προϊόντα -

Σχέση με Παντρεμένο;

Σχέση με Παντρεμένο;

Είναι και αυτή μια πιθανότητα… όσο και να μην θέλει καμία γυναίκα να βρεθεί σε μια τέτοια σχέση, είναι ένα ενδεχόμενο, και γενικά δεν έχει να κάνει με την ηθική: η καρδιά δεν καταλαβαίνει πολλά από τα πράγματα που θεωρεί ηθικά το μυαλό . Και μπορεί πάντα να συμβεί. Το θέμα είναι, τι μπορείς να περιμένεις από αυτήν την σχέση; Είναι δυνατόν να είσαι ευτυχισμένη μέσα σε ένα τέτοιο περίπλοκο σχήμα; Γιατί περίπλοκο θα είναι οπωσδήποτε…

Ένα πολύ βασικό θέμα, που έχει πολλά να πει για την εξέλιξη της σχέσης, είναι να το ήξερες πως είναι παντρεμένος. Γιατί αν σου το έχει κρύψει, πρέπει να πεις τα πράγματα με το όνομά τους: όσο και να τον αγαπάς, είναι ένας κοινός ψεύτης που σε παγίδευσε. Δεν σου άφησε την επιλογή αν μη τι άλλο, ξέροντας ότι είναι σε σχέση, να αποφασίσεις εσύ αν θα μπεις σε αυτήν την περιπέτεια . Και δεν είναι μόνον αυτό.

Ένας άντρας που από μιας αρχής σου φέρεται τόσο ανέντιμα, θα προσπαθήσει να σε πείσει μάλλον ότι τρελάθηκε από τον έρωτά του για σένα, και γι’ αυτό κατέφυγε στο ψέμα. Πάλι ψέματα λέει. Μπορεί όντως να σε έχει ερωτευτεί, αλλά είναι συστηματικός στο θέμα της απιστίας, και οπωσδήποτε έχει κάνει και άλλες σχέσεις με άλλες γυναίκες, όσο και να σε διαβεβαιώνει πως είσαι η μόνη.

Από την άλλη μεριά, είναι πιθανόν να βρεθείς σε μια σχέση με παντρεμένο, ενώ το ξέρεις ότι έχει σχέση, γιατί πολύ απλά σε έλκει, είστε πιθανόν και οι δύο ερωτευμένοι και δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Είναι οπωσδήποτε μια κατάσταση που με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα σε φέρει σε διλλήματα.

Αυτό που πρέπει να ξέρεις σε αυτήν την σχέση με έναν παντρεμένο, είναι ότι πρέπει να κρατάς χαμηλά τον δείκτη των προσδοκιών και μικρό καλάθι στις όποιες υποσχέσεις του. Μπορεί όντως να σε λατρεύει, να τρελαίνεται. Αλλά ένας γάμος, δεν τελειώνει έτσι εύκολα.

Αν σου λέει να κάνεις υπομονή μέχρι να χωρίσει, πρέπει να του ξεκόψεις πως ξέρεις τι κάνεις, ξέρεις τι είδους σχέση έχετε και δεν περιμένεις περισσότερα. Γιατί αν πιαστεί από την ελπίδα σου να χωρίσει και να είστε μαζί, μπορεί να σου την θρέφει για χρόνια. Πάρε  την απόφαση να φανείς σκληρή και άφησέ τον να δείξει ότι είναι αποφασισμένος να είναι μαζί σου. σε κάθε περίπτωση που θα σου κάνει κουβέντα για το ότι θέλει να χωρίσει, μην τον αφήνεις, όσο και αν θέλεις να ακούσεις όμορφα πράγματα, όμορφα λόγια που θα δείχνουν ότι σε αγαπάει και υποφέρει που δεν είστε μαζί. Αν το θέλει, να το κάνει και να στο πει μετά. Δεν έχει κανέναν λόγο να σε παιδεύει με υποσχέσεις, δεν πρέπει να το δεχτείς.

Πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι στατιστικά πολύ λίγοι είναι οι άντρες που χωρίζουν για μια άλλη γυναίκα, γιατί ο γάμος είναι ένα ολόκληρο πλαίσιο, με υποχρεώσεις, με πολλούς ανθρώπους, όπως είναι κοινοί φίλοι και οικογένειες, είναι ένα σφιχτό πλέγμα.

Μάλιστα, οι περισσότεροι άντρες που χωρίζουν, το κάνουν όταν η γυναίκα που έχει μπει στην ζωή τους, παίρνει την απόφαση να φύγει. Τότε, με το ξεβόλεμα, επιστρέφοντας σε μια σχέση που δεν έχει πια την διαφυγή του ονείρου ενός παράνομου δεσμού, ο άντρας νιώθει ασφυξία και μπορεί να κάνει την κίνηση να φύγει. Πιο πριν, όσο και να σε αγαπάει, είναι μια χαρά.

Επίσης, ακόμα και στην περίπτωση που χωρίσει για να είναι μαζί σου, πρέπει εσύ να σκεφτείς με σοβαρότητα απέναντι στον εαυτό σου αν το θέλεις ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Πόσο σίγουρη είσαι ότι δεν θα βαρεθεί και την δική σας την σχέση, κάνοντας έναν άλλο δεσμό; Μπορεί να νιώθεις ότι σε αγαπάει πολύ, αλλά θα μπορέσει να κρατήσει αυτό όταν ο κίνδυνος φύγει και είστε συνέχεια μαζί; Είναι ένα άλλο στάδιο σχέσης, που μπορεί τελικά να βλάψει τον έρωτα που νιώθετε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αν έχεις βρεθεί σε μια τέτοια σχέση, όσο και να τον αγαπάς, όσο και να τον έχεις ανάγκη, κάποια στιγμή θα νιώσεις ότι σε αδικεί η όλη κατάσταση. Ακόμα και αν έχεις βάλει όλα τα όρια, και ζήλια θα νιώσεις και υποτίμηση. Και θα πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου.

Αυτό που δεν έχει κανέναν νόημα να νιώσεις, είναι ενοχή. Ποτέ δεν χωράει άλλο πρόσωπο σε μια σχέση που δεν έχει σοβαρά κενά. Απλά, πρέπει να σκεφτείς τον εαυτό σου. 

 Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

 Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του 

 Κάλεσε τώρα από :
σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75 €/λεπτό με ΦΠΑ

 Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Σχετικά προϊόντα
Τάλισμαν Νο2

Τάλισμαν Νο2

298.00 €

Τάλισμαν Νο1

Τάλισμαν Νο1

298.00 €

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Τα Γλυκά Θέλω!
Τι θέλεις, η γυναίκα; Τι είναι αυτό που αν σου το προσφέρει ο άντρας, θα λιώσεις από αγάπη και θα του κάνεις όλα τα χατίρια; Με ποιον τρόπο...
Πώς σε λατρεύει!
Θέλεις να νιώσεις την ερωτική λατρεία; Θέλεις να κάνεις τον άντρα που είσαι μαζί σου, όχι μόνο να σε αγαπάει, αλλά να στο δείχνει και με...
Πώς Σε Θέλει;
Τι θέλει από σένα ο σύντροφός σου; Τι έχει στο νου του για τη γυναίκα, και πώς μπορείς να είσαι μέσα στην ψυχολογία του; Κάθε άντρας, είναι...
Είναι εντάξει μαζί μου…
Του δίνεις την ψυχή σου; Είσαι ερωτευμένη; ναι, αλλά...Σ’ αγαπάει ο σύντροφός σου; Είσαι σίγουρη; Πώς μπορείς να ξέρεις αν σου δίνει όλα όσα...
Μοναδικά Προϊόντα
Φυλαχτά-Τάλισμαν
Τα φυλακτά χρησιμοποιούνται για να εξυπηρετούν τον άνθρωπο και να τον προστατεύουν από κινδύνους και από αντιξοότητες στην υγεία του, στην δουλειά του και γενικά στα συμφέροντά του. Το φυλακτό είναι πομπός αγάπης ρευστής. Κατασκευάζονται σε περγαμηνή και σε μέταλλο. Τα συγκέκριμένα τάλισμαν κατασκευάζονται από ασήμι και χρυσό. Τα Τάλισμαν φτιάχνονται κατόπιν παραγγελίας. Κατασκευάζονται μια ορισμένη ώρα και ημέρα, σύμφωνα πάντα με την ημερομηνία γέννησης, το ονοματέπωνυμο του καθ' ενός και το όνομα της μητέρας του γιατί καθιερώνεται στο όνομα του. Και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά από το oroskopos.tv!
Αθλητική Αστρολογία
Ο Σάντος φεύγει, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ...
Ένας κύκλος ζωής κλείνει οριστικά για τον ίδιο και θα ...
Χάνει -σχεδόν- σίγουρα τη 12η ...
Οι νέοι κανόνες της ΟΥΕΦΑ να φέρνουν την Ελλάδα σε πολύ ...
Σιγουριά στον ΠΑΟ για ...
Ο Παναθηναϊκός έχει καταφέρει φέτος πολλά και πλέον ...
Λίγες μέρες πριν σβήσει τα ...
Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες, αλλά μέχρι εκεί.
Celebrities
Kristen Stewart: Με κατακόκκινο ...
Σίγουρα αυτή δεν είναι η Kristen Stewart που έχουμε όλοι ...
Σόφη Πασχάλη: Διακοπές στην ...
Η Σόφη Πασχάλη και ο αγαπημένος της Τζίμης Τσενέμπης ...
Aν και ετοιμόγεννη έβαλε το ...
Μετράει τις μέρες για να γεννήσει και παρά τη ...
Χαρούλα Λαμπράκη: «Δεν με ...
Πόσο την φοβίζει ο χρόνος που περνά και «χάνει» φίλους ...
Για πού το έβαλε η Ορθούλα ...
Η Ορθούλα Παπαδάκου ετοιμάζεται για ταξίδι. ...
Σκορδά – Λιάγκας: Για… baby ...
Λίγο πριν την μεγάλη ημέρα, που δεν είναι άλλη από την ...
Καινούργιου: Η φωτογραφία ...
Η Κατερίνα Καινούργιου είναι λάτρης των social media και μας ...
Γιάννης Πάριος: «Όταν νιώσω ...
Τι είναι αυτό που φοβάται ο Γιάννης Πάριος; ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου