Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάϊος 2018

ΓΕΝΙΚΑ: Με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, σας αναπτύσσεται η επιθυμία για περαιτέρω διεύρυνση των πνευματικών σας οριζόντων ή σε μεγαλύτερο βάθος εξειδίκευση στο αντικείμενό σας. Αν είστε φοιτητές, δεν αποκλείεται να ταξιδέψετε και στο εξωτερικό για το λόγο αυτό, ενώ αν ήδη εργάζεστε, δεν αποκλείεται να παρακολουθήσετε σεμινάρια που σχετίζονται με την ειδικότητά σας. Με τη διέλευση αυτή είναι πιθανό να ξεκινήσετε και κάποια νέα δουλειά ή ακόμα και να ιδρύσετε κάποιον σύλλογο ή οργανισμό. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν, για τα 7-8 χρόνια που ακολουθούν να αποφεύγετε τις στρεσογόνες καταστάσεις, που αφορούν κυρίως στα επαγγελματικά σας και να φροντίσετε την ψυχική σας ισορροπία και ηρεμία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Με μια μικρή εξαίρεση στις 7 και τις 8 του μήνα, ο υπόλοιπος μήνας, σε γενικές γραμμές, ευνοεί πολύ τον αισθηματικό σας τομέα. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε διαδικασία ανασκόπησης της σχέσης σας με το/τη σύντροφό σας και να πάρετε αποφάσεις που σας πηγαίνουν ένα βήμα παραπέρα. Ακόμα κι έτσι, όμως, θα ήταν καλό να αποφύγετε τη λήψη αποφάσεων ή την υλοποίησή τους, από τις 13 έως τις 19 Μαΐου. Οι ελεύθεροι κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες ή έρχεστε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να προκύψει κάτι πιο σοβαρό, ειδικότερα το διάστημα μεταξύ 20 με 29 του μήνα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Με απογοήτευση ξεκινά για εσάς ο Μάιος που όμως αντιστρέφεται γύρω στις 13 του μήνα, έπειτα από μία αποκάλυψη που σας ευνοεί ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα, η αποκάλυψη αυτή έρχεται να ισχυροποιήσει την παρουσία σας στον εργασιακό σας χώρο ή ακόμα και να την αναβαθμίσει. Στον αντίποδα, τα οικονομικά σας δεν έχουν την ίδια τύχη, καθώς είτε λόγω λανθασμένης διαχείρισης, είτε λόγω εξόδων που δεν υπολογίζατε, έχετε σημαντικές απώλειες. Μικρή εξαίρεση θα αποτελέσει η 20η του μήνα, όπου υπάρχει πιθανότητα μικρού και αστραπιαίου κέρδους. Οργανώστε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας για να μη βρεθείτε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.


Μηνιαίες προβλέψεις Απρίλιος 2018

Γενικά: Με ένταση κάνει ποδαρικό ο μήνας. Ήδη ο Ερμής που είναι ο δικός σας πλανήτης, με την ανάδρομη κίνηση του, έχει φέρει αρκετές αναποδιές. Οι αναβολές, τα εμπόδια, οι παρεξηγήσεις, οι καθυστερήσεις, έχουν την τιμητική τους. Όσο για τον Άρη-Κρόνο, φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που προσπαθούσατε να καλύψετε καιρό πριν και αφορούν είτε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, είτε τα παιδιά σας. Οι “δημιουργοί”του ζωδίου σας, συγγραφείς, σκηνοθέτες, ζωγράφοι, θα αντιμετωπίστε μια απογοήτευση που αφορά στα έργα σας. Η επιρροή αυτή θα διατηρηθεί μέχρι τις 15/4. Έως τότε, φροντίστε να μην εκφράζεστε ακραία.

Αισθηματικά: Κρίση στον έρωτα. Το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος για την επιρροή αυτής της όψης, στον 5ο οίκο. Για να ακριβολογούμε, επειδή γίνεται αναφορά για “σπάσιμο”στις σχέσεις, μάλλον πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους, γιατί οποιαδήποτε ένταση, θα έχει δυσάρεστα αποτελέσματα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε, πως με τον Κρόνο, οι σχέσεις που είναι προβληματικές, καλό είναι να σταματήσουν κάποια στιγμή. Ως πλανήτης, αντιπροσωπεύει τον αυστηρό νόμο. Έτσι, αν παρουσιαστεί κάποια αδικία, έρχεται ως καταπέλτης. Οι γονείς θα πρέπει να ασχοληθούν με προβλήματα των παιδιών.

Επαγγελματικά: Μια μικρή ανατροπή στον τομέα της δουλειάς σας, έρχεται να σας ταράξει από την πρώτη μέρα του μήνα. Αποφύγετε να ζητήσετε ευθύνες ή να μιλήσετε απότομα στους γύρω σας, γιατί όπως εσείς δεν είστε στην καλύτερη ψυχολογία, το ίδιο μπορεί να είναι και οι υπόλοιποι. Σε τελική ανάλυση, κάντε ένα κουράγιο ακόμη, μέχρι ο Ουρανός να φύγει από τον Κριό και να περάσει στον Ταύρο, ένα πιο φιλικό ζώδιο για εσάς. Τα οικονομικά σας, είναι κάτι σαν ανεμοδούρα. Πότε καλά, πότε άστα να πάνε. Παρ' όλα αυτά, μετά τις 15/4, αρχίζετε κάπως να ανασαίνετε.

Μηνιαίες Προβλέψεις Μάρτιος 2018

Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας στις 2 Μαρτίου είναι σίγουρο ότι θα φέρει μια πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή της αυτο-ανακάλυψης και των νέων κινήσεών σας. Οι Εκλείψεις μας επιτρέπουν να κοιτάξουμε την παλιά εικόνα και να δούμε με νέα ματιά τις καταστάσεις. Να είστε δεκτικοί στο απροσδόκητο, ώστε να δεχθείτε άνετα και μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς μια ολόκληρη νέα ζωή ξετυλίγεται γύρω σας. Είναι σχεδόν σαν να έχει γίνει μια αναγέννηση.

Ίσως η νέα κατάσταση να αλλάξει αυτό που σας κάνει να εκτιμήσετε τη ζωή σας και έτσι να θέτετε ορισμένους νέους στόχους μπροστά σας. Πολύ πνευματικές συναντήσεις προσφέρουν καθοδήγηση και σας βοηθούν να καταλάβετε ορισμένες καταστάσεις. Αξιοποιήστε την ημέρα της Σεληνιακής Έκλειψης, πιθανώς και μέσα από πνευματικές διαδικασίες, όπως ο διαλογισμός.

Η υγεία σας βελτιώνεται σταθερά, αλλά θα ήταν καλό τώρα να προχωρήσετε και σε ορισμένες ιατρικές εξετάσεις, κυρίως για να καλύψετε ζητήματα που αφορούν το παρελθόν. Αυτό μπορεί να είναι ένα κλειδί για την ευημερία σας.

Πάρτε το προβάδισμα απέναντι σε εργασιακές σας υποθέσεις, καθώς ο ανάδρομος Ερμής ενώνει τι δυνάμεις του, τόσο με τον Ουρανό όσο και με τον Ήλιο στον Οίκο των σχέσεών σας. Πιθανότατα τώρα θα έχετε ορισμένες λαμπρές ιδέες, αλλά θα χρειαστεί κάτι περισσότερο από αυτό για να λειτουργήσει η κατάσταση υπέρ σας. Εξετάστε, επισκευάστε και επαναξιολογήστε όλες τις σχέσεις τώρα.

Ο Άρης στην κορυφή του γραφήματος σας κρατά ενεργές τις καταστάσεις μέσα στην εργασία. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να επιθυμεί περισσότερο να αποδράσει, ίσως μέσα από ένα νέο ταξίδι. Οι δεξιότητές σας στον γραπτό λόγο θα είναι επίσης ιδιαίτερες. Διατηρήστε βέβαια σε κάθε περίπτωση την ταπεινότητά σας.

Φεβρουάριος 2018

Όσον αφορά στον τομέα των οικονομικών, ο Φεβρουάριος του 2018 θα μπορούσε να είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τους Παρθένους. Αυτή η περίοδος θα είναι θετική για την επίτευξη συμφωνιών, την υπογραφή σημαντικών εγγράφων και συμβάσεων. Φυσικά, μιλάμε για ζυγισμένες και καλά μελετημένες αποφάσεις. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση και τώρα αποφασίζετε να κάνετε ένα διάλειμμα, μεταφέροντας την εξουσία σας σε κάποιον άλλο, γνωρίζετε ότι είναι απίθανο να αυξηθεί το κέρδος. Αυτή τη στιγμή, το καλύτερο θα ήταν να ενεργήσετε ανεξάρτητα, προσωπικά, αφού με αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Αυτή η παρατήρηση είναι επίσης σημαντική για τους Παρθένους που δεν έχουν δική τους επιχείρηση. Μεταξύ άλλων, αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να επιδιώκουν την αυτονομία. Όχι  αναγκαστικά για την ανεξαρτησία, αλλά για την αυτονομία, να διακρίνει κανείς αυτές τις έννοιες. Ακόμα κι αν κάνετε μια συνηθισμένη εργασία, αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει ότι πρέπει να πραγματοποιήσετε κάθε έργο κατόπιν αιτήματος κάποιου άλλου. Τώρα μπορείτε να κάνετε τα πάντα με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε αρκετούς δικούς σας πόρους. Θα είναι δύσκολο, αυτό είναι σίγουρο, αλλά το αποτέλεσμα σίγουρα θα αξίζει την προσπάθεια. Οι ενέργειές σας σε αυτό το στάδιο θα μπορούσαν να αποτελέσουν σημαντικό καταλύτη σε αυτόν τον δρόμο τη προσωπικής ανόδου, οπότε δεν πρέπει να υποτιμάτε τις δικές σας ευκαιρίες ή τις δικές σας δυνατότητες. Εάν παραμείνετε σε μία θέση άμυνας, δεν θα αναπτυχθείτε καθόλου, και ως αποτέλεσμα όχι μόνο θα κολλήσετε εκεί, αλλά πιθανότατα θα μετακινηθείτε προς τα κάτω.

Τον Φεβρουάριο του 2018, ο αισθηματικός τομέας θα φέρει την ειρήνη και την ηρεμία της Παρθένου, αν και τέτοιες τάσεις θα είναι σαφώς περιοδικές και όχι αρκετά συνεχείς για να τους συνηθίσετε. Από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό να καταλάβετε σαφώς τι θέλετε, αλλά από την άλλη πλευρά, δεν θα είναι μια εποχή που δεν θα βρίσκετε κανένα μέσο ως ιδανικό για την επίτευξη του στόχου σας. Θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας να φανταστεί, χωρίς να αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας συντρίψουν, αν και τώρα θα σας καθοδηγήσουν αρκετά θετικά, απλά βρείτε την ισορροπία σας. Μην αφήνετε την προσοχή σας να εξασθενίσει, επειδή η συγκέντρωση θα σας επιτρέψει να αντιμετωπίζετε γρήγορα και με σαφήνεια τα ζητήματα που έχουν τεθεί ενώπιον σας και θα τραβήξετε την προσοχή ενός ατόμου που πιστεύετε ότι θα είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Οι δεσμευμένοι Παρθένοι πρέπει επίσης να εμπιστεύεστε τα συναισθήματά σας, αλλά να προσέχετε με τις νέες γνωριμίες σας. Μην βιαστείτε να φέρνετε στο σπίτι νέους φίλους, μην προσπαθείτε να αποδείξετε τίποτα σε κανέναν, να είστε όσο το δυνατόν φυσικότεροι. Μια άλλη καλή στρατηγική για την τρέχουσα φάση θα ήταν να περιμένετε και να δημιουργήσετε ένα καλά υπολογισμένο πλάνο. Εξοικονομήστε τη δύναμή σας (και τα νεύρα) μέχρι την απαραίτητη στιγμή και στη συνέχεια να κάνετε ό,τι απαιτείται από την πλευρά σας, χωρίς να αφήνετε περιθώρια αμφιβολίας επί των κινήσεών σας. Αυτή είναι μια πρακτική στρατηγική, η οποία δεν θα σας αφήσει να κάνετε κάποιο λάθος σε κρίσιμη στιγμή. Και παρόλο που στην περίπτωση αυτή η έννοια «κρίσιμη στιγμή» είναι εξαιρετικά αόριστη, θα μπορούσατε ακόμα να βρεθείτε σε δύσκολες καταστάσεις, κυρίως στις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αλλά εδώ το σημαντικό δεν είναι να αντιδράσετε υπερβολικά και να συμφωνείτε με τη θέση κάποιου άλλου. Μην παίρνετε αναγκαστικά αυτή τη θέση, αλλά προσπαθείτε να την καταλάβετε.

Ιανουάριος 2018

Το 2018 αρχίζει θετικά, κάνοντάς σας να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Είναι σαν να είναι η δική σας προσωπική μέρα. Νιώθετε ενεργητικοί και ενεργοποιημένοι, έτοιμοι να ξεκινήσετε πολλά νέα έργα. Το σπίτι και οι οικογενειακές υποθέσεις είναι για λίγο ανακατεμένες ενώ ο Άρης επισκέπτεται τον 4ο οίκο σας και ενώνει τον Πλούτωνα με τον Τοξότη. Τα ζητήματα της οικίας πρέπει να αντιμετωπιστούν ξανά. Η αλλαγή κατοικίας είναι δυνατή μέχρι το τέλος του μήνα. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω είναι η αρχή των πιο ευτυχισμένων εποχών. Η Αφροδίτη, ο Ερμής, ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Χείρων επισκέπτονται τον 5ο οίκο σας. Τα παιδιά μπορούν τώρα να φέρουν μια τεράστια πηγή ευχαρίστησης. Μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε τώρα μια οικογένεια. Μην νομίζετε ωστόσο ότι αυτό θα κρατήσει το αγαπημένο σας πρόσωπο από την εμφάνιση της ανεξάρτητης ζωής του, γιατί αυτή δεν είναι λύση. Ο περίεργος χαρακτήρας του Ουρανού στον τομέα των σχέσεών σας θα επηρεάσει την ψυχραιμία σας. Με κάθε τρόπο χρησιμοποιήστε αυτή τη δημιουργική περίοδο για να προχωρήσετε και να πουλήσετε τις ιδέες σας σε άλλους. Οι επενδυτικές ευκαιρίες θα είναι κερδοφόρες τώρα και αν δεν προσέξετε το πορτοφόλι σας και το χαρτοφυλάκιο των μετοχών δεν θα είναι το μόνο πράγμα που επεκτείνεται. Η αίσθηση των αξιών σας και αυτό που πρέπει να επιτύχετε στη ζωή γίνεται ξαφνικά σαφές, δίνοντάς σας μια νέα εστίαση. Στις 25 Ιανουαρίου, η Πανσέληνος επισκέπτεται τον 12ο οίκο των μυστικών. Αισθάνεστε λίγο κάτω από τις καιρικές συνθήκες ή αποσυρθείτε μπορεί να προτιμάτε να επισκεφτείτε παλιές στέγες πάνω από το νέο. Όνειρα αρκετά προφητικά τώρα θα ήταν σοφό να προσπαθήσουμε να τα αναλύσουμε για μεταγενέστερη χρήση. Η υγεία παίρνει μια ιδιαίτερη ώθηση με τον Ήλιο να επισκεφτεί αυτόν τον τομέα του χάρτη σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να εκφράσετε την εξουσία σας στην εργασία. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο με τους πιο αιθέριους τύπους που χρειάζονται περισσότερες γραπτές οδηγίες για να ενεργοποιηθούν. Παρέχετε στους άλλους τη δύναμη και την προοπτική που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τα εμπόδια και να προχωρήσουν με ασφάλεια. Αισθάνεστε ιδιαίτερα καλά στις 27-30 Ιανουαρίου όταν η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιό σας για δεύτερη φορά αυτό το μήνα. Πάρτε μια ευκαιρία και ζητήστε κάτι που πάντα ήθελε. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα. Κάνετε δύσκολο για άλλους να σας αρνηθούν και μπορούν να κάνουν πραγματική πρόοδο με οποιαδήποτε σχέδια που μπορεί να έχετε στο μυαλό σας.

Δεκέμβριος 2017

Κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2017 ο Ερμής, ηγεμόνας της Παρθένου, βρίσκεται γύρω από την Αφροδίτη - πλανήτη της αγάπης. Έτσι, είστε υποψήφιοι πάνω από το συνηθισμένο για συναισθηματικές περιπέτειες, πιο δεκτικοί σε σημεία ταλαιπωρίας.

Η διάθεση είναι χαλαρή, οικεία. Τα κοινά συμφέροντα περιστρέφονται γύρω από το σπίτι, την οικογένεια και τις ιδιοκτησίες. Θα μπορούσε να σημαίνει αυτό την αγορά ενός αντικειμένου μακράς διάρκειας χρήσης, τη διευθέτηση κάποιου χώρου ή κάτι που θα έκανε τη φωλιά σας πιο όμορφη και άνετη.

Η επικοινωνία και τα ταξίδια είναι συναρπαστικά και μπορεί να έχουν ερωτικές δυνατότητες.

Η διάθεση γίνεται πιο παθιασμένη και προκλητική κατά τον τελευταίο δεκανό του Δεκέμβρη, όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο Οίκο του ερωτισμού της Παρθένου και ο Άρης πλησιάζει στον κυβερνήτη του Οίκου των ζευγαριών σας, του Δία.

Η οπισθοδρομική κίνηση του Ερμή - ως κυβερνήτης τόσο της Παρθένου όσο και του οίκου της καριέρας της Παρθένου - φέρνει κάποιες επαγγελματικές αποτυχίες τον Δεκέμβριο του 2017, περισσότερο όταν ο Ερμής συναντά τον Ήλιο - το παραδοσιακό σύμβολο της θέσης και του κύρους - και τον Κρόνο - που κυβερνά το Οίκο της εργασίας σας. Και συναντάει και την Αφροδίτη, τη Μικρή Ευεργέτη – είστε τελικά τυχεροί, παρά τα σκαμπανεβάσματα!

Με άλλα λόγια, βρίσκεστε σε ένα σημαντικό μήνα: απασχολημένος, γεμάτος εμπόδια και ευκαιρίες, άγχος και επιτεύγματα. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με κάτι που σχετίζεται με ακίνητα, έδρα, ένα πολύτιμο στοιχείο, κάποια επένδυση.

Η συνεργασία είναι σημαντική για τους Παρθένους καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε χρηματικό επίπεδο.

Ο Δεκέμβριος 2017 είναι ένας σύνθετος μήνας που μπορεί να σας δώσει κάποια ταλαιπωρία. Πρόκειται περισσότερο για ανησυχία και ανυπομονησία και άγχος.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος ενώ σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον εγγενή Ήλιο της Παρθένου και ο ορμητικός Άρης διασχίζει το Οίκο του νου. Σε ένα τέτοιο αστρολογικό πλαίσιο, το πιο σημαντικό είναι να χαλαρώσετε, να κάνετε ένα σχέδιο δράσης και να προσεγγίσετε τα πράγματα μεθοδικά.

Πρέπει να αποφύγετε την ταχύτητα και την απροσεξία, ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε στο δρόμο.

Μην εργάζεστε όταν συζητάτε πράγματα! Ομαδοποιήστε τα επιχειρήματά σας και μετά να τα παρουσιάστε με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο!

Νοέμβριος 2017

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Παρθένους για το Νοέμβριο του 2017 δείχνουν ότι ίσως χρειαστεί να βρείτε έναν ολοκαίνουργιο τρόπο οργάνωσης στη ζωή σας την 1η, 2η ή 3η ημέρα αυτού του μήνα. Ο Νοέμβριος θα ξεκινήσει κατευθείαν με αλλαγές για εσάς, οι οποίες, αν και μπορούν να φανούν τρομακτικές στην αρχή, σύντομα θα καταλάβετε πως είναι πολύ αποτελεσματικές. Ίσως δείτε πως το πρόγραμμά σας, αν και δεν ήταν κακό, σίγουρα θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικό και παραγωγικό, ενώ ταυτόχρονα να σας χαρίσει λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο ώστε να ασχοληθείτε με νέα, δημιουργικά χόμπι, να βρείτε καινούριες ιδέες σε σχέση με διάφορους τομείς της ζωής σας και να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο, είστε αναμφίβολα συμβατοί κατά τη διάρκεια της ένατης, δέκατης και ενδέκατης ημέρας του μήνα αυτού. Θα έχετε την δυνατότητα να συνεχίσετε με αυτήν την όμορφη διάθεση για πολύ περισσότερο από απλά αυτές τις ημέρες, εάν το θέσετε ως στόχο σας. Μπορεί να κάνετε ωστόσο κάποιο λάθος, γύρω στις 18 του μήνα, το οποίο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα έναν τσακωμό με το ταίρι σας. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως η σχέση σας θα ψυχράνει καθ' όλη την υπόλοιπη διάρκεια του μήνα. Θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε και το γεγονός πως δεν θα πάρετε τα πράγματα πιο σοβαρά απ' όσο θα έπρεπε, αλλά θα βάλετε τα δυνατά σας ώστε να κάνετε τα πράγματα καλύτερα, θα είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους, η σχέση σας θα είναι εξαιρετικά τρυφερή και απίστευτα ρομαντική αυτήν την περίοδο.

Οι μηνιαίες προβλέψεις δείχνουν ότι όσον αφορά τον ρομαντισμό, ίσως να θέλετε να αρχίσετε να σκέφτεστε πού κατευθύνονται τα πράγματα στα μέσα του μήνα - πώς, γιατί και πόσο γρήγορα ή αργά. Έτσι κι αλλιώς, μπορείτε να αφήσετε κάποια πράγματα στην τύχη. Αλλά είναι πάντα πολύ καλή ιδέα να κάνετε "check-in" στον συναισθηματικό σας κόσμο και να δείτε πού βρίσκεστε όσον αφορά τις επιθυμίες σας και τα συναισθήματα που νιώθετε, είτε προς το άτομο με το οποίο ήδη έχετε σχέση, είτε προς αυτό με το οποίο είναι πιθανό να αποκτήσετε, έτσι ώστε όταν μια από αυτές τις καταστάσεις που έχετε ήδη σκεφτεί εμφανιστεί, μπορείτε να απαντήσετε σωστά προς τον εαυτό σας, όσον αφορά όλα όσα θέλετε.

Το καλύτερο για τις 15 Νοεμβρίου θα ήταν να οργανωθείτε. Λογικά σκέφτεστε πως είστε πολύ οργανωμένοι και προσεκτικοί όσον αφορά τη δουλειά σας, ωστόσο ο επαγγελματικός σας τομέας δεν είναι ο μόνος ο οποίος χρειάζεται μια συγκεκριμένη μέθοδο. Το πεδίο στο οποίο θα ήταν καλό να δουλέψετε λίγο παραπάνω, καθώς και να βρείτε μια συγκεκριμένη μέθοδο σε σχέση με αυτόν, είναι η κοινωνική σας συμπεριφορά. Με αυτό δεν εννοούμε βέβαια πως η συμπεριφορά σας δεν είναι καλή, το κάθε άλλο! Απλά αυτήν την περίοδο, και ιδιαίτερα στις 22, 23 και 24 του μήνα, μπορεί να χρειαστεί να γίνετε πολύ πιο ευγενικοί και κατανοητικοί προς άτομα που δεν συμπαθείτε. Αυτό είναι κάτι το οποίο συνήθως απεχθάνεστε να κάνετε, μιας και είστε Παρθένοι, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να σας βοηθήσει πολύ, ενώ ταυτόχρονα είναι πιθανό να προκληθούν σημαντικοί κίνδυνοι εάν δεν το κάνετε.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, είναι πολύ πιθανό να βρείτε έναν νέο και παραγωγικό τρόπο ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Μια νέα προσέγγιση που αφορά τις επιθυμίες σας και την άμεση επίτευξη αυτών, θα είναι το στοιχείο το οποίο μπορεί να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σας.

Οκτώβριος 2017

Με τον Άρη και την Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο, το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου 2017 είναι γεμάτο πάθος και ζεστό ρομαντισμό. Η αγάπη και οι επιθυμίες αναλαμβάνουν τον πρώτο ρόλο και κάθε άλλη όψη της ζωής είτε διαμορφώνεται γύρω από αυτό είτε πηγαίνει στο παρασκήνιο.

Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μιλά για συναισθηματικά γεγονότα, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πολύ υποκειμενικές αποφάσεις.

Η Αφροδίτη αφήνει την Παρθένο στις 14 Οκτωβρίου 2017, κατευθύνει τις ρομαντικές επιλογές (ή τα συμφέροντα του ζευγαριού, ανάλογα με την περίπτωση) σε πρακτικά ζητήματα: χρήματα, τιμαλφή, επενδύσεις κ.ο.κ.

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας - ο ηγέτης του οίκου των σχέσεων της Παρθένου - μπαίνει στο 3ο σπίτι σας, προβλέποντας ένα χρονικό διάστημα σχεδόν ενός έτους, κατά το οποίο οι πνευματικές επιδιώξεις, τα ταξίδια και η επικοινωνία ενισχύουν σημαντικά την ερωτική ζωή των Παρθένων.

Ισχυρή βούληση, φιλόδοξα σχέδια, πρωτοβουλία και δράση - αυτά είναι τα αποτελέσματα του μονοπατιού του Άρη μέσω της Παρθένου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2017.

Αποδεικνύετε τον εαυτό σας ως έναν άξιο αντίπαλο και μπορείτε να ανταποκριθείτε αμέσως σε οποιαδήποτε πρόκληση. Μπορείτε να λύσετε πολλά θέματα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αλλά για να επιτύχετε θα πρέπει να αποφύγετε την παρορμητικότητα ή την εξάνθημα.

Τα χρήματα έχουν σημαντικό αντίκτυπο τον Οκτώβριο. Οι οικονομικές αισθήσεις των Παρθένων είναι πολύ διεγερμένες και μπορούν να σας οδηγήσουν σε επιχειρηματικές ή άλλες αναζητήσεις που αποσκοπούν στην αύξηση του εισοδήματος, στις εξαγορές, σε όλες τις συναλλαγές ή στις επαφές με οικονομικά περιβάλλοντα.

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας εισέρχεται στο τρίτο Οίκο της Παρθένου, ευνοώντας τη διανοητική δραστηριότητα, τις σπουδές, τη γραφή, τις αναζητήσεις που σχετίζονται με την επικοινωνία, την κίνηση, την επιδεξιότητα και την κινητικότητα.

Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο σας κάνει να αισθάνεστε πολύ ισχυροί κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών του Οκτωβρίου. Και ίσως να έχετε περισσότερη ενέργεια, αντοχή και να είστε πιο δυναμικοί.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Άρης μπορεί να σας προδιαθέσει για ευερεθιστότητα, ανυπομονησία και υπερβολές και θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο ατυχημάτων, τραυματισμών, αιμορραγίας, λοίμωξης ή οξείας ασθένειας. Ο κίνδυνος αυξάνεται από την όψη τετραγώνου που κάνει ο Άρης με τον άρχοντα των ασθενειών του Παρθένου. Έτσι θα πρέπει να προσέχετε.

Παρακολουθήστε μια τάξη, αρχίστε να μαθαίνετε κάτι καινούργιο, κάνετε κάποια έρευνα!

Σεπτέμβριος 2017

Για τον Παρθένο, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα είναι αρκετά διφορούμενος χρόνος, αλλά δεν πρέπει να φοβηθείτε από αυτή τη δήλωση. Το θέμα είναι ότι ο πρωταρχικός σας πλανητάρχης δεν θα είναι, για να το θέσουμε ήπια, στην καλύτερη του μορφή. Θα εξετάσουμε αυτό το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω. Είναι σημαντικό να επισημάνετε ότι οι ισχυροί σύμμαχοι, η Σελήνη και ο Ποσειδώνας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε οποιεσδήποτε δοκιμές με πρωτότυπα χρώματα. Επιπλέον, υπάρχει μια πραγματική πιθανότητα να μετακινήσετε τα επιτεύγματά σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Για ορισμένους ανθρώπους, αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται αποκλειστικά εργασιακά επιτεύγματα, αλλά άλλοι θα μπορούσαν να εξετάσουν ευρύτερα το θέμα και να επιτύχουν ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα. Οι περιστάσεις θα αναπτυχθούν με τον δικό τους τρόπο σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη περίπτωση, οπότε θα ήταν λογικό να μην είστε τυποποιημένοι, αλλά να ενεργείτε όσο πιο πρωτότυπα γίνεται. Μη δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι συμβαίνει αλλού, αν δεν θέλετε να μπερδευτείτε. Κανείς δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει να σας αντιμετωπίσει τώρα και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αυτό- τουλάχιστον όσον αφορά τη δημιουργία της εικόνας που χρειάζεστε. Όλα θα λειτουργήσουν για σας, απλά πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας. Η αποτυχία σε ένα σημείο ή η αδυναμία λήψης απόφασης θα ενεργοποιήσει τη δυνητική αρνητικότητα του Ερμή (ο προστάτης που τώρα θα αποφασίσει να παίξει για την άλλη ομάδα), και στην περίπτωση αυτή, θα είναι δύσκολο να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Εάν ασχοληθούμε λεπτομερέστερα με τη σφαίρα της εργασίας, θα ήταν λογικό να επισημάνουμε ότι παρά την απουσία του Ερμή από τον κατάλογο των βοηθών σας, θα μπορούσατε ακόμα να επιτύχετε σημαντικά ύψη σε αυτό το πλαίσιο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 τα αστέρια συμβουλεύουν τον Παρθένο να μην φιλοδοξεί για οποιεσδήποτε υπερβολικά υψηλές θέσεις. Δράστε σταθερά, αλλά με αυτοπεποίθηση. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, μην απορρίπτετε τις υποσχόμενες καινοτομίες, απλά μην βιαστείτε. Ένας μικρός συντηρητισμός δεν θα βλάψει, αλλά λίγο, επειδή τώρα θα κερδίσουν μόνο άνθρωποι που εστιάζουν ολόψυχα στην πρόοδο. Η κατάσταση θα μπορούσε να αναπτυχθεί πραγματικά απρόβλεπτα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε νικηφόρα στο τέλος. Εκτός από αυτό, υπάρχει πάντα μια άλλη διαδρομή, και αυτό αφορά σε μεγάλο βαθμό τους Παρθένους που δεν εργάζονται για τον εαυτό τους. Εάν έχετε (φαινομενικά) αδύνατα καθήκοντα ενώπιον σας, δεν πρέπει να προσπαθήσετε να τα αντιμετωπίσετε κατευθείαν. Ίσως να χρειάζεται να κοιτάξετε ή να ζητήσετε συμβουλές. Απλά μην φοβάστε, έχετε χρόνο, αλλά η προσφορά είναι περιορισμένη. Μην ξεχάσετε τον Ερμή, όσο γρηγορότερα και πιο σίγουρα προχωράτε, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες νίκης. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να μην επιτευχθεί η θέση που θέλετε.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η σφαίρα των συναισθημάτων  φέρνει πολλά νέα πράγματα. Πρέπει να επισημάνουμε ευθύς εξαρχής ότι σίγουρα δεν πρέπει να φοβάστε ριζικές δηλώσεις ή ενέργειες. Εάν συμβαίνει κάτι και η θέση σας δεν είναι απολύτως αντικειμενική, τότε ίσως πρέπει πραγματικά να φανείτε γενναίοι και να πάρετε μια διακριτική απόφαση. Για πολλούς, αυτό θα είναι ένας μήνας σημαντικών αλλαγών, αλλά ένα άλλο πράγμα είναι σημαντικό - όλες αυτές οι αλλαγές θα σας ενισχύσουν, θα σας κάνουν πιο ισχυρούς και στο μέλλον θα σας βοηθήσουν να είστε ευτυχείς. Αυτή τη στιγμή ο εκπρόσωπος της Παρθένου θα μπορούσε να συναντήσει το πεπρωμένο του. Αλλά δεν πρέπει να στοχεύετε σε αυτό το θέμα εσκεμμένα, διότι με αυτόν τον τρόπο θα «ξεγελάσετε» τις ευνοϊκά αναπτυσσόμενες συνθήκες. Πάρτε μια ευρύτερη ματιά στην κατάσταση. Απλά πρέπει να καταλάβετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Εάν δεν έχετε τέτοια κατανόηση, αν δεν ξέρετε τι θέλετε, τότε ο Ερμής θα σας αποβάλει εύκολα και δεν θα έχετε καμία επιτυχία στο προσκήνιο.

Αύγουστος 2017

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος αυτό το μήνα στο ζώδιο σας! Μπορεί να ταξιδεύετε μπροστά και πίσω αυτή τη στιγμή. Το να ακούσετε τη διαίσθησή σας ίσως να είναι δύσκολο για εσάς αυτό το μήνα, επειδή υπάρχει ένα τεράστιο ποσό αυτοσυγκέντρωσης που σας διαφεύγει. Έχετε πολλές θεραπευτικές εργασίες για να κάνετε. Δώστε μεγάλη προσοχή στη δική σας υγεία αυτή τη στιγμή. Μπορεί να χρειαστείτε συμβουλή από έναν φίλο ή να εργαστείτε μαζί με τη δική σας κοινότητα. Στην πραγματικότητα, η κοινότητα που υπηρετείτε είναι πιο φιλική και σημαντική για εσάς κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Θα κερδίσετε αρκετό σεβασμό, αν δεν αισθάνεστε πως τον έχετε ήδη. Οι άνθρωποι θα βασίζονται σε σας για πολλές απορίες στο μυαλό τους. Στην πραγματικότητα, ίσως δεν συνειδητοποιείτε πόσο πολλοί άνθρωποι σας θαυμάζουν σας μέχρι να αρχίσετε να ανοίγετε τον εαυτό σας συναισθηματικά σε μια ευρύτερη ομάδα. Η πλανητική ενέργεια έχει να κάνει με την ομάδα και την κοινωνική δομή για εσάς αυτό το μήνα. Ο τομέας των υπηρεσιών είναι πολύ σημαντικός, ανεξάρτητα από το ποια είναι η ζωή σας αυτή τη στιγμή. Θεραπευτικά αντικείμενα για σας - λεβέντα βερβένα, λεμόνι, Φυλλώματα πράσινα, που φύονται στο έδαφος, πεζοπορία, φύση, γιόγκα, διαλογισμός, μαϊντανός, πορτοκάλια, εσπεριδοειδή γενικά. Πράσινα μήλα!

Καριέρα / Εργασία - Ίσως χρειαστεί να λάβετε υπόψη τη ζωή του καθενός στη δική σας καριέρα. Ο Ερμής οπισθοδρομεί αυτό το μήνα μετά τις 12 Αυγούστου και υπογραμμίζει τις ικανότητές σας σε αυτόν τον τομέα. Ίσως να είστε το πρόσωπο που καλείται αρκετά συχνά για να απαλύνει μια κρίση. Αν η δουλειά σας είναι στον τομέα των επικοινωνιών - υπολογιστές, ηλεκτρονικά, σύνδεση στο internet, ταχυδρομική υπηρεσία, μεταφορά και οτιδήποτε απαιτεί καλώδια και ομιλία - ίσως να είστε ο ήρωας! Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εποχή που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που λέτε, να ελέγξετε τα πάντα δύο φορές και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για όλες τις συσκευές. Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια θα είναι το κερασάκι πάνω από τη τούρτα στις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας. Εάν σκέφτεστε να κάνετε αίτηση σε μια νέα δουλειά τότε τα πράγματα ίσως μετακινούνται λίγο πιο αργά προς το τέλος του μήνα. Ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει τελικές αποφάσεις.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Ο έρωτας είναι αρμονικά ορατός για το ζώδιό σας αυτό το μήνα, ειδικά μέσω της εξυπηρέτησης και της συμμετοχής σε εκδηλώσεις της κοινότητας. Είναι όλα σχετικά με την εύρεση αγάπης και την κοινή φροντίδα μέσω της ομάδας. Συμμετέχετε σε μια σημαντική δραστηριότητα που απαιτεί να είστε σε υπηρεσία σε άλλους. Εάν είστε μόνοι, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα συναντήσετε έναν συμπονετικό φροντιστή σαν εσάς. Μπορεί να έχετε ένα ζώδιο που εισάγει την αγάπη στη ζωή σας. Υπάρχει μια αμοιβαία δεκτικότητα που σας θεραπεύει. Ο γάμος είναι μια πιθανότητα για το ζώδιο σας, καθώς η ενέργεια έχει οριστεί με το συνδυασμό των δυνάμεων στους προηγούμενους κύκλους του μήνα. Μπορεί να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με ένα μέλος της οικογένειας πέρα από τα πέπλα του κοσμικού κόσμου.

Αφθονία / Οικονομικά - Η δομή εισόδου και εξόδου των οικονομικών κύκλων και των κύκλων αφθονίας σας είναι λίγο παράξενος αυτό το μήνα. Αυτός ο μήνας πρόκειται να επισημάνει κάτι που πρέπει να φροντίσετε για αρκετό διάστημα. Αυτό μπορεί να ήταν μια κίνηση που χρειαζόταν να κάνετε πριν από χρόνια, όπως η μετατόπιση των λογαριασμών, ή το ότι θα πρέπει να συνδυάσετε τα οικονομικά μεταξύ των επενδύσεων. Δεν συνιστάται να πάρετε μια μεγάλη απόφαση μέχρι τον επόμενο μήνα, αλλά αν παρατηρήσετε κάτι σχετικά με τα δικά σας σχέδια, θα είναι μόνο καλύτερο να προχωρήσετε. Οι δαπάνες μπορεί να είναι μεγαλύτερες από την εξοικονόμηση αυτή τη στιγμή. Ίσως χρειαστεί να διορθώσετε κάτι την τελευταία στιγμή που προκαλεί λίγη θλίψη.

Υγεία- Προσαρμόστε τις ικανότητές σας στο γυμναστήριο! Αυτός είναι ο μήνας για να επανεκτιμήσετε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε ραντεβού με έναν διατροφολόγο ή να έχετε μια ειδική σύσταση από ιατρό για την υγεία σας. Ελέγξτε την υγεία του πεπτικού σας και πάρτε τις απαραίτητες ίνες που χρειάζεστε στη διατροφή. Γυμναστήριο περπάτημα ή πεζοπορία μπορεί να είναι σημαντικά για σας αυτή τη στιγμή.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Το σπίτι και η εστία σας μπορεί να είναι η κύρια εστίασή σας για μερικούς από εσάς αυτό το μήνα, καθώς ο αστεροειδής Vesta στηρίζεται άνετα στο δικό σας ζώδιο. Ίσως εργάζεστε για να θεραπεύσετε μια επώδυνη πληγή για το δικό σας σπίτι ή το κέντρο της καρδιάς σας. Ο Χείρωνας στους Ιχθείς βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σας. Βρίσκεστε στη μέση της εκκαθάρισης παλαιών διαμαρτυριών με ένα μέλος της οικογένειας σας.

Ιούλιος 2017

Για τον Παρθένο, του οποίου ο προστάτης είναι ο Ερμής, ο Ιούλιος 2017 θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικά ελπιδοφόρος χρόνος. Πολλά πράγματα θα σας γίνουν σαφή σε αυτό το στάδιο της ζωής και σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, θα γνωρίζετε πολύ περισσότερα, ίσως περισσότερο από ποτέ. Όσον αφορά τη σφαίρα εργασίας, αυτό θα σας προσφέρει ασύγκριτα πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών σας. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, προσπαθήστε να ενεργήσετε με σύνεση, αλλά γρήγορα, αφού τα περιθώρια των περιστάσεων του λιονταριού θα ξεδιπλώσουν όπως τα χρειάζεστε, έστω και αν είναι την τελευταία στιγμή. Για όσους δεν έχουν δική τους επιχείρηση, ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού θα είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για κάθε είδους κινδύνους και επιχειρήσεις. Φυσικά, δεν πρέπει να ρίχνετε τον εαυτό σας στο βάθος, αλλά όλα τα άλλα είναι ίσα, θα είστε σε μια ασύγκριτα πιο ευνοϊκή θέση από οποιονδήποτε άλλο, και έτσι μερικές φορές είναι λογικό να στηρίζεται στην τυφλή τύχη, ειδικά αν υπάρχει Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Όσον αφορά τη σφαίρα των προσωπικών σχέσεων, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η Παρθένος θα βοηθήσει και τώρα η Αφροδίτη. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική πτυχή, η οποία ουσιαστικά εγγυάται την επιτυχία στην αναζήτηση ενός εταίρου. Για όσους είναι παντρεμένοι, η υποστήριξη της "ουράνιας ιερίας" θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα ορισμένα επιδόματα, αλλά θα υπάρξουν περισσότερα για αυτό το παρακάτω. Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι η θέση του Ποσειδώνα, υποστηριζόμενη από τη Σκοτεινή Σελήνη, δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε για προβλήματα. Δεν πρέπει να κολλήσετε σε μερικές γραμμές υπαρξιακών συλλογισμών, αλλιώς θα χάσετε όλα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες σας.

Τον Ιούλιο του 2017 το μέτωπο εργασίας θα επιτρέψει στον Παρθένο να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα αρκετά γρήγορα. Όπως ήδη αναφέρθηκε, σε μια συγκεκριμένη στιγμή θα ήταν λογικό να αναλάβουμε τον κίνδυνο, να απελευθερώσουμε τα συναισθήματά σας και να δούμε τι προέρχεται από αυτό. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να κάνετε κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν δεν έχετε καταφέρει να τις σκεφτείτε μέχρι το τέλος. Εάν οι συνάδελφοι σας προσφέρουν βοήθεια - μην το απενεργοποιήσετε, αλλά να είστε προσεκτικοί για τους άγνωστους «καλούς Σαμαρείτες». Η πιθανότητα εξαπάτησης είναι χαμηλή, αλλά θα υπάρξει, οπότε είναι καλύτερα να είστε στην ασφαλή πλευρά. Αποδεικνύεται ότι η αυγή της θερινής σεζόν θα είναι ένας κάπως αντιφατικός κύκλος για τον Παρθένο. Αλλά υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα νίκης, πράγματι σε ορισμένες στιγμές η πιθανότητα αυτή θα γίνει εκατό τοις εκατό, οπότε θα ήταν υποκρισία να θρηνήσετε την πικρή μοίρα σας. Θα προτιμούσατε να κοιτάξετε μπροστά και να μην χάσετε ευκαιρίες. Όσοι δεν εργάζονται για τον εαυτό τους θα έχουν τώρα την ευκαιρία να ανοίξουν τις δικές τους επιχειρήσεις. Πρέπει, ωστόσο, να επιτύχετε την υποστήριξη (ή, ιδανικά, της εταιρικής σχέσης) άλλων ανθρώπων! Λόγω της δυσμενούς θέσης του Ποσειδώνα, δεν θα επιβιώσετε μόνοι σας - μην το σκεφτείτε καν, αλλιώς θα λυπάσαι.

Τον Ιούλιο του 2017 ο χώρος της αγάπης θα φέρει στους δεσμευμένους Παρθένους πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές. Μερικοί από εσάς θα επανεκτιμήσουν ριζικά τις ζωές σας. Μερικοί από εσάς θα αποφασίσετε ότι έχει περάσει ο χρόνος των παλαιών σχέσεων και ότι ήρθε η ώρα να σκεφτείτε κάτι πιο φρέσκο. Δεν υπάρχει τίποτα κακό για τις αλλαγές, ειδικά εάν αισθανθείτε μια πραγματική ανάγκη για αυτό. Ο Παρθένος που είναι αδέσμευτος, όπως ήδη αναφέρθηκε, θα έχει κάθε ευκαιρία να βρει το "σημαντικό άλλο" του. Φυσικά, θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια για αυτό, αλλά hey, κανείς δεν σας υποσχέθηκε έναν εύκολο δρόμο. Επιπλέον, ο στόχος είναι δύο φορές πιο επιθυμητός εάν ο δρόμος είναι δύσκολος. Γι 'αυτό πάρτε το χάρισμα, την προσαρμοστικότητά σας και την ικανότητά σας να βγείτε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις σε ένα κομμάτι και να πάτε στην πριγκίπισσα στον πύργο. Θα έχετε τύχη, και το σημαντικό δεν είναι να αμφιβάλλετε τις πιθανότητές σας ή την ευγένεια των παρορμήσεων σας. Εάν μετακινηθείτε από εγωιστικά συμφέροντα, εάν ξεχάσετε ξαφνικά ποιο είναι το σημείο όλων των όσων συμβαίνουν, ο Ποσειδώνας θα πάρει αμέσως την κατάσταση στα χέρια του. Μην αφήνετε αυτό να συμβεί, αλλιώς δεν θα έχετε καμία πιθανότητα νίκης.

Ιούνιος 2017

Το επόμενο διάστημα του Ιουνίου είναι μία ευκαιρία σύνδεσης, μάθησης και επιτυχίας. Αν και η πανσέληνος στις 9 μήνα είναι μια σημαντική υπενθύμιση για να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια, ο μήνας τείνει να ευνοεί εξωτερικές υποχρεώσεις και απολαύσεις ως επί το πλείστον.

Είναι σκόπιμο να ρίξετε ενέργεια σε μακροπρόθεσμους στόχους, σταδιοδρομία, δικτύωση και εκπαίδευση τον Ιούνιο. Υπάρχει πολλή δραστηριότητα στο ανώτερο ημισφαίριο του ηλιακού σας διαγράμματος, γεγονός που υποδηλώνει την ανάγκη να γίνουν τα πράγματα ευθεία με την καριέρα σας, τη φήμη, τις φιλίες και τον κόσμο της εκπαίδευσης ή της έκδοσης. Έχετε αρκετή υποστήριξη γι 'αυτό, παρεμπιπτόντως!

Περίπου το 5ο είναι εξαιρετικό για τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με το σπίτι, όπως εργασίες από ή στο σπίτι, ακίνητα και οικιακές υπηρεσίες. Σημειώστε τις ιδέες σας τώρα! Μπορεί να χρειάζονται περισσότερη δουλειά αλλά έχουν μακροπρόθεσμες προοπτικές.

Από τον 4ο, μπορεί να συνεργάζεστε με άλλους, αλλά να κάνετε το δικό σας πράγμα ταυτόχρονα - κάπως, κάνετε αυτό το έργο. Η ομαδική εργασία ή η συνεργασία είναι ευεργετική για εσάς αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείτε να βρεθείτε μπροστά από τους άλλους, ανεξάρτητα από το αν είστε υπερκινητισμένοι και σίγουροι. Παίρνετε μεγάλες ιδέες για την εκδήλωση των ονείρων σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ακολουθήσετε μια πολύτιμη αιτία. Γνωρίζετε ενστικτωδώς ότι τα επίμονα προβλήματα στη ζωή σας απαιτούν νέες απαντήσεις και είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση. Αυτός είναι ένας μήνας έμπνευσης, σκληρής δουλειάς και νέων ή ανανεωμένων συνδέσεων.

Από τον 6ο, η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με το σημάδι σας, εμπνέοντας σας να αναζητήσετε νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες. Αυτή η διαμετακόμιση παρέχει μια απαλή ώθηση για να εξερευνήσετε παρά την πίεση ή την έντονη ανησυχία, ώστε να αισθάνεται φυσική και ομαλή. Έχετε μια ισχυρότερη έλξη για πολιτιστικά γεγονότα αυτή τη στιγμή. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του τον Ιούνιο, έλκεστε σε - ή αντλείτε - νέες φιλίες και ενδιαφέροντα. Οι νέες τάξεις ή οι ομαδικές εμπειρίες και οι εξωσχολικές δραστηριότητες μπορούν να διακριθούν έντονα τώρα καθώς είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

Υπέροχη ενέργεια είναι μαζί σας για την προπόνηση και την προώθηση των επαγγ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ο έντονος εκνευρισμός από τις δυσκολίες και τις παρασκηνιακές καταστάσεις που αντιμετωπίζατε για περίπου 8 χρόνια,...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει τον ανατρεπτικό αυτό πλανήτη στο δωδέκατο οίκο σας, ο οποίος αντιπροσωπεύει τον...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ξεκινάει για εσάς μια περίοδος, κατά την οποία, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν στην ερωτική σας ζωή, αλλά και...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η περίοδος που ξεκινάει για εσάς, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, εφόσον φυσικά βοηθούν...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας αλλαγές, κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον,...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ριζικές αλλαγές αναμένεται να δεχτεί η καθημερινότητά σας,ενώ είναι πιθανό να αλλάξει ακόμα και η συμπεριφορά σας....