Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάρτιος 2017

Το ορόσημο στις 26 Φεβρουαρίου και η ηλιακή έκλειψη σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό μεγάλες δυνάμεις τον μήνα Μάρτιο. θα έχτε εκτός των άλλων το κουράγιο να εργαστείτε σκληρότερα για να ξεπεράσει τις αντιξοότητες. Μια υπέροχη σειρά από χρήσιμες όψεις και συνθήκες αυτό το μήνα σας επιτρέπει να επιλύσετε οποιαδήποτε προβλήματα προτού να πάρουν κακή τροπή.

Η Αφροδίτη θα αρχίσει να είναι ανάδρομη - αλλά σε μια πολύ θετική σχέση  και γωνία για το ζώδιό σας - από το Μάρτιο στις 4. Ο πλανήτης των τεχνών, της ψυχαγωγίας και της αναψυχής κινείται μέσα από την πιο αυτο-εκφραστική και ρομαντική περιοχή του ζωδίου σας στο γράφημα σας. Αυτό που κινείται προς θετικά λοιπόν στις ημέρες που έρχονται είναι τα πιο εγκάρδια αισθήματα που μπορούν να σας συμβούν και επιδιώξεις για παραπάνω εμβάθυνση συναισθημάτων.

Η κοινωνικά ευχάριστη Αφροδίτη βοηθά την προώθηση των σχέσεων, ενισχύει τη δημιουργικότητα και παίζει με τα φυσικά ταλέντα σας. Η ανάδρομη φάση φέρνει μια εστίαση σε αυτούς τους τομείς της ζωής και είναι ένα θετικό συν που αφορά τα παιδιά. Οι ημερομηνίες γύρω από τις  18 και 25 του Μάρτη  μπορεί να είναι αξιοσημείωτες σχετικά με οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές, δηλαδή τον έρωτα, την δημιουργικότητα και τα παιδιά.

Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσετε ότι, όταν ο πλανήτης της αγάπης είναι ανάδρομος μπορεί να υπάρξει μια μεταβατική περίοδος που εμπλέκονται διάφορα πρόσωπα και διάφορες εποχές της ζωής σας. Είναι μια εποχή που ίσως φέρει καθυστερήσεις, για κάποιον λόγο. Πάρτε το χρόνο σας - δεν χρειάζεται να πιέσετε ούτε τον εαυτό σας ούτε τους άλλους. Πάρα πολύ μεγάλη βιασύνη μπορεί απλά να σημαίνει επαναλήψεις λαθών ούτως ή άλλως.

Μερικά από τα θέματα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης μπορεί να ξεκίνησαν γύρω στις αρχές του Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους. Και, όσον αφορά τις περιοχές που έχουν αναφερθεί, κοιτάζοντας πίσω οκτώ χρόνια, μπορεί η Αφροδίτη να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για σας.

Η Πανσέληνος στις  12 του Μάρτη στρέφει τα φώτα στο ζενίθ του ηλιακού γραφήματός σας. Είναι μια πολύ δημόσια Σελήνη, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει για σας όσον αφορά την αναγνώριση ή όπου απαιτείται να αναλάβετε την ευθύνη της κατάστασης. Είναι σαν βάζοντας στο κεφάλι σας κάτι που μόνον εσείς ξέρετε πόσο σημαντικό είναι, να μπορείτε να απολαύετε τους καρπούς των κόπων σας με ελεύθερη δημοσιότητα .

Μπορεί επίσης να υπάρξουν αλλαγές στη διοίκηση στο χώρο εργασίας σας, ή μεγαλύτερη συμμετοχή με το αφεντικό σας ή ανώτερα στελέχη. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 17 του μήνα μπορεί να είναι σημαντικό για εκείνους που γεννήθηκαν γύρω της 20ης Δεκ όσον αφορά την επισημοποίηση σε συνθήκες και συμβάσεις ή συμβόλαια ή την οριστικοποίηση σχέσεων.

Η δράση της Σελήνης ενδυναμώνει τη συναισθηματική σας ζωή από την 1η μέχρι νωρίς το απόγευμα της 2ης Μαρτίου, από τις ο μέχρι το πρωί στις 11, από νωρίς το απόγευμα στις 18 και όλο το διήμερο 19 και 20 και πάλι το διήμερο 28 και 29.

Φεβρουάριος 2017

Μπορεί να ξεκινήσετε αυτό το μήνα σε μια πιο σκοτεινή διάθεση από το συνηθισμένο. Κάθε κατήφεια θα ενισχύεται μόνο μέχρι την 10η Φεβ και την Σεληνιακή έκλειψη. Μπορεί να αντιμετωπίσετε περισσότερες συνθήκες δοκιμής από το συνηθισμένο για μια εβδομάδα ή δύο, αλλά δεν χάνετε την πίστη σας . Το σημαντικό ορόσημο στις 26 Φεβρουαρίου είναι η ηλιακή έκλειψη που φέρνει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Πλούτωνας σε εξάγωνο με το ζώδιό σα όλη αυτήν την περίοδο υποστηρίζει την ανάπτυξη της ψυχής, όπου αλλαγές και νέες ευκαιρίες να αυξήσετε την προσωπική σας δύναμη και μια ικανότητα να μεταρρυθμίσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο σας δονούν. Δυνάμεις που δρουν πίσω από τις επιφανειακές συμπεριφορές σας βοηθούν, μια επιρροή η οποία θα μπορούσε να εκδηλωθεί ως βοήθεια από τα αφεντικά, άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή, επιχειρήσεις ή κρατικούς φορείς. Η αυτοπεποίθηση πρέπει να είναι πολύ υψηλή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να νιώθετε αυξημένη δύναμη και ανάγκη για εξουσία .

Ο Ποσειδώνας σε τρίγωνο με το ζώδιό σας στο διάστημα 2017 - Φλεβάρης 2021 είναι πιο έντονος από ποτέ αυτή τη στιγμή  και σας επιτρέπει να ακολουθήσετε μια πιο πνευματική πορεία που σας βοηθάει εκτός των άλλων να προφυλαχθείτε από κάποια κρίση για την υγεία ή από το να χάσετε το δρόμο σας. Αυτό είναι μια μεγάλη στιγμή για τις σχέσεις και θα πρέπει να εμβαθύνετε την πνευματική συνάφεια μεταξύ των ανθρώπων που αγαπάτε. Υπάρχει επίσης μια καλή ευκαιρία για να ικανοποιήσετε πνευματικά ένα ιδανικό συνεργάτη, μια αδελφή ψυχή που πραγματικά μπορεί να συνδεθεί μαζί σας.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 29 Ιαν - 9 Φεβ μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από κάποιους που δεν θέλουν να παραδεχτούν  ότι έχετε προχωρήσει πολύ στο μονοπάτι της προσωπικής σας εξέλιξης. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην αφεθείτε σε εγωιστικές αντιπαραθέσεις αλλά να κρατήσετε τα κεκτημένα σας για τον εαυτό σας χωρίς να γίνεστε φανταχτεροί και αλαζόνες.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 Φεβρουαρίου ενισχύει τη φυσική σας άμυνα απέναντι σε δυσκολίες και σας βάζει δυναμικά στο παιχνίδι της κατάκτησης των επαγγελματικών σας στόχων.  Δίνει επίσης ιδιαίτερη έμφαση στη δυναμική σχέση με κάποιους ανθρώπους κύρους με αυξημένη ένταση και διαφωνίες. Οι πολλές θετικές πτυχές στην σεληνιακή έκλειψη σας δίνουν την ευκαιρία για την επίλυση τυχόν δυσκολιών στις σχέσεις πιο εύκολα από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Η επίδραση αυτής της έκλειψης θα διαρκέσει μέχρι την 7η του Αυγούστου και πρέπει να εκμεταλλευτείτε την δυναμική της χωρίς αναστολές .

Ο Ερμής σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 13 έως 20 Φεβ μπορεί να φέρει αρνητικές σκέψεις και  σκληρά λόγια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ σε εντάσεις και διαφωνίες με ανωτέρους σας. Να κινηθείτε πολύ προσεκτικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με αγοραπωλησίες και να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από δήθεν ευκαιρίες που σας εντυπωσιάζουν μεν αλλά δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα θετικό.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από 27 Φεβ έως 10 Μαρ φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού καθρέπτη ηρεμίας και ισορροπίας. Είστε εξαιρετικά δημιουργικοί και το Εγώ σας έρχεται σε αρμονία με τις βαθύτερες ανάγκες σας. Δείτε με θετικό τρόπο κάποιες προσπάθειες που θα κάνουν άνθρωποι που αγαπάτε και εμπιστεύεστε να σας τραβήξουν έξω από την πεπατημένη και την ρουτίνα . Είναι ιδανική στιγμή για να τολμήσετε μια βαθιά επαγγελματική τομή.

Η ηλιακή έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε την πραγματικότητα σε μια μαγική ύλη θαυμάτων, όλοι και όλα θα υποτάσσονται στην θέλησή σας. Αυτό βέβαια είναι ένα δύσκολο δώρο που θα πρέπει να το χειριστείτε με σοφία και με γνώμονα την συνολική σας εξέλιξη. Μην χρησιμοποιήσετε την πειθώ σας που θα είναι άφθονη για να παίξετε με τα συναισθήματα άλλων ανθρώπων, μην κάνετε σαν παιδιά σε εργοστάσιο καραμέλας!

Τοξότης

Η αναδρομή του Δία από τις 6 Φεβρουαρίου στον Ζυγό είναι το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός για τους Τοξότες και σηματοδοτεί μια περίοδο περισυλλογής και όχι απότομων αποφάσεων. Δείτε με ευγνωμοσύνη όλα όσα σας έχει χαρίσει το σύμπαν και κάντε αυτήν την αναδρομή μια προσευχή για ένα καλύτερο μέλλον σε πιο στέρεες και διαρκείς βάσεις.

Το καλό ξεκίνημα για το έτος που απολαμβάνετε από τον περασμένο μήνα φαίνεται ότι θα συνεχιστεί για τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα του Φλεβάρη 2017. Τυχόν σημαντικές συναντήσεις ή  θέματα επιχειρήσεων θα πρέπει να σας απασχολήσουν από την πρώτη εβδομάδα. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 10 του μήνα μπορεί να φέρει ένα φωτεινό σημείο σε σχέση με τις τις προκλήσεις στη ζωή σας, ειδικά σε στενές σχέσεις. Ωστόσο, αυτή η έκλειψη σας δείχνει, επίσης, τρόπους για την επίλυση τυχόν διαφωνιών.

Η Αφροδίτη στον φιλικό σας Κριό σας δίνει δυναμισμό και θα σας ωθήσει στην αναζήτηση φλερτ που θα έχει σημασία και νόημα, μακριά από εφήμερες σχέσεις.  Χρησιμοποιήστε την δυναμική της για να γίνετε ουσιαστικά κοινωνικοί και να αυξήσετε την επιρροή σας σε άτομα που από την μια θα σας γεμίζουν σε συναισθηματικό επίπεδο από την άλλη μπορούν να σας φανούν χρήσιμα στην ανέλιξη της καριέρας σας.

Ο Ερμής από 30 Ιαν έως 7 Φεβ φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις σχέσεις ουσίας με τους άλλους ανθρώπους. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να δείτε τι θα κάνετε με την εργασία σας, καθώς το παρελθόν προβάλλει ολοκάθαρα μπροστά σας και σας δείχνει τα λάθη που πιθανόν έχουν γίνει. Αυτό δεν είναι καθόλου κακό, ίσα  - ίσα που σας βοηθάει να ανακαλύψετε νέες στρατηγικές και προσεγγίσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Η δράση του Ήλιου σας από 8 έως 18 Φεβρουαρίου μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από τον ίδιο σας τον εαυτό. Είναι τελείως διαφορετικό πράγμα να εύχεστε μια αλλαγή στην ζωή σας – είτε αυτή έχει να κάνει με τον επαγγελματικό τομέα είτε με τις προσωπικές σας σχέσεις – και άλλο να εργάζεστε με ζήλο και πειθαρχία για να καταφέρετε αυτές τις αλλαγές. Είναι πολύ πιθανόν άνθρωποι που τους αγαπάτε μεν αλλά δεν τους θέλετε μέσα στην καθημερινότητά σας να έρθουν να εγκατασταθούν κοντά σας και αυτό σας ενοχλεί, αλλά δεν θα έχετε τρόπο να το αποφύγετε.

Η Σεληνιακή έκλειψη του μήνα στον Λέοντα ενισχύει τη φυσική σας άμυνα μέχρι τις 7 Αυγούστου απέναντι σε προκλήσεις πολλών ειδών. Θα ανακαλύψετε ότι σας αρέσει να βάζετε ψηλά τον πήχη και να κατακτάτε κορυφές. Εργασίες που έχουν αρχίσει τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2016 ολοκληρώνονται τώρα και σας φέρνουν δύναμη, αυτοπεποίθηση, αναγνώριση και χρήματα.

Ο Ερμής από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 26 μπορεί να φέρει αρνητικές αντιδράσεις από ανθρώπους που υπόγεια σας ζηλεύουν. Μην αφεθείτε σε μνησικακίες, μην επιτρέψετε σε ανθρώπους που δεν έχουν αρχές να σας παρασύρουν στο δικό τους γήπεδο.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό από τις 23 Φεβρουαρίου έως 1η Μάρτη δίνει μια ισχυρή ώθηση για να ξεφύγετε από κάθε περιορισμό σε όλες τις καταστάσεις στη ζωή σας. Χρειάζεται να προσθέσετε τον ενθουσιασμό ως μπαχαρικό για να νοστιμίσετε ζωή σας. Το περισσότερο δυναμικό από αυτό το λίκνο με ακανόνιστη ενέργειας θα το χρησιμοποιείτε επάνω στο να κυνηγάτε τις επιθυμίες και τους στόχους σας, τόσο το καλύτερο. Θέλετε να βρείτε νέους ανθρώπους και επιδιώκετε και την τόνωση του εγώ σας με περιπέτειες, εργασία και σχέσεις. Μπορείτε να εκφράσετε πλήρως την kinky πλευρά σας τώρα και απολαύσετε κάποια διασκέδαση με αυτό. Μπορεί να φοράτε ρούχα κάπως τολμηρά ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό στην κρεβατοκάμαρα.

Ο Άρης απέναντι από τον Δία από 24 Φεβρουαρίου έως 1 Μάρτη αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την επιθυμία να κερδίσετε σε όλους τους τομείς και μάλιστα αναδρομικά. Θέλετε περισσότερα από τη ζωή και είστε πρόθυμοι να αναλάβετε κινδύνους για να φτάσετε εκεί που θέλετε. Με ένα  σύνθημα τύπου "αυτός που τολμά κερδίζει» μπορείτε να έχετε σίγουρα ό,τι θέλετε, θα δείτε τις επιθυμίες σας πληρούνται τώρα και θα απολαύσετε την επιτυχία . Προσέξτε όμως, αυτός ο συνδυασμός θα μπορούσε επίσης να φέρει καταστροφή σας εάν παίρνετε εγωιστικά την ενέργειά του ή αν δεν καταλαβαίνετε τα ρεαλιστικά όρια.

Ιανουάριος 2017

Το έτος 2017 και ο Ιανουάριος ξεκινούν με 70-80 τοις εκατό των πλανητών στον ανατολικό τομέα του ωροσκοπίου σας και αυτό κάνει τον1ο οίκο σας του εαυτού πολύ ισχυρό. Ο 7ος οίκος σας του Άλλου, αντίθετα, είναι άδειος (εκτός για την επίσκεψη της Σελήνης στις 20 και 21). Ο Άρης, ο πλανήτης της Ανεξαρτησίας και της άμεσης δράσης, είναι στη δική σας σφαίρα της σύνδεσης όλο το μήνα, και σπάνια υπήρξατε τόσο  ανεξάρτητοι και χωρίς φορτία της ζωής, όπως τώρα. Πηγαίνετε για το χρυσό τώρα. Έχετε βάλει τα πράγματα στο δρόμο τους. Σχεδιάστε τη ζωή σας όπως θέλετε να είναι. Δεν χρειάζεται να προσαρμοστείτε ή να ρυθμίσετε τα πράγματα - αν οι συνθήκες δεν σας ταιριάζουν, θα τις αλλάξετε. Αν οι άλλοι δεν πάνε μαζί με τα σχέδιά σας, θα βρεθούν έξω από τη δική σας έννοια. Με τον Άρη να σας ευνοεί και με 90 τοις εκατό των πλανητών να κινείται ορθά, η πρόοδός σας θα είναι γρήγορη αυτό το μήνα.

Η προσωπική σας δύναμη είναι ασυνήθιστα ισχυρή τώρα. Με τη δύναμη έρχεται όμως και η ευθύνη. Ο κίνδυνος τώρα είναι ότι μπορεί να την χρησιμοποιήσετε καταχρηστικά – είναι στο χέρι σας την δύναμη αυτή να την χρησιμοποιήσετε σωστά. Μπορεί να σας πιάσει μια βιασύνη, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Σημειώνετε ταχεία πρόοδο με όλα τα μέσα, αλλά να είστε σίγουροι ότι η δημιουργία πάει ορθά και καλά. Να είστε προσεκτικοί στο θέμα της ανυπομονησίας με τον εαυτό σας και τους άλλους. Η ανεξαρτησία είναι ένα θαυμάσιο πράγμα. Έτσι είναι  η προσωπική πρωτοβουλία που θα σας γεμίσει χαρά. Αλλά δεν υπάρχει καμία ανάγκη να τρέχετε καταπατώντας τους άλλους (αν και ίσως δεν συνειδητοποιείτε ότι το κάνετε).

Οι περισσότεροι από τους πλανήτες βρίσκονται κάτω από τον ορίζοντα του Ωροσκοπίου σας αυτό το μήνα. Ο 4ος οίκος σας που αφορά το σπίτι και την οικογένεια  είναι ισχυρός (και θα γίνει ισχυρότερος κατά τους προσεχείς μήνες), ενώ ο 10ος οίκος σας της Σταδιοδρομίας είναι άδειος (μόνο η Σελήνη θα έρθει εδώ ανάμεσα 27 με 29 - αυτές τις μέρες θα είναι κορυφές για την καριέρα σας).

 Έτσι είστε σε μια περίοδο «νύχτας» του έτους σας. Αυτή είναι μια στιγμή για τον καθορισμό των στόχων της σταδιοδρομίας, τα σχέδια και τα όνειρα, αλλά όχι για να ενεργήσετε πάνω τους. Η ανάγκη είναι τώρα για την εσωτερική, συναισθηματική αρμονία και μια σταθερή βάση στο σπίτι. Τα ψυχολογικά θεμέλια της καριέρας σας χρειάζονται περισσότερη ενίσχυση . Υπάρχουν πολλές αλλαγές που συμβαίνουν στο σπίτι και στις σχέσεις σας με τα μέλη της οικογένειας. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας για να κρατήσετε τα πράγματα ήρεμα. Μεταβολές της διάθεσης (στον εαυτό σας και στα μέλη της οικογένειας) είναι τόσο γρήγορες που είναι δύσκολο να βρεθεί «ζώνη άνεσης» σας - αλλά θα είστε στα πιο έντονα και δυναμικά φορτία σας. Για τους επόμενους μήνες θα μαθαίνετε να είστε άνετοι με ξαφνικές αλλαγές.

Η αγάπη είναι αυτό που επιδιώκετε αυτό το μήνα και υπάρχουν πολλά που πρέπει να κάνετε. Τόσο μια σοβαρή σχέση όσο  και επιπόλαιες δεσμεύσεις είναι οι τύποι της αγάπης που επιδιώκετε. Η λίμπιντο είναι ισχυρότερη και πιο ενεργή από το συνηθισμένο. Η αγάπη είναι περίπλοκο θέμα αυτό το μήνα. Το πρόβλημα δεν είναι θέμα σύγκρουσης ή συμβατότητας, αλλά η έλλειψη κατεύθυνσης. Ούτε εσείς, ούτε η αγαπημένοι γνωρίζουν πού θέλετε να πάτε τις σχέσεις σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες αλλά δεν είναι σκόπιμο να πάρετε πάρα πολύ σοβαρά τα πράγματα.

Ξεκινάτε τον μήνα και τον χρόνο σας με την πλανητική δύναμη στο κάτω μισό του γραφήματος σας. Η καριέρα εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική - και επιτυχημένη, - αλλά είναι καλό να μετατοπίσετε την ενέργειά σας στο σπίτι, την οικογένεια και τη συναισθηματική ευεξία σας. Απλά πρέπει να εξισορροπήσετε την καριέρα με την οικογένειά σας και συναισθηματική ζωή. Οι δύο πλανήτες που σχετίζονται με την καριέρα – ο Ερμής και ο Δίας - είναι ανάδρομοι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, ώστε τα προβλήματα καριέρας  θέλουν κάποιο χρόνο για να επιλυθούν. Δεν είναι υπερβολή να μετατοπιστεί η περισσότερη προσοχή στην οικογένεια.

Ο Ήλιος στο σπίτι σας που αφορά τα χρήματα δείχνει τα κέρδη από  ξένους, ή ξένες εταιρείες ή σε ξένα εδάφη. Δείχνει  επαγγελματικά ταξίδια που σχετίζονται επίσης με το εξωτερικό. Ο Πλούτωνας δείχνει ότι έχετε τη χρηστή δημοσιονομική διαίσθηση . Η Αφροδίτη και ο Ερμής στο σπίτι των οικονομικών σας θα σας δώσουν την υποστήριξη των φίλων και των εταίρων. Κοινωνικές συνδέσεις είναι σημαντικές.

Η υγεία είναι καλή αυτό το μήνα πάρα πολύ. Ο πλανήτης για την υγεία σας, η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας μέχρι τις 24. Εδώ είστε συγκεντρωμένοι. Η καλή υγεία δεν είναι μόνο πολύτιμη για τους δικούς σας λόγους, αλλά και από μια αισθητική άποψη, καθώς σας βοηθά να φαίνεστε καλά. Η αίσθηση του στυλ είναι πολύ αποτελεσματική και αυτό είναι ένα ευχάριστο διάστημα - μέχρι τις 24 - για να αγοράσετε ρούχα ή αξεσουάρ. Οι επιλογές σας θα είναι καλές αυτό το διάστημα. Μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία περαιτέρω με μεγαλύτερη προσοχή στο ήπαρ και τους μηρούς, τα οποία είναι πάντα απαραίτητες περιοχές για σας. Μετά την 24η ενισχύστε την υγεία, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στην σπονδυλική στήλη, τα γόνατα, τα δόντια και τα οστά.

Δεκέμβριος 2016

Μια πρόσφατη αύξηση στην τάση για εξαπάτηση και σύγχυση που σας είχε ταλαιπωρήσει θα πρέπει να υποχωρήσει στις αρχές του τρέχοντος μήνα, αλλά θα επιστρέψει γύρω από τη νέα χρονιά, προσέξτε. Η Αφροδίτη φέρνει πολλή αγάπη και αρμονία κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτή τη δυναμική για να ολοκληρώσετε όλα τα γιορτινά σας ψώνια . Αν τα πράγματα φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά αυτό το μήνα, μην φοβηθείτε, πιθανότατα είναι από τους καλύτερους μήνες που έχετε βιώσει.

Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από τον Σεπτέμβριο 2016 έως τον Ιανουάριο 2017 επηρεάζει πιο έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στα τέλη του πρώτου δεκαήμερου του Τοξότη. Αυτή η επιρροή τείνει να ροκανίσει την αυτοπεποίθηση, ή  να θεωρηθεί ως μια εξασθένηση του εγώ σας. Ο Ποσειδώνας έχει την τάση να σέρνεται επάνω σας, έτσι αυτό είναι μια σταδιακή διαδικασία, αλλά σε κάποια φάση θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να έχετε τόση ενέργεια όση χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητά σας.

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας έως τις 22 Δεκεμβρίου σημαίνει το χρόνο γενεθλίων. Θα το βρείτε πιο εύκολο να εκφράσετε την ταυτότητά σας και τον εαυτό σας. Η εστίαση είναι τώρα σε σας και τους στόχους σας για το επόμενο έτος. Ώρα να σχεδιάσετε μια γραμμή κάτω από το προηγούμενο έτος και να κάνετε μια σίγουρη νέα αρχή. Η ατομικότητα και η έκφραση του εαυτού σας είναι σημαντικό στοιχείο για εσάς αυτό το διάστημα. Η επιπλέον ενέργεια τίθεται σε καλύτερη χρήση εκφράζοντας ό, τι θέλετε, καθορίστε ποιοι είναι οι στόχοι σας, ο Ήλιος σας ευνοεί για τον καθορισμό νέων στόχων.

Το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα από τις 28 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου έχει μια επίδραση εξασθένησης στη ζωτικότητά σας, γεγονός που καθιστά δύσκολο να έχετε κίνητρα ή να είστε ενθουσιώδεις στην ζωή σας, ειδικά η σκληρή δουλειά σας απωθεί. Όπως θα είστε αλλεργικοί στην εργασία, θα είστε επίσης πιο ευπαθείς σε ορισμένα ψυχολογικά θέματα και θέματα υγείας. Γεγονότα ή άλλοι άνθρωποι μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και απογοήτευση, η οποία μπορεί να σας αναγκάσει να παλέψετε ενάντια στις πιθανότητες. Είναι φυσιολογικό κάτω από αυτή την επιρροή να αισθάνεστε ανασφαλείς, ένοχοι και απολογητικοί.

Η 29 Νοέμβρη και το νέο φεγγάρι εκτείνει την επίδρασή της για 28 ημέρες μέχρι την 29η του Δεκέμβρη και το επόμενο νέο φεγγάρι. Ο Δεκέμβριος λοιπόν γίνεται εξαιρετικός μήνας για έναρξη νέων εργασιών κάθε τύπου, αλλά και για νέες ρομαντικές σχέσεις.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 7 έως 16 Δεκέμβρη αυξάνει τις ευκαιρίες σας για αγάπη και χρήματα. Θα πρέπει να αισθάνεστε γεμάτοι ευγνωμοσύνη κι αγάπη προς όλους, τόσο στους ερωτικούς σας συντρόφους όσο και στην οικογένειά σας και τους φίλους σας. Σε κοινωνικές καταστάσεις μπορεί να κάνετε μια πραγματική προσπάθεια για να ευχαριστήσετε άλλους και μοιράζεστε ζεστά συναισθήματα. Έχετε ιδιαίτερα καλές κοινωνικές δεξιότητες τώρα, ώστε μπορείτε να κάνετε νέους φίλους οι οποίοι όχι μόνον θα σας είναι ευχάριστοι, αλλά θα σας ευνοήσουν και σε θέματα δουλειάς.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Δεκ 18 - Ιαν 2 δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις . Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή, αν σας αναγκάσουν οι επιθυμίες σας να είστε επιθετικοί σε άλλους ανθρώπους. Απελευθερώστε αυτό το καυτό ενεργειακό δυναμικό μέσω της άσκησης, του αθλητισμού ή με διαλογισμό.

Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα από Δεκ 29 - Ιαν 3 μπορεί να κάνει αλλά και το Νέο Φεγγάρι στις 29 επίσης Δεκεμβρίου σας φέρνουν παράξενες αισθήσεις . Θα είστε πολύ ρομαντικοί, αλλά ταυτόχρονα θα έχετε την τάση να σκορπάτε τον δυναμισμό σας σε σχέσεις που δεν σας συμφέρουν.

Νοέμβριος 2016

Η ζωή σας θα γίνει πιο ευχάριστη και πιο εύκολη, αφού θέματα που δεν προχωρούσαν τώρα θα εξελίσσονται και θα υπάρχει επίλυση διαφόρων θεμάτων. Η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί και θα βρείτε σημαντικούς υποστηρικτές των σχεδίων σας. Ακόμη θα έχετε πολύ ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σχετίζονται με τα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα πάρετε θέσεις που έπρεπε να σας έχουν δοθεί και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, ενώ κάποιο ταξίδι ίσως να σας αποφέρει κέρδη.

Μια μεγάλη επιτυχία είναι στη διάθεσή σας στο τέλος του Νοεμβρίου του 2016. Αυτό είναι ένα καίριο διάστημα σε ένα καθοριστικό έτος που αφορά τα επιτεύγματα και τη φήμη σας. Για τέτοια σοβαρά θέματα που θα αλλάξουν την ζωή σας έχετε την εύνοια της Αφροδίτης και του Δία.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας φέτος αντιπροσωπεύει μια κορύφωση χρόνιας προσπάθειας και επιδιώκετε να πετύχετε τους στόχους σας. Ο Κρόνος σημαίνει σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα σας έχει ταλαιπωρήσει, αλλά επιτέλους οι καρποί αρχίζουν να φαίνονται και είστε πιο ώριμοι από ποτέ σε εργασιακά θέματα.

Ο Δίας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 23 Οκτ-26 Δεκ θα είναι ένας δείκτης ευτυχίας και αισιοδοξίας, όταν καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Υγεία και ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζουν, κάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το γενικά πολύ τυχερό διάστημα. Θα πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικότητα και μπορείτε να περιμένετε καλές σχέσεις με τους αγαπημένους καθώς και τα άτομα στην εργασία και σε ομαδικές δραστηριότητες .

Το εξάγωνο Δία/ Κρόνου από τις 12 Νοεμβρίου μέχρι τις αρχές του 2017 είναι μια εποχή συγκρατημένης επέκτασης. Μερικές ευκαιρίες για ανάπτυξη είναι πιθανό να είναι σε προσφορά και μπορείτε να βασιστείτε σε δεξιότητες και ευκαιρίες που είναι κατάλληλες για εσάς. Αυτές οι ευκαιρίες μπορεί να είναι στην καριέρα σας, μέσω επενδύσεων ή επιχειρηματικών συμφωνιών, ή στην προσωπική σας ζωή ως κύρια υλικά αγαθά ή στις επιλογές της σχέσης.

Η Αφροδίτη από Οκτώβριο 25-Νοέμβριος4 επιτρέπει την πλήρη έκφραση της αγάπης της φύσης και τη δημιουργικότητά σας. Θα πρέπει να αισθάνεστε την όμορφη και φιλική αύρα σας που θα προσελκύσει όμορφους ανθρώπους και πράγματα. Μια εξαιρετική στιγμή για την παροχή και λήψη αγάπης και στοργής, ξοδεύοντας χρόνο με τους αγαπημένους και με τους φίλους. Αυτή είναι η ιδανική εποχή για μια νέα σχέση.

Αισθηματικά θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφο σας, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως να γνωρίσετε τον μεγάλο έρωτα. Ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σας στις 12 Νοεμβρίου και νέες προτάσεις για συνεργασίες θα σας ενθουσιάσουν. Θα έχετε ευκαιρίες επαγγελματικές και οικονομικές. Νέες γνωριμίες και έρωτες θα υπάρξουν στον δρόμο σας.

Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα υπάρξει μια νέα σταθερότητα τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στον οικονομικό που θα σας ικανοποιήσει. Θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων. Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάθε σας εκκρεμότητα και θα προχωρήσετε σε αλλαγές των πραγμάτων που δεν σας ικανοποιούν.

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά του ζωδίου σας, θα έχετε την δυνατότητα να αναδείξετε τα ταλέντα σας, αλλά και την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές επιλογές που θα σας ευχαριστούν, τόσο επαγγελματικά, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ακόμη θα αλλάξετε την καθημερινότητά σας και θα κάνετε κινήσεις που θα νοιώσετε άνετα. Θα είστε γοητευτικοί και θα έχετε ερωτικές κατακτήσεις.

Οκτώβριος 2016

Αν έχετε ήδη αντιμετωπίσει περιορισμούς και μπλοκαρίσματα τον τελευταίο καιρό, στη συνέχεια, Οκτώβριος του 2016 είναι ένας καλός μήνας για να σπάσετε το σερί εμποδίων και να έχετε την επίτευξη των στόχων σας. Μια σειρά από χρήσιμες διελεύσεις μαλακώνει το περιοριστικό χαρακτήρα του Κρόνου για να σας δώσει περισσότερο χώρο για να κινηθείτε. Οι καλύτερες ειδήσεις από όλα είναι η αρχή μιας δίμηνης έκρηξη ανάπτυξης χάρη στους τυχερούς παλμούς του Δία.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας αντιπροσωπεύει μια κορύφωση χρόνιας προσπάθειας και προσπαθεί να πετύχει τους στόχους σας. Ο Κρόνος σημαίνει σκληρή δουλειά και υπευθυνότητα και αυτά που τώρα στην ζωή σας σημαίνουν τα περισσότερα σε σας. Το πιο δύσκολο έργο σας και το πιο υπεύθυνο θα είναι να εκτελείτε τα καθήκοντά σας, τότε το κρόνιο μάθημα θα είναι πολύ επιτυχημένο.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από  2 - 13 Οκτ δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Θα πρέπει να αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς, την εργασία, τις σχέσεις και την επιβολή μακροπρόθεσμων στόχων.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με την δυναμική του Κρόνου από 2 έως 6 Οκτ φέρνει υπομονή, επιμονή και μια ισχυρή ηθική στο πεδίο της εργασίας. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πετύχετε τους στόχους σας. Είστε αποφασισμένοι να επιτύχετε πρακτικά αποτελέσματα και δεν κάνετε λάθη. Σοβαρά ή δύσκολα καθήκοντα μπορεί να ολοκληρωθούν τώρα. Πρόοδος και αναγνώριση είναι στα χέρια σας τώρα, ειδικά στην επαγγελματική σας ζωή.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 12 Οκτωβρίου έως τις 19 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και σας κάνει να μπορείτε να συγκεντρωθείτε πολύ καλά σε πολλά πεδία. Ευνοείστε πολύ αν εργάζεστε σε οποιοδήποτε ερευνητικό πεδίο.
Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο από 13 έως 15 Οκτώβρη φέρνει μια εξαιρετική ημέρα ή δύο για οτιδήποτε απαιτεί καθαρή σκέψη, καλή κρίση και δεξιότητες οργάνωσης. Η κάλυψη της καθυστέρησης στις γραφειοκρατία, η μελέτη και η έρευνα θα επωφεληθούν επίσης από την αυξημένη συγκέντρωση και μια καλή μνήμη . Οι επιχειρηματικές συναλλαγές ευνοούνται και αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να υπογράψετε συμβάσεις ή να προβείτε  σε διαπραγματεύσεις . Μακροπρόθεσμες επενδύσεις ακινήτων είναι ιδιαίτερα ευνοημένες.

Ο Δίας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 23 Οκτ-26 Δεκ θα είναι ένας χρόνος ευτυχίας και αισιοδοξίας, όταν καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Υγεία και ζωτικότητα πρέπει να είναι σε υψηλά επίπεδα κάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το γενικά πολύ τυχερό εξάγωνο. Θα πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικότητα και μπορείτε να περιμένετε καλές σχέσεις με τους αγαπημένους καθώς και τα άτομα στην εργασία και σε ομαδικές δραστηριότητες.

Σεπτέμβριος 2016

Ο Κρόνος από το ζώδιό σας, με δύσκολες όψεις με τον Άρη, τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, θα κάνει αυτόν τον μήνα εξαιρετικά προκλητικό. Έχετε κάνει λάθη που δεν τα έχετε αναγνωρίσει, τα οποία σας έχουν στοιχίσει στην πραγματικότητα αρκετά, αλλά προς το παρόν έχετε προτιμήσει να ρίξετε τις ευθύνες σε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό σας. αυτό τώρα πια θα φανεί ότι σας έχει βλάψει. Καλό είναι λοιπόν να ετοιμαστείτε για μια καλή αυτοκριτική που θα δυναμώσει πολύ την συνείδησή σας και θα σας κάνει ουσιαστικό καλό. Στις 9 του μηνός ο Δίας εγκαταλείπει την Παρθένο και μετατοπίζεται στον Ζυγό και αυτά είναι πολύ καλά νέα για εσάς. Για έναν ολόκληρο χρόνο, με έναρξη από αυτόν τον Σεπτέμβριο, ο Δίας θα φωτίσει την επαγγελματική σας σφαίρα, δίνοντάς σας αναπάντεχα δώρα και σαφώς πολλά κέρδη, παρά τα όποια λάθη έχουν γίνει μέχρι τώρα. Η Ηλιακή Έκλειψη στις αρχές ακριβώς του μήνα και η Σεληνιακή που έπεται στις 16 συμβαίνουν σε τετράγωνο με το ζώδιό σας και οι δύο – η πρώτη στην Παρθένο και η δεύτερη στους Ιχθείς. αν είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας δεν πρόκειται να έχετε αναταράξεις ούτε στην ερωτική σας ζωή ούτε στο οικονομικό θέμα. Ειδικά όμως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο και το τρίτο του ζωδίου σας ας έχετε λίγο παραπάνω το μυαλό σας σε πρακτικά θέματα για να μην έχετε μετά – λόγω αμεριμνησίας – πολλαπλές επιπτώσεις, ειδικά στον οικονομικό τομέα πρέπει να αρχίσετε να είστε πιο υπεύθυνοι και να αποδεχτείτε ότι δεν είναι μόνον οι μεγάλες ευκαιρίες που αξίζουν τον κόπο – οι λογαριασμοί σας μπορούν να αρχίσουν να πληρώνονται και από μια «ταπεινή» προσωρινή απασχόληση, που ίσως να μην ευνοεί τις φιλοδοξίες σας, ευνοεί όμως την τσέπη σας.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, θα νοιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, πιθανόν να σας προκύψει αιφνιδιαστικά ένα μακρινό ταξίδι. Επαγγελματικά θα έχετε μια εντυπωσιακή πρόταση, προσέξτε όμως τις λεπτομέρειες. Αισθηματικά θα νοιώθετε  πολύ κοντά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι από την παρέα σας θα έχετε μια ευχάριστη έκπληξη. Στις 2 Αυγούστου επίσης ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας, θα κάνετε κινήσεις ώστε να μπορείτε να προωθήσετε καλύτερα τα σχέδιά σας. Τα πράγματα θα είναι πολύ ευκολότερα για εσάς. Θα οργανώσετε τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και τα πρακτικά ζητήματα. Θα έχετε διάθεση για διασκέδαση και ίσως περάσετε μια αξέχαστη βραδιά με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι το πιθανότερο είναι να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη από ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο θα έχετε εποπτεία όσων πραγμάτων είναι σε εκκρεμότητα και θα ασχοληθείτε με ζητήματα που προέκυψαν από αναβολές και καθυστερήσεις και αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Θα βρείτε τις λύσεις που θα είναι επωφελείς για την περίπτωσή σας. Αισθηματικά θα νοιώθετε τρυφερά και ρομαντικά με τον σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, πιθανόν να σκεφτείτε την συγκατοίκηση. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά του Υδροχόου θα παρουσιαστεί ένα θέμα που θα σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία σας ή με μια κληρονομιά, αλλά θα επιλυθεί με τον πιο ευνοϊκό τρόπο για εσάς. Γενικά στον οικονομικό τομέα, θα έχετε μια αύξηση των εσόδων σας και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία κάθε κίνηση που θα κάνετε θα έχει στόχο τα ξεκαθαρίσματα καταστάσεων. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και αισθηματικά θα υπάρχει ισορροπία στη σχέση σας.

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, κάποιες εκκρεμότητες περιουσιακές σας θα τακτοποιηθούν, ενώ θα έχετε πολύ ευχάριστα νέα για βελτίωση των εσόδων σας. Αισθηματικά θα είστε σε πολύ αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι πιθανόν να γνωρίσετε τον κεραυνοβόλο έρωτα. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα κάνετε ένα σημαντικό ταξίδι που θα σχετίζεται με τα επαγγελματικά σας. Γενικά θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών ανθρώπων στα σχέδιά σας και θα έχετε επιτυχία. Αισθηματικά θα είστε πολύ καλά με τον σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Οι αδέσμευτοι θα είστε γοητευτικοί και θα σας φλερτάρουν. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα πιθανόν να αποφασίσετε ένα σημαντικό μακρινό ταξίδι. Επαγγελματικά η νομικά ζητήματα θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο και θα έχετε επιτυχίες. Οι σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και με άτομα του στενού σας κύκλου θα είναι πού υποστηρικτικές. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, αν και θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις ωστόσο θα μπορείτε να τις ολοκληρώσετε και να επιτύχετε τον στόχο σας. Οικονομικά θα υπάρξει σημαντική βελτίωση των εσόδων σας. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και τους ανωτέρους σας, έτσι θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας. Ακόμη θα υπάρξει βελτίωση των οικονομικών σας και θα ξεπεράσετε παλιότερα προβλήματα. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα κάνετε τολμηρές κινήσεις οι οποίες όμως θα έχουν επιτυχία. Ένας μεγάλος έρωτας θα σας αναστατώσει και θα πρωταγωνιστήσει στη ζωή σας. 

Ιούνιος 2016

Με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, θα είστε πολύ γοητευτικοί και ρομαντικοί. Όσοι είστε σε σχέση θα περάσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σας με πολύ μεγάλη τρυφερότητα και ίσως κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Οι αδέσμευτοι θα δεχθείτε ενδιαφέρουσες προτάσεις ή εκπλήξεις για μια νέα ερωτική περιπέτεια . Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στους Διδύμους που είναι και κυβερνήτης τους, θα ασχοληθείτε κυρίως με τις συνεργασίες σας και θα διαμορφώσετε έναν καλύτερο τρόπο επικοινωνίας, αλλά και παραγωγικότητας. Ακόμη θα σας ενδιαφέρει η σχέση με τον σύντροφό σας και θα του κάνετε μια υπέροχη έκπληξη. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου, τα επαγγελματικά σας σχέδια θα φροντίσετε να έχουν θετική εξέλιξη και θα κάνετε πολύ συγκεκριμένες κινήσεις. Οικονομικά ζητήματα και κυρίως κληρονομικά θα τα τακτοποιήσετε και θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα έσοδά σας. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα είστε πολύ δυναμικοί και σίγουροι για τον εαυτό σας. Διάφορα θέματα που εκκρεμούν θα τα ρυθμίσετε και θα ετοιμάσετε ένα νέο ξεκίνημα σε ό, τι σας ενδιαφέρει περισσότερο. Οι αισθηματικές σας σχέσεις θα είναι πολύ αρμονικές. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου και θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά ζητήματα και οικονομικές υποθέσεις. Θα προσπαθήσετε και θα πετύχετε με άτομα του στενού σας κύκλου να έχετε την επιτυχία που επιθυμείτε. Στον αισθηματικό τομέα θα ξεκαθαρίσετε και θα ανανεώσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε συγκεκριμένες επιλογές. Ακόμη στις 30 Ιουνίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, θα δείτε κάθε εκκρεμότητα με σοβαρότητα και θα μπορέσετε με την υποστήριξη του στενού σας περιβάλλοντος να τακτοποιήσετε τα πάντα.

Μάιος 2016

Η παραγωγική και φιλική σε συνθήκες επίδραση από την νέα σελήνη τον Απρίλιο θα συνεχιστεί μέχρι την 6η του Μάη και την Νέα Σελήνη. Η Αφροδίτη τότε φέρνει ευκαιρία τ αγάπης και πιθανότητες για χρήματα για λίγες μέρες, αλλά οι περισσότεροι Τοξότες το διάστημα του Μαΐου του 2016 θα έχετε αγώνα για να λύσετε κάποια ένταση ή τον περιορισμό που πλανάται εδώ και μερικούς μήνες τώρα. Ο Δίας σε τετράγωνο με τον Κρόνο κορυφώνεται αυτόν τον μήνα στις 26 Μαΐου Αυτή η σημαντική διέλευση δημιουργεί εσωτερική ένταση και θα έχετε να αντιμετωπίσετε την κριτική ή τον περιορισμό σε πολλές περιστάσεις στη ζωή σας. Θα νιώθετε  αβέβαιοι για το μέλλον σας. Κάθε τομέας της ζωής σας που έχει βγει εκτός ελέγχου θα υπόκειται στην ισχυρή πλευρά του Κρόνου. Ο Κρόνος στο ζώδιό σας φέτος δείχνει σοβαρότητα και σκληρή δουλειά. Τα αποτελέσματα μπορούν να κυμανθούν από την απώλεια κάποιων προσώπων έως και τη θλίψη για την επίτευξη και την αναγνώριση που δεν έρχονται. Ο Δίας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 20 Φεβ-27 Ιούλ φέρνει την ελπίδα και την αισιοδοξία με μια ισχυρή παρόρμηση να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία από τις 8 Μαΐου έως τις 12 φέρνει ευθυμία, αισιοδοξία και αφθονία της αγάπης. Αυτό είναι ένα από τα πιο όμορφα πλανητικά γεγονότα και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσους αναζητούν την αγάπη. Σας κάνει να  φαίνεστε πιο ελκυστικοί αλλά και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και να εκφράσετε την πιο στοργική και φιλόξενη πλευρά της προσωπικότητάς σας. Αυτή είναι προφανώς μια μεγάλη στιγμή για τη νέες γνωριμίες, αλλά και για την επιδιόρθωση τυχόν αγχωτικών σχέσεων. Η αν

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Η πρόσφατη ηλιακή έκλειψη θα σας δώσει άφθονη ενέργεια και τον ενθουσιασμό για το μεγαλύτερο μέρος του Μαρτίου του 2017. Τα...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Αυτός ο μήνας σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε τα όνειρά σας σε πραγματικότητα αντλώντας από το Θεό αλλά και από την...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Αυτός ο μήνας της άνοιξης και ο κύκλος έκλειψης τονίζει τον Οίκο που αφορά τον έρωτα και τις σχέσεις σας. η εμπειρία της...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Ο Μάρτιος παραδοσιακά για εσάς αντιστοιχεί στον μήνα που φωτίζονται οι σχέσεις σας μέσω του πολικού σας Κριού. Ταυτόχρονα...

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017 Έχετε μεγάλα αστέρια αυτό το μήνα να φροντίζουν και να φωτίζουν την κοινωνικοποίηση και την εργασία προς τους στόχους σας....

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάρτιος 2017Ο κύκλος της έκλειψης στον χώρο των Ιχθύων διατηρεί την επιρροή της Σελήνης σε όλη την περίοδο του Μαρτίου. Δρα με μια πολύ...