Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάρτιος 2017

Ένα καταπληκτικό σερί πλανητών για τα γενέθλιά σας σηματοδοτεί μια πολυάσχολη αλλά επιτυχημένη περίοδο. Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής και η Αφροδίτη στο σε καλή σχέση με το ζώδιό σας θα κάνουν να λάμψουν τα ισχυρά φώτα της δημοσιότητας στις σχέσεις σας. Η αγάπη και η δημιουργική εργασία θα καταλαμβάνουν πολύ χρόνο και ενέργεια αυτό το μήνα.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 13 Μαρτίου φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη και περισσότερη αλληλεπίδραση και επικοινωνία . Μια ορθολογική ματιά επιτρέπει να μιλήσετε καθαρά και εύκολα να εξηγήσετε τις ιδέες σας σε ομάδες ανθρώπων. Αυτή είναι γενικά μια ευνοϊκή στιγμή για την παρουσία σας σε σημαντικές συσκέψεις, συναντήσεις και επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις . Μελέτες και εξετάσεις προόδου θα πάνε πολύ καλά. Αυτό είναι επίσης ένα θετικό διάστημα για να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας, λόγω της αυτοπεποίθηση που θα είναι αυξημένη.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας προσελκύει όμορφους ανθρώπους και κάνει την ερωτική σας ζωή φωτεινή, ακόμα και στην ανάδρομη πορεία της από τις 4 Μαρτίου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για την παροχή και λήψη αγάπης και στοργής, για να περάσετε τον μήνα ξοδεύοντας χρόνο με τους αγαπημένους, με φλερτ και με κοινωνικοποίηση με τους φίλους. Η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα καθώς και την αγάπη έτσι αυτή θα είναι μια καλή στιγμή οικονομικά . Δαπανήστε κάποια χρήματα για τον εαυτό σας και αφεθείτε στην χαρά της ζωής. Η Αφροδίτη ανάδρομη κάνει αυτή τη διαμετακόμιση να διαρκεί περισσότερο από το κανονικό κάτι που σημαίνει ότι σας ευνοεί μέχρις τις αρχές Μαΐου 2017.

Ο Ερμής σε συζυγία με την Αφροδίτη από τις 17 Μαρτίου έως 19 είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον που τον αγαπάτε τα πραγματικά σας αισθήματα. Είστε σε επαφή με ό, τι σας αρέσει, ξέρετε να παίξετε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει το ερωτικό παιχνίδι και μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε τον ερωτισμό σας.  Μπορεί επίσης να σας δείξει την εκτίμησή του κάποιο σημαντικό πρόσωπο μέσα από ένα δώρο ή κάποια άλλη ένδειξη αγάπης. Θα μπορούσατε να λάβετε μια φιλοφρόνηση, επιστολή, πρόσκληση ή χρήματα.

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας από τις 19 σημαίνει το χρόνο γενεθλίων σας . Θα είναι πιο εύκολο να εκφράσετε την ταυτότητά σας και να τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να σχεδιάσετε πώς θα αποφύγετε λάθη που σας συντροφεύουν από το προηγούμενο έτος και να κάνετε μια σίγουρη νέα αρχή. Η ατομικότητα και η έκφραση του εγώ σας έρχεται πιο εύκολα, διότι είναι ο μήνας που βρίσκεται σε εστίαση ο Ήλιος επάνω σας. Η επιπλέον ενέργεια τίθεται σε καλύτερη χρήση εκφράζοντας ό, τι θέλετε, ποιοι είναι οι στόχοι σας, και πώς θα τους επιτύχετε. Αυτή είναι η καλύτερη διέλευση από όλες για τον καθορισμό νέων στόχων.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 24 Μαρτίου έως τις 26 λάμπει το φως του σε σχέσεις αγάπης και στη δημιουργικότητά σας. Θα νιώσετε πιο κοινωνικοί από το συνηθισμένο τόσο σε μια πιθανή νέα αγάπη όσο και σε δοκιμασμένες σχέσεις και φιλίες, είναι πιο πιθανό τώρα να τα πάτε πολύ καλά στον έρωτα. Μια νέα σχέση που ξεκινά τώρα πρέπει να σας φέρει μεγάλη χαρά πράγματι. Θα μπορούσατε επίσης να προσελκύσετε τα χρήματα και τα δώρα, όπως ακριβώς θα προσελκύσετε τους καλούς ανθρώπους.

Η 27η Μαρτίου και η Νέα Σελήνη εκτείνει θετικές ενέργειες αγάπης μέχρι τις 26 Απριλίου και την επόμενη Νέα Σελήνη. Οι παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν, όπως είστε σε  αναζήτηση για νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσετε πρόοδο. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να γράψετε μια λίστα to-do. Νέα έργα είναι καλύτερο να αρχίσουν κατά τη φάση της σελήνης από τη Νέα Σελήνη στις 27 Μαρτίου στην 11η Απρίλη που είναι η δυναμική Πανσέληνος .

Φεβρουάριος 2017

Έχετε έναν πολύ κοινωνικό μήνα μπροστά με μια μεγάλη έμφαση στις σεξουαλικές σχέσεις. Αν αυτό δεν είναι για κάποιο λόγο και πολύ πιθανό ενδεχόμενο, τότε θα πρέπει να αισθανθείτε μια έκρηξη δημιουργικής ενέργειας. Η Αφροδίτη και ο Άρης σας ευνοούν με την διέλευση από το ζώδιό σας αυτόν τον μήνα και σας δημιουργούν πολύ αναζωογονητικό και πάθος .

Η 28η Ιανουαρίου και η Νέα Σελήνη που έχει προηγηθεί επεκτείνει την τύχη σας μέχρι την 26 του Φεβ και την ηλιακή έκλειψη. Αυτή η νέα ώθηση της ενέργειας είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Η καλύτερη χρονική στιγμή για την έναρξη ενός νέου σας έργου είναι από τις 28 Ιανουαρίου έως 10 του Φεβ  με την Σεληνιακή έκλειψη. Ο Ιανουάριος και το νέο φεγγάρι βάζει την εστίαση σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη ζωή σε σχέση με την αγάπη σας ή με την οικονομική σας κατάσταση. Μια γκρίνια και ένα συναίσθημα απογοήτευσης θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι να αναλάβετε κάποια αποφασιστική δράση για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ο Άρης από 27 Ιαν έως 11 Φεβ δίνει μια τεράστια αύξηση της κίνησης του εγώ σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε μια ισχυρή ώθηση να πάρετε αυτό που θέλετε, ανεξάρτητα από το τι οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν. Είστε πολύ πιο αυτο-δυναμικοί απ ' ό,τι συνήθως και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις ή σύγκρουση με τους άλλους λόγω της επιθυμίας σας να κερδίσετε με κάθε κόστος. Η σωματική δραστηριότητα είναι ιδιαίτερα ευνοημένη καθώς  ανταγωνίζεστε σκληρά για να κερδίσετε σε ομαδικά ή ατομικά επίπεδα και η περίοδος του Φεβρουαρίου είναι ιδανική για να εκφράσετε αυτό το φλογερό ποσό ενέργειας.

Η Αφροδίτη από 3 έως 21 Φεβ προσελκύει όμορφους ανθρώπους και φλογερά ερωτικά πάθη. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για την παροχή και λήψη αγάπης και στοργής, ξοδεύετε χρόνο με τους αγαπημένους, δίνετε έμφαση στο φλερτ και την κοινωνικοποίηση με τους φίλους. Η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα καθώς και την αγάπη έτσι αυτή θα πρέπει να είναι μια καλή στιγμή οικονομικά. Δαπανήστε κάποια χρήματα για τον εαυτό σας για να κάνετε ένα συνολικό makeover και να αγοράσετε ρούχα ή κοσμήματα.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό  σας από Φεβ 6 έως 14 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ έντονο διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ευεργετικές, καθώς μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να διαταραχθεί η εικόνα σας από κανέναν. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες ή κάντε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 8 Φεβρουαρίου έως 12 είναι μια σκέτη διασκέδαση- γέρνει καλά νέα στην αγάπη και φιλική επιρροή και μπορείτε να εξασφαλίσετε λίγες ημέρες για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ξ κάθε είδους κοινωνικοποίηση θα πρέπει να είναι πιο ευχάριστη τώρα, λόγω του ότι θα έχετε λιγότερο άγχος και περισσότερη αρμονία στις σχέσεις σας. Θα έχετε μια μεγαλύτερη ικανότητα να εκφράσετε την αγάπη και τον έρωτά σας και αυτό σημαίνει προσωπικές σχέσεις που θα ωφεληθούν από τη στενότερη σύνδεση.

Η 26η Φλεβάρη με την Ηλιακή Έκλειψη είναι εξίσου ευτυχής και μαγική όπως η 10 Φλεβάρη με την σεληνιακή έκλειψη. Ενεργώντας από κοινού αυτά τα δύο φαινόμενα κατά τους επόμενους μήνες, σας δίνουν την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό τα δεδομένα ταλέντα σας. Μπορείτε να προσβλέπετε σε διαρκή αποτελέσματα, ιδίως στις σχέσεις, εφ 'όσον παραμείνετε ταπεινοί και ευγνώμων σε μια ανώτερη δύναμη . Αποφύγετε κάθε υπερβολή, την απληστία ή τον εγωισμό, και θα δείτε πάρα πολλούς καρπούς των κόπων σας τον Αύγουστο του 2017.

Ιανουάριος 2017

Για τον Ιανουάριο του 2017 το πλανητικό σκηνικό προβλέπει ότι θα υπάρχει υψηλό κίνητρο για να επιτύχετε τους στόχους σας αυτό το μήνα. Μπορεί η καθημερινότητα να σας αναγκάσει να κρατήσετε την οικογένεια και τα θέματα γύρω από αυτή στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Ωστόσο, η οικογένειά σας θα είναι εξαιρετικά υποστηρικτική στις φιλοδοξίες και την κάθε είδους προσπάθεια σας. 

Η κίνηση προς τα εμπρός των περισσότερων πλανητών στον Ιανουάριο του 2017 θα κάνουν τη ζωή σας πολύ ενδιαφέρουσα, ενεργητική και δυναμική. Θα είναι εξαιρετικά επιτυχής περίοδος στην επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας σας. Είναι σημαντικό το ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μιας και θα έχετε πυρετώδη δραστηριότητα. 

Ο Ερμής ανάδρομος για το  2017 δεν είναι ευνοϊκή επιρροή βέβαια μέχρι την 12η Ιανουαρίου του 2017 για το ζώδιο του Κριού. Θα πρέπει να αναβάλετε τις οικονομικές συναλλαγές σας και προωθητικές ενέργειες στο δεύτερο μισό του μήνα.

Ο Ιανουάριος του 2017 σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου κατά την οποία οι σχέσεις των Κριών θα είναι υπό έλεγχο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και ο κυβερνήτης του Κριού στον Οίκο των σχέσεων, εισέρχεται στους Ιχθείς στις 3 Ιανουαρίου 2017. Έτσι αρχίζει η Αφροδίτη τον ανάδρομο κύκλο, στη διάρκεια του οποίου θα πάει προς και από μεταξύ Ιχθείς και Κριό μέχρι τις 6 Ιουνίου, όντας ενεργά παλίνδρομη μεταξύ 4 Μαρτίου και 15 Απριλίου. 

Η επίδραση της Αφροδίτης από τώρα μέχρι τον Ιούνη του 2017 αναδεικνύει απρόσμενες συγκινήσεις και καυτά ζητήματα, θα σας κάνει να αντιμετωπίσει τις ανάγκες, τις επιθυμίες ή τις απογοητεύσεις που δεν έχετε ομολογήσει ή να φέρνει στο νου τα μεγαλύτερα σχέδιά σας και επηρεάζει τις συνθήκες που δεν επιλύθηκαν κατά τη διάρκεια του χρόνου που πέρασε. 

Ο πρώτος μήνας του 2017 θα μπορούσε να προκαλέσει μια μυστική αγάπη ή την ευκολία σε ορισμένα επιτεύγματα. Σε αυτόν ακριβώς τον Ιανουάριο  είναι όπου τα γεγονότα των επόμενων μηνών έχουν την προέλευσή τους.

Για τους επαγγελματικούς στόχους και την καριέρα των Κριών, με την βοήθεια του Άρη, ο Ιανουάριος του 2017 θα είναι μια άκρως επιτυχημένη περίοδος. Το 2017 προβλέπεται ότι μπορείτε να αναμένετε βελτίωση της κατάστασης σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικά οφέλη στην επιχείρηση αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Τον Ιανουάριο του 2017 αρχίζει μια συναισθηματική περίοδος, ένας άλλος όμως κύκλος πρόκειται να κλείσει επαγγελματικά: Ο Ερμής, ο οποίος έχει κινηθεί μεταξύ Τοξότης και ο Αιγόκερου από το Νοέμβριο, εισέρχεται ξανά στον Τοξότη σε ανάδρομη κίνηση στις 4 Ιανουαρίου 2017 και επανέρχεται σε άμεση φορά στις 8, και στις 12 εισέρχεται στον Αιγόκερω, στον Οίκο της καριέρας σας, όπου παραμένει μέχρι 7 Φεβρουαρίου. Εδώ είναι που μπορείτε να κάνετε σημαντικά ξεκινήματα.

 Οι προβλέψεις για τον Κριό αυτόν τον μήνα σε επίπεδο οικονομικών απολαβών μας λένε ότι αυτός είναι ένας ιδιαίτερα κερδοφόρος μήνας λόγω μισθολογικών αυξήσεων και επιπλέον ευνοεί τις επιχειρηματικές δραστηριότητες . Θα ήταν συνετό να γίνει όμως – παρά την καλή ενέργεια - έλεγχος στις δαπάνες σας.

Θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειάς σας στο κάθε σας βήμα και σε όλα τα έργα σας. Όλες οι δράσεις με τις κυβερνητικές αρχές και η σχέση σας γενικά με το δημόσιο μπορούν να στεφθούν με επιτυχία μετά τις 10 Ιανουαρίου 2017.

Οι ερωτικές σας υποθέσεις και το πεδίο της αγάπης για τους Κριούς  θα έχουν μια πολύ δυναμική επίδραση αυτόν τον μήνα όσο κι αν η αγάπη και το κάθε είδους ειδύλλιο ανησυχούν την σκέψη σας και είστε στα καρφιά. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο για την κοινωνική και οικογενειακή σας ζωή και τις  δραστηριότητες παρά την ενασχόληση σας με την καριέρα σας. Η αγάπη είναι πιθανό να βρεθεί στο χώρο εργασίας, κατά τις επισκέψεις στο εξωτερικό, στο θρησκευτικό και ακαδημαϊκό περιβάλλον σας.

 Η αγάπη αναλαμβάνει τα ηνία προς το τέλος του μήνα, καθώς η πίεση στα θέματα εργασίας υποχωρεί. Κοινωνικά θα έρθετε σε επαφή με πολλούς νέους ανθρώπους. Αυτή είναι επίσης και εξαιρετική στιγμή για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύζυγό σας. Μπορεί ακόμη μια εγκυμοσύνη να προγραμματιστεί καθώς η ενεργητικότητα και η λίμπιντο για τον Κριό θα είναι στο αποκορύφωμά της.

Η υγεία σας θα είναι λεπτή μέχρι την τέταρτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2017. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα σημαντικά πράγματα και προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Κατά τη διάρκεια του τέλους του μήνα η ζωτικότητά σας θα ανεβεί πάρα πολύ και θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε την ένταση κάθε είδους. Η υπομονή θα είναι απαραίτητη στην κοινωνική σας ζωή.

Δεκέμβριος 2016

Ο ανάδρομος Ερμής αργότερα αυτό το μήνα είναι μόνο ένας λόγος που πρέπει τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας να γίνουν στις αρχές του τρέχοντος μήνα. Η έναρξη του Δεκέμβρη του 2016 είναι πιο ξεκούραστη από ό,τι το τέλος με τις καλύτερες ημέρες του μήνα να είναι από 12 με 16 Δεκεμβρίου.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 21 Νοεμβρίου έως 2 Δεκ φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να πάνε καλά και οι στόχοι σας μπορεί να επιτευχθούν πιο εύκολα από ό, τι σε άλλους χρόνους. Οι άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, και μπορείτε να περιμένετε χάρες ή τουλάχιστον μικρότερη αντίσταση από τους άλλους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης και της ευκολίας να πείθετε τους άλλους.

Η 29η Νοέμβρη με το νέο φεγγάρι επεκτείνει αυτή την ευχάριστη διάθεση για 28 ημέρες μέχρι την 29 Δεκ με το άλλο νέο φεγγάρι. Η φάση του φεγγαριού τις δύο πρώτες εβδομάδες είναι καλύτερη για την έναρξη νέων έργων. Αυτό το διάστημα είναι από τις 29 Νοεμβρίου έως την 13 Δεκέμβρη που θα έχουμε την πανσέληνο. Αυτή θα πρέπει να είναι μια μεγάλη στιγμή για τον καθορισμό μελλοντικών έργων και θα εργαστείτε πρόθυμα και σκληρά για τους στόχους σας, αλλά αργότερα, στο δεύτερο μισό του Δεκέμβρη θα σας προβληματίσει ο Ερμής. Μπορεί να εργαστείτε ακόμα πιο σκληρά, αλλά τα σχέδια σας  θα είναι πολύ πιο δύσκολα στην πραγμάτωσή τους.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 2 - 11 Δεκ μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να ξεχωρίζετε διαισθητικά το χειρότερο σε όλα και όλους. Κακά ένστικτα και έλλειψη κρίσης σημαίνει ότι θα πέσετε θύματα εσφαλμένης ερμηνείας για ανθρώπους και καταστάσεις. Σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν για αργότερα μέσα στο μήνα. Ζητήστε επαγγελματική συμβουλή αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 7 έως 16 Δεκεμβρίου αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πρόθυμοι να δείξετε την αγάπη την φροντίδα σας σε όσους είναι κοντά σας. Σε κοινωνικές καταστάσεις θα κάνετε μια πραγματική προσπάθεια για να ευχαριστήσετε τους άλλους και θα μοιράζεστε ζεστά συναισθήματα. Έχετε ιδιαίτερα καλές κοινωνικές δεξιότητες τώρα, ώστε θα κάνετε νέους φίλους. Ανάμεσα 12 - 16 Δεκεμβρίους είναι ο καλύτερος χρόνος για τα ψώνια των Χριστουγέννων.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 31 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από τους άνδρες ή αφεντικά, και τους δασκάλους κλπ -  το εγώ σας είναι στην πρώτη γραμμή, δέχεστε πιέσεις από τους άλλους μέσα από επιχειρήματα ή προκλήσεις για τις αρχές σας. Αυτή δεν είναι η ώρα να προχωρήσετε παρορμητικά, αλλά να κρατήσετε ό, τι έχετε. Μια αμυντική προσέγγιση είναι η καλύτερη στρατηγική τώρα.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας και πάλι από Δεκέμβριο 26 - Γενάρη 10 και με τον Ερμή ανάδρομο από τις 19 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου σας δυσκολεύει. Ο Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία και την τεχνολογία και φέρνει νευρικό άγχος, καθυστερήσεις σε ταξίδια και χαμένα αντικείμενα. Μπορεί να μην προχωράνε γενικά τα πράγματα, θα αναπολείτε το παρελθόν, ή απροσδόκητα μπορεί να συναντηθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν σας.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή από τις 26 Δεκεμβρίου έως τις 29 εστιάζει στον τρόπο σκέψης και τις επικοινωνίες σας, κάνοντας αυτό το διάστημα σημαντικό διανοητικά. Αυτό είναι μακράν το πιο σοβαρό διάστημα ολόκληρου του μήνα. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν ανοίγετε το στόμα σας λόγω της τάσης να πείτε λάθος πράγμα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπογράψετε έγγραφα ή να αφήσετε τους ανθρώπους να σας θεωρήσουν εχθρικούς.

Η Νέα Σελήνη στις 29 Δεκέμβρη διαρκεί μέχρι την 27η Ιανουαρίου που έχουμε την επόμενη νέα σελήνη . Κανονικά θα πρέπει να θέλετε να ξεκινήσετε νέα έργα κατά τη διάρκεια της φάση της σελήνης μέχρι την 12 Ιανουαρίου και την Πανσέληνο. Όχι όμως αυτή τη φορά λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή και την πολύ προκλητική όψη τετραγώνου με το ζώδιό σας. Είναι πιο εύκολο να κάνετε κάτι στα λόγια παρά στην πράξη, αλλά η θετική σκέψη θα σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια αυτής της γεμάτης σύγχυση και μερικές φορές καταθλιπτικής περιόδου. Θα πρέπει να παρατηρήσετε μια βελτίωση στο πλαίσιο του μυαλού σας όταν η ευθυγράμμιση του δίπολου Ήλιος Ερμής τελειώσει στις 29 Δεκεμβρίου.

Νοέμβριος 2016

Η γενική εικόνα του μήνα θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσετε να αυξήσετε τόσο την κοινωνικότητά σας και τελικά να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, αλλά και να επιτύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, θα έχετε διάθεση για διασκέδαση, αλλά και ταυτόχρονα θα προχωρήσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Τα αστέρια σας είναι πολύ καλύτερα για το Νοέμβριο σε σύγκριση με τον Οκτώβριο λοιπόν. Η έλλειψη των διελεύσεων για μια εβδομάδα ακολουθείται από ισχυρές και σέξι διελεύσεις για το υπόλοιπο του μήνα. Χρησιμοποιήστε τη θετική ενέργεια και την πρωτοβουλία σας για να πάρετε τα καλά πράγματα που γνωρίζετε σας αξίζουν.

Ο Άρης σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 8 έως 23 Νοέμβρη αυξάνει την φυσική ενέργεια, το  θάρρος και την αυτοπεποίθηση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αγγίξετε τις επιθυμίες σας, για να πάρετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε αντιστάσεις.  Η ελκυστική ενέργεια που εκπέμπετε σας δίνει την δυνατότητα οι σχέση σας ή η συνεργασία σας να είναι πιο ανταποδοτική. Αυτή η ισχυρή και σέξι επιρροή είναι ιδανική για τον έρωτα και κάνει καλή εντύπωση.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 11 έως 21 Νοέμβρη αυξάνει την  ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά και οποιαδήποτε υποκείμενη ένταση στην  σχέση σας μπορεί να ανέλθει στην επιφάνεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περιμένετε πάρα πολύ από το ταίρι σας να καταλάβει τις ανάγκες σας, αλλά και πόσο εσείς το φροντίζετε. Αποφύγετε υπερβολικές δαπάνες και σπατάλες με το φαγητό ή το ποτό. Η κοινωνική σας ζωή είναι μια χαρά τώρα, αρκεί να ενεργείτε με σύνεση

Χαρακτηριστικό σας θα είναι η ενθουσιώδης συμπεριφορά η οποία βέβαια θα χρειάζεται μέτρο, ωστόσο θα γίνεται ιδιαίτερα συμπαθείς στους άλλους. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου έτσι θα μπορείτε να αυξήσετε τις γνώσεις σας και τις εμπειρίες σας σε θέματα που σας ενδιαφέρουν. Πιθανόν να κάνετε κάποιο ταξίδι που θα σας αποφέρει κέρδη ή νέες συνεργασίες . Ακόμη θα έχετε ευκαιρίες για συνεργασίες με άτομα από μακριά. Αλλά και το πιθανότερο είναι να δημιουργήσετε σχέση με ένα άτομο που θα βρίσκεται σε διαφορετική πόλη.

Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για την εξέλιξη της καριέρας σας τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά ακόμη και αν δεν τρέχετε γι’ αυτά. Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου, θα έχετε σημαντικές οικονομικές επιτυχίες και θα ξεπεράσετε προβλήματα που είχατε τον τελευταίο καιρό. Ακόμη επαγγελματικά θα σας γίνουν νέες προτάσεις και θα βρείτε συμμάχους για την προώθηση των σχεδίων σας.

29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά  του Τοξότη θα αφυπνίσει κάθε σας επιθυμία για γνώση και περιπέτεια, έτσι θα έχετε ευκαιρίες για να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε διαφορετικά πράγματα. Αλλά και στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν πολύ καλές εξελίξεις. Αισθηματικά ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας. 

Οκτώβριος 2016

Το σημαντικότερο γεγονός του μήνα για τους Κριούς είναι η  Πανσέληνος στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου του 2016 στις 07:25 GMT. Αυτή η Πανσέληνος στον Κριό είναι η κορύφωση του κύκλου που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό την 1η Οκτωβρίου. Το αποκορύφωμα αυτού του κύκλου Full έχει πολλά να κάνει με τη συμφιλίωση των σχέσεων στη ζωή σας, τις κοινότητές σας, και τον κόσμο γενικότερα. 

Οι συνθήκες του περασμένου μήνα που είναι ανταγωνιστικές θα συνεχιστούν για άλλες δύο εβδομάδες τον Οκτώβριο. Το κύριο χαρακτηριστικό είναι μια σκληρή επαφή μεταξύ του Άρη και του Δία, που μπορεί πραγματικά να παράγει όμως καλά αποτελέσματα, αν μπορείτε να ελέγξετε αυτό το πληθωρικό είδος της ενέργειας. Μετά από πολλές εβδομάδες μπορείτε τελικά να χαλαρώσετε με μια ειρηνική διέλευση της Αφροδίτης αργότερα μέσα στο μήνα.

Ο Δίας απέναντι στο ζώδιό σας από 7 Σεπ - 29 Οκτ σας ενθαρρύνει να πάρετε περισσότερα από τη ζωή, να έχετε περισσότερη διασκέδαση. Λαμβάνοντας ενέργεια μεγαλύτερη  από ό, τι χρειάζεστε πραγματικά θα επηρεάσετε τους άλλους ανθρώπους φέρνοντας φθόνο και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και κάποιες σχέσεις με δυσκολίες. Δεν θα πρέπει να αναμένετε βέβαια σοβαρά προβλήματα από αυτή τη διαμετακόμιση, είναι περισσότερο ένα σημείο καμπής όπου θα προβληματιστείτε σχετικά με το τι έχετε στην ζωή σας αυτήν την στιγμή και τι πρέπει πραγματικά να έχετε για να σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σας έως τις 3 Οκτ. μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή, διότι το εγώ σας και θα σας ταλαιπωρήσει. Μπορεί να νιώθετε σαν να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο, επειδή οι άλλοι άνθρωποι απλά δεν θα κάνουν τα πράγματα εύκολα για σας. Είναι καλύτερο να έχετε μια πιο αμυντική στάση σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας έως τις 13 Οκτ. δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις . Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή. Απελευθερώστε αυτό το καυτό ενεργειακό φορτίο μέσω της άσκησης, του αθλητισμού ή την αυτό - βελτίωση.

Η έντονη Νέα Σελήνη που ορίζει την αρχή του μήνα στον Ζυγό φέρνει ακραίες δυνάμεις, με τη μορφή των άλλων ανθρώπων και των περιστάσεων που σημαίνει ότι πρέπει να σηκωθείτε και να αναμετρηθείτε, συγκρούσεις εξουσίας είναι δεδομένες με αυτή τη διαμετακόμιση και αυτά μπορεί να είναι όχι μόνο με πρόσωπα κύρους, όπως ο νόμος και τα αφεντικά, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις.

Το τετράγωνο Άρη Δία, από την 1η Οκτωβρίου έως τις 10 σας δίνει την ενέργεια και την πρωτοβουλία για να ξεκινήσετε νέα έργα, και να αναλάβετε τους κινδύνους που απαιτούνται για να επιτύχετε εργασίες μεγάλης κλίμακας. Αυτή είναι μια πολύ ελκυστική ενέργεια αν και λίγο αγενής. Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε αυτή την παρορμητική ενέργεια είναι να χρησιμοποιήσετε κάποια σύνεση και στρατηγική. Αποφύγετε να ενεργείτε απερίσκεπτα χωρίς να λάβετε υπόψη τις συνέπειες των πράξεών σας. Επιλέξτε τις μάχες σας προσεκτικά.

Σεπτέμβριος 2016

Εκρηκτικός για όλα τα ζώδια θα είναι ο Σεπτέμβριος, με εσάς τους Κριούς να πρωταγωνιστείτε επιτέλους στην ζωή σας με δυναμικό τρόπο. Αν και θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες, κυρίως στον οικονομικό τομέα, θα έχετε τις ευκαιρίες σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας. η περιβόητη Έκλειψη την 1η του μήνα ευτυχώς δεν σας επηρεάζει, ωστόσο η Έκλειψη παρασκιάς της Σελήνης που συμβαίνει στις 16 Σεπτεμβρίου βρίσκει τον Άρη στην κορυφή ενός ταυ τετραγώνου, κάτι που βέβαια σηματοδοτεί νέες περιπέτειες, αν δεν προσέξετε.  Γενικά ο μήνας θέλει προσοχή, θα μοιάζει σαν να κινείστε σε ένα λεπτό στρώμα πάγου επάνω από μια άβυσσο φωτιάς. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 2 του μηνός θα σας υπενθυμίσει να προσέξετε θέματα ασφάλειας, υγείας και υπηρεσιών του δημοσίου, την ίδια στιγμή που η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από τον 12ο γενικό σας Οίκο θα δονεί το παρελθόν σας με δυσάρεστες αποκαλύψεις . Στις 9 Σεπτεμβρίου η είσοδος του Δία στον Ζυγό σηματοδοτεί για τους Κριούς. Έναν ολόκληρο χρόνο αφάνταστης δύναμης στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, ο Δίας θα τονώσει την λίμπιντο, θα σας φέρει κέρδη αι θα σας κάνει να καταλάβετε ότι η ισχύς βρίσκεται στην ένωσή σας με τους άλλους. Στις 12 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σας κάνει να μπλεχτείτε σε περιττές κουβέντες, οπότε προσοχή στο τι θα πείτε και σε ποιους. Εξίσου παράξενο θα είναι και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη στις 13 Σεπτεμβρίου, που θα πρέπει να το προσέξετε διότι φέρνει προβλήματα σε ταξίδια. Στις 17 το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό από το ζώδιό σας θα σς φέρει πολύ καλές εξελίξεις όμως και θα σας δώσει την ευκαιρία να είστε πολύ δυναμικοί και πρωτότυποι και στο φλερτ και στα επαγγελματικά σας. το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να γίνεται σημαντικά πιο αισιόδοξο.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα νοιώθετε ανανεωμένοι και θα έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν. Στον επαγγελματικό τομέα θα κάνετε μια νέα αρχή αφού θα μπορείτε να προωθήσετε τα νέα σας σχέδια. Αισθηματικά με τον σύντροφό σας θα υπάρχει αρμονία. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη, έτσι θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρίσκα που θα έχουν θεαματικά αποτελέσματα τόσο στα οικονομικά σας, όσο και σε προσωπικά σας θέματα. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο έτσι λοιπόν θα θέλετε να βελτιώσετε την σχέση με τον σύντροφό σας και να ασχοληθείτε με τα επόμενα βήματα, θα σχεδιάσετε πιθανόν την συγκατοίκησή σας. Επαγγελματικά και οικονομικά θα κάνετε σημαντικές κινήσεις μετά από σοβαρή σκέψη και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου  θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα έντονης τάσης για ελευθερία και ανεξαρτησία και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Θα προχωρήσετε σε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα πρέπει λοιπόν να οργανώσετε τα σχέδια σας, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική σας δράση και να τα επαναξιολογήσετε. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό πιθανόν να πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση για την εξέλιξη της σχέσης σας με τον σύντροφό σας, ίσως ένας γάμος ή απόκτηση ενός παιδιού. Θα  είστε πολύ κοινωνικοί και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας και στην καριέρα σας. 

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα ασχοληθείτε με θέματα που σχετίζονται με τον χώρο σας και την προσωπική σας περιουσία. Πιθανόν να έχετε μια συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν και να νοιώσετε την ανάγκη της επανασύνδεσης. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα, θα είστε αισιόδοξοι και θα έχετε αυτοπεποίθηση, έτσι θα προωθήσετε τα σχέδιά σας με την βοήθεια σημαντικών προσώπων. Αισθηματικά η σχέση σας θα αποκτήσει αρμονία και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον . Οι αδέσμευτοι θα είστε ελκυστικοί και θα έχετε επιτυχία στο φλερτ, ίσως να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και αμεσότητα στην επικοινωνία, έτσι θα μπορέσετε να ξεκινήσετε κάποια συνεργασία ή να προωθήσετε σημαντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Αισθηματικά θα υπάρχει ενθουσιαστική διάθεση με τον σύντροφό σας και πιθανόν να συγκατοικήσετε ή να κάνετε κάτι σημαντικό μαζί. Οι αδέσμευτοι θα είστε πολύ γοητευτικοί και πιθανόν να γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, μάλλον θα είναι προσγειωτική κυρίως όσον αφορά τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας ζητήματα. Θα έχετε ωστόσο την ψυχραιμία να κάνετε πολύ σταθερές κινήσεις και να μπορέσετε να τα ισορροπήσετε. Πιθανόν να  χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας από έκτακτα ζητήματα που θα σας υποχρεώσουν να ασχοληθείτε μαζί τους. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο θα είστε πολύ οργανωτικοί και βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Θα ήταν καλό να προσέξετε και να μην κάνετε υπερβολές στα οικονομικά σας, δώστε προτεραιότητα στις εκκρεμότητές σας. Επαγγελματικά θα υπάρχει καλό κλίμα και θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας, θα έχετε αρκετή νευρικότητα και θα πρέπει να προσέξετε.

Ιούνιος 2016

Θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, θα μπορέσετε να προωθήσετε  τις νέες σας ιδέες και τα σχέδιά σας, αφού θα βρείτε πολλούς υποστηρικτές. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, τόσο σε φιλικό και κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε ερωτικό. Οι σχέσεις σας με τον σύντροφό σας θα ανανεωθεί. Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στους Διδύμους που είναι και κυβερνήτης τους, έτσι θα είστε πολύ άμεσοι και αποτελεσματικοί στην επικοινωνία και θα μπορέσετε να έχετε επαγγελματική πρόοδο και πιθανές προτάσεις για νέες συνεργασίες. Θα είστε δημιουργικοί και ευφάνταστοι. Στον αισθηματικό τομέα θα είστε πολύ γοητευτικοί και θα έχετε ερωτικές περιπέτειες. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου και θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή κληρονομικές υποθέσεις με επιτυχία. Θα ομαλοποιήσετε και θα επιλύσετε οικογενειακά ζητήματα και σχέσεις. Με τον σύντροφό σας ίσως σκεφτείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, ίσως και στον γάμο. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα έχετε μια παρορμητική τάση που θα πρέπει να την ελέγξετε. Τα σχέδιά σας θα μπορείτε να τα προωθήσετε αν τα οργανώσετε σε κάθε λεπτομέρεια. Πιθανόν να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή να έχετε μια συνεργασία με άτομα από άλλη χώρα. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου και θα τακτοποιήσετε οικογενειακές εκκρεμότητες. Πιθανόν να κάνετε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου με επιτυχία. Αισθηματικά ίσως να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας, αφού θα είστε πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες, αλλά όσοι προχωρήσετε σε σχέση θα είναι μακρόχρονη. Ακόμη στις 30 Ιουνίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έτσι τα οικονομικά σας ισορροπούν και θα μπορέσετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. 


Μάιος 2016

Ένας ακόμα καλύτερος μήνας είναι μπροστά με πιο θετικές διελεύσεις που σας ενώνει με τον ισχυρό και ερωτικό Άρη. Υπάρχει κάποια τρελή ενέργεια ειδικά μετά την πανσέληνο στις 21 Μαΐου, αλλά θα την αντιμετωπίσετε καλύτερα από ό, τι τα περισσότερα ζώδια. Κύρια αυτόν τον μήνα πρέπει να απολαμβάνετε το ζεστό και φιλικό κλίμα στις σχέσεις. Ο Άρης σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 4 Μαρτίου - έως τον Μάιο στις 28 δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και ερωτική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική σε άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας και τους στόχους σας. Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πάρετε. Αυξημένη ερωτική ελκυστικότητα θα ανάψει τις υπάρχουσες σχέσεις αγάπης και είναι ιδανικό το διάστημα του Μαΐου για νέες σχέσεις. Ο Άρης ανάδρομος από το Απρίλιο στις 17 – Ιούνιο στις 29 είναι ο λόγος που αυτή η ισχυρή και ερωτική επιρροή διαρκεί τόσο πολύ περισσότερο από ό, τι συνήθως. Να ξέρετε ότι θα υπάρχουν καρμικές αιτίες πίσω από κάθε νίκη ή από νέα ειδύλλια. Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 20 Μαΐου έως τις 31 δίνει δύναμη της προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Θα πρέπει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς, την εργασία, τις σχέσεις και τον ορισμό μακροπρόθεσμων στόχων.

Απρίλιος 2016

Πολύ ενδιαφέρον θα έχει το ξεκίνημα του νέου μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 5 Απριλίου και να σας κάνει πολύ γοητευτικούς και ταυτόχρονα να σας βοηθά να επιλύσετε τα όποια οικονομικά σας προβλήματα. Θα αναζωπυρωθεί η σχέση σας με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα. Στις 6 Απριλίου που ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε σταθερές σχέσεις, αλλά και γενικότερα σταθερότητα στη ζωή σας. κυρίως με ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Στις 7 του μηνός και με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να έχετε απρόσμενη επιτυχία, τόσο στον επαγγελματικό τομέα και στην καριέρα σας, όσο και στα οικονομικά. Οι αισθηματικές σας σχέσεις θα είναι πολύ αρμονικές και θα είστε ενθουσιώδεις. Από τις 17 Απριλίου ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη και θα πρέπει να μην είστε τόσο παρορμητικοί και να δείτε με προσοχή το κάθε σας βήμα, αφού μπορεί να κάνετε λάθος επιλογές. Από τις 18 το μηνός ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω, έτσι θα υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου, θα σας δημιουργήσει άγχος τόσο στην αισθηματική σας σχέση, όσο και σε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες. Προσέξτε τις αποφάσεις σας και ελέγξετε τις λεπτομέρειες. Από τις 28 του μήνα όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο η πίεσή σας από τις οικονομικές σας υποχρεώσεις αυξάνεται. Προσπαθήστε να βάλτε προτεραιότητες. Στις 30 Απριλίου και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο, θα νοιώσετε μεγαλύτερη αισιοδοξία ενώ το οικονομικό σκηνικό βελτιώνεται. Οι αισθηματικές σχέσεις θα είναι πολύ αρμονικές. 

Μάρτιος 2016

Υπάρχουν πολλά να σας κρατήσουν απασχολημένους αυτό το μήνα σε σύγκριση με μια χαλαρή κατάσταση που επικράτησε τον Φεβρουάριο. Ο Μάρτιος είναι πάντα λίγο διαφορετικός, είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και ακόμα πιο ιδιαίτερος γίνεται αυτήν την χρονιά, με την ηλιακή έκλειψη στις 9 και την  σεληνιακή έκλειψη στις 23 Μαρτίου. Ο Άρης σε τρίγωνο με τον 1ο δεκανό του ζωδίου σας από Μάρτιο 4 - έως Μάιο 28 δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και ερωτική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική σε άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να επιτύχετε τις επιθυμίες σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Ξέρετε τι θέλετε και πώς να το πάρετε. Αυξημένη ελκυστικότητα θα ανάψει τις υπάρχουσες σχέσεις αγάπης και είναι ιδανικό διάστημα για ένα πρώτο ραντεβού με κάποιον που σας ενδιαφέρει. Ο Ήλιος δίνει επίσης μια ώθηση στην ενεργειακή ζωτικότητα σας. Θα το βρείτε πιο εύκολο να εκφράσετε την ταυτότητά σας και να βρείτε τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να σχεδιάσετε μια σίγουρη νέα αρχή. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για τον καθορισμό νέων στόχων. Ο Ερμής από τις 21 Μαρτίου έως τις 27 ενισχύει την ικανότητά σας να θέσετε στόχους, λόγω της αυξημένης νοητικής ικανότητας. Κάθε σχεδιασμός ευνοείται λόγω των θετικών προοπτικών σας και τις έχετε καλές κριτικές δεξιότητες.  Θα έχετε ραντεβού, τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Μια καλή στιγμή για να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας, να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία ή να υπογράψουν μια σύμβαση. Η 23η Μαρτίου με την σεληνιακή έκλειψη θα δώσει έμφαση αυτό το μήνα στο ζώδιό σας και είναι μια θετική επιρροή τους επόμενους έξι μήνες. Οι στόχοι και ο σχεδιασμός είναι ακόμα στο μυαλό σας, αυτή η έκλειψη θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στις συναισθηματικές ανάγκες σας και θα σας κάνει να είστε πιο ευαίσθητοι και διαισθητικοί. Οι στενότερες σχέσεις σας θα καταλαμβάνουν περισσότερο από το χρόνο σας, καθώς και το σπίτι

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη θα σας δώσει άφθονη ενέργεια και τον ενθουσιασμό για το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου του 2017. Τα...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Αυτός ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό αλλά και από την...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Η ενέργεια της προηγηθείσας έκλειψης, επικρατεί επίσης για τον Μάρτιο, και φέρνει πιο βαθιά συναισθήματα στην επιφάνεια....

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Αυτός ο μήνας της άνοιξης και ο κύκλος έκλειψης τονίζει τον Οίκο που αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις σας. η εμπειρία της...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Ο Μάρτιος παραδοσιακά για εσάς αντιστοιχεί στον μήνα που φωτίζονται οι σχέσεις σας μέσω του πολικού σας Κριού. Ταυτόχρονα...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Έχετε μεγάλα αστέρια αυτό το μήνα να φροντίζουν και να φωτίζουν την κοινωνικοποίηση και την εργασία προς τους στόχους σας....