Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιανουάριος 2017

Αυτό το μήνα ο κύκλος της ζωής δείχνει προσωπική ανεξαρτησία και ελευθερία  δράσης. Υπάρχουν 70 με 80 τοις εκατό των πλανητών στην Ανατολή . Ο 1ος οίκος σας του εαυτού είναι ισχυρός (ειδικά μετά τις 19), ενώ ο 7ος οίκος σας των άλλων είναι άδειος (μόνο η Σελήνη θα σας επισκεφθεί σύντομα την 25η και 26η - μηνιαία περίοδ

Φεβρουάριος 2017

Τον περασμένο μήνα, λέγαμε ότι μπορεί να αισθάνεστε ότι η ζωή σας θέλει να σας τραβήξει σε διαφορετικές κατευθύνσεις στις αρχές του τρέχοντος έτους. Αυτή είναι σίγουρα η περίπτωση αυτού του μήνα. Ο ένοχος είναι μια αντίθεση στον αστρολογικό τομέα ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 2 Μαρτίου Αποφεύγετε να λαμβάνετε περιττούς κινδύνους στην τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2017.

Ο Ουρανός για εσάς από Απρίλιο 2016 - Μάρτιο 2019 είναι πιθανό να αποτελεί ένα όριο διακοπής, καθώς ο Ουρανός σας δοκιμάζει με απρόσμενες αλλαγές που επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη ζωή σας γενικότερα. Η αλλαγή μπορεί να έρθει από μέσα σας ειδικά εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε σε θέση να ζείτε όπως εσείς πραγματικά θέλετε, ότι περιορίζεστε  από άλλους ή από κάποια εξωτερική περίσταση. Το κλειδί για το χειρισμό της περιόδου αυτής είναι να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Παραμείνετε ευέλικτοι και να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, όταν μπορείτε να αξιολογήσετε τα σήματα που σας λένε ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο.

Ο Δίας από τα μέσα Δεκεμβρίου 2016 έως τα τέλη Μάρτη του 2017 φέρνει την ελπίδα και την αισιοδοξία με μια ώθηση για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ο Δίας έχει την τάση να υπερβάλλει όμως και αυτό θα ισχύει για την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και το εγώ σας. Μπορεί να είστε  τυχεροί και δημοφιλείς τώρα, και είστε εντάξει με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας. Ωστόσο, είναι πολύ μάταιο το να περιμένετε να δρέψετε δάφνες ή να περιμένετε πάρα πολλά δώρα αναγνώρισης από τους άλλους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση αυτή σας η διάθεση.

Η επίδραση του Δία απέναντι από τον Ουρανό κορυφώνεται στις 2 Μαρτίου και αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία αλλά δεδομένου ότι ο Δίας είναι ανάδρομος από τις 6 Φεβρουαρίου, αυτός ο ενθουσιασμός θα έχει παράξενες επιδράσεις. Θα θελήσετε να αναθεωρήσετε όλη σας την ζωή. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να το κάνετε με συνέπεια, ευγένεια, γνώση των ορίων και με γνώση και του βαθύτερου νοήματος της ζωής. Το να διαλύσετε απλώς τις οικογενειακές παραδόσεις, τις σχέσεις σας ή τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό χωρίς να ξέρετε πού θέλετε να πάτε και τι θέλετε να καταφέρετε δεν είναι ακριβώς συνταγή επιτυχίας.

Η Αφροδίτη σας δίνει εξαιρετικές κοινωνικές δεξιότητες, έτσι ώστε το να φλερτάρετε  και να κάνετε νέους φίλους είναι κάτι που ευνοείται. Άλλοι άνθρωποι θα εκτιμήσουν πραγματικά τη γνήσια και φιλική στάση σας. Φιλοφρονήσεις, δώρα και εύνοιες είναι δυνατόν να υπάρξουν, και ζητώντας κάποια βοήθεια από ανθρώπους με κύρος μπορείτε να προωθήσετε την καριέρα σας. Η Αφροδίτη επίσης θα σας βοηθήσει στον τομέα του εμπορίου, των οικογενειακών σχέσεων, της δημοφιλίας και της διαφήμισης.

Ο Ερμής έως 7 Φεβρουαρίου  φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη και περισσότερη αλληλεπίδραση και επικοινωνία με τους ανθρώπους. Μια ορθολογική τάση στο μυαλό σας επιτρέπει να μιλήσετε καθαρά και εύκολα, να εξηγήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων. Αυτή είναι γενικά μια ευνοϊκή στιγμή για την πραγματοποίηση σημαντικών συσκέψεων, συναντήσεων και επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων. Μελέτες και εξετάσεις θα πάνε πολύ καλά, κάθε είδους έρευνα ευνοείται.

Το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού από τις 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου φέρνει ενθουσιασμό και αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα και τις αλληλεπιδράσεις σας, η οποία μπορεί να προκαλέσει ανατροπές και νευρική ένταση . Μπορεί να λάβετε απρόσμενη είδηση ή εμπειρία, να συμβεί κάτι απροσδόκητο και εξωτερικές δυνάμεις να αλλάξουν τα σχέδια σας . Ο κανονικός ρυθμός της ζωής αυξάνει και μπορεί να έχετε μια ανησυχητική αίσθηση ότι όλα τρέχουν. Τυχαίες συναντήσεις με άλλους είναι δυνατές, αλλά οι φιλίες που γίνονται τώρα είναι πιθανό να είναι βραχύβιες.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία από τις 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβ φέρνει αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Ωστόσο, σε συνδυασμό με την επικίνδυνη διάθεση που δείχνει ο Ουρανός αυξάνεται κάθε κίνδυνος να χάσετε το μέτρο σε ό,τι κάνετε. Θα είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στις μικρότερες λεπτομέρειες. Η έλλειψη συγκέντρωσης, ή η ανικανότητα να επικεντρωθείτε στον στόχο σας, μπορεί να οδηγήσει σε κάποια σφάλματα κρίσης ή λάθη . Κινδυνεύετε από  αλαζονεία ή ακόμα και μισαλλοδοξία.

ος κοινωνικής αιχμής σας). Ο Κόσμος πιέζει να βρείτε τον δρόμο σας, να δημιουργήσετε τη δική σας ευτυχία και να ασκήσετε την προσωπική σας πρωτοβουλία. Δεν υπάρχει ανάγκη για πολλά παρακάλια στους άλλους τώρα (αν και φυσικά δεν θα πρέπει να είστε αγενείς, αλαζονικοί ή καταθλιπτικοί) Αν οι άλλοι δεν πάνε με τα σχέδιά σας, πάτε μόνοι σας. Είστε σημαντικοί - παιδιά του σύμπαντος - και ο κόσμος θα προσαρμοστεί σε εσάς.

Ξεκινώντας από τις 19 Ιανουαρίου, με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιό σας, μπορείτε να μπείτε μια ετήσια «κορυφή των προσωπικών δυνάμεών σας». Αυτή είναι μια περίοδος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, όπου οι απολαύσεις των αισθήσεων πληρούνται και όπου οι προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες είναι ύψιστης σημασίας. Έτσι, υπάρχει μεγάλη προσωπική ευχαρίστηση - απολαύστε.

Στην καριέρα σας, είστε σε μια μεταβατική περίοδο. Ο μήνας ξεκινάει με τα περισσότερα από τα πλανητικά σώματα πάνω από τον ορίζοντα, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα το κάτω μισό του Ωροσκοπίου σας θα αρχίσει να κυριαρχεί. Έτσι, είστε σε φάση εκκαθάρισης για πολλές δραστηριότητες στην καριέρα σας - σφίξιμο των λουριών – τελειώματα σε παλιά έργα και  προετοιμασία για την «νύχτα» του έτους σας.

Η αγάπη είναι πολύ καλό πεδίο αυτό το μήνα. Σοβαρή αγάπη εννοούμε, με προοπτικές . Είναι πίσω από την αυλαία ακόμα - δεν μπορεί ξέρετε όλα σας τα συναισθήματα - αλλά είναι αυτό που επιδιώκετε. Απλά πηγαίνετε με την ροή και θα βρείτε μετά την 19η το άλλο σας μισό. Αυτό το άτομο φαίνεται απόλυτα να είναι στο πλευρό σας - κάποιος που πηγαίνει έξω από το δρόμο του ή είναι πολύ αντισυμβατικό.

Βλέπουμε μια παρόμοια κατάσταση με την καριέρα σας και κάθε είδους  χρηματοδότηση. Οικονομικές ευκαιρίες επιδιώκουν να σας βρουν και όχι το αντίστροφο. Η δουλειά σας είναι απλώς να διακρίνετε και να επιλέξτε το καλύτερο. Η ευημερία είναι πολύ ισχυρή μετά την 19η.

Η υγεία είναι εξαιρετική και μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με μεγαλύτερη προσοχή στην σπονδυλική στήλη, τα γόνατα, τα δόντια σας και την σκελετική ευθυγράμμιση, και μέσω πνευματικά προσανατολισμένων θεραπειών.

Σε πολλούς πολιτισμούς το Νέο Έτος είναι μια επίσημη περίσταση. Ένας χρόνος για την προσευχή και τον προβληματισμό. Για σας αυτό είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Πολλοί από εσάς έχετε «προσωπική νέα χρόνια» (γενέθλια) τον επόμενο μήνα - άλλοι τον επόμενο μήνα. Γι 'αυτό είναι καλό να περνάτε το χρόνο σας με προβληματισμό σχετικά με το παρελθόν έτος. Καλό είναι να δείτε τι έχει ή δεν έχει επιτευχθεί. Ποια λάθη έγιναν και πώς μπορούν να διορθωθούν; Στη συνέχεια, να δείτε πού θέλετε να πάτε στο επόμενο έτος. Πόσα χρήματα θέλετε να έχετε Τι είναι η αγάπη για εσάς, ποιοι είναι οι κοινωνικοί σας στόχοι, οι στόχοι καριέρας. Γράψτε τα σε ένα κομμάτι χαρτί και μπορείτε να αρχίσετε την εφαρμογή.

Η  εμφάνιση  σας λάμπει και έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Η αγάπη της ζωής φαίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκή. Μέχρι την 20η του μήνα η αγάπη ήταν πνευματική και ιδεαλιστική. Μετά την ημερομηνία αυτή είναι πιο ορατή - οι φυσικές απολαύσεις της αγάπης είναι απαραίτητες - δεν είναι μόνο το σεξ, αλλά οι ενστικτώδεις εκφράσεις της αγάπης. Ένα ελκυστικό ταίρι είναι ένα μέρος της persona σας αυτό το μήνα, όπως ένα αξεσουάρ μόδας.

Η υγεία είναι εξαιρετική αυτό το μήνα. Η ενέργειά σας είναι γενικά υψηλή. Υπάρχει μια λάμψη στα μάτια σας και ένα ελατήριο στο βήμα σας. Είστε σε μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας και πρέπει να το απολαύσετε. 

Δεκέμβριος 2016

Πάθος! Για το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου 2016, στον Υδροχόο θα είναι η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης και του αισθησιασμού - (μετά από 7 Δεκεμβρίου) και ο Άρης - ο πλανήτης της επιθυμίας και της κατάκτησης - (μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου).

Τα συναισθήματα είναι ισχυρά, ο ρομαντισμός διεγείρεται, η ανάγκη για αγάπη είναι τεράστια, και η δύναμη έλξης σας είναι ... τεράστια!

Οι σχέσεις είναι το αστέρι του Δεκεμβρίου 2016, όλα τα παραπάνω όταν ο Ήλιος - κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων για τους Υδροχόους - συναντά τον Κρόνο - παραδοσιακό κυβερνήτης του Υδροχόου. Ένα σημαντικό γεγονός θα μπορούσε να λάβει χώρα, θα μπορούσε να πάρετε μια απόφαση για μια πολύ σημαντική σχέση, θα μπορούσε να υπάρχει μια πρωτοβουλία, μια σπίθα ή ακόμα και μια φλόγα!

Αν είστε σε μια παθιασμένη σχέση ή αν μια νέα αγάπη έρχεται να είστε προσεκτικοί να μην καείτε: Ο Ερμής, κυβερνήτης του Οίκου  της αγάπης για τον Υδροχόο - είναι σε ανάδρομη πορεία. Μπορεί όμως να σας ευνοήσει αν επιδιώκεται μια επανασύνδεση .

Μέχρι τις διακοπές είστε πολύ ταραγμένοι, σε έντονη δραστηριότητα, έχετε όλα τα είδη των πρωτοβουλιών, αισθάνεστε την ανάγκη να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα του, να ελέγξετε τον εαυτό σας ή να αγωνιστείτε για την επίτευξη ενός σκοπού ή για τα ιδανικά σας,  γιατί ο Άρης - κυβερνήτης του Οίκου της καριέρας για εσάς - είναι στον Υδροχόο.

Ο Δεκέμβριος υπόσχεται να είναι παραγωγικός οικονομικά, ιδιαίτερα εάν επιδιώξεις σας έχουν να κάνουν με τους ξένους ή  με το εξωτερικό, αν η εργασία σας έχει να κάνει με μεγάλες αποστάσεις, με το  internet, με πολιτιστικά θέματα, τριτοβάθμια εκπαίδευση, νομικό ή πνευματικό περιβάλλον .

Κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη 2016 είστε ευνοημένοι σε συνεργασίες, σε ομαδική εργασία, σε συλλογικές / ομαδικές προσπάθειες. Μπορείτε να επωφεληθείτε από κάποιες ευκαιρίες μέσα από τις προσωπικές συνδέσεις ή χάρη στην προσωπική γοητεία . Προσοχή: πίσω από τις κουρτίνες, στο παρασκήνιο, κάποιος λέει λόγια για εσάς ή συνωμοτεί εναντίον σας!

Καθ 'όλο τον Δεκέμβριο του 2016 είστε γεμάτοι ενέργεια και έχετε εξαιρετικό ηθικό. Αλλά μπορεί να έχετε εκρήξεις θυμού, ή μερικές φορές να είστε απρόσεκτοι ή πολύ βιαστικοί, και έτσι να καταστρέψετε τα πράγματα για τον εαυτό σας.

Υπάρχει μια ευαισθησία του νευρικού συστήματος Υδροχόοι, θέματα που σχετίζονται με το αναπνευστικό σύστημα μπορεί να προκύψουν, και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Φροντίστε τον εαυτό σας, αποφύγετε τις υπερβολές!

Οι φιλικές συνθήκες τέλη Νοεμβρίου θα πρέπει συνεχιστούν όλο τον Δεκέμβριο του 2016 Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά τον εορτασμό του νέου έτους, λόγω της αυξημένης ευαισθησίας στο αλκοόλ, φροντίστε να μην πιείτε και οδηγήσετε. 

Νοέμβριος 2016

Η ανανέωση, η ελευθερία και η έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας για την περίοδο αυτή. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάποιες καινοτόμες κινήσεις προκειμένου να περάσετε καλά και να πειραματιστείτε. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας έτσι θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να επιτύχετε τους στόχους σας και θα το καταφέρετε.

Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε λιγότερο αισιόδοξοι, καθώς αυτό το μήνα συνεχίζεται μια φθίνουσα πορεία όλων σας των ζωτικών θεμάτων. Είναι κρίσιμη αυτή η εποχή, όσο κι αν εξωτερικά φαίνεται ότι όλα βαδίζουν καλά. Ο Δίας θα σας προβληματίσει πολύ, παρά το γεγονός ότι είναι στον φιλικό σας Ζυγό και το τέλος του μήνα θα σημαδευτεί από εντάσεις και προβλήματα κάθε είδους.

Ο Ήλιο σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Οκτώβρη 22 - Νοέμβριο 2 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από συναδέλφους ή υφισταμένους που αισθάνονται ενοχλημένοι από την αδιαφορία σας για τις συνθήκες συνεργασίας.

Ενώ μια νέα πλανητική δυναμική που ξεκίνησε με την Νέα Σελήνη στις 30 Οκτωβρίου γενικά σηματοδοτεί την ώρα για νέα ξεκινήματα, θα πρέπει να παραμείνετε συντηρητικοί και να προσκολληθείτε στα βασικά. Τυχόν νέους στόχους που θέλετε να προσεγγίσετε, είναι καλύτερα να τους θέσετε από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14 Νοεμβρίου με την πανσέληνο. Και πάλι όμως, με συντηρητική προσέγγιση και χωρίς να κάνετε έντονα οικονομικά ανοίγματα.

Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 8-9 Νοεμβρίου δίνει μια τεράστια αύξηση του εγωισμού. Θα πρέπει να αισθάνεστε μια ισχυρή ώθηση να πάρετε αυτό που θέλετε, ανεξάρτητα από το τι οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν για τις ικανότητές σας. Είστε πολύ πιο δυναμικοί απ 'ότι συνήθως και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αντιπαραθέσεις ή σύγκρουση με τους άλλους λόγω της επιθυμίας σας να κερδίσετε με κάθε κόστος. Η σωματική δραστηριότητα είναι ιδιαίτερα ευνοημένη και θα σας βοηθήσει να ξεδώσετε την παραπάνω ενέργεια που έχετε μαζέψει.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 19 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ ενεργό διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ευεργετικές, καθώς μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να διαταραχθεί κάποια σχέση σας. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες ή κάντε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Βεβαίως θα έχετε έντονη δραστηριότητα σε κάθε τομέα και θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας, θα είστε δημοφιλείς και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Αισθηματικά θα φλερτάρετε και θα έχετε κάποιες εφήμερες σχέσεις. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου, έτσι μπορεί να σας προκύψει κάποιο ταξίδι που θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Γενικότερα θα έχετε διάθεση για διασκέδαση και περιπέτεια . Κάποια οικονομικά σας θέματα θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε.

Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω θα φροντίσετε να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται με το σύνολο των δραστηριοτήτων σας. Προσέξτε ωστόσο να μην είστε απόλυτοι. Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου, έτσι θα τακτοποιήσετε κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες της οικογενείας σας και θα έρθετε περισσότερο κοντά μεταξύ σας. Με τον σύντροφό σας θα αναθερμανθεί η σχέση σας.

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά του Τοξότη θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα επικοινωνείτε άμεσα με τους άλλους. Έτσι θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων και θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Θα είστε ιδιαίτερα εφευρετικοί και θα αναδείξετε τις ικανότητές σας. Ακόμη θα κάνετε γνωριμίες με το άλλο φύλο, το οποίο και θα προσελκύεται.

Οκτώβριος 2016

Άλλη μια εξαιρετική περίοδος ξεκινάει, κυρίως λόγω της ενέργειας που φέρνει ο τυχερός Δίας. Η καλύτερη τύχη σας έρχεται στις πρώτες τρεις εβδομάδες, οπότε να μην αφήσετε κανένα από τα σημαντικά καθήκοντα μέχρι την τελευταία στιγμή. Η ευθυγράμμιση του Ερμή και του Δία στις 11 Οκτωβρίου είναι ιδιαίτερα τυχερή για εσάς.

Ο Δίας σε τρίγωνο με το ζώδιό σας έως 30 Οκτώβρη είναι ένας κρουνός από καλά συναισθήματα και ευημερία. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε μια προσπάθεια να πάρει μπροστά, ενώ υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να αντιμετωπίζετε αρνήσεις. Οι προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να εμπλουτιστούν με θετική στάση και η κοινωνικότητα σας ανεβαίνει, καθώς και η δική σας προσωπική ανάπτυξη και η αυτοεκτίμηση. Εκτός των άλλων θα είστε και πολύ τυχεροί.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας ως την μέση του Οκτωβρίου προβλέπει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας ενός αισθήματος ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πάνε πολύ καλά, έχετε συνεχείς επιτυχίες σε οικονομικό και ερωτικό επίπεδο.

Το πανέμορφο νέο φεγγάρι στον φιλικό σας Ζυγό στην έναρξη του μήνα βάζει τη υπογραφή του σε εξαιρετικά ερωτικές στιγμές, νέα φλερτ, νέες γνωριμίες. Όνειρα αγάπης και όνειρα για χρήματα μπορούν να έρθουν στην επιφάνεια σε αυτό χαρούμενο και αισιόδοξο νέο ξεκίνημα  της σελήνης. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για νέα ξεκινήματα με τους νέους σας στόχους να είναι πιο ρεαλιστικοί από ποτέ.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιο σας  θα αυξήσει την ανάγκη σας για αγάπη και στοργή αλλά θα αυξήσει και τον ερωτισμό σας σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο, κάνοντάς σας πολύ μαγνητικούς. Αποφύγετε υπερβολικές δαπάνες και σπατάλες με το φαγητό ή το ποτό. Μπορεί αυτή τη στιγμή να έχετε την ανάγκη να ξεδώσετε με διασκεδάσεις, με πάρτι, με πολλές και διάφορες κοινωνικές συγκεντρώσεις. Καλό είναι να βγείτε έξω βέβαια, αλλά να έχετε τον νου σας ότι και το επίπεδο της δουλειάς σας θα θέλει την προσοχή σας.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 12 φέρνει καλά νέα, αισιοδοξία και μια ευτυχισμένη κατάσταση του μυαλού. Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή του μήνα και οι πιο τυχερές ημέρες σας για αρκετό καιρό. Η τύχη έρχεται σε πολλούς τομείς της ζωής, έτσι αυτό είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για τις φιλοδοξίες σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία στην ζωή σας. Ευνοούνται οι συναλλαγές κάθε είδους και ειδικά οι αγοραπωλησίες.


Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή από τις 24 Οκτωβρίου έως τις 30 εστιάζει την προσοχή σας στον τρόπο σκέψης και στο πώς αντιδράτε σε ενοχλήσεις. Αυτή θα είναι η πιο δύσκολη στιγμή του μήνα. Το μυαλό σας θα είναι απασχολημένο με γραφειοκρατία, λογαριασμούς, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όλα ένα κουβάρι. 

Σεπτέμβριος 2016

Ο παράξενος μήνας Σεπτέμβριος μπορεί να γίνει από τους σημαντικότερους της ζωής σας. οπωσδήποτε η Ηλιακή Έκλειψη της 1ης του μήνα στην Παρθένο και στις 16 του μήνα η σεληνιακή έκλειψη στους Ιχθείς δεν βρίσκει το ζώδιό σας αμέτοχο, όσο κι αν κατά κύριο λόγο αφορά τον μεταβλητό σταυρό. Με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 21 Σεπτεμβρίου θα πρέπει α προσέχετε πολύ όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με το απόρρητο των επικοινωνιών σας για να μην βρεθείτε εκτεθειμένοι, ενώ το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό σηματοδοτεί μια περίοδο μεγάλης κοινωνικής κινητικότητας, αλλά όχι αναγκαστικά με καλά αποτελέσματα, μπορεί να σπαταλήσετε δυνάμεις σε ξενύχτια που δεν θα έχουν νόημα ή σε ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Η καλή σχέση του Ουρανού με τον Άρη στις 17 του μήνα δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, αλλά και ερωτικά θα έχετε καλύτερο κλίμα το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα. Το πέρασμα του Δία στον φιλικό σας Ζυγό στις 9 Σεπτεμβρίου ξανοίγει ένα διάστημα ενός έτους με πολλά ταξίδια, ανακαλύψεις, έρευνες, ίσως και με κέρδη σε αυτούς τους τομείς. Εκεί που θα πρέπει να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας είναι στην διατήρηση της προσοχή σας σε ένα θέμα. Έχετε την τάση να αλωνίζετε με το μυαλό σας σε διαφορετικά πεδία, δείγμα σίγουρα εξυπνάδας, δεν το αμφισβητεί κανείς, αλλά σε πρακτικό επίπεδο αυτή σας η τάση δεν σας αποδίδει καρπούς, όπως είναι φυσικό. Καλύτερο είναι να πάρετε νωρίς αποφάσεις, έτσι ώστε να συγκεντρωθείτε στο τι θέλετε να κάνετε αυτόν τον χειμώνα που έρχεται και πώς θα τα καταφέρετε. Το να παλινδρομείτε σε διάφορα μεγαλόπνοα σχέδια χωρίς συγκεκριμένο σκοπό, δεν έχει να σας δώσει κανένα καλό αποτέλεσμα.

Αύγουστος 2016 

Στις 2 Αυγούστου έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα και εσείς θα αποφασίσετε να μην πιεστείτε ιδιαίτερα, προσπαθώντας να περάσετε την ημέρα περισσότερο με φιλικά σας πρόσωπα . Η κούραση του προηγούμενου διαστήματος σας καλεί να κάνετε ένα διάλλειμα από τις σημαντικές υποχρεώσεις. Πιθανή επανασύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό, στις 2 Αυγούστου που ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα μικρό ταξίδι για να επισκεφθείτε κάποιον φίλο από το πρόσφατο ή πιο μακρινό παρελθόν. Στις 5 Αυγούστου, η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο και εσείς θα νοιώσετε την ανάγκη να οργανώσετε καλύτερα τα σχέδιά σας. Θα είστε πολύ αποτελεσματικοί σε ζητήματα κληρονομικά ή της ακίνητης περιουσίας και θα τα τακτοποιήσετε. Αισθηματικά θα υπάρχει ισορροπία με τον σύντροφό σας και θα σκέφτεστε ένα επόμενο βήμα για την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές εκπλήξεις με νέες γνωριμίες. Στις 18 Αυγούστου, η Σεληνιακή έκλειψη στις 25 μοίρες και 51πρώτα λεπτά στο ζώδιό σας θα ασχοληθείτε με επαγγελματικά και προσωπικά θέματα με μεγάλη επιτυχία . Θα ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία που θα αποφέρει κέρδη και θα ευνοήσει την καριέρα σας και θα έχετε την υποστήριξη ατόμων κύρους. Στις 30 Αυγούστου, ο Ερμής στην Παρθένο γυρίζει σε ανάδρομη πορεία θα είστε επικοινωνιακά πολύ ενισχυμένοι και η γοητεία σας θα είναι αυξημένη και κυρίως για τους αδέσμευτους θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες σχέσεις. Στις 30 Αυγούστου, επίσης, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό και θα έχετε ευχάριστες οικονομικές ειδήσεις, τα έσοδά σας θα αυξηθούν και θα υπάρχει σταθερότητα, έτσι θα τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας και θα μπορέσετε ξέγνοιαστοι να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας σχέδια.

Ιούλιος 2016

Στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, τα επαγγελματικά σας σχέδια θα προωθηθούν με την υποστήριξη των συνεργατών σας. Θα κάνετε πολύ σημαντικές επιλογές και θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Αισθηματικά θα είστε σε πολύ αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα βρεθείτε με άτομο από τον επαγγελματικό σας χώρο το οποίο θα σας εκφράσει τα αισθήματά του. Από τις 12 του μήνα με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Λέοντα θα είστε πολύ ενθουσιώδεις και θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση, θα προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και την κοινωνική σας θέση. Αισθηματικά θα έχετε ισορροπία με τον σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα θα μπορέσετε να προχωρήσετε κάποια σχέδιά σας. Θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στις ερωτικές σας σχέσεις και θα προχωρήσετε πιθανόν σε έναν νέο δεσμό. Η Πανσέληνος στον Αιγόκερω στις 20 Ιουλίου, θα φέρει αναβολές και αλλαγές στο πρόγραμμά σας, πιθανόν να έχετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις και να αγχωθείτε. Θα πρέπει να προσέξτε ζητήματα οικονομικών εκκρεμοτήτων και να προσπαθήσετε να τα τακτοποιήσετε. Από τις 30 Ιουλίου με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο, θα μπορέσετε να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες και να επιλύσετε ζητήματα της ακίνητης περιουσίας σας, αφού θα υπάρξει αύξηση των εσόδων σας. Ακόμη θα προωθήσετε κάποια οικονομικά σχέδιά σας και θα έχουν θετική εξέλιξη. Στις 30 Ιουλίου με Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα κάνετε πολύ σημαντικές κινήσεις και θα τολμήσετε να πάρετε ρίσκα πάνω σε οικονομικά ζητήματα, αν δεν βιαστείτε τα αποτελέσματα θα είναι πολύ θετικά. 

Ιούνιος 2016

Θα είστε πολύ ενθουσιώδεις με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου. Με τον σύντροφό σας θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, θα οργανώσετε τις διακοπές σας και ίσως πάτε ένα σύντομο ταξίδι που θα σας φέρει πολύ κοντά μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι θα φλερτάρετε και θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα έχετε διάθεση για διασκέδαση. Στις 13 Ιουνίου ο Ερμής περνά στους Διδύμους που είναι και κυβερνήτης τους, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την οικονομική και επαγγελματική σας θέση. Τα νέα σας σχέδια θα προχωρήσουν και θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων. Θα είστε γοητευτικοί και θα υπάρξουν ευκαιρίες για ερωτικές περιπέτειες. Η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο στις 17 Ιουνίου, έτσι διάφορες εκκρεμότητες οικονομικές θα μπορέσετε να τις ρυθμίσετε. Επαγγελματικά θα υπάρχει αισιοδοξία και νέες προοπτικές θα εμφανιστούν. Οι σχέσεις σας με τον στενό σας κύκλο θα είναι καλές και υποστηρικτικές. Στις 20 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη, έτσι άτομα κύρους θα σας βοηθήσουν στην προώθηση των σχεδίων σας. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα συμμετέχετε σε συλλογικές δραστηριότητες. Πιθανόν να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι που θα σας ανανεώσει. Ο Ερμής περνά στον Καρκίνο στις 30 Ιουνίου και μια νέα πρόταση για συνεργασία στον επαγγελματικό τομέα θα είναι πολύ σοβαρή και θα πρέπει να την εξετάσετε. Ακόμη στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν ευκαιρίες για γνωριμίες ακόμη και για δημιουργία μιας νέας σχέσης. Επίσης στις 30 Ιουνίου ο Άρης επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, έτσι λοιπόν θα έχετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία που θα σας δώσει θάρρος και αισιοδοξία. Αισθηματικά θα υπάρχει αρμονία με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι πιθανόν να βρεθείτε με ένα άτομο από τον ευρύτερο επαγγελματικό σας χώρο και να σκεφτείτε στην δημιουργία σχέσης.

Μάιος 2016

Κάθε συναισθηματικό δράμα που έχετε αντιμετωπίσει από την Πανσέληνο στις 22 Απριλίου  θα περάσει και θα φύγει την 6η Μαΐου με την Νέα Σελήνη. Το υπόλοιπο του μήνα φαίνεται πολύ καλό για να πάρετε ό, τι θέλετε από τη ζωή, ειδικά μετά από μια πολύ ισχυρή πανσέληνο στις 21 Μαΐου. Ο Άρης σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 4 Μαρτίου - 28 Μαΐου παραμένει η κύρια επιρροή αυτό το μήνα. Αυξάνει τη φυσική ενέργειά σας, το θάρρος και την αυτοπεποίθηση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πάτε ένα βήμα παραπέρα τις επιθυμίες σας, για να πάρετε αυτό που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα. Η ελκυστική ενέργεια που εκπέμπετε σημαίνει ότι οι ερωτικές σχέσεις είναι πιο ανταποδοτικές. Ο Άρης ανάδρομος από Απρίλιο 17 – έως Ιούνιος 29 είναι ο λόγος για μια ένταση που θα νιώθετε. Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με το ζώδιό σας στο διάστημα Απρίλιος 29 - Μάιος 8 δεν αυξάνει την ανάγκη για αγάπη και στοργή. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει μια μικρή τριβή, αν δεν έχετε αντάλλαγμα και επιβεβαίωση στις σχέσεις σας. Αποφύγετε την υπερβολική σπατάλη καθώς τα χρήματα μπορεί να είναι λιγοστά, ενώ θα πρέπει να καταβάλετε πραγματική προσπάθεια για να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Ο Ήλιος σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από τις 20 Μαΐου έως τις 31 φέρνει αρμονικές σχέσεις εξαιτίας μιας εσωτερικής αίσθησης ηρεμίας και ισορροπίας. Τα σχέδιά σας θα πρέπει να λειτουργούν καλά και οι στόχοι σας μπορεί να επιτευχθούν πιο εύκολα από ό, τι σε άλλους χρόνους. Άλλοι άνθρωποι δεν θα σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας, και μπορείτε να περιμένετε χάρες ή τουλάχιστον μικρότερη αντίσταση από τους άλλους. Η εξέλιξη της σταδιοδρομίας ευνοείται λόγω της αυξημένης εμπιστοσύνης και της ευκολίας προσαρμογής που θα έχετε. Με την Πανσέληνο την 21η Μαΐου μπορείτε να αναμένετε να είστε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας και να αισθάνεστε πιο συναισθηματικά ευαίσθητοι απ 'ό,τι συνήθως. Οι πιο προσωπικές σας σχέσεις θα είναι στο επίκεντρο και θα έχουν μεγαλύτερη επιρροή στην ευεξία σας. 

Απρίλιος 2016

Μια σημαντική επαγγελματική εξέλιξη θα φέρει πρόοδο στην καριέρα σας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό στις 5 Απριλίου και θα έχετε την αναγνώριση από τον χώρο σας. Στις 6 Απριλίου που ο Ερμής εισέρχεται στον Ταύρο, θα ασχοληθείτε με την επίλυση θεμάτων που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας πιθανόν να προχωρήσετε σε αγοραπωλησίες. Με το στενό σας περιβάλλον οι σχέσεις σας θα είναι πολύ ισορροπημένες. Στις 7 του μηνός και με την Νέα Σελήνη στον Κριό, θα μπορέσετε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα έχετε άνοδο στην καριέρα σας και γενική αποδοχή από τον χώρο σας. Αισθηματικά θα είστε σε μια πολύ αρμονική σχέση με τον σύντροφό σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας συναρπάσει. Από τις 17 Απριλίου ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στον Τοξότη, κάποιο άτομο από το παρελθόν θα σας πλησιάσει, μάλλον θα ενθουσιαστείτε από την παρουσία του. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις επαγγελματικές σας σχέσεις και να μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Από τις 18 το μηνός ο Πλούτωνας γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω, θα είστε κάπως απόμακροι και εσωστρεφείς. Πιθανόν να ήταν καλό να ελέγξετε την υγεία σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου, θα έχετε την τάση να κάνετε σημαντικές αλλαγές κυρίως στα επαγγελματικά σας, ωστόσο θα ήταν απαραίτητο να είστε πολύ προσεκτικοί για να μην πέσετε σε λάθη. Από τις 28 του μήνα όπου ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Ταύρο θα νοιώθετε μια εσωτερική ένταση που μπορεί να σας οδηγήσει σε εντάσεις με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Αποφύγετε αποφάσεις για θέματα ακινήτων και κληρονομιών, ακόμη προσέξτε νομικές υποθέσεις. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξουν αναβολές και καθυστερήσεις. Στις 30 Απριλίου και με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Ταύρο, κάθε εκκρεμότητα με την ακίνητη περιουσία σας θα μπορεί να επιλυθεί και θα έχετε την δυνατότητα να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας με το στενό σας περιβάλλον.

Μάρτιος 2016

Οι καλές συνθήκες θα συνεχιστούν αυτό το μήνα,  κάποια θέματα πραγματικά πάνε πολύ  καλύτερα. Τα highlights του μήνα είναι μια επέκταση λόγω της ισχυρής και σέξι διαμετακόμισης του Άρη στον Τοξότη συν μια ευνοϊκή σεληνιακή έκλειψη στις 23 Μαρτίου. Ο Άρης όλον τον Μάρτιο σας ευνοεί, δίνοντάς σας γοητεία, φυσική ενέργεια, θάρρος και αυτοπεποίθηση. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να πάτε τις επιθυμίες σας ένα βήμα παραπέρα, κυρίως ερωτικά, μιας και δεν θα υπάρχει κάτι να σας αντισταθεί.  Η ελκυστική ενέργεια που εκπέμπετε σημαίνει ότι οι ερωτικές σχέσεις θα είναι πιο ανταποδοτική. Αυτή η ισχυρή και σέξι επιρροή είναι ιδανική συνθήκη για να κάνετε καλή εντύπωση. Να ξέρετε ότι πρέπει να αντιμετωπίσετε τις σχέσεις σας με σεβασμό, γιατί υπάρχουν καρμικές δονήσεις πίσω από κάθε νίκη ή νέα ειδύλλια. Ο Ήλιος από τις 19 Μαρτίου έως τις 30 αποτελεί ένα δυναμωτικό μακράς διάρκειας και μια δημιουργική επέμβαση στην ζωή σας. Δίνει δύναμη προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην αυτοπροβολή και την επίτευξη των στόχων. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς, την εργασία, τις σχέσεις και την επίτευξη μακροπρόθεσμων στόχων. Ο Ερμής από 21 έως 27 του μήνα θα σας κάνει πολύ δημιουργικούς, ενώ σας ευνοεί πολύ σε όλα σας τα επαγγελματικά ζητήματα. Να μην αφήσετε αυτές τις ημέρες να πάνε χαμένες, ειδικά αν σκοπεύετε να περάσετε συνέντευξη για μια δουλειά είναι ιδανικό διάστημα. Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή από τις 21 Μαρτίου έως τις 26 εστιάζει στον τρόπο σκέψης και τις επικοινωνίες σας, κάνοντας αυτό το διάστημα τέλεια περίοδο για εμπορικές συμφωνίες. Ο Ήλιος επίσης σε τρίγωνο με τον Άρη από τις 23 Μαρτίου έως τις 29 δίνει μια ώθηση σε ζητήματα που σχετίζονται και με την εργασία και με τον έρωτα, έχετε την δυνατότητα να φλερτάρετε με πολύ έξυπνους και πρωτότυπους τρόπους.  Στενές σχέσεις κυρίως είναι πιθανό να καταλαμβάνουν περισσότερο από το χρόνο και την ενέργειά σας. 

Φεβρουάριος 2016

Στις 8 Φεβρουαρίου θα έχουμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια ευχάριστα νέα επάνω σε επαγγελματικά σας ζητήματα, που θα ανεβάσουν την αισιοδοξία σας. ταυτόχρονα, στον χώρο των αισθηματικών, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να έρθετε πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι είσαστε έτοιμοι να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, εκπέμπεται γοητεία και θέλετε οπωσδήποτε να προχωρήσετε σε ένα επόμενο βήμα, μην φοβηθείτε λοιπόν να κάνετε τολμηρές κινήσεις. Στις 14 του μήνα που θα έχουμε τον Ερμή στον Υδροχόο η θετική σας διάθεση θα γίνεται αισθητή στον περίγυρό σας. Θα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο που θεωρείτε πως θα ήταν προς το συμφέρον σας να υποστηρίξουν τα σχέδιά σας. προσπαθήστε να μην ρίξετε τη διάθεσή σας με γενικότερα άγχη, προσηλωθείτε στο τώρα και στους στόχους που έχετε θέσει. Στις 17 του μήνα θα έχουμε την Αφροδίτη στον Υδροχόο και εσείς θέλετε να αλλάξετε πράγματα στον εαυτό σας, ίσως προχωρώντας σε ριζικές αλλαγές επάνω σε κάποιες συνήθειες. Ταυτόχρονα φαίνεστε αποφασισμένοι να ενισχύσετε την σχέση με τον σύντροφό σας, κάτι που θα καταφέρετε με ειλικρινείς συζητήσεις, δείχνοντας το τρυφερό και προστατευτικό σας πρόσωπο. Στις 22 του μήνα θα έχουμε την Πανσέληνο στην Παρθένο 18 και εσείς θα αποφασίσετε να επανεξετάσετε αποφάσεις που ήρατε στο πρόσφατο παρελθόν επάνω σε πολλά και διαφορετικά ζητήματα. Μπορεί να κάνετε μία έντονη κριτική στον εαυτό σας, προσπαθήστε όμως να απασχοληθείτε με τον παρόν και να σχεδιάσετε το μέλλον, μην χαλάσετε την διάθεσή σα. Ταυτόχρονα, πρέπει να προσέξετε, καθώς οι πιέσεις της ημέρας μπορεί να σας προκαλέσουν εντάσεις και να ξεσπάσετε επάνω σε άτομα χωρίς λόγο.

Ιανουάριος 2016

Στις 3 Ιανουαρίου εισέρχεται ο Άρης στον Σκορπιό και εσείς θα είσαστε αποφασισμένοι να βάλετε σε εφαρμογή τα νέα σας σχέδια στον επαγγελματικό τομέα. Δεν θα σας είναι δύσκολο να κρατήσετε το κατάλληλο κοινωνικό προφίλ απέναντι σε άτομα που θα πρέπει να πείσετε για τους σκοπούς σας και θα φανείτε πρωτότυποι και δημιουργικοί. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα έχουμε τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο και γι εσάς αρχίζει μία περίοδος κατά την οποία θα πρέπει να αποφύγετε να πείτε την τελευταία λέξη σε συμφωνίες ή να πάρετε κάποιες αποφάσεις, καθώς θα παραλείπετε εύκολα σημαντικές λεπτομέρειες και δεν θα έχετε υπολογίσει καλά τα υπέρ και τα κατά. Από τις 8 έως τις 25 του μήνα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω και θα περάσετε μία φάση εσωστρέφειας. Θα είναι δύσκολο να συνεργάζεστε με τους άλλους και θα είναι εύκολο να προκαλείτε παρεξηγήσεις . Στις 10 του μήνα έχουμε τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε ένα κενό για να καταστήσετε ένα καλύτερο πρόγραμμα για να πετύχετε τους στόχους σας και τα μεγάλα σχέδια που έχετε κατά νου. Στις 23 του μήνα έχουμε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και θα έχετε ευκαιρίες για να βάλετε τέλος σε υποθέσεις του παρελθόντος που σας ενόχλησαν, ενώ θα παρέμβετε στο να συμφιλιωθούν άτομα μεταξύ τους. Επίσης, είναι πιθανόν οι αδέσμευτοι να ξεκινήσετε μία νέα σχέση. Η Πανσέληνος θα βρίσκεται στον Λέοντα στις 24 του μήνα και αναμένεται να ανοιχτεί μία νέα σελίδα στην σχέση σας, θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα αφήσετε πίσω προβλήματα από το παρελθόν. Από τις 25 του μήνα ο Ερμής ακολουθεί ορθόδρομη πορεία στον Αιγόκερω και θα πρέπει να δείξετε υπομονή, καθώς πολλές αναβολές θα υπάρξουν στα σχέδιά σας.

Δεκέμβριος 2015

Πολλά θέματα ταυτόχρονα που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια θα σας απασχολήσουν. Από τις 5 Δεκεμβρίου που εισέρχεται η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχοντας την υποστήριξη των συνεργατών σας, αλλά και σημαντικών προσώπων που σχετίζονται με το αντικείμενό σας στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε πολλές ευκαιρίες ανάπτυξης. Θα είστε πολύ μετρημένοι και υπεύθυνοι. Ενώ από τις 10 του μήνα με τον Ερμή να εισέρχεται στον Αιγόκερω, θα νοιώσετε την ανάγκη να προβάλλετε τις δυνατότητές σας και να φροντίσετε την προώθηση της υλοποίησης των φιλοδοξιών σας. Θα έχετε την συμβολή σημαντικών προσώπων και του στενού σας κύκλου.  Στις 11 Δεκεμβρίου με την Νέα Σελήνη στον Τοξότη, ίσως να χρειαστεί να κάνετε ένα επαγγελματικό ταξίδι, όπου θα προκύψει και ερωτικό ενδιαφέρον . Θα είστε πολύ δραστήριοι και θα θέλετε να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Θα κάνετε νέες γνωριμίες και φιλίες, πιθανόν να συναντήσετε και έναν μεγάλο έρωτα. Στις 25 Δεκεμβρίου η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σας στρέψει  στην οικογένειά σας και θα θέλετε να είστε με αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είστε ενθουσιώδεις και θα έχετε διάθεση για ταξίδια και όμορφη ζωή. Πιθανόν να συναντηθείτε με πρόσωπα που νοσταλγήσετε και να ζήσετε μοναδικές συναισθηματικές στιγμές μαζί τους. Θα σας ενθουσιάζει οτιδήποτε πρωτότυπο. Στις 30 Δεκεμβρίου και με την είσοδο της Αφροδίτης στον Τοξότη, θα αυξηθεί η κοινωνικότητά σας και θα θέλετε να προβάλλετε τις δεξιότητές σας. Θα κάνετε πολύ σημαντικές γνωριμίες και θα έχετε υποστήριξη από άτομα κύρους. Στον ερωτικό τομέα θα υπάρξουν μοναδικές ευκαιρίες, πιθανόν και κάποια σχέση με μέλλον . Όσοι είναι σε σχέση θα ανανεώσουν τον ερωτά τους.

Νοέμβριος 2015

Θα έχετε πολλές νέες και καινοτόμες ιδέες και θα θέλετε να τις υλοποιήσετε στις 2 Νοεμβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, θα μπορέσετε βέβαια να κάνετε νέες συνεργασίες ή συμ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Έχετε έναν πολύ κοινωνικό μήνα μπροστά με μια μεγάλη έμφαση στις σεξουαλικές σχέσεις. Αν αυτό δεν είναι για κάποιο λόγο...

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ταύρος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Η πρώτη εβδομάδα του Φεβρουάριου του 2017 απαιτεί μια συντηρητική προσέγγιση σε όλους τους τομείς, λόγω της αυξημένης...

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Δίδυμος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Ο Φεβρουάριος έχει να σας δώσει πολλά δώρα, παρά το γεγονός ότι ο Δίας βγαίνει ανάδρομος στον φιλικό σας Ζυγό. Είναι ένας...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Ο Φεβρουάριος θα είναι για εσάς ένας σημαντικός μήνας αλλαγών και ανακατατάξεων. Καθώς περικλείει δύο Εκλείψεις – και η...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Ο Ερμής και ο Δίας θα σας προβληματίσουν πολύ από τις 19 Φεβρουαρίου έως τις 26 – έχετε μπροστά σας μια περίοδο που φέρνει...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Φεβρουάριος 2017 Η αναδρομή του Δία από τις 6 Φεβρουαρίου στον Ζυγό είναι το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός για τους Τοξότες και...