Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/06 – 14/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/06 – 14/06/2015
<p>Ένα σαββατοκύριακο με την Σελήνη στον Ταύρο, δεν μπορεί παρά να είναι παθιάρικο, ερωτικό, αισθησιακό! Θα έχει και λίγη κτητικότητα, έτσι; Δεν είναι κακό, η αγάπη θέλει και τα νάζια της, θέλει και τις αποδείξεις της για να ριζώσει και να ανθίσει. Θα είμαστε όλοι πολύ κοινωνικοί, λογικό με την Αφροδίτη και τον Δία στον Λέοντα, και μάλιστα με πολύ θετικές όψεις. Δώστε λίγη προσοχή σε «παράξενες όψεις, που θα διαχύσουν όμορφη ενέργεια αυτό το διήμερο: η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα είναι σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό στον Ζυγό, εξαιρετική επιρροή για νέους έρωτες, με μεγάλη σημασία! Επίσης ένα ήμισυ του τετραγώνου που κάνει η Αφροδίτη με τον Άρη από τους Διδύμους, μπορεί να είναι η καραμπόλα που θα μας στείλει σε νέες αγκαλιές! Ας δούμε αναλυτικά τι περιμένει το κάθε ζώδιο στο ερωτικό παιχνίδι.

Κριός

Είστε πολύ κοινωνικοί αυτόν τον καιρό και καλά κάνετε. Ειδικά την Κυριακή, με την απόλυτη σύνοδο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σας τον Άρη στους Διδύμους, η δημοτικότητά σας εκτοξεύεται. Κάντε οι αδέσμευτοι μετρημένα βήματα στο φλερτ, στοχοποιείστε την αγάπη, μην παίζετε δεξιά και αριστερά, προσηλωθείτε σε ένα ποθητό πρόσωπο και θα δείτε ότι θα έχετε επιτυχία. Οι δεσμευμένοι προσέξτε λίγο τις αφορμές για ζήλια και καυγά.  Σας έλκουν γενικά πολύ οι Λέοντες και οι Δίδυμοι.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιό σας είναι εγγύηση για άκρατο συναισθηματισμό! Είστε πολύ δημιουργικοί, κυνηγάτε την ομορφιά, μετράει αυτή τη στιγμή πολύ για εσάς κάθε λέξη που θα πει ο σύντροφός σας ή το άτομο που σας ενδιαφέρει, μια όμορφη στιγμή μπορεί να σας στείλει στα ουράνια, μια αστοχία θα σας στοιχίσει πολύ γιατί δεν έχετε και μεγάλη διάθεση για συγγνώμες. Οι αδέσμευτοι έχετε μια ροπή προς την επανασύνδεση με κάποιον παλιό σύντροφο και σας έλκουν ιδιαίτερα οι Αιγόκεροι, με τους οποίους μοιράζεστε κοινά πάθη.

Δίδυμοι

Είστε και αυτό το διήμερο σε μεγάλη κινητικότητα, όπως όλον αυτόν τον καιρό, μιας και φιλοξενείτε και τον Ήλιο και τον Ερμή και τον παντοδύναμο Άρη. Παρά το ότι ο Ερμής έχει γυρίσει ορθός, εξακολουθείτε να έχετε θέματα με το παρελθόν, λόγω ανάδρομου Κρόνου. Είστε γεμάτοι διάθεση να φλερτάρετε, με πολύ δυναμισμό, ταυτοποιείτε κατά κάποιον τρόπο το παιχνίδι του έρωτα με μια τάση για εξουσία. Σας έλκουν αφόρητα οι Λέοντες και οι Κριοί.

Καρκίνος

Πολύ δυνατό αυτό το σαββατοκύριακο για τους Καρκίνους! Η Σελήνη σας δυσκολεύει ίσως λίγο με ένα τετράγωνο με την Αφροδίτη, ωστόσο θα σας χαρίσει αναπάντεχες ηδονές, με το τρίγωνο που πραγματοποιεί με τον Πλούτωνα, αλλά και το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Ίσως ο ανάδρομος Κρόνος στον φιλικό σας Σκορπιό να κινητοποιήσει το παρελθόν με παράξενους τρόπους. Σας έλκουν τα ζώδια του υγρού κόσμου, Ιχθείς και Σκορπιοί, αλλά και οι Ταύροι.

Λέων

Με την Σελήνη στο τετράγωνο με την Αφροδίτη, το Σάββατο, θα έχετε κάποιες δυσκολίες, που δεν θα είναι ικανές να σας αποδομήσουν όμως ψυχολογικά. Η εκπληκτική σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη, που ολοκληρώνεται την Κυριακή, θα σας κάνει να έρθετε πολύ κοντά με Διδύμους και Κριούς, ενώ και με τους Αιγόκερους θα έχετε πολλά να πείτε. Δώστε σημασία στην διαίσθησή σας, μην αφεθείτε χωρίς άμυνες στο φλερτ, ο Κρόνος είναι σε τετράγωνο με το ζώδιό σας και ανάδρομος, ίσως σας φέρει προβλήματα.

Παρθένος

Ο Ερμής επιτέλους ορθός, σε πολύ επικοινωνιακό ζώδιο, και ακριβώς στην «χώρα» των σχέσεων και των συνεργασιών, ανοίγει διάπλατα τις οδούς για νέα φλερτ και εντελώς αναπάντεχες και όμορφες σχέσεις. Αυτό το διήμερο πρέπει να είστε πολύ ενεργητικοί. Όσοι είστε σε σχέση φροντίστε να πάρετε τις πρωτοβουλίες που θα την ανανεώσουν, δεν είναι κακό να κάνετε μια έκπληξη στο ταίρι σας. Για τους αδέσμευτους βέβαια, αλλάζει όλο το σκηνικό. Σας έλκουν οι Ζυγοί και οι Ταύροι, αλλά και οι Δίδυμοι.

Ζυγός

Πολλές και κάπως αντιφατικές επιρροές ίσως να σας στοιχίσουν λίγο σε σοβαρότητα! Είχατε για πολύ καιρό κλειστεί κάπως, και τώρα με την Αφροδίτη στον Λέοντα, το σπάτε το λουρί! Ειδικά για τους Ζυγούς, η καλή σχέση της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό σημαίνει πάρα πολλά. Το μέλλον, με την μορφή και ενός έρωτα, πάλλεται δυνατά και σας δίνει σήμα. Ακολουθείστε το πεπρωμένο, αυτό μπορεί να εκφράζεται μέσα από έναν όμορφο έρωτα. Έλκεστε τρελά από δυνατά ζώδια, όπως οι Λέοντες και οι Αιγόκεροι.

Σκορπιός

Πολύ δυναμικό διήμερο για το ζώδιό σας! Σας έχει κάνει την τιμητική του επίσκεψη ο ανάδρομος Κρόνος, και αυτό ίσως λίγο να σας ρίχνει την διάθεση, με ενασχόληση με το παρελθόν. Αφοσιωθείτε εσείς στο μέλλον και ο Κρόνος θα σιγήσει. Είστε σε πολύ καλή επικοινωνία με τους Καρκίνους, δείτε πώς μπορεί να εξελιχθεί μια σχέση με αυτό το ζώδιο. Οι δεσμευμένοι προσέξτε να μην δώσετε αφορμή στο ταίρι σας να ζηλέψει κάποια παλιά σας σχέση.

Τοξότης

Ελεύθεροι επιτέλους από τον Κρόνο, δίνετε τον καλύτερό σας εαυτό! Έχετε και πολύ όμορφες όψεις του κυβερνήτη σας, του Δία, από τον φιλικό σας Λέοντα να σας βοηθάνε, και μοιάζει ότι όλη εκείνη η αναστάτωση που κυριάρχησε, θα εξαφανιστεί! Είστε πολύ κοντά με Λέοντες και Υδροχόους, είστε γεμάτοι αισιοδοξία, αλλά και προσωπική γοητεία, και αυτό φαίνεται, πολλοί θα σας πουν ότι ομορφύνατε και θα έχουν δίκιο, ένα εσωτερικό φως αντανακλά την εσωτερική σας ωραιότητα.

Αιγόκερως

Με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο να έχει εισέλθει ανάδρομος στον 11ο Οίκο σας, κάπως πλήττεται η διάθεσή σας να ξανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες. Υπάρχουν όμως πολλές πλανητικές βοήθειες που δεν θα σας αφήσουν να βυθιστείτε σε κανενός είδους μοναξιά.  Έχετε πολύ καλή σχέση με την προσωπική σας λίμπιντο, και αυτό πάντα σας κάνει να έχετε ορθές επιλογές, αν ακούτε το σώμα σας και τις παρορμήσεις του. Σας έλκουν πολύ οι Ζυγοί και οι Ταύροι, αλλά και οι Σκορπιοί.

Υδροχόος

Έχετε πολύ όμορφες όψεις να φωτίζουν και τους τρεις κυβερνήτες του ζωδίου σας, Ουρανό, Ερμή και Αφροδίτη και μπορείτε επιτέλους να αφεθείτε στο παιχνίδι του έρωτα. Σας έλκουν οι απέναντι, δηλαδή οι Λέοντες, με τους οποίους πάντα έχετε εξαιρετική χημεία. Είστε πολύ κοινωνικοί και αυτό θα μεταφραστεί και σε νέες γνωριμίες, αρκεί να δώσετε και ένα κάποιο σήμα ότι είστε διαθέσιμοι.

Ιχθείς

Όσο και να τετραγωνίζει ο Ποσειδώνας το φλερτ, με δυσαρμονική όψη με τον Ερμή, η Σελήνη είναι εδώ και αυτό το διήμερο ξεφεύγετε για τα καλά στα υγρά μονοπάτια του έρωτα! Έχετε κάνει μια πολύ θετική αλλαγή στην εμφάνισή σας, ίσως να έχετε σμιλέψει την σιλουέτα σας, και αυτό σας αποφέρει θαυμασμό από τους άλλους, οπότε οι αδέσμευτοι, κυκλοφορείστε και απολαύστε το φλερτ! Οι δεσμευμένοι προσέξτε λίγο τις εντάσεις και όλα θα πάνε καλά. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Με τον Ήλιο να απολαμβάνει τα χάδια του ερωτιάρη Ζυγού και την Αφροδίτη να μαθαίνει τις σκοτεινές ερωτικές τέχνες του Σκορπιού, το...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/10 –25/10/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/10 –25/10/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/10 –25/10/2015

Η Αφροδίτη θα είναι η κυρίαρχη του παιχνιδιού γι’ αυτό το διήμερο και όχι μόνο. Στις 23 Οκτωβρίου έχουμε την κορύφωση του τριγώνου της...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/07 – 19/07/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/07 – 19/07/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/07 – 19/07/2015

Με μια εκρηκτική και φλογισμένη Σελήνη στον Λέοντα, αλλά και με μια Αφροδίτη να περνάει στην…ύπουλα ερωτική Παρθένο, ο έρωτας γίνεται...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Αν μιλάμε για σαββατοκύριακο αγάπης και έρωτα! Ένα γλυκύτατο διήμερο, φορτισμένο από την αιθέρια ενέργεια του Αγίου Βαλεντίνου, που...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Ένα διήμερο που η Σελήνη είναι στον Σκορπιό, ό Ερμής έχει ήδη εισέλθει σε αυτόν και ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, αλλά και ο...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/7-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/7-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/7-9-2014

Η Αφροδίτη έχει περάσει στην Παρθένο, η Σελήνη στον Υδροχόο και το διήμερο αυτό θα είναι πολύ ουσιαστικό, γεμάτο από την διάθεσή μας να...