη στιγμή για επικοινωνίες: μάθηση, μελέτες, σύνδεση, μετακίνηση και κοινή χρήση των ιδεών σας.

Από την 9η, η εμπιστοσύνη σας ανυψώνεται και η αισιοδοξία σας παίρνει ώθηση. Σχέδια που έχουν σταματήσει ή που έχετε θέσει προσωρινά στο πλάι ή χάσατε το ενδιαφέρον να αρχίσετε να προχωράτε τώρα. Ένα σημείο καμπής σε μια προσπάθεια εκμάθησης ή προσωπικό ενδιαφέρον μπορεί να επιτευχθεί γύρω από το 9ο επίσης. Αυτός ο Τοξότης Πλήρης Σελήνη μπορεί να φέρει μεγάλες ειδήσεις ή ιδέες στον κόσμο σας που είναι ικανές να αλλάξουν την κατεύθυνση σας. Μπορεί να είναι η αρχή κάτι νέο και συναρπαστικό. Αποκτάτε περισσότερη σαφήνεια σχετικά με το τι θέλετε να βελτιώσετε και να αλλάξετε, και νιώθετε πιο εξοπλισμένο και κίνητρο να αναλάβετε τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Τα 14-15 απαιτούν κάποια back-stepping, αυτοπειθαρχία και ωριμότητα, καθώς ένας έλεγχος πραγματικότητας είναι πιθανός. Εάν έχετε πιέσει λίγο πολύ με προσωπικά ενδιαφέροντα και σχέδια, τότε σας υπενθυμίζουμε τα όρια του χρόνου και της ενέργειας τώρα. Οι ευθύνες χρειάζονται προσοχή προτού μπορέσετε να αισθανθείτε αρκετά ελεύθεροι για να εξερευνήσετε και να επεκτείνετε τις εμπειρίες σας. Ο αναδρομικός Ποσειδώνα στις 16 η μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να θέσει προς το παρόν κάποιες μικρότερες θέσεις εργασίας ή πρωτοβουλίες υγείας ή στόχους στον οπίσθιο καυστήρα για να δημιουργηθεί χώρος για τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας.

Σε γενικές γραμμές, καθώς ο μήνας προχωράει, επενδύετε ολοένα και περισσότερο στην επαγγελματική σας ζωή, τις ευθύνες και την εικόνα. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα πράγματα να συμβούν, και να φέρει περισσότερους μυς καθώς και ευφυΐα στο έργο σας. Παρατηρείτε, ιδιαίτερα από την 21η θέση, τις προσπάθειές σας, τις δεξιότητές σας και τη φωνή σας. Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε για αυτό που θέλετε, αν και είναι πιο πιθανό να πάρει τη μορφή της σκληρής δουλειάς για να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές σας ή την δική σας προσωπική καλύτερη αντί να ξεπεράσετε τη σύγκρουση. Επωφεληθείτε από το κίνητρο και το θάρρος να πάτε μετά από αυτό που θέλετε και αξίζετε, αλλά προσέξτε για ανυπομονησία και ανεπιθύμητες συγκρούσεις με άλλους.

Επίσης, η φωνή σας είναι ισχυρή αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα γύρω από την 21η και την 28η, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε την καλά! Τα υπερβολικά γρήγορα συμπεράσματα, οι επικρίσεις και οι παρατηρήσεις, ιδιαίτερα όταν μοιράζονται, μπορεί να προκαλέσουν μεταγενέστερη λύπη. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ισχυρότερη παρουσία σας δημιουργικά και για αιτίες που θέλετε πραγματικά να περάσετε πίσω.

Είστε ιδιαίτερα καλοί με κοινά μέσα, όπως τα χρήματα και τα ακίνητα, τα δάνεια και την υποστήριξη από την 6η θέση και ιδιαίτερα την 9η και 23η θέση. Είναι ευνοϊκή στιγμή να ζητήσετε βοήθεια αν το χρειάζεστε.

Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας και προχωρήστε σκληρά με τις σπουδές σας αυτό το μήνα για καλά αποτελέσματα. Οι ιδέες για νέες κατευθύνσεις σταδιοδρομίας ή ζωής μπορούν να είναι θαυμάσιες γύρω από την 21η και η Νέα Σελήνη στις 23 παρέχει μια υποστηρικτική ώθηση για την επίτευξη των στόχων σας.

Μάιος 2017

Η Αφροδίτη, βασιλιάς του Ζυγού, βγαίνει στο σπίτι των ζευγαριών του Ζυγού, λαμβάνοντας υπόψη ολόκληρο τον οπισθοδρομικό κύκλο (κύκλος που ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου με την είσοδό της στους Ιχθείς και τελειώνει στις 6 Ιουνίου με την έξοδο της από τον Κριό). Η πραγματική ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης συνέβη μεταξύ 4 Μαρτίου και 15 Απριλίου και αφορούσε και τα δύο ζώδια . Έτσι κατά τη διάρκεια αυτού του καιρού ασχολείστε με ορισμένα ζητήματα, λόγω των οποίων τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

Η Αφροδίτη κάνει μια δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα (19 Μαΐου), μια αντίθεση με τον Κρόνο (25 Μαΐου) και κατευθύνεται προς ένα τρίγωνο με τον Κρόνο (1 Ιουνίου) και μια σύνοδο με τον Ουρανό (3 Ιουνίου). Έτσι περνάτε από μια σειρά προκλήσεων που τείνουν να θέσουν τα πράγματα στο σωστό δρόμο, όλα αυτά που αφορούν κάτι καινούργιο ή μια αλλαγή.

Αλλά η διαδικασία δεν γίνεται, επειδή ο Άρης - αρχηγός του ζευγαριού των ζευγαριών του Ζυγού - πρέπει να περάσει από τις δικές του προκλήσεις, μέχρι τον Ιούλιο.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Με τον Ήλιο που βρίσκεται σε ένα από τα οικονομικά σπίτια του Ζυγού και με την πανσέληνο στο άλλο χρηματοοικονομικό σπίτι, το Μάιο του 2017 τα υλικά κίνητρα του Ζυγού είναι πολύ ισχυρά.

Επειδή η Σελήνη είναι ο ηγεμόνας της καριέρας του Ζυγού, οι επαγγελματικοί στόχοι εξακολουθούν να βασίζονται σε υλικούς λόγους. Μεταξύ άλλων, φαίνεται ότι πρέπει να πραγματοποιήσετε κάποια επένδυση σε ακίνητα ή σε αγαθά μακράς διάρκειας.

Ο Άρης ζωντανεύει το ενδιαφέρον σας για σπουδές, πολιτισμό, ταξίδια, Διαδίκτυο και συνεργασίες μεγάλων αποστάσεων - ενδιαφέρον που επισημαίνεται από την περιοχή στην οποία συμβαίνει η Νέα Σελήνη. Οι συνεργασίες, οι συμμαχίες, η εξυπηρέτηση πελατών ή η παροχή συμβουλών μπορούν να περάσουν από μετασχηματισμό ή επαναξιολόγηση.

Θα μπορούσατε επίσης να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό, την αντιπαλότητα ή να περάσετε διαφορές, αλλά η τύχη του νικητή είναι στο πλευρό σας.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Τα πράγματα παραμένουν αγχωτικά και τεταμένα και αυτό τονίζεται το δεύτερο μέρος του Μαΐου του 2017, όταν η Αφροδίτη - άρχοντας του Ζυγού - ξεκινά μια σύγκρουση με τον κυβερνήτη του σπιτιού της υγείας του Ζυγού (και όχι μόνο με αυτό) δημιουργώντας εντάσεις που θα μπορούσαν να αντανακλούν σωματικά .

Θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολή, και να οδηγήσετε μια καλά οργανωμένη ζωή. Είστε πολύ τεταμένοι. Προσπαθήστε να είστε πιο χαλαροί! Μην ανησυχείτε, είστε ευτυχισμένοι!

Απρίλιος 2017

Μερικές φορές, είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή τόσο πολύ να αξίζει τον κόπο: το χαμόγελο ενός μωρού, το γέλιο που σας χαρίζει ο καλύτερος φίλος σας, τα λουλούδια που κρυφοκοιτάζετε έξω στην άκρη του κήπου. Είναι πάντα τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή τόσο φωτεινή. Αλλά μερικές φορές, αυτόν τον μήνα, θα είστε τόσο απασχολημένοι με τα σκαμπανεβάσματα και ins και outs της καθημερινής σας ρουτίνας που (κυριολεκτικά) θα ξεχάσετε να σταματήσετε και να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα. Έτσι, αν κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα η ρουτίνα σας διαταράσσεται, να χαρείτε.  Σας δίνει το σύμπαν την ευκαιρία να επιβραδύνετε και να δείτε τι πραγματικά έχει σημασία.

Τον Απρίλη του 2017 να χρησιμοποιήσετε τις εξαιρετικές διπλωματικές ικανότητές σας για να διασώσετε μια δύσκολη κατάσταση γύρω στις 5 του μήνα. Μετά τις 13 του μήνα θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή να μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε επαγγελματική δραστηριότητα με εξαιρετικές προοπτικές.

Η  παρόρμηση να φλερτάρετε είναι η πρώτη σας προτεραιότητα μετά τις 17 του μήνα, και είστε σχεδόν ανήμποροι να αντισταθείτε! Αλλά, γιατί να αντισταθείτε, αφεθείτε στην ενέργεια αυτή. Πάρτε κάποιο επιπλέον ύπνο στις 22 και 23. Επιβράδυνση και πάλι στις 27 και 28, καθώς και από τη στιγμή που βγαίνει στις 30 ο μήνας, μετά με πιο φρέσκια διάθεση θα είστε έτοιμοι για κάποια βήματα στις σχέσεις σας.

Μετά από μια κουραστική περίοδο του Μαρτίου, η προσοχή στρέφεται περισσότερο σε συνεργασίες αυτό το μήνα. Η κοινωνικοποίηση μοιάζει με μια καλή επιλογή, αλλά καλύτερα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου του 2017. Μέχρι τότε, η Αφροδίτη θα είναι σε περίεργη φάση, αλλά  ο Άρης θα σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε πιο ελκυστικοί απ 'ό,τι συνήθως.

Η 27η Μαρτίου και το νέο φεγγάρι εκτείνει κάποιες συνθήκες ανταγωνισμού έως 26 Απριλίου και την φάση νέας σελήνης. Οι παλιές συνήθειες, οι  συμπεριφορές και οι πεποιθήσεις μπορεί να μην σας καλύπτουν πια. Σε θέματα σχέσεων μπορεί να μην έχετε πια την παροιμιώδη διπλωματικότητά σας. Ειδικά όσες σχέσεις έχουν φθαρεί από συνεχείς υποχωρήσεις θα αντιμετωπίσουν είτε μια ανανέωση είτε μια διακοπή. Δεν ανέχεστε άλλο να κάνετε υποχωρήσεις χωρίς αντίκρισμα.

Η Αφροδίτη από Μάρτιο 13-Απρίλιο 5 αυξάνει τις επιθυμίες σας για αγάπη και στοργή, αλλά μπορεί να προκύψουν προβλήματα, αν έχετε χαμηλώσει τα πρότυπα. Θα μπορούσατε να εισέλθετε σε μια νέα σχέση που δεν είναι πραγματικά προς το συμφέρον σας. Η έλλειψη πειθαρχίας και η υπερβολική μέθη από πρόσκαιρες απολαύσεις είναι άλλα πράγματα που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη της αυτή τη στιγμή, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε σε ένα ξεφάντωμα δαπανών ή να ζητήσετε χάρες, ειδικά το δανεισμό χρημάτων.

Η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 4 Μαρ - Απρ, 15 σας προκαλεί να λύσετε όλα τα θέματα σχέσεων που σας ταλαιπωρούν την τελευταία οκταετία, καθώς αυτή είναι η σημαντικότερη – τελευταία στον κύκλο αυτό -αναδρομή του πλανήτη που είναι κυβερνήτης σας. Να είστε όσο γίνεται περισσότερο ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να δείτε το πραγματικό σας συμφέρον, ακόμα κι αν πρέπει να βιώσετε μια περίοδο μοναξιάς ή μεταβατικής κατάστασης.

Το διάστημα μετά τις 11 Απρίλη και την πανσέληνο θα φέρει στο προσκήνιο ακριβώς το θέμα των σχέσεων. Προσέξτε πολύ, είστε ένα ζώδιο που οι σχέσεις σας καθορίζουν απόλυτα την συμπεριφορά σας και τελικά την μοίρα σας. μην αφεθείτε σε σχέσεις που δεν σας αξίζουν ή δεν σας ικανοποιούν πια μόνο και μόνο για χάρη μιας υποτιθέμενης ισορροπίας. Επίσης μην κάνετε μια νέα σχέση ως εκδίκηση για μια προηγούμενη που δεν πήγε καλά γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι καθόλου καλά.

Ο Άρης από Απρίλιο 19-Μάιο 6 δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και σeξουαλική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική για τους άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια πιο ευνοϊκή στιγμή για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας. Σε όλες τις σχέσεις σας, την αγάπη και την επαγγελματική ζωή, οι άνθρωποι είναι θερμοί απέναντί σας και να θαυμάζουν την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη σας.

Η Αφροδίτη απέναντι σας και πάλι από 27 Απρίλη έως 15 Μάη παρουσιάζεται εξαιτίας της Αφροδίτης σε φάση οπισθοδρόμησης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Η προηγούμενη ανάδρομος διέλευση ήταν ένας καλός χρόνος για ενδοσκόπηση και την επαναξιολόγηση. Τώρα που η Αφροδίτη κινείται απέναντί σας θα σας δονήσει βαθιά και θα σας ανανεώσει.

Σε γενικές γραμμές, ο Απρίλιος του 2017 οι πλανήτες δείχνουν ότι θα είναι ένας θαυμάσιος μήνας για ρομαντική σχέση, για την ομορφιά και τον αισθησιασμό. Να επωφεληθείτε πλήρως από την εποχή και να βρείτε τρόπους για να απολαύσετε τον εαυτό σας κάθε μέρα.

Μάρτιος 2017

Ο Μάρτιος παραδοσιακά για εσάς αντιστοιχεί στον μήνα που φωτίζονται οι σχέσεις σας μέσω του πολικού σας Κριού. Ταυτόχρονα αυτήν την περίοδο έχουμε έντονες επιρροές από την έκλειψη που έχει προηγηθεί μέσα στον Φλεβάρη. Όταν ένας κύκλος έκλειψης ρίχνει  προβολείς στον χώρο που αντιστοιχεί στο «σπίτι της συνήθειας» σας, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αλλαγές έρχονται στα δρομολόγια ή ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε εκ νέου τις προτεραιότητές σας. Εάν έχετε τα μικρά πράγματα της ζωής σωστά τοποθετημένα, όπως τα ημερήσια προγράμματά σας, όλα τα άλλα ρέουν σωστά από εκεί. Γι 'αυτό είναι η καλύτερη ώρα για μια αλλαγή της συνήθειας.

Και αυτό θα είναι ακόμη πιο σημαντικό εάν οι επιπτώσεις της αλλαγής αφεθούν να επιδράσουν θετικά σε τομείς που επηρεάζουν την υγεία σας. Επειδή για εσάς ο κύκλος μέρα σε μέρα λειτουργίας είναι περίπου τόσο ρουτίνα και επαναλαμβανόμενες όσο παίρνει, πάντα κουράζεστε με τις συνήθειες. Μην σας πειράζει η ρουτίνα στην παρούσα φάση. Αυτό είναι επίσης ένα ιδανικό διάστημα για τη δημιουργική σας φύση και για να ασκηθείτε ακονίζοντας τα ταλέντα σας και στην τεχνική που μας λέει «η πρακτική σε κάνει τέλειο».

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας Αφροδίτη θα βγει ανάδρομη από το Μάρτιο στις 4. Θα κινηθεί πίσω σε μια θέση που κατείχε στις αρχές Φεβρουαρίου. Και ακόμα κι αν αυτό δεν κάνει μια πολύ άμεση αίσθηση, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για αλλαγές μέσα στον μήνα, θέλετε να κάνετε μια στάση στο χρόνο. Πρώτον η Αφροδίτη είναι αντίθετη, πολική στο ζώδιό σας και καθώς τα αντίθετα έλκονται θα σας επηρεάζει μέσω της ανάδρομης πορείας της στις σχέσεις σας.

Ο πλανήτης αυτός κυβερνά επίσης το σπίτι σας που αφορά τις κοινές αξίες, έτσι αυτός ο μήνας μπορεί να έχει οικονομική χροιά. Οι δράσεις, οι συζητήσεις, ή οι ιδέες των άλλων μπορεί να επηρεάζουν την αίσθηση της ασφάλειας σας. Σημειώστε τις ενέργειες πάνω και γύρω από τις 18 του μήνα, η Αφροδίτη συναντά τον ομιλητικό Ερμή και την 25η, ενώνεται με τον Ήλιο και αυτές οι ημερομηνίες ξεχωρίζουν για την εκπληκτική δυναμική τους σε φλερτ και επικοινωνία.

Αν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια νέα σχέση, ή σχεδιάζεται να πάτε την ήδη υπάρχουσα σε στο επόμενο επίπεδο, αυτό μπορεί να είναι το διάστημα που θα είναι όλα πιθανά. Μερικές φορές είναι επίσης χρήσιμο να κοιτάξετε πίσω και οκτώ χρόνια πριν, όταν η Αφροδίτη επαναλαμβάνεται με την ίδια ανάδρομη κίνηση. Αυτόν τον μήνα και πολύ πιο δυνατά από τις 15 Απριλίου που θα γυρίσει η Αφροδίτη ορθή θα λύσετε προβλήματα της τελευταίας περιόδου των 8 χρόνων που έχουν προηγηθεί.

Η Πανσέληνος στις 12 Μαρτίου ρίχνει φως στα κρυμμένα στοιχεία της ζωής σας. θα καταλήξετε για πρώτη ίσως φορά στην ζωή σας να είστε μυστικοπαθείς μυστικοπαθείς, και συχνά το πνεύμα σας θα γυρνάει σε θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν και το δωδέκατο ηλιακό σπίτι. Απαντήσεις που αφορούν το σύνολο της ζωής σας βρίσκονται έξω από το mainstream, σε δρόμους αντισυμβατικούς. Μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη ανάγκη για εμπιστευτικότητα στην περίοδο γύρω στα μέσα του Μαρτίου.

Μπορείτε να αντιληφθείτε πιο εύκολα τα πάντα -  προηγουμένως κρυμμένες πτυχές της ζωής σας ή άγνωστα στοιχεία σας κρατούσαν στο σκοτάδι . Τώρα όλα γίνονται προφανή σε σας. Ώρα να δώσετε προσοχή στην μεγαλύτερη διαίσθησή σας.

Η ενέργεια της Σελήνης ενώνει την καρδιά και το πνεύμα σας και σας χαρίζει μεγάλες ερωτικές στιγμές από τα μέσα της 4ης του μήνα και  ολόκληρη την 5η και 6η, το απόγευμα στις 13 και κατά τη διάρκεια της 14ης και 15ης του μήνα και στις αρχές της 23ης  μέχρι αργά το βράδυ της 25ης Μαρτίου.

Φεβρουάριος 2017

Ο Ερμής και ο Δίας θα σας προβληματίσουν πολύ από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 26 – έχετε μπροστά σας μια περίοδο που φέρνει συγκρούσεις και εντάσεις σε αυτή την πολυσύχναστη στιγμή της ζωής σας. Οι επικοινωνίες και η πνευματική δραστηριότητα διευρύνονται  τώρα έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να αποφευχθεί μια ένταση τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους γύρω σας.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 22 φέρνει συναρπαστικές ειδήσεις και τόνωση σε επαγγελματικές συνομιλίες. Η καθημερινή ρουτίνα σας μπορεί να κάνει μια παράκαμψη σε νέες και απροσδόκητες κατευθύνσεις. Στην πορεία θα μάθετε νέα πράγματα και θα συναντήσετε νέους ανθρώπους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε φίλους από διαφορετικά υπόβαθρα από το δικό σας. Η κοινωνικοποίηση ευνοείται λόγω των ιδεών σας που γίνονται τολμηρές σας και την αίσθηση του χιούμορ που γίνεται περισσότερο kinky.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 22 φέρνει αισιοδοξία και καλά νέα. Έρευνα, μελέτη και κοινωνικοποίηση ευνοούνται, και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του μήνα για τους Ζυγούς για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας λόγω του καλού ενστίκτου σας.

Είναι πιθανό να έχετε πολλές ερωτικές εκπλήξεις τον Φεβρουάριο του 2017. Και οι δύο πλανήτες σχέσεων, η Αφροδίτη και ο Άρης  δημιουργούν υποδαύλιση συγκρούσεων και προσθέτουν άγχος στον τομέα της αγάπης σας. το διάστημα Φεβρουάριος 8 - 12 είναι οι καλύτερες μέρες του μήνα, όπου μπορούν να διευθετηθούν οι διαφορές. Η σεληνιακή έκλειψη και η ηλιακή, στη συνέχεια, να σας επιτρέψουν να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να κάνει μια νέα αρχή.

Η προηγηθείσα στις 28 Ιανουαρίου Νέα Σελήνη εκτείνει την δράση της  μέχρι την 26η Φεβ και την ηλιακή έκλειψη. Αυτή η νέα ώθηση της ενέργειας είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Η καλύτερη χρονική στιγμή για την έναρξη του νέου σας έργου είναι από τις 28 Ιανουαρίου έως 10 του Φεβ και την Σεληνιακή έκλειψη. Σε αυτό το διάστημα το φεγγάρι βάζει την εστίαση σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη ζωή και στην αγάπη σας ενώ λύνει με τον καλύτερο τρόπο νομικά θέματα που σας απασχόλησαν για καιρό. Βέβαια μην επαναπαυθείτε, δεν θα είναι όλα ρόδινα. π να πολεμήσετε την αναβλητικότητά σας.

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας από 27 Ιαν-11 Φεβ παρουσιάζει μια πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί προκειμένου να επιτευχθεί ένας συγκεκριμένος στόχος ή ακόμα και απλά να είστε ο εαυτός σας. Ο θυμός και η απογοήτευση είναι πιθανό ενδεχόμενο, καθώς άλλοι άνθρωποι στέκονται στο δρόμο σας ή απευθείας αντιτίθενται στη θέλησή σας. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για να επιτευχθεί πλήρως ό, τι θέλετε, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε τις μάχες σας προσεκτικά. Εκτός εάν οι στόχοι σας είναι ευγενείς και δεν απειλείτε άλλους, μια τακτική υποχώρηση μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλύτερα παρά μια ευθεία σύγκρουση.

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας σχεδόν όλο τον Φεβρουάριο αυξάνει τις επιθυμίες σας για αγάπη και στοργή αλλά τα προβλήματα δεν θα λείψουν, αν έχετε χαμηλότερα πρότυπα. Θα μπορούσατε να  μπείτε σε μια νέα σχέση που δεν είναι πραγματικά προς το συμφέρον σας. Η έλλειψη πειθαρχίας και συναισθηματική  υπερβολική μέθη είναι πράγματα που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη της αυτή τη στιγμή, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρετε απότομες αποφάσεις ούτε στην ερωτική ούτε στην οικονομική σας ζωή.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 6 έως 14 Φεβρ σας δίνει την ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής, στην επιχείρηση ή στην εργασία και στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους, έτσι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ζητήσετε μια χάρη ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή προαγωγή. Το μυαλό σας είναι κοφτερό και δημιουργικό. Μόνη κακή επιρροή η οποία είναι και δομική του Ζυγού είναι η αναβλητικότητα, είναι η στιγμή να παλέψετε για να βγείτε από αυτήν την διαχρονική παγίδα .

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από 8 έως 12 Φεβρ είναι η καλύτερη στιγμή του μήνα. Αυτή η διασκέδαση που χρειάζεστε έρχεται επιτέλους-αγαπώντας τον εαυτό σας και δεχόμενοι και φιλική επιρροή από τους πλανήτες δώστε άδεια από το πρόγραμμά σας  λίγες ημέρες για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ομαλή υφή που διακρίνει όλο το εύρος της επικοινωνίας σας για να διευθετήσετε κάθε σύγκρουση ή να μειώσετε την πίεση σε στενές σχέσεις σας. Οι αντιθέσεις βέβαια του ζωδίου σας με  τον Άρη και την Αφροδίτη μπορεί να βάλουν την αγάπη  και τις σχέσεις σας κάτω από μεγάλη πίεση. Νέες φιλίες μπορεί ακόμη και να σχηματιστούν τώρα.

Η 26η Φλεβάρη και η Ηλιακή Έκλειψη σας βρίσκει στην καρμική για εσάς χώρα των Ιχθύων. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τον ερωτισμό σας ο οποίος συχνά σας κάνει να χάνετε τον στόχο σας και σας δίνει δικαιολογίες για να παρατάτε σημαντικά σχέδια . Αν φροντίσετε να παραμείνετε όμως προσηλωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχετε μεγάλη εύνοια. 

Ιανουάριος 2017

Για μερικά χρόνια τώρα έχετε προσπαθήσει να συνδυάσετε το σπίτι και την καριέρα - να τα συγχωνεύσετε, να κάνετε την καριέρα σας πιο συναισθηματικά άνετη και να κάνετε το σπίτι σας περισσότερο ένα κέντρο κέρδους. Αυτές οι εντάσεις τονίζονται αυτό το μήνα. Ο 10ος οίκο σας της σταδιοδρομίας είναι ισχυρός, αλλά οι περισσότεροι από τους πλανήτες βρίσκονται κάτω από τον ορίζοντα και τον 4ο οίκο σας οπότε το σπίτι και η οικογένεια είναι ακόμη ισχυρότερα πεδία. Θα κλίνετε περισσότερο προς το σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθηματικά ζητήματα, αλλά δεν μπορείτε να αγνοήσετε την καριέρα σας. Όμως, αυτή την περίοδο, αν αναγκαστείτε να επιλέξετε μεταξύ οικογένειας και καριέρας, θα επιλέξετε την οικογένεια.

Το είδος της πλανητικής διαμόρφωσης που θα έχετε αυτό το μήνα προκαλεί συχνά σύγχυση σχετικά με την καριέρα και την οικογένεια. Θέλετε και τα δύο, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς θα επιτευχθεί αυτό. Όταν έχετε το ένα, αισθάνεστε ότι πρέπει επίσης να έχετε και το άλλο.

Αυτό το μήνα οι πλανήτες κάνουν μια σημαντική στροφή από την Ανατολική στη Δυτική τομέα του Ωροσκοπίου σας. Για σας, αυτό είναι καλά νέα. Μπορείτε να ασκήσετε την πραγματική ιδιοφυΐα σας - κερδίζοντας τη συνεργασία των άλλων με τη χρήση των κοινωνικών δεξιοτήτων σας. Αν και πολλοί Ζυγοί μπορεί να είναι ανεξάρτητοι, δεν είναι άνετα σε αυτόν τον ρόλο. Προτιμούν να κάνουν πράγματα με άλλους. Συνήθως δεν είναι σόλο παίκτες. Έτσι, αυτή η στροφή είναι άνετη για σας.

Η υγεία είναι πιο λεπτό μέχρι τις 19 του Ιανουαρίου. Να είστε ενήμεροι για τα επίπεδα της ενέργειας σας και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι κουρασμένος. Ακούστε το σώμα σας. Όταν είστε κουρασμένοι, ξεκουραστείτε. Βελτιώστε την υγεία με μασάζ ποδιών και αστραγάλων.

Με τον Δία στο δικό σα ζώδιο είστε σε μια ευημερούσα περίοδο. Οι πόρτες έχουν ανοίξει στο μυαλό σας και το σύμπαν ρίχνει τον πλούτο του μέσω αυτών. Αλλά αυτό το μήνα υπάρχει περισσότερο δράμα στο οικονομικό επίπεδο, πολλή δουλειά και λίγα κέρδη .  Τα κέρδη προέρχονται από τον σύντροφο (αυτός ή αυτή φαίνεται να εμπλέκεται στενά στα οικονομικά σας αυτή την περίοδο), ίσως μέσα από μια συνεργασία των επιχειρήσεων και από τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις δραστηριότητες των μέσων ενημέρωσης. Επικοινωνία - συνεργασία με το μυαλό και όχι το σώμα – είναι το πεδίο από όπου τα κέρδη προέρχονται. Το κέντρο του πλούτου σας είναι στο κεφάλι σας. Ο πνευματικός πλούτος είναι ο αληθινός πλούτος, και σε αντίθεση με τα υλικά περιουσιακά στοιχεία, δεν μπορείτε ποτέ να χάσετε αυτό τον πλούτο.

Η αγάπη είναι καλό «άθλημα» αυτό το μήνα. Οι αδέσμευτοι βρίσκουν ευκαιρίες αγάπης στη γειτονιά ή με τους γείτονες. Επίσης, σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες με όσους εμπλέκονται στα οικονομικά σας, οι συνεργασίες εύκολα μετατρέπονται σε αγάπες αυτόν τον μήνα.

Καθώς η χρονιά ξεκινά είστε σε μια ιδιαίτερα καλή περίοδο για την έναρξη νέων έργων, εγκαταστάσεων ή την εισαγωγή νέων μεθόδων στην εργασία σας. Ο προσωπικός ηλιακός κύκλος σας είναι σε μείωση. Μέχρι την 5η του μηνός όλοι οι πλανήτες κινούνται μπροστά, και από τις 5 έως τον 25 80 τοις εκατό από αυτούς είναι ακόμα μπροστά. Έτσι υπάρχει αφθονία της κοσμικής υποστήριξης για τις προσπάθειές σας. Εάν μπορείτε να προγραμματίσετε τα πράγματα από τις 10 έως τις 24 θα έχετε ακόμη περισσότερη υποστήριξ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με το σύμβολο του Δίδυμου, όπως και για τους εκπροσώπους του στοιχείου του αέρα, το...

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα είναι παραγωγικός χρόνος,...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Για τον Παρθένο, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα είναι αρκετά διφορούμενος χρόνος, αλλά δεν πρέπει να φοβηθείτε από αυτή τη...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα μπορούσε να είναι ένας...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Τον Σεπτέμβριο του 2017 το ζώδιο του Τοξότη μπορεί να βασιστεί στην επιτυχή ολοκλήρωση όλων των σημερινών έργων και...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Ο Δίας, ο βασικός προστάτης του Ζωδιακού χώρου των Ιχθύων, θα πάρει μια ισχυρή, σίγουρη θέση τον Σεπτέμβριο του 2017. Γι...