Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος είναι ένας δυνητικά όμορφος μήνας για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε έργα πάθους, μάθησης και εξωσχολικές δραστηριότητες . Παρόλο που υπάρχει κάποια διάθεση για δοκιμή και σφάλματα, είναι επίσης ένας υγιής μήνας για τις σχέσεις, ιδιαίτερα μετά τις 6 του μήνα. Προσελκύετε ανθρώπους στη ζωή σας που θέλουν να την κάνουν πιο εύκολη. Η αρμονία της επιφάνειας δεν είναι κάτι που αναζητάτε συνήθως, αλλά είστε επίσης σε καλή θέση να εναρμονίζετε και σε βαθύτερα επίπεδα, με κάποια προσπάθεια.

Ο μήνας είναι, στην πραγματικότητα, ισχυρός για αυτο-ανάπτυξη, αίσθημα ισχυρότερης και υπεύθυνης, και θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Υπάρχει η σωστή ισορροπία ανάμεσα στην ενδοσκόπηση και την εξωτερική εστίαση. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων παρά για την παραγωγή αυτή τη στιγμή, αν και η επιθυμία για αποτελέσματα είναι κτίριο. Στην πραγματικότητα, η εστίαση σε επαγγελματικούς στόχους και ευθύνες τους προσεχείς μήνες μπορεί να αποφέρει μεγάλες ανταμοιβές.

Η πανσέληνο του 9ου συμβαίνει ακριβώς όταν ο Δίας γυρίζει απευθείας και σε ένα σύμβολο του Δία - ο Τοξότης . Η αισιοδοξία ρέει πιο φυσικά και αυξάνεται. Ο έλεγχος των δαπανών και της εξοικονόμησης, της διαχείρισης χρημάτων και των πρακτικών υποθέσεων είναι μέρος αυτού του γεγονότος - όσο περισσότερο αισθάνεστε υπεύθυνοι, τόσο πιο σίγουροι αισθάνεστε για το μέλλον . Αυτό μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε στα ταλέντα σας και να αναπτύξετε τους πόρους σας. Πολλά από αυτά που κάνετε είναι στο παρασκήνιο, και αυτό σας ταιριάζει πολύ καλά προς το παρόν . Η άμεση κίνηση του Δία τώρα σας βοηθά να αφήσετε τη δυσαρέσκεια και τα δύσκολα προβλήματα του παρελθόντος. Πολύ τον Ιούνιο, είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι είστε σε φάση προετοιμασίας.

Τα 14-16 φέρνουν πιο σκληρή ενέργεια στη ζωή μας και για εσάς μπορεί να περιστρέφεται γύρω από χρήματα και / ή σεβασμό! Τα όρια είναι σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή και αν οι άνθρωποι προσπαθούν να τα διασχίσουν, είστε έτοιμοι να σκάψετε στα τακούνια σας. Ο φόβος της απόρριψης ή του να δώσετε πάρα πολλά από τον εαυτό σας μπορεί να προκύψει τώρα. Μπορεί επίσης να υπάρξει έλεγχος πραγματικότητας για την αντιμετώπιση. Κάντε ένα βήμα πίσω, αλλά αποφύγετε την αποξένωση άλλων στη διαδικασία. Το αναδρομικό του Ποσειδώνα στον 16ο μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την επιβράδυνση ή την καύση μιας δημιουργικής αναζήτησης, χόμπι ή χρονολόγηση. Πρόκειται για την αποδέσμευση αυτών των πραγμάτων. Είναι μια φυσική διαδικασία και, στην πραγματικότητα, έχει τα ξεχωριστά οφέλη της. Αυτή τη στιγμή αναζητάτε περισσότερο βάθος και εμπειρία στα σχέδιά σας και στις σχέσεις σας. Οι φιλοδοξίες οικοδομούν και είναι καιρός να τις καλλιεργήσουμε.

Οι σχέσεις, η υποστήριξη, η ομαδική εργασία και οι συνεργασίες είναι ιδιαίτερα καλές γύρω από τις 9, 20 και 23, όταν οι κοινές δραστηριότητες, λίγο ρομαντισμό ή ελεύθερος χρόνος, και η επικοινωνία μπορεί να ενισχύσει έναν δεσμό. Αυτές οι ημερομηνίες είναι επίσης καλές για τις πρώτες κινήσεις ή την προσέλκυση φιλικών σχέσεων ή σχέσεων αγάπης.

Υπάρχει μια επιπλέον δόση οξύτητας στις ψυχικές σας ικανότητες από τις 21-28. Μπορείτε να συζητήσετε γρήγορα ή να υπερασπιστείτε μια άποψη ή μια αιτία. Ο ενθουσιασμός και το κίνητρο για να απολαύσετε πληροφορίες και να μάθετε νέα στοιχεία είναι δυνατά τώρα. Η συζήτηση μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά ενοχλητική εάν την πάρετε πολύ προσωπικά. Θέλετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας όταν πρόκειται για μάθηση, σκέψεις και πράγματα, και η Νέα Σελήνη στις 23 η μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε ευκαιρίες για να το κάνετε αυτό.

Μάιος 2017

Η Αφροδίτη, πλανήτης αγάπης και ηγεμόνας του σπιτιού των ζευγαριών του Σκορπιού, βρίσκεται στην τελευταία φάση της επιείκειας. Ο Μάιος 2017 είναι ο τελευταίος μήνας κατά τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε τους περιορισμούς λόγω της παρουσίας της στο σπίτι εργασίας, τις ασθένειες και τις υποχρεώσεις του Σκορπιού, γιατί από τον Ιούνιο θα είναι ελεύθερη να τρέχει και να σας φέρει την απαραίτητη ευτυχία .

Αλλά για τώρα, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Οι λύσεις βρίσκονται στο προσκήνιο (κυρίως μέσω της επικοινωνίας), αλλά και μια σειρά από δοκιμές που πρέπει να περάσει το ζώδιο του Σκορπιού λόγω εξωτερικών παραγόντων (όπως μερικά επαγγελματικά, οικονομικά ή θετικά θέματα).

Το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα υποδηλώνει ότι περνάτε μια διαδικασία μετασχηματισμού ή βελτίωσης, που θα ωφελήσει τη σχέση σας ή γενικά τα ερωτικά σας.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Ο Μάιος 2017 φέρνει μια συστροφή στην επαγγελματική ζωή των Σκορπιών. Αφού η Αφροδίτη, που βρίσκεται στο σπίτι της εργασίας του Σκορπιού, επανέλαβε την άμεση κίνηση της στις 15 Απριλίου, στις 3 Μαΐου είναι η σειρά του Ερμή να ξαναρχίσει την άμεση κίνηση του στο ίδιο σπίτι.

Τα πράγματα φαίνεται να έχουν διακριθεί και τώρα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να αλλάξετε, να ανανεώσετε ή να επανεξετάσετε. Η εξέλιξη είναι ακόμα σε πορεία και εξακολουθούν να υπάρχουν λίγες προσκρούσεις μέχρι να καταφέρετε να βελτιστοποιήσετε τη δουλειά σας. Εν τω μεταξύ επιτυγχάνετε να κάνετε πιο κερδοφόρο το επάγγελμά σας από ουσιαστική άποψη.

Όλο τον Μάιο του 2017, ο Σκορπιός καίει πολλή ενέργεια στο οικονομικό τμήμα και μπορεί να κάνει καλά χρήματα, αλλά είναι εξίσου πιθανό να ξοδεύετε πάρα πολύ ή να κάνετε άσκοπες αποφάσεις .

 

Οι επαγγελματικές συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές για τον Σκορπιό καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Η προσοχή που δόθηκε στην υγεία θα μπορούσε να διατηρηθεί μέχρι το Μάιο του 2017, αλλά με θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένας καλός καιρός για θεραπείες, δίαιτες, βελτιώσεις στον τρόπο ζωής, περιποίηση σώματος και καλλυντικών - ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα.

Κατά τον τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου 2017 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Έρευνα, ανάλυση, έρευνα! Διαβάστε ένα βιβλίο για την ψυχολογία, την αστρολογία, το ταρώ ή τη μαγεία!

Απρίλιος 2017

Ειδύλλιο . Ομορφιά . Αγάπη . Κλείσιμο του ματιού, πέταγμα των βλεφαρίδων. Όλα αυτά τα ρομαντικά είναι στο διάβα σας για τον Απρίλιο. Και μην ξεχνάτε το γέλιο! Απολαύστε την κάθε στιγμή σας!

Έξι μήνες από την ημερομηνία γέννησης σας είναι πάντα μια δύσκολη στιγμή, όπως ο Ήλιος βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του ουρανού από όταν γεννηθήκατε. Σε αυτό το μέρος της μεγαλύτερης απόστασης από το γενέθλιό σας, μπορείτε να νιώθετε σαν να έχετε αφεθεί στην τύχη για τον εαυτό σας. Ο Ερμής είναι επίσης σε αυτό το μακρινό μέρος, έτσι τα καυγαδάκια και οι συγκρούσεις είναι ακόμα πιο πιθανές φέτος τον Απρίλιο. Αλλά η αισιοδοξία δεν σας εγκαταλείπει.

Ο Ερμής απέναντι από το ζώδιό σας από 30 Μαρ-22 Απρ φέρνει συγκρούσεις και εντάσεις σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Οι επικοινωνίες και η πνευματική δραστηριότητα διεγείρονται τώρα έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να αποφύγετε συγκρούσεις. Εσείς είστε που πρέπει να σκεφτείτε άλλους και να αναζητήσετε μια συμβιβαστική λύση, τουλάχιστον για να έχετε μια σχετική ηρεμία, πριν να προωθήσετε την ατζέντα σας. Σημαντικές αποφάσεις και διαπραγματεύσεις θα πρέπει να τις αποφεύγετε, και αυτό είναι μια κακή στιγμή για διαπραγματεύσεις, καθιστώντας επιχειρηματικές συμφωνίες ή συμβάσεις και υπογραφές ένα επικίνδυνο πεδίο.

Η ανάδρομη πορεία του από τις 9 Απρίλη - Μάη 3 καθιστά τον Ερμή σημαντικότερο και περισσότερο ενεργό από το κανονικό. Αυτό σημαίνει, επίσης, ότι έχετε την ίδια συνθήκη που θα αντιμετωπίσετε τον Απρίλιο και πάλι κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2017. Ο ανάδρομος Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία και την τεχνολογία αναλύσεις, νευρικό άγχος, ταξίδια καθυστερήσεις και χαμένα αντικείμενα. Ταυτόχρονα, εκτός από αυτές τις μικρές αναποδιές φέρνει και με ζωντάνια το παρελθόν μπροστά σας είτε μέσω αναπόλησης είτε μέσω πραγματικών γεγονότων που συνδέονται με αυτό.

Το φεγγάρι με την πανσέληνο στις 11 Απρίλη λάμπει ιδιαίτερα και φέρνει στο προσκήνιο στην ιδιωτική ζωή σας. Είναι μια στιγμή που πρέπει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες σχετίζονται με θέματα του παρελθόντος. Όσα έχετε για καιρό ελπίσει μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι χρήσιμα για την τελική σας εξέλιξη. Ζητήματα που σχετίζονται με νοσοκομεία και γενικά ιδρύματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι έχετε θωρακιστεί συναισθηματικά για να αντέξετε κάποιες δοκιμασίες.

Ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σας από τις 19 Απριλίου έως τις 30 μπορεί να σημάνει μια δύσκολη στιγμή, διότι το εγώ σας μπορεί να ην πάρει τροπή ή επιβεβαίωση με τον τρόπο επίτευξης που θέλετε. Οι ανταγωνιστές και οι εχθροί σας αντιτάσσονται στις προσπάθειες σας και η πρόκληση να βρείτε τον αληθινό εαυτό σας, ποιοι είστε και πώς μπορείτε να πολεμήσετε, θα έρθει στην επιφάνεια. Έτσι πρέπει να αγωνιστείτε για να εκφράσετε την αληθινή ταυτότητά σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να χρειαστεί να μετριάσετε την  αυτοπροβολή σας και να σκεφτείτε τι πραγματικά προσπαθείτε να επιτύχετε, και αν αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Το ορόσημο της 26 Απριλίου και της νέας σελήνης επεκτείνει το ανταγωνιστικό προφίλ . Οι εξωτερικές συνθήκες και οι ανάγκες σας για επιβεβαίωση θα σας κάνουν να χάσετε την ισορροπία σας, αυτό καθιστά δύσκολο να εντοπίσετε και να κατανοήσετε την εσωτερική σκοτεινή πλευρά σας. μια πλευρά όμως που είναι εκεί, είναι υπαρκτή και σας καθοδηγεί μυστικά . Η Νέα Σελήνη θα σηματοδοτήσει μια αλλαγή σημαίνουσα, θα θελήσετε να ζήσετε ακραίες σχέσεις και είναι σε αυτήν ακριβώς την Σελήνη που μπορείτε να ελπίσετε να σας φέρει έναν σημαντικό σύντροφο ή συνεταίρο, όχι όμως πριν παραδεχτείτε ότι εκτός από την εξωτερική επιβεβαίωση έχετε και βαθιές εσωτερικές ανάγκες.

Η πλανητική επίδραση προβλέπει ότι στις 4, 5 και 6 του μήνα, τα θέματα σχέσεων θα είναι στο μυαλό σας, αλλά αυτή τη φορά είναι πιο σημαντικό το πεδίο «τι μπορώ να δώσω, τι πρέπει να κάνω, πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον άλλον» από το «τι θέλω, τι επιδιώκω, πώς θα καλυφθούν οι ανάγκες μου».  Αυτό είναι όμως θετικό όταν συμβαίνει ανάμεσα σε δύο ανθρώπους όταν είσαι κοντά στις ανάγκες του άλλου οπότε οι ερωτικές σας σχέσεις έχουν ενθουσιασμό και κέφι.

Μάρτιος 2017

Καθώς ο Ήλιος θα κινηθεί από τους Ιχθείς προς τον Κριό θα έχετε μια αίσθηση ανανέωσης αυτόν τον μήνα. Ο κύκλος έκλειψης που ξεκίνησε μόλις στο τέλος του Φλεβάρη θα εμπνέει την πιο αυτο-εκφραστική σας δυνατότητα και την ευχαρίστηση με γνώμονα την ανάπτυξη εκείνης της  πλευράς της προσωπικότητάς σας που σχετίζεται με τον δημιουργικό έρωτα. Είναι τα εγκάρδια πράγματα που έχουν σημασία τώρα. Ώρα να αρπάξετε την ευκαιρία για έναν μεγάλο έρωτα για να μην μετανιώσετε αργότερα ότι δεν κινηθήκατε με θάρρος.

Υπάρχουν και άλλες σημαντικές επιδράσεις αυτόν τον μήνα. Θα αναγνωρίζετε πιο εύκολα ότι η αποτυχία δεν είναι ποτέ το πραγματικό πρόβλημα καθώς η εμπειρία είναι απαραίτητη. Είναι η παραλυτική επίδραση και ο φόβος της αποτυχίας που πρέπει να ξεπεραστούν. Αποθηκεύσετε οποιαδήποτε αυτο-κρίση για μετά την όποια κατάσταση σας συμβεί. Μπορείτε επίσης να πάρετε ένα συγχαρητήριο και ενθαρρυντικό σημάδι από κάποιον ανώτερός σας αν σταματήσετε να φοβάστε. Επικεντρωθείτε σε ό, τι σας αρέσει, και ζήστε τη στιγμή.

Η γλυκιά Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη αυτό το μήνα από τις 4. Είναι σε σχέση με όλα όσα συμβαίνουν στο σπίτι σας, στην ρουτίνα σας, σε χώρους τακτικής εργασίας, αλλά και με την υγεία. Γενικά, σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να αναλογιστείτε τι έγινε στις αρχές Φεβρουαρίου, τι προβλήματα είχατε τότε και να κοιτάξετε να τα λύσετε.

Υπάρχει κάτι που απαιτεί την επανεξέταση, ή ενεργεί ως προοίμιο για να κάνετε τα πράγματα διαφορετικά στο μέλλον. Αυτή είναι η στιγμή να δείτε τους πιο συνήθη τομείς της ζωής σας και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που βελτιώνουν την κατάστασή σας ή γενική ευημερία.

Η ένωση της Αφροδίτης με τον χαριτωμένο και ενημερωτικό Ερμή στις 18 και τον ζωτικής σημασίας Ήλιος στις 25 του μήνα μπορεί να είναι σημαντικά χρονικά πλαίσια για σας στην παραπάνω σχέση. Μπορεί ιδίως να βοηθήσουν στην υγεία σας.

Η εμμονή και η προσήλωση στους στόχους σας είναι απαραίτητη και είναι επίσης απαραίτητο να αντισταθείτε στον πειρασμό της εύκολης διεξόδου από το όποιο πρόβλημά σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε όμως πολύ πιο σίγουροι όταν η Αφροδίτη γυρίζει ορθή γύρω από την 15η Απριλίου. Οι φίλοι μπορούν να είναι υποστηρικτικοί όλον τον μήνα Μάρτιο, αλλά και στο χώρο εργασίας θα βρείτε συμμάχους. Αυτός ο μήνας είναι κατάλληλος καιρός και χρόνος να διερευνήσετε επίσης νέες επιλογές εργασίας.

Η Πανσέληνος της 12ης Μαρτίου ενδυναμώνει τις συνδέσεις της ομάδας σας, ενισχύει όλες τις συλλογικές προσπάθειες και προωθεί τις ενώσεις και τις φιλίες σας. Υπάρχει μια προσκόλληση σε παλιές ανάγκες εκπλήρωσης, μιας και η Πανσέληνος αυτή δονεί το παρελθόν σας. Ωστόσο φέρνει απολαύσεις και τη χαρά ή την επιτυχία μέσα από την παραγωγική ομαδική εργασία. Μπορεί να σας φέρει όλο και περισσότερο σε επαφή με άτομα με τα οποία λειτουργείτε σε ένα παρόμοιο μήκος κύματος.

Η Σελήνη ευνοεί τις συναισθηματικές αντιδράσεις σας και τις ερωτικές σχέσεις από το μεσημέρι στις 6 του μήνα και το διήμερο 7 και 8, το διάστημα 16 μέχρι τα μέσα του απογεύματος στις 18 και από το βράδυ της 25ης και σε όλη την 26η και 27η του μήνα.

Φεβρουάριος 2017

Μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το μήνα σε μια πιο σκοτεινή διάθεση από το συνηθισμένο. Κάθε κατήφεια θα ενισχύεται μόνο μέχρι την 10η Φεβ και την Σεληνιακή έκλειψη. Μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερες συνθήκες δοκιμής από το συνηθισμένο για μια εβδομάδα ή δύο, αλλά δεν χάνετε την πίστη σας . Το σημαντικό ορόσημο στις 26 Φεβρουαρίου είναι η ηλιακή έκλειψη που φέρνει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Πλούτωνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σα όλη αυτήν την περίοδο υποστηρίζει την ανάπτυξη της ψυχής, όπου αλλαγές και νέες ευκαιρίες να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και μια ικανότητα να μεταρρυθμίσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο σας δονούν. Δυνάμεις που δρουν πίσω από τις επιφανειακές συμπεριφορές σας βοηθούν, μια επιρροή η οποία θα μπορούσε να εκδηλωθεί ως βοήθεια από τα αφεντικά, άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή, επιχειρήσεις ή κρατικούς φορείς. Η αυτοπεποίθηση πρέπει να είναι πολύ υψηλή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να νιώθετε αυξημένη δύναμη και ανάγκη για εξουσία .

Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με το ζώδιό σας στο διάστημα 2017 - Φλεβάρης 2021 είναι πιο έντονος από ποτέ αυτή τη στιγμή  και σας επιτρέπει να ακολουθήσετε μια πιο πνευματική πορεία που σας βοηθάει εκτός των άλλων να προφυλαχθείτε από κάποια κρίση για την υγεία ή από το να χάσετε το δρόμο σας. Αυτό είναι μια μεγάλη στιγμή για τις σχέσεις και θα πρέπει να εμβαθύνετε την πνευματική συνάφεια μεταξύ των ανθρώπων που αγαπάτε. Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία για να ικανοποιήσετε πνευματικά ένα ιδανικό συνεργάτη, μια αδελφή ψυχή που πραγματικά μπορεί να συνδεθεί μαζί σας.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 29 Ιαν - 9 Φεβ μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από κάποιους που δεν θέλουν να παραδεχτούν  ότι έχετε προχωρήσει πολύ στο μονοπάτι της προσωπικής σας εξέλιξης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην αφεθείτε σε εγωιστικές αντιπαραθέσεις αλλά να κρατήσετε τα κεκτημένα σας για τον εαυτό σας χωρίς να γίνεστε φανταχτεροί και αλαζόνες.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 Φεβρουαρίου ενισχύει τη φυσική σας άμυνα απέναντι σε δυσκολίες και σας βάζει δυναμικά στο παιχνίδι της κατάκτησης των επαγγελματικών σας στόχων.  Δίνει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη δυναμική σχέση με κάποιους ανθρώπους κύρους με αυξημένη ένταση και διαφωνίες. Οι πολλές θετικές πτυχές στην σεληνιακή έκλειψη σας δίνουν την ευκαιρία για την επίλυση τυχόν δυσκολιών στις σχέσεις πιο εύκολα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Η επίδραση αυτής της έκλειψης θα διαρκέσει μέχρι την 7η του Αυγούστου και πρέπει να εκμεταλλευτείτε την δυναμική της χωρίς αναστολές .

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 13 έως 20 Φεβ μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και  σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ σε εντάσεις και διαφωνίες με ανωτέρους σας. Να κινηθείτε πολύ προσεκτικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από δήθεν ευκαιρίες που σας εντυπωσιάζουν μεν αλλά δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα θετικό.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 27 Φεβ έως 10 Μαρ φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού καθρέπτη ηρεμίας και ισορροπίας. Είστε εξαιρετικά δημιουργικοί και το Εγώ σας έρχεται σε αρμονία με τις βαθύτερες ανάγκες σας. Δείτε με θετικό τρόπο κάποιες προσπάθειες που θα κάνουν άνθρωποι που αγαπάτε και εμπιστεύεστε να σας τραβήξουν έξω από την πεπατημένη και την ρουτίνα. Είναι ιδανική στιγμή για να τολμήσετε μια βαθιά επαγγελματική τομή.

Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε την πραγματικότητα σε μια μαγική ύλη θαυμάτων, όλοι και όλα θα υποτάσσονται στην θέλησή σας. Αυτό βέβαια είναι ένα δύσκολο δώρο που θα πρέπει να το χειριστείτε με σοφία και με γνώμονα την συνολική σας εξέλιξη. Μην χρησιμοποιήσετε την πειθώ σας που θα είναι άφθονη για να παίξετε με τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων, μην κάνετε σαν παιδιά σε εργοστάσιο καραμέλας!

Ιανουάριος 2017

Η χρονιά ξεκινά με ένα μεταβατικό μήνα. Οι περισσότεροι από τους πλανήτες βρίσκονται στον ανατολικό τομέα του Εαυτού, στο ξεκίνημα του μήνα, και στη συνέχεια να στραφούν προς τη Δύση από τις 30 και καθώς θα πηγαίνουμε για τον Φεβρουάριο. Έτσι, αν υπάρχουν συνθήκες στη ζωή σας που δεν είναι επιθυμητές, μπορείτε να τις αλλάξετε τώρα. Σύντομα θα είναι πιο δύσκολο να αλλάξει και θα πρέπει να προσαρμοστείτε σε αυτές όσο καλύτερα μπορείτε. Η προσωπική πρωτοβουλία και η ανάληψη τολμηρών πρωτοβουλιών κάνει τη διαφορά αυτό το μήνα. Σύντομα θα πρέπει να βασίζεστε στην συνεργασία των άλλων για να γίνουν τα πράγματα.

Το 70-80 τοις εκατό των πλανητών είναι κάτω από τον ορίζοντα. Ο 10ος οίκος σας της καριέρας είναι ως επί το πλείστον άδειος (εκτός από μια σύντομη επίσκεψη της Σελήνης στις 25 και 26 – τότε η καριέρα και η φιλοδοξία θα είναι υψηλές), ενώ ο 4ος οίκος σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια είναι πολύ ισχυρός (ειδικά μετά την 19η). Έτσι, αυτό είναι ένας μήνας όπου οι συναισθηματικές ανάγκες είναι πιο σημαντικές από την «εξωτερική» επιτυχία και κάθε είδους επίτευγμα. Προσωπική δόξα και εξύψωση φαίνονται ασήμαντες. Κάθε αίσθημα «δικαίωσης» - αίσθηση ότι είστε σε αρμονία και στη σωστή κατάσταση - είναι πιο σημαντικό για εσάς τώρα. Το θέμα των οικονομικών υπήρξε σημαντικό για πολλά χρόνια και είναι σημαντικό αυτό το μήνα. Η εστίασή σας είναι μεγαλύτερη όμως στην αγάπη από ό, τι για την προσωπική δόξα ή την αναγνώριση.

Η ευημερία είναι ισχυρή αυτό το μήνα. Τα κέρδη προέρχονται από την εργασία, τις κοινωνικές επαφές και από την υποστήριξη των αγαπημένων σας. Μπορείτε να επενδύσετε στον εαυτό σας και να φορέσετε την εικόνα του πλούτου - και αυτό έχει αρχίσει εδώ και πολλά χρόνια. Οι επαγγελματίες επενδυτές θα πρέπει να εξετάσετε υπεραστικές μεταφορές (είτε τις τηλεπικοινωνίες και τις ηλεκτρονικές μεταφορές), στον κλάδο της υγείας και της βιομηχανίας ομορφιάς για ευκαιρίες κέρδους. Οι εκδότες και οι ταξιδιωτικές εταιρείες είναι επίσης ενδιαφέρουσα πρόταση.

Κανονικά ο Σκορπιός είναι πολύ έξυπνος σε οικονομικά θέματα. Αλλά αυτό το μήνα μπορεί να πάρετε περισσότερα από ένα ρίσκα. Φαίνεστε πιο επιθετικοί στα οικονομικά, πιο ανταγωνιστικοί. Πιστεύετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πλούτο. Ίσως έχετε δίκιο, ειδικά τώρα.

Η αγάπη φαίνεται καλό πεδίο και φαίνεται να επιβάλετε τους δικούς σας όρους. Για τους αδέσμευτους υπάρχει μια σημαντική συνάντηση ανάμεσα στις 5 και 6 του Ιανουαρίου. Αυτές οι ημερομηνίες θα μπορούσε επίσης να είναι μια ευκαιρία για μια επιχείρηση ή την έναρξη μιας κοινοπραξίας. Πάντως η αγάπη και το πάθος κυριαρχούν αυτόν τον μήνα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας επηρεάζοντας και τον οικονομικό τομέα.

Από αστρολογική διευθέτηση είστε στα μεσάνυχτα του έτους σας (ειδικά μετά την 20η του μήνα) και οι δραστηριότητες της νύχτας είναι πιο κρίσιμες από τις δραστηριότητες της ημέρας. Η νύχτα είναι ένα θέμα δημιουργίας των δυνάμεων για την επόμενη μέρα. Προς τα έξω φαίνεστε ανενεργοί. Αλλά εσωτερικά υπάρχει πολύ δυναμική δραστηριότητα που συμβαίνει. Η νύχτα ανοίγει το δρόμο για τη μελλοντική επιτυχία της σταδιοδρομίας. Αυτός είναι ο κατάλληλος χρόνος για να χειριστείτε τα ζητήματα που καθιστούν δυνατή την επιτυχία στην μελλοντική σας σταδιοδρομία - την οικοδόμηση μιας αρμονικής πορείας.

Ο Άρης, ο πλανήτης σας για την υγεία και την εργασία, δίνει προσοχή στο ζώδιό σας, είναι στον 4ο Οίκο σας και ξοδεύει το υπόλοιπο του μήνα εκεί. Αυτό δίνει πολλά μηνύματα. Έχετε και ενέργεια και ανεξαρτησία . Μπορείτε να παράγετε αποτελέσματα γρήγορα. Σας ενδιαφέρει το σώμα σας και άτομα που αναζητούν εργασία έχουν ευκαιρίες απασχόλησης μέσα από ενεργητικές κινήσεις. Το ίδιο ισχύει και για όσους από εσάς απασχολούν άλλους. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει ένα μειονέκτημα εδώ. Μπορείτε να είστε ανυπόμονοι. Έχετε μια βιασύνη, που σας κάνει να θέλετε όλα να έχουν γίνει «χθες». Η βιασύνη μπορεί να μετατραπεί σε ατυχήματα και τραυματισμούς, αν δεν είστε προσεκτικοί. Έχετε την υποχρέωση να κινηθείτε με ψυχραιμία, καθώς μπορεί να αντιδράτε υπερβολικά με το παραμικρό. Θα μπορούσε να προσελκύσετε εχθρικούς ανθρώπους στη ζωή σας. Είστε πιο επιρρεπείς σε βίαιες λύσεις σε προβλήματα. Η πρόκληση για σας είναι υπό την ευθύνη αυτής της ενέργειας του Άρη να δράσετε εποικοδομητικά.

Ο Κρόνος είναι στον Οίκο των οικονομικών σας για πάνω από ένα χρόνο τώρα, έτσι ώστε αυτά τα πεδία αναδιοργανώνονται. Σε γενικές γραμμές αυτό συμβαίνει λόγω των συναισθημάτων του "πίσω" μέρους του μυαλού σας.

Είστε κάτω από το βάρος των οικονομικών σας περιορισμών. Αυτό ισχύει για το υπόλοιπο του χρόνου. Ωστόσο, ο τρέχων μήνας είναι μια ευημερούσα περίοδος. Μπορεί να εξακολουθείτε να έχετε αυτό το αίσθημα της «έλλειψης» ή «ανεπάρκειας», αλλά η πραγματικότητα είναι αρκετά διαφορετική. Το διάστημα ανάμεσα στις 16 και 17 του μήνα θα είναι πολύ καλό για οικονομικά θέματα.

Ο Δίας, όμως, είναι ανάδρομος αυτή τη στιγμή, ώστε τα κέρδη να έρθουν πιο αργά και με καθυστέρηση - αλλά θα έρθουν. Αυτή είναι μια ευκαιρία να αγωνιστείτε για την οικονομική σαφήνεια. Όταν συμβεί αυτό, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε προς τα εμπρός, όταν ο Δίας αρχίζει να κινείται ορθός το Μάιο. Το καλύτερο είναι να αποφευχθούν μεγάλες οικονομικές δεσμεύσεις - μεγάλες αγορές ή επενδύσεις - μέχρι το Μάιο. Παρ 'όλα αυτά, αν δεν μπορείτε να περιμένετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την εργασία σας.

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης των αισθηματικών σας, θα είναι σε στάση από την 25η έως την 30η. Σταματά στους ουρανούς. Κοινωνική παύση και αλλαγή κατεύθυνσης συμβαίνουν αυτό το διάστημα.

Δεκέμβριος 2016

Τι καταπληκτικό τέλος του έτους θα πρέπει βιώσετε εσείς οι Σκορπιοί! Από την πρώτη εβδομάδα του Δεκέμβρη του 2016 θα πρέπει να αισθάνεστε ήδη πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Θετική ενέργεια συνεχίζει να αυξάνεται με μεγάλη πιθανότητα ισχυρές επιθυμίες σας να εκπληρώνονται στο ακέραιο στην τελευταία εβδομάδα του 2016.

Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από Σεπτέμβρη 2016 - Ιανουάριο 2017 επηρεάζει πιο έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του πρώτου δεκαημέρου του Σκορπιού. Σας επιτρέπει να ακολουθήσει ένα πιο πνευματικό μονοπάτι και σας προφυλάσσει από κάποια κρίση υγείας ή από το να χάσετε το δρόμο σας. Οι σχέσεις σας και θα πρέπει να εμβαθύνονται με μεγαλύτερη πνευματική σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων που αγαπάτε. Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία για να βρείτε ένα ιδανικό συνεργάτη, μια αδελφή ψυχή που πραγματικά μπορεί να συνδεθεί με σας και να σας είναι τρομερά πολύτιμος σε βάθος χρόνου.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 2 - 11 Δεκ φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ έντονο διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ευεργετικές, καθώς μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να φοβηθείτε κανέναν. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες ή υποβάλλετε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από 8 έως 12 Δεκέμβρη είναι καλός σύμμαχος για χαλάρωση, δημιουργικότητα, επικοινωνία και πνευματικές αναζητήσεις. Μπορεί τα λόγια σας να γίνονται καταπραϋντικό και μπορεί πραγματικά να φέρετε επούλωση σε άλλους. Όλες τις αισθήσεις σας να γίνονται οξείες, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να πάρετε πολλές επιπλέον πληροφορίες μέσω της διαίσθησής σας. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε πνευματικές  πληροφορίες μέσα από τα όνειρα, τον διαλογισμό, ή μέσω συναντήσεων που θα γίνουν τυχαία.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 7 - 16 Δεκ σας κάνει να θέλετε να αφεθείτε στην αγάπη, αλλά ταυτόχρονα γίνεστε πολύ πιεστικοί και καχύποπτοι. Να προσέξετε την τάση για συναισθηματικές υπερβολές.

Ο Άρης σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 18 Δεκ έως 2 Ιαν δίνει μια αύξηση των επιπέδων ενέργειας, σας χαρίζει αυτοπεποίθηση και έντονη ερωτική διάθεση. Είναι μια τέλεια στιγμή για μια καινούρια σχέση αν είστε αδέσμευτοι. Ακόμα είναι ιδανικό αυτό το διάστημα για να ανανεώσετε τους όρκους σας σε μια ήδη υφιστάμενη σχέση.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 31 δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Θα πρέπει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση, περηφάνια και ενθουσιασμό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς, με την εργασία, τις σχέσεις και την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 31 δίνει μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας, τη σωματική δύναμη, την ζωτικότητα και το θάρρος. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για σωματικές δραστηριότητες όπως η άσκηση, χειρωνακτική εργασία, και αθλητικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα ανταγωνιστικού χαρακτήρα. Επιχειρηματικές δραστηριότητες θα πρέπει να πάνε εξαιρετικά καλά, έχετε δυνατές ευκαιρίες για επενδύσεις και για την καριέρα σας. 

Nοέμβριος 2016

Μια πολύ γενναιόδωρη περίοδος θα είναι αυτή που θα έχετε και πολλά από τα όνειρά σας θα δείτε να γίνονται πραγματικότητα. Οι αλλαγές που θα συμβούν θα σας είναι ωφέλιμες και οι ευκαιρίες για να κάνετε το επόμενο βήμα πολύ σημαντικές. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, έτσι κάθε εκκρεμότητα με την ακίνητη περιουσία σας ή με αγοραπωλησίες θα τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμη οι σχέσεις σας με τον στενό σας κύκλο θα ομαλοποιηθούν. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου θα έχετε λοιπόν βελτίωση στα έσοδά σας και πολύ καλές επαγγελματικές προοπτικές . Αν προσέξετε τις ευκαιρίες θα υπάρξει θετική εξέλιξη στην καριέρα σας. Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω θα προβάλλετε μια δυναμική και ισορροπημένη δημόσια εικόνα. Έτσι επαγγελματικά θα μπορέσετε να πετύχετε τους στόχους σας. Πιθανόν να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι που θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο θα βρίσκεται χρόνο για διασκέδαση και ερωτικές γνωριμίες. Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου θα ασχοληθείτε περισσότερο με την αισθηματική σας σχέση και θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Ασφαλώς θα χρειαστεί προσπάθεια, αλλά θα είναι στο χέρι σας. Ακόμη θα ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις σας με κάποια άτομα του ευρύτερου περιβάλλοντός σας.

Από 17 Νοέμβρη έως 21 επικεντρώνεστε στην επικοινωνία με τους αγαπημένους σας. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα προκαλεί αισθησιακή έκρηξη από την δική σας πλευρά. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για την παθιασμένη σχέση και ρομαντικές συναντήσεις. Μπορείτε να απολαύσετε αυξημένη ευαισθησία στις ερωτικές σχέσεις με το σύντροφό σας και να ανακαλύψετε ευφάνταστους τρόπους για να αυξήσετε την ερωτική ευχαρίστηση σας. Αυξημένη μαγνητική γοητεία και δυνατό φλερτ μπορεί να προσελκύσουν κοντά σας μια πραγματική αδελφή ψυχή ή πνευματική συντροφιά.

Το τετράγωνο όμως Ερμή/ Ποσειδώνα ταυτόχρονα διαστρεβλώνει τη σκέψη σας, η οποία μπορεί να προκαλέσει σύγχυση και να περιπλέξει τις συζητήσεις και τις επιχειρηματικές συναλλαγές. Ακόμη δίνοντας οδηγίες λάθος ή παίρνοντας στρεβλές αποφάσεις ίσως οδηγηθείτε σε αδιέξοδο. Μην ασχοληθείτε με νομικά θέματα και με συναλλαγές χωρίς κάποια βέβαιη επαγγελματική υποστήριξη.

Η δράση του Ήλιου έως 2 του Δεκεμβρίου μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από τους άνδρες ή από αφεντικά, καθώς και από δασκάλους κλπ. Το εγώ σας είναι στην πρώτη γραμμή, δέχεται πιέσεις από τους άλλους μέσω επιχειρημάτων και προκλήσεων. Αυτή δεν είναι η ώρα να προχωρήσετε σε νέα εγχειρήματα, αλλά για να υπερασπιστείτε ό, τι έχετε. Μια αμυντική προσέγγιση είναι η καλύτερη στρατηγική τώρα. Το τετράγωνο Ήλιος /Ποσειδώνας από τις 28 Νοεμβρίου έως 2η Δεκέμβρη έχει μια επίδραση εξασθένησης για τη ζωτικότητά σας, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο το να πάρετε πρωτοβουλίες αξιόλογες.

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά του Τοξότη θα ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, αλλά και με την σταθερή βελτίωσή τους, ωστόσο θα έχετε την τάση για να κάνετε περιττά έξοδα και θα πρέπει να ισορροπήσετε τα πράγματα. Με τον σύντροφό σας θα θέλετε να περάσετε πιο τρυφερά και ίσως κάνετε ένα ταξίδι για να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας.

Οκτώβριος 2016

Ο Σεπτέμβριος που πέρασε σας πήγε πολύ καλά για να λέμε την αλήθεια και ο Οκτώβριος αναμένεται να συνεχίσει το καλό σερί. Ανεβαίνετε επίπεδο, αλλάζετε προοπτικές και αυτό σας αρέσει. Πολύ λίγη δράση αυτό το μήνα σε πλανητικό επίπεδο, αλλά με μεγάλη σημασία, που θα καθορίσουν την ζωή σας και για τις αρχές του 2017.  Η Αφροδίτη είναι η καλύτερη και ισχυρότερη επιρροή, διότι η ομορφότερη των πλανητών επισκέπτεται βέβαια το ζώδιό σας ήδη, κάνοντας σας δώρο ερωτικές ολοκληρώσεις.  Ενώ η αρχή του Οκτώβρη του 2016 είναι καλό για την πνευματική εργασία, το τέλος του μήνα είναι καλό για την σωματική δραστηριότητα ή οτιδήποτε χρειάζεται κάποια επιπλέον πρωτοβουλία ή θάρρος.

Ο Ερμής ε καλή σχέση με το ζώδιό σας από 29 Σεπ έως 7 Οκτ φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Είναι ένα κατάλληλο για νέες επαφές διάστημα, με την εργασία να μπαίνει σε πρώτο κάδρο. Είναι η τελειότερη στιγμή για να κάνετε νέες επαφές που θα αποσκοπούν στο να έχετε καλές εξελίξεις στην καριέρα σας. Μην φοβόσαστε τίποτα, τα άστρα σας ευνοούν.

Η Αφροδίτη έως 18 Οκτωβρίου επιτρέπει την πλήρη έκφραση της αγάπης, της φύσης και της δημιουργικότητάς σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε πόσο όμορφη και φιλική είναι η αύρα σας, θα προσελκύσει όμορφους ανθρώπους και τ πράγματα. Μια εξαιρετική στιγμή για την αγάπη και στοργή, για να κάνετε νέες γνωριμίες ή για να περάσετε χρόνο με τους αγαπημένους σας. δεν είναι κακή ιδέα να ξοδέψετε λίγα χρήματα σε όμορφες εκπλήξεις.

Ο Άρης σε εξάγωνο με το ζώδιό σας όλον αυτόν τον μήνα φέρνει αύξηση στη φυσική ενέργεια, θάρρος και αυτοπεποίθηση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε με τις επιθυμίες σας, να πάρετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσετε πολλά εμπόδια. Η ελκυστική ενέργεια που εκπέμπετε σημαίνει ότι οι σεξουαλικές σχέσεις και αγάπη είναι πιο ανταποδοτικά τώρα.  Αυτή η ισχυρή και σέξι επιρροή είναι ιδανική για το sex και κάνει καλή εντύπωση.

Πολλοί άνθρωποι θα κινηθούν προς τα εσάς, μαγεμένοι από την ερωτικοί σας δύναμη. Έχετε εξαιρετικές σχέσεις με Αιγόκερους, Καρκίνους και Ιχθείς, που θα σας βοηθήσουν και να βγάλετε τον ερωτισμό σας, αλλά θα είναι χρήσιμοι και στις υπόλοιπες επιδιώξεις σας.

Η καλή δράση του Πλούτωνα, που θα βρεθεί σε άριστη σχέση αυτόν τον μήνα με την Αφροδίτη, απογειώνει το ερωτικό πεδίο και σας κάνει να μπορείτε να έχετε στην αγκαλιά σας όποιον και ό,τι θέλετε. Να κάνετε σοφή και συνετή χρήση αυτής της δύναμης ώστε να μην εγείρετε τον φθόνο των λιγότερο ευνοημένων ανθρώπων. 

Σεπτέμβριος 2016

Εσείς οι Σκορπιοί έχετε συνηθίσει τις ανατροπές, είναι το δυνατό σας σημείο. Έτσι, αυτόν τον μήνα που όλοι με την Έκλειψη Ηλίου στην Παρθένο και με την Έκλειψη Σελήνης στους Ιχθείς θα νιώθουν σαν παραζαλισμένα κοτόπουλα, έχετε να στηρίξετε πολύ κόσμο. Είστε πανέτοιμοι από κάθε άποψη να αντιμετωπίσετε θαρρετά τις ανατροπές που θα γίνουν σε οικονομικά θέματα. Καλό είναι βέβαια να έχετε λίγο τον νου σας σε θέματα συμμετοχής σε κάποιους ομίλους, δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακά καλά τα νέα για εσάς. Θα πρέπει επίσης να προσέξτε τον φιλικό σας κύκλο, ίσως με το καλημέρα του μήνα να ανακαλύψετε, μέσω της Εκλείψεως, ότι κάποιοι από αυτούς δεν είναι όχι αθώες περιστερές, ούτε καν κανονικοί άνθρωποι. Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιό σας στις 2 του μήνα θα σας φέρει πολλά δώρα και σε επίπεδο ερωτικό, μιας και αυξάνει κάθετα την γοητεία σας αλλά και σε επίπεδο κερδών, αφού μέσω του Πλούτωνα – που είναι ανώτερη οκτάβα της Αφροδίτης – εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα πώς να χειριστείτε τις δυνάμεις της μεγαλειώδους αυτής κυρίας ώστε να είστε κερδισμένοι. Την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στις 7 του μήνα η πολύ καλή όψη του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Ήλιο από την Παρθένο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την επιρροή σας σε επαγγελματικά θέματα – κυρίως μέσα από τις καλές σας σχέσεις με ανθρώπους κύρους. Θα έχετε κάποια πολύ καλή επίδραση στην ζωή σας αν αποφασίσετε ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν είναι μόνον συνταρακτικές εμπειρίες για να τις διηγείστε. Είναι και μαθήματα, που θα πρέπει να τα αναλύσετε και να κάνετε την αυτοκριτική σας σε βάθος. Το ερωτικό θέμα σας με κάποιον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει πολύ μπορεί να μπει σε μια καλή βάση αυτόν τον μήνα.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, που θα είστε πολύ δραστήριοι και θα έχετε πρωτότυπες ιδέες. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία και οι επιλογές σας θα εκτιμηθούν από τους συνεργάτες σας. Θα βάλετε πρόγραμμα στον τρόπο που θα αντιμετωπίσετε τα οικονομικά σας ζητήματα και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.. Αισθηματικά θα είστε ειλικρινείς προς τον σύντροφό σας και πολύ τρυφεροί. Οι αδέσμευτοι θα έχετε μια συγκλονιστική νέα εμπειρία. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη πιθανόν να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα μεταξύ προσώπων του ευρύτερου κύκλου σας και θα βάλετε νέους στόχους και θα προσπαθείτε μ συνέπεια να τους προωθήσετε. Ακόμη θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο Θα είστε συνεπείς και οργανωτικοί. Θα έχετε μια οικονομική επιτυχία από προηγούμενη συμφωνία σας. Αισθηματικά θα κάνετε όνειρα για την σχέση σας και θα συζητήσετε τα σχέδιά σας με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε διάθεση για διασκέδαση και φλερτ, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, αν κάνετε κάποιο ταξίδι θα γνωριστείτε με ένα συναρπαστικό πρόσωπο. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου θα είστε κάπως αγχωμένοι με τις εκκρεμότητες στον επαγγελματικό τομέα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας απέναντι σε φίλους και συνεργάτες και κυρίως με τους ανωτέρους σας. Στις 30 Αυ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Η προσωπική σας ζωή παίρνει κορυφαία στροφή Κριοί αυτό το μήνα, αλλά είναι απίθανο να έχετε πολύ χαλάρωση. Είναι ένας...

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Ο Ιούνιος είναι εξαιρετικό διάστημα για να μεταφερθείτε στη ζώνη άνεσής σας στις περισσότερες περιοχές της ζωής σας, αλλά...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Η προσωπική σας παρουσία είναι μεγάλη μέχρι τις 21 του μήνα, και η φωνή σας είναι ιδιαίτερα δυνατή από τις 6-21. Είστε σε μια...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Δύο μεγάλα θέματα για σας τον Ιούνιο φαίνεται να έρχονται σε σύγκρουση, αλλά με εκπληκτικό τρόπο τελικά έχετε ισορροπία:...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Υπάρχει έντονη έμφαση στις σχέσεις για σας τον Ιούνιο, με τους τομείς της συντροφικής σχέσης και της οικειότητας να είναι...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιούνιος 2017 Ο Ιούνιος χαρακτηρίζεται από μια ισορροπημένη εστίαση εργασίας και παιχνιδιού, και οποιεσδήποτε ανισορροπίες θα έχουν...