Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Απρίλιος 2017

Μερικές φορές, είναι τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή τόσο πολύ να αξίζει τον κόπο: το χαμόγελο ενός μωρού, το γέλιο που σας χαρίζει ο καλύτερος φίλος σας, τα λουλούδια που κρυφοκοιτάζετε έξω στην άκρη του κήπου. Είναι πάντα τα μικρά πράγματα που κάνουν τη ζωή τόσο φωτεινή. Αλλά μερικές φορές, αυτόν τον μήνα, θα είστε τόσο απασχολημένοι με τα σκαμπανεβάσματα και ins και outs της καθημερινής σας ρουτίνας που (κυριολεκτικά) θα ξεχάσετε να σταματήσετε και να μυρίσετε τα τριαντάφυλλα. Έτσι, αν κάποια στιγμή αυτόν τον μήνα η ρουτίνα σας διαταράσσεται, να χαρείτε.  Σας δίνει το σύμπαν την ευκαιρία να επιβραδύνετε και να δείτε τι πραγματικά έχει σημασία.

Τον Απρίλη του 2017 να χρησιμοποιήσετε τις εξαιρετικές διπλωματικές ικανότητές σας για να διασώσετε μια δύσκολη κατάσταση γύρω στις 5 του μήνα. Μετά τις 13 του μήνα θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι ή να μετατρέψετε ένα χόμπι σας σε επαγγελματική δραστηριότητα με εξαιρετικές προοπτικές .

Η  παρόρμηση να φλερτάρετε είναι η πρώτη σας προτεραιότητα μετά τις 17 του μήνα, και είστε σχεδόν ανήμποροι να αντισταθείτε! Αλλά, γιατί να αντισταθείτε, αφεθείτε στην ενέργεια αυτή. Πάρτε κάποιο επιπλέον ύπνο στις 22 και 23. Επιβράδυνση και πάλι στις 27 και 28, καθώς και από τη στιγμή που βγαίνει στις 30 ο μήνας, μετά με πιο φρέσκια διάθεση θα είστε έτοιμοι για κάποια βήματα στις σχέσεις σας.

Μετά από μια κουραστική περίοδο του Μαρτίου, η προσοχή στρέφεται περισσότερο σε συνεργασίες αυτό το μήνα. Η κοινωνικοποίηση μοιάζει με μια καλή επιλογή, αλλά καλύτερα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου του 2017. Μέχρι τότε, η Αφροδίτη θα είναι σε περίεργη φάση, αλλά  ο Άρης θα σας κάνει να φαίνεστε και να αισθάνεστε πιο ελκυστικοί απ 'ό,τι συνήθως.

Η 27η Μαρτίου και το νέο φεγγάρι εκτείνει κάποιες συνθήκες ανταγωνισμού έως 26 Απριλίου και την φάση νέας σελήνης. Οι παλιές συνήθειες, οι  συμπεριφορές και οι πεποιθήσεις μπορεί να μην σας καλύπτουν πια. Σε θέματα σχέσεων μπορεί να μην έχετε πια την παροιμιώδη διπλωματικότητά σας. Ειδικά όσες σχέσεις έχουν φθαρεί από συνεχείς υποχωρήσεις θα αντιμετωπίσουν είτε μια ανανέωση είτε μια διακοπή. Δεν ανέχεστε άλλο να κάνετε υποχωρήσεις χωρίς αντίκρισμα.

Η Αφροδίτη από Μάρτιο 13-Απρίλιο 5 αυξάνει τις επιθυμίες σας για αγάπη και στοργή, αλλά μπορεί να προκύψουν προβλήματα, αν έχετε χαμηλώσει τα πρότυπα. Θα μπορούσατε να εισέλθετε σε μια νέα σχέση που δεν είναι πραγματικά προς το συμφέρον σας. Η έλλειψη πειθαρχίας και η υπερβολική μέθη από πρόσκαιρες απολαύσεις είναι άλλα πράγματα που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη της αυτή τη στιγμή, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάτε σε ένα ξεφάντωμα δαπανών ή να ζητήσετε χάρες, ειδικά το δανεισμό χρημάτων.

Η Αφροδίτη ανάδρομη από τις 4 Μαρ - Απρ, 15 σας προκαλεί να λύσετε όλα τα θέματα σχέσεων που σας ταλαιπωρούν την τελευταία οκταετία, καθώς αυτή είναι η σημαντικότερη – τελευταία στον κύκλο αυτό -αναδρομή του πλανήτη που είναι κυβερνήτης σας. Να είστε όσο γίνεται περισσότερο ειλικρινείς με τον εαυτό σας και να δείτε το πραγματικό σας συμφέρον, ακόμα κι αν πρέπει να βιώσετε μια περίοδο μοναξιάς ή μεταβατικής κατάστασης.

Το διάστημα μετά τις 11 Απρίλη και την πανσέληνο θα φέρει στο προσκήνιο ακριβώς το θέμα των σχέσεων. Προσέξτε πολύ, είστε ένα ζώδιο που οι σχέσεις σας καθορίζουν απόλυτα την συμπεριφορά σας και τελικά την μοίρα σας. μην αφεθείτε σε σχέσεις που δεν σας αξίζουν ή δεν σας ικανοποιούν πια μόνο και μόνο για χάρη μιας υποτιθέμενης ισορροπίας. Επίσης μην κάνετε μια νέα σχέση ως εκδίκηση για μια προηγούμενη που δεν πήγε καλά γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι καθόλου καλά.

Ο Άρης από Απρίλιο 19-Μάιο 6 δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και σeξουαλική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική για τους άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια πιο ευνοϊκή στιγμή για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας. Σε όλες τις σχέσεις σας, την αγάπη και την επαγγελματική ζωή, οι άνθρωποι είναι θερμοί απέναντί σας και να θαυμάζουν την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη σας.

Η Αφροδίτη απέναντι σας και πάλι από 27 Απρίλη έως 15 Μάη παρουσιάζεται εξαιτίας της Αφροδίτης σε φάση οπισθοδρόμησης, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως. Η προηγούμενη ανάδρομος διέλευση ήταν ένας καλός χρόνος για ενδοσκόπηση και την επαναξιολόγηση. Τώρα που η Αφροδίτη κινείται απέναντί σας θα σας δονήσει βαθιά και θα σας ανανεώσει.

Σε γενικές γραμμές, ο Απρίλιος του 2017 οι πλανήτες δείχνουν ότι θα είναι ένας θαυμάσιος μήνας για ρομαντική σχέση, για την ομορφιά και τον αισθησιασμό. Να επωφεληθείτε πλήρως από την εποχή και να βρείτε τρόπους για να απολαύσετε τον εαυτό σας κάθε μέρα.

Μάρτιος 2017

Ο Μάρτιος παραδοσιακά για εσάς αντιστοιχεί στον μήνα που φωτίζονται οι σχέσεις σας μέσω του πολικού σας Κριού. Ταυτόχρονα αυτήν την περίοδο έχουμε έντονες επιρροές από την έκλειψη που έχει προηγηθεί μέσα στον Φλεβάρη. Όταν ένας κύκλος έκλειψης ρίχνει  προβολείς στον χώρο που αντιστοιχεί στο «σπίτι της συνήθειας» σας, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι αλλαγές έρχονται στα δρομολόγια ή ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε εκ νέου τις προτεραιότητές σας. Εάν έχετε τα μικρά πράγματα της ζωής σωστά τοποθετημένα, όπως τα ημερήσια προγράμματά σας, όλα τα άλλα ρέουν σωστά από εκεί. Γι 'αυτό είναι η καλύτερη ώρα για μια αλλαγή της συνήθειας.

Και αυτό θα είναι ακόμη πιο σημαντικό εάν οι επιπτώσεις της αλλαγής αφεθούν να επιδράσουν θετικά σε τομείς που επηρεάζουν την υγεία σας. Επειδή για εσάς ο κύκλος μέρα σε μέρα λειτουργίας είναι περίπου τόσο ρουτίνα και επαναλαμβανόμενες όσο παίρνει, πάντα κουράζεστε με τις συνήθειες. Μην σας πειράζει η ρουτίνα στην παρούσα φάση. Αυτό είναι επίσης ένα ιδανικό διάστημα για τη δημιουργική σας φύση και για να ασκηθείτε ακονίζοντας τα ταλέντα σας και στην τεχνική που μας λέει «η πρακτική σε κάνει τέλειο».

Ο κυρίαρχος πλανήτης σας Αφροδίτη θα βγει ανάδρομη από το Μάρτιο στις 4. Θα κινηθεί πίσω σε μια θέση που κατείχε στις αρχές Φεβρουαρίου. Και ακόμα κι αν αυτό δεν κάνει μια πολύ άμεση αίσθηση, θα πρέπει να ετοιμαστείτε για αλλαγές μέσα στον μήνα, θέλετε να κάνετε μια στάση στο χρόνο. Πρώτον η Αφροδίτη είναι αντίθετη, πολική στο ζώδιό σας και καθώς τα αντίθετα έλκονται θα σας επηρεάζει μέσω της ανάδρομης πορείας της στις σχέσεις σας.

Ο πλανήτης αυτός κυβερνά επίσης το σπίτι σας που αφορά τις κοινές αξίες, έτσι αυτός ο μήνας μπορεί να έχει οικονομική χροιά. Οι δράσεις, οι συζητήσεις, ή οι ιδέες των άλλων μπορεί να επηρεάζουν την αίσθηση της ασφάλειας σας. Σημειώστε τις ενέργειες πάνω και γύρω από τις 18 του μήνα, η Αφροδίτη συναντά τον ομιλητικό Ερμή και την 25η, ενώνεται με τον Ήλιο και αυτές οι ημερομηνίες ξεχωρίζουν για την εκπληκτική δυναμική τους σε φλερτ και επικοινωνία .

Αν έχετε ξεκινήσει πρόσφατα μια νέα σχέση, ή σχεδιάζεται να πάτε την ήδη υπάρχουσα σε στο επόμενο επίπεδο, αυτό μπορεί να είναι το διάστημα που θα είναι όλα πιθανά. Μερικές φορές είναι επίσης χρήσιμο να κοιτάξετε πίσω και οκτώ χρόνια πριν, όταν η Αφροδίτη επαναλαμβάνεται με την ίδια ανάδρομη κίνηση. Αυτόν τον μήνα και πολύ πιο δυνατά από τις 15 Απριλίου που θα γυρίσει η Αφροδίτη ορθή θα λύσετε προβλήματα της τελευταίας περιόδου των 8 χρόνων που έχουν προηγηθεί.

Η Πανσέληνος στις 12 Μαρτίου ρίχνει φως στα κρυμμένα στοιχεία της ζωής σας. θα καταλήξετε για πρώτη ίσως φορά στην ζωή σας να είστε μυστικοπαθείς μυστικοπαθείς, και συχνά το πνεύμα σας θα γυρνάει σε θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν και το δωδέκατο ηλιακό σπίτι. Απαντήσεις που αφορούν το σύνολο της ζωής σας βρίσκονται έξω από το mainstream, σε δρόμους αντισυμβατικούς. Μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη ανάγκη για εμπιστευτικότητα στην περίοδο γύρω στα μέσα του Μαρτίου.

Μπορείτε να αντιληφθείτε πιο εύκολα τα πάντα -  προηγουμένως κρυμμένες πτυχές της ζωής σας ή άγνωστα στοιχεία σας κρατούσαν στο σκοτάδι . Τώρα όλα γίνονται προφανή σε σας. Ώρα να δώσετε προσοχή στην μεγαλύτερη διαίσθησή σας.

Η ενέργεια της Σελήνης ενώνει την καρδιά και το πνεύμα σας και σας χαρίζει μεγάλες ερωτικές στιγμές από τα μέσα της 4ης του μήνα και  ολόκληρη την 5η και 6η, το απόγευμα στις 13 και κατά τη διάρκεια της 14ης και 15ης του μήνα και στις αρχές της 23ης  μέχρι αργά το βράδυ της 25ης Μαρτίου.

Φεβρουάριος 2017

Ο Ερμής και ο Δίας θα σας προβληματίσουν πολύ από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 26 – έχετε μπροστά σας μια περίοδο που φέρνει συγκρούσεις και εντάσεις σε αυτή την πολυσύχναστη στιγμή της ζωής σας. Οι επικοινωνίες και η πνευματική δραστηριότητα διευρύνονται  τώρα έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να αποφευχθεί μια ένταση τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τους γύρω σας.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ουρανό από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 22 φέρνει συναρπαστικές ειδήσεις και τόνωση σε επαγγελματικές συνομιλίες. Η καθημερινή ρουτίνα σας μπορεί να κάνει μια παράκαμψη σε νέες και απροσδόκητες κατευθύνσεις. Στην πορεία θα μάθετε νέα πράγματα και θα συναντήσετε νέους ανθρώπους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε φίλους από διαφορετικά υπόβαθρα από το δικό σας. Η κοινωνικοποίηση ευνοείται λόγω των ιδεών σας που γίνονται τολμηρές σας και την αίσθηση του χιούμορ που γίνεται περισσότερο kinky.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Δία από τις 20 Φεβρουαρίου έως τις 22 φέρνει αισιοδοξία και καλά νέα. Έρευνα, μελέτη και κοινωνικοποίηση ευνοούνται, και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα διαστήματα του μήνα για τους Ζυγούς για την πραγματοποίηση των σχεδίων σας λόγω του καλού ενστίκτου σας.

Είναι πιθανό να έχετε πολλές ερωτικές εκπλήξεις τον Φεβρουάριο του 2017. Και οι δύο πλανήτες σχέσεων, η Αφροδίτη και ο Άρης  δημιουργούν υποδαύλιση συγκρούσεων και προσθέτουν άγχος στον τομέα της αγάπης σας. το διάστημα Φεβρουάριος 8 - 12 είναι οι καλύτερες μέρες του μήνα, όπου μπορούν να διευθετηθούν οι διαφορές. Η σεληνιακή έκλειψη και η ηλιακή, στη συνέχεια, να σας επιτρέψουν να αφήσετε το παρελθόν πίσω σας και να κάνει μια νέα αρχή.

Η προηγηθείσα στις 28 Ιανουαρίου Νέα Σελήνη εκτείνει την δράση της  μέχρι την 26η Φεβ και την ηλιακή έκλειψη. Αυτή η νέα ώθηση της ενέργειας είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Η καλύτερη χρονική στιγμή για την έναρξη του νέου σας έργου είναι από τις 28 Ιανουαρίου έως 10 του Φεβ και την Σεληνιακή έκλειψη. Σε αυτό το διάστημα το φεγγάρι βάζει την εστίαση σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη ζωή και στην αγάπη σας ενώ λύνει με τον καλύτερο τρόπο νομικά θέματα που σας απασχόλησαν για καιρό. Βέβαια μην επαναπαυθείτε, δεν θα είναι όλα ρόδινα. π να πολεμήσετε την αναβλητικότητά σας.

Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας από 27 Ιαν-11 Φεβ παρουσιάζει μια πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί προκειμένου να επιτευχθεί ένας συγκεκριμένος στόχος ή ακόμα και απλά να είστε ο εαυτός σας. Ο θυμός και η απογοήτευση είναι πιθανό ενδεχόμενο, καθώς άλλοι άνθρωποι στέκονται στο δρόμο σας ή απευθείας αντιτίθενται στη θέλησή σας. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για να επιτευχθεί πλήρως ό, τι θέλετε, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε τις μάχες σας προσεκτικά. Εκτός εάν οι στόχοι σας είναι ευγενείς και δεν απειλείτε άλλους, μια τακτική υποχώρηση μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλύτερα παρά μια ευθεία σύγκρουση.

Η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας σχεδόν όλο τον Φεβρουάριο αυξάνει τις επιθυμίες σας για αγάπη και στοργή αλλά τα προβλήματα δεν θα λείψουν, αν έχετε χαμηλότερα πρότυπα. Θα μπορούσατε να  μπείτε σε μια νέα σχέση που δεν είναι πραγματικά προς το συμφέρον σας. Η έλλειψη πειθαρχίας και συναισθηματική  υπερβολική μέθη είναι πράγματα που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη της αυτή τη στιγμή, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να πάρετε απότομες αποφάσεις ούτε στην ερωτική ούτε στην οικονομική σας ζωή.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 6 έως 14 Φεβρ σας δίνει την ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής, στην επιχείρηση ή στην εργασία και στις προσωπικές σας σχέσεις. Θα κάνετε καλή εντύπωση στους άλλους, έτσι τώρα είναι η τέλεια στιγμή για να ζητήσετε μια χάρη ή να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας ή προαγωγή. Το μυαλό σας είναι κοφτερό και δημιουργικό. Μόνη κακή επιρροή η οποία είναι και δομική του Ζυγού είναι η αναβλητικότητα, είναι η στιγμή να παλέψετε για να βγείτε από αυτήν την διαχρονική παγίδα .

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από 8 έως 12 Φεβρ είναι η καλύτερη στιγμή του μήνα. Αυτή η διασκέδαση που χρειάζεστε έρχεται επιτέλους-αγαπώντας τον εαυτό σας και δεχόμενοι και φιλική επιρροή από τους πλανήτες δώστε άδεια από το πρόγραμμά σας  λίγες ημέρες για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Το πιο σημαντικό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ομαλή υφή που διακρίνει όλο το εύρος της επικοινωνίας σας για να διευθετήσετε κάθε σύγκρουση ή να μειώσετε την πίεση σε στενές σχέσεις σας. Οι αντιθέσεις βέβαια του ζωδίου σας με  τον Άρη και την Αφροδίτη μπορεί να βάλουν την αγάπη  και τις σχέσεις σας κάτω από μεγάλη πίεση. Νέες φιλίες μπορεί ακόμη και να σχηματιστούν τώρα.

Η 26η Φλεβάρη και η Ηλιακή Έκλειψη σας βρίσκει στην καρμική για εσάς χώρα των Ιχθύων. Θα πρέπει να προσέξετε πολύ τον ερωτισμό σας ο οποίος συχνά σας κάνει να χάνετε τον στόχο σας και σας δίνει δικαιολογίες για να παρατάτε σημαντικά σχέδια . Αν φροντίσετε να παραμείνετε όμως προσηλωμένοι στα επαγγελματικά σας σχέδια θα έχετε μεγάλη εύνοια. 

Ιανουάριος 2017

Για μερικά χρόνια τώρα έχετε προσπαθήσει να συνδυάσετε το σπίτι και την καριέρα - να τα συγχωνεύσετε, να κάνετε την καριέρα σας πιο συναισθηματικά άνετη και να κάνετε το σπίτι σας περισσότερο ένα κέντρο κέρδους. Αυτές οι εντάσεις τονίζονται αυτό το μήνα. Ο 10ος οίκο σας της σταδιοδρομίας είναι ισχυρός, αλλά οι περισσότεροι από τους πλανήτες βρίσκονται κάτω από τον ορίζοντα και τον 4ο οίκο σας οπότε το σπίτι και η οικογένεια είναι ακόμη ισχυρότερα πεδία. Θα κλίνετε περισσότερο προς το σπίτι, την οικογένεια και τα συναισθηματικά ζητήματα, αλλά δεν μπορείτε να αγνοήσετε την καριέρα σας. Όμως, αυτή την περίοδο, αν αναγκαστείτε να επιλέξετε μεταξύ οικογένειας και καριέρας, θα επιλέξετε την οικογένεια.

Το είδος της πλανητικής διαμόρφωσης που θα έχετε αυτό το μήνα προκαλεί συχνά σύγχυση σχετικά με την καριέρα και την οικογένεια. Θέλετε και τα δύο, αλλά δεν είστε σίγουροι για το πώς θα επιτευχθεί αυτό. Όταν έχετε το ένα, αισθάνεστε ότι πρέπει επίσης να έχετε και το άλλο.

Αυτό το μήνα οι πλανήτες κάνουν μια σημαντική στροφή από την Ανατολική στη Δυτική τομέα του Ωροσκοπίου σας. Για σας, αυτό είναι καλά νέα. Μπορείτε να ασκήσετε την πραγματική ιδιοφυΐα σας - κερδίζοντας τη συνεργασία των άλλων με τη χρήση των κοινωνικών δεξιοτήτων σας. Αν και πολλοί Ζυγοί μπορεί να είναι ανεξάρτητοι, δεν είναι άνετα σε αυτόν τον ρόλο. Προτιμούν να κάνουν πράγματα με άλλους. Συνήθως δεν είναι σόλο παίκτες. Έτσι, αυτή η στροφή είναι άνετη για σας.

Η υγεία είναι πιο λεπτό μέχρι τις 19 του Ιανουαρίου. Να είστε ενήμεροι για τα επίπεδα της ενέργειας σας και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι κουρασμένος. Ακούστε το σώμα σας. Όταν είστε κουρασμένοι, ξεκουραστείτε. Βελτιώστε την υγεία με μασάζ ποδιών και αστραγάλων.

Με τον Δία στο δικό σα ζώδιο είστε σε μια ευημερούσα περίοδο. Οι πόρτες έχουν ανοίξει στο μυαλό σας και το σύμπαν ρίχνει τον πλούτο του μέσω αυτών. Αλλά αυτό το μήνα υπάρχει περισσότερο δράμα στο οικονομικό επίπεδο, πολλή δουλειά και λίγα κέρδη .  Τα κέρδη προέρχονται από τον σύντροφο (αυτός ή αυτή φαίνεται να εμπλέκεται στενά στα οικονομικά σας αυτή την περίοδο), ίσως μέσα από μια συνεργασία των επιχειρήσεων και από τις πωλήσεις, το μάρκετινγκ και τις δραστηριότητες των μέσων ενημέρωσης. Επικοινωνία - συνεργασία με το μυαλό και όχι το σώμα – είναι το πεδίο από όπου τα κέρδη προέρχονται. Το κέντρο του πλούτου σας είναι στο κεφάλι σας. Ο πνευματικός πλούτος είναι ο αληθινός πλούτος, και σε αντίθεση με τα υλικά περιουσιακά στοιχεία, δεν μπορείτε ποτέ να χάσετε αυτό τον πλούτο.

Η αγάπη είναι καλό «άθλημα» αυτό το μήνα. Οι αδέσμευτοι βρίσκουν ευκαιρίες αγάπης στη γειτονιά ή με τους γείτονες. Επίσης, σε εκπαιδευτικά περιβάλλοντα. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες με όσους εμπλέκονται στα οικονομικά σας, οι συνεργασίες εύκολα μετατρέπονται σε αγάπες αυτόν τον μήνα.

Καθώς η χρονιά ξεκινά είστε σε μια ιδιαίτερα καλή περίοδο για την έναρξη νέων έργων, εγκαταστάσεων ή την εισαγωγή νέων μεθόδων στην εργασία σας. Ο προσωπικός ηλιακός κύκλος σας είναι σε μείωση. Μέχρι την 5η του μηνός όλοι οι πλανήτες κινούνται μπροστά, και από τις 5 έως τον 25 80 τοις εκατό από αυτούς είναι ακόμα μπροστά. Έτσι υπάρχει αφθονία της κοσμικής υποστήριξης για τις προσπάθειές σας. Εάν μπορείτε να προγραμματίσετε τα πράγματα από τις 10 έως τις 24 θα έχετε ακόμη περισσότερη υποστήριξη.

Η πλανητική δύναμη τώρα κινείται μακριά από εσάς και προς τους άλλους, προς τους ανθρώπους σας. Από τις 24 η στροφή προς τη Δυτική Πλευρά και τον κοινωνικό τομέα δημιουργείται. Έτσι, η περίοδός είναι κατάλληλη για να συνδεθείτε με άλλους. Υποκειμενικές αλλαγές είναι πολύ δύσκολο να γίνουν. Προσαρμόστε τον εαυτό σας σε καταστάσεις όσο καλύτερα μπορείτε. Είστε από την φύση σας συλλογικά πρόσωπα - αναζητητές της συναίνεσης - έτσι αυτή η κατάσταση είναι πιο εύκολη για εσάς από ό, τι για τους περισσότερους ανθρώπους. Το κάτω μισό του Ωροσκοπίου σας κυριαρχεί αυτό το μήνα. Οι περισσότεροι από τους πλανήτες - τουλάχιστον το 70 τοις εκατό από αυτούς - είναι κάτω από τον ορίζοντα, τον Ιανουάριο. Ο 10ος οίκο σας, της καριέρας είναι ουσιαστικά άδειος (μόνο η Σελήνη κινείται μέσα εκεί μεταξύ 21 και 23), ενώ ο 4ος, το  σπίτι και η οικογένεια είναι γεμάτος από πλανήτες. Αυτό δίνει ένα πολύ σαφές μήνυμα: την εστίαση στο σπίτι και την οικογένεια. Ένα σταθερό σπίτι και η οικογενειακή ζωή - μια αίσθηση της συναισθηματικής ευεξίας - είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε ΚΑΙ για την καριέρα σας. Μπορεί να μην δείτε τα αποτελέσματα αμέσως, αλλά θα τα δείτε σύντομα Το πάθος της ζωής είναι σε αρμονία με τις αξίες σας.

Ο μήνας φαίνεται μπροστά να σας φέρνει καλά δώρα Ο Πλούτωνας, ο οικονομικές πλανήτης σας, παίρνει πολύ θετική διέγερση, ειδικά στις 5 και 6 του μήνα. Από την 4η, Ιανουαρίου ο πλανήτης που αφορά τις σχέσεις σας, ο Άρης, κινείται στο σπίτι των οικονομικών σας. Και οι δύο αυτές διελεύσεις δείχνουν κέρδη από συλλογικές επαφές, φίλους και συνεργάτες. Το άτομο που είναι στην ζωή σας σύντροφος φαίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο οικονομικά.

Ο Δίας, ο κυβερνήτης του 3ου σας σπιτιού της επικοινωνίας, περνά το μήνα αυτό κοντά στον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Είναι μια καλή ιδέα να ξεκαθαρίσετε το παρελθόν σας και να αποφύγετε λάθη που έχουν να κάνουν με επαναλήψεις.

Υγεία χρειάζεται παρακολούθηση ως τις 19 όπως είπαμε, και το ξαναλέμε γιατί είναι σημαντικό πεδίο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πάρετε επαρκή ανάπαυση. 

Δεκέμβριος 2016

Τον περασμένο μήνα είχαμε πει ότι θα πρέπει να επιτευχθεί μεγάλη επιτυχία για τους Ζυγούς από τις αρχές Δεκεμβρίου 2016. Έχετε πραγματικά μεγάλες ευκαιρίες κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του τρέχοντος μήνα, ώστε να στοχεύετε ψηλά και να επιτύχετε πολλούς από τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αλλά βέβαια, δεν είναι όλα ρόδινα.

Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας και φέτος σημαίνει ότι είστε σε μια περίοδο με μερικές μεγάλες δοκιμασίες του χαρακτήρα σας. ο Πλούτωνας φέρνει ακραίες δυνάμεις, με τη μορφή άλλων ανθρώπων και περιστάσεων αναγκάζοντάς σας να σηκωθείτε και να προσμετρηθείτε. Συγκρούσεις εξουσίας πρέπει να αναμένονται όχι μόνο με πρόσωπα κύρους, όπως ο νόμος και τα αφεντικά, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις.

Ο Κρόνος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας αυτό το έτος σας δίνει την κατάλληλη στιγμή για σταθερή πρόοδο προς την κατεύθυνση των μακροπρόθεσμων στόχων σας. Αυτή η σταθεροποιητική επίδραση θα μειώσει τις ακρότητες που συχνά συνδέονται με τη διέλευση του Πλούτωνα όπως αυτή που επισημάναμε παραπάνω. Θα βρείτε τον εαυτό σας να αποδέχεται μια πιο υπεύθυνη στάση σε όλες τις υποθέσεις σας, στην εργασία, τους συνεργάτες και την οικογένειά σας. Μπορεί να κληθείτε να εκπληρώσετε σημαντικά καθήκοντα ή να αναλάβετε ηγετικό ρόλο.

Ο Δίας που είναι στο ζώδιό σας για ένα διάστημα από Οκτώβριο 23 - Δεκέμβριο 26 φέρνει καλές στιγμές και καλή τύχη . Θα πρέπει να σας δώσει μια δυναμική και ενθουσιώδη ενέργεια, ένα αίσθημα μεγαλύτερο από τη ζωή, θα νιώθετε πολύ αισιόδοξοι, και πρόθυμοι να ζήσετε ό, τι μπορείτε. Εκπέμπετε πολλή και θετική ενέργεια, έτσι αυτό το διάστημα είναι μια καλή στιγμή για να απολαμβάνετε τη ζωή και να διασκεδάσετε. Όντας πιο χαρούμενοι και γενναιόδωροι, μπορείτε επίσης να προσελκύσετε το ίδιο χαρακτηριστικό και να φέρετε κοντά σας άλλους ανθρώπους, όχι μόνον ερωτικά, αλλά και επαγγελματικά. Προσέξτε, ο Δεκέμβριος σας κάνει ικανούς να ζητήσετε χάρες και ενδεχομένως ακόμη και κάποιο θησαυρό να σας φέρει, είναι πολύ σημαντικός μήνας.

Το τετράγωνο Δία Πλούτωνα από 12 Νοεμ έως 9 Δεκ κορυφώθηκε στις 24 Νοέμβρη. Θα σας κάνει να θέλετε να πετύχετε, και να έχετε έντονο ζήλο σε όλες σας τις υποθέσεις. Θα μπορούσε να έχετε βάλει στόχο να καταφέρετε κάποιο σημαντικό έργο ή στην προσωπική ζωή ή στην καριέρα σας και αισθάνεστε αυτή την έντονη κίνηση για να φτάσετε στην κορυφή. Η επιτυχία, η δύναμη και η επιρροή όλα είναι δυνατά, αλλά χωρίς κάποια μέριμνα θα υπάρξει μια τιμή για να πληρώσει. Μπορεί να φτάσετε εκεί που σκοπεύετε πιο γρήγορα ή να κάνετε περισσότερα χρήματα, αλλά με ποιο κόστος;

Ο Άρης σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από τις 22 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και ερωτική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική σε άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια πιο ευνοϊκή στιγμή για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας. Σε όλες τις σχέσεις σας, στην αγάπη και την επαγγελματική σφαίρα, οι άνθρωποι είναι ζεστοί προς εσάς και θαυμάζουν την αμεσότητα και την εμπιστοσύνη σας.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία από 28 Νοέμβρη - 5 Δεκέμβρη αυξάνει την επιθυμία σας να ανταγωνίζεστε για να κερδίσετε. Σχεδόν κάθε δράση που ξεκινάτε τώρα θα αποδειχθεί επιτυχής. Είναι μια εκπληκτική περίοδος για να έχετε επιτυχία σε κάθε πτυχή της ζωής σας και επίσης σας ευνοεί η πλανητική ενέργεια του Άρη στο να αυξήσετε τις αθλητικές σας δραστηριότητες, είναι ένα καλό διάστημα για να κάνετε έναν πιο υγιεινό και αθλητικό τρόπο ζωής.

Το εξάγωνο Άρη -  Κρόνου από Νοέμβρη 30 - Δεκέμβρη 6 ρυθμίζει την ενέργειά σας και σας χαρίζει την αποφασιστικότητα και την αντοχή για να πετύχετε τα πάντα. Μπορείτε μεθοδικά να σχεδιάσετε τους στόχους σας και την δράση σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Στις σχέσεις, θα προσελκύσετε πιστούς ανθρώπους με καλό χαρακτήρα, αν είστε αδέσμευτοι να ξέρετε πως όποια σχέση κάνετε στην πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου θα έχει μόνιμα χαρακτηριστικά

Νοέμβριος 2016

Κάθε στοιχείο που σας δημιουργούσε προβλήματα θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε, οι πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν, όπως και οι διελεύσεις των πλανητών θα είναι με το μέρος σας. Μια πολύ καλή περίοδος που θα είναι χρήσιμη για να θέσετε νέες και σταθερές βάσεις. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, έτσι θα είστε πολύ δημιουργικοί και επινοητικοί, θα βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και τρόπους για προώθηση των σχεδίων σας. Κάποια γνωριμία θα σας συναρπάσει και ίσως να την ακολουθήσετε ακόμη και αν είστε σε σχέση.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από 31Οκτώβρη - 2 Νοέμβρη αυξάνει την ευαισθησία σας για το περιβάλλον σας και επίσης αυξάνει την συμπάθεια σας για τους άλλους. Τις υπάρχουσες σχέσεις θα τις απολαύσετε περισσότερο, με πνευματική εγγύτητα και προσμονή, τρυφερότητα και αγάπη. Νέες σχέσεις σχηματίζεται τώρα με άτομα που μπορεί να προέρχονται από τη συμμετοχή σε ομάδες ή συλλόγους.

Η Αφροδίτη με θετική διάθεση από τις 11 Νοεμβρίου έως τις 21 σας κάνει να θέλετε σε όλους τους τομείς να διαπρέπετε. Αυτή είναι μια εποχή χαμηλής έντασης και η ζωή ρέει ομαλά με λίγες φροντίδες ή ανησυχίες . Στην δική σας καλή διάθεση οι άλλοι άνθρωποι ανταποκρίνονται με καλοσύνη και αγάπη. Η κατευναστική επιρροή σας κερδίζει το θαυμασμό και τη δημοτικότητα. Η αυξημένη προσωπική σας ομορφιά αυτήν την περίοδο σας κάνει πολύ ερωτικούς.

Ο Ερμής με σκληρές όψεις από τις 12 Νοεμβρίου έως 19 μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι δεν θα πρέπει να βλέπετε το χειρότερο σε όλα και όλους. Κακά ένστικτα και έλλειψη κρίσης σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέχετε μην πέσετε θύματα εσφαλμένης ερμηνείας για ανθρώπους και καταστάσεις. Σημαντικές συναντήσεις, οι διαπραγματεύσεις και αποφάσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν για νωρίτερα μέσα στο μήνα. Ζητήστε επαγγελματική συμβουλή αν πρέπει να υπογράψουν μια σύμβαση.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου και θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και νομικές εκκρεμότητες, αλλά με προσοχή όπως τονίσαμε πιο πάνω. Ακόμη θα κάνετε σημαντικές κινήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας και θα βρείτε υποστηρικτές. Η αυξημένη κοινωνικότητά σας θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα ασχοληθείτε με διάφορα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας και θα τα ρυθμίσετε. Ακόμη θα ισορροπήσετε τις οικογενειακές και φιλικές σας σχέσεις.

Με τον σύντροφό σας θα αναζωπυρώσετε το ερωτικό σας πάθος. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες και ίσως να προχωρήσετε σε μια νέα σχέση. Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου έτσι τα οικονομικά σας βελτιώνονται και θα μπορείτε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας. Οι κοινωνικές σας και φιλικές σας σχέσεις θα είναι ισορροπημένες και θα έχετε την υποστήριξή τους.
Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά του Τοξότη θα έχετε αυξημένη δημιουργικότητα και κοινωνικότητα, θα κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά θα έχετε και την υποστήριξη σημαντικών προσώπων στα σχέδιά σας. Κάποιες προτάσεις για νέες συνεργασίες θα είναι ενδιαφέρουσες. Θα έχετε και αισθηματικές εκπλήξεις.

Οκτώβριος 2016

Η Αφροδίτη όλον αυτόν τον μήνα θα αυξήσει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά και οποιαδήποτε υποκείμενη ένταση στην σχέση σας μπορεί να ανέλθει στην επιφάνεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περιμένετε πάρα πολύ καιρό για μια σχέση, χωρίς προηγουμένως να είστε σίγουροι για τα αισθήματά σας. Να βρείτε κίνητρα για εργασία,  μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση η δουλειά σας γιατί θα προτιμούσατε ώρες ανεμελιάς απολαμβάνοντας τον εαυτό σας. Αποφύγετε υπερβολικές δαπάνες και σπατάλες με το φαγητό ή το ποτό. Η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί και αυτό δεν είναι κακό αρκεί να ενεργείτε με μετριοπάθεια.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο από τις 28 Οκτωβρίου έως τις 31 μπορεί να φέρει απομόνωση, θλίψη και στέρηση. Θα το βρείτε δύσκολο να εκφράσετε αγάπη και στοργή, οι σχέσεις υποφέρουν περισσότερο με αυτή τη όψη, αλλά μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε κάποια οικονομική δυσκολία αυτή τη στιγμή. Τυχόν θλίψη ή οδυνηρές εμπειρίες που θα υπομείνει τώρα η ψυχή σας τώρα θα είναι καρμικά μαθήματα που οδηγούν σε μεγαλύτερη κατανόηση για την αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό ή την πίστη .

Ο Ερμής αυτόν τον Οκτώβριο φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι πιθανό μια πολύ απασχολημένη περίοδο, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ευεργετικές, όπως μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να διαταραχθεί το εγώ σας από κανέναν. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες ή υποβάλλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας. Δίας στον δεκανός σας από 7 Σεπ - 30 Οκτ φέρνει καλές στιγμές και καλή τύχη. Θα πρέπει να σας δώσει μια δυναμική και ενθουσιώδη ενέργειας, αίσθημα μεγαλύτερο από τη ζωή, πολύ αισιόδοξος, και πρόθυμοι να ζήσετε ό, τι μπορείτε. Άλλοι θα πάρει στην ευχάριστη θέση vibes σας, έτσι αυτό είναι μια καλή στιγμή για να απολαμβάνουν τη ζωή και να πάρει έξω και περίπου. Όντας πιο χαρούμενο και γενναιόδωρη, μπορείτε επίσης θα προσελκύσει το ίδιο σε άλλους ανθρώπους, και να αποκτήσει χάρες και ενδεχομένως ακόμη και κάποιο θησαυρό.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας έως τις 13 Οκτ.  δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις.

Σεπτέμβριος 2016

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα σας ευνοήσει πολύ  Θα το βρείτε πιο εύκολο να εκφράσετε την ταυτότητά σας και να τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να σχεδιάσετε μια γραμμή κάτω από το προηγούμενο έτος και να κάνει μια σίγουρη νέα αρχή. Η ατομικότητα και η έκφραση του εγώ σας έρχεται πιο εύκολα, διότι ξέρετε πού βρίσκεται η εστίαση. Η επιπλέον ενέργεια τίθεται σε καλύτερη χρήση εκφράζοντας ό, τι θέλετε, ποιοι είναι οι στόχοι σας, και πώς θα τους επιτύχετε. Αυτή είναι η καλύτερη περίοδος για τον καθορισμό νέων στόχων.

Σημαντικές ανακατατάξεις σας περιμένουν μέσα στον Σεπτέμβριο. Δύο σημαντικές Εκλείψεις, μία στον 12ο Οίκο σας στην Παρθένο κατευθείαν με το που έρχεται ο μήνας και μία στο καρμικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων στις 16 του μήνα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή και το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό στις 23 του μήνα είναι οι σημαντικές καμπές για εσάς τους Ζυγούς. Νομικά θέματα και θέματα περιουσιακών διαφορών με ιδιώτες ή με το δημόσιο θα είναι στο μυαλό σας όλον αυτόν τον μήνα, με κορύφωση το τρίτο του δεκαήμερο. Να είστε ψύχραιμοι και να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν χωρίς να έχετε τόσο πολύ άγχος. Σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων είστε έτοιμοι να αποδεχτείτε ότι ίσως και να έχετε υπερεκτιμήσει κάποιους ανθρώπους, ή ίσως έχετε σπαταλήσει περισσότερο χρόνο και κόπο μέσα στο πλέγμα των σχέσεών σας, ενώ δεν παίρνετε αντίστοιχα κι εσείς αυτά που σας αναλογούν ή που δικαιούστε. Να είστε συμπονετικοί με τους άλλους, αλλά αν θέλετε μια πολύ χρήσιμη συμβουλή, πάψτε να δίνετε προκαταβολικά σε κάποιους περισσότερα από όσα σας έχουν ζητήσει, γιατί αυτό ή που θα δημιουργήσει καχυποψία απέναντι στο πρόσωπό σας – κανείς δεν δέχεται ότι οι άλλοι μπορεί να τον ευνοήσουν έτσι, από καλή θέληση – ή που θα κάνει κακομαθημένους όσους είναι γύρω σας. Στις 18 του μήνα η Αφροδίτη από το ζώδιό σας θα κάνει μια πολύ έντονη αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό, που θα δονήσει τον άξονα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Θα δείτε πολλούς ανθρώπους που τους είχατε εμπιστευθεί να καταρρέουν στα μάτια σας, αλλά αυτό θα αφήσει χώρο για νέες γνωριμίες σε πολύ πιο στέρεες και καλές βάσεις.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα υπάρξουν πολύ ευνοϊκές στιγμές για την επαγγελματική σας πορεία και θα έχετε ευκαιρίες για νέες συνεργασίες. Άτομα κύρους θα σας υποστηρίξουν και θα έχετε πρόοδο στην καριέρα σας. Αισθηματικά θα μπορέσετε να ισορροπήσετε την σχέση σας και να ζήσετε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα έχετε διάθεση να ομαλοποιήσετε τις σχέσεις σας με άτομα του στενού σας κύκλου, όπως και με τους επαγγελματικούς σας συνεργάτες. Θα είστε πολύ οργανωτικοί και θα τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες. Πιθανόν να κάνετε ένα ενδιαφέρον απρόοπτο ταξίδι. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την επικοινωνιακή σας δυνατότητα και να χρησιμοποιήσετε την διπλωματικότητά σας, τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε ζητήματα διαπροσωπικών σχέσεων. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου κάποια κληρονομικά ζητήματα η άλλες υποθέσεις που αφορούν αγοραπωλησίες θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε με πολύ θετικό τρόπο. Αισθηματικά θα είστε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας και οι αδέσμευτοι θα μπορείτε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και θα είστε περισσότερο συγκρατημένοι στον οικονομικό τομέα. Αισθηματικά θα είστε σε αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας. Για τους αδέσμευτους οι φιλικές παρέες σας μπορεί να παίξουν ρόλο σε κάποια νέα ερωτική γνωριμία. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας και θα έχετε επίλυση εκκρεμοτήτων και προβλημάτων, θα είστε σοβαροί και συνεπείς. Αισθηματικά θα έχετε πολλές κατακτήσεις αφού θα είστε ελκυστικοί και θα έχετε οικονομική άνεση. 

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, οι επαγγελματικές σας σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα έχουν σημαντικές αποδώσεις. Κάποια προσφορά για μια νέα συνεργασία θα σας αποφέρει και αύξηση των εσόδων σας. Θα είστε αισιόδοξοι και τα σχέδιά σας θα μπορέσετε με την υποστήριξη ατόμων του επαγγελματικού σας χώρου να τα προωθήσετε. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα έχετε πολύ μεγάλη επιτυχία στις δημόσιες σχέσεις. Θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και θα μπορέσετε να προχωρήσετε διάφορα θέματα που εκκρεμούν. Οι σχέσεις με τον σύντροφό σας θα είναι αρμονικές, ενώ οι αδέσμευτοι θα προσελκύεται το αντίθετο φύλο. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα θα είστε πολύ επικοινωνιακοί και θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για την προσωπική σας προβολή. Θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες και επαφές που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Αισθηματικά θα είστε γοητευτικοί και θα σας φλερτάρουν. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, ίσως να πρέπει να ασχοληθείτε με κάποια οικογενειακά ζητήματα. Θα φροντίσετε τον χώρο σας και θα κάνετε αλλαγές για να σας είναι περισσότερο άνετος. Πιθανόν να έχτε ανάγκη από ξεκούραση. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο θα οργανώσετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις και τα σχέδιά σας και θα μπορείτε να έχετε επιτυχία, αφού θα υπάρχει υποστήριξη από σημαντικά πρόσωπα. Θα κάνετε σημαντικές κινήσεις που αφορούν την καριέρα σας και θα έχετε προοπτικές εξέλιξης. Κάποια πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος θα είναι σημαντικοί υποστηρικτές σας. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα έχετε την τάση να κάνετε ξεκαθαρίσματα με άτομα που σχετίζεστε από διάφορους χώρους, προσέξτε τις κινήσεις σας και μην φέρεστε επιπόλαια, δείτε περισσότερο αντικειμενικά τα πράγματα. 

Ιούνιος 2016

Προετοιμαστείτε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα και διάφορα επαγγελματικά σας θέματα με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, θα έχουν μεγάλη αποδοχή και επιτυχία. Ακόμη ζητήματα γραφειοκρατικά ή νομικά θα μπορέστε να τα τακτοποιήσετε και να απαλλαγείτε οριστικά. Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στους Διδύμους που είναι και κυβερνήτης τους, θα μπορέσετε να ρυθμίσετε και να ολοκληρώσετε κάθε εκκρεμότητα, ενώ τα νέα σας σχέδια θα έχετε την ευκαιρία να τα υλοποιήσετε. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σωστά τις πληροφορίες που θα σας δίνουν. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου θα ασχοληθείτε με την δημόσια εικόνα σας και θα είστε αρκετά φιλόδοξοι, θα προσπαθήσετε να προωθήσετε τα σχέδια που έχετε πάνω στην καριέρα σας και θα τα καταφέρετε με την υποστήριξη των συνεργατών σας και των ανωτέρων σας. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, αποφύγετε τις εμμονές σε θέματα που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις με τους άλλους. Σε επίπεδο αισθηματικό προσέξτε επίσης την συμπεριφορά σας και μην αποκαλύπτεται τις αδυναμίες σας. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου θα είστε αρκετά διερευνητικοί και θα βρείτε τρόπους για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας ίσως να επηρεαστούν αρνητικά, γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις. Αισθηματικ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Απρίλιος 2017 Οι θετικές συνθήκες στα τέλη του περασμένου μήνα θα συνεχιστούν για όλους τους Λέοντες τον Απρίλιο. Η καλύτερη στιγμή για να...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Απρίλιος 2017 Ειδύλλιο. Ομορφιά. Αγάπη. Κλείσιμο του ματιού, πέταγμα των βλεφαρίδων. Όλα αυτά τα ρομαντικά είναι στο διάβα σας για τον...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Απρίλιος 2017 Άστοχες κινήσεις, ατυχήματα μικρής εμβέλειας, δεν μπορείτε να βρείτε τα κλειδιά; Δεν μπορείτε να βρείτε τα γυαλιά σας; Δεν...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Απρίλιος 2017 Έχετε ένα μήνα μπροστά σας έντονο, με τον Ερμή και την Αφροδίτη σε ανάδρομη κίνηση να περιπλέκουν την κοινωνική σας ζωή. Αλλά...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Απρίλιος 2017 Εξαιρετικός και ενδιαφέρον αυτός ο μήνας για τους Υδροχόους. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό από 24 Απρίλη - 15 Μάη διεγείρει τη...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Απρίλιος 2017 Έχετε ένα καλό μήνα μπροστά παρά το γεγονός ότι έχετε κάποιες δύσκολες υποθέσεις να ασχοληθείτε από 19 Απριλίου και μετά....