Σαββατοκύριακο Αγάπης 20/06 – 21/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 20/06 – 21/06/2015
<p>Θα έχουμε πολύ έντονες πλανητικές επιδράσεις αυτό το σαββατοκύριακο, ε την Σελήνη αρχικά να κάνει ένα τρελό παιχνίδι από τον Λέοντα, σε σύνοδο εμ την Αφροδίτη και τον Δία, αλλά και σε τρίγωνο με τον Ουρανό, όψεις που βοηθάνε πολύ να ανάψει ο έρωτας με το παραμικρό! Την Κυριακή βέβαια η Σελήνη περνάει στην παρθένο και το ερωτικό παιχνίδι γίνεται πιο εσωστρεφές και σοβαρό. Έχουμε κάποιες δύσκολες όψεις να κυριαρχούν, όπως αυτές του Πλούτωνα και του Κρόνου, όμως έχουμε και μια πανούργα και δυναμική Αφροδίτη να ορίζει νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις! Ας δούμε αναλυτικά για κάθε ζώδιο την αστρολογική επιρροή αυτού του σαββατοκύριακου.

Κριός

Με πολύ σημαντικές όψεις του Άρη, αλλά και του Ουρανού από το ζώδιό σας, ο οποίος συμμαχεί με την Αφροδίτη, κυκλοφορείτε και οπλοφορείτε με άκρατη γοητεία! Σας έλκουν νέοι άνθρωποι, ίσως να θέλετε να ζήσετε κάποιες ακραίες εμπειρίες, είναι και καλοκαίρι που γενικά σας εξιτάρει ως εποχή, όλα είναι ανοιχτά! Αν είστε δεσμευμένοι, δεν σημαίνει ότι δεν φλερτάρετε, και αυτό ίσως να σηκώσει θύελλες!

Ταύρος

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με την Σελήνη και τον Δία και τρίγωνο με τον Ουρανό, όλες οι πόρτες του έρωτα ανοίγουν τιμητικά στο πέρασμά σας αυτό το σαββατοκύριακο. Απ’ τον Τοξότη και τον Υδροχόο ποιον να διαλέξω, θαρρώ πως και με τον καρκίνο μπορεί να τα μπλέξω, η καρδιά σας χτυπά άστατα, οι ρυθμοί ανεβαίνουν επικίνδυνα. Έχετε εύνοια, αρέσετε, οι αδέσμευτοι έχετε πολλές, πάρα πολλές ευκαιρίες!

Δίδυμοι

Γιατί φλερτάρει ο κόσμος και χαμογελάει; Γιατί κάνει τρελό παιχνίδι η Αφροδίτη, το οποίο βέβαια δεν σας αφήνει απ’ έξω, αρκεί να αφήσετε το παρελθόν εκεί που ανήκει, στις πίσω σας σελίδες, και να κοιτάξετε μπροστά, εκεί ου κάποιοι άνθρωποι καρδιοχτυπούν ίσως για εσάς και περιμένουν να τους προσέξετε. Βγείτε από την ρουτίνα, διασκεδάστε και μέσα από την παρέα σας θα έρθει και το φλερτ να δέσει!

Καρκίνος

Με πολύ όμορφες επιρροές από την…ξαναμμένη Σελήνη στον Λέοντα, αλλά και με μια διάθεση την Κυριακή, με την Σελήνη στην Παρθένο, να βάλετε τα πράγματα στην θέση του, θα έχετε πολλές μεταπτώσεις αυτό το σαββατοκύριακο. Ίσως να αφεθείτε παραπάνω από όσο έχετε αρχικά σκοπό το Σάββατο, ενώ την Κυριακή θα προσπαθήσετε να αποδείξετε ότι κρατάτε την θέση σας. Είναι γοητευτικό παιχνίδι άκρων, και ίσως να σας βγει σε καλό!

Λέων

Λάμπετε, κάνετε εντύπωση, φλερτάρετε, ξοδεύετε, αλλά και ξοδεύεστε αυτό το σαββατοκύριακο. Δεν έχετε κατασταλαγμένες τις διαθέσεις σας, θέλετε μάλλον να πετάξετε από λουλούδι σε λουλούδι σαν μια διψασμένη για νέκταρ μέλισσα. Κανένα πρόβλημα αν είστε αδέσμευτοι. Αλλά και σε σχέση να είστε, έχετε τόση πολλή δύναμη, που μπορείτε να επιβάλλετε την διάθεσή σας για ακραία παιχνίδια, με την Αφροδίτη στο πλευρό σας ποιος να σας αντισταθεί!

Παρθένος

Το Σάββατο θα είναι μια περίεργη μέρα, η οποία θα δονήσει πολύ το παρελθόν σας, από πολλές και διαφορετικές πηγές. Πολύ πιθανόν να έρθει κοντά σας είτε ένας παλιός σας σύντροφος, είτε ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε μεν σχέση, αλλά εξ αποστάσεως. Επειδή θα έχετε και διάφορες οικογενειακές συνευρέσεις, θα είστε ίσως λίγο πιεσμένοι, αλλά ο έρωτας δεν φεύγει από το μυαλό μας. Το αν θα μπορέσετε να έχετε όμως όλα όσα ποθείτε, έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις σας, που είναι αυξημένες.

Ζυγός

Η Αφροδίτη σας στέλνει στην χώρα του φωτεινού έρωτα, με πολλές και διαφορετικές, πολύ προκλητικές επιλογές. Σας έλκουν πολύ οι Υδροχόοι, οι Καρκίνοι, οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες, ο μισός ζωδιακός δηλαδή σας φαίνετε διαθέσιμος για να παίξετε με τον πατροπαράδοτο για Ζυγό τρόπο: δίνοντας πολλές υποσχέσεις, μετρώντας αντιδράσεις και παίζοντας ψυχολογικά παιχνίδια. Δεν αποκλείεται όμως μέσα σε όλο αυτό το παιχνίδι, να βρείτε μια σκληρή αλλά εύγευστη λαμαρίνα και να την δαγκώσετε με όρεξη!

Σκορπιός

Η αρχική σας διάθεση δεν θα είναι και πολύ ανεβασμένη, καθώς ο Πλούτωνας τον τελευταίο καιρό έχει βαλθεί να σας ρίξει σε μια μελαγχολία, η οποία έχει καθίσει επάνω σας σαν σύννεφο έτοιμο να βρέξει από ώρα σε ώρα μια μεγάλη μπόρα! Ωστόσο η Αφροδίτη δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, ειδικά αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε μέσα στο διήμερο θα ανανεωθείτε και πολύ πιθανόν είτε να συναντήσετε έναν νέο έρωτα, είτε να μπορέσετε να ζήσετε ποιοτικές στιγμές με το ταίρι σας.

Τοξότης

Η Αφροδίτη σε συμμαχία με τον κυβερνήτη σας τον ήλιο, ακριβώς στον 8ο Οίκο του έρωτα και τον φλογισμένο Λέοντα, θα σας κάνει δώρο όλη της την αγάπη! Είναι ένα πολύ σημαντικό σαββατοκύριακο, όπου καλείστε να αφήσετε μακριά όλες σας τις ανασφάλειες, να πείτε πρώτα εσείς ναι στον έρωτα, για να σας ψιθυρίσει κι εκείνος το μεθυστικό του τραγούδι! Οι αδέσμευτοι να είστε με το μέτωπο ψηλά, να φαίνονται τα όμορφα μάτια σας! Όσο για τους δεσμευμένους, να περιμένετε όμορφες εξομολογήσεις από το ταίρι σας!

Αιγόκερως

Έχετε πολύ πικραθεί τον τελευταίο καιρό από ζητήματα της καθημερινότητας, τα οποία αντανακλούν και στο ερωτικό πεδίο. Όσο όμως κι αν ο ανάδρομος Κρόνος θέλει να σας κάνει να πάρετε κι άλλα σκληρά μαθήματα, η Αφροδίτη, αλλά και η Σελήνη από την φιλική σας Παρθένο την Κυριακή, θα σας δώσουν την δυνατότητα να φλερτάρετε και να αφήσετε έστω και για λίγο πίσω τις έννοιες σας. Μπορείτε να κάντε μια μικρή απόδραση; Μην το σκέφτεστε, θα σας κάνει πολύ καλό στην λίμπιντο!

Υδροχόος

Με τον Ουρανό να είναι σε στενή σχέση στοργής με την λαμπερή Αφροδίτη, όλα είναι πιθανά! Αλλά και η εξαιρετική σχέση του Δία με τον Ουρανό, δίνει στον έρωτα μια γενναιόδωρη πρωτοκαθεδρία, αλλά ταυτόχρονα και μια τάση για άκρατο φλερτ! Αυτό το σαββατοκύριακο θέλετε να παίξετε και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στο φλερτ, μια ιδέα εξαιρετική αν είστε αδέσμευτοι. Οι δεσμευμένοι καλό είναι να μην ανάψετε όμως την ζήλια του συντρόφου σας!

Ιχθείς

Μπορεί να έχετε ζήσει κάποιες αναβολές ρομαντικών ραντεβού που σας έχουν κουράσει. Από την άλλη όμως, έχετε δώσει σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και οι αλλαγές που έχετε κάνει γοητεύουν πολύ κόσμο. Ίσως, αν είστε αδέσμευτοι, να μην έχετε την ανταπόκριση που θα θέλατε από κάποιο άτομο, αλλά αυτό χάνει! Δείτε τριγύρω σας πόσοι άλλοι ενδιαφέρονται, και προχωρήστε παρακάτω! Οι δεσμευμένοι κάντε πρώτοι μια κομψή κίνηση και θα έχετε όμορφα αποτελέσματα. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 5/11 – 6/11/2016

Ο Νοέμβριος αυτός είναι ερωτευμένος με τον έρωτα. Μπροστά μας έχουμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο πάθος, με την Αφροδίτη να τριγωνίζει τον...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Με την Αφροδίτη πια στον φλογερό Λέοντα και μια Σελήνη στον Υδροχόο να δίνει τάσεις ανεξαρτησίας και διάθεση για άγριο φλερτ, το...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/05 – 17/05/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/05 – 17/05/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 16/05 – 17/05/2015

Θα έχουμε ένα άκρως συναισθηματικό σαββατοκύριακο να ζήσουμε! Η Σελήνη στον Ταύρο και η Αφροδίτη στον Καρκίνο; Μόνο τζάκι δεν θα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Μια ανατρεπτική Νέα Σελήνη το Σάββατο 18 Απριλίου είναι αυτή που θα ορίσει όλο το σαββατοκύριακο, αλλά και το παιχνίδι του έρωτα. Από την...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/03 – 8/03/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/03 – 8/03/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/03 – 8/03/2015

Στον ουράνιο θόλο αρχίζει τα ερωτικό παιχνίδι της άνοιξης, η Αφροδίτη είναι σε μεγάλη διέγερση με πλήθος όψεων και ο Άρης καθορίζει την...

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Μέσα στο σαββατοκύριακο αυτό η Αφροδίτη πλησιάζει κι άλλο τον Άρη, καθώς ολοκληρώνεται η όψη εξαγώνου μεταξύ τους και αυτό θα κάνει την...