Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάϊος 2018

ΓΕΝΙΚΑ: Ξεκινάει για εσάς μια περίοδος, κατά την οποία, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν στην ερωτική σας ζωή, αλλά και οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους. Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα φέρει ριζικές αλλαγές σε αυτούς τους τομείς, ενδεχομένως με τη μορφή ανατροπών, τις οποίες καλείστε να αποδεχτείτε, είτε σας βολεύουν είτε όχι. Δεν θα ήταν απίθανο να σας απασχολήσουν ακόμα και κληρονομικά ζητήματα, ίσως και με τη μορφή αντιδικίας με συγγενικά πρόσωπα, ενώ αναμένεται τα αποτελέσματα μια τέτοιας, να είναι διαφορετικά απο ό,τι είχατε συνηθίσει, ή απο αυτά που περιμένατε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο Μάιος  ξεκινάει με αποκαλύψεις, που έχουν ως αποτέλεσμα τις απανωτές και ισχυρές συγκρούσεις. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να αποφύγετε τους καυγάδες, ιδιαίτερα απο τις 13-19 του μήνα, διότι οποιαδήποτε ένταση προκληθεί σ' αυτό το διάστημα θα έχει ολέθριες συνέπειες και θα σας εξαναγκάσουν σε αλλαγές που πιθανός δεν θέλετε. Αφήστε το θυμό σας να εκδηλωθεί ηπιότερα, μετά τις 20 Μαΐου, αλλά να θυμάστε πως αν φτάσετε σε ακρότητες τα αποτελέσματα ενδέχεται να είναι τα αντίθετα απο αυτά που ελπίζατε. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για δημιουργία σχέσης απο τις 15 του μήνα και μετά, αλλά καλύτερο διάστημα για να προχωρήσετε σε κάτι νέο απο τις 20-29/5.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αντίθετα, τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν απ' το καλό στο καλύτερο, με τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται να είναι πολλές και αρκετά συμφέρουσες. Στην αρχή του μήνα θα νιώσετε ανασφαλείς, χωρίς όμως αυτή η ανησυχία σας να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Απο τις 20-29 του μήνα, το τρίγωνο Δία-Ποσειδώνα έρχεται για να διαψεύσει τις φοβίες σας, δημιουργώντας καταπληκτικές συνθήκες για τα επαγγελματικά σας, είτε αυτές αφορούν σε εύρεση μόνιμης δουλείας, είτε σε βελτίωση της ήδη υπάρχουσας με επιπλέον απολαβές. Για το λόγο αυτό, υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε άσκοπες και απερίσκεπτες σπατάλες, που φυσικά τις δικαιούστε, αλλά το μέτρο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.


Απρίλιος 2018

Γενικά: Οι Ζυγοί των πρώτων ημερών, από την 1η του μήνα, θα έχουν να αντιμετωπίσουν τεράστιες δυσκολίες. Αλλά και οι υπόλοιποι του ζωδίου δεν είναι σε εύκολες καταστάσεις. Στην πραγματικότητα αρκετοί από εσάς, ζείτε πολύ ισχυρές δοκιμασίες, αφού γίνεται ένας χορός “αντιπαλότητας”και “κόντρας”. Αυτή την στιγμή, έχετε Άρη-Κρόνο-Πλούτωνα σε όψη τετραγώνου(δυσμενή)και Ήλιο-Ερμή-Ουρανό(για λίγο καιρό ακόμα)σε αντίθεση(δυσμενής όψη). Αυτό που καλείστε να κάνετε είναι, να κινηθείτε με ηρεμία και νομιμότητα, χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους, θεϊκούς και ανθρώπινους. Βγάλτε αυτές τις όψεις με σκληρή δουλειά, απόλυτη συγκέντρωση και πάντα με τις “προσταγές”της ηθικής. Είναι η μόνη λύση να περάσετε σχετικά ανώδυνα, αυτό το διάστημα.

Αισθηματικά: Τα τελευταία 7 χρόνια, προκλήθηκαν πολλές αλλαγές και ανατροπές στα αισθηματικά σας. Τίποτα δεν φαινόταν να σας δίνει σιγουριά. Κάντε λίγη υπομονή μέχρι τα μέσα Μαΐου, όπου ο Ουρανός θα εγκαταλείψει τον 5ο οίκο, δλδ τον τομέα των ερωτικών. Αναμφισβήτητα, για όσο καιρό έμεινε αυτός ο πλανήτης στην συγκεκριμένη θέση, δεν μπορέσατε να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες. Το ίδιο θα ισχύσει και αυτό το διάστημα, ώσπου να αλλάξει ζώδιο ο Ουρανός. Από την άλλη, ο Κρόνος από τον Αιγόκερω, έρχεται να σοβαρέψει τα πράγματα, όπως θα σοβαρευτείτε κι εσείς. Οτιδήποτε δημιουργηθεί με ανέμελη προοπτική, δεν θα έχει αντίκρυσμα. Σχέσεις που δεν “πατούσαν”σε νόμιμες βάσεις, θα διαλυθούν.

Επαγγελματικά: Μια αοριστία επικρατεί στα επαγγελματικά σας. Οι συνθήκες δεν είναι ώριμες, γι αυτό οτιδήποτε κάνετε τώρα, θα έχει το “στίγμα”του προσωρινού. Το πράγμα φαίνεται να στρώνει αρχές Ιουνίου. Ως τότε, κι εφόσον σας προτείνουν κάποιες δουλειές “part time”, φροντίστε να μην υπογράφετε δεσμευτικά συμβόλαια ή συμβάσεις. Είναι προφανές, πως θα σας πλησιάσουν πολλοί “αεριτζήδες”, γι αυτό τα μάτια σας δεκατέσσερα για ότι δεν σας φαίνεται “σόι”. Στα οικονομικά ωστόσο, με κάποιον μαγικό τρόπο, από εκεί που θα βρίσκεστε με άδεια την τσέπη, θα παρουσιάζονται κάποιες πηγές εισοδημάτων. Προσοχή στην υγεία από ουσίες και από μια τάση κατάθλιψης που σας διακατέχει.


Μάρτιος 2018

Ξεκινάτε τον μήνα με λιγότερο ενθουσιασμό απ' ό,τι συνήθως, γεγονός που σημαίνει πως θα χρειαστείτε μια ενθάρρυνση όταν η Σελήνη θα επισκεφθεί το αντίθετο ζώδιό σας στις 1 και 2 του μήνα αυτού. Μην πλανάστε και μην έχετε την αίσθηση πως ο Μάρτιος πρέπει να παραμείνει έτσι για σας. Με μια ηλιακή έκλειψη στο αντίθετο ζώδιό σας είναι σχεδόν σίγουρο πως σας περιμένουν μερικές μεγάλες εκπλήξεις.

Η αγάπη για τη ζωή φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα στις 6 του μήνα όταν ο πλανητικός κυβερνήτης, η Αφροδίτη θα κατευθύνεται προς τον Υδροχόο και θα σχηματίσει ένα τρίγωνο στον Ήλιο σας. Αυτή είναι μια υπέροχη περίοδος για να απολαύσετε τον χρόνο που θα περάσετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ θα ήτα χρήσιμο για την ψυχική και σωματική σας υγεία να αφιερώσετε λίγο χρόνο για κάποια ψυχαγωγική δραστηριότητα που είναι σίγουρο ότι θα φέρει ένα χαμόγελο στα χείλη σας.

Οι σχέσεις σας αλλάζουν τώρα και έχετε τη δυνατότητα να εξαλείψετε τον παλιό τρόπο σκέψης σας, αν αυτός σας κρατούσε πίσω και να χαράξετε το δρόμο σας για κάτι πολύ καλύτερο. Αυτό το νέο μονοπάτι μπορεί να πάρει λίγο χρόνο μέχρι να το συνηθίσετε, αλλά έχετε το μέλλον να το εξετάσετε μεθοδικά. Στις 14 Μαρτίου η σεληνιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας μαρτυρά μια επίσκεψη σε νοσοκομείο ή κάποια κλινική, ίσως για έναν έλεγχο υγείας ή για να επισκεφθείτε έναν φίλο.

Φεβρουάριος 2018

Η επόμενη περίοδος είναι εξαιρετική για νέες αρχές στο σπίτι και την οικογένεια ή σε προσωπικό επίπεδο, αγαπητέ Ζυγέ. Είναι επίσης εξαιρετικό για το ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα και τα χόμπι ή τις εγκάρδιες αναζητήσεις.

Η Νέα Σελήνη στις 16 Ιανουαρίου θέτει τον τόνο για το δεύτερο εξάμηνο του Ιανουαρίου και μέχρι το πρώτο εξάμηνο του Φεβρουαρίου και ενώ δεν έχει κατάσταση έκλειψης, είναι μια σημαντική φωνή! Για εσάς, είναι ιδιαίτερα ισχυρό για θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, την οικογένεια, τα οικιακά έργα ή τις δραστηριότητες, και την προσωπική σας ζωή. Έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε ή να υλοποιήσετε προγράμματα που σας βοηθούν να οργανώσετε το σπίτι σας. Υπάρχει μια ασυνήθιστα ισχυρή εμφάνιση πλανητών, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων βαρών Κρόνος και Πλούτωνας, στο ηλιακό τέταρτο σπίτι σας, υποδηλώνοντας μια σημαντική νέα αρχή ή έμφαση σε οποιοδήποτε (ή πολλά) από αυτά τα θέματα.

Οι εβδομάδες μετά από αυτή τη νέα σελήνη είναι εξαιρετικές για την πραγματοποίηση αλλαγών και βελτιώσεων στα προσωπικά συστήματα της ζωής σας, έτσι ώστε η οικογενειακή και οικογενειακή ζωή να εκπληρώνει μακροπρόθεσμα. Αυτή η έμφαση εμφανίζεται στο σημάδι του Αιγόκερω, μετά από όλα - ένα σημάδι που έχει τα μάτια του σε ό, τι έχει σημασία μακροπρόθεσμα - και να αποκομίσει τις ανταμοιβές του, θα πρέπει λίγο να σκεφτείτε σαν Αιγόκερως όταν ασχολείστε με τις εγχώριες ρουτίνες και την οικογένεια υποθέσεις. Με άλλα λόγια, να αναλάβετε μικρούς, υλοποιήσιμους στόχους και να εργαστείτε με τον καλύτερο τρόπο προς την κατεύθυνση προς τα εμπρός παρά για να προχωρήσετε και να περάσετε πολύ σύντομα. Να είστε ρεαλιστές και να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, μη δανείζοντας χρόνο, χρήμα ή ενέργεια από τον μελλοντικό σας εαυτό!

Είστε σε μια ιδιαίτερα καλή θέση να αισθάνεστε πιο σίγουροι για τη δική σας αξία και αξία και οι προσπάθειες να ζητήσετε ή να εργαστείτε για τα πράγματα που θέλετε μπορεί να είναι πολύ επιτυχημένη τώρα και να προχωρήσετε. Μπορεί να υπάρχουν πρόσθετοι πόροι ή χρήματα για να βρεθείτε στην οικογένεια και την εγχώρια ζωή τώρα, ή οι προσπάθειες να κάνετε εσάς και τη δική σας πιο ασφαλείς και ασφαλείς να έχετε αποδόσεις. Ανακαινίσεις σε ένα φυσικό ή συναισθηματικό επίπεδο είναι εντάξει τώρα. Η αναταραχή σε μια εταιρική σχέση ή η αναξιοπιστία των άλλων στη ζωή σας μπορεί να φαίνεται να διαταράσσει τα σχέδιά σας από καιρό σε καιρό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτό το θέμα έχει με σας εδώ και χρόνια, αλλά είναι σε εξέλιξη φέτος (έως το Μάρτιο του 2019, θα το βάζετε πίσω από σας για πάντα). Ανεφάρμοστες διακοπές, αυτή είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σας ή να φτάσετε σε μια κρίσιμη καμπή, ιδιαίτερα στις προσωπικές σας υποθέσεις, στην οικογένεια και στην οικιακή σας ζωή.

Ιανουάριος 2018

Αν έχετε κάνει κάποιες συναλλαγές που αφορούν ακίνητα τελικά θα πραγματοποιηθούν, αλλά όχι χωρίς κάποια θλίψη από άλλους που προσπαθούν να παρεμβαίνουν στην πρόοδό σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει κάποιον συγγενή, ή φίλο. Δημιουργήστε το άνετο περιβάλλον στο σπίτι που πάντα ονειρευόσασταν. Η εργασία από ένα γραφείο στο σπίτι μπορεί να είναι μια καλύτερη εναλλακτική επιλογή από τις προηγούμενες. Η επιλογή ανάμεσα στην οικογενειακή ζωή και τις επαγγελματικές φιλοδοξίες μπορεί να σας φέρει σε επαφή όλο το μήνα. Θα εργαστείτε σκληρά για να εξισορροπήσετε τα δύο. Αλλά συνειδητοποιήστε ήδη από τον πρώτο του επόμενου μήνα ότι θα μπορείτε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για αγάπη και αναψυχή, οπότε κρατήστε το καλό έργο εν τω μεταξύ. Η Σελήνη επισκέπτεται το σύμβολό σας δύο φορές αυτό το μήνα δίνοντάς σας άφθονες ευκαιρίες να παρατηρήσετε και να κάνετε καλή εντύπωση σε άλλους. Πολλά πράγματα επιτυγχάνονται τώρα. Η 3η-5η Ιανουαρίου και η 30η Ιανουαρίου του 31ου είναι οι προσωπικές μέρες σας όπου τα πράγματα πηγαίνουν γενικά στον δρόμο σας. Κοιτάτε και νιώστε το καλύτερο και άλλοι σας παίρνουν σοβαρά. . Κάντε την ευκαιρία να βγείτε κοινωνικά και να δημιουργήσετε νέες επαφές. Στις 10 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη στο 4ο σπίτι σας θα μπορούσε να σας απολαύσει τις ανέσεις του καινούριου σπιτιού σας.

Δεκέμβριος 2017

Ο Δεκέμβριος του 2017 θα μπορούσε να φέρει στους Ζυγούς κάποια απροσδόκητη αλλαγή στην αγάπη, ως αποτέλεσμα της αντίθεσης μεταξύ του Άρη (ηγεμόνα του Οίκου των σχέσεων του Ζυγού) και του Ουρανού. Στις 9 Δεκεμβρίου, ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό - και θα παραμείνει μέχρι τον Ιανουάριο μαζί με τον Δία, τον Ευεργέτη. Η επιρροή του Δία είναι ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωή που γίνεται πιο έντονη και πλούσια. Ο Δίας είναι γνωστός για τις ευκαιρίες που προσφέρει, οπότε πρέπει να δώσετε προσοχή και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη γενναιοδωρία του.

Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - βρίσκεται στο Οίκο της επικοινωνίας και του ταξιδιού του Ζυγού, έτσι μπορεί να υπάρχουν κάποιες δηλώσεις αγάπης ή φλερτ αλλά και «διπλωματικές» συζητήσεις που θα μπορούσαν να λύσουν τα πάντα.

Ο Δεκέμβριος 2017 είναι ένας μήνας με πολλές δυνατότητες κέρδους για τους Ζυγούς.

Ο Δίας είναι στον Οίκο των χρημάτων του Ζυγού και στις 9 Δεκεμβρίου έχει σύνοδο με τον Άρη - κυβερνήτη αυτού του Οίκου. Γίνεστε λοιπόν πιο τολμηροί και θα αναλάβετε την πρωτοβουλία, με σαφή πρόθεση να βελτιώσετε το εισόδημά σας και με τις καλύτερες πιθανότητες να επιτύχετε αυτό που θέλατε να κάνετε.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα, και ιδιαίτερα κατά τους πρώτους δύο δεκανούς, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για πληροφορίες, πνευματικές επιδιώξεις, γραφή, μελέτη, εργασία στον υπολογιστή, ομιλίες κ.ο.κ. για τα πάντα που αφορούν το μυαλό και την επικοινωνία, με μεγάλο αντίκτυπο στην καριέρα σας.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κάποια ταξίδια σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή ή να εργαστείτε σε μεγάλες αποστάσεις ή με κάποιον από μακριά.

Κατά το Δεκέμβριο του 2017 υπάρχει ενδιαφέρον για την υγεία και θα μπορούσε να βασιστεί πρωτίστως στην επιθυμία σας να σχεδιάσετε τώρα ορισμένες τακτικές εξετάσεις ή να διευθετήσετε παλαιότερα θέματα.

Αλλά μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε κάποια δυσάρεστη κατάσταση λόγω της απροσεξίας, της αμέλειας ή της κακής υγιεινής του τρόπου ζωής.

Θα πρέπει να προσπαθήσετε να περιορίσετε την έκθεση σε αγχωτικές καταστάσεις και να αποφύγετε την πνευματική εξάντληση.

Προσοχή στη σαφήνεια στην επικοινωνία! Βεβαιωθείτε ότι λαμβάνετε σωστά τις πληροφορίες που μεταδίδετε από άλλους και ότι κατανοούν σωστά τι θέλετε να μεταδώσετε σε αυτούς!

Νοέμβριος 2017

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Ζυγού για αυτόν τον μήνα   προβλέπει ότι η διασκέδαση και ο ρομαντισμός πάνε χέρι-χέρι. Έχετε πεταλούδες στο στομάχι σας και μια ιδιαίτερη λάμψη στα μάτια σας, όπως και μια ωραία ζεστή παλάμη που στηρίζεται στην δική σας. Αυτό δεν είναι μόνο ρομαντικό, αλλά πρόκειται και για διασκέδαση! Έτσι παραλείψτε λίγο και βουητό και ακούστε μια μελωδία κάτω από την αναπνοή σας και να κάνετε τα πάντα για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτόν το μήνα, καθώς σας πάει μακριά σε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Στις 8 Νοεμβρίου 2017, ήρθε η ώρα για κάποιο σοβαρό ορισμό της σχέσης σας. Θα πρέπει να μιλήσετε για το τι θέλετε και για το γιατί το θέλετε.

Αν αισθάνεστε λίγο κολλημένοι όταν πρόκειται για τις μεγάλες ερωτήσεις στις 14 και 15 του μήνα, τότε εστιάστε στην άπιαστη ομορφιά όλων των μικρών πραγμάτων: Πώς φαίνεται μια νιφάδα χιονιού καθώς πέφτει, πώς ο άνεμος σκίζει μέσα από τα δέντρα; Και τώρα αρχόμαστε στην 21η και 22η του μηνός. Εδώ ευνοήστε περισσότερο να αναλάβετε ρίσκα και ορισμένες αποφάσεις. Αισθήματα αναπτύσσονται έντονα στις 28. Επιλέξτε ένα διάλλειμα και επιπλέον ξεκούραση. Αυξάνετε τώρα τον ρομαντισμό  σας έως και τις 30 Νοεμβρίου 2017.

Το πρώτο τριήμερο του μήνα είναι στη διάθεσή σας για να ζήσετε τον έρωτα, αλλά και για να διασκεδάσετε. Όμως, φτάνουμε τώρα στην 8η του μήνα και ήρθε η ώρα να γίνουμε σοβαροί. Θα ακούσετε προτάσεις ή θα τις εκφράσετε εσείς, πάντως χρειάζεται μία άλλη αντιμετώπιση.

 Μπορείτε σε αυτόν τον μήνα να δώσετε περισσότερη προσοχή στην φυσική σας κατάσταση, πηγαίνετε στο γυμναστήριο, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι ότι αισθάνεστε πραγματικά την ανάγκη, και θα είστε σε καλή κατάσταση για να εκτιμήσετε όλα τα μικρά πράγματα που κάνουν πραγματικά όμορφη τη ζωή στις 14 και 15 Νοεμβρίου 2017. Τα πράγματα μεταξύ των δύο συντρόφων απλά δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα στις 21 και 22. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αντισταθμιστεί μια περίεργη διάθεση στις 28; Πάρτε έναν υπνάκο, πηγαίνετε στο γυμναστήριο και περιποιηθείτε τον εαυτό σας σε μια ή δύο ώρες ειρήνης και ηρεμίας με ένα φλιτζάνι τσάι και ένα καλό βιβλίο. Ζητάτε περισσότερο ρομαντισμό; Οκ, αυτό είναι δυνατό στις 30.

Πώς λοιπόν να δείξετε το εργατικό σας πρόσωπο μέσα στο πρώτο τριήμερο; Ωστόσο, φαίνεται ότι το αφεντικό σας είναι έτοιμο για να σας βάλει στη δουλειά. Τι να κάνετε; Τι γίνεται με τον καλύτερο δυνατό για να συνδυάσετε αυτά τα δύο πράγματα - διασκέδαση και δουλειά - και να διασκεδάσετε στην δουλειά; Αν προσπαθήσετε να απαντήσετε αυτό το ερώτημα, θα διαχειριστείτε την κατάσταση απόλυτα. Αυτό θα μπορούσε μάλιστα να αποδειχθεί μια άσκηση που έχει μακροπρόθεσμα οφέλη! Στις 9 και 10, βρίσκεστε πλέον χαμένοι στα όνειρά σας και την φαντασία σας. Και πάλι, ίσως χρειαστεί να βάλετε αυτά τα πράγματα στην άκρη και να δουλέψετε.

Ζυγοί, μην ανησυχείτε: Είστε εντελώς ευπρόσδεκτοι να πάτε τη βραδιά μακριά στις 16 και 17. Οι φίλοι σας θέλουν να σας δουν στις 21 και 22. Μέχρι τις 23 Νοεμβρίου του 2017, σκέφτεστε τα οικονομικά σας (και αυτό είναι πολύ θετικό). Επιλέξτε κάποια επιπλέον ξεκούραση και χαλάρωση στις 27 και 28. Έχετε δουλέψει σκληρά αυτό το μήνα! Και αφήστε λίγο ρομαντισμό στη ζωή σας στις 30. Είτε εργαστείτε έντονα, είτε όχι, αξίζετε να διασκεδάσετε! Και τι θα μπορούσε να είναι πιο διασκεδαστική από μια σπουδαία σχέση; Στο τέλος, η προσωπική ικανοποίηση θα βοηθήσει μόνο την επαγγελματική σας ζωή.

Οκτώβριος 2017

Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου 2017 δεν σας φέρνει πολύ ικανοποίηση στο τμήμα της ερωτικής ζωής. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - και ο Άρης ο κυβερνήτης των σχέσεων του Ζυγού - βρίσκονται σε αδρανή περιοχή του γραφήματος σας, κάτι που είναι δύσκολο και μπορεί μερικές φορές να είναι παραπλανητικό.

Δεν θα ήταν εκπληκτικό να βρεθείτε με κάποιο λόγο για να σας ενοχλήσει κάτι ή να απογοητευτείτε, αλλά δεν θα ήταν παράξενο επίσης να βιώσετε μια μυστική αγάπη, μυστηριώδη ή ακόμα και απαγορευμένη.

Αρχίζοντας με περίπου το μεσαίο σημείο του μήνα τα πράγματα αλλάζουν. Στις 14 Οκτωβρίου 2017 η Αφροδίτη εισέρχεται στο Ζυγό, αντανακλώντας τη χάρη της σε σας, αυξάνοντας τη γοητεία σας και την δύναμη της αποπλάνησης, γλιστρώντας τα πράγματα γύρω σας, καθιστώντας τα πιο αρμονικά και αισθησιακά.

Στις 22 Οκτωβρίου ο Άρης εισέρχεται επίσης στο Ζυγό, οπότε οι τελευταίες ημέρες του μήνα γίνονται πραγματικά ευνοϊκές για την αγάπη και το πάθος.

Ο Οκτώβριος 2017 είναι ένας πολύ ενεργός μήνας. Μέσω του Ζυγού περνούν με τη σειρά τους (και, σε ορισμένες περιπτώσεις, ταυτόχρονα!) Ο Ήλιος, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης.

Ο Ήλιος και ο Άρης είναι γεμάτοι ενέργεια, πρωτοβουλία και φιλοδοξία. Η Αφροδίτη φέρνει την τύχη και είναι ειδική σε συνεργασίες και δημόσιες σχέσεις. Ο Ερμής οξύνει το μυαλό, είναι εφευρετικός και γεμάτος από ιδέες, άριστες για επικοινωνία, μάρκετινγκ, υπολογισμούς και απαιτήσεις για ταξίδια.

Ο Δίας μένει στο Ζυγό μόνο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2017 και μετά πηγαίνει στον Σκορπιό. Τα πράγματα θα επανέλθουν κανονικά, και η αναταραχή εγκαταλείπει. Αλλά η θέση του Δία στο Σκορπιό είναι υποσχόμενη για τα οικονομικά του Ζυγού κατά τους επόμενους δεκατρείς μήνες.

Το πρώτο μέρος του μήνα θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια προβλήματα υγείας στους Ζυγούς. Η παρουσία της Αφροδίτης - ηγεμόνα του Ζυγού - στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι σας εξασθενεί, μειώνει την ασυλία σας και δίνει τον άνεμο στα πανιά χρόνιας ασθένειας και κρυμμένων κινδύνων. Επίσης, ο Άρης τονίζει αυτές τις τάσεις.

Η θέση του Ήλιου στο Ζυγό θα μπορούσε να αντισταθμίσει αυτή την αδυναμία σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν μπορεί να σας κρατήσει ασφαλείς από τον κίνδυνο. Έτσι πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Δώστε προσοχή στις οικονομικές αποφάσεις - περισσότερο κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών!

Σεπτέμβριος 2017

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το Ζωδιακό σύμβολο του Ζυγού συνιστάται να ενεργεί επίμονα, αλλά προσεκτικά. Οι κύριοι ουράνιοι ευεργέτες σας, η Αφροδίτη και ο Κρόνος, θα σας υποστηρίξουν ολόκληρο τον μήνα, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι οι θέσεις τους θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Σε γενικές γραμμές, αυτή τη στιγμή θα αναπτυχθεί μια αρκετά τυποποιημένη θέση γύρω σας, δηλαδή, δεν θα είναι αποτελεσματικά τα αστέρια ή οιοσδήποτε πλανητικός συνδυασμός που επηρεάζει τη ζωή σας τώρα, αλλά εσείς οι ίδιοι. Εντούτοις, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι οι περιστάσεις θα έχουν σημαντικό ρόλο, αλλά θα είστε σε θέση να μετατρέψετε ακόμα και τους πιο δυσμενείς εξωτερικούς παράγοντες προς όφελός σας ή τουλάχιστον να τους πλησιάσετε. Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, αυτή θα αποδειχθεί μια αρκετά ήρεμη περίοδος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απίθανο να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε θεμελιώδη προβλήματα. Η σφαίρα της εργασίας και των οικονομικών θα απαιτήσει ένα ορισμένο επίπεδο συγκέντρωσης, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι απλά απίστευτο. Εντούτοις, θα ήταν σκόπιμο να θυμηθούμε τον Άρη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα ενισχυθεί από τη θέση του επιθετικά ευθυγραμμισμένου Ουρανού. Δεν πρέπει να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με τα πράγματα έντονα, αλλά δεν πρέπει να επιβραδύνετε πάρα πολύ. Αν κάνετε κάτι από αυτά, ο κόκκινος πλανήτης θα περιπλέξει σοβαρά τη ζωή σας.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "μέτωπο εργασίας" θα μπορούσε να φαίνεται αρκετά αδρανές, αλλά αυτό θα είναι μόνο στην αρχή, κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο του μήνα. Προς την έναρξη της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου, θα εκπλαγείτε να παρατηρήσετε ότι η κατάσταση έχει αλλάξει δραστικά. Αντί για ειρήνη και ηρεμία, μπορείτε να περιμένετε τρελή δυναμική, και δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγετε αυτό το στάδιο. Φυσικά, δεν χρειάζεται να παρακάμψετε τίποτα από αυτή την άποψη, γιατί αυτό θα είναι ένας εξαιρετικά ελπιδοφόρος χρόνος. Τα αστέρια συμβουλεύουν τους Ζυγούς που έχουν τη δική τους επιχείρηση να εξετάσουν σοβαρά την αναβάθμιση της παραγωγής αυτόν τον μήνα. Αυτό θα σας επιτρέψει να εξοικονομήσετε σημαντικά τους πόρους, αλλά ακόμα, να αποκτήσετε αξιοπρεπείς θέσεις. Αν δεν έχετε ακόμα τη δική σας επιχείρηση, θα ήταν λογικό να αρχίσετε να σκέφτεστε ένα τέτοιο βήμα. Τουλάχιστον, προσπαθήστε να εφαρμόσετε τις πρωτοβουλίες σας, γιατί αυτή είναι η πιο ευνοϊκή στιγμή για αυτό. Μη διστάσετε να πάτε κατά της άποψης των διαχειριστών σας, επειδή τα επιτεύγματά σας θα μιλήσουν πιο δυνατά από τα λόγια. Αλλά μην ξεχνάτε ότι στην ουράνια ζώνη έχετε και εχθρούς. Εάν μιλάτε πάρα πολύ, δίνοντας σημαντικές πληροφορίες σε ανθρώπους που δεν πρέπει να εμπιστεύεστε, η θέση του Άρη θα ενισχυθεί και τότε κανείς δεν θα σας εγγυηθεί θετικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τη σφαίρα των συναισθημάτων και των προσωπικών σχέσεων, από την άποψη αυτή,  όπως ήδη αναφέρθηκε, θα πρέπει να βιώσουν οι Ζυγοί μια από τις πιο ειρηνικές και ευνοϊκές περιόδους σε ολόκληρο τον κύκλο του 2017. Στην αρχή του μήνα, θα μπορούσατε ήδη να καθορίσετε τις βασικές τάσεις που θα αναπτυχθούν αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι εάν προκύψουν κάποια διλήμματα, θα ήταν λογικό να τα αντιμετωπίσετε αμέσως, παρά το γεγονός ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα εξελιχθούν σε πλήρεις συγκρούσεις ακόμα κι αν δεν κάνετε τίποτα. Αλλά γιατί θα έπρεπε να ζυγίζετε τον εαυτό σας με επιπλέον ανησυχίες; Αν είστε μόνοι, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα σας επιτρέψει πιθανώς να επανεκτιμήσετε σημαντικά τις προοπτικές σας στη ζωή. Αυτή θα είναι μια περίοδος περισυλλογής, η οποία θα φέρει μια μοναδική εμπειρία στη ζωή σας. Ο δεσμευμένοι θα είναι ευτυχισμένοι και από αυτή την άποψη, ακόμη και μια έμμεση ασάφεια θα είναι απαράδεκτη. Θα πρέπει, ωστόσο, να επισημανθεί ότι λόγω της δυσμενούς ευθυγράμμισης του Άρη, θα μπορούσατε να αντιμετωπίζετε αρκετά προβλήματα. Μην είστε ράθυμοι - αν υπάρχει πραγματική ανάγκη, καταβάλλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσετε τους αγαπημένους σας (ακόμα και αν έχετε να συζητήσετε με μακρινούς συγγενείς, με τους οποίους δεν έχετε ποτέ επαφή). Σε αντίθετη περίπτωση, θα διακινδυνεύσετε τη σταθερότητα της θέσης σας.

Αύγουστος 2017

Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να παραμείνετε τελείως σε ισορροπία, αλλά κάθε φορά που φτάνετε εκεί, ένα νέο κύμα ενέργειας ή απορίας παρεμποδίζει την ανάπαυση! Ο Δίας είναι στο ζώδιο σας και θα έχει μια σειρά προκλήσεων ενέργειας αυτό το μήνα. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με τη σύνδεσή σας με την πνευματική πλευρά της ζωής. Συνδεθείτε με τους αγαπημένους σας με εντελώς άλλο τρόπο. Μπορεί να δοκιμάσετε νέα πράγματα ή να μετακινηθείτε εντελώς σε άλλο μέρος για να επιτρέψετε τη δημιουργία νέας ενέργειας. Η πανσέληνος θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για τη δική σας πνευματική ανάπτυξη αυτό το μήνα. Πάρτε χρόνο για να πάτε σε ένα ταξίδι, ταξίδι στο εξωτερικό, ει δυνατόν. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε ένα διαλογιστικό έργο. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας εδώ, ακόμα κι αν δεν φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν νόημα τώρα. Ανοίγετε το τρίτο σας μάτι και αισθάνεστε λίγο πιο συνδεδεμένο με τις μεγαλύτερες ερωτήσεις στη ζωή. Μπορεί να βρεθείτε να επεκτείνετε τον μεγαλύτερο σκοπό στη ζωή σας. Ίσως βρεθείτε να ταξιδεύετε στα αστρικά πεδία αυτή τη στιγμή. Ανεξήγητες εμπειρίες είναι μια πιθανότητα για σας, ή σύνδεση με την ψυχεδέλεια. Μωβ, δαμάσκηνα, αμέθυστος, ζαφείρια, σκούρο μπλε, αγγελική δουλειά, ωκεανοί, ψάρεμα, κολύμβηση μπορεί να είναι σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Μπορεί να συνδεθείτε με την εργασία σας σε άλλο επίπεδο αυτή τη στιγμή. Μπορεί να ταξιδέψετε για την εργασία σας ή να ζητήσετε να συμμετάσχετε σε μια διεθνή ομάδα. Τα πεδία της εκπαίδευσης, της φιλοσοφίας, της έρευνας και της μουσικής είναι όλα σημαντικά αυτή τη στιγμή. Έχετε ένα άνοιγμα της καρδιάς σας όταν πρόκειται για το πάθος της ζωής σας και ίσως να δημιουργήσετε μια καριέρα μόνο για σας αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχουν όρια ή μια καθορισμένη επιλογή αυτή τη στιγμή! Οι ευκαιρίες κοινωνικής προόδου μπορεί να σας ανοίξουν ή να εμπλακείτε σε μια σταδιοδρομία που απαιτεί να συνδυάσετε κοινωνικές εκδηλώσεις με εμπειρίες σχετικές με τη σταδιοδρομία.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Οι σχέσεις μπορούν να γίνουν μέσω ταξιδιών στο εξωτερικό ή μέσω ταξιδιού γενικότερα. Μπορεί να συνδέεστε με κάποιον αγαπημένο πρόσωπο για κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτή μπορεί να είναι η περίοδος κατά την οποία οι σχέσεις μεγάλων αποστάσεων μπορούν να ανθίσουν. Αυτός ο μήνας μπορεί να σας φέρει νέες ερωτήσεις και ίσως να έχετε μια φανταστική φιλία και βαθιές συνομιλίες σχετικά με τη φιλοσοφία και τον πολιτισμό! Η δικτύωση και οι εκδηλώσεις της κοινότητας μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια μεγάλη ανακάλυψη για τον εαυτό σας! Εργάζεστε πραγματικά με το τρίτο μάτι σας αυτό το μήνα, οπότε ίσως αισθανθείτε ένα θόρυβο γύρω σας. Εκτιμήστε τυχόν ιδέες που φαίνεται να έρχονται από το πουθενά! Η μουσική και ο πειραματισμός θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγαλύτερη ευθυγράμμιση με τις δικές σας πραγματικές ενέργειες αυτή τη στιγμή.

Αφθονία / Οικονομικά - Υπάρχει μια έντονη ενέργεια στις αρχές του μήνα που θέτει τον τόνο για τον υπόλοιπο Αύγουστο. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 7του μήνα μπορεί να σας φέρει λίγη αστάθεια, και πραγματικά να σας κάνει να αισθανθείτε σαν να είναι ένας χρόνος δίνης και δεινών για σας. Πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή, αλλά όλα θα ευθυγραμμιστούν αρκετά σύντομα. Μπορεί να υπάρχουν δώρα που σας δίνονται αυτό το μήνα στον χρηματοπιστωτικό τομέα του ζωδίου σας, ή ίσως να ζείτε με ένα χρηματικό ποσό που εξοικονομείται από μια προηγούμενη επένδυση. Είτε έτσι είτε αλλιώς, απολαύστε αυτόν τον κύκλο για τη μαθησιακή εμπειρία!

Υγεία- Έχετε καλή υγεία για αυτό το μήνα. Ο διαλογισμός, η γιόγκα, η ποδηλασία, το περπάτημα και η πεζοπορία είναι εξαιρετικοί τρόποι να κινηθείτε. Για πολλούς από εσάς, μπορεί να υπάρχει μεγάλος πόνος στις αρθρώσεις ή πόνος στο ισχίο. Η υγεία σας μπορεί να επιβαρυνθεί από συναισθηματική κατανάλωση ή υπερβολική κατανάλωση ενέργειας. Η προσοχή στην πρόσληψη γλυκών και αλκοολούχων ποτών είναι σημαντική αυτή τη στιγμή.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Μια ένδοξη ιστορία του Έρωτα και της ψυχής τρέχει μέσω του ζωδίου σας αυτό το μήνα. Ο Έρως επικεντρώνεται στην παθιασμένη αγάπη με μια όμορφη ενέργεια. Μια βαθιά σύνδεση τρέχει βαθύτερα από την ψυχή σας. Μπορεί να αισθάνεται σαν να καλέσετε πολλές ζωές. Πολλοί μπορεί να βρίσκονται σε ψυχικές συνδέσεις και δεσμούς αυτή τη στιγμή, μπορεί να είναι μέσα στην οποιαδήποτε σχέση σας η αίσθηση ότι κάποιο άτομο το ξέρετε εδώ και πολλές ζωές. Τα συναισθήματα επεκτείνουν το μυαλό σας και μπορείτε να επιλέξετε την αγάπη όπως ο Amor κινείται μαζί με τον Δία αυτό το μήνα. Η αγάπη που επεκτείνεται στο μυαλό εδώ είναι η εστίαση! Θα μπορούσατε να ερωτευτείτε με κάποιον εντελώς αντίθετο από τον δικό σας κοινωνικό κύκλο! Μπορεί να συναντήσετε κάποιον στο εξωτερικό!

Ιούλιος 2017

Τον Ιούλιο του 2017, οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το Ζωδιακό σημάδι του Ζυγού μπορούν να βασίζονται σε μια αρκετά επιτυχή επίλυση όλων των δύσκολων καταστάσεων. Το θέμα είναι ότι ο Ζυγός θα υποστηριχθεί τώρα από πολλά αντικείμενα του ηλιακού συστήματος, συμπεριλαμβανομένου του κυρίου των ουράνιων σωμάτων, και της Αφροδίτης. Ως αποτέλεσμα, η πλήρης επιτυχία είναι πιθανή τόσο στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, όσο και στο μέτωπο εργασίας. Σε καταστάσεις όπου είστε μόλις ένα βήμα μακριά από ένα νικηφόρο τέλος, οι πλανητικοί σας βοηθοί σίγουρα θα σας δώσουν την απαραίτητη ώθηση. Αν οι περιστάσεις ξαφνικά αρχίσουν να ξετυλίγονται με κακό τρόπο, σίγουρα θα βρείτε μια διέξοδο από την κατάσταση, μόλις λάβετε σαφή ή έμμεση καθοδήγηση. Με άλλα λόγια, στο σημερινό στάδιο της ζωής δεν πρέπει να υπολογίζετε σε πλήρη "freebies", αλλά πρώτα απ 'όλα, δεν προβλέπονται εδώ πραγματικά κρίσιμες καταστάσεις και, δεύτερον, με τόσο ισχυρούς προστάτες δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Φυσικά, σε ορισμένες περιπτώσεις θα ήταν λογικό να είσαι προσεκτικός, δεδομένου ότι η θέση του Άρη σε σχέση με το σημάδι σου δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή αυτή τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απροκάλυπτα μεθόδους στη διαδικασία επίτευξης των στόχων σας. Μην εμπλακείτε σε οποιαδήποτε επιχείρηση κινδύνου, ειδικά οικονομικά - ενεργήστε άμεσα και δίκαια, διαφορετικά θα λυπάσαι.

Στον τομέα της εργασίας, τον Ιούλιο του 2017, οι Ζυγοί θα έχουν κάθε ευκαιρία να αποκτήσουν μια νέα θέση, να εφαρμόσουν ένα τεράστιο έργο, να βρουν νέα δουλειά - γενικά, να δημιουργήσουν μια καριέρα για τον εαυτό τους. Εστιάστε σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε. Εάν ο στόχος σας είναι αποκλειστικά έσοδα (και δεν υπάρχει τίποτα κακό για ένα τέτοιο στόχο), αυτό είναι ένα πράγμα, αλλά αν είναι σημαντικό για σας να κάνετε κάτι πραγματικά χρήσιμο, τότε θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά γι 'αυτό. Αλλά ο καθορισμός πιο δύσκολων στόχων είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός επιτυχημένου ατόμου και ο δεύτερος θερινός μήνας θα σας το αποδείξει με συγκεκριμένα παραδείγματα. Αν εργάζεστε για τον εαυτό σας, θα ήταν λογικό να επικεντρωθείτε σε εκτεταμένη και ευρεία πρόοδο. Δηλαδή, μπορείτε να ξεκινήσετε να προχωράτε προς τη μία κατεύθυνση, αλλά πολύ γρήγορα να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε όλες τις διαθέσιμες περιοχές. Αν ασχολούμαστε με τους Ζυγούς που εργάζονται για κάποιον άλλο, γι 'αυτούς η πιο παραγωγική στρατηγική θα είναι να επικεντρωθεί στα τρέχοντα καθήκοντα, λαμβάνοντας υπόψη αυτά που έχουν ήδη εφαρμοστεί. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί τώρα η εμπειρία θα σας βοηθήσει να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Και περισσότερο - σε καμία περίπτωση δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να κάνετε λάθος, όχι τώρα. Λειτουργήστε προσεκτικά, σταθερά και ειλικρινά, αλλιώς θα ενισχύσετε μόνο τη θέση του Άρη και ένα καλό αποτέλεσμα θα απειληθεί.

Τον Ιούλιο, το "ρομαντικό μέτωπο" δεν θα αφήσει τους Ζυγούς να βαρεθούν. Για όσους στην αρχή του μήνα είναι ήδη ευτυχείς να έχουν ένα "σημαντικό άλλο", η κατάσταση θα εξελιχθεί αρκετά εξαιρετικά. Κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο, η εμφάνιση δύσκολων καταστάσεων είναι πιθανή, αλλά θα περάσετε μέσα από αυτά με πτητικά χρώματα, χωρίς απώλειες από την πλευρά σας. Η δεύτερη και η τρίτη δεκαήμερη περίοδος θα είναι ειρηνική, σταθερή και κυρίως - ευτυχισμένη. Για τους single Ζυγούς η αυγή της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι ένα πραγματικό δώρο, γιατί θα πρέπει να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων. Φυσικά, όλα εδώ θα βασίζονται στις δικές σας επιθυμίες. Αν θέλετε να ζήσετε ως επαναπατρισμός, κρατώντας την επικοινωνία με τους γύρω σας στο ελάχιστο - είναι το δικαίωμά σας να το κάνετε αυτό, αλλά στην περίπτωση αυτή θα ήταν ανόητο να περιμένετε την ευτυχία. Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να βγείτε από τις σιδηροτροχιές. Ο συντονισμός και η υγιής φιλοδοξία στην επικοινωνία αποτελούν το κλειδί της επιτυχίας. Λόγω της δυσμενούς θέσης του Άρη, οι τολμηροί Ζυγοί μπορεί να μην έχουν το πιο ευτυχισμένο τέλος. Περιορίστε τον εαυτό σας και τα συναισθήματά σας, διαφορετικά δεν έχετε την ευκαιρία να έχετε καλές, ειλικρινείς σχέσεις.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος υποστηρίζει τη μάθηση, τα ταξίδια, τις εξωσχολικές δραστηριότητες, την καριέρα, τη φήμη και τις οικείες σχέσεις. Έχετε ιδιαίτερα καλή φόρμα όταν πρόκειται να αποκτήσετε νέες γνώσεις και να προωθήσετε στόχους εργασίας ή τρόπους ζωής. Έχετε μια ώθηση της σαφήνειας και του θάρρους από την πλευρά σας τον Ιούνιο!

Το 2-3 είναι ισχυρό για τη δραστηριότητα των σχέσεων και τις κοινωνικές, πολιτιστικές ή εκπαιδευτικές ευκαιρίες. Ο 5ος είναι μια ιδιαίτερα κατάλληλη στιγμή για επικοινωνίες: μάθηση, μελέτες, σύνδεση, μετακίνηση και κοινή χρήση των ιδεών σας.

Από την 9η, η εμπιστοσύνη σας ανυψώνεται και η αισιοδοξία σας παίρνει ώθηση. Σχέδια που έχουν σταματήσει ή που έχετε θέσει προσωρινά στο πλάι ή χάσατε το ενδιαφέρον να αρχίσετε να προχωράτε τώρα. Ένα σημείο καμπής σε μια προσπάθεια εκμάθησης ή προσωπικό ενδιαφέρον μπορεί να επιτευχθεί γύρω από το 9ο επίσης. Αυτός ο Τοξότης Πλήρης Σελήνη μπορεί να φέρει μεγάλες ειδήσεις ή ιδέες στον κόσμο σας που είναι ικανές να αλλάξουν την κατεύθυνση σας. Μπορεί να είναι η αρχή κάτι νέο και συναρπαστικό. Αποκτάτε περισσότερη σαφήνεια σχετικά με το τι θέλετε να βελτιώσετε και να αλλάξετε, και νιώθετε πιο εξοπλισμένο και κίνητρο να αναλάβετε τις ευκαιρίες που προκύπτουν.

Τα 14-15 απαιτούν κάποια back-stepping, αυτοπειθαρχία και ωριμότητα, καθώς ένας έλεγχος πραγματικότητας είναι πιθανός. Εάν έχετε πιέσει λίγο πολύ με προσωπικά ενδιαφέροντα και σχέδια, τότε σας υπενθυμίζουμε τα όρια του χρόνου και της ενέργειας τώρα. Οι ευθύνες χρειάζονται προσοχή προτού μπορέσετε να αισθανθείτε αρκετά ελεύθεροι για να εξερευνήσετε και να επεκτείνετε τις εμπειρίες σας. Ο αναδρομικός Ποσειδώνα στις 16 η μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να θέσει προς το παρόν κάποιες μικρότερες θέσεις εργασίας ή πρωτοβουλίες υγείας ή στόχους στον οπίσθιο καυστήρα για να δημιουργηθεί χώρος για τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες σας.

Σε γενικές γραμμές, καθώς ο μήνας προχωράει, επενδύετε ολοένα και περισσότερο στην επαγγελματική σας ζωή, τις ευθύνες και την εικόνα. Είστε έτοιμοι να κάνετε τα πράγματα να συμβούν, και να φέρει περισσότερους μυς καθώς και ευφυΐα στο έργο σας. Παρατηρείτε, ιδιαίτερα από την 21η θέση, τις προσπάθειές σας, τις δεξιότητές σας και τη φωνή σας. Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε για αυτό που θέλετε, αν και είναι πιο πιθανό να πάρει τη μορφή της σκληρής δουλειάς για να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές σας ή την δική σας προσωπική καλύτερη αντί να ξεπεράσετε τη σύγκρουση. Επωφεληθείτε από το κίνητρο και το θάρρος να πάτε μετά από αυτό που θέλετε και αξίζετε, αλλά προσέξτε για ανυπομονησία και ανεπιθύμητες συγκρούσεις με άλλους.

Επίσης, η φωνή σας είναι ισχυρή αυτή τη στιγμή, ιδιαίτερα γύρω από την 21η και την 28η, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε την καλά! Τα υπερβολικά γρήγορα συμπεράσματα, οι επικρίσεις και οι παρατηρήσεις, ιδιαίτερα όταν μοιράζονται, μπορεί να προκαλέσουν μεταγενέστερη λύπη. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ισχυρότερη παρουσία σας δημιουργικά και για αιτίες που θέλετε πραγματικά να περάσετε πίσω.

Είστε ιδιαίτερα καλοί με κοινά μέσα, όπως τα χρήματα και τα ακίνητα, τα δάνεια και την υποστήριξη από την 6η θέση και ιδιαίτερα την 9η και 23η θέση. Είναι ευνοϊκή στιγμή να ζητήσετε βοήθεια αν το χρειάζεστε.

Προωθήστε τις φιλοδοξίες σας και προχωρήστε σκληρά με τις σπουδές σας αυτό το μήνα για καλά αποτελέσματα. Οι ιδέες για νέες κατευθύνσεις σταδιοδρομίας ή ζωής μπορούν να είναι θαυμάσιες γύρω από την 21η και η Νέα Σελήνη στις 23 παρέχει μια υποστηρικτική ώθηση για την επίτευξη των στόχων σας.

Μάιος 2017

Η Αφροδίτη, βασιλιάς του Ζυγού, βγαίνει στο σπίτι των ζευγαριών του Ζυγού, λαμβάνοντας υπόψη ολόκληρο τον οπισθοδρομικό κύκλο (κύκλος που ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου με την είσοδό της στους Ιχθείς και τελειώνει στις 6 Ιουνίου με την έξοδο της από τον Κριό). Η πραγματική ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης συνέβη μεταξύ 4 Μαρτίου και 15 Απριλίου και αφορούσε και τα δύο ζώδια. Έτσι κατά τη διάρκεια αυτού του καιρού ασχολείστε με ορισμένα ζητήματα, λόγω των οποίων τα πράγματα ξεκαθαρίζουν.

Η Αφροδίτη κάνει μια δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα (19 Μαΐου), μια αντίθεση με τον Κρόνο (25 Μαΐου) και κατευθύνεται προς ένα τρίγωνο με τον Κρόνο (1 Ιουνίου) και μια σύνοδο με τον Ουρανό (3 Ιουνίου). Έτσι περνάτε από μια σειρά προκλήσεων που τείνουν να θέσουν τα πράγματα στο σωστό δρόμο, όλα αυτά που αφορούν κάτι καινούργιο ή μια αλλαγή.

Αλλά η διαδι

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ο έντονος εκνευρισμός από τις δυσκολίες και τις παρασκηνιακές καταστάσεις που αντιμετωπίζατε για περίπου 8 χρόνια,...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η διέλευση του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόβλεπτες αλλαγές τόσο στην κοινωνική, όσο και στην...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, σας αναπτύσσεται η επιθυμία για περαιτέρω διεύρυνση των πνευματικών σας...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάίος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η διέλευση του Ουρανού απο τον έβδομο οίκο σας φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακές διαφορές, που αφορούν κυρίως σε...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η περίοδος που ξεκινάει για εσάς, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, εφόσον φυσικά βοηθούν...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας αλλαγές, κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον,...