Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/07 – 5/07/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/07 – 5/07/2015
<p>Ξαναμμένοι και γεμάτοι από παράξενα συναισθήματα, αυτό το σαββατοκύριακο θα ψηφίσουμε άραγε τον έρωτα; Δεν είναι καθόλου παράξενο σε φορτισμένους καιρούς η αγάπη να είναι το γιατρικό. Είτε ναι είτε όχι, η φόρτιση θα είναι πολύ μεγάλη και οι αποφάσεις μας, όσο κι αν δεν το παραδεχόμαστε, θα έχουν ουσιαστικά ψυχολογικό χαρακτήρα. Ας δούμε την μεγάλη εικόνα, κι ας επιλέξουμε πάνω από όλα τους ανθρώπους μας. Για να δούμε, τι ερωτικές ίντριγκες στήνει ο ουράνιος θόλος για αυτό το παράδοξο διήμερο.

Κριός

Έχετε πολλές και αντιφατικές όψεις να σας επηρεάζουν. Ο Ουρανός από το ζώδιό σας θα σας φέρει τάσεις ανεξαρτησίας, ενώ αντίθετα ο Άρης από τον Καρκίνο θα θέλει να σας κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας, ίσως να σας φέρει και κάποιον θυμό. Πρέπει να προσέξετε πολύ για να μην μαλώσετε με ανθρώπους που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι δεν έχετε και την καλύτερη δυνατή διάθεση, αλλά μπορεί να έχετε παράξενες και ευχάριστες εκπλήξεις.

Ταύρος

Οι πολύ καλές όψεις της Αφροδίτης σας φέρνουν μεγάλα ερωτικά δώρα και αυτό το σαββατοκύριακο. Πιθανόν να έχετε ένα καινούριο φλερτ που σας έχει ξεσηκώσει, ενώ αν ταξιδεύετε δεν αποκλείεται καθόλου να έχετε μια νέα γνωριμία πολύ συναρπαστική. Οι δεσμευμένοι προσέξτε λίγο γιατί θα έχετε μια τάση κτητικότητας σε μέτρα που παύουν να είναι χαριτωμένα! Πρέπει να είστε έτοιμοι να περάσετε καλά, χωρίς να δίνετε αφορμές να σας θεωρούν οι άλλοι κτητικούς.

Δίδυμοι

Πολύ δυνατές επιρροές και από τους τρεις κυβερνήτες σας, Ερμή, Αφροδίτη και Ουρανό, σας φέρνουν ένα εξαιρετικό διήμερο. Νιώθετε πολύ δυνατοί, θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα, είστε κοινωνικοί και ακραία γοητευτικοί. Πολύ πιθανόν είναι για τους αδέσμευτους να έχουν, ειδικά την Κυριακή, μια πολύ συναρπαστική γνωριμία. Όσοι είστε σε σχέση γίνεστε τόσο ποθητοί από το ταίρι σας, που θα πρέπει να έχετε κουράγιο να αντέξετε την ερωτική θύελλα!

Καρκίνος

Πολύ όμορφες εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή, θα σας δώσουν και την απαραίτητη αισιοδοξία και στα ερωτικά σας. Όσοι έχετε σχέση, επειδή επιτέλους ηρεμείτε, θα έχετε ένα πολύ όμορφο διήμερο, ενώ οι αδέσμευτοι με την ενέργεια της Σελήνης στον Υδροχόο, γίνεστε πολύ πιο τολμηροί από συνήθως και αυτό σας επιτρέπει να φλερτάρετε και να έχετε ευκαιρίες!

Λέων

Είστε όλον αυτόν τον καιρό τα αγαπημένα παιδιά της Αφροδίτης και του Δία, αλλά αυτό το διήμερο ίσως να νιώσετε κάποιους  εσωτερικούς τριγμούς, λόγω της αντίθεσης της Αφροδίτης και του Δία με την Σελήνη. Θα έχετε ίσως κάποια νεύρα, ενώ δεν αποκλείεται να σας πιάσουν και οι ζήλιες σας. Ψυχραιμία, ό,τι και να συμβαίνει είστε δυνατά άτομα και θα το αντιμετωπίσετε.

Παρθένος

Με μια πολύ μεγάλη εσωτερική δύναμη, θα μπορέσετε να είστε το στήριγμα προς τους ανθρώπους που αγαπάτε. Έχετε αυτό το διήμερο χιούμορ, αισιοδοξία, καλή σχέση με τον έρωτα γενικά και πολύ καλή διάθεση. Η εσωτερική σας φωνή σας λέει πως όλα θα πάνε καλά, οπότε επιστρατεύετε την θετικότητα και διαλέγετε το παιχνίδι της αγάπης. Όσοι είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να σκεφτείτε μια επανασύνδεση, ενώ αν ταξιδεύετε έχετε έντονη τάση για φλερτ.  

Ζυγός

Είστε πολύ δυναμικοί στο θέμα του έρωτα, αν και μπορεί λόγω της αντίθεσης της Αφροδίτης με την Σελήνη να έχετε κάποιες ζήλιες και ανασφάλειες. Πρέπει να είστε κοντά σε όσους αγαπάτε, σας έχουν ανάγκη. Οι αδέσμευτοι έχετε έντονη την ανάγκη να φλερτάρετε, περισσότερο από ό,τι συνήθως και καθώς θα είστε και έντονα κοινωνικοί δεν αποκλείεται ν βρείτε πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους στο διάβα σας.

Σκορπιός

Με τον ανάδρομο Κρόνο να έχει επιτέλους ξεκολλήσει από την τελευταία αναιρετική μοίρα του ζωδίου σας, περνώντας στα ενδότερα, μπορείτε να εκφραστείτε με μεγαλύτερη πληρότητα αυτό το διήμερο. Το κύριο μοτίβο σας είναι η αναπόληση, δεν θα είναι καθόλου παράξενο να επιστρέψετε σε κάποιον παλιό σας σύντροφο όσοι από εσάς είστε μόνοι σας. Οι δεσμευμένοι νιώθετε την ανάγκη να πείτε πολλά στο ταίρι σας, έχετε ανάγκη από στήριξη.

Τοξότης

Ο έρωτας σας τριγυρίζει, αλλά δεν έχει ακόμα εκδηλώσει το πάθος που έχετε ανάγκη. Πολύ πιθανόν να είστε μακριά από τους ανθρώπους που αγαπάτε και αυτό, αν και φροντίζετε να μην το δείχνετε, σας φέρνει κάποια μελαγχολία. Οι αδέσμευτοι δεν έχετε πολύ όρεξη για να φλερτάρετε, σας απασχολούν πιο υπαρξιακά θέματα, αλλά δεν αποκλείεται να θέλουν κάποιοι άλλοι να σας φλερτάρουν, και μάλιστα επίμονα!

Αιγόκερως

Με την ψυχή σας γεμάτη αγάπη, αλλά και κάποιες ανασφάλειες και φόβους, όσοι είστε σε σχέση γίνεστε αφάνταστα τρυφεροί. Οι αδέσμευτοι μπορεί να σκέφτεστε την επιστροφή σε μια παλιά σας σχέση, γεγονός που μπορεί να σας βγει σε πολύ καλό. Διαλέγετε αυτό το σαββατοκύριακο τα πάντα με κριτήριο το συναίσθημα, η λογική σας υποχωρεί και αυτό μόνον κακό δεν είναι. Χαλαρώστε και απολαύστε την αγάπη από τους γύρω σας.

Υδροχόος

Μια έντονη διάθεση κτητικότητας που σας πιάνει αυτό το διήμερο είναι αποτέλεσμα της αντίθεσης της Σελήνης από το ζώδιό σας με την Αφροδίτη και τον Δία από τον Λέοντα. Θέλετε αποδείξεις ότι σας αγαπούν, ενώ αν είστε αδέσμευτοι έχετε πολύ υψηλά κριτήρια στο ποιον θα φλερτάρετε, είστε αυτό που λέμε δύσκολοι! Προσέξτε λίγο τον εκνευρισμό, μπορεί να είστε πιο ευερέθιστοι από ό,τι συνήθως.

Ιχθείς

Αντικρουόμενα συναισθήματα σας δονούν αυτό το διήμερο. Είστε αυτό που λέμε ερωτευμένοι με τον έρωτα, αλλά ίσως να μην ικανοποιήστε εύκολα. Είστε από την μια πολύ κοινωνικοί, έτοιμοι να πείτε πολλά σε αγνώστους, αλλά στις πραγματικές σας σχέσεις είστε κλειστοί και αινιγματικοί! Ίσως αυτό να σας βγει τελικά σε καλό, γιατί γίνεστε αφάνταστα γοητευτικοί! Δεν αποκλείεται καθόλου οι αδέσμευτοι αυτό το σαββατοκύριακο να έχετε μια παράδοξη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/11 – 20/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/11 – 20/11/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/11 – 20/11/2016

Μια φλεγόμενη Σελήνη στον Λέοντα αυτό το διήμερο θα μας δώσει άγριες διαθέσεις να φλερτάρουμε, αλλά με σημασία, με στιλ, με εγωισμό –...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Με τον Ήλιο να απολαμβάνει τα χάδια του ερωτιάρη Ζυγού και την Αφροδίτη να μαθαίνει τις σκοτεινές ερωτικές τέχνες του Σκορπιού, το...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/10 –25/10/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/10 –25/10/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/10 –25/10/2015

Η Αφροδίτη θα είναι η κυρίαρχη του παιχνιδιού γι’ αυτό το διήμερο και όχι μόνο. Στις 23 Οκτωβρίου έχουμε την κορύφωση του τριγώνου της...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/04 – 5/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/04 – 5/04/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 4/04 – 5/04/2015

Σαββατοκύριακο και Έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό; Ψυχραιμία γιατί έχουν να γίνουν πολλά! Η Πανσέληνος αυτή, που θα γίνει το Σάββατο,...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 14/15-2-2015

Αν μιλάμε για σαββατοκύριακο αγάπης και έρωτα! Ένα γλυκύτατο διήμερο, φορτισμένο από την αιθέρια ενέργεια του Αγίου Βαλεντίνου, που...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Ένα διήμερο που η Σελήνη είναι στον Σκορπιό, ό Ερμής έχει ήδη εισέλθει σε αυτόν και ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, αλλά και ο...