Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/06 – 28/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/06 – 28/06/2015
<p>Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/06 – 28/06/2015

Το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουνίου, ενός καλοκαιρινού μήνα που ολοφάνερα τα τελευταία χρόνια θέλει να γίνει…φθινοπωρινός, με μια παθιασμένη Σελήνη στον Σκορπιό και πολλές και σημαντικές όψεις του Δία και της Αφροδίτης, αλλά και του Ερμή, του Ήλιου και του Ποσειδώνα, θα μας βρει έτοιμους για μεγάλους ερωτικούς μετασχηματισμούς! Προσοχή, υπάρχει έντονη εμπλοκή – με θετικό τρόπο – του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης στην ερωτική ενέργεια του σαββατοκύριακου, πράγμα που σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος για κεραυνοβόλους έρωτες με καρμικό πρόσημο.

Κριός

Ακριβώς στον οίκο των σχέσεών σας, στον πολικό σας Ζυγό, έχουμε αυτήν την στιγμή τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης να ενεργοποιεί το κάρμα. Ταυτόχρονα ο κυβερνήτης σας ο Άρης είναι στον πολύ αισθαντικό καρκίνο, κάνοντάς σας αφάνταστα τρυφερούς, αλλά και κυκλοθυμικούς. Μια ένταση που νιώθετε, κάποια παράπονα, μπορεί να βρεθεί κάποιο άτομο το οποίο θα τα ακούσει με μεγάλη προσοχή, κλέβοντάς σας την καρδιά! Σας έλκουν αυτόν τον καιρό Λέοντες και Καρκίνοι.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, ο οποίος είναι ο χώρος που δονεί τις σχέσεις σας, και μάλιστα έχουμε και πολύ όμορφες σεληνιακές όψεις αυτό το σαββατοκύριακο. Αν υπολογίσουμε και την αφάνταστα θετική ενέργεια που σας χαρίζει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ήλιο, έχουμε ένα εύγευστο ερωτικό κοκτέιλ! Από την μια ανοίγεστε πιο εύκολα συναισθηματικά, από την άλλη προσέχετε την εμφάνιση σας, αλλά είστε και εύγλωττοι. Σας μιλάνε στην καρδιά σας οι Τοξότες, οι Κριοί, αλλά και οι Σκορπιοί και οι Λέοντες.

Δίδυμοι

Θα μπορούσατε να είστε λίγο εκτός συντονισμού με το ταίρι σας ή με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αυτό το σαββατοκύριακο, μιας και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα καλά κρατεί, αν δεν υπήρχε η πολύ όμορφη όψη τριγώνου του Ερμή πάλι με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης, μια όψη που σας ανοίγει διάπλατα την συνείδηση, αλλά ανοίγει και εύκολους δρόμους επικοινωνίας με το άλλο σας μισό. Η καρδιά σας έχει να μοιραστεί χτύπους με Καρκίνους και Ζυγούς, ενώ σίγουρα όλον αυτόν τον καιρό είναι δύσκολη η επικοινωνία με Ιχθείς.

Καρκίνος

Η Σελήνη στον φιλικό σας Σκορπιό σας ανοίγει πολλούς δρόμους για να κατακτήσετε ερωτικές κορυφές, αλλά και βάθη της λίμπιντο! Ίσως να έχετε ταξιδέψει ή να ταξιδεύετε, ίσως να είστε κοντά και στην επίτευξη πολλών στόχων σας, γεγονός το οποίο πάντα σας κινητοποιεί και ερωτικά. Με τον Άρη στο ζώδιό σας, αλλά και τον Ήλιο, είστε στο προσκήνιο, έλκεστε από Κριούς και Λέοντες, δεν αποκλείεται όμως το διήμερο να είναι τελικά, μετά από πολλές υποσχέσεις, άγονο ερωτικά, λόγω νεύρων!

Λέων

Καθώς είστε οικοδεσπότες της Αφροδίτης και του Δία σε σύνοδο μεταξύ τους, και καθώς υπάρχει ενεργοποίηση του φλογερού τριγώνου μέσα από το τρίγωνο Δία – Αφροδίτης με τον Ουρανό, νέες σχέσεις έρχονται να σας συνεπάρουν. Βγαίνετε και διασκεδάζετε, θέλετε να δείτε την φωτεινή πλευρά της ζωής, φλερτάρετε με Ζυγούς, Τοξότες, Κριούς και Υδροχόους, οι μόνιμες σχέσεις σας δέχονται ένα πολύ θετικό άγγιγμα. Προσέξτε την υπερβολική αισιοδοξία, ίσως να σας τυφλώνει και να μην βλέπετε τα πιθανά μειονεκτήματα κάποιου προσώπου.

Παρθένος

Καθώς η καθημερινότητά σας έχει πολλές παραμέτρους, μεγάλη κινητικότητα και πολλές αλλαγές, ο έρωτας είχε περάσει σε κάπως δεύτερο πλάνο. Επειδή όμως έχετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας καλές ειδήσεις, έρχεται ο καιρός να τακτοποιήσετε τις ερωτικές εκκρεμότητες, ειδικά αν είχατε πρόσφατα απογοητευτεί από μια πιθανή σχέση και τώρα έχετε μια νέα γνωριμία. Είστε πολύ κοντά σε Καρκίνους, αλλά και Ζυγούς, με τους οποίους σας συνδέουν πολλά πεδία.

Ζυγός

Η Αφροδίτη σας κάνει αφόρητα γοητευτικούς, αν και γενικά η τάση σας είναι να μην θέλετε εσείς να γοητεύσετε, θεωρείτε ότι είναι η σειρά κάποιων άλλων να αποδείξουν ότι αξίζουν την αγάπη σας. Είναι πιθανόν να έχετε αυτόν τον καιρό κάποιο μικρό πρόβλημα με κάποια λίγα επιπλέον κιλά, γεγονός που σας στεναχωρεί κάπως, αλλά να ξέρετε πως μόνον εσείς το προσέχετε, όλοι οι άλλοι δεν το παρατηρούν. Είστε πολύ ελκυστικοί για Τοξότες και Κριούς, αλλά και Υδροχόους.

Σκορπιός

Με την Σελήνη αυτό το διήμερο να κινείται, με πολύ θετικές όψεις, στο ζώδιό σας, αλλά και με τον Ποσειδώνα να είναι σε θετική σχέση με τον Ήλιο από τον φιλικό σας Καρκίνο, η διάθεσή σας γίνεται πολύ - πολύ ερωτική, έχετε πολλούς πόθους να σας καίνε, θέλετε να φλερτάρετε και να ζήσετε πράγματα στα άκρα. Αν είστε σε σχέση φροντίστε να μην δώσετε αφορμές για ζήλια. Σας δονεί έντονα την ψυχή κάποιος Καρκίνος.

Τοξότης

Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε για πολύ καιρό έχουν βρει μια μαγική λύση και ανοίγει ο δρόμος της αγάπης χωρίς εμπόδια μπροστά σας. Είστε πολύ κοντά με Ταύρους, Λέοντες, Ζυγούς, Υδροχόους και Κριούς. Θέλετε να βγείτε και να ξενυχτήσετε, έχετε διάθεση για φλερτ, αλλά αν έχετε μόνιμη σχέση όλη σας η ενέργεια είναι στραμμένη στο ταίρι σας, το οποίο έχετε διάθεση να το εκπλήξετε πρωτότυπα.

Αιγόκερως

Μια εσωτερική ψυχική γαλήνη είναι το δώρο των ουρανών για αυτό το διήμερο. Πολλά από τα προβλήματα που είχατε στην σχέση σας λύνονται και οι εντάσεις υποχωρούν. Στο επίπεδο του φλερτ, αν είστε αδέσμευτοι, δεν επιδιώκετε εσείς ένα πρώτο βήμα, θέλετε να σας τραβήξουν την προσοχή, αλλιώς δεν ασχολείστε. Πολύ πιθανόν να είστε σε φάση πλήρους επαναδιαπραγμάτευσης των σχέσεών σας, ενώ η επικοινωνία με Τοξότες και Κριούς γίνεται πολύ εύκολη.

Υδροχόος

Καθώς ο Ουρανός είναι σε άριστη συνεργασία με την Αφροδίτη και τον Δία, έχετε πολλές ερωτικές φιλοδοξίες. Λάμπετε, θέλετε να βγείτε, θέλετε να κυκλοφορήσετε. Ίσως να έχετε την διάθεση να ξοδέψετε και κάποια περισσότερα χρήματα για όσους αγαπάτε – είναι πραγματικά τόσο αναγκαίο; Είστε κοντά με Ζυγούς, Κριούς, Τοξότες και Λέοντες, αυτά τα ζώδια είναι υποψήφια για μια σοβαρή νέα σχέση μαζί σας. Οι δεσμευμένοι θέλετε να σας δώσουν σημασία και φροντίδα.

Ιχθείς

Όσο κι αν ο Ερμής εξακολουθεί να τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα, δίνοντάς σας κάποιες δυσκολίες επικοινωνίας, έρχεται ο παντοδύναμος Ήλιος και με ένα εξαιρετικά παθιασμένο τρίγωνο από τον Καρκίνο σας απλώνει γέφυρες επικοινωνίας είτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, είτε με ένα εντελώς αναπάντεχο πρόσωπο. Θέλετε να δώσετε ευκαιρία σε κάποιον Καρκίνο, Λέοντα ή και κάποιον άλλον Ιχθύ να σας πλησιάσει. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14-15/05/2016

Και ενώ λέγαμε ότι με την Αφροδίτη στον Ταύρο, και σε τόσο όμορφες όψεις, η ζωή μας η ερωτική θα ήταν μέλι – γάλα, έρχεται μια δύσκολη...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/06 – 14/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/06 – 14/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/06 – 14/06/2015

Ένα σαββατοκύριακο με την Σελήνη στον Ταύρο, δεν μπορεί παρά να είναι παθιάρικο, ερωτικό, αισθησιακό! Θα έχει και λίγη κτητικότητα, έτσι;...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/05- 31/05/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/05- 31/05/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 30/05- 31/05/2015

Ο Μάιος, με λίγο σύνδρομο Οκτωβρίου να τον ταλαιπωρεί από άποψη καιρού, τελειώνει. Είναι το τελευταίο σαββατοκύριακο αυτού του...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Μια ανατρεπτική Νέα Σελήνη το Σάββατο 18 Απριλίου είναι αυτή που θα ορίσει όλο το σαββατοκύριακο, αλλά και το παιχνίδι του έρωτα. Από την...

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Μέσα στο σαββατοκύριακο αυτό η Αφροδίτη πλησιάζει κι άλλο τον Άρη, καθώς ολοκληρώνεται η όψη εξαγώνου μεταξύ τους και αυτό θα κάνει την...

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 26/27-7-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 26/27-7-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 26/27-7-2014

Ένα πολύ δυνατό καλοκαιρινό σαββατοκύριακο, με την Νέα Σελήνη να φωτίζει πόθους και αγάπες με ένα εντελώς καινούριο φως. Το φως του...