Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάρτιος 2017

Αυτός ο μήνας της άνοιξης και ο κύκλος έκλειψης τονίζει τον Οίκο που αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις σας. η εμπειρία της ένωσης με άλλους γίνεται πολύ πιο εύκολη. Μπορείτε να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους, που προορίζονται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον . Μπορεί να υπάρχει μια έμφαση στην ερωτική σχέση σας. Αλλά αν δεν είστε βέβαιοι για τα πράγματα και το πώς εξελίσσονται τα συναισθηματικά σας πάρτε το χρόνο σας.

Καθώς η έκλειψη συνέβη σε σχέση με τον ονειρικό και νεφελώδη Ποσειδώνα, είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσετε να ασκείτε μεγαλύτερη διάκριση και να συνεργαστείτε με όσους αγαπάτε για να εντοπίσετε τον ρεαλισμό και τα πραγματικά περιστατικά. Διαφορετικά, η φαντασία μπορεί να τρέξει άγρια. Η συμπόνια σας είναι αυξημένη και προκαλεί μια σύνδεση με όλους τους άλλους η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τη φροντίδα για έναν άλλο άνθρωπο που δεν γνωρίζετε ή μια τάση προς φιλανθρωπικές πράξεις.

Η Αφροδίτη θα κινηθεί προς τα πίσω μέσα από την περιοχή του χάρτη σας που σχετίζεται με τις αξίες και τα υπάρχοντά των άλλων ανθρώπων. Μερικά από τα περιστατικά που θα συμβούν αυτήν την εποχή μπορεί να σχετίζονται με ό,τι κάντε αρχές Φεβρουαρίου. Μπορεί να ασχολείστε με θέματα όπου μπορεί να σας φοβίζουν για μια απώλεια, αλλά αυτό το πλανητικό σκηνικό αντιπροσωπεύει επίσης κληρονομιές και κέρδη μέσω χρηματιστηριακών ενεργειών.

 

Καθώς η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της έλξης, είναι μια καλή στιγμή για να υποβάλλετε αίτηση για δάνεια, να πετάξετε από πάνω σας ό, τι δεν χρειάζεστε πια, ή να κάνετε γενικά μια διευθέτηση σε πράγματα όπως τα θέματα ιδιοκτησίας και κτήματα. Η σύνδεση της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Ερμή στις 18 και με τον Ήλιο στις 25 του μήνα μπορεί να είναι σημαντική για ζητήματα κληρονομικών και νομικών θεμάτων, με καλή έκβαση.

Η συγγενής φύση της Αφροδίτης στον χώρο σας αστρολογικά που έχει να κάνει με την αίσθηση της βαθιάς σύνδεσης μπορεί επίσης να σας κάνει να έχετε αναθεώρηση σε κάθε είδους στενές σχέσεις. Είναι μια περίοδος που μπορούν να αναπτυχθούν πιο βαθιά προσηλωμένα αισθήματα, ειδικά όταν η Αφροδίτη επιστρέψει προς τα εμπρός από τις 15 Απριλίου.

Μετά από αυτό το μήνα μπορεί να σας περιμένει επίλυση σε πολλά πράγματα που συνδέονται με κοινές αξίες, κοινά οικονομικά ή επιχειρηματικές συναλλαγές με ανθρώπους που αγαπάτε. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια όσον αφορά την αγορά και την πώληση αγαθών, αλλά και μεγάλες ιδέες επάνω σε συμβατικά θέματα, ακόμη και τα μελλοντικά σχέδια ενός ταξιδιού μπορεί να εξελιχθούν σε μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό.

Η Πανσέληνος της 12ης Μαρτίου πέφτει στο ζώδιό σας. Είναι μια περίοδος που θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε την προσοχή των άλλων. Η Σελήνη προκαλεί επίσης μια ισχυρότερη συναισθηματική αντίδραση και φέρνει τα συναισθήματά σας στην επιφάνεια. Η περίοδος στα μέσα του μήνα μπορεί να φέρει τα θέματα σχέσεων σε μια κορύφωση .

Αισθάνεστε τα πράγματα πιο έντονα αυτή τη στιγμή, είστε όλο και πιο ευαίσθητοι στις αποχρώσεις του συναισθηματικού κόσμου και του δικού σας και των γύρω σας.

Η μεταγενέστερη επίδραση από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί επίσης να φέρει ηλικιωμένους συγγενείς ή ένα σπίτι ή γενικά μια κατάσταση που αφορά τις ρίζες σας στο προσκήνιο, όπως μπορεί να σας αποκαλύψει ευκαιρίες οι οποίες σχετίζονται με μακροπρόθεσμα χρεόγραφα.

 

Η Γη και η Σελήνη στηρίζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο από το βράδυ της 2ης μέχρι αργά το βράδυ της 4ης του Μάρτη και από τα μέσα της 11ης μέχρι αργά το απόγευμα στις 13 του μήνα, στις 21, μέχρι νωρίς το απόγευμα της 23ης του μηνός και από η 30η του Μάρτη και μετά.

Φεβρουάριος 2017

Θα πρέπει να συνεχίσουν οι Παρθένοι να απολαμβάνουν μερικές θαυμάσιες εκπλήξεις και μεγάλες ευκαιρίες τον Φεβρουάριο. Ωστόσο, μια σειρά από προκλήσεις λόγω σημαντικών διελεύσεων μας λένε ότι θα πρέπει να αποδείξετε την αξία σας στον εαυτό σας ή να εργαστείτε σκληρότερα για να υλοποιήσει την καλή σας τύχη .

Ο Ουρανός σε δύσκολη σχέση με το ζώδιό σας από Απρίλιο 2016-Μάρτιος2019 σας επιτρέπει να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Οι διεγερτικές αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στη ζωή σας και ο εσωτερικός ενθουσιασμός σημαίνουν ότι μπορείτε να εκφράσετε μια πιο σημαντική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Είστε πιο ελεύθεροι, με λιγότερες αναστολές, και έτσι μπορείτε να νιώθετε ακόμη και υπερήφανοι που είναι λίγο περίεργο για εσάς.

Ο Κρόνος από Δεκέμβριο 2016 - Δεκέμβριο 2017 αντιπροσωπεύει μια στιγμή σταθερής προόδου, όπου επιπλέον υπομονή, αποφασιστικότητα και μια ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος επιτρέπουν μεγάλα επιτεύγματα. Θα είναι ισορροπημένη και εστιασμένη η δράση σας, και δεν θα  αποσπάτε την προσοχή από τους στόχους και τα σχέδιά σας. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα συναρπαστική ή συναρπαστική φάση της ζωής σας αυτός ο μήνας, είναι πολύ σημαντικός επειδή εργάζεστε σκληρά για την οικοδόμηση σημαντικών εργασιών στα θεμέλια για τα επόμενα χρόνια.

Ο Δίας τα μέσα Δεκεμβρίου 2016 έως τα τέλη Μαρ 2017 θα σας δώσει μια αίσθηση ευτυχίας και αισιοδοξίας, μιας και τα καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Υγεία και ζωτικότητα πρέπει να είναι υψηλές, κάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το γενικά πολύ τυχερό διάστημα. Θα έχετε αυξημένη κοινωνικότητα και μπορούμε να περιμένουμε καλές σχέσεις με τους αγαπημένους καθώς και τα άτομα στην εργασία και σε ομαδικές δραστηριότητες . Αυτή είναι μια πολύ μεγαλύτερη διέλευση από το συνηθισμένο μέσα από το χώρο των μόνιμων σχέσεων και των αποκτημάτων σας, λόγω του ότι ο Δίας είναι  ανάδρομος στις 6 Φεβρουαρίου.

Η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό κορυφώνεται αυτόν τον μήνα με έξαρση στις 2 Μαρτίου και αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία και ενθουσιασμό. Θα αισθανθείτε μια έντονη επιθυμία να αντιδράσετε ή να επαναστατήσετε ενάντια σε κάθε τι  που σας εμποδίζει από το να έχετε την δυνατότητα να κάνετε ό, τι θέλετε. Θα μπορούσε να υπάρξει μια συγκεκριμένη ξαφνική αλλαγή ή ένα γεγονός που απελευθερώνει την ένταση και οδηγεί σε μια σημαντική αλλαγή των περιστάσεων.

Ο Ήλιος από 8 με 18 Φεβρουαρίου μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή, διότι το εγώ σας μπορεί να πάρει άλλο δρόμο επίτευξης από αυτόν που θέλετε. Ανταγωνιστές και εχθροί αντιτάσσονται στις προσπάθειες σας και πρέπει να αγωνιστείτε για να εκφράσετε την αληθινή ταυτότητά σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να χρειαστεί να μετριάσετε την αυτοπροβολή σας και σκεφτείτε τι είστε πραγματικά στην προσπάθειά σας να επιτύχετε.

Ο  Ουρανός από τις 7 Φεβρουαρίου έως τις 11 φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις και τόνωση σε ερωτικές συναντήσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε κάτι νέο και συναρπαστικό, και θα πρέπει να έχετε αρκετή ελευθερία για να είστε σε θέση να το κάνετε αυτό. Αυξημένη αυτογνωσία μπορεί να έρθει μέσω ανατροφοδότησης από τις προσωπικές αλληλεπιδράσεις.

 

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία από τις 9 Φεβρουαρίου έως 13 θα σας κάνει να αισθανθείτε στην κορυφή του κόσμου, απολαμβάνοντας το ζεστό και φιλικό κλίμα με όλους. Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε το κέφι σας, τον ενθουσιασμό και την αυτοπεποίθηση για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καλή σας τύχη.

Η  Σεληνιακή έκλειψη στις 10 του μήνα έχει τόσες πολλές θετικές πτυχές που μπορείτε να είστε αισιόδοξοι για τους επόμενους μήνες. Ενισχύει τα φυσικά ταλέντα σας και φέρνει πρακτικά αποτελέσματα και διαρκή επιτεύγματα. Η επίδραση αυτής της έκλειψης θα διαρκέσει μέχρι την 7η του Αυγούστου σεληνιακή έκλειψη.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο από τις 11 Φεβρουαρίου έως τις 16 φέρνει υπομονή, επιμονή και μια ισχυρή ηθική στα θέματα εργασίας. Αυτά τα χαρακτηριστικά, μαζί με μια αίσθηση του καθήκοντος και σοβαρή στάση κάνουν αυτό το διάστημα μια εξαιρετική στιγμή για να πετύχετε τους στόχους σας. Είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε πρακτικά αποτελέσματα και δεν κάνετε λάθη . Σοβαρά ή δύσκολα καθήκοντα μπορεί να ολοκληρωθούν τώρα. Μπορεί να χρειαστεί να δείξει ηγετικές ικανότητες σας ή να σας ζητηθεί να αναθέσετε στους άλλους ευθύνες, έχοντας όμως εσείς το πρόσταγμα.

Ιανουάριος 2017

Η χρονιά ξεκινά με ένα συντριπτικό ποσοστό των πλανητών στο δυτικό τομέα - στον τομέα των άλλων ανθρώπων. Περίπου 70 με 80 τοις εκατό των πλανητών υπάρχουν εδώ και ο 7οσ οίκο σας των σχέσεων και των συνεργασιών είναι ισχυρός (και θα γίνει ακόμη πιο ισχυρός τους επόμενους μήνες), ενώ το πρώτο σας σπίτι του Εαυτού, είναι άδειο - μόνο η Σελήνη θα επισκεφθεί τον Ωροσκόπο σας για περίπου πέντε ημέρες (από 1η έως και 2η του μήνα και από την 27η έως την 29η ). Έτσι, το μήνυμα είναι σαφές: Πάρτε ένα χαμηλό προφίλ (στο οποίο είστε καλοί), βάλτε άλλους ανθρώπους πρώτα και την επίτευξη των σκοπών σας με τη διπλωματία και τη συναίνεση και όχι με άμεσες, αυθαίρετες ενέργειες. Η καλή σας προέρχεται προέρχεται από τους άλλους και τις καλές χάρες τους και όχι από προσωπική πρωτοβουλία, είτε αυτο-βούληση.

Βλέπουμε το ίδιο ποσοστό της εξουσίας στο κάτω τμήμα, το ναδίρ του Ωροσκόπιου σας επίσης. Η νύχτα είναι ένας χρόνος για όνειρα και η προετοιμασία για την ημέρα. Η Νύχτα – το Ναδίρ -  είναι υποκειμενική περιοχή, οι εσωτερικές δραστηριότητες. Έτσι, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για τον καθορισμό και την απεικόνιση των στόχων σταδιοδρομίας - να προσπαθήσετε όσο καλύτερα μπορείτε να ζήσετε στους στόχους σας σε ένα εσωτερικό επίπεδο. Η ώρα για δράση σε αυτά τα πράγματα θα έρθουν αργότερα. Αν κάνετε τη δουλειά σας σωστά, οι προς τα έξω  ενέργειές σας θα είναι τόσο φυσικές και εύκολες όπως  η αναπνοή είναι φυσική σε όλους μας.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε μια εξαιρετική περίοδο για την έναρξη νέων έργων ή την εισαγωγή νέων προϊόντων στην αγορά. Καθώς δεν θα υπάρξουν ποτέ πάνω από δύο πλανήτες ανάδρομη αυτή τη στιγμή, έχετε εύνοια. Εάν μπορείτε να προγραμματίσετε την έναρξη σας σε κάποια εργασία μεταξύ 10- 24 του μήνα έχετε την προστιθέμενη αξία της Σελήνης στο πλάι σας. Τον επόμενο μήνα θα πρέπει επίσης να κάνετε πολλά, που όμως θα τα ετοιμάσετε τώρα, είστε καλοί αυτήν την περίοδο σε όλα αυτά τα πράγματα που θέλουν προγραμματισμό. Αλλά μην περιμένετε πάρα πολύ περισσότερα, δεν έχει πολύ κέρδος ο μήνας, έχει όμως καλές προοπτικές .

Το ξεκίνημα του χρόνου έχει μια πλανητική δύναμη που κινείται μακριά από εσάς. Οι ανάγκες σας είναι σημαντικές, αλλά τώρα επικεντρωθείτε σε άλλους. Καλλιεργήστε τις σχέσεις σας και τις κοινωνικές δεξιότητές σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ποιος είστε μέσα σχέσεις σας. Εάν οι συνθήκες είναι ενοχλητικές, να κάνετε μια σημείωση για το τι πρέπει να αλλάξετε και όταν οι πλανήτες πάρουν στροφή προς την Ανατολή – ώστε να αρχίσουν να κινούνται προς το μέρος σας - θα είναι πιο εύκολο να κάνετε αυτές τις αλλαγές.

Η πλανητική δύναμη είναι ως επί το πλείστον στο κάτω μισό του γραφήματος σας αυτό το μήνα. Ο πλανήτης της καριέρα σας, ο Ερμής, είναι ανάδρομος το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Έτσι, οι κινήσεις σταδιοδρομίας και στόχων χρειάζονται περισσότερη μελέτη και σαφήνεια πριν γίνουν πραγματικότητα. Θέματα καριέρας πάρτε το χρόνο να τα επιλύσετε. Δώστε την προσοχή σας στο σπίτι, την οικογένεια και τη συναισθηματική ευεξία σας αντ 'αυτού.

Πρόκειται για ένα μήνα για την εύρεση γαλήνης μέσα από την συναισθηματική ζώνη άνεσής σας και για να βάλετε το σπίτι σας σε τάξη. (4ο σπίτι σας της οικογένειας είναι πολύ ισχυρό αυτό το μήνα, ενώ ο 10ος οίκο σας της καριέρας είναι άδειος. Μόνο η Σελήνη θα επισκεφθεί το 10ο Σώμα, εν συντομία, στις 20 και 21. Αυτές θα είναι οι ημερομηνίες - μηνιαίες αιχμές της καριέρας.)

Πολλά συμβαίνουν στο σπίτι σας αυτές τις μέρες. Φαίνεται σαν να υπάρχει αναδιαμόρφωση. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει στο σπίτι ενός άλλου μέλους της οικογένειας, καθώς και εκεί που μένετε εσείς. Πάθη τρέχουν με υψηλούς ρυθμούς στο σπίτι και θα χρειαστεί πολύ δουλειά και προσπάθεια για να μείνει ήσυχη και ήρεμη η οικογενειακή σας ζωή. Κάποια μυστικά αναδεικνύονται τώρα.

Τα άτομα που εμπλέκονται σε ψυχολογικές θεραπείες θα πρέπει να κάνουν μεγάλη πρόοδο τώρα, τόσο καταπιεσμένο υλικό στην επιφάνεια είναι στην πραγματικότητα μια καλή λύτρωση. Αν και αυτά τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα, είναι καλό γεγονός- για όπως έρχονται στην επιφάνεια, γίνονται αντικειμενοποιημένη πραγματικότητα, μπορείτε να τα δείτε, να κατανοήσετε τους και τελικά να εργαστείτε για την εξάλειψή τους. Το φως της ημέρας είναι το καλύτερο όπλο εναντίον τους.

Η αγάπη, αν και ασταθής, είναι πολύ καλό και ενεργό πεδίο αυτό το μήνα. Η αγάπη είναι πιο πνευματική και ιδεαλιστική, και ξεχωρίζει, είναι πιθανό να συμμετάσχετε σε πνευματικά  ή καλλιτεχνικά προσανατολισμένα ειδύλλια. Ο χώρος εργασίας φαίνεται το σκηνικό αυτής της ρομαντικής δράσης. Αλλά οι άνθρωποι που εμπλέκονται στην υγεία σας είναι επίσης δελεαστικά άτομα.

Η υγεία είναι καλή και μπορείτε να την ενισχύσετε περαιτέρω με μεγαλύτερη προσοχή στους αστραγάλους, τα πόδια, την καρδιά, τους πνεύμονες, τα χέρια, τους ώμους και τα έντερα σας.

Δεκέμβριος 2016

Η επιτυχία και η ευτυχία παραμένουν υψηλές προτεραιότητες αυτό το μήνα, αλλά θα πρέπει να αγωνιστείτε πιο σκληρά από ό, τι πριν από την επίτευξή τους. Εργαστείτε με μέθοδο κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Δεκεμβρίου 2016 και θα πρέπει να επιτύχετε τους στόχους σας μεταξύ 8 - 12 Δεκ.

Ο Κρόνος σε καλή διάθεση προς το ζώδιό σας φέτος αντιπροσωπεύει μια στιγμή δύναμης που θα σας επιτρέψει να έχετε μεγάλα επιτεύγματα. Είστε από τα ζώδια που ξέρουν να βάζουν στόχους και να τους πλησιάζουν μεθοδικά, στοιχεία που αρέσουν στον Κρόνο, οπότε σας ευνοεί παρά το γεγονός ότι είναι σε τετράγωνο με το ζώδιό σας. Αν και δεν είναι ιδιαίτερα συναρπαστική ή εντυπωσιακή φάση της ζωής σας αυτός ο μήνας, είναι πολύ σημαντικό το να εργάζεστε σκληρά για την οικοδόμηση του μέλλοντός σας.

Ο Δίας σε καλή σχέση με το ζώδιό σας από 23 Οκτ-26 Δεκ θα σας δώσει ένα διάστημα ευτυχίας και αισιοδοξίας, όταν καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Υγεία και ζωτικότητα πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο, κάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το γενικά πολύ τυχερό διάστημα της επίδρασης του Δία Θα πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικότητα και μπορείτε να περιμένετε καλές σχέσεις με τους αγαπημένους καθώς και με άλλα άτομα στην εργασία και σε ομαδικές δραστηριότητες.

Το εξάγωνο Δία του Κρόνου από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές του 2017 είναι μια εποχή συγκρατημένης επέκτασης. Μερικές ευκαιρίες για ανάπτυξη είναι πιθανό να σας προσφερθούν και μπορείτε να βασιστείτε  στην διαίσθησή σας και στην αναλυτική σας ικανότητα για να αδράξετε μόνο αυτές τις ευκαιρίες που είναι κατάλληλες για εσάς. Αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να είναι στην καριέρα σας, μέσω επενδύσεων ή επιχειρηματικών συμφωνιών, ή στην προσωπική σας ζωή με την εμφάνιση μις πολύ σημαντικής σχέσης.

Ο Άρης από τις 22 Νοεμβρίου έως 7 Δεκεμβρίου αποτελεί μια πρόκληση που πρέπει να ξεπεραστεί προκειμένου να επιτευχθεί ένας συγκεκριμένος στόχος ή απλά για να βρείτε τον τρόπο να είστε ο εαυτός σας. Ο θυμός και η απογοήτευση είναι πιθανό να σας συνοδεύουν, καθώς άλλοι άνθρωποι στέκονται στο δρόμο σας ή απευθείας αντιτίθενται θέλησή σας. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για να καταφέρετε πλήρως ό, τι θέλετε, έτσι θα πρέπει να επιλέξετε τις μάχες σας προσεκτικά. Εκτός εάν οι στόχοι σας είναι ευγενείς και δεν απειλούν άλλους, μια τακτική υποχώρηση μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Δία από 28 Νοέμβρη - 5 Δεκέμβρη αυξάνει την επιθυμία σας να ανταγωνίζεστε για να κερδίσετε. Σχεδόν κάθε δράση που ξεκινάτε τώρα θα αποδειχθεί επιτυχής. Επιτυχίες σας περιμένουν παντού, στην καριέρα σας, σε οικονομικά θέματα, στον χώρο της εργασίας και των επιχειρήσεων, αλλά και στις προσωπικές σχέσεις. Χρησιμοποιήστε την αποφασιστικότητά σας και να ενεργείτε με το ένστικτό σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφασιστικές ενέργειες, λήψη σημαντικών αποφάσεων, για την πρόοδό σας και την αύξηση του πλούτου σας. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα καλή στιγμή επίσης για τον έρωτα και τη βελτίωση των υφιστάμενων σχέσεων.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο από Νοέμβρη 30 - Δεκέμβρη 6 ρυθμίζει την ενέργειά  σας δίνει την αντοχή για να πετύχετε. Μπορείτε μεθοδικά να σχεδιάζετε την δράση σας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Στις σχέσεις, θα προσελκύσετε πιστούς ανθρώπους ή εκείνους που ψάχνουν για κάποιον ισχυρό και αξιόπιστο. Σύντροφο. Νέες σχέσεις είναι δυνατές, αλλά είναι πιθανό να εξελίσσονται αργά. Ρομαντική αρχική διάθεση μπορεί να δώσει τη θέση της σε πρακτικά θέματα, αλλά η μακροπρόθεσμη προοπτική των σχέσεών σας θα είναι καλή.

Ο Ήλιος από την 1η Δεκεμβρίου έως 12 φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας επιταχύνονται και γίνονται πιο εύκολα στην επίτευξή τους. Άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, και μπορείτε να περιμένετε ότι θα έχετε σε όλα τα επίπεδα ισχυρούς συμμάχους, ειδικά αν έχετε να επιλύσετε κάποια θέματα που σχετίζονται με ασφάλειες ή με νομικά ζητήματα.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο από 8 έως 12 Δεκέμβρη σημαίνει ότι είναι ώρα να σηκωθείτε και να παλέψετε. Σκληρή δουλειά, πειθαρχία και υπομονή απαιτούνται για να βγάλετε πέρα τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε επιπλέον ευθύνες ή να ενεργείτε ως σύμβουλος ή οδηγός. Αυτό πρέπει να είναι ένα διάστημα μεγάλης ικανοποίησης με την καλή τύχη που προέρχεται από τον Δία.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία από 8 - 12 Δεκέμβρη φέρνει αισιοδοξία, καλή τύχη και ν ευτυχία. Αυτή είναι μια ιδανική στιγμή για να πετύχετε τους στόχους σας, καθώς θα πρέπει να υπάρχει ελάχιστη ή καμία αντίσταση. Οι άλλοι θα είναι γενναιόδωροι και φιλόξενοι προς εσάς, ειδικά  όσοι έχουν θέσεις κύρους, όπως δικαστές και προϊστάμενοι γενικά. Η ανάπτυξη που θα αντιμετωπίζετε μπορεί να είναι υλική και πνευματική, με τις ευκαιρίες που έρχονται το δρόμο σας για να αυξήσετε τον πλούτο σας.

Η 13η Δεκέμβρη και η Πανσέληνος θα σας κάνουν λίγο κυκλοθυμικούς, να είστε προσεκτικοί στο τι θα λέτε στους ανθρώπους που σας αγαπούν για ένα διάστημα δύο εβδομάδων.

Νοέμβριος 2016

Ο ρεαλισμός και η αυτοπεποίθηση θα σας χαρακτηρίσουν αυτόν τον μήνα, θα προχωρήσετε τα σχέδιά σας αλλά και υποθέσεις που σας καθυστερούσαν και σας πίεζαν θα μπορέσετε να τις επιλύσετε. Η θαυμάσια ενέργεια από την ονειρική νέα σελήνη στις 30 Οκτ θα σας κρατήσει σε μια χαρούμενη και δημιουργική διάθεση για το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου αυτού. Η εξαπάτηση και η σύγχυση θα μπορούσε στη συνέχεια να εισαχθεί στη ζωή σας και πάλι, αλλά όχι μέχρι την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

Ο Ποσειδώνας απέναντι από το ζώδιό σας από Σεπτέμβριο 2016 - Ιανουάριο 2017 είναι που επηρεάζει έντονα εκείνους που γεννήθηκαν αργά στην Παρθένο, λόγω του Ποσειδώνα ο οποίος είναι σε φάση οπισθοδρόμησης. Δίνει γνώσεις σχετικά με την αληθινή ταυτότητά σας, αυτό που έχετε πιθανώς κρυμμένο μέσα στην ψυχή σας και σας κάνει να μπορείτε να λέτε τις απόψεις σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ποσειδώνας λειτουργεί ως καθρέφτης μέσα από τους άλλους ανθρώπους στη ζωή σας. Είναι από αυτή την ανάδραση στις σχέσεις που μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον εαυτό σας.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Οκτώβριο 22-Νοέμβριο 2 δίνει δύναμη στην προσωπική έκφραση, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, περήφανοι και ενθουσιώδεις. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς, την εργασία, τις σχέσεις και την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Η Σελήνη στην 30η του Οκτώβρη διατηρεί τις αρμονικές συνθήκες της ηλιακής διέλευσης σας μέχρι την 29η Νοεμβρίου και το νέο φεγγάρι στον Τοξότη. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα με μεγαλύτερη ένταση στις 14 Νοέμβρη με την πανσέληνο. Μια ξαφνική πρόσβαση στο υψηλότερο μυαλό σας θα οδηγήσει σε πνευματική φώτιση και σε ελπίδα για το μέλλον. Θα μπορούσατε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε μια πνευματική κατεύθυνση, σε κάθε τομέα της ζωής, από το να ακολουθήσετε μια νέα αλήθεια έως να βρείτε την αδελφή ψυχή σας.

Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, έτσι θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα βρείτε τρόπους να τα προωθήσετε. Στον τομέα της καθημερινότητας θα κάνετε κάποιες σημαντικές αλλαγές, ενώ θα προσέξετε την υγεία σας και την εμφάνισή σας.

Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου και θα μπορέσετε να επιλύσετε ζητήματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις ομαλοποιώντας τις σχέσεις σας. Ακόμη θέματα κληρονομικά ή της ακίνητης περιουσίας σας θα τα ρυθμίσετε και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, έτσι με τον σύντροφό σας θα είστε σε απόλυτη αρμονία και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον.

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα έχετε ερωτικές περιπέτειες και εμπειρίες . Θα γνωρίσετε διαφορετικά άτομα και με την δημιουργικότητά σας θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου, θα μπορέσετε να κάνετε πολύ προσεκτικά άλματα τόσο στο επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στην καριέρα σας. Θα είστε δημοφιλείς και προσεκτικοί σε κάθε σας απόφαση, ωστόσο θα προτιμήσετε τις θαρραλέες κινήσεις που θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά του Τοξότη θα φροντίστε τις σχέσεις σας με το στενό σας και το οικογενειακό σας περιβάλλον . Θα ασχοληθείτε με ζητήματα της καθημερινότητας και του χώρου σας για να περνάτε ευχάριστα.

Οκτώβριος 2016

Αυτός ο Οκτώβριος είναι ένα πολύ καλύτερο διάστημα σε σύγκριση με το Σεπτέμβριο του 2016. Υπάρχει μια σημαντική εστίαση για τη ζωή, την αγάπη σας, με άριστες συνθήκες ως επί το πλείστον. Μόνο οι τελικές λίγες ημέρες του Οκτωβρίου θα σας κουράσουν, με σκληρή δουλειά σε αυτόν τον τομέα, τον τομέα των σχέσεων. Οποιεσδήποτε προτάσεις ραντεβού είναι καλύτερα να μπουν νωρίτερα στο μήνα.

Ο Πλούτωνας σε τρίγωνο με το ζώδιό σας θα σας δώσει δίνει τρομερή προσωπική δύναμη και επιρροή. Η ακραία ώθηση στα επίπεδα του εγώ και της εμπιστοσύνης σας, σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να κάνετε μεγάλες προόδους σε όλους τους τομείς της ζωής. Οι άνθρωποι θα γοητευτούν από την ισχυρή παρουσία και το χάρισμά σας και δεν υπάρχει κακό κάρμα επειδή σημαντικοί και ισχυροί άνθρωποι θα θέλουν πραγματικά να συνεργαστούν μαζί σας.

Ο Κρόνος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας μπορεί να αντιπροσωπεύει μια αναγκαστική  καμπή όπου αισθάνεστε πιεσμένοι και επιβαρύνονται τα θέματα που αφορούν την εργασία σας.  Μπορεί να νιώθετε σαν τα πάντα και όλοι να είναι εναντίον σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που μπορεί να οδηγήσουν σε αισθήματα απομόνωσης και αποθάρρυνσης. Η αίσθηση του σκοπού και των στόχων σας είναι να αμφισβητηθεί από τον Κρόνο με τη μορφή των αφεντικών, από τους δασκάλους, τους γονείς ή την κυβέρνηση.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας  από την 1η Οκτωβρίου έως τις 10 αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πρόθυμοι να βρεθείτε σε κοινωνικές καταστάσεις που μπορεί να κάνετε μια πραγματική προσπάθεια για να ευχαριστήσετε τους άλλους και να μοιράζεστε ζεστά συναισθήματα. Έχετε ιδιαίτερα καλές κοινωνικές δεξιότητες τώρα, ώστε πολλοί από εσάς θα κάνουν νέους φίλους  ενώ ευνοείται το πεδίο της ψυχαγωγίας, αναψυχής, τα ραντεβού και επίσης  και οικονομικά θέματα ευνοούνται.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα από 4 έως 7 Οκτ βαθαίνει την αγάπη σας σε ένα έντονο επίπεδο. Η σχέση σας γίνεται όλο και πιο σημαντική, καθώς αισθάνεστε μια λαχτάρα να μοιραστείτε την αγάπη με κάποιον πολύ αγαπημένο σας. Αν και να ξέρετε ότι μπορεί να πάθετε έμμονη ιδέα με κάποιον και να μην είστε σε θέση να τον βγάλετε από το μυαλό σας. Κάθε νέο ειδύλλιο τώρα θα ήταν ένας ανεμοστρόβιλος, μια εμπειρία που θα αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή σας. Μια υπάρχουσα σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε μια πιο βαθιά ιστορία και να πάει σε πιο πνευματικό επίπεδο.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 22 μπορεί να φέρει μια απίστευτη αύξηση των φιλοδοξιών, σεξουαλική ορμή και δίψα για εξουσία . Αυτή είναι μια καλή στιγμή για όσους εργάζονται ανεξάρτητα σε κάτι που είναι παθιασμένοι. Θα έχετε την αντοχή και τη δύναμη για να πετύχετε σε δύσκολα καθήκοντα. Μεταμορφώστε την αρχέγονη ενέργεια σας για να βρείτε μεγαλύτερη απόλαυση και ικανοποίηση μέσα από μασάζ και Tantric σεξ.

Σεπτέμβριος

Αυτός ο μήνας, εκτός του ότι είναι γενέθλιος για εσάς, σηματοδοτεί και μια εκρηκτική περίοδο στην οποία πρωταγωνιστείτε. Η Έκλειψη που θα γίνει την πρώτη του μήνα στο ζώδιό σας αφορά κατά κύριο λόγο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, αλλά και γενικά όλους σας. Το κεντρικό Εγώ σας θα δεχτεί πολλές προκλήσεις. Έχει έρθει η στιγμή να κάνετε πραγματικότητα πολλά από αυτά που έχετε στο μυαλό σας και καλό είναι να είστε συγκεντρωμένοι, προσηλωμένοι και να μην ακούτε όσους θέλουν να σας δουν να αποτυγχάνετε για να χαρούν. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα ακόμα σε θέματα του παρελθόντος και να λύσετε εκκρεμότητες οι οποίες σας ταλαιπωρούν συνειδησιακά. Ίσως να έχετε και κάποιες επανασυνδέσεις, τόσο με παλιούς συντρόφους όσο και με φίλους από το παρελθόν, αλλά να κρατάτε μικρό καλάθι στις προσδοκίες σας γιατί ο καιρός δεν ευνοεί πολύ τέτοιου είδους προσεγγίσεις. Η 16η του Σεπτεμβρίου, όπου θα έχουμε την Σεληνιακή Έκλειψη Παρασκιάς στους Ιχθείς είναι για εσάς ένα σημαντικό ορόσημο, μιας και δονεί με ανασφάλειες και πιθανές απώλειες τον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σας. ο δε δύσκολος στις όψεις του Κρόνος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας θα σας υπενθυμίσει ότι πρώτα πρέπει να φροντίζετε τα μικρά, καθημερινά προβλήματα και κατόπιν να ανοίγετε τα φτερά σας. Ο Δίας στις 9 Σεπτεμβρίου φεύγει από το ζώδιό σας, αλλά δεν θα στεναχωρηθείτε, μιας και πηγαίνει κατευθείαν στον χώρο των μόνιμων σχέσεων και των αποκτημάτων σας, τον ζυγό, και από εκεί και για έναν ολόκληρο χρόνο θα αυξήσει τα κέρδη σας και θα ευνοήσει τα περιουσιακά σας θέματα.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα,   στον επαγγελματικό σας χώρο τα πράγματα θα είναι πολύ ευνοϊκά και οι προσπάθειές σας που έχετε καταβάλει όλο το προηγούμενο διάστημα θα δικαιωθούν και θα επιβραβευθούν. Στον  αισθηματικό τομέα  με τον σύντροφό σας θα είστε σε μια πολύ ρομαντική και τρυφερή σχέση. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε υπολογίσιμες γνωριμίες και ίσως ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη, η αποφασιστικότητά σας θα είναι το κυριότερο γνώρισμά σας και θα κάνετε σημαντικές αλλαγές και ξεκαθαρίσματα. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας θα ομαλοποιηθούν και θα μπορέσετε να έχετε την υποστήριξή τους, όπως και από τους ανωτέρους σας. Αισθηματικά ο ενθουσιασμός θα κυριαρχεί στις σχέσεις σας. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιό σας θα είστε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί, αλλά και κοινωνικοί και θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με τους γύρω σας. Οικονομικά και επαγγελματικά θα έχετε επιτυχίες, αλλά και πρόοδο της καριέρας σας. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου θα υπάρξει κυρίως αισθηματικά μια καλή ευκαιρία να ισορροπήσετε την σχέση σας και να βρεθείτε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ή να κάνετε νέες γνωριμίες. Επαγγελματικά θα έχετε πρωτότυπες ιδέες προσέξετε τις υπερβολές. Οικονομικά θα υπάρξει μια ευκαιρία για σημαντική βελτίωση των εσόδων σας. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στο ζώδιό σας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία ένας νέος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα αν είστε αδέσμευτοι ενώ όσοι είστε σε σχέση θα νοιώσετε την τρυφερότητα του συντρόφου σας περνώντας πολύ ρομαντικές στιγμές. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό θα είστε προσεκτικοί και αποτελεσματικοί, θα έχετε δημιουργική φαντασία και θα βρίσκετε λύσεις στα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που θα σας απασχολούν. Αισθηματικά θα έχετε ισορροπία στην σχέση σας και θα νοιώθετε ασφάλεια. Οι αδέσμευτοι μάλλον θα συναντήσετε τον έρωτα της πρώτης ματιάς.

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα είστε πολύ δυναμικοί και φιλικοί με νέες ιδέες που θα μπορέσετε να τις προωθήσετε. Φροντίστε να δείξετε τα αισθήματά σας στον σύντροφό σας και θα υπάρξει αρμονία με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα είστε πολύ γοητευτικοί, κάποιο πρόσωπο του στενού σας κύκλου θα σας προσεγγίσει ερωτικά. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα έχετε αυξημένη την διαίσθησή σας και θα μπορέσετε να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας έχοντας την αποδοχή και την υποστήριξη σημαντικών προσώπων, Αισθηματικά θα είστε πολύ κοντά με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε διάφορες νέες γνωριμίες. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα θα κάνετε τα ξεκαθαρίσματα που θέλετε και θα απαλλαγείτε από κάθε τι που σας βαραίνει,  επαγγελματικά και προσωπικά. Θα χαράξετε μια νέα πορεία στη ζωή σας και οι αποφάσεις σας θα παίξουν ρόλο στην εξέλιξή σας. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του συντρόφου σας και να δείξετε κατανόηση, άλλωστε θα υπάρχει πεδίο συνεννόησης, ώστε να νοιώσετε και πάλι αρμονικά μεταξύ σας. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα μπορείτε να προωθήσετε κάθε σας σχέδιο επαγγελματικό ή προσωπικό. Θα έχετε την υποστήριξη τρίτων και θα είστε πολύ οργανωτικοί και προσεκτικοί σε ό, τι αποφασίζετε. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε τα διάφορα θέματά σας περιουσιακά ή οικονομικά ή και κληρονομικά και να οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας, προσέξτε όμως να μην βιάζεστε. 

Ιούνιος 2016

Κάθε επαγγελματική σας προσπάθεια θα πρέπει να είναι αρκετά μελετημένη, αφού με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, η επιπολαιότητα δημιουργεί προβλήματα. Θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε νέες συνεργασίες, αλλά προσπαθήστε να μην φεύγετε από τους στόχους σας. Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στους Διδύμους που είναι και κυβερνήτης τους, όπως και δικός σας, έτσι η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί σημαντικά και νέες προτάσεις, αλλά και συνεργασίες θα σας προσφερθούν. Αισθηματικά θα υπάρχει ισορροπία και θα νιώθετε ικανοποίηση. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου και θα ανανεώσετε πολύ την ερωτική σας σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Ακόμη θα γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας και θα έχετε την υποστήριξή του. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, πιθανόν να κάνετε ένα ταξίδι γι να δείτε αγαπημένα σας πρόσωπα . Θα τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν οικογενειακές και κληρονομικές υποθέσεις ή την ακίνητη περιουσία σας. Με τον σύντροφό σας ίσως σκεφτείτε να συγκατοικήσετε. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου θα έχετε μεγάλη επικοινωνιακή επιρροή και θα περνάτε εύκολα τις ιδέες σας και τις απόψεις σας. Άτομα κύρους θα σας υποστηρίζουν και θα έχετε την δυνατότητα να προωθήσετε πράγματα που πριν δεν πιστεύατε ότι γίνετε. Ακόμη στις 30 Ιουνίου ο Άρης  επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, και θα προβάλλετε μια πολύ ισχυρή και γοητευτική προσωπικότητα. Τόσο στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα θα έχετε ευκαιρίες για σημαντική ανάδειξη, όσο και στον αισθηματικό. Θα κάνετε ερωτικές σχέσεις και γνωριμίες που θα σας ευχαριστούν. Γενικά θα μπορείτε να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας.

Μάιος 2016

ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Μάρτιο 4 - έως Μάη 28 είναι και πάλι η κύρια επιρροή στο ωροσκόπιο σας αυτό το μήνα. Πιο θετικές επιδράσεις στην πρώτη εβδομάδα του Μάη του 2016 θα πρέπει να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε την ένταση, αλλά η πανσέληνος στις 21 θα αυξήσει τα επιθετικά συναισθήματα. ο Άρης δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και τις συγκρούσεις . Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή, αν σας αναγκάσουν οι επιθυμίες σας να αντιπαρατεθείτε σε άλλους ανθρώπους. Ο Άρης ανάδρομος από Απρίλιο 17 – έως Ιούνιος 29 είναι ο λόγος που η επιβαρυντική διέλευση του Άρη διαρκεί τόσο περισσότερο από ό, τι συνήθως. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από Απρίλη 29 - έως Μάιο 8 έχει μια κατευναστική επίδραση, ηρεμώντας σας αυτή την εβδομάδα. Θα πρέπει να αισθάνεστε πιο χαλαροί, θα νιώθετε πως η ζωή ρέει ομαλά με λίγες φροντίδες ή ανησυχίες . αγαπώντας τη στάση σας και βλέποντας ότι οι άνθρωποι ανταποκρίνονται με καλοσύνη και αγάπη. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή του μήνα για την αγάπη και να κερδίσετε χρήματα. Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από τις 20 Μαΐου έως τις 31 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από τους άνδρες ή αφεντικά, και τους δασκάλους κλπ. Το εγώ σας είναι στην πρώτη γραμμή, οι επιθυμίες σας δέχονται πιέσεις από τους άλλους μέσα από επιχειρήματα ή προκλήσεις. Αυτή δεν είναι η ώρα να προχωρήσετε δυναμικά, αλλά να κρατήσετε ό, τι έχετε. Μια αμυντική προσέγγιση είναι η καλύτερη λύση τώρα. Η Πανσέληνος στις 21η Μαΐου ευθυγραμμίζεται με τον Άρη, κάτι το οποίο υποδηλώνει κίνδυνο όταν ενεργείτε παρορμητικά. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 23 Μαΐου έως 2 Ιουνίου θα αυξήσει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή . Ωστόσο, θα υπάρξει αυξημένη ένταση, αν δεν έχετε τόσο καλή ανταπόκριση από τους άλλους.  Η Αφροδίτη απέναντι από τον Άρη από τις 23 Μαΐου έως τις 25 θα πρέπει να είναι το πιο απογοητευτική στιγμή του μήνα. Αυξάνει την ερωτική ένταση και τις φυσικές επιθυμίες, αλλά και την ανταγωνιστικότητα. Αν έχετε εμπλακεί σε μια υγιή σχέση, τότε η ένταση μπορεί να απελευθερωθεί με αυξημένη διέγερση και απόλαυση. Μια ήδη τεταμένη σχέση θα μπορούσε να βράζει λόγω του εγωισμού.

Απρίλιος 2016

Κάποια σημαντική εξέλιξη θα υπάρξει στα οικονομικά σας με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό στις 5 Απριλίου και θα έχετε σημαντική βελτίωση των εσόδων σας.  Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχει ισορροπία με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια πολύ καλή εξέλιξη με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Στις 6 Απριλίου που ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο, θα έχετε επιτυχία στα σχέδιά σας, θα βάλετε μακροπρόθεσμους στόχους και θα μπορέσετε αν τους επιτύχετε. Στις 7 του μηνός και με την Νέα Σελήνη στον Κριό, διάφορα ζητήματα εκκρεμοτήτων κυρίως οικονομικών θα μπορέσετε να τα τακτοποιήσετε, ενώ θα υπάρξει μια αιφνίδια βελτίωση των εσόδων σας. Από τις 17 Απριλίου ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη, έτσι θα νοιώθετε εσωτερική πίεση και οι σχέσεις σας κυρίως με το στενό σας περιβάλλον μπορεί να αναστατωθούν. Από τις 18 το μηνός ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε την αισθηματική σας σχέση και να πάρετε οριστικές αποφάσεις για την εξέλιξή της ή να επιλέξετε έναν άλλο δρόμο, θα ήταν όμως καλό να μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να κάνετε νέες συμφωνίες και να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας ή με άτομα κύρους θα είναι άριστες. Από τις 28 του μήνα όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί, αφού θα αντιμετωπίσετε θέματα καθυστερήσεων και αναβολών στον επαγγελματικό τομέα, όπως και σε ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Μην βιάζεστε για να μπορέσετε να βρείτε δρόμους επίλυση

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Ένα καταπληκτικό σερί πλανητών για τα γενέθλιά σας σηματοδοτεί μια πολυάσχολη αλλά επιτυχημένη περίοδο. Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Η ενέργεια της προηγηθείσας έκλειψης, επικρατεί επίσης για τον Μάρτιο, και φέρνει πιο βαθιά συναισθήματα στην επιφάνεια....

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Ο Μάρτιος παραδοσιακά για εσάς αντιστοιχεί στον μήνα που φωτίζονται οι σχέσεις σας μέσω του πολικού σας Κριού. Ταυτόχρονα...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Καθώς ο Ήλιος θα κινηθεί από τους Ιχθείς προς τον Κριό θα έχετε μια αίσθηση ανανέωσης αυτόν τον μήνα. Ο κύκλος έκλειψης που...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Άλλος ένας συναρπαστικός μήνας μπροστά με σχεδόν τόση δραστηριότητα όση είχατε τον Φεβρουάριο. Η αρχή και το τέλος του Μάρτη...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Έχετε μεγάλα αστέρια αυτό το μήνα να φροντίζουν και να φωτίζουν την κοινωνικοποίηση και την εργασία προς τους στόχους σας....