Ουρανος στον Κριο

Ουρανος στον Κριο
<p>Το σύμπαν θα ωθήσει τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τις δυνάμεις τους; Αισθάνεστε μία ενέργεια να σας σπρώχνει να ανακαλύψετε όσες περισσότερες κρυφές ικανότητές σας ή την λανθάνουσα ιδιοφυΐα σας. Ο Ουρανός στον Κριό πιέζει για την ελευθερία της αυθεντικής ατομική έκφρασης και της αλήθειας της αρχής της ύπαρξης. 

Η μετατόπιση του Ουρανού στον Κριό συνέβη τον Μάρτιο του 2011 και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του 2018. Αυτή η μετατόπιση δημιουργεί αλλαγές για μια περίοδο 7 ετών.

Επιπλέον, οι αλλαγές αυτές θα συμβούν σε προσωπικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Ουρανός στον Κριό φέρνει τον εαυτό προς τα εμπρός και απαιτεί νέους, καινοτόμους τρόπους και μέσα. Σε προσωπικό επίπεδο, εκείνοι που έχουν πλανήτες που δημιουργούν τετράγωνο με τον Ουρανό κατά την περίοδο αυτών των 7 ετών επηρεάζονται.

Ενώ είστε κάτω από την επιρροή του Ουρανού στον Κριό, μπορεί να νιώθετε σαν να είστε στη μέση ενός κυκλώνα ενώ ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από σας! 

Η πρώτη αντίδραση είναι συνήθως να βρείτε τον πλησιέστερο βράχο για να συρθείτε από κάτω. Όταν συνειδητοποιήσετε ότι ακόμη και πετρώματα μπορεί να πετιούνται γύρω από τον ανεμοστρόβιλο του Ουρανού, η επόμενη ώθηση είναι συχνά να προσεγγίσετε και να προσπαθήσετε τουλάχιστον να τον επιβραδύνετε για να σταματήσει, αλλά αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε. 

Ο καλύτερος τρόπος για να χειριστείτε αυτήν την ενέργεια είναι να γίνετε το γειωμένο κέντρο και να τον αφήσετε να περιστρέφεται γύρω σας, ενώ κινείστε με αυτόν και να παραμείνετε (σχετικά) ασφαλείς μέσα στο μάτι του κυκλώνα. Μπορεί να ακούγεται εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη, αλλά αυτό μπορεί να γίνει!

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της συλλογικότητας, της κοινότητας ή της ομάδας που κινείται μαζί με το μεγαλύτερο άθροισμα των μερών της. Οι ομάδες αυτές μοιάζουν σαν ένα πολύ ολοκληρωμένο άτομο.

Το άτομο έχει δυναμικές σκέψεις, ανάγκες, κίνητρα και επιθυμίες που παρακινούν τη συμπεριφορά του. Με τον ίδιο τρόπο, οι ομάδες έχουν μια δική τους ζωή, με δυναμική ενέργεια, τις ανάγκες, τους στόχους και το σκεπτικό που κινούνται στο σύνολο και τις οδηγούν σε δράσεις και συμπεριφορές. 

Σκεφτείτε το ως την «ομαδικής σκέψη». Παρά το γεγονός ότι τα μέλη της ομάδας δεν μπορεί να το γνωρίζουν αυτό, κάθε μέλος παίζει ρόλο σε αυτό την «ομαδική σκέψη».

Ο Κριός είναι το ζώδιο της ατομικότητας, της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας. Με πολλούς τρόπους, είναι μάλλον ασύμβατος με τις ανάγκες της ομάδας, η οποία απαιτεί ένα ορισμένο ποσό της συνέπειας και της συμμόρφωσης, προκειμένου να διατηρηθεί η ακεραιότητα της ομάδας. 

Έτσι, ο Ουρανός στον Κριό θα μπορούσε να φέρει ένα ορισμένο ποσό για την διατάραξη των ομάδων, από την άλλη πλευρά, ο Κριός είναι επίσης το σημάδι του πρωτοπόρου του ηγέτη που δεν φοβάται να ζητήσει και να χαράξει μια νέα πορεία που οι άλλοι μπορούν να ακολουθήσουν. Έτσι, ο Ουρανός στον Κριό θα μπορούσε να δει την εμφάνιση νέων ηγετών, οι οποίοι θα μπορούσαν να εμπνεύσουν τους άλλους να τους ακολουθήσουν σε νέες κατευθύνσεις.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ο γενέθλιος Πλούτωνας στον 12ο Οίκο

Ο γενέθλιος Πλούτωνας στον 12ο Οίκο

Ο γενέθλιος Πλούτωνας στον 12ο Οίκο

Όταν ο Πλούτωνας βρίσκεται στον 12ο Οίκο του αστρολογικού σας χάρτη δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε την ίδια σας την ένταση. Το πιθανότερο...

Ο 9ος Οίκος και το ζώδιο του Τοξότη

Ο 9ος Οίκος και το ζώδιο του Τοξότη

Ο 9ος Οίκος και το ζώδιο του Τοξότη

Όπως εισερχόμαστε στην ηλικία των 40, μεγάλες όψεις προκαλούν τον τρόπο που σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και συμπεριφερόμαστε. Βιώνουμε τα...

Ουρανός: Το μονοπάτι του Μυαλού

Ουρανός: Το μονοπάτι του Μυαλού

Ουρανός: Το μονοπάτι του Μυαλού

Θέλω να καθίσετε και να σκεφτείτε μία σημαντική εμπειρία που να αφορά τον πλανήτη Ουρανό. Οι περισσότεροι από εμάς θα σκεφτούν κάποιο...

Η μουσική των πλανητών: Οι Οκτάβες

Η μουσική των πλανητών: Οι Οκτάβες

Η μουσική των πλανητών: Οι Οκτάβες

Υπάρχου κάποιοι που δεν γνωρίζουν αυτή την έννοια καθόλου. Είναι ο Ερμής η χαμηλότερη οκτάβα του Ουρανού; Είναι η Αφροδίτη η χαμηλότερη...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 3ο)

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 3ο)

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 3ο)

Ο Ήλιος είναι ο σύνδεσμός μας για την δημιουργική μας έκφραση. Συνδέει τον κρυφό και τον φανερό κόσμο, και αν χρησιμοποιούμε την ενέργειά...

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 1ο)

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 1ο)

Το μυστήριο του Ήλιου (μέρος 1ο)

Χρειαζόμαστε τον Ήλιο για να νιώθουμε αυθεντικοί. Χωρίς την συνειδητή μας ένωση με την ηλιακή ενέργεια, ποτέ δεν θα νιώσουμε πως έχουμε...