Ερωτοσκόπιο 9-5-2014

Ερωτοσκόπιο 9-5-2014
<p> 

Κριός

Είσαστε έτοιμοι να πάρετε  την πιο πρακτική απόφαση σε ένα σημερινό ερωτικό  δίλημμα . Αλλά να είσαστε σίγουροι να αφήσετε τα όνειρα στην καρδιά σας να σας μιλήσουν, καθώς  θα κοιτάξατε προς τα μέσα για μια  διαισθητική καθοδήγηση σας τώρα.

Ταύρος

Μπορεί να χρειαστείτε να υποχωρήσετε προσωρινά από την εν εξελίξει  ερωτική σας κατάσταση σήμερα. Παρ 'όλα αυτά που συμβαίνουν, μια μικρή χαλάρωση διαλογισμού μπορεί να είναι το εισιτήριό σας για συναισθηματική διαύγεια τώρα.

Δίδυμοι

Όντας υπερβολικά αισιόδοξοι σχετικά με την τρέχουσα  ερωτική σας κατάσταση μπορεί να σας προκαλέσει να εκτείνετε τον εαυτό σας αυτή τη στιγμή. Να είστε προσεκτικοί με το πώς ξοδεύετε το χρόνο σας και την  συναισθηματική σας  ενέργεια σήμερα.

Καρκίνος

Εάν ο σύντροφός σας  προσφέρει βοήθεια και σήμερα, δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο δεν πρέπει να το αποδεχθείτε. Θα πάρετε πολύ περισσότερα πράγματα αν αναιρέσετε την υπερηφάνειά σας και αφήστε αυτόν που αγαπάτε να σας βοηθήσει τώρα.

Λέων

Δίνοντας προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες στις τρέχουσες  ερωτικές συνθήκες της ζωής  σας μπορεί να είναι αρκετά ευχάριστη στιγμή. Μεγαλοπρεπείς χειρονομίες δεν απαιτούνται σήμερα, μόνο μια απλή εκτίμηση.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας θα αντικατοπτρίζει την επιθυμία σας για να πάρετε τα πράγματα ακριβώς  προς τα δεξιά στην τρέχουσα  ερωτική κατάσταση της ζωής σας. Δεν σας ενδιαφέρει  να κάνετε μεγάλα κύματα σήμερα, απλά κάνετε ό, τι χρειάζεται να γίνει.

Ζυγός

Μπορείτε να διστάσετε να πάρετε μια μεγάλη απόφαση για ένα θέμα ερωτικό σήμερα, καθώς μπορεί να νιώθετε σαν να παίζετε  με τη μοίρα σας . Ακούγοντας  την σοφή  εσωτερική  σας φωνή είναι επιτακτική ανάγκη αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Η λογική  σας μπορεί να σας βοηθήσει στο τρέχον ρομαντικό σας  δίλημμα . Η διαίσθησή σας είναι ο καλύτερος φίλος σας σήμερα, ακόμα κι αν αυτό που λέτε μπορεί  να σας φαίνεται σαν ένα όνειρο. Αναλύστε  το από την καρδιά σας  τώρα.

Τοξότης

Η Σελήνη στον 10ο οίκο σας  είναι ευθυγραμμισμένη με τον Δία, και μπορείτε να αισθανθείτε σαν το κέντρο της προσοχής κάποιου σήμερα. Να είσαστε σίγουροι ότι  μοιράζεστε  πραγματικά τα  συναισθήματα σας εκείνη την στιγμή που τα  αισθάνεστε θετικά.

Αιγόκερως

Μπορεί να μην παρατηρήσετε ότι κάποιος προσπαθεί να συνδεθεί συναισθηματικά μαζί σας σήμερα. Θα εκπλαγείτε με το πόσο μαγική μια ρομαντική στιγμή μπορεί να γίνει, αν επιτρέψετε στον εαυτό σας να είναι ευάλωτο τώρα.

Υδροχόος

Επιβράδυνση σχετικά έαν  πραγματικά  έχετε εξετάσει τις  τρέχουσες  ρομαντικές  σας περιστάσεις  σήμερα. Όντας σε επαφή με την καρδιά της καρδιάς σας είναι ο καλύτερος τρόπος για να βελτιώσετε την κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Ιχθείς

Η προσωπική σας ευτυχία δεν μπορεί να εξαρτάται από το τι λέει κάποιο συμαντικό σας πρόσωπο ή τι  κάνει τώρα. Χρειάζεστε μόνο τη δική σας έγκριση. Να έχετε υπομονή καθώς θα έχετε σύντομα την υποστήριξη από αυτόν που αγαπάτε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτοσκόπιο 30-1-2017

Ερωτοσκόπιο 30-1-2017

Ερωτοσκόπιο 30-1-2017

Μια πολύ διαισθητική Σελήνη στους Ιχθείς, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θα μας κάνει σήμερα να αναπολήσουμε την ουσία του έρωτα, αυτήν την...

Ερωτοσκόπιο 17-8-2015

Ερωτοσκόπιο 17-8-2015

Ερωτοσκόπιο 17-8-2015

Η ημέρα έχει ένα έντονο ερωτικό φορτίο. Και πολύ καρμικό. Η Λίλιθ, η σκοτεινή κυρά των πόθων και την γυναικείας επανάστασης, κινείται στην...

Ερωτοσκόπιο 30-3-2014

Ερωτοσκόπιο 30-3-2014

Ερωτοσκόπιο 30-3-2014

Είσαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το μέλλον της ερωτικής σας με τα χέρια ορθάνοιχτα, αλλά η πρόοδος είναι βραδεία και σήμερα με τον Άρη...

Ερωτοσκόπιο 27-3-2014

Ερωτοσκόπιο 27-3-2014

Ερωτοσκόπιο 27-3-2014

H Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε μια δημιουργική λύση σε ένα δίλημμα της ερωτικής σας ζωής, ενεργώντας όμως για...

Ερωτοσκόπιο 4-3-2014

Ερωτοσκόπιο 4-3-2014

Ερωτοσκόπιο 4-3-2014

Όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο, θα είναι λιγότερο πιθανό να είμαστε παρορμητικοί, και θα θέλουμε να υιοθετήσουμε μια συγκαταβατική...

Ερωτοσκόπιο Σάββατο 26/10

Ερωτοσκόπιο Σάββατο 26/10

Ερωτοσκόπιο Σάββατο 26/10

Το πιο τρελό ερωτικό Σάββατο, είναι εδώ! Το τελευταίο Σάββατο του Οκτωβρίου, μας επιφυλάσσει μεγάλους έρωτες και μεγάλες συγκινήσεις,...