Ερωτοσκόπιο 11-3-2014

Ερωτοσκόπιο 11-3-2014
<p>Η Σελήνη  στον Καρκίνο μπορεί να σας κάνει να θέλετε να κρατήσετε  τα ρομαντικά  σας συναισθήματα για τους εαυτούς σας μόνο. Να  είσαστε προσεκτικοί για να μην αφήσετε τα συναισθήματά σας  να " φροντίζουν" ένα σημαντικό ζήτημα στην ερωτική ζωή  σας αυτή τη στιγμή.


Kριός
Είναι καιρός να αφήσετε  μια δυσαρέσκεια που  ήδη σας κρατά πίσω στην ερωτική σας ζωή. Η ειλικρίνεια και το θάρρος να απελευθερώσετε την  στάσιμη συναισθηματική ενέργεια σας θα είναι απελευθερωτική για σας σήμερα.


Ταυρός
Εάν δεν έχετε ένα σαφή στόχο στην ερωτική σας ζωή, θα είναι δύσκολο να πάρετε κάποιες μεγάλες αποφάσεις σήμερα. Η ευελιξία σας δίνει την ελευθερία να δεχτεί τις αλλαγές που έρχονται στο δρόμο σας τώρα.


Δίδυμοι
Μπορεί να μην έχετε πολλές καλές επιλογές σε ένα ερωτικό σας  δίλημμα  σήμερα, αλλά ίσως χρειαστεί να λάβετε μια απόφαση ανεξάρτητα από αυτό. Προσέξτε τις σοφές συμβουλές ενός πιστού φίλου σας.


Καρκίνος
Παρά την επιθυμία σας να διασκέδασετε με τον αγαπημένο σας,  η  ενέργειά σας μπορεί να μην είναι στο σημείο όπου θέλετε να είναι σήμερα. Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, και να σχεδιάσετε δραστηριότητες που βοηθούν στην μη άντληση της δύναμης σας.


Λέων
Αγχωμένοι για μια χαμένη αγάπη που πιστεύατε ότι ήταν  ευκαιρία ζωής  δεν θα σας κάνει κανένα καλό σήμερα. Αποδοχόντας τις  τρέχουσες  ρομαντικές περιστάσεις θα σας  απελευθερώσει να προχωρήσετε σε έναν θετικό δρόμο.


Παρθένος
Ο Ερμής  τετράγωνο με τον Κρόνο σήμερα, προσθέτοντας ένταση σε μια  εσωτερική σύγκρουση που μπορεί να έχετε σχετικά με ένα θέμα στην  ερωτική σας  ζωή. Εστιάσετε την ενέργειά σας σε ένα θετικό αποτέλεσμα, αντί στους φόβους σας τώρα.


Ζυγός
Σήμερα μπορεί  ο σύντροφος σας να ξεκινήσει την ημέρα σας με προσβολές ή  λέξεις που δεν θα σας αρέσουν. Η ικανότητά σας να αντιστρέψετε την κατάσταση και να βρείτε κοινό έδαφος θα σας οδηγήσει σε μια θετική λύση τώρα.


Σκορπιός
Ένα πρόσφατο όνειρο μπορεί να σας εμπνεύσει για να κάνετε ειδικά σχέδια με τον σύντροφό σας αυτή τη στιγμή . Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας να σας καθοδηγήσει σχετικά με την καλύτερη κίνηση που θα  κάνετε την επόμενη φορά.

Τοξότης
Τετράγωνο Ερμής και Κρόνος σήμερα , αυξάνοντας την ένταση των ανασφάλειων σας στά ρομαντικά σας συναισθήματα. Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και να δείξετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας για να  αυξηθούν πάνω στις  τρέχουσες  προκλήσεις.


Αιγόκερος
Μπορεί να αισθανθείτε αβόλα και εγκλωβισμένοι σχετικά με την ερωτική σας ζωή  αυτή τη στιγμή. Πάρτε μερικές ημέρες για να αφήσετε τα συναισθήματα σας  να εγκατασταθούν με ασφάλεια  και να σας εμπνεύσουν  σχέδια και ιδέες που έχουν την δυνατότητα να ριζώσουν.


Υδροχόος
Μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε τις υποχρεώσεις σας, ώστε να έχετε περισσότερο χρόνο για να περάσετε με τον αγαπημένο σας σήμερα. Κάντε Περικοπές σε πράγματα που δεν είναι ζωτικής σημασίας για να μην σπαταλήσετε την δύναμη - ενέργεια σας  τώρα.


Ιχθείς
Η πρόοδος σε μια συνεχή ρομαντική σχέση μπορεί να φαίνεται αργή, αλλά έχουμε πίστη ότι οι περιστάσεις θα πάνε καλά σύντομα. Για καλύτερα πράγματα στη ζωή σας αξίζει να περιμένετε τώρα.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτοσκόπιο 26-4-2014

Ερωτοσκόπιο 26-4-2014

Ερωτοσκόπιο 26-4-2014

Με τη Σελήνη να κινείτε στο Κριό σήμερα, αναμένετε για το τι θα βρεθεί μπροστά στην ερωτική σας ζωή. Το εξάγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα σας...

Ερωτοσκόπιο 24-4-2014

Ερωτοσκόπιο 24-4-2014

Ερωτοσκόπιο 24-4-2014

Οι καρδιές σας είναι ήρεμες τώρα, αλλά μπορεί να αισθάνεστε τις μετασεισμικές δονήσεις ενός δράματος στην ερωτική σας σχέση για αρκετό...

Ερωτοσκόπιο 22-4-2014

Ερωτοσκόπιο 22-4-2014

Ερωτοσκόπιο 22-4-2014

Αισθάνεστε πιο ρομαντικά και σίγουροι από ποτέ! Με τη Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα δεν μας ενδιαφέρει η αναζήτηση του παρελθόντος : Η...

Ερωτοσκόπιο 18-4-2014

Ερωτοσκόπιο 18-4-2014

Ερωτοσκόπιο 18-4-2014

Με την Αφροδίτη που στρέφεται προς τον παθιασμένο Πλούτωνα, τα ρομαντικά σας συναισθήματα μπορείτε να τις αισθάνεστε πολύ πιο έντονα...

Ερωτοσκόπιο 12-03-2014

Ερωτοσκόπιο 12-03-2014

Ερωτοσκόπιο 12-03-2014

Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε από τις "ζώνες ασφαλείας" μας και να αποκαλύψουμε τα ρομαντικά συναισθήματα μας σε κάποιον ειδικό...

Ερωτοσκόπιο 10-3-2014

Ερωτοσκόπιο 10-3-2014

Ερωτοσκόπιο 10-3-2014

Η σημερινή Σελήνη στον Καρκίνο καθιστά δύσκολο για μας να αφήσουμε τις υποθέσεις που περιβάλλουν την ερωτική μας ζωή . Τιμώντας τα...