Η γενέθλια Αφροδίτη στα αγοράκια

Η γενέθλια Αφροδίτη στα αγοράκια
<p>Συνήθως όταν μιλάμε για αγόρια και άντρες, ενδιαφερόμαστε κατά κύριο λόγο για τον γενέθλιο Άρη. Ωστόσο είναι δεδομένο ότι όλοι οι πλανήτες παίζουν σπουδαίο ρόλο στην διαμόρφωση της ψυχής ενός παιδιού, δεν είναι η Αφροδίτη αποκλειστικά γυναικεία και κοριτσίστικη υπόθεση! Ας δούμε λοιπόν την επίδραση στην ψυχή του αγοριού της γενέθλιας Αφροδίτης του, ανάλογα με το ζώδιο που την φιλοξενεί.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Κριό

Με μια κριαρίσια Αφροδίτη, το αγοράκι μένει για πάντα παιδί! Είναι λίγο άτακτο, εξαιρετικά χαριτωμένο, αλλά δυσκολεύεται να οργανώσει τους στόχους του. Ξετρελαίνεται για νέες εμπειρίες, μαθαίνει εύκολα, δεν είναι προσκολλημένο στην μαμά του. 

Γενέθλια Αφροδίτη στον Ταύρο

Είναι μια θέση που δίνει στο αγοράκι μεγάλη ενσυναίσθηση, το κάνει ευαίσθητο, σοβαρό και μετρημένο. Καθώς η Αφροδίτη κυβερνάει τον Ταύρο, θα έχει ισχυρή επίδραση στην ψυχή του αγοριού, δίνοντας καλλιτεχνικές ανησυχίες, αλλά και μια προσκόλληση στην μαμά.

Γενέθλια Αφροδίτη στους Διδύμους

Είναι μια Αφροδίτη που κάνει το αγοράκι πολύ χαριτωμένο, του δίνει την δυνατότητα να μάθει εύκολα νέες γνώσεις και να καταπλήττει τους ενήλικες, αλλά έχει την τάση να παίζει παιχνίδια εξουσίας, είναι πολύ ανεξάρτητο και δεν θέλει να του λένε τι να κάνει!

Γενέθλια Αφροδίτη στον Καρκίνο

Εδώ θα έχουμε ένα αγοράκι που θα λατρεύει την μαμά, είναι ο κλασικός γιος που λέει ότι θα παντρευτεί την μαμά του όταν μεγαλώσει. Μπορεί να είναι πολύ ευαίσθητο πλάσμα, θέλει βοήθεια για να διαχειριστεί το συναίσθημα, δεν νιώθει βολικά με αγνώστους, στο σχολείο θα είναι κάπως μοναχικό.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Λέοντα

Εδώ έχουμε έναν καπετάν – φασαρία με τα όλα του! Πολύ χαριτωμένο αγόρι, αρχηγός γεννημένος, που του αρέσει να βάζει τους γύρω του να τον υπηρετούν! Θέλει ακριβά παιχνίδια, πολλά ρούχα, γενικά είναι ένας βασιλιάς σε συσκευασία τσέπης! Συνήθως έχει εντυπωσιακή εμφάνιση που σαγηνεύει τους μεγάλους.

Γενέθλια Αφροδίτη στην Παρθένο

Εδώ έχουμε ένα μαζεμένο και ντροπαλό αγοράκι, πολύ υπεύθυνο, ένα μικρομέγαλο θα λέγαμε, που του αρέσει να παίρνει ευθύνες. Έχει από νωρίς καλή σχέση με το χρήμα και ξέρει να κάνει οικονομία. Θέλει όμως βοήθεια για να ξανοιχτεί στους άλλους, έχει καλή σχέση με την μητέρα του.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Ζυγό

Ένα αγοράκι γεννημένος γόης! Ο Ζυγός είναι επίσης ζώδιο που το κυβερνά η Αφροδίτη, οπότε πρόκειται για ιδανική θέση. Όμως θα έχουμε ένα άστατο διαβολάκι, από αυτά που παίζουν τους άλλους στα δάκτυλα! Καλός ψυχαναλυτής, επιδιώκει την αρμονία, αντιπαθεί τους καυγάδες και τις φωνές, είναι εύθικτος και θέλει να περνάει το δικό του.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Σκορπιό

Εδώ θα έχουμε ένα αγοράκι που μπορεί να πληγώνεται εύκολα. Έχει μεγάλη αγάπη στη μητέρα του, αλλά με τρόπο που σηκώνει στην ψυχούλα του ζήλια. Δεν θέλει να βλέπει την μαμά να αγκαλιάζει τον μπαμπά, ούτε ενδεχομένως θα πάρει εύκολα την σχέση με ένα αδελφάκι. Θέλει αποκλειστικότητα σε κάθε επίπεδο.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Τοξότη

Ένας μικρός εξερευνητής! Τον αγαπούν τα κοριτσάκια γιατί είναι χαμογελαστό παιδί, του αρέσουν τα ταξίδια, έχει όμως και μια τάση για σπατάλη. Είναι το αγοράκι που θα ζητήσει και τρίτο και τέταρτο παγωτό, του αρέσουν οι απολαύσεις της ζωής! Χαριτωμένο πλάσμα, με πολλές δυνατότητες και ίσως και τύχη.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Ένας σωστός οικονομολόγος! Ξέρει να φυλάξει την σοκολάτα του για αργότερα, ξέρει να περιμένει, αλλά είναι και λίγο καπετάνιος της φασαρίας! Εγωιστής, μπορεί να πεισμώσει πολύ. Γελάει με την καρδιά του, κλαίει όμως και εύκολα, αγαπάει την μαμά αλλά δεν δέχεται την εξουσία της, τουλάχιστον όχι τα πρώτα του χρόνια, μετά αυτό αλλάζει.

Γενέθλια Αφροδίτη στον Υδροχόο

Κρύψτε τις ηλεκτρικές συσκευές και ασφαλίστε τις πόρτες! Γενικά θα είναι ένα πολύ ανεξάρτητο αγοράκι, με κάποιες τάσεις φυγής, που θα ενδιαφέρεται πολύ για τους άλλους, θα θέλει να μοιράσει τα υπάρχοντά του και θα ονειρεύεται να γίνει εφευρέτης που θα ανακαλύψει τον τρόπο να μην πεινάνε τα παιδάκι στην Αφρική ή γενικώς να κάνει καλό στους άλλους. Επειδή όμως έχει την τάση της εξερεύνησης και της ανακάλυψης, πρέπει να προστατεύεται από ατυχήματα.

Γενέθλια Αφροδίτη στους Ιχθείς

Το πιο στοργικό αγοράκι! Ένας σωστός ιδεαλιστής, που βλέπει στους γύρω του μόνο καλοσύνη. Έξυπνο παιδάκι, που θα θέλει όμως μια παρότρυνση για να γυμνάζεται, γιατί θα έχει την τάση όλο να διαβάζει και να ονειροπολεί, κάτι που θα βλάψει το σώμα του αν δεν το ισορροπήσει. Με πολύ σπουδαία καλλιτεχνική φλέβα, θα μιλήσει γρήγορα, ενώ μπορεί να έχει και πολύ όμορφη φωνή. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Παιδάκια - Σκορπιοί: τα μυστήρια πλάσματα!

Παιδάκια - Σκορπιοί: τα μυστήρια πλάσματα!

Παιδάκια - Σκορπιοί: τα μυστήρια πλάσματα!

Αυτήν την χρονιά, όσα παιδάκια θα γεννηθούν, θα έχουν βέβαια τον Δία στον Σκορπιό και θα ζήσουν την γενέθλια επιστροφή Δία 12 χρόνια μετά,...

Ένα παιδάκι Ζυγός: ο ειρηνοποιός της οικογένειας

Ένα παιδάκι Ζυγός: ο ειρηνοποιός της οικογένειας

Ένα παιδάκι Ζυγός: ο ειρηνοποιός της οικογένειας

Έχετε λοιπόν ένα παιδάκι, αγοράκι ή κοριτσάκι, και είναι Ζυγός. Πώς θα αντιμετωπίσετε αυτό το τόσο χαριτωμένο και χαρισματικό πλάσμα που...

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

Παιδί με αντίθετης ενέργειας ζώδιο

Ως γνωστόν τα ζώδια έχουν πολλές ποιότητες, χωρίζονται σε στοιχεία, μεσημβρινούς, αλλά και σε θηλυκό/αρσενικό. Η πολικότητα που...

Παιδί Σκορπιός: το χαρισματικό

Παιδί Σκορπιός: το χαρισματικό

Παιδί Σκορπιός: το χαρισματικό

Έχεις λοιπόν ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε ανάμεσα 23 Οκτωβρίου και 21 Νοεμβρίου; Συγχαρητήρια! Έχεις φέρει στον κόσμο ένα...

Μεγαλώνοντας έναν Ζυγό

Μεγαλώνοντας έναν Ζυγό

Μεγαλώνοντας έναν Ζυγό

Αν νομίζετε ότι το παιδάκι Ζυγός, είτε αγοράκι είτε κοριτσάκι, με τους ευγενικούς τρόπους και το έξυπνο μυαλό είναι μια απλή περίπτωση θα...

Παρθένος: ένας δάσκαλος για τους γονείς

Παρθένος: ένας δάσκαλος για τους γονείς

Παρθένος: ένας δάσκαλος για τους γονείς

Το παιδάκι Παρθένος, είτε μιλάμε για κοριτσάκι είτε για αγοράκι, είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα. Η κλασική αστρολογία μιλάει βέβαια...