Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Ιανουάριος 2018

Ίσως σας είναι δύσκολο να επιστρέψετε στους κανονικούς σας ρυθμούς μετά το Σαββατοκύριακο των διακοπών, όταν η Σελήνη θα επισκεφθεί το αντίθετο ζώδιο του Ζυγού στις 3 και 4 του μήνα. Ο κυρίαρχος πλανήτης, ο Άρης σχηματίζει ένα θαυμάσιο τρίγωνο με τον Ήλιο σας παρέχοντας μέρος της ενέργειας που θα χρειαστείτε για να ακολουθήσετε τον ρυθμό που έχετε χάσει αυτό το διάστημα. Υπάρχει μια τέλεια ευκαιρία για ταξίδια που θα είναι πολύ δελεαστική και ακαταμάχητη. Αν δεν υπήρχαν κάποιοι φόβοι λόγω της συνόδου του Πλούτωνα με τον Άρη, θα είχατε ήδη τα εισιτήρια στο χέρι. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε αυτές τις φοβίες και θα βρείτε έναν ολόκληρο Νέο Κόσμο να ανοίγεται για εσάς. Ένα εκπαιδευτικό όφελος επίσης αποτελεί μέρος αυτής της περιόδου.

Με τον Χείρωνα να παραμένει στον οίκο το οποίος έχει άμεση σχέση με τα επαγγελματικά σας θέματα, οι φιλοδοξίες σας σας κάνουν να παραμελείτε καθήκοντα στο σπίτι. Ρυθμίστε τα όρια έτσι ώστε να έχετε ίσο χρόνο και για τα δύο χωρίς να αισθάνεστε σαν να έχουν γίνει μόνο ένα άλλο βάρος για τις ήδη μεγάλες ημέρες σας και τον κατάλογο των πράγματα που πρέπει να κάνετε. Αντιμετωπίστε πρώτα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, τότε διασκεδάστε. Κάνοντας αυτό σε ίσες μερίδες μπορεί να γίνει όλο και πιο δύσκολο να το κανονίσετε, αλλά αξίζει τον κόπο. Μπορεί να υπάρχει μια ευαίσθητη κατάσταση που αφορά τον επαγγελματικό τομέα, ή κάποιον καλό σας συνεργάτη. Αποφύγετε τη σύγκρουση ή τη συμμετοχή σε μια αδιέξοδη συζήτηση. Παραμείνετε σε εγρήγορση για να υποδείξετε ότι αυτό γίνεται όλο και περισσότερο ένα πρόβλημα με το οποίος δεν πρέπει να εμπλακείτε. Άλλοι θέλουν να σας κάνουν σύμμαχό τους, ωστόσο και αυτό το σενάριο είναι επικίνδυνο. Το καλύτερο θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε πλήρως. Η Νέα Σελήνη στις 10 Ιανουαρίου φωτίζει την προηγούμενη αδικία ή λάθος που μπορεί να σας κοστίσει μια προηγούμενη θέση. Ίσως ήταν οι φίλοι που συνδέσατε με αυτό που προκάλεσαν την παρανόηση.

Οι παραποιημένες πληροφορίες ή η καταστρεπτική συμπεριφορά ενός συνεργάτη θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε κάποιο μεγάλο πρόβλημα τώρα, ώστε να επιλέξετε τις συμμαχίες σας με σύνεση . Τα όνειρα έχουν μια ασυνήθιστη κάμψη, φέρνοντας τώρα μελλοντικές απόψεις για το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα. Ο σύντροφός σας είναι εξαιρετικά τυχερός αυτήν την περίοδο και η ξαφνική φήμη και τύχη από μια προσπάθεια του παρελθόντος μπορεί να έρθει χωρίς προειδοποίηση κάνοντας αυτόν έναν υπέροχο και χαρούμενο χρόνο. Η 15η Ιανουαρίου είναι οι προσωπική σας ημέρα, όπου μπορείτε να αισθανθείτε ανανεωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ξανά τον κόσμο. Παρουσιάζετε μια ελκυστική και μερικές φορές προκατειλημμένη εικόνα που κάνει τους άλλους να λαμβάνουν γνώση και να ακούνε αυτά που θέλετε να πείτε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παρουσιάσετε ένα κερδοφόρο επιχείρημα ή να ζητήσετε αύξηση. Φορέστε το αγαπημένο σας χρώμα, το κόκκινο και ορίστε το πρότυπο που θέλετε να εκπέμπετε προς τον έξω κόσμο. Είναι μια περίοδος που η τύχη είναι με το μέρος σας.

Δεκέμβριος 2017

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Δεκέμβρη του 2017, ο Άρης - κυβερνήτης του Κριού - είναι στον Οίκο των σχέσεών σας, εστιάζοντας την προσοχή σας στην αγάπη ή τον γάμο, ανάλογα με την περίπτωση και πιέζοντάς σας να αναλάβετε σημαντική δράση ή στάση.

Η Αφροδίτη - πλανήτης αγάπης και ηγεμόνας του Οίκου της αγάπης του Κριού - διαπερνά τον Τοξότη, συνδέοντας την ερωτική ζωή με σπουδές, πνευματικές ή πολιτιστικές-πνευματικές συγγένειες, αποστάσεις και ταξίδια.

Η σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ερμή ενισχύει τις προαναφερθείσες προδιαθέσεις και θα μπορούσε να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα ζήτημα που σας απασχολούσε την περασμένη άνοιξη.

Γύρω από τις διακοπές, τα πράγματα αλλάζουν μελωδία - σε μια πιο υπεύθυνη ή ώριμη συχνότητα. Μπορεί να λάβετε κάποια καλά νέα από μακριά.

Ο Δεκέμβριος 2017 φέρνει στους Κριούς μια σημαντική επαγγελματική εκδήλωση: ο Κρόνος εισέρχεται στο Οίκο της σταδιοδρομίας, όπου θα παραμείνει για περίπου τρία χρόνια. Μιλάμε για σημαντικά χρόνια, κατά τα οποία - αν έχετε έναν σαφή σκοπό, καλή στρατηγική και επιμονή - μπορείτε να οικοδομήσετε ένα σταθερό και ανθεκτικό κοινωνικό καθεστώς.

Ο Ερμής - ηγεμόνας του οίκου εργασίας του Κριού - ανάδρομος και η σύνδεση μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου ευνοούν την εξέταση του τρόπου με τον οποίο οι κύριοι στόχοι σας είναι σε αρμονία με τις συνθήκες και τις μεθόδους εργασίας και εμπνέουν μέτρα που αποσκοπούν στην προσαρμογή αυτών των πραγμάτων.

Σε όλες τις μελέτες του Δεκέμβρη, η τελειοποίηση, οι επαφές με το ανώτερο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό περιβάλλον, οι μετακινήσεις και οι συνεργασίες σε μεγάλες αποστάσεις φέρνουν επιτεύγματα και χρήματα.

Η πιθανότητα όσον αφορά τα χρήματα γίνεται πιο ζωντανή ξεκινώντας από το δεύτερο δεκανό του Δεκέμβρη.

Η ευνοϊκή πτυχή (τρίγωνο) που σχηματίζεται από τον Ήλιο και άλλους τρεις πλανήτες με το ζώδιο του Κριού αποτελεί απόδειξη της ισορροπίας και της αντοχής, κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών του Δεκέμβρη του 2017.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης - κυβερνήτης του Κριού - δεν είναι ακριβώς στην καλύτερη κατάσταση και ο ηγέτης του Οίκου των ασθενειών ενεργεί επάνω του.

Έτσι κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου η υγεία σας εξαρτάται από τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας. Πρέπει να εστιάσετε στις προτεραιότητες, να χαλαρώσετε και να φροντίσετε καλά τον εαυτό σας.

Μην το παρακάνετε όταν πρόκειται για έξοδα, επενδύσεις και δάνεια!

Νοέμβριος 2017

Τι σας αρέσει περισσότερο από τον καθορισμό των στόχων σας; Στην δική σας περίπτωση, να τους πετυχαίνετε! Έχετε θέσεις μια εξαιρετική δομή σκέψης και μια σταθερή μέθοδο. Τα στοιχεία αυτά κάνουν τον δρόμο σας προς της επιτυχία πολύ πιο εύκολο, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθούν να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Είναι ένας πολύ καλός μήνας για να διαχωρίσετε τις υποχρεώσεις από τη διασκέδαση και να οργανώσετε κάθε σας κίνηση όσον αφορά τα επαγγελματικά, οικογενειακά, συναισθηματικά και πρακτικά θέματα. Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Κριού για τον Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι μόλις ολοκληρώσετε όλους αυτούς τους παλιούς στόχους, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε αμέσως στη δημιουργική διαδικασία της ζωής σας, ώστε να οργανώσετε ένα νέο έδαφος βάσει του οποίου θα κινηθείτε.

Είστε ένθερμοι και αυθόρμητοι, κάτι το οποίο θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές, ιδιαίτερα κατά την 6η, 7η και 8η ημέρα του Νοεμβρίου. Ακόμα κι αν θέλετε να διατηρείτε μια θετική και ανάλαφρη διάθεση καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα αυτού, πρέπει να έρθετε σε επαφή με τα βαθιά σας συναισθήματα, αν θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας στο μέγιστο. Βεβαιωθείτε ότι σκέφτεστε τους άλλους εάν θέλετε να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις στις 21 και 22 του μήνα. Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να μείνετε γειωμένοι στις 27 και 28 και βρείτε τις ρίζες σας στις 29 και 30. Είναι εξαιρετικές ημερομηνίες για την πνευματική σας εξέλιξη.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό αποκαλύπτουν ότι στην περίπτωση κάποιας ερωτικής σχέσης, η υπέροχη προσδοκία σας, ή η στιγμή που τελικά όλες οι ελπίδες σας και τα όνειρα μπορούν να εκπληρωθούν έρχονται μαζί με μια αίσθηση νοσταλγίας για το παρελθόν . Την 1η, 2η και 3η Νοεμβρίου 2017 ίσως να έχετε την ευκαιρία να απαντήσετε στις ερωτικές σας απορίες, αφού ξοδέψετε πολύ χρόνο ελπίζοντας και πράττοντας. Στη συνέχεια, μπορείτε να συγκρίνετε τις εμπειρίες σας, με το ερωτικό σας παρελθόν, καθώς και να ξεπεράσετε τις παλιές σας πληγές.

Ποιο είναι το μυστικό μιας μεγάλης συναισθηματικής σχέσης; Να έρθετε σε επαφή και στη συνέχεια, να εκφράζετε τα συναισθήματά σας με τρόπο φυσικό. Δοκιμάστε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη στις 14 και 15 του μήνα. Η σύγκρουση με έναν ρομαντικό σύντροφο μπορεί να σας βοηθήσει να ωριμάσετε ως ζευγάρι, αλλά υπάρχει ταυτόχρονα η πιθανότητα κάποιας μεγάλης δυσκολίας η οποία δεν θα μπορεί να λυθεί. Γι αυτό θα ήταν καλό να είστε προσεκτικοί και να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Εάν αισθάνεστε λίγο ανήσυχοι ή αναστατωμένοι ή δυσαρεστημένοι στις 27 και 28, μπορεί να θέλετε να γυρίσετε σε μια τάξη στη ζωή σας.

Το Ωροσκόπιο του Κριού για τον Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι όταν πρόκειται για τη δουλειά σας, είστε αρκετά καλοί στην οργάνωση και στη συνέχεια στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει. Αυτό θα γίνει εμφανές κατά τη διάρκεια πρώτης, δεύτερης και τρίτης ημέρας του Νοεμβρίου. Γιατί να μην επωφεληθείτε από αυτήν την κατάσταση για να δείτε τι είδους στόχους εσείς ορίζετε και πόσο χαρούμενοι είστε όταν πετύχετε αυτά που θέλετε; Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δοκιμάσετε τα επαγγελματικά σας όρια.

Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου. Αν κάποια αίσθηση σας λέει να αφήσετε κάποια δουλειά που έχετε αναλάβει αυτήν τη στιγμή και να περάσετε λίγο χρόνο για να δουλέψετε επάνω στις προσωπικές σας σχέσεις, ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Μια συναισθηματική απόφαση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που θα χρειαστείτε στις 14 και 15. Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να αισθανθεί πόσο σωστές είναι οι επιλογές σας. Διατηρήστε τις συγκρούσεις στο ελάχιστο στις 21 και 22. Κρατήστε τον εαυτό σας γειωμένο στις 27 και 28. Εάν δεν είστε βέβαιοι για κάτι, ρωτήστε έναν ειδικό επάνω στο θέμα που σας απασχολεί για τις 29 και 30.

Ο  Νοέμβριος του 2017, δείχνει για εσάς ότι στην 1η, 2η και 3η, δεν πρέπει να παραλείψετε την αθλητική σας ζωή. Η θερμοκρασία πέφτει, ο χειμώνας πλησιάζει και το σώμα σας μπορεί να πέσει σε μια λειτουργία αδράνειας. Γι αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει μερικές μακρές, αργές θερμές ασκήσεις πριν ξεκινήσετε την προπόνησή σας ή την κολύμβηση ή την άσκηση γιόγκα . Στις 9 Νοεμβρίου 2017, θα μπορούσατε ξαφνικά (και απροσδόκητα) να ξεκινήσετε την προπόνησή σας. Δηλαδή, εισέρχεστε σε εκείνον τον χώρο όπου αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε κατάσταση άνεσης, χάρη και αίσθηση οικειότητας με το σώμα σας.

Οκτώβριος 2017

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας φεύγει από τον Οίκο των σχέσεων του Κριού, μετά από μια παραμονή πάνω από ένα χρόνο. Τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν αργά και θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Αλλά για τώρα, υπάρχει ακόμα περιθώριο δράσης - και πολλά να κάνετε ερωτικά!

Κατά τη διάρκεια του πρώτου Δεκανού του Οκτωβρίου, στον Οίκο των σχέσεων του Κριού είναι ο Δίας, ο Ήλιος και ο Ερμής. Ο Ήλιος μένει εδώ μέχρι τις 23 και ο Ερμής μέχρι τις 17. Στις 14 Οκτωβρίου φτάνει η Αφροδίτη.

Υπάρχει πολλή αναταραχή στον Οίκο των σχέσεων σας, πολύ περισσότερο επειδή κατά το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου ο κυβερνήτης αυτού του Οίκου - η Αφροδίτη - είναι σε σύνοδο με τον Άρη. Έτσι θα υπάρξουν προκλήσεις, αλλαγές, έντονες εκρήξεις, ίσως ακόμη και μάχες. Όλα είναι συναρπαστικά αλλά και κουραστικά.

Η αρμονία και η τύχη στην αγάπη επικεντρώνονται ανάμεσα 14-22.

Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών του Οκτωβρίου του 2017 (μέχρι τις 22) η ζωή σας δεν είναι τόσο εύκολη, επειδή ο Άρης είναι στον Οίκο εργασίας του Κριού από όπου κάνει μια τεταμένη όψη με τον Κρόνο - κυβερνήτη αυτού του Οίκου. Μπορείτε να περιμένετε ότι θα κάνετε μεγάλες προσπάθειες και δεν θα είστε τόσο αποτελεσματικοί όσο θέλετε, περίπλοκες καταστάσεις, αποτυχίες, καθυστερήσεις. Μπορείτε να το ξεπεράσετε χάρη στην αντοχή και την υπομονή σας και όχι στη δύναμη - καθώς η ψυχραιμία σας μπορεί να σας οδηγήσει να πιστέψετε σε καλή εξέλιξη.

Είναι ένας καιρός που επηρεάζεται πολύ από αλληλεπιδράσεις με διάφορους ανθρώπους, είτε πρόκειται για ανταγωνιστές, συνεργάτες, φίλους ή συντρόφους.

Από οικονομική άποψη, το δεύτερο μέρος του Οκτώβρη 2017 είναι πιο ελπιδοφόρο από το πρώτο, και κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού στο δρόμο σας μπορεί να έρθει κάποιο επιπλέον εισόδημα, ένα σημαντικό δώρο ή κάποιο άλλο σημαντικό κέρδος.

Ο Οκτώβριος 2017 θα μπορούσε να θέσει στους Κριούς κάποια προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα κατά τους πρώτους δύο δεκανούς.

Η δύσκολη όψη που κάνει ο Κρόνος με τον Άρη - κυβερνήτη του Κριού - βρίσκεται σε μια λεπτή θέση, θα μπορούσε να είναι ανησυχητική εάν η ψυχολογία σας είναι χαμηλή ή αν έχετε κάποιες προηγούμενες θλίψεις.

Επίσης, οι τραυματισμοί μέσω απροσεξίας και επώδυνων επεισοδίων δεν θα λείψουν.

Συνδυάστε μια επανένωση, οργανώστε κάποια κοινή δραστηριότητα και συναντήσετε νέους ανθρώπους!

Σεπτέμβριος 2017
Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς συναισθήματα, αλλά μερικές φορές, όπως τώρα, ίσως επιθυμείτε να μπορούσατε. Λοιπόν, αντί να προσπαθείτε να μειώσετε τα συναισθήματά σας καθώς αρχίζει ο μήνας, κάντε το καλύτερό σας για να είστε ευτυχείς που τα έχετε, ακόμα και αν είναι λίγο δύσκολο μερικές φορές. Είναι ένα σημάδι της υγείας. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πολύ χρήσιμοι οδηγοί καθώς πλοηγείστε σε αυτό το πράγμα που ονομάζεται «ζωή». Οι δυσκολίες σάς δείχνουν τους χώρους όπου μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια επιπλέον εργασία ή να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει πιο ολοκληρωμένος.
Θα είστε εξαιρετικά φιλόδοξοι ανάμεσα 6 και 7 του μήνα, βρίσκεστε σε υπερβολική ταχύτητα . Ξέρετε τι θέλετε. Εξαιρετικά! Μην ξεχάσετε να συνεχίσετε να εργάζεστε, ενώ εσείς πηγαίνετε στους στόχους σας, ειδικά στον δύσκολο καιρό ανάμεσα 10 και 12 του μήνα. Είστε σούπερ λαμπεροί στις 13 και 14. Έχετε σπινθήρα! Εάν έχετε οικογενειακές (ή αστικές - οικογενειακές) υποχρεώσεις στις 20, 21 ή 22, να τις εκπληρώσετε. Θα είναι διασκεδαστικό. Πάρτε το χρόνο σας στις 27 και 28. Μετά από όλα, πρέπει να εστιάσετε σε ένα άλλο άτομο. Τυλίξτε τον μήνα με περισσότερα συναισθήματα στις 30.

Εάν ασχοληθούμε λεπτομερέστερα με τον τομέα της εργασίας και των επιχειρήσεων, πρέπει να επισημάνουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2017, οι Κριοί που εργάζονται για τον εαυτό τους θα έχουν ειδικά πλεονεκτήματα. Με άλλα λόγια, οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να αποκτήσουν ισχυρή ώθηση τώρα, η οποία θα εκφράζεται σε νέες ευκαιρίες. Απλά δεν πρέπει να αρπάξετε κάθε επικίνδυνη επιχείρηση που σας προτείνουν οι άλλοι, αν και σίγουρα θα υπάρξει ένας τέτοιος πειρασμός. Οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας (πιθανώς όσοι φεύγουν από το φως του φεγγαριού) είναι απίθανο να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ή να σας ξεπεράσουν, αλλά ακούσια θα μπορούσαν εύκολα να φέρουν πολλές δυσκολίες στη ζωή σας, οπότε να είστε προσεκτικοί. Μην επιβραδύνετε άσκοπα, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε αν ο δρόμος δεν είναι ξεκάθαρος. Φυσικά, η διατήρηση μιας ισορροπίας θα είναι στην πραγματικότητα το μόνο κριτήριο για την επιτυχία τώρα. Συνεργαστείτε με τους εταίρους, καθώς αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για επιχειρηματικές συμμαχίες. Εάν δεν δουλεύετε μόνοι σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους συναδέλφους σας, ειδικά σε εκείνους που έχουν υψηλότερες θέσεις εργασίας και των οποίων ο τομέας ευθύνης είναι ασύγκριτα ευρύτερος από τον δικό σας. Αυτό είναι σημαντικό γιατί τώρα θα χρειαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία, διότι για να προχωρήσετε πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό, αλλιώς θα μπορούσατε να δαπανήσετε όλους τους πόρους σας μάταια, χωρίς να έχετε αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να μην επιτρέψετε την πιθανότητα να μην ολοκληρωθούν εγκαίρως οι τρέχουσες εργασίες σας. Εάν είναι απαραίτητο, απευθυνθείτε σε φίλους για βοήθεια, διαφορετικά, η θέση της Αφροδίτης θα ενισχυθεί και στη συνέχεια αντί για ανάπτυξη, θα πάρετε απλά μια ερωτική αποπροσανατολιστική ενέργεια .

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" δεν θα φέρει τον Κριό σημαντικές νίκες όπως είναι πιθανό να φέρει στον τομέα της εργασίας. Παρόλα αυτά, θα υπάρξει επίσης κάτι που πρέπει να δοθεί προσοχή σε αυτό το θέμα. Η πρώτη δεκαήμερη περίοδος του μήνα θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη για τους παντρεμένους Κριούς. Φυσικά, δεν θα έβλαπτε να κάνετε μικρές διακοπές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να ζήσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά ή στο εξωτερικό - ένα μικρό σπίτι στην ύπαιθρο θα είναι περισσότερο από αρκετό. Τις πρώτες δέκα μέρες, χρειάζεστε την ηρεμία, την ηρεμία που θα ξυπνήσει δημιουργικές νότες μέσα σας και θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε το υποσυνείδητό σας από τα περιττά σκουπίδια. Στη δεύτερη δεκαήμερη περίοδο η κατάσταση θα αρχίσει να αλλάζει. Είναι πιθανό ένας από τους μακρινούς συγγενείς σας να απευθυνθεί σε σας για βοήθεια. Είτε θα αρνηθείτε είτε θα βοηθήσετε εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε, δεν υπάρχει σαφώς σωστή απάντηση εδώ. Αυτός ο μήνας (στο δεύτερο μισό) οι Κριοί θα μπορούσαν να συναντήσουν έναν νέο, πιστό και ειλικρινή φίλο, ο οποίος θα περπατήσει μαζί τους στο μέλλον . Αλλά θα συμβούν όλα από μόνα τους. Το σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε ότι η αρνητικά ευθυγραμμισμένη Αφροδίτη θα μπορούσε να επηρεάσει τα σχέδιά σας αν το ανεχτείτε. Δεν πρέπει να ασχολείστε με σκιερά επιχειρηματικά συμβόλαια τώρα, και είναι επίσης απαράδεκτο να αποκλείστε συναισθηματικά τους γύρω σας. Αν δεν είστε φιλικοί απέναντι στους άλλους, εάν αποφασίσετε ότι μόνο η δική σας γνώμη πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς του τι συμβαίνει, τότε η εσωτερική σας αρμονία και ως εκ τούτου η οικογενειακή ευτυχία θα διατρέχουν κίνδυνο.

Αύγουστος 2017

Ασχολείστε με τις φιλοδοξίες σας αυτό το μήνα. Υπάρχει μια αποκορύφωση των γεγονότων που πραγματικά σας ανοίγουν ορίζοντες και επιτρέπουν να αγκαλιάσετε ένα νέο σας σχέδιο. Ένα νέο ταξίδι στη ζωή αρχίζει αυτό το μήνα. Η προετοιμασία ξεκινάει με την πανσέληνο (μερική έκλειψη) στις 7 Αυγούστου, με τον αρμονικό και φιλικό γείτονάς σας, τον Υδροχόο. Αγκαλιάζετε έναν ηγετικό ρόλο για μια ομάδα ή εργάζεστε σε ένα έργο που συμβάλλει στο μεγαλύτερο καλό. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στο σχολείο ή να μετατοπίζετε τα ταλέντα σας προς έναν μεγαλύτερο ρόλο. Εκπαιδεύστε τα όνειρά σας με την υποστήριξη των πραγματικών φίλων σας. Ενδέχεται να έχετε πολλές συναρπαστικές συνομιλίες αυτό το μήνα και πειραματισμό με εμπειρίες από το άνοιγμα του μυαλού. Δοκιμάστε τα πράγματα που ίσως δεν έχετε ποτέ δώσει στον εαυτό σας το χρόνο να κάνετε ή να σπρώξετε τα όριά σας με βάση την πραγματική σας διαίσθηση. Ενδεχομένως να βρεθείτε γύρω από το μεσαίο μέρος του μήνα να έχετε πολλές απροσδόκητες περιστάσεις ή συναντήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να υποστηρίξετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας αυτό το μήνα που περνάει έναν αγώνα. Μερικά σημαντικά σύμβολα δύναμης για το ζώδιό σας γενικά περιλαμβάνουν: Ο αετός, το λιοντάρι, οτιδήποτε κόκκινο, μαργαρίτες, τριαντάφυλλα, και έλαιο σταφυλιού.

Καριέρα / Εργασία - Μπορεί να ξεκινήσετε μια μοναχική προσπάθεια σε πολλές δυνατότητες ή να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε κάτι που είναι εντελώς εμπνευσμένο από τα δικά σας διαισθητικά δώρα. Η εστίασή σας είναι πραγματικά πνευματικά επικεντρωμένη, και μπορείτε να εργαστείτε στις σφαίρες ενός θεραπευτικού έργου. Είστε στο δρόμο για να αγκαλιάσετε ένα ταξίδι που εμπνέει πολλούς ανθρώπους και ζωές. Πολλοί άλλοι θεραπεύονται από ό, τι κάνετε αυτό το μήνα. Πηγαίνετε προς τα εμπρός, προχωρήστε, και να είστε ατρόμητοι!

Αγάπη / Πνευματικότητα - Ανοίγετε την καρδιά σας προς την εμπιστοσύνη και την αληθινή αγάπη αυτό το μήνα. Μπορεί να έχετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας να ριζοβολούν για το ταξίδι της ψυχής σας και μπορεί να έχετε απίστευτες πνευματικές ανακαλύψεις αυτή τη στιγμή. Η αγάπη σας είναι πολύ ξεχωριστή για εσάς αυτή τη στιγμή και ίσως να εμπλακείτε με μια αδελφή σχέση αδελφοσύνης / ψυχής αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να πάτε στα μεγάλα ύψη μαζί και να διαπιστώσετε ότι η σύνδεσή σας, σας φέρνει σε μεγαλύτερη ζωή.

Αφθονία / Οικονομικά - Αν τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα, αυτό το μήνα είναι η καμπή για το ζώδιό σας. Μπορεί να βρεθείτε σε θετικές αλλαγές και να βασιστείτε σε άλλους που εργάζονται σε ένα αλληλεξαρτώμενο επίπεδο. Ίσως να είστε σε θέση να διαθέσετε κάποια επιπλέον χρήματα αυτό το μήνα ή να βρεθείτε σε ένα έργο που σας φέρνει πολλή οικονομική ροή. Οι κύκλοι στρέφονται προς το καλύτερο αυτή τη στιγμή!

Υγεία - Αυτός ο μήνας είναι αρκετά υγιής για το ψυχικό δυναμικό σας, το οποίο με τη σειρά του φέρνει την υγεία για το μυαλό και το σώμα σας! Βρίσκεστε σε ένα σημείο μετάβασης καθώς οι εκλείψεις κυλούν μέσα από μια δημιουργική ζώνη στη δική σας ζωή. Να είστε ευγενικοί με την αναπαραγωγική σας υγεία και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους κύκλους σας αυτό το μήνα. Ψυχική υγεία και υγεία των ωοθηκών για τις γυναίκες. Ο διαλογισμός είναι πολύ σημαντικός, και ασκήσεις αναπνοής. Η πεζοπορία και τα θαλάσσια σπορ μπορεί να είναι ευεργετικά για την ευθυγράμμιση μυαλού / σώματος. Ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στη φλεγμονή και την υγεία του νευρικού συστήματος.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Ο αστεροειδής που εργάζεται με το ζώδιό σας αυτό το μήνα είναι η Lilith που αιωρείται γύρω από τον Κρόνο στον Τοξότη. Θέλει να αναδείξετε το εσωτερικό σας δυναμικό, τις φλογερές πτυχές που αφορούν τη μετάβαση σε αυτό που επιθυμείτε σε ένα σταθερό επίπεδο. Η Λίλιθ ήταν η πρώτη γυναίκα του Αδάμ (γνωρίζετε τον Αδάμ και την Εύα) και θέλει να πάρετε πρωτοβουλίες. Όποιος περνάει από διαζύγια αυτό το μήνα μπορεί να πάρει λίγη βοήθεια από αυτή την τοποθέτηση αστεροειδών. Τα τρίγωνα αγάπης δουλεύουν προς όφελός σας ή εκτίθενται σε εσάς για συγκεκριμένους λόγους. Το σταθερό αστέρι Regulus του Λέοντα βρίσκεται σε ένα ωραίο Μέγα Τρίγωνο με το ζώδιό σας στη ζώνη του Βόρειου Δεσμού μοίρας, σχετιζόμενο και με την επερχόμενη ηλιακή έκλειψη. Αυτό λειτουργεί σε ευθυγράμμιση με τη δική σας ενέργεια. Πηγαίνοντας στην αλήθεια και την πραγματικότητά σας, υποστηρίζοντας την ορατότητα σας στον κόσμο και θα έχετε καθοδήγηση, όσο παραμένετε πιστοί στις ρίζες σας.

Ιούλιος 2017

Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για την πρόοδο ή την επίτευξη των στόχων σας. Κάντε σχέδια, παρευρεθείτε στις συναντήσεις και διαπραγματευτείτε από τις 5 έως τις 10 Ιουλίου. Βάλτε τα σχέδιά σας σε δράση μετά την 23η και την νέα σελήνη . Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 20 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου σας κρατάει στην αμυντική θέση καθώς ξεκινάτε το μήνα. Θυμηθείτε να κρατάτε τον εαυτό σας ξεκούραστο και να κάνετε μόνο ό,τι πρέπει να κάνετε. Δεν είναι καιρός να προχωρήσετε, αλλά να διατηρήσετε αυτό που έχετε.

Το νέο φεγγάρι στις 23 Ιουνίου επεκτείνει τη δύναμη του Ήλιου σας μέχρι τις 23 Ιουλίου. Ωστόσο, το νέο φεγγάρι του Ιουλίου είναι πολύ τυχερό και σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή για μια νέα αρχή. Οι νέες επιχειρήσεις ξεκινούν καλύτερα πριν από την πανσέληνο της 8ης Ιουλίου.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 4 έως 14 Ιουλίου αυξάνει την ανάγκη σας για την αγάπη και το ρομαντισμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για πάρτι, για να κάνετε φίλους και να φλερτάρετε. Το επιπλέον χάρισμα και η σeξουαλική έκκληση θα μπορούσαν να σας δώσουν φιλοφρονήσεις, προσφορές και πολλά άλλα, αν το θέλετε. Χαλαρώστε με ένα νέο χτένισμα, ρούχα, κοσμήματα ή καλλυντικά.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη από 5 έως 12 Ιουλίου φέρνει θετική σκέψη και έξυπνες ιδέες. Οι καλύτερες δεξιότητες επικοινωνίας καθιστούν αυτό το διάστημα τελειο για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία στις επιχειρήσεις, στην εργασία ή στις προσωπικές σχέσεις. Υποβάλετε αίτηση για εργασία, εμπόριο, υπογράψτε συμβάσεις, κάντε σχέδια και δώστε εξετάσεις . Η κοινωνικοποίηση θα μπορούσε να φέρει καλά νέα και νέους φίλους.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από 5 έως 10 Ιουλίου είναι μια τέλεια και φιλική επιρροή καθιστώντας δημιουργώντας μια μεγάλη στιγμή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε. Η κοινωνικοποίηση θα είναι διασκεδαστική λόγω του λιγότερου στρες και της μεγαλύτερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Η έξτρα γοητεία και οι κοινωνικές δεξιότητες καθιστούν αυτόν τον καιρό την ιδανική στιγμή για ραντεβού και αναζήτηση σχέσεων.

Η πανσέληνος της 8ης Ιουλίου δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σας, αλλά επηρεάζει όλους σε διαφορετικούς βαθμούς. Μερικοί άνθρωποι στη ζωή σας θα έχουν έναν σκληρό διάστημα προσπαθώντας να ελέγξουν τα έντονα συναισθήματά τους. Δώστε τους λίγο χώρο και προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες. Αυτή η αντικοινωνική φάση του φεγγαριού διαρκεί μέχρι τις 23 Ιουλίου και την νέα σελήνη.

Ο Άρης ευνοεί το ζώδιό σας από 19 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου και δίνει μια αύξηση στα επίπεδα ενέργειας, την αυτοπεποίθηση και τη σeξουαλική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική για τους άλλους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε για τους στόχους σας και να διασκεδάσετε επιτυγχάνοντας τις παθιασμένες επιθυμίες σας. Αυτή η ισχυρή ενέργεια φέρνει την επιτυχία στις επιχειρήσεις, τον αθλητισμό και την αγάπη. Πάρτε το προβάδισμα και πηγαίνετε στην επίθεση.

Ο Ήλιος από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και οι στόχοι σας μπορούν να επιτευχθούν ευκολότερα από άλλες φορές.

Ο ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου φέρνει μια αφθονία ενέργειας και πρωτοβουλίας. Μπορείτε να παρατηρήσετε αρχικά τη συσσώρευση ενέργειας ως ερεθισμό, ενόχληση ή ανυπομονησία. Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για να μετατρέψετε την καυτή ενέργεια σε κάτι παραγωγικό ή δημιουργικό όπως τέχνη, γλυπτική ή χορό. Αυτή η σeξι ευθυγράμμιση είναι τέλεια για τα ερωτικά σας.

Το νέο φεγγάρι της 23ης Ιουλίου φέρνει υψηλή ενέργεια, δράση, σeξ, αθλητισμό, θυμό και πόλεμο. Μπορείτε να αναζωογονήσετε τις κουρασμένες σχέσεις, ενώ ένας νέος έρωτας θα ήταν παθιασμένος στα άκρα. Αυτή η φάση φεγγαριού είναι καλή για σκληρή δουλειά, φυσική αν είναι δυνατόν. Η οικιακή εργασία και η κηπουρική είναι καλές αν δεν έχετε σκληρή δουλειά. Αυτή η νέα Σελήνη διαρκεί μέχρι την έκλειψη στις 7 Αυγούστου.

Ιούνιος 2017

Η προσωπική σας ζωή παίρνει κορυφαία στροφή Κριοί αυτό το μήνα, αλλά είναι απίθανο να έχετε πολύ χαλάρωση . Είναι ένας πολυάσχολος και δραστήριος μήνας! Ο Ιούνιος δεν είναι ιδιαίτερα ιδανικός για συγκέντρωση και εστίαση, αλλά είναι δυνητικά εξαιρετικός για έχετε θετικές εξελίξεις.

Η συνεργασία με έναν συνεργάτη, καλό φίλο ή αδελφό μπορεί να είναι πολύτιμη γύρω από στις 2-3 και 4-5. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να κάνετε τα σχέδια, για να ταξιδέψετε, να πάρετε ένα μάθημα ή να μάθετε μια νέα δεξιότητα. Αισθάνεστε πρόθυμοι και ενθουσιώδεις για τη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών, την ενίσχυση των γνώσεών σας και την ενίσχυση των δεξιοτήτων σας αυτό το μήνα.

Από τις 4 του μήνα ο Άρης περνά μέσα από τον οικιακό και τον οικογενειακό σας τομέα, τον Καρκίνο, απαιτώντας να οργανωθείτε και να δουλεύετε με τους αγαπημένους σας ή γύρω από το σπίτι. Έχετε κίνητρο να βελτιώσετε τη ζωή στο σπίτι και να ορίσετε τις σχέσεις με την οικογένεια, εάν είναι απαραίτητο. Τα έργα που σχετίζονται με το σπίτι μπορούν να σας ικανοποιήσουν. Με περισσότερο πάθος, σθένος και ίσως ανυπομονησία που επιφέρει ο Άρης σε αυτόν τον τομέα του ηλιακού σας διαγράμματος, μπορεί να υπάρξει περιστασιακή σύγκρουση ή ανάφλεξη, αλλά ο καθαρισμός του αέρα μπορεί να είναι ικανοποιητικός.

Στις 9 Ιουνίου, ο Τοξότης ενεργοποιημένος από την Πανσέληνο αφυπνίζει την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα εάν είστε υπερβολικά πολυάσχολοι και τροφοδοτείτε το πνεύμα και την αίσθηση της περιπέτειας. Αυτό το διάστημα μπορεί επίσης να φέρει μια αποκάλυψη που σχετίζεται με το ταξίδι ή το νόμο, τη δημοσίευση ή την εκπαίδευση, και σας δείχνει σε μια νέα κατεύθυνση προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Δίας στρέφεται ευθύς την ίδια μέρα και επειδή ο Δίας κυβερνάει τον Τοξότη και από τη φύση είναι μεγάλος και τολμηρός, μπορεί να υπάρξει μια σημαντική στιγμή καμπής που βιώνεται σε σχέση με τη δημοσίευση, τη μάθηση, τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια στις σχέσεις σας και τις ανάγκες σας. Μια όψη Αφροδίτης-Άρη την ίδια μέρα ζωντανεύει τα πράγματα περαιτέρω - μπορείτε να αισθανθείτε αρκετά παρακινημένοι ή ενθουσιασμένοι για μια σχέση ή επιχειρηματική προοπτική τώρα.

Στις 14-16 έρχεται δύσκολη ενέργεια καθώς ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν την ετήσια αντίθεση τους, υπενθυμίζοντας σας μια ιδιαίτερη ευθύνη ή πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Ψάξτε για κενά στα σχέδιά σας, αν δεν αποκαλύπτονται μόνα τους! Πρόκειται για μια εποχή για τον καθορισμό και την ενίσχυση των πραγμάτων πριν προχωρήσετε. Οι καθυστερήσεις που σχετίζονται με τη μεταφορά, τις επικοινωνίες ή την εκπαίδευση μπορεί να εμφανιστούν. Η κριτική μπορεί να έρθει, αλλά ενώ μπορεί να σας ερεθίσει, μπορεί επίσης να σας προτρέψει να επιμείνετε στο έργο ή τα σχέδιά σας και τελικά σας εξυπηρετεί καλά. Το ανάδρομο ταξίδι του Ποσειδώνα αρχίζει επίσης κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών και μπορείτε να εργαστείτε για να βγάλετε μια λύπη ή απογοήτευση από πάνω σας.

Ο ήλιος και ο Ερμής μπαίνουν ταυτόχρονα στον οικιακό και τον οικογενειακό σας τομέα – τον Καρκίνο - την ίδια μέρα - στις 21 - και συγχωνεύονται μέσω συνόδου, φέρνοντας μια καταιγίδα δραστηριότητας στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να θέλετε να προσεγγίσετε κάποιον που αγαπάτε, να καθαρίσετε τον αέρα, να προωθήσετε ένα εσωτερικό έργο προς τα εμπρός ή να αναμεταδώσετε τις ειδήσεις. Το Νέο Φεγγάρι στην 23η επεκτείνει το θέμα, και μια ευθυγράμμιση Ερμή/Άρη στις 28 φέρνει ακόμα περισσότερη ενέργεια. Οι τελευταίες εννιά ημέρες του μήνα μπορεί να είναι ιδιαίτερα απασχολημένες με την οικογενειακή και οικιακή ζωή, να εργάζεστε από ή στο σπίτι, υπάρχουν κινήσεις, αναδιοργάνωση ή προσωπική ή συναισθηματική επανάσταση. Το μοτίβο που πρέπει να παρακολουθήσετε περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκτός από την ανυπομονησία, είναι η τάση να προχωρήσετε μπροστά με τις αποφάσεις που έγιναν από το μυαλό πριν η καρδιά σας είχε την ευκαιρία να εμπλακεί.

Από την 6η του μήνα και μετά, η Αφροδίτη στο ηλιακό δεύτερο σπίτι σας – τον Ταύρο - είναι ένα γεγονός θαυμάσιο για να απολαμβάνετε οικονομική ή συναισθηματική αύξηση, αφθονία και άνεση.

Μάιος 2017

Η αγάπη και η ζωή είναι ζευγάρι και ο Μάιος του 2017 είναι ο μήνας των σχέσεων εκκαθάρισης. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - που για τους Κριούς είναι επίσης ηγεμόνας του σπιτιού των ζευγαριών, βρίσκεται στο τελευταίο τμήμα του οπισθοδρομικού κύκλου που ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου και θα λήξει στις 6 Ιουνίου (η πραγματική ανάδρομη κίνηση διήρκεσε μεταξύ 4 Μαρτίου και Απριλίου 15).

Μετά από μια σειρά αναστροφών, μπλοκαρίσματα ή διάφορες δυσκολίες είναι μπροστά, τώρα η Αφροδίτη αντιμετωπίζει την πραγματικότητα με πιο αυστηρό τρόπο: κάνει αντιπαράθεση με τον Δία στις 19 Μαΐου, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 25 Μαΐου και μια σύνοδο με τον Ουρανό στις 3 Ιουνίου.

Έτσι, μπορείτε να περιμένετε γεγονότα που θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πού στέκεστε, που σας προκαλούν να κάνετε ορισμένες αποφάσεις, να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ετοιμαστείτε για κάποια σοβαρή ενέργεια!

Ο Μάιος 2017 φαίνεται να είναι παραγωγική εποχή για τους Κριούς σε σχέση με το επάγγελμα, επειδή ο Ήλιος είναι στο σπίτι του Κριού των αποκτημάτων και έχει καλούς όρους με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στο σπίτι του Κριού για τα οικονομικά .

Ο Ερμής, κυβερνήτης του οίκου εργασίας του Κριού, επαναλαμβάνει την άμεση του κίνηση στις 3 Μαΐου και στη συνέχεια κάνει μια σύνδεση με τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, πτυχές που δείχνουν αναδιοργάνωση, εκσυγχρονισμό ή ανανέωση μεθόδων εργασίας, μέσων ή περιβάλλοντος , κατά το πρώτο μέρος του Μαΐου 2017.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται επίσης στο σπίτι των χρημάτων του Κριού, αυξάνοντας το ενδιαφέρον για μεγιστοποίηση της κερδοφορίας της εργασίας. Αυτή η όλη διαδικασία του μάρκετινγκ έχει γίνει στο παρασκήνιο εδώ και λίγο καιρό και καθιστά πολύ σημαντική την πληροφόρηση, την επικοινωνία και τα ταξίδια. Συνεργασίες επίσης, περνούν μια διαδικασία αναδιαμόρφωσης.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Μια πιθανή ανησυχία των Κριών για την υγεία, εάν υπήρχε κατά τις τελευταίες εβδομάδες, θα μπορούσε να επιμείνει κατά το πρώτο μέρος του Μαΐου του 2017. Αλλά αυτή τη φορά, είναι χρήσιμη - θα μπορούσε να οδηγήσει σε λύσεις και απαντήσεις . Είναι επίσης πιθανό ότι αυτή η ανησυχία δεν πρέπει να αφορά την υγεία, αλλά το σχήμα και τον τρόπο ζωής. Οι προοπτικές των Κριών είναι αισιόδοξες τον Μάιο του 2017, αλλά μπορεί να υπάρξουν κάποιες στιγμές ανυπομονησίας ή ανησυχίας.

Απρίλιος 2017

Τον Απρίλιο οι Κριοί θα θυμηθείτε ότι δράση είναι δημιουργία και η δημιουργία είναι Αγάπη και η Αγάπη είναι ο τρόπος του Σύμπαντος. Ο Κριός θέλει να πάρει το προβάδισμα, αλλά ακόμη περισσότερο από αυτό, ο Κριός είναι ένα ζώδιο που απλά του αρέσει να είναι ο πρώτος που θα πάει και ο πρώτος για να φτάσει εκεί ... όπου κι αν το «εκεί» είναι. Μιλάμε για το ζώδιο της δράσης λοιπόν και θα υπάρχει άφθονη αυτόν τον μήνα.

Σε αυτό το μήνα του Κριού (20 Μάρτη του 20-Απριλίου 2017), είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση των πράξεών σας, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά. Όπως ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα δηλώνει, «Κάθε δράση έχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση». Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ενέργειες που θα επιλέξετε θα έχουν αποτελέσματα που ταιριάζουν όχι μόνο τις πράξεις σας, αλλά και τις προθέσεις πίσω από τις πράξεις σας.

Η αγάπη και η συνεννόηση, το να περάσετε αυτόν τον μήνα καλλιεργώντας τις καλές προθέσεις θα φέρει στο προσκήνιο βλαβερές προθέσεις άλλων και αυτό θα σας ξενίσει, αλλά είναι φυσικός νόμος. Δημιουργικές προθέσεις θα φέρουν στο προσκήνιο καταστροφικά αντίμετρα. Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν θα ξέρατε ούτε να εκτιμούσατε την αγάπη που λαμβάνετε, αν δεν ξέρατε την σκιά, τις δυσκολίες. Και κάθε πράξη καταστροφής - αν είναι γραφτό να βλάψει ή να βοηθήσει - είναι μια πράξη αγάπης, γιατί στο χώρο εκκαθάρισης από αυτό το κάτι που τελειώνει κάτι καινούριο μπορεί να δημιουργηθεί στη θέση του.

Το Σύμπαν φέρνει τη μαγεία και τα θαύματα όχι από την προσπάθεια σας να αναγκάσετε τα αποτελέσματα, αλλά και από την προθυμία σας να αναλάβετε δράση για να δημιουργήσετε και να φέρετε στο προσκήνιο τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Το Σύμπαν θα σας βοηθήσει γενναιόδωρα στο ταξίδι σας, αλλά δεν θα σας φέρει τα πάντα αμέσως... πρέπει να είσαστε πρόθυμοι να κάνετε βήματα μπροστά, να αναλάβετε την ευθύνη για αυτό που δημιουργείτε. Το Σύμπαν μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία όταν εμπιστευόσαστε την παρουσία του και του επιτρέψετε να σας δώσει το μεγαλύτερο καλό σας.

Έτσι, οι προβλέψεις για τον Απρίλη 2017 δείχνουν ένα μήνα για ενέργεια και δράση ... Τι είστε πρόθυμοι να κάνετε για τον εαυτό σας για να ενεργοποιήσετε το Σύμπαν να κάνει ό, τι θέλει να κάνει για σας; Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να έχετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας ανοιχτές στην άνοιξη, στην πραγματικότητα της εμπειρίας της ζωής σας;

Θα πρέπει να αποφασίσετε την πορεία της δράσης και να την ακολουθήσετε με επιμέλεια. Έχετε τη δύναμη και την ενέργεια να ισοπεδώσετε θετικά το δρόμο σας για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια, Κριοί. Μετά την 15η ημέρα του μήνα, οι τρελοί ρυθμοί σας θα υποχωρήσουν και θα είναι πιο ρεαλιστική η προσέγγισή σας και θα επικεντρωθείτε στην οικονομική πρόοδο.

Επαγγελματικά θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή της εργασίας σε άλλη επιχείρηση ή τροποποιήσεις στην παρούσα φυσιογνωμία της εργασίας σας τον Απρίλιο το 2017.

Αδυναμίες στα οικονομικά σχέδιά σας θα εμφανιστούν με την αναδρομή του Ερμή και θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε. Οι οικονομικές σας στρατηγικές θα πρέπει να τροποποιηθούν ριζικά και μια νέα πολιτική θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή.

Η Σεληνιακή δράση του Απρίλη 2017 θα επηρεάσει την δημοσιονομική κατάσταση του συντρόφου σας και μεγάλες διορθώσεις μπορεί να χρειαστεί να γίνουν. Παρ 'όλα τα προβλήματα του Απρίλη 2017 με τον ανάδρομο Ερμής η συνολική ευημερία θα είναι εξαιρετική για εσάς και οι  επενδύσεις σας θα δώσουν πολύ καλά κέρδη .

Θα υπάρξει κάποια επίπτωση στις σχέσεις αγάπης σας από τους ανάδρομους πλανήτες. Οι παντρεμένοι Κριοί θα αντιμετωπίσουν την αστάθεια στη συζυγική ζωή τους αλλά τελικά οι ισχυροί δεσμοί θα παραμείνουν ζωντανοί. Υπάρχουσες σχέσεις θα πρέπει είτε να επιβεβαιωθούν με γάμους

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2018 Η καλοσύνη σας μπορεί να σας βοηθήσει τόσο κατά τη διάρκεια δύσκολων, όσο και εύκολων και ευχάριστων στιγμών. Η υγεία και...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2018 Ισχυρά αξιοθέατα και συνήθειες μπορεί να σας ωθήσουν πέρα από το συνηθισμένο. Ήρθε η ώρα να μεταμορφώσετε τα πράγματα που...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2018 Το 2018 αρχίζει θετικά, κάνοντάς σας να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Είναι σαν να είναι η δική σας προσωπική μέρα. Νιώθετε...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2018 Αν έχετε κάνει κάποιες συναλλαγές που αφορούν ακίνητα τελικά θα πραγματοποιηθούν, αλλά όχι χωρίς κάποια θλίψη από άλλους...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2018 Μια νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 10 Ιανουαρίου είναι σαν ένα προσωπικό γενέθλιο. Τέσσερα σώματα ευθυγραμμίζονται με τον...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2018 Με πέντε πλανήτες σε μεταβλητά ζώδια, όπως εσείς, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν λίγο ταραχώδη τώρα. Οργανώστε την...