Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο
<p>Μια Νέα Σελήνη μας δίνει πάντα την ευκαιρία να αναδιοργανώσουμε την ζωή μας, να βάλουμε νέους στόχους, να βρούμε νέα μονοπάτια και να διορθώσουμε λάθη. Αυτή η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα διαμορφώσει ένα πολύ έντονο σκηνικό και θα μας επηρεάσει σε βάθος χρόνου, προετοιμάζοντας τις πολύ έντονες εξελίξεις που θα έχουμε σε παγκόσμιο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο. Θα έχει όμως και πολύ συναισθηματικό χαρακτήρα, κάνοντάς μας να στραφούμε στους ανθρώπους που αγαπάμε. Ας δούμε την επίδρασή της σε κάθε ζώδιο.

Κριός

Η Νέα Σελήνη σας γεμίζει τρυφερότητα. Θα έχετε οπωσδήποτε πολλά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Προέχει αυτήν την στιγμή για εσάς η ασφάλεια και η ενότητα της οικογένειάς σας, και όποιος με οποιονδήποτε τρόπο προσπαθήσει να την διαταράξει την θαλπωρή αυτή θα τον κάνετε να μετανιώσει! Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε το βήμα για την δημιουργία μιας μόνιμης σχέσης, που θα έχει πολύ θετική έκβαση.

Ταύρος

Η επίδραση της Νέας Σελήνης αφορά τον τομέα της φιλίας, της κοινωνικότητας και της προβολής σας προς τα έξω. Έχετε εύνοια για να δώσετε συνέντευξη για δουλειά, είστε πολύ θερμοί με τους φίλους σας, ενώ είναι πιθανόν να μετατρέψετε μια φιλική σχέση σε ερωτική. Πρέπει να μετριάσετε την ανασφάλεια που νιώθετε, να ξανοιχτείτε στους άλλους και να αφήσετε την Σελήνη να σας χαρίσει δύναμη και κουράγιο. Προσοχή, θα είστε λίγο ευερέθιστοι.

Δίδυμοι

Καθώς η Νέα Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή στον 2ο Ηλιακό σας Οίκο, έρχεται να φωτίσει με εντελώς νέο φως τις περιουσιακές σας υποθέσεις αλλά και τις μόνιμες σχέσεις. Είστε έτοιμοι να κάνετε πολλές παραχωρήσεις, βλέπετε τα πάντα συναισθηματικά, ακόμα και τις συναλλαγές σας. Αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να βλάψει τα συμφέροντά σας αν δεν το ελέγξετε. Είστε σε μια βαθιά συναισθηματική φόρτιση, γεγονός που σας κάνει ευάλωτους.

Καρκίνος

Φιλοξενείτε μια Νέα Σελήνη γεμάτη δύναμη και συναίσθημα. Έχετε την διάθεση να λύσετε παλιούς γόρδιους δεσμούς, ενώ η προσωπικότητα και το δίκιο σας επιβάλλονται. Επίσης έχετε πολύ καλές εξελίξεις στον τομέα της εργασίας σας, όπου επιτέλους αποκτάτε συμμάχους και αναγνωρίζεται η αξία σας. Να προσέξετε λίγο την κούραση που μπορεί να σας καταβάλει και να είστε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Έρχονται πολύ θετικές αλλαγές στην ζωή σας.

Λέων

Καθώς η Νέα Σελήνη σχετίζεται με τον 12ο Οίκο σας, πολύ πιθανόν να έχετε τρομερά αυξημένη διαίσθηση. Όμως θα πρέπει να φροντίσετε να μείνετε μακριά από σκάνδαλα, ενώ τα μυστικά σας που δεν θέλετε να προδοθούν χρειάζονται ειδική προφύλαξη. Είναι πιθανόν να αντιμετωπίσετε κάποια νομικά προβλήματα τα οποία θα σας πάρουν αρκετή από την ενέργειά σας αλλά θα σας γεμίσουν αγωνιστική δύναμη.

Παρθένος

Το φεγγάρι αυτό θα σας δώσει για έναν περίπου μήνα, μέχρι τις 13 Αυγούστου, μια έντονη κινητικότητα. Θα γνωρίσετε πολύ κόσμο, θα είστε δημοφιλείς, μπορεί να ταξιδέψετε πολύ και να βρεθείτε σε πολύ μεγάλες συλλογικότητες. Συνέδρια και συλλογικές δράσεις ευνοούνται, ενώ είστε γενικά σε μια πολύ εξωστρεφή φάση της ζωής σας. Θα βάλετε αυτήν την περίοδο τα θεμέλια μιας πολύ καλής καριέρας μέσα από ένα πλήθος γνωριμιών.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φωτίζει τα επαγγελματικά σας σχέδια. Πρέπει να δώσετε προσοχή σε κάποια προβλήματα που θα προκύψουν στην οικογένειά σας, ίσως να θέλετε να χαρίσετε περισσότερα στους ανθρώπους που αγαπάτε, είτε σε υλική μορφή είτε σε χρόνο, αλλά δεν θα μπορείτε. Πάντως εργασιακά θα έχετε μεγάλη άνοδο, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτείτε χωρίς καμία αναβολή.

Σκορπιός

Με την Νέα Σελήνη στον φιλικό σας Καρκίνο έχει έρθει η ώρα να ταξιδέψετε σε νέες θάλασσες, είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά. Έχετε μεγάλη πνευματική ενάργεια, μεγάλη διαίσθηση, έχετε διάθεση για έρευνα, σας ενδιαφέρουν τα φιλοσοφικά και τα θρησκευτικά πεδία. Έχετε μια κάποια τάση να κρατάτε μυστικά από τους άλλους, αυτό φυσικά δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό. Το μυαλό σας λειτουργεί με ταχύτατους ρυθμούς και έχετε εύνοια σε κάθε είδους ταξίδι.

Τοξότης

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει για εσάς τον Οίκο της βαθιάς ερωτικής ανάγκης αλλά και των οικονομικών, ειδικά σε ό,τι αφορά δάνεια. Θα έχετε την δυνατότητα να ζήσετε ακραίες συγκινήσεις σε ερωτικό επίπεδο, πιθανόν να κάνετε μια νέα συνταρακτική γνωριμία αν είστε αδέσμευτοι. Είναι μια καλή στιγμή να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας σε οικονομικό επίπεδο, θα έχετε μια ευκολία στο να βρείτε χρήματα, αλλά όχι για να σας μείνουν, για να ξεχρεώσετε.

Αιγόκερως

Θα έχετε την ευκαιρία με αυτήν την πολύ δυνατή Νέα Σελήνη να βάλετε στέρεες βάσεις σε συνεργασίες και μόνιμες σχέσεις. Θα είστε πολύ συναισθηματικοί, διαλέγετε την αγάπη ως μέσον για να πλησιάσετε τους άλλους και φυσικά αυτή η στάση σας θα σας φέρει όμορφα αποτελέσματα. Έχετε πιθανόν κάποια διλήμματα, κάποια παράπονα από ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά δεν τα αφήνετε να σας δηλητηριάσουν, είστε οργανωμένοι και θετικοί.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη θα σας δώσει μεγάλη αύξηση της ζωτικότητάς σας. Είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να ακολουθήσετε ένα νέο, πιο υγιεινό μοτίβο ζωής και διατροφής. Δεν αποκλείεται να στραφείτε σε εναλλακτικές θεραπείες ή να ανακαλύψετε ότι οι άλλοι σας βλέπουν ως ένα είδος θεραπευτή. Έχετε επίσης εύνοια σε ζητήματα που σχετίζονται με τις δημόσιες υπηρεσίες. Αν εργάζεστε σε τομείς που αφορούν παροχή υπηρεσίας, όπως ιατρική, ή εστίαση και τουρισμό, έχετε επίσης εύνοια.

Ιχθείς

Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι πολύ πιθανό να θελήσετε να κάνετε οικογένεια ή να βάλετε τουλάχιστον τις πρώτες βάσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Η κοινωνική σας ζωή φορτίζεται πολύ συναισθηματικά, θα ανακαλύψετε ότι πολλοί από τους φίλους σας είναι κυριολεκτικά διαμάντια και αυτό θα σας γεμίσει ευγνωμοσύνη. Μια πολύ καλή περίοδος για να βγείτε και να διασκεδάσετε, με πολύ δημιουργικό όμως και ευαίσθητο τρόπο. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

16/03 – 18/03/2016: Σελήνη στον Καρκίνο

16/03 – 18/03/2016: Σελήνη στον Καρκίνο

16/03 – 18/03/2016: Σελήνη στον Καρκίνο

Ανατέλλει ένα πανέμορφο διάστημα από ψυχολογική άποψη, με την Σελήνη να είναι κυρίαρχη και παντοδύναμη. Ο Καρκίνος που την φιλοξενεί για...

14/07 – 15/07: Η Σελήνη του Διημέρου

14/07 – 15/07: Η Σελήνη του Διημέρου

14/07 – 15/07: Η Σελήνη του Διημέρου

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που θα ζήσουμε την αναγεννητική Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Πρόκειται για ένα φεγγάρι που θα διορθώσει πολλά από τα...

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

8/07 – 23/07/2015: Ο Ερμής στον Καρκίνο

Σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, αλλά και των συνδέσεων με υπερβατικά πεδία, περνάει στο...

O Άρης στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

O Άρης στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

O Άρης στον Καρκίνο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Ο Άρης θα παραμείνει στον Καρκίνο για σχεδόν όλο το καλοκαίρι, έως τις 8 Αυγούστου και θα καθορίσει εν πολλοίς τα γεγονότα που θα...

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/20-7-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/20-7-2014

Σαββατοκύριακο Αγάπης 19/20-7-2014

Το Σαββατοκύριακο αυτό έχει έντονα συναισθηματική χροιά, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να συνοδεύουν τον Ήλιο στον Καρκίνο. Έναν Ήλιο που...

Αστρολογικό Δελτίο 23-6-2014

Αστρολογικό Δελτίο 23-6-2014

Αστρολογικό Δελτίο 23-6-2014

Το γεγονός ότι η Σελήνη είναι στον Ταύρο φέρνει μια ημέρα που θα θελήσουμε να ασχοληθούμε με τους ανθρώπους που αγαπάμε, ίσως και να...