Το Πλανητικό Σκηνικό Ένα Χρόνο Μετά

Το Πλανητικό Σκηνικό Ένα Χρόνο Μετά
<p>Πώς θα είναι η ζωή σου ακριβώς έναν χρόνο από τώρα; Πώς θα είναι ο ουράνιος θόλος την 1η Ιουλίου του 2016; Θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση στα οικονομικά, τα επαγγελματικά, τα ερωτικά σου ζητήματα; Ας κάνουμε μια βαθιά πρόβλεψη και ας δούμε τις βασικές τάσεις που θα κυριαρχούν ια κάθε ζώδιο ακριβώς έναν χρόνο από σήμερα, την πρώτη ημέρα του Ιουλίου του 2016.

Οι πλανήτες σε ζώδια

Την 1η Ιουλίου λοιπόν του 2016 ο Ήλιος θα είναι φυσικά στον Καρκίνο, η Σελήνη θα κινείται για δεύτερη ημέρα στον Ταύρο, ο Ερμής θα είναι στις πρώτες μοίρες του Καρκίνου, πιστός ακόλουθος του Ήλιου πάντα, η Αφροδίτη επίσης θα είναι στον Καρκίνο, ο Άρης στον Σκορπιό, ο Δίας στην Παρθένο, ο Κρόνος στον Τοξότη, ο Ουρανός στον Κριό, ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω.  Κυρίαρχες όψεις θα είναι η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, που θα φέρει πολλούς γάμους. Η Αφροδίτη γενικά θα κυριαρχεί, μιας και θα είναι και σε τρίγωνο με τον Άρη, εξάγωνο με τον Δία, τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, αντίθεση με τον Πλούτωνα. Δεν θα πρόκειται για καμιά ιδιαίτερα τυχερή ημέρα, αλλά και γενικότερα περίοδο, αφού θα υπάρχουν πολύ σοβαρές όψεις, όπως το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο και η αντίθεσή του με τον Ποσειδώνα, αλλά και το τετράγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα, που θα εμποδίζουν την εξέλιξή μας. Ουσιαστικά θα είναι μια περίοδος διορθωτική, όπου όλοι θα προσπαθούμε μέσα από την αγάπη να γιατρέψουμε απώλειες και πληγές. Τα παλιά λάθη θα μας ταλαιπωρούν και θα πρέπει να δείξουμε κουράγιο. Θα μας βοηθήσει σε αυτό το παρατεινόμενο εξάγωνο του Ποσειδώνα με τον Πλούτωνα το οποίο έχει εγκατασταθεί στην ζωή μας για να φέρει στην επιφάνεια αλήθειες.

Κριός

Με τον κυβερνήτη της σας τον Άρη στον Σκορπιό, άρα στον 8ο Οίκο της ερωτικής ζωής, και μάλιστα σε θετικό τρίγωνο με την Αφροδίτη, δεν αποκλείεται να έχετε την τάση να κάνετε οικογένεια. Είναι σίγουρο ότι σε έναν χρόνο από τώρα θα είστε πολύ ερωτευμένοι! Θα είναι μια καλή περίοδος για να λύσετε θέματα δανείων και χρεών γενικότερα.

Ταύρος

Η Αφροδίτη με την εξαιρετική δράση της θα σας ανεβάσει στα ουράνια. Είστε πολύ δημοφιλείς σε έναν χρόνο από τώρα, πολύ δημιουργικοί και με πολλές επαγγελματικές ευκαιρίες. Ίσως όμως να έχετε σοβαρά προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, με κύριο αίτιο την ζήλια, την οποία θα πρέπει να αποβάλλετε. Ίσως να υπάρξουν κάποια θέματα με την υγεία σας, ειδικά στις γυναίκες θέλει προσοχή.

Δίδυμοι

Σε έναν χρόνο από τώρα θα έχετε την δυνατότητα να ασχοληθείτε σοβαρά με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Η πολυαστρία στον 2ο Ηλιακό σας Οίκο, στον οποίο θα βρίσκονται ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σας Ερμής και η Αφροδίτη, σας επιτρέπει να είστε πολύ αποτελεσματικοί σε ό,τι έχει να κάνει με θέματα ακίνητης περιουσίας. Σας ενδιαφέρει πολύ ο χώρος στον οποίο κατοικείτε, η φωλιά σας, και θέλετε να νιώθετε ασφάλεια.

Καρκίνος

Έχετε στο ζώδιό σας – έναν χρόνο από τώρα – και τον Ήλιο, και την Αφροδίτη και τον Ερμή. Ταυτόχρονα ο κυβερνήτης του 2ου δεκαημέρου του ζωδίου σας, ο Άρης, είναι στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού. Θα είναι μια εποχή έρωτα, ανέλιξης, προσωπικών επιτυχιών, αλλά και δυνατών εσωτερικών συγκρούσεων. Πιθανόν κάποιοι από εσάς να έχουν αντιμετωπίσει χωρισμό, από τον οποίο να αναρρώνετε με έναν νέο έρωτα.

Λέων

Δυνατές αντιφάσεις θα έχουν εγκατασταθεί στην ζωή σας. Με τον Ήλιο στον 12ο Οίκο σας, τον Δία στον 2ο και τον Άρη στον 4ο κινούνται πλήθος θεμάτων με πολύ αργούς ρυθμούς, ενώ εσείς θα θέλετε γρήγορες εξελίξεις. Είναι πιθανόν να λύνετε κάποια προβλήματα μετά από ένα κύμα συγκρούσεων μέσα στον οικογενειακό σας χώρο. Ο Ήλιος πάντως θα σας χαρίσει πολλές δυνατότητες για ένα εξαιρετικό έρωτα.

Παρθένος

Φιλοξενείτε λοιπόν τον Δία, έναν χρόνο από τώρα, και μάλιστα σε ένα πλήθος όψεων, πολύ δυνατών. Θα είναι ο Δίας από το ζώδιό σας σε εξάγωνο με την Αφροδίτη, τρίγωνο με τον Πλούτωνα, αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τετράγωνο με τον Κρόνο. Είναι πολύ πιθανόν να πρέπει να λύσετε ερωτικά θέματα, έχοντας υποστεί κάποια απογοήτευση, οι συνεργασίες σας θα είναι θολές, ενώ θα αντιμετωπίζετε και κάποια σοβαρά προβλήματα στην οικογένειά σας.

Ζυγός

Με την πολύ ενεργή Αφροδίτη στον 10 Οίκο σας των φιλοδοξιών σας, αλλά και της καριέρας σας, καθόλου δεν θα μοιάζει η καθημερινότητά σας με την σημερινή, έναν χρόνο μετά. Θα έχετε την ευκαιρία να λάμψετε στην δουλειά σας, αλλά αυτό δεν θα γίνει με τον εύκολο τρόπο, θα πρέπει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να πετύχετε. Θα έχετε καλές εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας και γενικά αποκτημάτων, ενώ δεν αποκλείεται και ένα νέος, πολλά υποσχόμενος έρωτας.

Σκορπιός

Με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα είστε πολύ δραστήριοι τον Ιούλιο του 2016. Σας περιμένουν νέοι έρωτες, καλές ειδήσεις σε θέματα προσωπικής εξέλιξης, θα πρέπει όμως να προσέχετε πολύ θέματα νομιμότητας. Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας θα είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη, μια όψη που θα σας δυσκολέψει, αλλά θα έχει θετική διάθεση με τον Δία και τον Ποσειδώνα, χαρίζοντάς σας τύχη, οικονομική σταθερότητα και γενικά καλές προοπτικές.

Τοξότης

Ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα είναι στον χώρο των εργασιακών σας θεμάτων, θα έχει γενικά καλές όψεις και θα σας χαρίσει τύχη και εύνοια. Ο Ιούλιος του 2016 θα είναι η τέλεια στιγμή για να τακτοποιηθείτε επαγγελματικά, ενώ και ερωτικά έχετε πολύ καλές προοπτικές. Να δώσετε προτεραιότητα στην υγεία σας, θα είναι ένα κάπως ευαίσθητο διάστημα, προσέξτε έναν χρόνο από τώρα - αλλά και αμέσως, γιατί όχι; - την διατροφή σας ώστε να είστε δυνατοί.

Αιγόκερως

Εξακολουθείτε να φιλοξενείτε και την επόμενη χρονιά τον παντοδύναμο Πλούτωνα, και έχετε ουσιαστικά αλλάξει όλη την πραγματικότητα για όλα τα ζώδια! Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος θα είναι στον Τοξότη και θα σας ταλαιπωρεί λίγο τον ερχόμενο Ιούλιο, φέρνοντας προβλήματα μέσα στην οικογένειά σας. Είναι πιθανόν να νιώθετε κάπως προδομένοι, χωρίς όραμα, εγκλωβισμένοι. Με καλή συνεννόηση όλα τα προβλήματα θα λυθούν.

Υδροχόος

Ο κυβερνήτης σας ο Ουρανός τον Ιούλιο του 2016 θα είναι σε σχετική ηρεμία, μη έχοντας σημαντικές όψεις. Το πολύ θετικό είναι ότι θα έχει – επιτέλους – λυθεί το εξαιρετικά δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο σας καθήλωσε όλο το 2015 σε κυκλικά προβλήματα. Άρα θα έχετε καινούριες δυνάμεις, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την καλή θέση του Ουρανού στον Κριό και να έχετε ενάρξεις. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και δημοφιλείς, ενώ δεν αποκλείεται να είστε και πολύ ερωτευμένοι!

Ιχθείς

Θα είναι μια αντιφατική περίοδος ο Ιούλιος του 2016 για εσάς. Πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να σας έχουν απογοητεύσει σκληρά, και σε θέματα ερωτικά και σε θέματα συνεργασιών. Από την άλλη θα είστε σε εξαιρετική επαφή με τον βαθύ εαυτό σας, σίγουροι όσο ποτέ για το τι θέλετε και πώς μπορείτε να το επιτύχετε. Θα είστε ίσως κάπως κλειστοί στον εαυτό σας, αλλά αυτό θα σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς!

Το αποτύπωμα του ουράνιου θόλου την 1η Ιουνίου 2016 είναι το ακόλουθο:

 

Ήλιος

Σύνοδος

Ερμής

 

 

Ήλιος

Σύνοδος

Αφροδίτη

 

 

Ήλιος

Τρίγωνο

Ποσειδών

 

 

Ήλιος

Αντίθεση

Πλούτων

 

 

Σελήνη

Αντίθεση

Αρης

 

 

Σελήνη

Τρίγωνο

Ωροσκόπος

 

 

Αφροδίτη

Τρίγωνο

Αρης

 

 

Αφροδίτη

Εξάγωνο

Δίας

 

 

Αφροδίτη

Τρίγωνο

Ποσειδών

 

 

Αφροδίτη

Αντίθεση

Πλούτων

 

 

Αφροδίτη

Εξάγωνο

Ωροσκόπος

 

 

Αρης

Εξάγωνο

Ωροσκόπος

 

 

Δίας

Τετράγωνο

Κρόνος

 

 

Δίας

Αντίθεση

Ποσειδών

 

 

Δίας

Τρίγωνο

Πλούτων

 

 

Δίας

Σύνοδος

Ωροσκόπος

 

 

Κρόνος

Τετράγωνο

Ποσειδών

 

 

Ποσειδών

Εξάγωνο

Πλούτων

 

 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Μια ματιά στο πλανητικό σκηνικό σε βάθος χρόνου

Μια ματιά στο πλανητικό σκηνικό σε βάθος χρόνου

Μια ματιά στο πλανητικό σκηνικό σε βάθος χρόνου

Όλος ο υπόλοιπος Οκτώβριος θα κινηθεί στον χορό των ενεργειών – και των παρενεργειών – που έχει επάνω στο γήινο πεδίο η Νέα Σελήνη στον...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/06 –26/06/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/06 –26/06/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 25/06 –26/06/2016

Το διήμερο αυτό θα είναι από τα πλέον ερωτικά αφού το πλανητικό σκηνικό μας ωθεί να σε τρυφερές συναντήσεις με το άτομο που μας...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/03 –27/03/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/03 –27/03/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 26/03 –27/03/2016

Με το πλανητικό σκηνικό να ευνοεί τις αισθηματικές σχέσεις και να μας δίνει μια γοητευτική προσωπικότητα σίγουρα θα έχουμε ένα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 06/01 –07/01/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 06/01 –07/01/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 06/01 –07/01/2016

Το προκλητικό πλανητικό σκηνικό θα δημιουργήσει έντονες καταστάσεις ανάμεσα στα ζευγάρια, απρόσμενες γνωριμίες και σχέσεις πάθους με...

Αστρολογικό Δελτίο 24-6-2015

Αστρολογικό Δελτίο 24-6-2015

Αστρολογικό Δελτίο 24-6-2015

Με τον Άρη να εισέρχεται στον Καρκίνο, όλο το πλανητικό σκηνικό αλλάζει. Φυσικά σε λίγο θα εισέλθει εδώ και ο Ερμής, οπότε θα έχουμε μια...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 18/04 – 19/04/2015

Μια ανατρεπτική Νέα Σελήνη το Σάββατο 18 Απριλίου είναι αυτή που θα ορίσει όλο το σαββατοκύριακο, αλλά και το παιχνίδι του έρωτα. Από την...