Γενική συμπεριφορά ζωδίων

Το στοιχείο του Αέρα

Αναπνοή. Είναι μία υποσυνείδητη πράξη της ύπαρξής μας. Ωστόσο, χωρίς την ικανότητα της αναπνοής του αέρα, δεν μπορούμε να υπάρξουμε. Ο Αέρας είναι το ενεργειακό στοιχείο που εισπνέουμε. Αστρολογικά μιλώντας, το στοιχείο του Αέρα επικεντρώνεται στην εισπνοή πνευματικής ...

Το στοιχείο της Γης

Αν και κάθε ένα από τα τέσσερα στοιχεία είναι απαραίτητο για τη ζωή και την επιβίωση, η Γη είναι το πιο συνδεδεμένο με την φυσική της ζωής. Η Γη δεν είναι επιθετική, είναι δεκτική. Και αυτό είναι το κλειδί για να κατανοήσουμε τις πιθανότητές της.

Το στοιχείο της Φωτιάς

Το στοιχείο της Φωτιάς δεν μπορεί να αγνοηθεί. Η Φωτιά δίνει το φως και τη ζεστασιά. Χωρίς αυτό δεν υπάρχει ζωή. Τα ζώδια της Φωτιάς είναι συναρπαστικά, ζωτικά και ενθουσιώδη. Έχουν τον τρόπο τους να απαιτούν τη προσοχή των άλλων, είτε το συνειδητοποιούν, είτε όχι.

Η ερμηνεία του Ζωδιακού Κύκλου

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια για να κατανοήσουμε την αστρολογία είναι η κατανόηση των 12 ζωδίων του ζωδιακού κύκλου. Τα 12 ζώδια περιγράφουν έναν κυκλικό ρυθμό –στην πραγματικότητα, βιώνουμε αυτή την εμπειρία από την ημέρα της γέννησής μας.

Ωροσκόπος Κριός - Η πύρινη καταιγίδα

Με τον Ωροσκόπο Κριό, υπάρχει μία έντονη ανάγκη να προσεγγίζετε τη ζωή με έναν άμεσο τρόπο. Έτσι, χρειάζεται να αναπτυχθούν χαρακτηριστικά θάρρους, δύναμης και ισχυρισμού έτσι ώστε να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας.

Ωροσκόπος Ταύρος - Ο Βασιλιάς των Αισθήσεων

Με τον συγκεκριμένο Ωροσκόπο, το πιθανότερο είναι να έχετε μία αργή και σταθερή προσέγγιση απέναντι στη ζωή. Προτιμάτε να αντιμετωπίζετε τα πράγματα με ένα μεθοδικό, προσεκτικό και συστηματικό τρόπο. Η προσέγγισή σας χαρακτηρίζεται πραγματιστική και ρεαλιστική.

Ωροσκόπος Δίδυμος - Εκρηκτική ευστροφία

Οι άνθρωποι με Ωροσκόπο Δίδυμοι συχνά προσεγγίζουν τη ζωή με μία πραγματική αίσθηση περιέργειας. Έχουν την ακατανίκητη επιθυμία και περιέργεια να καταλάβουν το πώς λειτουργούν τα πράγματα και οι άνθρωποι.

Ωροσκόπος Καρκίνος - Η δύναμη της ευαισθησίας

Με τον Ωροσκόπο Καρκίνο, η συνείδηση του εαυτού έρχεται μέσα από την σοφιστικέ επαφή με την συναισθηματική φύση. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν την ανάγκη να αισθάνονται τη ζωή μέσα από τις αισθήσεις και τα συναισθήματα.

Ωροσκόπος Λέων - Η λάμψη του Βασιλιά

Με τον Ωροσκόπο Λέων, η ανάγκη για ανάπτυξη δύναμης, εξουσίας και δημιουργικής έκφρασης του εαυτού είναι απαραίτητη για να υπάρξει η έννοια ατομικότητας. Στον Ωροσκόπο Λέων, ο σκοπός της ζωής είναι η λάμψη!

Ωροσκόπος Παρθένος – Το άγγιγμα της τελειότητας

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Παρθένο, προσεγγίζουν τον κόσμο μέσα από την πνευματική ανάλυση και την ανάγκη για οργάνωση. Θα βιώσετε εμπειρίες που θα τείνουν προς την κριτική για ότι βλέπετε, του εαυτού σας και την ανάγκη να βρείτε πρακτικές διεξόδους για τις ικανότητες, ...

Ωροσκόπος Ζυγός –Αισθητική Αρμονία

Για τους ανθρώπους με Ωροσκόπο Ζυγό, η ζωή βιώνεται σαν μία συνεχόμενη ροή επιλογών. Οι σκόπιμες και προσεκτικά διαλεγμένες πράξεις γίνονται το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα, καθώς βλέπουν τα πάντα από αρκετές οπτικές γωνίες πριν διαλέξουν.

Ωροσκόπος Σκορπιός – Αναγέννηση

Όσοι γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Σκορπιό, παρουσιάζουν αρκετή εμπειρία που περιλαμβάνει τη μάθηση για μετασχηματισμό του εαυτού και των άλλων, μέσα από διαπληκτισμούς, προκλήσεις και απελευθέρωση.

Ωροσκόπος Τοξότης – Ο δρόμος για τη σοφία

Τα άτομα που γεννήθηκαν με Ωροσκόπο Τοξότη βιώνουν τη ζωή σαν πρόκληση, σαν έρευνα, ή σαν αναζήτηση για περιπέτεια, που το βραβείο είναι η ανακάλυψη νοήματος. Με Ωροσκόπο Τοξότη, η ανάγκη για ανάπτυξη της συνείδησης έρχεται μέσα από την

Ωροσκόπος Αιγόκερως – Η πολιορκία της Δόξας

Με Ωροσκόπο Αιγόκερω, υπάρχει συχνά ένας δυαδικός συνδυασμός ενός ατόμου που από τη μία πλευρά είναι σοβαρός, οργανωμένος και ικανός, και από την άλλη, αβέβαιος για την ικανότητά του να πετύχει όλα αυτά που θέλει.

Ωροσκόπος Υδροχόος – Αέρινη ισορροπία

Όσοι άνθρωποι έχουν Ωροσκόπο Υδροχόο, έχουν μία ξεκάθαρη αίσθηση ατομικότητας, την οποία την αποκτούν κάνοντας ένα βήμα πίσω και μαθαίνοντας να βλέπουν τη ζωή από αντικειμενική πλευρά.

Ωροσκόπος Ιχθύς – Η θυσία του εαυτού

Σε περίπτωση που έχετε Ωροσκόπο Ιχθύ, υπάρχει μία έμφυτη πρόκληση να μάθετε πώς να προβάλετε τον εαυτό σας προς τα έξω. Η ανάγκη να παρουσιάζετε μία σταθερή έννοια ατομικότητας, έρχεται σε αντίθεση με τη ρευστή και ασύλληπτη ποιότητα αυτού του Ζωδίου.

Οι κρυφές πτυχές ενός Ιχθύ

Οι Ιχθύες είναι απίστευτα πνευματικοί και μπορούν να εκπλήξουν τους ανθρώπους με την ικανότητά τους να προβλέπουν πράγματα. Συνήθως έχουν δημιουργικά χαρίσματα, από το σχέδιο μέχρι τη μουσική. Είναι αρκετά έξυπνοι όταν θέλουν.

Η αφόρητη ειλικρίνεια του Τοξότη

Οι Τοξότες είναι διασκεδαστικοί, γενναιόδωροι και υπερβολικά φιλικοί άνθρωποι. Σπάνια λένε ψέματα, και στην πραγματικότητα είναι ανοιχτοί σχεδόν για τα πάντα. Όλος ο κόσμος ξέρει τι ετοιμάζουν. Έχουν απίστευτο ένστικτο το οποίο πρέπει πρώτα να προσέξουν.