Ο Κρόνος στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Κρόνος στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο
<p>Ο πανδαμάτορας Κρόνος επιστρέφει λοιπόν ανάδρομος στον Σκορπιό, από τις 15 Ιουνίου τα ξημερώματα, έως τις 18 Σεπτεμβρίου. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ με αυτήν την αναδρομή να κλείσουμε κατά κύριο λόγο οικονομικές αλλά και ερωτικές υποθέσεις, ώστε από το φθινόπωρο και μετά να πάμε σε μια εντελώς νέα φάση της ζωής μας. Ο Σκορπιός είναι το καρμικό ζώδιο της αναγέννησης μέσα από τον θάνατο, μια διαδικασία που μας φοβίζει μεν, είναι όμως καθαρά με το μέρος μας. Σε πρώτη ανάγνωση πολύ ωφελημένοι από την διέλευση του Κρόνου από τον Σκορπιό είναι οι Καρκίνοι που έχουν γεννηθεί γύρω στις 21 με 22 Ιουλίου, οι Παρθένοι που γεννήθηκαν 21 με 22 Σεπτεμβρίου, οι Αιγόκεροι γεννημένοι 18 με 19 Ιανουαρίου και οι Ιχθείς που γεννήθηκαν 19 με 20 Μαρτίου. Ας δούμε ποια θα είναι η επίδραση του Κρόνου σε κάθε ζώδιο αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν. Η Λύση που σας δίνουμε στο τέλος κάθε πρόβλεψης, είναι ένα δοκιμασμένο από πολλών χρόνων εμπειρία φυλαχτό, ή μια ενέργεια, που θα σας βοηθήσει σύμφωνα με το ζώδιό σας να αποτρέψετε κακές ενέργειες του Κρόνου ή να συντονιστείτε στο έπακρο με τις καλές.

Κριός

Όπως ο Κρόνος είναι στον όγδοο Οίκο σας, θα μπορούσε να φέρει ορισμένες εντάσεις στο επάγγελμά σας, είτε πρόκειται για εργασία μισθωτή είτε  για επιχείρηση. Αν και, είναι πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις στη ζωή σας, θα πάρετε σίγουρα τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στον στόχο σας. Όπως προβλέπεται, απαντώντας σε συνεχείς προσπάθειες σας, ο άρχων Κρόνος είναι πιθανό να σας ευνοήσει. Θα κερδίσετε εύνοια από δημόσιες και άλλες κοινωνικές οργανώσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να επενδύσετε τις αποταμιεύσεις σας σε ακίνητα. Προβλέπεται επιθυμητή μετατροπή στο χώρο εργασίας σας, ακόμα και στη θέση σας. Θα ήταν καλό να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας ενώ ταξιδεύετε. Επίσης, οι αποταμιεύσεις σας θα πρέπει να είναι ασφαλισμένες. Θα έχετε οικονομική εύνοια, αν είστε πολύ συγκεντρωμένοι και σοβαροί.

Λύση: Κρατήστε ένα τετράγωνο κομμάτι ασήμι ως φυλαχτό μαζί σας μέχρι τον Σεπτέμβριο για να έλξετε τις δυνάμεις του Κρόνου θετικά.

Ταύρος

Ο Κρόνος είναι στον έβδομο οίκο σας, μια επιρροή η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των εσόδων σας. Ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί στην πιθανότητα υψηλών δαπανών, μιας και ξαφνικά έξοδα μπορεί να σας κάνουν να υποφέρετε σε μεγάλο βαθμό. Αλλά, αν είστε προσεκτικοί δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Προσέξτε την περίπτωση σκανδάλων και την κοινωνική σας θέση.  Είναι πιθανό να υπάρξει μια αναστολή στην κρίσιμων έργων, μια αναχαίτιση της δραστηριότητάς σας. Λόγω της επιρροής του Κρόνου, μπορεί να χάσετε την εγγύτητα με ένα στενό πρόσωπο. Θα σας προτείναμε να είστε υπομονετικοί, αν ασχολείστε με επιχειρηματικά θέματα. Θα πρέπει επίσης να είστε προσεκτικοί και υπομονετικοί, πριν επιδιώξετε μια επένδυση. Αν σκοπεύετε να αλλάξετε τόπο διαμονής, έχετε εύνοια.

Λύση: Βρείτε ένα διακοσμητικό που να αναπαριστά το ζώδιό σας, τον Ταύρο, κατά προτίμηση σε μαύρο χρώμα, και τοποθετήστε το κεντρικά στο σπίτι σας μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Δίδυμοι

Ο Κρόνος μετακομίζει για όλο το καλοκαίρι στον 6ο Οίκο των Διδύμων.  Ως εκ τούτου, αυτή η περίοδος διέλευσης θα μπορούσε να είναι επωφελής για τις επιχειρήσεις και τα βασικά προς το ζην. Ως αποτέλεσμα των ενεργειών του Κρόνου στον Σκορπιό, οι άνθρωποι που συνδέονται με τα τεχνικά επαγγέλματα και τον τεχνολογικό τομέα είναι πιθανό να έχουν μεγάλες επιτυχίες. Ωστόσο, οι οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να μην πάνε τόσο καλά. Θα ήταν καλό να συμπεριφέρεστε ευγενικά με την οικογένεια και τους φίλους σας, Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορεί να σας απασχολήσουν ζητήματα υγείας, φροντίστε να είστε τυπικοί σε εξετάσεις, έτσι ώστε να είστε θωρακισμένοι. Μπορεί επίσης να ασχολείστε υπερβολικά με ασήμαντα ζητήματα που προκύπτουν στην δουλειά σας. Αν υπάρχουν ζυμώσεις και εντάσεις στον χώρο της δουλειάς σας, μείνετε μακριά, για να είστε ασφαλείς. Είναι μια καλή περίοδος αυτή η διέλευση του Κρόνου για να αλλάξετε σπίτι ή να κάνετε ανακαίνιση στο υπάρχον.

Λύση: Για να μείνετε μακριά από κακές επιδράσεις στην υγεία σας, εντάξτε στο διαιτολόγιό σας το γάλα καρύδας και τα αμύγδαλα, ενώ πρέπει να πίνετε και πολύ νερό.

Καρκίνος

Ο Κρόνος θα κάνει διαμετακόμιση στο πέμπτο σπίτι σας και μια τέτοια θέση διέλευσης δεν θεωρείται ότι είναι ωφέλιμη, αλλά οι ενέργειες του Κρόνου θα είναι στην πραγματικότητα πολύ αναγεννητικές αυτό το καλοκαίρι. Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα πρέπει να παραμείνετε επιφυλακτικοί και να συμπεριφέρεστε προσεκτικά, ειδικά στις σχέσεις σας με το αντίθετο φύλο, γιατί ίσως να αντιμετωπίσετε σκάνδαλα που θα σας βλάψουν. Μην μπείτε σε μια νέα επιχείρηση ή επένδυση κατά τη διάρκεια της διέλευση του Κρόνου από τον Σκορπιό! Θα μπορούσε επίσης να αντιμετωπίσετε εξαπάτηση σε θέματα που σχετίζονται με συνδυασμό κεφαλαίων. Μπορεί να υπάρχουν ανησυχίες που σχετίζονται με τα παιδιά σας. Θα καταφέρετε να έχετε μεγάλη αύξηση των εσόδων σας, αλλά θα έχετε και απρόβλεπτες δαπάνες.

Λύση: Για να μειώσετε τις ενέργειες του Κρόνου που δεν σας ευνοούν, βρείτε ένα χάλκινο διακοσμητικό που να παριστάνει ένα αμύγδαλο. Κρατήσετε το κοντά σας, θα ακυρώσει πολλά από τα βλαπτικά αποτελέσματα του Κρόνου, δίνοντάς σας μόνον τα καλά.

Λέων

Ο Κρόνος, που είναι στο τέταρτο σπίτι κατά τη διάρκεια διέλευσης από τον Σκορπιό, θα φέρει σκαμπανεβάσματα στη ζωή και την επιχείρησή σας. Καλό είναι να μην ξανοιχτείτε αυτό το καλοκαίρι σε απεριόριστες φιλοδοξίες, καθώς αυτό μπορεί να σας εμπλέξει σε άσχετες εργασίες. Αν δεν φανείτε συνετοί, μπορεί να χάσετε πολύ χρόνο και χρήματα. Αν σκέφτεστε να ασχοληθείτε με θέματα ακίνητης περιουσίας, να είστε προσεκτικοί και να προσπαθήσετε να γνωρίζετε σε βάθος και με διαφάνεια όλο το πλέγμα των νομικών θεμάτων που εμπλέκονται με αυτά τα ζητήματα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε πολλά επαγγελματικά ταξίδια, ίσως μάλιστα να έχετε δουλειά σε ένα εντελώς νέο μέρος.  Αυτό θα φέρει βέβαια; πολλούς μετασχηματισμούς. Θα χρειαστεί να αναλάβετε τη φροντίδα των ηλικιωμένων μελών της οικογένειας σας. Έχετε πρόσθετα μια μεγάλη επιρροή από τον αστέρα Gochar όλο το καλοκαίρι, κάτι που ουσιαστικά θα ακυρώσει πολλά από τα προβλήματα που φέρνει ο Κρόνος, αλλά θα πρέπει να είστε συνειδητοί και συγκεντρωμένοι.

Λύση: Αδειάστε το ψυγείο σας από το γάλα, και μην το αγγίξετε καθόλου όλο το καλοκαίρι!

Παρθένος

Ο Κρόνος είναι στο τρίτο σπίτι σας, και η θέση του Κρόνου θα είναι συμφέρουσα για σας, αν και, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιους φόβους ή ζημιές κατά καιρούς. Θα έχετε καταπληκτικά νέα όσοι από εσάς είστε γονείς όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας. Θα έχετε επίσης εξαιρετικά νέα στον χώρο εργασίας σας. Σε αυτήν την εξαιρετικά ευνοϊκή στιγμή, είναι πιθανό να έχετε μεγάλα οφέλη στην επιχείρηση, όπως και σε κάθε είδους επένδυση. Θα κάνετε πολλά και πολύ ενδιαφέροντα ταξίδια. Ίσως να μην το γνωρίζετε, αλλά τα τελευταία 3 χρόνια επιδρά στην ζωή σας το πλέγμα ενεργειών του αστέρα Shani Sade Sati , μια επιρροή κακή και μελαγχολική. Όμως, τα πράγματα θα αλλάξουν τώρα και η θετικότητα θα μπει ξανά στη ζωή σας. Θα κερδίσετε επάξια χρήματα, τιμές και καλή κοινωνική θέση, αλλά θα πρέπει να μείνετε εντελώς μακριά από κάθε είδους στοίχημα, τυχερό παιχνίδι και τζόγο.

Λύση: Πραγματικά, αγοράστε ένα ματάκι για να απαλλαγείτε από τον φθόνο που θα φέρει η καλή σας πρόοδος!

Ζυγός

Η διέλευση του Κρόνου θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο σπίτι σας, ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στο τι λέτε, όπως και σε όλα τα θέματα σχέσεων και περιουσιακών στοιχείων. Θα πρέπει να είστε υπομονετικοί, αλλιώς, η εχθρότητα θα αυξηθεί γύρω σας. Συναλλαγές ακινήτων δεν μπορούν να λειτουργήσουν ομαλά και θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί, ενώ ασχολείστε με οικονομικά θέματα. Πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, και κυρίως τα μάτια σας. Πρέπει να το βάλετε καλά στο μυαλό σας, θα πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τα θέματα που σχετίζονται με τα χρήματα και την περιουσία. Ενδέχεται επίσης να υπάρχουν πιθανότητες κλοπής ή καταστροφής. Να είστε εξαιρετικά τυπικοί και προσεκτικοί στην οδήγηση, υπάρχει κίνδυνος και ατυχήματος και νομικής εμπλοκής. Οι νέοι άνθρωποι όμως που ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού έχουν εύνοια σε ξεκινήματα, αρκεί να γίνουν με πολύ μεγάλη περίσκεψη. Προσέξτε το πλέγμα των σχέσεών σας και μην υποκύπτετε σε πιθανή ζήλια, η οποία ναι μεν είναι σπάνια για εσάς, αλλά αν σα πιάσει δεν σας αφήνει. Το καλοκαίρι γενικά θα έχετε την αίσθηση ότι στερείστε φίλων και συμμάχων.

Λύση: Είναι ευοίωνο να ανανεώσετε την πνευματικότητα σας, δεν είναι κακή ιδέα να κάνετε ένα προσκύνημα σε όποιον ναό σας εμπνέει.

Σκορπιός

Η διέλευση του Κρόνου θα λάβει χώρα στο πρώτο σπίτι σας και ως αποτέλεσμα, είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε σωματικά προβλήματα. Πρέπει να αναλάβετε τη ν φροντίδα της φυσικής σας κατάστασης. Είναι πιθανό να είστε αναγκασμένοι να αγνοήσετε την υγείας, γιατί θα είστε απορροφημένοι σε επαγγελματικά καθήκοντα. Ωστόσο, θα πρέπει να δώσετε σημασία στο σώμα σας και να το προφυλάξετε από την κούραση. Επίσης θα πρέπει να μείνετε σε απόσταση από πιθανούς εχθρούς, που ενδέχεται να εμποδίζουν την κοινωνική θέση σας. Προσπαθήστε να είστε σε εγρήγορση και να ενημερώνετε τους φίλους, τους συντρόφους και τους συγγενείς σας για όλα σας τα προβλήματα. Προσέξτε πολύ τα οικονομικά σας, κάντε σφιχτή διαχείριση. Μπορεί να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα για επιχειρηματίες, με μεγάλες αποκλίσεις, ανάμεσα σε ξαφνικά και απρόσμενα κέρδη και απότομες βαριές απώλειες. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν και ορισμένα εμπόδια άλλα, όπως για παράδειγμα στην οικογενειακή σας ζωή, τα οποία θα τα λύσετε μόνο μέσα από την συγχώρηση.

Λύση: Αλλάξτε τρόπο διατροφής, κάνοντας περισσότερη κατανάλωση λαχανικών, αποφύγετε τελείως το αλκοόλ και αν μπορείτε, πάρτε ένα κατοικίδιο, το οποίο θα σας δημιουργήσει θετική ενέργεια.

Τοξότης

Ο Κρόνος θα είναι στον 12ο Οίκο σας λοιπόν το καλοκαίρι αυτό. Θα φέρει ενδεχομένως τεράστιους μετασχηματισμούς στη ζωή σας. Ίσως να αντιμετωπίστε – όσοι είστε γονείς – προβλήματα κύρους με τα παιδιά σας, ενώ είναι καιρός να ασχοληθείτε σοβαρά με τα οικονομικά σας. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι αποταμιεύσεις σας χρησιμοποιούνται σε άσχετα πράγματα. Ως εκ τούτου, καλείστε από τον Κρόνο να γίνετε σοβαροί στην διαχείριση των οικονομικών, να βάζετε προτεραιότητες, να μην δανείζετε αγνώστους, να μην μπλέκεστε με πολλά πεδία τα οποία δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όλα μαζί και σκορπάτε και χρήμα και δυνάμεις. Οπωσδήποτε πρέπει να προσέξτε την υγεία σας γιατί θα έχετε μεγάλο φόρτο εργασίας. Καλό είναι να μάθετε να δέχεστε τα πράγματα όπως έρχονται. Δεν πρέπει να πάρετε μέρος με κανέναν τρόπο σε παιχνίδια εγωισμού, ενώ θα αναγκαστείτε, παρά το γεγονός ότι έχετε ανάγκη από λίγη ξενοιασιά, να ασχοληθείτε τόσο πολύ με την δουλειά σας, που ίσως κουραστείτε.

Λύση: Στο υπνοδωμάτιό σας βάλτε ένα σκεύος από σίδερο με λίγο καθαρό νερό, το οποίο θα ανανεώνεται κάθε βράδυ, χωρίς να το πίνετε. Θα ανανεώσει πολύ αυτή η ενέργεια το δυναμικό του χώρου σας.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος θα είναι στον ενδέκατο οίκο σας, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, και αυτό θα σας δώσει το κίνητρο για να ξεκινήσετε μια νέα εργασία. Είναι πιθανό να αλλάξετε επάγγελμα, ενώ ό,τι κι αν κάνετε, σας ενδιαφέρει πολύ να έχει και ηθική αξία. Προσέξτε πολύ τα νομικά θέματα, παλιές υποθέσεις μπορεί να σας απασχολήσουν. Αλλά, αν δεν έχετε κάνει κανένα λάθος, ή κάποια «παράξενη»  πράξη, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις για το διάστημα αυτό, θα υπάρχει απόλυτη δικαιοσύνη, χωρίς περίπτωση λάθους. Ωστόσο, θα εξακολουθείτε να ανησυχείτε για ζητήματα που σχετίζονται με τα παιδιά σας. Πάντως προβλέπεται να είναι μια καλή στιγμή αυτό το καλοκαίρι για να κερδίσετε αρκετά χρήματα, αν και οι δαπάνες θα αυξηθούν επίσης. Ως εκ τούτου, πρέπει να επενδύσετε το εισόδημά σας σε μια σωστή προοπτική. Μην πάρετε ερεθισμένο εύκολα. Δεδομένου ότι, Κρόνος είναι ο κυβερνήτης σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα υγείας, αν δεν προσέξετε. Το ότι θα έχετε όμως οικονομική εύνοια σας ξεκουράζει.

Λύση: Είναι καιρός να βάλετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα τα αιθέρια έλαια που θα σας ξεκουράσουν και θα αποτρέψουν βλάβες για την υγεία σας, ιδιαίτερα την λεβάντα.

Υδροχόος

Ο Κρόνος πρόκειται να διέλθει στο δέκατο οίκο σας, ως εκ τούτου, θα σας φέρει οφέλη στην επιχείρηση ή την δουλειά σας. Η κοινωνική σας καταξίωση θα είναι σε σημαντικό βαθμό αυξημένη.  Αυτή η διέλευση είναι πιθανό να είναι μια καλή στιγμή για όσους έχουν ως εργασία τους τα δημόσια έργα, αλλά και αν θέλετε να ασχοληθείτε με την πολιτική αυτή η περίοδος να είναι η τέλεια στιγμή. Εκτός από αυτό, είναι επίσης μια καλή στιγμή για να εμπλακείτε σε κάποιου είδους κοινωνική εργασία. Θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί όσον αφορά την υγεία των ηλικιωμένων μελών της οικογένειάς σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι δαπάνες θα αυξηθούν, προκειμένου να διατηρηθεί η βελτιωμένη κατάσταση θα πρέπει να κάνετε καλή διαχείριση. Όσοι εργάζεστε ως υπάλληλοι, είναι πιθανό να πάρετε μια προαγωγή, είναι πιθανόν να έχετε κάποια μετακόμιση, ενώ είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τους νέους και τους φοιτητές. Αυτό το καλοκαίρι θα επιφέρει σαφώς μια βελτίωση στην εργασία ή την επιχείρησή σας. Τα ταξίδια είναι στο πρόγραμμα αυτήν την περίοδο, ενώ σε γενικές γραμμές, ο Κρόνος θα φέρει ενδεχομένως μια μεγάλη στιγμή για τους περισσότερους από εσάς.

Λύση: Είναι ευοίωνο για εσάς να ασχοληθείτε εθελοντικά με τους άλλους, ειδικά με τους τυφλούς. Κάντε το αυτό, και δεν θα χάσετε, θα δείτε!

Ιχθείς

Ο Κρόνος θα παρελάσει το καλοκαίρι στο ένατο σπίτι σας. Αυτή η τοποθέτηση του Κρόνου θα είναι χρήσιμη για την πνευματική και ψυχική σας υγεία, αλλά θα σας φέρει και πολλά καθήκοντα. Για τους Ιχθείς η δράση του Κρόνου θα είναι καλή για οικονομικά θέματα. Εκτός από αυτό, είναι πιθανό να έχετε καρποφόρα αποτελέσματα γενικά, μπορεί να είναι η προώθηση της δουλειάς σας σε υψηλό επίπεδο. Η περίοδος αυτή θεωρείται ότι είναι μια ευνοϊκή στιγμή για την εργασία και τις επιχειρήσεις που σχετίζονται με θέματα, όπως η δουλειά σας, αλλά είναι πιθανό να υπάρξει μια ευοίωνη λειτουργία στο χώρο σας τον οικογενειακό. Αυτή είναι επίσης μια πολύ καλή στιγμή για επενδυτικούς σκοπούς. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα ακίνητο ή να επενδύσετε σε κάθε είδους αγορά ακινήτων, η διέλευση του Κρόνου από τον Σκορπιό είναι μια καλή στιγμή. Ένας φίλος ή συνεργάτης θα είναι χρήσιμος για εσάς. Είναι πιθανό να αποκτήσετε απρόσμενα ένα τεράστιο συμβόλαιο ή κέρδος, όπως επίσης μπορεί και να έχετε συμμαχίες και συνεργασίες με φίλους. Μπορεί όμως να έχετε κάποια προβλήματα υγείας αν δεν προσέξετε. Το καλύτερο από όλα είναι ότι θα έχετε νίκες και επιτυχίες αν αντιμετωπίζετε κάποια νομική διένεξη.  

Λύση: Μπορεί να σας φανεί κάπως παράξενο, αλλά είναι καλό για να προσελκύσετε την ροή των ενεργειών του Κρόνου προς όφελος σας, να βάλετε λίγο ρύζι σε ένα μπολ κάτω από την ροή του νερού στο σπίτι σας και να το ανανεώνετε σε όλη την διάρκεια του καλοκαιριού. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

7-11-2017: Προβλέψεις ανά Ζώδιο για την Αφροδίτη στον Σκορπιό

7-11-2017: Προβλέψεις ανά Ζώδιο για την Αφροδίτη στον Σκορπιό

7-11-2017: Προβλέψεις ανά Ζώδιο για την Αφροδίτη στον Σκορπιό

Κριός Καθώς περνάει μέσα στον Σκορπιό, η Αφροδίτη θα μεταφερθεί στο όγδοο σπίτι σας, και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να...

Ο Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής θα διέλθει στον Σκορπιό την έως τις 5 Νοεμβρίου. Ο πλανήτης Άρης κυβερνά παραδοσιακά τον Σκορπιό. Με αυτή τη διαμετακόμιση, είναι...

Οκτώβριος 2017: Δίας στον Σκορπιό – Προβλέψεις ανά ζώδιο

Οκτώβριος 2017: Δίας στον Σκορπιό – Προβλέψεις ανά ζώδιο

Οκτώβριος 2017: Δίας στον Σκορπιό – Προβλέψεις ανά ζώδιο

Θα ζήσουμε λοιπόν την τεράστια αλλαγή στην ζωή μας με τον Δία να περνάει από αυτόν τον Οκτώβρη έως και τον Νοέμβριο του 2018 στον Σκορπιό....

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ερμής στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Ο καταλύτης των πνευματικών πεδίων, ο Ερμής, περνάει στον σκοτεινό και καρμικό Σκορπιό, ακολουθώντας τον Ήλιο, τον αρχηγό του και...

Ο Κρόνος επιστρέφει στον Τοξότη

Ο Κρόνος επιστρέφει στον Τοξότη

Ο Κρόνος επιστρέφει στον Τοξότη

Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2015, ο Κρόνος μπαίνει στο Τοξότη μετά την αναθεώρηση των υδάτων του Σκορπιού κατά τη διάρκεια της ετήσιας...

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Η μαγιάτικη Πανσέληνος θα είναι εκρηκτική και περιπετειώδης. Πέρα από το γεγονός ότι θα φέρει αναστάτωση στον ερωτικό τομέα, θα έχει και...