Σαββατοκύριακο Αγάπης 11/07 – 12/07/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 11/07 – 12/07/2015
<p>«Ε, Θεοί! Αναχαιτίστε το διάστημα και το χρόνο, για να κάνετε δυο που αγαπιούνται ευτυχισμένους.» λέει ο Αλεξάντερ Πόουπ και μάλλον οι Θεοί επιτέλους τον άκουσαν! Το σαββατοκύριακο που είναι μπροστά μας ξεχειλίζει από ουράνια δύναμη, δίνει μεγάλες δυνατότητες σε ανεξάντλητους έρωτες, προσφέρει κεραυνοβόλες ευκαιρίες! Όποια κι αν είναι η ερώτηση, η απάντηση είναι ο άνθρωπος, άρα η αγάπη, γιατί  ποιος μπορεί να φανταστεί τον κόσμο χωρίς αγάπη; Με λιγότερα χρήματα ζούμε, με λιγότερο συναίσθημα δεν τα βγάζουμε πέρα! Για να δούμε τι προβλέπει το πλανητικό σκηνικό για αυτό το τόσο κρίσιμο σαββατοκύριακο σε επίπεδο ερωτικών κραδασμών για κάθε ζώδιο!

Κριός

Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα, και αυτό το σαββατοκύριακο σας κάνει βαθιά συναισθηματικούς. Θέλετε να αφεθείτε σε μια ονειρική αγάπη, σας έλκουν πολύ οι Καρκίνοι και οι Ιχθείς, ενώ δεν θέλετε να παίξετε σε καμία περίπτωση παιχνίδια χωρίς νόημα και σκοπό. Καθώς έχετε πολύ καλή σχέση με λεπτά πεδία, την τέχνη, την δημιουργικότητα, την ίδια σας την ψυχή, είστε πολύ ερωτικοί, είτε έχετε σχέση είτε απλά φλερτάρετε!

Ταύρος

Η Σελήνη από το ζώδιό σας έχει εξαιρετικές όψεις αυτό το διήμερο! Παίρνοντας δυνάμεις και από τον Άρη, και από τον Ποσειδώνα και από τον Πλούτωνα σας κάνει ακραία ερωτικούς, πολύ συναισθηματικούς, αλλά και γεμάτους από πόθους. Έλκεστε αυτόν τον καιρό πολύ από τους Τοξότες, μιας και είναι σε ισχύ ακόμα η σύνοδος Αφροδίτης – Δία, αλλά και οι Λέοντες όλον αυτόν τον καιρό έχουν πολλά να σας πουν…

Δίδυμοι

Με τον Ερμή, τον κυβερνήτη σας, να έχει περάσει στον 2ο Οίκο σας και στον χώρο που εδράζεται και η κτητικότητα, χάνετε κάπως την διάθεση να είστε σαν το πετούμενο πουλί, πότε εδώ και πότε εκεί! Έλκεστε από τους Καρκίνους, με τους οποίους γενικά κάνετε πολύ παθιασμένες σχέσεις, αλλά και οι Κριοί και οι Ιχθείς είναι ενδιαφέροντες για εσάς αυτόν τον καιρό. Είστε παράδοξα ρομαντικοί, πολύ δημιουργικοί, έτοιμοι για μεγάλες και όμορφες αλλαγές!

Καρκίνος

Αυτόν τον καιρό φιλοξενείτε μια δυναμική πολυαστρία στο ζώδιό σας, τον ήλιο βέβαια, τον Ερμή και τον Άρη, γεγονός  που σας δίνει ποικιλία συναισθημάτων. Με την Σελήνη, που είναι κυβερνήτης σας, να είναι στον Ταύρο και με πολύ θετικές όψεις, αυτό τα σαββατοκύριακο μπορεί να γίνει μια τέλεια ευκαιρία για μεγάλες συγκινήσεις. Είστε εύγλωττοι,  πειστικοί, χαριτωμένοι, γεμάτοι συναίσθημα. Με τους Ταύρους ανοίγει ένα καλό παράθυρο ερωτικής συνεννόησης.

Λέων

Έχετε μεικτές και παράξενες επιρροές από τον Δία και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, αλλά και από τον Ήλιο στον Καρκίνο, όπως και από τον Άρη, πάλι στον Καρκίνο. Είστε λίγο ανασφαλείς, αλλά αυτό σας πηγαίνει πολύ και σας κάνει γοητευτικούς! Θέλετε να ανοίξετε τα όριά σας, ο πόθος είναι βασική λέξη στο λεξιλόγιό σας αυτό το διήμερο, αλλά νιώθετε και μια γενικότερη ανησυχία, κάτι που σημαίνει ότι στρέφεστε σε ανθρώπους που αγαπάτε για να έχετε κάποια ασφάλεια. Σας έλκουν πολύ οι Κριοί.

Παρθένος

Με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή να έχει εγκατασταθεί στον 11ο Οίκο σας, συνδυάζετε την κοινωνικότητα με έναν βαθύ και υπαρξιακό συναισθηματισμό. Κάθε σας κίνηση αυτό το διήμερο θα έχει έναν χαρακτήρα υπογείως ερωτικό, ακόμα και οι φιλικές σας σχέσεις θα έχουν ερωτικό πρόσημο. Είστε έτοιμοι να κάνετε πολλές υποχωρήσεις αν είστε σε σχέση προκειμένου να διατηρήσετε ισορροπίες, ενώ οι αδέσμευτοι βλέπετε με καλό μάτι μια σχέση με έναν Κριό, ή έναν Ιχθύ.

Ζυγός

Φοβόσαστε για πολλά πράγματα, αλλά δεν το λέτε σε κανέναν και είστε όσο μπορείτε πιο προφυλαγμένοι συναισθηματικά. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα μπορεί να σας χαρίσει περιπέτειες που να σας αρέσουν αυτό το διήμερο, ανοίγει όμως και θέματα με το παρελθόν, δίνοντάς σας την αίσθηση ότι κάπου, κάποιοι, σας έχουν χρησιμοποιήσει ψυχολογικά για δικούς τους σκοπούς. Σας έλκουν οι Λέοντες και οι Τοξότες, ενώ επιδιώκετε να καλύψετε με κάθε τρόπο τις ανασφάλειές σας, χωρίς να εκτεθείτε.

Σκορπιός

Είναι πολύ πιθανόν αυτό το διήμερο να έχετε μια έντονη συγκρουσιακή κατάσταση σε πολλά επίπεδα, γεγονός που σας κάνει να νιώθετε ότι δέχεστε επίθεση ολομέτωπη. Ευτυχώς  η Σελήνη από τον Ταύρο, άρα από τον Οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας, συμμαχεί με τον Πλούτωνα και μπορείτε να έχετε πολύ όμορφες ερωτικές στιγμές, ειδικά με Ταύρους και Καρκίνους. ίσως να σκέφτεστε μια επανασύνδεση. Έχει καλούς οιωνούς κάτι τέτοιο.

Τοξότης

Με τον Δία να κάνει από τον Λέοντα παράξενα παιχνίδια, από την μια θέλετε αυτό το διήμερο να ξεσκάσετε και να φλερτάρετε, από την άλλη μπορεί να έχετε αντικειμενικές δυσκολίες. Σας έλκουν οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, είναι τα ζώδια με τα οποία νιώθετε μεγάλη συνάφεια, όπως επίσης και οι Ταύροι. Είστε πολύ γοητευτικοί, αν και έχετε μια κρυφή μελαγχολία που δεν θέλετε να αφήσετε κανέναν να την δει και να την αξιολογήσει.

Αιγόκερως

Ο Κρόνος κάνει πόλεμο με την Αφροδίτη και τον Δία αυτό το διάστημα, και μάλιστα καθώς είναι ανάδρομος στον 11ο Οίκο σας θα δονήσει το πεδίο των γενικότερων σχέσεών σας. Όμως η Σελήνη στον πολύ φιλικό σας Ταύρο θα σας βοηθήσει να βρείτε συναισθηματικές ισορροπίες. Όσοι είστε αδέσμευτοι πρέπει να εκπονήσετε έναν σχέδιο στο φλερτ, δεν έχετε διάθεση για χάσιμο χρόνου, έτσι δεν είναι; Οι δεσμευμένοι μην πέσετε στην παγίδα αέναων καυγάδων, κάνει και ζέστη!

Υδροχόος

Ο Ουρανός είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού αυτήν τη στιγμή, φέρνοντας σας σε πολύ στενή επαφή με Ζυγούς και Τοξότες. Μπορεί να έχετε περάσει ψυχολογικά από σαράντα κύματα, αλλά είστε πιο δυνατοί από ποτέ και αυτό σας οπλίζει με μια σχεδόν αφόρητη γοητεία! Κάποιοι φόβοι σας και ανασφάλειες για το αν σας αγαπούν με τον τρόπο που θέλετε υποχωρούν και δίνουν την θέση τους στην αισιοδοξία.

Ιχθείς

Ο Ποσειδώνας, αλλά και η Σελήνη, θα κάνουν ό,τι μπορούν για να βρεθείτε στο επίκεντρο όμορφων ερωτικών στιγμών αυτό το διήμερο! Η εξωτερική σας εμφάνιση, το έχουμε πει κι άλλοτε, καθώς σας έχει απασχολήσει, την έχετε βελτιώσει πολύ και εισπράττετε θαυμασμό και πολύ φλερτ, κάτι που σας κάνει να λάμπετε από χαρά και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Είστε πολύ κοντά σε πολλά ζώδια, αλλά σας έλκουν ιδιαίτερα οι Κριοί και οι Παρθένοι.  

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Σαββατοκύριακο Αγάπης 24/09 – 25/09/2016

Με τον Ήλιο να απολαμβάνει τα χάδια του ερωτιάρη Ζυγού και την Αφροδίτη να μαθαίνει τις σκοτεινές ερωτικές τέχνες του Σκορπιού, το...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/06 – 14/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/06 – 14/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 13/06 – 14/06/2015

Ένα σαββατοκύριακο με την Σελήνη στον Ταύρο, δεν μπορεί παρά να είναι παθιάρικο, ερωτικό, αισθησιακό! Θα έχει και λίγη κτητικότητα, έτσι;...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 6/06 – 7/06/2015

Με την Αφροδίτη πια στον φλογερό Λέοντα και μια Σελήνη στον Υδροχόο να δίνει τάσεις ανεξαρτησίας και διάθεση για άγριο φλερτ, το...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/03 – 8/03/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/03 – 8/03/2015

Σαββατοκύριακο Αγάπης 7/03 – 8/03/2015

Στον ουράνιο θόλο αρχίζει τα ερωτικό παιχνίδι της άνοιξης, η Αφροδίτη είναι σε μεγάλη διέγερση με πλήθος όψεων και ο Άρης καθορίζει την...

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Ερωτικό Σαββατοκύριακο 18/19-10-2014

Μέσα στο σαββατοκύριακο αυτό η Αφροδίτη πλησιάζει κι άλλο τον Άρη, καθώς ολοκληρώνεται η όψη εξαγώνου μεταξύ τους και αυτό θα κάνει την...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 27/28-9-2014

Ένα διήμερο που η Σελήνη είναι στον Σκορπιό, ό Ερμής έχει ήδη εισέλθει σε αυτόν και ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με την Αφροδίτη, αλλά και ο...