1η Σεπτεμβρίου 2013: Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα –Η Μετάλλαξη

1η Σεπτεμβρίου 2013: Ήλιος τρίγωνο με Πλούτωνα –Η Μετάλλαξη
<p>Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα είναι μία από τις καλύτερες επιρροές στην αστρολογία. Όλη η θετική ενέργεια του Πλούτωνα, η ένταση, η αντοχή και το πάθος, γίνεται κομμάτι της καθημερινής μας ζωής και μας δίνει απίστευτη προσωπική δύναμη και επιρροή. Έχουμε υπερβολική ώθηση του «εγώ» και της αυτοπεποίθησής μας, πράγμα που σημαίνει πως είμαστε ικανοί να κάνουμε μεγάλα άλματα σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Οι άνθρωποι αρχίζουν να νιώθουν μεγάλη έλξη από την ισχυρή παρουσία και τα χαρίσματά μας, και αν εκμεταλλευτούμε αυτή την ιδιότητα δεν υπάρχει κακό κάρμα. Γιατί; Επειδή οι σημαντικοί και ισχυροί άνθρωποι θέλουν πραγματικά να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν.

Αποκτάμε την ικανότητα να αποκαλύψουμε αυτά που είναι μυστικά, και να βρούμε τις απαντήσεις που ψάχνουμε. Η δύναμή μας φαίνεται από μόνη της κατά τη διάρκεια αυτής της όψης και μπορούμε να φτάσουμε στην επιτυχία χάρη στη δύναμη και την αποφασιστικότητα. Έχουμε τη θέληση να κοιτάξουμε βαθιά μέσα στον εαυτό μας και μέσα στους άλλους, με αποτέλεσμα να τακτοποιήσουμε ένα ζήτημα που μας απασχολεί εδώ και καιρό και αφορά είτε εμάς είτε τους άλλους. Μπορούμε να ξεφύγουμε από το παρελθόν και να ξεφορτωθούμε οτιδήποτε μας κρατάει πίσω από την πραγματική μας ολοκλήρωση. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση χωρίς φόβο.

the_sun

Κατά τη διάρκεια αυτής της όψης, δεν είναι κακό να νιώθουμε υπερήφανοι για τον εαυτό μας, ούτε να έχουμε εμμονές. Επηρεάζουμε έντονα τους άλλους και μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ικανότητά μας με σοφία. Αυτή η περίοδος στη ζωή μας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Μπορούμε να κάνουμε κάποιες  μεγάλες και μακροχρόνιες αλλαγές στη ζωή μας, καθώς το τρίγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει πάνω μας όλες τις μετασχηματιστικές ιδιότητες του συγκεκριμένου πλανήτη. Τα επαγγελματικά μας, τα οικονομικά μας και η καριέρα μας ευνοούνται και  η  ανταμοιβή μας για φαινομενικά μικρές προσπάθειες, θα είναι μεγάλη. Όσον αφορά τα ερωτικά, ο μαγνητισμός μας είναι έντονος, και είναι σίγουρο πως μπορούμε να προσελκύσουμε όλα τα καλά στη ζωή.

Η αίσθηση του σκοπού μας μεγαλώνει, καθώς βρισκόμαστε εξοπλισμένοι με ένα βαθύτερο επίπεδο ενέργειας και αποφασιστικότητας. Η προσωπικότητά μας γίνεται ιδιαίτερα έντονη, πράμα καλό σε περίπτωση που χρειάζεται να κάνουμε καλή εντύπωση στους άλλους, αλλά όχι τόσο καλό σε καταστάσεις που οφείλουμε να είμαστε ευγενικοί και εκλεπτυσμένοι. Η ικανότητά μας να βλέπουμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων αυξάνεται και μπορούμε να ανακαλύψουμε πράγματα που μέχρι τώρα μπορεί να μας κρύβουν, ή να φτάσουμε στο κέντρο των κινήτρων που ρυθμίζονται ασυνείδητα από τον εαυτό μας ή από τους άλλους. Είναι μία περίοδος όπου η προσωπική μας παρουσία γίνεται ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή, και κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, πρέπει να θυμόμαστε πως ακόμα και τα μικρά πράγματα μπορούν να έχουν μακροχρόνια αντοχή μαζί με αποτελέσματα. Έχουμε πια την ικανότητα να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας χρησιμοποιώντας την προσωπική μας δύναμη, και να αντιμετωπίσουμε μία κατάσταση που μας απασχολούσε εδώ και καιρό και μας είχε απογοητεύσει και αποθαρρύνει. Από την άλλη μεριά, αν παλεύουμε να μάθουμε πώς να κατακτήσουμε την ίδια μας τη δύναμη, χωρίς υπερβολικά μέσα, και πάλι ίσως νιώσουμε ψυχικά κουρασμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της όψης.

 

Η επιρροή του τριγώνου Ήλιου-Πλούτωνα στα ζώδια

 

Κριός

Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας αυτά που σας απασχολούν καθώς ξεκινά μια νέα περίοδος για εσάς. Θα υπάρξει κάποια εύνοια όσον αφορά τον έρωτα, με κάποιον που μόλις γνωρίσατε ή με έναν παρελθοντικό σύντροφο. Αν είστε ελεύθεροι, ακόμα και αν δεν είστε ερωτευμένοι, η αγάπη και το πάθος θα είναι ιδιαίτερα έντονα στην ατμόσφαιρα.

taurus_sign

 

Ταύρος

Αφήστε πίσω το παρελθόν και βρείτε την ευτυχία μέσα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, τους φίλους και τον σύντροφό σας. Θα έχετε έντονη εύνοια στις επικοινωνίες σας και για αυτό είναι πολύ καλή περίοδος να προχωρήσετε τα σχέδιά σας και να βρείτε το δικό σας μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στην ολοκλήρωση.

 

Δίδυμοι

Είναι υπέροχη στιγμή να βάλετε τάξη σε όλα τα ζητήματα που σας απασχολούν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσάς τους Διδύμους να είναι όλα τακτοποιημένα έτσι ώστε να βγείτε νικητές. Τώρα θα έχετε τη διαύγεια που χρειάζεται για να βγείτε από δύσκολες καταστάσεις και να κάνετε τα απαραίτητα βήματα έτσι ώστε να χτίσετε τα θεμέλια για ένα καινούριο αύριο.

 

Καρκίνος

Μία ιδιαίτερα καλή ευκαιρία που θα σας ωφελήσει, έρχεται προς το δρόμο σας. Η αναλυτική σας φύση εντείνεται σε σημείο που θα εκπλαγείτε και οι ίδιοι, ειδικά σε περίπτωση που λάβετε κάποιο τηλεφώνημα που θα σας φανεί υπερβολικό και τελείως ασυνήθιστο. Προσέξτε ιδιαίτερα γιατί κάποιος ίσως προσπαθήσει να σας εξαπατήσει.

 

Λέων

Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για να μην χάσετε μία εκπληκτική ευκαιρία που θα παρουσιαστεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα επαγγελματικά και οικονομικά σας ζητήματα. Να περιμένετε κάποια ξαφνικά έσοδα.

 

Παρθένος

Ψάξτε για μία ευκαιρία ιδιαίτερα σοβαρής φύσης που θα βρεθεί στο δρόμος σας αυτές τις μέρες, καθώς θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Θα είστε σχετικά προσγειωμένοι και φροντίστε να μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να τηρήσετε. Θα ακούσετε κάποια σημαντικά νέα και θα έχουν να κάνουν με τη καριέρα σας ή με οικονομικά ζητήματα, όπως κάποιο δάνειο, κληρονομιά ή κοινά περιουσιακά στοιχεία.

libra_sign

 

Ζυγός

Η συγκεκριμένη όψη σας ζητά να ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας, έτσι ώστε να βελτιωθεί και η παραγωγικότητά σας στην εργασία. Θα έχετε την έντονη ανάγκη να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, πράγμα που μπορεί να είναι συναρπαστικό για εσάς, αλλά ταυτόχρονα θα είναι και κουραστικό. Είναι πολύ καλή περίοδος για κοινωνικοποίηση.

 

Σκορπιός

Κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν θα παρουσιαστούν μπροστά σας. Ίσως είναι φίλοι, παλιοί συνεργάτες ή πρώην σύντροφοι, οι οποίοι θα σας προσφέρουν μία καταπληκτική ευκαιρία. Ήρθε η στιγμή να συμβιβαστείτε μαζί τους, να καταπνίξετε οποιοδήποτε μίσος και να προχωρήσετε. Ξεκινάει ένας νέος κύκλος για εσάς και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

 

Τοξότης

Η καριέρα και η φήμη σας γίνονται η πρώτη σας προτεραιότητα αυτή τη περίοδο και θα κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να τα κρατήσετε στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνετε λόγος κουτσομπολιού, πράγμα που δεν θα το πάρετε πολύ καλά, αλλά θα ήταν καλύτερο να παραμείνετε ψύχραιμοι.

 

Αιγόκερως

Υπάρχει μεγάλη εύνοια σε οτιδήποτε αφορά την εκπαίδευση, τα επαγγελματικά ταξίδια, τις εκδόσεις και τα νομικά ζητήματα. Θα υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες που θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε, αλλά θα ήταν καλύτερο να περιμένετε μερικές μέρες προτού συμφωνήσετε το οτιδήποτε, ακόμα και αν οι προτάσεις που ακούσετε είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.

 

Υδροχόος

Θα υπάρξει αναπάντεχη υποστήριξη από τους άλλους, ψυχολογική αλλά και οικονομική κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Τα οικονομικά ευνοούνται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες και προσέξτε να μην αγνοήσετε μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σας. Να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

pisces_sign

 

Ιχθύες

Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι γύρω σας που έχουν τη θέληση να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν, και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τους το ζητήσετε. Θα παρουσιαστεί ευκαιρία για   μία καινούρια ερωτική σχέση, ή για να αναζωογονήσετε την ήδη υπάρχουσα. Ίσως να αναπτύξετε συναισθήματα για κάποιον που θα σας βοηθήσει με ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

27-8-2014: Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα

27-8-2014: Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα

27-8-2014: Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα

Ο Ήλιος κάνει ό,τι μπορεί αυτήν την στιγμή για να μας βοηθήσει να αποκρυπτογραφήσουμε την πραγματικότητα. Η αντίθεσή του με τον...

Αναγνώριση πηγών: Τρίγωνο Ήλιος- Πλούτων

Αναγνώριση πηγών: Τρίγωνο Ήλιος- Πλούτων

Αναγνώριση πηγών: Τρίγωνο Ήλιος- Πλούτων

O εκφραστικός Ήλιος σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα σήμερα. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να ακολουθήσετε ένα πολύτιμο...

30 Νοεμβρίου 2013: Τρίγωνο Ήλιου –Ουρανού

30 Νοεμβρίου 2013: Τρίγωνο Ήλιου –Ουρανού

30 Νοεμβρίου 2013: Τρίγωνο Ήλιου –Ουρανού

Έχετε νιώσει ποτέ το ένστικτό σας να κορυφώνεται και να σας οδηγεί στην υπέρτατη κατανόηση του εαυτού σας; Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι...

24 Σεπτεμβρίου 2013: Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία

24 Σεπτεμβρίου 2013: Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία

24 Σεπτεμβρίου 2013: Τρίγωνο Αφροδίτης-Δία

Η Αφροδίτη ο πλανήτης του έρωτα, των χρημάτων και της δημιουργικής έκφρασης, μαζί με τον Δία, τον πλανήτη της αφθονίας και της διεύρυνσης...

14 Σεπτεμβρίου 2013: Τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα

14 Σεπτεμβρίου 2013: Τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα

14 Σεπτεμβρίου 2013: Τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2013, η Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό...

Όψεις του Μήνα - Σεπτέμβριος 2012

Όψεις του Μήνα - Σεπτέμβριος 2012

ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ 1/9 Ερμής με Ποσειδώνα 3/9 Αφροδίτη με Κρόνο 7/9 Ήλιος με Δία 10/9 Ήλιος με Ερμή 20/9 Ερμής με Ουρανό, Ερμής με Πλούτωνα 27/9...