Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Αύγουστος 2017

Οι εκλείψεις ανοίγουν το μυαλό σας σε πολλές νέες δυνατότητες στη ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να δώσετε προσοχή στην υγεία και την συναισθηματική σας παραγωγή, ειδικά γύρω από το πλήρες και το νέο φεγγάρι! Μπορεί να έχετε μια πνευματική αφύπνιση, αλλά πραγματικά πρέπει να εστιάσετε την ενέργειά σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην αφθονία σας οι κύκλοι ευθυγραμμίζονται και πολλοί από εσάς μπορεί να βρεθείτε σε μια επεκτατική και εκπαιδευτική συνεργασία αυτή τη στιγμή. Είστε σε αρμονία με τα ζώδια της φωτιάς, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να εργάζεται μαζί με άλλα μυστικιστικά άτομα για τη μεγαλύτερη εσωτερική σας ανάπτυξη . Αγκαλιάστε τα κοινωνικά σας όρια και εκτιμήστε τις φιλίες σας. Είναι πραγματικά καιρός να αγκαλιάσετε και να ξεκινήσετε μια πορεία που επηρεάζει μια ομάδα ή μια οικογενειακή μονάδα. Οι κοινωνικοί δεσμοί οδηγούν σε μεγαλύτερες ευθύνες . Μεγάλες αποφάσεις έρχονται. Το Κίτρινο και Πράσινο χρώμα μπορεί να σας βοηθήσει πολύ αυτό το μήνα. Ορισμένα θετικά για εσάς μπορεί να περιλαμβάνουν - Λεμόνι Βερμπένα, Τριαντάφυλλα, Τσάι, Λεμονόχορτο, Σιτάρι, Μέντα, Νάρκισσος και Σούπα Καρότο / Smoothies.

Καριέρα / Εργασία - Καθώς ο Άρης μετακινείται μέσω του ζωδίου του Λέοντα σχεδόν παράλληλα με τον Ήλιο για το καλύτερο μέρος του μήνα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να αναπτυχθούν και να μάθουν οι Υδροχόοι. Η συνεχής εκπαίδευση στη δική σας δουλειά είναι μια σημαντική δυνατότητα εδώ. Έχετε έναν τόνο πυροσβεστικής δύναμης και σας βοηθά να αυξήσετε την ορατότητα σας και σας προσφέρει το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Είστε αρκετά απαιτητικοί, και ακόμη μπορείτε να δείτε μέσα από τη μεγαλύτερη εικόνα. Ενδεχομένως να είστε πολλαπλών καθηκόντων αυτή τη στιγμή, και ακόμη και να αισθάνεστε σαν να έχετε δύο διαφορετικές ζωές όταν πρόκειται για τη δουλειά σας. Ίσως να έχετε μια δουλειά ημέρας χωρισμένη με τον πραγματικό σκοπό ζωής σας που πηγαίνει αυτή τη στιγμή. Αυτός μπορεί να είναι ο μήνας κατά τον οποίο ο σκοπός της ζωής σας ολοκληρώνεται και η πραγματική σας " καριέρα " βρίσκεται.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Η ισότιμη και αντίθετη δύναμη της ψυχής αναδεικνύει την πνευματική πτυχή αυτού του μήνα. Οι ερωτικές σχέσεις αναλαμβάνουν μια πνευματική διάσταση ή εμβαθύνουν για όσους έχουν μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Το ζώδιο σας εξετάζει μια νέα πλευρά της αγάπης. Οι παλιοί τρόποι μπορεί να μην λειτουργούν πια, ειδικά μετά την 21η του μήνα και την συνολική ηλιακή έκλειψη. Αυτή η σφαίρα της ζωής σας λαμβάνει μεγάλη πραγματική δύναμη και ανανεωμένο δυναμικό. Η συνάντηση με κάποιον εκτός σχεδίου μπορεί να είναι μια σημαντική δυνατότητα για πολλούς στο δικό σας ζώδιο. Αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για καρμικές σχέσεις.

Αφθονία / Οικονομικά - Τα οικονομικά σας μπορεί να είναι σε ανοδική πορεία όλο αυτό το μήνα. Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στους κύκλους μετά την 7η του μήνα και την Σεληνιακή Έκλειψη. Έχετε μεγάλη ενέργεια για αύξηση της οικονομικής ροής, καθώς η ενέργεια ανοίγει συγχρονισμένα γεγονότα και πιθανές "συμπτωματικές ευθυγραμμίσεις" στη δική σας ζωή. Οι ευκαιρίες ταξιδιών υποστηρίζονται συνεχώς με τον Δία στον Ζυγό να ταιριάζει στο δικό σας ζώδιο. Αυτό μπορεί να αυξήσει το δυναμικό κέρδους σας ή να σας δώσει την πρόσθετη υποστήριξη που χρειάζεστε για οποιαδήποτε πρόσθετη χρηματοδότηση έργων. Η επέκταση των λογαριασμών ταμιευτηρίου σας είναι το θέμα αυτού του μήνα.

Υγείας - Γυμναστήριο και δραστηριότητες άθλησης ευνοούντι αυτή τη στιγμή. Αν προσπαθείτε να φτάσετε σε καλύτερη κατάσταση, αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να το κάνετε αυτό. Η ρουτίνα προσωπικής εκπαίδευσης υποστηρίζεται απόλυτα με όλη αυτή την ενέργεια του Λέοντα. Μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε την κυκλοφορία ή να εργαστείτε με ένα νέο και βελτιωμένο πρόγραμμα διατροφής. Εστίαση στην υγεία της καρδιάς σας πρώτα! Έχοντας τον Άρη στον Λέοντα απέναντι από το ζώδιο σας επικεντρώνεται η ενέργεια στους πνεύμονες και το πνευμονικό σύστημα . Τρώτε τρόφιμα που υποστηρίζουν το κυκλοφορικό σας σύστημα, συμπεριλαμβανομένων - βρώμης και υγιεινών λιπαρών.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Το Valentine σας προσφέρει αγάπη με αρμονικό τρόπο αυτό το μήνα. Αληθινή αγάπη και πραγματική κατανόηση . Αυτό δεν πρέπει να είναι απλώς μια σχέση αγάπης, αλλά εργάζεται με την καρδιά σας για να σας κάνει πιο ανοιχτούς στην φροντίδα και τη συμπόνια σας. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο συναισθηματικοί αυτή τη στιγμή. Ο Έρωτας και η Ψυχή βρίσκονται σε  αρμονικά πεδία με το ζώδιό σας, επιτρέποντας την εκπλήρωση των επιθυμιών της καρδιάς σας. Ίσως να είστε εμπνευσμένοι από σπουδαίες καλλιτεχνικές ανακαλύψεις ή να βρείτε τον εαυτό σας να έχει ενδιαφέρον προς τις εικαστικές τέχνες. Έχετε τη δυνατότητα για μια μεγάλη αγάπη όπως η Αφροδίτη, η Θεά της Αγάπης και της Ομορφιάς είναι επίσης σε αρμονία εδώ! ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!!!

Ιούλιος 2017

Τον Ιούλιο του 2017 οι Υδροχόοι θα έχουν την υποστήριξη των παραδοσιακών ουράνιων βοηθών τους - τον Κρόνο και τον Ερμή. Θα υπάρξει ηλιακή ενέργεια, αλλά δύσκολα μπορεί να ονομαστεί κυρίαρχη. Αυτή η περίοδος της ζωής σας θα είναι πολύ πιθανό να είναι πολύχρωμη και διφορούμενη. Θα πάρετε αυτό που θέλετε, αλλά θα συνειδητοποιήσετε επίσης πολλά πράγματα, ίσως ακόμη και να καταλάβετε ότι εδώ και πολλά χρόνια έχετε κακή λάθος. Αυτό θα αποτελέσει επίσης ένα σημείο καμπής, ίσως ένα από τα πιο σημαντικά. Μη φοβάστε να αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είστε. Μέσα στη θερινή περίοδο, η τύχη θα είναι στο πλευρό σας και θα είστε σε θέση να επιτύχετε τους στόχους σας τόσο στον χώρο εργασίας όσο και στη σφαίρα των προσωπικών σχέσεων. Δεν θα χάσετε, αν και αν θέλετε πραγματικά, βάλτε τα χέρια σας κάτω και βγείτε από την άκρη - μια τέτοια πορεία δράσης είναι επίσης δυνατή. Σε κάθε άλλη περίπτωση, έχετε κάθε ευκαιρία, έτσι δεν πρέπει να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας ή τις ευκαιρίες σας. Είναι σημαντικό τώρα να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αποκτήσουμε εμπειρία κατά τη διάρκεια του τρέχοντος κύκλου. Αλλά να είστε προσεκτικοί, δεδομένου ότι οι διφορούμενες καταστάσεις είναι πιθανό λόγω της δυσμενούς θέσης του Άρη. Μην επιστρέφετε κάτω εάν η δυσκολία ενός έργου αυξάνεται, μην δίνετε τη θέση σας σε κάποιον που δεν θα αντιμετωπίσει καλύτερα από εσάς, αλλιώς θα χάσετε κύρος και πρωτοβουλία.

Στο μέτωπο εργασίας τον Ιούλιο του 2017, μπορείτε να περιμένετε σημαντικούς μετασχηματισμούς. Οι Υδροχόοι που δεν εργάζονται για τον εαυτό τους μπορούν να πάρουν νέα δουλειά. Το ζήτημα θα αφορά είτε την αλλαγή στο χώρο εργασίας είτε ορισμένες καθαρά τεχνικές αλλαγές. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε σίγουρα αυτό, ωστόσο, διαφορετικά θα χάσετε μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσετε το επίπεδο άνεσης της εργασίας. Και είναι ακριβώς η άνεση που θα επηρεάσει άμεσα την παραγωγικότητα. Αυτό θα πρέπει να θυμόμαστε και οι Υδροχόοι που έχουν δικές τους επιχειρήσεις . Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε σοβαρά τις μεταμορφώσεις στον τομέα του προσωπικού. Μπορεί να ήταν λάθος σε κάποια περιοχή και τώρα έχει έρθει η ιδανική στιγμή για να θέσει την κατάσταση ευθεία. Φυσικά, δεν πρέπει να βιαστείτε να λάβετε τέτοιες αποφάσεις, επειδή η κατάσταση θα μπορούσε να έχει αποχρώσεις μεταξύ των γραμμών. Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας θα είναι επιτυχής για εσάς, ειδικά αν είστε σε θέση να καθορίσετε τις σωστές οδηγίες για τον εαυτό σας. Είναι πιθανό κάποιος από τους συναδέλφους ή συνεργάτες σας να σας βοηθήσει με αυτό, οπότε δεν θα πρέπει να απορρίψετε όταν σας προσφέρεται ανεπίσημη συνάντηση ή η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια εταιρική εκδήλωση. Απλά ελέγξτε τον εαυτό σας, καθώς η εξοικείωση ή μια λέξη εκτός τόπου θα επιτρέψει στον αρνητικά ευθυγραμμισμένο Άρη να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Να είστε χαλαροί, αλλά συγκρατημένοι, αλλιώς τίποτα δεν θα λειτουργήσει προς όφελός σας.

Το "ρομαντικό μέτωπο" τον Ιούλιο του 2017 θα είναι αναμφίβολα επιτυχημένο για τον Υδροχόο, αν και εσείς προσωπικά ίσως δεν το καταλαβαίνετε. Γιατί όχι? Πρώτον, επειδή πάρα πολλά πράγματα θα συμβαίνουν γύρω από σας, και δεν θα είναι καμία κατάπληξη ότι έχετε συγχέεται. Και δεύτερον, υπάρχει η πιθανότητα ότι δεν θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει εντελώς επαρκώς, για κάποιο λόγο ή άλλο. Αυτό το σημείο είναι εξαιρετικά ατομικό, οπότε είναι δύσκολο να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Είναι σημαντικό να μην ανησυχείτε, αφού δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τη μοίρα σας, όπως γνωρίζετε. Από την άλλη πλευρά - εμείς οι ίδιοι σφυρηλατήσουμε τα πεπρωμένα μας. Αυτό είναι ένα παράδοξο! Τουλάχιστον οι μεμονωμένοι Υδροχόοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη συμπεριφορά τους τώρα. Απλά να είστε ο εαυτός σας, και όλα θα λειτουργήσουν για σας, οι φίλοι σας θα παρακολουθήσουν την πλάτη σας, μπορείτε να είστε σίγουροι. Για όσους είναι παντρεμένοι, αυτός ο μήνας θα περάσει ιδανικά, ειδικά αν στην τρίτη δεκαήμερη περίοδο αποφασίσετε να πάτε κάπου να ξεκουραστείτε. Και επιπλέον, μάθετε να δώσετε μέσα, μην σκεφτείτε τη δική σας θέση ως το μόνο σωστό, διαφορετικά η επιθετικότητα του Άρη θα εμφανιστεί στο μέγιστο βαθμό και τότε δεν θα έχετε καμία πιθανότητα ειρήνης.

Ιούνιος 2017

Θα απολαύσετε εξαιρετική βελτίωση την καθημερινή σας ζωή, τις ρουτίνες, και την εργασία για αυτό το μήνα. Παρόλο που εξακολουθεί να υπάρχει αρκετή εστίαση στην αναψυχή και την προσωπική ζωή σας τον Ιούνιο, η επιθυμία για να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας, να λύσετε προβλήματα, να γίνετε υγιείς και να εργαστείτε σας συνοδεύει. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία για να προωθήσετε τους στόχους υγείας και εργασίας σας. Καθώς ο μήνας εξελίσσεται, θα πάρετε ακόμα περισσότερη υποστήριξη και θα απολαύσετε αυξημένα κίνητρα για αυτές τις προσπάθειες.

Το 2-3 είναι τέλειο για προσωπική έκκληση, συνεργασία και δημιουργική έκφραση . Τα συμβάντα των 4-5 μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο καθιερωμένοι με έναν φίλο ή φίλους, ομάδα ή εκπαιδευτικό μονοπάτι .

Η πανσέληνο του 9ου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα κοινωνικό θέμα, τα συναισθήματα για κάποιον ή ένα έργο στην επιφάνεια ή ένα δημιουργικό έργο για καρποφορία. Αυτό το γεγονός συμπίπτει με τον Δία που στρέφεται απευθείας μετά από μερικούς μήνες ανάδρομης κίνησης και αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως σημείο καμπής που σχετίζεται με την εκπαίδευση, τη φιλία, τα ταξίδια ή τη δημοσίευση. Τα νέα που περιμένετε φτάνουν και τελικά μπορείτε να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις. Η ευκαιρία να απολαύσετε μια περιπέτεια, ένα ταξίδι, ένα πολιτιστικό γεγονός ή μια ολοκαίνουργια εμπειρία, που ανοίγει μυαλό, μπορεί να αναδυθεί τώρα.

Τα 14-16 μπορούν να φέρουν μια υπενθύμιση της ευθύνης ή ίσως μια στιγμιαία έκρηξη φούσκας που αισθάνεται σκληρή αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα κάτω από το δρόμο. Μπορεί να υπάρχει εμφανής κριτική ή βέτο στα σχέδιά σας που απαιτεί μια προσαρμογή τώρα. Μπορεί να υπάρχει ο λόγος για ένα έργο να σταματήσει ή για την απογοήτευση λόγω καθυστερημένης αποζημίωσης. Πήγαινε πάνω από αυτό το χτύπημα και είσαι καλύτερος κριτής της κατάστασής σου. Μπορεί να χρειαστεί να χαλαρώσετε πριν προχωρήσετε ή απολαμβάνοντας μια ανταμοιβή.

Το 21ο φέρνει τόσο τον Ήλιο όσο και τον Ερμή στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας (ο Άρης είναι ήδη εδώ). Συνενώνουν τις δυνάμεις τους την ίδια ημέρα και μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση ενθουσιασμού ή μια μεγάλη βιασύνη για να γίνουν τα πράγματα. Από το 21ο, θα έχετε κάποιες σαφείς ευκαιρίες να βελτιώσετε ή να προχωρήσετε σε μια προσπάθεια εργασίας ή υγείας. Αναζητήστε νέα ή εναλλακτικά προγράμματα υγείας και μεθόδους εργασίας. Τα προβλήματα σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας μπορούν να φτάσουν σε γρήγορες αποφάσεις. Μπορεί να υπάρξει ταχύτερος ρυθμός στις ρουτίνες και τις δουλειές σας, και μπορείτε να είστε γεμάτοι με μια ξαφνική επιθυμία να πάρετε απασχολημένος, να κάνετε μια πραγματική διαφορά και να λύσετε προβληματικές περιοχές. Εστίαση μπορεί να είναι για την εκκαθάριση μακριά ακαταστασία ή με άλλο τρόπο να καθαρίσει τη ζωή σας με λίγους αλλά σημαντικούς τρόπους. Ενώ μπορείτε να κάνετε πολλά τώρα τώρα, παρακολουθήστε προσεκτικά για μια επιχειρηματική αδιαφορία ή ανυπομονησία με συναδέλφους και άλλους με τους οποίους μοιράζεστε την ημέρα σας. Το μυαλό σας θα μπορούσε να πει ναι σε πράγματα που η καρδιά σας δεν έχει ακόμη επεξεργαστεί.

Η Νέα Σελήνη στις 23 ης εορτάζει μια νέα αρχή ή μια νέα προσέγγιση για τη διαχείριση της εργασίας, της υγείας και των ρουτίνας. Εάν πρέπει να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής και βελτιώσεις, η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είναι εξαιρετική για το σκοπό αυτό.

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα (από το 6ο μπροστά), είστε σε καλή θέση να κάνετε ωραία με την οικογένεια, να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης και τη ζωή στο σπίτι σας και να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας. Μια μεγαλύτερη αγάπη της εγχώριας ζωής, ακόμη και με όλες τις δραστηριότητές σας αυτό το μήνα, αποδίδει έντονη εικόνα.

Μάιος 2017

Με τον Άρη στο 5ο ηλιακό σπίτι σας, τον Μάιο του 2017 τα ένστικτά σας είναι σε πλήρη εξέλιξη, η αδρεναλίνη αντλεί και εκκρίνετε τη σeξουαλικότητα μέσω κάθε πόρου. Τα πράγματα γίνονται ακόμη θερμότερα κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού, όταν ο Ήλιος εισέρχεται επίσης στο 5ο σπίτι του Υδροχόου.

Ίσως είναι καιρός για περιπέτειες και τρελές ιστορίες αγάπης. Αλλά η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - είναι στο σπίτι του ψυχρού νου, έτσι τείνετε να φιλτράρετε τα πάντα μέσα από ορθολογισμό. Και όποιος το κάνει μέσω αυτού του φίλτρου είναι αυτός που μπορεί επίσης να τονώσει το μυαλό σας. Τα ένστικτά σας τείνουν να εστιάζουν στην κατεύθυνση ενός ατόμου που βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος με πνευματική άποψη, με τον οποίο επικοινωνείτε καλά και μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά σας.

Η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να φέρει τους Υδροχόους κάτι νέο από την άποψη της ζωής του έρωτα.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Ο άξονας που σχηματίζεται από το σπίτι της διανόησης του Υδροχόου και της επικοινωνίας είναι καλυμμένος τον Μάιο του 2017 και το μυαλό σας αρχίζει να είναι έντονο - ιδιαίτερα από τότε που ο Ερμής συνεχίζει την άμεση κίνηση του σε ένα από αυτά τα σπίτια. Έχετε λαμπρές ιδέες, καλές ομιλίες και είστε πειστικοί.

Ο Άρης σας δίνει δημιουργική ενέργεια και δύναμη έκφρασης και είναι ανεκτίμητος όταν πρόκειται για την προώθηση. Μπορείτε να είστε επιτυχημένοι σε ακίνητα, γεωργία ή κατασκευές.

Η πανσέληνος από περίπου τις 10 Μαΐου 2017 θα μπορούσε να θέσει έναν σημαντικό στόχο στο προσκήνιο από την άποψη της καριέρας των Υδροχόων ή θα μπορούσε να φέρει μια υλοποίηση ή ένα ψήφισμα.

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από πνευματικές επιδιώξεις, έρευνα, Διαδίκτυο, ταξίδια, συνεργασίες σε μεγάλες αποστάσεις ή με ανθρώπους από το εξωτερικό.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Είστε σε καλή κατάσταση. Η ικανότητά σας να εστιάζετε βελτιώνεται, η τάση μειώνεται, η καλή διάθεση επιστρέφει. Φυσικά, μπορείτε να καυχηθείτε για μια αξιοζήλευτη ποσότητα ενέργειας. Είστε ιδιαίτερα καλοί σε αθλήματα, σωματικές δραστηριότητες, περιπάτους και ταξίδια. 


Απρίλιος 2017

Εξαιρετικός και ενδιαφέρον αυτός ο μήνας για τους Υδροχόους. Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ουρανό από 24 Απρίλη - 15 Μάη διεγείρει τη σκέψη σας και προσθέτει ενθουσιασμό για την καθημερινή αλληλεπίδραση και τις ρουτίνες σας. Η ηλεκτρισμένη επίδραση στον εγκέφαλό σας κάνει αυτή τη στιγμή ιδανική για οποιαδήποτε πνευματική ή δημιουργική εργασία που απαιτεί πρωτοτυπία. Η αυξημένη ευρύτητα πνεύματος και η διαίσθηση μπορεί να οδηγήσει σε λάμψεις της διορατικότητας και σε ανακαλύψεις. Απροσδόκητη είδηση μπορεί να προκαλέσει άγχος, ενώ ο Ερμής παραμένει ανάδρομος . Μετά από 3 Μαΐου εκπλήξεις θα πρέπει να είναι πιο συναρπαστικές από συγκλονιστικές.

Μερικά πρακτικά ζητήματα: Υδροχόοι, χρειάζεστε πραγματικά αυτές τις μπότες; Αυτό το νέο υπολογιστή; Αυτό το μπολ; Ρωτήστε τον εαυτό σας αρκετές φορές αν αυτό είναι κάτι που πρέπει να αγοράσετε αυτόν τον μήνα. Στη συνέχεια, ρωτήστε τον εαυτό σας αν αυτό είναι κάτι που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Θα ήταν ίσως καλύτερα να αποθηκεύσετε τα χρήματά σας; Εκτός αν πραγματικά, πραγματικά δεν μπορεί να ζήσετε χωρίς κάποιο αντικείμενο, μην κάνετε άσκοπες αγορές.

Ο Δίας σε τρίγωνο με το ζώδιό σας από Μαρ 18 - Αυγ 23 σας δίνει μια εποχή με καλά συναισθήματα και ευημερία. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε την προσπάθεια να πάρει μπροστά η τύχη σας, ενώ υπάρχει μικρότερη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε αντιπαλότητα ή προκλήσεις . Τα προσωπικά σας θέματα και οι σχέσεις μπορεί να εμπλουτιστούν με την θετική στάση και την κοινωνικότητα σας, όπως και τη δική σας προσωπική ανάπτυξη και την αυτοεκτίμηση. Η Θεά τύχη είναι με το μέρος σας. Ο Δίας ανάδρομος κάνει αυτήν την περίοδο να δρα περισσότερο από το κανονικό.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από 22 Μαρ - 8 Απρ δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσετε τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και συγκρούσεις . Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως δυσκολίες στον τομέα των ερωτικών σχέσεων μπορεί να συμβούν αυτή τη στιγμή, αν αναγκάσετε τις επιθυμίες σας που αφορούν άλλους ανθρώπους να καταπιεστούν. Προσπαθήστε να παραμείνετε θετικοί και εστιασμένοι στους στόχους σας.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από 30 Μαρ έως 10 Απρ δίνει δύναμη σε θέματα προσωπικής έκφρασης, που βοηθά στην προώθηση το εαυτού και την επίτευξη των στόχων. Θα πρέπει να αισθάνονται σίγουροι, περήφανοι και ενθουσιασμένοι. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε πραγματική πρόοδο με τα πράγματα στη ζωή που σημαίνουν πολλά για εσάς, την εργασία, τις σχέσεις και μακροπρόθεσμων στόχων.  Είτε μιλάμε για την επίλυση ενός σταυρόλεξου είτε για το πώς προγραμματίζετε μια εταιρική στρατηγική, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε τώρα.

Ολοκληρώστε τη μήνα με μια συντονισμένη προσπάθεια για να βοηθήσετε τους άλλους στις 29 και 30.

Μάρτιος 2017

Έχετε μεγάλα αστέρια αυτό το μήνα να φροντίζουν και να φωτίζουν την κοινωνικοποίηση και την εργασία προς τους στόχους σας. Κάποια δυσαρέσκεια ή θυμός από τους άλλους είναι ο μόνος κίνδυνος για την ευτυχία και την επιτυχία αυτού του μήνα. Από τις 13 Μαρτίου, ωστόσο, μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη υποστήριξη των φίλων και της οικογένειας.

Ο Άρης σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από τις 8 Μαρτίου έως 25 δημιουργεί μια συσσώρευση της ενέργειας στο εσωτερικό και μια ισχυρή επιθυμία να διεκδικήσει τον εαυτό σας με επιθετικό τρόπο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση, θυμό και χωρίς αιτία φαινομενικά συγκρούσεις. Δυσκολίες σε όλες τις σχέσεις, αλλά κυρίως τις σχέσεις αγάπης μπορεί να σας βρουν αυτή τη στιγμή, αν σας αναγκάσουν κάποιες συνθήκες να υποταχθείτε σε άλλους ανθρώπους. Απελευθερώστε τον εαυτό σας θετικά. Το να χρειαστεί κάποιες φορές να κάνετε πίσω σε αυτά που θέλετε δεν είναι και το τέλος του κόσμου.

Η ηλιακή έκλειψη στα τέλη του περασμένου μήνα αναδείχθηκε αιθέρια και η δυναμική του Ποσειδώνα στην χώρα της περιουσίας και των μόνιμων σχέσεων σας δημιουργεί μια εστίαση στη χρηματοδότηση. Μπορείτε να επιλέξετε να κατεβείτε από το υλικό διάδρομο για μια πιο πνευματική επιβράβευση στην ύπαρξη σας.

Μπορείτε να αφιερώσετε τον εαυτό σας σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό. Μπορείτε να κάνετε τα χρήματα μέσα από τη φαντασία σας, ειδικά αν είστε καλλιτέχνες . Ή μπορείτε να βρείτε εύκολους τρόπους πλουτισμού, προσέξτε όμως γιατί μπορείτε εξίσου εύκολα να χάσετε τα σκληρά κερδισμένα. Το βασικό μήνυμα έγκειται στη διατήρηση μιας αίσθησης της πραγματικότητας σχετικά με τα υπάρχοντα και ό, τι έχει πραγματική αξία.

 Η Αφροδίτη αρχίζει την οπισθοδρόμηση της μέσα στο σπίτι σας της πληροφόρησης και επικοινωνίας από τις 4 Μαρτίου. Αυτό επηρεάζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σας δείχνει πώς να κρατήσετε επαφή και στο καθημερινό σας περιβάλλον . Όπως Αφροδίτη αποπνέει ένα φυσικό κοινωνικό και συνδετικό χάρισμα, αυτό ενισχύει τη συνολική βοήθεια στις σχέσεις.

Μετά τα μέσα του μήνα μπορεί να υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να εργαστείτε επάνω σε αυτά, συμφωνίες που θα φτάσουν σε κομβικό σημείο ή σημαντικές συνδέσεις που θα καθοριστούν. Και μερικές φορές πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω πρώτα για να επιχειρήσετε δύο εμπρός αργότερα. Είναι η αληθινή τέχνη της διαπραγμάτευσης.

Όπως Αφροδίτη συναντά τον Ερμή στις 18 του μήνα και τον Ήλιο στην 25η, ανοίγει το παράθυρο των συνδέσεων. Από την φυσική πλευρά μπορεί να σας περιλαμβάνει την ενημέρωση εφαρμογών ή λογισμικού, παρουσιάζοντας τις ιδέες ή θέματα που συνεπάγονται σημαντικές συζητήσεις.

Ο πλανήτης της αγάπης επίσης κινείται μέσω μιας περιοχής που επηρεάζει τον τομέα των  αδελφικών σχέσεων και των άμεσων γειτόνων. Αυτό μπορεί να είναι τελικά ένα διάστημα που θα σας ευνοήσει φέρνοντας πιο κοντά, ακόμα και αν γίνει με ασυνήθιστους τρόπους ή αρχίσει με έναν καυγά. Στασιμότητα σε κάποια θέματα που θα σημειωθεί τον Μάρτη θα πρέπει να προχωρήσει από τα μέσα Απριλίου.

Η Πανσέληνος της 12ης Μαρτίου θα επικεντρωθεί στο ηλιακό σπίτι σας που αφορά από κοινού κατοχές, επιχειρηματικές συναλλαγές, τα δάνεια και την ανταλλαγή. Ένας μήνας λοιπόν κατάλληλος για να αναδιοργανώσετε τα χρέη σας, ασφαλιστήρια συμβόλαια και τα συμβόλαια ή να εξετάσετε τη μεταφορά σε άλλους από  ό, τι δεν έχετε πλέον καμία ανάγκη.

Φεβρουάριος 2017

Τον περασμένο μήνα, λέγαμε ότι μπορεί να αισθάνεστε ότι η ζωή σας θέλει να σας τραβήξει σε διαφορετικές κατευθύνσεις στις αρχές του τρέχοντος έτους. Αυτή είναι σίγουρα η περίπτωση αυτού του μήνα. Ο ένοχος είναι μια αντίθεση στον αστρολογικό τομέα ανάμεσα στον Δία και τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 2 Μαρτίου Αποφεύγετε να λαμβάνετε περιττούς κινδύνους στην τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2017.

Ο Ουρανός για εσάς από Απρίλιο 2016 - Μάρτιο 2019 είναι πιθανό να αποτελεί ένα όριο διακοπής, καθώς ο Ουρανός σας δοκιμάζει με απρόσμενες αλλαγές που επηρεάζουν την καθημερινότητα και τη ζωή σας γενικότερα. Η αλλαγή μπορεί να έρθει από μέσα σας ειδικά εάν αισθάνεστε ότι δεν είστε σε θέση να ζείτε όπως εσείς πραγματικά θέλετε, ότι περιορίζεστε  από άλλους ή από κάποια εξωτερική περίσταση. Το κλειδί για το χειρισμό της περιόδου αυτής είναι να σκεφτείτε έξω από το κουτί. Παραμείνετε ευέλικτοι και να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε, όταν μπορείτε να αξιολογήσετε τα σήματα που σας λένε ότι βρίσκεστε σε λάθος δρόμο.

Ο Δίας από τα μέσα Δεκεμβρίου 2016 έως τα τέλη Μάρτη του 2017 φέρνει την ελπίδα και την αισιοδοξία με μια ώθηση για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Ο Δίας έχει την τάση να υπερβάλλει όμως και αυτό θα ισχύει για την εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και το εγώ σας. Μπορεί να είστε  τυχεροί και δημοφιλείς τώρα, και είστε εντάξει με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τα επιτεύγματά σας. Ωστόσο, είναι πολύ μάταιο το να περιμένετε να δρέψετε δάφνες ή να περιμένετε πάρα πολλά δώρα αναγνώρισης από τους άλλους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη σχέση αυτή σας η διάθεση.

Η επίδραση του Δία απέναντι από τον Ουρανό κορυφώνεται στις 2 Μαρτίου και αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την ανάγκη σας για προσωπική ελευθερία αλλά δεδομένου ότι ο Δίας είναι ανάδρομος από τις 6 Φεβρουαρίου, αυτός ο ενθουσιασμός θα έχει παράξενες επιδράσεις. Θα θελήσετε να αναθεωρήσετε όλη σας την ζωή. Αυτό δεν είναι κακό, αρκεί να το κάνετε με συνέπεια, ευγένεια, γνώση των ορίων και με γνώση και του βαθύτερου νοήματος της ζωής. Το να διαλύσετε απλώς τις οικογενειακές παραδόσεις, τις σχέσεις σας ή τον επαγγελματικό σας προσανατολισμό χωρίς να ξέρετε πού θέλετε να πάτε και τι θέλετε να καταφέρετε δεν είναι ακριβώς συνταγή επιτυχίας.

Η Αφροδίτη σας δίνει εξαιρετικές κοινωνικές δεξιότητες, έτσι ώστε το να φλερτάρετε  και να κάνετε νέους φίλους είναι κάτι που ευνοείται. Άλλοι άνθρωποι θα εκτιμήσουν πραγματικά τη γνήσια και φιλική στάση σας. Φιλοφρονήσεις, δώρα και εύνοιες είναι δυνατόν να υπάρξουν, και ζητώντας κάποια βοήθεια από ανθρώπους με κύρος μπορείτε να προωθήσετε την καριέρα σας. Η Αφροδίτη επίσης θα σας βοηθήσει στον τομέα του εμπορίου, των οικογενειακών σχέσεων, της δημοφιλίας και της διαφήμισης.

Ο Ερμής έως 7 Φεβρουαρίου  φέρνει πνευματική εγρήγορση, γρήγορη σκέψη και περισσότερη αλληλεπίδραση και επικοινωνία με τους ανθρώπους. Μια ορθολογική τάση στο μυαλό σας επιτρέπει να μιλήσετε καθαρά και εύκολα, να εξηγήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων. Αυτή είναι γενικά μια ευνοϊκή στιγμή για την πραγματοποίηση σημαντικών συσκέψεων, συναντήσεων και επιχειρηματικών διαπραγματεύσεων. Μελέτες και εξετάσεις θα πάνε πολύ καλά, κάθε είδους έρευνα ευνοείται.

Το τετράγωνο Ερμή - Ουρανού από τις 30 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου φέρνει ενθουσιασμό και αλλαγή στην καθημερινή ρουτίνα και τις αλληλεπιδράσεις σας, η οποία μπορεί να προκαλέσει ανατροπές και νευρική ένταση . Μπορεί να λάβετε απρόσμενη είδηση ή εμπειρία, να συμβεί κάτι απροσδόκητο και εξωτερικές δυνάμεις να αλλάξουν τα σχέδια σας . Ο κανονικός ρυθμός της ζωής αυξάνει και μπορεί να έχετε μια ανησυχητική αίσθηση ότι όλα τρέχουν. Τυχαίες συναντήσεις με άλλους είναι δυνατές, αλλά οι φιλίες που γίνονται τώρα είναι πιθανό να είναι βραχύβιες.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία από τις 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβ φέρνει αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Ωστόσο, σε συνδυασμό με την επικίνδυνη διάθεση που δείχνει ο Ουρανός αυξάνεται κάθε κίνδυνος να χάσετε το μέτρο σε ό,τι κάνετε. Θα είναι σημαντικό να επικεντρωθείτε στις μικρότερες λεπτομέρειες. Η έλλειψη συγκέντρωσης, ή η ανικανότητα να επικεντρωθείτε στον στόχο σας, μπορεί να οδηγήσει σε κάποια σφάλματα κρίσης ή λάθη . Κινδυνεύετε από  αλαζονεία ή ακόμα και μισαλλοδοξία.

ος κοινωνικής αιχμής σας). Ο Κόσμος πιέζει να βρείτε τον δρόμο σας, να δημιουργήσετε τη δική σας ευτυχία και να ασκήσετε την προσωπική σας πρωτοβουλία. Δεν υπάρχει ανάγκη για πολλά παρακάλια στους άλλους τώρα (αν και φυσικά δεν θα πρέπει να είστε αγενείς, αλαζονικοί ή καταθλιπτικοί) Αν οι άλλοι δεν πάνε με τα σχέδιά σας, πάτε μόνοι σας. Είστε σημαντικοί - παιδιά του σύμπαντος - και ο κόσμος θα προσαρμοστεί σε εσάς.

Ξεκινώντας από τις 19 Ιανουαρίου, με τον Ήλιο να μπαίνει στο ζώδιό σας, μπορείτε να μπείτε μια ετήσια «κορυφή των προσωπικών δυνάμεών σας». Αυτή είναι μια περίοδος για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, όπου οι απολαύσεις των αισθήσεων πληρούνται και όπου οι προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες είναι ύψιστης σημασίας. Έτσι, υπάρχει μεγάλη προσωπική ευχαρίστηση - απολαύστε.

Στην καριέρα σας, είστε σε μια μεταβατική περίοδο. Ο μήνας ξεκινάει με τα περισσότερα από τα πλανητικά σώματα πάνω από τον ορίζοντα, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα το κάτω μισό του Ωροσκοπίου σας θα αρχίσει να κυριαρχεί. Έτσι, είστε σε φάση εκκαθάρισης για πολλές δραστηριότητες στην καριέρα σας - σφίξιμο των λουριών – τελειώματα σε παλιά έργα και  προετοιμασία για την «νύχτα» του έτους σας.

Η αγάπη είναι πολύ καλό πεδίο αυτό το μήνα. Σοβαρή αγάπη εννοούμε, με προοπτικές . Είναι πίσω από την αυλαία ακόμα - δεν μπορεί ξέρετε όλα σας τα συναισθήματα - αλλά είναι αυτό που επιδιώκετε. Απλά πηγαίνετε με την ροή και θα βρείτε μετά την 19η το άλλο σας μισό. Αυτό το άτομο φαίνεται απόλυτα να είναι στο πλευρό σας - κάποιος που πηγαίνει έξω από το δρόμο του ή είναι πολύ αντισυμβατικό.

Βλέπουμε μια παρόμοια κατάσταση με την καριέρα σας και κάθε είδους  χρηματοδότηση. Οικονομικές ευκαιρίες επιδιώκουν να σας βρουν και όχι το αντίστροφο. Η δουλειά σας είναι απλώς να διακρίνετε και να επιλέξτε το καλύτερο. Η ευημερία είναι πολύ ισχυρή μετά την 19η.

Η υγεία είναι εξαιρετική και μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με μεγαλύτερη προσοχή στην σπονδυλική στήλη, τα γόνατα, τα δόντια σας και την σκελετική ευθυγράμμιση, και μέσω πνευματικά προσανατολισμένων θεραπειών.

Σε πολλούς πολιτισμούς το Νέο Έτος είναι μια επίσημη περίσταση. Ένας χρόνος για την προσευχή και τον προβληματισμό. Για σας αυτό είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Πολλοί από εσάς έχετε «προσωπική νέα χρόνια» (γενέθλια) τον επόμενο μήνα - άλλοι τον επόμενο μήνα. Γι 'αυτό είναι καλό να περνάτε το χρόνο σας με προβληματισμό σχετικά με το παρελθόν έτος. Καλό είναι να δείτε τι έχει ή δεν έχει επιτευχθεί. Ποια λάθη έγιναν και πώς μπορούν να διορθωθούν; Στη συνέχεια, να δείτε πού θέλετε να πάτε στο επόμενο έτος. Πόσα χρήματα θέλετε να έχετε Τι είναι η αγάπη για εσάς, ποιοι είναι οι κοινωνικοί σας στόχοι, οι στόχοι καριέρας. Γράψτε τα σε ένα κομμάτι χαρτί και μπορείτε να αρχίσετε την εφαρμογή.

Η  εμφάνιση  σας λάμπει και έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Η αγάπη της ζωής φαίνεται ιδιαίτερα ευνοϊκή. Μέχρι την 20η του μήνα η αγάπη ήταν πνευματική και ιδεαλιστική. Μετά την ημερομηνία αυτή είναι πιο ορατή - οι φυσικές απολαύσεις της αγάπης είναι απαραίτητες - δεν είναι μόνο το σεξ, αλλά οι ενστικτώδεις εκφράσεις της αγάπης. Ένα ελκυστικό ταίρι είναι ένα μέρος της persona σας αυτό το μήνα, όπως ένα αξεσουάρ μόδας.

Η υγεία είναι εξαιρετική αυτό το μήνα. Η ενέργειά σας είναι γενικά υψηλή. Υπάρχει μια λάμψη στα μάτια σας και ένα ελατήριο στο βήμα σας. Είστε σε μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας και πρέπει να το απολαύσετε. 

Δεκέμβριος 2016

Πάθος! Για το μεγαλύτερο μέρος του Δεκεμβρίου 2016, στον Υδροχόο θα είναι η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης και του αισθησιασμού - (μετά από 7 Δεκεμβρίου) και ο Άρης - ο πλανήτης της επιθυμίας και της κατάκτησης - (μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου).

Τα συναισθήματα είναι ισχυρά, ο ρομαντισμός διεγείρεται, η ανάγκη για αγάπη είναι τεράστια, και η δύναμη έλξης σας είναι ... τεράστια!

Οι σχέσεις είναι το αστέρι του Δεκεμβρίου 2016, όλα τα παραπάνω όταν ο Ήλιος - κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων για τους Υδροχόους - συναντά τον Κρόνο - παραδοσιακό κυβερνήτης του Υδροχόου. Ένα σημαντικό γεγονός θα μπορούσε να λάβει χώρα, θα μπορούσε να πάρετε μια απόφαση για μια πολύ σημαντική σχέση, θα μπορούσε να υπάρχει μια πρωτοβουλία, μια σπίθα ή ακόμα και μια φλόγα!

Αν είστε σε μια παθιασμένη σχέση ή αν μια νέα αγάπη έρχεται να είστε προσεκτικοί να μην καείτε: Ο Ερμής, κυβερνήτης του Οίκου  της αγάπης για τον Υδροχόο - είναι σε ανάδρομη πορεία. Μπορεί όμως να σας ευνοήσει αν επιδιώκεται μια επανασύνδεση .

Μέχρι τις διακοπές είστε πολύ ταραγμένοι, σε έντονη δραστηριότητα, έχετε όλα τα είδη των πρωτοβουλιών, αισθάνεστε την ανάγκη να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα του, να ελέγξετε τον εαυτό σας ή να αγωνιστείτε για την επίτευξη ενός σκοπού ή για τα ιδανικά σας,  γιατί ο Άρης - κυβερνήτης του Οίκου της καριέρας για εσάς - είναι στον Υδροχόο.

Ο Δεκέμβριος υπόσχεται να είναι παραγωγικός οικονομικά, ιδιαίτερα εάν επιδιώξεις σας έχουν να κάνουν με τους ξένους ή  με το εξωτερικό, αν η εργασία σας έχει να κάνει με μεγάλες αποστάσεις, με το  internet, με πολιτιστικά θέματα, τριτοβάθμια εκπαίδευση, νομικό ή πνευματικό περιβάλλον.

Κατά τη διάρκεια του Δεκέμβρη 2016 είστε ευνοημένοι σε συνεργασίες, σε ομαδική εργασία, σε συλλογικές / ομαδικές προσπάθειες. Μπορείτε να επωφεληθείτε από κάποιες ευκαιρίες μέσα από τις προσωπικές συνδέσεις ή χάρη στην προσωπική γοητεία . Προσοχή: πίσω από τις κουρτίνες, στο παρασκήνιο, κάποιος λέει λόγια για εσάς ή συνωμοτεί εναντίον σας!

Καθ 'όλο τον Δεκέμβριο του 2016 είστε γεμάτοι ενέργεια και έχετε εξαιρετικό ηθικό. Αλλά μπορεί να έχετε εκρήξεις θυμού, ή μερικές φορές να είστε απρόσεκτοι ή πολύ βιαστικοί, και έτσι να καταστρέψετε τα πράγματα για τον εαυτό σας.

Υπάρχει μια ευαισθησία του νευρικού συστήματος Υδροχόοι, θέματα που σχετίζονται με το αναπνευστικό σύστημα μπορεί να προκύψουν, και υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Φροντίστε τον εαυτό σας, αποφύγετε τις υπερβολές!

Οι φιλικές συνθήκες τέλη Νοεμβρίου θα πρέπει συνεχιστούν όλο τον Δεκέμβριο του 2016 Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή κατά τον εορτασμό του νέου έτους, λόγω της αυξημένης ευαισθησίας στο αλκοόλ, φροντίστε να μην πιείτε και οδηγήσετε. 

Νοέμβριος 2016

Η ανανέωση, η ελευθερία και η έμπνευση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας για την περίοδο αυτή. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε σε κάποιες καινοτόμες κινήσεις προκειμένου να περάσετε καλά και να πειραματιστείτε. Από τις 9 Νοεμβρίου ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας έτσι θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να επιτύχετε τους στόχους σας και θα το καταφέρετε.

Μπορεί να αρχίσετε να αισθάνεστε λιγότερο αισιόδοξοι, καθώς αυτό το μήνα συνεχίζεται μια φθίνουσα πορεία όλων σας των ζωτικών θεμάτων. Είναι κρίσιμη αυτή η εποχή, όσο κι αν εξωτερικά φαίνεται ότι όλα βαδίζουν καλά. Ο Δίας θα σας προβληματίσει πολύ, παρά το γεγονός ότι είναι στον φιλικό σας Ζυγό και το τέλος του μήνα θα σημαδευτεί από εντάσεις και προβλήματα κάθε είδους.

Ο Ήλιο σε τετράγωνο με το ζώδιό σας από Οκτώβρη 22 - Νοέμβριο 2 μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κρίση εμπιστοσύνης, λόγω των προκλήσεων από γεγονότα ή από άλλους ανθρώπους, τις περισσότερες φορές από συναδέλφους ή υφισταμένους που αισθάνονται ενοχλημένοι από την αδιαφορία σας για τις συνθήκες συνεργασίας.

Ενώ μια νέα πλανητική δυναμική που ξεκίνησε με την Νέα Σελήνη στις 30 Οκτωβρίου γενικά σηματοδοτεί την ώρα για νέα ξεκινήματα, θα πρέπει να παραμείνετε συντηρητικοί και να προσκολληθείτε στα βασικά. Τυχόν νέους στόχους που θέλετε να προσεγγίσετε, είναι καλύτερα να τους θέσετε από τις 30 Οκτωβρίου έως την 14 Νοεμβρίου με την πανσέληνο. Και πάλι όμως, με συντηρητική προσέγγιση και χωρίς να κάνετε έντονα οικονομικά ανοίγματα.

Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 8-9 Νοεμβρίου δίνει μια τεράστια αύξηση του εγωισμού. Θα πρέπει να αισθάνεστε μια ισχυρή ώθηση να πάρετε αυτό που θέλετε, ανεξάρτητα από το τι οι άλλοι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν για τις ικανότητές σας. Είστε πολύ πιο δυναμικοί απ 'ότι συνήθως και αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει αντιπαραθέσεις ή σύγκρουση με τους άλλους λόγω της επιθυμίας σας να κερδίσετε με κάθε κόστος. Η σωματική δραστηριότητα είναι ιδιαίτερα ευνοημένη και θα σας βοηθήσει να ξεδώσετε την παραπάνω ενέργεια που έχετε μαζέψει.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με το ζώδιό σας από τις 12 Νοεμβρίου έως τις 19 φέρνει καλά νέα και θετική σκέψη. Αυξάνει τη δημιουργική σκέψη σας και τη διανοητική δραστηριότητα, ενεργοποιώντας όλες τις επικοινωνίες και τις αλληλεπιδράσεις με τους άλλους ανθρώπους. Αυτό θα είναι ένα πολύ ενεργό διάστημα, αλλά αυτές οι αλληλεπιδράσεις είναι ευεργετικές, καθώς μπορείτε να προβάλλετε τον εαυτό σας δυνατά και καθαρά χωρίς να διαταραχθεί κάποια σχέση σας. Γράψτε τις σκέψεις σας σε ένα ημερολόγιο ή στο διαδίκτυο, ανανεώστε παλιές φιλίες ή κάντε αίτηση για μια νέα θέση εργασίας.

Βεβαίως θα έχετε έντονη δραστηριότητα σε κάθε τομέα και θα προβάλλετε τις δεξιότητές σας, θα είστε δημοφιλείς και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Αισθηματικά θα φλερτάρετε και θα έχετε κάποιες εφήμερες σχέσεις. Ο Ερμής εισέρχεται στον Τοξότη στις 12 Νοεμβρίου, έτσι μπορεί να σας προκύψει κάποιο ταξίδι που θα έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Γενικότερα θα έχετε διάθεση για διασκέδαση και περιπέτεια . Κάποια οικονομικά σας θέματα θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε.

Επίσης στις 12 Νοεμβρίου η Αφροδίτη εισέρχεται στον Αιγόκερω θα φροντίσετε να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται με το σύνολο των δραστηριοτήτων σας. Προσέξτε ωστόσο να μην είστε απόλυτοι. Στις 14 Νοεμβρίου στις 15:51 πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 22 μοίρες και 37 πρώτα λεπτά του Ταύρου, έτσι θα τακτοποιήσετε κάποιες πρακτικές εκκρεμότητες της οικογενείας σας και θα έρθετε περισσότερο κοντά μεταξύ σας. Με τον σύντροφό σας θα αναθερμανθεί η σχέση σας.

Στις 29 Νοεμβρίου έχουμε Νέα Σελήνη στις 7μοίρες και 42 πρώτα λεπτά του Τοξότη θα είστε πολύ κοινωνικοί και θα επικοινωνείτε άμεσα με τους άλλους. Έτσι θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων και θα μπορέσετε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Θα είστε ιδιαίτερα εφευρετικοί και θα αναδείξετε τις ικανότητές σας. Ακόμη θα κάνετε γνωριμίες με το άλλο φύλο, το οποίο και θα προσελκύεται.

&

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Καρκίνος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Αυτός ο μήνας θα σας φέρει προσεκτικό σχεδιασμό και ισχυρή θέληση. Μπορεί να συμμετέχετε σε μια καλλιτεχνική επιδίωξη ή...

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Λέων - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Συνδέεστε σε μια μεγαλύτερη πηγή αυτόν τον μήνα. Η καριέρα σας πηγαίνει σε ένα πνευματικό επίπεδο. Μπορεί να βρεθείτε σε...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να παραμείνετε τελείως σε ισορροπία, αλλά κάθε φορά που φτάνετε εκεί, ένα νέο κύμα...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Μπορεί να αισθανθείτε λίγο έξω από τα νερά σας αυτή τη στιγμή. Ναι, υπάρχουν πολλές όψεις που δουλεύουν αυτό το μήνα,...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

ΙΑύγουστος 2017 Υπάρχει μια ερωτική ενέργεια που συνεργάζεται μαζί σας αυτό το μήνα που έτσι απλά μπορεί να σας ταρακουνήσει για τα καλά!...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αύγουστος 2017 Μπορεί να αισθάνεστε μερικές από τις παραμέτρους της ζωής σας να εναρμονίζονται θετικά αυτόν τον μήνα. Η Αφροδίτη είναι...