Φενγκ σουι και χρημα

Φενγκ σουι και χρημα
<p>Θέλετε γεμάτο πορτοφόλι; Υπάρχει ο τρόπος με το φεγκ σούι να γεμίζει το πορτοφόλι σας. Με την μέθοδο του φεγκ σούι δημιουργείται μια καλή και αρμονική ενέργεια που βοηθά στην απόκτηση χρημάτων. Ασφαλώς τα χρήματα δεν θα έρθουν ουρανοκατέβατα αλλά η μέθοδος του φεγκ σούι θα υποβοηθήσει ώστε να ευδοκιμήσουν οι προσπάθειές μας και να διευκολυνθεί η δυνατότητα της απόκτησης των χρημάτων.

Η εξώπορτα του χώρου της κατοικίας ή της δουλειάς σου είναι εκείνη που υποδέχεται την καλή ενέργεια του πλούτου. Φρόντισε να την έχεις σε άψογη κατάσταση, σαν να περιμένεις τον πιο σπουδαίο επισκέπτη. Αν είναι φθαρμένη, επιδιόρθωσέ την. Μην έχεις μπροστά ή πίσω της διάφορα παρατημένα αντικείμενα, γιατί εμποδίζουν τη ροή της ενέργειας. Επίσης θα πρέπει να μπορεί να ανοίγει διάπλατα. Αφαίρεσε ό,τι την εμποδίζει. Πρόσεξε και το χαλάκι της εισόδου. Να το έχεις καθαρό και σε καλή κατάσταση. 

Η είσοδός σου πρέπει να φωτίζεται άπλετα με φυσικό ή τεχνητό φως. Μην αφήνεις λάμπες καμένες, ακόμα κι αν πρόκειται για έναν κοινόχρηστο διάδρομο. Το όνομά σου στο κουδούνι πρέπει να είναι σαφές και καλογραμμένο. Όχι ένα δυσανάγνωστο χαρτάκι κολλημένο όπως-όπως στο κουδούνι. Δείχνει τη θέση που εσύ πρώτος δίνεις στον εαυτό σου! Αν το κουδούνι δεν χτυπάει ή έχει δυσάρεστο ήχο, άλλαξέ το. 
Επίσης, αν έχεις δίπλα ή επάνω στην είσοδο μια επιγραφή με το όνομα ή την επωνυμία σου, αυτή πρέπει να είναι τοποθετημένη τουλάχιστον στο επίπεδο των ματιών του επισκέπτη, και ποτέ χαμηλότερα. Έτσι, θα σε βρει πιο εύκολα η καλοτυχία. 

Ό,τι έχει σχέση με το φαγητό, σύμφωνα με το φενγκ σούι, συνδέεται άμεσα με τον πλούτο. Και είναι φυσικό, αφού η πρώτη ανάγκη που καλύπτουμε με το χρήμα είναι να τραφούμε. Η συσκευή της κουζίνας λοιπόν, όπου μαγειρεύουμε, παίζει σημαντικό ρόλο. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είναι ολοκάθαρη, και οι εστίες και ο φούρνος της. Το ίδιο ισχύει και με τον φούρνο μικροκυμάτων. 
Θα πρέπει να μην αφήνεις ορισμένα μάτια της κουζίνας εντελώς αχρησιμοποίητα, αλλά να μαγειρεύεις σε όλα εκ περιτροπής. Και να μην βάζεις επάνω της άδειες κατσαρόλες! Κι ακόμα χειρότερα, να μην «ξεχνάς» άπλυτα σκεύη μαγειρέματος. 
Επίσης θεωρείται καλό για το φενγκ σούι η συσκευή να ακουμπά σε τοίχο, ώστε να έχει συμβολική στήριξη. Οι κουζίνες σε πάσο ή νησίδα μπορεί να έχουν στιλ, αλλά από αυτή την άποψη δεν θεωρούνται ιδιαίτερα ευνοϊκές. 

Επειδή ο χώρος όπου παρασκευάζεται το φαγητό συνδέεται τόσο με τον πλούτο, θα πρέπει να δίνεις προτεραιότητα στο να κρατάς ολόκληρη την κουζίνα σου καθαρή, τακτοποιημένη και περιποιημένη. Τα άπλυτα πιάτα στον νεροχύτη, όπως και τα αμέτρητα χρήσιμα και άχρηστα αντικείμενα πάνω στους πάγκους και στο τραπέζι δημιουργούν αρνητική ενέργεια. 

Κάτι ακόμα που έχει σημασία για την προσέλκυση του πλούτου είναι να μην αφήνεις τα ντουλάπια σου να αδειάζουν από τρόφιμα. Καλύτερα να ψωνίζεις λιγότερα και πιο τακτικά, παρά να αφήνεις να σου τελειώνουν οι προμήθειες και να …χάσκουν τα ντουλάπια άδεια μέχρι να τα ξαναγεμίσεις. Στην τραπεζαρία, τοποθέτησε έναν καθρέφτη στον τοίχο, με τρόπο ώστε να μπορεί να καθρεφτίζεται το φαγητό που σερβίρεις στο τραπέζι. Έτσι διπλασιάζονται συμβολικά και η τροφή και ο πλούτος σου. 
Να έχεις όμως υπόψη σου πως οπουδήποτε έχεις ένα καθρέφτη, αυτός δεν πρέπει να αποτελείται από ψηφίδες ή κομμάτια αλλά να είναι ενιαίος. Διαφορετικά «κομματιάζεται» ο πλούτος σου αλλά και η δική σου καλή ενέργεια γενικά. Όταν δεν χρησιμοποιείς το τραπέζι στην τραπεζαρία και στην κουζίνα, βάλε στο κέντρο του ένα μπολ, καλάθι ή πιατέλα με ωραία φρούτα. Ή ένα βάζο με λουλούδια, που όμως θα πρέπει να είναι ολόφρεσκα και να πετάγονται μόλις μαραθούν. 

Στο φενγκ σούι το νερό συνδέεται άμεσα με τον πλούτο. Τα σιντριβανάκια και τα ενυδρεία είναι από τα γνωστότερα διακοσμητικά στοιχεία που φέρνουν οικονομική καλοτυχία. Μπορείς να τοποθετήσεις ένα τέτοιο δίπλα στην είσοδό σου ή, αν έχεις μια επιχείρηση, κοντά στην ταμειακή μηχανή. 
Οι διαρροές του νερού θεωρούνται απώλειες και για το πορτοφόλι σου. Φρόντισε λοιπόν να μην υπάρχουν στο σπίτι ή στον χώρο της δουλειάς σου χαλασμένες βρύσες ή άλλα υδραυλικά που στάζουν. 
Στην τουαλέτα, να τραβάς το καζανάκι με κατεβασμένο το καπάκι. Και να το αφήνεις έτσι: απαράβατη αρχή του φενγκ σούι είναι οι κλειστές λεκάνες και οι κλειστές πόρτες στις τουαλέτες. Και αν οι σωλήνες από αποχετεύσεις είναι ορατοί σε κάποιο σημείο του σπιτιού, κάλυψέ τους με γυψοσανίδα. 

Ως προς το ντύσιμό σου, υπάρχει μια αντίληψη που συμβουλεύει, αν θέλεις να πλουτίσεις, να ντύνεσαι συχνά σε χρώματα του μετάλλου (λευκό, ασημί αλλά όχι γκρι, χρυσαφί) και του νερού (που για το φενγκ σούι είναι το μαύρο και το πολύ σκούρο μπλε). Αν θέλεις περισσότερη φήμη, να φοράς χρώματα της φωτιάς (κόκκινο, πορτοκαλί, ροζ). 

Τέλος, αν βρίσκεσαι σε αναζήτηση δουλειάς, να μερικά μυστικά του φενγκ σούι για την περίπτωση: Βάλε πίσω από την εξώπορτά σου ένα μικρό άγαλμα ελεφαντάκι, με την προβοσκίδα του ανασηκωμένη. Στερέωσε στην πλάτη του έναν κρύσταλλο χαλαζία. Και φαντάσου ότι σε μεταφέρει στη δουλειά που θέλεις να αποκτήσεις.

Με την βοήθεια του φεγκ σούι και την δική σας θετική ενέργεια όλα μπορούν να πάνε καλά.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Η Τυχερη Γατα!

Η Τυχερη Γατα!

Η Τυχερη Γατα!

Θέλετε χρήματα και τύχη; Γνωρίζετε την τυχερή γάτα; Η τυχερή γάτα χρησιμοποιείται στο Φενγκ Σούι. Η χρήση της τυχερής γάτας θεωρείται...

Η Πηγη του Χρηματος!

Η Πηγη του Χρηματος!

Η Πηγη του Χρηματος!

Υπάρχει κάποιος τόπος που ρέει το χρήμα; Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν τα χρήματα ως μέτρο της δύναμης της ζωής. Όταν έχουμε...

Εννοιες των Χρηματων!

Εννοιες των Χρηματων!

Εννοιες των Χρηματων!

Τι σημαίνουν τα χρήματα; Τα χρήματα σημαίνουν πολύ περισσότερα από το νόμισμα, χάρτινο ή πλαστικό για την απόκτηση αγαθών και υπηρεσιών....

Ο Πλουτος του Ενυδρειου

Ο Πλουτος του Ενυδρειου

Ο Πλουτος του Ενυδρειου

Μπορείτε να φανταστείτε που κρύβεται το χρήμα; Τα ενυδρεία είναι μια όμορφη και ισχυρή θεραπεία της μεθόδου του feng shui για να...

Εννοιες των χρηματων

Εννοιες των χρηματων

Εννοιες των χρηματων

Τι σημαίνουν τα Χρήματα; Τα χρήματα σημαίνουν πολύ περισσότερα από το νόμισμα, χαρτί ή πλαστικό για την απόκτηση αγαθών και υπηρεσιών. Το...

βαζο πλουτου

βαζο πλουτου

βαζο πλουτου

Πώς να δημιουργήσετε ένα φενγκ σουι βαζο πλουτου προκειμένου να προσελκύσετε περισσότερα χρηματα και πλουτο στη ζωη σας....