Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/03 – 8/03/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/03 – 8/03/2015
<p>Στον ουράνιο θόλο αρχίζει τα ερωτικό παιχνίδι της άνοιξης, η Αφροδίτη είναι σε μεγάλη διέγερση με πλήθος όψεων και ο Άρης καθορίζει την λίμπιντο σε εξωτερικό επίπεδο, ενώ ο Πλούτωνας σε εσωτερικό. Έχουμε περάσει μέσα από μια πολύ ενδιαφέρουσα, αν και δύσκολη, Πανσέληνο και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μεγάλα ανοίγματα στις σχέσεις σας, μεγάλα ξεκαθαρίσματα, παραδοχές, αποκαλύψεις και νέα ξεκινήματα. Για να δούμε ανά ζώδιο πώς θα κυλήσει αυτό το βαθιά ερωτικό σαββατοκύριακο.

Κριός

Είστε σε έντονα ερωτική περίοδο. Και αυτό το σαββατοκύριακο, όπως και όλο αυτό το διάστημα, είστε κοντά σε ταύρους και Ζυγούς που σας έλκουν ακόμα κι αν δεν ταιριάζετε, ενώ και με τους Τοξότες και τους Αιγόκερους έχετε θερμή ανταλλαγή ενέργειας. Ίσως, λόγω της συνόδου του Άρη από το ζώδιό σας με τον Ουρανό να νιώθετε έτοιμοι για ένα μεγάλο ξεκίνημα, για μια σχέση έξω από όρια και συμβάσεις, ενώ οι δεσμευμένοι προσπαθείτε να φέρετε το ταίρι σας στην θερμή κατάσταση που είστε κι εσείς.

Ταύρος

Μια εξαιρετικά δυναμική ψυχική ενέργεια σας σπρώχνει να αναζητήσετε τον έρωτα αυτό το σαββατοκύριακο, ειδικά οι αδέσμευτοι. Έχετε την τάση να σας έλκουν οι Κριοί, οι Δίδυμοι ίσως, οι Παρθένοι, αλλά και οι Τοξότες και οι Υδροχόοι, παρά το γεγονός ότι αυτά είναι ζώδια με τα οποία συνήθως δεν έχετε καλή συμβατότητα. Οι δεσμευμένοι θέλετε να ξεκαθαρίσετε με τον σύντροφό σας ότι χρειάζεστε πάθος, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθείτε για μια επανασύνδεση με κάποιο παλιό σας ταίρι κάτω από την επίδραση της θετικής όψης της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Δία.

Δίδυμοι

Έχετε πολύ έντονη την ανάγκη να φλερτάρετε και να κυκλοφορήσετε, αλλά έχετε και μια συναισθηματική φόρτιση. Η καλή σχέση του Ερμή που είναι κυβερνήτη σας με την Αφροδίτη, σας κάνει να έλκεστε από άλλους Διδύμους, Ταύρους και Ζυγούς, ενώ η αντίθεση με τον Δία πιθανόν να σας φέρει κάποια ανασφάλεια αν σχετίζεστε με Λέοντα ή Τοξότη. Το παρελθόν προσπαθείτε να το βγάλετε από την πρίζα, θέλετε να νιώσετε ελεύθεροι και έτοιμοι για νέες περιπέτειες.

Καρκίνος

Το γεγονός ότι η Σελήνη είναι στον Ζυγό σας κάνει πολύ κοινωνικούς και αυτό το σαββατοκύριακο θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να φλερτάρει χαριτωμένα. Σας έλκουν πολύ οι Αιγόκεροι, ενώ ίσως να αντιμετωπίσετε κάποιους θυμούς γενικά και ειδικότερα αν έχετε σχέση με Κριούς. Είστε σε μια πολύ φορτισμένη συναισθηματικά περίοδο και προσπαθείτε να επιβάλλετε στον σύντροφο σας κανόνες συμπεριφοράς αν είστε δεσμευμένοι, αλλά δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να το πετύχετε αυτό με την ένταση.

Λέων

Η δυνατή σύνοδος του Ήλιου που είναι κυβερνήτης σας με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς σας φέρνει – εκτός από μια ροπή ερωτική προς το ζώδιο των Ιχθύων – και μια γενικότερη ρομαντική διάθεση, μια τάση να εξωραΐσετε ανθρώπους και καταστάσεις για χάρη του έρωτα ενώ δεν αποκλείεται, λόγω του ανάδρομου Δία στο ζώδιό σας σε έντονη σχέση με την Αφροδίτη να θελήσετε να σκεφτείτε μια πολύ παθιασμένη επανασύνδεση, ειδικά αν αφορά άτομα από το ζώδιο του Ζυγού ή του Ταύρου.

Παρθένος

Έχετε περάσει μέσα από μια δύσκολη Πανσέληνο και αυτό το σαββατοκύριακο θέλετε να το ρίξετε έξω, να δείτε ανθρώπους που αγαπάτε, να περάσετε ήσυχα και όμορφα με πολύ δικούς σας ανθρώπους. Το εξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη, οι πολλές όψεις της Αφροδίτης και η καλή σχέση του Κρόνου από τον Τοξότη με την Σελήνη από τον Ζυγό σας κάνουν ψυχικό καλό, αλλά η αντίθεση του Ερμή με τον ανάδρομο Δία από τον Λέοντα πιθανόν να σας  φέρει κάποια άλυτα προβλήματα από το παρελθόν. Έλκεστε πολύ από Ζυγούς, άλλους Παρθένους, Διδύμους και Αιγόκερους, αλλά και Ταύρους.

Ζυγός

Η Σελήνη είναι στο ζώδιό σας, η Αφροδίτη πραγματοποιεί πάρα πολλές όψεις και νιώθετε πιο συναισθηματικοί από ποτέ. Οι δεσμευμένοι έχετε την τάση να ρίξετε τους τόνους μιας κάποια αντιπαράθεσης με τον σύντροφό σας για να εξασφαλίσετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο. Οι αδέσμευτοι είστε πολύ κοντά σε Κριούς, Καρκίνους, Τοξότες και Υδροχόους, ενώ όποια συνεννόηση επιχειρείτε με Σκορπιούς θα είναι προβληματική. Γενικά το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα ρίξει μια κάποια συναισθηματική σκιά, αλλά ξέρετε να αντιμετωπίζετε τις ψυχικές τρικυμίες.

Σκορπιός

Με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα νιώθετε αρκετές δυσκολίες να εκφράσετε τα αισθήματά σας, ειδικά αν έχετε κάποια σχέση ή συναισθηματική εμπλοκή με Ζυγούς, Ταύρους ή Κριούς. Ωστόσο η Σελήνη από τον Ζυγό θα φροντίσει να απαλύνει την ψυχική σας διάθεση και δεν θα σας αφήσει να βυθιστείτε σε μαύρες σκέψεις. Κάποιοι φίλοι θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στο να βγείτε αυτό το σαββατοκύριακο, να διασκεδάσετε και ίσως να συναντήσετε και κάποιο πρόσωπο αν είστε αδέσμευτοι που θα ενδιαφέρεται να ξεκλειδώσει το μυστήριό σας και να σας ακούει προσεκτικά. Αν είστε δεσμευμένοι προτιμείστε να μην ρίξετε νερό στο μύλο των αντιπαραθέσεων.

Τοξότης

Με τον Κρόνο από το ζώδιό σας να έχει άριστη σχέση με την Σελήνη από τον Ζυγό, με τον ανάδρομο Δία να είναι σε τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη να είναι πολύ καυτός και τον Ήλιο να είναι σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα ζείτε ένα από τα πιο ερωτικά σαββατοκύριακα της ζωής σας! Είναι πολύ πιθανόν, ειδικά κάποιοι από εσάς που έζησαν πρόσφατα έναν χωρισμό, να έχετε μια πολύ μεγάλη έκπληξη και μια επανασύνδεση, εδικά αν το πρόσωπο που σας απασχολεί είναι Ταύρος ή  Ζυγός. Έχετε δυνατά συναισθήματα και οπωσδήποτε έχετε ζήσει μια μεγάλη ένταση που θέλετε να την κάνετε θεμέλιο μιας καλής μελλοντικής εξέλιξης.

Αιγόκερως

Οι κυβερνήτες του ζωδίου σας, Κρόνος, Ερμής και Αφροδίτη, σας βοηθάνε να γίνετε πολύ κοινωνικοί και ερωτικοί. Σας έλκουν οι ταύροι, οι άλλοι Αιγόκεροι, οι Ζυγοί, αλλά και οι Κριοί, οι Υδροχόοι, οι Καρκίνοι – κυρίως οι Καρκίνοι. Η έντονη λίμπιντο που σας απασχολεί συμβαδίζει με μια μεγάλη συναισθηματικότητα, γεγονός που θα σας βοηθήσει πολύ να περάσετε ένα ωραίο και θερμό ερωτικά σαββατοκύριακο με τον σύντροφό σας, ενώ και οι αδέσμευτοι θα νιώσετε ότι κάποιο άτομο έχει στρέψει τα φώτα του ενδιαφέροντός του επάνω σας.

Υδροχόος

Η σύνοδος του Ουρανού από τον Κριό με την Αφροδίτη σας φέρνει πολύ κοντά με Ζυγούς και Ταύρους, ενώ δεν αποκλείεται να σας έλκουν και άλλοι Υδροχόοι. Είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση της ζωής σας γενικά και κερδισμένοι από την άποψη του να καταφέρουν να σας διεγείρουν συναισθηματικά και ερωτικά θα είναι όσοι καταλάβουν την ανάγκη σας για επιτυχία, όσοι σας συμπαρασταθούν και όσοι αποδειχτούν εξίσου φιλόδοξοι και πρωτοπόροι με εσάς. Αυτό σημαίνει ότι είστε πολύ κοντά ερωτικά με συνεργάτες σας που σας ενώνουν κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες.

Ιχθείς

Η δυνατή σύνοδος του Ποσειδώνα με τον Ήλιο στο ζώδιό σας θα σας φέρει κοντά σε Λέοντες, ενώ το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Κρόνο, εκτός από άλλες συνέπειες, σας δημιουργεί και κάποιους τριγμούς αν έχετε σχέση με Αιγόκερω. Γενικά είναι ένα καλό σαββατοκύριακο, με την Σελήνη στον Ζυγό να σας κάνει πιο κοινωνικούς και ερωτικούς, με μια διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και την εξωτερική σας εμφάνιση, γεγονός που δεν θα περάσει απαρατήρητο και θα σας φέρει άμεσα αποτελέσματα σε επίπεδο φλερτ, τόσο αν είστε δεσμευμένοι όσο και – πολύ περισσότερο – αν είστε αδέσμευτοι. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Και ενώ λέγαμε ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο, και σε τόσο όμορφες όψεις, η ζωή μας η ερωτική θα ήταν μέλι – γάλα, έρχεται μια δύσκολη...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/09 - 4/09/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/09 - 4/09/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 3/09 - 4/09/2015

Και να που ήδη είμαστε στον Οκτώβριο, έναν μήνα πολύ γλυκό για τις ερωτικές σχέσεις, έναν μήνα που υπόσχεται να μας χαρίσει σταθερότητα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 8/08- 9/08/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 8/08- 9/08/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 8/08- 9/08/2015

Με μια πολύ δυνατή Σελήνη στους Διδύμους να βάζει γρίφους στον έρωτα και μια μεγαλειώδη σύνοδο ανάμεσα στον Ήλιο και την Αφροδίτη, αλλά...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Με την Αφροδίτη πια στον φλογερό Λέοντα και μια Σελήνη στον Υδροχόο να δίνει τάσεις ανεξαρτησίας και διάθεση για άγριο φλερτ, το...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/04 – 5/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/04 – 5/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/04 – 5/04/2015

Σαββατοκύριακο και Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό; Ψυχραιμία γιατί έχουν να γίνουν πολλά! Η Πανσέληνος αυτή, που θα γίνει το Σάββατο,...

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Μέσα στο σαββατοκύριακο αυτό η Αφροδίτη πλησιάζει κι άλλο τον Άρη, καθώς ολοκληρώνεται η όψη εξαγώνου μεταξύ τους και αυτό θα κάνει την...