Η γυναίκα Ταύρος

Η γυναίκα Ταύρος
<p>Μία αδύνατη, συνήθως και ψηλή γυναίκα. Η γυναίκα Ταύρος είναι αστεία και ανέμελη. Έχει τετράγωνη δομή προσώπου και ψηλά ζυγωματικά. Τα μεγάλα στρογγυλά της μάτια λαμποκοπούν δείχνοντας περιέργεια και ευστροφία. Δεν θα δείτε πολλές γυναίκες Ταύρους με στρογγυλό πρόσωπο. Αυτό το άτομο συνεχώς αλλάζει διάθεση. Όταν αναστατωθεί, δεν θα το δείξει, αλλά θα το κρατήσει μέσα της για πολύ καιρό, αλλά θα το θυμάται σαν να έγινε την ίδια μέρα.

Αν νευριάσει πραγματικά μαζί σας, γίνεστε αυτόματα εντελώς άγνωστοι και ξένοι για εκείνη. Είναι υπομονετικό άτομο, αλλά χρειάζεται πάντα συναρπαστικές καταστάσεις γύρω της. Σιχαίνεται τους τεράστιους μονολόγους στις συναντήσεις καθώς και τις μεγάλες και ατελείωτες συζητήσεις. Μπορεί να είναι ερωτευμένη μαζί σας σήμερα, και μία μέρα να συμπεριφερθεί σαν να μην σας αγάπησε ποτέ.

Έχει υπομονή με αυτά που θέλει να κάνει και ποτέ δεν τα παρατά μέχρι να φτάσει εκεί. Γίνεται αρκετά επίμονη σε αυτό που κάνει, αλλά αν έχει τους λόγους της να σταματήσει, τότε το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη. Τα χρήματα για τη γυναίκα Ταύρο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Βλέπει το χρήμα σαν ένα όργανο για εξασφάλιση μίας άνετης ζωής.

Νιώθει μεγαλύτερη ευχαρίστηση όταν πετυχαίνει τους στόχους της παρά όταν αγοράζει ρούχα και βρίσκεται μέσα σε πολυτελείς καταστάσεις. Αν σας αρέσει μια γυναίκα που σκέφτεται συνέχεια τον έρωτα και τον ρομαντισμό, τότε βγαίνετε με το λάθος κορίτσι. Δεν μπορείτε να της πείτε να μείνει σπίτι, καθώς της αρέσει να δουλεύει και προτιμά εκτός σπιτιού. Λατρεύει τα ζώα και της αρέσει να την περιτριγυρίζουν. Η αγάπη είναι το κεφάλι της, αλλά η ελευθερία είναι η ψυχή της. Έχει τη δική της άποψη για τον έρωτα και φοβάται να δείξει τα πραγματικά της αισθήματα από φόβο μήπως την απορρίψουν.

Δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που μιλάει για τον έρωτα, αλλά σίγουρα έχει έναν παράξενο τρόπο να τον δείχνει. Δεν είναι πολύ καλή στο να δεχίνει πότε είναι ερωτευμένη, αλλά αν σας ερωτευτεί θα είναι η πιο ειλικρινής γυναίκα που έχετε γνωρίσει ποτέ. Θα είναι ειλικρινής απέναντι στον αγαπημένο της αλλά ταυτόχρονα κάπως απόμακρη. Μπορείτε να δημιουργήσετε μία όμορφη σχέση μαζί της, αν της επιτρέψετε την ελευθερία που έχει ανάγκη.

Είναι διαφορετική από τα υπόλοιπα κορίτσια, και σκέφτεται διαφορετικά με τη δική της μοναδική ποιότητα. Δεν θα μείνει μαζί σας αν πιστεύει πως της λέτε ψέματα. Θέλει να έχετε προσωπικότητα, αλλά θα ήταν καλύτερο να μην την συναγωνιστείτε. Να την αγαπάτε, αλλά όχι πάρα πολύ καθώς θα φοβηθεί πως θα περιορίσετε την ελευθερία της. Πάντα ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος για κάτι που τολμά να κάνει. Μπορείτε να τη δείτε ντυμένη όχι και τόσο καλά σε ένα πολυτελές εστιατόριο, ή ντυμένη σαν καλόγρια σε κάποιο πάρτι.

Αν είστε πολιτικός που ψάχνει για γυναίκα, σας ταιριάζει απόλυτα  καθώς είναι ιδιαίτερα έξυπνη και τα πηγαίνει πολύ καλά με τις κοινωνικές εκδηδώσεις και με τα πλήθη. Δεν είναι ιδιαίτερα ζηλιάρα καθώς θα σας ψάξει εξονυχιστικά προτού σας βάλει στη ζωή της. Έχει περισσότερη περιέργεια απέναντι στη ζωή από το να αναρωτιέται που είστε και με ποια φλερτάρετε. Αν κρατήσετε απόσταση από εκείνη, ή φύγετε για λίγες μέρες, θα της λείψετε ιδιαίτερα.

Ακόμα και όταν βγαίνει μαζί σας, μπορεί να της αρέσει κάποιος άλλος, αν δεν έχετε δηλαδή αυτό που ψάχνει. Ποτέ δεν θα σας απογοητεύσει ή θα σας κοροϊδέψει πίσω από τη πλάτη σας, αλλά  είναι ο τύπος της γυναίκας που θα σας πει κατάμουτρα «θα ήταν καλύτερα να χωρίσουμε». Θυμάται και θα θυμάται για πάντα την πρώτη της αγάπη.

Η γυναίκα Ταύρος κρατά το μεγαλύτερο ρεκόρ των διαζυγίων και δεν την ενδιαφέρει τι πιστεύει ο κόσμος για εκείνη. Το μόνο που τη νοιάζει είναι να βρει την πραγματική ευτυχία. Έχει αρκετούς φίλους και είναι σίγουρη για τον εαυτό της. Την θέλουν αρκετοί άντρες για την συνεχόμενη ανάγκη της για αλλαγή.

Μπορεί να είναι γλυκιά και αστεία, αλλά ξαφνικά να γίνει ψυχρή και σκληρή. Έχει το δικό της στυλ όταν ντύνεται, έτσι μπορείτε να τη δείτε σήμερα ντυμένη σαν άντρα, και αύριο σαν να κατέβηκε από τον Άρη. Έχει πάντα ενδιαφέροντα μαλλιά, ρούχα και βλέμμα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, είναι μοναδικά. Της αρέσει να μαθαίνει για τα όνειρα και τις σκέψεις σας. Της αρέσει να σας πειράζει και να σας λέει ανέκδοτα. Αν κάνει κάτι κακό, δεν θα σας το κρύψει, αλλά μην τη ρωτήσετε όταν δεν έχει τη διάθεση να μιλήσει.

Σιχαίνεται να χρωστάει στους ανθρώπους λεφτά και παίρνει τις υποσχέσεις πολύ σοβαρά. Αν της υποσχεθείτε να την ξεπληρώσετε, καλύτερα να το κάνετε. Αν θέλετε να τα βρείτε με μία γυναίκα Ταύρο, τότε μην είστε ζηλιάρηδες ή κτητικοί, αλλά ανοιχτόμυαλοι. Προσπαθήστε να συμπαθήσετε τους φίλους της και αφήστε την να έχει τον προσωπικό της χώρο. Τότε είναι σίγουρο πως θα σας ανοίξει τη πόρτα για να μπείτε για τα καλά στη ζωή της. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Η γυναίκα Λέων

Η γυναίκα Λέων

Η γυναίκα Λέων

Ξεχωρίζει μέσα από τα πλήθη. Η γυναίκα Λέων είναι συνήθως ψηλή, ή πολύ ψηλή. Σπάνια θα δείτε μία κοντή και πολύ αδύνατη γυναίκα Λέων. Όταν...

Η γυναίκα Παρθένος

Η γυναίκα Παρθένος

Η γυναίκα Παρθένος

Εμφανισιακά μοιάζει με τη γυναίκα Λέων. Είναι μία αδύνατη γυναίκα που περπατά περήφανα και με αυτοπεποίθηση. Έχει στρογγυλή δομή...

Η γυναίκα Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός

Η γυναίκα Σκορπιός

Μία απλή γυναίκα που πάντα δείχνει σε τι διάθεση βρίσκεται. Μπορείτε να το καταλάβετε αμέσως αν είναι αναστατωμένη ή αν φλερτάρει μαζί...

Η γυναίκα Τοξότης

Η γυναίκα Τοξότης

Η γυναίκα Τοξότης

Μία ψηλή αδύνατη και γεμάτη χάρη γυναίκα, που περπατά περήφανα, σαν να βρίσκεται σε διαγωνισμό καλλιστείων. Αν γλιστρήσει ή σκοντάψει, θα...

Η γυναίκα Αιγόκερως

Η γυναίκα Αιγόκερως

Η γυναίκα Αιγόκερως

Μία ψηλή, αδύνατη, ψύχραιμη και ήσυχη γυναίκα. Αν θυμώσει, γίνεται πολύ σκληρή. Δουλεύει καλύτερα από πολλούς άντρες και έχει έντονη...

Η γυναίκα Υδροχόος

Η γυναίκα Υδροχόος

Η γυναίκα Υδροχόος

Αν έχετε ερωτευτεί μία γυναίκα που ανήκει σε αυτό το ζώδιο, προετοιμαστείτε είτε να γίνετε πολλοί ευτυχισμένοι, είτε να στεναχωρηθείτε...