προϊόντα -

Η Υγεια μου το Ζωδιο μου!

Η Υγεια μου το Ζωδιο μου!

Οι παράγοντες που καθορίζουν την υγεία μας είναι όλοι γνωστοί; Από την αρχαιότητα θεωρούσαν πως η Αστρολογία παίζει σημαντικό ρόλο στον τομέα της Ιατρικής. Μάλιστα ο Lauren Kassell, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Τμήμα της Ιστορίας και της Φιλοσοφίας της Επιστήμης, υποστηρίζει πως ο Ιπποκράτης έλεγε πως "ένας γιατρός χωρίς τη γνώση της αστρολογίας δεν έχει δικαίωμα να αποκαλεί τον εαυτό του γιατρό." Πολλές είναι βέβαια οι μελέτες που διεξάγονται σε πολλά Πανεπιστήμια για το θέμα αυτό.

Η Αστρολογία βασίζεται στα γενέθλιά σας, δίνοντας μια έννοια που πηγαίνει πολύ πιο πέρα από αυτό το αυθαίρετο χρονικό διάστημα των 24 ωρών που γεννηθήκατε πριν από τόσα χρόνια, από τα οποία δεν έχετε καμία λειτουργική μνήμη .  Η Αστρολογία φιλοδοξεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τον κόσμο, μέσα από ένα σύστημα σχέσεων, μεταξύ των αστρολογικών φαινομένων και της ανθρώπινης εμπειρίας. Στο πλαίσιο αυτό είναι και οι στατιστικές μελέτες που παρουσιάζουν τα ευαίσθητα σημεία του οργανισμού ανά Ζώδιο . Συνεχίζοντας λοιπόν την παρουσίαση από το προηγούμενο άρθρο μας θα σας παρουσιάσουμε και τα υπόλοιπα.

Ζυγός 
Η Αφροδίτη είναι ο κυβερνήτης του Ζυγού και ελέγχει τα νεφρά και την ουροδόχο κύστη. Για τον λόγο αυτό οι Ζυγοί που είναι ευδαιμονιστές πρέπει να προσέχουν τα συγκεκριμένα ζητήματα.

Σκορπιός 
Ο ερωτικός Σκορπιός, είναι πάρα πολύ ζηλιάρης ή ψυχαναγκαστικός, με κυβερνήτη τον Πλούτωνα, πρέπει να προσέχει το αναπαραγωγικό του συστήματα, καθώς και τα νεφρά. Πιθανά προβλήματά του επίσης η ακανόνιστη έμμηνος ρύσης, λοιμώξεις της ουροδόχου κύστεως, και ο διαβήτης.

Τοξότης 
Η ευαισθησία τους επικεντρώνεται στους μηρούς, στους γοφούς, στο ήπαρ και το ισχιακό νεύρο για τους Τοξότες, εξ αιτίας της κυριαρχίας του Δία. Τα προβλήματα υγείας τους κυμαίνονται από διαταραχές της σπονδυλικής στήλης έως τους ρευματισμούς.

Αιγόκερως 
Οι Αιγόκεροι έχουν κυβερνήτη τον Κρόνο, ο οποίος επιβλέπει τον σκελετό, τα δόντια, και τις αρθρώσεις (ειδικά τα γόνατα). Πιθανά προβλήματα περιλαμβάνουν την αρθρίτιδα, ζητήματα με τα γόνατα, και η οστεοπόρωση.

Υδροχόος 
Ο Ουρανός είναι υπεύθυνος για την κυκλοφορία και νευρικών ώσεων μεταξύ των μελών αυτού του ζωδίου. Οι φρενήρεις ρυθμοί τους θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε αρθρίτιδες, καρδιακά προβλήματα, πρησμένα άκρα, κιρσούς, άσθμα, και αυξημένες αλλεργικές αντιδράσεις.

Ιχθείς 
Οι υπερευαίσθητοι Ιχθείς έχουν κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, ο οποίος ελέγχει το λεμφικό σύστημα και τα πόδια. Διατρέχουν τον κίνδυνο της απογοήτευσης επειδή είναι τόσο ιδεαλιστές. Αν η απογοήτευση γίνει συντριπτική, θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα των ποδιών και ένα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα που τους αφήνει ευάλωτους σε μια σειρά από ασθένειες.

Με αυτό το δεύτερο άρθρο ολοκληρώσαμε την παρουσίαση αυτή που μας εντοπίζει τις τυχόν προδιαθέσεις μας σε ασθένειες.

τα υπόλοιπα ζώδια εδώ. 

http://www.oroskopos.tv/27918/zwdia-kai-ygeia

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444!!

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 900 19 444 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Ζωδια και Υγεια!
Θέλετε να γνωρίζετε από τι πρέπει να προφυλαχθείτε και που έχετε ευαισθησία; Υπάρχουν διάφορες μελέτες που ασχολούνται με το θέμα της...
Σεληνη και Υγεια!
Η Σελήνη μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας; Είναι γνωστό ότι η Σελήνη ελέγχει παλίρροιες των ωκεανών. Δεδομένου ότι το σώμα μας...
Αστρολογια και Υγεια!
Ποια είναι η σχέση των Πλανητών με την υγεία μας; Ασφαλώς δεν εννοούμε κάποια αστρολογική θεραπεία αλλά την προδιάθεση που έχει το κάθε...
Παιδιά: οι Ήλιοι της ζωής μας
Η παιδική αστρολογία είναι στη ουσία ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πεδία της αστρολογίας, και ιδιαίτερα της ψυχολογικής αστρολογίας. Κατ’...
Αθλητική Αστρολογία
Λίγη υπομονή…
Αν κάτι μας λείπει στην Ελλάδα, αυτό είναι η υπομονή, ...
Υδροχόος σε δράση
Ο Παναθηναϊκός είναι Υδροχόος στο ζώδιο, με βάση την ...
Θέλει τίτλους για τον ...
Ο λόγος για τον εκπληκτικό Υδροχόο Πάτρικ Γιαγκ, το νέο ...
Όλσεν: Με το Δεξί στον ΠΑΟΚ!
Το πρωτάθλημα ξεκινάει, οι ρυθμοί ανεβαίνουν, οι ...
«Μεγάλος Όμιλος» η ΑΕΚ
Με τον καλό λόγο στο στόμα ο Ντιέγκο, ο Αργεντίνος ...
Celebrities
Πετρουλάκη-Ίβιτς: Δείτε τις ...
Πετρουλάκη-Ίβιτς: Δείτε τις κούκλες κόρες τους ...
Κουινέλης: «Αδερφέ, όταν ...
Κουινέλης: «Αδερφέ, όταν κάποιος παίρνει στις πλάτες ...
Σιωμόπουλος: Το άρθρο ...
Σιωμόπουλος: Το άρθρο αφιερωμένο στον πατέρα του και ...
Κώστας Κόκλας: Η στιγμή που ...
Κώστας Κόκλας: Η στιγμή που οι θεατές μαθαίνουν για το ...
Υγεία
4 τρόποι που επηρεάζει η ...
Είναι δεδομένο ότι η Σελήνη ορίζει πολύ τους ...
Ανοιξιάτικη διατροφή
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας γελαστός και χαριτωμένος, ...
Η εσωτερική ομορφιά
Το σώμα μας και το πρόσωπό μας σίγουρα αντανακλούν την ...
Ισορροπία και Ευτυχία!
Οι περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να περάσουν καλά ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
call center
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου