Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις

Υδροχόος - Μηνιαίες Προβλέψεις
<p>Μάϊος 2018

ΓΕΝΙΚΑ: Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας εισέρχεται στο ζώδιο του Ταύρου, φέρνοντας αλλαγές, κυρίως στο οικογενειακό σας περιβάλλον, το σπίτι ή την επαγγελματική σας στέγη. Θεωρείται ακατάλληλη περίοδος για μετακομίσεις, συμβιώσεις, ή ακόμα και μεταναστεύσεις. Αν όμως, γίνει μια τέτοια αλλαγή, προκειμένου να έχει διάρκεια και να είναι θετική για εσάς, θα πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ για να ξεφύγετε απο κάποια καταπιεστική κατάσταση που σας φθείρει. Σε αντίθετη περίπτωση, ενεργοποιείτε μια περίοδο δαιδαλωδών αλλαγών, που θα σας οδηγήσουν με “μαθηματική” ακρίβεια  στην σωματική και την ψυχική εξάντληση. Μπορείτε, παρ' όλα αυτά, να πραγματοποιήσετε αλλαγές μέσα στο σπίτι, ή ακόμα και στην εμφάνιση σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Υπάρχει καλή διάθεση και η ανάγκη σας να περάσετε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας, γίνεται ισχυρότερη. Οι συζητήσεις για το κοινό σας μέλλον γίνονται συχνότερες και δεν αποκλείεται μετά τις 20 Μαΐου να ξεκινήσετε την υλοποίηση των σχεδίων σας. Αποφύγετε τις διαφωνίες, απο τις 13-19 του μήνα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθούν σε σοβαρές συγκρούσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου είναι πιθανό να κάνετε γνωριμίες, οι οποίες ενδέχεται να εξελιχθούν σε κάτι σοβαρό. Δεν είστε λίγοι εσείς που κοντά στις 11-12 Μαΐου, θα έχετε προσέγγιση απο άτομο του παρελθόντος, το οποίο επιστρέφει με αρκετά σοβαρές προθέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Επαγγελματικά βρίσκεστε σε άνθιση, καθώς τα πράγματα πάνε απ' το καλό στο καλύτερο. Εξαιτίας, όμως, του μεγάλου φόρτου γίνεστε γκρινιάρηδες και αναβλητικοί. Απο τις 20-29/5, διαφαίνεται μια σημαντική αλλαγή που, είτε θα ισχυροποιήσει τη θέση σας, ή θα την αναβαθμίσει, γεγονός που θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Ανάλογη είναι και η εικόνα στα οικονομικά σας που, όμως, ενδέχεται να περάσει μια πολύ μικρή κρίση, γύρω στις 7-8 του μήνα, εξαιτίας δικού σας λάθους. Παρ' όλα αυτά, στις 20-29 Μαΐου, βιώνετε βελτιωτικές αλλαγές στον τομέα των οικονομικών, που θα έχουν μακροχρόνια ισχύ.

 


Απρίλιος 2018

Γενικά: Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς πρέπει να προστατεύετε τα νώτα σας. Κρυφοί εχθροί, κινούνται με ύπουλο τρόπο πίσω από την πλάτη σας. Στην πραγματικότητα είναι πρόσωπα, που φοβούνται να σας αντιμετωπίσουν, οπότε παραμένουν στα “μετόπισθεν”. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως μια όψη σαν αυτή(Άρης-Κρόνος)κρύβει κάποιους κινδύνους. Αποφύγετε τις πρώτες τουλάχιστον μέρες να βρίσκεστε σε χώρους άγνωστους για σας, ή κακόφημες περιοχές. Η πεσμένη σας ψυχολογία, σας κάνει κάπως αφηρημένους και αδύναμους. Γι αυτό, όσο μπορείτε να αποφύγετε ανθρώπους και καταστάσεις που σας χαλάνε, κάντε το.

Αισθηματικά: Επανεξετάζετε τη σχέση σ' ό, τι έχει να κάνει με την ποιότητα και την αξιοπιστία της. Υπάρχουν πάρα πολλά θέματα απο το παρελθόν, τα οποία καλούνται να βρουν λύση στο τώρα, αλλά όχι αποφάσεις μέχρι τις 15/4. Συζητήσεις διευκρινιστικές είναι επιθυμητό να γίνουν τώρα για να λυθούν τα όποια προβλήματα. Άτομο απο το παρελθόν θα κάνει την παρουσία του με μία εκ νέου προσπάθεια επανένωσης. Το αν θα ακολουθήσετε το συγκεκριμένο πρόσωπο εξαρτάται απο τα δικά σας θέλω. Οι γονείς Υδροχόοι έχουν έντονη σκέψη για παιδιά τους και μία χαρακτηριστική ανασφάλεια. Προσπαθήστε να τα εμψυχώσετε.

Επαγγελματικά: Κάποιες ανατροπές στις αρχές του μήνα θα σας ταράξουν. Παρ' όλα αυτά οι ευκαιρίες για την καριέρα σας είναι εμφανείς. Ο Δίας στο δέκατο οίκο σας στο Σκορπιό, μιλάει για σοβαρές προτάσεις με δυνατές προοπτικές. Η ανάδρομη κίνηση, βέβαια, του Δία, σας φέρνει καθυστερήσεις. Με το συγκεκριμένο πλανήτη στον οίκο της καριέρας σας μπορείτε να κάνετε σχέδια για το μέλλον με προοπτική μεγάλης επέκτασης. Προσέξτε λίγο τα νεύρα σας απο θέμα υγείας και τις κρίσεις πανικού που, ίσως, σας καταβάλλουν αυτό το διάστημα. Στα οικονομικά επικρατεί ένα “χάος”, το οποίο θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Μαΐου.


Μάρτιος 2018

Είστε σε μια δημιουργική φάση της ζωής σας όπου συλλέγετε ιδέες, αντικείμενα και εμπειρίες. Τα συναισθηματικά σας ζητήματα βελτιώνονται καθώς και οι προοπτικές των χρημάτων σας αυξάνονται. Κάποια σχέση μπορεί να χρειαστεί μια βαθιά εξέταση, αφαιρώντας για λίγο το ρομαντικό στοιχείο. Ο Κρόνος κάνει τις ανάγκες του συντρόφου σας να βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στους δικούς σας ώμους. Μπορεί να χρειαστεί την ενθάρρυνσή σας περισσότερο από ποτέ και αυτό δεν αφήνει πολύ χρόνο για τον εαυτό σας.

Η Αφροδίτη μιλά με πράξεις αυτόν τον μήνα οι οποίες επικεντρώνονται κυρίως στην βελτίωση της εμφάνισή σας, καθώς και τις πιθανότητές σας να βρείτε άλλους οι οποίοι ανταποκρίνονται σε αυτές τις αλλαγές θετικά. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα κάνοντας την αγαπημένη σας δραστηριότητα σε καθημερινή βάση. Οι αλλαγές που περνάτε περιλαμβάνουν τους στόχους και τις επιθυμίες σας στη ζωή και αυτή είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση που πρέπει να εξετάσετε πριν αποφασίσετε να τα δώσετε όλα για τους στόχους σας. Η σκληρή δουλειά, η επιμέλεια και η προσοχή στη λεπτομέρεια μπορούν να αποδοθούν στον Άρη στο ζώδιο των Διδύμων. Επίσης, ο Κρόνος στον Λέοντα σας κρατά σε καλό δρόμο παρά τους πολλούς περισπασμούς όσον αφορά τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Φεβρουάριος 2018

Η Νέα Σελήνη στις 16 Ιανουαρίου είναι ισχυρή για την συναισθηματική ανάπτυξη σας και ασχολείται με χαλαρούς άξονες στη ζωή σας. Υπάρχει μια ασυνήθιστα ισχυρή παρουσία των πλανητών, συμπεριλαμβανομένων των σωμάτων  βαρέων βαρών, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, στον τομέα της προστασίας της ιδιωτικής ζωής στο γράφημά σας, προτείνοντας μια σημαντική νέα αρχή ή έμφαση στην τοποθέτηση ενός έργου, κατάσταση ή το κεφάλαιο της ζωής σας πίσω σας. Οι επόμενες εβδομάδες είναι σημαντικές για να κάνετε μια συναισθηματική απογραφή των ειδών. Αυτή η έμφαση συμβαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω, μετά από όλα - ένα σημάδι ότι έχει τα μάτια του σε αυτό που έχει σημασία μακροπρόθεσμα - και να καρπωθούν τα οφέλη της, που λίγο πολύ πρέπει να σκεφτούμε σαν ένα Αιγόκερω σχετικά με την αξιολόγηση του τι είναι αυτό που δεν μεγαλύτερη ανάγκη. Να είστε πρησμένοι αλλά δίκαιοι και να εξετάσετε το ενδεχόμενο να καθαρίσετε ή να καθαρίσετε τα καταστρώματα τώρα.

Υποστηρίζοντας τους στόχους σας είναι ο Άρης και ο Δίας στον τομέα της σταδιοδρομίας σας. Αυτό υποδηλώνει την ανάγκη να εντοπιστούν, να αναγνωριστούν και να καλλιεργηθούν οι φιλοδοξίες σας για καλύτερα αποτελέσματα αυτό το μήνα, καθώς και τους επόμενους μήνες. Είστε σε μια εξαιρετική θέση εμπιστοσύνης για να αναλάβετε ευθύνες, να αναλάβετε ηγετικό ρόλο και να εργαστείτε σκληρά για αυτό που θέλετε και χρειάζεστε.

Λάβετε υπόψη ότι όχι μόνο οι πλανήτες κινούνται στο σύμβολο σας ένα προς ένα, μια εκδήλωση ηλιακής έκλειψης εμφανίζεται στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου. Αυτά τα γεγονότα δείχνουν μια νέα αρχή - την ετήσια προτροπή σας να ξεκινήσετε φρέσκα αλλά με επιπλέον μυς πίσω σας φέτος μέσω της έκλειψης. Η Αφροδίτη, ο Ήλιος και ο Υδράργυρος κινούνται στον Υδροχόο στις 17, 19 και 31 Ιανουαρίου και πιθανότατα να βγείτε από το κέλυφος σας ή να ξεκινήσετε ήσυχα να προσελκύσετε την προσοχή. Τα συναισθήματα, οι στόχοι και τα ενδιαφέροντα γίνονται σαφέστερα και η εμπιστοσύνη που μπορεί να επηρεάσει τον κόσμο γύρω σας αυξάνεται. Η Αφροδίτη στο σημάδι σας από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου είναι εξαιρετική για προσωπική γοητεία και ίσως λίγο υγιή επιείκεια ή περιποίηση. Οι άνθρωποι έλκονται - θέλουν να είναι γύρω σας.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 31 Ιανουαρίου είναι η δεύτερη πανσέληνος τον Ιανουάριο (δεν υπάρχουν κανένας τον Φεβρουάριο). Μια σεληνιακή έκλειψη έγινε στον ίδιο τομέα του ηλιακού σας διαγράμματος τον Φεβρουάριο του 2017 και ένας άλλος (ο τελευταίος) θα συμβεί τον Φεβρουάριο του 2019. Οι ανισορροπίες στη ζωή σας γίνονται καταφανείς. Οι σχέσεις βρίσκονται σε έντονη εστίαση και μπορούν να βρεθούν σημαντικές ιδέες τώρα. Η αναγνώριση των αναγκών και των συναισθημάτων της σχέσης μπορεί να έρθει σε μια βιασύνη. Αυτό μπορεί επίσης να είναι ένας ισχυρός χρόνος για να απελευθερώσετε κάτι ή να τοποθετήσετε κάτι πίσω σας, το οποίο έχει χτίσει για λίγο.

Ιανουάριος 2018

Θα υπάρξουν αρκετές διελεύσεις στο 12ο οίκο σας. Παρατηρήστε την άγρια φύση για να πάρετε μια καλύτερη προοπτική της θέσης σας στη γη. Στις 10 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη σας ζητάει να πείτε προσευχή ή να κάνετε τελετουργία για να προστατεύσετε και να επικοινωνήσετε με τα ζώα της γειτονιάς σας. Αυτό μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματικό εάν έχετε πρόβλημα με κάποιο από τα κατοικίδια ζώα σας. Χρησιμοποιήστε αυτή τη φορά για να συντονιστείτε στις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Ο Κρόνος παραμένει στον τομέα της υγείας σας, καθιστώντας σας ευαίσθητους σε ακραίες θερμοκρασίες. Να φοράτε πάντα ένα μαντήλι ή σάλι για να σας προστατεύσει από το κρύο. Η περιοχή της πίστης και της πνευματικής αφύπνισης ενεργοποιείται με τον Δία τώρα στο Ζυγό. Επισκεφθείτε ξένους τόπους λατρείας όπου μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα τις πρακτικές των άλλων. Έχετε μια λεπτή σχέση ή έλξη προς την Άπω Ανατολή και τις μυστικιστικές παραδόσεις του Θιβέτ, της Κίνας και της Ιαπωνίας. Ο Ουρανός στον τομέα των χρημάτων σας εξακολουθεί να παίζει χάος με τα οικονομικά. Με το τρέχον τρίγωνο στον Κρόνο στον Καρκίνο το αποτέλεσμα θα είναι ευνοϊκό λόγω της αμοιβαίας υποδοχής του με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας. Θα υπάρξουν πολλές απροσδόκητες ευκαιρίες να προσθέσετε στο εισόδημά σας. Στις 21 Ιανουαρίου ο ήλιος επιστρέφει στο ζώδιό σας και έχετε υπόσχεση αναζωογόνησης και ανανέωσης. Η γενική υγεία και η ψυχή σας βελτιώνονται και πρέπει να αναγνωρίσετε το συναίσθημά σας πολύ καλύτερα από ποτέ. Συντονιστείτε στα όνειρά σας για απαντήσεις τώρα. Μπορούν να προσθέσουν μόνο τη σπίθα που χρειάζεστε για να συνεχίσετε μελλοντικά έργα. Αναλύστε και γράψτε τις σκέψεις αμέσως μόλις εμφανιστούν. Οι συνεργασίες γίνονται πολύ σημαντικές τώρα με την πανσέληνο στον τομέα των σχέσεών σας. Αφήστε τους να έχουν το δρόμο τους από το φόβο ότι θα έχετε καταστρέψει τη μέρα σας. Η αγαπημένη τους λατρεία εκτιμάται πολύ, αλλά πρέπει να δοθεί με υποστηρικτικούς τρόπους ή να προκύψει πρόβλημα. Δείξτε τους ότι είναι βασιλιάς ή βασίλισσα της οικογένειας και όλα θα είναι καλά. Τους κοσμούν με δώρα και όμορφα πράγματα, αν χρειαστεί και θα κάνει την ημέρα και τη ζωή σας ευκολότερη.

Νοέμβριος 2017

Το μηνιαίο ωροσκόπιο του Νοεμβρίου του 2017 για τον Υδροχόο προβλέπει ότι θα πρέπει να ετοιμαστείτε για έναν πραγματικά φανταστικό μήνα, καθώς ξεκινάτε το από την αρχή με ένα πολύ σημαντικό και θετικό τριήμερο. Φροντίστε να το εκμεταλλευτείτε, ώστε να ξεκινήσετε με τον σωστό τρόπο τον νέο μήνα. Μέχρι την 9η και 10η Νοεμβρίου του 2017 είστε έτοιμοι να βάλετε την απαραίτητη ενέργεια για να κάνετε μια μεγάλη ανακάλυψη. Σίγουρα ίσως χρειαστεί να περάσετε ώρες στο να εξετάζετε αρχεία και έγγραφα ή το οτιδήποτε άλλο, όμως το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Όταν τα πράγματα πάνε τόσο καλά για σας, θα πρέπει να είναι λίγο πιο εύκολο από το συνηθισμένο να συμβιβαστείτε στις 16 και 17. Συνδεθείτε με κάποιον που συνήθως δεν βρισκόσασταν τόσο συχνά και θα μάθετε κάτι κρίσιμο για το διάστημα μεταξύ 21 και 22. Να είστε πειθαρχημένοι στις 27 και 28. Στις 29 και 30, θέλετε ίσως να κάνετε κάποιο μικρό ταξίδι ή μία μικρή εκδρομή,για να αποδράσετε, αλλά ίσως αρκεστείτε στο να πραγματοποιήσετε μερικές αλλαγές, κάτι που δεν είναι καθόλου κακό.

Αγαπάτε, αγαπάτε, αγαπάτε την αγάπη. Και ποιος δεν το κάνει άλλωστε; Οι μηνιαίες προβλέψεις του 2017 Νοεμβρίου για εσάς έχουν να πουν ότι όλοι θα σας καταλάβουν και θα αντιληφθούν την θετική σας διάθεση, κατά το πρώτο τριήμερο του μήνα. Μετά από όλα αυτά, ο καθένας που κοιτάζει σε σας θα δει ότι είστε ερωτευμένοι! Αλλά θα καταλάβουν επίσης πως η αγάπη σας μπορεί αν γίνει η κινητήριος δύναμή σας Είτε ζείτε με το πρόσωπο που σας αφορά μαζί για αιώνες, είτε δεν έχετε καταφέρει να το συναντήσετε ακόμα, ποτέ δεν φοβάστε: Η αγάπη κατακτά τα πάντα! Και σε αυτή την περίπτωση, επίσης, χαμογελάστε, βάλτε ένα γαρίφαλο στη κουμπότρυπα και πιάστε το πεζοδρόμιο ενώ σφυρίζετε το αγαπημένο σας τραγούδι αγάπης.

Η αγάπη του Υδροχόου είναι μια σειρά ανακαλύψεων που κάνετε για τον εαυτό σας και το άλλο άτομο, οπότε ετοιμαστείτε να μάθετε πολλά για την πολύ συναρπαστική 9η και 10η του μηνός. Σε περίπτωση αμφιβολίας, θα γίνει κάποιος συμβιβασμός στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2017. Ένας παλιός φίλος ή κάποια νέα γνωριμία θα μπορούσε πραγματικά να ρίξει φως σε ένα ρομαντικό ζήτημα που αντιμετωπίζετε στις 21 και στις 22. Εκπαιδεύστε τον εαυτό σας και πηγαίνετε στο γυμναστήριο στις 27 και 28. Αισθάνεστε απίστευτα υπέροχα, ειδικά όταν είστε μαζί με το αγαπημένο σας πρόσωπο στις 29 και 30 Νοεμβρίου του 2017

Γρήγορα λοιπόν! Κλείστε τα μάτια σας. Τώρα, φανταστείτε τα πιο άγρια όνειρά σας που σχετίζονται με την καριέρα σας. Κάντε τα εικόνα. Τώρα, ανοίξτε τα μάτια σας. Είναι αυτό που βλέπετε να συμβαίνει στην πραγματική ζωή με τρόπο παρόμοιο με αυτό που είδατε να λαμβάνει χώρα σε αυτά τα όνειρα; Σίγουρα μοιάζει με αυτό! Το Ωροσκόπιο του 2017 του Υδροχόου προβλέπει ότι θα έχετε αρκετό χρόνο για να συνεχίσετε να ψάχνετε, καθώς οι εξελίξεις της σταδιοδρομίας συνεχίζουν να είναι εξαιρετικές, ιδιαίτερα μέσα στο πρώτο τριήμερο του μήνα. Μέχρι τις 9 και 10, είστε έτοιμοι να βάλετε μπροστά τα σχέδιά σας και να εργαστείτε συστηματικά για τα βαθύτερα όνειρά σας. Είστε υποχρεωμένοι να κάνετε μερικές εκπληκτικές ανακαλύψεις στην πορεία! Πρέπει να συμβιβαστείτε, να συμβιβαστείτε και να συμβιβαστείτε στις 16 και 17 Νοεμβρίου του 2017. Αυτός είναι απολύτως ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, πραγματικά! Ένα νέο πρόσωπο θα μπορούσε να φέρει μια μεγάλη έμπνευση μεταξύ 21 και 22 του μήνα. Το μυστικό της επιτυχίας σας; Πειθαρχία! Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις 27 και 28. Είστε για κάποιες πολύ εκπληκτικές εξελίξεις στις 29 και 30. Αυτό που από πάντα ονειρευόσασταν είναι εδώ! Μην χάσετε λοιπόν καμία από τις ευκαιρίες του μήνα!

Οκτώβριος 2017

Το πρώτο μέρος του Οκτωβρίου του 2017 είναι μάλλον ενοχλητικό όταν πρόκειται για την αγάπη: η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - είναι μαζί με τον Άρη,  σε ένα εχθρικό σπίτι και κάνει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο – παραδοσιακό κυβερνήτη του Υδροχόου.

Ο Ήλιος - ηγεμόνας των σχέσεων των Υδροχόων – είναι σε αδύναμη θέση, οπότε δεν μπορεί να διορθώσει πραγματικά τα πράγματα. Ούτε ο Ερμής, κυβερνήτης του Οίκου του Υδροχόου του πάθους και του ερωτισμού, δεν είναι τόσο δυνατός κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους του μήνα. Έτσι τα πράγματα κινούνται αρκετά αργά και υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με πιθανό πρόβλημα στην αγάπη σας.

Αλλά μετά τις 17 Οκτωβρίου, μπαίνετε σε μια νέα εποχή: ο Ερμής αλλάζει ζώδιο και κατευθύνεται προς μια σχέση με τον Δία - το Μεγαλύτερο Ευεργέτημα - και στις 23 συνεχίζει και ο Ήλιος. Έτσι, το τελευταίο μέρος του μήνα έρχεται με ευχάριστα γεγονότα.

Οικονομικές ανησυχίες εξακολουθούν να υπάρχουν κατά το πρώτο μέρος του μήνα. Ενώ η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται στο 8ο σπίτι του Υδροχόου (μέχρι τις 14 Οκτωβρίου και 22 αντίστοιχα), τα χρήματα που προέρχονται από συνεργασίες, δώρα, κληρονομιές και δεσμούς με τις τράπεζες ή την ασφάλιση εξακολουθούν να προκαλούν.

Πολλή ενέργεια πηγαίνει επίσης προς μελέτες, ταξίδια, πολιτισμό ή πνευματικότητα.

Αλλά τον Οκτώβρη του 2017 γίνεται κάτι πολύ θετικό για και την επαγγελματική σας ζωή: στις 10 ο Δίας, το μεγαλύτερο ευεργετικό ρευστό, εισέρχεται στον Οίκο της καριέρας σας. Για ένα χρόνο και ένα μήνα, ο Δίας θα είναι δίπλα σας, ανοίγοντας απρόσμενα μονοπάτια, τροφοδοτώντας τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας, βοηθώντας σας να φτάσετε τους στόχους που ορίσατε.

Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου δεν φαίνεται να έχετε προβλήματα σωματικά. Αλλά το ηθικό σας μπορεί να χτυπηθεί, ενώ το άγχος και η ευερεθιστότητα θα μπορούσαν να αυξηθούν.

Εκτός αυτού, η όψη τετραγώνου που κατασκευάζει ο Άρης με τον Κρόνο - κυβερνήτη του Υδροχόου - φέρνει μερικούς κινδύνους τραυματισμού ή οξείας ασθένειας, πιθανότατα προκληθεί από τη δική του περιφρόνηση ή απροσeξία.

Κρατήστε τα πράγματα σε έλεγχο και μην αναλάβετε μεγάλους οικονομικούς κινδύνους!

Σεπτέμβριος 2017

Για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Υδροχόου, ο Σεπτέμβριος του 2017 θα είναι ένας επιτυχημένος και παραγωγικός μήνας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν όμως "σιγουριές". Από την άλλη πλευρά, η θέση του Κρόνου, κύριου προστάτη σας, αναμφισβήτητα δείχνει νέες ευκαιρίες. Επιπλέον, οι περιστάσεις συχνά θα ξεδιπλώσουν προς όφελός σας, με τρόπους που οι άμεσοι αντίπαλοί σας δεν θα περιμένουν καθόλου. Εν ολίγοις, δεν μπορείτε να παραπονεθείτε! Όταν πρόκειται για εργασία, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου θα σας δώσει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε παλιά έργα για τα οποία ίσως να έχετε ξεχάσει. Αλλά αυτό δεν θα είναι επιστροφή στην αρχή, θα είναι μια διακήρυξη της πρωτοκαθεδρίας ενός άψογου κλασικού, και θα μάθετε πολλά τώρα εξ 'αιτίας της "ανάμνησης". Στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, είναι πιθανό να υπάρξουν σημαντικές μεταμορφώσεις, αλλά δεν θα σας απασχολούν άμεσα. Αυτές θα είναι αλλαγές που συμβαίνουν με τους αγαπημένους σας και τους φίλους σας. Φυσικά, αυτό θα απαιτήσει ορισμένες ενέργειες από εσάς, αλλά περισσότερα γι 'αυτό παρακάτω. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι ακόμα και με όλη τη θετική στάση του παρόντος, λόγω της δυσμενούς ευθυγράμμισης του Ερμή και του Άρη, θα πρέπει μερικές φορές να ενεργείτε πολύ προσεκτικά. Μην βιαστείτε να λάβετε σημαντικές αποφάσεις. Επικεντρωθείτε στην ομαδική εργασία, αλλιώς, όλα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ πιο περίπλοκα.

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η σφαίρα της εργασίας είναι απίθανο να φέρει κάθε είδους σημαντικές προκλήσεις στις ζωές των Υδροχόων. Κυριολεκτικά στην αυγή της πρώτης δεκαήμερης περιόδου, όσοι έχουν τη δική τους επιχείρηση θα αισθανθούν μια ισχυρή εισροή ζωτικής ενέργειας. Θα θελήσετε να δράσετε, να σπρώξετε προς τα εμπρός με ταχύτατη ταχύτητα, χωρίς να δώσετε προσοχή σε εμπόδια ή συνθήκες. Γενικά, σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό είναι ακριβώς αυτό που πρέπει να κάνετε, αλλά μην χάσετε την αίσθηση της αναλογίας, την κύρια αρετή σας σε αυτό το στάδιο. Οι συνάδελφοί σας θα υποστηρίξουν όλες τις πρωτοβουλίες σας και, επιπλέον, ο Σεπτέμβριος θα είναι ιδανικός για την υπογραφή σημαντικών συμφωνιών και τη σύναψη επιχειρηματικών συμμαχιών, εστιάζοντας σε μόνιμη επιτυχία. Οι Υδροχόοι που δεν έχουν δική τους επιχείρηση θα πρέπει πιθανώς να αρχίσουν να σκέφτονται για την εφαρμογή μακροχρόνιων πρωτοβουλιών. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ένα μεγάλο εγχείρημα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι βελτίωσης της οικονομικής σας κατάστασης και τώρα έχετε όλες τις πιθανότητες να το κάνετε αυτό, παρέχοντάς σας μια απαραίτητη βάση για το μέλλον. Αλλά δεν πρέπει να επιλύσετε τις συγκρούσεις με βία. Επιπλέον, η διπλωματία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο επιφυλακτική σε αυτή την περίπτωση. Η θέση του Ερμή και του Άρη υποδηλώνει ότι πρέπει να ενεργείτε με ακρίβεια και κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων απολύτως δεν έχετε την πολυτέλεια να ξεπεράσετε τη θέση σας, αλλιώς το επιθετικά ευθυγραμμισμένο πλανητικό δίδυμο θα κάνει αυτό το μήνα αξέχαστο για εσάς, με την αρνητική έννοια .

Τον Σεπτέμβριο του 2017, το "ρομαντικό μέτωπο" θα είναι σίγουρα ευνοϊκά προσανατολισμένο προς τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το σημάδι του Υδροχόου. Είναι πιθανό ότι ορισμένες σημαντικές, θεμελιώδεις εξελίξεις θα γίνουν στην οικογένειά σας, αλλά όχι άμεσα. Θα ήταν λογικό να συμμετάσχετε ενεργά στη συζήτηση διότι σε ορισμένες στιγμές θα είστε σε θέση να προλάβετε και να εξουδετερώσετε μια πιθανή σύγκρουση. Οι Υδροχόοι που χαίρονται να έχουν τη δική τους σχέση συνιστάται από τα αστέρια να είναι όσο πιο ευγενικοί και προσεκτικοί απέναντι στους αγαπημένους σας, γιατί θα χρειαστούν τη βοήθεια και την υποστήριξή σας τώρα. Επομένως, μην συγκρατείτε τα απαλά λόγια και τα συναισθήματά σας! Μοναδικοί Υδροχόοι, από την άλλη πλευρά, μπορούν να αφιερώσουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους αποκλειστικά στον εαυτό τους. Δεν έχει νόημα να προσπαθείτε να εξαναγκάσετε τις σχέσεις αυτή τη στιγμή, γιατί όλα θα συμβούν μόνα τους, χωρίς την παρέμβασή σας, με τον καλύτερο τρόπο. Από την άλλη πλευρά, δεν θα είχε νόημα να περιορίσετε τον εαυτό σας. Απλά μην επιδοθείτε στις δικές σας αδυναμίες και μην είστε ο λόγος για την ανάπτυξη των συγκρούσεων. Το δίδυμο του Άρη και του Ερμή θα μπορούσε να φέρει πολύ σοβαρά προβλήματα στη ζωή σας, αλλά μόνο αν αφήσετε αυτό να συμβεί. Από την άποψη αυτή, αρκεί απλώς να μην είσαστε απρόσεκτοι ή να μην προτιμάτε προφανώς εγωιστικά κίνητρα.

Αύγουστος 2017

Οι εκλείψεις ανοίγουν το μυαλό σας σε πολλές νέες δυνατότητες στη ζωή σας. Ίσως χρειαστεί να δώσετε προσοχή στην υγεία και την συναισθηματική σας παραγωγή, ειδικά γύρω από το πλήρες και το νέο φεγγάρι! Μπορεί να έχετε μια πνευματική αφύπνιση, αλλά πραγματικά πρέπει να εστιάσετε την ενέργειά σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Στην αφθονία σας οι κύκλοι ευθυγραμμίζονται και πολλοί από εσάς μπορεί να βρεθείτε σε μια επεκτατική και εκπαιδευτική συνεργασία αυτή τη στιγμή. Είστε σε αρμονία με τα ζώδια της φωτιάς, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας να εργάζεται μαζί με άλλα μυστικιστικά άτομα για τη μεγαλύτερη εσωτερική σας ανάπτυξη. Αγκαλιάστε τα κοινωνικά σας όρια και εκτιμήστε τις φιλίες σας. Είναι πραγματικά καιρός να αγκαλιάσετε και να ξεκινήσετε μια πορεία που επηρεάζει μια ομάδα ή μια οικογενειακή μονάδα. Οι κοινωνικοί δεσμοί οδηγούν σε μεγαλύτερες ευθύνες. Μεγάλες αποφάσεις έρχονται. Το Κίτρινο και Πράσινο χρώμα μπορεί να σας βοηθήσει πολύ αυτό το μήνα. Ορισμένα θετικά για εσάς μπορεί να περιλαμβάνουν - Λεμόνι Βερμπένα, Τριαντάφυλλα, Τσάι, Λεμονόχορτο, Σιτάρι, Μέντα, Νάρκισσος και Σούπα Καρότο / Smoothies.

Καριέρα / Εργασία - Καθώς ο Άρης μετακινείται μέσω του ζωδίου του Λέοντα σχεδόν παράλληλα με τον Ήλιο για το καλύτερο μέρος του μήνα, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να αναπτυχθούν και να μάθουν οι Υδροχόοι. Η συνεχής εκπαίδευση στη δική σας δουλειά είναι μια σημαντική δυνατότητα εδώ. Έχετε έναν τόνο πυροσβεστικής δύναμης και σας βοηθά να αυξήσετε την ορατότητα σας και σας προσφέρει το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Είστε αρκετά απαιτητικοί, και ακόμη μπορείτε να δείτε μέσα από τη μεγαλύτερη εικόνα. Ενδεχομένως να είστε πολλαπλών καθηκόντων αυτή τη στιγμή, και ακόμη και να αισθάνεστε σαν να έχετε δύο διαφορετικές ζωές όταν πρόκειται για τη δουλειά σας. Ίσως να έχετε μια δουλειά ημέρας χωρισμένη με τον πραγματικό σκοπό ζωής σας που πηγαίνει αυτή τη στιγμή. Αυτός μπορεί να είναι ο μήνας κατά τον οποίο ο σκοπός της ζωής σας ολοκληρώνεται και η πραγματική σας "καριέρα" βρίσκεται.

Αγάπη / Πνευματικότητα - Η ισότιμη και αντίθετη δύναμη της ψυχής αναδεικνύει την πνευματική πτυχή αυτού του μήνα. Οι ερωτικές σχέσεις αναλαμβάνουν μια πνευματική διάσταση ή εμβαθύνουν για όσους έχουν μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Το ζώδιο σας εξετάζει μια νέα πλευρά της αγάπης. Οι παλιοί τρόποι μπορεί να μην λειτουργούν πια, ειδικά μετά την 21η του μήνα και την συνολική ηλιακή έκλειψη. Αυτή η σφαίρα της ζωής σας λαμβάνει μεγάλη πραγματική δύναμη και ανανεωμένο δυναμικό. Η συνάντηση με κάποιον εκτός σχεδίου μπορεί να είναι μια σημαντική δυνατότητα για πολλούς στο δικό σας ζώδιο. Αυτή είναι μια τέλεια στιγμή για καρμικές σχέσεις.

Αφθονία / Οικονομικά - Τα οικονομικά σας μπορεί να είναι σε ανοδική πορεία όλο αυτό το μήνα. Είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στους κύκλους μετά την 7η του μήνα και την Σεληνιακή Έκλειψη. Έχετε μεγάλη ενέργεια για αύξηση της οικονομικής ροής, καθώς η ενέργεια ανοίγει συγχρονισμένα γεγονότα και πιθανές "συμπτωματικές ευθυγραμμίσεις" στη δική σας ζωή. Οι ευκαιρίες ταξιδιών υποστηρίζονται συνεχώς με τον Δία στον Ζυγό να ταιριάζει στο δικό σας ζώδιο. Αυτό μπορεί να αυξήσει το δυναμικό κέρδους σας ή να σας δώσει την πρόσθετη υποστήριξη που χρειάζεστε για οποιαδήποτε πρόσθετη χρηματοδότηση έργων. Η επέκταση των λογαριασμών ταμιευτηρίου σας είναι το θέμα αυτού του μήνα.

Υγείας - Γυμναστήριο και δραστηριότητες άθλησης ευνοούντι αυτή τη στιγμή. Αν προσπαθείτε να φτάσετε σε καλύτερη κατάσταση, αυτός είναι ο τέλειος μήνας για να το κάνετε αυτό. Η ρουτίνα προσωπικής εκπαίδευσης υποστηρίζεται απόλυτα με όλη αυτή την ενέργεια του Λέοντα. Μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε την κυκλοφορία ή να εργαστείτε με ένα νέο και βελτιωμένο πρόγραμμα διατροφής. Εστίαση στην υγεία της καρδιάς σας πρώτα! Έχοντας τον Άρη στον Λέοντα απέναντι από το ζώδιο σας επικεντρώνεται η ενέργεια στους πνεύμονες και το πνευμονικό σύστημα. Τρώτε τρόφιμα που υποστηρίζουν το κυκλοφορικό σας σύστημα, συμπεριλαμβανομένων - βρώμης και υγιεινών λιπαρών.

Αστεροειδείς / Σταθερά αστέρια - Το Valentine σας προσφέρει αγάπη με αρμονικό τρόπο αυτό το μήνα. Αληθινή αγάπη και πραγματική κατανόηση. Αυτό δεν πρέπει να είναι απλώς μια σχέση αγάπης, αλλά εργάζεται με την καρδιά σας για να σας κάνει πιο ανοιχτούς στην φροντίδα και τη συμπόνια σας. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο πιο συναισθηματικοί αυτή τη στιγμή. Ο Έρωτας και η Ψυχή βρίσκονται σε  αρμονικά πεδία με το ζώδιό σας, επιτρέποντας την εκπλήρωση των επιθυμιών της καρδιάς σας. Ίσως να είστε εμπνευσμένοι από σπουδαίες καλλιτεχνικές ανακαλύψεις ή να βρείτε τον εαυτό σας να έχει ενδιαφέρον προς τις εικαστικές τέχνες. Έχετε τη δυνατότητα για μια μεγάλη αγάπη όπως η Αφροδίτη, η Θεά της Αγάπης και της Ομορφιάς είναι επίσης σε αρμονία εδώ! ΤΟΣΗ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ!!!

Ιούλιος 2017

Τον Ιούλιο του 2017 οι Υδροχόοι θα έχουν την υποστήριξη των παραδοσιακών ουράνιων βοηθών τους - τον Κρόνο και τον Ερμή. Θα υπάρξει ηλιακή ενέργεια, αλλά δύσκολα μπορεί να ονομαστεί κυρίαρχη. Αυτή η περίοδος της ζωής σας θα είναι πολύ πιθανό να είναι πολύχρωμη και διφορούμενη. Θα πάρετε αυτό που θέλετε, αλλά θα συνειδητοποιήσετε επίσης πολλά πράγματα, ίσως ακόμη και να καταλάβετε ότι εδώ και πολλά χρόνια έχετε κακή λάθος. Αυτό θα αποτελέσει επίσης ένα σημείο καμπής, ίσως ένα από τα πιο σημαντικά. Μη φοβάστε να αποδεχτείτε τον εαυτό σας όπως είστε. Μέσα στη θερινή περίοδο, η τύχη θα είναι στο πλευρό σας και θα είστε σε θέση να επιτύχετε τους στόχους σας τόσο στον χώρο εργασίας όσο και στη σφαίρα των προσωπικών σχέσεων. Δεν θα χάσετε, αν και αν θέλετε πραγματικά, βάλτε τα χέρια σας κάτω και βγείτε από την άκρη - μια τέτοια πορεία δράσης είναι επίσης δυνατή. Σε κάθε άλλη περίπτωση, έχετε κάθε ευκαιρία, έτσι δεν πρέπει να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας ή τις ευκαιρίες σας. Είναι σημαντικό τώρα να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να αποκτήσουμε εμπειρία κατά τη διάρκεια του τρέχοντος κύκλου. Αλλά να είστε προσεκτικοί, δεδομένου ότι οι διφορούμενες καταστάσεις είναι πιθανό λόγω της δυσμενούς θέσης του Άρη. Μην επιστρέφετε κάτω εάν η δυσκολία ενός έργου αυξάνεται, μην δίνετε τη θέση σας σε κάποιον που δεν θα αντιμετωπίσει καλύτερα από εσάς, αλλιώς θα χάσετε κύρος και πρωτοβουλία.

Στο μέτωπο εργασίας τον Ιούλιο του 2017, μπορείτε να περιμένετε σημαντικούς μετασχηματισμούς. Οι Υδροχόοι που δεν εργάζονται για τον εαυτό τους μπορούν να πάρουν νέα δουλειά. Το ζήτημα θα αφορά είτε την αλλαγή στο χώρο εργασίας είτε ορισμένες καθαρά τεχνικές αλλαγές. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε σίγουρα αυτό, ωστόσο, διαφορετικά θα χάσετε μια καλή ευκαιρία για να βελτιώσετε το επίπεδο άνεσης της εργασίας. Και είναι ακριβώς η άνεση που θα επηρεάσει άμεσα την παραγωγικότητα. Αυτό θα πρέπει να θυμόμαστε και οι Υδροχόοι που έχουν δικές τους επιχειρήσεις. Ήρθε η ώρα να σκεφτούμε σοβαρά τις μεταμορφώσεις στον τομέα του προσωπικού. Μπορεί να ήταν λάθος σε κάποια περιοχή και τώρα έχει έρθει η ιδανική στιγμή για να θέσει την κατάσταση ευθεία. Φυσικά, δεν πρέπει να βιαστείτε να λάβετε τέτοιες αποφάσεις, επειδή η κατάσταση θα μπορούσε να έχει αποχρώσεις μεταξύ των γραμμών. Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας θα είναι επιτυχής για εσάς, ειδικά αν είστε σε θέση να καθορίσετε τις σωστές οδηγίες για τον εαυτό σας. Είναι πιθανό κάποιος από τους συναδέλφους ή συνεργάτες σας να σας βοηθήσει με αυτό, οπότε δεν θα πρέπει να απορρίψετε όταν σας προσφέρεται ανεπίσημη συνάντηση ή η ευκαιρία να συμμετάσχετε σε μια εταιρική εκδήλωση. Απλά ελέγξτε τον εαυτό σας, καθώς η εξοικείωση ή μια λέξη εκτός τόπου θα επιτρέψει στον αρνητικά ευθυγραμμισμένο Άρη να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Να είστε χαλαροί, αλλά συγκρατημένοι, αλλιώς τίποτα δεν θα λειτουργήσει προς όφελός σας.

Το "ρομαντικό μέτωπο" τον Ιούλιο του 2017 θα είναι αναμφίβολα επιτυχημένο για τον Υδροχόο, αν και εσείς προσωπικά ίσως δεν το καταλαβαίνετε. Γιατί όχι? Πρώτον, επειδή πάρα πολλά πράγματα θα συμβαίνουν γύρω από σας, και δεν θα είναι καμία κατάπληξη ότι έχετε συγχέεται. Και δεύτερον, υπάρχει η πιθανότητα ότι δεν θα αντιληφθείτε τι συμβαίνει εντελώς επαρκώς, για κάποιο λόγο ή άλλο. Αυτό το σημείο είναι εξαιρετικά ατομικό, οπότε είναι δύσκολο να πούμε κάτι συγκεκριμένο. Είναι σημαντικό να μην ανησυχείτε, αφού δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τη μοίρα σας, όπως γνωρίζετε. Από την άλλη πλευρά - εμείς οι ίδιοι σφυρηλατήσουμε τα πεπρωμένα μας. Αυτό είναι ένα παράδοξο! Τουλάχιστον οι μεμονωμένοι Υδροχόοι δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τη συμπεριφορά τους τώρα. Απλά να είστε ο εαυτός σας, και όλα θα λειτουργήσουν για σας, οι φίλοι σας θα παρακολουθήσουν την πλάτη σας, μπορείτε να είστε σίγουροι. Για όσους είναι παντρεμένοι, αυτός ο μήνας θα περάσει ιδανικά, ειδικά αν στην τρίτη δεκαήμερη περίοδο αποφασίσετε να πάτε κάπου να ξεκουραστείτε. Και επιπλέον, μάθετε να δώσετε μέσα, μην σκεφτείτε τη δική σας θέση ως το μόνο σωστό, διαφορετικά η επιθετικότητα του Άρη θα εμφανιστεί στο μέγιστο βαθμό και τότε δεν θα έχετε καμία πιθανότητα ειρήνης.

Ιούνιος 2017

Θα απολαύσετε εξαιρετική βελτίωση την καθημερινή σας ζωή, τις ρουτίνες, και την εργασία για αυτό το μήνα. Παρόλο που εξακολουθεί να υπάρχει αρκετή εστίαση στην αναψυχή και την προσωπική ζωή σας τον Ιούνιο, η επιθυμία για να οργανώσετε τα επαγγελματικά σας, να λύσετε προβλήματα, να γίνετε υγιείς και να εργαστείτε σας συνοδεύει. Επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία για να προωθήσετε τους στόχους υγείας και εργασίας σας. Καθώς ο μήνας εξελίσσεται, θα πάρετε ακόμα περισσότερη υποστήριξη και θα απολαύσετε αυξημένα κίνητρα για αυτές τις προσπάθειες.

Το 2-3 είναι τέλειο για προσωπική έκκληση, συνεργασία και δημιουργική έκφραση. Τα συμβάντα των 4-5 μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε πιο καθιερωμένοι με έναν φίλο ή φίλους, ομάδα ή εκπαιδευτικό μονοπάτι.

Η πανσέληνο του 9ου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα κοινωνικό θέμα, τα συναισθήματα για κάποιον ή ένα έργο στην επιφάνεια ή ένα δημιουργικό έργο για καρποφορία. Αυτό το γεγονός συμπίπτει με τον Δία που στρέφεται απευθείας μετά από μερικούς μήνες ανάδρομης κίνησης και αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως σημείο καμπής που σχετίζεται με την εκπαίδευση, τη φιλία, τα ταξίδια ή τη δημοσίευση. Τα νέα που περιμένετε φτάνουν και τελικά μπορείτε να λάβετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις. Η ευκαιρία να απολαύσετε μια περιπέτεια, ένα ταξίδι, ένα πολιτιστικό γεγονός ή μια ολοκαίνουργια εμπειρία, που ανοίγει μυαλό, μπορεί να αναδυθεί τώρα.

Τα 14-16 μπορούν να φέρουν μια υπενθύμιση της ευθύνης ή ίσως μια στιγμιαία έκρηξη φούσκας που αισθάνεται σκληρή αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό οδηγεί σε μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα κάτω από το δρόμο. Μπορεί να υπάρχει εμφανής κριτική ή βέτο στα σχέδιά σας που απαιτεί μια προσαρμογή τώρα. Μπορεί να υπάρχει ο λόγος για ένα έργο να σταματήσει ή για την απογοήτευση λόγω καθυστερημένης αποζημίωσης. Πήγαινε πάνω από αυτό το χτύπημα και είσαι καλύτερος κριτής της κατάστασής σου. Μπορεί να χρειαστεί να χαλαρώσετε πριν προχωρήσετε ή απολαμβάνοντας μια ανταμοιβή.

Το 21ο φέρνει τόσο τον Ήλιο όσο και τον Ερμή στον τομέα της εργασίας και της υγείας σας (ο Άρης είναι ήδη εδώ). Συνενώνουν τις δυνάμεις τους την ίδια ημέρα και μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση ενθουσιασμού ή μια μεγάλη βιασύνη για να γίνουν τα πράγματα. Από το 21ο, θα έχετε κάποιες σαφείς ευκαιρίες να βελτιώσετε ή να προχωρήσετε σε μια προσπάθεια εργασίας ή υγείας. Αναζητήστε νέα ή εναλλακτικά προγράμματα υγείας και μεθόδους εργασίας. Τα προβλήματα σε αυτούς τους τομείς της ζωής σας μπορούν να φτάσουν σε γρήγορες αποφάσεις. Μπορεί να υπάρξει ταχύτερος ρυθμός στις ρουτίνες και τις δουλειές σας, και μπορείτε να είστε γεμάτοι με μια ξαφνική επιθυμία να πάρετε απασχολημένος, να κάνετε μια πραγματική διαφορά και να λύσετε προβληματικές περιοχές. Εστίαση μπορεί να είναι για την εκκαθάριση μακριά ακαταστασία ή με άλλο τρόπο να καθαρίσει τη ζωή σας με λίγους αλλά σημαντικούς τρόπους. Ενώ μπορείτε να κάνετε πολλά τώρα τώρα, παρακολουθήστε προσεκτικά για μια επιχειρηματική αδιαφορία ή ανυπομονησία με συναδέλφους και άλλους με τους οποίους μοιράζεστε την ημέρα σας. Το μυαλό σας θα μπορούσε να πει ναι σε πράγματα που η καρδιά σας δεν έχει ακόμη επεξεργαστεί.

Η Νέα Σελήνη στις 23 ης εορτάζει μια νέα αρχή ή μια νέα προσέγγιση για τη διαχείριση της εργασίας, της υγείας και των ρουτίνας. Εάν πρέπει να κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής και βελτιώσεις, η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είναι εξαιρετική για το σκοπό αυτό.

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα (από το 6ο μπροστά), είστε σε καλή θέση να κάνετε ωραία με την οικογένεια, να βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης και τη ζωή στο σπίτι σας και να κάνετε ειρήνη με τον εαυτό σας. Μια μεγαλύτερη αγάπη της εγχώριας ζωής, ακόμη και με όλες τις δραστηριότητές σας αυτό το μήνα, αποδίδει έντονη εικόνα.

Μάιος 2017

Με τον Άρη στο 5ο ηλιακό σπίτι σας, τον Μάιο του 2017 τα ένστικτά σας είναι σε πλήρη εξέλιξη, η αδρεναλίνη αντλεί και εκκρίνετε τη σeξουαλικότητα μέσω κάθε πόρου. Τα πράγματα γίνονται ακόμη θερμότερα κατά τη διάρκεια του τελευταίου δεκανού, όταν ο Ήλιος εισέρχεται επίσης στο 5ο σπίτι του Υδροχόου.

Ίσως είναι καιρός για περιπέτειες και τρελές ιστορίες αγάπης. Αλλά η Αφροδίτη - ο πλανήτης της αγάπης - είναι στο σπίτι του ψυχρού νου, έτσι τείνετε να φιλτράρετε τα πάντα μέσα από ορθολογισμό. Και όποιος το κάνει μέσω αυτού του φίλτρου είναι αυτός που μπορεί επίσης να τονώσει το μυαλό σας. Τα ένστικτά σας τείνουν να εστιάζουν στην κατεύθυνση ενός ατόμου που βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος με πνευματική άποψη, με τον οποίο επικοινωνείτε καλά και μοιράζεστε τα ενδιαφέροντά σας.

Η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να φέρει τους Υδροχόους κάτι νέο από την άποψη της ζωής του έρωτα.

Σταδιοδρομία και οικονομικά

Ο άξονας που σχηματίζεται από το σπίτι της διανόησης του Υδροχόου και της επικοινωνίας είναι καλυμμένος τον Μάιο του 2017 και το μυαλό σας αρχίζει να είναι έντονο - ιδιαίτερα από τότε που ο Ερμής συνεχίζει την άμεση κίνηση του σε ένα από αυτά τα σπίτια. Έχετε λαμπρές ιδέες, καλές ομιλίες και είστε πειστικοί.

Ο Άρης σας δίνει δημιουργική ενέργεια και δύναμη έκφρασης και είναι ανεκτίμητος όταν πρόκειται για την προώθηση. Μπορείτε να είστε επιτυχημένοι σε ακίνητα, γεωργία ή κατασκευές.

Η πανσέληνος από περίπου τις 10 Μαΐου 2017 θα μπορούσε να θέσει έναν σημαντικό στόχο στο προσκήνιο από την άποψη της καριέρας των Υδροχόων ή θα μπορούσε να φέρει μια υλοποίηση ή ένα ψήφισμα.

Μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από πνευματικές επιδιώξεις, έρευνα, Διαδίκτυο, ταξίδια, συνεργασίες σε μεγάλες αποστάσεις ή με ανθρώπους από το εξωτερικό.

Ψυχική και σωματική κατάσταση

Είστε σε καλή κατάσταση. Η ικανότητά σας να εστιάζετε βελτιώνεται, η τάση μειώνεται, η καλή διάθεση επιστρέφει. Φυσικά, μπορείτε να καυχηθείτε για μια αξιοζ

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Κριός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Τα τελευταία 8 χρόνια ήρθατε αντιμέτωποι με δραματικές αλλαγές στη ζωή σας, ανεξαρτήτως τομέα. Ο Ουρανός, που βρισκόταν...

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ζυγός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ξεκινάει για εσάς μια περίοδος, κατά την οποία, θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν στην ερωτική σας ζωή, αλλά και...

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Σκορπιός - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάίος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η διέλευση του Ουρανού απο τον έβδομο οίκο σας φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακές διαφορές, που αφορούν κυρίως σε...

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Τοξότης - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει αλλαγές, κυρίως στον εργασιακό τομέα, ενώ δεν αποκλείεται, κατά την περίοδο...

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Η περίοδος που ξεκινάει για εσάς, με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, εφόσον φυσικά βοηθούν...

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Ιχθύς - Μηνιαίες Προβλέψεις

Μάϊος 2018 ΓΕΝΙΚΑ: Ριζικές αλλαγές αναμένεται να δεχτεί η καθημερινότητά σας,ενώ είναι πιθανό να αλλάξει ακόμα και η συμπεριφορά σας....