Δύσκολοι καιροί για Υδροχόους

Δύσκολοι καιροί για Υδροχόους
<p>Με βάση την ημερομηνία ίδρυσης του Παναθηναϊκού, μιλάμε για έναν καθαρόαιμο Υδροχόο. Κάτι που φυσικά μπορεί να ανιχνευθεί και στις αλματώδεις κατά καιρούς και παράξενες ανόδους, εκεί που κανείς δεν το περιμένει, κάτι που αποτελεί καθαρό γνώρισμα του Υδροχόου. Η ομάδα λοιπόν από άποψη αστρολογική, έχει να αντιμετωπίσει τους τεράστιους τριγμούς που φέρνει το τετράγωνο του Ουρανού από τον Κριό με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Δεν είναι περίεργο το ότι ο Παναθηναϊκός ώρες – ώρες φαίνεται να χάνει το δίκιο του χωρίς λόγο και αιτία. Είναι καθαρά μια επίδραση από την δράση του Πλούτωνα. Όμως οι άνθρωποί του δεν χάνουν ούτε την αγωνιστικότητά τους, ούτε το κουράγιο τους. Ο Πράνιτς για παράδειγμα τόνισε:

«Βρισκόμαστε στη μέση της προετοιμασίας, λογικό να έχουμε κούραση. Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία, αλλά με βάση την εικόνα του αγώνα το 1-0 θα ήταν πιο δίκαιο, το 2-0 είναι βαρύ. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Το σημαντικό δεν είναι να κερδίζουμε τα φιλικά αλλά να είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Αλλά, πώς βλέπουν οι αντίπαλοι τον Παναθηναϊκό; Έχει ενδιαφέρον το τι λέει για παράδειγμα ο αρχηγός του Άγιαξ Κλάασεν:

«Ήμασταν καλύτεροι, ειδικά στο πρώτο μέρος όπου είχαμε την κατοχή της μπάλας. Ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα αλλά εμείς σήμερα παίξαμε πολύ καλά και νίκησαμε 2-0. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό» είπε αρχικά και συνέχισε σχετικά με το ενδεχόμενο οι δύο ομάδες να βρεθούν αντιμέτωπες στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Βέβαια ήταν ένα φιλικό παιχνίδι και τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αν τελικά κληρωθούμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Νομίζω πως η πίεση μας στο πρώτο μέρος δεν επέτρεψ ε στον Παναθηναϊκό να κυκλοφορήσει την μπάλα. Αυτό ήταν το «κλειδί» για εμάς ενώ στο δεύτερο μέρος που η ελληνική ομάδα είχε κάποιες ευκαιρίες, δεν μπόρεσε να σκοράρει».

Τέλος, ο καθ’ ύλη αρμόδιος, ο Αναστασίου, είναι γεμάτος αισιοδοξία

Είχαμε μία πάρα πολύ καλή εικόνα με δεδομένο ότι έχουμε προπονηθεί πολύ σκληρά τις τελευταίες ημέρες και ειδικά αυτήν την εβδομάδα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, αλλά το σημαντικό ήταν ότι είχαμε οργάνωση στο παιχνίδι μας, είχαμε πειθαρχία και είχαμε υπομονή που είναι το κυριότερο. Ουσιαστικά μπορώ να πω ότι ο Άγιαξ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά χωρίς να δημιουργήσει μεγάλες ευκαιρίες» σημείωσε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας: «Από 'κει και πέρα είναι κάποια πράγματα μικρά που πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ουσιαστικά μέχρι το 75'-80' ελέγχαμε το παιχνίδι. Είχαμε καλύτερη κυκλοφορία και περισσότερες ευκαιρίες, αλλά σε αυτό το επίπεδο τις ευκαιρίες που κάνουμε θα πρέπει να τις τελειώνουμε. Αυτό παραμένει αυτήν τη στιγμή ένα πρόβλημα για εμάς».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είχαμε οργάνωση, προσήλωση στην αμυντική λειτουργία και προσαρμογή στο επιθετικό παιχνίδι του Άγιαξ. Μία ομάδα που είναι τακτικά πολύ γρήγορη, έχει πολύ καλή αντίληψη για το παιχνίδι. Αντιδράσαμε πολύ καλά, πολύ σωστά. Κρατάμε αυτά και στη συνέχεια έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Να είναι όλοι οι παίκτες fit και να μπορούμε να κάνουμε focus τις επόμενες εβδομάδες στο παιχνίδι που πρέπει».

Για το παιχνίδι, επισήμανε: «Δώσαμε πολύ μεγάλη έμφαση στο πρώτο ημίχρονο να έχουμε καλή αμυντική οργάνωση και νομίζω τα καταφέραμε αρκετά καλά. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε έμφαση στο επιθετικό κομμάτι, τολμήσαμε να παίξουμε ένας εναντίον ενός πιο συχνά στο γήπεδο και φάνηκε ότι η ομάδα έχει τα τρεξίματα, έχει τη φυσική κατάσταση και την υποδομή. Αλλά το σημαντικό σε αυτό το επίπεδο είναι να τελειώνεις τις φάσεις κι εμείς δεν τις τελειώσαμε».

Για το 4-2-2-2 και πόσο σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει μέσα στη σεζόν, εξήγησε: «Το πλάνο τις δύο πρώτες εβδομάδες ήταν να δουλέψουμε σε αυτό το 4-2-2-2. Τις επόμενες εβδομάδες θα δουλέψουμε κάποιο άλλο σύστημα και οι καινούργιοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα να προσαρμοστούν και να αντιληφθούν το παιχνίδι που παίζουμε. Το πλάνο που είχαμε έλεγε ότι θα παίξουμε 4-2-2-2 τις πρώτες δύο εβδομάδες. Έπρεπε να πάμε βάσει πλάνου, γιατί οι προπονήσεις και όλο το πρόγραμμα είχαν σχεδιαστεί γι' αυτό το σύστημα. Την επόμενη εβδομάδα θα παίξουμε τελείως διαφορετικό σύστημα. Αυτό που είχαμε σαν στοιχείο ήταν ότι μπορούσαμε να αλλάξουμε σύστημα μες το παιχνίδι και οι παίκτες ήξεραν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν. Σαν ομάδα ξέρουμε ποιο είναι το σύστημα που μας ταιριάζει πιο πολύ, αλλά σίγουρα κάποιες στιγμές θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιες προσαρμογές και παίζοντας τέτοια φιλικά δυνατά, μας βοηθάει να δούμε τις αδυναμίες μας και πράγματα που μπορούμε  να βελτιώσουμε»

Για το τι κρατά από την προετοιμασία υπογράμμισε: «Το γεγονός ότι οι νέοι παίκτες έδεσαν πολύ γρήγορα με την ομάδα. Έχουν γίνει ένα. Όλοι έχουν θέσει τον πήχη ψηλά, ο καθένας για τον εαυτό του και αυτό σημαίνει ότι ο πήχης είναι ψηλά και για την ομάδα συνολικά. Από 'κει και πέρα δουλέψαμε σε πολύ καλές συνθήκες. Δουλέψαμε σκληρά αλλά αυτή η εβδομάδα που διανύουμε και η επόμενη είναι οι δύο πιο σκληρές εβδομάδες. Είναι επίπονες για εμάς. Ειδικά για τα παιδιά. Αλλά έτσι πρέπει για να είμαστε έτοιμοι στο τέλος Ιουλίου που θα χρειαστεί να παίξουμε τα προκριματικά. Κρατάμε το καλό κλίμα, την καλή εικόνα, τη διάθεση που έδειξαν για δουλειά τα παιδιά και συνεχίζουμε.

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

ΠΑΟ: Μόνο Κορυφή - Eίναι τυχαίο το 3-0 του Παναθηναϊκού;

ΠΑΟ: Μόνο Κορυφή - Eίναι τυχαίο το 3-0 του Παναθηναϊκού;

ΠΑΟ: Μόνο Κορυφή - Eίναι τυχαίο το 3-0 του Παναθηναϊκού;

Τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος τον διαθέτει ο Παναθηναϊκός, τον Μάρκους Μπέργκ. Επιθετικός παγκόσμιας κλάσης !

ΠΑΟ: Σάρωσε!

ΠΑΟ: Σάρωσε!

ΠΑΟ: Σάρωσε!

Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ήταν καταιγίδα. Με Σκορ 0-4, ο Παναθηναϊκός χάρισε την απόλυτη βραδιά στους φίλους του και τους οπαδούς του,...

ΠΑΟ: Μια Κακή Ημέρα

ΠΑΟ: Μια Κακή Ημέρα

ΠΑΟ: Μια Κακή Ημέρα

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Νέας Σμύρνης και η ισοπαλία, δεν ήταν το αποτέλεσμα που ζητούσε ο Παναθηναϊκός, ασφαλώς. Και φάνηκε, και από...

ΠΑΟ: Θέμα Συντονισμού

ΠΑΟ: Θέμα Συντονισμού

ΠΑΟ: Θέμα Συντονισμού

Το να χάσει το τριφύλλι μέσα στη λεωφόρο από τον Πανθρακικό, εντάξει, πολύ πικρό. Αν μη τι άλλο, η έδρα του Παναθηναϊκού, ήταν επί ένα τρελό...

Άρης: Προσδοκία και Προδοσία!

Άρης: Προσδοκία και Προδοσία!

Άρης: Προσδοκία και Προδοσία!

Παιδιά, να σοβαρευόμαστε! Μεγάλη, μεγάλη, τεράστια αδικία απέναντι στον Άρη! Άλλοι το λένε καθαρά, άλλοι το ψελλίζουν, μιλάμε για...

ΠΑΟ- Πλατανιάς: Αγωνία!

ΠΑΟ- Πλατανιάς: Αγωνία!

ΠΑΟ- Πλατανιάς: Αγωνία!

Το παιχνίδι με τον Πλατανιά, δεν είναι αστεία υπόθεση. Θυμόμαστε τα περσινά. Ο Παναθηναϊκός την χρειάζεται τη νίκη σε αυτό το ματς και...