Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Ήλιος στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο
<p>Από τις 22 Ιουνίου, αμέσως μετά το θερινό Ηλιοστάσιο, ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο, όπου και παραμένει έως τις 21 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό χωρίζεται σε τρεις δεκανούς: έως και την πρώτη Ιουλίου κυβερνήτης του Καρκίνου είναι ο Ήλιος, από τις 2 Ιουλίου έως τις 11 παίρνει την διακυβέρνηση ο Άρης και από τις 12 έως και τις 21 Ιουλίου κυριαρχεί ο Ποσειδώνας. Κάθε φορά που ο Ήλιος διελαύνει από τον Καρκίνο έχουμε μια αύξηση της συναισθηματικότητας, κλεινόμαστε λίγο στον εαυτό μας, σαν μια απαραίτητη στάση πριν ξεχυθούμε στον φλογερό και εξωστρεφή Λέοντα. Ας δούμε τι θα κομίσει σε κάθε ζώδιο  από την νέα του θέση στον Καρκίνο ο κυρίαρχος της Αυγής Ήλιος.

Κριός

Με τον Ήλιο να εισέρχεται στον 4ο Ηλιακό σας Οίκο θα σας απασχολήσουν μέχρι τις 21 Ιουλίου τα ζητήματα της οικογένειάς σας. Το φως του Ήλιου θα διαχυθεί στην οικογενειακή σας ζωή, δίνοντάς σας τρυφερότητα, επίγνωση των δεσμών που σας συνδέουν με τους κοντινούς σας ανθρώπους και μια τάση να γίνετε πολύ προστατευτικοί. Στο διάστημα 2 έως 11 Ιουλίου, που κυβερνά ο Άρης τον καρκίνο, ο οποίος είναι και δικός σας κυβερνήτης, πρέπει να προσέξετε εντάσεις και διαφωνίες με αγαπημένους σας ανθρώπους.

Ταύρος

Η σφαίρα των φιλικών σας δεσμών γίνεται πιο συγκεκριμένη, θέλετε λίγους και εκλεκτούς ανθρώπους κοντά σας. Διαλέγετε με ευγένεια και κομψότητα κάποια αντικείμενα που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο άνετα στο σπίτι σας, το οποίο γίνεται το κέντρο της κοινωνικής σας ζωής. Είστε συναισθηματικοί με τους γύρω σας, ίσως λίγο συνεσταλμένοι στο να προβάλλετε τις ικανότητές σας, ενώ έχετε εύνοια αν εμπορεύεστε είδη διακόσμησης και σπιτιού.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος στον Καρκίνο πιθανόν να ανακινήσει κληρονομικά ζητήματα τα οποία θα απαιτήσουν κάποιον χρόνο για να τα επιλύσετε. Σας ενδιαφέρει πολύ το θέμα της ακίνητης περιουσίας σας – πολύ περισσότερο που ίσως να έχετε μια αλλαγή στην οικογενειακή σας κατάσταση. Είστε πολύ συναισθηματικοί αυτόν τον καιρό, μέχρι τις 21 Ιουλίου, ίσως λίγο φοβισμένοι για θέματα οικονομικά, αλλά και ίσως λίγο εύθικτοι. Προσέξτε απότομες αλλαγές της διάθεσής σας.

Καρκίνος

Με τον Ήλιο να κινείται στο δικό σας ζώδιο έρχεται ένας καιρός απολογισμών και συγκρίσεων με παλιότερες εποχές και βιώματά σας. Στον γενέθλιο μήνα σας –πάντα κάνετε αναδρομές στην περασμένη σας ζωή και στην οικογενειακή σας πορεία. Προσέξτε να μην βυθιστείτε στο παρελθόν. Ό,τι κι αν έχετε ως μνήμες στις αποσκευές σας, να ξέρετε ότι το συμπαντικό μάθημα εσείς το έχετε διαλέξει, οπότε είναι ώρα να δείτε μπροστά και να λύσετε δεσμούς με το παρελθόν. Προσέξτε πιθανές συγκρούσεις και εντάσεις ανάμεσα 2 με 11 Ιουλίου, ενώ από τις 12 έως τις 21 είστε πολύ γοητευτικοί και δεν αποκλείεται να έχετε έναν ολοκαίνουριο έρωτα.

Λέων

Ο Καρκίνος είναι ένα ζώδιο κρίσιμο για εσάς, αντιπροσωπεύει την κάμαρα με τα μυστικά σας, τους φόβους σας, αλλά και όλο σας το υποσυνείδητο. Ο Ήλιος θα φωτίσει άπλετα το παρελθόν σας, θα λύσει δεσμούς και κόμπους που ελλοχεύουν στο παρελθόν σας και θα σας προετοιμάσει μέσα από μια διαδικασία κάθαρσης να τον υποδεχτείτε, ορίζοντας εντελώς νέες συντεταγμένες για το μέλλον σας. Ίσως να έχετε μια αύξηση της διαίσθησής σας, καλοδεχούμενη, αλλά και της ανασφάλειας, που πρέπει να την πετάξετε.

Παρθένος

Ο Ήλιος στον Καρκίνο θα σας φέρει μια ανάπαυλα σε σχέση με τον ευρύ σας κοινωνικό κύκλο, αλλά και μια απαραίτητη στάση για να διερευνήσετε κάποιες προτάσεις συνεργασίας, οι οποίες αφορούν γενικά θέματα και πολλούς ανθρώπους. Αν έχετε κοινωνική δράση θα φροντίσετε να μην ξοδεύεστε τόσο πολύ, θα κάνετε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας, με στόχο να εξασφαλίσετε χρόνο για τους δικούς σας ανθρώπους.

Ζυγός

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει τον 10 Ηλιακό σας Οίκο της εργασίας και των φιλοδοξιών. Ο Ήλιος εδώ και έως τις 21 Ιουλίου θα σας δημιουργήσει μια ανάσχεση σε κάποια επαγγελματικά θέματα, θα προτιμήσετε ίσως να αφήσετε κάποιες προτάσεις συνεργασίας για αργότερα, κρίνοντας ότι δεν αξίζουν τον κόπο για να αφήσετε την οικογένειά σας. Έχετε μεγάλη εύνοια αν εργάζεστε σε κάποιον τομέα μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς σας, όπως και αν ασχολείστε με είδη σπιτιού.

Σκορπιός

Με τον Ήλιο στον Καρκίνο σχετίζεστε με πολύ συναισθηματικό τρόπο με αγαπημένους σα ανθρώπους που είναι μακριά σας. Πιθανόν να ταξιδέψετε για να βρεθείτε κοντά σε ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά μπορεί και να γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα, με τον οποίο θα κάνετε οικογένεια, σε ένα ταξίδι. Σας ενδιαφέρουν έρευνες που έχουν να κάνουν με το γενεαλογικό σας δέντρο και αντιμετωπίζετε με δυσπιστία κάποιες προτάσεις για μακρινές περιπέτειες, που ίσως άλλη στιγμή να σας ασκούσαν έλξη.

Τοξότης

Ο Ήλιος στον Καρκίνο φωτίζει τις ερωτικές σας σχέσεις, κάνοντάς σας πολύ συναισθηματικούς. Έχετε υπόψη σας ότι ο Καρκίνος είναι ένα από τα δύο καρμικά σας ταίρια – το άλλο είναι ο Ταύρος. Αυτό σημαίνει πως μέχρι τις 21 Ιουλίου ανοίγει η πύλη για να εισέλθει ένας Καρκίνος στην ερωτική σας ζωή, είτε στο ζώδιο είτε στον Ωροσκόπο. Επίσης είναι πολύ πιθανόν να συμβεί αυτό στο διάστημα από 2 έως 11 Ιουλίου, που κυβερνά τον Καρκίνο ο Άρης, ο οποίος ανήκει και στην τριάδα των δικών σας κυβερνητών.

Αιγόκερως

Ο Καρκίνος είναι το πολικό σας ζώδιο, είστε λοιπόν κατά μία έννοια κι εσείς λίγο Καρκίνοι, σε ένα λανθάνον επίπεδο. Ο Ήλιος θα φωτίσει τον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών, κάνοντάς σας κάπως επιφυλακτικούς σε νέα ανοίγματα. Σας ενδιαφέρει αυτό το διάστημα περισσότερο να επιβεβαιώσετε ήδη υπάρχουσες σχέσεις, είστε τρυφεροί με τους δικούς σας ανθρώπους, αλλά ίσως να είστε και κάπως ευέξαπτοι και ζηλότυποι.

Υδροχόος

Με τον Ήλιο στον 6ο Ηλιακό σας Οίκο ξεκινάει μια περίοδος που θα σας απασχολήσει η υγεία σας, αλλά θα αντιμετωπίσετε και κάποια θέματα ανασφάλειας σε σχέση με δημόσιες υπηρεσίες. Αν εργάζεστε στον τομέα της υγείας ή της παροχής υπηρεσιών, γίνεστε πολύ δοτικοί, νοιάζεστε πολύ για τους άλλους και αποτελείτε τον καλό τους φύλακα άγγελο. Προσέξτε να μην χάσετε εντελώς τον προσωπικό σας χρόνο φροντίζοντας τους άλλους, ενώ ίσως κάποιο μέλος της οικογένειάς σας να χρειαστεί την βοήθειά σας.

Ιχθείς

Με τον Ήλιο στον πολύ φιλικό σας Καρκίνο γίνεστε πολύ γοητευτικοί και τρυφεροί, ενώ σας βλέπουν ερωτικά κάποια άτομα κύρους από τον ευρύτερο κοινωνικό σας χώρο. Είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσετε μια φυγόκεντρη πορεία, κλείνοντας την πόρτα της καρδιάς σας σε κάποιους φίλους τους οποίους τους βρίσκεται πια ρηχούς και επιφανειακούς. Πολλοί από εσάς ίσως αποφασίσετε την απόκτηση ενός παιδιού.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

1/1/2018: Πανσέληνος στον Καρκίνο

1/1/2018: Πανσέληνος στον Καρκίνο

1/1/2018: Πανσέληνος στον Καρκίνο

Το 2018 αρχίζει με μια συναισθηματική νότα, με την πανσέληνο την 1η Ιανουαρίου στον Καρκίνο στην11η μοίρα. Ο Καρκίνος είναι το ζώδιο της...

31 Ιουλίου 2017: Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο

31 Ιουλίου 2017: Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο

31 Ιουλίου 2017: Η Αφροδίτη περνάει στον Καρκίνο

Πόσο σημαντική είναι η συναισθηματική σύνδεση στις ερωτικές σχέσεις; Διάφοροι άνθρωποι θα δώσουν διαφορετικές απαντήσεις σε αυτό το...

Ήλιος στον Καρκίνο

Ήλιος στον Καρκίνο

Ήλιος στον Καρκίνο

Στις 21 Ιουνίου ο Ήλιος εισέρχεται στον Καρκίνο και θα παραμείνει ως τις 22 Ιουλίου, έχουμε δηλαδή το θερινό Ηλιοστάσιο και έτσι λοιπόν...

Το Ζώδιο του Μήνα: Λέων

Το Ζώδιο του Μήνα: Λέων

Το Ζώδιο του Μήνα: Λέων

Ο Ήλιος λοιπόν ανάμεσα στις 22 με 23 Ιουλίου περνάει στον φλογερό Λέοντα, το πέμπτο ζώδιο του ζωδιακού, για να παραμείνει εδώ έως τις 22...

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, αλλά και των συνδέσεων με υπερβατικά πεδία, περνάει στο...

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Ο ζωοδότης Ήλιος κάνει μεγαλοπρεπή είσοδο στον Καρκίνο, κηρύσσοντας επισήμως την έναρξη του καλοκαιριού. Το γενικό κλίμα σε καμία...