Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Νέα Σελήνη στους Διδύμους: Προβλέψεις ανά Ζώδιο
<p>Η Νέα Σελήνη που έρχεται στους Διδύμους, σε αντίθεση με ό,τι πιθανόν να ακούτε, έχει μόνον θετικά χαρακτηριστικά να δώσει. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι μια κάποια εμπλοκή του Ποσειδώνα, που μπορεί να μας αυξήσει την ανασφάλεια αλλά και να μας δώσει ψεύτικες ελπίδες, και το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα, που όμως το έχουμε δαμάσει και συνηθίσει. Στην Νέα Σελήνη συμμετέχει με όψη αντίθεσης και το Γαλαξιακό Κέντρο από τον Τοξότη. Εδώ, την αντίθεση πρέπει να την δούμε ως θετική επίδραση. Για να το καταλάβουμε αυτό, σκεφτείτε ότι κάθε μα κάθε Πανσέληνος, είναι σε αντίθεση με τον Ήλιο και αυτό είναι που χαρίζει στην ολόγιομη Σελήνη την απεριόριστη δύναμή της. Ωραία, για φανταστείτε ότι απέναντι από την Νέα Σελήνη θα σταθεί το ίδιο το Κέντρο του Γαλαξία, αυτή η αστείρευτη πηγή ενεργειών και δύναμης, εκατομμύρια φορές πιο δυνατή από τον Ήλιο! Μοναδική ευκαιρία δημιουργικότητας και δύναμης! Ας δούμε τι περιμένει και τι μπορεί να πετύχει κάθε ζώδιο χωριστά από αυτήν την Νέα Σελήνη λοιπόν.

Κριός

Είστε από τους πολύ ευνοημένους της Νέας Σελήνης! Το φεγγάρι κάνει σύνοδο στον 3ο Ηλιακό σας Οίκο με τον κυβερνήτη σας τον Άρη, διοχετεύοντας μεγάλη δύναμη σε θέματα επικοινωνίας, φιλικών σχέσεων, δημοτικότητας, αλλά και εμπορίου. Πολύ καλή ημέρα για να βάλετε μπροστά μια καινούρια δουλειά, να δώσετε βιογραφικά, να κλείσετε επαγγελματικά ραντεβού, αλλά και για να φλερτάρετε με την καρδιά σας!

Ταύρος

Εκπληκτική η επιρροή της Νέας Σελήνης στον χώρο των περιουσιακών σας στοιχείων και των μόνιμων σχέσεων. Ένα νέο αισιόδοξο φως πέφτει επάνω σε χρόνια προβλήματα, ξεκαθαρίζεται η κατάσταση σε πολλούς τομείς και είστε έτοιμοι να φέρετε θετικές μεταβολές στην ζωή σας. Αν θέλετε να αλλάξετε είτε το ύφος του σπιτιού σας, είτε και να κάνετε μια μετακόμιση, έχετε καλούς οιωνούς και εύνοια.

Δίδυμοι

Τι να πούμε για τους τυχερούς Διδύμους! Πάρτε βαθιά ανάσα, για να εισπνεύσετε όλη την δύναμη που σας στέλνει το Κέντρο του Γαλαξία και βάλτε φουλ τις μηχανές σας! Απέραντα δυναμικοί, πειστικοί, αισιόδοξοι, συγκεκριμένοι, με μεγάλη ζωτικότητα και ενέργεια, έχετε την ευκαιρία σας να αλλάξετε τα πάντα στην ζωή σας προς όποιον δρόμο επιλέξετε! Και στα ερωτικά σας έχετε μεγάλη εύνοια, είστε ακαταμάχητοι!

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη είναι πάντα σημαντική για εσάς, σας ενεργοποιεί. Αυτή η συγκεκριμένη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον 12ο Οίκο σας, όλο σας το παρελθόν, το υποσυνείδητο, την κρυμμένη σας δύναμη. Έχετε να λαμβάνετε αναδρομική καταξίωση και δικαίωση, έχετε την δυνατότητα με την διαίσθησή σας και την καλή σας σχέση με τον βαθύ σας εαυτό να βάλετε τις βάσεις για ένα πολύ καλύτερο μέλλον, μακριά από χρονίζοντα προβλήματα. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη σας φωτίζει τον χώρο των σχέσεων με την ευρεία έννοια, της συμμετοχής σε ομάδες και συλλογικότητες, φωτίζει το όραμα και την θέλησή σας να πρωταγωνιστήσετε θετικά σε εξελίξεις που δεν αφορούν αποκλειστικά την ζωή σας, συνδέονται κατά κάποιον τρόπο με τα κοινά. Γίνεστε πολύ δημοφιλής και είστε έτοιμοι να κάνετε πολλά και σταθερά βήματα για να συντονίσετε άλλους ανθρώπους στο να καταλάβουν πώς πρέπει να δρουν σε καταστάσεις πίεσης και αλλαγών!

Παρθένος

Ο Οίκος των επαγγελματικών σας θεμάτων και των φιλοδοξιών σας δέχεται μια ακραία θετική ενέργεια! Πολλά πράγματα που απλά τα ονειρευόσασταν, ή μόνον τα ελπίζατε, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Έχετε εύνοια σε ό,τι έχει να κάνει με το πεδίο της εργασίας σας, είστε πολύ λαμπεροί και πειστικοί, οι ικανότητές σας αναγνωρίζονται ως πολύτιμες, όλα είναι εφικτά!

Ζυγός

Ετοιμαστείτε να βγείτε από τον λήθαργο των τελευταίων μηνών. Ανοίγει για εσάς το πεδίο της έρευνας, των ταξιδιών και των αναζητήσεων, όπως και των περιπετειών, είτε με την συμβολική είτε με την πραγματική σημασία. Θα έχετε πολλά να κάνετε, ανοίγει η τύχη σας κυριολεκτικά, αλλά πρέπει να καταπολεμήσετε όσο μπορείτε περισσότερο την αναβλητικότητά σας. Συνεργαστείτε με άλλους και θα είστε σε πολύ θετικό μονοπάτι.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη έρχεται να ρίξει το σκοτεινό της, παράξενο φως σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σας ζωή. Μην σας φανεί καθόλου παράξενο να ξεκινήσει μια σχέση από το πουθενά, όπως επίσης αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να ζήσετε στην σχέση σας μια ριζική θετική μεταβολή. Έχετε επίσης εύνοια σε θέματα δανείων, οπότε είναι η κατάλληλη εποχή να ασχοληθείτε με τέτοια ζητήματα και να λύσετε προς όφελός σας τις εκκρεμότητες.

Τοξότης

Το ζώδιό σας είναι ο άλλος πόλος αυτής της Νέας Σελήνης, εσείς είστε που ουσιαστικά αλλάζετε τα πάντα, καθώς το Γαλαξιακό Κέντρο, από το δικό σας ζώδιο, θα φωτίσει την Νέα Σελήνη και θα την φορτίσει με αναγεννητικές ικανότητες. Για εσάς έρχονται μεγάλες αλλαγές σε επίπεδο μόνιμων σχέσεων και συνεργασιών. Μιλήστε με τον βαθύ σας εαυτό και ρωτήσετε τον τι θέλει. Τι πραγματικά θέλει. Και προσευχηθείτε σε αυτή τη Νέα Σελήνη όπου πιστεύετε, σε ό,τι σας δίνει δύναμη. Θα δείτε ότι θα καταφέρετε τα πάντα, ειδικά στο θέμα της αγάπης!

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη θα σας φορτίσει θετικά, θα σας βγάλει από μια ραστώνη η οποία ήταν αποτέλεσμα συνεχών απογοητεύσεων και θα σας χαρίσει και πάλι την σωματική αλλά και ψυχική δύναμη που χρειάζεστε. Έχετε ένα πολύ καλό παράθυρο για να λύσετε προβλήματα με δημόσιες υπηρεσίες, ενώ έχετε μεγάλη εύνοια αν με οποιονδήποτε τρόπο εργάζεστε σε παροχή υπηρεσιών, κυρίως όμως στον τομέα της υγείας. Να είστε βέβαιοι ότι όλη η ενέργεια που θα λάβετε, μπορεί να σας φέρει πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων σας.

Υδροχόος

Γίνεστε πολύ κοινωνικοί με αυτή τη Νέα Σελήνη, αλλά αποκτάτε και πολύ κύρος. Έχοντας και την θετική ενέργεια από τον Ουρανό σε καλή σχέση με τον Δία, μπορείτε να πείτε αντίο επιτέλους σε μόνιμα προβλήματα οικονομικού τύπου, αλλά θα πρέπει να κινηθείτε ώστε μέσα από τον ευρύ σας φιλικό κύκλο να εξασφαλίσετε συμμαχίες για τα όμορφα σχέδιά σας. Δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σα φανούν σύντομα πολύτιμοι!

Ιχθείς

Εξαιρετικά θετική επίδραση θα έχει αυτή η Νέα Σελήνη, κυρίως σε ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σας. Όλα τα προβλήματα που μπορεί να είχατε με συγγενικά σας πρόσωπα λύνονται και γίνεστε πολύ αγαπητοί, μέσα από κινήσεις συγχώρησης, που για να πούμε την αλήθεια σας τιμούν πραγματικά και αποδεικνύουν ότι είστε όντως καρμικό ζώδιο, που κρατάει στα χέρια του το κλειδί της αγάπης! 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

10/04 – 11/04/2016: Σελήνη στους Διδύμους

10/04 – 11/04/2016: Σελήνη στους Διδύμους

10/04 – 11/04/2016: Σελήνη στους Διδύμους

Κάθε φορά που η πανέμορφη Σελήνη εισέρχεται στο επικοινωνιακό, παράξενο, πνευματικά παντοδύναμο ζώδιο των Διδύμων, υπάρχει ένας θετικός...

Αστρολογικό Δελτίο 2-10-2015

Αστρολογικό Δελτίο 2-10-2015

Αστρολογικό Δελτίο 2-10-2015

Μια παράξενη και δυναμική Σελήνη στους Διδύμους είναι που θα καθορίσει την ενέργεια της σημερινής ημέρας. Σε τρίγωνο με τον Ήλιο,...

Ο Ερμής στους Διδύμους: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής στους Διδύμους: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ερμής στους Διδύμους: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Η είσοδος του Ερμή την Πρωτομαγιά στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία μεταξύ μας, αφού θα υπάρχει κατανόηση και πρόθεση συνεννόησης,...

14-9-2014: Αντίθεση Σελήνης – Άρη

14-9-2014: Αντίθεση Σελήνης – Άρη

14-9-2014: Αντίθεση Σελήνης – Άρη

Η Σελήνη μπορεί να περνάει στους Διδύμους αλλά σήμερα δεν μας βοηθάει και πολύ. Καθώς ο Σεπτέμβριος ετοιμάζεται να δώσει το στίγμα όσων...

Ο Ήλιος στους Διδύμους: Νέα Αρχή!

Ο Ήλιος στους Διδύμους: Νέα Αρχή!

Ο Ήλιος στους Διδύμους: Νέα Αρχή!

Καθώς ο Ήλιος βρίσκεται σε στιγμή δόξας για το Βόρειο ημισφαίριο περνάει θεαματικά στους Διδύμους. Μετά το πρώτο ζώδιο της Φωτιάς, τον...

9-2-2014: Εξάγωνο Σελήνης – Περσεφόνης

9-2-2014: Εξάγωνο Σελήνης – Περσεφόνης

9-2-2014: Εξάγωνο Σελήνης – Περσεφόνης

Μια εξαιρετική όψη έρχεται να απαλύνει τα προβλήματα που φέρνει συνήθως ο ανάδρομος Ερμής και σε επίπεδο ανθρώπινων σχέσεων αλλά και...