Σελήνη

Λιλιθ Τριγωνο με Κρονο
Ποια είναι η ελεύθερη πνοή του σύμπαντος; Μια διάθεση για τον αγώνα της τελειότητας ενσωματώνεται ανήσυχα με τα βασανιστικά όρια της ανθρώπινης δομής. Στην μυθολογία, η Λίλιθ ήταν η πρώτη σύζυγός του Αδάμ, που δημιουργήθηκε την ίδια στιγμή, αν και σε κάποια κείμενα ο θεός την δημιούργησε, την πέμπτη ημέρα. Έφυγε από την Εδέμ μαζί με τον αρχάγγελο Σαμουήλ.
1-1-2014 Σεληνη σε Αντιθεση με τον Δια
Θα θελήσετε να αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας; Η επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης θα διαρκέσει πολύ και θα βγουν στην επιφάνεια πολλά προβλήματα ενώ, κάποια άλλα θα διαπιστωθούν. Προσέξτε για τα νομικά προβλήματα και λειτουργίες εκτός νόμου. Ο κύριος στρατηγικός Δίας μπορεί να σας εξουσιοδοτήσει το 2014.
1-1-2014 Σεληνη Τετραγωνο με Ουρανο
Μπορούν να συμβούν ανατροπές με την είσοδο της νέας χρονιάς; Την Πρωτοχρονιά το Σύμπαν μας καλεί να ζητήσουμε την ελευθερία μας και την ανεξαρτησία μας, ζητώντας μας να αναλάβουμε δράση. Η Νέα Σελήνη είναι ως «ταύρος σε υαλοπωλείο», κατ 'αναλογία λειτουργεί καλά εδώ! Γίνετε η ιδιοκτήτης του φόβους σας και στη συνέχεια σας απελευθερώνει με έναν υγιή τρόπο.
Σελήνη στα Ζώδια για το 2014
Είναι σημαντικό να ξέρουμε ανά πάσα στιγμή που είναι η Σελήνη, σε ποιο ζώδιο. ξέρουμε ότι η Σελήνη είναι ο τρόπος που εκφράζουμε τις επιθυμίες μας, είναι βέβαια το γυναικείο στοιχείο, είναι εκείνο το κομμάτι της προσωπικότητας μας που έρχεται σε επαφή με τους άλλους. Δεν είναι ο βαθύς εαυτός μας, είναι η αντανάκλασή του. Όπως η Σελήνη διελαύνει κάθε μήνα από όλα τα ζώδια, έτσι κι μείς χρωματιζόμαστε με τις ανάλογες ποιότητες. Θα σας δώσουμε λοιπόν την διέλευση της Σελήνης για όλο το 2014 από τα ζώδια, ώστε να μπορείτε να συντονιστείτε με τις ...
1-1-2014: Σύνοδος Νέας Σελήνης- Ήλιου
Αν υπάρχει μια μέρα που μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε σημαδιακή, αυτή είναι η πρωτοχρονιά. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που είναι τόσο γεμάτη με προλήψεις. Είναι μια μέρα – θεμέλιο, που πιστεύουμε πως ό,τι κάνουμε αυτήν την ημέρα, θα το κάνουμε όλον τον χρόνο. Αυτό είναι και ο λόγος που γυρεύουμε και προστασία, γούρια, ρουτίνες και τελετές, όπως το σπάσιμο του ροδιού ή το ποδαρικό, που θα απομακρύνουν την κακή ενέργεια από τον χώρο μας και από τους ανθρώπους που αγαπάμε. Και από εμάς τους ίδιους, βέβαια.
25-12-2013: Σεληνη τριγωνο με Αφροδιτη
Πώς θα μας επηρεάσει το Φεγγάρι τα Χριστούγεννα; Δημιουργεί μια αρμονική διάθεση και αναπτύσσει την θετικότητα σε όλους, συνδυάζει την ευαισθησία, την ομορφιά, τη θηλυκότητα και τις προσωπικές αξίες που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της αίσθησης της φυσικής ισορροπίας. Είναι λοιπόν πολύ καλό το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη για όλους.
25-12-2013: Σεληνη Τετραγωνο με Ερμη
Τι προβλέπεται να συμβεί στο Σύμπαν και να μας επηρεάσει; Υπάρχει μια σύγκρουση ανάμεσα στο κεφάλι και την καρδιά. Τα συναισθήματα δηλαδή των ανθρώπων θέλουν άλλο πράγμα και το μυαλό τους, τους λέει να κάνουν κάτι άλλο. Το αποτέλεσμα είναι μια αμφιταλάντευση, οι άνθρωποι αισθάνονται διαφορετικά από ό, τι σκέφτονται για το ίδιο πράγμα. με αποτέλεσμα να φτάνουν συναισθηματικά σε σημείο παραλογισμού, ενώ την άλλη στιγμή να σκέφτονται λογικά.
Χορεύοντας με την Σελήνη
Έχετε σκεφτεί πόσο μεγάλη επίδραση έχει η Σελήνη στην ζωή σας; Έχετε σκεφτεί πόσο σημαντικό θα ήταν να δεχτείτε την πρόσκληση που σας κάνει κάθε βράδυ, για έναν χορό, κάτω από το μυστηριακό της φως; Είναι πολύ περίεργο το ότι συνήθως αγνοούμε την γλυκιά φωνή της που μας προτρέπει να ενωθούμε με τον παγκόσμιο ρυθμό. Ξέρετε, δεν έχουν όλοι οι πλανήτες δορυφόρους. Είναι ένα αφάνταστο προνόμιο ζωής και έρωτα το ότι έχουμε τόσο κοντά μας αυτό το υπέροχο, καμπύλο, γοητευτικό πλάσμα του ουρανού.
29-12-2013 Σελήνη σύνοδο με  Κρόνο
Στις 29 Δεκεμβρίου θα έχουμε μία πάρα πολύ σημαντική όψη της Σελήνης, που θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Κρόνο. Βέβαια την στιγμή που θα συμβεί η Σελήνη θα είναι Κενή Πορείας στην μετάβασή της στον Τοξότη, ωστόσο το φαινόμενο θα είναι πολύ ισχυρό και θα έχει πολύ καλές και θετικές επιρροές.
Σεληνη Εξαγωνο με Κρονο
Τι θα δώσει στην ψυχή μας ο Ουράνιος Θόλος; Η πειθαρχία, ο προβληματισμός και ο συναισθηματισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του εξαγώνου. Θα υπάρξει μια εμβάθυνση και ανάλυση των συναισθημάτων και των εσωτερικών διεργασιών με το ορθολογικό μυαλό, έτσι ώστε να φωτίσει το εσωτερικό σκοτάδι.
Σεληνη Εξαγωνο με Δια
Ποιο γεγονός συμπαντικό θα μας γεμίσει ελπίδα; Την παραμονή των Χριστουγέννων θα έχουμε ένα φαινόμενο που θα μας δώσει δύναμη και θάρρος για επιτυχίες! Το εξάγωνο λοιπόν που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία θα φωτίσει τον νου και την ψυχή μας. θα φέρει στην ζωή όλων χαρούμενες ειδήσεις και επιτυχή αποτελέσματα.
Σεληνη στον Υδροχοο
Πως επηρεάζονται τα συναισθήματά μας από το Σύμπαν; Η μελέτη της ανθρώπινης φύσης είναι η τάση που δημιουργεί η και να αναλύσει Σελήνη στον Υδροχόο. Συχνά οι άνθρωποι αισθάνονται λίγο ανεξάρτητοι. Δημιουργείται η αίσθηση πως θέλουν να μείνουν μόνοι ενώ στην ουσία παραμένουν κοινωνικοί. Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί επίσης να δημιουργήσει εκρήξεις θυμού, ενώ ταυτόχρονα τα ίδια άτομα το θεωρούν λάθος συμπεριφορά.
Σεληνη στον Αιγοκερω
Ποιες ενέργειες συμπαντικές επιδρούν στις ζωές μας; Τα συναισθήματά μας αναδεύονται κάτω από την επιφάνεια όταν η Σελήνη θα βρεθεί στον Αιγόκερω. Τότε οι άνθρωποι πρέπει να αισθάνονται χρήσιμοι και παραγωγικοί. Η Σελήνη αυτή, θέλει ρεαλιστικούς στόχους και σαφή όρια. Πρέπει όλες οι πράξεις και οι σχεδιασμοί να προβλέπονται με ασφάλεια.
Σελήνη στους Ιχθείς
Όταν η Σελήνη περνάει κάθε μήνα από τους Ιχθείς, μας κάνει πολύ ιδιαίτερα δώρα, και ειδικά σε επίπεδο συναισθηματικό, στο θέμα του έρωτα, αλλά και σε επίπεδο συντονισμού με το σύμπαν και με τον εαυτό μας. Με τη Σελήνη στους Ιχθείς υπάρχει ένα ωκεάνιο συναίσθημα ελευθερίας και ταυτόχρονα βάθους στις σχέσεις. Υπάρχουν δονήσεις και κύματα που διαμορφώνουν τις αντιλήψεις μας για τη ζωή .
Σελήνη στον Τοξότη
Πότε ο άνθρωπος έχει ως μόνη του έννοια την ελευθερία του; Όταν η Σελήνη είναι στον Τοξότη, και μας καλεί όλους να εξερευνήσουμε τον κόσμο, και να μην κλειστούμε στο σπίτι, στην σχέση μας, στην δουλειά. Υπάρχει μια παράδοση που λέει ότι το διήμερο που η Σελήνη περνάει στον Τοξότη, δεν πρέπει να γίνονται γάμοι. Γιατί θα είναι ή πολύ περιπετειώδεις, ή οι σύντροφοι για διάφορους λόγους θα ταξιδεύουν συνέχεια, ή κάποιος από τους δυο, θα αποφασίσει να γίνει μοναχός! Σας φαίνεται αντιφατικό; Και όμως δεν είναι!
Σελήνη στον Σκορπιό
Τι σημαίνει να σε πηγαίνει το συναίσθημα όπου θέλει; Τι σημαίνει να μην μπορείς να κυριαρχήσεις επάνω στην ψυχή σου; Να νιώθεις συνέχεια ότι κάθε σχέση είναι και μια πρόκληση, και μια απειλή, και παρ’ όλα αυτά, να μην μπορείς να κάνεις κάτι για να φύγεις; Νομίζεις ίσως ότι αυτό είναι κάτι που συμβαίνει στους άλλους; Σε αυτούς που δεν έχουν δύναμη στον χαρακτήρα τους και αφήνονται στο κάθε φύσημα του ανέμου; Και όμως. Δύο ημέρες τον μήνα, και ο πιο κυριαρχημένος άνθρωπος, έχει μια τέτοια διάθεση. Γιατί, η Σελήνη είναι σε πτώση.
Σεληνη στον Ζυγο
Ποια φαινόμενα ορίζουν την καθημερινότητά μας; Η διάθεσή μας όταν Η Σελήνη είναι στο Ζυγό μας δίνει ισχυρή προσωπικότητα και σταθερό χαρακτήρα. Αναζητούμε την αρμονία και το ωραίο στις σχέσεις μας . Οι άνδρες είναι πάντα κομψοί αυτό το διήμερο και ενδιαφέρονται για τις ωραίες γυναίκες, ενώ οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα φιλάρεσκες, κομψές και πολύ χαριτωμένες.
Σεληνη στην Παρθενο
Είστε έτοιμοι για προσγείωση; Με τη Σελήνη στο πρακτικό και συστηματικό ζώδιο της Παρθένου, είναι πιθανό να είστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη δομή, την οργάνωση την συστηματοποίηση των αναγκών σας και της συναισθηματικής σας ζωής. Η Παρθένος είναι ένα Ζώδιο της Γης, υποβοηθώντας τα πρακτικά ταλέντα, αλλά κυβερνάται από τον πλανήτη Ερμή, ο οποίος διέπει την ορθολογική σκέψη. Έτσι, μπορείτε να συνδυάσετε την τεχνογνωσία και την διορατικότητα για την επίτευξη των στόχων σας.
Celebrities
Νικολέτα Βλαβιανού: «Είναι ...
Η Νικολέτα Βλαβιανού σε συνέντευξή της μίλησε για την ...
Ώρα για αλήθειες!Η ...
Ποιος να το περίμενε ποτέ, από τη διάσημη σταρ; ...
Νανά Παλαιτσάκη: «Πέθανα ...
Η Νανά Παλαιτσάκη σε συνέντευξή της μίλησε για τους ...
Σάννυ Μπαλτζή: «Βιώνω πολύ ...
Η Σάννυ Μπαλτζή σε συνέντευξή της μίλησε για τη στιγμή ...
Υγεία
Υδροχόος Ημερήσιο ...
Η αμφιβολία για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα ...
Η Αποτοξίνωση της Άνοιξης
Η Άνοιξη μας χτύπησε την πόρτα και όπως η φύση θα ...
Ανανέωση με Υδροθεραπεία
Η Υδροθεραπεία θεωρείται μία από τις πανάρχαιες ...
Ροδέλαιο: Η Άνοιξη στην ...
Το μυστικό και πανέμορφο τριαντάφυλλο, αυτό το σύμβολο ...
Ζωντανή Επικοινωνία
Καλέστε από σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,75€/λεπτό με ΦΠΑ!! Οι καλύτεροι αστρολόγοι !!! Η χαμηλότερη χρέωση της αγοράς !!!
Καλέστε από σταθερό(1,52€/λεπτό) ή κινητό(1,61€/λεπτό) στο 900 19 444 !!
Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορpήτου