Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Η Αφροδίτη στον Λέοντα: Προβλέψεις ανά Ζώδιο
<p>Η Αφροδίτη αυτήν την χρονιά έχει μια παραξενιά: θα αφήσει «εκτός» τα ζώδια του Τοξότη, του Αιγόκερου του Υδροχόου και των Ιχθύων. Κάνοντας ένα γενναίο ξεκαθάρισμα, αφού σχεδόν όλο το καλοκαίρι, από τον Ιούλιο μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου, θα είναι ανάδρομη, θα μας δώσει πολλές ευκαιρίες να ανασυνταχθούμε συναισθηματικά, αλλά και οικονομικά. Αυτήν την στιγμή, από τον ηγεμονικό Λέοντα, μέχρι τις 19 Ιουλίου, θα μας κάνει να δούμε την λαμπερή πλευρά της ζωής, αλλά θα αυξήσει και τον εγωισμό. Δεν προβλέπεται να έχουμε δράματα σε έναν χωρισμό για παράδειγμα, σηκώνουμε φρύδι, χαμογελάμε αινιγματικά και πάμε παρακάτω. Ας δούμε σε ποιους τομείς θα έχει κάθε ζώδιο επιρροή από την Αφροδίτη στον Λέοντα, λοιπόν.

Κριός

Μάλιστα! Αυτή είναι μια αξιόλογη Αφροδίτη, η οποία από τον άκρως φιλικό σας Λέοντα, φωτίζει τα ζητήματα της ευρείας κοινωνικότητας, σας κάνει πολύ εξωστρεφείς αλλά και πολύ δημοφιλείς, ό,τι πρέπει για να ανέβει και η διάθεση, αλλά και η λίμπιντο. Θα γνωρίσετε πολλούς νέους ανθρώπους κύρους, οι οποίοι πιθανόν να γοητευτούν τόσο από την προσωπικότητά σας, ώστε να σας ανοίξουν αναπάντεχα όλες οι κλειστές πόρτες!

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στον ευαίσθητο 4ο Οίκο σας, ο οποίος παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ζωή σας, όλες σας οι οικογενειακές σχέσεις γλυκαίνουν, παίζετε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να εξομαλυνθούν πιθανές εντάσεις, είστε αφοσιωμένοι στο ταίρι σας, εισπράττετε αγάπη και αναγνώριση από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Εννοείται ότι σας έλκουν οι Λέοντες, ενώ πιθανόν να ωριμάζει μέσα σας η ιδέα να κάνετε ένα παιδί με τον σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Υπέροχη επιρροή, που σηματοδοτεί για τους Διδύμους όμορφες φιλίες, οι οποίες μπορεί όμως και να εξελιχθούν σε φλογερές σχέσεις. Η διάθεσή σας να αποδείξετε την αξία σας αυξάνει, έχετε καλό λέγειν, καλή επικοινωνία με τα πλήθη και αν η εργασία σας απαιτεί οποιουδήποτε είδους δημοσιότητα λάμπετε και αστράφτετε! Πολύ καλή επιρροή δέχονται και τα οικονομικά σας, αφού έχετε εύνοια σε κάθε εμπορικό τομέα, ενώ κυριολεκτικά ανοίγουν δρόμοι μπροστά σας.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στον 2ο Οίκο σας έχετε πολύ καλή επιρροή μέχρι τις 19 Ιουνίου σε θέματα που έχουν να κάνουν με την περιουσία σας. Και ενώ η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας ταλαιπώρησε με δύσκολες όψεις, από τον Λέοντα σας επιφυλάσσει το πιο γλυκό της πρόσωπο, με τρομερή εύνοια σε επίπεδο οικονομικό, ειδικά σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και σε επίπεδο μόνιμων και σταθερών σχέσεων που θα γίνουν πολύ ουσιαστικές.

Λέων

Είστε οι λαμπεροί οικοδεσπότες του πιο όμορφου ίσως πλανήτη. Η Αφροδίτη εγκαθίσταται στο ζώδιό σας, αλλά θα επιστρέψει και ανάδρομη μέσα στο καλοκαίρι σε εσάς, αφού κάνει ένα καλό πέρασμα από την Παρθένο, το οποίο επίσης θα σας ευνοήσει. Είστε ακραία γοητευτικοί, μπορείτε να κυνηγήσετε τον έρωτα, τακτοποιείτε – με μια δόση εγωισμού, είναι αλήθεια – τις εκκρεμότητες με τους συντρόφους και γενικά με όσους είναι γύρω σας, αλλά έχετε και την δυνατότητα να είστε πολύ αποφασιστικοί σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Η Αφροδίτη φωτίζει τον 12ο Ηλιακό σας Οίκο, την κάμαρα με τα μυστικά και το παρελθόν αναδύεται μπροστά σας, για να μπορέσετε να έχετε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα. Σας έλκουν μυστηριώδεις άνθρωποι, αυξάνεται τρελά η διαίσθησή σας, γίνεστε πολύ τολμηροί κυνηγώντας τα όνειρα σας, τα οποία τα συνδέετε με παράξενες αισθήσεις, είστε ευαίσθητοι σε μηνύματα έξω από το ορατό φάσμα!

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον πολύ σημαντικό 11ο Οίκο, ανοίγουν τρομερές πιθανότητες. Με τις πάρα πολύ θετικές όψεις που θα έχει ο πλανήτης ο οποίος κυβερνάει το ζώδιό σας, θα σας κάνει να έχετε πολλές κοινωνικές επαφές, να γίνετε πολύ δημοφιλείς, αλλά και να συνδέσετε την προσωπική σας ευτυχία με μεγαλύτερα οράματα και μεγαλύτερη συμμετοχή στα κοινά. Έμπνευση και δημιουργικότητα θα εκτοξευθούν και θα σας φέρουν και οικονομικά οφέλη.

Σκορπιός

Υπέροχα νέα για τα επαγγελματικά σας θα σας φέρει το πέρασμα της Αφροδίτης από τον χώρο των εργασιακών θεμάτων, των φιλοδοξιών και των επιτεύξεων, της ανάδειξης των ικανοτήτων σας. Και όχι μόνον εγκαθίσταται εδώ, αλλά έχει και πολύ τυχερές όψεις οι οποίες σηματοδοτούν μεγάλη εύνοια. Μην αφήσετε το παράθυρο μέχρι τις 19 Ιουλίου να πάει χαμένο, δραστηριοποιηθείτε και αδράξτε το νήμα που οδηγεί στην επίτευξη των στόχων σας!

Τοξότης

Αν και η Αφροδίτη δεν θα σας επισκεφθεί μέσα στην χρονιά, όπως και τα υπόλοιπα τρία ζώδια μέχρι το κλείσιμο του ζωδιακού, σας ευνοεί αφάνταστα με την είσοδό της στον 9ο Ηλιακό σας Οίκο. Προσέξτε μια τέλεια συγκυρία: η Αφροδίτη βρίσκεται στον Οίκο που κυβερνάει ο δικός σας ο κυβερνήτης, ο Δίας, και θα βρεθεί και σε άψογη συνεργασία μαζί του! Ευνοείστε σε θέματα μεγάλων ταξιδιών, έρευνας, φιλοσοφίας, αλλά δεν αποκλείεται και μια τρελά ρομαντική σχέση με κάποιον πολύ αξιόλογο άνθρωπο!

Αιγόκερως

Έχετε την Αφροδίτη ακριβώς στον Οίκο των ακραίων ερωτικών σχέσεων και θα παραμείνει εδώ, με ένα διάλλειμα, σχεδόν όλο το καλοκαίρι! Πιο καυτά νέα, δεν μπορούσατε να ελπίζετε. Αν και εξωτερικά δείχνετε να σας ενδιαφέρει πολύ το εργασιακό πεδίο, εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα ότι χωρίς σφοδρό σωματικό έρωτα, δεν τα βγάζετε πέρα! Ωραία, η Αφροδίτη σας υπόσχεται άπλετες συγκινήσεις, που θα σας ξεσηκώσουν!

Υδροχόος

Ανήκετε στα ζώδια που θα πάρουν το αίμα τους πίσω το 2016 – αφού τότε θα σας κάνει επίσκεψη η Αφροδίτη. Όμως όλο το καλοκαίρι σας ευνοεί απίστευτα σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μόνιμες σχέσεις και με τις συνεργασίες σας. Φαντάζετε στους άλλους πολύ γοητευτικοί, βρίσκετε εύκολα τρόπους να αντλήσετε και αγάπη και εμπιστοσύνη από όσους είναι γύρω σας και έχετε και ως αποτέλεσμα αυτού πολύ καλά οικονομικά νέα.

Ιχθείς

Με την Αφροδίτη στον 6ο Ηλιακό σας Οίκο γίνεστε πολύ δοτικοί. Ταυτόχρονα έχετε μεγάλη σωματική ζωτικότητα, ενδιαφέρεστε για την εμφάνισή σας, δείχνετε λαμπεροί και ερωτικοί όσο ποτέ. Από την άλλη, πάγια προβλήματα τα οποία σας ταλαιπωρούν με δημόσιες υπηρεσίες λύνονται, ενώ αν εργάζεστε στον τομέα παροχής υπηρεσιών – ειδικά στην υγεία, την εστίαση ή την φιλοξενία – έχετε πολύ μεγάλη εύνοια. Δεν θα είναι περίεργο από τέτοιους χώρους να έχετε και μια έντονη ερωτική σχέση

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στον Ταύρο: επιρροές ανά ζώδιο

Αφροδίτη στον Ταύρο: επιρροές ανά ζώδιο

Αφροδίτη στον Ταύρο: επιρροές ανά ζώδιο

Η μεγαλειώδης Αφροδίτη περνάει στον χώρο που έχει νυχτερινή κυριαρχία, στον Ταύρο. Είναι μια σημαντική διέλευση για κάθε ζώδιο με...

Αφροδίτη στον Ζυγό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Αφροδίτη στον Ζυγό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Αφροδίτη στον Ζυγό: Επιρροή ανά Ζώδιο

Από τις 8 Νοεμβρίου ως τις 5 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, στο το οποίο είναι κυβερνήτης. Έτσι μας επηρεάζει...

Aνάδρομη Αφροδίτη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Aνάδρομη Αφροδίτη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Aνάδρομη Αφροδίτη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα έχει το στίγμα της ανάδρομης Αφροδίτης, που έρχεται να προστεθεί στην ουράνια χορογραφία του...

Είσοδος Αφροδίτης στην Παρθένο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Είσοδος Αφροδίτης στην Παρθένο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Είσοδος Αφροδίτης στην Παρθένο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Το γεγονός ότι η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, είναι θετικό για αυτήν την τόσο θερμή περίοδο, που χρειαζόμαστε περισσότερο την λογική...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/06 – 14/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/06 – 14/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/06 – 14/06/2015

Ένα σαββατοκύριακο με την Σελήνη στον Ταύρο, δεν μπορεί παρά να είναι παθιάρικο, ερωτικό, αισθησιακό! Θα έχει και λίγη κτητικότητα, έτσι;...

Αστρολογικό Δελτίο 13-8-2014

Αστρολογικό Δελτίο 13-8-2014

Αστρολογικό Δελτίο 13-8-2014

Μια πολύ έντονη και δυναμική Σελήνη στον Κριό θα έρθει να υποδεχτεί την Αφροδίτη στον Λέοντα, με μια καταπληκτική όψη τριγώνου. Το...