17/06 – 18/06/2015: Η Σελήνη του Διημέρου

17/06 – 18/06/2015: Η Σελήνη του Διημέρου
<p>Αφού μας χάρισε μια Νέα Σελήνη γεμάτη υποσχέσεις και ένταση, γεμάτη αισιοδοξία και διάθεση επικοινωνίας, αλλά και αλλαγής, το φεγγαράκι, μια μικρή φωτεινή αχτίδα στον νυχτερινό ουρανό, περνάει στο ζώδιο το οποίο κυβερνάει, στον Καρκίνο. Όπως κάθε διήμερο που έχουμε πέρασμα της Σελήνης στον παρορμητικό Καρκίνο, μπορούμε με ασφάλεια να περιμένουμε μια αύξηση του συναισθηματισμού, μια διάθεση να ασχοληθούμε με τα πρόσωπα που αγαπάμε, με την οικογένειά μας και το σπίτι μας. Έχει όμορφες όψεις να μας χαρίσει και αξίζει να αφεθούμε στην αγκαλιά της, αρχικά, αλλά κατόπιν χρειάζεται να ασκήσουμε την ψυχραιμία μας!

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα υπόσχεται γλυκές στιγμές

Η Σελήνη θα περάσει στις 17 του μηνός στον Καρκίνο, στις 1.51 το πρωί. Και η πρώτη όψη που θα έχουμε, είναι με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Μια σχέση τριγώνου ανάμεσα στον Ποσειδώνα και την Σελήνη πάντα αυξάνει τον ρομαντισμό, δίνει καλή ροή συναισθήματος και μας κάνει δώρο μια βαθιά διαίσθηση.

Καθώς θα είναι και η μόνη όψη της Σελήνης όλη μέρα, αυξάνεται πολύ η επιρροή της. Μπορούμε να περιμένουμε μια πολύ γλυκιά διάθεση ανάμεσα στα ζευγάρια, πολύ μεγάλη δημιουργικότητα, μια τάση προς την τέχνη και τις λεπτές απολαύσεις. Κάθε καλή όψη ανάμεσα στην κυρίαρχο της ψυχής μας και τον άρχοντα των ονείρων μας γεμίζει με ευαισθησία και μας δίνει την δυνατότητα να αγγίξουμε πτυχές του υποσυνείδητου οι οποίες κανονικά μένουν κρυφές.

Εξαιτίας αυτής της όψης είναι πιθανόν να έχουμε κάποιες επανασυνδέσεις, δεδομένου ότι η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να μας κάνει κάπως κυκλοθυμικούς, μας δίνει όμως και μια διάθεση να προσανατολιστούμε στις γνώριμες σχέσεις μας, να αγαπήσουμε από την αρχή τους ανθρώπους μας. Ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι από συναισθηματική και ψυχολογική άποψη οι Ιχθείς, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.

Την Πέμπτη να προσέχουμε

Οι όψεις που μας επιφυλάσσει η Σελήνη την Πέμπτη 18 Ιουνίου δεν είναι και τόσο εύκολες. Μας περιμένει μια αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και ένα τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Κριό. Είναι μια δύσκολη επιρροή που επηρεάζει ένα πλήθος θεμάτων.

Η αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα φέρει πρώτα και κύρια συναισθηματική αναστάτωση, και μάλιστα με μια τάση να κοιτάμε με εμμονή πίσω στο παρελθόν, κάτι που ποτέ δεν είναι καλό! Θα έχουμε προβλήματα ενδεχομένως σε σχέσεις, καθώς δεν θα μας είναι ιδιαίτερα εύκολο να επικοινωνήσουμε τα συναισθήματά μας, να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, να αφεθούμε στο παιχνίδι του έρωτα με εμπιστοσύνη. Η ανασφάλεια θα χτυπήσει κόκκινο.

Αλλά η αντίθεση με τον Πλούτωνα έχει και πολύ υλικά αποτελέσματα. Πιθανόν να ακούσουμε για οικονομικά σκάνδαλα, αν και ίσως αυτό να μην μας ξαφνιάζει πια. Οπωσδήποτε πρέπει να προσέχουμε εμείς να μην δώσουμε αφορμή για σκάνδαλα! Είναι πιθανόν να έχουμε εργασιακά προβλήματα και εντάσεις στον χώρο δουλειάς, ενώ η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για συνεννοήσεις μεταξύ προϊσταμένων – υφισταμένων.

Το τετράγωνο με τον Ουρανό δεν βοηθάει καθόλου τα νέα ξεκινήματα. Μας περιορίζει στα πολύ κλειστά όρια του σπιτιού μας, με την πραγματική και την συμβολική έννοια του όρου. Θέλουμε να νιώσουμε ασφαλείς, αλλά αυτό μπορεί να το κάνουμε με τρόπους που τελικά μας στερούν την πρωτοτυπία, μας περιορίζουν, μας κλείνουν τους ορίζοντες.

Δεν θα είμαστε ιδιαίτερα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και μάλλον θα νιώθουμε ανασφάλεια στο να ξεκινήσουμε οτιδήποτε, είτε αυτό είναι σχέση, είτε ένα επαγγελματικό σχέδιο. Θέλει λίγη προσοχή το συναισθηματικό πεδίο, καθώς θα νιώθουμε πιεσμένοι και είναι εύκολο να ξεκινήσουν εντάσεις με κοντινούς μας ανθρώπους μόνο και μόνο γιατί δεν μπορούμε να διαχειριστούμε το συναίσθημά μας.

Είναι πιθανόν να υπάρχει κάποια ζήλια, η οποία επηρεάζει όλον τον ζωδιακό. Αν μπορέσουμε να την ελέγξουμε θα βγούμε πολύ κερδισμένοι. Επίσης θα πρέπει να ελέγξουμε την τάση μας να κλεινόμαστε στον εαυτό μας και το παρελθόν. Πρέπει να ρίξουμε τα πρόσκαιρα τείχη που σηκώνει η ασημένια Σελήνη και να μην σταματήσουμε να βλέπουμε τον εαυτό μας μέσα σε μια γενική μεγάλη εικόνα και όχι αποκομμένο και αποξενωμένο από τους άλλους.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι στις συνεργασίες τους και τις σχέσεις τους οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Κριοί. Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι ταύροι ίσως να αντιμετωπίσουν θέματα ζήλιας, ενώ οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είναι στην βολική και ρομαντική πλευρά, με ελάχιστες αρνητικές επιρροές. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

14/07 – 15/07: Η Σελήνη του Διημέρου

14/07 – 15/07: Η Σελήνη του Διημέρου

14/07 – 15/07: Η Σελήνη του Διημέρου

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που θα ζήσουμε την αναγεννητική Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που θα διορθώσει πολλά από τα...

4/03 – 5/03/2015: Η Σελήνη του Διημέρου

4/03 – 5/03/2015: Η Σελήνη του Διημέρου

4/03 – 5/03/2015: Η Σελήνη του Διημέρου

Η ρευστότητα και η εναλλαγή των συναισθημάτων θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του διημέρου. Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο και θέλει...

25/02 – 26/02/2015: Η Σελήνη του Διημέρου

25/02 – 26/02/2015: Η Σελήνη του Διημέρου

25/02 – 26/02/2015: Η Σελήνη του Διημέρου

Με την επίδραση της Σελήνης αυτό το διήμερο θα έχουμε μια διάθεση να αλλάξουμε κάποια πράγματα που μας βαραίνουν και να βρούμε νέες...

19/20-02-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

19/20-02-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

19/20-02-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

Θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε τον εαυτό μας, τόσο εσωτερικά, όσο και κοινωνικά και να τον κρίνουμε, κατά την διάρκεια αυτού του...

5/6-2-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

5/6-2-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

5/6-2-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

Το διήμερο αυτό η Σελήνη θα μας βοηθήσει να καταφέρουμε κάποιες χρήσιμες αλλαγές στο καθημερινό μας πρόγραμμα. Θα νοιώθουμε...

29/30-1-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

29/30-1-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

29/30-1-2015: Η Σελήνη του Διημέρου

Θα έχουμε ένα διήμερο όπου δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες και οι καινοτόμες ιδέες. Κάποιες συναισθηματικές πιέσεις που θα υπάρξουν, θα...