Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Αύγουστος 2017

Μπορεί να αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας αυτή τη στιγμή. Ναι, υπάρχουν πολλές όψεις που δουλεύουν αυτό το μήνα, συμπεριλαμβανομένης της Αφροδίτης που σας ζητά να εξετάσετε αρμονικά το θέμα του έρωτα, όμως οι εκλείψεις χτυπούν το ζώδιο σας. Ίσως αισθάνεστε ότι είτε σε τρενάκι του λούνα παρκ, ή λίγο εκτός ισορροπίας. Όλα αυτά είναι καλά. Μπορεί να μην ξέρετε τι είναι πάνω και τι κάτω, μέσα ή έξω. Αυτή είναι η κίνηση της ζωής. Οι εκλείψεις (τόσο η σεληνιακή όσο και η ηλιακή) πρόκειται να συνεργαστούν μαζί σας κατά κάποιον τρόπο. Είναι σε τετράγωνο με το δικό σας ζώδιο. Η πλανητική ενέργεια έΈχει σκοπό να σας κάνει να δείτε κάτι που δεν έχετε δει ποτέ πριν και μπορεί να επηρεάσει τις βαθύτερες σχέσεις στη ζωή σας. Η σταδιοδρομία σας μπορεί να αλλάξει, στην πραγματικότητα, όλα θα μπορούσαν να έχουν σημαντική αλλαγή την ίδια στιγμή. Αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή. Αμέθυστος, Τουρμαλίνη, Τσάι, Κανέλα, μπορεί να είναι σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Εάν υπάρχει ένα μπλοκάρισμα στην καθημερινή ζωή ή τις δραστηριότητές σας, αυτό θα αλλάξει. Ίσως ρίχνετε την προσοχή σας σε ένα πράγμα, και αυτό μπορεί να είναι στην καριέρα σας. Είστε δοκιμασμένοι σίγουρα εδώ. Μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας όμως η ένταση . Προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τον εαυτό σας αν είναι δυνατόν. Αν ψάχνετε για δουλειά, μην προσπαθήσετε να τιμωρήσετε τον εαυτό σας. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Είναι ακριβώς ότι οι εκλείψεις του μήνα έχουν σκοπό να αλλάξουν την εστίασή σας. Υπάρχει μια μετάβαση που συμβαίνει για σας σε αυτό το βασίλειο.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο τμήμα της ζωής σας πραγματικά. Μπορεί να υπάρχει μια ένταση που συμβαίνει με τις επιθυμίες και τις απόψεις κάποιου άλλου και ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πραγματική διάκριση σας αυτό το μήνα. Υπάρχει μια εξερευνητική φύση σε αυτό. Μπορεί να χτυπήσετε έναν τοίχο ή να αισθανθείτε σαν να απομακρύνεστε από κάποιον ή να παίρνετε χώρο για τον εαυτό σας. Οι κύκλοι αυτού του μήνα δουλεύουν χέρι-χέρι για να δοκιμάσουν την υπομονή σας. Οι άνθρωποι μπορεί να εισέρχονται στη ζωή σας από το πουθενά. Τα μηνύματα που ελήφθησαν ενδέχεται να αλλάξουν τη ζωή σας! Είναι ότι είστε απίστευτα διαισθητικοί και μπορεί να ενδιαφέρεστε για τη συμπεριφορά κάποιου πριν τον γνωρίσετε. Υπάρχει μια πραγματική "μοιραία" αίσθηση αν συναντήσετε κάποιον. Το κλειδί εδώ είναι εάν είναι ή όχι υγιές ή όχι όλο το μοντέλο της σχέσης.

Αφθονία / Οικονομικά - Αυτός μπορεί να είναι ένας μήνας όπου δεν μπορεί να γίνει δραστική δαπάνη. Ίσως να πρέπει να το παρακολουθήσετε το θέμα των εξόδων! Εάν αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι πιο σφιχτά από το κανονικό, μην απογοητεύεστε. Η εστίασή σας μπορεί να μετακινηθεί προς τις ρίζες σας ή την οικογένειά σας. Ίσως οφείλετε σε κάποιον περισσότερα από αυτά που έχετε αυτή τη στιγμή. Μην ξυλοκοπείτε τον εαυτό σας, αυτό είναι όλο το έθιμο της μετάβασης εδώ, και τα πράγματα θα γίνονται πολύ πιο σταθερά καθώς ο μήνας συνεχίζεται. Ο ανάδρομος Ερμής σας ζητά να ακολουθήσετε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση όταν εξοικονομείτε χρήματα. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε οδηγίες από έναν φίλο ή έμπιστο σύμβουλο.

Υγεία / Ευεξία - Χρειαζόμαστε φροντίδα . Φάτε πραγματικά καλά τρόφιμα, όπως τα λαχανικά και κάντε άσκηση σε ένα φυσικό περιβάλλον, αν είναι δυνατόν. Η προσεκτική εστίαση στη ρουτίνα σας θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας εξισορροπήσει αυτό το μήνα. Όλες οι εφαρμογές γυμναστικής θα σας βοηθήσουν αυτή τη στιγμή. Προσέξτε πολύ την ενσωμάτωση της διατροφής σας σε έναν γενικό τρόπο ζωής. Δώστε προσοχή στη λήψη σακχάρων και υδατανθράκων.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Ο αστεροειδής Amor κινείται μέσα από το ζώδιο σας αυτό το μήνα, ανοίγοντας την καρδιά σας σε νέες εμπειρίες . Αυτή είναι μια βαθιά αγάπη που είναι αρκετά εμπνευσμένη και φυσικά σχετίζεται με την προσωπική σας αλήθεια! Μπορεί να αισθάνεστε ψυχικά συνδεδεμένοι με έναν φίλο ή έναν αγαπημένο σας αυτή τη στιγμή. Αυτός μπορεί να είναι ένας μήνας όπου είστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τον ερωτικό τομέα της ζωής σας.

Ιούλιος 2017

Ο Κρόνος θα είναι ο βασικός προστάτης των ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από το σημάδι του Σκορπιού τον Ιούλιο του 2017, πράγμα που είναι φυσικό. Το σημάδι σας θα υποστηρίζεται επίσης από τον Ουρανό, γεγονός που εγγυάται ήδη επιτυχία στην πλειονότητα των διαφορών. Εσείς προσωπικά θα πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε κάποιον άλλο να κάνει την δουλειά σας για εσάς. Αυτό το μήνα θα ήταν λογικό για τον Σκορπιό να επικεντρωθεί σε μια σύνθεση των δικών τους πρωτοβουλιών και της πραγματικής αναγκαιότητας. Δηλαδή, στον τομέα της εργασίας, εάν δεν εργάζεστε για τον εαυτό σας, θα πρέπει να διαθέσετε ίσο χρονικό διάστημα στα δικά σας έργα ως προς τα έργα που σας έχουν ανατεθεί από τη διοίκηση. Θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα αυτή την κατάσταση παρακάτω, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ευρύτερο φάσμα ευκαιριών και δυνατοτήτων. Δεν πρέπει να περιμένετε από όλους τους εξωτερικούς παράγοντες χωρίς εξαίρεση να αναπτυχθούν προς όφελός σας τώρα, αλλά αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε. Η δυναμική της περιόδου θα σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε με ευκολία το δρόμο σας ανάμεσα στις διάφορες διαδρομές δράσης, επιλέγοντας το βέλτιστο. Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα καλή εποχή για τον Σκορπιό που είναι διατεθειμένος να περιπλανηθεί, αν και στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πολλά από αυτά. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε ότι έχετε κατά καιρούς κραυγαλέους εχθρούς στην ουράνια ζώνη κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του Άρη και της Αφροδίτης μπορεί να αποτελέσει σοβαρή απειλή για την ειρήνη και την ησυχία σας, αν αποφασίσετε να δράσετε απερίσκεπτα, ανούσια ή αν επικεντρωθείτε σε υπερβολικά αλτρουιστικές τάσεις.

Στον τομέα των εργασιών τον Ιούλιο του 2017, ο Σκορπιός θα πρέπει να κάνει μια επιλογή, πιθανόν περισσότερους από έναν. Οι πιο σημαντικές πτυχές αυτού του γεγονότος θα επικεντρωθούν στην πρώτη δεκαήμερη περίοδο του μήνα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βρίσκομαι συνεχώς. Δεν πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτή την πτυχή, αλλά προετοιμαστείτε για το γεγονός ότι η ηθικά ισχυρή βούληση σας θα υποβληθεί σε μια πραγματική δοκιμασία. Από την άλλη πλευρά, είναι απίθανο να σας προκαλέσει δυσκολίες, ειδικά επειδή η ανταμοιβή υπόσχεται να είναι χρήσιμη. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, προσπαθήστε να μην ξεχνάτε ότι δεν έχετε μόνο ανταγωνιστές - έχετε επίσης συνεργάτες. Φυσικά, η δική σας ευεξία πρέπει να έχει προτεραιότητα (διαφορετικά γιατί να ασχοληθείτε με όλα αυτά), αλλά οι συνεργατικές δραστηριότητες και η συνεργασία με τους πόρους (συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών πόρων) έχουν πάντοτε ένα πιο εκτεταμένο και κερδοφόρο αποτέλεσμα - . Αν δεν έχετε τη δική σας επιχείρηση, θα ήταν λογικό να κατανείμετε τους πόρους σας ομοιόμορφα ανάμεσα στις τρέχουσες γενικές σας αποστολές και μερικές από τις δικές σας ιδέες. Μην αποφύγετε τι σας προσφέρει η διοίκηση, καθώς αυτό είναι επίσης σημαντικό, και στο μέλλον θα σας δώσει νέες ευκαιρίες. Και το πιο σημαντικό - μην πηγαίνετε να ψάχνετε για σύγκρουση. Εάν είναι απαραίτητο, εξαπατήστε και ακόμη και εξαπατήστε, διαφορετικά η συνδυασμένη επιρροή του Άρη και της Αφροδίτης θα μπορούσε να μετατρέψει κάθε επιχείρημα σε ένα πραγματικό σκάνδαλο, το οποίο δεν είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα.

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων τον Ιούλιο του 2017, τα αστέρια συμβουλεύουν τον Σκορπιό να είναι μόνος του. Δεν υπάρχει λόγος να ενεργείτε με οποιοδήποτε τρόπο πρωτότυπο, εστιάζετε στα παραδείγματα άλλων ανθρώπων. Έχετε ένα δικό σας μυαλό, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε το! Αν έχετε μια ακαταμάχητη ώθηση να κερδίσετε την προσοχή κάποιου, στη μέση αυτής της καλοκαιρινής περιόδου η ιδανική πορεία δράσης θα είναι ένας συνδυασμός πονηρίας και χάριτος. Να είστε επιτακτικοί και προχωρήστε, ωστόσο, είναι λογικό να προχωρήσετε. Αλλά αυτό πρέπει να είναι ένα ήπιο παιχνίδι, δεν πρέπει να συμβιβάζεστε κατάφωρα στις δικές σας αρχές. Οι αγαπημένοι σας θα σας υποστηρίξουν σε οποιοδήποτε σενάριο. Σε γενικές γραμμές, ο Ιούλιος θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ανάπτυξη οικογενειακών σχέσεων και θα ήταν αμαρτία να μην το χρησιμοποιήσουμε. Απλά θυμηθείτε τη συμμαχία του Άρη και της Αφροδίτης: η μετριοπάθεια είναι σημαντική τώρα, να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί, πρώτα απ 'όλα προς τον εαυτό σας, διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε τις πιο κερδοφόρες ευκαιρίες.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος είναι ένας δυνητικά όμορφος μήνας για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε έργα πάθους, μάθησης και εξωσχολικές δραστηριότητες. Παρόλο που υπάρχει κάποια διάθεση για δοκιμή και σφάλματα, είναι επίσης ένας υγιής μήνας για τις σχέσεις, ιδιαίτερα μετά τις 6 του μήνα. Προσελκύετε ανθρώπους στη ζωή σας που θέλουν να την κάνουν πιο εύκολη. Η αρμονία της επιφάνειας δεν είναι κάτι που αναζητάτε συνήθως, αλλά είστε επίσης σε καλή θέση να εναρμονίζετε και σε βαθύτερα επίπεδα, με κάποια προσπάθεια.

Ο μήνας είναι, στην πραγματικότητα, ισχυρός για αυτο-ανάπτυξη, αίσθημα ισχυρότερης και υπεύθυνης, και θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Υπάρχει η σωστή ισορροπία ανάμεσα στην ενδοσκόπηση και την εξωτερική εστίαση. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων παρά για την παραγωγή αυτή τη στιγμή, αν και η επιθυμία για αποτελέσματα είναι κτίριο. Στην πραγματικότητα, η εστίαση σε επαγγελματικούς στόχους και ευθύνες τους προσεχείς μήνες μπορεί να αποφέρει μεγάλες ανταμοιβές.

Η πανσέληνο του 9ου συμβαίνει ακριβώς όταν ο Δίας γυρίζει απευθείας και σε ένα σύμβολο του Δία - ο Τοξότης . Η αισιοδοξία ρέει πιο φυσικά και αυξάνεται. Ο έλεγχος των δαπανών και της εξοικονόμησης, της διαχείρισης χρημάτων και των πρακτικών υποθέσεων είναι μέρος αυτού του γεγονότος - όσο περισσότερο αισθάνεστε υπεύθυνοι, τόσο πιο σίγουροι αισθάνεστε για το μέλλον. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε στα ταλέντα σας και να αναπτύξετε τους πόρους σας. Πολλά από αυτά που κάνετε είναι στο παρασκήνιο, και αυτό σας ταιριάζει πολύ καλά προς το παρόν . Η άμεση κίνηση του Δία τώρα σας βοηθά να αφήσετε τη δυσαρέσκεια και τα δύσκολα προβλήματα του παρελθόντος. Πολύ τον Ιούνιο, είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι είστε σε φάση προετοιμασίας.

Τα 14-16 φέρνουν πιο σκληρή ενέργεια στη ζωή μας και για εσάς μπορεί να περιστρέφεται γύρω από χρήματα και / ή σεβασμό! Τα όρια είναι σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή και αν οι άνθρωποι προσπαθούν να τα διασχίσουν, είστε έτοιμοι να σκάψετε στα τακούνια σας. Ο φόβος της απόρριψης ή του να δώσετε πάρα πολλά από τον εαυτό σας μπορεί να προκύψει τώρα. Μπορεί επίσης να υπάρξει έλεγχος πραγματικότητας για την αντιμετώπιση. Κάντε ένα βήμα πίσω, αλλά αποφύγετε την αποξένωση άλλων στη διαδικασία. Το αναδρομικό του Ποσειδώνα στον 16ο μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την επιβράδυνση ή την καύση μιας δημιουργικής αναζήτησης, χόμπι ή χρονολόγηση. Πρόκειται για την αποδέσμευση αυτών των πραγμάτων. Είναι μια φυσική διαδικασία και, στην πραγματικότητα, έχει τα ξεχωριστά οφέλη της. Αυτή τη στιγμή αναζητάτε περισσότερο βάθος και εμπειρία στα σχέδιά σας και στις σχέσεις σας. Οι φιλοδοξίες οικοδομούν και είναι καιρός να τις καλλιεργήσουμε.

Οι σχέσεις, η υποστήριξη, η ομαδική εργασία και οι συνεργασίες είναι ιδιαίτερα καλές γύρω από τις 9, 20 και 23, όταν οι κοινές δραστηριότητες, λίγο ρομαντισμό ή ελεύθερος χρόνος, και η επικοινωνία μπορεί να ενισχύσει έναν δεσμό. Αυτές οι ημερομηνίες είναι επίσης καλές για τις πρώτες κινήσεις ή την προσέλκυση φιλικών σχέσεων ή σχέσεων αγάπης.

Υπάρχει μια επιπλέον δόση οξύτητας στις ψυχικές σας ικανότητες από τις 21-28. Μπορείτε να συζητήσετε γρήγορα ή να υπερασπιστείτε μια άποψη ή μια αιτία. Ο ενθουσιασμός και το κίνητρο για να απολαύσετε πληροφορίες και να μάθετε νέα στοιχεία είναι δυνατά τώρα. Η συζήτηση μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά ενοχλητική εάν την πάρετε πολύ προσωπικά. Θέλετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας όταν πρόκειται για μάθηση, σκέψεις και πράγματα, και η Νέα Σελήνη στις 23 η μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε ευκαιρίες για να το κάνετε αυτό.

Μάιος 2017

Η Αφροδίτη, πλανήτης αγάπης και ηγεμόνας του σπιτιού των ζευγαριών του Σκορπιού, βρίσκεται στην τελευταία φάση της επιείκειας. Ο Μάιος 2017 είναι ο τελευταίος μήνας κατά τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε τους περιορισμούς λόγω της παρουσίας της στο σπίτι εργασίας, τις ασθένειες και τις υποχρεώσεις του Σκορπιού, γιατί από τον Ιούνιο θα είναι ελεύθερη να τρέχει και να σας φέρει την απαραίτητη ευτυχία .

Αλλά για τώρα, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Οι λύσεις βρίσκονται στο προσκήνιο (κυρίως μέσω της επικοινωνίας), αλλά και μια σειρά από δοκιμές που πρέπει να περάσει το ζώδιο του Σκορπιού λόγω εξωτερικών παραγόντων (όπως μερικά επαγγελματικά, οικονομικά ή θετικά θέματα).

Το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα υποδηλώνει ότι περνάτε μια διαδικασία μετασχηματισμού ή βελτίωσης, που θα ωφελήσει τη σχέση σας ή γενικά τα ερωτικά σας.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Ο Μάιος 2017 φέρνει μια συστροφή στην επαγγελματική ζωή των Σκορπιών. Αφού η Αφροδίτη, που βρίσκεται στο σπίτι της εργασίας του Σκορπιού, επανέλαβε την άμεση κίνηση της στις 15 Απριλίου, στις 3 Μαΐου είναι η σειρά του Ερμή να ξαναρχίσει την άμεση κίνηση του στο ίδιο σπίτι.

Τα πράγματα φαίνεται να έχουν διακριθεί και τώρα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να αλλάξετε, να ανανεώσετε ή να επανεξετάσετε. Η εξέλιξη είναι ακόμα σε πορεία και εξακολουθούν να υπάρχουν λίγες προσκρούσεις μέχρι να καταφέρετε να βελτιστοποιήσετε τη δουλειά σας. Εν τω μεταξύ επιτυγχάνετε να κάνετε πιο κερδοφόρο το επάγγελμά σας από ουσιαστική άποψη.

Όλο τον Μάιο του 2017, ο Σκορπιός καίει πολλή ενέργεια στο οικονομικό τμήμα και μπορεί να κάνει καλά χρήματα, αλλά είναι εξίσου πιθανό να ξοδεύετε πάρα πολύ ή να κάνετε άσκοπες αποφάσεις .

 

Οι επαγγελματικές συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές για τον Σκορπιό καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Η προσοχή που δόθηκε στην υγεία θα μπορούσε να διατηρηθεί μέχρι το Μάιο του 2017, αλλά με θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένας καλός καιρός για θεραπείες, δίαιτες, βελτιώσεις στον τρόπο ζωής, περιποίηση σώματος και καλλυντικών - ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα.

Κατά τον τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου 2017 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Έρευνα, ανάλυση, έρευνα! Διαβάστε ένα βιβλίο για την ψυχολογία, την αστρολογία, το ταρώ ή τη μαγεία!

Απρίλιος 2017

Ειδύλλιο . Ομορφιά . Αγάπη. Κλείσιμο του ματιού, πέταγμα των βλεφαρίδων. Όλα αυτά τα ρομαντικά είναι στο διάβα σας για τον Απρίλιο. Και μην ξεχνάτε το γέλιο! Απολαύστε την κάθε στιγμή σας!

Έξι μήνες από την ημερομηνία γέννησης σας είναι πάντα μια δύσκολη στιγμή, όπως ο Ήλιος βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του ουρανού από όταν γεννηθήκατε. Σε αυτό το μέρος της μεγαλύτερης απόστασης από το γενέθλιό σας, μπορείτε να νιώθετε σαν να έχετε αφεθεί στην τύχη για τον εαυτό σας. Ο Ερμής είναι επίσης σε αυτό το μακρινό μέρος, έτσι τα καυγαδάκια και οι συγκρούσεις είναι ακόμα πιο πιθανές φέτος τον Απρίλιο. Αλλά η αισιοδοξία δεν σας εγκαταλείπει.

Ο Ερμής απέναντι από το ζώδιό σας από 30 Μαρ-22 Απρ φέρνει συγκρούσεις και εντάσεις σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Οι επικοινωνίες και η πνευματική δραστηριότητα διεγείρονται τώρα έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να αποφύγετε συγκρούσεις. Εσείς είστε που πρέπει να σκεφτείτε άλλους και να αναζητήσετε μια συμβιβαστική λύση, τουλάχιστον για να έχετε μια σχετική ηρεμία, πριν να προωθήσετε την ατζέντα σας. Σημαντικές αποφάσεις και διαπραγματεύσεις θα πρέπει να τις αποφεύγετε, και αυτό είναι μια κακή στιγμή για διαπραγματεύσεις, καθιστώντας επιχειρηματικές συμφωνίες ή συμβάσεις και υπογραφές ένα επικίνδυνο πεδίο.

Η ανάδρομη πορεία του από τις 9 Απρίλη - Μάη 3 καθιστά τον Ερμή σημαντικότερο και περισσότερο ενεργό από το κανονικό. Αυτό σημαίνει, επίσης, ότι έχετε την ίδια συνθήκη που θα αντιμετωπίσετε τον Απρίλιο και πάλι κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2017. Ο ανάδρομος Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία και την τεχνολογία αναλύσεις, νευρικό άγχος, ταξίδια καθυστερήσεις και χαμένα αντικείμενα. Ταυτόχρονα, εκτός από αυτές τις μικρές αναποδιές φέρνει και με ζωντάνια το παρελθόν μπροστά σας είτε μέσω αναπόλησης είτε μέσω πραγματικών γεγονότων που συνδέονται με αυτό.

Το φεγγάρι με την πανσέληνο στις 11 Απρίλη λάμπει ιδιαίτερα και φέρνει στο προσκήνιο στην ιδιωτική ζωή σας. Είναι μια στιγμή που πρέπει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες σχετίζονται με θέματα του παρελθόντος. Όσα έχετε για καιρό ελπίσει μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι χρήσιμα για την τελική σας εξέλιξη. Ζητήματα που σχετίζονται με νοσοκομεία και γενικά ιδρύματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι έχετε θωρακιστεί συναισθηματικά για να αντέξετε κάποιες δοκιμασίες.

Ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σας από τις 19 Απριλίου έως τις 30 μπορεί να σημάνει μια δύσκολη στιγμή, διότι το εγώ σας μπορεί να ην πάρει τροπή ή επιβεβαίωση με τον τρόπο επίτευξης που θέλετε. Οι ανταγωνιστές και οι εχθροί σας αντιτάσσονται στις προσπάθειες σας και η πρόκληση να βρείτε τον αληθινό εαυτό σας, ποιοι είστε και πώς μπορείτε να πολεμήσετε, θα έρθει στην επιφάνεια. Έτσι πρέπει να αγωνιστείτε για να εκφράσετε την αληθινή ταυτότητά σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να χρειαστεί να μετριάσετε την  αυτοπροβολή σας και να σκεφτείτε τι πραγματικά προσπαθείτε να επιτύχετε, και αν αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Το ορόσημο της 26 Απριλίου και της νέας σελήνης επεκτείνει το ανταγωνιστικό προφίλ . Οι εξωτερικές συνθήκες και οι ανάγκες σας για επιβεβαίωση θα σας κάνουν να χάσετε την ισορροπία σας, αυτό καθιστά δύσκολο να εντοπίσετε και να κατανοήσετε την εσωτερική σκοτεινή πλευρά σας. μια πλευρά όμως που είναι εκεί, είναι υπαρκτή και σας καθοδηγεί μυστικά . Η Νέα Σελήνη θα σηματοδοτήσει μια αλλαγή σημαίνουσα, θα θελήσετε να ζήσετε ακραίες σχέσεις και είναι σε αυτήν ακριβώς την Σελήνη που μπορείτε να ελπίσετε να σας φέρει έναν σημαντικό σύντροφο ή συνεταίρο, όχι όμως πριν παραδεχτείτε ότι εκτός από την εξωτερική επιβεβαίωση έχετε και βαθιές εσωτερικές ανάγκες.

Η πλανητική επίδραση προβλέπει ότι στις 4, 5 και 6 του μήνα, τα θέματα σχέσεων θα είναι στο μυαλό σας, αλλά αυτή τη φορά είναι πιο σημαντικό το πεδίο «τι μπορώ να δώσω, τι πρέπει να κάνω, πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον άλλον» από το «τι θέλω, τι επιδιώκω, πώς θα καλυφθούν οι ανάγκες μου».  Αυτό είναι όμως θετικό όταν συμβαίνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους όταν είσαι κοντά στις ανάγκες του άλλου οπότε οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν ενθουσιασμό και κέφι.

Μάρτιος 2017

Καθώς ο Ήλιος θα κινηθεί από τους Ιχθείς προς τον Κριό θα έχετε μια αίσθηση ανανέωσης αυτόν τον μήνα. Ο κύκλος έκλειψης που ξεκίνησε μόλις στο τέλος του Φλεβάρη θα εμπνέει την πιο αυτο-εκφραστική σας δυνατότητα και την ευχαρίστηση με γνώμονα την ανάπτυξη εκείνης της  πλευράς της προσωπικότητάς σας που σχετίζεται με τον δημιουργικό έρωτα. Είναι τα εγκάρδια πράγματα που έχουν σημασία τώρα. Ώρα να αρπάξετε την ευκαιρία για έναν μεγάλο έρωτα για να μην μετανιώσετε αργότερα ότι δεν κινηθήκατε με θάρρος.

Υπάρχουν και άλλες σημαντικές επιδράσεις αυτόν τον μήνα. Θα αναγνωρίζετε πιο εύκολα ότι η αποτυχία δεν είναι ποτέ το πραγματικό πρόβλημα καθώς η εμπειρία είναι απαραίτητη. Είναι η παραλυτική επίδραση και ο φόβος της αποτυχίας που πρέπει να ξεπεραστούν. Αποθηκεύσετε οποιαδήποτε αυτο-κρίση για μετά την όποια κατάσταση σας συμβεί. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα συγχαρητήριο και ενθαρρυντικό σημάδι από κάποιον ανώτερός σας αν σταματήσετε να φοβάστε. Επικεντρωθείτε σε ό, τι σας αρέσει, και ζήστε τη στιγμή.

Η γλυκιά Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη αυτό το μήνα από τις 4. Είναι σε σχέση με όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας, στην ρουτίνα σας, σε χώρους τακτικής εργασίας, αλλά και με την υγεία. Γενικά, σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να αναλογιστείτε τι έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου, τι προβλήματα είχατε τότε και να κοιτάξετε να τα λύσετε.

Υπάρχει κάτι που απαιτεί την επανεξέταση, ή ενεργεί ως προοίμιο για να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά στο μέλλον. Αυτή είναι η στιγμή να δείτε τους πιο συνήθη τομείς της ζωής σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που βελτιώνουν την κατάστασή σας ή γενική ευημερία.

Η ένωση της Αφροδίτης με τον χαριτωμένο και ενημερωτικό Ερμή στις 18 και τον ζωτικής σημασίας Ήλιος στις 25 του μήνα μπορεί να είναι σημαντικά χρονικά πλαίσια για σας στην παραπάνω σχέση. Μπορεί ιδίως να βοηθήσουν στην υγεία σας.

Η εμμονή και η προσήλωση στους στόχους σας είναι απαραίτητη και είναι επίσης απαραίτητο να αντισταθείτε στον πειρασμό της εύκολης διεξόδου από το όποιο πρόβλημά σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε όμως πολύ πιο σίγουροι όταν η Αφροδίτη γυρίζει ορθή γύρω από την 15η Απριλίου. Οι φίλοι μπορούν να είναι υποστηρικτικοί όλον τον μήνα Μάρτιο, αλλά και στο χώρο εργασίας θα βρείτε συμμάχους. Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος καιρός και χρόνος να διερευνήσετε επίσης νέες επιλογές εργασίας.

Η Πανσέληνος της 12ης Μαρτίου ενδυναμώνει τις συνδέσεις της ομάδας σας, ενισχύει όλες τις συλλογικές προσπάθειες και προωθεί τις ενώσεις και τις φιλίες σας. Υπάρχει μια προσκόλληση σε παλιές ανάγκες εκπλήρωσης, μιας και η Πανσέληνος αυτή δονεί το παρελθόν σας. Ωστόσο φέρνει απολαύσεις και τη χαρά ή την επιτυχία μέσα από την παραγωγική ομαδική εργασία. Μπορεί να σας φέρει όλο και περισσότερο σε επαφή με άτομα με τα οποία λειτουργείτε σε ένα παρόμοιο μήκος κύματος.

Η Σελήνη ευνοεί τις συναισθηματικές αντιδράσεις σας και τις ερωτικές σχέσεις από το μεσημέρι στις 6 του μήνα και το διήμερο 7 και 8, το διάστημα 16 μέχρι τα μέσα του απογεύματος στις 18 και από το βράδυ της 25ης και σε όλη την 26η και 27η του μήνα.

Φεβρουάριος 2017

Μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το μήνα σε μια πιο σκοτεινή διάθεση από το συνηθισμένο. Κάθε κατήφεια θα ενισχύεται μόνο μέχρι την 10η Φεβ και την Σεληνιακή έκλειψη. Μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερες συνθήκες δοκιμής από το συνηθισμένο για μια εβδομάδα ή δύο, αλλά δεν χάνετε την πίστη σας . Το σημαντικό ορόσημο στις 26 Φεβρουαρίου είναι η ηλιακή έκλειψη που φέρνει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Πλούτωνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σα όλη αυτήν την περίοδο υποστηρίζει την ανάπτυξη της ψυχής, όπου αλλαγές και νέες ευκαιρίες να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και μια ικανότητα να μεταρρυθμίσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο σας δονούν. Δυνάμεις που δρουν πίσω από τις επιφανειακές συμπεριφορές σας βοηθούν, μια επιρροή η οποία θα μπορούσε να εκδηλωθεί ως βοήθεια από τα αφεντικά, άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή, επιχειρήσεις ή κρατικούς φορείς. Η αυτοπεποίθηση πρέπει να είναι πολύ υψηλή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να νιώθετε αυξημένη δύναμη και ανάγκη για εξουσία .

Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με το ζώδιό σας στο διάστημα 2017 - Φλεβάρης 2021 είναι πιο έντονος από ποτέ αυτή τη στιγμή  και σας επιτρέπει να ακολουθήσετε μια πιο πνευματική πορεία που σας βοηθάει εκτός των άλλων να προφυλαχθείτε από κάποια κρίση για την υγεία ή από το να χάσετε το δρόμο σας. Αυτό είναι μια μεγάλη στιγμή για τις σχέσεις και θα πρέπει να εμβαθύνετε την πνευματική συνάφεια μεταξύ των ανθρώπων που αγαπάτε. Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία για να ικανοποιήσετε πνευματικά ένα ιδανικό συνεργάτη, μια αδελφή ψυχή που πραγματικά μπορεί να συνδεθεί μαζί σας.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 29 Ιαν - 9 Φεβ μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από κάποιους που δεν θέλουν να παραδεχτούν  ότι έχετε προχωρήσει πολύ στο μονοπάτι της προσωπικής σας εξέλιξης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην αφεθείτε σε εγωιστικές αντιπαραθέσεις αλλά να κρατήσετε τα κεκτημένα σας για τον εαυτό σας χωρίς να γίνεστε φανταχτεροί και αλαζόνες.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 Φεβρουαρίου ενισχύει τη φυσική σας άμυνα απέναντι σε δυσκολίες και σας βάζει δυναμικά στο παιχνίδι της κατάκτησης των επαγγελματικών σας στόχων.  Δίνει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη δυναμική σχέση με κάποιους ανθρώπους κύρους με αυξημένη ένταση και διαφωνίες. Οι πολλές θετικές πτυχές στην σεληνιακή έκλειψη σας δίνουν την ευκαιρία για την επίλυση τυχόν δυσκολιών στις σχέσεις πιο εύκολα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Η επίδραση αυτής της έκλειψης θα διαρκέσει μέχρι την 7η του Αυγούστου και πρέπει να εκμεταλλευτείτε την δυναμική της χωρίς αναστολές .

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 13 έως 20 Φεβ μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και  σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ σε εντάσεις και διαφωνίες με ανωτέρους σας. Να κινηθείτε πολύ προσεκτικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από δήθεν ευκαιρίες που σας εντυπωσιάζουν μεν αλλά δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα θετικό.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 27 Φεβ έως 10 Μαρ φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού καθρέπτη ηρεμίας και ισορροπίας. Είστε εξαιρετικά δημιουργικοί και το Εγώ σας έρχεται σε αρμονία με τις βαθύτερες ανάγκες σας. Δείτε με θετικό τρόπο κάποιες προσπάθειες που θα κάνουν άνθρωποι που αγαπάτε και εμπιστεύεστε να σας τραβήξουν έξω από την πεπατημένη και την ρουτίνα. Είναι ιδανική στιγμή για να τολμήσετε μια βαθιά επαγγελματική τομή.

Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε την πραγματικότητα σε μια μαγική ύλη θαυμάτων, όλοι και όλα θα υποτάσσονται στην θέλησή σας. Αυτό βέβαια είναι ένα δύσκολο δώρο που θα πρέπει να το χειριστείτε με σοφία και με γνώμονα την συνολική σας εξέλιξη. Μην χρησιμοποιήσετε την πειθώ σας που θα είναι άφθονη για να παίξετε με τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων, μην κάνετε σαν παιδιά σε εργοστάσιο καραμέλας!

Ιανουάριος 2017

Η χρονιά ξεκινά με ένα μεταβατικό μήνα. Οι περισσότεροι από τους πλανήτες βρίσκονται στον ανατολικό τομέα του Εαυτού, στο ξεκίνημα του μήνα, και στη συνέχεια να στραφούν προς τη Δύση από τις 30 και καθώς θα πηγαίνουμε για τον Φεβρουάριο. Έτσι, αν υπάρχουν συνθήκες στη ζωή σας που δεν είναι επιθυμητές, μπορείτε να τις αλλάξετε τώρα. Σύντομα θα είναι πιο δύσκολο να αλλάξει και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτές όσο καλύτερα μπορείτε. Η προσωπική πρωτοβουλία και η ανάληψη τολμηρών πρωτοβουλιών κάνει τη διαφορά αυτό το μήνα. Σύντομα θα πρέπει να βασίζεστε στην συνεργασία των άλλων για να γίνουν τα πράγματα.

Το 70-80 τοις εκατό των πλανητών είναι κάτω από τον ορίζοντα. Ο 10ος οίκος σας της καριέρας είναι ως επί το πλείστον άδειος (εκτός από μια σύντομη επίσκεψη της Σελήνης στις 25 και 26 – τότε η καριέρα και η φιλοδοξία θα είναι υψηλές), ενώ ο 4ος οίκος σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια είναι πολύ ισχυρός (ειδικά μετά την 19η). Έτσι, αυτό είναι ένας μήνας όπου οι συναισθηματικές ανάγκες είναι πιο σημαντικές από την «εξωτερική» επιτυχία και κάθε είδους επίτευγμα. Προσωπική δόξα και εξύψωση φαίνονται ασήμαντες. Κάθε αίσθημα «δικαίωσης» - αίσθηση ότι είστε σε αρμονία και στη σωστή κατάσταση - είναι πιο σημαντικό για εσάς τώρα. Το θέμα των οικονομικών υπήρξε σημαντικό για πολλά χρόνια και είναι σημαντικό αυτό το μήνα. Η εστίασή σας είναι μεγαλύτερη όμως στην αγάπη από ό, τι για την προσωπική δόξα ή την αναγνώριση.

Η ευημερία είναι ισχυρή αυτό το μήνα. Τα κέρδη προέρχονται από την εργασία, τις κοινωνικές επαφές και από την υποστήριξη των αγαπημένων σας. Μπορείτε να επενδύσετε στον εαυτό σας και να φορέσετε την εικόνα του πλούτου - και αυτό έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια. Οι επαγγελματίες επενδυτές θα πρέπει να εξετάσετε υπεραστικές μεταφορές (είτε τις τηλεπικοινωνίες και τις ηλεκτρονικές μεταφορές), στον κλάδο της υγείας και της βιομηχανίας ομορφιάς για ευκαιρίες κέρδους. Οι εκδότες και οι ταξιδιωτικές εταιρείες είναι επίσης ενδιαφέρουσα πρόταση.

Κανονικά ο Σκορπιός είναι πολύ έξυπνος σε οικονομικά θέματα. Αλλά αυτό το μήνα μπορεί να πάρετε περισσότερα από ένα ρίσκα. Φαίνεστε πιο επιθετικοί στα οικονομικά, πιο ανταγωνιστικοί. Πιστεύετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πλούτο. Ίσως έχετε δίκιο, ειδικά τώρα.

Η αγάπη φαίνεται καλό πεδίο και φαίνεται να επιβάλετε τους δικούς σας όρους. Για τους αδέσμευτους υπάρχει μια σημαντική συνάντηση ανάμεσα στις 5 και 6 του Ιανουαρίου. Αυτές οι ημερομηνίες θα μπορούσε επίσης να είναι μια ευκαιρία για μια επιχείρηση ή την έναρξη μιας κοινοπραξίας. Πάντως η αγάπη και το πάθος κυριαρχούν αυτόν τον μήνα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας επηρεάζοντας και τον οικονομικό τομέα.

Από αστρολογική διευθέτηση είστε στα μεσάνυχτα του έτους σας (ειδικά μετά την 20η του μήνα) και οι δραστηριότητες της νύχτας είναι πιο κρίσιμες από τις δραστηριότητες της ημέρας. Η νύχτα είναι ένα θέμα δημιουργίας των δυνάμεων για την επόμενη μέρα. Προς τα έξω φαίνεστε ανενεργοί. Αλλά εσωτερικά υπάρχει πολύ δυναμική δραστηριότητα που συμβαίνει. Η νύχτα ανοίγει το δρόμο για τη μελλοντική επιτυχία της σταδιοδρομίας. Αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος για να χειριστείτε τα ζητήματα που καθιστούν δυνατή την επιτυχία στην μελλοντική σας σταδιοδρομία - την οικοδόμηση μιας αρμονικής πορείας.

Ο Άρης, ο πλανήτης σας για την υγεία και την εργασία, δίνει προσοχή στο ζώδιό σας, είναι στον 4ο Οίκο σας και ξοδεύει το υπόλοιπο του μήνα εκεί. Αυτό δίνει πολλά μηνύματα. Έχετε και ενέργεια και ανεξαρτησία . Μπορείτε να παράγετε αποτελέσματα γρήγορα. Σας ενδιαφέρει το σώμα σας και άτομα που αναζητούν εργασία έχουν ευκαιρίες απασχόλησης μέσα από ενεργητικές κινήσεις. Το ίδιο ισχύει και για όσους από εσάς απασχολούν άλλους. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει ένα μειονέκτημα εδώ. Μπορείτε να είστε ανυπόμονοι. Έχετε μια βιασύνη, που σας κάνει να θέλετε όλα να έχουν γίνει «χθες». Η βιασύνη μπορεί να μετατραπεί σε ατυχήματα και τραυματισμούς, αν δεν είστε προσεκτικοί. Έχετε την υποχρέωση να κινηθείτε με ψυχραιμία, καθώς μπορεί να αντιδράτε υπερβολικά με το παραμικρό. Θα μπορούσε να προσελκύσετε εχθρικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Είστε πιο επιρρεπείς σε βίαιες λύσεις σε προβλήματα. Η πρόκληση για σας είναι υπό την ευθύνη αυτής της ενέργειας του Άρη να δράσετε εποικοδομητικά.

Ο Κρόνος είναι στον Οίκο των οικονομικών σας για πάνω από ένα χρόνο τώρα, έτσι ώστε αυτά τα πεδία αναδιοργανώνονται. Σε γενικές γραμμές αυτό συμβαίνει λόγω των συναισθημάτων του "πίσω" μέρους του μυαλού σας.

Είστε κάτω από το βάρος των οικονομικών σας περιορισμών. Αυτό ισχύει για το υπόλοιπο του χρόνου. Ωστόσο, ο τρέχων μήνας είναι μια ευημερούσα περίοδος. Μπορεί να εξακολουθείτε να έχετε αυτό το αίσθημα της «έλλειψης» ή «ανεπάρκειας», αλλά η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Το διάστημα ανάμεσα στις 16 και 17 του μήνα θα είναι πολύ καλό για οικονομικά θέματα.

Ο Δίας, όμως, είναι ανάδρομος αυτή τη στιγμή, ώστε τα κέρδη να έρθουν πιο αργά και με καθυστέρηση - αλλά θα έρθουν. Αυτή είναι μια ευκαιρία να αγωνιστείτε για την οικονομική σαφήνεια. Όταν συμβεί αυτό, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε προς τα εμπρός, όταν ο Δίας αρχίζει να κινείται ορθός το Μάιο. Το καλύτερο είναι να αποφευχθούν μεγάλες οικονομικές δεσμεύσεις - μεγάλες αγορές ή επενδύσεις - μέχρι το Μάιο. Παρ 'όλα αυτά, αν δεν μπορείτε να περιμένετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την εργασία σας.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης των αισθηματικών σας, θα είναι σε στάση από την 25η έως την 30η. Σταματά στους ουρανούς. Κοινωνική παύση και αλλαγή κατεύθυνσης συμβαίνουν αυτό το διάστημα.

Δεκέμβριος 2016

Τι καταπληκτικό τέλος του έτους θα πρέπει βιώσετε εσείς οι Σκορπιοί! Από την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη του 2016 θα πρέπει να αισθάνεστε ήδη πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Θετική ενέργεια συνεχίζει να αυξάνεται με μεγάλη πιθανότητα ισχυρές επιθυμίες σας να εκπληρώνονται στο ακέραιο στην τελευταία εβδομάδα του 2016.

Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από Σεπτέμβρη 2016 - Ιανουάριο 2017 επηρεάζει πιο έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου του Σκορπιού. Σας επιτρέπει να ακολουθήσει ένα πιο πνευματικό μονοπάτι και σας προφυλάσσει από κάποια κρίση υγείας ή από το να χάσετε το δρόμο σας. Οι σχέσεις σας και θα πρέπει να εμβαθύνονται με μεγαλύτερη πνευματική σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων που αγαπάτε. Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία για να βρείτε ένα ιδανικό συνεργάτη, μια αδελφή ψυχή που πραγματικά μπορεί να συνδεθεί με σας και να σας είναι τρομερά πολύτιμος σε βάθος χρόνου.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 2 - 11 Δεκ φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ έντονο διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ευεργετικές, καθώς μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να φοβηθείτε κανέναν. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες ή υποβάλλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από 8 έως 12 Δεκέμβρη είναι καλός σύμμαχος για χαλάρωση, δημιουργικότητα, επικοινωνία και πνευματικές αναζητήσεις. Μπορεί τα λόγια σας να γίνονται καταπραϋντικό και μπορεί πραγματικά να φέρετε επούλωση σε άλλους. Όλες τις αισθήσεις σας να γίνονται οξείες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πάρετε πολλές επιπλέον πληροφορίες μέσω της διαίσθησής σας. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε πνευματικές  πληροφορίες μέσα από τα όνειρα, τον διαλογισμό, ή μέσω συναντήσεων που θα γίνουν τυχαία.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 7 - 16 Δεκ σας κάνει να θέλετε να αφεθείτε στην αγάπη, αλλά ταυτόχρονα γίνεστε πολύ πιεστικοί και καχύποπτοι. Να προσέξετε την τάση για συναισθηματικές υπερβολές.

Ο Άρης σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 18 Δεκ έως 2 Ιαν δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και έντονη ερωτική διάθεση. Είναι μια τέλεια στιγμή για μια καινούρια σχέση αν είστε αδέσμευτοι. Ακόμα είναι ιδανικό αυτό το διάστημα για να ανανεώσετε τους όρκους σας σε μια ήδη υφιστάμενη σχέση.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 31 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Θα πρέπει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, περηφάνια και ενθουσιασμό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς, με την εργασία, τις σχέσεις και την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 31 δίνει μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας, τη σωματική δύναμη, την ζωτικότητα και το θάρρος. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για σωματικές δραστηριότητες όπως η άσκηση, χειρωνακτική εργασία, και αθλητικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα ανταγωνιστικού χαρακτήρα. Επιχειρηματικές δραστηριότητες θα πρέπει να πάνε εξαιρετικά καλά, έχετε δυνατές ευκαιρίες για επενδύσεις και για την καριέρα σας. 

Nοέμβριος 2016

Μια πολύ γενναιόδωρη περίοδος θα είναι αυτή που θα έχετε και πολλά από τα όνειρά σας θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα. Οι αλλαγές που θα συμβούν θα σας είναι ωφέλιμες και οι ευκαιρίες για να κάνετε το επόμενο βήμα πολύ σημαντικές. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, έτσι κάθε εκκρεμότητα με την ακίνητη περιουσία σας ή με αγοραπωλησίες θα τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμη οι σχέσεις σας με τον στενό σας κύκλο θα ομαλοποιηθούν. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου θα έχετε λοιπόν βελτίωση στα έσοδά σας και πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές . Αν προσέξετε τις ευκαιρίες θα υπάρξει θετική εξέλιξη στην καριέρα σας. Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω θα προβάλλετε μια δυναμική και ισορ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Το ταξίδι της ψυχής σας είναι αρκετά βαθύ αυτή τη στιγμή. Πετάξτε οποιεσδήποτε αντιλήψεις ότι δεν είστε αρκετά καλοί σε...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Ακούτε μια ήσυχη ορχήστρα να παίζει στο μυαλό σας; Απελευθερώστε τον εαυτό σας και στηρίξτε τις πιθανές πραγματικές...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Συνδέεστε σε μια μεγαλύτερη πηγή αυτόν τον μήνα. Η καριέρα σας πηγαίνει σε ένα πνευματικό επίπεδο. Μπορεί να βρεθείτε σε...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να παραμείνετε τελείως σε ισορροπία, αλλά κάθε φορά που φτάνετε εκεί, ένα νέο κύμα...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούλιος 2017 Αύγουστος 2017 Οι εκλείψεις ανοίγουν το μυαλό σας σε πολλές νέες δυνατότητες στη ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να δώσετε προσοχή στην...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Μπορεί να αισθάνεστε μερικές από τις παραμέτρους της ζωής σας να εναρμονίζονται θετικά αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη είναι...