Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Σεπτέμβριος 2017
Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς συναισθήματα, αλλά μερικές φορές, όπως τώρα, ίσως επιθυμείτε να μπορούσατε. Λοιπόν, αντί να προσπαθείτε να μειώσετε τα συναισθήματά σας καθώς αρχίζει ο μήνας, κάντε το καλύτερό σας για να είστε ευτυχείς που τα έχετε, ακόμα και αν είναι λίγο δύσκολο μερικές φορές. Είναι ένα σημάδι της υγείας. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πολύ χρήσιμοι οδηγοί καθώς πλοηγείστε σε αυτό το πράγμα που ονομάζεται «ζωή». Οι δυσκολίες σάς δείχνουν τους χώρους όπου μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια επιπλέον εργασία ή να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει πιο ολοκληρωμένος.
Θα είστε εξαιρετικά φιλόδοξοι ανάμεσα 6 και 7 του μήνα, βρίσκεστε σε υπερβολική ταχύτητα . Ξέρετε τι θέλετε. Εξαιρετικά! Μην ξεχάσετε να συνεχίσετε να εργάζεστε, ενώ εσείς πηγαίνετε στους στόχους σας, ειδικά στον δύσκολο καιρό ανάμεσα 10 και 12 του μήνα. Είστε σούπερ λαμπεροί στις 13 και 14. Έχετε σπινθήρα! Εάν έχετε οικογενειακές (ή αστικές - οικογενειακές) υποχρεώσεις στις 20, 21 ή 22, να τις εκπληρώσετε. Θα είναι διασκεδαστικό. Πάρτε το χρόνο σας στις 27 και 28. Μετά από όλα, πρέπει να εστιάσετε σε ένα άλλο άτομο. Τυλίξτε τον μήνα με περισσότερα συναισθήματα στις 30.

Εάν ασχοληθούμε λεπτομερέστερα με τον τομέα της εργασίας και των επιχειρήσεων, πρέπει να επισημάνουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2017, οι Κριοί που εργάζονται για τον εαυτό τους θα έχουν ειδικά πλεονεκτήματα. Με άλλα λόγια, οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να αποκτήσουν ισχυρή ώθηση τώρα, η οποία θα εκφράζεται σε νέες ευκαιρίες. Απλά δεν πρέπει να αρπάξετε κάθε επικίνδυνη επιχείρηση που σας προτείνουν οι άλλοι, αν και σίγουρα θα υπάρξει ένας τέτοιος πειρασμός. Οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας (πιθανώς όσοι φεύγουν από το φως του φεγγαριού) είναι απίθανο να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ή να σας ξεπεράσουν, αλλά ακούσια θα μπορούσαν εύκολα να φέρουν πολλές δυσκολίες στη ζωή σας, οπότε να είστε προσεκτικοί. Μην επιβραδύνετε άσκοπα, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε αν ο δρόμος δεν είναι ξεκάθαρος. Φυσικά, η διατήρηση μιας ισορροπίας θα είναι στην πραγματικότητα το μόνο κριτήριο για την επιτυχία τώρα. Συνεργαστείτε με τους εταίρους, καθώς αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για επιχειρηματικές συμμαχίες . Εάν δεν δουλεύετε μόνοι σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους συναδέλφους σας, ειδικά σε εκείνους που έχουν υψηλότερες θέσεις εργασίας και των οποίων ο τομέας ευθύνης είναι ασύγκριτα ευρύτερος από τον δικό σας. Αυτό είναι σημαντικό γιατί τώρα θα χρειαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία, διότι για να προχωρήσετε πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό, αλλιώς θα μπορούσατε να δαπανήσετε όλους τους πόρους σας μάταια, χωρίς να έχετε αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να μην επιτρέψετε την πιθανότητα να μην ολοκληρωθούν εγκαίρως οι τρέχουσες εργασίες σας. Εάν είναι απαραίτητο, απευθυνθείτε σε φίλους για βοήθεια, διαφορετικά, η θέση της Αφροδίτης θα ενισχυθεί και στη συνέχεια αντί για ανάπτυξη, θα πάρετε απλά μια ερωτική αποπροσανατολιστική ενέργεια .

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" δεν θα φέρει τον Κριό σημαντικές νίκες όπως είναι πιθανό να φέρει στον τομέα της εργασίας. Παρόλα αυτά, θα υπάρξει επίσης κάτι που πρέπει να δοθεί προσοχή σε αυτό το θέμα. Η πρώτη δεκαήμερη περίοδος του μήνα θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη για τους παντρεμένους Κριούς. Φυσικά, δεν θα έβλαπτε να κάνετε μικρές διακοπές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να ζήσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά ή στο εξωτερικό - ένα μικρό σπίτι στην ύπαιθρο θα είναι περισσότερο από αρκετό. Τις πρώτες δέκα μέρες, χρειάζεστε την ηρεμία, την ηρεμία που θα ξυπνήσει δημιουργικές νότες μέσα σας και θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε το υποσυνείδητό σας από τα περιττά σκουπίδια. Στη δεύτερη δεκαήμερη περίοδο η κατάσταση θα αρχίσει να αλλάζει. Είναι πιθανό ένας από τους μακρινούς συγγενείς σας να απευθυνθεί σε σας για βοήθεια. Είτε θα αρνηθείτε είτε θα βοηθήσετε εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε, δεν υπάρχει σαφώς σωστή απάντηση εδώ. Αυτός ο μήνας (στο δεύτερο μισό) οι Κριοί θα μπορούσαν να συναντήσουν έναν νέο, πιστό και ειλικρινή φίλο, ο οποίος θα περπατήσει μαζί τους στο μέλλον . Αλλά θα συμβούν όλα από μόνα τους. Το σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε ότι η αρνητικά ευθυγραμμισμένη Αφροδίτη θα μπορούσε να επηρεάσει τα σχέδιά σας αν το ανεχτείτε. Δεν πρέπει να ασχολείστε με σκιερά επιχειρηματικά συμβόλαια τώρα, και είναι επίσης απαράδεκτο να αποκλείστε συναισθηματικά τους γύρω σας. Αν δεν είστε φιλικοί απέναντι στους άλλους, εάν αποφασίσετε ότι μόνο η δική σας γνώμη πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς του τι συμβαίνει, τότε η εσωτερική σας αρμονία και ως εκ τούτου η οικογενειακή ευτυχία θα διατρέχουν κίνδυνο.

Αύγουστος 2017

Ασχολείστε με τις φιλοδοξίες σας αυτό το μήνα. Υπάρχει μια αποκορύφωση των γεγονότων που πραγματικά σας ανοίγουν ορίζοντες και επιτρέπουν να αγκαλιάσετε ένα νέο σας σχέδιο. Ένα νέο ταξίδι στη ζωή αρχίζει αυτό το μήνα. Η προετοιμασία ξεκινάει με την πανσέληνο (μερική έκλειψη) στις 7 Αυγούστου, με τον αρμονικό και φιλικό γείτονάς σας, τον Υδροχόο. Αγκαλιάζετε έναν ηγετικό ρόλο για μια ομάδα ή εργάζεστε σε ένα έργο που συμβάλλει στο μεγαλύτερο καλό. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στο σχολείο ή να μετατοπίζετε τα ταλέντα σας προς έναν μεγαλύτερο ρόλο. Εκπαιδεύστε τα όνειρά σας με την υποστήριξη των πραγματικών φίλων σας. Ενδέχεται να έχετε πολλές συναρπαστικές συνομιλίες αυτό το μήνα και πειραματισμό με εμπειρίες από το άνοιγμα του μυαλού. Δοκιμάστε τα πράγματα που ίσως δεν έχετε ποτέ δώσει στον εαυτό σας το χρόνο να κάνετε ή να σπρώξετε τα όριά σας με βάση την πραγματική σας διαίσθηση . Ενδεχομένως να βρεθείτε γύρω από το μεσαίο μέρος του μήνα να έχετε πολλές απροσδόκητες περιστάσεις ή συναντήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να υποστηρίξετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας αυτό το μήνα που περνάει έναν αγώνα. Μερικά σημαντικά σύμβολα δύναμης για το ζώδιό σας γενικά περιλαμβάνουν: Ο αετός, το λιοντάρι, οτιδήποτε κόκκινο, μαργαρίτες, τριαντάφυλλα, και έλαιο σταφυλιού.

Καριέρα / Εργασία - Μπορεί να ξεκινήσετε μια μοναχική προσπάθεια σε πολλές δυνατότητες ή να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε κάτι που είναι εντελώς εμπνευσμένο από τα δικά σας διαισθητικά δώρα. Η εστίασή σας είναι πραγματικά πνευματικά επικεντρωμένη, και μπορείτε να εργαστείτε στις σφαίρες ενός θεραπευτικού έργου. Είστε στο δρόμο για να αγκαλιάσετε ένα ταξίδι που εμπνέει πολλούς ανθρώπους και ζωές. Πολλοί άλλοι θεραπεύονται από ό, τι κάνετε αυτό το μήνα. Πηγαίνετε προς τα εμπρός, προχωρήστε, και να είστε ατρόμητοι!

Αγάπη / Πνευματικότητα - Ανοίγετε την καρδιά σας προς την εμπιστοσύνη και την αληθινή αγάπη αυτό το μήνα. Μπορεί να έχετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας να ριζοβολούν για το ταξίδι της ψυχής σας και μπορεί να έχετε απίστευτες πνευματικές ανακαλύψεις αυτή τη στιγμή. Η αγάπη σας είναι πολύ ξεχωριστή για εσάς αυτή τη στιγμή και ίσως να εμπλακείτε με μια αδελφή σχέση αδελφοσύνης / ψυχής αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να πάτε στα μεγάλα ύψη μαζί και να διαπιστώσετε ότι η σύνδεσή σας, σας φέρνει σε μεγαλύτερη ζωή.

Αφθονία / Οικονομικά - Αν τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα, αυτό το μήνα είναι η καμπή για το ζώδιό σας. Μπορεί να βρεθείτε σε θετικές αλλαγές και να βασιστείτε σε άλλους που εργάζονται σε ένα αλληλεξαρτώμενο επίπεδο. Ίσως να είστε σε θέση να διαθέσετε κάποια επιπλέον χρήματα αυτό το μήνα ή να βρεθείτε σε ένα έργο που σας φέρνει πολλή οικονομική ροή. Οι κύκλοι στρέφονται προς το καλύτερο αυτή τη στιγμή!

Υγεία - Αυτός ο μήνας είναι αρκετά υγιής για το ψυχικό δυναμικό σας, το οποίο με τη σειρά του φέρνει την υγεία για το μυαλό και το σώμα σας! Βρίσκεστε σε ένα σημείο μετάβασης καθώς οι εκλείψεις κυλούν μέσα από μια δημιουργική ζώνη στη δική σας ζωή. Να είστε ευγενικοί με την αναπαραγωγική σας υγεία και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους κύκλους σας αυτό το μήνα. Ψυχική υγεία και υγεία των ωοθηκών για τις γυναίκες. Ο διαλογισμός είναι πολύ σημαντικός, και ασκήσεις αναπνοής. Η πεζοπορία και τα θαλάσσια σπορ μπορεί να είναι ευεργετικά για την ευθυγράμμιση μυαλού / σώματος. Ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στη φλεγμονή και την υγεία του νευρικού συστήματος.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Ο αστεροειδής που εργάζεται με το ζώδιό σας αυτό το μήνα είναι η Lilith που αιωρείται γύρω από τον Κρόνο στον Τοξότη. Θέλει να αναδείξετε το εσωτερικό σας δυναμικό, τις φλογερές πτυχές που αφορούν τη μετάβαση σε αυτό που επιθυμείτε σε ένα σταθερό επίπεδο. Η Λίλιθ ήταν η πρώτη γυναίκα του Αδάμ (γνωρίζετε τον Αδάμ και την Εύα) και θέλει να πάρετε πρωτοβουλίες. Όποιος περνάει από διαζύγια αυτό το μήνα μπορεί να πάρει λίγη βοήθεια από αυτή την τοποθέτηση αστεροειδών. Τα τρίγωνα αγάπης δουλεύουν προς όφελός σας ή εκτίθενται σε εσάς για συγκεκριμένους λόγους. Το σταθερό αστέρι Regulus του Λέοντα βρίσκεται σε ένα ωραίο Μέγα Τρίγωνο με το ζώδιό σας στη ζώνη του Βόρειου Δεσμού μοίρας, σχετιζόμενο και με την επερχόμενη ηλιακή έκλειψη. Αυτό λειτουργεί σε ευθυγράμμιση με τη δική σας ενέργεια. Πηγαίνοντας στην αλήθεια και την πραγματικότητά σας, υποστηρίζοντας την ορατότητα σας στον κόσμο και θα έχετε καθοδήγηση, όσο παραμένετε πιστοί στις ρίζες σας.

Ιούλιος 2017

Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για την πρόοδο ή την επίτευξη των στόχων σας. Κάντε σχέδια, παρευρεθείτε στις συναντήσεις και διαπραγματευτείτε από τις 5 έως τις 10 Ιουλίου. Βάλτε τα σχέδιά σας σε δράση μετά την 23η και την νέα σελήνη . Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 20 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου σας κρατάει στην αμυντική θέση καθώς ξεκινάτε το μήνα. Θυμηθείτε να κρατάτε τον εαυτό σας ξεκούραστο και να κάνετε μόνο ό,τι πρέπει να κάνετε. Δεν είναι καιρός να προχωρήσετε, αλλά να διατηρήσετε αυτό που έχετε.

Το νέο φεγγάρι στις 23 Ιουνίου επεκτείνει τη δύναμη του Ήλιου σας μέχρι τις 23 Ιουλίου. Ωστόσο, το νέο φεγγάρι του Ιουλίου είναι πολύ τυχερό και σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή για μια νέα αρχή. Οι νέες επιχειρήσεις ξεκινούν καλύτερα πριν από την πανσέληνο της 8ης Ιουλίου.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 4 έως 14 Ιουλίου αυξάνει την ανάγκη σας για την αγάπη και το ρομαντισμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για πάρτι, για να κάνετε φίλους και να φλερτάρετε. Το επιπλέον χάρισμα και η σeξουαλική έκκληση θα μπορούσαν να σας δώσουν φιλοφρονήσεις, προσφορές και πολλά άλλα, αν το θέλετε. Χαλαρώστε με ένα νέο χτένισμα, ρούχα, κοσμήματα ή καλλυντικά.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη από 5 έως 12 Ιουλίου φέρνει θετική σκέψη και έξυπνες ιδέες. Οι καλύτερες δεξιότητες επικοινωνίας καθιστούν αυτό το διάστημα τελειο για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία στις επιχειρήσεις, στην εργασία ή στις προσωπικές σχέσεις. Υποβάλετε αίτηση για εργασία, εμπόριο, υπογράψτε συμβάσεις, κάντε σχέδια και δώστε εξετάσεις . Η κοινωνικοποίηση θα μπορούσε να φέρει καλά νέα και νέους φίλους.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από 5 έως 10 Ιουλίου είναι μια τέλεια και φιλική επιρροή καθιστώντας δημιουργώντας μια μεγάλη στιγμή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε. Η κοινωνικοποίηση θα είναι διασκεδαστική λόγω του λιγότερου στρες και της μεγαλύτερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Η έξτρα γοητεία και οι κοινωνικές δεξιότητες καθιστούν αυτόν τον καιρό την ιδανική στιγμή για ραντεβού και αναζήτηση σχέσεων.

Η πανσέληνος της 8ης Ιουλίου δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σας, αλλά επηρεάζει όλους σε διαφορετικούς βαθμούς. Μερικοί άνθρωποι στη ζωή σας θα έχουν έναν σκληρό διάστημα προσπαθώντας να ελέγξουν τα έντονα συναισθήματά τους. Δώστε τους λίγο χώρο και προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες. Αυτή η αντικοινωνική φάση του φεγγαριού διαρκεί μέχρι τις 23 Ιουλίου και την νέα σελήνη.

Ο Άρης ευνοεί το ζώδιό σας από 19 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου και δίνει μια αύξηση στα επίπεδα ενέργειας, την αυτοπεποίθηση και τη σeξουαλική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική για τους άλλους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε για τους στόχους σας και να διασκεδάσετε επιτυγχάνοντας τις παθιασμένες επιθυμίες σας. Αυτή η ισχυρή ενέργεια φέρνει την επιτυχία στις επιχειρήσεις, τον αθλητισμό και την αγάπη. Πάρτε το προβάδισμα και πηγαίνετε στην επίθεση.

Ο Ήλιος από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και οι στόχοι σας μπορούν να επιτευχθούν ευκολότερα από άλλες φορές.

Ο ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου φέρνει μια αφθονία ενέργειας και πρωτοβουλίας. Μπορείτε να παρατηρήσετε αρχικά τη συσσώρευση ενέργειας ως ερεθισμό, ενόχληση ή ανυπομονησία. Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για να μετατρέψετε την καυτή ενέργεια σε κάτι παραγωγικό ή δημιουργικό όπως τέχνη, γλυπτική ή χορό. Αυτή η σeξι ευθυγράμμιση είναι τέλεια για τα ερωτικά σας.

Το νέο φεγγάρι της 23ης Ιουλίου φέρνει υψηλή ενέργεια, δράση, σeξ, αθλητισμό, θυμό και πόλεμο. Μπορείτε να αναζωογονήσετε τις κουρασμένες σχέσεις, ενώ ένας νέος έρωτας θα ήταν παθιασμένος στα άκρα. Αυτή η φάση φεγγαριού είναι καλή για σκληρή δουλειά, φυσική αν είναι δυνατόν. Η οικιακή εργασία και η κηπουρική είναι καλές αν δεν έχετε σκληρή δουλειά. Αυτή η νέα Σελήνη διαρκεί μέχρι την έκλειψη στις 7 Αυγούστου.

Ιούνιος 2017

Η προσωπική σας ζωή παίρνει κορυφαία στροφή Κριοί αυτό το μήνα, αλλά είναι απίθανο να έχετε πολύ χαλάρωση . Είναι ένας πολυάσχολος και δραστήριος μήνας! Ο Ιούνιος δεν είναι ιδιαίτερα ιδανικός για συγκέντρωση και εστίαση, αλλά είναι δυνητικά εξαιρετικός για έχετε θετικές εξελίξεις.

Η συνεργασία με έναν συνεργάτη, καλό φίλο ή αδελφό μπορεί να είναι πολύτιμη γύρω από στις 2-3 και 4-5. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να κάνετε τα σχέδια, για να ταξιδέψετε, να πάρετε ένα μάθημα ή να μάθετε μια νέα δεξιότητα. Αισθάνεστε πρόθυμοι και ενθουσιώδεις για τη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών, την ενίσχυση των γνώσεών σας και την ενίσχυση των δεξιοτήτων σας αυτό το μήνα.

Από τις 4 του μήνα ο Άρης περνά μέσα από τον οικιακό και τον οικογενειακό σας τομέα, τον Καρκίνο, απαιτώντας να οργανωθείτε και να δουλεύετε με τους αγαπημένους σας ή γύρω από το σπίτι. Έχετε κίνητρο να βελτιώσετε τη ζωή στο σπίτι και να ορίσετε τις σχέσεις με την οικογένεια, εάν είναι απαραίτητο. Τα έργα που σχετίζονται με το σπίτι μπορούν να σας ικανοποιήσουν. Με περισσότερο πάθος, σθένος και ίσως ανυπομονησία που επιφέρει ο Άρης σε αυτόν τον τομέα του ηλιακού σας διαγράμματος, μπορεί να υπάρξει περιστασιακή σύγκρουση ή ανάφλεξη, αλλά ο καθαρισμός του αέρα μπορεί να είναι ικανοποιητικός.

Στις 9 Ιουνίου, ο Τοξότης ενεργοποιημένος από την Πανσέληνο αφυπνίζει την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα εάν είστε υπερβολικά πολυάσχολοι και τροφοδοτείτε το πνεύμα και την αίσθηση της περιπέτειας. Αυτό το διάστημα μπορεί επίσης να φέρει μια αποκάλυψη που σχετίζεται με το ταξίδι ή το νόμο, τη δημοσίευση ή την εκπαίδευση, και σας δείχνει σε μια νέα κατεύθυνση προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Δίας στρέφεται ευθύς την ίδια μέρα και επειδή ο Δίας κυβερνάει τον Τοξότη και από τη φύση είναι μεγάλος και τολμηρός, μπορεί να υπάρξει μια σημαντική στιγμή καμπής που βιώνεται σε σχέση με τη δημοσίευση, τη μάθηση, τις συνεργασίες και τις σχέσεις. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια στις σχέσεις σας και τις ανάγκες σας. Μια όψη Αφροδίτης-Άρη την ίδια μέρα ζωντανεύει τα πράγματα περαιτέρω - μπορείτε να αισθανθείτε αρκετά παρακινημένοι ή ενθουσιασμένοι για μια σχέση ή επιχειρηματική προοπτική τώρα.

Στις 14-16 έρχεται δύσκολη ενέργεια καθώς ο Ήλιος και ο Κρόνος σχηματίζουν την ετήσια αντίθεση τους, υπενθυμίζοντας σας μια ιδιαίτερη ευθύνη ή πραγματικότητα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Ψάξτε για κενά στα σχέδιά σας, αν δεν αποκαλύπτονται μόνα τους! Πρόκειται για μια εποχή για τον καθορισμό και την ενίσχυση των πραγμάτων πριν προχωρήσετε. Οι καθυστερήσεις που σχετίζονται με τη μεταφορά, τις επικοινωνίες ή την εκπαίδευση μπορεί να εμφανιστούν. Η κριτική μπορεί να έρθει, αλλά ενώ μπορεί να σας ερεθίσει, μπορεί επίσης να σας προτρέψει να επιμείνετε στο έργο ή τα σχέδιά σας και τελικά σας εξυπηρετεί καλά. Το ανάδρομο ταξίδι του Ποσειδώνα αρχίζει επίσης κατά τη διάρκεια αυτών των ημερομηνιών και μπορείτε να εργαστείτε για να βγάλετε μια λύπη ή απογοήτευση από πάνω σας.

Ο ήλιος και ο Ερμής μπαίνουν ταυτόχρονα στον οικιακό και τον οικογενειακό σας τομέα – τον Καρκίνο - την ίδια μέρα - στις 21 - και συγχωνεύονται μέσω συνόδου, φέρνοντας μια καταιγίδα δραστηριότητας στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να θέλετε να προσεγγίσετε κάποιον που αγαπάτε, να καθαρίσετε τον αέρα, να προωθήσετε ένα εσωτερικό έργο προς τα εμπρός ή να αναμεταδώσετε τις ειδήσεις. Το Νέο Φεγγάρι στην 23η επεκτείνει το θέμα, και μια ευθυγράμμιση Ερμή/Άρη στις 28 φέρνει ακόμα περισσότερη ενέργεια. Οι τελευταίες εννιά ημέρες του μήνα μπορεί να είναι ιδιαίτερα απασχολημένες με την οικογενειακή και οικιακή ζωή, να εργάζεστε από ή στο σπίτι, υπάρχουν κινήσεις, αναδιοργάνωση ή προσωπική ή συναισθηματική επανάσταση. Το μοτίβο που πρέπει να παρακολουθήσετε περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, εκτός από την ανυπομονησία, είναι η τάση να προχωρήσετε μπροστά με τις αποφάσεις που έγιναν από το μυαλό πριν η καρδιά σας είχε την ευκαιρία να εμπλακεί.

Από την 6η του μήνα και μετά, η Αφροδίτη στο ηλιακό δεύτερο σπίτι σας – τον Ταύρο - είναι ένα γεγονός θαυμάσιο για να απολαμβάνετε οικονομική ή συναισθηματική αύξηση, αφθονία και άνεση.

Μάιος 2017

Η αγάπη και η ζωή είναι ζευγάρι και ο Μάιος του 2017 είναι ο μήνας των σχέσεων εκκαθάρισης. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - που για τους Κριούς είναι επίσης ηγεμόνας του σπιτιού των ζευγαριών, βρίσκεται στο τελευταίο τμήμα του οπισθοδρομικού κύκλου που ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου και θα λήξει στις 6 Ιουνίου (η πραγματική ανάδρομη κίνηση διήρκεσε μεταξύ 4 Μαρτίου και Απριλίου 15).

Μετά από μια σειρά αναστροφών, μπλοκαρίσματα ή διάφορες δυσκολίες είναι μπροστά, τώρα η Αφροδίτη αντιμετωπίζει την πραγματικότητα με πιο αυστηρό τρόπο: κάνει αντιπαράθεση με τον Δία στις 19 Μαΐου, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 25 Μαΐου και μια σύνοδο με τον Ουρανό στις 3 Ιουνίου.

Έτσι, μπορείτε να περιμένετε γεγονότα που θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πού στέκεστε, που σας προκαλούν να κάνετε ορισμένες αποφάσεις, να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ετοιμαστείτε για κάποια σοβαρή ενέργεια!

Ο Μάιος 2017 φαίνεται να είναι παραγωγική εποχή για τους Κριούς σε σχέση με το επάγγελμα, επειδή ο Ήλιος είναι στο σπίτι του Κριού των αποκτημάτων και έχει καλούς όρους με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στο σπίτι του Κριού για τα οικονομικά .

Ο Ερμής, κυβερνήτης του οίκου εργασίας του Κριού, επαναλαμβάνει την άμεση του κίνηση στις 3 Μαΐου και στη συνέχεια κάνει μια σύνδεση με τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, πτυχές που δείχνουν αναδιοργάνωση, εκσυγχρονισμό ή ανανέωση μεθόδων εργασίας, μέσων ή περιβάλλοντος , κατά το πρώτο μέρος του Μαΐου 2017.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται επίσης στο σπίτι των χρημάτων του Κριού, αυξάνοντας το ενδιαφέρον για μεγιστοποίηση της κερδοφορίας της εργασίας. Αυτή η όλη διαδικασία του μάρκετινγκ έχει γίνει στο παρασκήνιο εδώ και λίγο καιρό και καθιστά πολύ σημαντική την πληροφόρηση, την επικοινωνία και τα ταξίδια. Συνεργασίες επίσης, περνούν μια διαδικασία αναδιαμόρφωσης.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Μια πιθανή ανησυχία των Κριών για την υγεία, εάν υπήρχε κατά τις τελευταίες εβδομάδες, θα μπορούσε να επιμείνει κατά το πρώτο μέρος του Μαΐου του 2017. Αλλά αυτή τη φορά, είναι χρήσιμη - θα μπορούσε να οδηγήσει σε λύσεις και απαντήσεις . Είναι επίσης πιθανό ότι αυτή η ανησυχία δεν πρέπει να αφορά την υγεία, αλλά το σχήμα και τον τρόπο ζωής. Οι προοπτικές των Κριών είναι αισιόδοξες τον Μάιο του 2017, αλλά μπορεί να υπάρξουν κάποιες στιγμές ανυπομονησίας ή ανησυχίας.

Απρίλιος 2017

Τον Απρίλιο οι Κριοί θα θυμηθείτε ότι δράση είναι δημιουργία και η δημιουργία είναι Αγάπη και η Αγάπη είναι ο τρόπος του Σύμπαντος. Ο Κριός θέλει να πάρει το προβάδισμα, αλλά ακόμη περισσότερο από αυτό, ο Κριός είναι ένα ζώδιο που απλά του αρέσει να είναι ο πρώτος που θα πάει και ο πρώτος για να φτάσει εκεί ... όπου κι αν το «εκεί» είναι. Μιλάμε για το ζώδιο της δράσης λοιπόν και θα υπάρχει άφθονη αυτόν τον μήνα.

Σε αυτό το μήνα του Κριού (20 Μάρτη του 20-Απριλίου 2017), είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση των πράξεών σας, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά. Όπως ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα δηλώνει, «Κάθε δράση έχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση». Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ενέργειες που θα επιλέξετε θα έχουν αποτελέσματα που ταιριάζουν όχι μόνο τις πράξεις σας, αλλά και τις προθέσεις πίσω από τις πράξεις σας.

Η αγάπη και η συνεννόηση, το να περάσετε αυτόν τον μήνα καλλιεργώντας τις καλές προθέσεις θα φέρει στο προσκήνιο βλαβερές προθέσεις άλλων και αυτό θα σας ξενίσει, αλλά είναι φυσικός νόμος. Δημιουργικές προθέσεις θα φέρουν στο προσκήνιο καταστροφικά αντίμετρα. Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν θα ξέρατε ούτε να εκτιμούσατε την αγάπη που λαμβάνετε, αν δεν ξέρατε την σκιά, τις δυσκολίες. Και κάθε πράξη καταστροφής - αν είναι γραφτό να βλάψει ή να βοηθήσει - είναι μια πράξη αγάπης, γιατί στο χώρο εκκαθάρισης από αυτό το κάτι που τελειώνει κάτι καινούριο μπορεί να δημιουργηθεί στη θέση του.

Το Σύμπαν φέρνει τη μαγεία και τα θαύματα όχι από την προσπάθεια σας να αναγκάσετε τα αποτελέσματα, αλλά και από την προθυμία σας να αναλάβετε δράση για να δημιουργήσετε και να φέρετε στο προσκήνιο τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Το Σύμπαν θα σας βοηθήσει γενναιόδωρα στο ταξίδι σας, αλλά δεν θα σας φέρει τα πάντα αμέσως... πρέπει να είσαστε πρόθυμοι να κάνετε βήματα μπροστά, να αναλάβετε την ευθύνη για αυτό που δημιουργείτε. Το Σύμπαν μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία όταν εμπιστευόσαστε την παρουσία του και του επιτρέψετε να σας δώσει το μεγαλύτερο καλό σας.

Έτσι, οι προβλέψεις για τον Απρίλη 2017 δείχνουν ένα μήνα για ενέργεια και δράση ... Τι είστε πρόθυμοι να κάνετε για τον εαυτό σας για να ενεργοποιήσετε το Σύμπαν να κάνει ό, τι θέλει να κάνει για σας; Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να έχετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας ανοιχτές στην άνοιξη, στην πραγματικότητα της εμπειρίας της ζωής σας;

Θα πρέπει να αποφασίσετε την πορεία της δράσης και να την ακολουθήσετε με επιμέλεια. Έχετε τη δύναμη και την ενέργεια να ισοπεδώσετε θετικά το δρόμο σας για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια, Κριοί. Μετά την 15η ημέρα του μήνα, οι τρελοί ρυθμοί σας θα υποχωρήσουν και θα είναι πιο ρεαλιστική η προσέγγισή σας και θα επικεντρωθείτε στην οικονομική πρόοδο.

Επαγγελματικά θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή της εργασίας σε άλλη επιχείρηση ή τροποποιήσεις στην παρούσα φυσιογνωμία της εργασίας σας τον Απρίλιο το 2017.

Αδυναμίες στα οικονομικά σχέδιά σας θα εμφανιστούν με την αναδρομή του Ερμή και θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε. Οι οικονομικές σας στρατηγικές θα πρέπει να τροποποιηθούν ριζικά και μια νέα πολιτική θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή.

Η Σεληνιακή δράση του Απρίλη 2017 θα επηρεάσει την δημοσιονομική κατάσταση του συντρόφου σας και μεγάλες διορθώσεις μπορεί να χρειαστεί να γίνουν. Παρ 'όλα τα προβλήματα του Απρίλη 2017 με τον ανάδρομο Ερμής η συνολική ευημερία θα είναι εξαιρετική για εσάς και οι  επενδύσεις σας θα δώσουν πολύ καλά κέρδη .

Θα υπάρξει κάποια επίπτωση στις σχέσεις αγάπης σας από τους ανάδρομους πλανήτες . Οι παντρεμένοι Κριοί θα αντιμετωπίσουν την αστάθεια στη συζυγική ζωή τους αλλά τελικά οι ισχυροί δεσμοί θα παραμείνουν ζωντανοί. Υπάρχουσες σχέσεις θα πρέπει είτε να επιβεβαιωθούν με γάμους και εγκυμοσύνη ή θα καταλήξουν αντίθετα σε ένα διαζύγιο . Θα υπάρξει περισσότερο σeξουαλικό πάθος στις σχέσεις σας, αν ψάχνετε ικανοποίηση στην ερωτική ζωή.

Προσέξτε, θα υπάρξουν σοβαρές διαταραχές στη ζωή των μεγαλύτερων μελών της οικογένειας. Οι σχέσεις με τα παιδιά – αν έχετε - θα είναι κάτω από την πίεση και θα χρειαστούν θεραπεία .

Ο Απρίλιος του 2017 είναι θαυμάσιος για την ζωτικότητά σας, η υγεία σας είναι εξαιρετική. Μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με ενεργητικές σωματικές ασκήσεις και μασάζ σώματος. Θα πρέπει να αποφύγετε μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις ή άλλες διαδικασίες υγείας αυτό το μήνα. Το επίπεδο ενέργειας σας θα είναι εξαιρετικό και θα σας δώσει αυτοπεποίθηση για να ολοκληρώσετε δύσκολες εργασίες. Η κατανάλωση λαχανικών σε τακτική βάση θα αποδειχθεί ευεργετική.

Μάρτιος 2017

Ένα καταπληκτικό σερί πλανητών για τα γενέθλιά σας σηματοδοτεί μια πολυάσχολη αλλά επιτυχημένη περίοδο. Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής και η Αφροδίτη στο σε καλή σχέση με το ζώδιό σας θα κάνουν να λάμψουν τα ισχυρά φώτα της δημοσιότητας στις σχέσεις σας. Η αγάπη και η δημιουργική εργασία θα καταλαμβάνουν πολύ χρόνο και ενέργεια αυτό το μήνα.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 13 Μαρτίου φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη και περισσότερη αλληλεπίδραση και επικοινωνία. Μια ορθολογική ματιά επιτρέπει να μιλήσετε καθαρά και εύκολα να εξηγήσετε τις ιδέες σας σε ομάδες ανθρώπων. Αυτή είναι γενικά μια ευνοϊκή στιγμή για την παρουσία σας σε σημαντικές συσκέψεις, συναντήσεις και επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις . Μελέτες και εξετάσεις προόδου θα πάνε πολύ καλά. Αυτό είναι επίσης ένα θετικό διάστημα για να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας, λόγω της αυτοπεποίθηση που θα είναι αυξημένη.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας προσελκύει όμορφους ανθρώπους και κάνει την ερωτική σας ζωή φωτεινή, ακόμα και στην ανάδρομη πορεία της από τις 4 Μαρτίου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για την παροχή και λήψη αγάπης και στοργής, για να περάσετε τον μήνα ξοδεύοντας χρόνο με τους αγαπημένους, με φλερτ και με κοινωνικοποίηση με τους φίλους. Η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα καθώς και την αγάπη έτσι αυτή θα είναι μια καλή στιγμή οικονομικά. Δαπανήστε κάποια χρήματα για τον εαυτό σας και αφεθείτε στην χαρά της ζωής. Η Αφροδίτη ανάδρομη κάνει αυτή τη διαμετακόμιση να διαρκεί περισσότερο από το κανονικό κάτι που σημαίνει ότι σας ευνοεί μέχρις τις αρχές Μαΐου 2017.

Ο Ερμής σε συζυγία με την Αφροδίτη από τις 17 Μαρτίου έως 19 είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον που τον αγαπάτε τα πραγματικά σας αισθήματα. Είστε σε επαφή με ό, τι σας αρέσει, ξέρετε να παίξετε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει το ερωτικό παιχνίδι και μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε τον ερωτισμό σας.  Μπορεί επίσης να σας δείξει την εκτίμησή του κάποιο σημαντικό πρόσωπο μέσα από ένα δώρο ή κάποια άλλη ένδειξη αγάπης. Θα μπορούσατε να λάβετε μια φιλοφρόνηση, επιστολή, πρόσκληση ή χρήματα.

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας από τις 19 σημαίνει το χρόνο γενεθλίων σας . Θα είναι πιο εύκολο να εκφράσετε την ταυτότητά σας και να τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να σχεδιάσετε πώς θα αποφύγετε λάθη που σας συντροφεύουν από το προηγούμενο έτος και να κάνετε μια σίγουρη νέα αρχή. Η ατομικότητα και η έκφραση του εγώ σας έρχεται πιο εύκολα, διότι είναι ο μήνας που βρίσκεται σε εστίαση ο Ήλιος επάνω σας. Η επιπλέον ενέργεια τίθεται σε καλύτερη χρήση εκφράζοντας ό, τι θέλετε, ποιοι είναι οι στόχοι σας, και πώς θα τους επιτύχετε. Αυτή είναι η καλύτερη διέλευση από όλες για τον καθορισμό νέων στόχων.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 24 Μαρτίου έως τις 26 λάμπει το φως του σε σχέσεις αγάπης και στη δημιουργικότητά σας. 

Η 27η Μαρτίου και η Νέα Σελήνη εκτείνει θετικές ενέργειες αγάπης μέχρι τις 26 Απριλίου και την επόμενη Νέα Σελήνη. Οι παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν, όπως είστε σε  αναζήτηση για νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσετε πρόοδο. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να γράψετε μια λίστα to-do. Νέα έργα είναι καλύτερο να αρχίσουν κατά τη φάση της σελήνης από τη Νέα Σελήνη στις 27 Μαρτίου στην 11η Απρίλη που είναι η δυναμική Πανσέληνος .

Φεβρουάριος 2017

Έχετε έναν πολύ κοινωνικό μήνα μπροστά με μια μεγάλη έμφαση στις σεξουαλικές σχέσεις. Αν αυτό δεν είναι για κάποιο λόγο και πολύ πιθανό ενδεχόμενο, τότε θα πρέπει να αισθανθείτε μια έκρηξη δημιουργικής ενέργειας. Η Αφροδίτη και ο Άρης σας ευνοούν με την διέλευση από το ζώδιό σας αυτόν τον μήνα και σας δημιουργούν πολύ αναζωογονητικό και πάθος.

Η 28η Ιανουαρίου και η Νέα Σελήνη που έχει προηγηθεί επεκτείνει την τύχη σας μέχρι την 26 του Φεβ και την ηλιακή έκλειψη. Αυτή η νέα ώθηση της ενέργειας είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Η καλύτερη χρονική στιγμή για την έναρξη ενός νέου σας έργου είναι από τις 28 Ιανουαρίου έως 10 του Φεβ  με την Σεληνιακή έκλειψη. Ο Ιανουάριος και το νέο φεγγάρι βάζει την εστίαση σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη ζωή σε σχέση με την αγάπη σας ή με την οικονομική σας κατάσταση. Μια γκρίνια και ένα συναίσθημα απογοήτευσης θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι να αναλάβετε κάποια αποφασιστική δράση για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ο Άρης από 27 Ιαν έως 11 Φεβ δίνει μια τεράστια αύξηση της κίνησης του εγώ σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε μια ισχυρή ώθηση να πάρετε αυτό που θέλετε, ανεξάρτητα από το τι οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν. Είστε πολύ πιο αυτο-δυναμικοί απ ' ό,τι συνήθως και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις ή σύγκρουση με τους άλλους λόγω της επιθυμίας σας να κερδίσετε με κάθε κόστος. Η σωματική δραστηριότητα είναι ιδιαίτερα ευνοημένη καθώς  ανταγωνίζεστε σκληρά για να κερδίσετε σε ομαδικά ή ατομικά επίπεδα και η περίοδος του Φεβρουαρίου είναι ιδανική για να εκφράσετε αυτό το φλογερό ποσό ενέργειας.

Η Αφροδίτη από 3 έως 21 Φεβ προσελκύει όμορφους ανθρώπους και φλογερά ερωτικά πάθη. 

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό  σας από Φεβ 6 έως 14 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ έντονο διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ευεργετικές, καθώς μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να διαταραχθεί η εικόνα σας από κανέναν. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες ή κάντε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 8 Φεβρουαρίου έως 12 είναι μια σκέτη διασκέδαση- γέρνει καλά νέα στην αγάπη και φιλική επιρροή και μπορείτε να εξασφαλίσετε λίγες ημέρες για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ξ κάθε είδους κοινωνικοποίηση θα πρέπει να είναι πιο ευχάριστη τώρα, λόγω του ότι θα έχετε λιγότερο άγχος και περισσότερη αρμονία στις σχέσεις σας. Θα έχετε μια μεγαλύτερη ικανότητα να εκφράσετε την αγάπη και τον έρωτά σας και αυτό σημαίνει προσωπικές σχέσεις που θα ωφεληθούν από τη στενότερη σύνδεση.

Η 26η Φλεβάρη με την Ηλιακή Έκλειψη είναι εξίσου ευτυχής και μαγική όπως η 10 Φλεβάρη με την σεληνιακή έκλειψη. Ενεργώντας από κοινού αυτά τα δύο φαινόμενα κατά τους επόμενους μήνες, σας δίνουν την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό τα δεδομένα ταλέντα σας. Μπορείτε να προσβλέπετε σε διαρκή αποτελέσματα, ιδίως στις σχέσεις, εφ 'όσον παραμείνετε ταπεινοί και ευγνώμων σε μια ανώτερη δύναμη. Αποφύγετε κάθε υπερβολή, την απληστία ή τον εγωισμό, και θα δείτε πάρα πολλούς καρπούς των κόπων σας τον Αύγουστο του 2017.

Ιανουάριος 2017

Για τον Ιανουάριο του 2017 το πλανητικό σκηνικό προβλέπει ότι θα υπάρχει υψηλό κίνητρο για να επιτύχετε τους στόχους σας αυτό το μήνα. Μπορεί η καθημερινότητα να σας αναγκάσει να κρατήσετε την οικογένεια και τα θέματα γύρω από αυτή στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Ωστόσο, η οικογένειά σας θα είναι εξαιρετικά υποστηρικτική στις φιλοδοξίες και την κάθε είδους προσπάθεια σας. 

Η κίνηση προς τα εμπρός των περισσότερων πλανητών στον Ιανουάριο του 2017 θα κάνουν τη ζωή σας πολύ ενδιαφέρουσα, ενεργητική και δυναμική. Θα είναι εξαιρετικά επιτυχής περίοδος στην επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας σας. Είναι σημαντικό το ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μιας και θα έχετε πυρετώδη δραστηριότητα. 

Ο Ερμής ανάδρομος για το  2017 δεν είναι ευνοϊκή επιρροή βέβαια μέχρι την 12η Ιανουαρίου του 2017 για το ζώδιο του Κριού. Θα πρέπει να αναβάλετε τις οικονομικές συναλλαγές σας και προωθητικές ενέργειες στο δεύτερο μισό του μήνα.

Ο Ιανουάριος του 2017 σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου κατά την οποία οι σχέσεις των Κριών θα είναι υπό έλεγχο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και ο κυβερνήτης του Κριού στον Οίκο των σχέσεων, εισέρχεται στους Ιχθείς στις 3 Ιανουαρίου 2017. Έτσι αρχίζει η Αφροδίτη τον ανάδρομο κύκλο, στη διάρκεια του οποίου θα πάει προς και από μεταξύ Ιχθείς και Κριό μέχρι τις 6 Ιουνίου, όντας ενεργά παλίνδρομη μεταξύ 4 Μαρτίου και 15 Απριλίου. 

 

Ο πρώτος μήνας του 2017 θα μπορούσε να προκαλέσει μια μυστική αγάπη ή την ευκολία σε ορισμένα επιτεύγματα. Σε αυτόν ακριβώς τον Ιανουάριο  είναι όπου τα γεγονότα των επόμενων μηνών έχουν την προέλευσή τους.

Για τους επαγγελματικούς στόχους και την καριέρα των Κριών, με την βοήθεια του Άρη, ο Ιανουάριος του 2017 θα είναι μια άκρως επιτυχημένη περίοδος. Το 2017 προβλέπεται ότι μπορείτε να αναμένετε βελτίωση της κατάστασης σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικά οφέλη στην επιχείρηση αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Τον Ιανουάριο του 2017 αρχίζει μια συναισθηματική περίοδος, ένας άλλος όμως κύκλος πρόκειται να κλείσει επαγγελματικά: Ο Ερμής, ο οποίος έχει κινηθεί μεταξύ Τοξότης και ο Αιγόκερου από το Νοέμβριο, εισέρχεται ξανά στον Τοξότη σε ανάδρομη κίνηση στις 4 Ιανουαρίου 2017 και επανέρχεται σε άμεση φορά στις 8, και στις 12 εισέρχεται στον Αιγόκερω, στον Οίκο της καριέρας σας, όπου παραμένει μέχρι 7 Φεβρουαρίου. Εδώ είναι που μπορείτε να κάνετε σημαντικά ξεκινήματα.

 Οι προβλέψεις για τον Κριό αυτόν τον μήνα σε επίπεδο οικονομικών απολαβών μας λένε ότι αυτός είναι ένας ιδιαίτερα κερδοφόρος μήνας λόγω μισθολογικών αυξήσεων και επιπλέον ευνοεί τις επιχειρηματικές δραστηριότητες . Θα ήταν συνετό να γίνει όμως – παρά την καλή ενέργεια - έλεγχος στις δαπάνες σας.

Θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειάς σας στο κάθε σας βήμα και σε όλα τα έργα σας. Όλες οι δράσεις με τις κυβερνητικές αρχές και η σχέση σας γενικά με το δημόσιο μπορούν να στεφθούν με επιτυχία μετά τις 10 Ιανουαρίου 2017.

 Η αγάπη αναλαμβάνει τα ηνία προς το τέλος του μήνα, καθώς η πίεση στα θέματα εργασίας υποχωρεί. Κοινωνικά θα έρθετε σε επαφή με πολλούς νέους ανθρώπους. Αυτή είναι επίσης και εξαιρετική στιγμή για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύζυγό σας. Μπορεί ακόμη μια εγκυμοσύνη να προγραμματιστεί καθώς η ενεργητικότητα και η λίμπιντο για τον Κριό θα είναι στο αποκορύφωμά της.

Η υγεία σας θα είναι λεπτή μέχρι την τέταρτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2017. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα σημαντικά πράγματα και προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Κατά τη διάρκεια του τέλους του μήνα η ζωτικότητά σας θα ανεβεί πάρα πολύ και θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε την ένταση κάθε είδους. Η υπομονή θα είναι απαραίτητη στην κοινωνική σας ζωή.

Δεκέμβριος 2016

Ο ανάδρομος Ερμής αργότερα αυτό το μήνα είναι μόνο ένας λόγος που πρέπει τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας να γίνουν στις αρχές του τρέχοντος μήνα. Η έναρξη του Δεκέμβρη του 2016 είναι πιο ξεκούραστη από ό,τι το τέλος με τις καλύτερες ημέρες του μήνα να είναι από 12 με 16 Δεκεμβρίου.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 21 Νοεμβρίου έως 2 Δεκ φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να πάνε καλά και οι στόχοι σας μπορεί να επιτευχθούν πιο εύκολα από ό, τι σε άλλους χρόνους. Οι άλλοι άνθρωποι

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Τον Σεπτέμβριο του 2017 οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου θα βρεθούν σε μια κατάσταση που θα...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν με το σύμβολο του Δίδυμου, όπως και για τους εκπροσώπους του στοιχείου του αέρα, το...

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Καρκίνου, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα είναι παραγωγικός χρόνος,...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Τον Σεπτέμβριο του 2017, το Ζωδιακό σύμβολο του Ζυγού συνιστάται να ενεργεί επίμονα, αλλά προσεκτικά. Οι κύριοι ουράνιοι...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Τον Σεπτέμβριο του 2017 το ζώδιο του Τοξότη μπορεί να βασιστεί στην επιτυχή ολοκλήρωση όλων των σημερινών έργων και...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σεπτέμβριος 2017 Ο Δίας, ο βασικός προστάτης του Ζωδιακού χώρου των Ιχθύων, θα πάρει μια ισχυρή, σίγουρη θέση τον Σεπτέμβριο του 2017. Γι...