Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάιος 2017

Η αγάπη και η ζωή είναι ζευγάρι και ο Μάιος του 2017 είναι ο μήνας των σχέσεων εκκαθάρισης. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - που για τους Κριούς είναι επίσης ηγεμόνας του σπιτιού των ζευγαριών, βρίσκεται στο τελευταίο τμήμα του οπισθοδρομικού κύκλου που ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου και θα λήξει στις 6 Ιουνίου (η πραγματική ανάδρομη κίνηση διήρκεσε μεταξύ 4 Μαρτίου και Απριλίου 15).

Μετά από μια σειρά αναστροφών, μπλοκαρίσματα ή διάφορες δυσκολίες είναι μπροστά, τώρα η Αφροδίτη αντιμετωπίζει την πραγματικότητα με πιο αυστηρό τρόπο: κάνει αντιπαράθεση με τον Δία στις 19 Μαΐου, ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα στις 25 Μαΐου και μια σύνοδο με τον Ουρανό στις 3 Ιουνίου.

Έτσι, μπορείτε να περιμένετε γεγονότα που θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε πού στέκεστε, που σας προκαλούν να κάνετε ορισμένες αποφάσεις, να κάνετε κάποιες αλλαγές. Ετοιμαστείτε για κάποια σοβαρή ενέργεια!

Ο Μάιος 2017 φαίνεται να είναι παραγωγική εποχή για τους Κριούς σε σχέση με το επάγγελμα, επειδή ο Ήλιος είναι στο σπίτι του Κριού των αποκτημάτων και έχει καλούς όρους με τον Πλούτωνα, που βρίσκεται στο σπίτι του Κριού για τα οικονομικά .

Ο Ερμής, κυβερνήτης του οίκου εργασίας του Κριού, επαναλαμβάνει την άμεση του κίνηση στις 3 Μαΐου και στη συνέχεια κάνει μια σύνδεση με τον Ουρανό και ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, πτυχές που δείχνουν αναδιοργάνωση, εκσυγχρονισμό ή ανανέωση μεθόδων εργασίας, μέσων ή περιβάλλοντος , κατά το πρώτο μέρος του Μαΐου 2017.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους του μήνα, ο Ερμής εισέρχεται επίσης στο σπίτι των χρημάτων του Κριού, αυξάνοντας το ενδιαφέρον για μεγιστοποίηση της κερδοφορίας της εργασίας. Αυτή η όλη διαδικασία του μάρκετινγκ έχει γίνει στο παρασκήνιο εδώ και λίγο καιρό και καθιστά πολύ σημαντική την πληροφόρηση, την επικοινωνία και τα ταξίδια. Συνεργασίες επίσης, περνούν μια διαδικασία αναδιαμόρφωσης.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Μια πιθανή ανησυχία των Κριών για την υγεία, εάν υπήρχε κατά τις τελευταίες εβδομάδες, θα μπορούσε να επιμείνει κατά το πρώτο μέρος του Μαΐου του 2017. Αλλά αυτή τη φορά, είναι χρήσιμη - θα μπορούσε να οδηγήσει σε λύσεις και απαντήσεις . Είναι επίσης πιθανό ότι αυτή η ανησυχία δεν πρέπει να αφορά την υγεία, αλλά το σχήμα και τον τρόπο ζωής. Οι προοπτικές των Κριών είναι αισιόδοξες τον Μάιο του 2017, αλλά μπορεί να υπάρξουν κάποιες στιγμές ανυπομονησίας ή ανησυχίας.

Απρίλιος 2017

Τον Απρίλιο οι Κριοί θα θυμηθείτε ότι δράση είναι δημιουργία και η δημιουργία είναι Αγάπη και η Αγάπη είναι ο τρόπος του Σύμπαντος. Ο Κριός θέλει να πάρει το προβάδισμα, αλλά ακόμη περισσότερο από αυτό, ο Κριός είναι ένα ζώδιο που απλά του αρέσει να είναι ο πρώτος που θα πάει και ο πρώτος για να φτάσει εκεί ... όπου κι αν το «εκεί» είναι. Μιλάμε για το ζώδιο της δράσης λοιπόν και θα υπάρχει άφθονη αυτόν τον μήνα.

Σε αυτό το μήνα του Κριού (20 Μάρτη του 20-Απριλίου 2017), είναι σημαντικό να έχετε επίγνωση των πράξεών σας, τόσο ατομικά όσο και συλλογικά. Όπως ο τρίτος νόμος του Νεύτωνα δηλώνει, «Κάθε δράση έχει μια ίση και αντίθετη αντίδραση». Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι ενέργειες που θα επιλέξετε θα έχουν αποτελέσματα που ταιριάζουν όχι μόνο τις πράξεις σας, αλλά και τις προθέσεις πίσω από τις πράξεις σας.

Η αγάπη και η συνεννόηση, το να περάσετε αυτόν τον μήνα καλλιεργώντας τις καλές προθέσεις θα φέρει στο προσκήνιο βλαβερές προθέσεις άλλων και αυτό θα σας ξενίσει, αλλά είναι φυσικός νόμος. Δημιουργικές προθέσεις θα φέρουν στο προσκήνιο καταστροφικά αντίμετρα. Ωστόσο, να θυμάστε ότι δεν θα ξέρατε ούτε να εκτιμούσατε την αγάπη που λαμβάνετε, αν δεν ξέρατε την σκιά, τις δυσκολίες. Και κάθε πράξη καταστροφής - αν είναι γραφτό να βλάψει ή να βοηθήσει - είναι μια πράξη αγάπης, γιατί στο χώρο εκκαθάρισης από αυτό το κάτι που τελειώνει κάτι καινούριο μπορεί να δημιουργηθεί στη θέση του.

Το Σύμπαν φέρνει τη μαγεία και τα θαύματα όχι από την προσπάθεια σας να αναγκάσετε τα αποτελέσματα, αλλά και από την προθυμία σας να αναλάβετε δράση για να δημιουργήσετε και να φέρετε στο προσκήνιο τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Το Σύμπαν θα σας βοηθήσει γενναιόδωρα στο ταξίδι σας, αλλά δεν θα σας φέρει τα πάντα αμέσως... πρέπει να είσαστε πρόθυμοι να κάνετε βήματα μπροστά, να αναλάβετε την ευθύνη για αυτό που δημιουργείτε. Το Σύμπαν μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία όταν εμπιστευόσαστε την παρουσία του και του επιτρέψετε να σας δώσει το μεγαλύτερο καλό σας.

Έτσι, οι προβλέψεις για τον Απρίλη 2017 δείχνουν ένα μήνα για ενέργεια και δράση ... Τι είστε πρόθυμοι να κάνετε για τον εαυτό σας για να ενεργοποιήσετε το Σύμπαν να κάνει ό, τι θέλει να κάνει για σας; Τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε για να έχετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας ανοιχτές στην άνοιξη, στην πραγματικότητα της εμπειρίας της ζωής σας;

Θα πρέπει να αποφασίσετε την πορεία της δράσης και να την ακολουθήσετε με επιμέλεια. Έχετε τη δύναμη και την ενέργεια να ισοπεδώσετε θετικά το δρόμο σας για να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια, Κριοί. Μετά την 15η ημέρα του μήνα, οι τρελοί ρυθμοί σας θα υποχωρήσουν και θα είναι πιο ρεαλιστική η προσέγγισή σας και θα επικεντρωθείτε στην οικονομική πρόοδο.

Επαγγελματικά θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή της εργασίας σε άλλη επιχείρηση ή τροποποιήσεις στην παρούσα φυσιογνωμία της εργασίας σας τον Απρίλιο το 2017.

Αδυναμίες στα οικονομικά σχέδιά σας θα εμφανιστούν με την αναδρομή του Ερμή και θα έχετε την ευκαιρία να τα διορθώσετε. Οι οικονομικές σας στρατηγικές θα πρέπει να τροποποιηθούν ριζικά και μια νέα πολιτική θα πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή.

Η Σεληνιακή δράση του Απρίλη 2017 θα επηρεάσει την δημοσιονομική κατάσταση του συντρόφου σας και μεγάλες διορθώσεις μπορεί να χρειαστεί να γίνουν. Παρ 'όλα τα προβλήματα του Απρίλη 2017 με τον ανάδρομο Ερμής η συνολική ευημερία θα είναι εξαιρετική για εσάς και οι  επενδύσεις σας θα δώσουν πολύ καλά κέρδη .

Θα υπάρξει κάποια επίπτωση στις σχέσεις αγάπης σας από τους ανάδρομους πλανήτες . Οι παντρεμένοι Κριοί θα αντιμετωπίσουν την αστάθεια στη συζυγική ζωή τους αλλά τελικά οι ισχυροί δεσμοί θα παραμείνουν ζωντανοί. Υπάρχουσες σχέσεις θα πρέπει είτε να επιβεβαιωθούν με γάμους και εγκυμοσύνη ή θα καταλήξουν αντίθετα σε ένα διαζύγιο . Θα υπάρξει περισσότερο σeξουαλικό πάθος στις σχέσεις σας, αν ψάχνετε ικανοποίηση στην ερωτική ζωή.

Προσέξτε, θα υπάρξουν σοβαρές διαταραχές στη ζωή των μεγαλύτερων μελών της οικογένειας. Οι σχέσεις με τα παιδιά – αν έχετε - θα είναι κάτω από την πίεση και θα χρειαστούν θεραπεία .

Ο Απρίλιος του 2017 είναι θαυμάσιος για την ζωτικότητά σας, η υγεία σας είναι εξαιρετική. Μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω με ενεργητικές σωματικές ασκήσεις και μασάζ σώματος. Θα πρέπει να αποφύγετε μεγάλες χειρουργικές επεμβάσεις ή άλλες διαδικασίες υγείας αυτό το μήνα. Το επίπεδο ενέργειας σας θα είναι εξαιρετικό και θα σας δώσει αυτοπεποίθηση για να ολοκληρώσετε δύσκολες εργασίες. Η κατανάλωση λαχανικών σε τακτική βάση θα αποδειχθεί ευεργετική.

Μάρτιος 2017

Ένα καταπληκτικό σερί πλανητών για τα γενέθλιά σας σηματοδοτεί μια πολυάσχολη αλλά επιτυχημένη περίοδο. Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής και η Αφροδίτη στο σε καλή σχέση με το ζώδιό σας θα κάνουν να λάμψουν τα ισχυρά φώτα της δημοσιότητας στις σχέσεις σας. Η αγάπη και η δημιουργική εργασία θα καταλαμβάνουν πολύ χρόνο και ενέργεια αυτό το μήνα.

Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 13 Μαρτίου φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη και περισσότερη αλληλεπίδραση και επικοινωνία. Μια ορθολογική ματιά επιτρέπει να μιλήσετε καθαρά και εύκολα να εξηγήσετε τις ιδέες σας σε ομάδες ανθρώπων. Αυτή είναι γενικά μια ευνοϊκή στιγμή για την παρουσία σας σε σημαντικές συσκέψεις, συναντήσεις και επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις . Μελέτες και εξετάσεις προόδου θα πάνε πολύ καλά. Αυτό είναι επίσης ένα θετικό διάστημα για να υποβάλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας, λόγω της αυτοπεποίθηση που θα είναι αυξημένη.

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας προσελκύει όμορφους ανθρώπους και κάνει την ερωτική σας ζωή φωτεινή, ακόμα και στην ανάδρομη πορεία της από τις 4 Μαρτίου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για την παροχή και λήψη αγάπης και στοργής, για να περάσετε τον μήνα ξοδεύοντας χρόνο με τους αγαπημένους, με φλερτ και με κοινωνικοποίηση με τους φίλους. Η Αφροδίτη κυβερνά τα χρήματα καθώς και την αγάπη έτσι αυτή θα είναι μια καλή στιγμή οικονομικά. Δαπανήστε κάποια χρήματα για τον εαυτό σας και αφεθείτε στην χαρά της ζωής. Η Αφροδίτη ανάδρομη κάνει αυτή τη διαμετακόμιση να διαρκεί περισσότερο από το κανονικό κάτι που σημαίνει ότι σας ευνοεί μέχρις τις αρχές Μαΐου 2017.

Ο Ερμής σε συζυγία με την Αφροδίτη από τις 17 Μαρτίου έως 19 είναι η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον που τον αγαπάτε τα πραγματικά σας αισθήματα. Είστε σε επαφή με ό, τι σας αρέσει, ξέρετε να παίξετε με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει το ερωτικό παιχνίδι και μπορείτε πιο εύκολα να εκφράσετε τον ερωτισμό σας.  Μπορεί επίσης να σας δείξει την εκτίμησή του κάποιο σημαντικό πρόσωπο μέσα από ένα δώρο ή κάποια άλλη ένδειξη αγάπης. Θα μπορούσατε να λάβετε μια φιλοφρόνηση, επιστολή, πρόσκληση ή χρήματα.

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας από τις 19 σημαίνει το χρόνο γενεθλίων σας . Θα είναι πιο εύκολο να εκφράσετε την ταυτότητά σας και να τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να σχεδιάσετε πώς θα αποφύγετε λάθη που σας συντροφεύουν από το προηγούμενο έτος και να κάνετε μια σίγουρη νέα αρχή. Η ατομικότητα και η έκφραση του εγώ σας έρχεται πιο εύκολα, διότι είναι ο μήνας που βρίσκεται σε εστίαση ο Ήλιος επάνω σας. Η επιπλέον ενέργεια τίθεται σε καλύτερη χρήση εκφράζοντας ό, τι θέλετε, ποιοι είναι οι στόχοι σας, και πώς θα τους επιτύχετε. Αυτή είναι η καλύτερη διέλευση από όλες για τον καθορισμό νέων στόχων.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με την Αφροδίτη από τις 24 Μαρτίου έως τις 26 λάμπει το φως του σε σχέσεις αγάπης και στη δημιουργικότητά σας. 

Η 27η Μαρτίου και η Νέα Σελήνη εκτείνει θετικές ενέργειες αγάπης μέχρι τις 26 Απριλίου και την επόμενη Νέα Σελήνη. Οι παλιές συνήθειες, συμπεριφορές και πεποιθήσεις μπορεί να αμφισβητηθούν, όπως είστε σε  αναζήτηση για νέους και εφευρετικούς τρόπους για να σημειώσετε πρόοδο. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και να γράψετε μια λίστα to-do. Νέα έργα είναι καλύτερο να αρχίσουν κατά τη φάση της σελήνης από τη Νέα Σελήνη στις 27 Μαρτίου στην 11η Απρίλη που είναι η δυναμική Πανσέληνος .

Φεβρουάριος 2017

Έχετε έναν πολύ κοινωνικό μήνα μπροστά με μια μεγάλη έμφαση στις σεξουαλικές σχέσεις. Αν αυτό δεν είναι για κάποιο λόγο και πολύ πιθανό ενδεχόμενο, τότε θα πρέπει να αισθανθείτε μια έκρηξη δημιουργικής ενέργειας. Η Αφροδίτη και ο Άρης σας ευνοούν με την διέλευση από το ζώδιό σας αυτόν τον μήνα και σας δημιουργούν πολύ αναζωογονητικό και πάθος.

Η 28η Ιανουαρίου και η Νέα Σελήνη που έχει προηγηθεί επεκτείνει την τύχη σας μέχρι την 26 του Φεβ και την ηλιακή έκλειψη. Αυτή η νέα ώθηση της ενέργειας είναι ιδανική για να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Η καλύτερη χρονική στιγμή για την έναρξη ενός νέου σας έργου είναι από τις 28 Ιανουαρίου έως 10 του Φεβ  με την Σεληνιακή έκλειψη. Ο Ιανουάριος και το νέο φεγγάρι βάζει την εστίαση σε τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στη ζωή σε σχέση με την αγάπη σας ή με την οικονομική σας κατάσταση. Μια γκρίνια και ένα συναίσθημα απογοήτευσης θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι να αναλάβετε κάποια αποφασιστική δράση για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Ο Άρης από 27 Ιαν έως 11 Φεβ δίνει μια τεράστια αύξηση της κίνησης του εγώ σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε μια ισχυρή ώθηση να πάρετε αυτό που θέλετε, ανεξάρτητα από το τι οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν. Είστε πολύ πιο αυτο-δυναμικοί απ ' ό,τι συνήθως και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει έντονες αντιπαραθέσεις ή σύγκρουση με τους άλλους λόγω της επιθυμίας σας να κερδίσετε με κάθε κόστος. Η σωματική δραστηριότητα είναι ιδιαίτερα ευνοημένη καθώς  ανταγωνίζεστε σκληρά για να κερδίσετε σε ομαδικά ή ατομικά επίπεδα και η περίοδος του Φεβρουαρίου είναι ιδανική για να εκφράσετε αυτό το φλογερό ποσό ενέργειας.

Η Αφροδίτη από 3 έως 21 Φεβ προσελκύει όμορφους ανθρώπους και φλογερά ερωτικά πάθη. 

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό  σας από Φεβ 6 έως 14 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ έντονο διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ευεργετικές, καθώς μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να διαταραχθεί η εικόνα σας από κανέναν. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες ή κάντε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από τις 8 Φεβρουαρίου έως 12 είναι μια σκέτη διασκέδαση- γέρνει καλά νέα στην αγάπη και φιλική επιρροή και μπορείτε να εξασφαλίσετε λίγες ημέρες για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Ξ κάθε είδους κοινωνικοποίηση θα πρέπει να είναι πιο ευχάριστη τώρα, λόγω του ότι θα έχετε λιγότερο άγχος και περισσότερη αρμονία στις σχέσεις σας. Θα έχετε μια μεγαλύτερη ικανότητα να εκφράσετε την αγάπη και τον έρωτά σας και αυτό σημαίνει προσωπικές σχέσεις που θα ωφεληθούν από τη στενότερη σύνδεση.

Η 26η Φλεβάρη με την Ηλιακή Έκλειψη είναι εξίσου ευτυχής και μαγική όπως η 10 Φλεβάρη με την σεληνιακή έκλειψη. Ενεργώντας από κοινού αυτά τα δύο φαινόμενα κατά τους επόμενους μήνες, σας δίνουν την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό τα δεδομένα ταλέντα σας. Μπορείτε να προσβλέπετε σε διαρκή αποτελέσματα, ιδίως στις σχέσεις, εφ 'όσον παραμείνετε ταπεινοί και ευγνώμων σε μια ανώτερη δύναμη. Αποφύγετε κάθε υπερβολή, την απληστία ή τον εγωισμό, και θα δείτε πάρα πολλούς καρπούς των κόπων σας τον Αύγουστο του 2017.

Ιανουάριος 2017

Για τον Ιανουάριο του 2017 το πλανητικό σκηνικό προβλέπει ότι θα υπάρχει υψηλό κίνητρο για να επιτύχετε τους στόχους σας αυτό το μήνα. Μπορεί η καθημερινότητα να σας αναγκάσει να κρατήσετε την οικογένεια και τα θέματα γύρω από αυτή στο πίσω μέρος του μυαλού σας. Ωστόσο, η οικογένειά σας θα είναι εξαιρετικά υποστηρικτική στις φιλοδοξίες και την κάθε είδους προσπάθεια σας. 

Η κίνηση προς τα εμπρός των περισσότερων πλανητών στον Ιανουάριο του 2017 θα κάνουν τη ζωή σας πολύ ενδιαφέρουσα, ενεργητική και δυναμική. Θα είναι εξαιρετικά επιτυχής περίοδος στην επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας σας. Είναι σημαντικό το ότι θα πρέπει να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την ενέργειά σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μιας και θα έχετε πυρετώδη δραστηριότητα. 

Ο Ερμής ανάδρομος για το  2017 δεν είναι ευνοϊκή επιρροή βέβαια μέχρι την 12η Ιανουαρίου του 2017 για το ζώδιο του Κριού. Θα πρέπει να αναβάλετε τις οικονομικές συναλλαγές σας και προωθητικές ενέργειες στο δεύτερο μισό του μήνα.

Ο Ιανουάριος του 2017 σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου κατά την οποία οι σχέσεις των Κριών θα είναι υπό έλεγχο. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και ο κυβερνήτης του Κριού στον Οίκο των σχέσεων, εισέρχεται στους Ιχθείς στις 3 Ιανουαρίου 2017. Έτσι αρχίζει η Αφροδίτη τον ανάδρομο κύκλο, στη διάρκεια του οποίου θα πάει προς και από μεταξύ Ιχθείς και Κριό μέχρι τις 6 Ιουνίου, όντας ενεργά παλίνδρομη μεταξύ 4 Μαρτίου και 15 Απριλίου. 

 

Ο πρώτος μήνας του 2017 θα μπορούσε να προκαλέσει μια μυστική αγάπη ή την ευκολία σε ορισμένα επιτεύγματα. Σε αυτόν ακριβώς τον Ιανουάριο  είναι όπου τα γεγονότα των επόμενων μηνών έχουν την προέλευσή τους.

Για τους επαγγελματικούς στόχους και την καριέρα των Κριών, με την βοήθεια του Άρη, ο Ιανουάριος του 2017 θα είναι μια άκρως επιτυχημένη περίοδος. Το 2017 προβλέπεται ότι μπορείτε να αναμένετε βελτίωση της κατάστασης σε επαγγελματικό επίπεδο και οικονομικά οφέλη στην επιχείρηση αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Τον Ιανουάριο του 2017 αρχίζει μια συναισθηματική περίοδος, ένας άλλος όμως κύκλος πρόκειται να κλείσει επαγγελματικά: Ο Ερμής, ο οποίος έχει κινηθεί μεταξύ Τοξότης και ο Αιγόκερου από το Νοέμβριο, εισέρχεται ξανά στον Τοξότη σε ανάδρομη κίνηση στις 4 Ιανουαρίου 2017 και επανέρχεται σε άμεση φορά στις 8, και στις 12 εισέρχεται στον Αιγόκερω, στον Οίκο της καριέρας σας, όπου παραμένει μέχρι 7 Φεβρουαρίου. Εδώ είναι που μπορείτε να κάνετε σημαντικά ξεκινήματα.

 Οι προβλέψεις για τον Κριό αυτόν τον μήνα σε επίπεδο οικονομικών απολαβών μας λένε ότι αυτός είναι ένας ιδιαίτερα κερδοφόρος μήνας λόγω μισθολογικών αυξήσεων και επιπλέον ευνοεί τις επιχειρηματικές δραστηριότητες . Θα ήταν συνετό να γίνει όμως – παρά την καλή ενέργεια - έλεγχος στις δαπάνες σας.

Θα έχετε την υποστήριξη της οικογένειάς σας στο κάθε σας βήμα και σε όλα τα έργα σας. Όλες οι δράσεις με τις κυβερνητικές αρχές και η σχέση σας γενικά με το δημόσιο μπορούν να στεφθούν με επιτυχία μετά τις 10 Ιανουαρίου 2017.

 Η αγάπη αναλαμβάνει τα ηνία προς το τέλος του μήνα, καθώς η πίεση στα θέματα εργασίας υποχωρεί. Κοινωνικά θα έρθετε σε επαφή με πολλούς νέους ανθρώπους. Αυτή είναι επίσης και εξαιρετική στιγμή για να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με το σύζυγό σας. Μπορεί ακόμη μια εγκυμοσύνη να προγραμματιστεί καθώς η ενεργητικότητα και η λίμπιντο για τον Κριό θα είναι στο αποκορύφωμά της.

Η υγεία σας θα είναι λεπτή μέχρι την τέταρτη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2017. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα σημαντικά πράγματα και προσπαθήστε να χαλαρώσετε όσο το δυνατόν περισσότερο. Κατά τη διάρκεια του τέλους του μήνα η ζωτικότητά σας θα ανεβεί πάρα πολύ και θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποφύγετε την ένταση κάθε είδους. Η υπομονή θα είναι απαραίτητη στην κοινωνική σας ζωή.

Δεκέμβριος 2016

Ο ανάδρομος Ερμής αργότερα αυτό το μήνα είναι μόνο ένας λόγος που πρέπει τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας να γίνουν στις αρχές του τρέχοντος μήνα. Η έναρξη του Δεκέμβρη του 2016 είναι πιο ξεκούραστη από ό,τι το τέλος με τις καλύτερες ημέρες του μήνα να είναι από 12 με 16 Δεκεμβρίου.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 21 Νοεμβρίου έως 2 Δεκ φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να πάνε καλά και οι στόχοι σας μπορεί να επιτευχθούν πιο εύκολα από ό, τι σε άλλους χρόνους. Οι άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, και μπορείτε να περιμένετε χάρες ή τουλάχιστον μικρότερη αντίσταση από τους άλλους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης και της ευκολίας να πείθετε τους άλλους.

Η 29η Νοέμβρη με το νέο φεγγάρι επεκτείνει αυτή την ευχάριστη διάθεση για 28 ημέρες μέχρι την 29 Δεκ με το άλλο νέο φεγγάρι. Η φάση του φεγγαριού τις δύο πρώτες εβδομάδες είναι καλύτερη για την έναρξη νέων έργων. Αυτό το διάστημα είναι από τις 29 Νοεμβρίου έως την 13 Δεκέμβρη που θα έχουμε την πανσέληνο. Αυτή θα πρέπει να είναι μια μεγάλη στιγμή για τον καθορισμό μελλοντικών έργων και θα εργαστείτε πρόθυμα και σκληρά για τους στόχους σας, αλλά αργότερα, στο δεύτερο μισό του Δεκέμβρη θα σας προβληματίσει ο Ερμής. Μπορεί να εργαστείτε ακόμα πιο σκληρά, αλλά τα σχέδια σας  θα είναι πολύ πιο δύσκολα στην πραγμάτωσή τους.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 2 - 11 Δεκ μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να ξεχωρίζετε διαισθητικά το χειρότερο σε όλα και όλους. Κακά ένστικτα και έλλειψη κρίσης σημαίνει ότι θα πέσετε θύματα εσφαλμένης ερμηνείας για ανθρώπους και καταστάσεις. Σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις θα πρέπει να προγραμματιστούν για αργότερα μέσα στο μήνα. Ζητήστε επαγγελματική συμβουλή αν πρέπει να υπογράψετε μια σύμβαση.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 7 έως 16 Δεκεμβρίου αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πρόθυμοι να δείξετε την αγάπη την φροντίδα σας σε όσους είναι κοντά σας. Σε κοινωνικές καταστάσεις θα κάνετε μια πραγματική προσπάθεια για να ευχαριστήσετε τους άλλους και θα μοιράζεστε ζεστά συναισθήματα. Έχετε ιδιαίτερα καλές κοινωνικές δεξιότητες τώρα, ώστε θα κάνετε νέους φίλους. Ανάμεσα 12 - 16 Δεκεμβρίους είναι ο καλύτερος χρόνος για τα ψώνια των Χριστουγέννων.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 31 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από τους άνδρες ή αφεντικά, και τους δασκάλους κλπ -  το εγώ σας είναι στην πρώτη γραμμή, δέχεστε πιέσεις από τους άλλους μέσα από επιχειρήματα ή προκλήσεις για τις αρχές σας. Αυτή δεν είναι η ώρα να προχωρήσετε παρορμητικά, αλλά να κρατήσετε ό, τι έχετε. Μια αμυντική προσέγγιση είναι η καλύτερη στρατηγική τώρα.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας και πάλι από Δεκέμβριο 26 - Γενάρη 10 και με τον Ερμή ανάδρομο από τις 19 Δεκεμβρίου έως 8 Ιανουαρίου σας δυσκολεύει. Ο Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία και την τεχνολογία και φέρνει νευρικό άγχος, καθυστερήσεις σε ταξίδια και χαμένα αντικείμενα. Μπορεί να μην προχωράνε γενικά τα πράγματα, θα αναπολείτε το παρελθόν, ή απροσδόκητα μπορεί να συναντηθείτε με ανθρώπους από το παρελθόν σας.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή από τις 26 Δεκεμβρίου έως τις 29 εστιάζει στον τρόπο σκέψης και τις επικοινωνίες σας, κάνοντας αυτό το διάστημα σημαντικό διανοητικά. Αυτό είναι μακράν το πιο σοβαρό διάστημα ολόκληρου του μήνα. Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν ανοίγετε το στόμα σας λόγω της τάσης να πείτε λάθος πράγμα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπογράψετε έγγραφα ή να αφήσετε τους ανθρώπους να σας θεωρήσουν εχθρικούς.

Η Νέα Σελήνη στις 29 Δεκέμβρη διαρκεί μέχρι την 27η Ιανουαρίου που έχουμε την επόμενη νέα σελήνη . Κανονικά θα πρέπει να θέλετε να ξεκινήσετε νέα έργα κατά τη διάρκεια της φάση της σελήνης μέχρι την 12 Ιανουαρίου και την Πανσέληνο. Όχι όμως αυτή τη φορά λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή και την πολύ προκλητική όψη τετραγώνου με το ζώδιό σας. Είναι πιο εύκολο να κάνετε κάτι στα λόγια παρά στην πράξη, αλλά η θετική σκέψη θα σας βοηθήσει κατά τη διάρκεια αυτής της γεμάτης σύγχυση και μερικές φορές καταθλιπτικής περιόδου. Θα πρέπει να παρατηρήσετε μια βελτίωση στο πλαίσιο του μυαλού σας όταν η ευθυγράμμιση του δίπολου Ήλιος Ερμής τελειώσει στις 29 Δεκεμβρίου.

Νοέμβριος 2016

Η γενική εικόνα του μήνα θα είναι πολύ καλή και θα μπορέσετε να αυξήσετε τόσο την κοινωνικότητά σας και τελικά να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, αλλά και να επιτύχετε πολλά πράγματα στον επαγγελματικό τομέα. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, θα έχετε διάθεση για διασκέδαση, αλλά και ταυτόχρονα θα προχωρήσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες.

Τα αστέρια σας είναι πολύ καλύτερα για το Νοέμβριο σε σύγκριση με τον Οκτώβριο λοιπόν. Η έλλειψη των διελεύσεων για μια εβδομάδα ακολουθείται από ισχυρές και σέξι διελεύσεις για το υπόλοιπο του μήνα. Χρησιμοποιήστε τη θετική ενέργεια και την πρωτοβουλία σας για να πάρετε τα καλά πράγματα που γνωρίζετε σας αξίζουν.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 11 έως 21 Νοέμβρη αυξάνει την  ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά και οποιαδήποτε υποκείμενη ένταση στην  σχέση σας μπορεί να ανέλθει στην επιφάνεια. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περιμένετε πάρα πολύ από το ταίρι σας να καταλάβει τις ανάγκες σας, αλλά και πόσο εσείς το φροντίζετε. Αποφύγετε υπερβολικές δαπάνες και σπατάλες με το φαγητό ή το ποτό. Η κοινωνική σας ζωή είναι μια χαρά τώρα, αρκεί να ενεργείτε με σύνεση

Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για την εξέλιξη της καριέρας σας τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ καλά ακόμη και αν δεν τρέχετε γι’ αυτά. Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου, θα έχετε σημαντικές οικονομικές επιτυχίες και θα ξεπεράσετε προβλήματα που είχατε τον τελευταίο καιρό. Ακόμη επαγγελματικά θα σας γίνουν νέες προτάσεις και θα βρείτε συμμάχους για την προώθηση των σχεδίων σας.

29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά  του Τοξότη θα αφυπνίσει κάθε σας επιθυμία για γνώση και περιπέτεια, έτσι θα έχετε ευκαιρίες για να ταξιδέψετε και να γνωρίσετε διαφορετικά πράγματα. Αλλά και στον επαγγελματικό τομέα θα υπάρξουν πολύ καλές εξελίξεις. Αισθηματικά ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας. 

Οκτώβριος 2016

Το σημαντικότερο γεγονός του μήνα για τους Κριούς είναι η  Πανσέληνος στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου του 2016 στις 07:25 GMT. Αυτή η Πανσέληνος στον Κριό είναι η κορύφωση του κύκλου που ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό την 1η Οκτωβρίου. Το αποκορύφωμα αυτού του κύκλου Full έχει πολλά να κάνει με τη συμφιλίωση των σχέσεων στη ζωή σας, τις κοινότητές σας, και τον κόσμο γενικότερα. 


Ο Δίας απέναντι στο ζώδιό σας από 7 Σεπ - 29 Οκτ σας ενθαρρύνει να πάρετε περισσότερα από τη ζωή, να έχετε περισσότερη διασκέδαση. Λαμβάνοντας ενέργεια μεγαλύτερη  από ό, τι χρειάζεστε πραγματικά θα επηρεάσετε τους άλλους ανθρώπους φέρνοντας φθόνο και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και κάποιες σχέσεις με δυσκολίες. Δεν θα πρέπει να αναμένετε βέβαια σοβαρά προβλήματα από αυτή τη διαμετακόμιση, είναι περισσότερο ένα σημείο καμπής όπου θα προβληματιστείτε σχετικά με το τι έχετε στην ζωή σας αυτήν την στιγμή και τι πρέπει πραγματικά να έχετε για να σας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους.

Ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σας έως τις 3 Οκτ. μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή, διότι το εγώ σας και θα σας ταλαιπωρήσει. Μπορεί να νιώθετε σαν να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο, επειδή οι άλλοι άνθρωποι απλά δεν θα κάνουν τα πράγματα εύκολα για σας. Είναι καλύτερο να έχετε μια πιο αμυντική στάση σε αυτό το ανταγωνιστικό περιβάλλον .

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας έως τις 13 Οκτ. δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις . Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή. Απελευθερώστε αυτό το καυτό ενεργειακό φορτίο μέσω της άσκησης, του αθλητισμού ή την αυτό - βελτίωση.

Η έντονη Νέα Σελήνη που ορίζει την αρχή του μήνα στον Ζυγό φέρνει ακραίες δυνάμεις, με τη μορφή των άλλων ανθρώπων και των περιστάσεων που σημαίνει ότι πρέπει να σηκωθείτε και να αναμετρηθείτε, συγκρούσεις εξουσίας είναι δεδομένες με αυτή τη διαμετακόμιση και αυτά μπορεί να είναι όχι μόνο με πρόσωπα κύρους, όπως ο νόμος και τα αφεντικά, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις.

Το τετράγωνο Άρη Δία, από την 1η Οκτωβρίου έως τις 10 σας δίνει την ενέργεια και την πρωτοβουλία για να ξεκινήσετε νέα έργα, και να αναλάβετε τους κινδύνους που απαιτούνται για να επιτύχετε εργασίες μεγάλης κλίμακας. Αυτή είναι μια πολύ ελκυστική ενέργεια αν και λίγο αγενής. Ο καλύτερος τρόπος για να αξιοποιήσετε αυτή την παρορμητική ενέργεια είναι να χρησιμοποιήσετε κάποια σύνεση και στρατηγική. Αποφύγετε να ενεργείτε απερίσκεπτα χωρίς να λάβετε υπόψη τις συνέπειες των πράξεών σας. Επιλέξτε τις μάχες σας προσεκτικά.

Σεπτέμβριος 2016

Εκρηκτικός για όλα τα ζώδια θα είναι ο Σεπτέμβριος, με εσάς τους Κριούς να πρωταγωνιστείτε επιτέλους στην ζωή σας με δυναμικό τρόπο. Αν και θα υπάρχουν πολλές δυσκολίες, κυρίως στον οικονομικό τομέα, θα έχετε τις ευκαιρίες σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας. η περιβόητη Έκλειψη την 1η του μήνα ευτυχώς δεν σας επηρεάζει, ωστόσο η Έκλειψη παρασκιάς της Σελήνης που συμβαίνει στις 16 Σεπτεμβρίου βρίσκει τον Άρη στην κορυφή ενός ταυ τετραγώνου, κάτι που βέβαια σηματοδοτεί νέες περιπέτειες, αν δεν προσέξετε.  Γενικά ο μήνας θέλει προσοχή, θα μοιάζει σαν να κινείστε σε ένα λεπτό στρώμα πάγου επάνω από μια άβυσσο φωτιάς. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στις 2 του μηνός θα σας υπενθυμίσει να προσέξετε θέματα ασφάλειας, υγείας και υπηρεσιών του δημοσίου, την ίδια στιγμή που η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα από τον 12ο γενικό σας Οίκο θα δονεί το παρελθόν σας με δυσάρεστες αποκαλύψεις . Στις 9 Σεπτεμβρίου η είσοδος του Δία στον Ζυγό σηματοδοτεί για τους Κριούς. Έναν ολόκληρο χρόνο αφάνταστης δύναμης στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, ο Δίας θα τονώσει την λίμπιντο, θα σας φέρει κέρδη αι θα σας κάνει να καταλάβετε ότι η ισχύς βρίσκεται στην ένωσή σας με τους άλλους. Στις 12 Σεπτεμβρίου το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να σας κάνει να μπλεχτείτε σε περιττές κουβέντες, οπότε προσοχή στο τι θα πείτε και σε ποιους. Εξίσου παράξενο θα είναι και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη στις 13 Σεπτεμβρίου, που θα πρέπει να το προσέξετε διότι φέρνει προβλήματα σε ταξίδια. Στις 17 το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό από το ζώδιό σας θα σς φέρει πολύ καλές εξελίξεις όμως και θα σας δώσει την ευκαιρία να είστε πολύ δυναμικοί και πρωτότυποι και στο φλερτ και στα επαγγελματικά σας. το δεύτερο μισό του Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να γίνεται σημαντικά πιο αισιόδοξο.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα νοιώθετε ανανεωμένοι και θα έχετε την δυνατότητα να ολοκληρώσετε υποθέσεις που σας ταλαιπωρούσαν. Στον επαγγελματικό τομέα θα κάνετε μια νέα αρχή αφού θα μπορείτε να προωθήσετε τα νέα σας σχέδια. Αισθηματικά με τον σύντροφό σας θα υπάρχει αρμονία. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη, έτσι θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρίσκα που θα έχουν θεαματικά αποτελέσματα τόσο στα οικονομικά σας, όσο και σε προσωπικά σας θέματα. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο έτσι λοιπόν θα θέλετε να βελτιώσετε την σχέση με τον σύντροφό σας και να ασχοληθείτε με τα επόμενα βήματα, θα σχεδιάσετε πιθανόν την συγκατοίκησή σας. Επαγγελματικά και οικονομικά θα κάνετε σημαντικές κινήσεις μετά από σοβαρή σκέψη και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου  θα σας δημιουργήσει ένα αίσθημα έντονης τάσης για ελευθερία και ανεξαρτησία και θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Θα προχωρήσετε σε αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα πρέπει λοιπόν να οργανώσετε τα σχέδια σας, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική σας δράση και να τα επαναξιολογήσετε. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό πιθανόν να πάρετε μια πολύ σοβαρή απόφαση για την εξέλιξη της σχέσης σας με τον σύντροφό σας, ίσως ένας γάμος ή απόκτηση ενός παιδιού. Θα  είστε πολύ κοινωνικοί και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας και στην καριέρα σας. 

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, Aπό τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα. Θα έχετε ωστόσο την ψυχραιμία να κάνετε πολύ σταθερές κινήσεις και να μπορέσετε να τα ισορροπήσετε. Πιθανόν να  χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας από έκτακτα ζητήματα που θα σας υποχρεώσουν να ασχοληθείτε μαζί τους. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο θα είστε πολύ οργανωτικοί και βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Θα ήταν καλό να προσέξετε και να μην κάνετε υπερβολές στα οικονομικά σας, δώστε προτεραιότητα στις εκκρεμότητές σας. Επαγγελματικά θα υπάρχει καλό κλίμα και θα μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας, θα έχετε αρκετή νευρικότητα και θα πρέπει να προσέξετε.

Ιούνιος 2016

Θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου και θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας ή κληρονομικές υποθέσεις με επιτυχία. Θα ομαλοποιήσετε και θα επιλύσετε οικογενειακά ζητήματα και σχέσεις. Με τον σύντροφό σας ίσως σκεφτείτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα, ίσως και στον γάμο. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα έχετε μια παρορμητική τάση που θα πρέπει να την ελέγξετε. Τα σχέδιά σας θα μπορείτε να τα προωθήσετε αν τα οργανώσετε σε κάθε λεπτομέρεια. Πιθανόν να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή να έχετε μια συνεργασία με άτομα από άλλη χώρα. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου και θα τακτοποιήσετε οικογενειακές εκκρεμότητες. Πιθανόν να κάνετε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου με επιτυχία. Αισθηματικά ίσως να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας, αφού θα είστε πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε γνωριμίες, αλλά όσοι προχωρήσετε σε σχέση θα είναι μακρόχρονη. Ακόμη στις 30 Ιουνίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έτσι τα οικονομικά σας ισορροπούν και θα μπορέσετε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας. 


Μάιος 2016

Ένας ακόμα καλύτερος μήνας είναι μπροστά με πιο θετικές διελεύσεις που σας ενώνει με τον ισχυρό και ερωτικό Άρη. Υπάρχει κάποια τρελή ενέργεια ειδικά μετά την πανσέληνο στις 21 Μαΐου, αλλά θα την αντιμετωπίσετε καλύτερα από ό, τι τα περισσότερα ζώδια. Κύρια αυτόν τον μήνα πρέπει να απολαμβάνετε το ζεστό και φιλικό κλίμα στις σχέσεις. Ο Άρης σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 4 Μαρτίου - έως τον Μάιο στις 28 δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, αυτοπεποίθηση και ερωτική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική σε άλλους ανθρώπους. Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να επιτύχ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Φαίνεται ότι κατά το Μάιο του 2017, οι Ταύροι έχουν άλλες προτεραιότητες και οι σχέσεις παίρνουν πίσω. Ή ίσως δεν συμβαίνει τίποτα...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

ΑΜάιος 2017 Το Μάιο του 2017 ετοιμαστείτε για ένα διάστημα που είναι γεμάτο πάθος, που μπορεί εύκολα να φτάσει σε ένα μπλοκάρισμα ή...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Η Αφροδίτη, πλανήτης αγάπης και ηγεμόνας του σπιτιού των ζευγαριών του Σκορπιού, βρίσκεται στην τελευταία φάση της επιείκειας....

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Ο Μάιος 2017 είναι έντονη περίοδος όσον αφορά την ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Τοξότη. Το πρώτο μέρος του μήνα είναι υπερβολικά...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Με τον Άρη στο 5ο ηλιακό σπίτι σας, τον Μάιο του 2017 τα ένστικτά σας είναι σε πλήρη εξέλιξη, η αδρεναλίνη αντλεί και εκκρίνετε τη...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάιος 2017 Ιχθείς Τα χρήματα, οι επιχειρήσεις ή άλλα σημαντικά πράγματα έχουν σημαντικό ρόλο στα συμφέροντα των ζευγαριών για τους Ιχθείς...