2014: Έρωτας στα Ζώδια!

2014: Έρωτας στα Ζώδια!
<p>Τι φέρνει στο πεδίο του έρωτα το 2014; Τι θα περιμένεις για την αγάπη, τις σχέσεις και τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν; Ποιο είναι το πεπρωμένο αυτού του πολύ σημαντικού χρόνου για τα θέματα της καρδιάς; Πάμε να δούμε αναλυτικά το 2014 του έρωτα!

Κριός

Στο πρώτο μέρος του 2014 , ο Οίκος των Σχέσεων για τους Κριούς, θα φιλοξενεί τον Άρη , τον πλανήτη του πάθους , αλλά και των συγκρούσεων. Ο Άρης περνάει περίπου έξι ή επτά εβδομάδες σε κάθε Οίκο. Ωστόσο , θα είναι τώρα στον κύκλο της ανάδρομης κίνηση και αυτό θα παραμείνει για σχεδόν οκτώ μήνες ( 7Δεκεμβρίου 2013 - 26 Ιουλίου του 2014 ) . Αν ήταν σε καλές σχέσεις με τους υπόλοιπους πλανήτες , ο Άρης θα μπορούσε να δείξει πάθος , φέρνοντας πόθο, ακόμα και τρελή αγάπη. Υπάρχει ένα μικρό θέμα.

Δυστυχώς , το 2014 ο Άρης θα είναι σε αντικρουόμενες σχέσεις με τον Δία , τον Ουρανό και τον Πλούτωνα που αναδεικνύουν την σκληρή , επιθετική πλευρά  του. Ως εκ τούτου , θα υπάρξει κίνδυνος έντασης , συγκρούσεων , ακόμα και επιθετικότητας ή χωρισμού. Όπως πάντα, αν το ξέρεις και το ελέγχεις, είναι στο χέρι σου να τα αποφύγεις.

Κατά τους πρώτους μήνες του 2014 η Αφροδίτη , ο κυβερνήτης του Οίκου των Σχέσεων για τον Κριό  θα είναι , επίσης ανάδρομη και , πέραν αυτού, σε δύσκολη θέση.

Να είστε πολύ προσεκτικοί στα διαστήματα 22η Δεκεμβρίου 2013 - 31 Γενάρη 2014 (ουσιαστικά ανάδρομη Αφροδίτη ) και 1 Μάρτιου - 20 Μαΐου 2014 (ουσιαστικά ανάδρομος Άρης) .

Με την έκλειψη Σελήνης στον οίκο των Σχέσεων για τον Κριό , στην οποία προστίθενται και άλλες πλανητικές όψεις, ο Απρίλιος 2014 θα είναι ο πιο δύσκολος μήνας του έτους . Θα χρειαστεί πολλή υπομονή , σύνεση και διπλωματία προκειμένου να διατηρήσετε τη σχέση σας μέσα σε γαλήνη. Μπορεί και εσείς και ο σύντροφός σας να έχετε πολύ άγχος.

Ευτυχώς , τον Ιούλιο του 2014 τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν . Ο Άρης θα αφήσει τον Οίκο των σχέσεων, για να εγκατασταθεί στο παλάτι των ηδονών ο Δίας, ο Μέγας Ευεργέτης , γεμάτος ενέργεια , ενθουσιασμό και τύχη .

Το δεύτερο μέρος του έτους 2014, θα φέρει σφοδρή επιθυμία για τη ζωή , τη διασκέδαση και την περιπέτεια , καθώς και συναισθηματικές ευκαιρίες γεμάτες φωτεινές προοπτικές για την αγάπη και τον ερωτισμό .

Ταύρος

Το 2014 , καθώς και το προηγούμενο έτος , ο Κρόνος θα απαιτήσει την προσοχή σας σχετικά με την αξιοπιστία , την αντοχή , την ωριμότητα , την υπομονή και τον χρόνο .

Όταν έχετε τον Κρόνο στον οίκο των Σχέσεων, θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί με τις εκδηλώσεις σας , ενώ ο σύντροφός σας μπορεί να μην έχει τον ίδιο ενθουσιασμό για την σχέση σας, να θέλει ενθάρρυνση από σας . Θα νιώσετε την ψυχή σας να στοιχειώνεται από τις αισθήσεις της παρεξήγησης , της απομόνωσης , από την ψυχρότητα καμιά φορά. Οι σχέσεις θα δοκιμαστούν , και εκείνων που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα μπορούσαν να σπάσουν, αν δεν υπάρξει προσοχή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις , ο Κρόνος θα φέρει μοναξιά !  Σε άλλες, ο σύντροφός σας μπορεί να περάσει μέσα από δύσκολες καταστάσεις . Μερικές φορές , ο Κρόνος θα δώσει αρκετές προσφορές , έτσι ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε , να καταλάβετε τι θέλετε, μιας και θα σας βάλει απέναντι από άλλα ζευγάρια, και θα δείτε πώς είστε εσείς πραγματικά.  Ο Κρόνος συνήθως δεν επιτρέπει να παρασυρθείτε από τον άνεμο του ρομαντικού συναισθηματισμού, βάζει την λογική μπροστά.

Στο πρώτο μέρος του έτους 2014 , ο Κρόνος θα έχει θετικές όψεις με τον Δία , τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα . Οι τρεις ενθαρρύνουν την ώθηση της γνώσης και υπόσχονται καλά πράγματα για τη σχέση μέσα από την επικοινωνία , τη φιλία και τα ταξίδια. Μια σχέση εξ αποστάσεως ή ένα ταξίδι που γίνεται για συναισθηματικούς λόγους θα είναι πολύ πιθανό στο πρώτο τρίμηνο το 2014 .

Από την άλλη πλευρά , ο Άρης , ο κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων για τους Ταύρους, θα είναι στον Οίκο της εργασίας, των υποχρεώσεων και των  ασθενειών μέχρι τον Ιούλιο του 2014 οπότε είναι πιθανό ότι θα υπάρξουν παρεμβολές σε αυτούς τους τομείς . Μια σχέση με έναν συνάδελφό σας, με κάποιον που εργάζεται στο ιατρικό περιβάλλον ή σε περιβάλλον με αυστηρούς κανονισμούς ( στρατός, αστυνομία , κ.λπ.) δεν θα ήταν περίεργο, και θα σας φέρει αναστάτωση.

Επειδή ο Άρης δεν θα είναι σε μια άνετη θέση , θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα , ειδικά μεταξύ 1η Μαρτίου και 20η του Μαΐου του 2014 , όταν θα είναι ανάδρομος . Ο Ιούνιος του 2014 θα είναι – επιτέλους- μια χαλαρή και αισθησιακή περίοδος.

Όλη τη διάρκεια του Αυγούστου και το πρώτο μέρος του Σεπτέμβρη του 2014 θα μπορούσε να είναι παθιασμένη εποχή , αλλά μπορεί επίσης να φέρει δύσκολες στιγμές ή ριζοσπαστικές αποφάσεις .

Ο Νοέμβριος του 2014 υπόσχεται σημαντικά γεγονότα που θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με σοφία και σύνεση .

Δίδυμοι

Το 2014 για τους Διδύμους θα είναι σε επίπεδο σχέσεων μια πολύ  ενδιαφέρουσα περίοδος, ίσως ακόμη και συναρπαστική.

Ο Άρης , ο πλανήτης της επιθυμίας , θα ολοκληρώσει τον κύκλο της ανάδρομης πορείας στον Οίκο της αγάπης για τους Διδύμους.  . Θα είναι μια σπάνια κατάσταση, η οποία θα κάνει τον Άρη μείνει ασυνήθιστα μεγάλη περίοδο εδώ: σχεδόν οκτώ μήνες ( 7 Δεκεμβρίου 2013 - 25 Ιούλ του 2014 ) αντί για πέντε ή έξι εβδομάδες όπως συμβαίνει συνήθως .

Το πρώτο μέρος του 2014 θα έχει πολλή αδρεναλίνη , συναισθηματικό ενθουσιασμό και σαρκικό πόθο . Λέγεται ότι ο Δίδυμος είναι ζώδιο του νου και του λόγου . Λοιπόν τώρα θα μάθετε πώς είναι η ζωή, όταν το ένστικτο αναλάβει τα ηνία και το σώμα και η  ψυχή διεκδικούν τα δικαιώματά τους .

Μερικοί Δίδυμοι θα ανανεώσουν το  ενδιαφέρον τους για το σύντροφό τους και θα ξεκινήσει εκ νέου η αγάπη τους , άλλοι θα πέσουν  τρελά ερωτευμένοι ή θα κάνουν τρέλες στο όνομα της αγάπης , άλλοι θα κάνουν ακόμα και παράνομες σχέσεις, δεν έχει σημασία πόσο θα τους κοστίσει, η αγάπη θα είναι πάνω από όλα.  Ανεξάρτητα από το πώς , η περίοδος θα είναι παθιασμένη, ζωντανή , δυναμική , γεμάτη από γεγονότα και πιθανόν διάσπαρτα επεισόδια .

Εκπλήξεις και αλλαγές των καταστάσεων προβλέπονται πολλές, γιατί ο Άρης θα είναι σε αντίθεση με τον Ουρανό , καθώς και συναισθηματικές υπερβολές , γιατί ο Άρης θα είναι σε τετράγωνο με τον Δία , αλλά θα υπάρξουν και προβλήματα, ίσως και απογοητεύσεις , γιατί ο Άρης θα είναι σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα .

Σύνεση συνιστάται, ειδικά τον Ιανουάριο του 2014, γιατί θα έχετε πολύ άγχος. Το ίδιο προσεκτικοί να είστε  και κατά την περίοδο 1 Μαρτίου με 20 Μαίου 2014 , όταν ο Άρης είναι ανάδρομος αποτελεσματικά .

Επίσης μέχρι τον Ιούλιο του 2014 η σχέσεις των ζευγαριών θα είναι με τον ένα ή τον άλλο σχετική με θέματα χρημάτων και αγαθών.

Τον Ιούλη του 2014 ο Άρης θα φύγει από τον Οίκο των Σχέσεων των Διδύμων και η κατάσταση θα χαλαρώσει . Οι σχέσεις θα είναι στενά συνδεδεμένες με τα ταξίδια και την περιπέτεια, μετά τον Ιούλιο.

Έντονα συναισθηματική περίοδος θα είναι τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο , το δεύτερο μέρος του Νοεμβρίου και το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2014.

Καρκίνος

Η συναισθηματική φόρτιση θα είναι πολύ μεγάλη μέχρι τον Ιούλιο του 2014. Ο Δίας θα βρίσκεται στον Καρκίνο και θα εκδηλωθεί ενεργά , ελεύθερα , σε αναζήτηση της ελευθερίας , της δράσης και της περιπέτειας . Θα είναι δύσκολο να τα βρει με τον Πλούτωνα , που βρίσκεται στον Οίκο των σχέσεων του Καρκίνου. Θα αντιμετωπίσετε μια κατάσταση έντονη , δραματική , στοιχειωμένη από απαιτήσεις και εμμονές. Σχεδόν την ίδια επίδραση θα έχει και  ο Κρόνος ο κυβερνήτης του Οίκου των σχέσεων του Καρκίνου , που βρίσκεται στον Σκορπιό .

Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα φέρουν μια κατάσταση που θα είναι τεταμένη , αυστηρή και αναλυτική , και  από την άλλη ο Δίας θα είναι χαλαρός, θα θέλει να σας βγάλει από τις λεπτομέρειες. Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος θα φέρουν συναρπαστικές σχέσεις , αλλά περίπλοκη αγάπη  και επιβάρυνση ψυχολογική , ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλει ο Δίας .

Θα υπάρξει μία ακόμη σοβαρή εξέλιξη:  από τη στιγμή που μπήκε στον Οίκο των σχέσεων του Καρκίνου στις 5 Νοεμβρίου του προηγούμενου έτους , η Αφροδίτη δεν θα το αφήσει μέχρι τις 5 Μαρτίου 2014. Θα είναι μια περίοδος σημαντική για τις σχέσεις, και οι Καρκίνοι θα ζήσουν ό,τι αντιμετώπισαν πριν από το χειμώνα του 2005-2006 . Μόνο που τώρα το πλαίσιο είναι πιο τεταμένο , πιο περίπλοκο . Προσοχή , ιδίως τον Ιανουάριο του 2014, οπότε η Αφροδίτη είναι ανάδρομη !

Ο Άρης θα είναι , επίσης, ανάδρομος και θα παρατείνει την παραμονή του στο Ζυγό , τονίζοντας τις παραφωνίες Δία - Πλούτωνα και προκαλώντας ταραχή και ερεθισμό κατά τους πρώτους επτά μήνες του 2014 . Αν έχετε μια σταθερή σχέση , θα κρατήσει, αλλά όχι χωρίς προσπάθεια εκ μέρους σας .

Αλλά , υπάρχει ένα καλό πράγμα για την περίοδο αυτή : η επίδραση που θα έχει σε σας  ο Δίας θα παραμείνει αισιόδοξη και προστατευτική και θα βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο για να πάρει τις κακές επιδράσεις, και να σας φέρει αγάπη.

Θα πρέπει να  προσέξετε πολύ τον Αύγουστο του 2014 όταν ο Άρης συναντά τον Κυβερνήτη του Οίκου των σχέσεων σας και η συνάντηση μπορεί να οδηγήσει σε ριζικές αποφάσεις .

Όσο για τα υπόλοιπα , η έκλειψη Ηλίου στις 23 Οκτωβρίου του 2014 , σε σύνοδο με την Αφροδίτη , στον Οίκο του έρωτα του Καρκίνου φέρνει ένα απρόσμενο αλλά χαρμόσυνο γεγονός , και η περίοδος Οκτ. 26 - Δεκ. 5, 2014 θα είναι παθιασμένη , δυναμική , σημαντική .

τα υπόλοιπα ζώδια εδώ

http://www.oroskopos.tv/32065/o-erwtas-toy-2014

και εδώ

http://www.oroskopos.tv/32066/h-agaph-toy-2014

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Δίας – Πλούτωνας: Έρχονται χωρισμοί!

Δίας – Πλούτωνας: Έρχονται χωρισμοί!

Δίας – Πλούτωνας: Έρχονται χωρισμοί!

Το αστρολογικό γεγονός που ζητείται αυτή την εβδομάδα είναι, αναμφίβολα το τετράγωνο Δία – Πλούτωνα, το οποίο θα έχει μεγάλη επίδραση...

Σχέσεις και αστρολογική μαγεία

Σχέσεις και αστρολογική μαγεία

Σχέσεις και αστρολογική μαγεία

Όταν συναντάς κάποιον και η χημεία δουλεύει τη μαγεία της, υπάρχει περισσότερη αστρολογική συμβατότητα απ 'ό, τι μόνο τα ζώδιά σας....

Σάββατο – φωτιά για τις σχέσεις!

Σάββατο – φωτιά για τις σχέσεις!

Σάββατο – φωτιά για τις σχέσεις!

Αυτή η ημέρα είναι τόσο δύσκολη συναισθηματικά που πρέπει να την προσέξουμε σε επίπεδο σχέσεων όλοι, όλα τα ζώδια. Ειδικά οι νέες σχέσεις...

Ερμής στον Καρκίνο και σχέσεις

Ερμής στον Καρκίνο και σχέσεις

Ερμής στον Καρκίνο και σχέσεις

Στις 30 Ιουνίου ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Καρκίνου και θα παραμείνει μέχρι τις 14 Ιουλίου, έτσι ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του...

Ο Έρωτας του 2014!

Ο Έρωτας του 2014!

Ο Έρωτας του 2014!

Τι είναι αυτό που φέρνει το 2014 στην ζωή και στον έρωτα; Ποια είναι τα κρυφά μυστικά, που θα κάνουν το κάθε ζώδιο να καρδιοχτυπήσει; Με...

Ζώδια Που Αγαπάνε!

Ζώδια Που Αγαπάνε!

Ζώδια Που Αγαπάνε!

Ποιος είναι ο άντρας που ο έρωτάς του κρατάει για πάντα; Που η αγάπη του είναι εγγύηση πως θα έχεις πάντα έναν δυνατό άντρα στο πλευρό σου;...