Μανώλης

Μανώλης
<p>Είμαι  επαγγελματίας αστρολόγος, διεθνώς προσανατολισμένoς  αστρολόγος με  εκτεταμένη εμπειρία στο γράψιμο για τα περιοδικά προτού εκδώσω δύο βιβλία με εξειδίκευση στην Αστρολογική Ψυχολογία. Έχω μελετήσει την αστρολογία για πάνω από 35 χρόνια.

Με την κατανόηση της αστρολογίας και του δικού σας  γενέθλιου χάρτη, γίνεται πολύ πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε όλες  τις προκλήσεις της ζωής  - από τα καθημερινά διλήμματα σε μεγάλα διλήμματα της ζωής – κατανοώντας έτσι τον εαυτό σας και τους γύρω σας σε πολύ μεγαλύτερο βάθος.

Ανακαλύψετε το πραγματικό δυναμικό  σας και την πορεία  σας σε αυτή τη ζωή ...

Πάρτε το αύριο σας χέρια σας !!!


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ:

Ερωτική Αστρολογία

Ταρώ

Astrology and Self-improvement

Psychological Astrology

Αριθμολόγος

Καρμική Αστρολογία

 

Η σοφία  της αστρολογίας  θα σας βοηθήσει να περπατήσετε μια νέα πορεία της σαφήνειας και της αντοχής. Γνωρίζουμε όλοι, σε κάποιο επίπεδο, ότι η αυτογνωσία είναι το κλειδί για την ευτυχία, την επιτυχία και την παραγωγικότητα.

Χρησιμοποιώ  μια αναπτυξιακή προοπτική που βλέπει τον  γεννέθλιο χάρτη σας  ως ένα  γεωγραφικό χάρτη που αποσκοπεί στη δημιουργία  νοήματος και  προσωπικής  ικανοποίησης  στη ζωή σας. Αυτή η προσέγγιση είναι ιδιαίτερα καλό για απαιτητικούς σκοπούς, καθώς και την κατανόηση των σημερινών  σας καταστάσεων.

Το κλειδί για κάθε επιτυχία στη ζωή εξαρτάται από την ύπαρξη ισχυρών, καλά αναπτυγμένων, δυναμικών, φωτεινών και αναπτυσσόμενων εσωτερικών πλανητών. Όσοι γεννήθηκαν με τους πιο θετικούς και υγιείς λειτουργίες πλανητών αυτόματα είσαστε οι πιο επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι. Για τους υπόλοιπους από εμάς, είναι ζωτικής σημασίας στη συνέχεια να μαθαίνουμε πώς να αυτο-αναπτύξουμε τους ασθενέστερους ή λιγότερους ανεπτυγμένους πλανήτες μας.

Αν δεν το κάνουμε αυτό,  τα προβλήματα, οι δυσκολίες και οι  απογοητεύσεις στη ζωή μας  θα συνεχιστούν !!!

 

 

  ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ - ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ - ΧΩΡΙΣΜΟΣ

                           ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ - ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ 


 

                      

      Όλα τα προβλήματα στη ζωή εξαρτιούνται  από την ανθρώπινη αδυναμία!


Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να μάθουμε μαζί, μπορείτε να μάθετε πώς να καταλάβετε καλύτερα τους άνδρες και να τους κάνετε να σε καταλάβουν και αυτοί .

Μπορείτε να μάθετε τα λάθη που κάνετε από την αρχή της γνωριμίας σας, και να εντοπίσετε εάν είναι αυτός ο «κος τέλειος» ή είναι απλά «χάσιμο χρόνου». Πρέπει να δούμε τα πράγματα ρεαλιστικά, και χωρίς την πρεμούρα να τα φτιάξουμε με κάποιον απλά και μόνο για να έχουμε σχέση, και έτσι να θυσιάσουμε πολύ περισσότερα από ότι είμαστε έτοιμες!

Θυσιάζετε τα πάντα στον βωμό της «χημείας» ακόμη και την λογική και το προφανές, απλά και μόνο για να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε μία περιοχή που ονομάζεται «σχέση» αλλά δεν έχει καμία «σχέση» με αυτό που αισθάνεται ό άνδρας. Κάποιες γυναίκες θα συνεχίσουν να ανέχονται έναν άντρα που δεν τις φέρεται καλά. Ακόμα και για μήνες ή χρόνια…

 

                                               

                                           Αλλά γιατί να το κάνει αυτό μια γυναίκα;

 

Για να το θέσω απλά, οι γυναίκες μπερδεύουν την δυνατή έλξη που νιώθουν για έναν άντρα με μια πιο βαθιά “σύνδεση”. Όσες το κάνουν αυτό είναι καταδικασμένες να καταλήξουν σε αποτυχημένες σχέσεις με τους “λάθος” άντρες.

Το μόνο πράγμα που βλέπουν σε αυτόν και το οποίο τις κάνει να μένουν μαζί του είναι η “δυνατότητα” που έχει να αλλάξει, να επικοινωνήσει και να μοιραστεί μαζί τους τα συναισθήματα του. Η δυνατότητα και πιθανότητα για κάτι καλύτερο και η δυνατότητα να αλλάξει και να γίνει καλύτερος εραστής, σύντροφος, οτιδήποτε…Σκέφτονται μέσα τους «μόλις δει τι καλή που είμαι, πόσο ταιριάζουμε σίγουρα θα αλλάξει» και θα φερθεί καλύτερα και θα καταλάβει ότι είμαι η κατάλληλη για αυτόν. Η αλήθεια είναι ότι ένας άνδρας μπορεί να είναι απελπιστικά κακός σε αυτά τα πράγματα απλά και μόνο γιατί «δεν είναι σε καλή φάση» εκείνο το διάστημα . Και κάτι ακόμα πιο σημαντικό. Δεν είναι καν σε μία φάση της ζωής του όπου ξέρει πώς να αναπτύξει μια πιο βαθιά σχέση ή πώς να είναι αφοσιωμένος σε αυτή και ούτε και ενδιαφέρεται να κάνει κάτι τέτοιο – με ΚΑΝΕΝΑ! Αλλά βαθιά μέσα τους οι γυναίκες πιστεύουν πως αν προσπαθήσουν σκληρά, αυτό αρκεί και θα αναπληρώσει αυτό που λείπει από την σχέση. Πιστεύουν πως θα μπορούσε να γίνει κάποιος άλλος μαζί τους… και ότι αυτό θα ήταν εύκολο και για τους δύο. Αυτό κι αν είναι μάχη χαμένη εκ των προτέρων… Όμως αν δεν δεχτείς ότι πολλές γυναίκες κάνουν κάτι τέτοιο ΚΑΙ πως και ΕΣΥ θα μπορούσες να το κάνεις σε κάποιο βαθμό, ΠΟΤΕ δεν θα έχεις με τους άντρες την επιτυχία που επιλέγεις και επιθυμείς. Έλα ΤΩΡΑ να ξανά γράψουμε μαζί το πεπρωμένο σου !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!