Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάϊος 2018

ΓΕΝΙΚΑ: Τα τελευταία 8 χρόνια ήρθατε αντιμέτωποι με δραματικές αλλαγές στη ζωή σας, ανεξαρτήτως τομέα. Ο Ουρανός, που βρισκόταν στο ζώδιο σας, ανέτρεψε τα σχέδια σας, αποκαθήλωσε τους στόχους σας, σας αποδιοργάνωσε και -γενικότερα- βρισκόταν εκεί και

αναμόρφωνε, μέρα με την μέρα τη ζωή σας, χωρίς να αφήνει περιθώριο αντίδρασης. Από τις 15 Μαΐου η κατάσταση αυτή αλλάζει, καθώς o πλανήτης αποχωρεί από το ζώδιό σας και εισέρχεται πια στον οίκο των οικονομικών σας, φέρνοντας μαζί του σημαντικές αλλαγές στον τομέα αυτό. Επομένως, ξεκινά για εσάς μία περίοδος αλλαγών για τα οικονομικά σας, χωρίς να είναι απαραίτητα κακό αυτό. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Στις 7 και στις 8 του μήνα ενδέχεται να εκδηλωθούν παράπονα και ζήλιες, ικανές να προκαλέσουν προστριβές και γκρίνια, ενώ δεν αποκλείεται η κατάσταση αυτή να συνεχιστεί μέχρι τις 11-12/5, όπου οι σκηνές θα έχουν πιο κτητική χροιά. Παρ' όλα αυτά προβλέπεται απο τις 20/5 και μετά, η ατμόσφαιρα να γίνει πιο ευχάριστη και εξωστρεφής, επιδιώκοντας να περάσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το ταίρι σας. Αποφύγετε στις 26 του μηνά να έρθετε σε ρήξη με το/τη σύντροφό σας, διότι η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου είναι συχνά υπεύθυνη για χωρισμούς. Στους ελεύθερους του ζωδίου υπάρχει κινητικότητα, όμως καλό θα ήταν να αποφύγετε τις καινούργιες γνωριμίες και τη δημιουργία σχέσης στις 7-8/5, 12-19/5, 26/5.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αναστάτωση επικρατεί στα επαγγελματικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να γίνετε μάρτυρες πολλών και ριζικών αλλαγών. Έρχονται στην επιφάνεια μυστικά, που προκαλούν εκνευρισμό και συγκρούσεις. Αυτό το κλίμα θα συνεχιστεί μέχρι τις 18/5 και έχει ως στόχο την απόδοση δικαιοσύνης μέσω των εκκαθαρίσεων που θα πραγματοποιηθούν. Ταυτόχρονα, αρχίζει για εσάς μια μακρά περίοδος αναμόρφωσης των οικονομικών σας. Για κάποιους θα είναι καλές, για κάποιους άλλους όχι. Όπως, ήδη, γνωρίζετε από την 8ετή εμπειρία σας με τον Ουρανό, ο μόνος τρόπος για να τον αντιμετωπίσετε είναι να συμβιβαστείτε με τις ανατροπές που θα φέρει και να προσαρμοστείτε στην νέα τάξη πραγμάτων.  

 Απρίλιος 2018

Γενικά: Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι αρκετά “έντονο” και ενίοτε επικίνδυνο. Θα πρέπει να έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας, τα οποία καθώς φαίνεται θα είναι σε πολύ δύσκολη φάση. Ας μην ξεχνάμε πως ο 10ος οίκος αντιπροσωπεύει και την εξωτερική μας εικόνα και τη φήμη μας. Συνεπώς χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση, στο πώς θα χειριστείτε τις δύσκολες αυτές καταστάσεις, ώστε να περαστεί όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Το καλό είναι πως η πολύ μεγάλη “δυσμένεια” θα κρατήσει μέχρι 10/4 περίπου. Από κει και πέρα οι υπόλοιπες μέρες του μήνα θα κυλήσουν κάπως καλύτερα. Επειδή η αναφορά μας γίνεται για τον Άρη σύνοδο Κρόνο, να αναφέρω πως υπάρχουν τεχνικές να “μαλακώσουμε” κάποια σκληρή όψη. Συγκεκριμένα, μ' αυτήν την πλανητική θέση καλό είναι να φροντίσετε να μην εξωθήσετε στα άκρα οποιαδήποτε κατάσταση.

Αισθηματικά: Αυτό το μήνα ομολογουμένως θα ασχοληθείτε πάρα πολύ με τα ζητήματα καρδιάς. Για άλλους μία απλή σχέση, για άλλους ο μόνιμος σύντροφος και για μερικούς ακόμα ότι αφορά στα παιδιά τους. Ξεκινώντας, λοιπόν, να πούμε πως πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί και πολύ υπομονετικοί στις “κακουχίες”. Θα ακουστούν αρκετοί χωρισμοί. Θα αποκαλυφθούν παράνομες σχέσεις. Αίσθημα μοναξιάς. Αίσθημα τεράστιας ευθύνης. Γενικά, είναι μία άκρως δοκιμαστική περίοδος, κατά την οποία, πρέπει να φερθείτε με υπευθυνότητα και κουράγιο.

Επαγγελματικά: Αρκετές αναποδιές και καθυστερήσεις, συμβαίνουν στον χώρο της δουλειάς σας. Προσπαθήστε να κάνετε μια επανεξέταση σε ζητήματα που εκκρεμούν κι αν είναι εφικτό, να ολοκληρώσετε ότι έχετε αφήσει στην “τύχη”του. Μια νέα δέσμευση, ενδεχομένως με δελεαστικά κίνητρα, καλό θα ήταν να γίνει μετά τις 15/4, όταν ορθοδρομήσει ο Ερμής. Στα οικονομικά σας σχέδια, πρόκειται να ευνοηθείτε αρκετά. Θυμηθείτε μόνο, πως με την αρμονική θέση της Αφροδίτης-Κρόνου, πρέπει να οργανωθείτε και να γίνεται περισσότερο οικονόμοι.Μάρτιος 2018

Η 1η και 2η Μαρτίου είναι οι ημέρες διασκέδασης για εσάς, καθώς και το διήμερο της 29ης και 30ης ημέρας. Αυτές είναι επίσης φάσεις που πρέπει να βλέπετε και να ακούτε. Έπειτα, θα μπορέσετε να διεκδικήσετε τα διάφορα που επιθυμείτε, είτε πρόκειται για τον επαγγελματικό, είτε για τον αισθηματικό τομέα. Οι άνθρωποι θα σας αναζητήσουν για τις υπηρεσίες σας ή για τη συντροφιά σας. Την 6η Μαρτίου μια άλλη πλεονεκτική πτυχή εμφανίζεται όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ποσειδώνα.

Νέες ευκαιρίες για δημιουργικά έργα παρουσιάζονται ειδικά σε όσους από εσάς ασχολούνται με τη μουσική ή άλλες δημιουργικές ασχολίες και σπουδές. Θα χρειαστεί να επιλέξετε ορισμένους μακροπρόθεσμους στόχους τώρα. Θα αισθανθείτε πολύ πιο διαισθητικό από ότι συνήθως αυτές τις μέρες με 3 πλανήτες στο 12ο Οίκο σας.

Μπορείτε να διαβάσετε τους, ανθρώπους όπως το πίσω μέρος του χεριού σας. Εξερευνήστε τη χρήση της τηλεπάθειας και της διαίσθησης, εφαρμόζοντάς την σε κατοικίδια ζώα και στους φίλους σας και δείτε πόσο συχνά πετυχαίνετε. Να είστε ενήμεροι για το τι συμβαίνει γύρω σας.

Κριός 2018 ωροσκόπιο

Η Σεληνιακή έκλειψη στην Παρθένο, στις 14εις, σας θέλει να περάσετε και κάποιον χρόνο μόνοι σας. είναι μία καλή στιγμή για να επιλέξετε να προχωρήσετε σε ορισμένες ιατρικές εξετάσεις. Πάρτε το πιο χαλαρά μεταξύ 15-17 Μαρτίου όταν η Σελήνη επισκέπτεται το πολικό της Πανσελήνου του Μάρτη ζώδιο, δηλαδή τους Ιχθείς. Δεν έχει νόημα να περιστρέφεστε γύρω από το ίδιο σημείο.

Ανανεώστε την ενέργειά σας προγραμματίζοντας μια μέρα μακριά από την εργασία. Ρυθμίστε τις ώρες σας, για να θρέψετε την ιδιωτική σας πλευρά. Βρείτε ένα ευχάριστο χόμπι που σας βοηθά να χαλαρώσετε και να κάνετε ένα διάλειμμα από υποχρεώσεις. Δεν μπορείτε πάντα να ευχαριστείτε όλους τους ανθρώπους όλη την ώρα. Κάντε και κάτι για τον εαυτό σας.

Φεβρουάριος 2018

Στον τομέα εργασίας και των οικονομικών τον Φεβρουάριο του 2018 ο Κριός θα μπορέσει να επιτύχει ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα. Πρέπει όμως να τονίσουμε το εξής: κανείς δεν λέει ότι αυτός οπ δρόμος για επιτυχίες θα είναι εύκολος. Από αυτή την άποψη, σίγουρα θα χρειαστείτε επιμέλεια, επιμονή και εξαιρετικό επίπεδο συγκέντρωσης, αλλά χάρη στην υποστήριξη των ουράνιων ευεργετών σας, το αποτέλεσμα όχι μόνο θα δικαιολογήσει την προσπάθειά σας, αλλά θα υπερβεί σε μεγάλο βαθμό και τις δικές σας προσδοκίες! Εάν υπήρχε κάτι που δεν κάνατε τον προηγούμενο μήνα, ενώ αποτελούσε στόχο σας, τώρα είναι η ώρα να το ξεκινήσετε ή κι να το ολοκληρώσετε. Πρέπει να είστε περισσότερο ενεργοί τώρα. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητές σας. Ακριβώς με αυτόν τον τρόπο, έχετε ήδη προβλέψει ώστε να διαφυλάξετε αρκετούς πόρους. Ευνοήστε ως προς την αποταμίευση για αυτόν τον μήνα. Προσπαθήστε να εμπιστευθείτε τους γύρω σας όσο το δυνατόν λιγότερο. Όχι με τη γενικότερη έννοια, αλλά σε συγκεκριμένα ζητήματα. Επί παραδείγματι, μην μεταβιβάσετε τίποτα σε κανέναν, παρακολουθήστε τις καταστάσεις που συμβαίνουν προσεκτικά, όταν εξαρτάται η δική σας πρόοδος από δεσμεύσεις τρίτων προς εσάς, αλλιώς υπάρχει η δυνατότητα αμέλειας, η οποία θα μπορούσε να ακυρώσει όλες τις προσπάθειές σας σε χρόνο μηδέν.

Ο κόσμος των αισθηματικών σχέσεων δεν θα είναι τόσο ενεργός όσο ίσως περίμενε κανείς. Το Φεβρουάριο του 2018 θα υπάρξουν μπερδεμένες καταστάσεις για τον Κριό, αλλά μην ανησυχείτε, αυτό δεν είναι τόσο έντονο τελικά, αλλά είναι μία ψευδής εντύπωση που θα σας δημιουργηθεί. Λόγω της όχι τόσο θετικής σχέσης μεταξύ της Αφροδίτης και του ζωδίου σας, αυτόν τον μήνα μπορεί να αναπτυχθεί μια κατάσταση που θα σας χτυπήσει στην ισορροπία. Αυτό θα μπορούσε να αναφέρεται σε μία νέα αισθηματική σας προσπάθεια ή σε νέα πράγματα που κάνετε μαζί με τον σύντροφό σας. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεγελιέστε από μια τέτοια πρόκληση, μπορεί τελικά οι συνθήκες απλώς να σας δοκιμάζουν ή η μοίρα να έχει αποφασίσει να παίξει ένα κακόγουστο αστείο. Αυτό που κρύβεται πίσω από τις εξελίξεις δεν είναι πραγματικά σημαντικό. Κρατήστε το νεύρο σας, συμβουλεύουν τα αστέρια. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είστε υπό την πίεση των συναισθημάτων, αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι θλιβερό. Όσο για τα υπόλοιπα, μην ανησυχείτε για τις ασήμαντες λεπτομέρειες, απλώς απολαύστε ό,τι έχετε. Για τους δεσμευμένους Κριούς, αυτή η περίοδος μπορεί να είναι καλή, υπό την έννοια του ότι ξαφνικά θα ανακαλύψετε νέα σημεία επαφής με τον σύντροφό σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένας κοινός στόχος, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα προχωρήσετε σε επόμενο βήμα. Ο Φεβρουάριος του 2018 θα μπορούσε επίσης να φέρει στους Κριούς πολλά χαμόγελα και πολλή ευτυχία. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η τρέχουσα κατάσταση θα αλλάξει μόνιμα, αλλά αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να κάνετε κάτι. Μάθετε να βάζετε τα ταλέντα σας στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Ιανουάριος 2018

Ίσως σας είναι δύσκολο να επιστρέψετε στους κανονικούς σας ρυθμούς μετά το Σαββατοκύριακο των διακοπών, όταν η Σελήνη θα επισκεφθεί το αντίθετο ζώδιο του Ζυγού στις 3 και 4 του μήνα. Ο κυρίαρχος πλανήτης, ο Άρης σχηματίζει ένα θαυμάσιο τρίγωνο με τον Ήλιο σας παρέχοντας μέρος της ενέργειας που θα χρειαστείτε για να ακολουθήσετε τον ρυθμό που έχετε χάσει αυτό το διάστημα. Υπάρχει μια τέλεια ευκαιρία για ταξίδια που θα είναι πολύ δελεαστική και ακαταμάχητη. Αν δεν υπήρχαν κάποιοι φόβοι λόγω της συνόδου του Πλούτωνα με τον Άρη, θα είχατε ήδη τα εισιτήρια στο χέρι. Προσπαθήστε να αντιμετωπίσετε αυτές τις φοβίες και θα βρείτε έναν ολόκληρο Νέο Κόσμο να ανοίγεται για εσάς. Ένα εκπαιδευτικό όφελος επίσης αποτελεί μέρος αυτής της περιόδου.

Με τον Χείρωνα να παραμένει στον οίκο το οποίος έχει άμεση σχέση με τα επαγγελματικά σας θέματα, οι φιλοδοξίες σας σας κάνουν να παραμελείτε καθήκοντα στο σπίτι. Ρυθμίστε τα όρια έτσι ώστε να έχετε ίσο χρόνο και για τα δύο χωρίς να αισθάνεστε σαν να έχουν γίνει μόνο ένα άλλο βάρος για τις ήδη μεγάλες ημέρες σας και τον κατάλογο των πράγματα που πρέπει να κάνετε. Αντιμετωπίστε πρώτα τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες, τότε διασκεδάστε. Κάνοντας αυτό σε ίσες μερίδες μπορεί να γίνει όλο και πιο δύσκολο να το κανονίσετε, αλλά αξίζει τον κόπο. Μπορεί να υπάρχει μια ευαίσθητη κατάσταση που αφορά τον επαγγελματικό τομέα, ή κάποιον καλό σας συνεργάτη. Αποφύγετε τη σύγκρουση ή τη συμμετοχή σε μια αδιέξοδη συζήτηση. Παραμείνετε σε εγρήγορση για να υποδείξετε ότι αυτό γίνεται όλο και περισσότερο ένα πρόβλημα με το οποίος δεν πρέπει να εμπλακείτε. Άλλοι θέλουν να σας κάνουν σύμμαχό τους, ωστόσο και αυτό το σενάριο είναι επικίνδυνο. Το καλύτερο θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε πλήρως. Η Νέα Σελήνη στις 10 Ιανουαρίου φωτίζει την προηγούμενη αδικία ή λάθος που μπορεί να σας κοστίσει μια προηγούμενη θέση. Ίσως ήταν οι φίλοι που συνδέσατε με αυτό που προκάλεσαν την παρανόηση.

Οι παραποιημένες πληροφορίες ή η καταστρεπτική συμπεριφορά ενός συνεργάτη θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε κάποιο μεγάλο πρόβλημα τώρα, ώστε να επιλέξετε τις συμμαχίες σας με σύνεση. Τα όνειρα έχουν μια ασυνήθιστη κάμψη, φέρνοντας τώρα μελλοντικές απόψεις για το πώς πρέπει να είναι τα πράγματα. Ο σύντροφός σας είναι εξαιρετικά τυχερός αυτήν την περίοδο και η ξαφνική φήμη και τύχη από μια προσπάθεια του παρελθόντος μπορεί να έρθει χωρίς προειδοποίηση κάνοντας αυτόν έναν υπέροχο και χαρούμενο χρόνο. Η 15η Ιανουαρίου είναι οι προσωπική σας ημέρα, όπου μπορείτε να αισθανθείτε ανανεωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ξανά τον κόσμο. Παρουσιάζετε μια ελκυστική και μερικές φορές προκατειλημμένη εικόνα που κάνει τους άλλους να λαμβάνουν γνώση και να ακούνε αυτά που θέλετε να πείτε. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να παρουσιάσετε ένα κερδοφόρο επιχείρημα ή να ζητήσετε αύξηση. Φορέστε το αγαπημένο σας χρώμα, το κόκκινο και ορίστε το πρότυπο που θέλετε να εκπέμπετε προς τον έξω κόσμο. Είναι μια περίοδος που η τύχη είναι με το μέρος σας.

Δεκέμβριος 2017

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Δεκέμβρη του 2017, ο Άρης - κυβερνήτης του Κριού - είναι στον Οίκο των σχέσεών σας, εστιάζοντας την προσοχή σας στην αγάπη ή τον γάμο, ανάλογα με την περίπτωση και πιέζοντάς σας να αναλάβετε σημαντική δράση ή στάση.

Η Αφροδίτη - πλανήτης αγάπης και ηγεμόνας του Οίκου της αγάπης του Κριού - διαπερνά τον Τοξότη, συνδέοντας την ερωτική ζωή με σπουδές, πνευματικές ή πολιτιστικές-πνευματικές συγγένειες, αποστάσεις και ταξίδια.

Η σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ερμή ενισχύει τις προαναφερθείσες προδιαθέσεις και θα μπορούσε να επαναφέρει στο προσκήνιο ένα ζήτημα που σας απασχολούσε την περασμένη άνοιξη.

Γύρω από τις διακοπές, τα πράγματα αλλάζουν μελωδία - σε μια πιο υπεύθυνη ή ώριμη συχνότητα. Μπορεί να λάβετε κάποια καλά νέα από μακριά.

Ο Δεκέμβριος 2017 φέρνει στους Κριούς μια σημαντική επαγγελματική εκδήλωση: ο Κρόνος εισέρχεται στο Οίκο της σταδιοδρομίας, όπου θα παραμείνει για περίπου τρία χρόνια. Μιλάμε για σημαντικά χρόνια, κατά τα οποία - αν έχετε έναν σαφή σκοπό, καλή στρατηγική και επιμονή - μπορείτε να οικοδομήσετε ένα σταθερό και ανθεκτικό κοινωνικό καθεστώς.

Ο Ερμής - ηγεμόνας του οίκου εργασίας του Κριού - ανάδρομος και η σύνδεση μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου ευνοούν την εξέταση του τρόπου με τον οποίο οι κύριοι στόχοι σας είναι σε αρμονία με τις συνθήκες και τις μεθόδους εργασίας και εμπνέουν μέτρα που αποσκοπούν στην προσαρμογή αυτών των πραγμάτων.

Σε όλες τις μελέτες του Δεκέμβρη, η τελειοποίηση, οι επαφές με το ανώτερο εκπαιδευτικό και πολιτιστικό περιβάλλον, οι μετακινήσεις και οι συνεργασίες σε μεγάλες αποστάσεις φέρνουν επιτεύγματα και χρήματα.

Η πιθανότητα όσον αφορά τα χρήματα γίνεται πιο ζωντανή ξεκινώντας από το δεύτερο δεκανό του Δεκέμβρη.

Η ευνοϊκή πτυχή (τρίγωνο) που σχηματίζεται από τον Ήλιο και άλλους τρεις πλανήτες με το ζώδιο του Κριού αποτελεί απόδειξη της ισορροπίας και της αντοχής, κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών του Δεκέμβρη του 2017.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης - κυβερνήτης του Κριού - δεν είναι ακριβώς στην καλύτερη κατάσταση και ο ηγέτης του Οίκου των ασθενειών ενεργεί επάνω του.

Έτσι κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου η υγεία σας εξαρτάται από τον τρόπο διαχείρισης των πόρων σας. Πρέπει να εστιάσετε στις προτεραιότητες, να χαλαρώσετε και να φροντίσετε καλά τον εαυτό σας.

Μην το παρακάνετε όταν πρόκειται για έξοδα, επενδύσεις και δάνεια!

Νοέμβριος 2017

Τι σας αρέσει περισσότερο από τον καθορισμό των στόχων σας; Στην δική σας περίπτωση, να τους πετυχαίνετε! Έχετε θέσεις μια εξαιρετική δομή σκέψης και μια σταθερή μέθοδο. Τα στοιχεία αυτά κάνουν τον δρόμο σας προς της επιτυχία πολύ πιο εύκολο, ενώ ταυτόχρονα σας βοηθούν να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Είναι ένας πολύ καλός μήνας για να διαχωρίσετε τις υποχρεώσεις από τη διασκέδαση και να οργανώσετε κάθε σας κίνηση όσον αφορά τα επαγγελματικά, οικογενειακά, συναισθηματικά και πρακτικά θέματα. Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Κριού για τον Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι μόλις ολοκληρώσετε όλους αυτούς τους παλιούς στόχους, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε αμέσως στη δημιουργική διαδικασία της ζωής σας, ώστε να οργανώσετε ένα νέο έδαφος βάσει του οποίου θα κινηθείτε.

Είστε ένθερμοι και αυθόρμητοι, κάτι το οποίο θα σας χαρίσει ρομαντικές στιγμές, ιδιαίτερα κατά την 6η, 7η και 8η ημέρα του Νοεμβρίου. Ακόμα κι αν θέλετε να διατηρείτε μια θετική και ανάλαφρη διάθεση καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα αυτού, πρέπει να έρθετε σε επαφή με τα βαθιά σας συναισθήματα, αν θέλετε να ζήσετε τη ζωή σας στο μέγιστο. Βεβαιωθείτε ότι σκέφτεστε τους άλλους εάν θέλετε να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις στις 21 και 22 του μήνα. Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να μείνετε γειωμένοι στις 27 και 28 και βρείτε τις ρίζες σας στις 29 και 30. Είναι εξαιρετικές ημερομηνίες για την πνευματική σας εξέλιξη.

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Κριό αποκαλύπτουν ότι στην περίπτωση κάποιας ερωτικής σχέσης, η υπέροχη προσδοκία σας, ή η στιγμή που τελικά όλες οι ελπίδες σας και τα όνειρα μπορούν να εκπληρωθούν έρχονται μαζί με μια αίσθηση νοσταλγίας για το παρελθόν. Την 1η, 2η και 3η Νοεμβρίου 2017 ίσως να έχετε την ευκαιρία να απαντήσετε στις ερωτικές σας απορίες, αφού ξοδέψετε πολύ χρόνο ελπίζοντας και πράττοντας. Στη συνέχεια, μπορείτε να συγκρίνετε τις εμπειρίες σας, με το ερωτικό σας παρελθόν, καθώς και να ξεπεράσετε τις παλιές σας πληγές.

Ποιο είναι το μυστικό μιας μεγάλης συναισθηματικής σχέσης; Να έρθετε σε επαφή και στη συνέχεια, να εκφράζετε τα συναισθήματά σας με τρόπο φυσικό. Δοκιμάστε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη στις 14 και 15 του μήνα. Η σύγκρουση με έναν ρομαντικό σύντροφο μπορεί να σας βοηθήσει να ωριμάσετε ως ζευγάρι, αλλά υπάρχει ταυτόχρονα η πιθανότητα κάποιας μεγάλης δυσκολίας η οποία δεν θα μπορεί να λυθεί. Γι αυτό θα ήταν καλό να είστε προσεκτικοί και να μην πιέσετε τις καταστάσεις. Εάν αισθάνεστε λίγο ανήσυχοι ή αναστατωμένοι ή δυσαρεστημένοι στις 27 και 28, μπορεί να θέλετε να γυρίσετε σε μια τάξη στη ζωή σας.

Το Ωροσκόπιο του Κριού για τον Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι όταν πρόκειται για τη δουλειά σας, είστε αρκετά καλοί στην οργάνωση και στη συνέχεια στην επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει. Αυτό θα γίνει εμφανές κατά τη διάρκεια πρώτης, δεύτερης και τρίτης ημέρας του Νοεμβρίου. Γιατί να μην επωφεληθείτε από αυτήν την κατάσταση για να δείτε τι είδους στόχους εσείς ορίζετε και πόσο χαρούμενοι είστε όταν πετύχετε αυτά που θέλετε; Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να δοκιμάσετε τα επαγγελματικά σας όρια.

Εμπιστευτείτε την διαίσθησή σας στις 6, 7 και 8 Νοεμβρίου. Αν κάποια αίσθηση σας λέει να αφήσετε κάποια δουλειά που έχετε αναλάβει αυτήν τη στιγμή και να περάσετε λίγο χρόνο για να δουλέψετε επάνω στις προσωπικές σας σχέσεις, ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Μια συναισθηματική απόφαση μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που θα χρειαστείτε στις 14 και 15. Ο σύντροφός σας θα είναι σε θέση να αισθανθεί πόσο σωστές είναι οι επιλογές σας. Διατηρήστε τις συγκρούσεις στο ελάχιστο στις 21 και 22. Κρατήστε τον εαυτό σας γειωμένο στις 27 και 28. Εάν δεν είστε βέβαιοι για κάτι, ρωτήστε έναν ειδικό επάνω στο θέμα που σας απασχολεί για τις 29 και 30.

Ο  Νοέμβριος του 2017, δείχνει για εσάς ότι στην 1η, 2η και 3η, δεν πρέπει να παραλείψετε την αθλητική σας ζωή. Η θερμοκρασία πέφτει, ο χειμώνας πλησιάζει και το σώμα σας μπορεί να πέσει σε μια λειτουργία αδράνειας. Γι αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει μερικές μακρές, αργές θερμές ασκήσεις πριν ξεκινήσετε την προπόνησή σας ή την κολύμβηση ή την άσκηση γιόγκα. Στις 9 Νοεμβρίου 2017, θα μπορούσατε ξαφνικά (και απροσδόκητα) να ξεκινήσετε την προπόνησή σας. Δηλαδή, εισέρχεστε σε εκείνον τον χώρο όπου αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε κατάσταση άνεσης, χάρη και αίσθηση οικειότητας με το σώμα σας.

Οκτώβριος 2017

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας φεύγει από τον Οίκο των σχέσεων του Κριού, μετά από μια παραμονή πάνω από ένα χρόνο. Τα πράγματα θα αρχίσουν να αλλάζουν αργά και θα επανέλθουν στο φυσιολογικό. Αλλά για τώρα, υπάρχει ακόμα περιθώριο δράσης - και πολλά να κάνετε ερωτικά!

Κατά τη διάρκεια του πρώτου Δεκανού του Οκτωβρίου, στον Οίκο των σχέσεων του Κριού είναι ο Δίας, ο Ήλιος και ο Ερμής. Ο Ήλιος μένει εδώ μέχρι τις 23 και ο Ερμής μέχρι τις 17. Στις 14 Οκτωβρίου φτάνει η Αφροδίτη.

Υπάρχει πολλή αναταραχή στον Οίκο των σχέσεων σας, πολύ περισσότερο επειδή κατά το μεγαλύτερο μέρος του Οκτωβρίου ο κυβερνήτης αυτού του Οίκου - η Αφροδίτη - είναι σε σύνοδο με τον Άρη. Έτσι θα υπάρξουν προκλήσεις, αλλαγές, έντονες εκρήξεις, ίσως ακόμη και μάχες. Όλα είναι συναρπαστικά αλλά και κουραστικά.

Η αρμονία και η τύχη στην αγάπη επικεντρώνονται ανάμεσα 14-22.

Κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών του Οκτωβρίου του 2017 (μέχρι τις 22) η ζωή σας δεν είναι τόσο εύκολη, επειδή ο Άρης είναι στον Οίκο εργασίας του Κριού από όπου κάνει μια τεταμένη όψη με τον Κρόνο - κυβερνήτη αυτού του Οίκου. Μπορείτε να περιμένετε ότι θα κάνετε μεγάλες προσπάθειες και δεν θα είστε τόσο αποτελεσματικοί όσο θέλετε, περίπλοκες καταστάσεις, αποτυχίες, καθυστερήσεις. Μπορείτε να το ξεπεράσετε χάρη στην αντοχή και την υπομονή σας και όχι στη δύναμη - καθώς η ψυχραιμία σας μπορεί να σας οδηγήσει να πιστέψετε σε καλή εξέλιξη.

Είναι ένας καιρός που επηρεάζεται πολύ από αλληλεπιδράσεις με διάφορους ανθρώπους, είτε πρόκειται για ανταγωνιστές, συνεργάτες, φίλους ή συντρόφους.

Από οικονομική άποψη, το δεύτερο μέρος του Οκτώβρη 2017 είναι πιο ελπιδοφόρο από το πρώτο, και κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού στο δρόμο σας μπορεί να έρθει κάποιο επιπλέον εισόδημα, ένα σημαντικό δώρο ή κάποιο άλλο σημαντικό κέρδος.

Ο Οκτώβριος 2017 θα μπορούσε να θέσει στους Κριούς κάποια προβλήματα υγείας, ιδιαίτερα κατά τους πρώτους δύο δεκανούς.

Η δύσκολη όψη που κάνει ο Κρόνος με τον Άρη - κυβερνήτη του Κριού - βρίσκεται σε μια λεπτή θέση, θα μπορούσε να είναι ανησυχητική εάν η ψυχολογία σας είναι χαμηλή ή αν έχετε κάποιες προηγούμενες θλίψεις.

Επίσης, οι τραυματισμοί μέσω απροσεξίας και επώδυνων επεισοδίων δεν θα λείψουν.

Συνδυάστε μια επανένωση, οργανώστε κάποια κοινή δραστηριότητα και συναντήσετε νέους ανθρώπους!

Σεπτέμβριος 2017
Δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς συναισθήματα, αλλά μερικές φορές, όπως τώρα, ίσως επιθυμείτε να μπορούσατε. Λοιπόν, αντί να προσπαθείτε να μειώσετε τα συναισθήματά σας καθώς αρχίζει ο μήνας, κάντε το καλύτερό σας για να είστε ευτυχείς που τα έχετε, ακόμα και αν είναι λίγο δύσκολο μερικές φορές. Είναι ένα σημάδι της υγείας. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι πολύ χρήσιμοι οδηγοί καθώς πλοηγείστε σε αυτό το πράγμα που ονομάζεται «ζωή». Οι δυσκολίες σάς δείχνουν τους χώρους όπου μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια επιπλέον εργασία ή να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει πιο ολοκληρωμένος.
Θα είστε εξαιρετικά φιλόδοξοι ανάμεσα 6 και 7 του μήνα, βρίσκεστε σε υπερβολική ταχύτητα. Ξέρετε τι θέλετε. Εξαιρετικά! Μην ξεχάσετε να συνεχίσετε να εργάζεστε, ενώ εσείς πηγαίνετε στους στόχους σας, ειδικά στον δύσκολο καιρό ανάμεσα 10 και 12 του μήνα. Είστε σούπερ λαμπεροί στις 13 και 14. Έχετε σπινθήρα! Εάν έχετε οικογενειακές (ή αστικές - οικογενειακές) υποχρεώσεις στις 20, 21 ή 22, να τις εκπληρώσετε. Θα είναι διασκεδαστικό. Πάρτε το χρόνο σας στις 27 και 28. Μετά από όλα, πρέπει να εστιάσετε σε ένα άλλο άτομο. Τυλίξτε τον μήνα με περισσότερα συναισθήματα στις 30.

Εάν ασχοληθούμε λεπτομερέστερα με τον τομέα της εργασίας και των επιχειρήσεων, πρέπει να επισημάνουμε ότι τον Σεπτέμβριο του 2017, οι Κριοί που εργάζονται για τον εαυτό τους θα έχουν ειδικά πλεονεκτήματα. Με άλλα λόγια, οι επιχειρήσεις θα μπορούσαν να αποκτήσουν ισχυρή ώθηση τώρα, η οποία θα εκφράζεται σε νέες ευκαιρίες. Απλά δεν πρέπει να αρπάξετε κάθε επικίνδυνη επιχείρηση που σας προτείνουν οι άλλοι, αν και σίγουρα θα υπάρξει ένας τέτοιος πειρασμός. Οι φίλοι και οι συνάδελφοί σας (πιθανώς όσοι φεύγουν από το φως του φεγγαριού) είναι απίθανο να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν ή να σας ξεπεράσουν, αλλά ακούσια θα μπορούσαν εύκολα να φέρουν πολλές δυσκολίες στη ζωή σας, οπότε να είστε προσεκτικοί. Μην επιβραδύνετε άσκοπα, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε αν ο δρόμος δεν είναι ξεκάθαρος. Φυσικά, η διατήρηση μιας ισορροπίας θα είναι στην πραγματικότητα το μόνο κριτήριο για την επιτυχία τώρα. Συνεργαστείτε με τους εταίρους, καθώς αυτή θα είναι μια καλή στιγμή για επιχειρηματικές συμμαχίες. Εάν δεν δουλεύετε μόνοι σας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους συναδέλφους σας, ειδικά σε εκείνους που έχουν υψηλότερες θέσεις εργασίας και των οποίων ο τομέας ευθύνης είναι ασύγκριτα ευρύτερος από τον δικό σας. Αυτό είναι σημαντικό γιατί τώρα θα χρειαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερη εμπειρία, διότι για να προχωρήσετε πρέπει να ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό, αλλιώς θα μπορούσατε να δαπανήσετε όλους τους πόρους σας μάταια, χωρίς να έχετε αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι να μην επιτρέψετε την πιθανότητα να μην ολοκληρωθούν εγκαίρως οι τρέχουσες εργασίες σας. Εάν είναι απαραίτητο, απευθυνθείτε σε φίλους για βοήθεια, διαφορετικά, η θέση της Αφροδίτης θα ενισχυθεί και στη συνέχεια αντί για ανάπτυξη, θα πάρετε απλά μια ερωτική αποπροσανατολιστική ενέργεια.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" δεν θα φέρει τον Κριό σημαντικές νίκες όπως είναι πιθανό να φέρει στον τομέα της εργασίας. Παρόλα αυτά, θα υπάρξει επίσης κάτι που πρέπει να δοθεί προσοχή σε αυτό το θέμα. Η πρώτη δεκαήμερη περίοδος του μήνα θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη για τους παντρεμένους Κριούς. Φυσικά, δεν θα έβλαπτε να κάνετε μικρές διακοπές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και να ζήσετε όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους σας. Δεν χρειάζεται να πάτε μακριά ή στο εξωτερικό - ένα μικρό σπίτι στην ύπαιθρο θα είναι περισσότερο από αρκετό. Τις πρώτες δέκα μέρες, χρειάζεστε την ηρεμία, την ηρεμία που θα ξυπνήσει δημιουργικές νότες μέσα σας και θα σας επιτρέψει να καθαρίσετε το υποσυνείδητό σας από τα περιττά σκουπίδια. Στη δεύτερη δεκαήμερη περίοδο η κατάσταση θα αρχίσει να αλλάζει. Είναι πιθανό ένας από τους μακρινούς συγγενείς σας να απευθυνθεί σε σας για βοήθεια. Είτε θα αρνηθείτε είτε θα βοηθήσετε εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε, δεν υπάρχει σαφώς σωστή απάντηση εδώ. Αυτός ο μήνας (στο δεύτερο μισό) οι Κριοί θα μπορούσαν να συναντήσουν έναν νέο, πιστό και ειλικρινή φίλο, ο οποίος θα περπατήσει μαζί τους στο μέλλον. Αλλά θα συμβούν όλα από μόνα τους. Το σημαντικό είναι να μην ξεχνάμε ότι η αρνητικά ευθυγραμμισμένη Αφροδίτη θα μπορούσε να επηρεάσει τα σχέδιά σας αν το ανεχτείτε. Δεν πρέπει να ασχολείστε με σκιερά επιχειρηματικά συμβόλαια τώρα, και είναι επίσης απαράδεκτο να αποκλείστε συναισθηματικά τους γύρω σας. Αν δεν είστε φιλικοί απέναντι στους άλλους, εάν αποφασίσετε ότι μόνο η δική σας γνώμη πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς του τι συμβαίνει, τότε η εσωτερική σας αρμονία και ως εκ τούτου η οικογενειακή ευτυχία θα διατρέχουν κίνδυνο.

Αύγουστος 2017

Ασχολείστε με τις φιλοδοξίες σας αυτό το μήνα. Υπάρχει μια αποκορύφωση των γεγονότων που πραγματικά σας ανοίγουν ορίζοντες και επιτρέπουν να αγκαλιάσετε ένα νέο σας σχέδιο. Ένα νέο ταξίδι στη ζωή αρχίζει αυτό το μήνα. Η προετοιμασία ξεκινάει με την πανσέληνο (μερική έκλειψη) στις 7 Αυγούστου, με τον αρμονικό και φιλικό γείτονάς σας, τον Υδροχόο. Αγκαλιάζετε έναν ηγετικό ρόλο για μια ομάδα ή εργάζεστε σε ένα έργο που συμβάλλει στο μεγαλύτερο καλό. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να είστε ξανά στο σχολείο ή να μετατοπίζετε τα ταλέντα σας προς έναν μεγαλύτερο ρόλο. Εκπαιδεύστε τα όνειρά σας με την υποστήριξη των πραγματικών φίλων σας. Ενδέχεται να έχετε πολλές συναρπαστικές συνομιλίες αυτό το μήνα και πειραματισμό με εμπειρίες από το άνοιγμα του μυαλού. Δοκιμάστε τα πράγματα που ίσως δεν έχετε ποτέ δώσει στον εαυτό σας το χρόνο να κάνετε ή να σπρώξετε τα όριά σας με βάση την πραγματική σας διαίσθηση. Ενδεχομένως να βρεθείτε γύρω από το μεσαίο μέρος του μήνα να έχετε πολλές απροσδόκητες περιστάσεις ή συναντήσεις. Μπορεί να χρειαστεί να υποστηρίξετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας αυτό το μήνα που περνάει έναν αγώνα. Μερικά σημαντικά σύμβολα δύναμης για το ζώδιό σας γενικά περιλαμβάνουν: Ο αετός, το λιοντάρι, οτιδήποτε κόκκινο, μαργαρίτες, τριαντάφυλλα, και έλαιο σταφυλιού.

Καριέρα / Εργασία - Μπορεί να ξεκινήσετε μια μοναχική προσπάθεια σε πολλές δυνατότητες ή να προσπαθήσετε να δημιουργήσετε κάτι που είναι εντελώς εμπνευσμένο από τα δικά σας διαισθητικά δώρα. Η εστίασή σας είναι πραγματικά πνευματικά επικεντρωμένη, και μπορείτε να εργαστείτε στις σφαίρες ενός θεραπευτικού έργου. Είστε στο δρόμο για να αγκαλιάσετε ένα ταξίδι που εμπνέει πολλούς ανθρώπους και ζωές. Πολλοί άλλοι θεραπεύονται από ό, τι κάνετε αυτό το μήνα. Πηγαίνετε προς τα εμπρός, προχωρήστε, και να είστε ατρόμητοι!

Αγάπη / Πνευματικότητα - Ανοίγετε την καρδιά σας προς την εμπιστοσύνη και την αληθινή αγάπη αυτό το μήνα. Μπορεί να έχετε πολλούς ανθρώπους γύρω σας να ριζοβολούν για το ταξίδι της ψυχής σας και μπορεί να έχετε απίστευτες πνευματικές ανακαλύψεις αυτή τη στιγμή. Η αγάπη σας είναι πολύ ξεχωριστή για εσάς αυτή τη στιγμή και ίσως να εμπλακείτε με μια αδελφή σχέση αδελφοσύνης / ψυχής αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να πάτε στα μεγάλα ύψη μαζί και να διαπιστώσετε ότι η σύνδεσή σας, σας φέρνει σε μεγαλύτερη ζωή.

Αφθονία / Οικονομικά - Αν τα τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα, αυτό το μήνα είναι η καμπή για το ζώδιό σας. Μπορεί να βρεθείτε σε θετικές αλλαγές και να βασιστείτε σε άλλους που εργάζονται σε ένα αλληλεξαρτώμενο επίπεδο. Ίσως να είστε σε θέση να διαθέσετε κάποια επιπλέον χρήματα αυτό το μήνα ή να βρεθείτε σε ένα έργο που σας φέρνει πολλή οικονομική ροή. Οι κύκλοι στρέφονται προς το καλύτερο αυτή τη στιγμή!

Υγεία - Αυτός ο μήνας είναι αρκετά υγιής για το ψυχικό δυναμικό σας, το οποίο με τη σειρά του φέρνει την υγεία για το μυαλό και το σώμα σας! Βρίσκεστε σε ένα σημείο μετάβασης καθώς οι εκλείψεις κυλούν μέσα από μια δημιουργική ζώνη στη δική σας ζωή. Να είστε ευγενικοί με την αναπαραγωγική σας υγεία και να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στους κύκλους σας αυτό το μήνα. Ψυχική υγεία και υγεία των ωοθηκών για τις γυναίκες. Ο διαλογισμός είναι πολύ σημαντικός, και ασκήσεις αναπνοής. Η πεζοπορία και τα θαλάσσια σπορ μπορεί να είναι ευεργετικά για την ευθυγράμμιση μυαλού / σώματος. Ο βελονισμός μπορεί να βοηθήσει στη φλεγμονή και την υγεία του νευρικού συστήματος.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Ο αστεροειδής που εργάζεται με το ζώδιό σας αυτό το μήνα είναι η Lilith που αιωρείται γύρω από τον Κρόνο στον Τοξότη. Θέλει να αναδείξετε το εσωτερικό σας δυναμικό, τις φλογερές πτυχές που αφορούν τη μετάβαση σε αυτό που επιθυμείτε σε ένα σταθερό επίπεδο. Η Λίλιθ ήταν η πρώτη γυναίκα του Αδάμ (γνωρίζετε τον Αδάμ και την Εύα) και θέλει να πάρετε πρωτοβουλίες. Όποιος περνάει από διαζύγια αυτό το μήνα μπορεί να πάρει λίγη βοήθεια από αυτή την τοποθέτηση αστεροειδών. Τα τρίγωνα αγάπης δουλεύουν προς όφελός σας ή εκτίθενται σε εσάς για συγκεκριμένους λόγους. Το σταθερό αστέρι Regulus του Λέοντα βρίσκεται σε ένα ωραίο Μέγα Τρίγωνο με το ζώδιό σας στη ζώνη του Βόρειου Δεσμού μοίρας, σχετιζόμενο και με την επερχόμενη ηλιακή έκλειψη. Αυτό λειτουργεί σε ευθυγράμμιση με τη δική σας ενέργεια. Πηγαίνοντας στην αλήθεια και την πραγματικότητά σας, υποστηρίζοντας την ορατότητα σας στον κόσμο και θα έχετε καθοδήγηση, όσο παραμένετε πιστοί στις ρίζες σας.

Ιούλιος 2017

Είναι ένας εξαιρετικός μήνας για την πρόοδο ή την επίτευξη των στόχων σας. Κάντε σχέδια, παρευρεθείτε στις συναντήσεις και διαπραγματευτείτε από τις 5 έως τις 10 Ιουλίου. Βάλτε τα σχέδιά σας σε δράση μετά την 23η και την νέα σελήνη. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 20 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου σας κρατάει στην αμυντική θέση καθώς ξεκινάτε το μήνα. Θυμηθείτε να κρατάτε τον εαυτό σας ξεκούραστο και να κάνετε μόνο ό,τι πρέπει να κάνετε. Δεν είναι καιρός να προχωρήσετε, αλλά να διατηρήσετε αυτό που έχετε.

Το νέο φεγγάρι στις 23 Ιουνίου επεκτείνει τη δύναμη του Ήλιου σας μέχρι τις 23 Ιουλίου. Ωστόσο, το νέο φεγγάρι του Ιουλίου είναι πολύ τυχερό και σηματοδοτεί την κατάλληλη στιγμή για μια νέα αρχή. Οι νέες επιχειρήσεις ξεκινούν καλύτερα πριν από την πανσέληνο της 8ης Ιουλίου.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 4 έως 14 Ιουλίου αυξάνει την ανάγκη σας για την αγάπη και το ρομαντισμό. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για πάρτι, για να κάνετε φίλους και να φλερτάρετε. Το επιπλέον χάρισμα και η σeξουαλική έκκληση θα μπορούσαν να σας δώσουν φιλοφρονήσεις, προσφορές και πολλά άλλα, αν το θέλετε. Χαλαρώστε με ένα νέο χτένισμα, ρούχα, κοσμήματα ή καλλυντικά.

Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Άρη από 5 έως 12 Ιουλίου φέρνει θετική σκέψη και έξυπνες ιδέες. Οι καλύτερες δεξιότητες επικοινωνίας καθιστούν αυτό το διάστημα τελειο για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία στις επιχειρήσεις, στην εργασία ή στις προσωπικές σχέσεις. Υποβάλετε αίτηση για εργασία, εμπόριο, υπογράψτε συμβάσεις, κάντε σχέδια και δώστε εξετάσεις. Η κοινωνικοποίηση θα μπορούσε να φέρει καλά νέα και νέους φίλους.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με την Αφροδίτη από 5 έως 10 Ιουλίου είναι μια τέλεια και φιλική επιρροή καθιστώντας δημιουργώντας μια μεγάλη στιγμή για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε. Η κοινωνικοποίηση θα είναι διασκεδαστική λόγω του λιγότερου στρες και της μεγαλύτερης αρμονίας στις σχέσεις σας. Η έξτρα γοητεία και οι κοινωνικές δεξιότητες καθιστούν αυτόν τον καιρό την ιδανική στιγμή για ραντεβού και αναζήτηση σχέσεων.

Η πανσέληνος της 8ης Ιουλίου δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σας, αλλά επηρεάζει όλους σε διαφορετικούς βαθμούς. Μερικοί άνθρωποι στη ζωή σας θα έχουν έναν σκληρό διάστημα προσπαθώντας να ελέγξουν τα έντονα συναισθήματά τους. Δώστε τους λίγο χώρο και προσπαθήστε να αποφύγετε διαφωνίες. Αυτή η αντικοινωνική φάση του φεγγαριού διαρκεί μέχρι τις 23 Ιουλίου και την νέα σελήνη.

Ο Άρης ευνοεί το ζώδιό σας από 19 Ιουλίου έως 6 Αυγούστου και δίνει μια αύξηση στα επίπεδα ενέργειας, την αυτοπεποίθηση και τη σeξουαλική επιθυμία που είναι καλά ισορροπημένη και όχι επιθετική ή απειλητική για τους άλλους. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε για τους στόχους σας και να διασκεδάσετε επιτυγχάνοντας τις παθιασμένες επιθυμίες σας. Αυτή η ισχυρή ενέργεια φέρνει την επιτυχία στις επιχειρήσεις, τον αθλητισμό και την αγάπη. Πάρτε το προβάδισμα και πηγαίνετε στην επίθεση.

Ο Ήλιος από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και οι στόχοι σας μπορούν να επιτευχθούν ευκολότερα από άλλες φορές.

Ο ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη από τις 20 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου φέρνει μια αφθονία ενέργειας και πρωτοβουλίας. Μπορείτε να παρατηρήσετε αρχικά τη συσσώρευση ενέργειας ως ερεθισμό, ενόχληση ή ανυπομονησία. Υπάρχει μεγάλη δυνατότητα για να μετατρέψετε την καυτή ενέργεια σε κάτι παραγωγικό ή δημιουργικό όπως τέχνη, γλυπτική ή χορό. Αυτή η σeξι ευθυγράμμιση είναι τέλεια για τα ερωτικά σας.

Το νέο φεγγάρι της 23ης Ιουλίου φέρνει υψηλή ενέργεια, δράση, σeξ, αθλητισμό, θυμό και πόλεμο. Μπορείτε να αναζωογονήσετε τις κουρασμένες σχέσεις, ενώ ένας νέος έρωτας θα ήταν παθιασμένος στα άκρα. Αυτή η φάση φεγγαριού είναι καλή για σκληρή δουλειά, φυσική αν είναι δυνατόν. Η οικιακή εργασία και η κηπουρική είναι καλές αν δεν έχετε σκληρή δουλειά. Αυτή η νέα Σελήνη διαρκεί μέχρι την έκλειψη στις 7 Αυγούστου.

Ιούνιος 2017

Η προσωπική σας ζωή παίρνει κορυφαία στροφή Κριοί αυτό το μήνα, αλλά είναι απίθανο να έχετε πολύ χαλάρωση. Είναι ένας πολυάσχολος και δραστήριος μήνας! Ο Ιούνιος δεν είναι ιδιαίτερα ιδανικός για συγκέντρωση και εστίαση, αλλά είναι δυνητικά εξαιρετικός για έχετε θετικές εξελίξεις.

Η συνεργασία με έναν συνεργάτη, καλό φίλο ή αδελφό μπορεί να είναι πολύτιμη γύρω από στις 2-3 και 4-5. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να κάνετε τα σχέδια, για να ταξιδέψετε, να πάρετε ένα μάθημα ή να μάθετε μια νέα δεξιότητα. Αισθάνεστε πρόθυμοι και ενθουσιώδεις για τη συλλογή χρήσιμων πληροφοριών, την ενίσχυση των γνώσεών σας και την ενίσχυση των δεξιοτήτων σας αυτό το μήνα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ο έντονος εκνευρισμός από τις δυσκολίες και τις παρασκηνιακές καταστάσεις που αντιμετωπίζατε για περίπου 8 χρόνια,...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ξεκινάει για εσάς μια περίοδος, κατά την οποία, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν στην ερωτική σας ζωή, αλλά και...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει αλλαγές, κυρίως στον εργασιακό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται, κατά την περίοδο...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η περίοδος που ξεκινάει για εσάς, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, εφόσον φυσικά βοηθούν...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας αλλαγές, κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον,...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ριζικές αλλαγές αναμένεται να δεχτεί η καθημερινότητά σας,ενώ είναι πιθανό να αλλάξει ακόμα και η συμπεριφορά σας....