Πανσέληνος Ιουλίου: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Πανσέληνος Ιουλίου: Προβλέψεις ανά ζώδιο
<p>Μια από τις πιο συνταρακτικές Πανσελήνους των τελευταίων 10 ετών είναι εδώ. Θα μας δώσει πάρα μα πάρα πολλές συγκινήσεις. Για ένα διάστημα 2 εβδομάδων, δηλαδή μέχρι τις 15 του μήνα που έχουμε την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα είμαστε σε απολογητική αναταραχή, εννοώντας με αυτό ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε συσσωρευμένα τα λάθη μας και θα πρέπει να τα λύσουμε. Πάμε να δούμε με ψυχραιμία ποια θα είναι η επίδραση αυτήν της Πανσελήνου στον Αιγόκερω για κάθε ζώδιο.

Κριός

Ψυχραιμία με τα οικονομικά σας και την εργασία σας. Μην σας πιάσουν τα νεύρα. Έχει ενεργοποιηθεί η Έκλειψη του Απριλίου για όλους και όχι μόνον για εσάς. Οπότε το να έχετε νεύρα και να απαιτείτε να λυθούν τα προβλήματά σας μόνον για εσάς, δεν έχει νόημα και δεν γίνεται. Είναι καιρός να δείξετε νηφαλιότητα και ωριμότητα. Ασφαλώς περιορίστε τα έξοδά σας και σκεφτείτε πολύ καλά οποιαδήποτε αλλαγή στην δουλειά σας.

Ταύρος

Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιο μεγάλο ταξίδι καλό είναι ίσως να το αναβάλλετε. Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια και δυσκολίες σε θέματα που σχετίζονται με έρευνα, με τις πολιτικές, φιλοσοφικές και θρησκευτικές σας πεποιθήσεις. Θα έχετε μια τάση να περιχαρακωθείτε σε ό,τι εσείς θεωρείτε σωστό, μη λαμβάνοντας υπόψη τις γνώμες των άλλων, τάση που θα πρέπει να την περιορίσετε.

Δίδυμοι

Σε μικρό βαθμό μεν, αλλά αυτή η Πανσέληνος θα σας φέρει προβλήματα σε τομείς που σχετίζονται με τον ερωτικό τομέα, αλλά και με δάνεια. Για ένα διάστημα δύο περίπου εβδομάδων θα νιώθετε ότι οι σχέσεις σας δεν πατάνε καλά, μπορεί να αισθάνεστε εγκλωβισμένοι και να θέλετε έως και να χωρίστε. Σκεφτείτε καλά κάθε σας κίνηση και μην δράτε παρορμητικά.

Καρκίνος

Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας κλυδωνίζονται, με την κλασική σας κυκλοθυμία να επιστρέφει δριμύτερη, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι μόνον εσείς υποφέρετε και κανένας άλλος. Λίγη ψυχραιμία, είστε στην ουσία πολύ δυνατοί άνθρωποι και έχει έρθει η ώρα να το αποδείξετε. Μην αφεθείτε σε πανικό, μην κάνετε περιττές σκέψεις που σας γεμίζουν φόβο. Ίσως να είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε να βλέπετε με περισσότερο κέφι την ζωή, αφού έτσι κι αλλιώς δεν μπορείτε να την ελέγξετε.

Λέων

Θα έχετε την εντύπωση πως όλος ο κόσμος σας αντιμάχεται. Πολύ πιθανόν να ζήσετε ανατροπές και καθυστερήσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με υπηρεσίες, ενώ θα πρέπει να προσέξετε πολύ και την  υγεία σας. Ίσως σας δοθεί η αίσθηση ότι οι κοντινοί σας άνθρωποι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούν, αλλά είναι πολύ πιθανόν όλα αυτά τα παράπονα να είναι μια παγίδα που σας βάζει ο ίδιος σας ο εαυτός.

Παρθένος

Αφήνετε πίσω την συνηθισμένη σας ευγένεια και γινόσαστε πολύ τολμηροί σε κοινωνικά θέματα. Μπορεί όμως το γεγονός αυτό να σας στερήσει κάποια δημοφιλία που κανονικά απολαμβάνετε. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να δει σφαιρικά τα πράγματα. Ίσως να έχετε κάποιες έντονες συγκρούσεις στον ευρύτερο περίγυρό σας, ενώ δεν αποκλείεται να κλειστείτε στον εαυτό σας με κάποιο αίσθημα απογοήτευσης.

Ζυγός

Προσέξτε πάρα πολύ να διατηρήσετε την οικογενειακή σας γαλήνη. Η οικογένεια σα πλήττεται σοβαρά από αυτήν την Πανσέληνο. Μην έρθετε σε προστριβές με μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας, δεν έχετε να χωρίσετε τίποτα. Μείνετε μακριά από εγωισμούς, δώστε τόπο στην οργή, μην ζητάτε με το υποδεκάμετρο το δίκιο σας. Κάποιοι δικοί σας άνθρωποι ίσως να σας φανούν ενοχλητικοί, σκεφτείτε μήπως απλά φοβούνται και σας έχουν ανάγκη και δεν ξέρουν πώς να εκφραστούν.

Σκορπιός

Δεν θα είστε και πολύ κοινωνική το επόμενο διάστημα. Ζήλια, μια τάση για εκδίκηση, για μεγάλα λόγια, για ξεκαθαρίσματα ακόμα κι αν αυτά θα σημαίνουν ότι θα χαλάσετε σχέσεις, σας κλείνουν τις πόρτες των φίλων σας. Ίσως να συμμετέχετε σε πολύ έντονες αντιπαραθέσεις στα social media και αυτό τελικά να σας κουράσει. Προσέξτε να κρατήσετε και την ψυχραιμία σας και την καλή σας εικόνα.

Τοξότης

Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα που αφορούν την κινητή και ακίνητη περιουσία σας. Καλό είναι να κάνετε όση περισσότερη οικονομία μπορείτε, ενώ δεν αποκλείεται να σας πιάσει μια ξαφνική κτητικότητα, χαρακτηριστικό που γενικά δεν το έχετε καθόλου. Ίσως να πρέπει να περιχαρακωθείτε, γιατί κάποιοι θα εποφθαλμιούν τα κεκτημένα σας, οπότε η κτητικότητα να είναι απλά άμυνα. Δεν είναι κακή ιδέα να προσέχετε λίγο το τι σας ανήκει και να το διαφυλάττετε  από τους πονηρούς.

Αιγόκερως

Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών και από την δική σας την στάση εν πολλοίς θα γείρει η πλάστιγγα του σύμπαντος προς το καλό ή προς την δοκιμασία. Η Πανσέληνος αυτή σας αναγκάζει σε απόλυτη μεταμόρφωση. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες που θα έχουν να κάνουν με τον πυρήνα του εγώ σας, και αυτό σημαίνει πως ίσως να έχετε πολύ μεγάλους κλυδωνισμούς σε όλα τα πεδία, εργασιακά, ερωτικά, οικογενειακά. Κρατηθείτε στην λογική και μην διαλύσετε σχέσεις.

Υδροχόος

Το παρελθόν επιτίθεται με βαναυσότητα θα λέγαμε στο παρόν σας. Να προσέξτε πολύ, ανάλογα και με τους προσωπικούς σας πλανήτες βέβαια, δύο κυρίως πεδία: την νομιμότητα και τα μυστικά σας. Κινδυνεύετε αν δεν είστε απολύτως νόμιμοι να αντιμετωπίσετε προβλήματα και επίσης κινδυνεύουν και τα βαθιά σας μυστικά να βγουν στην επιφάνεια με σφοδρότητα. Θα έχετε την τάση να πείτε σκληρά λόγια, προσέξτε το αυτό.

Ιχθείς

Δεν είναι και η πιο κατάλληλη στιγμή για να συμμετέχετε σε κοινές προσπάθειες με άλλους. Οι φίλοι σας ίσως να λιγοστέψουν, ίσως να γίνετε πολύ πιο επιλεκτικοί, ίσως πάλι να σας απογοητεύσουν πάρα πολύ. Θα θεωρήσετε ότι έχετε ξανοιχτεί πολύ και θα έχετε μια τάση να αποφύγετε τα όνειρα, τα οράματα, τις μεγάλες ιδέες, αλλά αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό. Καλό θα σας κάνει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα, αλλά να μην συγκρουστείτε μαζί της!

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πανσέληνος στους Ιχθείς: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Πανσέληνος στους Ιχθείς: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Πανσέληνος στους Ιχθείς: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Δεν είναι απλά ένα εντυπωσιακό φαινόμενο η Πανσέληνος, είναι και μια στιγμή που ανοίγουν δίοδοι επικοινωνίας και με τις συμπαντικές...

Πανσέληνος στον Υδροχόο: προβλέψεις ανά Ζώδιο

Πανσέληνος στον Υδροχόο: προβλέψεις ανά Ζώδιο

Πανσέληνος στον Υδροχόο: προβλέψεις ανά Ζώδιο

Μέσα στο τελείωμα του Ιουλίου, ένα Μπλε Φεγγάρι καρμικό, με έντονο φορτίο, προσωρινά προβλήματα και συνταρακτικές λύσεις στον ορίζοντα,...

Πανσέληνος στον Τοξότη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Πανσέληνος στον Τοξότη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Πανσέληνος στον Τοξότη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Μια πολύ σημαντική Πανσέληνος στον Τοξότη έρχεται με το καλωσόρισμα του Ιουνίου και οι προβλέψεις για τον καθέναν μας είναι μοναδικές....

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Πανσέληνος στον Σκορπιό: Προβλέψεις ανά ζώδιο

Η μαγιάτικη Πανσέληνος θα είναι εκρηκτική και περιπετειώδης. Πέρα από το γεγονός ότι θα φέρει αναστάτωση στον ερωτικό τομέα, θα έχει και...

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Προβλέψεις Ανά Ζώδιο

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Προβλέψεις Ανά Ζώδιο

Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Προβλέψεις Ανά Ζώδιο

Οπωσδήποτε είναι φανερό ότι ζούμε περίοδο κολοσσιαίων αλλαγών. Η Πανσέληνος στον Λέοντα θα έρθει να συνοψίσει αυτές τις αλλαγές και θα...

Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω

Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω

Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο που ορίζει την πραγματικότητα. Η Πανσέληνος αυτή θα ανατρέψει πολλά δεδομένα και θα μας κάνει να θερμάνουμε...