Καρμικά ζώδια

Καρμικά ζώδια
<p>Όπως έχουμε πει, τα Καρμικα Ζώδια είναι η Παρθένος, ο Σκορπιός και οι Ιχθείς. Αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν μεγαλύτερη καρμική αξία. Όπως το γεγονός ότι ο άξονας Αιγόκερου – Καρκίνου συντονίζει αυτήν την πραγματικότητα, δεν σημαίνει ότι τα άλλα ζώδια είναι υποδεέστερα. Το σύμπαν δεν λειτουργεί με ιεραρχία, όπως ο άνθρωπος. Λειτουργεί με συγκεκριμένους ρόλους και καταμερισμό εργασίας, όπου το πιο μικρό και το πιο μεγάλο, το στοιχειώδες και το τεράστιο έχουν ακριβώς την ίδια αξία.

Τα καρμικά ζώδια λοιπόν, έχουν άμεση σχέση με την κυκλοφορία του Κάρμα, γιατί, να θυμίσουμε, έχουν άμεση σχέση με τον Θάνατο. Η Παρθένος απαιτεί τον θάνατο για να μπορέσει να πάρει καινούρια συγκομιδή, ο Σκορπιός απαιτεί τον θάνατο των ψευδαισθήσεων και οι Ιχθείς απαιτούν τον θάνατο σαν μια μεγάλη, απέραντη θάλασσα πιθανοτήτων, δυνατοτήτων αι νέων μορφών ζωής και ψυχών.

Και τα τρία αυτά ζώδια, ανήκουν στις εξαγνιστικές δυνάμεις, μέσα από δοκιμασίες. Λάβετε ας πούμε υπόψη σας ότι στο καρμικό ζώδιο της Παρθένου ανήκε ένας άνθρωπος που σημάδεψε όσο λίγοι την ιστορία, άρα και το Κάρμα, της Ελλάδας: ο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ακόμα περισσότερο, για το καρμικό ζώδιο του Σκορπιού, σκεφτείτε ότι ανήκει σε αυτό η Χίλαρι Κλίντον, που κρατάει στα χέρια της ίσως και την τύχη όλου του πλανήτη. Τέλος, για το καρμικό ζώδιο των Ιχθύων, αναλογιστείτε ότι σε αυτό ανήκε ο Άλμπερτ Αϊνστάιν. Τώρα, καταλαβαίνουμε τι εννοούμε θάνατος και αναγέννηση, ας δούμε μόνον τον Αϊνστάιν:  ναι, «σκότωσε» την παλαιά φυσική που είχε παγιωθεί, για να γεννήσει μία νέα, που προχώρησε τα πράγματα πολύ, πολύ περισσότερο.

Βασικά Καρμικά Ζεύγη

Πέρα από την συμβατότητα και την συναστρία, υπάρχει και ένας εσωτερικός, συμπαντικός θα λέγαμε σκοπός, που δημιουργούνται ζεύγη. Αυτός είναι ο Καρμικός, και δεν αφορά αποκλειστικά τον ίδιο τον άνθρωπο και την ευτυχία του, αλλά περισσότερο την τελική του ολοκλήρωση. Έτσι, από καρμική άποψη, τα ζεύγη δεν είναι τόσο αυτονόητα, ούτε ειδυλλιακά, ούτε αρμονικά. Τα καρμικά ζεύγη είναι αγώνας για το επόμενο βήμα, δεν είναι ανάπαυλα. Σήμερα θα δούμε τα καρμικά ζεύγη των τριών βασικών καρμικών ζωδίων.

Παρθένος

Οι Καρμικές σχέσεις του Παρθένου είναι με τον Κριό και τον Υδροχόο. Πρόκειται, όπως είναι φανερό, για αταίριαστα ζευγάρια. Δίνουν όμως δυνατές σχέσεις, γεμάτες εμπειρία, που προχωρούν πάρα πολύ την ψυχή.

Ο Παρθένος με τον Κριό είναι δύο κόσμοι αντίθετοι. Ο Κριός είναι ένα παιδί του ζωδιακού κύκλου, αφού είναι όντως μία νέα ψυχή. Έχει την τάση να κάνει θερμοκέφαλα πράγματα, να κάνει ίσως και λάθη. Έχει την έντονη στάση ενός παιδιού απέναντι στη ζωή. Αντιλαμβάνεται τα πράγματα με το σώμα κυρίως, ακόμα και τα συναισθήματα και τις σκέψεις. Είναι, όπως θα έλεγαν οι ψυχολόγοι για ένα παιδί, στην στοματική φάση. Ο Κριός είναι τα νιάτα της ανθρωπότητας. Οι Παρθένοι λοιπόν, που στέκουν στη μέση του ζωδιακού, είναι οι παιδαγωγοί του Κριού. Αναλαμβάνουν να τους εισάγουν με το μαλακό στον δύσκολο κύκλο των ενσαρκώσεων, από όπου μπορεί να έχουν περάσει πολλές φορές, αλλά τώρα το έχουν ξεχάσει τελείως. Οι Παρθένοι από την άλλη, χρειάζονται τους Κριούς, έτσι όπως στη μέση ηλικία ο άνθρωπος ξανανιώνει όταν έρχεται σε επαφή με νέους ανθρώπους. Παίρνουν δύναμη και ζωντάνια από τους Κριούς.

Η σχέση των Παρθένων με τους Υδροχόους, είναι πιο ισόρροπη, αλλά πιο δύσκολη. Είναι και τα δύο ζώδια εγκεφαλικά, κρύβουν τα συναισθήματα τους, είναι και κάπως επικριτικά. Μοιάζουν πολύ, αλλά δεν είναι ίδιοι. Αυτό τους μπερδεύει και τους δύο, και αυτό είναι το μάθημα που καλούνται να πάρουν όταν βρεθούν μαζί σε αυτήν τη ζωή: ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο, ότι το άσπρο μπορεί να είναι ταυτόχρονα και μαύρο. Ο ένας λειτουργεί για τον άλλον σαν ζαλιστικός παραμορφωτικός καθρέφτης του χαρακτήρα και ης ψυχής. Συγκρούονται, ενώ λένε το ίδιο πράγμα, από ελαφρά παραλλαγμένη γωνία. Σπουδαία ζευγάρια και τρομερή σχέση γονέων με παιδιά, αναμφίβολα.

Ο Σκορπιός έχει ως καρμικά του ζώδια τον Κριό και τους Διδύμους. Το ένα καρμικό ζώδιο για τον Σκορπιό, με το οποίο κάνει σχέση και μπορεί να φτάσει και στο γάμο, είναι ο Κριός. Ο Κριός μένει πιο πολύ στην επιφάνεια των πραγμάτων, θα σκεφτεί πιο λογικά κάποια πράγματα. Ο Σκορπιός από την άλλη πλευρά αντιδρά με το συναίσθημά του και μόνο. Όμως, αυτό το συναίσθημα λείπει στον Κριό, του ζωντανεύει τη ζωή, κι από την άλλη πλευρά, κι αυτή η λίγο πιο ψύχραιμη αντιμετώπιση των πραγμάτων λείπει στο Σκορπιό. Άρα «κουμπώνουνε» πάρα πολύ ωραία. Έχουν βέβαια συγκρούσεις, αλλά τελικά και οι δυο προχωρούν στη ζωή τους πολύ καλύτερα παρά χωρίς αυτό το ταίριασμα.

Το άλλο καρμικό ταίρι του Σκορπιού είναι οι Δίδυμοι. Και με τους Διδύμους μπορούνε να κάνουνε μία σχέση που να κρατήσει μία ζωή και να οδηγήσει στο γάμο, παρά τις διαφορές τους. Είναι συχνός συνδυασμός αυτός. Μπορεί στην αρχή να μη βρίσκουνε κοινά, στην πορεία όμως τα βρίσκουν. Και όχι μόνον τα βρίσκουν, αλλά γράφουν και ιστορία. Είναι ένα ζευγάρι που δίνει μεγάλες συγκρούσεις, αλλά ταυτόχρονα η δύναμή τους παρασύρει και τους υπόλοιπους ανθρώπους, δημιουργώντας ενεργειακούς κόμβους προώθησης των ψυχών.

Τα καρμικά ζώδια των Ιχθύων είναι ο Ζυγός και ο Λέων. Αν ρωτήσετε έναν Ζυγό ποιο ζώδιο αντιπαθεί, θα σας πει τους Ιχθείς. Αν ρωτήσετε έναν Ιχθύ ποιο ζώδιο βρίσκει κενό, χωρίς βάθος ψυχής, θα σας πει τον Ζυγό, αυθόρμητα. Ωραία, αλλά  ένα καρμικό ταίρι των Ιχθύων είναι οι Ζυγοί, και βέβαια εδώ μιλάμε για μια σχέση δύσκολη και δύστροπη, γιατί οι Ιχθείς από τη μία είναι νερό άρα έχουνε πιο πολλές απαιτήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, όμως υπάρχει μια καλή ισορροπία και μία καλή χημεία τελικά μεταξύ τους. Βάζει ο ένας το μυαλό και ο άλλος βάζει την καρδιά και επιτυγχάνεται μια ισορροπία ανάμεσα στο συναίσθημα και την επικοινωνία (που είναι πιο ψυχρό πράγμα). Οι Ιχθείς κάνουν τους Ζυγούς να αντιληφθούν το τέλος των πραγμάτων, που στην πραγματικότητα τους φοβίζει πολύ, δεν θέλουν να ξέρουν οι Ζυγοί ότι τα πράγματα τελειώνουν ή πεθαίνουν. Αυτό το μάθημα τους το δίνουν οι Ιχθείς.

Το δεύτερο καρμικό τους ταίρι είναι οι Λέοντες. Οι Ιχθείς κολυμπάνε στον κόσμο του συναισθήματος πιο πολύ, αλλά κι αυτό είναι απαραίτητο στοιχείο για τα Λιοντάρια. Τους δείχνουνε τρυφερότητα και πράγματα που ίσως να μην τα βιώνουν πάρα πολύ έντονα. Ο Λέων μαθαίνει στους Ιχθείς να στέκονται στα πόδια τους, να μην προσπαθούν συνέχεια να ξεγλιστρήσουν από ευθύνες, λάθη, ή κόπο. Και οι Ιχθείς μαθαίνουν στους Λέοντες ότι δεν είναι ανάγκη να φαίνεσαι, για να είσαι αρχηγός. Γιατί οι Ιχθείς είναι οι μυστικοί άρχοντες του υποσυνείδητου της ανθρωπότητας, μην το ξεχνάμε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Καρμικές Ενώσεις

Καρμικές Ενώσεις

Καρμικές Ενώσεις

Η ζωή, ο έρωτας και όλη μας η συναισθηματική – αλλά και η υλική – ζωή, δεν είναι παρά ένα παιχνίδι, και βαθιά μέσα μας το ξέρουμε καλά. Ας...

Κάρμα και Ζώδια: Σκορπιός

Κάρμα και Ζώδια: Σκορπιός

Κάρμα και Ζώδια: Σκορπιός

Ποιος είναι αυτός ο αινιγματικός και καρμικός κύριος του πάθους; Ποια είναι η σπουδαία του αποστολή στην Γη; Ο Σκορπιός είναι ένα από τα...

Κάρμα και Ζώδια: Παρθένος

Κάρμα και Ζώδια: Παρθένος

Κάρμα και Ζώδια: Παρθένος

Φτάνουμε στο πρώτο από τα λεγόμενα καρμικά ζώδια. Θα έχουμε την ευκαιρία να εξηγήσουμε γιατί η Παρθένος, ο Σκορπιός και οι Ιχθείς είναι...

Κάρμα και Ζώδια: Καρκίνος

Κάρμα και Ζώδια: Καρκίνος

Κάρμα και Ζώδια: Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι το 4ο ζώδιο του ζωδιακού, και το πρώτο των υδάτινων ζωδίων. Ασφαλώς καρμικά, μιας και ο Καρκίνος στέκεται στην 4η θέση του...

Σύνοδος Πλούτωνα -Β. Δ. Σελήνης

Σύνοδος Πλούτωνα -Β. Δ. Σελήνης

Σύνοδος Πλούτωνα -Β. Δ. Σελήνης

Ένα από τα σοβαρότερα και πλέον σημαντικά καρμικά γεγονότα, θα κορυφωθεί στις 12/11, και θα έχει απίστευτη σημασία για όλους μας,...

Β.Δ. Παρθένος – Ν.Δ. Ιχθείς

Β.Δ. Παρθένος – Ν.Δ. Ιχθείς

Β.Δ. Παρθένος – Ν.Δ. Ιχθείς

Μία από τις σοβαρότερες και πιο καρμικές σχέσεις Δεσμών της Σελήνης, που καθορίζουν απόλυτα το άτομο. Η Παρθένος και οι Ιχθείς είναι δύο...