Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Δεκέμβριος 2017

Κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2017 ο Ερμής, ηγεμόνας της Παρθένου, βρίσκεται γύρω από την Αφροδίτη - πλανήτη της αγάπης. Έτσι, είστε υποψήφιοι πάνω από το συνηθισμένο για συναισθηματικές περιπέτειες, πιο δεκτικοί σε σημεία ταλαιπωρίας.

Η διάθεση είναι χαλαρή, οικεία. Τα κοινά συμφέροντα περιστρέφονται γύρω από το σπίτι, την οικογένεια και τις ιδιοκτησίες. Θα μπορούσε να σημαίνει αυτό την αγορά ενός αντικειμένου μακράς διάρκειας χρήσης, τη διευθέτηση κάποιου χώρου ή κάτι που θα έκανε τη φωλιά σας πιο όμορφη και άνετη.

Η επικοινωνία και τα ταξίδια είναι συναρπαστικά και μπορεί να έχουν ερωτικές δυνατότητες .

Η διάθεση γίνεται πιο παθιασμένη και προκλητική κατά τον τελευταίο δεκανό του Δεκέμβρη, όταν η Αφροδίτη εισέρχεται στο Οίκο του ερωτισμού της Παρθένου και ο Άρης πλησιάζει στον κυβερνήτη του Οίκου των ζευγαριών σας, του Δία.

Η οπισθοδρομική κίνηση του Ερμή - ως κυβερνήτης τόσο της Παρθένου όσο και του οίκου της καριέρας της Παρθένου - φέρνει κάποιες επαγγελματικές αποτυχίες τον Δεκέμβριο του 2017, περισσότερο όταν ο Ερμής συναντά τον Ήλιο - το παραδοσιακό σύμβολο της θέσης και του κύρους - και τον Κρόνο - που κυβερνά το Οίκο της εργασίας σας. Και συναντάει και την Αφροδίτη, τη Μικρή Ευεργέτη – είστε τελικά τυχεροί, παρά τα σκαμπανεβάσματα!

Με άλλα λόγια, βρίσκεστε σε ένα σημαντικό μήνα: απασχολημένος, γεμάτος εμπόδια και ευκαιρίες, άγχος και επιτεύγματα. Μπορείτε επίσης να ασχοληθείτε με κάτι που σχετίζεται με ακίνητα, έδρα, ένα πολύτιμο στοιχείο, κάποια επένδυση.

Η συνεργασία είναι σημαντική για τους Παρθένους καθ 'όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε χρηματικό επίπεδο.

Ο Δεκέμβριος 2017 είναι ένας σύνθετος μήνας που μπορεί να σας δώσει κάποια ταλαιπωρία. Πρόκειται περισσότερο για ανησυχία και ανυπομονησία και άγχος.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος ενώ σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον εγγενή Ήλιο της Παρθένου και ο ορμητικός Άρης διασχίζει το Οίκο του νου. Σε ένα τέτοιο αστρολογικό πλαίσιο, το πιο σημαντικό είναι να χαλαρώσετε, να κάνετε ένα σχέδιο δράσης και να προσεγγίσετε τα πράγματα μεθοδικά.

Πρέπει να αποφύγετε την ταχύτητα και την απροσεξία, ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε στο δρόμο.

Μην εργάζεστε όταν συζητάτε πράγματα! Ομαδοποιήστε τα επιχειρήματά σας και μετά να τα παρουσιάστε με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο!

Νοέμβριος 2017

Οι μηνιαίες προβλέψεις για τους Παρθένους για το Νοέμβριο του 2017 δείχνουν ότι ίσως χρειαστεί να βρείτε έναν ολοκαίνουργιο τρόπο οργάνωσης στη ζωή σας την 1η, 2η ή 3η ημέρα αυτού του μήνα. Ο Νοέμβριος θα ξεκινήσει κατευθείαν με αλλαγές για εσάς, οι οποίες, αν και μπορούν να φανούν τρομακτικές στην αρχή, σύντομα θα καταλάβετε πως είναι πολύ αποτελεσματικές. Ίσως δείτε πως το πρόγραμμά σας, αν και δεν ήταν κακό, σίγουρα θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικό και παραγωγικό, ενώ ταυτόχρονα να σας χαρίσει λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο ώστε να ασχοληθείτε με νέα, δημιουργικά χόμπι, να βρείτε καινούριες ιδέες σε σχέση με διάφορους τομείς της ζωής σας και να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα .

Εσείς και το αγαπημένο σας πρόσωπο, είστε αναμφίβολα συμβατοί κατά τη διάρκεια της ένατης, δέκατης και ενδέκατης ημέρας του μήνα αυτού. Θα έχετε την δυνατότητα να συνεχίσετε με αυτήν την όμορφη διάθεση για πολύ περισσότερο από απλά αυτές τις ημέρες, εάν το θέσετε ως στόχο σας. Μπορεί να κάνετε ωστόσο κάποιο λάθος, γύρω στις 18 του μήνα, το οποίο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα έναν τσακωμό με το ταίρι σας. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως η σχέση σας θα ψυχράνει καθ' όλη την υπόλοιπη διάρκεια του μήνα. Θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε και το γεγονός πως δεν θα πάρετε τα πράγματα πιο σοβαρά απ' όσο θα έπρεπε, αλλά θα βάλετε τα δυνατά σας ώστε να κάνετε τα πράγματα καλύτερα, θα είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους, η σχέση σας θα είναι εξαιρετικά τρυφερή και απίστευτα ρομαντική αυτήν την περίοδο.

Οι μηνιαίες προβλέψεις δείχνουν ότι όσον αφορά τον ρομαντισμό, ίσως να θέλετε να αρχίσετε να σκέφτεστε πού κατευθύνονται τα πράγματα στα μέσα του μήνα - πώς, γιατί και πόσο γρήγορα ή αργά. Έτσι κι αλλιώς, μπορείτε να αφήσετε κάποια πράγματα στην τύχη . Αλλά είναι πάντα πολύ καλή ιδέα να κάνετε "check-in" στον συναισθηματικό σας κόσμο και να δείτε πού βρίσκεστε όσον αφορά τις επιθυμίες σας και τα συναισθήματα που νιώθετε, είτε προς το άτομο με το οποίο ήδη έχετε σχέση, είτε προς αυτό με το οποίο είναι πιθανό να αποκτήσετε, έτσι ώστε όταν μια από αυτές τις καταστάσεις που έχετε ήδη σκεφτεί εμφανιστεί, μπορείτε να απαντήσετε σωστά προς τον εαυτό σας, όσον αφορά όλα όσα θέλετε.

Το καλύτερο για τις 15 Νοεμβρίου θα ήταν να οργανωθείτε. Λογικά σκέφτεστε πως είστε πολύ οργανωμένοι και προσεκτικοί όσον αφορά τη δουλειά σας, ωστόσο ο επαγγελματικός σας τομέας δεν είναι ο μόνος ο οποίος χρειάζεται μια συγκεκριμένη μέθοδο. Το πεδίο στο οποίο θα ήταν καλό να δουλέψετε λίγο παραπάνω, καθώς και να βρείτε μια συγκεκριμένη μέθοδο σε σχέση με αυτόν, είναι η κοινωνική σας συμπεριφορά . Με αυτό δεν εννοούμε βέβαια πως η συμπεριφορά σας δεν είναι καλή, το κάθε άλλο! Απλά αυτήν την περίοδο, και ιδιαίτερα στις 22, 23 και 24 του μήνα, μπορεί να χρειαστεί να γίνετε πολύ πιο ευγενικοί και κατανοητικοί προς άτομα που δεν συμπαθείτε. Αυτό είναι κάτι το οποίο συνήθως απεχθάνεστε να κάνετε, μιας και είστε Παρθένοι, ωστόσο στην συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να σας βοηθήσει πολύ, ενώ ταυτόχρονα είναι πιθανό να προκληθούν σημαντικοί κίνδυνοι εάν δεν το κάνετε.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας, είναι πολύ πιθανό να βρείτε έναν νέο και παραγωγικό τρόπο ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Μια νέα προσέγγιση που αφορά τις επιθυμίες σας και την άμεση επίτευξη αυτών, θα είναι το στοιχείο το οποίο μπορεί να σας φέρει πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σας.

Οκτώβριος 2017

Με τον Άρη και την Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο, το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου 2017 είναι γεμάτο πάθος και ζεστό ρομαντισμό. Η αγάπη και οι επιθυμίες αναλαμβάνουν τον πρώτο ρόλο και κάθε άλλη όψη της ζωής είτε διαμορφώνεται γύρω από αυτό είτε πηγαίνει στο παρασκήνιο.

Η παρουσία του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο σας μιλά για συναισθηματικά γεγονότα, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε πολύ υποκειμενικές αποφάσεις .

Η Αφροδίτη αφήνει την Παρθένο στις 14 Οκτωβρίου 2017, κατευθύνει τις ρομαντικές επιλογές (ή τα συμφέροντα του ζευγαριού, ανάλογα με την περίπτωση) σε πρακτικά ζητήματα: χρήματα, τιμαλφή, επενδύσεις κ.ο.κ.

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας - ο ηγέτης του οίκου των σχέσεων της Παρθένου - μπαίνει στο 3ο σπίτι σας, προβλέποντας ένα χρονικό διάστημα σχεδόν ενός έτους, κατά το οποίο οι πνευματικές επιδιώξεις, τα ταξίδια και η επικοινωνία ενισχύουν σημαντικά την ερωτική ζωή των Παρθένων.

Ισχυρή βούληση, φιλόδοξα σχέδια, πρωτοβουλία και δράση - αυτά είναι τα αποτελέσματα του μονοπατιού του Άρη μέσω της Παρθένου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου 2017.

Αποδεικνύετε τον εαυτό σας ως έναν άξιο αντίπαλο και μπορείτε να ανταποκριθείτε αμέσως σε οποιαδήποτε πρόκληση. Μπορείτε να λύσετε πολλά θέματα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, αλλά για να επιτύχετε θα πρέπει να αποφύγετε την παρορμητικότητα ή την εξάνθημα.

Τα χρήματα έχουν σημαντικό αντίκτυπο τον Οκτώβριο. Οι οικονομικές αισθήσεις των Παρθένων είναι πολύ διεγερμένες και μπορούν να σας οδηγήσουν σε επιχειρηματικές ή άλλες αναζητήσεις που αποσκοπούν στην αύξηση του εισοδήματος, στις εξαγορές, σε όλες τις συναλλαγές ή στις επαφές με οικονομικά περιβάλλοντα.

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας εισέρχεται στο τρίτο Οίκο της Παρθένου, ευνοώντας τη διανοητική δραστηριότητα, τις σπουδές, τη γραφή, τις αναζητήσεις που σχετίζονται με την επικοινωνία, την κίνηση, την επιδεξιότητα και την κινητικότητα.

Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο σας κάνει να αισθάνεστε πολύ ισχυροί κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών του Οκτωβρίου. Και ίσως να έχετε περισσότερη ενέργεια, αντοχή και να είστε πιο δυναμικοί.

Το πρόβλημα είναι ότι ο Άρης μπορεί να σας προδιαθέσει για ευερεθιστότητα, ανυπομονησία και υπερβολές και θα μπορούσε να προκαλέσει κίνδυνο ατυχημάτων, τραυματισμών, αιμορραγίας, λοίμωξης ή οξείας ασθένειας. Ο κίνδυνος αυξάνεται από την όψη τετραγώνου που κάνει ο Άρης με τον άρχοντα των ασθενειών του Παρθένου. Έτσι θα πρέπει να προσέχετε.

Παρακολουθήστε μια τάξη, αρχίστε να μαθαίνετε κάτι καινούργιο, κάνετε κάποια έρευνα!

Σεπτέμβριος 2017

Για τον Παρθένο, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα είναι αρκετά διφορούμενος χρόνος, αλλά δεν πρέπει να φοβηθείτε από αυτή τη δήλωση. Το θέμα είναι ότι ο πρωταρχικός σας πλανητάρχης δεν θα είναι, για να το θέσουμε ήπια, στην καλύτερη του μορφή. Θα εξετάσουμε αυτό το θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω. Είναι σημαντικό να επισημάνετε ότι οι ισχυροί σύμμαχοι, η Σελήνη και ο Ποσειδώνας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε οποιεσδήποτε δοκιμές με πρωτότυπα χρώματα . Επιπλέον, υπάρχει μια πραγματική πιθανότητα να μετακινήσετε τα επιτεύγματά σας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Για ορισμένους ανθρώπους, αυτό θα μπορούσε να συνεπάγεται αποκλειστικά εργασιακά επιτεύγματα, αλλά άλλοι θα μπορούσαν να εξετάσουν ευρύτερα το θέμα και να επιτύχουν ακόμη μεγαλύτερα αποτελέσματα. Οι περιστάσεις θα αναπτυχθούν με τον δικό τους τρόπο σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη περίπτωση, οπότε θα ήταν λογικό να μην είστε τυποποιημένοι, αλλά να ενεργείτε όσο πιο πρωτότυπα γίνεται. Μη δίνετε ιδιαίτερη προσοχή σε ό, τι συμβαίνει αλλού, αν δεν θέλετε να μπερδευτείτε. Κανείς δεν πρόκειται να διακινδυνεύσει να σας αντιμετωπίσει τώρα και πρέπει να το χρησιμοποιήσετε αυτό- τουλάχιστον όσον αφορά τη δημιουργία της εικόνας που χρειάζεστε. Όλα θα λειτουργήσουν για σας, απλά πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας. Η αποτυχία σε ένα σημείο ή η αδυναμία λήψης απόφασης θα ενεργοποιήσει τη δυνητική αρνητικότητα του Ερμή (ο προστάτης που τώρα θα αποφασίσει να παίξει για την άλλη ομάδα), και στην περίπτωση αυτή, θα είναι δύσκολο να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Εάν ασχοληθούμε λεπτομερέστερα με τη σφαίρα της εργασίας, θα ήταν λογικό να επισημάνουμε ότι παρά την απουσία του Ερμή από τον κατάλογο των βοηθών σας, θα μπορούσατε ακόμα να επιτύχετε σημαντικά ύψη σε αυτό το πλαίσιο. Τον Σεπτέμβριο του 2017 τα αστέρια συμβουλεύουν τον Παρθένο να μην φιλοδοξεί για οποιεσδήποτε υπερβολικά υψηλές θέσεις. Δράστε σταθερά, αλλά με αυτοπεποίθηση. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, μην απορρίπτετε τις υποσχόμενες καινοτομίες, απλά μην βιαστείτε. Ένας μικρός συντηρητισμός δεν θα βλάψει, αλλά λίγο, επειδή τώρα θα κερδίσουν μόνο άνθρωποι που εστιάζουν ολόψυχα στην πρόοδο. Η κατάσταση θα μπορούσε να αναπτυχθεί πραγματικά απρόβλεπτα, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε νικηφόρα στο τέλος. Εκτός από αυτό, υπάρχει πάντα μια άλλη διαδρομή, και αυτό αφορά σε μεγάλο βαθμό τους Παρθένους που δεν εργάζονται για τον εαυτό τους. Εάν έχετε (φαινομενικά) αδύνατα καθήκοντα ενώπιον σας, δεν πρέπει να προσπαθήσετε να τα αντιμετωπίσετε κατευθείαν. Ίσως να χρειάζεται να κοιτάξετε ή να ζητήσετε συμβουλές . Απλά μην φοβάστε, έχετε χρόνο, αλλά η προσφορά είναι περιορισμένη. Μην ξεχάσετε τον Ερμή, όσο γρηγορότερα και πιο σίγουρα προχωράτε, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες νίκης. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να μην επιτευχθεί η θέση που θέλετε.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η σφαίρα των συναισθημάτων  φέρνει πολλά νέα πράγματα. Πρέπει να επισημάνουμε ευθύς εξαρχής ότι σίγουρα δεν πρέπει να φοβάστε ριζικές δηλώσεις ή ενέργειες. Εάν συμβαίνει κάτι και η θέση σας δεν είναι απολύτως αντικειμενική, τότε ίσως πρέπει πραγματικά να φανείτε γενναίοι και να πάρετε μια διακριτική απόφαση. Για πολλούς, αυτό θα είναι ένας μήνας σημαντικών αλλαγών, αλλά ένα άλλο πράγμα είναι σημαντικό - όλες αυτές οι αλλαγές θα σας ενισχύσουν, θα σας κάνουν πιο ισχυρούς και στο μέλλον θα σας βοηθήσουν να είστε ευτυχείς. Αυτή τη στιγμή ο εκπρόσωπος της Παρθένου θα μπορούσε να συναντήσει το πεπρωμένο του. Αλλά δεν πρέπει να στοχεύετε σε αυτό το θέμα εσκεμμένα, διότι με αυτόν τον τρόπο θα «ξεγελάσετε» τις ευνοϊκά αναπτυσσόμενες συνθήκες. Πάρτε μια ευρύτερη ματιά στην κατάσταση. Απλά πρέπει να καταλάβετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς. Εάν δεν έχετε τέτοια κατανόηση, αν δεν ξέρετε τι θέλετε, τότε ο Ερμής θα σας αποβάλει εύκολα και δεν θα έχετε καμία επιτυχία στο προσκήνιο.

Αύγουστος 2017

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος αυτό το μήνα στο ζώδιο σας! Μπορεί να ταξιδεύετε μπροστά και πίσω αυτή τη στιγμή. Το να ακούσετε τη διαίσθησή σας ίσως να είναι δύσκολο για εσάς αυτό το μήνα, επειδή υπάρχει ένα τεράστιο ποσό αυτοσυγκέντρωσης που σας διαφεύγει. Έχετε πολλές θεραπευτικές εργασίες για να κάνετε. Δώστε μεγάλη προσοχή στη δική σας υγεία αυτή τη στιγμή. Μπορεί να χρειαστείτε συμβουλή από έναν φίλο ή να εργαστείτε μαζί με τη δική σας κοινότητα. Στην πραγματικότητα, η κοινότητα που υπηρετείτε είναι πιο φιλική και σημαντική για εσάς κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Θα κερδίσετε αρκετό σεβασμό, αν δεν αισθάνεστε πως τον έχετε ήδη. Οι άνθρωποι θα βασίζονται σε σας για πολλές απορίες στο μυαλό τους. Στην πραγματικότητα, ίσως δεν συνειδητοποιείτε πόσο πολλοί άνθρωποι σας θαυμάζουν σας μέχρι να αρχίσετε να ανοίγετε τον εαυτό σας συναισθηματικά σε μια ευρύτερη ομάδα. Η πλανητική ενέργεια έχει να κάνει με την ομάδα και την κοινωνική δομή για εσάς αυτό το μήνα. Ο τομέας των υπηρεσιών είναι πολύ σημαντικός, ανεξάρτητα από το ποια είναι η ζωή σας αυτή τη στιγμή. Θεραπευτικά αντικείμενα για σας - λεβέντα βερβένα, λεμόνι, Φυλλώματα πράσινα, που φύονται στο έδαφος, πεζοπορία, φύση, γιόγκα, διαλογισμός, μαϊντανός, πορτοκάλια, εσπεριδοειδή γενικά. Πράσινα μήλα!

Καριέρα / Εργασία - Ίσως χρειαστεί να λάβετε υπόψη τη ζωή του καθενός στη δική σας καριέρα . Ο Ερμής οπισθοδρομεί αυτό το μήνα μετά τις 12 Αυγούστου και υπογραμμίζει τις ικανότητές σας σε αυτόν τον τομέα. Ίσως να είστε το πρόσωπο που καλείται αρκετά συχνά για να απαλύνει μια κρίση . Αν η δουλειά σας είναι στον τομέα των επικοινωνιών - υπολογιστές, ηλεκτρονικά, σύνδεση στο internet, ταχυδρομική υπηρεσία, μεταφορά και οτιδήποτε απαιτεί καλώδια και ομιλία - ίσως να είστε ο ήρωας! Αυτή θα μπορούσε να είναι μια εποχή που πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που λέτε, να ελέγξετε τα πάντα δύο φορές και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για όλες τις συσκευές. Η προσοχή σας στη λεπτομέρεια θα είναι το κερασάκι πάνω από τη τούρτα στις ευκαιρίες σταδιοδρομίας σας. Εάν σκέφτεστε να κάνετε αίτηση σε μια νέα δουλειά τότε τα πράγματα ίσως μετακινούνται λίγο πιο αργά προς το τέλος του μήνα. Ο Σεπτέμβριος μπορεί να φέρει τελικές αποφάσεις.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Ο έρωτας είναι αρμονικά ορατός για το ζώδιό σας αυτό το μήνα, ειδικά μέσω της εξυπηρέτησης και της συμμετοχής σε εκδηλώσεις της κοινότητας. Είναι όλα σχετικά με την εύρεση αγάπης και την κοινή φροντίδα μέσω της ομάδας. Συμμετέχετε σε μια σημαντική δραστηριότητα που απαιτεί να είστε σε υπηρεσία σε άλλους. Εάν είστε μόνοι, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα συναντήσετε έναν συμπονετικό φροντιστή σαν εσάς. Μπορεί να έχετε ένα ζώδιο που εισάγει την αγάπη στη ζωή σας. Υπάρχει μια αμοιβαία δεκτικότητα που σας θεραπεύει. Ο γάμος είναι μια πιθανότητα για το ζώδιο σας, καθώς η ενέργεια έχει οριστεί με το συνδυασμό των δυνάμεων στους προηγούμενους κύκλους του μήνα. Μπορεί να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με ένα μέλος της οικογένειας πέρα από τα πέπλα του κοσμικού κόσμου.

Αφθονία / Οικονομικά - Η δομή εισόδου και εξόδου των οικονομικών κύκλων και των κύκλων αφθονίας σας είναι λίγο παράξενος αυτό το μήνα. Αυτός ο μήνας πρόκειται να επισημάνει κάτι που πρέπει να φροντίσετε για αρκετό διάστημα. Αυτό μπορεί να ήταν μια κίνηση που χρειαζόταν να κάνετε πριν από χρόνια, όπως η μετατόπιση των λογαριασμών, ή το ότι θα πρέπει να συνδυάσετε τα οικονομικά μεταξύ των επενδύσεων. Δεν συνιστάται να πάρετε μια μεγάλη απόφαση μέχρι τον επόμενο μήνα, αλλά αν παρατηρήσετε κάτι σχετικά με τα δικά σας σχέδια, θα είναι μόνο καλύτερο να προχωρήσετε. Οι δαπάνες μπορεί να είναι μεγαλύτερες από την εξοικονόμηση αυτή τη στιγμή. Ίσως χρειαστεί να διορθώσετε κάτι την τελευταία στιγμή που προκαλεί λίγη θλίψη.

Υγεία- Προσαρμόστε τις ικανότητές σας στο γυμναστήριο! Αυτός είναι ο μήνας για να επανεκτιμήσετε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας. Μπορεί να χρειαστεί να κλείσετε ραντεβού με έναν διατροφολόγο ή να έχετε μια ειδική σύσταση από ιατρό για την υγεία σας. Ελέγξτε την υγεία του πεπτικού σας και πάρτε τις απαραίτητες ίνες που χρειάζεστε στη διατροφή . Γυμναστήριο περπάτημα ή πεζοπορία μπορεί να είναι σημαντικά για σας αυτή τη στιγμή.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Το σπίτι και η εστία σας μπορεί να είναι η κύρια εστίασή σας για μερικούς από εσάς αυτό το μήνα, καθώς ο αστεροειδής Vesta στηρίζεται άνετα στο δικό σας ζώδιο. Ίσως εργάζεστε για να θεραπεύσετε μια επώδυνη πληγή για το δικό σας σπίτι ή το κέντρο της καρδιάς σας. Ο Χείρωνας στους Ιχθείς βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το ζώδιό σας. Βρίσκεστε στη μέση της εκκαθάρισης παλαιών διαμαρτυριών με ένα μέλος της οικογένειας σας.

Ιούλιος 2017

Για τον Παρθένο, του οποίου ο προστάτης είναι ο Ερμής, ο Ιούλιος 2017 θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικά ελπιδοφόρος χρόνος . Πολλά πράγματα θα σας γίνουν σαφή σε αυτό το στάδιο της ζωής και σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, θα γνωρίζετε πολύ περισσότερα, ίσως περισσότερο από ποτέ. Όσον αφορά τη σφαίρα εργασίας, αυτό θα σας προσφέρει ασύγκριτα πλεονεκτήματα έναντι των ανταγωνιστών σας. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, προσπαθήστε να ενεργήσετε με σύνεση, αλλά γρήγορα, αφού τα περιθώρια των περιστάσεων του λιονταριού θα ξεδιπλώσουν όπως τα χρειάζεστε, έστω και αν είναι την τελευταία στιγμή. Για όσους δεν έχουν δική τους επιχείρηση, ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού θα είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για κάθε είδους κινδύνους και επιχειρήσεις . Φυσικά, δεν πρέπει να ρίχνετε τον εαυτό σας στο βάθος, αλλά όλα τα άλλα είναι ίσα, θα είστε σε μια ασύγκριτα πιο ευνοϊκή θέση από οποιονδήποτε άλλο, και έτσι μερικές φορές είναι λογικό να στηρίζεται στην τυφλή τύχη, ειδικά αν υπάρχει Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Όσον αφορά τη σφαίρα των προσωπικών σχέσεων, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι η Παρθένος θα βοηθήσει και τώρα η Αφροδίτη. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική πτυχή, η οποία ουσιαστικά εγγυάται την επιτυχία στην αναζήτηση ενός εταίρου. Για όσους είναι παντρεμένοι, η υποστήριξη της "ουράνιας ιερίας" θα έχει επίσης ως αποτέλεσμα ορισμένα επιδόματα, αλλά θα υπάρξουν περισσότερα για αυτό το παρακάτω. Είναι επίσης σημαντικό να επισημάνουμε ότι η θέση του Ποσειδώνα, υποστηριζόμενη από τη Σκοτεινή Σελήνη, δεν θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε για προβλήματα . Δεν πρέπει να κολλήσετε σε μερικές γραμμές υπαρξιακών συλλογισμών, αλλιώς θα χάσετε όλα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες σας.

Τον Ιούλιο του 2017 το μέτωπο εργασίας θα επιτρέψει στον Παρθένο να επιτύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα αρκετά γρήγορα. Όπως ήδη αναφέρθηκε, σε μια συγκεκριμένη στιγμή θα ήταν λογικό να αναλάβουμε τον κίνδυνο, να απελευθερώσουμε τα συναισθήματά σας και να δούμε τι προέρχεται από αυτό. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους θα μπορούσατε να κάνετε κάτι τέτοιο, ακόμα κι αν δεν έχετε καταφέρει να τις σκεφτείτε μέχρι το τέλος. Εάν οι συνάδελφοι σας προσφέρουν βοήθεια - μην το απενεργοποιήσετε, αλλά να είστε προσεκτικοί για τους άγνωστους «καλούς Σαμαρείτες». Η πιθανότητα εξαπάτησης είναι χαμηλή, αλλά θα υπάρξει, οπότε είναι καλύτερα να είστε στην ασφαλή πλευρά. Αποδεικνύεται ότι η αυγή της θερινής σεζόν θα είναι ένας κάπως αντιφατικός κύκλος για τον Παρθένο. Αλλά υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα νίκης, πράγματι σε ορισμένες στιγμές η πιθανότητα αυτή θα γίνει εκατό τοις εκατό, οπότε θα ήταν υποκρισία να θρηνήσετε την πικρή μοίρα σας. Θα προτιμούσατε να κοιτάξετε μπροστά και να μην χάσετε ευκαιρίες. Όσοι δεν εργάζονται για τον εαυτό τους θα έχουν τώρα την ευκαιρία να ανοίξουν τις δικές τους επιχειρήσεις. Πρέπει, ωστόσο, να επιτύχετε την υποστήριξη (ή, ιδανικά, της εταιρικής σχέσης) άλλων ανθρώπων! Λόγω της δυσμενούς θέσης του Ποσειδώνα, δεν θα επιβιώσετε μόνοι σας - μην το σκεφτείτε καν, αλλιώς θα λυπάσαι.

Τον Ιούλιο του 2017 ο χώρος της αγάπης θα φέρει στους δεσμευμένους Παρθένους πολλές ενδιαφέρουσες στιγμές. Μερικοί από εσάς θα επανεκτιμήσουν ριζικά τις ζωές σας. Μερικοί από εσάς θα αποφασίσετε ότι έχει περάσει ο χρόνος των παλαιών σχέσεων και ότι ήρθε η ώρα να σκεφτείτε κάτι πιο φρέσκο. Δεν υπάρχει τίποτα κακό για τις αλλαγές, ειδικά εάν αισθανθείτε μια πραγματική ανάγκη για αυτό. Ο Παρθένος που είναι αδέσμευτος, όπως ήδη αναφέρθηκε, θα έχει κάθε ευκαιρία να βρει το "σημαντικό άλλο" του. Φυσικά, θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια για αυτό, αλλά hey, κανείς δεν σας υποσχέθηκε έναν εύκολο δρόμο. Επιπλέον, ο στόχος είναι δύο φορές πιο επιθυμητός εάν ο δρόμος είναι δύσκολος. Γι 'αυτό πάρτε το χάρισμα, την προσαρμοστικότητά σας και την ικανότητά σας να βγείτε από τις πιο δύσκολες καταστάσεις σε ένα κομμάτι και να πάτε στην πριγκίπισσα στον πύργο. Θα έχετε τύχη, και το σημαντικό δεν είναι να αμφιβάλλετε τις πιθανότητές σας ή την ευγένεια των παρορμήσεων σας. Εάν μετακινηθείτε από εγωιστικά συμφέροντα, εάν ξεχάσετε ξαφνικά ποιο είναι το σημείο όλων των όσων συμβαίνουν, ο Ποσειδώνας θα πάρει αμέσως την κατάσταση στα χέρια του. Μην αφήνετε αυτό να συμβεί, αλλιώς δεν θα έχετε καμία πιθανότητα νίκης.

Ιούνιος 2017

Το επόμενο διάστημα του Ιουνίου είναι μία ευκαιρία σύνδεσης, μάθησης και επιτυχίας. Αν και η πανσέληνος στις 9 μήνα είναι μια σημαντική υπενθύμιση για να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο σπίτι και την οικογένεια, ο μήνας τείνει να ευνοεί εξωτερικές υποχρεώσεις και απολαύσεις ως επί το πλείστον.

Είναι σκόπιμο να ρίξετε ενέργεια σε μακροπρόθεσμους στόχους, σταδιοδρομία, δικτύωση και εκπαίδευση τον Ιούνιο. Υπάρχει πολλή δραστηριότητα στο ανώτερο ημισφαίριο του ηλιακού σας διαγράμματος, γεγονός που υποδηλώνει την ανάγκη να γίνουν τα πράγματα ευθεία με την καριέρα σας, τη φήμη, τις φιλίες και τον κόσμο της εκπαίδευσης ή της έκδοσης. Έχετε αρκετή υποστήριξη γι 'αυτό, παρεμπιπτόντως!

Περίπου το 5ο είναι εξαιρετικό για τα χρήματα ή τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με το σπίτι, όπως εργασίες από ή στο σπίτι, ακίνητα και οικιακές υπηρεσίες . Σημειώστε τις ιδέες σας τώρα! Μπορεί να χρειάζονται περισσότερη δουλειά αλλά έχουν μακροπρόθεσμες προοπτικές .

Από τον 4ο, μπορεί να συνεργάζεστε με άλλους, αλλά να κάνετε το δικό σας πράγμα ταυτόχρονα - κάπως, κάνετε αυτό το έργο. Η ομαδική εργασία ή η συνεργασία είναι ευεργετική για εσάς αυτή τη στιγμή, αλλά μπορείτε να βρεθείτε μπροστά από τους άλλους, ανεξάρτητα από το αν είστε υπερκινητισμένοι και σίγουροι. Παίρνετε μεγάλες ιδέες για την εκδήλωση των ονείρων σας. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ακολουθήσετε μια πολύτιμη αιτία. Γνωρίζετε ενστικτωδώς ότι τα επίμονα προβλήματα στη ζωή σας απαιτούν νέες απαντήσεις και είστε έτοιμοι να αναλάβετε δράση. Αυτός είναι ένας μήνας έμπνευσης, σκληρής δουλειάς και νέων ή ανανεωμένων συνδέσεων.

Από τον 6ο, η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με το σημάδι σας, εμπνέοντας σας να αναζητήσετε νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες . Αυτή η διαμετακόμιση παρέχει μια απαλή ώθηση για να εξερευνήσετε παρά την πίεση ή την έντονη ανησυχία, ώστε να αισθάνεται φυσική και ομαλή. Έχετε μια ισχυρότερη έλξη για πολιτιστικά γεγονότα αυτή τη στιγμή. Κατά το μεγαλύτερο μέρος του τον Ιούνιο, έλκεστε σε - ή αντλείτε - νέες φιλίες και ενδιαφέροντα. Οι νέες τάξεις ή οι ομαδικές εμπειρίες και οι εξωσχολικές δραστηριότητες μπορούν να διακριθούν έντονα τώρα καθώς είστε έτοιμοι και πρόθυμοι να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας.

Υπέροχη ενέργεια είναι μαζί σας για την προπόνηση και την προώθηση των επαγγελματικών σας στόχων όλο το μήνα, ακόμη και αν η προσωπική σας ζωή χρειάζεται κάποια επιπλέον προσοχή από καιρό σε καιρό. Μπορεί να σκέφτεστε τις πλευρές των επιχειρήσεων ή τις αυξήσεις στο εισόδημα τώρα. Κρατήστε το αυτί σας στο έδαφος. Σίγουρα, με τον Άρη στο ενδέκατο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, είστε πολύ πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο για να πειραματιστείτε και να καινοτομήσετε.

Οι οικονομικές φιλοδοξίες, είτε πρόκειται να κερδίσουν είτε να εξοικονομήσουν περισσότερα χρήματα και να ξοδέψουν λιγότερα, αναζωπυρώνονται από την 9η θέση. Τα έργα που σχετίζονται με το σπίτι φθάνουν σε σημείο καμπής. Η εμπιστοσύνη σας στις επιχειρηματικές, χρηματοοικονομικές και πρακτικές υποθέσεις αυξάνεται. Είστε πιο διατεθειμένοι να κάνετε σημαντικές αγορές και να πείτε ναι στις νέες εξελίξεις στο χώρο εργασίας ή με τις επιχειρήσεις.

Οι 14-15 είναι ένας πιο δύσκολος χρόνος όταν χρειάζεται να ασχοληθείς με τις πραγματικότητες του περιορισμένου χρόνου και της ενέργειας και πιθανών μπλοκ για την πρόοδο που σχετίζεται με τις υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια. Τώρα που και οι δύο ηγέτες των ρομαντικών τομέων σχέσης σας είναι οπισθοδρομικοί, κάποια απο-έμφαση στην αγάπη σας είναι κατάλληλη.

Μάιος 2017

Ο Μάιος 2017 είναι ένας πραγματικά δύσκολος μήνας για τους Παρθένους. Ένας καιρός κατά τον οποίο οι ανησυχίες των ζευγαριών σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με τα χρήματα ή τα υλικά πράγματα.

Δεν υπάρχει πολύς χρόνος για ρομαντισμό. Υπάρχουν πολλά θέματα για επίλυση, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και επαγγελματικά και οικιακά (σπίτι, οικογένεια), έτσι περνάτε από ένα διάστημα κατά το οποίο εκτιμάτε την παραγωγικότητα, την αποτελεσματικότητα και την ευθύνη του καλύτερου σας μισού. Νιώθετε την ανάγκη να βασίζεστε σε συμπαγή και συγκεκριμένα πράγματα.

Εάν, κατά πάσα πιθανότητα, η ερωτική σας ζωή περνάει ένταση, τείνετε να ανησυχείτε, να αναλύετε υπερβολικά ή να δοκιμάζετε το αγαπημένο σας πρόσωπο ή να το διερευνήσετε διεξοδικά. Είναι δύσκολο για σας να χαλαρώσετε και να είστε άνετοι.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Με τον Άρη στο σπίτι της καριέρας του Παρθένου, τον Μάιο του 2017 η επαγγελματική δραστηριότητα είναι έντονη, πασπαλισμένη με αποφάσεις και πρωτοβουλίες.

Τα πράγματα κινούνται καλύτερα, ειδικά αφού στις 3 του μήνα ο Ερμής, κυβερνήτης της Παρθένου, συνεχίζει την άμεση κίνηση του. Δεν είναι τέλεια όλα, επειδή πρέπει να αποδείξετε ότι είστε υπομονετικοί και ανθεκτικοί, αλλά είστε στο σωστό δρόμο.

Η εννοιολογική ή δημιουργική εργασία, μελέτες, ταξίδια (που σχετίζονται ιδιαίτερα με τις σπουδές ή τις επιχειρήσεις) σας φέρνουν επιτυχία και ικανοποίηση.

Τα ζητήματα που σχετίζονται με τα κέρδη, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις, την πρόσβαση σε κεφάλαια, τις δωρεές, τις κληρονομιές, τις επιχορηγήσεις κ.λπ. εξακολουθούν να αποτελούν πρόκληση, αλλά έχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι επιτυχείς από ό, τι έκαναν πρόσφατα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν το παρακάνετε ή δεν αναλαμβάνετε κινδύνους.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Η σωματική σας κατάσταση βελτιώνεται. Ο Ήλιος, που βρίσκεται στον Ταύρο αρχικά, σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον γενέθλιο ήλιο και τον Ερμή - άρχοντα της Παρθένου – που συνεχίζει την άμεση του κίνηση στις 3 Μαΐου 2017, οπότε και τι 15 εισέρχεται σε ένα πιο φιλικό ζώδιο, τον Ταύρο.

Παρ 'όλα αυτά, αισθάνεστε υπό πίεση (μερικές φορές τα πράγματα μπορεί να αισθάνεστε ότι είναι πολύ τεταμένα) και δεν είστε απόλυτα ασφαλείς από τον κίνδυνο, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Κρατήστε την ηρεμία, να είστε διαυγείς, και πάνω απ 'όλα, μην χάσετε την αίσθηση του χιούμορ!

Απρίλιος 2017

Αυτό φαίνεται να είναι πολύ πιο ήρεμο διάστημα για τους Παρθένους, ο Απρίλιος κυλάει πιο εύρυθμα από ό,τι το προηγούμενο διάστημα.  Πρέπει να συμβούν πιο σημαντικές δραστηριότητες κατά την πρώτη εβδομάδα ή εκεί γύρω. Τυχόν πρόσφατα προβλήματα που σας έχουν κάνει να θυμώσετε μπορεί να επιλυθούν επιτυχώς ή να σβηστούν πριν από τις 11 Απριλίου και την πανσέληνο.

Ο Δίας και οι ενέργειές του  από Μάρ 18-Αυγ 23 θα πρέπει να σας φέρει ένα χρόνο ευτυχίας και αισιοδοξίας, όπου καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Η υγεία και η ζωτικότητα πρέπει να είναι υψηλές, κάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το γενικά πολύ τυχερό διάστημα. Θα πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικά ενεργοί και αισιόδοξοι και μπορείτε να περιμένετε καλές σχέσεις με τους αγαπημένους καθώς και τα άτομα στην εργασία και στις δραστηριότητες κάποιας ομάδας. Ο Δίας ανάδρομος κάνει αυτή τη διαμετακόμιση κι άρα και την καλή ενέργεια να διαρκεί περισσότερο από το κανονικό.

Ο Άρης και η δυναμική του από 22 Μαρ - 8 Απρ δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε επιτεύγματα για τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις αν δεν κινηθείτε με διπλωματία. Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως στις ερωτικές μπορεί να συμβεί αυτή τη στιγμή, αν αναγκάσετε τις επιθυμίες σας να κρυφτούν εντελώς ή αν προσπαθήσετε αντίθετα να επιβληθείτε σε άλλους ανθρώπους. Αφήστε αυτό το καυτό άγγιγμα του Άρη μπορεί να γίνει πιο απαλό μέσα από άσκηση ή νέα χόμπι.

Ο Ήλιος από Μάρτιο 30 - Απρίλιο 10 φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού δείκτη προόδου, σας χαρίζει μια αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και τους στόχους σας μπορείτε να τους καταφέρετε πιο εύκολα από ό, τι σε άλλους χρόνους. Θα έχετε καλή ροή ενέργειας με ανθρώπους από τον χώρο εργασίας σας, κάτι που θα σας επιτρέψει να έχετε και μια γενικότερη αυτοεκτίμηση και αισιοδοξία .

Το διάστημα μετά τις 11 Απρίλη και την πανσέληνο κάνει να λάμπει στο προσκήνιο η ιδιωτική ζωή σας. Περισσότερες δραστηριότητες θα επικεντρωθούν γύρω από το σπίτι σας, την οικογένεια και τις οικείες σχέσεις. Θα νιώσετε πιο συναισθηματικοί και ευαίσθητοι μέχρι και 26 Απριλίου και την φάση της νέας σελήνης. Έντονες συναισθηματικές συναντήσεις και ψυχολογική ανάλυση μπορεί να οδηγήσει σε θετικές μεταβολές στο δρόμο για την ειρήνη και την αρμονία μέσα στην οικογένειά σας.

Το νέο φεγγάρι στις 26 Απριλίου καθιστά εύκολο να εντοπίσετε και να κατανοήσετε την εσωτερική κρυμμένη δύναμή σας. Μεγαλύτερη δύναμη σημαίνει ότι θα έχετε και περισσότερα επιτεύγματα. Πράγματα που τα είχατε μόνον στην σφαίρα του ονείρου για πολύ καιρό, μπορεί και χρόνια, τώρα γίνονται πιο εφικτά σχεδόν με μαγικό τρόπο. Έχετε καλή σχέση και με τον εαυτό σας και με τους άλλους. Το γεγονός ότι είστε σε θέση να δώσετε λύσεις σε προβλήματα άλλων φέρνει αντίστοιχα και σε σας μια βοήθεια, σαν ένα είδος ανταμοιβής από το σύμπαν .

Η πλανητική ενέργεια από Απρίλη 29 - Μάιο 11 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από κάποιους οι οποίοι δεν συνηθίζουν να αναλύουν τα πράγματα όπως εσείς. να φροντίσετε να μην είστε επικριτικοί στο έπακρο με τους άλλους. Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικό βαθμό ανάπτυξης και κατανόησης. Στον βαθμό που οι πράξεις των γύρω σας δεν σας αγγίζουν σε πολύ πρακτικά ζητήματα δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να κάνετε τους άλλους να δουν τον κόσμο μέσα από τα δικά σας μάτια.

Καθώς το μήνα αυτό έχουμε πολλούς ανάδρομους πλανήτες, τίποτα δεν είναι τόσο σαφές όσο φαίνεται. Έτσι, Παρθένοι, περιορίστε την ανάγκη για κριτική, πριν να έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε πραγματικά. Με το συναρπαστικό ενεργειακό δυναμικό του μήνα ετοιμαστείτε για εσωτερική και εξωτερική ανάσταση. Ταξίδια, περιπέτειες, νέες εμπειρίες, νέους φίλους: να είστε ανοιχτοί σε όλα αυτά!

Να ξέρετε ότι όσο πιο καλή οργάνωση κάνετε μετά τις 9 του μήνα, τόσο πιο ευτυχισμένοι θα είστε. Πριν από όλα, είστε μια πολύ οργανωμένη, προσωπικότητα! Έτσι, δεν είναι περίεργο που η αγάπη για οργάνωση θα ενταθεί αυτό το διάστημα.

Προσέξτε να μην υπεραπλουστεύσετε πράγματα, όπως το μήνα αυτό η διαίσθησή σας θα έχει σκαμπανεβάσματα. Αυτό που φαίνεται σαν μια σαφής περίπτωση- ενός συναδέλφου στον χώρο του γραφείου σας για παράδειγμα ή μια υπερβολή και παράλογες απαιτήσεις του αφεντικού σας μπορεί, στην πραγματικότητα, είναι ένα πάρα πολύ περίπλοκη υπόθεση. 

Μάρτιος 2017

Αυτός ο μήνας της άνοιξης και ο κύκλος έκλειψης τονίζει τον Οίκο που αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις σας. η εμπειρία της ένωσης με άλλους γίνεται πολύ πιο εύκολη. Μπορείτε να συναντήσετε τους νέους ανθρώπους, που προορίζονται να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Μπορεί να υπάρχει μια έμφαση στην ερωτική σχέση σας. Αλλά αν δεν είστε βέβαιοι για τα πράγματα και το πώς εξελίσσονται τα συναισθηματικά σας πάρτε το χρόνο σας.

Καθώς η έκλειψη συνέβη σε σχέση με τον ονειρικό και νεφελώδη Ποσειδώνα, είναι ζωτικής σημασίας να συνεχίσετε να ασκείτε μεγαλύτερη διάκριση και να συνεργαστείτε με όσους αγαπάτε για να εντοπίσετε τον ρεαλισμό και τα πραγματικά περιστατικά. Διαφορετικά, η φαντασία μπορεί να τρέξει άγρια. Η συμπόνια σας είναι αυξημένη και προκαλεί μια σύνδεση με όλους τους άλλους η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τη φροντίδα για έναν άλλο άνθρωπο που δεν γνωρίζετε ή μια τάση προς φιλανθρωπικές πράξεις.

Η Αφροδίτη θα κινηθεί προς τα πίσω μέσα από την περιοχή του χάρτη σας που σχετίζεται με τις αξίες και τα υπάρχοντά των άλλων ανθρώπων. Μερικά από τα περιστατικά που θα συμβούν αυτήν την εποχή μπορεί να σχετίζονται με ό,τι κάντε αρχές Φεβρουαρίου. Μπορεί να ασχολείστε με θέματα όπου μπορεί να σας φοβίζουν για μια απώλεια, αλλά αυτό το πλανητικό σκηνικό αντιπροσωπεύει επίσης κληρονομιές και κέρδη μέσω χρηματιστηριακών ενεργειών.

 

Καθώς η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της έλξης, είναι μια καλή στιγμή για να υποβάλλετε αίτηση για δάνεια, να πετάξετε από πάνω σας ό, τι δεν χρειάζεστε πια, ή να κάνετε γενικά μια διευθέτηση σε πράγματα όπως τα θέματα ιδιοκτησίας και κτήματα. Η σύνδεση της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Ερμή στις 18 και με τον Ήλιο στις 25 του μήνα μπορεί να είναι σημαντική για ζητήματα κληρονομικών και νομικών θεμάτων, με καλή έκβαση.

Η συγγενής φύση της Αφροδίτης στον χώρο σας αστρολογικά που έχει να κάνει με την αίσθηση της βαθιάς σύνδεσης μπορεί επίσης να σας κάνει να έχετε αναθεώρηση σε κάθε είδους στενές σχέσεις. Είναι μια περίοδος που μπορούν να αναπτυχθούν πιο βαθιά προσηλωμένα αισθήματα, ειδικά όταν η Αφροδίτη επιστρέψει προς τα εμπρός από τις 15 Απριλίου.

Μετά από αυτό το μήνα μπορεί να σας περιμένει επίλυση σε πολλά πράγματα που συνδέονται με κοινές αξίες, κοινά οικονομικά ή επιχειρηματικές συναλλαγές με ανθρώπους που αγαπάτε. Θα πρέπει επίσης να υπάρχει μεγαλύτερη σαφήνεια όσον αφορά την αγορά και την πώληση αγαθών, αλλά και μεγάλες ιδέες επάνω σε συμβατικά θέματα, ακόμη και τα μελλοντικά σχέδια ενός ταξιδιού μπορεί να εξελιχθούν σε μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό.

Η Πανσέληνος της 12ης Μαρτίου πέφτει στο ζώδιό σας. Είναι μια περίοδος που θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε την προσοχή των άλλων. Η Σελήνη προκαλεί επίσης μια ισχυρότερη συναισθηματική αντίδραση και φέρνει τα συναισθήματά σας στην επιφάνεια. Η περίοδος στα μέσα του μήνα μπορεί να φέρει τα θέματα σχέσεων σε μια κορύφωση .

Αισθάνεστε τα πράγματα πιο έντονα αυτή τη στιγμή, είστε όλο και πιο ευαίσθητοι στις αποχρώσεις του συναισθηματικού κόσμου και του δικού σας και των γύρω σας.

Η μεταγενέστερη επίδραση από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί επίσης να φέρει ηλικιωμένους συγγενείς ή ένα σπίτι ή γενικά μια κατάσταση που αφορά τις ρίζες σας στο προσκήνιο, όπως μπορεί να σας αποκαλύψει ευκαιρίες οι οποίες σχετίζονται με μακροπρόθεσμα χρεόγραφα.

 

Η Γη και η Σελήνη στηρίζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο από το βράδυ της 2ης μέχρι αργά το βράδυ της 4ης του Μάρτη και από τα μέσα της 11ης μέχρι αργά το απόγευμα στις 13 του μήνα, στις 21, μέχρι νωρίς το απόγευμα της 23ης του μηνός και από η 30η του Μάρτη και μετά.

Φεβρουάριος 2017

Θα πρέ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Δεκέμβρη του 2017, ο Άρης - κυβερνήτης του Κριού - είναι στον Οίκο των σχέσεών σας,...

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2017, η αγάπη για τους Καρκίνους χαρακτηρίζεται από ευθύνες ή διασταυρώνεται με την...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Με τον Άρη και τον Δία που βρίσκονται στον Σκορπιό, τον Δεκέμβριο του 2017 απολαμβάνετε τεράστια αντοχή και επομένως...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Για σας, κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2017 οι σχέσεις είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφεται το σύμπαν. Η...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Η Αφροδίτη (ο πλανήτης της αγάπης) και ο Ήλιος (κυβερνήτης του Οίκου των ζευγαριών του Υδροχόου) πλησιάζουν στον Κρόνο...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δεκέμβριος 2017 Ο ηγέτης της οικογένειας των Ιχθύων είναι ανάδρομος στο 10ο Οίκο από τις 3 έως τις 23 Δεκεμβρίου, γεγονός που υποδηλώνει...