Ερωτοσκόπιο 11-5-2014

Ερωτοσκόπιο 11-5-2014
<p>Με τον  Άρη στο Ζυγό, μπορεί να μην είναι εύκολο να απαλύνετε την ένταση στις ερωτικές σας  σχέσεις  σήμερα. Πρέπει να είσαστε  προσεκτικοί για να διαχωρίσετε τα συναισθήματά σας από τα γεγονότα τώρα.

Κριός

Μην επιχειρήσετε να είσαστε υπερβολικά έξυπνοι ή  να αυξήσετε τη γοητεία σας πάρα πολύ σήμερα. Θα είσαστε πολύ πιο ελκυστικοί για κάποιο ξεχωριστό άτομο, αν είσαστε η πιο ειλικρινής εκδοχή του εαυτού σας, αυτό  μπορεί να είναι σωστό τώρα.

Ταύρος

Τα λόγια σας μπορεί να μπερδέψουν το σύντροφό σας σήμερα, ειδικά εάν δεν είσαστε πραγματικά σίγουροι για το πώς αισθάνεστε. Μοιράζοντας  ακόμα και τις  εξελισσόμενες ιδέες σας και τους  δημιουργικούς συλλογισμους σας  είναι μια χαρά, εφ 'όσον δεν παραπλανούν κανέναν.

Δίδυμοι

Τα λόγια σας μπορεί να είναι έντονα, αλλά αποσπασματικά, τώρα που ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα και τον Ποσειδώνα σήμερα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση για τον εραστή σας, ειδικά αν είσαστε στη διαδικασία ξεμπέρδεματος της  δικής σας αλήθειας.

Καρκίνος

Να είσαστε πρακτικοί σχετικά με την τρέχουσα ερωτική  κατάσταση της ζωής σας, ή μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας με επικεφαλή κάτω από το λάθος δρόμο σήμερα. Αφαιρέστε τα ροζ χρωματιστά γυαλιά σας και να προσπαθήσετε να δείτε την αλήθεια όπως πραγματικά είναι τώρα.

Λέων

Προσπαθήστε να γνωρίζετε πόσο δυνατά να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιον  στην ερωτική σας  ζωή  σήμερα. Μπορεί να νομίζετε ότι είσαστε ευφυή, αλλά μια πιο ήπια προσέγγιση πρόκειται να λειτουργήσει πολύ καλύτερα για σας.

Παρθένος

 Μιλώντας για τα  συναισθηματικά σας, μπορεί να είσαστε  τεντωμένοι τώρα, οπότε να είσαστε προσεκτικοί για να μην σας πάρει περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χειριστείτε. Ακριβώς σιγουρευτείτε για να κρατήσετε τις υποσχέσεις σας σε κάποιον  στη ερωτική σας  ζωή  σήμερα.

Ζυγός

Όσα  περισσότερα διαλύετε σε   μια τρέχουσα ερωτική κατάσταση της ζωής  σας, τόσο μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να προκαλείτε σήμερα. Οι φίλοι σας μπορεί να θέλουν να σας  βοηθήσουν, αλλά σε τελική ανάλυση, να ακούτε την καρδιά σας , θα είναι η  καλύτερη κίνηση σας αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός

Το νέο - ερωτικό - ξεχωριστό ταίρι σας μπορεί να μην είναι αξιόπιστος και σήμερα. Μην αισθάνεστε εγκαταλελειμμένοι! Οι σημερινές συνθήκες δεν μπορούν να σας  βοηθήσουν. Μια σκόπιμη μετατόπιση στάση μπορεί να μετατρέψει την ενέργεια σας τώρα.

Τοξότης

Η συναισθηματική ασφάλεια στην ερωτική  ζωή σας μπορεί δύσκολο να υπάρχει  αυτή τη στιγμή. Αντί να αφήσετε τις περιστάσεις να σας  προσπεράσουν, να στρέψετε την ενέργειά σας στο να είσαστε ευγνώμων στο εδώ και τώρα.

Αιγόκερως

Σε θέματα της αγάπης και του ρομαντισμού, θα προτιμούσατε να ασχοληθείτε με την αλήθεια από ό, τι με ψευδαισθήσεις τώρα. Κάνετε το καλύτερό σας για να παραμείνετε ευέλικτοι, καθώς κάνετε αναζήτηση για τη σαφήνεια στην τρέχουσα κατάσταση.

Υδροχόος

Μπορεί να είσαστε  στη διαδικασία της επανασύνδεσης με την ψυχή σας τώρα. Περιμένετε μέχρι να αισθάνεστε το δικαίωμα να μοιράζεστε το εσωτερικό σας ταξίδι με το σύντροφό σας: Εν τω μεταξύ, αγαπάτε αυτή τη στιγμή για τη δική σας καρδιά.

Ιχθείς

Μπορεί να μην έχετε χρόνο για μια εκτεταμένη ρομαντική απόδραση, αλλά να  κλέβετε λίγα λεπτά εδώ και εκεί με την αγάπη σας μπορεί να είναι αρκετό γλυκό. Ακόμη και ένα απλό, χαλαρωτικό βράδυ μαζί μπορεί να φτιαξει ακόμα και  αυτά που σας  στενοχωρούν.

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ερωτοσκόπιο 9-5-2014

Ερωτοσκόπιο 9-5-2014

Ερωτοσκόπιο 9-5-2014

Είσαστε έτοιμοι να πάρετε την πιο πρακτική απόφαση σε ένα σημερινό ερωτικό δίλημμα . Αλλά να είσαστε σίγουροι να αφήσετε τα όνειρα στην...

Ερωτοσκόπιο 29-4-2014

Ερωτοσκόπιο 29-4-2014

Ερωτοσκόπιο 29-4-2014

Καθώς έχετε αναθεωρήσει τα πρόσφατα γεγονότα στην ερωτική σας ζωή, ο ενθουσιασμός σας για το μέλλον θα ενταθεί. Είσαστε τυχεροί που το...

Ερωτοσκόπιο 5-4-2014

Ερωτοσκόπιο 5-4-2014

Ερωτοσκόπιο 5-4-2014

Είσαστε στον πειρασμό από τις έντονες ρομαντικές φαντασιώσεις σας τώρα καθώς ότι η Αφροδίτη κινείται προς τον Ποσειδώνα σήμερα. Η όψη...

Ερωτοσκόπιο 23-3-2014

Ερωτοσκόπιο 23-3-2014

Ερωτοσκόπιο 23-3-2014

Λαμβάνοντας έμπνευση από την σημερινή Σελήνη στον Τοξότη, αισθανόσαστε απεριόριστες δυνατότητες στην ερωτική σας ζωή, για όσο είσαστε...

Ερωτοσκόπιο 17-3-2014

Ερωτοσκόπιο 17-3-2014

Ερωτοσκόπιο 17-3-2014

Φτάνοντας σε ένα συγκεκριμένο στόχο στην ερωτική σας σχέση μπορεί να είναι πιο δύσκολο από ό, τι πιστεύατε αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς, θα...

Ερωτοσκόπιο 11-3-2014

Ερωτοσκόπιο 11-3-2014

Ερωτοσκόπιο 11-3-2014

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να σας κάνει να θέλετε να κρατήσετε τα ρομαντικά σας συναισθήματα για τους εαυτούς σας μόνο. Να είσαστε...