Είσοδος Αφροδίτης στην Παρθένο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Είσοδος Αφροδίτης στην Παρθένο: Προβλέψεις ανά Ζώδιο
<p>Το γεγονός ότι η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο, είναι θετικό για αυτήν την τόσο θερμή περίοδο, που χρειαζόμαστε περισσότερο την λογική και λιγότερο το συναίσθημα. Το γεγονός ότι θα γυρίσει στις 25 του μηνός ανάδρομη στην 9η μοίρα της Παρθένου, και θα επιστρέψει ορθή στον Λέοντα στις 6 Σεπτεμβρίου θα ορίσει αυτό το καλοκαίρι, το υπόλοιπό του. Θα έχουμε ευκαιρίες να διορθώσουμε λάθη του παρελθόντος, αλλά πρέπει να είμαστε – σιγά το νέο – πολύ προσεκτικοί στον οικονομικό τομέα. Ερωτικά, θα έχουμε μια καλή ανασυγκρότηση προτεραιοτήτων και μια διάθεση να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε να ισορροπήσουν. Ας δούμε τι πρέπει να περιμένει με την Αφροδίτη να διελαύνει από την Παρθένο το κάθε ζώδιο.

Κριός

Με την Αφροδίτη στον 6ο Οίκο σας, θα είστε πολύ δοτικοί στους άλλους. Ξεκινάει μια πολύ καλή περίοδος για να λύσετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, έχετε εύνοια αν εργάζεστε σε χώρους παροχής υπηρεσιών. Από τις 25 Ιουλίου που γυρίζει ανάδρομη η Αφροδίτη, μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις στην λήψη τελικών αποφάσεων, αλλά δεν αποκλείεται να έχετε και επιστροφές κάποιων ανθρώπων στην ζωή σας, που θα σας κάνουν πολύ καλό.

Ταύρος

Η Αφροδίτη είναι κυβερνήτης σας, κι περνώντας στον 50 Οίκο σας θα μπορούσε να σας ευνοήσει πολύ, αν δεν έβγαινε ανάδρομη από τις 25 Ιουλίου. Και πάλι όμως, θα έχετε ενδιαφέρουσες συναντήσεις, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ανθρώπους από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο που τους είχατε χάσει, θα πάτε σε μέρη που τα έχετε αγαπήσει και θέλετε να νιώσετε λίγο ακόμα την αύρα τους.

Δίδυμοι

Η είσοδος της Αφροδίτης στον 4ο Οίκο σας θα φέρει στο προσκήνιο την οικογενειακή σας ζωή, με όμορες εξελίξεις. Ένα κύμα αγάπης και καλής διάθεσης θα διαχυθεί επάνω στις σχέσεις με τους δικούς σας ανθρώπους. Το γεγονός ότι βγαίνει ανάδρομη στις 25 Ιουλίου ίσως να σας φέρει κάποιες εντάσεις, που όμως θα έχετε την δύναμη να τις διαχειριστείτε. Προφανώς μέχρι τον Σεπτέμβριο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε ανθρώπους του ευρύτερου οικογενειακού σας κύκλου με τους οποίους είχατε χαθεί.

Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στον 3ο Οίκο σας γίνεστε πολύ δημοφιλείς, αυξάνετε τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο και μπορείτε να γοητεύσετε πολλούς, πράγμα που κάνει αυτό το διάστημα πολύ κατάλληλο για συνεντεύξεις για εργασία. Μετά τις 25 Ιουλίου που θα είναι ανάδρομη η Αφροδίτη, θα έχετε επιστροφές φίλων κοντά σας για να λύσετε ενδεχομένως καρμικούς δεσμούς,

Λέων

Η Αφροδίτη ανοίγει τα λαμπερά πανιά της από το ζώδιό σας για να εγκατασταθεί στον 2ο Οίκο σας. Ζητήματα σπιτιού, μόνιμων σχέσεων και ιδιοκτησίας έρχονται στην επιφάνεια. Καθώς σύντομα, στις 25 Ιουλίου θα βγει ανάδρομη, πρέπει να περιμένετε μια κάποια αναστάτωση σε αυτά τα θέματα. Δεν αποκλείεται να γυρίσετε σε κάποιο σπίτι που είχατε ζήσει παλιά, αλλά δεν αποκλείεται να αναθερμάνετε, σε πιο υγιείς βάσεις, και κάποια σημαντική σχέση σας.

Παρθένος

Η Αφροδίτη θα σας τιμήσει εξόχως, αλλά με την ανάδρομη πορεία της από τις 25 Ιουλίου θα σηματοδοτήσει και μια ραγδαία επιστροφή παλιών αλλά όχι φθαρμένων αξιών στην ζωή σας. Είστε πολύ ερωτικοί φυσικά, η γοητεία σας αυξάνεται ραγδαία, ωστόσο έχετε προσωπικά και άλλα διλλήματα τα οποία θα ταρακουνήσουν την σχέση με τον εαυτό σας. Ίσως κάποια τραύματα, κυρίως ερωτικής φύσεως, να έρθουν στην οθόνη της ψυχής σας, αλλά είναι η ευκαιρία σας να τα λύσετε μια και καλή.

Ζυγός

Με την Αφροδίτη στον 12ο καρμικό σας Οίκο, και μάλιστα ανάδρομη από τις 25 Ιουλίου, θα πρέπει να είστε πολύ ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Μυστικά και διαισθήσεις θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο αυτό το διάστημα στην ζωή σας. Πρέπει να προσέξετε κάποιες νομικές προστριβές, ειδικά αν έχετε στην Παρθένο προσωπικούς πλανήτες. Η Αφροδίτη θα εγκαταλείψει την Παρθένο στις 31 Ιουλίου, γεγονός που μάλλον σε αυτήν την φάση είναι θετικό φαινόμενο!

Σκορπιός

Με την Αφροδίτη μέχρι τις 31 Ιουλίου στον 11ο Οίκο σας, ανάδρομη όμως από τις 25 Ιουλίου, θα πρέπει να κάνετε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα σε κάθε επίπεδο φιλικών σχέσεων, να διαλέξετε με ποιους πραγματικά θα πάτε και ποιους θα αφήσετε. Δεν θα είναι μια εύκολη διαδικασία, αλλά πιθανόν στην θέση ανθρώπων και οραμάτων που θα φύγουν από την ζωή σας να έρθει σε αντικατάσταση κάποιος ή κάτι από το παρελθόν.

Τοξότης

Η Αφροδίτη δίνει αυτήν την στιγμή, και μέχρι τις 31 Ιουλίου, προτεραιότητα στα εργασιακά σας. Πιθανόν κάποια λάθη που κάνατε το τελευταίο πεντάμηνο νε έρθουν στην επιφάνεια στις 25 Ιουλίου που βγαίνει ανάδρομη, δίνοντάς όμως την ευκαιρία να ωριμάσετε, να κάνετε απολογισμό, να δεχτείτε μικρές ήττες και να προχωρήσετε από τον Σεπτέμβριο πιο δυνατοί, με τις συνθήκες να καλυτερεύουν.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον 9ο Οίκο σας έχετε ανοίξει πανιά στον τομέα της έρευνας, αλλά και των ταξιδιών, των σοβαρών αναζητήσεων, της περιπέτειας. Προσοχή όμως, καθώς ανάδρομη από τις 25 Ιουλίου η Αφροδίτη ζητάει από εσάς να έχετε σταθερό και μετρημένο βήμα για να μην πέσετε σε παγίδες. Πιθανόν σε κάποιο ταξίδι να συναντήσετε και πάλι έναν παλιό σας σύντροφο, και μένει σε εσάς να διαχειριστείτε μια επανασύνδεση.

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη στον κατεξοχήν Οίκο των σχέσεων, γίνεστε πολύ ερωτικοί. Οι πόθοι σας θα είναι κυρίαρχο στοιχείο της καθημερινότητάς σας. Παρά το γεγονός ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας, η καθαρά σωματική έκφραση του έρωτα είναι το στοιχείο που σας απασχολεί. Από τις 25 που περνάει ανάδρομη θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε πολύ θερμά με παλιούς σα συντρόφους, ειδικά αν είναι Ζυγοί ή Ταύροι.  

Ιχθείς

Η Αφροδίτη θα είναι μέχρι τις 31 Ιουλίου στον χώρο που συνδέεται με τις συνεργασίες σας και τις σχέσεις σας, όμως γυρίζει ανάδρομη στις 25 του μήνα, γεγονός που πιθανόν να φέρει ματαιώσεις, αναβολές, προσκόμματα και προβλήματα σε αυτά τα πεδία. Μάλλον θα πρέπει να περιμένετε να είναι πιο ξεκάθαρο το τοπία για να σφραγίσετε μια σχέση ή μια συνεργασία. 

Σε απασχολούν αναπάντητα ερωτήματα; Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στα αισθηματικά σου; υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου; έχεις σχέση με παντρεμένο; θέλεις άμεσα επανασύνδεση; Θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας με τους αστρολόγους του OROSKOPOS.TV

Κάλεσε τώρα από : σταθερό ή κινητό στο 14850 με χρέωση μόνο 0,76 €/λεπτό με ΦΠΑ

Κάλεσε τώρα και θα λυθούν όλες σου οι απορίες !

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο: Καρμικοί Έρωτες

Είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο: Καρμικοί Έρωτες

Είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο: Καρμικοί Έρωτες

Η Αφροδίτη είναι στην Παρθένο από τις 19 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου 2017. Η αγάπη παίρνει μια λογική στροφή όταν η Αφροδίτη κινείται...

6 Ιουνίου: Είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο

6 Ιουνίου: Είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο

6 Ιουνίου: Είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο

Η μεγάλη θεά του έρωτα και της επέκτασης εισέρχεται στις 6 Ιουνίου στο ζώδιο της νυχτερινής κυριαρχίας της, τον Ταύρο. θα παραμείνει στο...

Ερωτικά σκιρτήματα από τον Ερμή

Ερωτικά σκιρτήματα από τον Ερμή

Ερωτικά σκιρτήματα από τον Ερμή

Κάθε ευγενής συμμαχία ανάμεσα στην ερωτική Αφροδίτη και τον χαριτωμένο Ερμή μας συμφέρει! Πόσο μάλλον όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη...

Aνάδρομη Αφροδίτη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Aνάδρομη Αφροδίτη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Aνάδρομη Αφροδίτη: Προβλέψεις ανά Ζώδιο

Το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα έχει το στίγμα της ανάδρομης Αφροδίτης, που έρχεται να προστεθεί στην ουράνια χορογραφία του...

Μια καρμική, ανάδρομη Αφροδίτη

Μια καρμική, ανάδρομη Αφροδίτη

Μια καρμική, ανάδρομη Αφροδίτη

Από τις 25 Ιουλίου η Αφροδίτη, η οποία κινείται στην Παρθένο, θα γυρίσει ανάδρομη και η ανάδρομη Αφροδίτη είναι ένα κολοσσιαίο φαινόμενο!...

5-9-2014: Είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο

5-9-2014: Είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο

5-9-2014: Είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο

Μια βαθιά προσήλωση σε αξίες αναλλοίωτες και μια δυνατή ανάγκη να συνδεθούμε πραγματικά με τους ανθρώπους θα έρθει ως αποτέλεσμα της...