Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2017

Το έτος 2017 και ο Ιανουάριος ξεκινούν με 70-80 τοις εκατό των πλανητών στον ανατολικό τομέα του ωροσκοπίου σας και αυτό κάνει τον1ο οίκο σας του εαυτού πολύ ισχυρό. Ο 7ος οίκος σας του Άλλου, αντίθετα, είναι άδειος (εκτός για την επίσκεψη της Σελήνης στις 20 και 21). Ο Άρης, ο πλανήτης της Ανεξαρτησίας και της άμεσης δράσης, είναι στη δική σας σφαίρα της σύνδεσης όλο το μήνα, και σπάνια υπήρξατε τόσο  ανεξάρτητοι και χωρίς φορτία της ζωής, όπως τώρα. Πηγαίνετε για το χρυσό τώρα. Έχετε βάλει τα πράγματα στο δρόμο τους. Σχεδιάστε τη ζωή σας όπως θέλετε να είναι. Δεν χρειάζεται να προσαρμοστείτε ή να ρυθμίσετε τα πράγματα - αν οι συνθήκες δεν σας ταιριάζουν, θα τις αλλάξετε. Αν οι άλλοι δεν πάνε μαζί με τα σχέδιά σας, θα βρεθούν έξω από τη δική σας έννοια. Με τον Άρη να σας ευνοεί και με 90 τοις εκατό των πλανητών να κινείται ορθά, η πρόοδός σας θα είναι γρήγορη αυτό το μήνα.

Η προσωπική σας δύναμη είναι ασυνήθιστα ισχυρή τώρα. Με τη δύναμη έρχεται όμως και η ευθύνη. Ο κίνδυνος τώρα είναι ότι μπορεί να την χρησιμοποιήσετε καταχρηστικά – είναι στο χέρι σας την δύναμη αυτή να την χρησιμοποιήσετε σωστά. Μπορεί να σας πιάσει μια βιασύνη, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη . Σημειώνετε ταχεία πρόοδο με όλα τα μέσα, αλλά να είστε σίγουροι ότι η δημιουργία πάει ορθά και καλά. Να είστε προσεκτικοί στο θέμα της ανυπομονησίας με τον εαυτό σας και τους άλλους. Η ανεξαρτησία είναι ένα θαυμάσιο πράγμα. Έτσι είναι  η προσωπική πρωτοβουλία που θα σας γεμίσει χαρά. Αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τρέχετε καταπατώντας τους άλλους (αν και ίσως δεν συνειδητοποιείτε ότι το κάνετε).

Οι περισσότεροι από τους πλανήτες βρίσκονται κάτω από τον ορίζοντα του Ωροσκοπίου σας αυτό το μήνα. Ο 4ος οίκος σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια  είναι ισχυρός (και θα γίνει ισχυρότερος κατά τους προσεχείς μήνες), ενώ ο 10ος οίκος σας της Σταδιοδρομίας είναι άδειος (μόνο η Σελήνη θα έρθει εδώ ανάμεσα 27 με 29 - αυτές τις μέρες θα είναι κορυφές για την καριέρα σας).

 Έτσι είστε σε μια περίοδο «νύχτας» του έτους σας. Αυτή είναι μια στιγμή για τον καθορισμό των στόχων της σταδιοδρομίας, τα σχέδια και τα όνειρα, αλλά όχι για να ενεργήσετε πάνω τους. Η ανάγκη είναι τώρα για την εσωτερική, συναισθηματική αρμονία και μια σταθερή βάση στο σπίτι. Τα ψυχολογικά θεμέλια της καριέρας σας χρειάζονται περισσότερη ενίσχυση . Υπάρχουν πολλές αλλαγές που συμβαίνουν στο σπίτι και στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας για να κρατήσετε τα πράγματα ήρεμα. Μεταβολές της διάθεσης (στον εαυτό σας και στα μέλη της οικογένειας) είναι τόσο γρήγορες που είναι δύσκολο να βρεθεί «ζώνη άνεσης» σας - αλλά θα είστε στα πιο έντονα και δυναμικά φορτία σας. Για τους επόμενους μήνες θα μαθαίνετε να είστε άνετοι με ξαφνικές αλλαγές.

Η αγάπη είναι αυτό που επιδιώκετε αυτό το μήνα και υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε. Τόσο μια σοβαρή σχέση όσο  και επιπόλαιες δεσμεύσεις είναι οι τύποι της αγάπης που επιδιώκετε. Η λίμπιντο είναι ισχυρότερη και πιο ενεργή από το συνηθισμένο. Η αγάπη είναι περίπλοκο θέμα αυτό το μήνα. Το πρόβλημα δεν είναι θέμα σύγκρουσης ή συμβατότητας, αλλά η έλλειψη κατεύθυνσης. Ούτε εσείς, ούτε η αγαπημένοι γνωρίζουν πού θέλετε να πάτε τις σχέσεις σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες αλλά δεν είναι σκόπιμο να πάρετε πάρα πολύ σοβαρά τα πράγματα.

Ξεκινάτε τον μήνα και τον χρόνο σας με την πλανητική δύναμη στο κάτω μισό του γραφήματος σας. Η καριέρα εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική - και επιτυχημένη, - αλλά είναι καλό να μετατοπίσετε την ενέργειά σας στο σπίτι, την οικογένεια και τη συναισθηματική ευεξία σας. Απλά πρέπει να εξισορροπήσετε την καριέρα με την οικογένειά σας και συναισθηματική ζωή. Οι δύο πλανήτες που σχετίζονται με την καριέρα – ο Ερμής και ο Δίας - είναι ανάδρομοι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ώστε τα προβλήματα καριέρας  θέλουν κάποιο χρόνο για να επιλυθούν. Δεν είναι υπερβολή να μετατοπιστεί η περισσότερη προσοχή στην οικογένεια.

Ο Ήλιος στο σπίτι σας που αφορά τα χρήματα δείχνει τα κέρδη από  ξένους, ή ξένες εταιρείες ή σε ξένα εδάφη. Δείχνει  επαγγελματικά ταξίδια που σχετίζονται επίσης με το εξωτερικό. Ο Πλούτωνας δείχνει ότι έχετε τη χρηστή δημοσιονομική διαίσθηση . Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο σπίτι των οικονομικών σας θα σας δώσουν την υποστήριξη των φίλων και των εταίρων. Κοινωνικές συνδέσεις είναι σημαντικές.

Η υγεία είναι καλή αυτό το μήνα πάρα πολύ. Ο πλανήτης για την υγεία σας, η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας μέχρι τις 24. Εδώ είστε συγκεντρωμένοι. Η καλή υγεία δεν είναι μόνο πολύτιμη για τους δικούς σας λόγους, αλλά και από μια αισθητική άποψη, καθώς σας βοηθά να φαίνεστε καλά. Η αίσθηση του στυλ είναι πολύ αποτελεσματική και αυτό είναι ένα ευχάριστο διάστημα - μέχρι τις 24 - για να αγοράσετε ρούχα ή αξεσουάρ. Οι επιλογές σας θα είναι καλές αυτό το διάστημα. Μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία περαιτέρω με μεγαλύτερη προσοχή στο ήπαρ και τους μηρούς, τα οποία είναι πάντα απαραίτητες περιοχές για σας. Μετά την 24η ενισχύστε την υγεία, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην σπονδυλική στήλη, τα γόνατα, τα δόντια και τα οστά.

Δεκέμβριος 2016

Μια πρόσφατη αύξηση στην τάση για εξαπάτηση και σύγχυση που σας είχε ταλαιπωρήσει θα πρέπει να υποχωρήσει στις αρχές του τρέχοντος μήνα, αλλά θα επιστρέψει γύρω από τη νέα χρονιά, προσέξτε. Η Αφροδίτη φέρνει πολλή αγάπη και αρμονία κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυναμική για να ολοκληρώσετε όλα τα γιορτινά σας ψώνια . Αν τα πράγματα φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά αυτό το μήνα, μην φοβηθείτε, πιθανότατα είναι από τους καλύτερους μήνες που έχετε βιώσει.

Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από τον Σεπτέμβριο 2016 έως τον Ιανουάριο 2017 επηρεάζει πιο έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου του Τοξότη. Αυτή η επιρροή τείνει να ροκανίσει την αυτοπεποίθηση, ή  να θεωρηθεί ως μια εξασθένηση του εγώ σας. Ο Ποσειδώνας έχει την τάση να σέρνεται επάνω σας, έτσι αυτό είναι μια σταδιακή διαδικασία, αλλά σε κάποια φάση θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να έχετε τόση ενέργεια όση χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας.

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας έως τις 22 Δεκεμβρίου σημαίνει το χρόνο γενεθλίων. Θα το βρείτε πιο εύκολο να εκφράσετε την ταυτότητά σας και τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να σχεδιάσετε μια γραμμή κάτω από το προηγούμενο έτος και να κάνετε μια σίγουρη νέα αρχή. Η ατομικότητα και η έκφραση του εαυτού σας είναι σημαντικό στοιχείο για εσάς αυτό το διάστημα. Η επιπλέον ενέργεια τίθεται σε καλύτερη χρήση εκφράζοντας ό, τι θέλετε, καθορίστε ποιοι είναι οι στόχοι σας, ο Ήλιος σας ευνοεί για τον καθορισμό νέων στόχων.

Το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα από τις 28 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου έχει μια επίδραση εξασθένησης στη ζωτικότητά σας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να έχετε κίνητρα ή να είστε ενθουσιώδεις στην ζωή σας, ειδικά η σκληρή δουλειά σας απωθεί. Όπως θα είστε αλλεργικοί στην εργασία, θα είστε επίσης πιο ευπαθείς σε ορισμένα ψυχολογικά θέματα και θέματα υγείας. Γεγονότα ή άλλοι άνθρωποι μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και απογοήτευση, η οποία μπορεί να σας αναγκάσει να παλέψετε ενάντια στις πιθανότητες. Είναι φυσιολογικό κάτω από αυτή την επιρροή να αισθάνεστε ανασφαλείς, ένοχοι και απολογητικοί.

Η 29 Νοέμβρη και το νέο φεγγάρι εκτείνει την επίδρασή της για 28 ημέρες μέχρι την 29η του Δεκέμβρη και το επόμενο νέο φεγγάρι. Ο Δεκέμβριος λοιπόν γίνεται εξαιρετικός μήνας για έναρξη νέων εργασιών κάθε τύπου, αλλά και για νέες ρομαντικές σχέσεις.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 7 έως 16 Δεκέμβρη αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη κι αγάπη προς όλους, τόσο στους ερωτικούς σας συντρόφους όσο και στην οικογένειά σας και τους φίλους σας. Σε κοινωνικές καταστάσεις μπορεί να κάνετε μια πραγματική προσπάθεια για να ευχαριστήσετε άλλους και μοιράζεστε ζεστά συναισθήματα. Έχετε ιδιαίτερα καλές κοινωνικές δεξιότητες τώρα, ώστε μπορείτε να κάνετε νέους φίλους οι οποίοι όχι μόνον θα σας είναι ευχάριστοι, αλλά θα σας ευνοήσουν και σε θέματα δουλειάς.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Δεκ 18 - Ιαν 2 δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις . Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή, αν σας αναγκάσουν οι επιθυμίες σας να είστε επιθετικοί σε άλλους ανθρώπους. Απελευθερώστε αυτό το καυτό ενεργειακό δυναμικό μέσω της άσκησης, του αθλητισμού ή με διαλογισμό.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από Δεκ 29 - Ιαν 3 μπορεί να κάνει αλλά και το Νέο Φεγγάρι στις 29 επίσης Δεκεμβρίου σας φέρνουν παράξενες αισθήσεις . Θα είστε πολύ ρομαντικοί, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε την τάση να σκορπάτε τον δυναμισμό σας σε σχέσεις που δεν σας συμφέρουν.

Νοέμβριος 2016

Η ζωή σας θα γίνει πιο ευχάριστη και πιο εύκολη, αφού θέματα που δεν προχωρούσαν τώρα θα εξελίσσονται και θα υπάρχει επίλυση διαφόρων θεμάτων. Η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί και θα βρείτε σημαντικούς υποστηρικτές των σχεδίων σας. Ακόμη θα έχετε πολύ ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα πάρετε θέσεις που έπρεπε να σας έχουν δοθεί και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, ενώ κάποιο ταξίδι ίσως να σας αποφέρει κέρδη.

Μια μεγάλη επιτυχία είναι στη διάθεσή σας στο τέλος του Νοεμβρίου του 2016. Αυτό είναι ένα καίριο διάστημα σε ένα καθοριστικό έτος που αφορά τα επιτεύγματα και τη φήμη σας. Για τέτοια σοβαρά θέματα που θα αλλάξουν την ζωή σας έχετε την εύνοια της Αφροδίτης και του Δία.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας φέτος αντιπροσωπεύει μια κορύφωση χρόνιας προσπάθειας και επιδιώκετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Κρόνος σημαίνει σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα σας έχει ταλαιπωρήσει, αλλά επιτέλους οι καρποί αρχίζουν να φαίνονται και είστε πιο ώριμοι από ποτέ σε εργασιακά θέματα.

Ο Δίας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 23 Οκτ-26 Δεκ θα είναι ένας δείκτης ευτυχίας και αισιοδοξίας, όταν καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Υγεία και ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζουν, κάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το γενικά πολύ τυχερό διάστημα. Θα πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικότητα και μπορείτε να περιμένετε καλές σχέσεις με τους αγαπημένους καθώς και τα άτομα στην εργασία και σε ομαδικές δραστηριότητες .

Το εξάγωνο Δία/ Κρόνου από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές του 2017 είναι μια εποχή συγκρατημένης επέκτασης. Μερικές ευκαιρίες για ανάπτυξη είναι πιθανό να είναι σε προσφορά και μπορείτε να βασιστείτε σε δεξιότητες και ευκαιρίες που είναι κατάλληλες για εσάς. Αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να είναι στην καριέρα σας, μέσω επενδύσεων ή επιχειρηματικών συμφωνιών, ή στην προσωπική σας ζωή ως κύρια υλικά αγαθά ή στις επιλογές της σχέσης.

Η Αφροδίτη από Οκτώβριο 25-Νοέμβριος4 επιτρέπει την πλήρη έκφραση της αγάπης της φύσης και τη δημιουργικότητά σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε την όμορφη και φιλική αύρα σας που θα προσελκύσει όμορφους ανθρώπους και πράγματα. Μια εξαιρετική στιγμή για την παροχή και λήψη αγάπης και στοργής, ξοδεύοντας χρόνο με τους αγαπημένους και με τους φίλους. Αυτή είναι η ιδανική εποχή για μια νέα σχέση.

Αισθηματικά θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 12 Νοεμβρίου και νέες προτάσεις για συνεργασίες θα σας ενθουσιάσουν. Θα έχετε ευκαιρίες επαγγελματικές και οικονομικές. Νέες γνωριμίες και έρωτες θα υπάρξουν στον δρόμο σας.

Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα υπάρξει μια νέα σταθερότητα τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον οικονομικό που θα σας ικανοποιήσει. Θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων. Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάθε σας εκκρεμότητα και θα προχωρήσετε σε αλλαγές των πραγμάτων που δεν σας ικανοποιούν.

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά του ζωδίου σας, θα έχετε την δυνατότητα να αναδείξετε τα ταλέντα σας, αλλά και την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές επιλογές που θα σας ευχαριστούν, τόσο επαγγελματικά, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ακόμη θα αλλάξετε την καθημερινότητά σας και θα κάνετε κινήσεις που θα νοιώσετε άνετα. Θα είστε γοητευτικοί και θα έχετε ερωτικές κατακτήσεις.

Οκτώβριος 2016

Αν έχετε ήδη αντιμετωπίσει περιορισμούς και μπλοκαρίσματα τον τελευταίο καιρό, στη συνέχεια, Οκτώβριος του 2016 είναι ένας καλός μήνας για να σπάσετε το σερί εμποδίων και να έχετε την επίτευξη των στόχων σας. Μια σειρά από χρήσιμες διελεύσεις μαλακώνει το περιοριστικό χαρακτήρα του Κρόνου για να σας δώσει περισσότερο χώρο για να κινηθείτε. Οι καλύτερες ειδήσεις από όλα είναι η αρχή μιας δίμηνης έκρηξη ανάπτυξης χάρη στους τυχερούς παλμούς του Δία.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας αντιπροσωπεύει μια κορύφωση χρόνιας προσπάθειας και προσπαθεί να πετύχει τους στόχους σας. Ο Κρόνος σημαίνει σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα και αυτά που τώρα στην ζωή σας σημαίνουν τα περισσότερα σε σας. Το πιο δύσκολο έργο σας και το πιο υπεύθυνο θα είναι να εκτελείτε τα καθήκοντά σας, τότε το κρόνιο μάθημα θα είναι πολύ επιτυχημένο.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από  2 - 13 Οκτ δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Θα πρέπει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς, την εργασία, τις σχέσεις και την επιβολή μακροπρόθεσμων στόχων.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με την δυναμική του Κρόνου από 2 έως 6 Οκτ φέρνει υπομονή, επιμονή και μια ισχυρή ηθική στο πεδίο της εργασίας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πετύχετε τους στόχους σας. Είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε πρακτικά αποτελέσματα και δεν κάνετε λάθη. Σοβαρά ή δύσκολα καθήκοντα μπορεί να ολοκληρωθούν τώρα. Πρόοδος και αναγνώριση είναι στα χέρια σας τώρα, ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 19 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και σας κάνει να μπορείτε να συγκεντρωθείτε πολύ καλά σε πολλά πεδία. Ευνοείστε πολύ αν εργάζεστε σε οποιοδήποτε ερευνητικό πεδίο.
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο από 13 έως 15 Οκτώβρη φέρνει μια εξαιρετική ημέρα ή δύο για οτιδήποτε απαιτεί καθαρή σκέψη, καλή κρίση και δεξιότητες οργάνωσης. Η κάλυψη της καθυστέρησης στις γραφειοκρατία, η μελέτη και η έρευνα θα επωφεληθούν επίσης από την αυξημένη συγκέντρωση και μια καλή μνήμη . Οι επιχειρηματικές συναλλαγές ευνοούνται και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να υπογράψετε συμβάσεις ή να προβείτε  σε διαπραγματεύσεις . Μακροπρόθεσμες επενδύσεις ακινήτων είναι ιδιαίτερα ευνοημένες.

Ο Δίας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 23 Οκτ-26 Δεκ θα είναι ένας χρόνος ευτυχίας και αισιοδοξίας, όταν καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Υγεία και ζωτικότητα πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα κάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το γενικά πολύ τυχερό εξάγωνο. Θα πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικότητα και μπορείτε να περιμένετε καλές σχέσεις με τους αγαπημένους καθώς και τα άτομα στην εργασία και σε ομαδικές δραστηριότητες.

Σεπτέμβριος 2016

Ο Κρόνος από το ζώδιό σας, με δύσκολες όψεις με τον Άρη, τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, θα κάνει αυτόν τον μήνα εξαιρετικά προκλητικό. Έχετε κάνει λάθη που δεν τα έχετε αναγνωρίσει, τα οποία σας έχουν στοιχίσει στην πραγματικότητα αρκετά, αλλά προς το παρόν έχετε προτιμήσει να ρίξετε τις ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό σας. αυτό τώρα πια θα φανεί ότι σας έχει βλάψει. Καλό είναι λοιπόν να ετοιμαστείτε για μια καλή αυτοκριτική που θα δυναμώσει πολύ την συνείδησή σας και θα σας κάνει ουσιαστικό καλό. Στις 9 του μηνός ο Δίας εγκαταλείπει την Παρθένο και μετατοπίζεται στον Ζυγό και αυτά είναι πολύ καλά νέα για εσάς. Για έναν ολόκληρο χρόνο, με έναρξη από αυτόν τον Σεπτέμβριο, ο Δίας θα φωτίσει την επαγγελματική σας σφαίρα, δίνοντάς σας αναπάντεχα δώρα και σαφώς πολλά κέρδη, παρά τα όποια λάθη έχουν γίνει μέχρι τώρα. Η Ηλιακή Έκλειψη στις αρχές ακριβώς του μήνα και η Σεληνιακή που έπεται στις 16 συμβαίνουν σε τετράγωνο με το ζώδιό σας και οι δύο – η πρώτη στην Παρθένο και η δεύτερη στους Ιχθείς. αν είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας δεν πρόκειται να έχετε αναταράξεις ούτε στην ερωτική σας ζωή ούτε στο οικονομικό θέμα. Ειδικά όμως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και το τρίτο του ζωδίου σας ας έχετε λίγο παραπάνω το μυαλό σας σε πρακτικά θέματα για να μην έχετε μετά – λόγω αμεριμνησίας – πολλαπλές επιπτώσεις, ειδικά στον οικονομικό τομέα πρέπει να αρχίσετε να είστε πιο υπεύθυνοι και να αποδεχτείτε ότι δεν είναι μόνον οι μεγάλες ευκαιρίες που αξίζουν τον κόπο – οι λογαριασμοί σας μπορούν να αρχίσουν να πληρώνονται και από μια «ταπεινή» προσωρινή απασχόληση, που ίσως να μην ευνοεί τις φιλοδοξίες σας, ευνοεί όμως την τσέπη σας.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα νοιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, πιθανόν να σας προκύψει αιφνιδιαστικά ένα μακρινό ταξίδι. Επαγγελματικά θα έχετε μια εντυπωσιακή πρόταση, προσέξτε όμως τις λεπτομέρειες. Αισθηματικά θα νοιώθετε  πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι από την παρέα σας θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα κάνετε κινήσεις ώστε να μπορείτε να προωθήσετε καλύτερα τα σχέδιά σας. Τα πράγματα θα είναι πολύ ευκολότερα για εσάς. Θα οργανώσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και τα πρακτικά ζητήματα. Θα έχετε διάθεση για διασκέδαση και ίσως περάσετε μια αξέχαστη βραδιά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι το πιθανότερο είναι να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο θα έχετε εποπτεία όσων πραγμάτων είναι σε εκκρεμότητα και θα ασχοληθείτε με ζητήματα που προέκυψαν από αναβολές και καθυστερήσεις και αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Θα βρείτε τις λύσεις που θα είναι επωφελείς για την περίπτωσή σας. Αισθηματικά θα νοιώθετε τρυφερά και ρομαντικά με τον σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, πιθανόν να σκεφτείτε την συγκατοίκηση. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου θα παρουσιαστεί ένα θέμα που θα σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σας ή με μια κληρονομιά, αλλά θα επιλυθεί με τον πιο ευνοϊκό τρόπο για εσάς. Γενικά στον οικονομικό τομέα, θα έχετε μια αύξηση των εσόδων σας και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία κάθε κίνηση που θα κάνετε θα έχει στόχο τα ξεκαθαρίσματα καταστάσεων. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και αισθηματικά θα υπάρχει ισορροπία στη σχέση σας.

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, κάποιες εκκρεμότητες περιουσιακές σας θα τακτοποιηθούν, ενώ θα έχετε πολύ ευχάριστα νέα για βελτίωση των εσόδων σας. Αισθηματικά θα είστε σε πολύ αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα κάνετε ένα σημαντικό ταξίδι που θα σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας. Γενικά θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων στα σχέδιά σας και θα έχετε επιτυχία. Αισθηματικά θα είστε πολύ καλά με τον σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον . Οι αδέσμευτοι θα είστε γοητευτικοί και θα σας φλερτάρουν. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα πιθανόν να αποφασίσετε ένα σημαντικό μακρινό ταξίδι. Επαγγελματικά η νομικά ζητήματα θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα έχετε επιτυχίες. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και με άτομα του στενού σας κύκλου θα είναι πού υποστηρικτικές. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, αν και θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις ωστόσο θα μπορείτε να τις ολοκληρώσετε και να επιτύχετε τον στόχο σας. Οικονομικά θα υπάρξει σημαντική βελτίωση των εσόδων σας. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και τους ανωτέρους σας, έτσι θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Ακόμη θα υπάρξει βελτίωση των οικονομικών σας και θα ξεπεράσετε παλιότερα προβλήματα. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα κάνετε τολμηρές κινήσεις οι οποίες όμως θα έχουν επιτυχία. Ένας μεγάλος έρωτας θα σας αναστατώσει και θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σας. 

Ιούνιος 2016

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, θα είστε πολύ γοητευτικοί και ρομαντικοί. Όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σας με πολύ μεγάλη τρυφερότητα και ίσως κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι θα δεχθείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις ή εκπλήξεις για μια νέα ερωτική περιπέτεια . Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στους Διδύμους που είναι και κυβερνήτης τους, θα ασχοληθείτε κυρίως με τις συνεργασίες σας και θα διαμορφώσετε έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας, αλλά και παραγωγικότητας. Ακόμη θα σας ενδιαφέρει η σχέση με τον σύντροφό σας και θα του κάνετε μια υπέροχη έκπληξη. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου, τα επαγγελματικά σας σχέδια θα φροντίσετε να έχουν θετική εξέλιξη και θα κάνετε πολύ συγκεκριμένες κινήσεις. Οικονομικά ζητήματα και κυρίως κληρονομικά θα τα τακτοποιήσετε και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα έσοδά σας. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα είστε πολύ δυναμικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Διάφορα θέματα που εκκρεμούν θα τα ρυθμίσετε και θα ετοιμάσετε ένα νέο ξεκίνημα σε ό, τι σας ενδιαφέρει περισσότερο. Οι αισθηματικές σας σχέσεις θα είναι πολύ αρμονικές. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα και οικονομικές υποθέσεις. Θα προσπαθήσετε και θα πετύχετε με άτομα του στενού σας κύκλου να έχετε την επιτυχία που επιθυμείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα ξεκαθαρίσετε και θα ανανεώσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε συγκεκριμένες επιλογές. Ακόμη στις 30 Ιουνίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα δείτε κάθε εκκρεμότητα με σοβαρότητα και θα μπορέσετε με την υποστήριξη του στενού σας περιβάλλοντος να τακτοποιήσετε τα πάντα.

Μάιος 2016

Η παραγωγική και φιλική σε συνθήκες επίδραση από την νέα σελήνη τον Απρίλιο θα συνεχιστεί μέχρι την 6η του Μάη και την Νέα Σελήνη. Η Αφροδίτη τότε φέρνει ευκαιρία τ αγάπης και πιθανότητες για χρήματα για λίγες μέρες, αλλά οι περισσότεροι Τοξότες το διάστημα του Μαΐου του 2016 θα έχετε αγώνα για να λύσετε κάποια ένταση ή τον περιορισμό που πλανάται εδώ και μερικούς μήνες τώρα. Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο κορυφώνεται αυτόν τον μήνα στις 26 Μαΐου Αυτή η σημαντική διέλευση δημιουργεί εσωτερική ένταση και θα έχετε να αντιμετωπίσετε την κριτική ή τον περιορισμό σε πολλές περιστάσεις στη ζωή σας. Θα νιώθετε  αβέβαιοι για το μέλλον σας. Κάθε τομέας της ζωής σας που έχει βγει εκτός ελέγχου θα υπόκειται στην ισχυρή πλευρά του Κρόνου. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας φέτος δείχνει σοβαρότητα και σκληρή δουλειά. Τα αποτελέσματα μπορούν να κυμανθούν από την απώλεια κάποιων προσώπων έως και τη θλίψη για την επίτευξη και την αναγνώριση που δεν έρχονται. Ο Δίας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 20 Φεβ-27 Ιούλ φέρνει την ελπίδα και την αισιοδοξία με μια ισχυρή παρόρμηση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία από τις 8 Μαΐου έως τις 12 φέρνει ευθυμία, αισιοδοξία και αφθονία της αγάπης. Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα πλανητικά γεγονότα και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους αναζητούν την αγάπη. Σας κάνει να  φαίνεστε πιο ελκυστικοί αλλά και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να εκφράσετε την πιο στοργική και φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αυτή είναι προφανώς μια μεγάλη στιγμή για τη νέες γνωριμίες, αλλά και για την επιδιόρθωση τυχόν αγχωτικών σχέσεων. Η αναδρομή του Δία λήγει στις 9 Μαΐου και έρχεται επιτέλους ανάπτυξη, κέρδη, νέα ώθηση τώρα μετά από τέσσερις μήνες ελέγχων και ισορροπιών. Η επιτυχία μπορεί να επιτευχθεί σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής που χρειάζεται περισσότερη ολοκλήρωση, από τις νέες σχέσεις αγάπης έως την αποβολή εθισμών τα ταξίδια στο εξωτερικό ή τη συσσώρευση του πλούτου.

Απρίλιος 2016

Θα οργανώσετε με ασφάλεια το πρόγραμμά σας και θα προωθήσετε τα σχέδιά σας με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό στις 5 Απριλίου. Ακόμη στον αισθηματικό τομέα θα έχετε μεγάλη επιτυχία με πολλές νέες γνωριμίες και περιπέτειες. Στις 6 Απριλίου που ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο, θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε τις ικανότητές σας και να κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Στις 7 του μηνός και με την Νέα Σελήνη στον Κριό θα είστε πολύ κοινωνικοί και εντυπωσιακοί, έτσι θα γνωριστείτε με πρόσωπα σημαντικά που θα βοηθήσουν στην άνοδο της καριέρας σας. Επίσης στον αισθηματικό τομέα θα κάνετε νέες γνωριμίες και πιθανόν να προχωρήσετε σε σχέση. Από τις 17 Απριλίου ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας, έτσι κάποιες παλιές σχέσεις μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους, όμως μάλλον θα δυσαρεστηθείτε. Προσέξτε πολύ τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και φροντίστε να είστε συνεπείς. Από τις 18 το μηνός ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω, έτσι θα είστε αρκετά εσωστρεφείς και θα προσπαθήσετε να αναμορφώσετε τα σχέδιά σας, τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα προσωπικά. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου, θα σας απασχολήσουν θέματα καριέρας και επιλογών και θα μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές που θα χρειάζεστε. Από τις 28 του μήνα όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις για να μην κάνετε λάθος συμφωνίες και να μην δώσετε υποσχέσεις για επαγγελματικά ζητήματα τα οποία δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε. Θα ήταν καλό να μετράτε κάθε τι πριν αποφασίζετε. Στις 30 Απριλίου και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο, θα έχετε σημαντική επιτυχία στον επαγγελματικό σας χώρο και θα βελτιώσετε πολύ τα οικονομικά σας. μια νέα προσφορά θα είναι πολύ αποδοτική. Αισθηματικά μια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί σε σχέση. 

Μάρτιος 2016

Ο Άρης στο ζώδιό σας δίνει μια τεράστια αύξηση στον τομέα της ενέργειας και σας δίνει το θάρρος με μια ισχυρή παρόρμηση να πάρετε αυτό που θέλετε, ανεξάρτητα από το τι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν. Είστε πολύ πιο δυναμικοί από ό,τι συνήθως και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει έως και σύγκρουση με τους άλλους λόγω της επιθυμίας σας να κερδίσετε με κάθε κόστος. Μια αύξηση της ερωτικής επιθυμίας σας είναι κι αυτή αποτέλεσμα του Άρη που σας επισκέπτεται. Προσέξτε το  τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη από τις 3 Μαρτίου έως τις 6 που σας οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα, προβλήματα στην λογική σας κρίση και αυξημένο εγωισμό. Με την Αφροδίτη πολύ ενεργή από 11 έως 21 Μαρτίου έχετε μια τάση να ασχοληθείτε μόνον με την προσωπική σας ζωή,  στη δουλειά μπορεί να είναι δύσκολο να μπείτε στο αυλάκι, γιατί θα προτιμούσατε μια δόση ανεμελιάς απολαμβάνοντας τον εαυτό σας. Αποφύγετε την υπερβολική σπατάλη καθώς τα χρήματα μπορεί να είναι ένα σοβαρό θέμα. Επίσης περιορίστε την διάθεσή σας για αλκοόλ και πολυφαγία. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη από τις 12 Μαρτίου έως τις 17 μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες στις σχέσεις, αν δεν υπάρχει ήδη κάποια σίγουρη και στέρεα σχέση ίσως αυτό το τετράγωνο να φέρει κάποιο νέο πρόσωπο στην ζωή σας. Ο Ήλιος από τις 19 Μαρτίου έως τις 30 φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού ρυθμού θετικού, θα έχετε αίσθηση ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και τους στόχους σας μπορείτε να τους καταφέρετε πιο εύκολα από ό, τι πριν. Άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, Ενώ με την βοήθεια του Ερμή από τις 21 Μαρτίου έως 27 είναι η ιδανική στιγμή για να διαπραγματευτείτε μια καλύτερη συμφωνία σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής, γι’ αυτό βάλτε σε προτεραιότητα την εργασία σας αυτές τις ημέρες, θα έχετε μεγάλη επιτυχία. Η σεληνιακή έκλειψη ενισχύει και επεκτείνει την αρμονική σας ψυχική και πνευματική κατάσταση, άρα από τις 23 Μαρτίου όλα πηγαίνουν καλά. Η σχέση Δία Κρόνου είναι ένα μεγάλο πλανητικό στοίχημα που σας επηρεάζει έντονα αυτό το μήνα. Δεν παρουσιάζει μόνον προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες, ο Κρόνος στον Τοξότη αυτό το έτος είναι η πηγή του βάρους ή της απαισιοδοξίας που μπορεί ήδη να αισθάνεστε, αλλά δείχνει επίσης τάση για επιτεύγματα αναγνώριση. 

Φεβρουάριος 2016

Στις 8 Φεβρουαρίου θα έχουμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και αυτό έρχεται για να σας στηρίξει στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Αν περιμένετε κάποια νέα σχετικά με την εξέλιξη των επαγγελματικών σας σχεδίων, πρέπει να περιμένετε καλά νέα. Γενικότερα, θα έχετε έναν έντονο δυναμισμό, ο οποίος θα σας βοηθήσει να κάνετε τις διεκδικήσεις που απαιτούνται για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό όμως που μπορεί να χαλάσει το κατά τα άλλα καλό κλίμα, είναι η περίπτωση που η ανυπομονησία σας, σας οδηγήσει σε βιαστικές και όχι καλά μελετημένες κινήσεις. Φερθείτε προσεκτικά και συγκρατήστε την υπομονή σας και θα έχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ευκολία στην επικοινωνία με τους άλλους θα έχετε στις 14 του μήνα που θα έχουμε τον Ερμή στον Υδροχόο. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό ιδιαίτερα σε περίπτωση που κλείσετε κάποιες σημαντικές συναντήσεις εκείνη την ημέρα. Προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους υποστηρικτές σας ή να αναζητήσετε νέους, θα μπορέσετε να κάνετε καλή εντύπωση και να εκθέσετε πειστικά επιχειρήματα, για να συνταθούν οι άλλοι με το μέρος σας. Στις 17 του μήνα θα έχουμε την Αφροδίτη στον Υδροχόο και εσείς φαίνεστε έτοιμοι να μιλήσετε ανοιχτά και ειλικρινά με τον σύντροφό σας, αποκαλύπτοντας πράγματα για τα οποία ίσως δεν ήσασταν έτοιμοι να μιλήσετε. Θα καταφέρετε έτσι να ανανεώσετε την σχέση σας και ίσως να την πάτε σε ένα άλλο επίπεδο. η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα είναι πολύ καλή και θα σας φτιάξει την ημέρα. Μπορείτε να επεκτείνετε την διάθεσή σας αυτή και σε άλλα επίπεδα εκείνη την ημέρα. Στις 22 του μήνα θα έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο και είναι μια μέρα που πρέπει να προσέξετε πολύ την συμπεριφορά σας. θα δράτε μάλλον απότομα, προσέξτε με ποιον τρόπο σημειώνετε τα λάθη των άλλων, γιατί φαίνεστε κάπως επικριτικοί απέναντι στον περίγυρό σας.

Ιανουάριος 2016

Στις 3 Ιανουαρίου εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε τέλος σε προβλήματα που το τελευταίο διάστημα σας καθυστερούσαν και θα βάλετε ένα γενικό πρόγραμμα για τις στοχεύσεις που έχετε για το επόμενο διάστημα. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα έχουμε τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο και προβλήματα που αφορούν τα τεχνολογικά μέσα θα σας παιδέψουν, ενώ από τις 8 έως τις 25 του μήνα που ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω θα δαπανήσετε χρόνο και ενέργεια για οικονομικές και νομικές υποθέσεις από το παρελθόν και μάλλον θα περάσετε μια πιο στενή περίοδο λόγω έκτακτων εξόδων. Στις 10 του μήνα έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα φανείτε αποφασισμένοι να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και θα αναλάβετε πρωτοβουλίες προς αυτόν τον σκοπό, επίμονα και αποτελεσματικά. Στις 23 του μήνα έχουμε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και είναι μια πολύ καλή στιγμή για να αποφασίσετε συναντήσεις για οικονομικές συμφωνίες και δημιουργία νέων συνεργασιών, ενώ θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή ακόμα και να τα καλύψετε ολοκληρωτικά. Η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον Λέοντα στις 24 του μήνα και εσείς θα δείχνετε αποφασισμένοι να κάνετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν. Σπουδές επάνω σε αγαπημένα σας αντικείμενα, ταξίδια και δημιουργικές ενασχολήσεις σας περιμένουν. Από τις 25 του μήνα ο Ερμής ακολουθεί ορθόδρομη πορεία στον Αιγόκερω και αυτό για εσάς σημαίνει κούραση, που οφείλεται σε ένα επίπονο πρόγραμμα, που όμως θα έχετε εσείς φτιάξει, για να επιτύχετε τους στόχους σας. Χάρις αυτό θα καταφέρετε μεγάλες επιτυχίες, που συνεπάγονται και οικονομικά αποτελέσματα, θα πρέπει όμως να προφυλάξετε την υγεία σας.

Δεκέμβριος 2015

Με περισσότερη εσωστρέφεια θα υποδεχθείτε τον Δεκέμβριο, αφού από τις % του μήνα και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Σκορπιό, θα ασχοληθείτε με τις εσωτερικές σας ανάγκες και επιθυμίες, θέλοντας να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και ποιο μονοπάτι θα ακολουθήσετε. Η παρέα ατόμων του στενού σας περιβάλλοντος θα σας ηρεμεί. Από τις 10 του μήνα και με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα έχετε βελτίωση των εσόδων σας και διάφορες οικονομικές ευκαιρίες, ίσως βρείτε ένα νέο πολύ προσοδοφόρο επαγγελματικό αντικείμενο ή κάνετε μια σημαντική συνεργασία . Η Νέα Σελήνη στο Ζώδιό σας στις 11 Δεκεμβρίου θα δείτε να προωθούνται τα σχέδιά σας και να εκτινάσσετε η καριέρα σας. Θα κάνετε πιθανόν νέες συνεργασίες και συμφωνίες που θα σας αποφέρουν κέρδη και θα έχετε μεγάλη προσωπική επιτυχία. Η Πανσέληνος των Χριστουγέννων στον Καρκίνο, θα σας κάνει να θελήσετε να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε και μπορείτε να συνεννοηθείτε, ενώ κάποια θέματα εκκρεμοτήτων επαγγελματικών ή οικονομικών θα σας λυθούν, ίσως με την βοήθεια στενών σας φίλων. Από τις 30 Δεκεμβρίου και με την Αφροδίτη στο Ζώδιο σας, θα πάρετε νέες αποφάσεις, ή θα σας οδηγήσει εκεί η ζωή, ώστε να γευτείτε την ευτυχία και την επιτυχία. Επαγγελματικά και οικονομικά θα είναι μια από τις πλέον επιτυχημένες περιόδους σας. Αισθηματικά θα αναμορφώσετε την σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα ζήσετε μοναδικές στιγμές με νέες γνωριμίες και φλερτ.

Νοέμβριος 2015

Θα νοιώθετε πολύ φιλικά με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας και θα είστε ικανοποιημένοι από την σχέση με τον σύντροφό σας στις 2 Νοεμβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό. Οι αδέσμευτοι θα προσπαθήσετε να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα νοιώσετε πολύ γοητευμένοι από την παρουσία του. Στις 8 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ζυγό θα είστε πολύ γοητευτικοί και θα κάνετε συναρπαστικές γνωριμίες. Με τον σύντροφό σας η σχέση σας θα είναι πολύ τρυφερή και παθιασμένη. Θα γνωρίσετε άτομα κύρους που θα σας υποστηρίξουν. Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 11 Νοεμβρίου, θα έχετε νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά σας και στην καριέρα σας. Θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και θα είστε αγαπητοί στον επαγγελματικό σας χώρο. Στις 12 Νοεμβρίου με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό, θα κάνετε κάποιες πολύ σημαντικές γνωριμίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σας. Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Από τις 20 Νοεμβρίου ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη θα μπορέσετε να ομαλοποιήσετε όλες τις κοινωνικές και διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ακόμη θα κάνετε πολύ σημαντικές γνωριμίες που θα σχετίζονται με την καριέρα σας και την βελτίωση των οικονομικών σας. Με τον σύντροφό σας η σχέση σας θα είναι αρμονική και τρυφερή. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε συναδερφικές γνωριμίες. Στις 26 του μήνα έχουμε την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την συμπεριφορά σας προς τον σύντροφό σας και να αποφύγετε εγωιστικές συμπεριφορές.

Οκτώβριος 2015

Οι κινήσεις σας θα χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και βεβαιότητα, θα είστε πολύ προσεκτικοί και με τον τρόπο αυτό δεν θα έχετε προβλήματα και εκκρεμότητες. Από τις 8 Οκτωβρίου θα υπάρξουν πολύ θετικά αποτελέσματα σαν επιβράβευση των προηγούμενων προσπαθειών σας. Θα έχετε αύξηση των εσόδων σας και πιθανόν μια ευκαιρία για βελτίωση των οικονομικών σας στο άμεσο μέλλον. Θα είστε πολύ προσεκτικοί στο τι υπόσχεστε και δεν θα αναλαμβάνετε επιπλέον υποχρεώ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2017 Για τον Ιανουάριο του 2017 το πλανητικό σκηνικό προβλέπει ότι θα υπάρχει υψηλό κίνητρο για να επιτύχετε τους στόχους σας...

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2017 Για Ιανουάριο του 2017 οι προβλέψεις μας λένε ότι αυτός ο μήνας είναι προμήνυμα ότι η έμφαση θα δοθεί στην καριέρα σας, την...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2017 Τον Ιανουάριο του 2017 ο Λέων δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το επάγγελμα και τη σταδιοδρομία – οι ανησυχίες αυτές είναι για...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2017 Η χρονιά ξεκινά με ένα μεταβατικό μήνα. Οι περισσότεροι από τους πλανήτες βρίσκονται στον ανατολικό τομέα του Εαυτού, στο...

Αιγόκερως-Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως-Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως-Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2017 Συνήθως την άνοιξη έχουμε την καλύτερη στιγμή για την έναρξη νέων επιχειρήσεων ή επιχειρήσεων, αλλά για εσάς που είστε...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2017 Η εσωτερική, πνευματική ζωή υπήρξε ισχυρή για μερικά χρόνια, αλλά αυτό το μήνα είναι ιδιαίτερα έντονη - είναι πραγματικά ο...