Λέων - Ετήσιες Προβλέψεις

Λέων - Ετήσιες Προβλέψεις
<p>Ετήσιο Ωροσκόπιο 2018

Για το έτος 2018, οι Λέοντες θα βρουν στο προσκήνιο την κοσμική τους πλευρά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να παραιτηθείτε από τις μακρόχρονες συνήθειές σας. Ο Δίας και ο Κρόνος θα σας βοηθήσουν να βγείτε στο προσκήνιο όλο αυτό το έτος. Θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές στην προσωπική και επαγγελματική ζωή σας τώρα μέσα από αυτόν τον χρόνο. Θα μπορούσατε να κάνετε περισσότερα πράγματα φέτος από ποτέ, αλλά στη συνέχεια κρατήστε την ευαισθησία σας υπό έλεγχο, καθώς θα μπορούσε να εμποδίσει την ανάπτυξή σας.

Η καριέρα των Λεόντων θα περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα κατά το επόμενο έτος. Προκύπτουν ιδιαίτερα ζητήματα που πιθανότατα δεν θα μπορέσετε ακόμα να τα αντιμετωπίσετε, αν και οι βραχυπρόθεσμοι στόχοι σας θα εκπληρωθούν. Σχεδιάστε το μέλλον της καριέρας σας και εργαστείτε προς αυτό. Επεξεργαστείτε και επαναπροσδιορίστε την επαγγελματική δεοντολογία της εργασίας σας, για να ολοκληρώσετε τα έργα σας εγκαίρως, μένοντας βέβαια πάντα στην πλευρά της ηθικής. Να έχετε την πρόθεση να διατηρήσετε μια ευνοϊκή σχέση με τους συνεργάτες και τους ανωτέρους σας στο χώρο εργασίας. Το πρώτο εξάμηνο του έτους μπορεί να είναι αρκετά επίπονο, ενώ το δεύτερο εξάμηνο θα μπορούσε να επιφέρει μια αίσθηση σταθερότητας και αισιοδοξίας στην επαγγελματική σας πλευρά.

Η ερωτική ζωή των εκπροσώπων του Λέοντα θα είναι ιδιαίτερη φέτος. Οι αδέσμευτοι αλλά και εκείνοι που βρίσκονται ήδη σε μια σχέση θα παρακολουθήσουν σημαντικές αλλαγές στην αισθηματική πλευρά τους. Ο Κρόνος και ο Δίας θα βελτιώσουν περαιτέρω την αισθησιακή και ευαίσθητη πλευρά σας. Αν και η περιοχή της αγάπης σας μπορεί να είναι οδυνηρή κατά περιόδους, οι ανταμοιβές θα είναι μακράς διαρκείας. Προσπαθήστε να αλλάξετε τη μορφή της έκφρασης της αγάπης σας, καθώς θα μπορούσε να προωθήσει τις προοπτικές σας για να φέρνετε αγαπημένα πρόσωπα κοντά σας. Πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς με τον σύντροφό σας για να φέρετε αρκετό ρομαντισμό στη ζωή σας. Μην αφήνετε να αναπτυχθούν κενά επικοινωνίας μεταξύ σας. Θα υπάρξουν αναρίθμητες ρομαντικές συναντήσεις στη ζωή σας αυτήν την περίοδο και εξαρτάται από εσάς να κάνετε την επιλογή.

Η οικονομική κατάσταση των Λεόντων θα βελτιωθεί πολύ φέτος. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί για την εισροή στα οικονομικά σας, θα μπορείτε να εκπληρώσετε τις επιθυμίες και σας. Το έτος απαιτεί την αναχαίτιση των στάσιμων οικονομικών, την εκκαθάριση και την εξόφληση των επενδύσεών σας. Μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις, αντί να ενεργείτε σε μια ήρεμη κατάσταση. Να είστε έτοιμοι για απρόβλεπτες δαπάνες που μπορεί να προκύψουν όλο αυτό το έτος. Πάρτε σοφές αποφάσεις και προσπαθήστε να αποσυνδέσετε τον εαυτό σας από τις ανεπιθύμητες οικονομικές επενδύσεις και τα ανοίγματα που μπορεί να στερήσουν τις αποταμιεύσεις σας. Ελέγχετε περιοδικά τον προϋπολογισμό σας για να βεβαιωθείτε για την σταθερότητά του. Μην πέσετε θύμα των συναισθηματικών αναταραχών που προκαλούνται από τους κοντινούς σας ανθρώπους στην οικονομική πλευρά σας. Εξοικονομήστε για τα επόμενα χρόνια, έτσι ώστε να ληφθεί μέριμνα για το οικονομικό σας μέλλον.

Η γενική σας υγεία θα βρεθεί σε κάποια μέτρια επίπεδα φέτος. Παρόλο που θα μπορούσατε να διατηρείτε καλή υγεία, θα υπάρξουν περιστασιακές κρίσεις αδυναμιών στο σώμα και την ψυχή σας. Ακολουθήστε το μονοπάτι της φύσης για να κερδίσετε το πνεύμα σας. Μια οργανωμένη διατροφή και ισορροπημένη άσκηση θα προχωρήσουν σε μεγάλο βαθμό τη βελτίωση της συνολικής ευεξίας σας. Μην εξαντλείτε σωματικά τον εαυτό σας, ακόμα και αν αυτό αναφέρεται στο πρόγραμμα της εκγύμνασής σας. Στα μέσα του 2018 μπορεί να προκληθεί κάποιο στρες και ένταση, που θα διαταράξει την ηρεμία σας. Προσέχετε τις επιπλοκές και παραμείνετε σε εγρήγορση και ηρεμία. Χρειάζεται να χαλαρώσετε, η σωματική και πνευματική σας κατάσταση το χρειάζεται και το απαιτεί.

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2017

Γενικά

Οι Λέοντες θα ζήσετε τη ζωή που έχετε από καιρό ονειρευτεί σε αυτό το έτος, στο 2017. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρα θα είναι πλέον σε θέση να βγουν το φως της ημέρας. Ωστόσο, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με εμπόδια και  προβλήματα που κατά καιρούς μέσα στην πορεία του έτους. Να οπλιστείτε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις κατά μέτωπον. Βεβαιωθείτε ότι οι προσπάθειές σας και η σκληρή δουλειά θα προεξοφλήσουν απτά αποτελέσματα στο εγγύς μέλλον. Να φροντίσετε να απαλλαγείτε από παρεξηγήσεις στις σχέσεις και φέρτε μια αίσθηση θετικότητας γύρω σας. Τώρα που είστε στο προσκήνιο ήρθε η ώρα να δώσετε προσοχή σε κάποια ενδοσκόπηση, παραμελήσατε τον εαυτό σας πάρα πολύ. Θα υπάρξει αρκετός χρόνος για ξεκούραση και χαλάρωση όλο το χρόνο για τους Λέοντες.

Το 2017 θα είναι μια μάλλον περίπλοκη  χρονιά για τα περισσότερα παιδιά του Λέοντα, που σημαίνει ότι θα υπάρξει πολλή ένταση στη ζωή σας. Να είστε προετοιμασμένοι για κάποιες σημαντικές αλλαγές μέσα στην πορεία του έτους, μια προσεκτική προσέγγιση, θα σας εξοικονομήσει χρόνο και ενέργεια. Ας βάλετε την υπερηφάνειά σας στο πίσω κάθισμα για τώρα, για να είναι επιτυχής η πορεία στη ζωή σας αυτή τη χρονιά.

Το έτος 2017 θα ξεκινήσει για σας σαν είναι ένα φανταχτερό σημείωμα, με πολλές υποσχέσεις αλλά όχι άτι απτό. Γύρω από τον Απρίλιο θα νιώσετε την ένταση και την πίεση να είναι πολύ υψηλότερα από ό, τι αναμενόταν. Γύρω από Νοέμβριο του 2017 τα πράγματα θα γλυκάνουν για τα Λιοντάρια. Τότε η ζωή είναι όλη δική σας και θα νιώσετε δικαιωμένοι.

Τον Φεβρουάριο του 2017, η σεληνιακή έκλειψη που γίνεται σε άμεση σχέση με το ζώδιό σας θα ανοίξει την  συναισθηματική πλευρά σας και θα κάνετε μια βόλτα στην χώρα του έρωτα. Να είστε προετοιμασμένοι για μια διέξοδο που θα φέρει η περίοδος αυτή. Η έκλειψη σηματοδοτεί επίσης το τέλος από κάτι σημαντικό στη ζωή σας, θα μπορούσε να είναι μια σχέση, μια καριέρα, ένα πρόβλημα υγείας και οτιδήποτε άλλο. Η σκληρή δουλειά θα είναι το κλειδί για να απολαύσετε όσα έχετε ποθήσει. Τον  Αύγουστο, θα υπάρξει μια ηλιακή έκλειψη πολύ κοντά σας και τα πράγματα στη συνέχεια να πάρουν τη δύναμη και την ορμή που θα σας οδηγήσουν σε επιτυχία. Μπορείτε να ξεκινήσετε σημαντικά πράγματα στη ζωή κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Άρης στο ζώδιό σας στα τέλη Ιουλίου σας ενεργοποιεί και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου,  θα δίνει τν τόσο αναγκαία ενέργεια και δύναμη. Ο Ερμής βγαίνει ανάδρομος στην πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και δίνει μια χαοτική αίσθηση της ζωής σας για κάποιο χρονικό διάστημα, κυρίως στις επικοινωνίες και την ακαδημαϊκή πλευρά. Αυτή όμως θα μπορούσε επίσης να είναι μια καλή στιγμή για να ανανεώσετε παλιές σχέσεις, είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο. Οι Λέοντες μπορεί να βρείτε μια νέα πορεία για τη ζωή σας γύρω από το τέλος του έτους 2017.

Καριέρα

Θα συναντήσετε κάποια προβλήματα στη σχέση με τις αρχές και τους συνομηλίκους στην εργασία κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους. Ωστόσο, ορισμένες συνδέσεις υψηλής αξίας και επαφές θα έρθουν επίσης και ο τρόπος που θα σας αντιμετωπίζουν άνθρωποι κύρους καθοδηγεί την πορεία της επιτυχίας στα έργα σας. Ο Κρόνος και η Αφροδίτη θα σας βοηθήσουν στην επαγγελματική σας ζωή και στις φιλοδοξίες σας και σας καθοδηγούν για να ανεβείτε την εταιρική σκάλα με ευκολία. Θα υπάρξει μια προθυμία για συμβουλές και οδηγίες προς εσάς, αυτό είναι καλό γιατί θα ωφεληθείτε από το να ακούτε τους άλλους. Φέτος θα είναι η καλύτερη στιγμή για να σφυρηλατήσετε μερικές καλές μακροπρόθεσμες συμφωνίες συνεργασίας ή συμμαχίες, αν είστε σε επιχείρηση. Εκείνοι στον τομέα των υπηρεσιών θα μπορούσατε να εξετάσετε μια αλλαγή πορείας για τα καλά. Το να ενσταλάξετε μια αίσθηση εμπιστοσύνης στον εαυτό σας είναι η τέλεια συνταγή για να βγείτε νικητές στο τρέξιμο για την καριέρα σας στο επόμενο έτος.

Αγάπη και Γάμος 

Για το 2017, η σχέση που αγαπάτε θα αποκτήσει δυναμική, αλλά θα υπάρξουν μικρές αλλαγές. Θα έχετε πολύ χρόνο για να περάσετε με το σύντροφό ή την αγάπη σας και το ενδιαφέρον του/της για σας θα αυξηθεί, το ίδιο αυξημένο θα είναι και το δικό σας ενδιαφέρον. Το πρώτο εξάμηνο του έτους υπόσχεται πολύ αισθησιακή ευχαρίστηση για τους Λέοντες. Κατά τη διάρκεια του έτους, θα πρέπει να τοποθετηθείτε σε ένα δίλημμα ως προς αν θα κρατήσετε την σχέση σας ή θα διαλέξετε χωριστούς δρόμους. Το χάσμα θα συνεχιστεί μέχρι περίπου το τέλος του έτους. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και να αποφεύγετε δύσκολες καταστάσεις στις σχέσεις. Οι single θα είστε σε θέση να σφυρηλατήσετε νέες σχέσεις με μια αισιόδοξη τάση. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα φέρει την καλοσύνη στην περιοχή των σχέσεών σας με την αγάπη να σας οδηγεί πιθανόν μέχρι τον γάμο. Η κοινωνικοποίηση θα πάρει μια νέα στροφή στη συνέχεια.

Οικονομικά

Οι Λέοντες θα βρείτε το έτος 2017 φορτωμένο με καλές οικονομικές δυνατότητες. Θα πρέπει να υπάρχουν καλύτερα περιθώρια για την αύξηση της ροής κεφαλαίων και θα μειώσετε τις δαπάνες. Μερικοί από εσάς μπορεί να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις κερδοσκοπικές συμφωνίες ή στα τυχερά παιχνίδια. Οι πλανήτες θα βοηθήσουν τους Λέοντες να βγουν από κάθε είδους αρνητικότητα στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Θα είστε σε θέση να κάνετε κάποιες μακροπρόθεσμες επενδύσεις και επιχειρήσεις ακινήτων. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και να ενεργήσετε σύμφωνα με τη συνείδησή σας. Η οικονομική κατάσταση σας θα βελτιωθεί με μια αργή αλλά σταθερή τάξη όπως εξελίσσεται το έτος. Στη συνέχεια, όμως, προς το δεύτερο εξάμηνο, αν  δεν περιορίζετε τον εαυτό σας πάρα πολύ με τα οικονομικά, θα ανοιχτείτε σε χρέη. Θα πρέπει να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της οικογένειας και των φίλων και η χρηματοδότηση των προσωπικών τους αναγκών σας ανησυχεί. Αν σχεδιάζετε με σύνεση, τότε η εξέλιξη θα είναι ομαλότερη από ποτέ στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

Συμβουλές

Η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει στη ζωή σας κατά το έτος 2017, αλλά είναι στο χέρι σας να ακολουθήσετε τις φιλοδοξίες σας στη ζωή ολόψυχα. Είστε έτοιμοι να γράψετε τη δική σας ιστορία επιτυχίας. Δώστε προσοχή τα στον τομέα των οικονομικών γιατί η  κακή διαχείριση των οικονομικών θα σας βγάλει σε ταραγμένα νερά. Μην δίνετε προσοχή σε κάθε είδους κολακείες ή αρνητικότητα γύρω σας. Βασιστείτε στην εσωτερική σας δύναμη και αναδείξτε τη δημιουργικότητά σας έξω. Ο Ερμής θα σας βοηθήσει επίσης να επικοινωνείτε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με έναν καλύτερο τρόπο. Ακολουθήστε το ένστικτό και τις παρορμήσεις σας και θα έχετε έλεγχο σο πεπρωμένο σας. Πάρτε κάποιο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να αναρρώσετε κατά μήκος του έτους.

Υγεία

Για το έτος 2017, στη σωματική υγεία σας, θα έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα κατά καιρούς. Ωστόσο, θα είστε πιο δραστήριοι από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. Μην κουράσετε τον εαυτό σας πολύ με μια πολύ περιορισμένη διατροφή και πάρα πολύ προσήλωση σε ασκήσεις. Αυτά μπορεί να έχουν μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες. Καλύτερα να ακολουθήσετε την καρδιά και το μυαλό σας και να απολαύσετε την παρούσα ζωή σας. Δώστε λίγο χρόνο για ενδοσκόπηση και πνευματικές αναζητήσεις. Αυτό θα σας δώσει την ειρήνη και την αρμονία στο σώμα και την ψυχή και θα κατανοήσετε τις πραγματικές σωματικές και ψυχικές ανάγκες σας. Ο Κρόνος, ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα σας δώσουν μια ώθηση στη γενική κατάσταση της υγείας σας για το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Ωστόσο η συναισθηματική πλευρά σας μπορεί να υποφέρει, να είστε έτοιμοι να το χειριστείτε. Μείνετε μακριά από μονότονη και κουραστική δουλειά και επικεντρωθείτε θετικά σε νέες ιδέες και σχέδια.

Οικογένεια & τρόπος ζωής

Θα υπάρχουν ανάμικτες αντιδράσεις στην οικογένεια και το σπίτι που σας ανησυχούν για το επόμενο έτος. Ωστόσο το 4ο σπίτι σας είναι απαλλαγμένο από καταθλίψεις και ως εκ τούτου θα υπάρχει καλοσύνη στη ζωή στο εσωτερικό μέτωπο. Ωστόσο, ο Κρόνος στον 4ο οίκο είναι πιθανό να επιφέρει περιστασιακά εμπόδια και προβλήματα στις σχέσεις στο εσωτερικό του σπιτιού. Θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες παρεξηγήσεις ως προς τις προτεραιότητές σας στη ζωή, η καριέρα σας κυριαρχεί στην προσωπική σκηνή. Για κάποιους η αλλαγή κατοικίας ή μετεγκατάσταση είναι πιθανό ενδεχόμενο. Θα υπάρχουν πολλές δαπάνες λόγω προσωπικών υποχρεώσεων κατά τη διάρκεια του έτους. Η σχέση με τα αδέλφια και τους γονείς θα είναι φιλική όλο το χρόνο.

Εκπαίδευση

Οι Λέοντες θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις στην περίπτωση που σπουδάζετε, σε όποιο επίπεδο κι αν είναι οι σπουδές σας. Θα συναντηθείτε με εμπόδια και προβλήματα στη χώρα των σπουδών σας. Οι συμμαθητές και γενικά οι συνομήλικοι θα είναι μια πηγή των θεμάτων σας, ενώ κάποιο πρόβλημα υγείας και θα μπορούσε να παρεμποδίσει τις σπουδές και την έρευνα σας. Προσπαθήστε να επιφέρετε ένα ευνοϊκό περιβάλλον γύρω σας, ώστε να μπορείτε να υπερέχετε σε μακροπρόθεσμη βάση.

Ταξίδια

Τα ταξίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα για αυτήν την χρονιά ωστόσο, δεν θα είναι για την ευχαρίστηση ή προσωπικούς λόγους. Κάποιοι θα ταξιδεύετε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και λίγες πιθανότητες επίσης υπάρχουν να ταξιδεύετε για τις ανάγκες της οικογένειας. Συνιστάται να κάνετε διπλό έλεγχο όταν σχεδιάζετε κάποιο ταξίδι για να αποφευχθεί οποιαδήποτε  καθυστέρηση ή εμπόδια.


Ετήσιο Ωροσκόπιο 2016

ΓΕΝΙΚΑ

Έχετε βάλει σε ορισμένα ζητήματα τον θεμέλιο λίθο και θα μπορέσετε να προωθήσετε τους σκοπούς σας με τον Δία στην Παρθένο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Προσέξτε όμως, διότι είναι ένα έτος που θα πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές και να αποφεύγετε να καταπιάνεστε με πράγματα που ξεφεύγουν από τον έλεγχό σας. Σε αυτό θα διαφοροποιηθείτε, αν και σπάνια, μόνο σε ορισμένες, αλλά κρίσιμες καταστάσεις, όσοι έχετε γεννηθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Λέοντα. Αυτό, διότι στο δεύτερο μισό του χρόνου θα νοιώθετε ευνοημένοι από την τύχη και έτσι θα αποφασίζετε να πάρετε κάποια ρίσκα, χωρίς εκείνη τη στιγμή να υπολογίζετε το κόστος. Θα βγείτε ευνοημένοι από αυτή την κατάσταση και όταν κοιτάτε πίσω θα απορείτε για το πώς επιτρέψατε στον εαυτό σας να ακολουθήσει τόσο ριψοκίνδυνες ενέργειες, αν και θα νοιώθετε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα των αποφάσεών σας.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Πολλά από τα θέματα που σας απασχολούσαν και σας προκαλούσαν αμφιβολίες και αβεβαιότητα για το μέλλον θα λυθούν και θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα που θέλετε. Θα σας είναι εύκολο να συντονίζεστε με το πνεύμα  της εποχής και αυτό θα αναγνωρίζεται. Κυρίως όσοι γεννηθήκατε μέσα στο πρώτο δεκαήμερο προβλέπετε να ζήσετε σε πρωτόγνωρες για εσάς καταστάσεις. Η ευκολία λοιπόν της προσαρμοστικότητας θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε ζητήματα καριέρας. Προσέξτε όμως, διότι ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς και ο Κρόνος στον Τοξότη προειδοποιεί ότι δεν θα αξιολογείτε καλά κάποιες καταστάσεις, με αποτέλεσμα να παίρνετε λάθος αποφάσεις. Σε ατή την περίπτωση θα σας βοηθήσει όμως ο Ερμής στην Παρθένο, ιδίως σε εσάς που γεννηθήκατε από το δεύτερο ως το τρίτο δεκαήμερο, καθώς οι ενέργειές σας θα φιλτράρονται από ένα πνεύμα ρεαλιστικό, υπομονετικό και πρακτικό.

ΑΓΑΠΗ

Το νέο έτος αναφέρετε περισσότερο σε σχέσεις που δημιουργήσατε κατά το απερχόμενο ή σε περιπέτειες αισθηματικές που έχουν ήδη ξεκινήσει. Δεν θα είναι εύκολο να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, όμως οι τωρινές σχέσεις σας θα ενδυναμωθούν και θα εξελιχθούν, χαρίζοντας όμορφες και αρμονικές στιγμές. Σε περίπτωση όμως μίας νέας σχέσης, μην προσπαθήσετε να τρέξετε πολύ τα πράγματα. Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας θα είναι ένα εμπόδιο που θα σας προκαλέσει εσωστρέφεια, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να μην ανταποκρίνεστε στις προσπάθειες που θα κάνουν ορισμένα αρκετά ενδιαφέροντα πρόσωπα για να σας προσεγγίσουν. Αυτό το κλείσιμο στον εαυτό σας θα είναι σημαντικό βέβαια, σε ορισμένα επίπεδα, αλλά για να το κάνετε χρήσιμο οφείλετε να βρείτε την ισορροπία που απαιτείτε, ώστε, έως το τέλος Σεπτεμβρίου, που φεύγει ο ανάδρομος Ερμής, να μην φύγετε μακριά από ευκαιρίες πολλά υποσχόμενες.

ΥΓΕΙΑ

 Η υγεία σας ευνοείται ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά. Δεν θα απασχοληθείτε με ζητήματα του οργανισμού σας και δύσκολα θα σας επηρεάζει αρνητικά κάποια επαγγελματική αναστάτωση. Σε περίπτωση που έχετε διαγνώσει ήδη κάποιο ζήτημα υγείας είναι μία πολύ καλή χρονιά για να το κοιτάξετε και πιθανώς να το αντιμετωπίσετε, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του Λέοντα. Όμως, πρέπει να προσέξετε τους ψυχοσωματικούς κινδύνους, διότι, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το τελευταίο δεκαήμερο θα είσαστε αρκετά ευαίσθητοι και, αν και αυτή η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι χρήσιμος σύμβουλος σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να προσέξετε διότι σας δημιουργήσει ταραχές, που καλό θα ήταν να αποφύγετε. μην παίρνετε τα πάντα πολύ σοβαρά, προσπαθείτε όποτε σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε. Όποτε θεωρείτε ότι δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε μία κατάσταση, προτιμήστε να αναβάλετε ορισμένες υποχρεώσεις, παρά να εργάζεστε επάνω σε αυτές κάτω από ψυχολογική πίεση. Αν ακολουθήσετε αυτό το πλάνο, το ερχόμενο έτος δεν θα απασχοληθείτε σοβαρά από ζητήματα που αφορούν την υγεία σας.

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2015

Η χρονιά αυτή θα φέρει ανάμεικτα αποτελέσματα για σας. Δεν θα πρέπει κάποιοι να συγχέεται, το τι είναι πραγματικά χρήσιμο και ποιο θα σας οδηγήσει σε περιπέτειες.  Κατά το πρώτο εξάμηνο το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα. Δεν χρειάζεται  να φοβηθείτε διότι θα σας δοθεί έτσι η ευκαιρία να δοκιμάσετε κάποιες από τις ικανότητές σας. Τα προβλήματα αυτά κατά κύριο λόγο θα σχετίζονται με συμπεριφορές ή επιλογές αγαπημένων προσώπων σας και θα σας αναστατώσουν, όμως κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους τα πράγματα θα είναι συγκριτικά καλύτερα και όλα τα προβλήματά σας σταδιακά θα εξαφανιστούν. Αυτό που κύρια πρέπει να κάνετε, είναι να μην ασχολείστε και κυρίως να μην ενοχλείστε με αυτά που ακούτε, ώστε να κρατήσετε την ηρεμία σας και να μπορέσετε να είστε δημιουργικοί. Θα μπορείτε φέτος να αποδείξετε πόσο ευφυείς είστε. Είναι μια χρονιά που θα αποκτήσετε μεγαλύτερη πνευματικότητα και θα σας απασχολήσουν ζητήματα που αφορούν την θρησκεία ή την μεταφυσική. Συνολικά, φαίνεται να έχετε μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά, θα δείτε ότι έχετε κάποιες κρυμμένες δυνατότητες τις οποίες αν εκμεταλλευτείτε σωστά, μπορούν να σας οδηγήσουν σε πολύ μεγάλες επιτυχίες και να κάνετε πράγματα φανταστικά. Για τους φοιτητές θα πρέπει να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους ώστε να έχουν επιτυχίες.

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2014

ΓΕΝΙΚΑ

Η χρονιά 2014 θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας . Θα είστε σε θέση να ανταποκριθείτε εύκολα στις φιλοδοξίες και τα ιδανικά σας στη ζωή χάρη στη δύναμη της θέλησής σας και τη σκληρή δουλειά . Ριζικές αλλαγές είναι πιθανό στη ζωή σας κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους . Θα είστε σε θέση να εδραιώσετε κάποια από τα έργα που ξεκίνησαν αρκετά χρόνια νωρίτερα . Είστε στον δρόμο για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων σε σχέση με την προσωπική και επαγγελματική ζωή σας.  Θα έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαμβάνετε τα πάντα.

Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει τον εαυτό σας σε δράση, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή , έτσι ώστε οι μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις σας ικανοποιούνται . Εμπόδια που δεν είναι σημαντικά, αλλά είναι ενοχλητικά,  έρχονται στο δρόμο σας και θα πρέπει να μάθετε να τα  ξεπερνάτε με την δύναμη της θέλησής σας .  

Μια κατάλληλη στιγμή για να δείξετε σε όλους τις ικανότητές σας. Θα καταλήξει να είναι κερδοφόρα αυτή η χρονιά αλλά προς το τέλος της.

ΚΑΡΙΕΡΑ

Θα υπάρξουν σημαντικές βελτιώσεις στην επαγγελματική σας ζωή κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους . Θα πρέπει να μπείτε σε πολλή προσπάθεια και δέσμευση για την επίτευξη των στόχων που θέτουν οι ανώτεροι στην δουλειά σας. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στα ιδανικά σας, αλλά μόνον σε όσα είναι πραγματοποιήσιμα. Χρησιμοποιήστε τις επαφές σας και δείξετε  την αποτελεσματικότητα σας στην εργασία σας . Αν είναι να ξεκινήσετε νέες επιχειρήσεις θα πρέπει να αντιμετωπίσετε με σθεναρή αντίσταση και τον ανταγωνισμό . Αλλά είναι τώρα ή ποτέ . Ως εκ τούτου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε  αυτές τις καταστάσεις για να πετύχετε και να ανέλθετε. .ΑΓΑΠΗ

Η αγάπη στη ζωή σας αυτό το έτος θα είναι γεμάτο εξάρσεις και , είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα . Τα συναισθήματά σας και οι ανάγκες σας θα είναι στο αποκορύφωμά τους . Θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε δώσει επαρκή προσοχή σε αυτόν τον τομέα της ζωής σας μέχρι τώρα. Αυτή είναι η χρονιά που θα δέσετε πολύ με τους ανθρώπους που αγαπάτε. Επίσης, θα κάνετε πολλές καινούριες σχέσεις.  Θα πρέπει όμως να είστε έτοιμοι να κάνετε ορισμένες θυσίες για τη σχέση σας, αν θέλετε να συνεχίσει. Μην παρασύρεστε από ψεύτικες υποσχέσεις και καταστάσεις . Το τελευταίο εξάμηνο του έτους θα σας βοηθήσει να εδραιώσετε στη ζωή την αγάπη σας .

ΥΓΕΙΑ

Είναι πιθανό να δώσετε λιγότερη σημασία για την υγεία σας φέτος . Και αυτό είναι πιθανό να έχει επιπτώσεις στην ζωτικότητά σας.  Ακούστε τα σήματα του σώματός σας και ενεργήστε αναλόγως . Μην αφεθείτε σε βουλιμία, που είναι ο μεγάλος σας εχθρός.  Αντ 'αυτού , βεβαιωθείτε ότι κάνετε μια καλά ισορροπημένη διατροφή . γενικά, θα έχετε καλή φυσική κατάσταση, με λίγη προσοχή. Ωστόσο, πονοκέφαλοι και άλλοι πόνοι στις αρθρώσεις είναι πιθανό να προκαλέσουν ανησυχία κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους . Αλλά το τέλος του έτους προβλέπεται απλά εξαιρετικό, χωρίς καμία ενόχληση. 

ΕΤΗΣΙΟ 2013

ΓΕΝΙΚΑ

Χαίρεστε πάντα με οτιδήποτε νέο έρχεται στην ζωή σας και είστε ανυπόμονοι να το γνωρίσετε καλύτερα, γιατί όχι και την νέα χρονιά που έφτασε ήδη;

Ο Πλούτωνας , ο μεγάλος μάγιστρος του ζωδιακού, βρίσκεται στον Αιγόκερω , καλά εγκατεστημένος και ήδη από το 2008 , παρεμβαίνει στα εργασιακά σας θέματα , με στόχο ή να βελτιώσει το αντικείμενό και τις συνθήκες ή να φέρει θεμελιώδεις αλλαγές ίσως και ανατροπές.

Ο Ποσειδώνας, ο πλανευτής και συγχρόνως ευαίσθητος ευεργέτης, ενίοτε και προστάτης των τεχνών , του Ηλιακού μας συστήματος , κατοικοεδρεύει στους Ιχθείς και σκοπεύει για πολύ καιρό να παρεμβαίνει θετικά στις ανθρωπιστικές σας ανησυχίες και τις πολύτιμες συναισθηματικές σας αξίες, ή να εποφθαλμιά την οικονομική σας πολιτική, με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο.

Ο Ουρανός , θα φιλοξενείται επί μακρόν στον φιλικό χώρο του Κριού, από όπου θα φροντίζει να ανοίγονται νέοι πρωτοποριακοί ορίζοντες , σε στόχους , φιλοδοξίες και προοπτικές , νέες γνώσεις και φιλοσοφία, νομικές υποθέσεις και επαφές με το εξωτερικό.

Αντιλαμβάνεστε ότι οι επιρροές των κοσμικών πλανητών συντείνουν σε τεράστιες αλλαγές σε όλο το φάσμα της ανθρώπινης δραστηριότητας, και φυσικά στο προσωπικό σας Σύμπαν.

Ο Κρόνος , θα βρίσκεται στον Σκορπιό , για την επόμενη διετία, για να εφαρμόσει πειθαρχία και περιορισμούς στην οικογένεια και τις συνήθειες της διαβίωσής της, να φροντίσει την οργάνωση και την χρηστικότητα του σπιτιού, σαν χώρο.

Ο Δίας που βρίσκεται στους Διδύμους, διευρύνει τις κοινωνικές σας επαφές , φέρνει νέες γνωριμίες και ζωηρεύει καλές φιλίες, όλα αυτά , έως τις 25 Ιουνίου που θα βρίσκεται στον ηλιακό οίκο των φιλικών και κοινωνικών συναναστροφών. Στην συνέχεια θα περάσει στον Καρκίνο , για να σας προστατεύει, σαν καλός σας άγγελος από ψυχολογικές ταλαιπωρίες , και ύπουλα παρασκηνιακά χτυπήματα. Όλοι , οι λεγόμενοι βαρείς πλανήτες θα δώσουν , στη διάρκεια της χρονιάς ,πολλά γεγονότα , καθώς στην αέναη κίνησή τους , θα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους αλλά και με τους προσωπικούς πλανήτες και τα φώτα. Οι πέντε εκλείψεις που θα γίνουν, μέσα σε αυτόν τον χρόνο, θα σας δώσουν ευκαιρίες αλλά και θα σας πιέσουν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις , που θα καθορίσουν την πορεία σας γενικότερα.

Ο ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ. Ξεκινάει με μουσική υπόκρουση, την ερωτική συμφωνία , υπό την διεύθυνση της μαέστρου Αφροδίτης, που σας υποδέχεται στο κατώφλι του νέου χρόνου από τον Τοξότη και ως τις 09/01 θα χαϊδεύει τα συναισθήματά σας με τρυφερότητα και ρομαντισμό. Στη συνέχεια θα περάσει στον Αιγόκερω, για να συμβάλλει στην καλή πορεία της εργασίας σας.

Ο Ήλιος θα χαρεί με την παρουσία της , καθώς βρίσκεται ήδη στον Αιγόκερω και θα παραμείνει έως τις19/01, φροντίζοντας τα εργασιακά θέματα ενώ στη συνέχεια θα περάσει στον Υδροχόο και θα ασχοληθεί με τις σχέσεις σας.

Ο Ερμής , βρίσκεται ήδη στον Αιγόκερω , στο πλευρό του Ήλιου , και οργανώνει όλες τις επί μέρους λεπτομέρειες που αφορούν την εργασία σας, στις 19/01 θα περάσει στον Υδροχόο για να λύσει πιθανές παρεξηγήσεις μέσα στις σχέσεις σας.

Ο Άρης όλο το μήνα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και θα δίνει ένταση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.

Ο Δίας θα βρίσκεται όλο το μήνα στους Διδύμους, αλλά σε ανάδρομη πορεία και σας κρατάει μακριά από τους φίλους και τις κοινωνικές σας επαφές.

Ο Κρόνος , που θα βρίσκεται για πολύ στον Σκορπιό , ήδη έχει δείξει τις προθέσεις του για περιορισμούς και πειθαρχία στο σπίτι.

Η Πανσέληνος στις 27/01 στον Λέοντα , βγάζει στο φως έντονες προσωπικές επιθυμίες αλλά και πολλές ανασφάλειες.

Ο ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ. Είναι αφιερωμένος , κατά κύριο λόγο στον / στην σύντροφο αφού η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, σχεδόν (26/01 )έως το τέλος του μήνα για να φέρει συναισθηματική αρμονία στην σχέση σας και καλό κλίμα στις συνεργασίες σας .

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Υδροχόο έως τις 18/02 για να δίνει σπουδαιότητα στην σχέση σας και δύναμη στις συνεργασίες σας, στη συνέχεια θα περάσει στους Ιχθείς και θα σας οδηγήσει στο γραφείο σας για να ασχοληθείτε με τις οικονομικές σας υποθέσεις.

Ο Ερμής για λίγες μέρες θα υποστηρίζει την πολιτισμένη ανταλλαγή απόψεων, στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ενώ στις 05/02 θα περάσει στους Ιχθείς , όπου θα προσπαθήσει να οργανώσει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, με πολύ άγχος και πίεση χρόνου, αφού στις 23/02, θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία , και θα ανασταλούν όλες οι δραστηριότητές του, τουλάχιστον, αλλά δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και μπερδέματα , επικοινωνιακά , στην καλύτερη περίπτωση.

Ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθείς όλο το μήνα ,για να ενεργοποιήσει οικονομικά θέματα που αφορούν δάνεια , ασφάλειες και φόρους , παράλληλα θα σκαλίζει συναισθήματα, που ποτέ δεν έχετε εκφράσει.

Η Νέα Σελήνη στις 10/02 στον Υδροχόο θα φέρει ανανέωση στην προσωπική σας σχέση και προτάσεις για νέες συνεργασίες, με σοβαρές προοπτικές.

Ο ΜΑΡΤΙΟΣ. Θα φέρει προβλήματα και πονοκέφαλο εξ' αιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή , που θα βρίσκεται όλο το μήνα στους Ιχθείς , και θα κρατά σε αναμονή οικονομικές υποθέσεις , που αφορούν υποχρεώσεις σε τρίτους , αλλά και την διαχείριση αξιών.

Στις 17/03 θα επανέλθει σε ορθή φορά και θα τρέξει κυριολεκτικά , για να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες που προκάλεσε, συγχρόνως με την τρέχουσα δουλειά του.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται μαζί του στους Ιχθείς και θα προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες , αφού τα μπερδέματα θα είναι αναπόφευκτα .

Στην συνέχεια , στις 20/03 , θα περάσει στον Κριό για να ασχοληθεί με την ενίσχυση της αισιοδοξίας σας , μέσα από δημιουργικά σχέδια και επαφές με άτομα που σας αποδέχονται.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στους Ιχθείς έως τις 22/03 και επειδή αισθάνεται ευχάριστα στον συγκεκριμένο ζωδιακό χώρο , είναι δυνατόν να προσθέσει ανέλπιστα, ένα ποσό στα οικονομικά σας διαθέσιμα , κάτι σαν μπόνους. Στη συνέχεια θα περάσει στον Κριό για να βελτιώσει στόχους και φιλοδοξίες.

Ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθείς , έως τις 12/03 και θα στηρίζει τις δύσκολες στιγμές που θα ψάχνετε για λύσεις σε οικονομικά θέματα , στη συνέχεια θα περάσει στον Κριό, τον δικό του ζωδιακό χώρο , και θα δίνει όση δύναμη χρειάζονται τα όνειρά σας για να φθάνουν ψηλά.

Η Νέα Σελήνη στις 11/03 στους Ιχθείς σας φέρνει οικονομικές προτάσεις, που όμως δεν είναι εφικτές στην παρούσα περίσταση.

Η Πανσέληνος στις 27/03 στον Ζυγό θα φρεσκάρει τις σχέσεις με τους οικείους σας , ενώ θα κάνετε νέες γνωριμίες.

Ο ΑΠΡΙΛΙΟΣ. Είναι ο μήνας που τα όνειρα και οι φιλοδοξίες, επηρεάζονται από την ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα, ενώ γνωρίζετε καλύτερα από οποιονδήποτε , ότι μπορούν να υλοποιηθούν.

Ο Ήλιος βρίσκεται στον Κριό , ζεσταίνει την καρδιά σας και σας δίνει μεγάλη σιγουριά , στις 19/04 όμως θα περάσει στον Ταύρο και θα βάλει την καριέρα στο κέντρο των σκέψεων και ενδιαφερόντων σας.

Ο Ερμής καθυστερεί την παρουσία του στους Ιχθείς καθώς τακτοποιεί κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες στα οικονομικά αλλά στις 14/04 περνά στον Κριό για να συμβάλλει ουσιαστικά στην δημιουργική παραγωγή εφικτών στόχων.

Η Αφροδίτη που βρίσκεται στον Κριό, προσθέτει το δικό της χρώμα στις προοπτικές σας , στις 15/04 όμως ,θα περάσει στον Ταύρο , και σαν οικοδέσποινα που σέβεται τον εαυτό της , θα δώσει εμπειρία και δυναμικό στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, αλλά και μία σημαντική καταξίωση .

Ο Άρης θα βρίσκεται στον Κριό και θα δίνει , έως τις 20/04 , τη δύναμή του στα όνειρά σας , για να φθάσουν πολύ ψηλά , στη συνέχεια όμως θα περάσει στον Ταύρο και θα διαθέσει τις δυνάμεις του για την επαγγελματική σας άνοδο, χωρίς να αποκλείεται και η σκληρή μαχητικότητα εκ μέρους του.

Η Νέα Σελήνη στις 10/04 στον Κριό , δίνει νέες ιδέες που συνδυαζόμενες κατάλληλα μπορούν να εξελιχθούν σε καλές προοπτικές.

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25/04 στον Σκορπιό , φέρνει πάλι το αιώνιο δίλημμα , σταδιοδρομία ή οικογένεια , καθώς στην παρούσα φάση οι απαιτήσεις των οικείων σας είναι ιδιαίτερα πιεστικές.

Ο ΜΑΙΟΣ . Από την πρώτη χειραψία , σας δηλώνει πολύ τίμια το μέγεθος της δύναμής του.

Ο Ήλιος που θα βρίσκεται στον Ταύρο έως τις 20/05 θα φωτίζει την εντυπωσιακή σας επαγγελματική πορεία , ενώ στη συνέχεια όταν περάσει στους Διδύμους θα αναλάβει να την διαφημίσει.

Ο Ερμής , θα κάνει μια σύντομη αλλά δυναμική εμφάνιση στον επαγγελματικό σας περίγυρο για να προωθήσει τις δημόσιες σχέσεις σας , στις 15/05 όμως θα περάσει στους Διδύμους όπου με μεγάλη άνεση θα ενισχύσει την κοινωνική σας αποδοχή τις νέες επαφές και γνωριμίες καθώς επίσης και την ανανέωση των φιλικών σας σχέσεων .Η Αφροδίτη , θα συμμετέχει στην έντονη επαγγελματική σας δραστηριοποίηση , έως τις 09/05 , που θα περάσει στους Διδύμους για να φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα.

Ο Άρης όλο το μήνα θα βρίσκεται στον Ταύρο προσδίδοντας δυναμισμό στις επιδιώξεις σας , αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα μείνει απλός θεατής , καθώς η πολεμική του φύση θα προκαλέσεις αντιπαραθέσεις , ίσως και σκληρό ανταγωνισμό .

Ο Δίας από τους Διδύμους θα φροντίζει την προβολή σας σε κάθε περίσταση. Οι εκλείψεις του μήνα , σας αφορούν άμεσα , αλλά και όποτε γίνονται καθώς πάντα συμμετέχει ο κυβερνήτης σας,Ήλιος.
Ο ΙΟΥΝΙΟΣ. Δεν υστερεί σε γεγονότα. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στους Διδύμους έως τις 21/06 και εσείς θα συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε ομαδικές δραστηριότητες , που δύσκολα θα αποφύγετε και ίσως δεν το θέλετε πάντα.

Ο Ερμής θα βρίσκεται όλο το μήνα στον Καρκίνο , αλλά θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί , διότι μπορούν να γίνουν πικρόχολα σχόλια για εσάς πίσω από την πλάτη σας , στις 26/06 όμως θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία και θα σας απασχολήσουν υποθέσεις από το παρελθόν που επανέρχονται , για να διευθετηθούν.

Η Αφροδίτη , θα βρίσκεται , επίσης όλο το μήνα σχεδόν στον Καρκίνο για να σας συμπαρασταθεί στις στιγμές των προβληματισμών και της ενδοσκόπησης.

Ο Άρης όλο το μήνα θα βρίσκεται στους Διδύμους και ίσως γίνει αιτία για εντάσεις στις φιλικές σας σχέσεις.

Ο Δίας που βρίσκεται στους Διδύμους , δίνει επέκταση στις κοινωνικές σας επαφές , με νέες γνωριμίες , αλλά στις 26/06 θα περάσει στον Καρκίνο , όπου και θα μείνει ένα ολόκληρο χρόνο , και θα φροντίζει να κρατά καλά κρυμμένα τα μυστικά σας , που δεν αποκλείεται να αφορούν και μία σχέση που πρέπει να είναι μυστική .

Η Νέα Σελήνη στις 08/06 φέρνει κοντά σας νέους φίλους .

Ο ΙΟΥΛΙΟΣ. Δεν θα σας αφήσει εκτεθειμένους .

Ο Ήλιος που θα βρίσκεται στον Καρκίνο έως τις 22/07 θα κρατάει τις αναγκαίες ισορροπίες σε ψυχολογικό επίπεδο , καθώς επίσης και τις απαραίτητες άμυνες σε πιθανές παρασκηνιακές προσβολές . Στη συνέχεια θα περάσει στον Λέοντα για να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας.

Ο Ερμής θα βρίσκεται όλο το μήνα στον Καρκίνο ,αλλά σε ανάδρομη πορεία έως τις 20/07 και θα δημιουργεί ένα τεράστιο μπέρδεμα , στο κέντρο του οποίου θα βρίσκεστε σε αδυναμία να προωθήσετε οποιαδήποτε υπόθεσή σας προσωπική ή επαγγελματική. Προσοχή , μην προχωρήσετε σε καμία οικονομική κίνηση , διότι οι επιπτώσεις θα είναι δυσάρεστες. Στην συνέχεια , ο υπερκινητικός πλανήτης θα φροντίσει επαρκώς για όλες τις εκκρεμότητες .

Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται έως τις 22/07 στον Λέοντα , θα σας γεμίζει λάμψη και γοητεία , ενώ ο έρωτας θα είναι αδύνατον να σας αντισταθεί .

Ο Άρης θα βρίσκεται έως τις 13/07 στους Διδύμους και θα σας δραστηριοποιεί κοινωνικά , ενώ στην συνέχεια θα περάσει στον Καρκίνο και θα σας δημιουργεί άγχος με υποθέσεις του παρελθόντος , που επανέρχονται με απαιτήσεις διευθέτησης.

Ο Δίας εγκατεστημένος στον Καρκίνο κρατά καλά κρυμμένο το ερωτικό σας μυστικό

Ο Κρόνος , που στις 08/07 , επανέρχεται σε ορθή πορεία , στον Σκορπιό , θα αναλάβει τα κλασσικά του καθήκοντα , δηλαδή πειθαρχία και περιορισμοί στα οικογενειακά θέματα και το σπίτι .

Η Νέα Σελήνη στις 08/07 στον Καρκίνο , ανακατεύει αγωνίες και φόβους και σας προκαλεί να τα δείτε κατά πρόσωπο .

Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ. Είναι ο μήνας σας . Ο Ήλιος που θα βρίσκεται στον Λέοντα έως τις 22/07 θα σας γεμίσει με όμορφα συναισθήματα και θα σας κάνει να λάμπετε , στη συνέχεια θα περάσει στην Παρθένο και το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στα οικονομικά και την ευρωστία τους .

Ο Ερμής , που θα εκλογικεύει τις αγωνίες σας από τον Καρκίνο , στις 08/08 θα περάσει στον Λέοντα , κινούμενος γρήγορα , για να σας κάνει γοητευτικά επικοινωνιακούς στις 23/08 θα περάσει στην Παρθένο και θα ασχοληθεί σοβαρά με τα οικονομικά .

Η Αφροδίτη έως τις 16/08 θα βρίσκεται στον δεύτερο Ηλιακό σας οίκο , ιδανικός χώρος δράσης της , στην Παρθένο και θα αποδεικνύει την ικανότητά της στην διαχείριση , αλλά και την πρόοδο στα οικονομικά , στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό , αγαπημένη θέση , ως προς το ζώδιο , από όπου η επικοινωνιακή σας ικανότητα θα βελτιωθεί σε σημαντικό βαθμό , ώστε και οι σχέσεις με το στενό προσωπικό σας περιβάλλον να βρεθούν στο καλύτερο επίπεδο.

Ο Άρης σχεδόν όλο το μήνα θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα σας προκαλεί ψυχολογική πίεση καθώς θα συνδαυλίζει φόβους και αγωνίες , για οτιδήποτε , εκτός από τα συναισθηματικά σας , για τα οποία ο Δίας εγγυάται και την μυστικότητα και την διάρκεια.

Η Νέα Σελήνη στις 14/08 στον Λέοντα , δίνει δυνατότητες να ανοίξετε νέους προσωπικούς ορίζοντες , ενώ η Πανσέληνος στις 21/08 στον Υδροχόο επαναφέρει το θέμα των σχέσεων, προσωπικών ή επαγγελματικών και τα προβλήματα που η καθημερινότητα μπορεί να έχει δημιουργήσει .

Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ. Σας υποδέχεται χαρούμενος , καθώς η παρουσία σας αποπνέει αυτοπεποίθηση και σιγουριά.

Ο Ήλιος θα βρίσκεται στην Παρθένο έως τις 22/09 , για να φροντίζει την καλή κατάσταση των οικονομικών σας , στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και την καθημερινή διαβίωση πιο ευχάριστη.

Ο Ερμής θα βρίσκεται στην Παρθένο έως τις 09/09 και θα φροντίζει την καλή κίνηση στα οικονομικά σας , ενώ στη συνέχεια θα περάσει στον Ζυγό και θα βελτιώσει την συνεννόηση στην καθημερινότητά σας και θα διευκολύνει μετακινήσεις και επικοινωνία.

Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Ζυγό έως τις 11/09 για να κάνει απολαυστική την επικοινωνία , ενώ στην συνέχεια θα περάσει στον Σκορπιό για να εξομαλύνει τις οικογενειακές σχέσεις.

Ο Άρης όλο το μήνα θα βρίσκεται στον Λέοντα για να συμβάλλει στον δυναμισμό σας , αλλά χρειάζεται και σύνεση καθώς η ορμητικότητα του αποδυναμώνει την λογική .

Ο ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ. Μπορεί να είναι ένας συμπαθητικός μήνας , καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Ζυγό έως τις 23/10 και θα ζωηρεύει

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Κριός - Ετήσιες Προβλέψεις

Κριός - Ετήσιες Προβλέψεις

Κριός - Ετήσιες Προβλέψεις

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2018 Το έτος 2018, οι θα είναι σε θέση να πάρουν ορισμένες σημαντικές τελικές αποφάσεις. Τα ζητήματα που δεν είναι πλέον...

Ταύρος - Ετήσιες Προβλέψεις

Ταύρος - Ετήσιες Προβλέψεις

Ταύρος - Ετήσιες Προβλέψεις

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2018 Θα υπάρξει μεγάλη δυνατότητα και ελευθερία για δράση στη ζωή των Ταύρων φέτος. Το κλίμα θα είναι αρκετά ώριμο για να...

Τοξότης - Ετήσιες Προβλέψεις

Τοξότης - Ετήσιες Προβλέψεις

Τοξότης - Ετήσιες Προβλέψεις

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2018 Το έτος 2018 θα έρθει για τους Τοξότες με ένα νέο επίπεδο ενέργειας που δεν είχαν δει εδώ και μερικά χρόνια. Οι...

Αιγόκερως - Ετήσιες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Ετήσιες Προβλέψεις

Αιγόκερως - Ετήσιες Προβλέψεις

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2018 Το έτος 2018 θα φέρει στο προσκήνιο τα κρυμμένα ταλέντα και τους πόρους των Αιγόκερων. Οι πλανήτες θα είναι πιο...

Υδροχόος - Ετήσιες Προβλέψεις

Υδροχόος - Ετήσιες Προβλέψεις

Υδροχόος - Ετήσιες Προβλέψεις

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2018 Το επόμενο έτος απαιτεί μια ισορροπημένη προσέγγιση από τους Υδροχόους καθ 'όλη τη διάρκεια της περιόδου αυτής....

Ιχθύς - Ετήσιες Προβλέψεις

Ιχθύς - Ετήσιες Προβλέψεις

Ιχθύς - Ετήσιες Προβλέψεις

Ετήσιο Ωροσκόπιο 2018 Οι Ιχθείς θα εισέλθετε σε μια σημαντική φάση στη ζωή σας φέτος. Ορισμένες από τις επιθυμίες ή τις φιλοδοξίες σας θα...