προϊόντα -

Σελήνη Κενή Πορείας

Σελήνη Κενή Πορείας

Ποιος είναι ο πραγματικός μας εαυτός; Χωρίς στολίδια αλλά και χωρίς παρεμβολές; Αυτό, είναι κάτι που μας το διδάσκει η Σελήνη, όταν είναι Κενή Πορείας. Γενικά υπάρχει η αντίληψη ότι κενή Πορείας είναι η Σελήνη, απλά όταν διαβαίνει από το ένα ζώδιο στο άλλο, αλλά χωρίς να έχει φτάσει ακόμα στον προορισμό της. Αυτό είναι σωστό, αλλά περίπου. Μια μικρή λεπτομέρεια, έρχεται να δείξει την σημαντικότητα της Σελήνης Κενής Πορείας.

Στην πραγματικότητα, κενή Πορείας λέγεται η Σελήνη, όταν έχει ολοκληρώσεις τις όψεις που πραγματοποιεί σε ένα ζώδιο, και ετοιμάζεται να περάσει στο επόμενο. Δηλαδή και σε όλο το διάστημα που δεν έχει συναντήσει ακόμα την επόμενη πλανητική επιρροή, ενώ έχει τελειώσει με την προηγούμενη, όταν περνάει από ζώδιο σε ζώδιο, θεωρείται κενή πορείας. Γιατί;

Η Σελήνη, αυτό το παντοδύναμο, όσο και μυστηριακό πλάσμα που εποπτεύει τις νύχτες μας, στην πραγματικότητα έχει λίγο υποτιμηθεί. Θεωρείται ότι έχει πολύ μεγάλη επίδραση στις ζωές μας, αλλά, μόνον όταν έχει όψεις με άλλους πλανήτες . Η γενική αρχή που αφορά της Σελήνη αστρολογικά, είναι «δεν έχει όψεις – δεν υπάρχουν γεγονότα».

Όπως η Σελήνη είναι ετερόφωτη στο ζήτημα της λάμψης της, έτσι θεωρήθηκε και ότι αντανακλά τις ενέργειες των άλλων πλανητών, θετικά ή αρνητικά, όταν έχει όψεις μαζί τους. Η ίδια όμως, δεν μας έχει αποκαλύψει το βάθος και το πλήθος των ενεργειών της. Αυτό το καταλαβαίνουμε όμως πολύ καλά, ακόμα και αν δεν συνειδητοποιούμε ότι η Σελήνη είναι υπεύθυνη, όταν είναι Κενή Πορείας.

Τότε, η Σελήνη είναι μόνη της, με την ψυχή μας. Χωρίς καμία παρεμβολή, και χωρίς καμία επιρροή. Το αποτέλεσμα; Μια αίσθηση κενού. Μια αίσθηση που παλινδρομεί από την αναζήτηση νοήματος, στην εντύπωση ότι ξέρουμε τα πάντα. Ότι μπορούμε να αγγίξουμε την δική μας αλήθεια, αλλά και του σύμπαντος.

Όταν η Σελήνη δεν δέχεται επιρροές από άλλους πλανήτες, μας πάει μια βόλτα στο διάστημα της ψυχής μας, κάπου ανάμεσα στην ζώνη των αστεροειδών, που είναι οι πόθοι μας, και στην ζώνη του Κρόνου, που είναι οι αναστολές μας. Και εκεί, υπάρχουν πολύ μεγάλοι θησαυροί.  

Ο βασικός κανόνας, λέει ότι στην Σελήνη κενή Πορείας, δεν προγραμματίζουμε πραγματική δράση . Δεν βάζουμε ραντεβού . Όχι γιατί θα αποτύχουν. Αλλά γιατί δεν είμαστε εμείς σίγουροι, αν θέλουμε να πετύχουν. Γενικά, η κύρια επίδρασή της είναι στην κάθε είδους επικοινωνία . Γιατί κάθε επικοινωνία που θα βάλουμε, είναι μια παρεμβολή στην ουσιαστική συζήτηση που έχουμε με τον εαυτό μας. Και η οποία αν δεν γίνει, δεν έχουμε την ευκαιρία να ξέρουμε τις προθέσεις μας.

Έχει τύχει, να βρεθείς με έναν άνθρωπο που τον θέλεις, που είναι σίγουρο ότι και αυτός σε θέλει, και όμως να μοιάζετε και οι δύο χαμένοι; Να θέλετε να επικοινωνήσετε, να έχετε πολλά να πείτε και να μοιραστείτε, αλλά να μην βρίσκετε τον τρόπο; Γιατί κάθε λέξη, σε αποσυντονίζει από τα δικά σου θέλω. Από αυτά που σου λέει ο εαυτός σου. αυτή είναι μια τυπική κατάσταση που συμβαίνει σε περιόδους που έχουμε Σελήνη Κενή Πορείας.

Αυτό που χρειάζεται για να πάρουμε την καλή επίδραση αυτής της απαιτητικής φάσης της Σελήνης, είναι να την αποδεχτούμε, και να συντονιστούμε με τον βαθύ μας εαυτό. Τότε, το ταξίδι που θα ξεκινήσουμε όταν η Σελήνη θα βρεθεί στην επόμενη αποστολή της, στο επόμενο ζώδιο, θα είναι συναρπαστικό. Και επιτυχημένο. 

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444!!

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 900 19 444 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Σελήνη - Πλούτωνας: το Πάθος
Τι συμβαίνει όταν υπάρχουν όψεις- εύκολες ή δύσκολες – ανάμεσα σε δύο κυρίαρχα για την μοίρα μας ουράνια σώματα; Τι συμβαίνει όταν ο...
Η Πυλη των Μυησεων!
Ποια είναι τα στάδια που διέρχεται η ζωή του ανθρώπου; Ο Αιγόκερως είναι το Ζώδιο που σχετίζεται με τον Παρορμητικό Σταυρό, το σύμβολο...
Μακεμάκε: Δώρα του Ουρανού
Ίσως να μην έχετε ξανακούσει για αυτόν τον μικρό πλανήτη, τον νάνο, μιας και ανακαλύφθηκε μόλις το 2005. το ότι δεν τον ξέρουμε εμείς δεν...
Η Σελήνη ως Γυναίκα
Η Σελήνη είναι ένα πολύ μυστηριώδες πλανητικό σώμα. Όλη της η μορφολογία και όλη της η συμπεριφορά είναι κυριολεκτικά ένα σκάνδαλο....
Αθλητική Αστρολογία
Λίγη υπομονή…
Αν κάτι μας λείπει στην Ελλάδα, αυτό είναι η υπομονή, ...
Υδροχόος σε δράση
Ο Παναθηναϊκός είναι Υδροχόος στο ζώδιο, με βάση την ...
Θέλει τίτλους για τον ...
Ο λόγος για τον εκπληκτικό Υδροχόο Πάτρικ Γιαγκ, το νέο ...
Όλσεν: Με το Δεξί στον ΠΑΟΚ!
Το πρωτάθλημα ξεκινάει, οι ρυθμοί ανεβαίνουν, οι ...
«Μεγάλος Όμιλος» η ΑΕΚ
Με τον καλό λόγο στο στόμα ο Ντιέγκο, ο Αργεντίνος ...
Celebrities
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: ...
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλύπτει τα μυστικά της ...
Η Φαίη Σκορδά πηγαίνει τον ...
Η Φαίη Σκορδά πηγαίνει τον γιο της στο σχολείο! ...
Φανή Δρακοπούλου: «Δεν θέλω ...
Φανή Δρακοπούλου: «Δεν θέλω να βρωμίζω την ψυχή μου» ...
Νονός ο σύζυγος ...
Νονός ο σύζυγος εγκυμονούσας παρουσιάστριας ...
Υγεία
4 τρόποι που επηρεάζει η ...
Είναι δεδομένο ότι η Σελήνη ορίζει πολύ τους ...
Ανοιξιάτικη διατροφή
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας γελαστός και χαριτωμένος, ...
Η εσωτερική ομορφιά
Το σώμα μας και το πρόσωπό μας σίγουρα αντανακλούν την ...
Ισορροπία και Ευτυχία!
Οι περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν να περάσουν καλά ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
call center
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου