Ζωδια και επαγγελματα

Ζωδια και επαγγελματα
<p>Θα βρω αυτό που είμαι; Κάθε ζώδιο κάνει κάποια δουλειά; Γεγονός είναι πως κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, από αυτά όλα συνάγεται ένα τελικό ανά περίπτωση χαρακτηριστικό που μας ορίζει την δυνατότητα του κάθε ζωδίου. Έτσι και για τα επαγγέλματα, μπορούμε να ξέρουμε πιο είναι το επάγγελμα που θα μας χάριζε μια πετυχημένη καριέρα με βάση το ζώδιό μας.

 Κριοί

Υπάρχει λόγος που ο συμβολισμός γίνεται με ένα κριάρι, οι Κριοί είναι δυνατοί, ζωντανοί , ενθουσιώδεις, ανταγωνιστικοί. Τα πάνε καλύτερα σε εργασίες που εμπεριέχουν και ένα είδους μπόνους. Εξαιτίας της γενναιότητάς τους, είναι οι ήρωες της ζωής μας σαν αστυνομικοί ή πυροσβέστες. Τα επαγγέλματα που συνήθως επιλέγουν έχουν να κάνουν είτε με αρχηγικές θέσεις (π.χ. στρατιωτικοί) είτε με εξερεύνηση και ταξίδια (ναυτικοί, αεροπόροι, ερευνητές). Δύσκολα αντιστέκονται σε επαγγέλματα που αφορούν νέες τεχνολογίες.

Ταύρος

Ένα πράγμα που απολαμβάνει ο Ταύρος είναι η σταθερότητα. Η σταθερότητα, η συνέπεια και το πείσμα που διακρίνουν έναν Ταύρο από τα παιδικά του χρόνια, θα τον ακολουθήσουν και στην μετέπειτα ζωή του. Η πρόοδος του σαν μαθητής θα είναι αργή και σταθερή και η έμφυτη αγάπη του για την φύση τον οδηγεί συχνά να ασχοληθεί με σχετικά επαγγέλματα (κτηματίας, γεωπόνος ). Επίσης τομείς που έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση (εκπαιδευτικοί) ή την τέχνη (ηθοποιοί, μουσικοί) τους αντιπροσωπεύουν απόλυτα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι διπλοί, άρα έχεις να "παντρέψεις" δύο άτομα, γι' αυτό λοιπόν χρειάζονται αρκετά πράγματα να κάνουν συνέχεια σε γρήγορους ρυθμούς και απαιτητικό περιβάλλον. Σαν μαθητές αρνούνται να παρακολουθήσουν μαθήματα που τα θεωρούν βαρετά. Στον επαγγελματικό τομέα γίνονται άριστοι διπλωμάτες ή δικηγόροι ενώ η έμφυτη τάση τους προς τις ξένες γλώσσες μπορεί να τους οδηγήσει να σταδιοδρομήσουν σαν μεταφραστές ή καθηγητές. Το χειρότερό τους είναι να κάνουν κουραστική και επαναλαμβανόμενη δουλειά. Επαγγέλματα που απαιτούν ταξίδια είναι τέλεια για τους Διδύμους γιατί απαιτούν κοινωνική δικτύωση που υπερέχουν οι Δίδυμοι. Είναι αισιόδοξοι και γεμάτοι ενέργεια.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι δίνουν εξαιρετικές συμβουλές και είναι πολύ προστατευτικοί. Αναλαμβάνουν ευθύνες με προθυμία και είναι οι ευφάνταστοι λύτες προβλημάτων.

Άτομα ήσυχα και πάντα προσαρμοσμένα σε όλες τις καταστάσεις, είναι οι αγαπημένοι μαθητές όλων των καθηγητών, αφού ποτέ δεν πρόκειται να παρουσιάσουν προβλήματα συμπεριφοράς. Στον επαγγελματικό τομέα, λόγω της εσωστρέφειάς τους, αποφεύγουν διευθυντικές θέσεις και προτιμούν επαγγέλματα που συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο (γιατροί, καθηγητές) ή μετατρέπουν τα χόμπι τους σε επάγγελμα (αντικέρ, διακοσμητής).

 Λέων

Οι Λέοντες διακατέχονται από αυθορμητισμό και ευστροφία και είναι πιο αποδοτικοί όταν ενθαρρύνονται να λειτουργήσουν αυτοβούλως παρά όταν ακολουθούν άλλους.

Αρχηγικό ζώδιο, οι εκπρόσωποι του οποίου έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι και αν έχουν ασχοληθεί. Δύσκολα συμβιβάζονται σε μη αρχηγικές θέσεις (διευθυντές τμημάτων) και ίσως γι’ αυτό οι περισσότεροι επιλέγουν να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες, όπως και να ασχοληθούν με την πολιτική.

Παρθένος
Οι Παρθένοι είναι γνωστοί για την τελειομανία τους και για το γεγονός ότι θέλουν να τα πάνε καλά σε κάθε λεπτομερή εργασία. Αγαπητοί σαν μαθητές, αρχικά, και σαν υπάλληλοι αργότερα για την τάξη και την ικανότητά τους να αντεπεξέρχονται σε δύσκολες αποστολές. Μια δουλειά γραφείου (γραμματέας, λογιστής) θα ήταν ιδανική γι’ αυτούς εκτός αν αποφασίσουν να ικανοποιήσουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες ακολουθώντας επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τον χώρο των θεαμάτων. Το γράψιμο και η έρευνα είναι εύκολα για το σχολιαστικό μυαλό ενός Παρθένου.

Ζυγός
Είναι εμφανίσιμοι και γοητευτικοί, εύθυμοι και διασκεδαστικοί. Φύση καλλιτεχνική και ευαίσθητη, αποτελούν τους καλομαθημένους του ζωδιακού κύκλου. Από την μαθητική τους ηλικία αποφεύγουν κάθε τι που δεν ταιριάζει στην αισθητική τους και αυτό τους διακρίνει και αργότερα. Δεν πρόκειται να επιλέξουν επάγγελμα στο οποίο δεν θα μπορούν να είναι πάντα καλοντυμένοι. Έτσι πρώτα στις προτιμήσεις τους είναι τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα (μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές) ενώ πολύ πιθανό είναι να ασχοληθούν με την δικαιοσύνη.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ικανοί να μην αποσπούνται καθόλου από αυτό που κάνουν και να μείνουν απορροφημένοι στην εργασία τους. Έχουν ισχυρό χαρακτήρα και ιδιαίτερη θέληση με ότι και να ασχολούνται, διαπρέπουν στα μαθητικά τους χρόνια χάρη στην καλή μνήμη τους. Η ψυχραιμία και η σταθερότητά τους βοηθούν να διακριθούν σε τομείς του ιατρικού κλάδου (γιατροί, νοσοκόμοι) ενώ δεν τους αφήνουν αδιάφορους επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με εξερευνήσεις (αστυνομικοί, ντετέκτιβ) ή ταξίδια (ναυτικοί, αεροπόροι)

Τοξότης
Οι Τοξότες είναι άτομα πνευματικά που μπορεί να μεταφραστεί ότι θα μπορούσαν με το περιβάλλον, τα ζώα, τις συμβουλές ή ακόμα και τη θρησκεία. Η φυσική τους ροπή προς την αναζήτηση, την περιπέτεια αλλά και την συναναστροφή τους με τον κόσμο, τους βοηθάει να ασχοληθούν με επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με δημόσιες σχέσεις (διαφήμιση, τύπος), ενώ δεν αποκλείεται η ενασχόληση τους με τομείς του αθλητισμού (προπονητής, γυμναστής)

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι αποφασιστικά άτομα και επίμονα, θα κάνουν ότι θέλουν όσο χρόνο και προσπάθεια και να χρειαστεί. Σαν μαθητές αποτελούν πρότυπο υπεύθυνης συμπεριφοράς. Λόγω χαρακτήρα είναι ιδανικοί στο να ασχοληθούν με οικονομικές επιστήμες (οικονομολόγοι, λογιστές, τραπεζικοί) αλλά και με επαγγέλματα που αφορούν διαμόρφωση χώρων (αρχιτέκτονες, διακοσμητές)

Υδροχόος

Τους αρέσει να εξερευνούν καινοτόμες ιδέες και έχουν περίεργη και περιπετειώδης φύση. Θα ακολουθήσουν πάντα τον δρόμο που θέλουν αυτοί και αυτή η νοοτροπία τους ακολουθεί και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί διάσημοι πολιτικοί ήταν Υδροχόοι. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι η πολιτική και η διπλωματία τους ταιριάζουν, καθώς επίσης και επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με επιστήμη και ανακαλύψεις.

Ιχθείς

Έχουν τρομερή διαίσθηση των πραγμάτων που τους βοηθάει σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτό χειρισμό. Οι περισσότεροι αστρολόγοι και μέντιουμ είναι Ιχθείς. Θα μπορούσαν να κάνουν ακραίες επαγγελματικές επιλογές. Από την μια τα φιλάνθρωπα και φιλόζωα αισθήματα μπορεί να τους οδηγήσουν στην ιεροσύνη ή σε φιλανθρωπικούς και φιλοζωικούς οργανισμούς. Επίσης πρώτα στις προτιμήσεις τους είναι και τα καλλιτεχνικά επαγγέλματα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

20 πλουσια επαγγέλματα

20 πλουσια επαγγέλματα

20 πλουσια επαγγέλματα

Υπάρχουν επαγγέλματα ακριβοπληρωμένα; Αν και στις περισσότερες δουλειές υπάρχει μείωση των εσόδων, κάποια επαγγέλματα αντίθετα...

Χαρτης επαγγελματων

Χαρτης επαγγελματων

Χαρτης επαγγελματων

Ποιες δουλειές ζητούνται; Ποια επαγγέλματα έχουν μέλλον; Λογικές αναζητήσεις στη σύγχρονη και πολυδιάστατη εποχή μας. Αν πραγματικά...

επαγγελματα με στρες

επαγγελματα  με στρες

επαγγελματα με στρες

Υπάρχουν επικίνδυνα επαγγέλματα; Επαγγέλματα που κινδυνεύει η ψυχική υγεία του εργαζόμενου; Η κάθε δουλειά έχει άγχος αλλά κάποιες...

Επαγγελματα του μελλοντος

Επαγγελματα του μελλοντος

Επαγγελματα του μελλοντος

Στη σύγχρονη κοινωνία της πληροφορίας, η σε βάθος γνώση που αποκτά κάποιος είναι το μεγάλο εφαλτήριο για το μέλλον, ο δρόμος στον κόσμο...

Παράδοξα επαγγέλματα

Παράδοξα επαγγέλματα

Παράδοξα επαγγέλματα

Οι γονείς προτρέπουν τα παιδιά τους να είναι ώριμα και να διαλέξουν ένα επάγγελμα με καλές προοπτικές,

Εποχή του Υδροχόου-όλοι μαζί

Εποχή του Υδροχόου-όλοι μαζί

Εποχή του Υδροχόου-όλοι μαζί

Είναι φανερό πως πολλά επαγγέλματα που τα ξέραμε για «σίγουρα», έχουν πάρει τον δρόμο της οριστικής απόσυρσης.