Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Φεβρουάριος 2018

Η επόμενη περίοδος είναι ισχυρή για τη διοργάνωση της ζωής σας με σημαντικούς τρόπους, αγαπητέ Σκορπιέ, ιδιαίτερα για τις καθημερινές σας υποθέσεις, τις σπουδές και τη ζωή στο σπίτι. Είστε τώρα σε θέση εξουσίας. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για τη διόρθωση των ανισορροπιών μεταξύ εργασίας και κατ 'οίκον.

Η Νέα Σελήνη στις 16 Ιανουαρίου θέτει τον τόνο για το δεύτερο εξάμηνο του Ιανουαρίου και το πρώτο εξάμηνο του Φεβρουαρίου, και ενώ δεν έχει κατάσταση έκλειψης, είναι μια σημαντική φωνή! Για εσάς, είναι ιδιαίτερα ισχυρό για θέματα που σχετίζονται με επικοινωνίες, μελέτες, έργα, πνευματικά ενδιαφέροντα, συνδέσεις με άλλους, εκκαθάριση των καθημερινών σας υποθέσεων και συστήματα μεταφοράς στη ζωή σας. Έχετε τη δυνατότητα να βελτιώσετε ή να υλοποιήσετε προγράμματα που θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε μια πιο οργανωμένη και συνδεδεμένη ζωή. Υπάρχει μια ασυνήθιστα ισχυρή εμφάνιση πλανητών, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων βαρών Κρόνος και Πλούτωνα, στο ηλιακό τρίτο σπίτι σας, υποδηλώνοντας μια σημαντική νέα αρχή ή έμφαση σε οποιοδήποτε (ή πολλά) από αυτά τα θέματα.

Οι εβδομάδες μετά από αυτή τη νέα σελήνη είναι εξαιρετικές για την πραγματοποίηση αλλαγών και βελτιώσεων στα έργα, τις μελέτες και ακόμα και τη νοοτροπία ή τη στάση σας, καθώς και τα συστήματα επικοινωνίας ή μεταφοράς, ώστε να είναι πιο οργανωμένα και να εκπληρώνουν μακροπρόθεσμα. Αυτή η έμφαση εμφανίζεται στο σημάδι του Αιγόκερω, μετά από όλα - ένα σημάδι που έχει τα μάτια του για το τι έχει σημασία μακροπρόθεσμα - και για να καρπωθούν τις ανταμοιβές του, πρέπει λίγο να σκέφτεσαι σαν ένας Αιγόκερως όταν ασχολείσαι με το να πάρεις και να παραμένεις συνδεδεμένοι . Με άλλα λόγια, ήρθε η ώρα για απλοποίηση, προτεραιότητα και εκδήλωση.

Ο Άρης και ο Δίας στο σημάδι σας εναρμονίζονται, υποστηρίζοντας τις προσπάθειές σας να προωθήσετε ένα έργο ή να ακολουθήσετε τους στόχους σας, ειδικά σε μελέτες, επικοινωνίες, ανταλλαγή ιδεών και γραφή ή ομιλία . Προσφέρετε περισσότερη προσωπικότητα στις επιχειρήσεις σας και αυτό είναι εξαιρετικά επιτυχημένο. Αισθάνεστε περισσότερο στον έλεγχο και πάνω από τα πράγματα. Τώρα και μέχρι τον Σεπτέμβριο, είναι πιθανό να απολαύσετε τεράστιες ευκαιρίες για έκφραση . Οι επικοινωνίες και η εκμάθηση μπορούν να επικεντρωθούν, και είναι πιθανό να υπερέχετε σε αυτές τις περιοχές. Η προσωπικότητά σας έρχεται μέσα από ό, τι προσωπικά ενδιαφέροντα ή έργα με τα οποία ασχολείστε τώρα. Αυτή είναι η εποχή για την εκτίμηση και τον έπαινο από τους άλλους, καθώς και υπέροχες ανταμοιβές για τις προσπάθειές σας. Είναι ένας χρόνος για να γράψετε, να μιλήσετε, να δημοσιεύσετε ή να καθοδηγήσετε. Είναι επίσης μια λαμπρή περίοδος για να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη των σκέψεων και των λέξεων για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αυτό το μήνα, βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα καλή θέση για να κάνετε νέες γνωριμίες ή να συνδεθείτε με άλλους με μεγαλύτερη σημασία. Κάνετε μια διαφορά με αυτό που λέτε.

Ιανουάριος 2018

Το 2018 αρχίζει με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον οικονομικό σας τομέα. Σκέψεις για τον οικονομικό σχεδιασμό θα ευνοηθούν. Να είστε ευέλικτοι και δημιουργικοί στην εφαρμογή των δεξιοτήτων εργασίας σας και να παρακολουθείτε τις δυνατότητες βελτίωσης των κερδών. 5η και 6η Ιανουαρίου είναι οι προσωπικές σας ημέρες για να λάμψετε. Η Σελήνη επιστρέφει στο ζώδιό σας αναζωογονώντας σας και στέλνοντας υπέροχα οφέλη θεραπείας μαζί με αυτό. Στις 10 Ιανουαρίου η διάθεση αρχίζει να μετατοπίζεται όταν εμφανίζεται ένα παιχνιδιάρικο εξάγωνο ανάμεσα στους πλανήτες Αιγόκερου στο 3ο σπίτι σας και στον ήλιο σας. Σοβαρό λεπτό χιούμορ είναι η καλύτερη σας προσέγγιση τώρα. Θα γνωρίζετε για το έξυπνο ρεπερτόριό σας. Αποστολή αρχικής ευχετήριας κάρτας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε φίλους και εχθρούς. Εάν η εργασία φτάνει σε σας να διαλύσει τα έργα σε μικρότερα τμήματα, έτσι δεν θα φαίνεται τόσο πέρα από τροφοδοσία. Η συμμετοχή σε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ανακουφίζει από την πλήξη σας και διατηρεί το μυαλό αιχμηρό και δεκτικό. Αν και αυτό δεν συμβαίνει στις 18-19 Ιανουαρίου, όταν η Σελήνη στο αντίθετο ζώδιό σας επιμένει ότι οι εταίροι αναλαμβάνουν το προβάδισμα. Καθίστε και ακολουθήστε την οδηγία για μια αλλαγή. Στις 25 Ιανουαρίου υπάρχει μια πολύ σημαντική πανσέληνο που δίνει έμφαση στην καριέρα και το περιβάλλον στο σπίτι. Μπορεί να καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι το ένα ή το άλλο πρέπει να αλλάξει αν θέλετε να είστε ευχαριστημένοι με τους δύο. Αυτή η πανσέληνος φωτίζει το περιβάλλον εργασίας σας και τι πρέπει να γίνει για να σας δώσει την αναγνώριση που σας αξίζει. Νιώθετε ότι οι λεπτές αλλαγές που έχετε παρακολουθήσει πρόκειται να ξεδιπλωθούν και αυτό μπορεί να είναι η πρώτη σας ιδέα για το τι είναι αυτό. Η παρουσία σας στο εργατικό δυναμικό θαυμάζεται και εκτιμάται πολύ και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάποιοι άλλοι θα λάβουν γνώση . Μια ανταμοιβή ή αναγνώριση μπορεί να έρθει σε σας τώρα που σας κάνει πολύ υπερήφανους. Οι διαδρομές μικρής απόστασης αυξάνονται και η επικοινωνία με τα αδέλφια βελτιώνεται. Απλά αφήστε τα πράγματα να πάνε μπορεί να είναι η απάντηση για να αποφευχθεί η περιττή σύγκρουση. Μάθετε από ένα παρελθόν λάθος και συνεχίστε να βελτιώνετε τις μελλοντικές σχέσεις. Παίρνετε σταθερά κέρδη από τα εκπαιδευτικά και γραπτά έργα σας τώρα, προετοιμάζοντας ένα συναρπαστικό νέο έτος για να ξεδιπλωθεί.

Δεκέμβριος 2017

Με τον Άρη και τον Δία που βρίσκονται στον Σκορπιό, τον Δεκέμβριο του 2017 απολαμβάνετε τεράστια αντοχή και επομένως σeξουαλική τόλμη. Η αστρολογική διαμόρφωση του τοπίου προκαλεί την επιθυμία για κατάκτηση και περιπέτεια, φωτίζει το πάθος και την προδιάθεση για μεγάλες χειρονομίες, μερικές φορές και τρελές, που έγιναν λόγω της αγάπης. Εκτός από αυτό, η Αφροδίτη - κυβερνήτης του Οίκου σας των ζευγαριών - είναι στον Τοξότη, σημάδι που εμπνέει παρόμοιες συμπεριφορές.

Η θέση της Αφροδίτης στο 2ο Οίκο του Σκορπιού είναι ένα σημάδι ότι η ερωτική ζωή ή ο σύντροφός σας επηρεάζει τις αποφάσεις σας σχετικά με τα χρήματα.

Ο συνδυασμός που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον κυβερνήτη του 10ου Οίκου σας είναι ένα σημάδι ότι η ζωή της αγάπης παρεμβαίνει στην καριέρα.

Η σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ερμή δείχνει ότι η ερωτική ζωή σας έχει αντίκτυπο στη διαδικασία σκέψης και αποφασιστικότητας.

Το πλαίσιο του Σκορπιού τον Δεκέμβριο του 2017 κυβερνάται τόσο από χρήματα όσο από σχέσεις.

Ο 2ος Οίκο του Σκορπιού διασχίζεται από τον Ήλιο, την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Κρόνο και ο κυβερνήτης αυτού του Οίκου - ο Δίας, που βρίσκεται ακριβώς στον Σκορπιό – ελέγχεται από τον Άρη. Την ίδια στιγμή, ο ηγεμόνας του 8ου Οίκου σας - ο Ερμής - βρίσκεται σε οπισθοδρομική κίνηση και κάνει μια σειρά σχετικών συζεύξεων.

Έτσι, τα οικονομικά είναι ένα καυτό θέμα, αισθάνεστε μεγάλη ανάγκη να ενεργήσετε, να αναζητήσετε λύσεις, να προσθέσετε πράγματα, να αναλύσετε, να λάβετε αποφάσεις, να αλλάξετε γνώμη, να χτυπήσετε εμπόδια, να αντιμετωπίσετε ευκαιρίες.

Η επαγγελματική εξέλιξη των Σκορπιών κατά το Δεκέμβριο του 2017 υπαγορεύεται από την υλική συλλογιστική. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε κάποια τολμηρά και μεγάλης κλίμακας έργα. Η επιτυχία εξαρτάται από την ορθή αξιολόγηση της σχέσης μεταξύ στόχων και πόρων.

Με τον Δία και τον Άρη που βρίσκονται στον Σκορπιό, τον Δεκέμβριο του 2017, θα ταλαιπωρηθείτε λίγο από τη ζωτικότητα, την εμπιστοσύνη και την επέκταση. Πραγματικά πρέπει να ασκήσετε τον εαυτό σας για να χρησιμοποιήσετε την υπερβολική ενέργεια .

Η σύνοδος Άρη - Δία είναι ιδιαίτερα αναζωογονητικό συμβάν, αλλά - προσέξτε! - Προδιάθεση για υπερβολές και επικίνδυνες ενέργειες που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο σώμα σας είναι πιθανή. Πάρτε τον πιο εύκολο δρόμο!

Μην ξοδεύετε περισσότερο από ό, τι έχετε, και μην αφεθείτε σε χρέος!

Νοέμβριος 2017

Επιτέλους, αρμονία . Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Σκορπιού για τον Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι σίγουρα είναι χρήσιμο να έχετε μια μεγαλύτερη αρμονία, αν πραγματικά θέλετε να έχετε ε διάφορους τομείς θετικές εξελίξεις: στο σπίτι, στην εργασία, στον έρωτα, αλλά και στην υγεία σας. Εάν καταλάβετε ότι αντιμετωπίζετε ένα έλλειμμα αρμονίας στην το πρώτο τριήμερο, πρέπει πραγματικά να σταματήσετε, να κοιτάξετε και να ακούσετε. Τι προκαλεί αυτή τη δυσαρέσκεια; Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό; Εάν η απάντηση είναι «ναι», τότε κάνετε ό,τι μπορείτε για να δημιουργήσετε μια αλλαγή. Αν δεν υπάρχει τίποτα που πρέπει να γίνει, χαμηλώστε απλά τις εντάσεις.

Ο Σκορπιός είναι ανοιχτός στις προτάσεις-ή απαιτήσεις, ανάλογα με την περίπτωση-ενός συνεργάτη στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2017. Μέχρι τις 16 και 17, μπορεί να θέλετε να πείτε στο αφεντικό σας τι σκέφτεστε για την ηλίθια ιδέα του σε αβέβαιους όρους. Αποφύγετε να ενδώσετε στον συγκεκριμένο πειρασμό. Υπάρχουν περισσότεροι εποικοδομητικοί τρόποι επικοινωνίας, όπως θα δείτε στην υπέροχη 23η και 24η ημέρα του μήνα. Μέχρι τις 29 και 30, θα πρέπει να ελέγξετε ξανά τα επίπεδα αρμονίας που βιώνετε. Είναι καλά, κακά ή αδιάφορα; Και τι μπορείτε να κάνετε για να νοιώσετε υπέροχα;!

Λοιπόν, τι ψάχνετε από τον ρομαντισμό; Πολλά πράγματα, πολλά δράματα; Ε, λοιπόν, σας λέμε πως πρόκειται να υπάρξουν πολλά πράγματα, πολλές καταστάσεις έτοιμες να γνωρίσετε, αποφύγετε λοιπόν να τις δείτε σαν ευθύνη και απλά ευχαριστηθείτε αυτές τις στιγμές. Δεν είναι κακό να ρίξετε μια ματιά στα μοτίβα σας, καθώς προσεγγίζετε μια νέα δυναμική ρομαντική σχέση (ή μια νέα προσέγγιση σε μια παλιά ρομαντική σχέση). Πόσο μεγάλο ρόλο παίζει η αρμονία στο παρελθόν; Πόση διαφωνία υπήρχε εκεί; Ρίξτε λοιπόν μια καλή σκληρή ματιά σε όλα αυτά στην 1η, 2η και 3η ημέρα. Να είστε ανοικτοί να αλλάξετε και τα πράγματα που δεν είχαν δουλέψει τόσο καλά στο παρελθόν, που θα μπορούσαν να αρχίσουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα στο εγγύς μέλλον .

Πρακτικά ζητήματα για εσάς στις 9 και 10 Νοεμβρίου του 2017. Τα θέματα εργασίας θα μπορούσαν να έχουν προτεραιότητα έναντι των θεμάτων αγάπης στις 16 και 17 και αυτό είναι δεν θα είναι κακό. Ο Σκορπιός επικοινωνεί εποικοδομητικά με την αγάπη και θα δείτε μερικές εκπληκτικές αλλαγές στις 23 και 24. Πόση αρμονία βιώνετε με το αγαπημένο σας πρόσωπο στις 29 και 30; Τι μπορείτε να κάνετε για να αυξήσετε τα επίπεδα αρμονίας που βιώνετε; Πώς αισθάνεστε, καθώς αυξάνεται η εναρμόνιση; Υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να μάθει σε όλα αυτά, σίγουρα.

Το ωροσκόπιο του Σκορπιού του Νοεμβρίου 2017 προβλέπει ότι μια ριζική αλλαγή στο σπίτι θα μπορούσε να σας αφήσει να αισθανθείτε σαν να μην διαθέτετε τόσο πολύ ενέργεια για εργασία από την 1η έως και την 3η ημέρα του μήνα. Ωστόσο, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το η εργασία προσφέρει μια ευχάριστη ανάπαυλα από την αναταραχή σε άλλα μέρη της ζωής σας (και μην ξεχνάτε ότι η αναταραχή δεν είναι απαραιτήτως κακή, αλλά μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετική, στο τέλος!). Στις 9 και 10 Νοεμβρίου του 2017, θα μπορούσατε να αντιμετωπίσετε μια αλλαγή θετική  στη δουλειά.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάποιες πολύ βαθιές συνομιλίες στις 14 και 15. Αυτές οι βαθιές συνομιλίες θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε επαναστατικές νέες ιδέες στον τομέα της εργασίας! Φέρτε έναν συνάδελφο για καφέ στις 19 (θα εκτιμηθεί πλήρως αυτό). Στις 23 ή στις 24 ετοιμάζεστε για προώθηση των σχεδίων σας. Στις 29 και 30, θα βρείτε καταφύγιο στην εργασία και πάλι.

Οκτώβριος 2017

Ο Οκτώβριος φέρνει μαζί του ένα σημαντικό γεγονός: Ο Δίας - ηγεμόνας του Οίκου του Σκορπιού της αγάπης και του ερωτισμού - μπαίνει στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου 2017 και μένει εκεί μέχρι τον Νοέμβριο του 2018.

Αυτή η θέση μιλά για μια αυξημένη λίμπιντο, μια αυξημένη ρομαντική ευαισθησία, και μια σημαντική πιθανότητα ότι θα ερωτευτείτε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να δείξει αυξημένη γονιμότητα ή μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα παιδιά. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η αγάπη και η σeξουαλικότητα - και όλα όσα σχετίζονται με αυτό - γίνονται το επίκεντρο.

Προς το παρόν, κατά τον Οκτώβριο του 2017, τα πράγματα είναι κάπως σκοτεινά. Η Αφροδίτη – που είναι στο τιμόνι του Οίκου των σχέσεων του Σκορπιού - έχει μια δυναμική και παθιασμένη διάθεση κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα, αλλά αργότερα έρχεται σε μια ανενεργή, αν όχι ακανόνιστη διάθεση.

Η είσοδος του Δία στο Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου προμηνύει έναν όρο άνθησης που θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο του 2018.

Ο Δίας είναι ο Μεγαλύτερος Ευεργέτης, φέρνοντας την τύχη και την ευκαιρία, ανοίγοντας τους ορίζοντες και δίνοντας μια διάθεση για περιπέτεια και έργα μεγάλης κλίμακας. Ο Δίας υπόσχεται ευημερία, τόσο μέσα από τα χαρακτηριστικά του όσο και από το γεγονός ότι είναι ο ηγέτης του Οίκου των χρημάτων του Σκορπιού.

Τον Οκτώβρη του 2017 η επιτυχία των Σκορπιών έρχεται με ομαδικές ενέργειες, συλλογικές επιδιώξεις ή εκείνες που αφορούν μια οργάνωση (κατά τους πρώτους δύο δεκανούς), μέσω της καλοσύνης φίλων και προστατών (κυρίως κατά το πρώτο μέρος του μήνα) , δεξιότητες ηγεσίας ή οργάνωσης (κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού).

Κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο δεκανών του Οκτωβρίου 2017 η θέση του Ήλιου δεν υπόσχεται στους Σκορπιούς ότι είναι καλός χρόνος, αλλά υπάρχει αντισταθμιστικό αποτέλεσμα του Άρη - κυβερνήτη του Σκορπιού - που βρίσκεται σε καλή θέση.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαμερίας τα πράγματα πηγαίνουν αντίστροφα: ο Άρης αποδυναμώνεται, αλλά ο Ήλιος - που βρίσκεται στον Σκορπιό - σας δίνει δύναμη.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είναι όλα σχετικά με την ισορροπία . Εάν φροντίζετε τον εαυτό σας και αποφεύγετε τις υπερβολές, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Αν όχι, ίσως να μην είναι ισορροπημένη η ζωή σας.

Να είστε δημιουργικοί - να χρησιμοποιείτε την φαντασία σας!

Σεπτέμβριος 2017

Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικά ευνοϊκός μήνας. Τι θα προκαλέσει αυτό; Τουλάχιστον, το γεγονός ότι όχι μόνο ο Άρης, ο βασικός ουράνιος προστάτης του Σκορπιού, αλλά και το φεγγάρι, που υπό κανονικές συνθήκες είναι αρκετά ριζοσπαστικοί απέναντι στους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου, θα "παίζουν" τώρα. Με άλλα λόγια, τώρα σχεδόν όλοι οι εξωτερικοί παράγοντες θα ξετυλίξουν δυνάμεις προς όφελός σας, ξεκινώντας από τις περιστάσεις και τελειώνοντας με τις αποφάσεις των ανταγωνιστών (ή άλλων εχθρών). Αυτό, φυσικά, δεν αποκλείει την εμφάνιση δύσκολων καταστάσεων, αλλά την μειώνει στο ελάχιστο. Τώρα λοιπόν, θα ήταν λογικό να είσαστε όσο το δυνατόν δυναμικότεροι, και μερικές φορές θα είναι κερδοφόρο να παίρνετε κινδύνους όταν έχετε στη διάθεσή σας μόνο ελάχιστες πληροφορίες. Όσον αφορά τον τομέα της εργασίας, ο κίνδυνος θα είναι πραγματικά ελάχιστος, αν και θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα διάφορες αποχρώσεις. Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα αποδειχθεί πολύ ενεργός για εσάς, αλλά τώρα είναι δύσκολο να φανταστούμε περιστάσεις που δεν θα σας αρέσουν, οπότε δεν υπάρχει τίποτα που να ανησυχείτε εδώ. Το μόνο θέμα είναι ότι δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη, η οποία στην κανονική της θέση δεν είναι πολύ φιλική, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτή τη στιγμή. Γι 'αυτό να είστε προσεκτικοί όταν εμφανίζετε τα συναισθήματά σας, μην εμπιστεύεστε τους ανθρώπους που δεν γνωρίζετε και μάθετε να κρατάτε τη γλώσσα σας, αλλιώς η "ουράνια ιέρεια" θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα για σας.

Στη σφαίρα των επιχειρήσεων και στα οικονομικά λεπτομερέστερα, ο Σεπτέμβριος του 2017 η πρώτη και η τρίτη δεκαήμερη περίοδος του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για τον Σκορπιό. Η μέση του κύκλου μπορεί να φανεί λίγο πιο συγκρατημένη σε σας, αλλά δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα κακό γι 'αυτό, αντίθετα, θα είναι μια καλή στιγμή για να συγκεντρώσετε τη δύναμή σας για την επόμενη έκρηξη . Εάν έχετε τη δική σας επιχείρηση, κατά το πρώτο εξάμηνο του μήνα θα ήταν λογικό να ενεργείτε με σιγουριά, αλλά με σύνεση . Αποθηκεύστε όλη τη θλίψη σας για την τρίτη δεκαήμερη περίοδο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην οικονομική πλευρά των πραγμάτων, γιατί τώρα ένα πρόβλημα με την κατανομή των πόρων θα μπορούσε να γίνει σοβαρό. Εάν δεν έχετε τη δική σας επιχείρηση, μην βιαστείτε να υλοποιήσετε τις δικές σας πρωτοβουλίες, πρώτα να εκτελέσετε όλες τις εργασίες που σας δίνουν οι διαχειριστές σας προσεκτικά, γιατί πολλά πράγματα εξαρτώνται από αυτό τώρα. Και μην ξεχνάτε ότι η Αφροδίτη δεν είναι στο πλευρό σας. Μη μιλάτε χωρίς λόγο. Διατηρήστε προστατευμένο τρόπο σε εταιρικές λειτουργίες και άλλα παρόμοια γεγονότα, διαφορετικά, θα μπορούσατε να χάσετε όλες τις δυνατότητές σας.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" θα φέρει τον Σκορπιό σε πολλές εξελίξεις τις οποίες ο ίδιος (Σκορπιός) θα μπορούσε να θεωρήσει θεμελιώδεις, ακόμη και μοιραίες. Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να βιάζεστε στα συμπεράσματα. Αυτή τη στιγμή πολλά πράγματα θα λειτουργήσουν προς όφελός σας, πολλές εξελίξεις θα είναι απροσδόκητες, αλλά θα σας εκπλήξουν με θετικό τρόπο. Απλά μην βιαστείτε να κάνετε τίποτα, μέχρι να γνωρίζετε καλά πού βρίσκονται οι άλλοι άνθρωποι. Από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό να διαχωρίσετε σκόπιμες, καλά εξεταζόμενες ενέργειες από την ανάληψη κινδύνου. Θα ήταν πραγματικά λογικό να υποστηρίξουμε διάφορες επικίνδυνες επιχειρήσεις, διότι θα ήταν αμαρτία να μην εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία όταν υπάρχει μια ευνοϊκή συρροή περιστάσεων. Απλά μην είστε υπερβολικός και μην ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον κόσμο, οι απόψεις των άλλων ανθρώπων θα πρέπει να έχουν και κάποια σημασία για εσάς. Με απλά λόγια, μην κλείσετε τον εαυτό σας και θυμηθείτε ότι ο εγωισμός σας θα μπορούσε να καταστρέψει τα πάντα. Σε γενικές γραμμές, αυτό θα είναι μια εξαιρετικά ευνοϊκή εποχή, αλλά η θέση της Αφροδίτης δείχνει τη δυνατότητα αρνητικής έκβασης εάν η υποκρισία και η εξαπάτηση είναι τα όπλα σας στην αναζήτηση της δικής σας ευτυχίας.

Αύγουστος 2017

Μπορεί να αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας αυτή τη στιγμή. Ναι, υπάρχουν πολλές όψεις που δουλεύουν αυτό το μήνα, συμπεριλαμβανομένης της Αφροδίτης που σας ζητά να εξετάσετε αρμονικά το θέμα του έρωτα, όμως οι εκλείψεις χτυπούν το ζώδιο σας. Ίσως αισθάνεστε ότι είτε σε τρενάκι του λούνα παρκ, ή λίγο εκτός ισορροπίας. Όλα αυτά είναι καλά. Μπορεί να μην ξέρετε τι είναι πάνω και τι κάτω, μέσα ή έξω. Αυτή είναι η κίνηση της ζωής. Οι εκλείψεις (τόσο η σεληνιακή όσο και η ηλιακή) πρόκειται να συνεργαστούν μαζί σας κατά κάποιον τρόπο. Είναι σε τετράγωνο με το δικό σας ζώδιο. Η πλανητική ενέργεια έΈχει σκοπό να σας κάνει να δείτε κάτι που δεν έχετε δει ποτέ πριν και μπορεί να επηρεάσει τις βαθύτερες σχέσεις στη ζωή σας. Η σταδιοδρομία σας μπορεί να αλλάξει, στην πραγματικότητα, όλα θα μπορούσαν να έχουν σημαντική αλλαγή την ίδια στιγμή. Αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού αυτή τη στιγμή. Αμέθυστος, Τουρμαλίνη, Τσάι, Κανέλα, μπορεί να είναι σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή.

Καριέρα / Εργασία - Εάν υπάρχει ένα μπλοκάρισμα στην καθημερινή ζωή ή τις δραστηριότητές σας, αυτό θα αλλάξει. Ίσως ρίχνετε την προσοχή σας σε ένα πράγμα, και αυτό μπορεί να είναι στην καριέρα σας. Είστε δοκιμασμένοι σίγουρα εδώ. Μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας όμως η ένταση . Προσπαθήστε να μην ξεπεράσετε τον εαυτό σας αν είναι δυνατόν. Αν ψάχνετε για δουλειά, μην προσπαθήσετε να τιμωρήσετε τον εαυτό σας. Τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Είναι ακριβώς ότι οι εκλείψεις του μήνα έχουν σκοπό να αλλάξουν την εστίασή σας. Υπάρχει μια μετάβαση που συμβαίνει για σας σε αυτό το βασίλειο.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Αυτό μπορεί να είναι ένα δύσκολο τμήμα της ζωής σας πραγματικά. Μπορεί να υπάρχει μια ένταση που συμβαίνει με τις επιθυμίες και τις απόψεις κάποιου άλλου και ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την πραγματική διάκριση σας αυτό το μήνα. Υπάρχει μια εξερευνητική φύση σε αυτό. Μπορεί να χτυπήσετε έναν τοίχο ή να αισθανθείτε σαν να απομακρύνεστε από κάποιον ή να παίρνετε χώρο για τον εαυτό σας. Οι κύκλοι αυτού του μήνα δουλεύουν χέρι-χέρι για να δοκιμάσουν την υπομονή σας. Οι άνθρωποι μπορεί να εισέρχονται στη ζωή σας από το πουθενά. Τα μηνύματα που ελήφθησαν ενδέχεται να αλλάξουν τη ζωή σας! Είναι ότι είστε απίστευτα διαισθητικοί και μπορεί να ενδιαφέρεστε για τη συμπεριφορά κάποιου πριν τον γνωρίσετε. Υπάρχει μια πραγματική "μοιραία" αίσθηση αν συναντήσετε κάποιον. Το κλειδί εδώ είναι εάν είναι ή όχι υγιές ή όχι όλο το μοντέλο της σχέσης.

Αφθονία / Οικονομικά - Αυτός μπορεί να είναι ένας μήνας όπου δεν μπορεί να γίνει δραστική δαπάνη. Ίσως να πρέπει να το παρακολουθήσετε το θέμα των εξόδων! Εάν αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι πιο σφιχτά από το κανονικό, μην απογοητεύεστε. Η εστίασή σας μπορεί να μετακινηθεί προς τις ρίζες σας ή την οικογένειά σας. Ίσως οφείλετε σε κάποιον περισσότερα από αυτά που έχετε αυτή τη στιγμή. Μην ξυλοκοπείτε τον εαυτό σας, αυτό είναι όλο το έθιμο της μετάβασης εδώ, και τα πράγματα θα γίνονται πολύ πιο σταθερά καθώς ο μήνας συνεχίζεται. Ο ανάδρομος Ερμής σας ζητά να ακολουθήσετε μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση όταν εξοικονομείτε χρήματα. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε οδηγίες από έναν φίλο ή έμπιστο σύμβουλο.

Υγεία / Ευεξία - Χρειαζόμαστε φροντίδα . Φάτε πραγματικά καλά τρόφιμα, όπως τα λαχανικά και κάντε άσκηση σε ένα φυσικό περιβάλλον, αν είναι δυνατόν. Η προσεκτική εστίαση στη ρουτίνα σας θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να σας εξισορροπήσει αυτό το μήνα. Όλες οι εφαρμογές γυμναστικής θα σας βοηθήσουν αυτή τη στιγμή. Προσέξτε πολύ την ενσωμάτωση της διατροφής σας σε έναν γενικό τρόπο ζωής. Δώστε προσοχή στη λήψη σακχάρων και υδατανθράκων.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Ο αστεροειδής Amor κινείται μέσα από το ζώδιο σας αυτό το μήνα, ανοίγοντας την καρδιά σας σε νέες εμπειρίες . Αυτή είναι μια βαθιά αγάπη που είναι αρκετά εμπνευσμένη και φυσικά σχετίζεται με την προσωπική σας αλήθεια! Μπορεί να αισθάνεστε ψυχικά συνδεδεμένοι με έναν φίλο ή έναν αγαπημένο σας αυτή τη στιγμή. Αυτός μπορεί να είναι ένας μήνας όπου είστε στα πρόθυρα μιας μεγάλης αλλαγής και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τον ερωτικό τομέα της ζωής σας.

Ιούλιος 2017

Ο Κρόνος θα είναι ο βασικός προστάτης των ανθρώπων που γεννήθηκαν κάτω από το σημάδι του Σκορπιού τον Ιούλιο του 2017, πράγμα που είναι φυσικό. Το σημάδι σας θα υποστηρίζεται επίσης από τον Ουρανό, γεγονός που εγγυάται ήδη επιτυχία στην πλειονότητα των διαφορών. Εσείς προσωπικά θα πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε, οπότε δεν πρέπει να περιμένετε κάποιον άλλο να κάνει την δουλειά σας για εσάς. Αυτό το μήνα θα ήταν λογικό για τον Σκορπιό να επικεντρωθεί σε μια σύνθεση των δικών τους πρωτοβουλιών και της πραγματικής αναγκαιότητας. Δηλαδή, στον τομέα της εργασίας, εάν δεν εργάζεστε για τον εαυτό σας, θα πρέπει να διαθέσετε ίσο χρονικό διάστημα στα δικά σας έργα ως προς τα έργα που σας έχουν ανατεθεί από τη διοίκηση. Θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα αυτή την κατάσταση παρακάτω, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ευρύτερο φάσμα ευκαιριών και δυνατοτήτων. Δεν πρέπει να περιμένετε από όλους τους εξωτερικούς παράγοντες χωρίς εξαίρεση να αναπτυχθούν προς όφελός σας τώρα, αλλά αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε. Η δυναμική της περιόδου θα σας επιτρέψει να διαπραγματευτείτε με ευκολία το δρόμο σας ανάμεσα στις διάφορες διαδρομές δράσης, επιλέγοντας το βέλτιστο. Αυτή θα είναι μια ιδιαίτερα καλή εποχή για τον Σκορπιό που είναι διατεθειμένος να περιπλανηθεί, αν και στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν πολλά από αυτά. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε ότι έχετε κατά καιρούς κραυγαλέους εχθρούς στην ουράνια ζώνη κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου. Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός του Άρη και της Αφροδίτης μπορεί να αποτελέσει σοβαρή απειλή για την ειρήνη και την ησυχία σας, αν αποφασίσετε να δράσετε απερίσκεπτα, ανούσια ή αν επικεντρωθείτε σε υπερβολικά αλτρουιστικές τάσεις.

Στον τομέα των εργασιών τον Ιούλιο του 2017, ο Σκορπιός θα πρέπει να κάνει μια επιλογή, πιθανόν περισσότερους από έναν. Οι πιο σημαντικές πτυχές αυτού του γεγονότος θα επικεντρωθούν στην πρώτη δεκαήμερη περίοδο του μήνα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βρίσκομαι συνεχώς. Δεν πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή σε αυτή την πτυχή, αλλά προετοιμαστείτε για το γεγονός ότι η ηθικά ισχυρή βούληση σας θα υποβληθεί σε μια πραγματική δοκιμασία. Από την άλλη πλευρά, είναι απίθανο να σας προκαλέσει δυσκολίες, ειδικά επειδή η ανταμοιβή υπόσχεται να είναι χρήσιμη. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, προσπαθήστε να μην ξεχνάτε ότι δεν έχετε μόνο ανταγωνιστές - έχετε επίσης συνεργάτες. Φυσικά, η δική σας ευεξία πρέπει να έχει προτεραιότητα (διαφορετικά γιατί να ασχοληθείτε με όλα αυτά), αλλά οι συνεργατικές δραστηριότητες και η συνεργασία με τους πόρους (συμπεριλαμβανομένων των πνευματικών πόρων) έχουν πάντοτε ένα πιο εκτεταμένο και κερδοφόρο αποτέλεσμα - . Αν δεν έχετε τη δική σας επιχείρηση, θα ήταν λογικό να κατανείμετε τους πόρους σας ομοιόμορφα ανάμεσα στις τρέχουσες γενικές σας αποστολές και μερικές από τις δικές σας ιδέες. Μην αποφύγετε τι σας προσφέρει η διοίκηση, καθώς αυτό είναι επίσης σημαντικό, και στο μέλλον θα σας δώσει νέες ευκαιρίες. Και το πιο σημαντικό - μην πηγαίνετε να ψάχνετε για σύγκρουση. Εάν είναι απαραίτητο, εξαπατήστε και ακόμη και εξαπατήστε, διαφορετικά η συνδυασμένη επιρροή του Άρη και της Αφροδίτης θα μπορούσε να μετατρέψει κάθε επιχείρημα σε ένα πραγματικό σκάνδαλο, το οποίο δεν είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα.

Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων τον Ιούλιο του 2017, τα αστέρια συμβουλεύουν τον Σκορπιό να είναι μόνος του. Δεν υπάρχει λόγος να ενεργείτε με οποιοδήποτε τρόπο πρωτότυπο, εστιάζετε στα παραδείγματα άλλων ανθρώπων. Έχετε ένα δικό σας μυαλό, γι 'αυτό χρησιμοποιήστε το! Αν έχετε μια ακαταμάχητη ώθηση να κερδίσετε την προσοχή κάποιου, στη μέση αυτής της καλοκαιρινής περιόδου η ιδανική πορεία δράσης θα είναι ένας συνδυασμός πονηρίας και χάριτος. Να είστε επιτακτικοί και προχωρήστε, ωστόσο, είναι λογικό να προχωρήσετε. Αλλά αυτό πρέπει να είναι ένα ήπιο παιχνίδι, δεν πρέπει να συμβιβάζεστε κατάφωρα στις δικές σας αρχές. Οι αγαπημένοι σας θα σας υποστηρίξουν σε οποιοδήποτε σενάριο. Σε γενικές γραμμές, ο Ιούλιος θα είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ανάπτυξη οικογενειακών σχέσεων και θα ήταν αμαρτία να μην το χρησιμοποιήσουμε. Απλά θυμηθείτε τη συμμαχία του Άρη και της Αφροδίτης: η μετριοπάθεια είναι σημαντική τώρα, να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί, πρώτα απ 'όλα προς τον εαυτό σας, διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε τις πιο κερδοφόρες ευκαιρίες.

Ιούνιος 2017

Ο Ιούνιος είναι ένας δυνητικά όμορφος μήνας για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε έργα πάθους, μάθησης και εξωσχολικές δραστηριότητες. Παρόλο που υπάρχει κάποια διάθεση για δοκιμή και σφάλματα, είναι επίσης ένας υγιής μήνας για τις σχέσεις, ιδιαίτερα μετά τις 6 του μήνα. Προσελκύετε ανθρώπους στη ζωή σας που θέλουν να την κάνουν πιο εύκολη. Η αρμονία της επιφάνειας δεν είναι κάτι που αναζητάτε συνήθως, αλλά είστε επίσης σε καλή θέση να εναρμονίζετε και σε βαθύτερα επίπεδα, με κάποια προσπάθεια.

Ο μήνας είναι, στην πραγματικότητα, ισχυρός για αυτο-ανάπτυξη, αίσθημα ισχυρότερης και υπεύθυνης, και θετικές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Υπάρχει η σωστή ισορροπία ανάμεσα στην ενδοσκόπηση και την εξωτερική εστίαση. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ανάπτυξη δεξιοτήτων παρά για την παραγωγή αυτή τη στιγμή, αν και η επιθυμία για αποτελέσματα είναι κτίριο. Στην πραγματικότητα, η εστίαση σε επαγγελματικούς στόχους και ευθύνες τους προσεχείς μήνες μπορεί να αποφέρει μεγάλες ανταμοιβές.

Η πανσέληνο του 9ου συμβαίνει ακριβώς όταν ο Δίας γυρίζει απευθείας και σε ένα σύμβολο του Δία - ο Τοξότης . Η αισιοδοξία ρέει πιο φυσικά και αυξάνεται. Ο έλεγχος των δαπανών και της εξοικονόμησης, της διαχείρισης χρημάτων και των πρακτικών υποθέσεων είναι μέρος αυτού του γεγονότος - όσο περισσότερο αισθάνεστε υπεύθυνοι, τόσο πιο σίγουροι αισθάνεστε για το μέλλον. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να εργαστείτε στα ταλέντα σας και να αναπτύξετε τους πόρους σας. Πολλά από αυτά που κάνετε είναι στο παρασκήνιο, και αυτό σας ταιριάζει πολύ καλά προς το παρόν . Η άμεση κίνηση του Δία τώρα σας βοηθά να αφήσετε τη δυσαρέσκεια και τα δύσκολα προβλήματα του παρελθόντος. Πολύ τον Ιούνιο, είναι πιθανό να αισθανθείτε ότι είστε σε φάση προετοιμασίας.

Τα 14-16 φέρνουν πιο σκληρή ενέργεια στη ζωή μας και για εσάς μπορεί να περιστρέφεται γύρω από χρήματα και / ή σεβασμό! Τα όρια είναι σημαντικά για εσάς αυτή τη στιγμή και αν οι άνθρωποι προσπαθούν να τα διασχίσουν, είστε έτοιμοι να σκάψετε στα τακούνια σας. Ο φόβος της απόρριψης ή του να δώσετε πάρα πολλά από τον εαυτό σας μπορεί να προκύψει τώρα. Μπορεί επίσης να υπάρξει έλεγχος πραγματικότητας για την αντιμετώπιση. Κάντε ένα βήμα πίσω, αλλά αποφύγετε την αποξένωση άλλων στη διαδικασία. Το αναδρομικό του Ποσειδώνα στον 16ο μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα την επιβράδυνση ή την καύση μιας δημιουργικής αναζήτησης, χόμπι ή χρονολόγηση. Πρόκειται για την αποδέσμευση αυτών των πραγμάτων. Είναι μια φυσική διαδικασία και, στην πραγματικότητα, έχει τα ξεχωριστά οφέλη της. Αυτή τη στιγμή αναζητάτε περισσότερο βάθος και εμπειρία στα σχέδιά σας και στις σχέσεις σας. Οι φιλοδοξίες οικοδομούν και είναι καιρός να τις καλλιεργήσουμε.

Οι σχέσεις, η υποστήριξη, η ομαδική εργασία και οι συνεργασίες είναι ιδιαίτερα καλές γύρω από τις 9, 20 και 23, όταν οι κοινές δραστηριότητες, λίγο ρομαντισμό ή ελεύθερος χρόνος, και η επικοινωνία μπορεί να ενισχύσει έναν δεσμό. Αυτές οι ημερομηνίες είναι επίσης καλές για τις πρώτες κινήσεις ή την προσέλκυση φιλικών σχέσεων ή σχέσεων αγάπης.

Υπάρχει μια επιπλέον δόση οξύτητας στις ψυχικές σας ικανότητες από τις 21-28. Μπορείτε να συζητήσετε γρήγορα ή να υπερασπιστείτε μια άποψη ή μια αιτία. Ο ενθουσιασμός και το κίνητρο για να απολαύσετε πληροφορίες και να μάθετε νέα στοιχεία είναι δυνατά τώρα. Η συζήτηση μπορεί να είναι συναρπαστική αλλά ενοχλητική εάν την πάρετε πολύ προσωπικά. Θέλετε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας όταν πρόκειται για μάθηση, σκέψεις και πράγματα, και η Νέα Σελήνη στις 23 η μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε ευκαιρίες για να το κάνετε αυτό.

Μάιος 2017

Η Αφροδίτη, πλανήτης αγάπης και ηγεμόνας του σπιτιού των ζευγαριών του Σκορπιού, βρίσκεται στην τελευταία φάση της επιείκειας. Ο Μάιος 2017 είναι ο τελευταίος μήνας κατά τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε τους περιορισμούς λόγω της παρουσίας της στο σπίτι εργασίας, τις ασθένειες και τις υποχρεώσεις του Σκορπιού, γιατί από τον Ιούνιο θα είναι ελεύθερη να τρέχει και να σας φέρει την απαραίτητη ευτυχία .

Αλλά για τώρα, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. Οι λύσεις βρίσκονται στο προσκήνιο (κυρίως μέσω της επικοινωνίας), αλλά και μια σειρά από δοκιμές που πρέπει να περάσει το ζώδιο του Σκορπιού λόγω εξωτερικών παραγόντων (όπως μερικά επαγγελματικά, οικονομικά ή θετικά θέματα).

Το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα υποδηλώνει ότι περνάτε μια διαδικασία μετασχηματισμού ή βελτίωσης, που θα ωφελήσει τη σχέση σας ή γενικά τα ερωτικά σας.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Ο Μάιος 2017 φέρνει μια συστροφή στην επαγγελματική ζωή των Σκορπιών. Αφού η Αφροδίτη, που βρίσκεται στο σπίτι της εργασίας του Σκορπιού, επανέλαβε την άμεση κίνηση της στις 15 Απριλίου, στις 3 Μαΐου είναι η σειρά του Ερμή να ξαναρχίσει την άμεση κίνηση του στο ίδιο σπίτι.

Τα πράγματα φαίνεται να έχουν διακριθεί και τώρα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να αλλάξετε, να ανανεώσετε ή να επανεξετάσετε. Η εξέλιξη είναι ακόμα σε πορεία και εξακολουθούν να υπάρχουν λίγες προσκρούσεις μέχρι να καταφέρετε να βελτιστοποιήσετε τη δουλειά σας. Εν τω μεταξύ επιτυγχάνετε να κάνετε πιο κερδοφόρο το επάγγελμά σας από ουσιαστική άποψη.

Όλο τον Μάιο του 2017, ο Σκορπιός καίει πολλή ενέργεια στο οικονομικό τμήμα και μπορεί να κάνει καλά χρήματα, αλλά είναι εξίσου πιθανό να ξοδεύετε πάρα πολύ ή να κάνετε άσκοπες αποφάσεις.

 

Οι επαγγελματικές συνεργασίες είναι πολύ σημαντικές για τον Σκορπιό καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Η προσοχή που δόθηκε στην υγεία θα μπορούσε να διατηρηθεί μέχρι το Μάιο του 2017, αλλά με θετικό αποτέλεσμα. Είναι ένας καλός καιρός για θεραπείες, δίαιτες, βελτιώσεις στον τρόπο ζωής, περιποίηση σώματος και καλλυντικών - ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα.

Κατά τον τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου 2017 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Έρευνα, ανάλυση, έρευνα! Διαβάστε ένα βιβλίο για την ψυχολογία, την αστρολογία, το ταρώ ή τη μαγεία!

Απρίλιος 2017

Ειδύλλιο . Ομορφιά . Αγάπη. Κλείσιμο του ματιού, πέταγμα των βλεφαρίδων. Όλα αυτά τα ρομαντικά είναι στο διάβα σας για τον Απρίλιο. Και μην ξεχνάτε το γέλιο! Απολαύστε την κάθε στιγμή σας!

Έξι μήνες από την ημερομηνία γέννησης σας είναι πάντα μια δύσκολη στιγμή, όπως ο Ήλιος βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του ουρανού από όταν γεννηθήκατε. Σε αυτό το μέρος της μεγαλύτερης απόστασης από το γενέθλιό σας, μπορείτε να νιώθετε σαν να έχετε αφεθεί στην τύχη για τον εαυτό σας. Ο Ερμής είναι επίσης σε αυτό το μακρινό μέρος, έτσι τα καυγαδάκια και οι συγκρούσεις είναι ακόμα πιο πιθανές φέτος τον Απρίλιο. Αλλά η αισιοδοξία δεν σας εγκαταλείπει.

Ο Ερμής απέναντι από το ζώδιό σας από 30 Μαρ-22 Απρ φέρνει συγκρούσεις και εντάσεις σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Οι επικοινωνίες και η πνευματική δραστηριότητα διεγείρονται τώρα έτσι μπορεί να είναι δύσκολο να αποφύγετε συγκρούσεις. Εσείς είστε που πρέπει να σκεφτείτε άλλους και να αναζητήσετε μια συμβιβαστική λύση, τουλάχιστον για να έχετε μια σχετική ηρεμία, πριν να προωθήσετε την ατζέντα σας. Σημαντικές αποφάσεις και διαπραγματεύσεις θα πρέπει να τις αποφεύγετε, και αυτό είναι μια κακή στιγμή για διαπραγματεύσεις, καθιστώντας επιχειρηματικές συμφωνίες ή συμβάσεις και υπογραφές ένα επικίνδυνο πεδίο.

Η ανάδρομη πορεία του από τις 9 Απρίλη - Μάη 3 καθιστά τον Ερμή σημαντικότερο και περισσότερο ενεργό από το κανονικό. Αυτό σημαίνει, επίσης, ότι έχετε την ίδια συνθήκη που θα αντιμετωπίσετε τον Απρίλιο και πάλι κατά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου 2017. Ο ανάδρομος Ερμής συνδέεται με την επικοινωνία και την τεχνολογία αναλύσεις, νευρικό άγχος, ταξίδια καθυστερήσεις και χαμένα αντικείμενα. Ταυτόχρονα, εκτός από αυτές τις μικρές αναποδιές φέρνει και με ζωντάνια το παρελθόν μπροστά σας είτε μέσω αναπόλησης είτε μέσω πραγματικών γεγονότων που συνδέονται με αυτό.

Το φεγγάρι με την πανσέληνο στις 11 Απρίλη λάμπει ιδιαίτερα και φέρνει στο προσκήνιο στην ιδιωτική ζωή σας. Είναι μια στιγμή που πρέπει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες σχετίζονται με θέματα του παρελθόντος. Όσα έχετε για καιρό ελπίσει μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είναι χρήσιμα για την τελική σας εξέλιξη. Ζητήματα που σχετίζονται με νοσοκομεία και γενικά ιδρύματα θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι έχετε θωρακιστεί συναισθηματικά για να αντέξετε κάποιες δοκιμασίες.

Ο Ήλιος απέναντι από το ζώδιό σας από τις 19 Απριλίου έως τις 30 μπορεί να σημάνει μια δύσκολη στιγμή, διότι το εγώ σας μπορεί να ην πάρει τροπή ή επιβεβαίωση με τον τρόπο επίτευξης που θέλετε. Οι ανταγωνιστές και οι εχθροί σας αντιτάσσονται στις προσπάθειες σας και η πρόκληση να βρείτε τον αληθινό εαυτό σας, ποιοι είστε και πώς μπορείτε να πολεμήσετε, θα έρθει στην επιφάνεια. Έτσι πρέπει να αγωνιστείτε για να εκφράσετε την αληθινή ταυτότητά σας και να επιτύχετε τους στόχους σας. Μπορεί να χρειαστεί να μετριάσετε την  αυτοπροβολή σας και να σκεφτείτε τι πραγματικά προσπαθείτε να επιτύχετε, και αν αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Το ορόσημο της 26 Απριλίου και της νέας σελήνης επεκτείνει το ανταγωνιστικό προφίλ . Οι εξωτερικές συνθήκες και οι ανάγκες σας για επιβεβαίωση θα σας κάνουν να χάσετε την ισορροπία σας, αυτό καθιστά δύσκολο να εντοπίσετε και να κατανοήσετε την εσωτερική σκοτεινή πλευρά σας. μια πλευρά όμως που είναι εκεί, είναι υπαρκτή και σας καθοδηγεί μυστικά . Η Νέα Σελήνη θα σηματοδοτήσει μια αλλαγή σημαίν

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Στον τομέα εργασίας και των οικονομικών τον Φεβρουάριο του 2018 ο Κριός θα μπορέσει να επιτύχει ιδιαίτερα σημαντικά...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Στον τομέα των εργασιακών και τν οικονομικών, καλό θα ήταν να επανελέγξετε τα πάντα αρκετές φορές, ειδικά αν εργάζεστε...

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Υπολογίζοντας λεπτομερέστερα τη σφαίρα των οικονομικών, πρέπει να αναφερθεί ότι τον Φεβρουάριο του 2018 μπορεί να μην...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Στον τομέα της εργασίας, ο Λέων σίγουρα θα έχει κάτι να τον κρατήσει απασχολημένο αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, τον Φεβρουάριο...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Η επόμενη περίοδος είναι εξαιρετική για νέες αρχές στο σπίτι και την οικογένεια ή σε προσωπικό επίπεδο, αγαπητέ Ζυγέ....

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Η Νέα Σελήνη στις 16 Ιανουαρίου είναι μια ισχυρή επιρροή για εσάς προσωπικά, αγαπητοί Αιγόκεροι, καθώς εμφανίζεται στο...