Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Ιούνιος 2018

Ο Ιούνιος σάς ευνοεί αρκετά σε προσωπικό επίπεδο, κυρίως όμως στο πρώτο μισό του. Αυτό δεν σημαίνει ότι το δεύτερο μισό θα είναι απαραίτητα κακό, ωστόσο θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δυσκολίες, οι οποίες σας προκαλούν να επαναπροσδιορίσετε τη θέση σας και σε ορισμένες περιπτώσεις τους τρόπους με τους οποίους διαχειρίζεστε ορισμένες καταστάσεις. Στα προσωπικά σας διανύετε ένα μήνα κατά τον οποίο νιώθετε αισιόδοξοι και αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες σε όλους τους τομείς της ζωής σας, διατηρώντας καθ’ όλη τη διάρκειά του απόλυτη πίστη στις δυνάμεις και τον εαυτό σας. Ίσως αυτό να οφείλεται στο ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα που βιώνετε στον οικονομικό τομέα, καθώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τα έσοδά σας κινούνται σταθερά σε θετική τροχιά και δεν αποκλείεται να σας δοθούν οι ευκαιρίες να αυξήσετε περαιτέρω τα κέρδη σας. Στον αντίποδα, στην αρχή του μήνα, όσον αφορά στα επαγγελματικά σας νιώθετε πως όσο και να εργαστείτε, ορισμένες καταστάσεις δεν θα αλλάξουν ποτέ. Αυτό βέβαια δεν είναι αλήθεια, καθώς όλα αυτά που πιστεύετε είναι απόρροια των μικροαναποδιών, της κακής συνεννόησης και του εκνευρισμού που επηρεάζουν τη συμβίωσή σας με τους συνεργάτες, τους εργοδότες ή/και τους συνεταίρους σας. Δεν πρόκειται για μόνιμη κατάσταση, όμως θα πρέπει να προσπαθήσετε και εσείς από την πλευρά σας να γίνετε πιο ανεκτικοί και πιο συνεργάσιμοι. Σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό τομέα, μέχρι τα μέσα του μήνα, το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας είναι αρκετά θετικό και συναισθηματικό, αλλά οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στα επαγγελματικά σας κάνουν απόμακρους και ενδεχομένως απότομους. Προσπαθήστε να μην μετατοπίζετε τα προβλήματα της δουλειάς στη σχέση σας, γιατί όταν ξεπεραστούν οι δυσκολίες στην καριέρα σας, ενδέχεται να αφήσουν «πληγές» στο δεσμό σας. Αν, ωστόσο, είστε αδέσμευτοι, στις αρχές του μήνα, δεν αποκλείεται να κάνετε μία γνωριμία με κάποιο ενδιαφέρον πρόσωπο, η οποία όμως φαίνεται να παραμένει σε πλατωνικό επίπεδο. Μάϊος 2018

ΓΕΝΙΚΑ: Η διέλευση του Ουρανού απο τον έβδομο οίκο σας φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακές διαφορές, που αφορούν κυρίως σε κληροδοτήματα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαξιφισμοί με συνεργάτες/συνεταίρους για ακίνητα. Οι παντρεμένοι διανύεται μια περίοδο δοκιμασιών, η οποία είναι ικανή να ανοικοδομήσει, ή να κατεδαφίσει έναν γάμο. Με προσεκτικούς χειρισμούς, οι αλλαγές μπορούν να είναι θετικές. Επειδή ο έβδομος οίκος αντιπροσωπεύει και τις σχέσεις γενικότερα, είναι πολλές εκείνες που θα περάσουν το τεστ του Ουρανού, όμως μόνο αυτές που βασίζονται στην εμπιστοσύνη και την ανεξαρτησία θα βγουν αλώβητες. Το ίδιο θα ισχύσει και για τις συνεργασίες, είτε θα ισχυροποιηθούν, είτε θα τερματιστούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το ξεκίνημα του μήνα θα φέρει απογοητεύσεις στη σχέση σας, οι οποίες όμως  δεν έχουν ούτε ισχύ, ούτε διάρκεια. Έτσι απο τις 11 Μαΐου και μετά το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας βελτιώνεται, ενώ δεν αποκλείεται απο τις 20-29/5 να πάρετε απο κοινού αποφάσεις, που θα αλλάξουν τη ζωή και των δύο προς το καλύτερο. Αποφύγετε μόνο την υλοποίηση αυτών ή το ξεκίνημα νέων καταστάσεων απο τις 13-19/5. Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε, θα κάνετε γνωριμίες και δεν αποκλείεται στις 11-12 του μήνα να σας προσεγγίσει άτομο απο το παρελθόν σας. Το καλύτερο διάστημα για ξεκινήματα, πάσης φύσεως, είναι 20-29/5.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Διαφαίνονται πολλές και μεγάλες ανατροπές στα επαγγελματικά σας, των οποίων η φύση εξαρτάται απο την ανάμειξη που θα έχετε. Επειδή οι εντάσεις και οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές, είναι πιθανό να επιφέρουν εκκαθαρίσεις στον εργασιακό τομέα, και ενδέχεται αν εμπλακείτε σε οποιαδήποτε ένταση, απο τις 12-19 του μήνα, να πέσετε θύμα αυτών. Εφόσον έχετε αντιρρήσεις ή ενστάσεις για τα τεκταινόμενα στη δουλειά σας, καλό θα ήταν να τις εκφράσετε 23-24 του μήνα. Αντίθετα, τα οικονομικά σας φαίνονται ανεπηρέαστα και ενδέχεται να παρουσιάσουν σημαντική και σταθερή βελτίωση, κυρίως στο διάστημα 20-29/5. Αποφύγετε τις απερίσκεπτες σπατάλες.


Απρίλιος 2018

Γενικά: Με πολύ έντονη καθημερινότητα και με παραπάνω ευθύνες ξεκινάει ο Απρίλιος. Η κούραση θα είναι τεράστια, γι αυτό τον λόγο χρειάζεται να έχετε μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις, αλλά και στις επικοινωνίες. Ένα χαρακτηριστικό των ημερών είναι τα νεύρα και ο πολύς θυμός. Τα σκληρά λόγια που θα λεχθούν, θα προκαλέσουν αντιδράσεις και κατ' επέκταση συγκρούσεις. Ο 3ος οίκος εκτός της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, αντιπροσωπεύει συγγενείς, αδέλφια, γείτονες και δημόσιο φορέα. Επομένως, μπορεί να παρουσιαστεί σοβαρή ένταση με συγγενικά πρόσωπα, φασαρίες με το δημόσιο, έναν καυγά με γείτονες, ίσως και κάποια κλήση για παράβαση του νόμου.

Αισθηματικά: Η ευαισθησία που σας διακατέχει αυτή την περίοδο σας κάνει πολύ ευάλωτους. Παρ' όλα αυτά κάποιες υποχρεώσεις, σας αναγκάζουν να μείνετε μακριά απο τον- την σύντροφο. Το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζεται μία στασιμότητα σε οποιαδήποτε πιθανή εξέλιξη του δεσμού σας. Η αλήθεια είναι οτι έχετε κάνει κάποια όνειρα τα οποία φαίνεται να “πατάνε” στο κενό. Αυτή η αίσθηση σας προκαλεί απογοήτευση και ενίοτε θλίψη. Το καλό είναι πως μετά τις 15/4 τα πράγματα αρχίζουν και καλυτερεύουν, κι αν μη τι άλλο σας φτιάχνουν την ψυχολογία. Είναι σαφές πως τις καλύτερες εξελίξεις θα τις ζήσετε προς το Μάιο. Μπορείτε παρ' όλα αυτά να λάβετε την περίοδο σα μία προετοιμασία.

Επαγγελματικά: Βρίσκεστε σε μία ζόρικη περίοδο, καθώς τα σχέδιά σας εμποδίζονται απο συνθήκες. Τις πρώτες μέρες του Απρίλη θα έχετε τεράστιο φόρτο εργασίας με αποτέλεσμα να παρουσιάσετε έλλειψη ζωτικότητας. Ο τρόπος με τον οποίο θα υποδεχθείτε τη “σκληρότητα” του Κρόνου, θα είναι καθοριστικός για τη μετέπειτα εξέλιξή σας. Θα πρέπει να κινηθείτε με μεγάλη ευθύνη, οργάνωση, σταθερότητα και συγκεκριμένους στόχους, όσο απαιτητικοί και κουραστικοί κι αν είναι. Επειδή ο οίκος ο συγκεκριμένος αφορά και στην υγεία, καλό θα είναι να προσέξετε τα κρυώματα και τα ατυχήματα, κυρίως σε οστά.


Μάρτιος 2018

Λαμβάνετε ένα παρηγορητικό μήνυμα είτε μέσω κάποιου ονείρου ή μέσω διαλογιστικής άσκησης. Αυτή είναι μια αξέχαστη περίοδος για τα συναισθηματικά σας, καθώς ο Δίας στο ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό στους Ιχθείς από τον 5ο οίκο σας. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες οι οποίοι έρχονται σε αρμονία τώρα.

Έχετε μια τάση να κυμαίνεστε από τον σκληρό, σχεδόν ανελέητο ορθολογισμό, ως την ακραία μεταφυσική πίστη, αναζήτηση και άσκηση. Τα ξαφνικά γεγονότα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά παρακμάζουν εξίσου γρήγορα. Συνεχίστε να αναζητάτε αυτόν τον αληθινό οικείο σύντροφο που μπορεί να κινήσει βουνά για σας. Ο κυβερνήτης Πλούτωνας στον οίκο των οικονομικών σας κάνει κάθε προσπάθεια να μεταμορφώσει τον τόπο της εργασίας σας και την πηγή εισοδήματος. Έχετε την τύχη στο πλευρό σας, με τον καλοπροαίρετο Δία να σας οδηγεί όλο και πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Μερικές φορές η αλλαγή είναι καλή όταν μια νέα προσφορά εργασίας έρχεται στο δρόμο σας.

Ακόμη και αν είναι μόνο για να συμπληρώσετε το τρέχον εισόδημά σας μπορεί να αξίζει τον κόπο να πάρετε μερικά ρίσκα. Η 3η και η 6η ημέρα του μην θα είναι οι καταλληλότερες για κάτι τέτοιο, όταν η Σελήνη θα επισκεφθεί το αντίθετο ζώδιό σας. Αυτό συμβαίνει ξανά στις 31. Αφεθείτε σε κάτι ωραίο και κάντε τον σύντροφό σας να πάρει το προβάδισμα στις δραστηριότητές του.

Φεβρουάριος 2018

Η επόμενη περίοδος είναι ισχυρή για τη διοργάνωση της ζωής σας με σημαντικούς τρόπους, αγαπητέ Σκορπιέ, ιδιαίτερα για τις καθημερινές σας υποθέσεις, τις σπουδές και τη ζωή στο σπίτι. Είστε τώρα σε θέση εξουσίας. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για τη διόρθωση των ανισορροπιών μεταξύ εργασίας και κατ 'οίκον.

Η Νέα Σελήνη στις 16 Ιανουαρίου θέτει τον τόνο για το δεύτερο εξάμηνο του Ιανουαρίου και το πρώτο εξάμηνο του Φεβρουαρίου, και ενώ δεν έχει κατάσταση έκλειψης, είναι μια σημαντική φωνή! Για εσάς, είναι ιδιαίτερα ισχυρό για θέματα που σχετίζονται με επικοινωνίες, μελέτες, έργα, πνευματικά ενδιαφέροντα, συνδέσεις με άλλους, εκκαθάριση των καθημερινών σας υποθέσεων και συστήματα μεταφοράς στη ζωή σας. Έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε ή να υλοποιήσετε προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε μια πιο οργανωμένη και συνδεδεμένη ζωή. Υπάρχει μια ασυνήθιστα ισχυρή εμφάνιση πλανητών, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων βαρών Κρόνος και Πλούτωνα, στο ηλιακό τρίτο σπίτι σας, υποδηλώνοντας μια σημαντική νέα αρχή ή έμφαση σε οποιοδήποτε (ή πολλά) από αυτά τα θέματα.

Οι εβδομάδες μετά από αυτή τη νέα σελήνη είναι εξαιρετικές για την πραγματοποίηση αλλαγών και βελτιώσεων στα έργα, τις μελέτες και ακόμα και τη νοοτροπία ή τη στάση σας, καθώς και τα συστήματα επικοινωνίας ή μεταφοράς, ώστε να είναι πιο οργανωμένα και να εκπληρώνουν μακροπρόθεσμα. Αυτή η έμφαση εμφανίζεται στο σημάδι του Αιγόκερω, μετά από όλα - ένα σημάδι που έχει τα μάτια του για το τι έχει σημασία μακροπρόθεσμα - και για να καρπωθούν τις ανταμοιβές του, πρέπει λίγο να σκέφτεσαι σαν ένας Αιγόκερως όταν ασχολείσαι με το να πάρεις και να παραμένεις συνδεδεμένοι . Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα για απλοποίηση, προτεραιότητα και εκδήλωση.

Ο Άρης και ο Δίας στο σημάδι σας εναρμονίζονται, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές σας να προωθήσετε ένα έργο ή να ακολουθήσετε τους στόχους σας, ειδικά σε μελέτες, επικοινωνίες, ανταλλαγή ιδεών και γραφή ή ομιλία. Προσφέρετε περισσότερη προσωπικότητα στις επιχειρήσεις σας και αυτό είναι εξαιρετικά επιτυχημένο. Αισθάνεστε περισσότερο στον έλεγχο και πάνω από τα πράγματα. Τώρα και μέχρι τον Σεπτέμβριο, είναι πιθανό να απολαύσετε τεράστιες ευκαιρίες για έκφραση. Οι επικοινωνίες και η εκμάθηση μπορούν να επικεντρωθούν, και είναι πιθανό να υπερέχετε σε αυτές τις περιοχές. Η προσωπικότητά σας έρχεται μέσα από ό, τι προσωπικά ενδιαφέροντα ή έργα με τα οποία ασχολείστε τώρα. Αυτή είναι η εποχή για την εκτίμηση και τον έπαινο από τους άλλους, καθώς και υπέροχες ανταμοιβές για τις προσπάθειές σας. Είναι ένας χρόνος για να γράψετε, να μιλήσετε, να δημοσιεύσετε ή να καθοδηγήσετε. Είναι επίσης μια λαμπρή περίοδος για να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των σκέψεων και των λέξεων για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αυτό το μήνα, βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα καλή θέση για να κάνετε νέες γνωριμίες ή να συνδεθείτε με άλλους με μεγαλύτερη σημασία. Κάνετε μια διαφορά με αυτό που λέτε.

Ιανουάριος 2018

Το 2018 αρχίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον οικονομικό σας τομέα. Σκέψεις για τον οικονομικό σχεδιασμό θα ευνοηθούν. Να είστε ευέλικτοι και δημιουργικοί στην εφαρμογή των δεξιοτήτων εργασίας σας και να παρακολουθείτε τις δυνατότητες βελτίωσης των κερδών. 5η και 6η Ιανουαρίου είναι οι προσωπικές σας ημέρες για να λάμψετε. Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιό σας αναζωογονώντας σας και στέλνοντας υπέροχα οφέλη θεραπείας μαζί με αυτό. Στις 10 Ιανουαρίου η διάθεση αρχίζει να μετατοπίζεται όταν εμφανίζεται ένα παιχνιδιάρικο εξάγωνο ανάμεσα στους πλανήτες Αιγόκερου στο 3ο σπίτι σας και στον ήλιο σας. Σοβαρό λεπτό χιούμορ είναι η καλύτερη σας προσέγγιση τώρα. Θα γνωρίζετε για το έξυπνο ρεπερτόριό σας. Αποστολή αρχικής ευχετήριας κάρτας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε φίλους και εχθρούς. Εάν η εργασία φτάνει σε σας να διαλύσει τα έργα σε μικρότερα τμήματα, έτσι δεν θα φαίνεται τόσο πέρα από τροφοδοσία. Η συμμετοχή σε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ανακουφίζει από την πλήξη σας και διατηρεί το μυαλό αιχμηρό και δεκτικό. Αν και αυτό δεν συμβαίνει στις 18-19 Ιανουαρίου, όταν η Σελήνη στο αντίθετο ζώδιό σας επιμένει ότι οι εταίροι αναλαμβάνουν το προβάδισμα. Καθίστε και ακολουθήστε την οδηγία για μια αλλαγή. Στις 25 Ιανουαρίου υπάρχει μια πολύ σημαντική πανσέληνο που δίνει έμφαση στην καριέρα και το περιβάλλον στο σπίτι. Μπορεί να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι το ένα ή το άλλο πρέπει να αλλάξει αν θέλετε να είστε ευχαριστημένοι με τους δύο. Αυτή η πανσέληνος φωτίζει το περιβάλλον εργασίας σας και τι πρέπει να γίνει για να σας δώσει την αναγνώριση που σας αξίζει. Νιώθετε ότι οι λεπτές αλλαγές που έχετε παρακολουθήσει πρόκειται να ξεδιπλωθούν και αυτό μπορεί να είναι η πρώτη σας ιδέα για το τι είναι αυτό. Η παρουσία σας στο εργατικό δυναμικό θαυμάζεται και εκτιμάται πολύ και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάποιοι άλλοι θα λάβουν γνώση. Μια ανταμοιβή ή αναγνώριση μπορεί να έρθει σε σας τώρα που σας κάνει πολύ υπερήφανους. Οι διαδρομές μικρής απόστασης αυξάνονται και η επικοινωνία με τα αδέλφια βελτιώνεται. Απλά αφήστε τα πράγματα να πάνε μπορεί να είναι η απάντηση για να αποφευχθεί η περιττή σύγκρουση. Μάθετε από ένα παρελθόν λάθος και συνεχίστε να βελτιώνετε τις μελλοντικές σχέσεις. Παίρνετε σταθερά κέρδη από τα εκπαιδευτικά και γραπτά έργα σας τώρα, προετοιμάζοντας ένα συναρπαστικό νέο έτος για να ξεδιπλωθεί.

Δεκέμβριος 2017

Με τον Άρη και τον Δία που βρίσκονται στον Σκορπιό, τον Δεκέμβριο του 2017 απολαμβάνετε τεράστια αντοχή και επομένως σeξουαλική τόλμη. Η αστρολογική διαμόρφωση του τοπίου προκαλεί την επιθυμία για κατάκτηση και περιπέτεια, φωτίζει το πάθος και την προδιάθεση για μεγάλες χειρονομίες, μερικές φορές και τρελές, που έγιναν λόγω της αγάπης. Εκτός από αυτό, η Αφροδίτη - κυβερνήτης του Οίκου σας των ζευγαριών - είναι στον Τοξότη, σημάδι που εμπνέει παρόμοιες συμπεριφορές.

Η θέση της Αφροδίτης στο 2ο Οίκο του Σκορπιού είναι ένα σημάδι ότι η ερωτική ζωή ή ο σύντροφός σας επηρεάζει τις αποφάσεις σας σχετικά με τα χρήματα.

Ο συνδυασμός που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του 10ου Οίκου σας είναι ένα σημάδι ότι η ζωή της αγάπης παρεμβαίνει στην καριέρα.

Η σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ερμή δείχνει ότι η ερωτική ζωή σας έχει αντίκτυπο στη διαδικασία σκέψης και αποφασιστικότητας.

Το πλαίσιο του Σκορπιού τον Δεκέμβριο του 2017 κυβερνάται τόσο από χρήματα όσο από σχέσεις.

Ο 2ος Οίκο του Σκορπιού διασχίζεται από τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Κρόνο και ο κυβερνήτης αυτού του Οίκου - ο Δίας, που βρίσκεται ακριβώς στον Σκορπιό – ελέγχεται από τον Άρη. Την ίδια στιγμή, ο ηγεμόνας του 8ου Οίκου σας - ο Ερμής - βρίσκεται σε οπισθοδρομική κίνηση και κάνει μια σειρά σχετικών συζεύξεων.

Έτσι, τα οικονομικά είναι ένα καυτό θέμα, αισθάνεστε μεγάλη ανάγκη να ενεργήσετε, να αναζητήσετε λύσεις, να προσθέσετε πράγματα, να αναλύσετε, να λάβετε αποφάσεις, να αλλάξετε γνώμη, να χτυπήσετε εμπόδια, να αντιμετωπίσετε ευκαιρίες.

Η επαγγελματική εξέλιξη των Σκορπιών κατά το Δεκέμβριο του 2017 υπαγορεύεται από την υλική συλλογιστική. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε κάποια τολμηρά και μεγάλης κλίμακας έργα. Η επιτυχία εξαρτάται από την ορθή αξιολόγηση της σχέσης μεταξύ στόχων και πόρων.

Με τον Δία και τον Άρη που βρίσκονται στον Σκορπιό, τον Δεκέμβριο του 2017, θα ταλαιπωρηθείτε λίγο από τη ζωτικότητα, την εμπιστοσύνη και την επέκταση. Πραγματικά πρέπει να ασκήσετε τον εαυτό σας για να χρησιμοποιήσετε την υπερβολική ενέργεια.

Η σύνοδος Άρη - Δία είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό συμβάν, αλλά - προσέξτε! - Προδιάθεση για υπερβολές και επικίνδυνες ενέργειες που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο σώμα σας είναι πιθανή. Πάρτε τον πιο εύκολο δρόμο!

Μην ξοδεύετε περισσότερο από ό, τι έχετε, και μην αφεθείτε σε χρέος!

Νοέμβριος 2017

Επιτέλους, αρμονία. Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Σκορπιού για τον Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι σίγουρα είναι χρήσιμο να έχετε μια μεγαλύτερη αρμονία, αν πραγματικά θέλετε να έχετε ε διάφορους τομείς θετικές εξελίξεις: στο σπίτι, στην εργασία, στον έρωτα, αλλά και στην υγεία σας. Εάν καταλάβετε ότι αντιμετωπίζετε ένα έλλειμμα αρμονίας στην το πρώτο τριήμερο, πρέπει πραγματικά να σταματήσετε, να κοιτάξετε και να ακούσετε. Τι προκαλεί αυτή τη δυσαρέσκεια; Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό; Εάν η απάντηση είναι «ναι», τότε κάνετε ό,τι μπορείτε για να δημιουργήσετε μια αλλαγή. Αν δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να γίνει, χαμηλώστε απλά τις εντάσεις.

Ο Σκορπιός είναι ανοιχτός στις προτάσεις-ή απαιτήσεις, ανάλογα με την περίπτωση-ενός συνεργάτη στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2017. Μέχρι τις 16 και 17, μπορεί να θέλετε να πείτε στο αφεντικό σας τι σκέφτεστε για την ηλίθια ιδέα του σε αβέβαιους όρους. Αποφύγετε να ενδώσετε στον συγκεκριμένο πειρασμό. Υπάρχουν περισσότεροι εποικοδομητικοί τρόποι επικοινωνίας, όπως θα δείτε στην υπέροχη 23η και 24η ημέρα του μήνα. Μέχρι τις 29 και 30, θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τα επίπεδα αρμονίας που βιώνετε. Είναι καλά, κακά ή αδιάφορα; Και τι μπορείτε να κάνετε για να νοιώσετε υπέροχα;!

Λοιπόν, τι ψάχνετε από τον ρομαντισμό; Πολλά πράγματα, πολλά δράματα; Ε, λοιπόν, σας λέμε πως πρόκειται να υπάρξουν πολλά πράγματα, πολλές καταστάσεις έτοιμες να γνωρίσετε, αποφύγετε λοιπόν να τις δείτε σαν ευθύνη και απλά ευχαριστηθείτε αυτές τις στιγμές. Δεν είναι κακό να ρίξετε μια ματιά στα μοτίβα σας, καθώς προσεγγίζετε μια νέα δυναμική ρομαντική σχέση (ή μια νέα προσέγγιση σε μια παλιά ρομαντική σχέση). Πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η αρμονία στο παρελθόν; Πόση διαφωνία υπήρχε εκεί; Ρίξτε λοιπόν μια καλή σκληρή ματιά σε όλα αυτά στην 1η, 2η και 3η ημέρα. Να είστε ανοικτοί να αλλάξετε και τα πράγματα που δεν είχαν δουλέψει τόσο καλά στο παρελθόν, που θα μπορούσαν να αρχίσουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα στο εγγύς μέλλον.

Πρακτικά ζητήματα για εσάς στις 9 και 10 Νοεμβρίου του 2017. Τα θέματα εργασίας θα μπορούσαν να έχουν προτεραιότητα έναντι των θεμάτων αγάπης στις 16 και 17 και αυτό είναι δεν θα είναι κακό. Ο Σκορπιός επικοινωνεί εποικοδομητικά με την αγάπη και θα δείτε μερικές εκπληκτικές αλλαγές στις 23 και 24. Πόση αρμονία βιώνετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο στις 29 και 30; Τι μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τα επίπεδα αρμονίας που βιώνετε; Πώς αισθάνεστε, καθώς αυξάνεται η εναρμόνιση; Υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να μάθει σε όλα αυτά, σίγουρα.

Το ωροσκόπιο του Σκορπιού του Νοεμβρίου 2017 προβλέπει ότι μια ριζική αλλαγή στο σπίτι θα μπορούσε να σας αφήσει να αισθανθείτε σαν να μην διαθέτετε τόσο πολύ ενέργεια για εργασία από την 1η έως και την 3η ημέρα του μήνα. Ωστόσο, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το η εργασία προσφέρει μια ευχάριστη ανάπαυλα από την αναταραχή σε άλλα μέρη της ζωής σας (και μην ξεχνάτε ότι η αναταραχή δεν είναι απαραιτήτως κακή, αλλά μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετική, στο τέλος!). Στις 9 και 10 Νοεμβρίου του 2017, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε μια αλλαγή θετική  στη δουλειά.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάποιες πολύ βαθιές συνομιλίες στις 14 και 15. Αυτές οι βαθιές συνομιλίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαναστατικές νέες ιδέες στον τομέα της εργασίας! Φέρτε έναν συνάδελφο για καφέ στις 19 (θα εκτιμηθεί πλήρως αυτό). Στις 23 ή στις 24 ετοιμάζεστε για προώθηση των σχεδίων σας. Στις 29 και 30, θα βρείτε καταφύγιο στην εργασία και πάλι.

Οκτώβριος 2017

Ο Οκτώβριος φέρνει μαζί του ένα σημαντικό γεγονός: Ο Δίας - ηγεμόνας του Οίκου του Σκορπιού της αγάπης και του ερωτισμού - μπαίνει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου 2017 και μένει εκεί μέχρι τον Νοέμβριο του 2018.

Αυτή η θέση μιλά για μια αυξημένη λίμπιντο, μια αυξημένη ρομαντική ευαισθησία, και μια σημαντική πιθανότητα ότι θα ερωτευτείτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να δείξει αυξημένη γονιμότητα ή μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα παιδιά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η αγάπη και η σeξουαλικότητα - και όλα όσα σχετίζονται με αυτό - γίνονται το επίκεντρο.

Προς το παρόν, κατά τον Οκτώβριο του 2017, τα πράγματα είναι κάπως σκοτεινά. Η Αφροδίτη – που είναι στο τιμόνι του Οίκου των σχέσεων του Σκορπιού - έχει μια δυναμική και παθιασμένη διάθεση κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα, αλλά αργότερα έρχεται σε μια ανενεργή, αν όχι ακανόνιστη διάθεση.

Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου προμηνύει έναν όρο άνθησης που θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο του 2018.

Ο Δίας είναι ο Μεγαλύτερος Ευεργέτης, φέρνοντας την τύχη και την ευκαιρία, ανοίγοντας τους ορίζοντες και δίνοντας μια διάθεση για περιπέτεια και έργα μεγάλης κλίμακας. Ο Δίας υπόσχεται ευημερία, τόσο μέσα από τα χαρακτηριστικά του όσο και από το γεγονός ότι είναι ο ηγέτης του Οίκου των χρημάτων του Σκορπιού.

Τον Οκτώβρη του 2017 η επιτυχία των Σκορπιών έρχεται με ομαδικές ενέργειες, συλλογικές επιδιώξεις ή εκείνες που αφορούν μια οργάνωση (κατά τους πρώτους δύο δεκανούς), μέσω της καλοσύνης φίλων και προστατών (κυρίως κατά το πρώτο μέρος του μήνα) , δεξιότητες ηγεσίας ή οργάνωσης (κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού).

Κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο δεκανών του Οκτωβρίου 2017 η θέση του Ήλιου δεν υπόσχεται στους Σκορπιούς ότι είναι καλός χρόνος, αλλά υπάρχει αντισταθμιστικό αποτέλεσμα του Άρη - κυβερνήτη του Σκορπιού - που βρίσκεται σε καλή θέση.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαμερίας τα πράγματα πηγαίνουν αντίστροφα: ο Άρης αποδυναμώνεται, αλλά ο Ήλιος - που βρίσκεται στον Σκορπιό - σας δίνει δύναμη.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι όλα σχετικά με την ισορροπία. Εάν φροντίζετε τον εαυτό σας και αποφεύγετε τις υπερβολές, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Αν όχι, ίσως να μην είναι ισορροπημένη η ζωή σας.

Να είστε δημιουργικοί - να χρησιμοποιείτε την φαντασία σας!

Σεπτέμβριος 2017

Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικά ευνοϊκός μήνας. Τι θα προκαλέσει αυτό; Τουλάχιστον, το γεγονός ότι όχι μόνο ο Άρης, ο βασικός ουράνιος προστάτης του Σκορπιού, αλλά και το φεγγάρι, που υπό κανονικές συνθήκες είναι αρκετά ριζοσπαστικοί απέναντι στους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου, θα "παίζουν" τώρα. Με άλλα λόγια, τώρα σχεδόν όλοι οι εξωτερικοί παράγοντες θα ξετυλίξουν δυνάμεις προς όφελός σας, ξεκινώντας από τις περιστάσεις και τελειώνοντας με τις αποφάσεις των ανταγωνιστών (ή άλλων εχθρών). Αυτό, φυσικά, δεν αποκλείει την εμφάνιση δύσκολων καταστάσεων, αλλά την μειώνει στο ελάχιστο. Τώρα λοιπόν, θα ήταν λογικό να είσαστε όσο το δυνατόν δυναμικότεροι, και μερικές φορές θα είναι κερδοφόρο να παίρνετε κινδύνους όταν έχετε στη διάθεσή σας μόνο ελάχιστες πληροφορίες. Όσον αφορά τον τομέα της εργασίας, ο κίνδυνος θα είναι πραγματικά ελάχιστος, αν και θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα διάφορες αποχρώσεις. Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα αποδειχθεί πολύ ενεργός για εσάς, αλλά τώρα είναι δύσκολο να φανταστούμε περιστάσεις που δεν θα σας αρέσουν, οπότε δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχείτε εδώ. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη, η οποία στην κανονική της θέση δεν είναι πολύ φιλική, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτή τη στιγμή. Γι 'αυτό να είστε προσεκτικοί όταν εμφανίζετε τα συναισθήματά σας, μην εμπιστεύεστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μάθετε να κρατάτε τη γλώσσα σας, αλλιώς η "ουράνια ιέρεια" θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα για σας.

Στη σφαίρα των επιχειρήσεων και στα οικονομικά λεπτομερέστερα, ο Σεπτέμβριος του 2017 η πρώτη και η τρίτη δεκαήμερη περίοδος του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για τον Σκορπιό. Η μέση του κύκλου μπορεί να φανεί λίγο πιο συγκρατημένη σε σας, αλλά δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα κακό γι 'αυτό, αντίθετα, θα είναι μια καλή στιγμή για να συγκεντρώσετε τη δύναμή σας για την επόμενη έκρηξη. Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, κατά το πρώτο εξάμηνο του μήνα θα ήταν λογικό να ενεργείτε με σιγουριά, αλλά με σύνεση. Αποθηκεύστε όλη τη θλίψη σας για την τρίτη δεκαήμερη περίοδο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην οικονομική πλευρά των πραγμάτων, γιατί τώρα ένα πρόβλημα με την κατανομή των πόρων θα μπορούσε να γίνει σοβαρό. Εάν δεν έχετε τη δική σας επιχείρηση, μην βιαστείτε να υλοποιήσετε τις δικές σας πρωτοβουλίες, πρώτα να εκτελέσετε όλες τις εργασίες που σας δίνουν οι διαχειριστές σας προσεκτικά, γιατί πολλά πράγματα εξαρτώνται από αυτό τώρα. Και μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη δεν είναι στο πλευρό σας. Μη μιλάτε χωρίς λόγο. Διατηρήστε προστατευμένο τρόπο σε εταιρικές λειτουργίες και άλλα παρόμοια γεγονότα, διαφορετικά, θα μπορούσατε να χάσετε όλες τις δυνατότητές σας.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" θα φέρει τον Σκορπιό σε πολλές εξελίξεις τις οποίες ο ίδιος (Σκορπιός) θα μπορούσε να θεωρήσει θεμελιώδεις, ακόμη και μοιραίες. Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να βιάζεστε στα συμπεράσματα. Αυτή τη στιγμή πολλά πράγματα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, πολλές εξελίξεις θα είναι απροσδόκητες, αλλά θα σας εκπλήξουν με θετικό τρόπο. Απλά μην βιαστείτε να κάνετε τίποτα, μέχρι να γνωρίζετε καλά πού βρίσκονται οι άλλοι άνθρωποι. Από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό να διαχωρίσετε σκόπιμες, καλά εξεταζόμενες ενέργειες από την ανάληψη κινδύνου. Θα ήταν πραγματικά λογικό να υποστηρίξουμε διάφορες επικίνδυνες επιχειρήσεις, διότι θα ήταν αμαρτία να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία όταν υπάρχει μια ευνοϊκή συρροή περιστάσεων. Απλά μην είστε υπερβολικός και μην ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον κόσμο, οι απόψεις των άλλων ανθρώπων θα πρέπει να έχουν και κάποια σημασία για εσάς. Με απλά λόγια, μην κλείσετε τον εαυτό σας και θυμηθείτε ότι ο εγωισμός σας θα μπορούσε να καταστρέψει τα πάντα. Σε γενικές γραμμές, αυτό θα είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή εποχή, αλλά η θέση της Αφροδίτης δείχνει τη δυνατότητα αρνητικής έκβασης εάν η υποκρισία και η εξαπάτηση είναι τα όπλα σας στην αναζήτηση της δικής σας ευτυχίας.

Αύγουστος 2017

Μπορεί να αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας αυτή τη στιγμή. Ναι, υπάρχουν πολλές όψεις που δουλεύουν αυτό το μήνα, συμπεριλαμβανομένης της Αφροδίτης που σας ζητά να εξετάσετε αρμονικά το θέμα του έρωτα, όμως οι εκλείψεις χτυπούν το ζώδιο σας. Ίσως αισθάνεστε ότι είτε σε τρενάκι του λούνα παρκ, ή λίγο εκτός ισορροπίας. Όλα αυτά είναι καλά. Μπορεί να μην ξέρετε τι είναι πάνω και τι κάτω, μέσα ή έξω. Αυτή είναι η κίνηση της ζωής. Οι εκλείψεις (τόσο η σεληνιακή όσο και η ηλιακή) πρόκειται να συνεργαστούν μαζί σας κατά κάποιον τρόπο. Είναι σε τετράγωνο με το δικό σας ζώδιο. Η πλανητική ενέργεια έΈχει σκοπό να σας κάνει να δείτε κάτι που δεν έχετε δει ποτέ πριν και μπορεί να επηρεάσει τις βαθύτερες σχέσεις στη ζωή σας. Η σταδιοδρομία σας μπορεί να αλλάξει, στην πραγματικότητα, όλα θα μπορούσαν να έχουν σημαντική αλλαγή την ίδια στιγμή. Αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή. Αμέθυστος, Τουρμαλίνη, Τσάι, Κανέλα, μπορεί να είναι σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Εάν υπάρχει ένα μπλοκάρισμα στην καθημερινή ζωή ή τις δραστηριότητές σας, αυτό θα αλλάξει. Ίσως ρίχνετε την προσοχή σας σε ένα πράγμα, και αυτό μπορεί να είναι στην καριέρα σας. Είστε δοκιμασμένοι σίγουρα εδώ. Μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας όμως η ένταση. Προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τον εαυτό σας αν είναι δυνατόν. Αν ψάχνετε για δουλειά, μην προσπαθήσετε να τιμωρήσετε τον εαυτό σας. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Είναι ακριβώς ότι οι εκλείψεις του μήνα έχουν σκοπό να αλλάξουν την εστίασή σας. Υπάρχει μια μετάβαση που συμβαίνει για σας σε αυτό το βασίλειο.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο τμήμα της ζωής σας πραγματικά. Μπορεί να υπάρχει μια ένταση που συμβαίνει με τις επιθυμίες και τις απόψεις κάποιου άλλου και ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πραγματική διάκριση σας αυτό το μήνα. Υπάρχει μια εξερευνητική φύση σε αυτό. Μπορεί να χτυπήσετε έναν τοίχο ή να αισθανθείτε σαν να απομακρύνεστε από κάποιον ή να παίρνετε χώρο για τον εαυτό σας. Οι κύκλοι αυτού του μήνα δουλεύουν χέρι-χέρι για να δοκιμάσουν την υπομονή σας. Οι άνθρωποι μπορεί να εισέρχονται στη ζωή σας από το πουθενά. Τα μηνύματα που ελήφθησαν ενδέχεται να αλλάξουν τη ζωή σας! Είναι ότι είστε απίστευτα διαισθητικοί και μπορεί να ενδιαφέρεστε για τη συμπεριφορά κάποιου πριν τον γνωρίσετε. Υπάρχει μια πραγματική "μοιραία" αίσθηση αν συναντήσετε κάποιον. Το κλειδί εδώ είναι εάν είναι ή όχι υγιές ή όχι όλο το μοντέλο της σχέσης.

Αφθονία / Οικονομικά - Αυτός μπορεί να είναι ένας μήνας όπου δεν μπορεί να γίνει δραστική δαπάνη. Ίσως να πρέπει να το παρακολουθήσετε το θέμα των εξόδων! Εάν αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι πιο σφιχτά από το κανονικό, μην απογοητεύεστε. Η εστίασή σας μπορεί να μετακινηθεί προς τις ρίζες σας ή την οικογένειά σας. Ίσως οφείλετε σε κάποιον περισσότερα από αυτά που έχετε αυτή τη στιγμή. Μην ξυλοκοπείτε τον εαυτό σας, αυτό είναι όλο το έθιμο της μετάβασης εδώ, και τα πράγματα θα γίνονται πολύ πιο σταθερά καθώς ο μήνας συνεχίζεται. Ο ανάδρομος Ερμής σας ζητά να ακολουθήσετε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση όταν εξοικονομείτε χρήματα. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε οδηγίες από έναν φίλο ή έμπιστο σύμβουλο.

Υγεία / Ευεξία - Χρειαζόμαστε φροντίδα. Φάτε πραγματικά καλά τρόφιμα, όπως τα λαχανικά και κάντε άσκηση σε ένα φυσικό περιβάλλον, αν είναι δυνατόν. Η προσεκτική εστίαση στη ρουτίνα σας θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας εξισορροπήσει αυτό το μήνα. Όλες οι εφαρμογές γυμναστικής θα σας βοηθήσουν αυτή τη στιγμή. Προσέξτε πολύ την ενσωμάτωση της διατροφής σας σε έναν γενικό τρόπο ζωής. Δώστε προσοχή στη λήψη σακχάρων και υδατανθράκων.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Ο αστεροειδής Amor κινείται μέσα από το ζώδιο σας αυτό το μήνα, ανοίγοντας την καρδιά σας σε νέες εμπειρίες. Αυτή είναι μια βαθιά αγάπη που είναι αρκετά εμπνευσμένη και φυσικά σχετίζεται με την προσωπική σας αλήθεια! Μπορεί να αισθάνεστε ψυχικά συνδεδεμένοι με έναν φίλο ή έναν αγαπημένο σας αυτή τη στιγμή. Αυτός μπορεί να είναι ένας μήνας όπου είστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τον ερωτικό τομέα της ζωής σας.

Ιούλιος 2017

Ο Κρόνος θα είναι ο βασικός προστάτης των ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από το σημάδι του Σκορπιού τον Ιούλιο του 2017, πράγμα που είναι φυσικό. Το σημάδι σας θα υποστηρίζεται επίσης από τον Ουρανό, γεγονός που εγγυάται ήδη επιτυχία στην πλειονότητα των διαφορών. Εσείς προσωπικά θα πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε κάποιον άλλο να κάνει την δουλειά σας για εσάς. Αυτό το μήνα θα ήταν λογικό για τον Σκορπιό να επικεντρωθεί σε μια σύνθεση των δικών τους πρωτοβουλιών και της πραγματικής αναγκαιότητας. Δηλαδή, στον τομέα της εργασίας, εάν δεν εργάζεστε για τον εαυτό σας, θα πρέπει να διαθέσετε ίσο χρονικό διάστημα στα δικά σας έργα ως προς τα έργα που σας έχουν ανατεθεί από τη διοίκηση. Θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα αυτή την κατάσταση παρακάτω, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ευρύτερο φάσμα ευκαιριών και δυνατοτήτων. Δεν πρέπει να περιμένετε από όλους τους εξωτερικούς παράγοντες χωρίς εξαίρεση να αναπτυχθούν προς όφελός σας τώρα, αλλά αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε. Η δυναμική της περιόδου θα σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε με ευκολία το δρόμο σας ανάμεσα στις διάφορες διαδρομές δράσης, επιλέγοντας το βέλτιστο. Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα καλή εποχή για τον Σκορπιό που είναι διατεθειμένος να περιπλανηθεί, αν και στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πολλά από αυτά. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε ότι έχετε κατά καιρούς κραυγαλέους εχθρούς στην ουράνια ζώνη κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του Άρη και της Αφροδίτης μπορεί να αποτελέσει σοβαρή απειλή για την ειρήνη και την ησυχία σας, αν αποφασίσετε να δράσετε απερίσκεπτα, ανούσια ή αν επικεντρωθείτε σε υπερβολικά αλτρουιστικές τάσεις.

Στον τομέα των εργασιών τον Ιούλιο του 2017, ο Σκορπιός θα πρέπει να κάνει μια επιλογή, πιθανόν περισσότερους από έναν. Οι πιο σημαντικές πτυχές αυτού του γεγονότος θα επικεντρωθούν στην πρώτη δεκαήμερη περίοδο του μήνα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βρίσκομαι συνεχώς. Δεν πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτή την πτυχή, αλλά προετοιμαστείτε για το γεγονός ότι η ηθικά ισχυρή βούληση σας θα υποβληθεί σε μια πραγματική δοκιμασία. Από την άλλη πλευρά, είναι απίθανο να σας προκαλέσει δυσκολίες, ειδικά επειδή η ανταμοιβή υπόσχεται να είναι χρήσιμη. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, προσπαθήστε να μην ξεχνάτε ότι δεν έχετε μόνο ανταγωνιστές - έχετε επίσης συνεργάτες. Φυσικά, η δική σας ευεξία πρέπει να έχει προτεραιότητα (διαφορετικά γιατί να ασχοληθείτε με όλα αυτά), αλλά οι συνεργατικές δραστηριότητες και η συνεργασία με τους πόρους (συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών πόρων) έχουν πάντοτε ένα πιο εκτεταμένο και κερδοφόρο αποτέλεσμα - . Αν δεν έχετε τη δική σας επιχείρηση, θα ήταν λογικό να κατανείμετε τους πόρους σας ομοιόμορφα ανάμεσα στις τρέχουσες γενικές σας αποστολές και μερικές από τις δικές σας ιδέες. Μην αποφύγετε τι σας προσφέρει η διοίκηση, καθώς αυτό είναι επίσης σημαντικό, και στο μέλλον θα σας δώσει νέες ευκαιρίες. Και το πιο σημαντικό - μην πηγαίνετε να ψάχνετε για σύγκρουση. Εάν είναι απαραίτητο, εξαπατήστε και ακόμη και εξαπατήστε, διαφορετικά η συνδυασμένη επιρροή του Άρη και της Αφροδίτης θα μπορούσε να μετατρέψει κάθε επιχείρημα σε ένα πραγματικό σκάνδαλο, το οποίο δεν είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα.

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων τον Ιούλιο του 2017, τα αστέρια συμβουλεύουν τον Σκορπιό να είναι μόνος του. Δεν υπάρχει λόγος να ενεργείτε με οποιοδήποτε τρόπο πρωτότυπο, εστιάζετε στα παραδείγματα άλλων ανθρώπων. Έχετε ένα δικό σας μυαλό, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε το! Αν έχετε μια ακαταμάχητη ώθηση να κερδίσετε την προσοχή κάποιου, στη μέση αυτής της καλοκαιρινής περιόδου η ιδανική πορεία δράσης θα είναι ένας συνδυασμός πονηρίας και χάριτος. Να είστε επιτακτικοί και προχωρήστε, ωστόσο, είναι λογικό να προχωρήσετε. Αλλά αυτό πρέπει να είναι ένα ήπιο παιχνίδι, δεν πρέπει να συμβιβάζεστε κατάφωρα στις δικές σας αρχές. Οι αγαπημένοι σας θα σας υποστηρίξουν σε οποιοδήποτε σενάριο. Σε γενικές γραμμές, ο Ιούλιος θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ανάπτυξη οικογενειακών σχέσεων και θα ήταν αμαρτία να μην το χρησιμοποιήσουμε. Απλά θυμηθείτε τη συμμαχία του Άρη και της Αφροδίτης: η μετριοπάθεια είναι σημαντική τώρα, να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί, πρώτα απ 'όλα προς τον εαυτό σας, διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε τις πιο κερδοφόρες ευκαιρίες.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος είναι ένας δυνητικά όμορφος μήνας για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε έργα πάθους, μάθησης και εξωσχολικές δραστηριότητες. Παρόλο που υπάρχει κάποια διάθεση για δοκιμή και σφάλματα, είναι επίσης ένας υγιής μήνας για τις σχέσεις, ιδιαίτερα μετά τις 6 του μήνα. Προσελκύετε ανθρώπους στη ζωή σας που θέλουν να την κάνουν πιο εύκολη. Η αρμονία της επιφάνειας δεν είναι κάτι που αναζητάτε συνήθως, αλλά είστε επίσης σε καλή θέση να εναρμονίζετε και σε βαθύτερα επίπεδα, με κάποια προσπάθεια.

Ο μήνας είναι, στην πραγματικότητα, ισχυρός για αυτο-ανάπτυξη, αίσθημα ισχυρότερης και υπεύθυνης, και θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Υπάρχει η σωστή ισορροπία ανάμεσα στην ενδοσκόπηση και την εξωτερική εστίαση. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων παρά για την παραγωγή αυτή τη στιγμή, αν και η επιθυμία για αποτελέσματα είναι κτίριο. Στην πραγματικότητα, η εστίαση σε επαγγελματικούς στόχους και ευθύνες τους προσεχείς μήνες μπορεί να αποφέρει μεγάλες ανταμοιβές.

Η πανσέληνο του 9ου συμβαίνει ακριβώς όταν ο Δίας γυρίζει απευθείας και σε ένα σύμβολο του Δία - ο Τοξότης. Η αισιοδοξία ρέει πιο φυσικά και αυξάνεται. Ο έλεγχος των δαπανών και της εξοικονόμησης, της διαχείρισης χρημάτων και των πρακτικών υποθέσεων είναι μέρος αυτού του γεγονότος - όσο περισσότερο αισθάνεστε υπεύθυνοι, τόσο πιο σίγουροι αισθάνεστε για το μέλλον. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εργ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Επαφές με φιλικό κύκλο και έξοδοι με έντονη κοινωνικότητα, είναι το χαρακτηριστικό στοιχείο του Ιουνίου για τα Λιονταράκια....

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Ο χώρος της καριέρας σας πρόκειται να σας απασχολήσει τον τρέχοντα μήνα. Με δυναμικές πρωτοβουλίες επικεντρώνεστε στον...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Ο Ιούνιος θα είναι για εσάς ένας μήνας γεμάτος σκαμπανεβάσματα και το μόνο σίγουρο είναι πως δε θα σας επιτρέψει να...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Είναι γνωστό πως δε φοβάστε τις ευθύνες και αγαπάτε να αναλαμβάνετε συνεχώς περισσότερες, δεδομένου ότι λειτουργούν για...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Ο Ιούνιος φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δραστήριος μήνας για εσάς, καθώς υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε όλους τους τομείς της...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2018 Για εσάς τους Ιχθύες, ο Ιούνιος μπαίνει ιδανικά, από την άποψη ότι θα είναι ένας αρκετά «ρομαντικός» και «ιδεαλιστικός»...