Μηνιαίο Αστρολογικό Δελτίο Ιουλίου 2015

Μηνιαίο Αστρολογικό Δελτίο Ιουλίου 2015
<p>Οπωσδήποτε ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς! Και ο Ιούλιος θα μας το αποδείξει περίτρανα! Καλό είναι όλοι να εξασκηθούμε στο να ξεχωρίζουμε τον πραγματικό κίνδυνο από τον πλαστό, γιατί στην ουσία η Ελλάδα δεν θα πάθει τίποτα, παρά την διαφαινόμενη δυσκολία στον οικονομικό τομέα. Εκεί που πρέπει να έχουμε τα μάτια μας και την προσοχή μας, είναι στην Ανατολή, όπου θα έχουμε ακαριαία αύξηση σε απίστευτα ύψη του φανατισμού και θα ακούσουμε πολύ δυσάρεστες ειδήσεις οι οποίες θα πάνε την ανθρωπότητα πραγματικά πίσω. Ας δούμε αναλυτικά τις όψεις που θα κυριαρχήσουν στον Ιούλιο αυτό.

01.07.2015: Σύνοδος Αφροδίτης – Δία

Πολύ θετική όψη η οποία ολοκληρώνεται με το καλημέρα του Ιουλίου. Εξαιρετική επιρροή για τα οικονομικά Ζυγών, Ταύρων, Τοξοτών, Λεόντων, που θα έχουν και πολύ έντονη κοινωνική ζωή.

01.07.2015: Τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα

Άλλη μια εξαιρετική όψη στην πρώτη του μήνα, με καλή επίδραση σε Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς, αλλά και Λέοντες. Ερωτική όψη, βοηθάει το συναίσθημα, λύνει προβλήματα σε οικογένειες.

02.07.2015: Εξάγωνο  Ερμή – Ουρανού

Η πιο ελπιδοφόρα όψη μέσα σε έναν ορυμαγδό κακής πλουτώνιας και κρόνιας ενέργειας που θα έχει αυτή η πρώτη Πανσέληνος του Ιουλίου – η δεύτερη είναι στις 31 Ιουλίου. Είναι μια όψη που βοηθάει την επικοινωνία, τα συλλογικά οράματα, τις νέες τεχνολογίες, το εμπόριο, όσο κι αν ακούγεται παράξενο. Ευνοημένα πολύ τα ζώδια των Διδύμων, οι Παρθένοι, οι Υδροχόοι, οι Κριοί.

02.07.2015: Πρώτη Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω

Θα δούμε πολύ αναλυτικά σε κατάλληλο άρθρο την επίδραση της Πανσελήνου ανά ζώδιο. Όλα αλλάζουν, η οικονομία περνάει σε νέες σφαίρες που ούτε τις φανταζόμαστε αυτήν την στιγμή, συστήματα καταρρέουν, αλλά αυξάνει και η ταραχοποιός δράση στην Μέση Ανατολή. Πολύ προσεκτικοί πρέπει να είναι οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, χωρίς πανικό γιατί υπάρχουν άλλες όψεις πολύ βοηθητικές.

04.07.2015: Εξάγωνο  Ερμή – Δία

Εξαιρετική όψη που βοηθάει όλον τον μεταβλητό σταυρό – Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθείς και όλον τον σταθερό – Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς – να βρουν ισορροπίες. Αυτή η όψη φέρνει εξυπνάδα αλλά και τύχη.

04.07.2015: Όψη Χιαστί  Άρη – Δήμητρας

Μια μάλλον δύσκολη όψη η οποία θα μας κάνει να νιώσουμε προδομένοι. Η Δήμητρα έχει περάσει στον Υδροχόο, και θέλει με την όψη χιαστί να επιβάλλει στον κάπως πολύ απορροφημένο με τα οικογενειακά θέματα και τις παραδόσεις Άρη στον Καρκίνο να σκεφτεί πιο συλλογικά. Δεν υπάρχει καλή συνεργασία ανάμεσα στο θηλυκό και το αρσενικό στοιχείο, θα έχουμε κάποιες αντιξοότητες. Πιο πολύ επηρεάζονται οι Καρκίνοι του δεύτερου δεκαημέρου, οι Κριοί, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

05.07.2015: Εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης

Εκπληκτική όψη, η οποία συμπίπτει με το δημοψήφισμα στην Ελλάδα. Γινόμαστε κοσμοπολίτες, ανοιχτοί σε νέες ιδέες, ο φόβος υποχωρεί μπροστά στην επέλαση του χιούμορ, αλλά και την ανοιχτή και καλόκαρδη διάθεση. Ευνοούνται όλα τα ζώδια, αλλά περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Ταύροι, οι Ζυγοί, οι Παρθένοι, οι Λέοντες.

06.07.2015: Αντίθεση Ήλιου – Πλούτωνα

Η «φαρμακερή» όψη που ολοκληρώνεται και έχει φέρει τόση αναστάτωση, θα μας κάνει να χορέψουμε σε καινούριους ρυθμούς. Πιθανά οικονομικά σκάνδαλα, πέρα από την δεδομένη αναταραχή, θα μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε ζητήματα οικογένειας και καριέρας οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Λέοντες και οι Σκορπιοί.

08.07.2015: Όψη Χιαστί  Ερμή – Κρόνου

Δυσκολίες νομικού τύπου, αλλά και πρόβλημα στην ερωτική σφαίρα για Αιγόκερους, Διδύμους, Παρθένους, Σκορπιούς. Είναι μια όψη που θα μας φέρει προβλήματα με το παρελθόν μας.

08.07.2015: Ο Ερμής Εισέρχεται στον Καρκίνο

Μια ακόμα μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση έρχεται, με την οικογένεια να φαντάζει ως το πολυτιμότερο αγαθό σε κάθε επίπεδο. Πολύ συναισθηματικοί γίνονται οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι, ενώ οι Καρκίνοι γίνονται πιο εύγλωττοι και έχουν μεγαλύτερη εγρήγορση πνευματική.

08.07.2015: Τρίγωνο Άρη – Ποσειδώνα

Πολύ καλή επιρροή για όλον τον ζωδιακό, και ιδίως για Κριούς, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς που θα έχουν αύξηση των διαισθητικών τους ικανοτήτων, καλή σχέση με τον έρωτα αλλά και δυνατές τάσεις να προστατέψουν τους δικούς τους ανθρώπους.

13.07.2015: Τετράγωνο Ήλιου – Ουρανού

Δύσκολη όψη που θα αναχαιτίσει την δυνατότητα μας να σκεφτόμαστε συλλογικά. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο επιτάσσει να σκεφτόμαστε πιο κλειστά, με περισσότερο συναίσθημα. Κακή επιρροή για ενάρξεις κάθε είδους. Επηρεάζονται οι Κριοί, πάρα πολύ, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι, οι Αιγόκεροι, οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

13.07.2015: Τρίγωνο Ερμή – Ποσειδώνα

Πολύ όμορφη όψη που κάνει καλό στο φλερτ, φέρνει σκέψεις για την δημιουργία οικογένειας και βοηθάει να έχουμε άριστες σχέσεις με τους αγαπημένους μας. Πολύ καλή ατή η όψη για Διδύμους, Παρθένους, Ιχθείς.

14.07.2015: Τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου

Πολύ δύσκολη όψη, κυρίως για Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, αλλά και Ζυγούς και Αιγόκερους. Θα υπάρχουν νομικά προβλήματα, προβλήματα με εξυπηρέτηση δανείων, ερωτικά σκάνδαλα, ζητήματα που αφορούν τον ερωτισμό θα μας κάνουν να νιώσουμε μεγάλη ανασφάλεια.

15.07.2015: Αντίθεση Άρη – Πλούτωνα

Δύσκολη όψη η οποία χτυπάει τύμπανα πολέμου, και μάλιστα πολύ κοντά μας. Ο ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω και ο Άρης στον Καρκίνο θα ανακινήσουν ζητήματα μεγάλης ανασφάλειας και οικονομικής αστάθειας, που ελπίζουμε να μείνουν μόνον εκεί.

15.07.2015: Αντίθεση Ερμή – Πλούτωνα

Άλλη μια δύσκολη όψη, την ίδια μέρα που συμβαίνει και η αντίθεση Άρη  Πλούτωνα. Δυσκολίες στο εμπόριο, στις οικογένειες, προέχει να είμαστε ασφαλείς.

15.07.2015: Νέα Σελήνη Ιουλίου στον Καρκίνο

Μια έναρξη – όπως κάθε νέα Σελήνη, που σηματοδοτεί ότι θα πρέπει να προφυλάξουμε τα απολύτως αναγκαία. Ελπίζουμε ειλικρινά τα προβλήματα να είναι μόνον οικονομικά. Να προσέχουν οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, δεν έχουν εύνοια για ριζικές αλλαγές.

16.07.2015: Σύνοδος Ερμή – Άρη

Δυνατή όψη, με όχι και τόσο θετικό πρόσημο. Πάλι πρέπει να προσέχει ο παρορμητικός σταυρός, οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και οι Παρθένοι, θα υπάρχει μεγάλη ένταση στον τρόπο που θα εκφράζονται αυτά τα ζώδια, προβλήματα στις οικογένειές τους, στην εργασία, στο εμπόριο.

18.07.2015: Η Αφροδίτη Εισέρχεται στην Παρθένο

Μια διέλευση που σηματοδοτεί το τέλος της αφθονίας, αλλά και της ερωτικής απληστίας. Θα θέλουμε να προσφέρουμε αγάπη σε όσους το αξίζουν και στους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους. Ερωτικές ευκαιρίες για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς. Οι Ζυγοί και οι Ταύροι γίνονται πιο ουσιαστικοί στις σχέσεις τους.

19.07.2015: Τετράγωνο Ερμή – Ουρανού

Πολύ δύσκολη όψη η οποία πιθανόν να αναχαιτίσει την τάση μας να ξανοιχτούμε σε νέα πεδία. Ο Καρκίνος που φιλοξενεί τον Ερμή επιδιώκει να φρενάρει τον πολύ απότομο Ουρανό από τον Κριό και να τον κάνει να δει ότι προέχει η μικρή γειτονιά μας από τον μεγάλο κόσμο. Δυσκολία στην επικοινωνία, τις μεταφορές και τις ενάρξεις για Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, Παρθένους και Υδροχόους.

21.07.2015: Τρίγωνο Ήλιου – Κρόνου

Εξαιρετικά καλή όψη που θα φέρει ομαλότητα, δικαιοσύνη, επιδιόρθωση σχέσεων και σε πολιτικό, σε κοινωνικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Επιτέλους καλά νέα για τον ταλαιπωρημένο παρορμητικό σταυρό, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους, Αιγόκερους, αλλά και Λέοντες.

22.07.2015: Τρίγωνο Ερμή – Κρόνου

Επίσης εξαιρετική όψη, που θα ξεκουράσει τα παρορμητικά ζώδια από τους μεγάλους κλυδωνισμούς. Ίσως μπορούν να βρουν ένα παράθυρο για να τακτοποιήσουν νομικές εκκρεμότητες.

23.07.2015: Ο Ήλιος Εισέρχεται στον Λέοντα, ο Ερμής Εισέρχεται στον Λέοντα και έχουμε  Σύνοδο Ερμή – Ήλιου

Πάρα πολύ καλή αλλαγή. Ο Ήλιος στον Λέοντα μας κάνει πιο κοινωνικούς, ο φόβος υποχωρεί, ο Ερμής εδώ γίνεται πολύ ορμητικός και μας δίνει επίσης θάρρος, πόσο μάλλον που θα είναι και σε σύνοδο μεταξύ τους. Στο προσκήνιο έρχονται με θετικό τρόπο οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Ταύροι.

25.07.2015: Τετράγωνο Άρη – Ουρανού

Όψη σκέτη φωτιά! Μεγάλη προσοχή σε ατυχήματα, φωτιές, οικογενειακούς καυγάδες, αθλητικά ατυχήματα. Εννοείται να είναι πολύ προσεκτικοί, ειδικά στην οδήγηση, οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι, αλλά και οι Υδροχόοι.

25.07.2015: Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη

Δεν είναι μια πολύ άσχημη επιρροή. Η Αφροδίτη θα βγει ανάδρομη στην 9η μοίρα της Παρθένου, δυσκολεύοντας τα οικονομικά, αλλά δίνοντας ευκαιρία για επανασυνδέσεις στον ερωτικό τομέα, ειδικά σε Ζυγούς, Ταύρους και Παρθένους. Θα παραμείνει σε ανάδρομη πορεία όλο το καλοκαίρι, μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου.

31.07.2015: Η Αφροδίτη Εισέρχεται στον Λέοντα

Και παραμένει εδώ μέχρι και τον Σεπτέμβριο. Εύνοια για τα ερωτικά των Υδροχόων, των Λεόντων, των Ταύρων και των Σκορπιών, που μπορούν να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση που τους ενδιαφέρει.

31.07.2015: Δεύτερη Πανσέληνος Ιουλίου στον Υδροχόο

Ο Ιούλιος θα κλείσει με μια σταθεροποιητική και μάλλον θετική Πανσέληνο, που θα ευνοήσει κυρίως Υδροχόους, Λέοντες, Σκορπιούς και Ταύρους.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 17/07 – 23/07/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 17/07 – 23/07/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 17/07 – 23/07/2017

17 Ιουλίου – Η Αφροδίτη στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς - Αλλαγή σε ερωτικές ή οικονομικές απόψεις...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 3/07 – 9/07/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 3/07 – 9/07/2017

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 3/07 – 9/07/2017

3 Ιουλίου – Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Χείρωνα – εξαιρετική επιρροή που μας βοηθάει να συνδέσουμε τις βαθιές ψυχικές μας ανάγκες και...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 25/07 – 31/07/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 25/07 – 31/07/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 25/07 – 31/07/2016

Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου η οποία έχει αστρολογικό ενδιαφέρον, αφού έχουμε και όψεις και διελεύσεις που θα...

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 18/07 – 24/07/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 18/07 – 24/07/2016

Εβδομαδιαίο Αστρολογικό Δελτίο 18/07 – 24/07/2016

Ασφαλώς το σημαντικότερο γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στον Αιγόκερω η οποία θα γίνει την Τετάρτη στις 20 Ιουλίου. Η...

Αστρολογικό Δελτίο Ιουλίου 2014

Αστρολογικό Δελτίο Ιουλίου 2014

Αστρολογικό Δελτίο Ιουλίου 2014

Ο δεύτερος μήνας του καλοκαιριού είναι εδώ και μας προτρέπει να χαρούμε τον ήλιο, την θάλασσα και την αίσθηση ελευθερίας που μας...

Αστρολογικό Δελτίο 24-5-2014

Αστρολογικό Δελτίο 24-5-2014

Αστρολογικό Δελτίο 24-5-2014

Η ημέρα εξακολουθεί να μας δίνει τα δώρα του Δία, αφού κορυφώνεται το τρίγωνο με τον Κρόνο. Είναι μια σημαντικότατη όψη η οποία...