Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Φεβρουάριος 2018

Η Νέα Σελήνη στις 16 Ιανουαρίου είναι ισχυρή για θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα, τους πόρους, τα ταλέντα, την άνεση και την ασφάλεια, αγαπητέ Τοξότης, και τα θέματα που θέτουν τον τόνο για τα μέσα Ιανουαρίου έως τα μέσα Φεβρουαρίου.

Υπάρχει μια ασυνήθιστα ισχυρή εμφάνιση πλανητών, συμπεριλαμβανομένων των βαρέων βαρών Κρόνος και Πλούτωνας, στο δεύτερο σπίτι του ηλιακού σας διαγράμματος, γεγονός που υποδηλώνει μια σημαντική νέα αρχή ή έμφαση σε οποιοδήποτε (ή πολλά) θέματα που αναφέρονται παραπάνω. Οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικές για την πραγματοποίηση αλλαγών και βελτιώσεων στη ζωή σας, ώστε οι στόχοι που σχετίζονται με τα οικονομικά, τις επιχειρήσεις, την ασφάλεια και την άνεση να είναι πιο ρεαλιστικοί και να εκπληρώνουν μακροπρόθεσμα. Αυτή η έμφαση εμφανίζεται στο σημάδι του Αιγόκερω, μετά από όλα - ένα σημάδι που έχει τα μάτια του σε ό, τι έχει σημασία μακροπρόθεσμα - και να καρπωθεί τις ανταμοιβές του, πρέπει λίγο να σκεφτείτε σαν Αιγόκερως σχετικά με τα χρήματα τώρα. Αυτό ισχύει και για την ανάπτυξη μιας ισχυρότερης αίσθησης αυτοπεποίθησης και αξίας καθώς καταλαβαίνετε καλύτερα τις δυνατότητές σας καθώς και αυτά που έχετε ήδη από πλευράς πόρων, υλικού και άλλων, συμπεριλαμβανομένων των φυσικών ταλέντων.

Έχετε φανταστική υποστήριξη για τις προσπάθειές σας από τη διαίσθησή σας ή από τα παρασκήνια. Μάθετε τι και ποιος πραγματικά αξίζετε από μέσα προς τα έξω, και ενώ αυτό είναι ένα θέμα που θα διαδραματίσει για πολλούς επόμενους μήνες, βρίσκεστε στο πάχος του τώρα και είναι πιθανό να αλλάξει ολόκληρη την προσέγγισή σας τα χρήματα και τα υπάρχοντα προς το καλύτερο. Όσον αφορά τα χρήματά σας, τα ταλέντα και τα τιμαλφή σας, είστε σε θέση να διαχειριστείτε καλύτερα ή να εργαστείτε για την επίτευξη των στόχων σας. Για μερικούς, αυτό μπορεί να είναι μια στιγμή για να ανακαλύψετε παλιούς πόρους ή ιδέες που σας ωφελούν στο παρόν . Η απόρριψη και η ανανέωση ενός παλιού έργου ή χόμπι μπορεί να είναι επικερδής και ικανοποιητική. Το εισόδημα μπορεί να ενισχυθεί από τις φανταστικές επιχειρήσεις, τα ψυχικά επαγγέλματα ή τα επαγγέλματα που βοηθούν / θεραπεύουν, ή άλλες εργασίες πίσω από τη σκηνή. Αναζητήστε ευκαιρίες για να γυρίσετε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση εάν αυτό είναι ένα πρόβλημα, καθώς έχετε όλη τη δύναμη να ξεπεράσετε τις προκλήσεις τώρα. Για ορισμένους από εσάς, είναι μια υπέροχη στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ή ένα έργο, να αναλάβετε δράση σε μια ιδέα λήψης χρημάτων, να ανοίξετε λογαριασμό αποταμίευσης ή να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό - οτιδήποτε σας βοηθά να δημιουργήσετε, να διαχειριστείτε ή να αναλάβετε τους πόρους σας. Ήρθε η ώρα να εξετάσετε διαφορετικά τα ταλέντα και τους πόρους σας και να λάβετε μέτρα για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πράγματα προς όφελός σας.

Ιανουάριος 2018

Με τον Άρη να συνοδεύει τον Πλούτωνα  αυτό το μήνα, θα πρέπει να μείνετε στα συνηθισμένα. Υπάρχει μια νέα σελήνη και πολλά άλλα φωτιστικά στο δεύτερο σπίτι των οικονομικών σας που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Οι φίλοι έρχονται στη διάθεσή σας και σας καθορίζουν άμεσα για τα μελλοντικά σχέδια . Το περιβάλλον στο σπίτι εξακολουθεί να υπόκειται σε κάποιες ιδιόμορφες αναταραχές αλλά τίποτα τόσο σημαντικό ώστε να μην μπορεί να διορθωθεί. Ο Κρόνος εξακολουθεί να έχει μια γροθιά σιδήρου για τις επιλογές δανεισμού, ώστε να χρειαστεί να καταφύγετε στις δικές σας πηγές εισοδήματος για να καλύψετε τις ανάγκες σας. Παρακολουθήστε τις μετρήσεις και ξεκινήστε ένα καλό πρόγραμμα άσκησης, όπου μπορείτε να απελευθερώσετε μερικά από αυτά που έφεραν ενέργεια ή θυμό. Μπορείτε να πετύχετε πολλά τώρα, αλλά μην πιέζετε τον εαυτό σας ή τους άλλους πάρα πολύ σκληρά ή υπερβολικά αντιδράστε. Οι 7-8 Ιανουαρίου είναι οι προσωπικές μέρες σας αυτό το μήνα. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια που σας προμηθεύει για να βρείτε τον εαυτό σας νέους και συναρπαστικούς τρόπους να εκφράσετε τον εαυτό σας χωρίς να γίνετε αναλυτικοί. Έχετε υπομονή και μην εμφανίζετε εσκεμμένη συμπεριφορά όταν ασχολείστε με άλλους, ιδιαίτερα με τα αδέλφια. Προσπαθήστε να πάτε με τη ροή και να μην είστε τόσο άκαμπτοι στις σκέψεις και τις ιδέες σας που οι άλλοι σας φαίνονται πεισματάρης . Στις 10 Ιανουαρίου ένα νέο φεγγάρι στο σπίτι χρήμα σας βελτιώνει τα οικονομικά και σας επιτρέπει να αγοράσετε μια μακρά αναμενόμενη αγορά . Κάντε ένα σύντομο ταξίδι γύρω από το χρόνο της πανσέληνος στις 25 Ιανουαρίου. Οι επισκέψεις στον αδελφό ή στον γείτονα μπορούν να ικανοποιηθούν τώρα. Μπορεί να βρεθείτε να ολοκληρώσετε ένα έργο γραφής που σας παρέχει πρόσθετο εισόδημα. Η μυθοπλασία ή τα απόκρυφα θέματα παίρνουν το προβάδισμα δίνοντας απάντηση στα οικονομικά σας προβλήματα .

Δεκέμβριος 2017

Για σας, κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη του 2017 οι σχέσεις είναι ο άξονας γύρω από τον οποίο περιστρέφεται το σύμπαν .

Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - βρίσκεται στον Τοξότη, ακριβώς όπως ο Ερμής - ηγεμόνας του Οίκου των ζευγαριών του Τοξότη. Επίσης, ο Ερμής είναι ανάδρομος κατά την περίοδο 3-23 Δεκεμβρίου, προσελκύοντας την προσοχή στην περιοχή που διέπει. Έτσι τα πράγματα έρχονται στο δρόμο σας. δεν χρειάζεται να ψάξετε ή να προσπαθήσετε να τους αναγκάσετε.

Υπάρχουν χρήσιμα συμπεράσματα που πρέπει να εξαχθούν από όλα όσα συμβαίνουν στην αγάπη σας κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Προσπαθήστε να κατανοήσετε την έννοια όσων συμβαίνουν, όπως συμβαίνει, αλλά και να προσπαθήσετε να συνδέσετε τα πράγματα για να δείτε την πλήρη εικόνα!

Δεν υπάρχει έλλειψη απόδειξης αγάπης ή ευνοϊκών περιστάσεων. Απλά πρέπει να ξέρετε τι να κάνετε μαζί τους.

Από τον Νοέμβριο, ο άρχοντας του Οίκου της καριέρας του Τοξότη άρχισε να ασχολείται με το ζώδιό σας. Σχεδόν σαν να καθιστούσε χώρο για κάτι σημαντικό. Το Δεκέμβριο του 2017 βρίσκει ακόμα εδώ, κάνοντας την οπισθοδρομική κίνηση, που ωθεί στην ανάλυση, προσελκύοντας πιθανά λάθη που πρέπει να διορθωθούν ή λεπτομέρειες που πρέπει να τεθούν ώστε να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας.

Η διαδικασία ανάλυσης είναι ευπρόσδεκτη, διότι σας βοηθά να γνωρίζετε ακριβώς πού βρίσκεστε και να χτίσετε σχέδια για το 2018 σε σταθερότερο έδαφος.

Οι συνεργασίες είναι σημαντικές για τους Τοξότες κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου του 2017 και πρέπει να εξεταστούν προσεκτικά.

Όσον αφορά τα χρήματα, πρέπει να λάβετε ορισμένες αποφάσεις κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου. Θα ήταν καλύτερο να τα φτιάξετε τα σχέδιά σας τον Ιανουάριο, όταν έχετε μια σαφέστερη εικόνα των πραγμάτων.

Βρίσκεστε στη μέση μιας διαδικασίας επαναπροσανατολισμού που περιλαμβάνει την επανεξέταση ορισμένων πράξεων. Και αυτό σας ωθεί λίγο από τη διανοητική σας ζώνη άνεσης. Τα πράγματα αλλάζουν, νέες καταστάσεις απαιτούν νέα ανάλυση και ούτω καθεξής.

Σε όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου 2017, οι στιγμές κατά τις οποίες εστιάζετε πρέπει να εναλλάσσονται με στιγμές χαλάρωσης, προκειμένου να αποφευχθεί η υπερβολική εξάντληση.

Είσαι σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά υπάρχει κίνδυνος ατυχημάτων λόγω απροσεξίας ή κακού συντονισμού κινήσεων.

Προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια λίστα με τις προτεραιότητες, να την τηρήσετε και να εστιάσετε σε αυτό που είναι σημαντικότερο!

Νοέμβριος 2017

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Τοξότη για τον Νοέμβριο του 2017 προβλέπει ότι αν ξαφνικά έχετε την ώθηση στις 1, 2 και 3εις του μήνα να προχωρήσετε και ορισμένες κάπως πιο τρελές ιδέες σας, τελικά θα βγείτε αρκετά ευνοημένοι. Το ίδιο θα ισχύει αν θέλετε να ξεκινήσετε μια συνομιλία με το πρόσωπο που κάνει το σας αφορά, ξεκαθαρίζοντας αρκετά πράγματα, με τον δικό σας ξεχωριστό τρόπο. Μεταξύ 9 και 10, θα μπορούσατε ήδη να βλέπετε κάποιες όμορφες φιλίες ή σημαντικές νέες γνωριμίες που δημιουργούνται υπόσχονται να μακροημερεύσουν.

Ο Τοξότης μπαίνει στο αυλάκι του στις 16 και 17. Ανεξάρτητα από την διάθεση που έχετε, σε αυτές τις ημερομηνίες θα επηρεαστείτε. Η επιθυμία σας για δικαιοσύνη θα μπορούσε πραγματικά να έρθει στο προσκήνιο στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2017. Μπορείτε να προχωρήσετε σε μερικά αρκετά στερεά επιτεύγματα, για να μην αναφέρουμε πως θα βρίσκεστε κοντά στην ουσιαστική αγάπη, έχοντας έντονο ρομαντισμό, μεταξύ 25 και 26. Επικοινωνήστε με αυτό που λέει η καρδιά σας στις 29 και 30.

Θα συμμετέχετε σε μια όμορφη κουβέντα κατά το πρώτο τριήμερο του μήνα. Γιατί να μην επωφεληθείτε από αυτή τη συνομιλία θα πρέπει να βρείτε το κουράγιο να εκφράσετε και εσείς από την δική σας πλευρά τις δικές σας θέσεις. Μεταξύ 9 και τον 10, θα μπορούσατε ήδη να δείτε μερικά ρομαντικά αποτελέσματα που προκύπτουν εξαιτίας της ανάληψης πρωτοβουλιών από την πλευρά σας. Πραγματικά, μπορεί να αποφασίσετε να κλείσετε ένα ερωτικό ραντεβού με ένα πρόσωπο που συναντήσατε τυχαία μέσα στο ασανσέρ.

Βρίσκεστε εντελώς στην θέση που πρέπει στις 16 και 17 Νοεμβρίου του 2017. Έχετε ξεπεράσει μερικές εντελώς άχρηστες αναστολές και τελικά γνωρίζετε πραγματικά τον εαυτό σας. Και θα αρέσει πολύ αυτό στον κοινωνικό σας περίγυρο! Οι Τοξότες θα πρέπει σίγουρα να κάνετε το καλύτερο δυνατό για να εστιάσετε σε αυτό που νομίζετε ότι είναι σωστό και να μελετήσετε αυτό που θεωρείτε ότι είναι λάθος, όταν πρόκειται για τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν και επικοινωνούν στις 21 και 22. Μιλήστε μαζί τους. Να είστε ανοιχτοί και στην προοπτική τους. Ο ρομαντισμός σας θα είναι πολύ έντονος στις 25 και 26 Νοεμβρίου του 2017. Κάντε ορισμένες σημαντικές συζητήσεις μεταξύ 29 και 30 του μήνα, με περισσότερο θάρρος. Πραγματικά, οι άλλοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για εσάς.

Το Ωροσκόπιο του Τοξότη του 2017 προβλέπει ότι εάν έχετε μια ιδέα εκατομμυρίων, οι υπέροχες δεξιότητές σας στην επικοινωνία θα την μετατρέψουν σε ιδέα δισεκατομμυρίων, με την μυθική επικοινωνία στο πρώτο τριήμερο του μήνα. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις τεράστιες δυνατότητες επικοινωνίας σας, αυτό το μήνα, θα πετύχετε σχεδόν τα πάντα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Προσοχή στις λεπτομέρειες, στις 9 και 10 του μήνα, πραγματικά πρέπει να σκεφτόμαστε την «μικρή εικόνα».

Ο Τοξότης καταφέρνει να παραμένει επικεντρωμένος στις μικρές λεπτομέρειες, όμως, και δεν θα πάει τίποτα στραβά. Εσείς και οι συνάδελφοί σας θα μπορούσατε να εργάζεστε σε ελαφρώς διαφορετικούς ρυθμούς στις 14 και 15 Νοεμβρίου του 2017, αλλά μην αφήνετε αυτό να σας απογοητεύσει. Στην πραγματικότητα, δείτε αν πιθανώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό! Μέχρι τις 21 και 22, είστε έτοιμοι να πάρετε μια ευαίσθητη απόφαση σταδιοδρομίας. Κάντε την κίνηση σας στις 25 και 26. Τα πράγματα πηγαίνουν στον δρόμο σας! Επενδύστε ξανά την επικοινωνιακή σας δύναμη στις 29 ή στις 30 Νοεμβρίου του 2017. Τα αποτελέσματα θα σας ανταμείψουν.

Οκτώβριος 2017

Ο Οκτώβριος 2017 είναι γενναιόδωρος με τους Τοξότες όταν πρόκειται για θέματα της καρδιάς. Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - και ο Άρης ο ηγέτης του Οίκου του ερωτισμού του Τοξότη - βρίσκονται σε ισχυρές θέσεις που δίνουν ελευθερία δράσης. Ο Ερμής - κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων - βρίσκεται σε ένα ευεργετικό σπίτι κατά το πρώτο μισό του μήνα και βρίσκεται σε σύνοδο με έναν ωφέλιμο πλανήτη κατά το δεύτερο μισό του μήνα.

Η συνολική εικόνα του Οκτωβρίου δεν είναι ήρεμη και γεμάτη αρμονία, αλλά μάλλον δυναμική, προκλητική και με αλλαγές στο ρυθμό. Αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι με τον ένα τρόπο ή τον άλλο πράγματα πάνε υπέρ σας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Οκτωβρίου 2017 είναι ότι οι σχέσεις των Τοξοτών έχουν να κάνουν με την κοινωνία, με διαφάνεια. Ίσως να διασχίζουν μονοπάτια στην σταδιοδρομία ή να βοηθούνται παρακολουθώντας εκδηλώσεις όπου υπάρχουν πολλοί άνθρωποι.

Για τις δουλειές σας, κατά τον Οκτώβριο του 2017 τα πράγματα πηγαίνουν με τον ίδιο σθεναρό τρόπο που έκαναν τον προηγούμενο μήνα.

Ο Άρης είναι στον Οίκο του Τοξότη της καριέρας κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων δεκανών, και κατά το πρώτο μισό του μήνα διατηρεί την σχέση του με την Αφροδίτη.

Ο Άρης είναι ανταγωνιστικός και αποφασιστικός, θέλοντας να ισχυριστεί, να προχωρήσει, να αποδείξει τη δύναμή του. Χρειάζεται προκλήσεις και, εάν δεν δοθούν, τις αναζητά ή τις δημιουργεί. Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη εξομαλύνει το δρόμο σας προς τους στόχους που έχετε θέσει μέσα από τη διπλωματία, την προσωπική γοητεία και τους κοινωνικούς δεσμούς.

Το 11ο σπίτι του Τοξότη είναι πολύ απασχολημένο τον Οκτώβριο του 2017, γεγονός που υπογραμμίζει τη σημασία των συλλογικών δράσεων που μπορούν να περιλαμβάνουν ενώσεις, ιδρύματα, αδελφότητες, πολιτικά κόμματα, διάφορους οργανισμούς ή το ευρύ κοινό.

Στις 10 Οκτωβρίου 2017 ο Δίας - ο ηγέτης του Τοξότη - βρίσκεται σε ένα δύσκολο σπίτι όπου θα παραμείνει μέχρι τον Νοέμβριο του 2018. Γι 'αυτό πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά και να κάνετε κάποια ενέργεια για να προστατεύσετε την υγεία σας.

Θα πρέπει να δώσετε διπλή προσοχή σε αυτό μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, ενώ ο Κρόνος είναι ακόμα στον Τοξότη, και ιδιαίτερα κατά τους δύο πρώτους δεκανούς του Οκτωβρίου 2017, όταν ο Κρόνος βρίσκεται σε όψη τετραγώνου με τον Άρη.

Ζυγίστε προσεκτικά τις οικονομικές συνέπειες των αποφάσεων στο κοινωνικό ή επαγγελματικό μέτωπο!

Σεπτέμβριος 2017

Τον Σεπτέμβριο του 2017 το ζώδιο του Τοξότη μπορεί να βασιστεί στην επιτυχή ολοκλήρωση όλων των σημερινών έργων και καθηκόντων, αλλά με κάποιες επιφυλάξεις. Μεταξύ όλων των βασικών σας προστατών, μόνο ο Δίας θα παραμείνει "σε σχηματισμό", αλλά η ενέργειά του σε αυτό το στάδιο θα είναι εξαιρετική. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε πολλές προσπάθειες, αν και δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, ειδικά αν λάβετε υπόψη την αποφασιστικότητα του Τοξότη και την εξαιρετική ικανότητά του για εργασία. Ορισμένες ριζικές αλλαγές είναι πιθανές στο χώρο εργασίας. Θα σας εμπλέκουν μόνο έμμεσα, αν και δείχνοντας τη δική σας πρωτοβουλία, θα μπορούσατε να αλλάξετε τα πάντα. Ο βαθμός στον οποίο αυτό θα είναι κατάλληλο και κερδοφόρο για σας - οι περιστάσεις θα σας το πουν. Στο "ρομαντικό μέτωπο" δεν αναμένονται σημαντικά προβλήματα, αν και πιθανόν είναι ενδιαφέρουσες και ακόμα και διασκεδαστικές καταστάσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Σε γενικές γραμμές, θα είναι ένας ευνοϊκός κύκλος που είναι πολύ πιθανό να σας δώσει πολύτιμα κίνητρα και ισχυρή ώθηση για μελλοντική ανάπτυξη, παρόλο που τα στιγμιαία προβλήματα είναι επίσης πιθανά. Είναι απλά σημαντικό να επισημάνουμε ότι η Αφροδίτη και ο Ερμής θα είναι εξαιρετικά επιθετικοί τώρα προς το ζώδιό σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να παίρνετε κινδύνους και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εργάζεστε με μεγάλα χρηματικά ποσά. Διαφορετικά η πλήρης επιτυχία θα μπορούσε εύκολα να μετατραπεί σε μια πλήρη κατάρρευση.

Ας δούμε λεπτομερέστερα τη σφαίρα της εργασίας, πρέπει να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο του 2017, οι Τοξότες που έχουν δική τους επιχείρηση μπορούν να επικεντρωθούν σε περισσότερα από ένα ή δύο προβλήματα ταυτόχρονα, οπότε μην επιλέγετε μεταξύ τους προσπαθώντας να ορίσετε προτεραιότητες όπου αυτό δεν είναι απαραίτητο. Και μην ακούτε κανέναν "στο εξωτερικό", γιατί θα έχετε αρκετή δύναμη και θέληση να διαχειριστείτε παντού τα πάντα καλά, σχεδόν παντού. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν λογικό να επικεντρωθείτε σε πιο πολύχρωμη και δυναμική δραστηριότητα, γιατί τότε το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Οι τοξότες που δεν έχουν δική τους επιχείρηση, συμβουλεύονται από τα αστέρια να μην εξετάζουν παρόμοιες ενέργειες. Θα ήταν πιο λογικό τώρα να κάνετε ακριβώς τη δουλειά σας, αν και αν υπάρχουν πρωτοβουλίες, θα πρέπει σίγουρα να τις θέσετε σε κίνηση. Από αυτή την άποψη, δεν πρέπει να φοβάστε να χάσετε κάτι εάν δεν διακινδυνεύετε τίποτα, ειδικά επειδή στο στενό σας κύκλο θα βρείτε σίγουρα ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν. Δεν πρέπει απλά να ξεχάσετε τη δυσμενή θέση της Αφροδίτης και του Ερμή. Όπως ήδη αναφέρθηκε, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε καταστάσεις που απαιτούν πολλές δαπάνες για πόρους. Μην προχωρήσετε αν δεν είστε βέβαιοι και ελέγχετε σωστά τα συναισθήματά σας, αν και υπάρχει μια καλή πιθανότητα να σας προκαλέσει κάποιος. Κρατήστε το χέρι σας σε οικονομικά θέματα, αλλιώς, αυτό το μήνα μπορεί να μην είναι τόσο θετικό για σας.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η σφαίρα των προσωπικών σχέσεων θα μπορούσε να αποδειχθεί αρκετά ειρηνική για τον Τοξότη, ίσως και πολύ ειρηνική. Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι αυτό θα συμβεί μόνο κατά την πρώτη δεκαήμερη περίοδο του μήνα. Μέχρι το τέλος αυτής της περιόδου, θα αρχίσετε να αισθάνεστε σοβαρές αλλαγές στον χώρο γύρω σας. Η κατάσταση θα αρχίσει να αλλάζει γρήγορα. Οι αδέσμευτοι Τοξότες είναι απίθανο να συναντήσουν το πεπρωμένο τους αυτή τη στιγμή, αλλά πιθανές νέες επαφές θα μπορούσαν να σας δώσουν χαρακτήρες που στη συνέχεια θα καλέσετε "αληθινούς φίλους". Συνολικά, αυτή η περίοδος θα είναι καλή τόσο για τους μεμονωμένους Τοξότες όσο και για εκείνους που έχουν ήδη ένα "σημαντικό ταίρι ". Οι πιο σημαντικές πτυχές θα αφορούν τους στενότερους συγγενείς σας. Είναι δυνατές οι ιδιαιτερότητες, καθώς και καταστάσεις που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά. Με άλλα λόγια, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα σας υπενθυμίσει τι σημαίνει να γελάσετε με όλη σας την καρδιά. Από αυτή την άποψη, είναι σημαντικό να μην αφήσετε τον εαυτό σας να ξεπεράσει τα όρια. Μερικές φορές ακόμα και στον οικογενειακό κύκλο, είναι λογικό να σκεφτόσαστε τα λόγια σας, ειδικά όταν η Αφροδίτη είναι εξαιρετικά επιθετική προς το ζώδιό σας. Να είστε προσεκτικοί με τις επιθυμίες σας και μην τις τονίζετε, ακόμα και αν υπάρχει πραγματικός λόγος. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε σύγκρουση με τους γύρω σας και στο μέλλον σε προβλήματα υγείας.

Αύγουστος 2017

Έχετε πολύ χρόνο αυτό το μήνα να μαθαίνετε για τον εαυτό σας και το δικό σας θάρρος! Ναι, πρόκειται για την αγκαλιά της καρδιάς του λιονταριού, και πρέπει να απολαύσετε τις ενέργειες. Ένα ωραίο Μεγάλο τρίγωνο Φωτιάς σας τρέφει αυτό το μήνα και επεκτείνει τη δημιουργικότητά σας. Έχετε πολύ φως στο δρόμο σας, και μια μεγάλη μεταμόρφωση για το δικό σας ζώδιο. Αγκαλιάστε την αλλαγή και ταξιδέψτε όπου έχετε προγραμματίσει ή προσπαθήστε να βγείτε στον κόσμο. Κάντε ένα όνομα για τον εαυτό σας αυτό το μήνα, δουλεύοντας μαζί με φίλους και σχεδιάζοντας την επιχείρηση ή την εταιρεία που επιθυμείτε. Κινείστε γρήγορα και ζωντανά αυτό το μήνα και οι διαισθητικές δυνάμεις σας αυξάνονται κάθε ημέρα. Επικεντρωθείτε στο τρίτο σας τσάκρα, καθώς μπορεί να χρειαστεί να θεραπεύσετε λίγο. Μερικά πράγματα που μπορεί να είναι σημαντικά για εσάς περιλαμβάνουν: κίτρινο χρώμα, λεμόνι, μέλι, ελαφρύ τσάι (άσπρο τσάι, βότανα, ρίζα ή φύλλα της πικραλίδας), σούπα μανιταριών, κριθάρι, σιτάρι, καστανό ρύζι, καρότα και λαχανικά.

Καριέρα / Εργασία - Οι δεξιότητες ηγεσίας σας είναι η απόλυτη δοκιμή αυτού του μήνα! Ενδεχομένως να συμμετέχετε σε μια επαγγελματική περιπέτεια ή ευκαιρία που έχει το μυαλό σας ήδη οραματιστεί πώς ξετυλίγεται και αυξάνεται. Θα αναλάβετε μια ώριμη διαδικασία αυτό το μήνα με τη θέση του Κρόνου στο ζώδιο σας, μαζί με ένα συνεχές Grand Trine in Fire κατά τη διάρκεια του μήνα. Μπορεί να έχετε μια κοινότητα μαζί σας ή μια σφιχτή ομάδα φίλων και οικογενειακών δεσμών με την οποία εργάζεστε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Αυτός είναι ένας μήνας αφυπνίσεων! Έχετε τόση ζωή και χαρά αυτή τη στιγμή. Έχετε τόνους υποστήριξης, στην ερωτική, φιλική ή οικογενειακή ζωή. Πρόκειται για ένα στροβιλισμένο είδος αισθήματος εδώ, και πολλοί από εσάς μπορεί να θέλετε σταθερές δεσμεύσεις αυτή τη στιγμή. Οι συμπράξεις είναι επιτακτικές για την επιτυχία σας και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στο δρόμο αν είστε δεσμευμένοι να μεγαλώσετε και να εμπνεύσετε ο ένας τον άλλο. ένας αδέσμευτος Τοξότης μπορεί να έχει την ευκαιρία να συναντήσει κάποιον μέσω εργασίας ή κοινωνικού περιβάλλοντος. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η καρδιά σας είναι ανοικτή και ευθυγραμμισμένη με το τραγούδι και τους ήχους του Σύμπαντος. Οι παθιασμένες συνδέσεις δημιουργούν στιγμές και ευκαιρίες εμπνευσμένες καθ 'όλη τη διάρκεια του μήνα. Μπορεί και να βρεθείτε με το πρόσωπο των ονείρων σας. Αυτός είναι ένας σπουδαίος μήνας για να συνδεθείτε ή να εργαστείτε για την επέκταση της οικογένειάς σας. Τα παιδιά και η γονιμότητα κυκλοφορούν με το ποδήλατό μέσα από το γράφημά σας και ίσως να είστε συνδεδεμένοι μαζί τους σε ένα θεϊκό επίπεδο.

Αφθονία / Οικονομικά - Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να διακινδυνεύσετε αυτή τη στιγμή. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην κάνετε οποιεσδήποτε τεράστιες κινήσεις με οικονομικές αποταμιεύσεις σας, ει δυνατόν. Και όχι μεγάλες αγορές αν είναι δυνατόν, ή τουλάχιστον όχι μέχρι το Σεπτέμβριο! Εργαστείτε πολύ στενά με έναν συνεργάτη (κατά προτίμηση από ζώδιο της Γης) γιατί είναι δυνατόν να σας κατευθύνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Κάποιος που εμπιστεύεστε είναι εδώ για να σας καθοδηγήσει, να ακούσετε τι έχουν να πουν οι γύρω σας. Οι ξαφνικές κινήσεις από κάποιον που δεν γνωρίζετε πρέπει να αξιολογούνται προσεκτικά, ειδικά αν έχετε μια επιχείρηση. Ένα σαφές σχέδιο είναι η πιο σημαντική μέθοδος εστίασης. Παρόλο που μπορεί να έχετε κάποιες ενοχλητικές ενδείξεις στο μέσο του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο. Η οικονομική ροή θα είναι καλή, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε ένα εμπόδιο που σας οδηγεί σε μεγαλύτερη κατανόηση των παρελθόντων λαθών σας.

Υγεία- Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για να λάμψετε! Πρέπει να εργαστείτε ώστε να επικεντρωθείτε στην υγεία των οστών, στο σαγόνι και στην υγεία των αρθρώσεων. Επικεντρωθείτε στο μασάζ, το διαλογισμό, τον βελονισμό, τη ρεφλεξολογία ή την ακουστική. Το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα περνούν από μια μετάβαση, και οποιοσδήποτε λόξυγκας με το σώμα σας θα διευθετηθεί με τη σωστή προσοχή. Το σώμα σας μιλάει για καλό σκοπό! Οι ρουτίνες και τα σχήματα μπορεί να χρειαστούν μια μικρή ποικιλία αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι μια περίοδος δοκιμής και σφάλματος! Αυτό που σας φαίνεται σωστό όμως, είναι σωστό!

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Τόσες δραστηριότητες αυτό το μήνα! Η Λίλιθ, ο αστεροειδής που σχετίζεται με τη σκοτεινή πλευρά της ψυχής κινείται μαζί με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Η Λίλιθ ήταν μια θυμωμένη και φλογερή γυναίκα, μέρος και κομμάτι του εαυτού μας που ποτέ δεν μπορεί να εξημερωθεί. Ωστόσο, κινείται με τον πλανήτη Κρόνο και θα έχει μάλλον σαφές σχέδιο και μονοπάτι . Η οργάνωση και οι επιχειρήσεις ενδέχεται να οφείλονται σε πολλά περιστατικά αυτού του μήνα. Έχετε μια αρμονική Φωτιά στη ζωή σας, και οι φλόγες συνεχίζουν να καίγονται φωτεινότερα και φωτεινότερα! Ο ρυθμιστής, το σταθερό αστέρι, χαρίζει χαρά στην μέρα σας. Ίσως να έχετε μια αχαλίνωτη φλόγα, αλλά τουλάχιστον οδηγείτε κατά μήκος ενός μεγαλύτερου μονοπατιού! Είστε συνδεδεμένοι με ένα μεγάλο σκοπό εδώ στη γη!

Ιούλιος 2017

Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Τοξότη, ο Ιούλιος του 2017 θα είναι ένας δύσκολος αλλά υποσχόμενος χρόνος . Δεν υπάρχει λόγος να φοβηθείτε, δεδομένου ότι δεν προβλέπονται πραγματικά προκλητικές πτυχές ή κρίσιμες καταστάσεις, αλλά θα ήταν λογικό να μην χάσετε την επαγρύπνηση, καθώς αυτό θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες του δεύτερου μισού το μήνα στο μέγιστο. Ο πρωταρχικός σας προστάτης, ο Δίας, θα σας επιτρέψει να το βγείτε κερδισμένοι από κάθε αντιπαράθεση . Σε γενικές γραμμές, αυτό θα είναι ένα ασταθές στάδιο και περίοδοι φωτεινών και ισχυρών δυναμικών θα αλλάξουν με χρονικά διαστήματα που μπορούν να χαρακτηριστούν ως απολύτως ειρηνικά και σταθερά. Φυσικά, όλα εδώ είναι εξαιρετικά ατομικά και είναι δύσκολο να καθοριστεί με σαφήνεια ακριβώς πώς θα αλλάξουν οι περίοδοι. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί σε κάθε περίπτωση θα είστε σε θέση να προετοιμαστείτε για αυτό που σας περιμένει. Τώρα θα ήταν λογικό να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας, όχι μόνο στον τομέα των προσωπικών σχέσεων. Ακόμη και στον τομέα της εργασίας, οι εσωτερικοί σας, ενστικτώδεις φορείς πρέπει να έχουν προτεραιότητα. Εάν "σκεφτείτε πάρα πολύ", ανατρέποντας το πρόβλημα, επιβραδύνοντας τη δική σας πρόοδο, η αρνητικά ευθυγραμμισμένη Dark Moon θα ενισχύσει τη δυσμενή θέση του Ερμή και θα είναι απίθανο να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο τομέας εργασίας τον Ιούλιο του 2017 θα φέρει στον Τοξότη πολλά "μπόνους", παρόλο που μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα πρέπει να αγωνιστείτε για το καθένα από αυτά. Αυτή σίγουρα θα είναι μια ενδιαφέρουσα, ακόμη και κερδοφόρα μάχη, μια αποθέωση που θα είναι απαραίτητη αμέσως μετά την αυγή της δεύτερης δεκαήμερης περιόδου του μήνα. Μην αμφιβάλλετε για τις ικανότητές σας - έχετε πολλά κρυμμένα αποθέματα και τώρα ήρθε η ώρα να τα χρησιμοποιήσετε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι ανταγωνιστές σας είναι απίθανο να έχουν ανώτερες δυνάμεις από εσάς. Εάν εργάζεστε για τον εαυτό σας, μην επιβραδύνετε, προχωρήστε με αυτοπεποίθηση και προσπαθήστε να βρείτε μια εναλλακτική διαδρομή. Αν ασχολούμαστε με έναν Τοξότη που δεν έχει δική του επιχείρηση, θα ήταν λογικό να επικεντρωθεί σε εξωτερικές επαφές. Αλλά πρέπει να καταλάβετε σωστά την κατάσταση: δεν χρειάζεστε βοήθεια από το εξωτερικό, χρειάζεστε επιπλέον χώρο για ελιγμούς. Ο πρωταρχικός σας εχθρός είναι τώρα οι δικές σας αμφιβολίες . Αυξήστε το ρυθμό κοντά στα μέσα του μήνα, καθώς εκείνη τη στιγμή η ικανότητά σας να εργαστείτε πρέπει να φτάσει στο αποκορύφωμά της. Αλλά προσέξτε για πράγματα που θα μπορούσατε να παρακάνετε. Ο Ερμής είναι εξ ολοκλήρου ικανός να σας ξεγελάσει αν είστε απρόσεκτοι και αποφασίζετε να ξεχάσετε την εμπειρία σας στο παρελθόν . Μην παίρνετε κινδύνους, μην κάνετε πράγματα που δεν είστε σίγουροι, αλλά μην αναπηδάτε σε κάθε σκιά, διαφορετικά τα σχέδιά σας θα υποφέρουν.

Το "ρομαντικό μέτωπο" τον Ιούλιο του 2017 θα μπορούσε να είναι μια πολύ επιτυχημένη στιγμή για τον Τοξότη και θα μπορούσε να είναι αρκετά ήρεμη, παρά τις βασικές αστρολογικές τάσεις. Τώρα πρέπει να ακούσετε τα συναισθήματά σας πιο προσεκτικά, αλλά ταυτόχρονα δεν πρέπει να συγχέετε τη φωνή της καρδιάς σας με τη φωνή του ζωικού ενστίκτου. Οι τοξότες θα έχουν πολλές ευκαιρίες να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους. Ακόμα και τα έργα μεγάλης κλίμακας θα μπορούσαν να τεθούν στη ζωή το συντομότερο δυνατόν! Σε γενικές γραμμές, ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού θα είναι ένας καλός χρόνος για να ενεργήσετε με σαφήνεια, τολμηρότητα, και μερικές φορές όχι ακόμη και εγκαίρως. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι στο τέλος της ημέρας τα αποτελέσματα των αποφάσεων που κάνετε δεν επηρεάζουν μόνο τη δική σας ζωή. Εάν νομίζετε ότι η τρέχουσα σχέση σας είχε το χρόνο της, ενεργήστε όπως κρίνετε κατάλληλο. Αν χρειάζεστε επειγόντως αλλαγή σκηνικού, τότε ενεργήστε, αλλά μόνο αν αυτό θα ήταν επωφελές. Προσέχετε την υπερβολική αναθεώρηση και τις θέσεις στις οποίες οι εγωτικές τάσεις γίνονται καθοριστικές. Ο Ερμής θα είναι πάντα εδώ, κοντά, και θα σας κοστίσει ακριβά να κάνετε λάθος, καθώς η επιρροή του θα είναι εξαιρετικά καταστροφική.

Ιούνιος 2017

Υπάρχει έντονη έμφαση στις σχέσεις για σας τον Ιούνιο, με τους τομείς της συντροφικής σχέσης και της οικειότητας να είναι ιδιαίτερα ενεργοποιημένοι. Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν μερικές υπέροχες προσωπικές αποκαλύψεις αυτό το μήνα, και τα σχέδια ξεκινούν να έχουν κάποια κίνηση προς τα εμπρός. Αποκτάτε επίσης την εμπιστοσύνη στην αποτελεσματικότητα, την κοινωνική ζωή και στα αγαπημένα σας όνειρα και στόχους.

Η πανσέληνος του 9ου είναι στο ζώδιό σας - η ετήσια συναισθηματική σας κορυφή όταν αναγνωρίζετε τα αληθινά συναισθήματά σας σε μια υπόθεση ή φτάνετε σε μια επιδείνωση και σημαντική συνειδητοποίηση. Έρχεται σε μια πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή - την ίδια μέρα που ο Δίας σας, ο ηγέτης σας, γυρίζει κατευθείαν, και αυτό προσθέτει στη σημασία του. Μπορεί να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό σημείο καμπής, πιθανότατα προσωπικής ή εσωτερικής φύσης - μια στιγμή που ορίζει πριν και μετά. Αφυπνίζετε σε ένα συναίσθημα ή ανάγκη που σας μετατρέπει σε νέα κατεύθυνση ή σας παρακινεί να ακολουθήσετε ένα νέο στόχο ή ένα μονοπάτι.

Αυτή είναι και μια περίοδος αναμόρφωσης και ανάκτησης της κοινωνικής σας ζωής, καθώς ο Δίας μετατρέπεται απευθείας στον κοινωνικό σας τομέα. Από τώρα μέχρι τον Οκτώβριο, είστε σε καταπληκτική φόρμα για να συναντήσετε ανθρώπους. Είναι επίσης μια σπουδαία στιγμή για να εμπνεύσει τους άλλους και να εμπνευστεί. Η αισιοδοξία αυξάνεται.

Τα 14-16 φέρνουν πιο δύσκολη ενέργεια και εμφανείς αποτυχίες. Χρησιμοποιώ τον όρο "φαινομενικά" σκόπιμα επειδή αυτοί είναι οι τύποι καθυστερήσεων που είναι ευλογίες στη μεταμφίεση και που μας επιτρέπουν να διορθώσουμε κάτι κρίσιμο προτού προχωρήσουμε. Οι σχέσεις μπορεί να είναι σύνθετες τώρα - μπορεί να υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις για να προχωρήσετε με μια συμφωνία ή ένα άτομο. Αυτή είναι και η περίοδος της διορθωτικής εξισορρόπησης αν είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τους άλλους και χρειάζεστε κάποιο προσωπικό χώρο ή χρόνο για να φέρετε τα ρουλεμάν σας. Παρακολουθήστε για μια στάση άρνησης να παίξετε το παιχνίδι έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με τη δυνατότητα να το χάσετε. Χαλαρώστε, τραβήξτε την υπομονή και δώστε χρόνο στους ανθρώπους, ακόμη και αν φαίνεται να μην το βλέπουν τα προβλήματα σας αυτή τη στιγμή. Ο αναδρομικός του Ποσειδώνα τον 16ο μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση ή την επιβράδυνση των εγχώριων έργων και πρωτοβουλιών.

Το 21ο φέρνει μαζί τον Ήλιο και τον Ερμή στον τομέα της οικειότητας. Αυτή είναι μια ισχυρή ώθηση στην αναζήτηση απαντήσεων καθώς και στην αναζήτηση μιας βαθύτερης συμμετοχής ή δέσμευσης σε ένα έργο, επιχείρηση ή σχέση. Δεν ενδιαφέρεστε για το χνούδι αυτή τη στιγμή - είναι "πάμε σκληρά ή πηγαίνουμε σπίτι" και μπορεί να διαπιστώσετε πολύ καλά ότι κάποιες προσπάθειες πέφτουν από την άκρη του δρόμου ως αποτέλεσμα.

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι ισχυρή για τον προσδιορισμό των προτεραιοτήτων σας και για τη σύνδεση με τους ανθρώπους και τα έργα που αγαπάτε. Ενώ είστε ενθουσιασμένοι για να επικοινωνήσετε με την αλήθεια σας, να είστε προσεκτικοί καθώς το κάνετε. Επίσης, παρακολουθήστε μια υπερβολικά διεγερμένη διάνοια που χρεώνει μπροστά και ξεχνάτε πώς μπορείτε να αισθανθείτε για όλα όσα μαθαίνετε και αποκαλύπτετε στις έρευνές σας αυτή τη στιγμή. Η καρδιά φαίνεται να έχει μείνει πίσω τώρα, οπότε πέλμα ελαφρά!

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα (από τον 6ο) είναι εξαιρετικό για την ωραιοποίηση του περιβάλλοντος εργασίας ή την εναρμόνιση των εργασιακών σχέσεων. Είναι επίσης εξαιρετικό για να απολαμβάνετε πραγματικά και να βρίσκετε ευχαρίστηση στην εργασία σας, καθημερινά καθήκοντα ή ρουτίνες ή σε οποιεσδήποτε υπηρεσίες που παρέχετε για άλλους. Σας εκτιμούν για αυτό που κάνετε τώρα, επίσης.

Μάιος 2017

Ο Μάιος 2017 είναι έντονη περίοδος όσον αφορά την ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Τοξότη. Το πρώτο μέρος του μήνα είναι υπερβολικά έντονο! Η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - είναι στο σπίτι του ερωτικού πάθους του Τοξότη, και ο Άρης - πλανήτης της σφοδρής επιθυμίας - βρίσκεται στο σπίτι των ζευγαριών του Τοξότη. Πολύ παθιασμένοι, οι σχέσεις σας παραμένουν αμετάβλητες όλο τον Μάιο του 2017 και δημιουργείτε το τέλειο υπόβαθρο για μια νέα αγάπη ή για μερικές άγριες νύχτες (ή και τα δύο).

Πέρα από αυτό, στις 3 Μαΐου 2017 ο Ερμής - ηγεμόνας του σπιτιού ζευγαριών του Τοξότη - συνεχίζει την άμεση του κίνηση, και στις 15 είναι σε μια ευνοϊκή διαμόρφωση.

Στις 20 Μαΐου 2017 ο Ήλιος εισέρχεται στο σπίτι των ζευγαριών του Τοξότη και η ζωή ανάμεσα σε σας και το ταίρι σας γίνεται πιο σημαντική.

Παρ 'όλα αυτά, ο τελευταίος δεκανός είναι ταχύτερος και θα μπορούσε να σηματοδοτηθεί από επαναλαμβανόμενες ευθύνες, επιπλοκές ή ακόμα και συγκρούσεις .

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Ο αρχηγός του σπιτιού της καριέρας του Τοξότη ξαναρχίζει την άμεση κίνηση του από το Μάιο του 2017. Έτσι, οι επαγγελματικές επιδιώξεις σας γίνονται πιο ευέλικτες, αποτελεσματικές και είστε πιο τυχεροί.

Είναι ένας εξαιρετικός καιρός για τη δημιουργία, την προώθηση των προσπαθειών, την εκπροσώπηση ή την εκτόξευση. Ο πρώτος δεκανός, ιδιαίτερα, είναι εξαιρετικός για την προβολή των ικανοτήτων και την ανάδειξη των ταλέντων.

Ο Ήλιος, που βρίσκεται στο σπίτι εργασίας του Τοξότη, βελτιώνει επίσης την ορατότητα, την αναγνώριση και τον επαγγελματισμό.

Οι συνεργασίες και οι συμμαχίες είναι σημαντικές για τους Τοξότες τον Μάιο του 2017, αλλά έχουν ιδιαίτερη σημασία κατά το δεύτερο μέρος του μήνα. Οι αμφιβολίες και οι αμφισβητήσεις δεν ξεφεύγουν από την ερώτηση.

Κάνετε αρκετά καλά οικονομικά ανοίγματα, υπό την προϋπόθεση ότι δεν κάνετε επικίνδυνες ή ακραίες αποφάσεις.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Ο Ήλιος βρίσκεται στο σπίτι της υγείας του Τοξότη, αλλά δεν υπάρχουν αγχωτικές πτυχές. Έτσι, υπάρχει ενδιαφέρον για ιατρικά θέματα, ή τουλάχιστον σε αυτά που αφορούν το σχήμα, τη φυσική εμφάνιση και τη ρουτίνα του τρόπου ζωής. Μπορεί όλοι να βελτιωθούν τώρα.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος ταξίδια δεν πηγαίνουν καλά με την υγεία, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν ταξιδεύετε, και αν πάτε μακριά, πάρτε μαζί σας μια σειρά των φαρμάκων που μπορεί να χρειαστείτε. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο διπλωμάτες και να δείτε μεγαλύτερη ευελιξία!

Απρίλιος 2017

Άστοχες κινήσεις, ατυχήματα μικρής εμβέλειας, δεν μπορείτε να βρείτε τα κλειδιά; Δεν μπορείτε να βρείτε τα γυαλιά σας; Δεν έχετε ιδέα πού κρύβεται το πουλόβερ που θα θέλατε να φορέσετε; Τα έχετε ξαναζήσει αυτά τα πράγματα, δεν είναι και τίποτα τρομερό. Από την 1η Απρίλη, θα μπορούσε να φαίνεται πως όλα τα μικρά πράγματα είναι άνω κάτω. Κάνετε το καλύτερό σας για να συμβιβαστείτε με αυτό. Φορέστε ένα διαφορετικό πουλόβερ, πιάστε τα άλλα γυαλιά σας, κανονίστε να συναντηθείτε αργότερα με τον συγκάτοικο σας. Ένας μικρός αυτοσχεδιασμός θα μπορούσε να σας δώσει μια ώθηση. Και να σας υπενθυμίσει ότι οι λύσεις της τελευταίας στιγμής μπορεί μερικές φορές να είναι καλύτερες από ό, τι τα καλά μελετημένα σχέδια.

Μπορείτε να προσβλέπετε σε μια πιο ειρηνική περίοδο σε σχέση με τα σκαμπανεβάσματα του περασμένου μήνα. Αν και δεν υπάρχουν πολλά γεγονότα που να σας αφορούν στο ουράνιο σχέδιο μπροστά ίσως αυτό να σας συμφέρει γιατί είναι χαλαρή  περίοδος και σας επιτρέπει να απολαύσετε την νεοαποκτηθείσα καλή τύχη σας από τον Δία.

Ο Ποσειδώνας σε τετράγωνο με το ζώδιό σας φέτος πλήττει πιο έντονα εκείνους που γεννήθηκαν στις αρχές του δεύτερου δεκαήμερου του Τοξότη. Η παρούσα διέλευσης τείνει να ροκανίσει, ή να διαλύσει τη  αίσθηση του εαυτού σας, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί ως μια εξασθένηση του εγώ σας. Ο Ποσειδώνας έχει την τάση να σέρνεται επάνω σε σας, έτσι αυτό είναι μια σταδιακή διαδικασία, αλλά κάποια στιγμή θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε να έχετε ένα πολύ ανοιχτό μοντέλο ζωής, ούτε να παίρνετε απόλαυση από εξωτερικά γεγονότα όπως κάνατε πριν.

Ο Δίας σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από Μάρ 18-Αυγ 23 θα είναι ένας παράγοντας ευτυχίας και αισιοδοξίας, όπου τα καλά πράγματα φαίνεται να έρχονται πιο εύκολα. Υγεία και τη ζωτικότητα θα πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο, κάτι το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε πλήρως από αυτό το γενικά πολύ τυχερό διάστημα. Θα πρέπει να αισθάνεστε κοινωνικοί και μπορείτε να περιμένετε καλές σχέσεις με τους αγαπημένους καθώς και τα άτομα που συναναστρέφεστε στην εργασία και στις δραστηριότητες κοινωνικής υφής. Ο Δίας ανάδρομος κάνει αυτή την περίοδο να κρατάει περισσότερο από το κανονικό.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από Μάρτη 30 - Απρίλη 10 φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός εσωτερικού τρόπου να εξασφαλίζετε ηρεμία και αρμονία . Οι άνθρωποι γύρω σας θα σας αποδεχθούν πολύ εύκολα. Είναι μια κατάλληλη περίοδος για να αντλήσετε χαρά όχι μόνον μέσα από τις προσωπικές σχέσεις αλλά και μέσα από την εργασία σας. Κατά κάποιον τρόπο τα εργασιακά σας θέματα περνάνε μέσα από τις κοινωνικές σας δεξιότητες, έχει έρθει η στιγμή να κάνετε κοινωνικές επαφές π

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Στον τομέα εργασίας και των οικονομικών τον Φεβρουάριο του 2018 ο Κριός θα μπορέσει να επιτύχει ιδιαίτερα σημαντικά...

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Υπολογίζοντας λεπτομερέστερα τη σφαίρα των οικονομικών, πρέπει να αναφερθεί ότι τον Φεβρουάριο του 2018 μπορεί να μην...

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρθένος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Όσον αφορά στον τομέα των οικονομικών, ο Φεβρουάριος του 2018 θα μπορούσε να είναι μια πολύ ευνοϊκή περίοδος για τους...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Η επόμενη περίοδος είναι εξαιρετική για νέες αρχές στο σπίτι και την οικογένεια ή σε προσωπικό επίπεδο, αγαπητέ Ζυγέ....

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Η επόμενη περίοδος είναι ισχυρή για τη διοργάνωση της ζωής σας με σημαντικούς τρόπους, αγαπητέ Σκορπιέ, ιδιαίτερα για τις...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2018 Η Νέα Σελήνη στις 16 Ιανουαρίου είναι μια ισχυρή επιρροή για εσάς προσωπικά, αγαπητοί Αιγόκεροι, καθώς εμφανίζεται στο...